BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWEG 176



Vergelijkbare documenten
BARNEVELD, LANGE VOREN 64

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, WOONKAMER, WOONKEUKEN.

BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 73

2 e Verdieping: bereikbaar via vaste trap. Grote bergzolder, geschikt voor slaapkamer. Extra daglichttoetreding door dakvenster en zijraam.

P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD

BARNEVELD, JACOB CATSSTRAAT 28

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24

INDELING: BEGANE GROND: ENTREE, HAL MET TRAPOPGANG, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, GEZELLIGE WOONKAMER, KEUKEN.

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

BARNEVELD, METTENBRINCKLAAN 10

Te Koop Bentinckstraat 40-2 Amsterdam

BARNEVELD, BOUWHEERSTRAAT 24

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, L- VORMIGE WOONKAMER, UITGEBOUWDE KEUKEN.

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 58

BARNEVELD, LIJSTERSTRAAT 47

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A

k.k. Bongerd 2. Barneveld

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

BARNEVELD, STATIONSWEG 47

TE KOOP Bastion 233 te Lelystad

TE KOOP:Runmolenstraat 91 te Almere

3-KAMER HOEKAPPARTEMENT

BARNEVELD, THORBECKELAAN 41

Starterslening beschikbaar! Hierdoor bedragen de netto hypotheeklasten slechts 278,-- bij een bruto maandinkomen van 1.574,--!

Te Koop Punter 34-09, Lelystad

BARNEVELD, JAN SEPPENPLEIN 48

k.k. Van Dedemlaan 22. Barneveld

BARNEVELD, VAN HOGENDORPLAAN 26

KOOTWIJK, NIEUW MILLIGENSEWEG 10

DRIENERSTRAAT HENGELO

TE KOOP Wold 28-19, Lelystad

Tuin: op het zuiden gesitueerde, verzorgde ruime tuin uitkijkend op het buitengebied.

BARNEVELD, TABAKSLAND 49

DINANT DIJKHUISSTRAAT 238 HENGELO

TE KOOP: Middenhof 142 Almere-Haven

BARNEVELD, WETHOUDER SCHIMMELLAAN 7

BARNEVELD, VAN ZUIJLEN VAN NIEVELTLAAN 20

LELYSTAD PLANTAGE e Verdieping: Overloop met bergkast 3 slaapkamers In 2003 gerenoveerde badkamer met bad, 2 e design radiator en wastafel

JAVASTRAAT 74 HENGELO

TE KOOP Boeier 04-28, Lelystad

BARNEVELD, ROZENSTRAAT 87

LELYSTAD HAZELEGER 9. Vraagprijs: ,-- k.k.

2 e Verdieping: Via vaste trap te bereiken zolderverdieping Voorzolder met dakkapel, cv-ketel en wasmachineaansluiting

DE WILMSKAMP 2 HENGELO

KROESKARPERSTRAAT 40 HENGELO

BARNEVELD, VAN RIEBEECKSTRAAT 22

k.k. Tabaksland 49. Barneveld

BARNEVELD, SCHOUTENSTRAAT 64

KOOLZAADSTRAAT 23 HENGELO

BARNEVELD, HENRI DUNANTLAAN 77

BARNEVELD, NIJENBEEK 22

Buiten: fraai aangelegde tuin met houten tuinhuis en achterom. Aan de voorzijde is de inpandige berging toegankelijk.

HOUTINGSTRAAT 6 HENGELO

LELYSTAD OOSTRANDPARK 62

DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO

2 e Verdieping: bereikbaar via vaste trap. Grote bergzolder, geschikt voor slaapkamer. Extra daglichttoetreding door dakvenster en zijraam.

LELYSTAD PLANTAGE 25

BARNEVELD, GERSTELAND 7

k.k. Bloemendaallaan 58. Barneveld

LELYSTAD JOL Vraagprijs: ,-- k.k.

Deze woning kopen met een starterslening van de gemeente Hengelo? Kijk voor meer info op

ELSE MAUHSSTRAAT 145 HENGELO

Direct een afspraak maken? GSM: Ons complete aanbod op:

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

LUNTEREN, MEULUNTERSEWEG 108

VOORTHUIZEN, BARON VAN NAGELLSTRAAT 22

BARNEVELD, HOUTWAL 2 2 E

TE KOOP Hofstede 183, Lelystad

DE VOSKAMP 9 HENGELO

JACQUES URLUSSTRAAT 37 HENGELO

BORNSESTRAAT 148 HENGELO

EDUARD VAN BEINUMSTRAAT 19 HENGELO

k.k. Pastoor Gowthorpestraat 20. Barneveld

Aan de rand van de wijk gelegen tweekamer(hoek)appartement met tuin en luxe inbouwkeuken en op loopafstand van het Lelycenter en busstation.

Aanvaarding: in overleg. Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

LELYSTAD STADSEILAND 88

Bouwjaar: 2000, uitgebouwd in 2003 / Perceeloppervlak: 556 m2 / Inhoud: 540 m3 / CV-ketel: 2000 (eigendom).

Te Koop Menkemaborg 64, Lelystad

LELYSTAD Bongerd 181. Begane grond:

Epe, Soerelseweg

Valckeslotlaan Goes

LELYSTAD JOL Begane grond: Centrale Hal/entree, brievenbus Berging Lift Parkeren

NIJEMIRDUM. Nij Amerika 22. Van Swinderenstraat 38, Postbus 74, 8560 AB Balk

Meije 19 Bodegraven Vraagprijs ,-- k.k.

Lessinglaan 16, Utrecht (wijk Oog in Al)

Asterlaan!18!! Aerdenhout!

BARNEVELD, GEERSTUK 7

BARNEVELD, NIJENBEEK 22

Grote Appelstraat 1 - Groningen

Burgemeester Timansweg 4 - 'S-Heerenhoek

VERKOOPDOCUMENTATIE. Garderenseweg 387 te Ermelo

Noordkade 71 Waddinxveen

GEESTEREN GLD, Slaapweg 1

De ingrediënten voor uw nieuwe woontoekomst! Oosteinde 39 Berkhout Vraagprijs ,- k.k.

Prunusstraat 37 - 'S-Gravenpolder

Historisch herenhuis op een mooie plek!

STAVANGERSTRAAT 6 HENGELO

ZIJL M A K E L A A R S

Transcriptie:

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWEG 176 VRIJSTAANDE SEMIBUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, GELEGEN OP MOOIE LOCATIE IN HET BUITENGEBIED EN MET SCHITTEREND UIZICHT OVER DE LANDERIJEN. DE WONING IS GOED GEBOUWD, VOORZIEN VAN CV EN DEELS DUBBEL GLAS EN DE PERCEELSOPPERVLAKTE BEDRAAGT CIRCA 1000 M². INDELING: BEGANE GROND: ENTREE, HAL MET TRAPOPGANG, GEZELLIGE WOONKAMER MET OPENSLAANDE TERRASDEUREN NAAR DE TUIN, WOONKEUKEN, SLAAPKAMER, BADKAMER MET DOUCHE EN WASTAFEL, TOILET, ACHTERENTREE, BIJKEUKEN, BERGING, INPANDIGE GARAGE. 1 E ETAGE: OVERLOOP, 4 SLAAPKAMERS, GROTE ZOLDERRUIMTE. BIJZONDERHEDEN: HET BOUWJAAR IS CIRCA 1972. DE WOONOPPERVLAKTE BEDRAAGT 144 M 2. DE OVERIGE INPANDIGE RUIMTE BEDRAAGT 32 M 2. (20 M 2 GARAGE EN 12 M 2 BERGZOLDER) 3 DE INHOUD BEDRAAGT CIRCA 600 M. DE WONING IS VOORZIEN VAN C.V. (NEFIT TRENDLINE HRC30 2014) EN GEDEELTELIJK DUBBEL GLAS. DE PERCEELOPPERVLAKTE BEDRAAGT CIRCA 1.000 M 2. AANVAARDING: PER DIRECT. VRAAGPRIJS: 339.000, K.K.

Informatielijst Op grond van de bepalingen van het Burgerlijk Wetboek heeft de verkoper een informatieplicht aan de (aspirant) koper. Het is daarom van groot belang dat deze informatielijst door de verkoper nauwkeurig wordt ingevuld. 1. a) Welke (zichtbare of onzichtbare gebreken (zowel a) Er is wat achterstallig onderhoud. kleine als grote)aan uw onroerend goed zijn u bekend (bijv. houtrot, houtworm, boktor, lekkage, problemen met vloeren of het dak)? b) Zijn er gebreken of bijzonderheden te b) Nee. vermelden over de technische installaties (bijv. elektrische installatie/ bedrading, leiding voor gas, water, riolering, cvinstallatie, warmwatertoestel)? c) Voldoet het pand aan de eisen van de c) Ja. Nutsbedrijven/brandweer? 2. Zijn er de laatste jaren reparaties uitgevoerd/ gebreken De CV ketel is van 2014. hersteld? Zo ja, welke? 3. Met welke reparaties/vervangingen zou de koper Modernisering van de woning. binnen enkele jaren geconfronteerd kunnen worden? 4. a) Bent u bekend met eventuele grondvervuiling van uw perceel of in de omgeving? b) Zit er nog een olietank in de grond? c) Is er mogelijk asbesthoudend materiaal toegepast in uw woning (bijv. zeil of eterniet dakbeschot)? 5. Rusten er op uw onroerend goed erfdienstbaarheden/ kettingbedingen/kwalitatieve rechten of verplichtingen/mandeligheden/antispeculatie bedingen of andere bijzonder bepalingen? Zo ja, welke? 6. Zijn er nog lopende garanties op uw onroerend goed of apparatuur overdraagbaar aan koper? Zo ja, welke? 7. Zijn er bijzonderheden te vermelden over uw woonomgeving (bijv. buren, geluidsoverlast, stankoverlast, omgeving etc.)? 8. Zijn u bepaalde ontwikkelingen in uw omgeving bekend, welke voor een koper wetenswaard zijn (bijv. wijziging bestemmingsplan, wijzigingen in uitzicht of verkeerssituaties)? 9. a) Rust er volgens het bestemmingsplan een bijzondere bestemming op het perceel? b) Is er sprake van een (voorbereiding tot) aanwijziging in het kader van de Monumentenwet? 10. Is op uw woning een overdraagbare premieregeling van toepassing? Beschikkingsnummer/datum: a) Nee. b) Nee. c) Niet bekend. Nee. Misschien de CV ketel. Nee. Nee. a) Nee. b) Nee. Nee. Verkoper(s): Koper(s):

11. a) Zijn er bijkomende kosten a) Niet van toepassing. (servicekosten, bijdrage aan de Vereniging Van Eigenaren, etc.)? Zo ja, welke? b) Zijn alle verschuldigde bedragen ook b) Niet van toepassing. betaald? c) Hoe is de financiële positie van de c) Niet van toepassing. VVE (notulen/jaarverslag)? d) Heeft de VVE in de toekomst d) Niet van toepassing. belangrijke uitgaven te verwachten? 12. Is uw pand geïsoleerd? Dak : Nee. Muur : Nee. Vloer : Nee. 13. a) Kloppen de feitelijke erfgrenzen met de kadastrale grenzen? b) Van wie zijn de erfafscheidingen? 14. Is er gebouwd of verbouwd zonder de vereiste vergunningen? 15. Zijn er toestellen die gehuurd / geleasd / in bruikleen zijn (bijv. geiser)? 16. Zijn er fiscale bijzonderheden (bijv. B.T.W, bouwgrond/baatbelasting)? 17. Is er toestemming/goedkeuring vereist voor deze verkoop van derden (bijv. gemeente, erfverpachter of curator)? Glas : Deels. a) Niet helemaal. b) Eigendom. Nee. Nee. Nee. Nee. 18. Is u verder nog informatie bekend die voor een koper van belang kan zijn? De woning beschikt over een voorlopig energielabel en heeft D als energielabelklasse. De verkopers hebben er de laatste 2030 jaar niet zelf gewoond, en zijn derhalve niet geheel op de hoogte van de feitelijke eigenschappen. Verkoper verklaart t.o.v. zijn makelaar en (aspirant) koper(s) deze informatielijst, voor zover hem bekend volledig en naar waarheid ingevuld te hebben. Betreft het perceel : Scherpenzeelseweg 176, Barneveld Datum en plaats : Handtekening Verkoper(s): Handtekening Koper(s):

Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en Vastgoeddeskundigen NVM Lijst van zaken Lijst van zaken behorende bij het perceel: Scherpenzeelseweg 176 3772 MG BARNEVELD Voor de onderstaande zaken ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? ZAKEN blijft achter gaat mee kan worden/is overgenomen niet van toepassing tuinaanleg / (sier)bestrating / beplanting / erfafscheiding buitenverlichting tuinhuisje / buitenberging broeikas vlaggenmast voet droogmolen antenne/ schotel (werkt mogelijk niet) brievenbus (voordeur)bel veiligheidssloten alarminstallatie rolluiken / zonwering buiten zonwering binnen gordijnrails gordijnen vitrages losse horren rolgordijnen vloerbedekking / linoleum parketvloer / kurkvloer warmwatervoorziening, te weten Electrische boiler c.v. met toebehoren klokthermostaat Betreft: Scherpenzeelseweg 176 3772 MG BARNEVELD paraaf koper: 1 paraaf verkoper:

ZAKEN blijft achter gaat mee kan worden/is overgenomen niet van toepassing (voorzet)open haard met toebehoren, te weten: gaskachel (in de woonkamer) isolatievoorzieningen (voorzetramen, radiatorfolie etc.) te weten: keukenblok met bovenkasten keuken (inbouw)apparatuur, te weten: inbouwverlichting / dimmers, te weten: opbouwverlichting, te weten: Kroonluchter in woonkamer Kast in keuken spiegelwanden losse kasten, boeken, legplanken wastafels met accessoires toiletaccessoires (toiletrolhouder, toiletbril, spiegel etc.) badkameraccessoires (spiegel, kranen, douchescherm etc.) sauna met toebehoren, te weten: veiligheidsschakelaar wasautomaat (huis)telefoontoestellen Betreft: Scherpenzeelseweg 176 3772 MG BARNEVELD paraaf koper: 2 paraaf verkoper:

ZAKEN zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen (keukens, open haarden, c.v.ketels, boilers, geisers): bijzondere opmerkingen: blijft achter gaat mee kan worden/is overgenomen niet van toepassing Voor akkoord, De opdrachtgever/verkoper, (en echtgeno(o)t(e)/partner), koper, (en echtgeno(o)t(e)/partner), plaats en datum: plaats en datum: Betreft: Scherpenzeelseweg 176 3772 MG BARNEVELD paraaf koper: 3 paraaf verkoper: