VELDHOVEN, HEERS 7. PERCEEL: 3168 m 2



Vergelijkbare documenten
EINDHOVEN ZANDTONG 65

EINDHOVEN AVERKAMPSTRAAT 9

EINDHOVEN MEERZAND 67

EINDHOVEN ORVALLAAN 1

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN WINKELCENTRUM WOENSEL 185

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE IRENELAAN 5

EINDHOVEN TIVOLILAAN 39

GELDROP KATOENSTRAAT 5

EINDHOVEN PENELOPESTRAAT 131

EINDHOVEN HAVENSINGEL 98

EINDHOVEN GARONNELAAN 5

EINDHOVEN LUIKLAAN 12

GELDROP WATERPOORT 24

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] VELDHOVEN HONK 2

EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18

EINDHOVEN ORVALLAAN 28

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE IRENELAAN 5

EINDHOVEN SAGITTALAAN 2

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47

HELMOND EMONTSHOEVE 4

VELDHOVEN TONGELREEP 57

GELDROP BENEDEN BEEKLOOP 3

OOSTELBEERS, POSTELSTRAAT 1

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] VELDHOVEN ST. WILLIBRORDUSSTRAAT 11

EINDHOVEN KANUNNIKENSVEN 27

Vrijblijvende informatie.

VELDHOVEN JACOBSDREEF 1

EINDHOVEN GRASHOEN 38

EINDHOVEN DE BAZELSTRAAT 20

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN ROZEMARIJNSTRAAT 43

EINDHOVEN ANTWERPENLAAN 41

O N D E R B I J Z O N D E R F R A A I E A R C H I T E C T U U R ( Prof. Dr. Ir. M.F.T.

Vrijblijvende informatie.

GELDROP LAKENSTRAAT 47

Burghplein 1 Eindhoven

VALKENSWAARD DE KREIJENBEEK 127

M E R E L L A A N 2 3, L E E N D E

LIGGING : EINDHOVEN, KOSMOSLAAN 7 Gelegen in gewilde wijk t Luytelaer met blijvend vrij uitzicht.

EINDHOVEN PENELOPESTRAAT 247

EINDHOVEN MAGERHORST 14

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] BEST PASTOOR M. VAN BEEKSTR.5

Ministerlaan 39 Eindhoven

D E N N E N L A A N 5, V A L K E N S W A A R D

Vrijblijvende informatie.

VELDHOVEN SEINEHOF 9

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN PAULUS POTTERSTRAAT 22

met royale garage en fantastische tuin rondom.

Vrijblijvende informatie.

Z E E R F R A A I E S T I J L V O L L E V I L L A M E T V R I J S T A A N D E G A R A G E. G E L E G E N O P E E N Z E E R R O Y A A L Z O N N I G

EINDHOVEN DOORNIKLAAN 13

Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

PARKLAAN 13, WAALRE. algemene informatie

De Scheifelaar 228 te Veghel

Vrijblijvende informatie.

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR,

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k.

Vrijblijvende informatie.

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen

Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven

Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin.

Kantoorruimte/kinderkamer Separate ruimte, voorzien van dubbele openslaande glasdeuren, gesitueerd aan de voorzijde van de woning.

TE KOOP. Nico Eekmanlaan 9

Bezichtiging uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

TE KOOP DE HAZELAAR 26, VALKENSWAARD

IN DE GEWILDE WOONOMGEVING GENOENHUIS GELEGEN LUXE AFGEWERKTE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIG TE BEREIKEN GARAGE.

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage.

VRAAGPRIJS: Op aanvraag

TE KOOP. Interesse in deze woning? van Ommerenstraat KB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Bergeijk: Kleine Broekstraat 8 Vraagprijs: k.k.

Tivoli 16 Stiphout, Helmond

Maasstreek Makelaardij

TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE

Bergeijk: Vaandelruiter 5a Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Kleine Broekstraat 8 Vraagprijs: k.k.

GELDROP MIERLOSEWEG 92

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

SINT LEONARDUSSTRAAT 1

TE KOOP. Interesse in deze woning? Ockenburghpark ML Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST

Pietseweg 25, Oud Gastel

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE

M E R E N D R E E F 1 0, V A L K E N S W A A R D

Molenstraat 61, Kruisland

Stobbeweg 19 - Hierden

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

Roosendaalsebaan 7, Oud Gastel

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

Veldhoven (Zeelst) Kruisstraat 93

S I M O N V A N H A P E R T L A A N 1, E I N D H O V E N

Stoofstraat 77, Oud Gastel

Urkhovenseweg 101 Eindhoven

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m²

B L O E D K O R A A L 1 7, E I N D H O V E N

Heeze: Pieter Theeuwenlaan 19 Vraagprijs: k.k.

Transcriptie:

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] VELDHOVEN HEERS 7

VELDHOVEN, HEERS 7 ONDER BIJZONDER FRAAIE ARCHITECTUUR GEBOUWDE ROYALE EN SFEERVOLLE RIETGEDEKTE VILLA MET DUBBELE INPANDIGE GARAGE EN KARAKTERISTIEK BIJGEBOUW MET PAARDENBOX. BIJZONDER FRAAIE, ONDER ARCHITECTUUR AANGELEGDE, PRIVACY BIEDENDE TUIN MET VERWARMD BUITENZWEMBAD, DIVERSE TERASSEN EN VRIJ UITZICHT OVER WEILANDEN EN NATUURGEBIED DE VLASROOT. VRAAGPRIJS: 1.295.000,- k.k. PERCEEL: 3168 m 2 BOUWJAAR: CA.1990

ALGEMENE INFORMATIE Kadastraal bekend: Gemeente Veldhoven, sectie B, nummer 3249. Perceelsoppervlakte 3168 m². Woonoppervlakte ca. 220 m². Inhoud ca. 1150 m 3 inclusief berging. De woning is optimaal geïsoleerd. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing. De woning is grotendeels voorzien van vloerverwarming. Ramen en deuren voor groot deel voorzien van horren. Alarminstallatie met zone-indeling. Voorzien van een c.v. combiketel (Nefit Ecomline, bouwjaar 2002). Het woonhuis beschikt over een dubbele inpandige garage. Gelegen op korte afstand van Veldhoven Dorp. De woning is gesitueerd aan een Brink (park) met hoge boompartijen in een landelijke en bosrijke omgeving. Vrij uitzicht over weilanden en natuurgebied De Vlasroot. Bouwjaar ca. 1990. Aanvaarding in overleg. Deze brochure is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u te oriënteren. De gegevens zijn veelal afkomstig van ons ter hand gestelde bescheiden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Alle informatie is, tenzij anders is aangegeven, vrijblijvend.

BEGANE GROND Overdekte entree. Ontvangsthal, met Jura natuurstenen vloer, fraaie Jura natuurstenen trap naar eerste verdieping en garderobe. Toilet, geheel betegeld, voorzien van een fonteintje en wandcloset. Stijlvolle royale living, met Jura natuurstenen vloer, bestaande uit een zit- en eetgedeelte. Middels en-suite deuren heeft men toegang tot de serre. Vanuit het eetgedeelte heeft men een panoramisch uitzicht over de sfeervolle tuin. Het zitgedeelte beschikt over een erker, welke zorgt voor extra veel lichtinval en is voorzien van een moderne open gashaard. De schouw is onlangs vlakgemaakt. Serre, met eikenhouten parketvloer, inbouwspots en vanuit de serre eveneens een panoramisch uitzicht over de tuin middels de zeer royale raampartijen. Royale woon-/eetkeuken, met Jura natuurstenen vloer, voorzien van een luxe Siematic keukeninrichting met kook-/werkeiland en separate kastenwand. Het ruime eetgedeelte is voorzien van een eikenhouten parketvloer, panoramaraam met uitzicht over de Brink aan de voorzijde en middels een vaste trap heeft u ook vanuit de keuken toegang tot het privékantoor. De moderne, greeploze keuken met diverse boven- en onderkasten en afgewerkt met een luxe composiet aanrechtblad. Alle kasten en lades zijn voorzien van een softclose-systeem. Het kookeiland is voorzien van een 5-pits gaskookplaat met wokbrander van het merk Gaggenau, een nieuwe geïntegreerde plafond afzuigunit en vaatwasser (Siemens). De kastenwand is voorzien van een stoomoven, heteluchtoven, warmhoudlade, allen van het merk Gaggenau en een inbouwkoelkast met onder andere 0 graden zones. Bijkeuken, geheel betegeld, met opstelling c.v. combiketel, inbouwkasten en deur naar de achtertuin en doorgang naar de inpandige garage. Laundry, geheel betegeld, voorzien van toilet, uitstortgootsteen en aansluitingen wasapparatuur. Dubbele inpandige garage, met dubbele isolerende en elektrische sectionaaldeuren en zij-ingang. Ruime bergruimte t.b.v. fietsen, opslag, etc. Vaste trapopgang naar het privékantoor. Opstelling zwembadinstallatie met filterpomp, ionisator, PH-doseerpomp, jetstream-pomp en verwarming middels c.v.-ketel (Intergas, 2012).

Royaal privékantoor, bereikbaar vanuit de garage en vanuit de keuken, vanuit de garage komt u eerst in een voorportaal, vervolgens bereikt u het kantoor met eikenhouten parketvloer, glazen schuifwand en met een prachtig uitzicht over de Brink. 1 E VERDIEPING Overloop, bereikbaar middels een vaste Jura natuurstenen trap, ook hier met Jura natuurstenen vloer. Royale master bedroom, bestaande uit een voorportaal met Jura natuurstenen vloer en spiegelwand. De royale slaapkamer geeft toegang tot een balkon/loggia, een walk-in-dressing met inbouw garderobekasten en luxe badkamer. Royale, luxe badkamer, met fraaie wand- en vloerbetegeling, voorzien van een ligbad, dubbele design wastafel, doucheruimte met rainshower en handdouche, inbouwspots en een dakkapel met sunscreen. Slaapkamer 2, voorzien van een dakkapel met sunscreen. Luxe badkamer 2, met fraaie wand- en vloerbetegeling, voorzien van een doucheruimte met rainshower en handdouche, design wastafel, toilet, inbouwspots en dakkapel. Slaapkamer 3, met vaste wastafel. Slaapkamer 4. 2 E VERDIEPING Bergzolder, bereikbaar middels vlizotrap.

TUIN Bijzonder fraaie, onder architectuur aangelegde privacy biedende tuin met diverse (overdekte) terrassen en afzonderlijk bijgebouw met paardenbox. Door het grote perceel geniet de tuin van zowel de ochtend-, middag-, als avondzon. De hoofdtuin is gelegen op het zuiden met vrij uitzicht over weilanden en natuurgebied De Vlasroot. - Parkeerfaciliteiten op eigen terrein; - Buxus-, taxus- en beukenhagen; - Gazon; - Plantenborders; - Volwassen beplanting; - Vlaggenmast; - Beregeningsinstallatie in zowel de voor- als achtertuin; - Diverse elektra- en wateraansluitingen; - Tuinverlichting; - Perceelomheining met smeedijzeren toegangspoort.

WOONKAMER WOONKAMER WOONKAMER

SERRE WOONKAMER PRIVÉKANTOOR

WOON-/EETKEUKEN WOON-/EETKEUKEN WOON-/EETKEUKEN

MASTER BEDROOM MASTER BEDROOM BADKAMER MASTER BEDROOM

BADKAMER MASTER BEDROOM SLAAPKAMER BADKAMER 2

BEGANE GROND

1 E VERDIEPING

KADASTER De kadastrale kaart is gericht op het noorden.

AB MAKELAARS ZIET MEER! U ziet een huis, wij zien een leven. Groei, verandering, een nieuwe start. Als onafhankelijk makelaar met ruim vijfendertig jaar ervaring zijn wij uw aangewezen partner in onroerend goed. Een vakkundige partner die alle partijen kent, kansen ziet, actief meedenkt en eerlijk adviseert. Een autoriteit in de regio met een scherpe blik op de lokale markt en een full service dienstverlening. Ons NVM-lidmaatschap en de vaktechnische certificering door Stichting VastgoedCert zijn uw garantie voor professionaliteit en betrouwbaarheid. AB Makelaars is één van de eerste Woningmarkt Consultants in Nederland. Het bewijs van diepgaande kennis en kunde. U ziet een vraag, wij zien een oplossing. Wij nemen u mee in de weg daarheen. Betrokken, helder en afgestemd op úw wensen. Zowel persoonlijk als online houden we u continu op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen. Ons team van specialisten staat klaar om u te laten zien wat wij zien. Samenvattend mag u van AB Makelaars de beste prijs, uitstekende begeleiding en advisering, kennis van de markt en haar ontwikkelingen en mensenkennis verwachten. Alles met als doel het beste resultaat voor u als klant. FINANCIELE ZEKERHEID Eén van de belangrijkste zaken rond de koop of verkoop van uw woning zijn de financiën. Een hogere of lagere rentevoet scheelt u al meteen vele duizenden euro s. Meer dan de moeite waard om de financiële aspecten alle zorg en aandacht te geven die ze nodig hebben. Een deskundig, onafhankelijk en betrouwbaar advies, een concurrerende hypotheek die het best past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen, is goud waard. AB Makelaars helpt u hierbij. AB Makelaars is niet gebonden aan één bank of één verzekeraar. Daardoor zijn wij in staat alle hypotheken en verzekeraars af te wegen en u door te verwijzen naar een gespecialiseerd tussenpersoon die het beste aansluit op úw situatie. VRAAG EEN GRATIS WOONADVIES AAN EN LAAT U VOLLEDIG INFORMEREN OVER UW MOGELIJKHEDEN OP DE HUIDIGE KOPERSMARKT! E: Info@ABmakelaars.nl T: 040-2309222

NOTITIES Wij kunnen ons voorstellen dat er nog vragen bij u opkomen naar aanleiding van deze brochure of na de bezichtiging van een woning. U kunt ze hier noteren en navraag doen bij uw AB Makelaar. Wij zijn van harte bereid u verder te helpen! Met vriendelijke groet, AB MAKELAARS 040-2309222 info@abmakelaars.nl Kijk voor ons actuele woningaanbod op www.abmakelaars.nl en schrijf u gratis in om op de hoogte te worden gehouden van het meest recente woningaanbod.

AB MAKELAARS Ons team van specialisten staat klaar om u te laten zien wat wij zien! U ziet een vraag, wij zien een oplossing. Wij nemen u mee in de weg daarheen. Betrokken, helder en afgestemd op úw wensen. Zowel persoonlijk als online houden we u continu op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen. Openingstijden U bent van harte welkom om onze vestiging te bezoeken op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur. Voor overige tijdstippen, maken wij uiteraard graag een afspraak met u! AB MAKELAARS T 040-230 92 22 INFO@ABMAKELAARS WWW.ABMAKELAARS.NL EINDHOVEN STATIONSWEG 146 P: 5611 BZ T: 040-2309222 F: 040-2436330 E: info@abmakelaars.nl POSTADRES Stationsweg 146 5611 BZ Eindhoven