Herwijnen, Meerenburg 38



Vergelijkbare documenten
Herwijnen, Lijsterbeslaan 9

Herwijnen, Achterweg 31 a

Herwijnen, Zworrelstraat 66

Vuren, Lindelaan 2. Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit. Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie!

Herwijnen, Mijnliefflaan 16

Herwijnen, Breede Kampen 36

Herwijnen, Boutlaan 20

Herwijnen, Breede Kampen 52

Herwijnen, Lijsterbeslaan 17

Herwijnen, Berkenlaan 7a

Herwijnen, Mijnliefflaan 8

Hellouw, Karel Doormanstraat 66

Hellouw, Karel Doormanstraat 70

Herwijnen, Kromme Akkers 11

Herwijnen, Achterweg 19

Haaften, Dohnastraat 3

Herwijnen, Wilgenlaan 19

Waardenburg, Donjon 9

Haaften, Van Drielekamp 4

Bergambacht, Vuurdoorn 1

Herwijnen, Mijnliefflaan 18

Waardenburg, Prins Willem-Alexanderstraat 7

Tuil, Tuilseveldweg 2

Herwijnen, Sluimerskamp 6

Tuil, Wilhelminastraat 29

Haaften, Brouwerskamp 21

Opijnen, Polingstraat 13

Hellouw, Waalbandijk 79-81

T E K O O P. Weigeliastraat 7 te Maarheeze. Deze perfect gelegen starterswoning wordt omringd door openbaar groen. Ook de nieuwe speeltuin

Herwijnen, Boutlaan 48

Haaften, Stadsland 17

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze

VLIEDLAAN 53 SCHAGEN ,- k.k.

Klarenbeemden 20 te HELMOND-BRANDEVOORT

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Prins Bernhardlaan 152. Vraagprijs : ,- k.k.

Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden!

Herwijnen, Pieterswaard 6

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Gele Rijderspad 71. Vraagprijs : ,- k.k.

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Haaften, Goudensteinstraat 33

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k.

Haaften, Hoge Hof 40. Royale hoekwoning met zelfstandige kantoorruimte. Wonen en werken in een rustige woonomgeving!

TE KOOP. Breda Overakkerstraat 3

Geldermalsen, Sterappel 31

TE KOOP. Hogerweide K.K BW Weert. Stephan Laenen Makelaardij. Beekstraat GH Weert

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Markiezenhof 9. Vraagprijs : ,- k.k.

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

TE KOOP K.K. Flatusstraat TH Capelle aan den IJssel. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

Haaften, Emmastraat 9

Hoogstraat 129, Roosendaal

Iekendonksevoort 11 te HELMOND-BRANDEVOORT ,00 K.K. aanvaarding: in overleg

AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Breda Bijltje 23

Franciscus Sonniusstraat 5 te Eindhoven

Deze aantrekkelijke half vrijstaande en uitgebouwde woning (2/1 kap) met garage, carport en tuin is in een goede woonomgeving gelegen.

Turfsteker 12, Oudenbosch

Randwijkstraat 51, 5035 AM Tilburg

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: ,= k.k.

TE KOOP. Breda Touwslagerstraat 11

De Merodelaan BD Ridderkerk k.k.

Ekkerstraat 27 - Eindhoven

Maria Lecinastraat 10 OOSTERHOUT

Nieuwe Werf 34, Kruisland

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Heese KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Handjesgras 19. Vraagprijs : ,- k.k.

Hortsedijk 61 te HELMOND

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout Te koop

Herwijnen, Geerstraat 6

TE KOOP: Bosheuvel AS Best K.K. Woonhuis met vrij zicht

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Schadijk 44. Vraagprijs : ,- k.k.

Opijnen, Blackwoodstraat 21


T E K O O P. Brunellastraat 6 te Maarheeze

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

Burghplein 1 Eindhoven

Haaften, Graskamp 25. Karakteristieke jaren 30 2/1-kapwoning met garage. Sfeervol wonen nabij de dorpskern

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Utrechtlaan CK Lage Zwaluwe. Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek

Cuypersbos 12, Oud Gastel

AANVAARDING IN OVERLEG

Kom binnen en laat jezelf verrassen

Waterland EN Ridderkerk k.k.

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

Halsteren, Rode Schouw 64

Brugweg 33 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k.

PRINSENWEG 3 ELST k.k.

Argusvlinder 20 BREDA. Zagers makelaars - taxateurs o.z. -

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Blauwgras 18. Vraagprijs : ,- k.k.

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage.

K.K. LANGESLOOT SG LELYSTAD

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Ruime woning met berging.

van Egmondstraat 6 Nieuw-Beijerland

Transcriptie:

Herwijnen, Meerenburg 38 Opvallend ruime eengezinswoning Royaal wonen op een leuke woonlocatie! Een eengezinswoning die opvallend ruim en praktisch is voor zijn klasse. De inhoud bedraagt 360 m³ en het woonoppervlak telt 120 m². De woning is in 1996 gebouwd op een perceel van 161 m². De ligging is uitstekend te noemen op loopafstand van scholen en winkelvoorzieningen. De sierbestrate tuin is gelegen op de gunstige zuidwestzijde, waardoor u s zomers tot laat in de avond van de zon kunt genieten. Vraagprijs : 197.500,-- k.k.

Herwijnen Een schitterend stukje Nederland aan de rand van de Betuwe. Een gebied van kronkelige dijken omringd door fruitboomgaarden aan de altijd levendige rivier de Waal. De Waal stroomt door een luisterrijk landschap van uiterwaarden en natuurgebieden en passeert daarbij het typische dijkdorp Herwijnen. Herwijnen is gelegen in de gemeente Lingewaal en is de eerste landelijke gemeente na de randstad. Herwijnen is bovenal een gezellig dorp met een actief verenigingsleven met diverse sport-, cultuur-, historische- en jongerenverenigingen. Recent onderzoek van de Provincie Gelderland heeft uitgewezen; met Herwijnen is helemaal niets mis, en mag hierdoor zelfs gezien worden als een voorbeeld. In het centrum van Herwijnen vindt u daar ook gevestigd winkels voor uw dagelijkse voorzieningen, de peuterspeelzaal en de christelijke en openbare basisschool. De centrale ligging maakt het dorp tot een populaire woonplaats. De snelwegen A15, A2 en A27 bevinden zich binnen enkele minuten rijden, zodat u de steden Rotterdam, Utrecht, s-hertogenbosch en Breda snel kunt bereiken.

Indeling Als de deur van deze woning voor u opengaat kijkt u in de ruime en sfeervolle hal. Wanden en plafonds zijn strak en licht afgewerkt. Op de vloer ligt laminaat in een tegelmotief, dat is doorgevoerd op de gehele begane grond. In de hal vindt u de meterkast, de toiletruimte en de trapopgang naar de verdieping. De rechthoekige living is ruim en daardoor op vele manieren in te richten. Als gevolg van de aluminium schuifpui met groot glasoppervlak in de achtergevel profiteert u van veel lichtinval en wordt uw achtertuin als het ware een verlengstuk van uw leefruimte. De trapkast biedt een praktische opbergplaats voor uw proviand. Vanuit de living bereikt u het achterportaal met de achterentree naar de tuin. Deze ruimte is bijzonder praktisch aangezien u vanuit de tuin niet direct in de woonkamer stapt en warmte zo niet verloren gaat.

De open keuken is uitgevoerd in de klassieke landhuisstijl met opvallend veel laden, kastruimten en een houtmotief aanrechtblad. Let ook op de vitrinekasten met glas-in-lood en kastverlichting, die een fraaie aanvulling vormen op het geheel. De culinaire uitrusting bestaat uit een keramische kookplaat, afzuigschouw, combimagnetron, koel-/vriescombinatie met 3 vriesladen en een vaatwasmachine. De close-in-boiler zorgt ervoor dat u direct over warmwater kunt beschikken en in de plint onder de keuken bevindt zich tenslotte een voorziening voor heteluchtverwarming. 1 ste verdieping Aan de bijzonder ruime overloop grenzen drie slaapkamers en de badkamer. Zowel de overloop als de slaapkamers zijn voorzien van laminaat.

De ouderslaapkamer is gelegen aan de tuinzijde en strekt zich over de gehele breedte van het woonhuis. Middels een toog heeft men de voorheen twee aparte slaapkamers samengevoegd tot één royaal vertrek. Aangezien beide toegangsdeuren nog aanwezig zijn vanaf de overloop is dit ook weer heel eenvoudig ongedaan te maken zodat het huis dan weer beschikt over 4 slaapkamers. In de achtergevel vindt u een tweetal royale raampartijen, beiden voorzien van een handbedienbaar rolluik. De ruime 2 de slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en beschikt eveneens over een raampartij met handbedienbaar rolluik. De wat kleinere 3 de slaapkamer ligt eveneens aan de voorzijde en is thans in gebruik als werkkamer.

De badkamer is uitgevoerd in een landelijke stijl en geheel betegeld in een blauw / lichtgrijze kleurstelling. U vindt hier een ligbad met thermostaatkraan en uitklapbaar glazen douchescherm. Boven de keramiek wastafel met bijpassend planchet hangt een vaste spiegel met aan weerszijden een verlichtingspunt. Daarnaast vindt u in deze badkamer een toilet en een designradiator. Het geheel wordt gecompleteerd door de inbouwspots in het kunststof plafond. Deze spots zijn apart geschakeld; er is een groep voor het toilet en een groep voor het ligbad. 2 de verdieping Een vaste trap brengt u naar de 2 de verdieping. Hier vindt u een geïsoleerde open zolderruimte. Direct bovenaan de trapopgang vindt u de wasmachine-/drogeraansluiting, de opstelling van de AWB CV-combiketel en de unit van de mechanische ventilatie. Gezien het royale oppervlak is het hier mogelijk een 4 de ( 5 de ) slaapkamer te realiseren. Daarnaast is er een mogelijkheid voor het creëren van vaste kastruimten in het knieschot. Kortom een verdieping met mogelijkheden!! Buiten en Tuin De voortuin is onderhoudsvriendelijk ingericht en geeft het geheel een verzorgd aanzicht vanaf de straatzijde. In de voorgevel bevindt zich een buitenkraan.

De onderhoudsvriendelijke achtertuin is geheel voorzien van een sierlijke bestrating. De tuin heeft een ideale ligging op het zuidwesten, zodat u de gehele middag en avond van de zon kunt genieten. Als de zon u teveel wordt laat u eenvoudigweg het handbedienbare zonnescherm over uw terras zakken en een heerlijke schaduwplek is gecreëerd. De ruime berging is uitgevoerd in redceder hout en voorzien van elektra. In de achtertuin vindt u eveneens een buitenkraan. Algemeen De woning verkeert in een prima staat van onderhoud en heeft uitstekende isolatievoorzieningen. De ramen van de ouderslaapkamer, 2 de slaapkamer en de keuken zijn uitgevoerd met een handbedienbaar rolluik. Kenmerkend voor deze woning is de verrassende ruimte en de aantrekkelijke woonlocatie. Glasvezel aanwezig. Afmetingen Gebruiksoppervlakte wonen : 120 m² Gebruiksoppervlakte interne bergruimtes : 0 m² Gebruiksoppervlakte externe bergruimtes : 8 m² Gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimten : 0 m²

De pluspunten - Praktische indeling - Royale leefruimtes - Gedeeltelijk voorzien van rolluiken - Breed uitvalzonnescherm aan de achtergevel - Heerlijke tuin op de zuidwestzijde - Gelegen op een rustige woonlocatie - Nabij scholen en winkelvoorzieningen Bezoek aan de woning Een bezoek aan deze woning is altijd vrijblijvend. Door het bezichtigen van de woning krijgt u de juiste indruk. Deze informatie is met uiterste zorg samengesteld door Van Arendonk Makelaardij. Deze informatie kan slechts gezien worden als een impressie van de woning en is hiermee een uitnodiging tot onderhandelen. Mocht er ondanks de zeer zorgvuldige samenstelling van deze informatie gegevens vermeld worden welke niet juist zijn, of niet overeenkomen met de werkelijke situatie dan is Van Arendonk Makelaardij hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk. De vermelde afmetingen moeten gezien worden als circa maten.