HANDLEIDING GEINTEGREERDE REGISTRATIETOOL Versie 1.0

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HANDLEIDING GEINTEGREERDE REGISTRATIETOOL Versie 1.0"

Transcriptie

1 HANDLEIDING GEINTEGREERDE REGISTRATIETOOL Versie 1.0

2 1 Inhoud 2 De Webapplicatie Inloggen Inloggen als beheerder Inloggen als medewerker Medewerkers mandateren Hoofdscherm Beheer medewerkers scherm Medewerker toevoegen Medewerkers volmachten geven Wachtwoord wijzigen De GIR: Beginscherm Bestaande cliënt opzoeken Nieuwe cliënt toevoegen Het cliënt scherm RTH registreren Individueel Meerdere RTH MFC Registreren Begeleidingsovereenkomst Individuele dag op dag registraties Meerdere MFC registraties PVB Voucher registreren... 15

3 2 De Webapplicatie De applicatie is een webapplicatie, wat wil zeggen dat je enkel een browser en internet nodig hebt om in de applicatie te kunnen werken. Het portaal en de toegang tot de GIR is hier te vinden: 3 Inloggen Er zijn twee manieren om in te loggen: als beheerder en als individuele medewerker. 3.1 Inloggen als beheerder Om in te loggen als beheerder heb je het SE nummer (dit is uw gebruikersnaam) en het daarbij horende paswoord nodig. Mocht u het paswoord vergeten zijn kan u steeds een nieuw aanvragen. (voor meer informatie zie punt 5 Een nieuw wachtwoord aanvragen) 3.2 Inloggen als medewerker Om in te loggen als medewerker moet u eerst door uw beheerder gemandateerd zijn om te kunnen werken in de applicatie zie Hfdstk 3 Medewerkers Mandateren. U kan inloggen met de gegevens die u toegestuurd krijgt via mail op het moment dat u door uw beheerder wordt gemandateerd.

4 4 Medewerkers mandateren 4.1 Hoofdscherm Om een medewerker te mandateren of een nieuwe medewerker toe te voegen moet u inloggen met het SE nummer. Onder Mijn acties staat de link naar het Beheer Medewerkers scherm. 4.2 Beheer medewerkers scherm

5 4.3 Medewerker toevoegen Als u op de blauwe knop Medewerker Toevoegen klikt komt u op het medewerker toevoegen scherm. Vul alle velden in voor de nieuwe medewerker. Let erop dat het rijksregisternummer correct is, en dat een bestaand adres wordt gebruikt. De login gegevens van de nieuwe gebruiker worden naar dit adres verstuurd nadat je op Bewaren hebt geklikt.

6 5 Medewerkers volmachten geven Op het Beheer medewerkers scherm klikt u op de groene Rollen Beheren knop. U komt dan op het Beheer medewerkers rollen medewerker scherm. Om een medewerker toegang tot de GIR te geven vinkt u het vakje voor Geintegreerde Registratietool Gebruiker aan Klik op bewaren om de gegevens te bewaren. 6 Wachtwoord wijzigen Klik in de bovenste balk op je persoonsgegevens en vervolgens op mijn profiel.

7 In het linker menu kan u via de knop wachtwoord wijzigen een nieuw wachtwoord instellen. Voer het oude wachtwoord in en twee maal het nieuwe wachtwoord. Als u op bewaren klikt kan u enkel nog met het nieuwe wachtwoord inloggen. 7 De GIR: Beginscherm Via dit scherm kan u een bestaande cliënt opzoeken of een nieuwe cliënt toevoegen.

8 De zoekschermen zij zo gemaakt dat u op elk veld afzonderlijk, op alle drie op een deel van een naam kan zoeken. 7.1 Bestaande cliënt opzoeken Vul eerst enkele zoekgegevens in en klik dan op Individu zoeken. U krijgt dan een overzicht van alle zorgvragers die aan die zoekvoorwaarde voldoen. Klik vervolgens op Overzicht om op de pagina met de persoonsgegevens te komen. 7.2 Nieuwe cliënt toevoegen Indien de cliënt niet gekend is bij het VAPH kan u deze persoon toevoegen. U heeft hiervoor het rijksregisternummer, de familienaam en de voornaam nodig. De geboortedatum wordt automatisch door het systeem ingevuld.

9 8 Het cliënt scherm Vanop het cliënt scherm kan u elke gewenste registratie uitvoeren voor die specifieke zorgvrager. In de tabvelden bovenaan kan u elke registratie aanklikken waarvoor u mag registreren. U kan hier ook steeds nakijken hoeveel RTH punten een zorgvrager al geregistreerd heeft en bij welke voorzieningen deze zorgvrager al ondersteuning heeft.

10 9 RTH registreren 9.1 Individueel Klik in de tabbladenbalk in het scherm van de persoonsgegevens op RTH. U komt dan op het scherm van de RTH registraties voor die individuele cliënt. U kan hier de begeleidingen voor uw cliënt registreren. Als u op registreren klikt wordt de nieuwe begeleiding geregistreerd en komt er bij de registratiegegevens een lijn bij. Mocht u een fout hebben gemaakt dan kan u de registratie steeds verwijderen en opnieuw uitvoeren. 9.2 Meerdere RTH Als u op portaal klikt komt u uit op het beginscherm. Of u kan gaan via het eerste scherm naar meerdere registraties. Op het beginscherm kan u kiezen tussen MFC en RTH registraties.

11 Kies hier voor RTH. U komt dan op het volgende zoekscherm: Met dit zoekscherm kan u een lijst oproepen van al uw cliënten waarvoor er minstens één individuele begeleiding is geregistreerd door uw SE.

12 Hier kan u op één pagina verschillende registraties doen. De kopieer functie vult een ingevulde waarde in voor alle velden in dezelfde kolom. Als u bijvoorbeeld een datum invult bij een cliënt en op kopieer klik dan wordt deze datum bij elke cliënt ingevuld. 10 MFC Registreren 10.1 Begeleidingsovereenkomst Klik in de tabbladenbalk in het scherm van de persoonsgegevens op MFC. U komt dan op het scherm van de MFC registraties voor die individuele cliënt. U kan hier kiezen tussen het registreren van een begeleidingsovereenkomst MFC of een dag op dag registratie. Als u op Begeleidingsovereenkomst toevoegen klikt komt u op het scherm van de BGO registratie.

13 Vul de benodigde gegevens in en klik op Registreren Individuele dag op dag registraties Klik in de tabbladenbalk in het scherm van de persoonsgegevens op MFC. U komt dan op het scherm van de MFC registraties voor die individuele cliënt. U kan hier kiezen tussen het registreren van een begeleidingsovereenkomst MFC of een dag op dag registratie. Als u op dagregistratie toevoegen klikt komt u op het scherm van de dag registratie.

14 Vul de benodigde gegevens in en klik op Registreren Meerdere MFC registraties Als u op portaal klikt komt u uit op het beginscherm. Of u kan gaan via het eerste scherm naar meerdere registraties. Op het beginscherm kan u kiezen tussen MFC en RTH registraties. Kies voor MFC. U komt dan op een zoekscherm.

15 Met dit zoekscherm kan u een lijst oproepen van al uw cliënten waarvoor er minstens één individuele begeleiding is geregistreerd door uw SE. Hier kan u op één pagina verschillende registraties doen. De kopieer functie vult een ingevulde waarde in voor alle velden in dezelfde kolom. Als u bijvoorbeeld een datum invult bij een cliënt en op kopieer klik dan wordt deze datum bij elke cliënt ingevuld.

16 11 PVB Voucher registreren Klik in het cliëntscherm op PVB. Klik daarna op voucher toevoegen. De gegevens kunnen nu ingevuld worden.

17 Algemene gegevens Startdatum: geef de datum waarop de overeenkomst met de budgethouder van start gaat in. Einddatum: geef de datum waarop de overeenkomst met de budgethouder eindigt. Opmerking: een einddatum mag niet groter zijn dan 31 december van het desbetreffende jaar. Gegevens budgethouder Rijksregisternummer: vul het rijksregisternummer van de budgethouder in. Om een geldig rijksregisternummer te kunnen invullen, moet er eerst een budgetlijn voor de budgethouder gemaakt zijn door het VAPH. Het systeem maakt een match aan de hand van het rijksregisternummer tussen de budgetlijn en de voucher. Naam en voornaam: Vul de naam en voornaam van de budgethouder in. Gegevens voucher De gegevens van de voucher kunnen hier ingegeven worden. Het betreft de frequentie van de ondersteuningsfuncties: - Dagondersteuning: Uitgedrukt in halve dage. De ingevulde waarde moet tussen 0 en 7 liggen - Woonondersteuning: De ingevulde waarde moet tussen 0 en 7 liggen - Individuele praktische hulp: De ingevulde waarde moet tussen 0 en 168 liggen - Individuele psychosociale begeleiding: De ingevulde waarde moet tussen 0 en 168 liggen - Globale individuele ondersteuning: De ingevulde waarde moet tussen 0 en 168 liggen Bij oproepbare permanentie kan Ja of Nee aangevinkt worden. Aantal zorggebonden punten bij deze overeenkomst: geef het aantal zorggebonden punten van deze voucher in. Het systeem zorgt voor een saldo check.

Richtlijnen/handleiding Geïntegreerde registratietool (GIR) Dienst Ondersteuningsplan

Richtlijnen/handleiding Geïntegreerde registratietool (GIR) Dienst Ondersteuningsplan Richtlijnen/handleiding Geïntegreerde registratietool (GIR) Dienst Ondersteuningsplan Versie 1: maart 2018 pagina 1 van 14 1 INHOUD 2 Inleiding... 3 3 Applicaties die vanaf 1 januari 2017 komen te vervallen...

Nadere informatie

Richtlijnen/handleiding Geïntegreerde registratietool (GIR)

Richtlijnen/handleiding Geïntegreerde registratietool (GIR) Richtlijnen/handleiding Geïntegreerde registratietool (GIR) Versie : oktober 2018 Wijzigingen tov versie van augustus 2018 in volgende hoofdstukken: 6.10 ODB Geïnterneerden NAH : NAH tetraplegie werd toegevoegd

Nadere informatie

Richtlijnen/handleiding Geïntegreerde registratietool (GIR)

Richtlijnen/handleiding Geïntegreerde registratietool (GIR) Richtlijnen/handleiding Geïntegreerde registratietool (GIR) Versie : maart 2019 Wijzigingen tov versie van december 2018: Layout 4.2.4 Beheer medewerker gewijzigd 4.9.2 Zorgkas Meerderjarigen toegevoegd

Nadere informatie

HANDLEIDING. Registratie RTH Versie 3.0

HANDLEIDING. Registratie RTH Versie 3.0 HANDLEIDING Registratie RTH Versie 3.0 1 Voorwaarden Alvorens iemand geregistreerd kan worden in de cliëntregistratie (via eender welke procedure) dient deze persoon te beschikken over een fiche in de

Nadere informatie

HANDLEIDING. Registratie RTH Versie 5.0

HANDLEIDING. Registratie RTH Versie 5.0 HANDLEIDING Registratie RTH Versie 5.0 1 Voorwaarden Alvorens iemand geregistreerd kan worden in de cliëntregistratie (via eender welke procedure) dient deze persoon te beschikken over een fiche in de

Nadere informatie

Handleiding webapplicatie cliëntregistratie

Handleiding webapplicatie cliëntregistratie Handleiding webapplicatie cliëntregistratie 1 1 HET INITIALISEREN VAN DE APPLICATIE 3 2 BEHEER 9 2.1 Wijzigen wachtwoord 9 2.2 Aanmaken gebruiker 10 2.3 Wijzigen gebruiker 14 2.3.1 Toekennen van rollen

Nadere informatie

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER Onderwijs en Vorming Gebruikersbeheer in WebIDM 1. Voorwaarden en benodigdheden Om toegang te hebben tot de website van het Gebruikersbeheer (WebIDM) moet je beschikken over

Nadere informatie

Richtlijnen Afrekenen vouchers 2017

Richtlijnen Afrekenen vouchers 2017 Richtlijnen Afrekenen vouchers 2017 2 augustus 2018 Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze berekening vouchers 2017... 4 3 Hoe inloggen?... 4 4 Overzicht vouchers 2017... 5 4.1 Vouchers 2017... 5 4.2 Aanpasbare

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven leden

Handleiding online inschrijven leden Handleiding online inschrijven leden Gent l 20 augustus 2015 Deze applicatie werd ontwikkeld voor recentere browsers (bv. Internet Explorer 9) Indien u problemen hebt om trainingsgroepen toe te voegen,

Nadere informatie

Handleiding voor vormingsverstrekkers

Handleiding voor vormingsverstrekkers www.fbz-pc314.be Handleiding voor vormingsverstrekkers Inhoudstafel 1. REGISTREREN... 3 2. AANMELDEN... 5 3. WACHTWOORD VERGETEN... 7 4. WACHTWOORD WIJZIGEN... 7 5. UW VORMINGEN BEHEREN... 8 5.1. EEN NIEUWE

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

Studentenhandleiding. Question Bank. Versie 1.2

Studentenhandleiding. Question Bank. Versie 1.2 Studentenhandleiding Question Bank Versie 1.2 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 1. Inlogprocedure... 2 2. In Question Bank... 5 3. Cursus... 7 Toevoegen van vragen...17 Bekijken van de waardering van uw

Nadere informatie

HANDLEIDING WEGWIJZER VAPH-ONDERSTEUNING

HANDLEIDING WEGWIJZER VAPH-ONDERSTEUNING HANDLEIDING WEGWIJZER VAPH-ONDERSTEUNING Inhoud 1 Het platform... 2 2 Beginscherm... 2 2.1 Een nieuwe site toevoegen... 2 2.2 Sites beheren... 3 3 Gegevens site toevoegen... 3 3.1 Contactgegevens toevoegen...

Nadere informatie

Handleiding Opleidingsverstrekkers

Handleiding Opleidingsverstrekkers Handleiding Opleidingsverstrekkers Inhoudsopgave Handleiding Opleidingsverstrekkers... 1 1. Hoe kan u zich registreren?... 2 1.1 U bent lid van de NGROD en de opleidingsverstrekker is reeds gekend bij

Nadere informatie

Handleiding E-loket registratie van de ondersteuning versie 4_3.

Handleiding E-loket registratie van de ondersteuning versie 4_3. Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap Sterrenkundelaan 30 1210 BRUSSEL www.vaph.be Handleiding E-loket registratie van de ondersteuning versie 4_3 Beheer Cliëntenadministratie Kostenstaten RTH

Nadere informatie

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE Inhoudsopgave 1. Registreren... 3 2. Menubalk geregistreerde gebruikers... 5 2.1. MIJN PROFIEL... 5 2.2. MIJN ZOEKERTJES...

Nadere informatie

Handleiding gebruik portaal Wecycle Operations Scholen. Versie 1.3 10 februari 2011

Handleiding gebruik portaal Wecycle Operations Scholen. Versie 1.3 10 februari 2011 Handleiding gebruik portaal Wecycle Operations Scholen Versie 1.3 10 februari 2011 Inhoudsopgave 1 INLOGGEN 1 1.1 WACHTWOORD ONTHOUDEN 1 1.2 INTERNET BROWSER 2 1.3 TAAL 2 1.4 WACHTWOORD VERGETEN? 2 2 INZAMELPUNT

Nadere informatie

Handleiding in- en uitstroom transitie ZiN

Handleiding in- en uitstroom transitie ZiN Handleiding in- en uitstroom transitie ZiN Dit document is de ondersteunende technische handleiding bij de infonota instructies bij het verwerken van de in- en uitstroomgegevens. Het is van groot belang

Nadere informatie

Handleiding Online inschrijven. www.diepenbeek.be/inschrijvenankertje

Handleiding Online inschrijven. www.diepenbeek.be/inschrijvenankertje Handleiding Online inschrijven www.diepenbeek.be/inschrijvenankertje Bent u een nieuwe gebruiker? Registreer u door alle velden correct in te vullen en vervolgens op registreer te klikken. Deze registratie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 9 7.

Nadere informatie

Handleiding. Contactpersoon. Webapplicatie zorgregie

Handleiding. Contactpersoon. Webapplicatie zorgregie Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap Sterrenkundelaan 30 1210 BRUSSEL www.vaph.be Handleiding Contactpersoon Webapplicatie zorgregie Versie 2.0 september 2013 1 Doel van deze handleiding Deze

Nadere informatie

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER Onderwijs en Vorming Gebruikersbeheer in Web IDM 1. Aanmelden in het gebruikersbeheerplatform Na het voltooien van het aanmeldproces (zie Aanmelden bij Mijn Onderwijs), kom

Nadere informatie

Handleiding: bezoek aan- en afmelden via de app of website

Handleiding: bezoek aan- en afmelden via de app of website Handleiding: bezoek aan- en afmelden via de app of website In deze handleiding leggen we u uit hoe u: De Desyde ParkApp kunt installeren op uw smartphone of tablet (pag. 2) Uw Deyde ParkApp account kunt

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

1. De website www.energiejacht.be

1. De website www.energiejacht.be 1. De website www.energiejacht.be Op de site krijg je als energiemeester een overzicht van alle gegevens van jouw deelnemers: meterstanden, besparingscijfers, algemene data. Energiemeesters hebben de eindverantwoordelijkheid

Nadere informatie

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2)

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave van de applicatie bij

Nadere informatie

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Eerste aanmelding Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Datum release 24/04/2013 Versie 1.0 1. Eerste aanmelding Wanneer u als contactpersoon via het registratiesysteem

Nadere informatie

HANDLEIDING webapplicatie cliëntregistratie

HANDLEIDING webapplicatie cliëntregistratie HANDLEIDING webapplicatie cliëntregistratie 1 Inhoudsopgave 1 Aanmelden... 3 2 Tabblad Beheer... 7 2.1 Gebruikers... 7 2.1.1 Aanmaken gebruiker... 7 2.1.2 Wijzigen gebruiker... 10 2.1.3 Toekennen van rollen

Nadere informatie

Registratie voor applicaties van het GHA

Registratie voor applicaties van het GHA Registratie voor applicaties van het GHA Inhoud Registratie toepassingen GHA... 1 Registreren... 1 Stap 1 - Registreren van uw bedrijf... 1 Stap 2 - Registreren van uw hoofdgebruiker... 3 Stap 3 - Registreren

Nadere informatie

HANDLEIDING WEB SHOP

HANDLEIDING WEB SHOP HANDLEIDING WEB SHOP 1 Registreren... 2 1.1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2 1.2 Persoonsgegevens... 2 1.3 Persoonsgegevens 2... 3 1.4 Eerste keer aanmelden... 4 2 Mijn profiel... 5 2.1 Mijn gegevens...

Nadere informatie

Toelichting inloggen beheermodule IZM. Wachtwoord vergeten. Ik kan niet inloggen

Toelichting inloggen beheermodule IZM. Wachtwoord vergeten. Ik kan niet inloggen Toelichting inloggen beheermodule IZM Wanneer u problemen heeft met inloggen in de beheermodule van Zwemscore, kan dat meerdere oorzaken hebben. Twee vaak voorkomende oorzaken zijn Wachtwoord vergeten

Nadere informatie

Handleiding E-loket registratie van de ondersteuning versie 4_4. www.vaph.be

Handleiding E-loket registratie van de ondersteuning versie 4_4. www.vaph.be Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap Sterrenkundelaan 30 1210 BRUSSEL www.vaph.be Handleiding E-loket registratie van de ondersteuning versie 4_4 Beheer Cliëntenadministratie Kostenstaten RTH

Nadere informatie

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Organisator Handleiding Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Contactpersoon: Martijn Faber Website: www.mrwebsites.nl E-mail: info@mrwebsites.nl 1 Inleiding Voor u ligt de handleiding voor organisatoren

Nadere informatie

Olympus Portal. Inhoud

Olympus Portal. Inhoud Olympus Portal Inhoud 1. Naar de portal gaan 2. Een beheerder van de portal toevoegen 3. Een gebruiker van Office on Wheels toevoegen 4. Contactpersoon voor de facturatie toevoegen 5. Gebruikers wijzigen

Nadere informatie

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm.

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos. Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Inloggen Op de website van de NX Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Je ziet nu het inlogscherm van Cyclos: Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Hier vul je

Nadere informatie

In- en uitloggen in Mijn Loopbaan voor Partners en een dossier opzoeken

In- en uitloggen in Mijn Loopbaan voor Partners en een dossier opzoeken In- en uitloggen in Mijn Loopbaan voor Partners en een dossier opzoeken In deze handleiding worden de basiscomponenten van het werken met Mijn Loopbaan voor Partners uitgelegd: 1. in- en uitloggen in het

Nadere informatie

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Voor Ambulante handelaren en niet leden HOB: Algemene opmerking gehele website: U kunt pas klikken op een tekst

Nadere informatie

Handleiding Enquêtemodule. Contents

Handleiding Enquêtemodule. Contents Handleiding Enquêtemodule Dit document dient als uitleg over de enquêtemodule. De enquêtemodule is een optionele module welke te bestellen is via Support Modules. Met de enquêtemodule krijgt de club de

Nadere informatie

GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1)

GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1) GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave van de applicatie bij gebruik

Nadere informatie

Handleiding www.restofrit-prijslijsten.be

Handleiding www.restofrit-prijslijsten.be Handleiding www.restofrit-prijslijsten.be Hoe log ik in Van start gaan Beginnen met het aanmaken van je prijslijst Hoe voeg ik een kader met titel toe Hoe voeg ik lijnen tekst toe aan een kader Kiezen

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Instructie Uitgifte- en Registratietool OV Deelkaart

Instructie Uitgifte- en Registratietool OV Deelkaart Instructie Uitgifte- en Registratietool OV Deelkaart Inhoudsopgave Inleiding... 3 De Uitgifte- en Registratietool en de OV Deelkaart... 4 Hoe werkt het?... 4 Inloggen... 5 Kaart uitgeven... 6 Reiziger

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitale zakelijke parkeervergunning

Gebruikershandleiding digitale zakelijke parkeervergunning E-mail.parkeervergunning@utrecht.nl Telefoon 14 030 www.utrecht.nl/digitaleparkeervergunning VTH - Vergunningen; versie 1.0; juni 2017 Gebruikershandleiding digitale zakelijke parkeervergunning Ondernemers

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 4 3. Mijn Ouderportaal... 5 3.1 Tijdlijn... 5 3.1.1 Meldingen... 5 3.1.2 Kind aanmelden... 6 3.1.2.1 Opvangvorm; Dagopvang en Buitenschoolse

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven leden

Handleiding online inschrijven leden Handleiding online inschrijven leden Gent l 1 juni 2018 Deze applicatie werd ontwikkeld voor recentere browsers (bv. Internet Explorer 9) Indien u problemen hebt tijdens het inschrijfproces, is het aan

Nadere informatie

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 02) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net Beste ROB-Net gebruiker, Eerder hebben wij u geïnformeerd over het nieuwe eigen inlogportaal van ROB-Net, te vinden op https://login.rob-net.nl. Dit inlogportaal is voor de gebruikers van ROB-Net gratis.

Nadere informatie

Handleiding Groeitool. ESF-innovatieproject Duaal Leren

Handleiding Groeitool. ESF-innovatieproject Duaal Leren Handleiding Groeitool ESF-innovatieproject Duaal Leren Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 2. Deelnemer aanmaken... 5 3. Coachingsgesprek aanmaken... 8 4. Zelfevaluatie aanmaken... 12 5. Observatie aanmaken...

Nadere informatie

Toelichting inloggen beheermodule IZM

Toelichting inloggen beheermodule IZM Toelichting inloggen beheermodule IZM Wanneer u problemen heeft met inloggen in de beheermodule van Zwemscore, kan dat meerdere oorzaken hebben. Twee vaak voorkomende oorzaken zijn Wachtwoord vergeten

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Versie 21 juli 2017 Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie_cliëntenregistratie 2013 Versie_3.0

Handleiding Webapplicatie_cliëntenregistratie 2013 Versie_3.0 Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap Sterrenkundelaan 30 1210 BRUSSEL www.vaph.be Handleiding Webapplicatie_cliëntenregistratie 2013 Versie_3.0 Handleiding Webapplicatie_cliëntenregistratie

Nadere informatie

Handleiding MyUnifiedPost

Handleiding MyUnifiedPost Handleiding MyUnifiedPost Welkom in de papierloze wereld van MyUnifiedPost! Deel I: Registratie- en activatieprocedure Versie Datum laatste update 2.0 27 november 2009 Inhoud 1. Ik heb nog geen account

Nadere informatie

SEOSHOP KLANTENSCORES.NL APP

SEOSHOP KLANTENSCORES.NL APP SEOSHOP KLANTENSCORES.NL APP INSTALLATIE HANDLEIDING V1.1 29-10-2013 info@klantenscores.nl www.klantenscores.nl Inhoud Gebruikers vereisten... 3 APP installatie in SEOSHOP... 3 inloggen SEOshop back office

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

SSO handleiding. Inhoudsopgave

SSO handleiding. Inhoudsopgave SSO handleiding Inhoudsopgave Inloggen... 2 Wachtwoord vergeten... 2 Eenmaal ingelogd... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Uitloggen... 3 E-learning... 3 RIEsicotoer... 4 Leerlingen... 4 Overzicht leerlingen...

Nadere informatie

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen. Inhoudsopgave Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.... 3 Registreren... 3 Inloggen... 6 Mijn gegevens aanpassen.... 7 Het bestellen van boodschappen.... 8 1. De zoekfunctie.... 9 2. Ons assortiment....

Nadere informatie

Inleiding tot de catalogus. 10mm. foto

Inleiding tot de catalogus. 10mm. foto Inleiding tot de catalogus 10mm foto Inhoud Registreren... 4 Je gezinsleden aan je profiel koppelen... 8 Je gebruikersprofiel... 9 Verlengen... 11 Materialen opzoeken en reserveren... 12 Registreren Om

Nadere informatie

TeD Tekst en Design. Basisinformatie voor klein gebruik van het cms Made Simple

TeD Tekst en Design. Basisinformatie voor klein gebruik van het cms Made Simple Basisinformatie voor klein gebruik van het cms Made Simple 1 Inhoud Inhoud 2 Inleiding 3 Inloggen in het CMS 3 Teksten plaatsen/aanpassen 4 Een link aanmaken 4 Gebruikers toevoegen/ verwijderen 5 Werken

Nadere informatie

Klik nu op Nieuw account aanmaken

Klik nu op Nieuw account aanmaken HOE REGISTREREN OP DE WEBSITE? Surft naar www.wommeltjes.be Aan de rechterkant, onder de grote verticale foto s vind je de rubriek: GEBRUIKERSLOGIN Klik nu op Nieuw account aanmaken Vul jouw e-mailadres

Nadere informatie

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Datum uitgave: 27-01-2009 Deze handleiding is specifiek geschreven voor de verkoop afdeling. Gebruikers handleiding Project

Nadere informatie

Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s. http://anbi.federatiecultuur.nl

Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s. http://anbi.federatiecultuur.nl Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s http://anbi.federatiecultuur.nl 1 Inhoud Introductie... 3 Registreren... 4 Organisatie toevoegen... 6 Organisatie wijzigen... 8 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel?

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel? Meta4Books 1 Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel? Inhoud Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel?... 1 1. Eerste registratie van een Gebruiker... 2 2. Aanmelden van

Nadere informatie

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers Online registratietool 2 Handleiding voor deelnemers Inhoudstafel 3 FAQ: veelgestelde vragen p 4 Registreren als nieuwe gebruiker p 10 Aanmelden na registratie p 14 Stappen ingeven p 17 Meer info over

Nadere informatie

Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem

Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem Inhoud Raadplegen online agenda sporthal en culturele infrastructuur... 2 Reglementen gebruik infrastructuur... 2 Beschikbaarheid nakijken... 3 Inloggen

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk invullen

Nadere informatie

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase FlexBase is het leermiddelenarrangement voor het bakkersonderwijs in Nederland, waarbij zowel papieren als digitale leermiddelen worden gebruikt. Deze handleiding

Nadere informatie

BIBLIOTHEEKNET. VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus

BIBLIOTHEEKNET. VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus BIBLIOTHEEKNET VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus INHOUD Registreren... 4 Je gezinsleden aan je profiel koppelen... 8 Je gebruikersprofiel... 9 Verlengen... 11 Materialen opzoeken en reserveren...

Nadere informatie

BIBLIOTHEEKNET. VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus

BIBLIOTHEEKNET. VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus BIBLIOTHEEKNET VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus Registreren... 4 INHOUD Je gezinsleden aan je profiel koppelen... 8 Je gebruikersprofiel... 9 Verlengen... 11 Materialen opzoeken en reserveren...

Nadere informatie

BIBLIOTHEEKNET. VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus

BIBLIOTHEEKNET. VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus BIBLIOTHEEKNET VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus vlaamsbrabant.bibliotheek.be september 2015 INHOUD In het kader van de vervulling van onze taak van openbaar belang nemen wij uw relevante persoonlijke

Nadere informatie

Stap 2 In de adresbalk van uw internet browser typt u het webadres in van de SNPG, deze is

Stap 2 In de adresbalk van uw internet browser typt u het webadres in van de SNPG, deze is 1 Inloggen U hebt uw inlogcode en wachtwoord bij de hand en wilt gaan inloggen in de webapplicatie. Deze webapplicatie is te bereiken via de internetsite van de SNPG ( www.snpg.nl ). Onderstaand wordt

Nadere informatie

BaSe-IT 1-7-2008 www.base-it.net. Handleiding. www.vervangerspool.nl

BaSe-IT 1-7-2008 www.base-it.net. Handleiding. www.vervangerspool.nl Handleiding www.vervangerspool.nl 1 Inhoudsopgave: 1. Login... 3 1.1 Wachtwoord en gebruikersnaam ontvangen:... 3 1.2 Nog geen wachtwoord en gebruikersnaam ontvangen:... 4 2 Overzicht gebruikers:... 4

Nadere informatie

Handleiding i-school. Ik zoek info over: Mij registreren in i-school. Inloggen op i-school. Mijn kind inschrijven. Aanvragen Gekkoo Fonds

Handleiding i-school. Ik zoek info over: Mij registreren in i-school. Inloggen op i-school. Mijn kind inschrijven. Aanvragen Gekkoo Fonds Handleiding i-school Met deze handleiding hoopt Gekkoo je snel op weg te helpen om je kinderen in te schrijven voor een activiteit van Gekkoo. Je vindt in deze handleiding zowel hulp terug bij het inschrijfplatform

Nadere informatie

Handleiding Elektrocrack

Handleiding Elektrocrack Handleiding Elektrocrack Homepagina 2 Log in 3 Dashboard 4 Quiz aanmaken 5 Filter 6 Vragen 7 [i] Detail 8 Mijn Quiz 9 Dashboard 11 Documenten 12 Offline versie 13 Speel het spel 14 Spelvenster 15 Opties

Nadere informatie

Handleiding Project OCMW Beerse.

Handleiding Project OCMW Beerse. Handleiding Project OCMW Beerse. Wim De Proost Jan Jochems Lorenz Lenaerts Departement Handelswetenschappen 1en Bedrijfskunde Bachelor Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Inleiding De toepassing

Nadere informatie

Simply Free handleiding

Simply Free handleiding Simply Free handleiding Versie 20-12-2017 1 Om gebruik te kunnen maken van dit systeem, is het belangrijk om bij het eerste gebruik het hoofdstuk Eerste gebruik door te nemen en uit te voeren! Onderwerp

Nadere informatie

UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING

UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING U wenst uw pensioendossier te raadplegen, veranderingen aan te brengen in uw gegevens (rekeningnummer, adres, ) of vooraf ingevulde formulieren voor een aanvullende

Nadere informatie

Handleiding e-catalogus IMES

Handleiding e-catalogus IMES Handleiding e-catalogus IMES 1. Registratie en aanmelden Druk op de startpagina op de link rechtsboven Account aanmaken. Vervolgens kan u uw Imes klantnummer of uw BTW nummer ingeven. Het systeem gaat

Nadere informatie

Inloggen in het reservatieprogramma

Inloggen in het reservatieprogramma Inloggen in het reservatieprogramma. Ga naar http://reservaties.malle.be 2 2. Om gebruik te kunnen maken van het reservatieprogramma dien je eerst in te loggen met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 10

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING VAN DE UBO APPLICATIE VERSIE WETTELIJKE VERTEGENWOORDIGER

GEBRUIKERSHANDLEIDING VAN DE UBO APPLICATIE VERSIE WETTELIJKE VERTEGENWOORDIGER GEBRUIKERSHANDLEIDING VAN DE UBO APPLICATIE VERSIE WETTELIJKE VERTEGENWOORDIGER 1. Introductie Deze gebruikershandleiding bij het register van de begunstigden, ook bekend als het "UBOregister", is bedoeld

Nadere informatie

Werkwijze Licenties Use2Day

Werkwijze Licenties Use2Day Werkwijze Licenties Use2Day Versie: 1.1 Laatste wijziging: 23 december 2008 Website: www.use2day.nl Informatie: Info@Use2Day.nl Copyright: 2008 Use2Day Inhoudsopgave 1 Versiehistorie... 3 2 Algemeen...

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven leden

Handleiding online inschrijven leden Handleiding online inschrijven leden Gent l 23 mei 2017 Deze applicatie werd ontwikkeld voor recentere browsers (bv. Internet Explorer 9) Indien u problemen hebt tijdens het inschrijfproces, is het aan

Nadere informatie

SSO handleiding. Inhoudsopgave

SSO handleiding. Inhoudsopgave SSO handleiding Inhoudsopgave Inloggen... 2 Wachtwoord vergeten... 2 Eenmaal ingelogd... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Uitloggen... 3 E-learning... 3 RIEsicotoer... 4 Leerlingen... 4 Overzicht leerlingen...

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor scholen. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk om aanvragen voor gastlessen (beroepsvoorlichting en/of

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten. Deel 1 : Inloggen als instelling

Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten. Deel 1 : Inloggen als instelling Bisdom Antwerpen Vicariaat voor het onderwijs Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten 1. INLEIDING Deel 1 : Inloggen als instelling Het inschrijven voor een raamovereenkomst gebeurt per instelling

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA naar PERIDOS Inleiding U bent verantwoordelijk voor het al dan niet aanleveren van gegevens aan Peridos. Daarbij

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. 1 Inhoud Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.... 1 Het registratieproces...

Nadere informatie

BIBLIOTHEEKNET. VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus

BIBLIOTHEEKNET. VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus BIBLIOTHEEKNET VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus Registreren... 4 INHOUD Je gezinsleden aan je profiel koppelen... 8 Je gebruikersprofiel... 9 Verlengen... 11 Materialen opzoeken en reserveren...

Nadere informatie

BIBLIOTHEEKNET. VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus

BIBLIOTHEEKNET. VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus BIBLIOTHEEKNET VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus vlaamsbrabant.bibliotheek.be september 201 INHOUD In het kader van de vervulling van onze taak van openbaar belang nemen wij uw relevante persoonlijke

Nadere informatie

BIBLIOTHEEKNET. VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus

BIBLIOTHEEKNET. VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus BIBLIOTHEEKNET VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus INHOUD Registreren... 4 Je gezinsleden aan je profiel koppelen... 8 Je gebruikersprofiel... 9 Verlengen... 11 Materialen opzoeken en reserveren...

Nadere informatie

Stap 2 In de adresbalk van uw internet browser typt u het webadres in van de SNPG, deze is

Stap 2 In de adresbalk van uw internet browser typt u het webadres in van de SNPG, deze is 1 Inloggen U hebt uw inlogcode en wachtwoord bij de hand en wilt gaan inloggen in de webapplicatie. Deze webapplicatie is te bereiken via de internetsite van de SNPG ( www.snpg.nl ). Onderstaand wordt

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Gebruikers 1. Inleiding 2 2. Inloggen 2 3. Gebruikers aanmaken 3 4. Gebruikers koppelen 5 5. Gebruikers wijzigen 7 6. Gebruikers verwijderen 8 7. Gebruikers

Nadere informatie

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 www.10000stappen.be Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 FAQ: veelgestelde vragen voor deelnemers Ik kan mij niet aanmelden en krijg de melding Je gebruikersgegevens zijn ongeldig. Je mailadres

Nadere informatie

UW EVENEMENT AANKONDIGEN BIJ UIT IN VLAANDEREN

UW EVENEMENT AANKONDIGEN BIJ UIT IN VLAANDEREN UW EVENEMENT AANKONDIGEN BIJ UIT IN VLAANDEREN Ga naar de website : www.uitinvlaanderen.be Kies om in te loggen indien je reeds geregistreerd bent, of maak een nieuwe login via registreer hier Eenmalige

Nadere informatie

Indien u hierover vragen hebt kunt u altijd terecht bij de TSO coördinator of ICT coördinator van de school.

Indien u hierover vragen hebt kunt u altijd terecht bij de TSO coördinator of ICT coördinator van de school. Beste ouders/verzorgers, TSO Aloysius gaat voor de administratie gebruik maken van een online registratie systeem. In deze handleiding geven wij d.m.v. van schermafdrukken aan welke stappen u als ouder

Nadere informatie