Handleiding invoeren gegevens WODCA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding invoeren gegevens WODCA"

Transcriptie

1 Handleiding invoeren gegevens WODCA Index 1 Algemeen 2 Voor het invullen van een ongeval (Gewijzigd) 3 Voor het invullen van de gegevens over een WODCA-controle 4 Controleren van de gegevens over ongevallen. 5 Opzoeken en wijzigen van gegevens over controles. 6 Rapporten.

2 Algemeen Voor het ingeven van de gegevens over WODCA-controles en ongevallen surft u naar de U krijgt volgend scherm. U klikt op de knop WODCA. Nu krijgt U het aanlog scherm om op de server aan te loggen. U vult uw gebruikersnaam en paswoord in en klikt op de OK knop Het paswoord verschijnt niet, er verschijnen alleen maar sterretjes.

3 Het hoofdscherm verschijnt. Hier maakt u een keuze uit de menustructuur. 2. Voor het invullen van een ongeval Ongevallen moeten niet meer langs deze weg worden ingevuld. Dit moet gebeuren via de query die aangeleverd is door CIPAL.

4 3. Voor het invullen van de gegevens over een WODCA-controle Klikt u op Nieuw Vervolgens klikt u op Controle Volgend scherm is ter ingaven van de gegevens van de deelnemers aan de WODCA-controle.

5 Kies uit de lijst de zone die de controle ingeeft of organiseert In dit deel van het scherm wordt het aantal deelnemende zones en bijbehorende manschappen ingevuld. Bij Deelnemende PZ 1 selecteert U de deelnemende zone uit de lijst. Bij Aantal manschappen vult u het aantal ingezette manschappen in voor bovenvernoemde zone in. U kan maximaal 3 deelnemende zones en bijbehorende manschappen inbrengen. Als al deze gegevens correct zijn ingevuld klikt U op de knop Toevoegen Voor het ingeven van de specifieke gegevens voor de controles klikt U vervolgens op de knop Details U bekomt volgend scherm.

6 Bij Gemeente plats controle selecteert U uit de lijst de gemeente waar de controle heeft plaatsgevonden. Selecteer vervolgens uit de lijst Straat de straat waar de controle heeft plaatsgevonden. Vul indien gekend het Huisnummer of Hmpaal in ter hoogte de welke de controle plaatsvond. Indien deze niet voorhanden is gelieve op de knop Onb te klikken. Bij Datum van en Uur van geeft U de aanvangsdatum en tijdstip in van de controle (let op de wodca tijden). Bij Datum tot en Uur tot geeft U de einddatum en tijd van de controle in (alleen bij drugscontroles kan de normale wodca-tijd worden overschreden) Invullen gegevens alcoholcontrole. Bij aantal staande gehouden vult u het aantal voertuigen in dat staande gehouden tijdens deze controle. Bij Aantal testen Vult U het aantal afgenomen alcoholtesten in tijdens deze controle. Bij Aantal alarm Geeft u het aantal personen in die meer dan 0,22 en minder dan 0,35 promille alcohol in de uitgeademde lucht vertoonde. Bij Aantal positief Geeft U het aantal personen in die meer dan 0,35 promille alcohol in de uitgeademde lucht vertoonde. Bij Aantal bloedproeven wordt het aantal personen ingevuld die onderworpen zijn aan een bloedproef in verband met de alcoholcontrole. Bij Aantal ingetrokken rijbewijzen wegens alcoholintoxicatie vul je het aantal rijbewijzen in die onmiddellijk werden ingehouden wegens alcoholintoxicatie.

7 Bij Aantal uitgevoerde checklists vul je het aantal checklists in die werden ingevuld voor een drugscontrole. Bij Aantal speekseltesten vul je het aantal afgenomen speekseltesten in. Bij Aantal positieve speekseltesten vul je het aantal speekseltesten in die een positief resultaat hebben. Verder vul je da aantallen in waarvoor de speekseltest positief was Bij Aantal bloedtesten vul je het aantal personen in die onderworpen werden aan een bloedproef in verband met drugscontrole. Bij Aantal ingetrokken rijbewijzen wegens drugsintoxicatie vul je het aantal rijbewijzen in die onmiddellijk werden ingehouden wegens drugsintoxicatie. Bij Aantal controles vul je het aantal voertuigen in die op snelheid zijn gecontroleerd. Bij Aantal zware snelheidsovertredingen vul je het aantal zware snelheidsovertredingen in die begaan zijn tijdens deze controle. Bij Aantal ingetrokken rijbewijzen wegens overdreven snelheid vul je het aantal rijbewijzen in die onmiddellijk werden ingehouden wegens overdreven snelheid. Indien alle gegevens correct zijn ingevuld klik je op de knop toevoegen. Nu verschijnt er een invulscherm waar het aantal deelnemende zones en agenten wordt ingegeven voor deze controle detail, dit voor het berekenen van de ingezette manuren Bij Deelnemende PZ selecteer je de desbetreffende zone, en bij Aantal ingezette manschappen vul je het aantal manschappen in dat van deze zone in ingezet op dit controledetail. Vervolgens klik je op de knop Toevoegen Indien er op meerdere plaatsen controles zijn uitgevoerd door dezelfde ploeg van mensen moet je deze hier bij ingeven. Klik op de knop Initialiseren en herhaal de voorgaande stappen. Als alle controles zijn ingegeven klikt U op de knop sluiten, U komt nu terug in het scherm waar de manschappen werden ingevuld. Klik hier op Sluiten om ook dit scherm af te sluiten.

8 4. Controleren van de gegevens over ongevallen. Kies Beheren uit het menu Kies hier voor Ongeval Nu moet U een keuze maken, of je kan controleren wat is ingegeven, of je kan een ingegeven ongeval gaan wijzigen of verwijderen. Voor het controleren van de gegevens die ingebracht zijn over een ongeval gaan we als volgt te werk.

9 Men klikt op Controle ingave ongevallen Bij Ongeval gebeurd tussen vul je de datums in waartussen het ongeval is gebeurd en klik vervolgens op Opzoeken. Als er ongevallen gebeurd zijn tussen deze periode krijgt u volgend scherm. Indien U de detailgegevens wenst te bekijken van een bepaald ongeval kan U dit doen door op het ongeval te dubbelklikken.

10 Dan verschijnt er volgend scherm. Hier kan u desgewenst ook de gegevens aanpassen. Opgelet: U kan alleen de gegevens aanpassen die u zelf hebt ingebracht, deze die door de automatische query zijn ingelezen kan u niet wijzigen. Ongevallen die door de dirco zijn ingebracht kan deze alleen wijzigen. Na de aanpassingen te hebben doorgevoerd klikt U op de knop Wijzigingen opslaan en worden de gegevens bewaard.

11 Indien U de gegevens van een ongeval wenst aan te passen kan dit ook opgezocht worden aan de hand van het PV-nummer (indien ingegeven) U kiest dan volgende optie uit het menu In het volgende scherm vult u dan het PV-nummer in. Indien het PV-nummer bij ingave niet gekend was kan je het ongeval opzoeken door in de overige velden met witte achtergrond de gegevens in te vullen en op de knop Opzoeken te klikken.

12 5. Opzoeken en wijzigen van gegevens over controles. Kies uit het menu Controle ingave controles Bij Controles ingegeven tussen vult U de periode in wanneer de controle is ingebracht, niet wanneer de controle is uitgevoerd, en klik op Opzoeken Indien er controles zijn ingebracht tijdens deze periode krijgt U volgend scherm.

13 Indien U de detailgegevens wenst te bekijken kan U op de gewenste controle dubbelklikken en verschijnt er volgend scherm. Om de details te bekijken van de plaatsen waar gecontroleerd is gelieve op de knop Details te klikken en volgend scherm verschijnt.

14 Als U op een detailcontrole dubbelklikt worden de gegevens van deze controle ingevuld en kunnen gewijzigd worden. Indien de gegevens zijn gewijzigd klik op de knop Wijzigingen bewaren en de gegevens worden bewaard. U kan de controles ook opzoeken via Wijzigen controles

15 In het scherm dat nu verschijnt vult U de periode in waarin de controle is uitgevoerd. Indien ertussen de opgevraagde periode controles zijn geweest verschijnt er volgend scherm. Indien U de gegevens wenst te wijzigen dubbelklik op de te wijzigen controle. In het volgende scherm klikt U op de knop Details. U kan nu de detailgegevens wijzigen zoals hoger beschreven.

16 6. Rapporten. Indien U alle gegevens hebt ingebracht kunnen er ook rapporten worden gemaakt. Dit gebeurt als volgt. U kiest uit het menu Rapporten. Vervolgens kiesje uit de lijst welk soort rapport je wil trekken. Vervolgens maak je de keuze uit het geografisch gebied waarover het rapport moet gaan. Naargelang het soort rapport dat u kiest krijg je verschillende mogelijkheden aangeboden. De rapporten kunnen ook afgedrukt worden.

17 Indien er problemen zijn of vragen kan men steeds onze WODCA-helpdesk telefonisch bereiken op het nummer 014/

Handleiding Informat. v1.0

Handleiding Informat. v1.0 Handleiding Informat v1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Afspraken... 3 2. Aanmelden... 3 3. Afwezigheden invullen... 5 3.1 Afwezigheden code Z, B, R, D... 5 3.1.1 Inbrengen... 5 3.1.2 Wijzigen...

Nadere informatie

Handleiding Manager-Software Versie 1.1

Handleiding Manager-Software Versie 1.1 Handleiding Manager-Software Versie 1.1 Inleiding De Manager-Software is het onderdeel van het Clear2Pass-systeem dat instaat voor het beheer en het opvolgen de toegangscontrole. Ook het toevoegen van

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Onlinedienst Inhoudingsplicht (Artikel 30bis en 30ter)

Onlinedienst Inhoudingsplicht (Artikel 30bis en 30ter) Onlinedienst Inhoudingsplicht (Artikel 30bis en 30ter) U heeft de keuze om de onlinedienst Inhoudingsplicht te gebruiken in een beveiligde (A) of in een onbeveiligde (B) modus. Om toegang te krijgen tot

Nadere informatie

Inhoudstabel handleiding Comeet

Inhoudstabel handleiding Comeet Inhoudstabel handleiding Comeet Inhoudstabel handleiding Comeet...1 1. Inlogscherm Comeet...2 2. Prikbord (startscherm na inloggen)...2 3. Gebouw (overzicht)...3 3.1. Gebouw zoeken...3 3.2. Gebouw (eigenschappen

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Aanvraagformulier

Handleiding Digitaal Aanvraagformulier Handleiding Digitaal Aanvraagformulier Deze handleiding wil een summier overzicht geven van de installatieprocedure van het digitaal aanvraagformulier. De handleiding is bedoeld voor de al wat ervaren

Nadere informatie

BELTRACE VOOR DE GEMEENTEN

BELTRACE VOOR DE GEMEENTEN S A N I T R A C E BELTRACE VOOR DE GEMEENTEN Versie 7 21/09/2012 Pagina 1 van 18 BELTRACE VOOR DE GEMEENTEN Herinnering van de algemene gebruiksrichtlijnen De informaticatoepassing Beltrace moet door de

Nadere informatie

HANDLEIDING RAPPORTEN

HANDLEIDING RAPPORTEN HANDLEIDING RAPPORTEN Versie 2.0 dd 13/10/2014 Versie 2.1 dd 03/04/2015 Inhoudstabel VAN START MET DE RAPPORTEN... 2 1 EEN TOETS TOEVOEGEN... 3 MOGELIJKHEID 1: PROEVEN PER KLAS... 3 MOGELIJKHEID 2: INVOEREN

Nadere informatie

GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1)

GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1) GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave van de applicatie bij gebruik

Nadere informatie

SecureLink Customer portal handleiding

SecureLink Customer portal handleiding Inhoudsopgave SecureLink Customer portal handleiding 1. Inloggen in de customer portal 2. Een gebruiker aanmaken 3. Een case aanmaken 4. Een case verder opvolgen 1. Inloggen in de Customer portal Om in

Nadere informatie

INHOUD : 1. Inloggen. 2.1. Invoer van de aangifte 2014 : Opstart nieuwe aangifte

INHOUD : 1. Inloggen. 2.1. Invoer van de aangifte 2014 : Opstart nieuwe aangifte AR-CO Handleiding «Aangifte van opdrachten 2014» (30/01/2015) Pagina 1 van 8 Inloggen Invoer van de aangifte 2014 : Opstart nieuwe aangifte Nieuwe opdrachten invoeren EN/OF reeds eerder ingevoerde lopende

Nadere informatie

TV DE SCHAKEL CROP ONLINE - PERCEELREGISTRATIE VIA INTERNET

TV DE SCHAKEL CROP ONLINE - PERCEELREGISTRATIE VIA INTERNET Algemeen Met CROP online kunt u uw teeltregistratie bijhouden en direkt beschikbaar stellen aan TV DE SCHAKEL. Als u geen managementsysteem op de eigen computer heeft en/of de gegevens daarmee niet op

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Betalingen en incasso s invoeren. www.deutschebank.nl

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Betalingen en incasso s invoeren. www.deutschebank.nl Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Betalingen en incasso s invoeren www.deutschebank.nl Internet Bankieren Betalingen en incasso s invoeren 2 Betalingen en incasso s invoeren Betalingen

Nadere informatie

HANDLEIDING IBAMAFLEX

HANDLEIDING IBAMAFLEX HANDLEIDING IBAMAFLEX Voor docenten Deel 1: registratie examenresultaten Deel 2: naamlijsten en fotolijsten van studenten Deel 3: gegevens en afwezigheden van studenten opzoeken 08/01/2014 Inhoud 1. Elektronisch

Nadere informatie

OrganisationConnect your webbased telephone center

OrganisationConnect your webbased telephone center Dit is de handleiding voor de Windows client voor OrganisationConnect versie 2.1. [1/10] Voys Telcom Inhoudsopgave 1 Het installeren/upgraden van de OrganisationConnect Windows client... 3 2 Het starten

Nadere informatie

Last minute verzekeringen

Last minute verzekeringen Last minute verzekeringen Inleiding. De verzekeringsmaatschappijen in Jack/Vera worden boekhoudkundig als elke andere touroperator behandeld. De last minute verzekeringen dienen op een andere manier ingebracht

Nadere informatie

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2)

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave van de applicatie bij

Nadere informatie

Handleiding TeeltCentraal van De Schakel

Handleiding TeeltCentraal van De Schakel Handleiding TeeltCentraal van De Schakel Via de website van De Schakel, http://www.tvdeschakel.nl, kunt u onder het kopje teeltregistratie TeeltCentraal inloggen op TeeltCentraal. Nadat u met de inlogcodes

Nadere informatie

TimeManager Handleiding

TimeManager Handleiding TimeManager Handleiding DOT SYS 1997-2012 I TimeManual Inhoudstafel Deel I Gebruikershandleiding TimePlan 1 1 Configuratie... TimePlan 1 2 Verlofaanvraag... invoeren 4 Verlofaanvraag... ASP-Klant 5 Verlofaanvraag...

Nadere informatie

Verkiezingen 2012 HANDLEIDING VOOR HET INVOEREN VAN DE CONTACTPERSONEN EN ADRESSEN PER HOOFDBUREAU. Versie 4.0

Verkiezingen 2012 HANDLEIDING VOOR HET INVOEREN VAN DE CONTACTPERSONEN EN ADRESSEN PER HOOFDBUREAU. Versie 4.0 Verkiezingen 2012 HANDLEIDING VOOR HET INVOEREN VAN DE CONTACTPERSONEN EN ADRESSEN PER HOOFDBUREAU Versie 4.0 INHOUD INLEIDING... 3 1. AANMELDEN... 3 2. EEN CONTACTPERSOON TOEVOEGEN... 4 3. WIJZIGEN VAN

Nadere informatie

CERTUS, Handleiding (v 2.1) 21/01/2013

CERTUS, Handleiding (v 2.1) 21/01/2013 Slachthuis Uitsnijderij Slachthuis uitsnijderij Vleeswaren (op termijn) Groepering Controle Belpork CERTUS, Handleiding (v 2.1) 21/01/2013 ALGEMEEN Starten van de webtoepassing: Typ het volgende adres

Nadere informatie

HANDLEIDING Scheduler

HANDLEIDING Scheduler HANDLEIDING Scheduler Planning van uw telefonische bereikbaarheid Scheduler Inloggen Om gebruik te kunnen maken van de Scheduler dient u eerst in te loggen in het Vtel Dashboard. Middels een veilige login

Nadere informatie

Gebruikers handleiding KBOF online voor clubsecretarissen en ringverantwoordelijken.

Gebruikers handleiding KBOF online voor clubsecretarissen en ringverantwoordelijken. Gebruikers handleiding KBOF online voor clubsecretarissen en ringverantwoordelijken. Met deze handleiding trachten we u wegwijs te maken voor het gebruiken van KBOFonline. De K.B.O.F wil hiermee de clubsecretarissen

Nadere informatie

Handleiding Project OCMW Beerse.

Handleiding Project OCMW Beerse. Handleiding Project OCMW Beerse. Wim De Proost Jan Jochems Lorenz Lenaerts Departement Handelswetenschappen 1en Bedrijfskunde Bachelor Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Inleiding De toepassing

Nadere informatie

IDEP / GN8 (via OneGate) Quickstart

IDEP / GN8 (via OneGate) Quickstart IDEP / GN8 (via OneGate) Quickstart VANAF VERSIE 2015 GENEREERT IDEP AANGIFTEN IN XML-FORMAAT DIE U KAN OPLADEN IN ONEGATE. DAT OPLADEN KAN MANUEEL OF AUTOMATISCH GEBEUREN. 1. INSTALLATIE EN UPGRADE Op

Nadere informatie

IDEP / GN8 voor WINDOWS. Quickstart

IDEP / GN8 voor WINDOWS. Quickstart IDEP / GN8 voor WINDOWS Quickstart 1. INSTALLATIE EN UPGRADE Op de homepagina van Intrastat (www.intrastat.be) gaat u, na de taalkeuze, naar het tabblad "Aangiften" en het item "Idep/Gn8 voor Windows".

Nadere informatie

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3 Update documentatie KraamZorgCompleet versie 3.3 KraamzorgCompleet versie 3.3 Inhoudsopgave Update documentatie versie 3.3 Hoofdstuk 1 Tarieven per verzekeringsconcern...1 1.1 Verzekeringsconcerns...1

Nadere informatie

Gebruikershandleiding: Aangifte van werken Inhoudstafel

Gebruikershandleiding: Aangifte van werken Inhoudstafel Gebruikershandleiding: Aangifte van werken Inhoudstafel 1. Inleiding 2 2. Toegang 2 2.1. Beveiligde en onbeveiligde modus 2 2.2. Beveiligde toegang 2 3. Verschillen tussen sectoren 2 4. Beveiligde modus

Nadere informatie

Studentenhandleiding. Question Bank. Versie 1.2

Studentenhandleiding. Question Bank. Versie 1.2 Studentenhandleiding Question Bank Versie 1.2 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 1. Inlogprocedure... 2 2. In Question Bank... 5 3. Cursus... 7 Toevoegen van vragen...17 Bekijken van de waardering van uw

Nadere informatie

HANDLEIDING IBAMAFLEX

HANDLEIDING IBAMAFLEX HANDLEIDING IBAMAFLEX Voor docenten Deel 1: registratie examenresultaten Deel 2: naamlijsten en fotolijsten van studenten Deel 3: gegevens en afwezigheden van studenten opzoeken 08/01/2014 Inhoud 1. Elektronisch

Nadere informatie

U opent een nieuw contact in het menu.

U opent een nieuw contact in het menu. Trigonia De eerste keer kunt u toegang krijgen tot Trigonia door naar volgende website te surfen. https://trigonia.corilus.be/demonl. De eerste keer zult u zien dat het eventjes duurt om de applicatie

Nadere informatie

Trigion Webportal Gebruiker

Trigion Webportal Gebruiker Trigion Webportal Gebruiker Met de Finder.exe software (verkrijgbaar via website van Trigion www.trigion.nl/homesecurity ) maakt u verbinding met uw Paneel. U opent de Finder door op het icoontje te dubbelklikken.

Nadere informatie

Als u op de link op onze website klikt ( verschijnt het volgende scherm:

Als u op de link op onze website klikt (  verschijnt het volgende scherm: 1. Wijzigen parkeervergunning Als u op de link op onze website klikt (https://parkeren.oldenzaal.nl) verschijnt het volgende scherm: Om in te loggen klikt u op hier Nadat u hebt ingelogd verschijnt het

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Handleiding. webcalculator pon privé lease

Handleiding. webcalculator pon privé lease Handleiding webcalculator pon privé lease 1 handleiding webcalculator pon privé lease Deze handleiding geeft een beschrijving van de mogelijkheden van de webcalculator. De volgorde van de onderwerpen is

Nadere informatie

AANMELDEN NIEUWE WERKNEMER

AANMELDEN NIEUWE WERKNEMER premie- en inningssystematiek AANMELDEN NIEUWE WERKNEMER HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens Stichting Pensioenfonds voor de Architectenbureaus OVER DEZE HANDLEIDING U wilt een nieuwe werknemer

Nadere informatie

IDEP / GN8 voor WINDOWS. Quickstart

IDEP / GN8 voor WINDOWS. Quickstart IDEP / GN8 voor WINDOWS Quickstart 1. INSTALLATIE Idep installeert u het makkelijkst via het menu van de cd rom Intrastat. Indien u voor de eerste maal een Intrastat cd gebruikt op uw PC, wordt een korte

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

AFMELDEN VAN EEN WERKNEMER HANDLEIDING 3A

AFMELDEN VAN EEN WERKNEMER HANDLEIDING 3A AFMELDEN VAN EEN WERKNEMER HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens BPF Schoonmaak en De stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. OVER DEZE HANDLEIDING U wilt

Nadere informatie

Quicklearn Nieuwe medewerker in dienst (niet- Social Profit)

Quicklearn Nieuwe medewerker in dienst (niet- Social Profit) Surf naar acerta.be/myacerta/nl Geef je gebruikersnaam en paswoord in Bevestig met de knop Aanmelden Klik op Acerta Connect Is de medewerker al in dienst geweest? Zie hieronder voor uitleg over hoe een

Nadere informatie

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens iphone app - Users Users - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger en is uitgevoerd

Nadere informatie

BRICONweb voor de club

BRICONweb voor de club BRICONweb voor de club Starten met BW! 3 Aanmelden! 4 Registreren! 4 Club verantwoordelijke! 5 Bestaande club! 5 Nieuwe club aanmaken! 5 Aanmaken wedstrijd! 6 Betekenis icoontjes! 7 Inkorven! 8 Aantallen

Nadere informatie

Handleiding voor vormingsverstrekkers

Handleiding voor vormingsverstrekkers www.fbz-pc314.be Handleiding voor vormingsverstrekkers Inhoudstafel 1. REGISTREREN... 3 2. AANMELDEN... 5 3. WACHTWOORD VERGETEN... 7 4. WACHTWOORD WIJZIGEN... 7 5. UW VORMINGEN BEHEREN... 8 5.1. EEN NIEUWE

Nadere informatie

Onlinedienst Inhoudingsplicht

Onlinedienst Inhoudingsplicht Onlinedienst Inhoudingsplicht U heeft de keuze om de onlinedienst Inhoudingsplicht te gebruiken in een onbeveiligde (A) of in een beveiligde (B) modus. A B De onlinedienst Inhoudingsplicht gebruiken in

Nadere informatie

HANDLEIDING FLEXI-SMS

HANDLEIDING FLEXI-SMS 1 HANDLEIDING FLEXI-SMS Index: 1. Algemeen... p 2 2. Activatie FLEXI-SMS... p 3 3. Hoe verstuur ik SMS en?... p 4 4. SMS en versturen aan een groep klanten (batch SMS)... p 6 5. Versturen van een SMS vanuit

Nadere informatie

Meer informatie vindt u op de website http://www.fysiomonitor.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met Fysio Prestatie Monitor contact opnemen.

Meer informatie vindt u op de website http://www.fysiomonitor.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met Fysio Prestatie Monitor contact opnemen. Hoofdstuk 1 Fysio Prestatie Monitor instellen en gebruiken De Fysio Prestatie Monitor (FPM) is een online meetinstrument van Qualizorg dat de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg in kaart brengt, en

Nadere informatie

UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING

UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING U wenst uw pensioendossier te raadplegen, veranderingen aan te brengen in uw gegevens (rekeningnummer, adres, ) of vooraf ingevulde formulieren voor een aanvullende

Nadere informatie

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1 1 Inleiding Om de Webshop goed te kunnen beheren is het noodzakelijk dat u kennis heeft van een aantal componenten. Door alle handelingen die nodig zijn te beschrijven wordt u in staat gesteld het beheer

Nadere informatie

Hoe werken met de WAP-online!

Hoe werken met de WAP-online! Hoe werken met de WAP-online! Startpagina: We surfen naar http://www.waponline.be. We krijgen het volgende scherm op onze computer: Hier kunnen enkel de directies op inloggen. Leerkrachten die nog niet

Nadere informatie

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Gebruik handleiding 103: Deze handleiding is bestemd voor wijkhoofden en Vrienden die gegevens gaan verwerken en bewerken in een wijk binnen een

Nadere informatie

Bestek nr. 16EN/2003/8. Het ontwerpen, ontwikkelen en instandhouden van een webstek Schelderadarketen: www.schelderadar.net.

Bestek nr. 16EN/2003/8. Het ontwerpen, ontwikkelen en instandhouden van een webstek Schelderadarketen: www.schelderadar.net. Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap Departement Leefmilieu en Infrastructuur Administratie Waterwegen en Zeewezen afdeling Scheepvaartbegeleiding en Ministerie van Verkeer en Waterstaat afdeling Verkeer

Nadere informatie

Handleiding: Buitenlandse Specialiteiten

Handleiding: Buitenlandse Specialiteiten Buitenlandse Specialiteiten Auteur: Inge Mangelschots Handleiding: Buitenlandse Specialiteiten Handleiding Buitenlandse Specialiteiten : Pagina 1 van 6 Inhoudstabel INHOUDSTABEL... 2 1 SAMENVATTING...

Nadere informatie

Quicklearn Social Profit Nieuwe medewerker in dienst of bijkomende overeenkomst

Quicklearn Social Profit Nieuwe medewerker in dienst of bijkomende overeenkomst Quicklearn Social Profit Nieuwe medewerker in dienst of bijkomende Surf naar acerta.be/myacerta/nl Geef je gebruikersnaam en paswoord in Bevestig met de knop Aanmelden Klik op Acerta Connect Identificeer

Nadere informatie

Handleiding Sociale kaart. Vlaams Brabant en Hoofdstedelijk Gewest Brussel

Handleiding Sociale kaart. Vlaams Brabant en Hoofdstedelijk Gewest Brussel Handleiding Sociale kaart Vlaams Brabant en Hoofdstedelijk Gewest Brussel Opgesteld door Dennis Servaas bijgewerkte versie januari 2012 1 Inhoudsopgave 1. Aanmelden... 3 2. Zoekfilters... 4 3. Fiches bekijken...

Nadere informatie

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in.

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inloggen... 2 Inloggen... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Postvak IN... 4 Controleren op nieuwe E-mail... 4 Bericht schrijven... 5 Ontvangers toevoegen... 5 Antwoorden... 10

Nadere informatie

Bekijken van beelden via tablet of smartphone (ios)

Bekijken van beelden via tablet of smartphone (ios) Hoogstraatsebaan 51 2390 OOSTMALLE Tel: 03/464 03 37 Fax: 03/297 88 36 Min. B. Z. 20 1496.04 www.jacobsbeveiliging.be Incert B-1646/c Ondnr. BTW BE 0894.815.694 Bekijken van beelden via tablet of smartphone

Nadere informatie

Handleiding e-commerce. 1. Inloggen

Handleiding e-commerce. 1. Inloggen Handleiding e-commerce 1. Inloggen Lees hier de handleiding om van onze e-commerce gebruik te maken! Ga eerst en vooral naar onze website www.dessomville.be en klik in de rechterbovenhoek op Klantenzone.

Nadere informatie

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang?

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Ga naar www.gemeente.be en klik helemaal op de knop. Of ga rechtstreek naar http://scherpenheuvel-zichem.ticketgang.eu 1. Een gezin-account aanmaken:

Nadere informatie

CARGO DATA SYSTEMS BV

CARGO DATA SYSTEMS BV CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING Emballage Administratie Emballage Administratie Dit document beschrijft de werking van de Emballage Administratie module

Nadere informatie

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Datum uitgave: 27-01-2009 Deze handleiding is specifiek geschreven voor de verkoop afdeling. Gebruikers handleiding Project

Nadere informatie

Handleiding KHVonline versie 01

Handleiding KHVonline versie 01 Handleiding KHVonline versie 01 1 Inloggen 2 Registreren van verkoop en sterfte 3 Invoeren geboorteberichten 4 Raadplegen van de prestaties van dieren die aanwezig zijn op het bedrijf 4.1 Detail dier 4.2

Nadere informatie

Hoe uw nieuwsbrieven aanmaken & versturen?

Hoe uw nieuwsbrieven aanmaken & versturen? Hoe uw nieuwsbrieven aanmaken & versturen? Stap 1: Klik in de footer van je website op Inloggen onder de titel Admin Area Stap 2: Typ volgende gegevens in om in te loggen: Gebruikersnaam: agentennummer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding: Aangifte van werken Inhoudstafel

Gebruikershandleiding: Aangifte van werken Inhoudstafel Gebruikershandleiding: Aangifte van werken Inhoudstafel 1. Inleiding 2 2. Toegang 2 2.1. Beveiligde en onbeveiligde modus 2 2.2. Beveiligde toegang 2 3. Verschillen tussen sectoren 2 4. Beveiligde modus

Nadere informatie

Handleiding inloggen www.ro-bisdommen.be

Handleiding inloggen www.ro-bisdommen.be Inhoud Inloggen als instelling... 1 OPTIE 1. U bent nog niet geregistreerd.... 3 OPTIE 2. U bent reeds geregistreerd... 4 Gebruik van de website... 4 Uw gegevens beheren... 4 Wijzigen wachtwoord... 4 Contracten...

Nadere informatie

DEMATRA ELECTRONIC DISTRIBUTION SYSTEM

DEMATRA ELECTRONIC DISTRIBUTION SYSTEM DEMATRA ELECTRONIC DISTRIBUTION SYSTEM Het Dematra Electronic Distribution System is ontwikkeld voor alle Dematra-Distributieklanten. Via deze weg kan op eenvoudige en overzichtelijke wijze zendingen worden

Nadere informatie

Handleiding : Opdrachten vanuit Excel

Handleiding : Opdrachten vanuit Excel Handleiding : Opdrachten vanuit Excel Opdrachten vanuit Excel v2.1 Created on 1/21/2009 3:55:00 PM 1 1. Introductie Deze handleiding beschrijft de werkwijze voor het gebruik van de toepassing Domiciliëringen

Nadere informatie

HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL

HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL Deze handleiding geeft een beschrijving van de mogelijkheden van de webcalculator. De volgorde van de onderwerpen is gelijk aan het proces dat wordt doorlopen

Nadere informatie

WIJZIGEN VAN EEN BESTAAND DIENSTVERBAND

WIJZIGEN VAN EEN BESTAAND DIENSTVERBAND premie- en inningssystematiek WIJZIGEN VAN EEN BESTAAND DIENSTVERBAND HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens Stichting Pensioenfonds voor Woningcorporaties (SPW). OVER DEZE HANDLEIDING U wilt een

Nadere informatie

Technische nota AbiFire5 Rapporten maken via ODBC

Technische nota AbiFire5 Rapporten maken via ODBC Technische nota AbiFire5 Rapporten maken via ODBC Laatste revisie: 29 juli 2009 Inhoudsopgave Inleiding... 2 1 Installatie ODBC driver... 2 2 Systeeminstellingen in AbiFire5... 3 2.1 Aanmaken extern profiel...

Nadere informatie

E-MAIL ACCOUNT CONFIGURATIE MOZILLA THUNDERBIRD. http://www.bit.nl E-MAIL ACCOUNT CONFIGURATIE - MOZILLA THUNDERBIRD - PAGINA 1 / 14

E-MAIL ACCOUNT CONFIGURATIE MOZILLA THUNDERBIRD. http://www.bit.nl E-MAIL ACCOUNT CONFIGURATIE - MOZILLA THUNDERBIRD - PAGINA 1 / 14 E-MAIL ACCOUNT CONFIGURATIE MOZILLA THUNDERBIRD http://www.bit.nl E-MAIL ACCOUNT CONFIGURATIE - MOZILLA THUNDERBIRD - PAGINA 1 / 14 INDEX ALGEMEEN Inleiding. Pagina 3 POP3 of IMAP. Pagina 4 Benodigde gegevens.

Nadere informatie

Stappenplan afwezigheden Basisonderwijs

Stappenplan afwezigheden Basisonderwijs Stappenplan afwezigheden Basisonderwijs Stap 1: Surf naar: http://81.82.226.240:800 of http://afwezigheden.sgrkempen.be Stap 2: Geef de gebruikersnaam en wachtwoord in en druk op de enter-toets om in te

Nadere informatie

Handleiding Groenhuysenpas

Handleiding Groenhuysenpas Handleiding Groenhuysenpas Inhoudsopgave Manieren van Opwaarden 1 e keer... 2 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa... 2 Optie 2: Via het internet... 2 Stap 1: De website... 2 Stap 2: Registratie... 3 Stap

Nadere informatie

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad HANDLEIDING 2actions Online-beheer van uw voorraad U heeft 2 manieren om in te loggen op onze website : via de klantenruimte op www.services2actions.com of rechtstreeks via de link www.2actions.com De

Nadere informatie

GEBRUIK VAN QNAP-BTB

GEBRUIK VAN QNAP-BTB GEBRUIK VAN QNAP-BTB Inloggen Klik op de link die u ontvangen hebt via mail startend met https:// Vul op deze pagina uw logingegevens in die u via mail ontvangen hebt. Klik nu op File Station 1 Nu krijg

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING

INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING Login...2 Gebruikte symbolen...3 Bardiensten Invullen Bardienst...5 Bardiensten Mijn Bardiensten...6 Bardiensten Mijn Gegevens...7 Bardiensten Mijn Verhinderingen...8

Nadere informatie

Handleiding voor Labo s LABO-Tool

Handleiding voor Labo s LABO-Tool Handleiding voor Labo s LABO-Tool Uitgewerkt door Sabine Coppens OVOCOM vzw - 2014 (ver 0.0) 2 Inleiding 1 Inleiding... 4 2 Het doel van de Labo-tool... 4 2.1 Voor u.... 4 2.2 Voor de FCA-bedrijven....

Nadere informatie

Handleiding BosorNet Zelfroosteren Medewerkers

Handleiding BosorNet Zelfroosteren Medewerkers Handleiding BosorNet Zelfroosteren Medewerkers Het zelfroosteren bestaat uit drie fases die u de mogelijkheid geven om uw eigen wensen via BosorNet door te geven. In deze handleiding worden deze fases

Nadere informatie

Om in te loggen op de URA Rating Factory gaat u naar: Log in met de toegestuurde inloggegevens.

Om in te loggen op de URA Rating Factory gaat u naar:   Log in met de toegestuurde inloggegevens. Handleiding URA rating Factory Bij het aangaan van een BiZ abonnement ontvangt u naast de instructie voor de koppeling van BiZ met uw jaarrekeningpakket een inlog voor de URA Rating Factory. In de URA

Nadere informatie

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen Algemene afspraken: Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Status aanvraag: Alle communicatie

Nadere informatie

Handleiding voor het toevoegen van eigenschappen aan een product in Woocommerce

Handleiding voor het toevoegen van eigenschappen aan een product in Woocommerce Handleiding voor het toevoegen van eigenschappen aan een product in Woocommerce Stap 1: Na het inloggen op het beheerdersgedeelte komt u uit op uw dashboard. Van daaruit kunt u aan de linkerkant uw muis

Nadere informatie

Handleiding bij het gebruik van de online inventaris pesticidengebruik

Handleiding bij het gebruik van de online inventaris pesticidengebruik \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Handleiding bij het gebruik van de online

Nadere informatie

Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium

Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium Inhoud 1. Inloggen... 2 2. Openen documenten... 4 3. Downloaden documenten... 4 4. Documenten Delen... 5 5. Documenten Toevoegen... 7 6. Herbenoemen documenten... 8 7.

Nadere informatie

Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten. Deel 1 : Inloggen als instelling

Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten. Deel 1 : Inloggen als instelling Bisdom Antwerpen Vicariaat voor het onderwijs Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten 1. INLEIDING Deel 1 : Inloggen als instelling Het inschrijven voor een raamovereenkomst gebeurt per instelling

Nadere informatie

BELTRACE FACTURATIE 1. Samenvattende beschrijving van het proces

BELTRACE FACTURATIE 1. Samenvattende beschrijving van het proces BELTRACE FACTURATIE Onderstaande bespreekt opzoeken facturatie en beheer facturatie van de Sanitracetoepassing, of hoe men kan komen tot de elektronische facturatie. Men start in het hoofdmenu steeds vanuit

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts drie stappen eenvoudig tegen een lager tarief parkeren. De app bereikt u via een internetbrowser op uw PC, smartphone of tablet.

Nadere informatie

HANDLEIDING GEINTEGREERDE REGISTRATIETOOL Versie 1.0

HANDLEIDING GEINTEGREERDE REGISTRATIETOOL Versie 1.0 HANDLEIDING GEINTEGREERDE REGISTRATIETOOL Versie 1.0 1 Inhoud 2 De Webapplicatie... 2 3 Inloggen... 2 3.1 Inloggen als beheerder... 2 3.2 Inloggen als medewerker... 2 4 Medewerkers mandateren... 3 4.1

Nadere informatie

1. Inloggen op www.fedos.be

1. Inloggen op www.fedos.be 1 1. Inloggen op www.fedos.be Om uw eigen clubpagina te beheren dient u zich eerst aan te melden op het beheersysteem van uw clubpagina. Dit beheersysteem is een soort programma die u via het internet

Nadere informatie

Handleiding. Schoolfruit, -groenten en melk

Handleiding. Schoolfruit, -groenten en melk Handleiding Schoolfruit, -groenten en melk 1 1 E-loket... 3 Help functie... 3 Inloggen... 3 Wat heb ik nodig?... 3 Aanmelden... 3 2 Indienen van een erkenningsaanvraag... 5 2.1 Starten... 5 2.2 Selecteren

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 02) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

HANDLEIDING O F F E R T E S

HANDLEIDING O F F E R T E S HANDLEIDING O F F E R T E S 1 Algemene werking De fertemodule van Wings laat u toe om op een eenvoudige manier een ferte samen te stellen en indien gewenst te verwerken naar een order. De gebruiker kan

Nadere informatie

Indien u een technische vergunning wil aanvragen voor een coach die aangesloten is bij een andere club gaat u verder naar punt B (pagina 5).

Indien u een technische vergunning wil aanvragen voor een coach die aangesloten is bij een andere club gaat u verder naar punt B (pagina 5). HANDLEIDING TECHNISCHE VERGUNNINGEN VOOR COACHES AANVRAGEN VIA DE SMART CLIENT A. Voor coaches die aangesloten zijn bij uw club Indien u een technische vergunning wil aanvragen voor een coach die aangesloten

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Webagenda voor Begrafenisondernemers. Key2Begraven Versie 1.20. Gebruikersdocumentatie webagenda ondernemers V 1.

Gebruikershandleiding Webagenda voor Begrafenisondernemers. Key2Begraven Versie 1.20. Gebruikersdocumentatie webagenda ondernemers V 1. Gebruikershandleiding Webagenda voor Begrafenisondernemers Key2Begraven Versie 1.20 Gebruikersdocumentatie webagenda ondernemers V 1.20 Pagina 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Standaardfunctionaliteit...

Nadere informatie

Handleiding formulier vangstopgave aal

Handleiding formulier vangstopgave aal Handleiding formulier vangstopgave aal Open uw internetbrowser en ga naar de website van het DR-Loket: www.drloket.nl. Klik op Mijn dossier in de zwarte balk. Vul in dit scherm uw Gebruikerscode en Wachtwoord

Nadere informatie

DIGITAAL KANTOOR BWP. 1. Algemeenheden... 2. 2. Digitaal kantoor openen... 2. 3. Het van toepassing zijnde geboortebericht selecteren...

DIGITAAL KANTOOR BWP. 1. Algemeenheden... 2. 2. Digitaal kantoor openen... 2. 3. Het van toepassing zijnde geboortebericht selecteren... Geboorte aangifte DIGITAAL KANTOOR BWP Inhoud 1. Algemeenheden... 2 2. Digitaal kantoor openen... 2 3. Het van toepassing zijnde geboortebericht selecteren... 2 4. Het geboortebericht invullen... 3 5.

Nadere informatie

Handleiding i-reserve. voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen

Handleiding i-reserve. voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen Handleiding i-reserve voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen Gemeente Vlaardingen Afdeling Openbare Werken Juni 11 Start met https://www.vlaardingen.nl/begraafplaatsreserveren Inhoudsopgave

Nadere informatie

Create Your Locksystem

Create Your Locksystem Create Your Locksystem Gebruikershandleiding Wendy Caers CVO Antwerpen Inhoudstafel Inhoudstafel 2 Het programma starten 3 Profielen Profiel aanmaken Profiel wijzigen Profiel verwijderen Sluitplannen Sluitplan

Nadere informatie

Inhoud. Handleiding Dododent. Beste tandarts of praktijkmanager,

Inhoud. Handleiding Dododent. Beste tandarts of praktijkmanager, Handleiding Dododent Beste tandarts of praktijkmanager, Hartelijk dank voor de aanschaf van een website bij Dodoworks. Hieronder volgt een uitgebreide handleiding van het Dododent systeem waarmee de website

Nadere informatie