Vergelijkbare documenten
BELTMOLEN 10 MIJDRECHT

CLIFFORDWEG 46 WAVERVEEN


KANAALDIJK 20 DE PUNT

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs ,- k.k. Wemeldingestraat 11 Rotterdam. Zeer goed onderhouden 2-onder-1-kap woning met een fijne tuin!

ZETSTEE 99 ZUIDLAREN k.k.

ANNERSTREEK 6 ANNEN k.k.



TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: ,- k.k. Kromme Zandweg 74 Rotterdam. Sfeervolle vrijstaande villa met ca. 960 m2 grond!

Heukelompad 19, 6845 EL Arnhem

KERKLAAN 53 VINKEVEEN

SLUISJE 8 VREELAND k.k.

WOLKENDEK 16 DE MEERN

LAGEWEG 51 ZUIDLAREN k.k.

OOSTERWEG 15 NOORDHORN

HONDSDRAFLAAN 9, BENNEBROEK k.k.

MATTENBIESLAAN 30 VLEUTEN

KANAALDIJK 20 DE PUNT




INFORMATIEBROCHURE. Ter Apelkanaal, Ter Apelkanaal Oost 38

HULWEG 26 HUIZEN k.k.

TE KOOP. Schans 15, Woudrichem. OPEN HUIS Zaterdag 5 april tot uur


LINDE 31 DRACHTEN k.k.



Reekersgaarden 54

ANSSEN 3 ZUIDLAREN k.k.


WAAG 23 WIJK BIJ DUURSTEDE

DE KOLK 5 SPIJKERBOOR

OUDEWEG 100 DRACHTEN k.k.


TE KOOP. Rietveldplan EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 4 kamers, 176m². Vraagprijs k.k.


PRINSENWEG 3 ELST k.k.



Alkmaarsingel 294, 6843 WS Arnhem

ZONSTRAAT 87 DRIEBERGEN-RIJSENBURG


BIJWEGLAAN 17, BENNEBROEK k.k.

TE KOOP. Bombaij 8 a K.K TD Doezum. Makelaardij van der Wier O.G.


VANDERLINDENLAAN 117 HILVERSUM


OOSTERMOER 9 SPIJKERBOOR

EVENAAR 63 DE MEERN.

ESWEG 30 ZUIDLAREN k.k.


Haya van Someren-Downerstraat 14, 6836 RE Arnhem


Hertshoornstraat 33, 6813 EH Arnhem

Jasmijnlaan 50, Oudenbosch


OOSTERMOER 9 SPIJKERBOOR



BOERHEEM 5 BOVENSMILDE

Wim Sonneveldstraat 47, 6836 MB Arnhem

LISDODDE 37 DRACHTEN k.k.


BOSCHLAAN 8 LICHTENVOORDE

HUNZEWEG 13C DE GROEVE

ALET SCHOUTENSINGEL 20 BERKEL EN RODENRIJS k.k.


Monnikevenne 1. Zie voor meer foto's RJ Monnickendam k.k.

De indeling van de woning is als volgt: Cort van der Lindenstraat 11, Dordrecht

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k.

PRIKKEWEI 61 NIJ BEETS

HOSPESLAAN 2, HAARLEM k.k.



KAATSBAAN 3 BERGEN OP ZOOM

Ulvenhoutstraat 53, 6843 RG Arnhem

ZUIDKADE 30 DRACHTEN k.k.

Klapstraat 35, 6842 AC Arnhem

BERKENWEG 47 ZUIDLAREN

HEERENWEG 50 BARSINGERHORN

Leidenweg 36, 6843 LC Arnhem


Haagdoornstraat 63, 6841 AK Arnhem


Annie Romein-Verschoorstraat 13, 6844 EN Arnhem

Haagdoornstraat 8, 6841 AL Arnhem


K.K. PERUPARK MZ ALPHEN AAN DEN RIJN

RING 53 PERNIS k.k.

EGGINKSTRAAT 27 WAPSE

HYACINTHENLAAN 58, BENNEBROEK k.k.

Panheelstraat 5, 6845 MC Arnhem


BRIGANTIJN 19 ALKMAAR

LEGELOANE 6 AUGUSTINUSGA

INFORMATIEBROCHURE. Buinerveen, Noorderstraat 6 C

INFORMATIEBROCHURE. Nieuw-Buinen, Zuiderdiep 357


Transcriptie:

KROMME MIJDRECHT 50 DE HOEF 549.000 k.k. www.krommemijdrecht50.nl

Omschrijving Graag laten wij u kennis maken met deze karakteristieke vrijstaande woning op een fantastische locatie, gelegen aan de rivier De Kromme Mijdrecht. De woning staat in één van de kermerkende bochten van deze meanderende rivier. De Kromme Mijdrecht is een doorgaande vaart waar u gemakkelijk naar de Vinkeveense Plassen en naar Amsterdam kunt varen. Tegelijkertijd zijn de uitvalswegen naar Amstelveen, Amsterdam, Utrecht en Den Haag zeer goed te noemen. Hier woont u zeer centraal, vrij in het groen, maar dichtbij alle voorzieningen. Het huis dateert van voor de oorlog en is in de jaren tachtig geheel gerenoveerd. De karakteristieke dakconstructie is met riet gedekt en biedt door de vorm heel veel ruimte op de eerste verdieping. De naastgelegen grote loods biedt u tal van mogelijkheden. De indeling van dit unieke huis is als volgt: Via de ruime oprit komt u bij de entree van de woning. U komt hier in de hal van de woning. Vanuit de hal heeft u toegang tot keuken, badkamer, berging en opgang naar de tweede verdieping. De badkamer is voorzien van hangend toilet, wastafelmeubel en inloopdouche. Via de deur links is de entree naar de gezellige woonkeuken. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat met afzuigkap en voldoende kastruimte. De vloer in de keuken is voorzien van vloerverwarming. Vanuit de doorgang in de keuken komt u in de lichte woonkamer die zich kenmerkt door de oude houten draagbalken. De woonkamer is voorzien van een grenenhouten vloer. Vanuit de woonkamer kijkt u op de rivier. Via de trapopgang komt u op de eerste etage. Hier treft u vier prima slaapkamers aan. De grote slaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd. De overige slaapkamers zijn praktisch van vorm. Tevens is deze etage ook van een separaat toilet voorzien en een vlizotrap geeft toegang naar de zolderberging. Via de entree beneden is de toegang tot de bijkeuken. Hier kunt u de aansluitingen voor de wasinstallatie vinden. Als u vervolgens door de volgende deur gaat, komt u in de grote loods (160 m2). Deze grote en lichte ruimte wordt nu gebruikt voor het Schaatsmuseum. Met deze ruimte kunt u echt alle kanten op. De trapopgang naar boven brengt u bij een ruime kantoorkamer en extra bergruimte. Beneden de trapopgang vindt ook nog een tweede berging/werkplaats met toegang tot een aparte toiletruimte. Aan ruimte en mogelijkheden geen gebrek! Kortom: een zeer uniek huis op een bijzondere locatie en met een unieke indeling. De beste indruk krijgt u door wat tijd te nemen en u door ons in het huis rond te laten leiden. Dan pas ziet u het bijzondere karakter en mogelijkheden van deze prachtige authentieke woning. Meer informatie vindt u op in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op Funda.

Overdracht Vraagprijs 549.000 k.k. Bouw Soort woonhuis Herenhuis, vrijstaande woning Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1920 Soort dak Mansarde dak bedekt met riet Oppervlakten en inhoud Gebruiksoppervlakten Woonoppervlakte 96 m² Overige inpandige ruimte 203 m² Externe bergruimte 10 m² Perceeloppervlakte 625 m² Inhoud 811 m³ Indeling Aantal kamers 5 kamers (4 slaapkamers) Aantal badkamers 2 aparte toiletten Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Voorlopig energielabel C Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas en voorzetramen Verwarming Cv-ketel Warm water Cv-ketel Cv-ketel Nefit Ecomline HR (gas gestookt combiketel, eigendom) Kadastrale gegevens MIJDRECHT A 3586 Oppervlakte 625 m² Buitenruimte Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, aan vaarwater en landelijk gelegen Tuin Voortuin, zijtuin en zonneterras Zijtuin 1 m² (1m diep en 1m breed) Ligging tuin Gelegen op het zuidoosten Locatie:

Kromme Mijdrecht 50 De Hoef

Plattegrond begane grond

Plattegrond eerste verdieping

Plattegrond schuur

Lijst van zaken