TE KOOP PRACHTIG ONDERHOUDEN, GESCHAKELD, UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS, VOOR- EN ACHTERTUIN.



Vergelijkbare documenten
TE KOOP PRACHTIG ONDERHOUDEN, GESCHAKELD, UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS, VOOR- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK

TE KOOP ROYALE UITGEBOUWDE HOEKWONING MET VERANDA, STENEN BERGING, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN GELEGEN OP HET ZUIDEN. Bouwjaar: ca.

TE KOOP. GOED ONDERHOUDEN BUNGALOW MET CARPORT, INPANDIGE BERGING, VOOR, ACHTERTUIN EN TUINHUIS gelegen in een woonerfachtige omgeving.

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 144 m². Woonoppervlak: ca. 106 m². Inhoud woonhuis: ca. 330 m³

TE KOOP UITSTEKEND ONDERHOUDEN MODERN VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE VRIJSTAANDE GARAGE EN RONDOM EEN RUIME TUIN. Bouwjaar: ca.

TE KOOP DE STEENENBORCH 12 - NIEUWKUIJK MODERNE VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, HOBBYRUIMTE / ATELIER EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN.

TE KOOP OUDE BOSSCHEBAAN 13 A - BIEZENMORTEL

TE KOOP TE RENOVEREN VRIJSTAAND WOONHUIS MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN EN EIGEN PARKEERPLAATS. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: 251 m²

TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK

TE KOOP VRIJSTAAND WOONHUIS MET DUBBELE GARAGE EN DIEPE TUIN OP HET ZUIDEN GELEGEN IN HET CENTRUM VAN DRUNEN. Bouwjaar: 1978

TE KOOP UITGEBOUWDE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET GARAGE, EIGEN OPRIT, BERGING EN VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN (Z.) GELEGEN IN BRAKEN-OOST.

TE KOOP. Tegenover het Leijpark gelegen UITGEBOUWDE GEMODERNISEERDE TUSSENWONING MET VRIJ UITZICHT, VOOR-, ACHTERTUIN, STENEN BERGING EN ACHTEROM.

TE KOOP OP EEN HOEK GELEGEN GESCHAKELDE SEMI- BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, VOOR-, ZIJ - EN ACHTERTUIN GELEGEN NABIJ DE HEIDIJK. Bouwjaar: ca.

TE KOOP. Bouwjaar: Gemoderniseerd: Perceeloppervlak: ca. 243 m². Woonoppervlak: ca. 140 m². Inhoud woonhuis: ca.

TE KOOP. VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE GARAGE, EIGEN OPRIT,VOOR- EN DIEPE ACHTERTUIN gelegen bij het gezellige centrum van Drunen.

TE KOOP. Bouwjaar: Perceeloppervlak: ca. 537 m². Woonoppervlak: ca. 111 m². Inhoud: ca. 428 m³

TE KOOP. VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE EN PRACHTIGE TUIN RONDOM, gelegen op een landelijke locatie. Bouwjaar: ca. 2002

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 885 m². Woonoppervlak: ca. 90 m². Inhoud woonhuis: ca. 250 m³

TE KOOP AAN DE BOSRAND GELEGEN GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE VILLA MET GARAGE, PRACHTIGE TUIN, PLANTENKAS, PAARDENSTALLEN, HOBBYLOODS EN EEN WEILAND.

TE KOOP OP EEN RUIM PERCEEL GELEGEN HOEKWONING MET EEN EIGEN BREDE OPRIT EN DIEPE ACHTERTUIN. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca.

TE KOOP NETTE TUSSENWONING MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (Z.O) EN ACHTEROM GELEGEN IN DE WIJK KRUISKAMP. Bouwjaar: ca.

TE KOOP UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE GARAGE, HOUTEN BERGING, EIGEN OPRIT, VOOR- EN ACHTERTUIN (N). Bouwjaar: 1979 Verbouwd: 2009

TE KOOP PRACHTIG GELEGEN, GOED ONDERHOUDEN, VRIJSTAAND WOONHUIS (GESCHAKELD) MET AANGEBOUWDE KANTOORRUIMTE, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP. GOED ONDERHOUDEN HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET GROTE INPANDIGE GARAGE, EIGEN OPRIT, VOOR- EN ACHTERTUIN gelegen in de wijk Venne-West.

TE KOOP VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE, EIGEN OPRIT EN ONDER ARCHITECTUUR AANGELEGDE TUIN, GELEGEN AAN EEN PRACHTIG PARK.

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 79 m². Balkon: ca. 20 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 81 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP DE STEENENBORCH 12 - NIEUWKUIJK MODERNE VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, HOBBYRUIMTE / ATELIER EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN.

TE KOOP MODERNE EN OPTIMAAL GEÏSOLEERDE GESCHAKELDE SEMI-BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (O) EN EIGEN OPRIT.

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 665 m². Woonoppervlak: ca. 135 m². Inhoud woonhuis: ca. 700 m³

TE KOOP VRIJSTAAND LANDHUIS MET VRIJ UITZICHT, GARAGE, PAARDENSTALLEN, HONDENKENNEL, HOBBYLOODS, PRACHTIGE TUIN EN EEN WEILAND. Bouwjaar: ca.

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 178 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 98 m². Balkon: ca. 10 m². Inhoud: ca. 275 m³ VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Bouwjaar: Verbouwd: Perceeloppervlak: ca. 396 m². Woonoppervlak: ca. 195 m². Garageoppervlak: 22 m². Inhoud: ca.

TE KOOP. GEMODERNISEERD WOONHUIS MET BEDRIJFSRUIMTE EN GEZELLIGE TUIN gelegen in de kern van Elshout. Bouwjaar: eind 19 e eeuw

TE KOOP. SFEERVOLLE VRIJSTAANDE W00NBOERDERIJ MET TUINHUIS, DUBBELE GARAGE, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN gelegen tussen Drunen en Elshout.

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca m². Woonoppervlak: ca. 350 m². Inhoud woonhuis: ca m³

TE KOOP GERENOVEERD (INSTAP KLAAR) 3 KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BALKON EN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE HEUVEL. Bouwjaar: ca.

TE KOOP VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER / AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP GERENOVEERD (INSTAP KLAAR) 3 KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BALKON EN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE HEUVEL. Bouwjaar: ca.

Baarleseweg 38. Chaam

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland

TE KOOP. Prijs op aanvraag EEN VRIJSTAANDE BUNGALOW OP EEN MOOIE RUSTIGE LOCATIE GELEGEN IN SPRANG CAPELLE. Bouwjaar:

Te koop. Geschakelde Patiobungalow met een vrije op het zuiden gelegen achtertuin. Jan Tooropstraat 87, 3262 TG Oud-Beijerland

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Sprang-Capelle, Grutto 18

Prijs: ,-- k.k.

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

Kerkdijk 8 - 's Gravenmoer

Montgomerystraat 35 - Dongen

BIJKOPEN VAN EXTRA GROND AAN ACHTERZIJDE WAAROP GARAGEBOXEN GEBOUWD KUNNEN WORDEN BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN.

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland

Korhoenstraat 25, De Rips

Waalwijk (5143 TB), Bloemenoordplein 22

Rooseveltstraat Dongen

TE KOOP. Bisonstraat EE Gemert Vraagprijs: k.k.

Prijs: ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Te koop. In rustige wijk gelegen tussenwoning met stenen garage. Mendelssohnstraat 55, 3281 VH Numansdorp

Te koop. Sfeervol afgewerkte eengezinswoning met stenen bergingen in de op het zuiden gelegen achtertuin. Dahliastraat 12, 3261 AH Oud-Beijerland

Warande 18. Rijsbergen

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. EEN KARAKTERISTIEKE GROTE TWEE ONDER EEN KAPWONING MET EEN BERGING EN EEN RUIM PERCEEL VAN MAAR LIEFST 418 M²!

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. (BOUW) PERCEEL OP EEN PRACHTIGE LOCATIE GELEGEN MIDDEN IN DE BOSSEN EN WEILANDEN. Bouwjaar:

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

Uden, Raamsingel 20.

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Prijs: ,-- k.k.

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. EEN KARAKTERISTIEKE TWEE ONDER EEN KAPWONING MET EEN GARAGE WELKE IN DE JAREN NEGENTIG IS VERBOUWD.

Ruime 2-onder-1 kapwoning in een populaire wijk in Chaam. Wolfsdonk 48 Chaam. 2-onder-1 kapwoning met ruime garage en berging

DONGEN Van Eijckstraat 26

Prijs: ,-- k.k.

Waspik (5165 KD), Tureluur 5

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Lage Ham 96 - Dongen

Vraagprijs ,- kosten koper

Waspik R.F. Wijffelsstraat 1. Documentatie

Waalwijk (5142 AA), Ambrosiusweg 57

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon.

DUBBELE GARAGE/WERKPLAATS

TE KOOP. Koopprijs ,- k.k. OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM EEN GROOT HALFVRIJSTAAND WOONHUIS MET EEN RUIME OPRIT EN EEN GROTE SIERTUIN!

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland

Meizoentje 5, Gemert

LIJSTERLAAN 16 - DONGEN

Hortsedijk 61 te HELMOND

TE KOOP. Prijs ,- k.k. Bouwjaar: VAN DER DUINSTRAAT 23, 5161 BL SPRANG-CAPELLE

Prijs: ,-- k.k.

Tommel 24 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Bergeijk: Hegmulder 13 Vraagprijs: k.k.

KOOLZAADSTRAAT 23 HENGELO

TE KOOP. Meizoentje EA GEMERT Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Heuvel CL GEMERT Vraagprijs: k.k.

Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin

Sprang-Capelle (5161 GA), Heistraat 43. Aan brede doorgaande woonstraat gelegen

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

FINLANDSTRAAT KV SITTARD

Transcriptie:

TE KOOP NEER 13 - KAATSHEUVEL PRACHTIG ONDERHOUDEN, GESCHAKELD, UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS, VOOR- EN ACHTERTUIN. Bouwjaar: 1996 Perceeloppervlak: 297 m² Woonoppervlak: ca. 135 m² Inhoud woonhuis: ca. 470 m³ VRAAGPRIJS: 319.000,-- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG Mocht u naar aanleiding van deze documentatie nog vragen hebben of een bezichtiging willen inplannen, dan vernemen wij dit uiteraard graag van u. Telefoon: 0416-373750 / E-mail: info@bartgerbranda.nl

ALGEMEEN Dit ZEER GOED ONDERHOUDEN GESCHAKELD EN UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS VOOR- EN ACHTERTUIN is aan de westkant van Kaatsheuvel gelegen, aan de rand van de bebouwde kom. Straatbeeld Google earth Speeltuintje Omgeving Op korte afstand van de woning staat de R.K. basisschool De Kinderboom ( Vecht 15). Het Dr. Mollercollege (Waalwijk/Kaatsheuvel) biedt mogelijkheden voor VMBO, HAVO, VWO (atheneum-gymnasium) en is per fiets gemakkelijk bereikbaar. De Kinderboom Het centrum van Kaatsheuvel is voorzien van o.a. diverse winkelvoorzieningen, gezellige restaurants, terrasjes en een bioscoop. Ook voor sportieve mensen zijn er genoeg mogelijkheden zoals o.a. een hockeyclub, tennisbanen, voetbalclub, maneges, golfen, fietsen en wandelen in de uitgestrekte Loonse en Drunense Duinen. Golfbaan De Efteling

KAATSHEUVEL ALGEMEEN Kaatsheuvel is een plaats in Noord- Brabant die samen met De Moer onderdeel uitmaakt van de Gemeente Loon op Zand. Met 16.600 inwoners is Kaatsheuvel nu de grootste woonkern van de gemeente. Tilburg ligt op ca. 10 autominuten en Waalwijk op ca. 5 autominuten. De uitvalswegen naar s-hertogenbosch en Breda (A-59) zijn gemakkelijk bereikbaar. Het Nationaal park De Drunense Duinen ligt vlakbij Kaatsheuvel. Het gebied is een grote zandverstuiving. Het opgewaaide zand vormen duinen en dalen. In de Drunense Duinen vindt u naast veel zand ook heide, uitgestrekte bossen en beekjes. Het natuurgebied telt veel mooie fietspaden en fietspaadjes. Rond het natuurgebied liggen veel maneges. Paardrijden door het natuurgebied is dan ook populair. In totaal is er ca. 100 km. paardrijdroutes beschikbaar. Naast het Nationaal Park heeft de gemeente Kaatsheuvel nog een grote toeristische trekpleister n.l. De Efteling. Dit inmiddels wereldberoemde pretpark groeide vanaf 1952 uit van een speeltuin tot een attractiepark waar vele miljoenen mensen uit de hele wereld een bezoek aan brengen.

BOUWAARD De woning is traditioneel gebouwd en opgetrokken uit metselwerk spouwmuren. Verder is de woning voorzien van een betonnen parterrevloer, een betonnen eerste verdiepingsvloer, een betonnen tweede verdiepingsvloer en een zadeldak afgedekt met sneldekpannen en met isolerende dakplaten onderschoten. Het tuinhuis is opgetrokken uit hout, heeft een stenen vloer en een zadeldak afgedekt met pannen. INDELING EN AFWERKING Begane grond : Vanuit de royale hal met trapopgang, m.k., garderobenis en de toiletruimte met hangcloset en fonteintje is de woon-/eetkamer met aangebouwde tuinkamer bereikbaar. De L- vormige woon-/eetkamer met tuinkamer heeft een gas openhaard. Deze ruimte is ca. 49 m² groot.

De open keuken met keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven, stoomoven, vaatwasautomaat en een enkele is spoelbak is ca. 6,5 m² groot. De keuken is in lichte tinten afgewerkt. Vanuit de tuinkamer is de bijkeuken ( ca. 12 m²) met kitchenette, de aansluiting voor de wasmachine en de wasdroger bereikbaar. Hier is ook de c.v.-ketel geïnstalleerd. De berging heeft een deur naar de bijkeuken en een deur naar de carport. De berging is ca. 8 m² groot. Eerste verdieping: Aan de overloop grenzen een drietal slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning, waarvan één kamer met ingebouwde kasten, zijn ca. 8 m² en ca. 13 m² groot. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 12 m² groot.

De voor- en achterslaapkamer zijn momenteel samen gevoegd tot een grote ouderslaapkamer. Op een eenvoudige manier is de oorspronkelijke indeling weer te herstellen. De badkamer heeft een ovaal bad, een hangcloset en een wastafelmeubel met twee vaste wastafels. Tweede verdieping : Met een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Tuin: De woning heeft een voor-, achtertuin, carport en een eigen oprit. De prachtige achtertuin is op het oosten gelegen en is aangelegd met terrassen, waarvan één terras overdekt, plantenborders en sierbestrating. Naast het overdekte terras is een afgesloten containerruimte. Aan de achtergevel is een buitenkraan gemonteerd. Achter op het perceel staat een houten tuinhuis.

Algemeen : - De Nefit Ecomline HR combiketel is van bouwjaar 1996. - Warmwatervoorziening geschiedt via de c.v.- ketel. - Elektra bestaat uit 7 groepen + 2 aardlekschakelaars. - Er is muur-, vloer- en kapisolatie toegepast. - De gehele woning is voorzien van isolatieglas. - De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. - Mechanische afzuiging in keuken, berging, toilet en badkamer. - Het huis is voorzien van een alarminstallatie. VASTE LASTEN Onroerend zaakbelasting zakelijk recht (2012) bedroeg 270,10 per jaar. Voorschot gas en elektra bedraagt 171,-- per maand.* *Dit bedrag is slechts een indicatie. De toekomstige kosten zijn afhankelijk van het persoonlijke gebruik. LIJST VAN ZAKEN Inbegrepen bij verkoop Buitenverlichting 6 stuks Tuinhuis Kasten/werkbank in tuinhuis Alarminstallatie Rookmelders 2 stuks Zonwering buiten - 6 rolluiken + 1 zonnescherm

Zonwering binnen lamellen Gordijnrails/gordijnen/vitrages Losse horren 2 stuks Vloerbedekking Keuken (inbouw) apparatuur keramische kookplaat, afzuigkap ( + extra motor), koelkast, combi-oven, stoomoven, vaatwasautomaat (Losse) kasten in bijkeuken en berging Keukenblok met bovenkasten inclusief verlichting Wastafel-/ toilet- / en badkameraccessoires en directe omgeving in kaart en beeld gebracht. *********************

OVERIGE VOOR U BELANGRIJKE INFORMATIE Deze informatie is verstrekt aan meerdere gegadigden en is samengesteld om u een indruk te geven van de woning. Hierbij is alle zorgvuldigheid en nauwkeurigheid betracht, echter aan onjuistheden kan geen enkel recht worden ontleend. De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, wat voor u, als koper, geen enkele financiële consequentie heeft. Zonder verdere verplichtingen kunnen wij u uitvoerig informeren over uw financieringsmogelijkheden, mogelijkheden over de verkoop van uw eigen woning, eventuele bestemmingsplannen en dergelijke. In de door ons op te stellen koopcontracten wordt opgenomen dat de koper een waarborgsom stort of een bankgarantie stelt gelijk aan 10% van de koopsom. Heeft u naar aanleiding van deze brochure nog vragen of wilt u de woning bezichtigen, neemt u dan contact op met ons kantoor, wij zijn u graag van dienst. Na een eventuele bezichtiging stellen wij het op prijs wanneer u, ook als u geen verdere interesse in de woning heeft, een paar dagen nadien uw reactie aan ons kenbaar maakt. Bart Gerbranda Makelaardij Joost van den Vondellaan 2 5152 LE Drunen Telefoon: 0416 37 37 50 of 06-531 189 49 E-mail: info@bartgerbranda.nl Website: www.bartgerbranda.nl

AANTEKENINGEN ----------------------------------- ----------------------------------- -----------------------------------