We willen u met deze nieuwsbrief informeren over de stand van zaken op dit moment met betrekking tot de renovatie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We willen u met deze nieuwsbrief informeren over de stand van zaken op dit moment met betrekking tot de renovatie."

Transcriptie

1 nr. 9 Inleiding We willen u met deze nieuwsbrief informeren over de stand van zaken op dit moment met betrekking tot de renovatie. Huisbezoeken De huisbezoeken zijn inmiddels afgerond en in deze nieuwsbrief geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. De meeste bewoners hebben de akkoordverklaring voor de renovatie getekend en de 70 % die nodig was voor het doorgaan van de renovatie is ruimschoots gehaald. De renovatie gaat door. Vervolgstappen De verwachting is dat in september de aannemer in het Rode Dorp aan de slag gaat. Op het moment van het verschijnen van deze nieuwsbrief is de route nog niet bekend. Maar overeenkomstig het sociaal plan krijgen de bewoners die het eerst aan de beurt zijn drie maanden voor het begin van de renovatie bericht van De Bouwvereniging. De eerste bewoners kunnen voor de bouwvak een brief van ons verwachten.

2 Bewonerscommissie Het dagelijks bestuur van de bewonerscommissie bestaat uit: Mevrouw C. Mulder Jac. Backerstraat 7 Mevrouw M. Zandleven Jac. Backerstraat 14 Mevrouw M.L. Beuker Nic. Baurstraat 3 De overige leden van de bewonerscommissie zijn: Mevrouw R. van der Zee Petrus Feddesstraat 10 De heer W. Tienstra Riedstraat 24 Mevrouw M.A. Schikker Rein Miedemastraat 2 Mevrouw K. Renner Nic. Baurstraat 21 Mevrouw L. Kaspers Petrus Feddesstraat 5 Tuinen en stegen Tuinen: Wij begrijpen dat het wachten is op de start van de renovatie en dat de tuin er soms een beetje bij blijft, maar voor het aanzicht van de wijk is het belangrijk dat een aantal zaken wel gedaan wordt zoals: maaien van het gras, onkruid wieden en heg snoeien. Heeft u zelf geen heggenschaar en/of grasmaaier, dan kunt u deze bij De Bouwvereniging lenen. Stegen: Tijdens zijn wijkrondes ziet onze wijkbeheerder steeds vaker dat de stegen niet of niet goed worden onderhouden. Zo staat er bijvoorbeeld veel onkruid. Misschien denkt u dat De Bouwvereniging of de gemeente de stegen onderhoudt, maar het onderhoud van de steeg behoort tot het normale woningonderhoud waarvoor u zelf verantwoordelijk bent.

3 Wisselwoning Tijdens de huisbezoeken is gevraagd of de bewoners gebruik willen maken van een wisselwoning en wat de voorkeur is voor de wijk waar de wisselwoning staat. De meeste bewoners geven de voorkeur aan een wisselwoning in het Rode Dorp of bij wooncentrum Almenum. Veel bewoners van het Rode Dorp zijn niet bekend met de woningen bij Almenum. Wij organiseren een open huis, zodat iedereen kan zien hoe de wisselwoning bij Almenum eruit ziet. Deze wisselwoning is voorzien van een gladde vloer en raambekleding. Wilt u de woning bekijken dan bent u van harte welkom vrijdag 8 juni, tussen en uur op het adres Almenum 882. Aannemer Begin april hebben zes aannemers hun visie en werkwijze voor het renovatieproject gepresenteerd aan de projectgroep van De Bouwvereniging en het dagelijks bestuur van de bewonerscommissie. Deze groep heeft aan de hand van de diverse presentaties van de aannemers een selectie gemaakt van drie aannemers. Deze aannemers mogen een offerte uitbrengen. Deze week gaat de werkomschrijving en werktekening (het bestek) naar de aannemers. De aannemers hebben dan één maand de tijd om de offerte te maken. Daarna heeft de aannemer nog en paar maanden tijd nodig om het werk voor te bereiden en op te starten. In juli is bekend welke aannemer het werk gaat uitvoeren. Proefwoning Voor het begin van het project wordt er door de aannemer een proefwoning gemaakt. In deze woning worden de renovatiewerkzaamheden uitgevoerd. Voor de bewoners is dit prettig omdat zij dan kunnen bekijken hoe de werkzaamheden zijn uitgevoerd en wat het eindresultaat is na de renovatie.

4 Reparatieverzoeken Reparatieverzoeken kunt u s morgens tussen 8.00 en uur doorgeven aan afdeling Onderhoud. Er wordt dan meteen een afspraak gemaakt. Het telefoonnummer van onderhoud is Reparatieverzoeken zijn bijvoorbeeld een lekkende kraan, lekkage enzovoort. Flora- en faunaonderzoek Adviesbureau BügelHajema heeft het wettelijk verplichte flora- en faunaonderzoek naar beschermde dieren, vogels en planten afgerond. Alle nestplaatsen van huismussen en gierzwaluwen in het Rode Dorp zijn in samenwerking met meneer Langenberg van de vereniging gierzwaluw bescherming Nederland geïnventariseerd. Meneer Langenberg heeft heel veel informatie gegeven over de gierzwaluw en over de herhuisvesting van de gierzwaluw. Voor elke bestaande gierzwaluwbroedplaats moeten vijf nieuwe broedplaatsen gecreëerd worden. Dit houdt in dat er in het Rode Dorp negentig vervangende nestel/broedruimtes moeten komen. Er is inmiddels een plan gemaakt om bij twee woningen een soort van gierzwaluwflat te maken. De andere broed/nestelplaatsen worden in de bestaande schoorstenen op de kopgevels gemaakt. We willen in samenwerking met adviesbureau BügelHajema een informatieavond voor bewoners en belangstellenden organiseren over de flora en fauna in een wijk. Wat kun je als bewoner doen om de wijk voor plant en dier groener te maken. Uiteraard wordt voor deze avond meneer Langenberg als gierzwaluwexpert uitgenodigd

5 Contactpersoon De Bouwvereniging Wij krijgen de indruk dat er nogal wat vragen leven bij de bewoners van het Rode Dorp. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft. Hierdoor wordt voorkomen dat zaken een eigen leven gaan leiden en dat er onnodig onrust in de wijk ontstaat. Wij willen u er nogmaals op wijzen dat - als u vragen heeft - u contact op kunt nemen met Hilda Koster, telefoonnummer , h.koster@debouwvereniging.nl. Werkdagen: dinsdag, woensdag, vrijdag. Meest gestelde vragen Wordt er ook iets gedaan aan de binnendeuren? Nee, aan de binnendeuren wordt niets gedaan Is het ook mogelijk om het keukenblok naar de andere kant van de keuken te verplaatsen? Dit moet overlegd worden met de aannemer en als het mogelijk is ontvangt u via de aannemer een offerte voor de werkzaamheden Is het mogelijk om een verhoogde wc pot te laten plaatsen? Dit is mogelijk. U betaalt dan eenmalig 20,-- aan De Bouwvereniging Is het noodzakelijk dat de zonwering verwijderd wordt en dat het schuurtje leeggehaald moet worden? Dit zijn nog bespreekpunten met de aannemer. Op dit moment gaan we ervan uit dat de zonwering eraf moet en dat de schuur leeg moet Wat is de afmeting van de uitbouw met toiletruimte (alleen bij woningtype B en D)? Vloeroppervlakte 2.60 bij 2.20 en de buitenmaat is 2.80 bij 2.60 Wat gebeurt er met de leidingen van de wastafel op de slaapkamer? Deze leidingen worden bij de vloer afgedopt. Waar komt in de nieuwe situatie de watermeter? De watermeter blijft op dezelfde plaats. Er wordt een nieuw luik geplaatst Op welke hoogte komen de stopcontacten in de nieuwe situatie? De plaats van de stopcontacten blijft gelijk. Wordt de cv- ketel ook verplaatst? Nee, de cv-ketel wordt niet verplaatst. Komen er ook extra stopcontacten in de keuken? Ja, er komen standaard extra stopcontacten in de keuken

6 Ik heb een nieuwe keuken gekregen met o.a. extra kastjes, verlengd aanrechtblad e.d. tegen betaling. Hoe wordt hiermee omgegaan? De keuken wordt zonder kosten vervangen voor een keuken met dezelfde aanpassingen. Komt er ook een thermostaatkraan bij de douche? Ja, er wordt standaard een douchethermostaatkraan geplaatst Tegelkeuze en kleurmogelijkheden keuken In de badkamer en het toilet wordt het tegelwerk vernieuwd. U kunt een keuze maken uit een aantal verschillende kleuren. In het informatiecentrum vindt u de diverse keuzemogelijkheden van de tegels. U hoeft uiteraard nog niet een definitieve keuze te maken, maar dan heeft u een indruk van de mogelijkheden. Ook voor de keuken zijn er diverse kleurkeuzes voor het front van de kastjes. In het informatiecentrum kunt u de mogelijkheden bekijken. Informatiecentrum Iedere woensdag van tot uur zijn er mensen van De Bouwvereniging en van de bewonerscommissie aanwezig in het informatiecentrum in de Rein Miedemastraat 15. U kunt hier terecht met uw vragen. Loopt u gerust binnen; de koffie staat klaar.

7 Carex Zoals u waarschijnlijk heeft gezien zijn de tijdelijke bewoners van Carex inmiddels verhuisd. De reden dat wij Carex hebben gevraagd deze woningen nu al leeg aan ons op te leveren heeft te maken met een aantal factoren. We kunnen de woningen die gebruikt gaan worden als wisselwoning netjes gaan maken. Ook kunnen de aannemers die offerte voor het werk gaan uitbrengen de woningen bekijken. Verhuisdozen In overleg met de bewonerscommissie is afgesproken dat wij aan de huurders een aantal verhuisdozen leveren. Alle bewoners ontvangen van ons 20 verhuisdozen. De verhuisdozen mag de huurder houden, maar kunnen ook na gebruik weer ingeleverd worden bij het informatiecentrum. De ingeleverde dozen kunnen dan eventueel door de volgende verhuizers gebruikt worden. Hier geldt wel op=op. Wij kunnen dus niet garanderen dat er naast de 20 geleverde dozen ook nog extra dozen beschikbaar zijn. De verhuisdozen kunt u vanaf 15 juni ophalen bij het informatiecentrum aan de Rein Miedemastraat 15. Offertes schilder en verhuisbedrijf Tijdens de huisbezoeken is de vraag gesteld over vrijblijvende offertes voor behang- en schilderwerk bij een schildersbedrijf en voor het regelen van de verhuizing door een verhuisbedrijf. Voor de verdere uitwerking willen wij wachten op de aannemer om samen met hem een aantal zaken uit zoeken. Hij beschikt over de nodige kennis en ervaring in deze zaken. Zodra wij hier meer over weten ontvangt u van ons bericht.

8

Inleiding. Stand van zaken. nr. 7

Inleiding. Stand van zaken. nr. 7 nr. 7 Inleiding Het is alweer een tijdje geleden dat u van ons een nieuwsbrief heeft ontvangen. Wij willen u wel graag op de hoogte houden wat er op dit moment achter de schermen gebeurt. Hierover vindt

Nadere informatie

Daarnaast moeten er verschillende stappen worden doorlopen:

Daarnaast moeten er verschillende stappen worden doorlopen: nr 4 Inleiding Via de bewonerscommissie kregen wij de vraag waarom het zo lang duurt voordat er gestart wordt met de renovatie. Voordat er gestart kan worden is er een heel proces van planontwikkeling,

Nadere informatie

Inleiding. Nr 8. De woningen die worden gerenoveerd zijn:

Inleiding. Nr 8. De woningen die worden gerenoveerd zijn: Nr 8 De woningen die worden gerenoveerd zijn: Jac. Backerstraat 4 18 Jac. Backerstraat 1 13 Nic. Baurstraat 2 4 Nic. Baurstraat 1 45 P. Feddesstraat 6 26 P. Feddesstraat 1 41 R. Miedemastraat 2 12 R. Miedemastraat

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN BEWONERSAVOND TER HAARKADE 16 MEI 2012

VEELGESTELDE VRAGEN BEWONERSAVOND TER HAARKADE 16 MEI 2012 VEELGESTELDE VRAGEN BEWONERSAVOND TER HAARKADE 16 MEI 2012 Algemene vragen Waarom kiest Portaal voor renovatie en niet voor sloop? Op het moment dat Portaal een afweging maakt voor renovatie of sloop wordt

Nadere informatie

- Huurprijzen Maak kennis met De Gaarden. De Gaarden wordt een buurt met een landelijk karakter, een karakteristieke wijk met natuurlijke elementen.

- Huurprijzen Maak kennis met De Gaarden. De Gaarden wordt een buurt met een landelijk karakter, een karakteristieke wijk met natuurlijke elementen. Oktober 2011 PAGINA 1 In dit nummer - De voorbereidingen zijn gestart - Planning - Maatregelen aan de woning - Start bewonerswerkgroep - Het betrekken van een wisselwoning - Tegemoetkoming verhuisen herinrichtingskosten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cluster 20

Nieuwsbrief Cluster 20 Het is zover! Na een periode van voorbereiding en overleg, starten wij begin september met het onderhoud aan uw woning. Nieuwsbrief Voor u ligt de eerste nieuwsbrief over de onderhoud- en renovatiewerkzaamheden

Nadere informatie

Zelf uw woning veranderen. De spelregels

Zelf uw woning veranderen. De spelregels Zelf uw woning veranderen De spelregels U maakt van uw huis uw thuis. Alleen al door de inrichting die u kiest, brengt u een eigen sfeer in uw woning. Misschien wilt u een stap verder gaan en wilt u ook

Nadere informatie

Zelf klussen in uw woning

Zelf klussen in uw woning Zelf klussen in uw woning Informatie over veranderingen in uw woning Zelf klussen in uw woning Klussen mag! Veel mensen denken dat je in een huurhuis niets naar eigen wens mag veranderen. Doe je dit wel

Nadere informatie

Verbeter of verfraai. uw woning met -meters van de Veste. -meter. Verbeter mete. Beter per meter!

Verbeter of verfraai. uw woning met -meters van de Veste. -meter. Verbeter mete. Beter per meter! Verbeter of verfraai -meter uw woning met -meters van de Veste Vestestaat voor de r Verbeter mete Beter per meter! -meters voor een betere woning Woningstichting de Veste staat voor wonen naar wens in

Nadere informatie

-meter staat voor de Veste- Verbeter meter. Verbeter of verfraai uw woning met -meters van de Veste. Beter per meter!

-meter staat voor de Veste- Verbeter meter. Verbeter of verfraai uw woning met -meters van de Veste. Beter per meter! -meter staat voor de Veste- Verbeter meter Verbeter of verfraai uw woning met -meters van de Veste Beter per meter! -meters voor een betere woning Woningstichting de Veste staat voor wonen naar wens in

Nadere informatie

Heerdehoeve en Lemsterlandhoeve

Heerdehoeve en Lemsterlandhoeve Heerdehoeve en Lemsterlandhoeve Informatiebrochure groot onderhoud Heerdehoeve 2, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 23 en 25 Lemsterlandhoeve 4, 10, 12, 16, 18, 24, 26, 28, 30 en

Nadere informatie

Bewonersavond Bosveld druk bezocht

Bewonersavond Bosveld druk bezocht jaargang 1 nummer 1 In dit nummer Bewonersavond druk bezocht Start werkgroep Werkgroep praat en denkt mee Werkzaamheden renovatie Wisselwoning Planning Bewonersinbreng aanbesteding Huurverhoging na renovatie?

Nadere informatie

Zelf klussen Woningaanpassingen volgens het boekje

Zelf klussen Woningaanpassingen volgens het boekje Woningaanpassingen volgens het boekje Soms wilt u uw woning aan uw eigen smaak aanpassen. Plicht Getrouw doet daar niet moeilijk over. Wanneer handige doe-het-zelvers verbeteringen willen aanbrengen of

Nadere informatie

Sociaal statuut. Algemeen. Procedure bij sloop en ingrijpende verbetering

Sociaal statuut. Algemeen. Procedure bij sloop en ingrijpende verbetering Sociaal statuut Het sociaal statuut is belangrijk voor huurders die te maken krijgen met de sloop of renovatie van hun woning. In een sociaal statuut zijn de rechten van huurder vastgelegd. Er staan afspraken

Nadere informatie

Zelf aangebrachte veranderingen

Zelf aangebrachte veranderingen Zelf aangebrachte veranderingen onbelemmerd de ruimte 2 Wonen in je eigen huis Iedereen wil zich prettig voelen in zijn huis. Hij wil de woning aanpassen aan zijn persoonlijke smaak en wensen. In een koopwoning

Nadere informatie

Opzeggen van de huur. Opzegtermijn. Erfgenamen

Opzeggen van de huur. Opzegtermijn. Erfgenamen Huurbeëindiging Waar moet de huurder aan denken bij het opzeggen van de huur. En hoe moet de woning opgeleverd worden? In deze brochure vindt u alle informatie hierover en doorlopen we de stappen die we

Nadere informatie

Klussen mag (ZAV) Voorwaarden om van uw woning uw eigen stek te maken

Klussen mag (ZAV) Voorwaarden om van uw woning uw eigen stek te maken Klussen mag (ZAV) Voorwaarden om van uw woning uw eigen stek te maken U wilt een eigen plek, die voldoet aan al uw wensen? Dat kan! Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt. Daarom kunt u uw woning

Nadere informatie

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o.

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Datum: 21 december 2017 Agenda: 1. Opening 2. Terugkoppeling koude opnames 3. Uitgangspunten (technisch en sociaal) 4. Verslag vorige bijeenkomst

Nadere informatie

1. Opzeggen. Opzeggen. Eerste opname. Bezichtiging met kandidaat-huurder. Overname. De nieuwe huurder is nooit verplicht iets over te nemen.

1. Opzeggen. Opzeggen. Eerste opname. Bezichtiging met kandidaat-huurder. Overname. De nieuwe huurder is nooit verplicht iets over te nemen. Verhuisfolder U gaat verhuizen. Dat begint met het opzeggen van de huur. Maar dan? Wat mag er achterblijven in een woning? Wanneer levert u de sleutel in? En hoe dient u de woning achter te laten? Deze

Nadere informatie

Woonburg. Nieuwsbrief. Wijkvernieuwing Oost-Souburg. Nummer 2 l juni 2011

Woonburg. Nieuwsbrief. Wijkvernieuwing Oost-Souburg. Nummer 2 l juni 2011 Nieuwsbrief Wijkvernieuwing Oost-Souburg Woonburg Nummer 2 l juni 2011 2 Nieuwsbrief Wijkvernieuwing Oost-Souburg In de nieuwsbrief nummer 1 hebben wij u verteld dat het schetsontwerp van 80 woningen groot

Nadere informatie

Eindrapportage Huurderstevredenheidonderzoek 2015 uitsplitsing naar kernen. Van goed naar beter

Eindrapportage Huurderstevredenheidonderzoek 2015 uitsplitsing naar kernen. Van goed naar beter Eindrapportage Huurderstevredenheidonderzoek 2015 uitsplitsing naar kernen Van goed naar beter 23-11-2015 Inhoudsopgave Werkwijze 3 Resultaten huurderstevredenheidonderzoek per kern 4 - Over de respondent

Nadere informatie

46 eengezinswoningen Nijverheid in Hengelo

46 eengezinswoningen Nijverheid in Hengelo 46 eengezinswoningen Nijverheid in Hengelo Aleidastraat, Dorastraat, Idastraat, Jacobastraat, Krabbenbosweg, Marthastraat, Nijverheidstraat, Sophiastraat, Wilderinksplein, Wilderinksstraat Contactgegevens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 10 september 2014

Nieuwsbrief 3 10 september 2014 Nieuwsbrief 3 10 september 2014 Dit is de derde nieuwsbrief over de ontwikkelingen in project Rijsoord. U ontvangt een nieuwsbrief na elke klankbordbijeenkomst. Deze nieuwsbrief wordt bij alle bewoners

Nadere informatie

Plannen van het huishouden.

Plannen van het huishouden. Dit document is onderdeel van de site www.huishoudeninhokjes.nl Plannen van het huishouden. In de laatste kolom kun je invullen wanneer je de taak hebt gedaan. Vul in hoelang (in tijd) je over deze taak

Nadere informatie

Hoe laat u de woning achter?

Hoe laat u de woning achter? Hoe laat u de woning achter? Hoe laat u de woning achter? De nieuwe bewoner komt graag in een schoon en opgeruimd huis. Daarom is het fijn als u de woning netjes achterlaat. Tijdens de woningopname bekijken

Nadere informatie

Eengezinswoningen Van den Boschstraat

Eengezinswoningen Van den Boschstraat Eengezinswoningen Van den Boschstraat Eengezinswoningen Van den Boschstraat In deze verhuurbrochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van zes eengezinswoningen in de Van den Boschstraat

Nadere informatie

Groot onderhoud Heilige Stoel, Homberg, Kraaijenberg nieuws 1

Groot onderhoud Heilige Stoel, Homberg, Kraaijenberg nieuws 1 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief over het groot onderhoud aan de Heilige Stoel, Homberg en Kraaijenberg in Wijchen. Op dit moment werkt Talis aan de voorbereidingen. Op 10 en 11 maart organiseerden wij

Nadere informatie

Inhoud. 1 Huur opzeggen... 3 2 Inspecties... 4 3 Zelf klussen in de woning... 4 4 Checklist... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Inhoud. 1 Huur opzeggen... 3 2 Inspecties... 4 3 Zelf klussen in de woning... 4 4 Checklist... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Huur opzeggen Inhoud 1 Huur opzeggen... 3 2 Inspecties... 4 3 Zelf klussen in de woning... 4 4 Checklist... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2 1 Huur opzeggen Gaat u verhuizen? Of wilt u de huur opzeggen

Nadere informatie

over woningverbetering

over woningverbetering over woningverbetering In deze brochure staat wat u van Lefier kunt verwachten bij een woningverbetering van uw woning. Ook kunt lezen wat wij van u verwachten. wat is woningverbetering? Onder woningverbetering

Nadere informatie

Renovatie woningen Zevenhuizen

Renovatie woningen Zevenhuizen Renovatie woningen Zevenhuizen Triada gaat uw woning grondig renoveren. Wij zetten daarbij sterk in op energiemaatregelen. De start van deze werkzaamheden is gepland voor voorjaar 2018. Uw woning heeft

Nadere informatie

Checklist huis bezichtigen

Checklist huis bezichtigen Checklist huis bezichtigen Een bezichtiging kan erg snel gaan, waardoor u niet alles goed ziet. Het is daarom verstandig om meerdere keren te kijken. Ook praktisch: neem een meetlint, een pen, een potlood

Nadere informatie

Verhuizen. Wat u moet weten als u gaat verhuizen

Verhuizen. Wat u moet weten als u gaat verhuizen Verhuizen Wat u moet weten als u gaat verhuizen Inhoudsopgave 5 6 7 8 9 10 11 De huur opzeggen De huuropzegging intrekken Uw woning opleveren Overname Heeft u iets veranderd? Wel of geen inspectie van

Nadere informatie

Zelf aangebrachte veranderingen (ZAV)

Zelf aangebrachte veranderingen (ZAV) Zelf aangebrachte veranderingen (ZAV) Wat zijn de spelregels? U wilt uw woning aanpassen: Wij steunen u in uw plannen! Een mooie nieuwe keuken is een grote wens van u. Of staat bovenaan uw verlanglijst

Nadere informatie

De Rode Driehoek DEEL 2. Aan de slag

De Rode Driehoek DEEL 2. Aan de slag De Rode Driehoek DEEL 2. Aan de slag www.derodedriehoek.nl INHOUD INLEIDING 2 Uw contactpersoon 2 Projectteam 3 Huurverhogingen en tegemoetkomingen 4 Hulp tijdens het werk 4 Aandacht voor hulpbehoevenden

Nadere informatie

ZAV zelf aangebrachte veranderingen

ZAV zelf aangebrachte veranderingen ZAV zelf aangebrachte veranderingen In deze folder leest u meer over de voorzieningen die u zelf in uw woning kunt aanbrengen en de voorwaarden die daaraan gesteld worden. Veranderen mag! Mensen zijn allemaal

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN SLOOP. 98 woningen Leliestraat Irisstraat

VEELGESTELDE VRAGEN SLOOP. 98 woningen Leliestraat Irisstraat VEELGESTELDE VRAGEN SLOOP 98 woningen Leliestraat Irisstraat 1 Inleiding Domijn heeft 98 woningen aan de Lelie- en Irisstraat in de gemeente Losser. Deze woningen zijn over een tijdje echt op. Uit een

Nadere informatie

Het Klus ABC van Sité

Het Klus ABC van Sité Alle veranderingen en aanpassingen aan uw woning in één duidelijk overzicht! Het Klus ABC van Sité Thuis in woondiensten Welkom thuis! Uw huis, u wilt er graag een thuis van maken. Huurt u bij Sité dan

Nadere informatie

Ik wil mijn woning veranderen

Ik wil mijn woning veranderen Ik wil mijn woning veranderen Let even op de spelregels Wie weet wilt u een dakraam plaatsen om op zolder meer licht te hebben. Het kan ook zijn dat u uw badkamer wilt verfrissen met nieuwe tegels. Dat

Nadere informatie

Checklist beoordelen woning

Checklist beoordelen woning Checklist beoordelen woning versie mei 2012 Algemeen Zijn er tekeningen van de woning? Zijn dit alleen indelingstekeningen of ook bouwkundige en constructieve tekeningen? Hoe recent zijn de tekeningen?

Nadere informatie

Waterleiding De plek van warm- en koud-waterleidingen is bepaald bij de bouw en blijft in principe onveranderd, binnen de maat van de standaardkeuken.

Waterleiding De plek van warm- en koud-waterleidingen is bepaald bij de bouw en blijft in principe onveranderd, binnen de maat van de standaardkeuken. KEUKENRENOVATIE Keukenrenovatie Is uw keuken rond de 22 jaar en aan vervanging toe? Dan komt u in aanmerking voor een nieuwe keuken. Woningbouwvereniging Reeuwijk renoveert uitsluitend op verzoek. Hoe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Kleine Ooievaar (flat 1) Rembrandtplein (flat 3-4)

Nieuwsbrief 5 Kleine Ooievaar (flat 1) Rembrandtplein (flat 3-4) Mei 2013 Nieuwsbrief 5 Kleine Ooievaar (flat 1) Rembrandtplein (flat 3-4) Met deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over de plannen voor seniorenhuisvesting op het Rembrandtplein

Nadere informatie

20 April 2017 Woontij levert een duurzame bijdrage aan de realisatie van woonwensen van mensen

20 April 2017 Woontij levert een duurzame bijdrage aan de realisatie van woonwensen van mensen Renovatieplan De Poolster in De Cocksdorp 20 April 2017 Woontij levert een duurzame bijdrage aan de realisatie van woonwensen van mensen Agenda Bezoek modelwoning Oosterend Klachten Plannen Klimpstraat

Nadere informatie

137 eengezinswoningen Hasseler Es in Hengelo

137 eengezinswoningen Hasseler Es in Hengelo 137 eengezinswoningen Hasseler Es in Hengelo August Vordingstraat en Gerrit Peuscherstraat Contactgegevens I www.welbions.nl E klantenservice@welbions.nl T (074) 24 68 300 Voorwoord In januari 2016 starten

Nadere informatie

Te koop t'weike 22, Gorredijk Vraagprijs 169.500,-

Te koop t'weike 22, Gorredijk Vraagprijs 169.500,- Parnassia 2 8401 MJ Gorredijk Telefoon: 0513-46 44 50 E-mail: info@makelaardijminihazelhoff.nl Te koop t'weike 22, Gorredijk Vraagprijs 169.500,- Kosten koper Inleiding Mini Hazelhoff heet u van harte

Nadere informatie

uren INFORMATIE OVER huurbeëindiging

uren INFORMATIE OVER huurbeëindiging uren INFORMATIE OVER huurbeëindiging inhoud huurbeëindiging 3 Opzeggen van de huur 3 Bevestiging huuropzegging 4 Vertrekkersenquête 5 Wijzigingen van de woning 5 Regels voor schoon en leeg opleveren 5

Nadere informatie

Project Hoevenbuurt. Informatiebrochure groot onderhoud. Gelderlandlaan 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 24, 30, 32, 34, 38, 40, 42, 48, 52, 56, 60

Project Hoevenbuurt. Informatiebrochure groot onderhoud. Gelderlandlaan 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 24, 30, 32, 34, 38, 40, 42, 48, 52, 56, 60 Afbeelding niet heel groot. Hebben jullie een grotere? Project Hoevenbuurt Informatiebrochure groot onderhoud Gelderlandlaan 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 24, 30, 32, 34, 38, 40, 42, 48, 52, 56, 60 December

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 - oktober 2015

Nieuwsbrief nummer 4 - oktober 2015 Nieuwsbrief Artiestenbuurt Huurder Adres nummer Postcode plaats Nieuwsbrief nummer 4 - oktober 2015 Voor u ligt de vierde Nieuwsbrief van Vidomes over de stand van zaken in uw buurt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

De respons op de enquête Hamwijck was verrassend hoog. 19 bewoners hebben de enquête ingevuld.

De respons op de enquête Hamwijck was verrassend hoog. 19 bewoners hebben de enquête ingevuld. De respons op de enquête Hamwijck was verrassend hoog. 19 bewoners hebben de enquête ingevuld. ENQUETE RENOVATIE HAMWIJCK VAN HET TOILET EN DE DOUCHERUIMTE 1. Communicatie Vindt u dat u voldoende schriftelijke

Nadere informatie

Zelf aangebrachte voorzieningen aan uw woning

Zelf aangebrachte voorzieningen aan uw woning Zelf aangebrachte voorzieningen aan uw woning Zelf uw woning aanpassen? Wat leest u in deze folder? Met wie neemt u contact op als u iets wilt veranderen in uw woning? Welke eisen stelt Woonzorg Nederland

Nadere informatie

sociaal plan bij wijkontwikkeling en onderhoud Informatie voor huurders betrokken bij een project

sociaal plan bij wijkontwikkeling en onderhoud Informatie voor huurders betrokken bij een project sociaal plan bij wijkontwikkeling en onderhoud Informatie voor huurders betrokken bij een project Inhoudsopgave 1. Mijn woning wordt gesloopt 1.1. Wanneer wordt mijn woning gesloopt 1.2. Hoe vind ik een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Karel Martelstraat

Nieuwsbrief Karel Martelstraat Nieuwsbrief Karel Martelstraat Onderhoud en renovatie van de woningen aan de Karel Martelstraat 1 t/m 93 Het is zover! Na een periode van voorbereiding en overleg, starten wij begin november met het onderhoud

Nadere informatie

Renovatieplan Den Andel in Den Hoorn. 19 April 2017 Woontij levert een duurzame bijdrage aan de realisatie van woonwensen van mensen

Renovatieplan Den Andel in Den Hoorn. 19 April 2017 Woontij levert een duurzame bijdrage aan de realisatie van woonwensen van mensen Renovatieplan Den Andel in Den Hoorn 19 April 2017 Woontij levert een duurzame bijdrage aan de realisatie van woonwensen van mensen Agenda Bezoek modelwoning Oosterend Klachten Plannen Naalrand 25 t/m

Nadere informatie

Zelf klussen in uw huurwoning

Zelf klussen in uw huurwoning Zelf klussen in uw huurwoning U wilt iets aan uw huurwoning veranderen zodat deze beter bij u past. Een keuken, een andere badkamer of misschien wel een dakkapel. Wij geven u graag de gelegenheid om zelf

Nadere informatie

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o.

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Datum: 1 februari 2018 Agenda: 1. Opening 2. Verslag vorige bijeenkomst 3. Geluiden uit de wijk 4. Stand van zaken plan 5. Eerste aanzet sociaal

Nadere informatie

Ronald van Dijk heet de bewoners namens Rochdale welkom. Hij is voor vanavond de gespreksleider en stelt de aanwezige mensen van Rochdale voor.

Ronald van Dijk heet de bewoners namens Rochdale welkom. Hij is voor vanavond de gespreksleider en stelt de aanwezige mensen van Rochdale voor. Deze nieuwsbrief is voor de huurders van Dirk Bonsstraat 1-27 (oneven) H. Coenradistraat 1-27 (oneven), Dobbestraat 8-70 (even) R.P. Geerligsstraat 1-27 en 2-28 B. Fockstraat 22-48 (even). Het is het verslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3-20 september 2012- De derde klankbordbijeenkomst

Nieuwsbrief 3-20 september 2012- De derde klankbordbijeenkomst Nieuwsbrief 3-20 september 2012- De derde klankbordbijeenkomst Dit is de derde nieuwsbrief over de ontwikkelingen in project Centrum. U ontvangt een nieuwsbrief na elke klankbordbijeenkomst en vanaf volgend

Nadere informatie

NICO BERGSTEIJNWEG 44 WOUDENBERG

NICO BERGSTEIJNWEG 44 WOUDENBERG NICO BERGSTEIJNWEG 44 WOUDENBERG Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl NICO BERGSTEIJNWEG 44 WOUDENBERG VRAAGPRIJS 294.500,-- k.k. Op een

Nadere informatie

Zeg tijdig de huur op. Alles over verhuizen

Zeg tijdig de huur op. Alles over verhuizen Zeg tijdig de huur op Alles over verhuizen Zeg tijdig de huur op Alles over verhuizen ALLES OVER verhuizen 4 U heeft de huur opgezegd van uw woning of u bent van plan binnenkort te verhuizen. Hier komt

Nadere informatie

Bewoners waarderen de verbeteringen

Bewoners waarderen de verbeteringen Uw anton StrU ikbuurt VernieU wt Een kijkje in de modelwoning Wanneer moet ik mijn huis uit? Leefbaar tijdens de vernieuwing zie pagina 4 zie pagina 5 zie pagina 6 Bewoners waarderen de verbeteringen Nieuwe

Nadere informatie

Onderhoud aan uw woning

Onderhoud aan uw woning Onderhoud aan uw woning Inleiding In de Algemene Huurvoorwaarden voor woonruimte is aangegeven welk onderhoud voor de huurder komt. Al het overig onderhoud is voor de verhuurder. Het is een uitwerking

Nadere informatie

Ons beleid voor: Zelf aangebrachte voorzieningen WBV VAN ERFGOOIERS

Ons beleid voor: Zelf aangebrachte voorzieningen WBV VAN ERFGOOIERS WBV VAN ERFGOOIERS Ons beleid voor: Zelf aangebrachte voorzieningen Zelf klussen in uw huurwoning U wilt iets aan uw huurwoning veranderen zodat deze beter bij u past. Een nieuwe keuken, een andere badkamer

Nadere informatie

Kennis maken met Slagenland Wonen

Kennis maken met Slagenland Wonen Raadhuisstraat 2 5165 CH Waspik Postbus 36 5165 ZG Waspik t 0416 31 23 96 f 0416 31 32 15 Nieuwe huurder? Wij leggen u alles uit Als u in aanmerking komt voor een woning ontvangt u alle informatie over

Nadere informatie

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist?

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Stapels lege dozen staan in de gang, klaar om in te pakken. De verhuizer is gebeld en de adreswijzigingen liggen klaar. U gaat nog één keer

Nadere informatie

Brochure Keuken, badkamer en/of toilet vervanging

Brochure Keuken, badkamer en/of toilet vervanging Brochure Keuken, badkamer en/of toilet vervanging 70 woningen, Soest Hobbemalaan 1 t/m 27 en 2 t/m 28 Ruysdaellaan 1 t/m 27 en 2 t/m 28 Vermeerlaan 2 t/m 28 Woningverbetering voor extra wooncomfort Binnenkant

Nadere informatie

Onderhoud & reparaties

Onderhoud & reparaties Onderhoud & reparaties Samen verantwoordelijk voor prettig wonen Leystromen vindt het belangrijk dat u prettig woont. Dat betekent dat wij uw woning goed onderhouden. Zaken die kapot gaan, repareren wij

Nadere informatie

Onderhoud, reparatie en vervanging van de bel en beldrukker Beltrafo vervangen bij normale slijtage

Onderhoud, reparatie en vervanging van de bel en beldrukker Beltrafo vervangen bij normale slijtage Wie doet wat? lijst Afvoeren Repareren en schoonmaken van sifons van wastafels, wasmachine, cv ketel, douche, gootsteen, schrobputje e.d. Ontstoppen van binnenriolering Ontstoppen van het hoofdriool Vervangen

Nadere informatie

Verhuizen. Een verhuizing regel je eenvoudig thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl

Verhuizen. Een verhuizing regel je eenvoudig thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl Verhuizen Een verhuizing regel je eenvoudig thuis Thuis is een huis van Servatius Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Als u na het lezen nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u terecht op

Nadere informatie

GROOTONDERHOUD LANDENBUURT BEANTWOORDING VRAGEN INFO AVONDEN

GROOTONDERHOUD LANDENBUURT BEANTWOORDING VRAGEN INFO AVONDEN ALGEMEEN Vergoeding voor deelname groot onderhoud Indien u deelneemt aan het groot onderhoud ontvangt u een vergoeding 150,-. Dit bedrag is ongeacht het aantal ruimtes die worden uitgevoerd. Voor de woningen

Nadere informatie

Lessinglaan 16, Utrecht (wijk Oog in Al)

Lessinglaan 16, Utrecht (wijk Oog in Al) TE KOOP: Lessinglaan 16, Utrecht (wijk Oog in Al) UNIEKE KANS, ZEER SCHERPE PRIJS Aan een brede groene laan in de fraaie wijk Oog in Al gelegen ROYAAL HERENHUIS met voor- en achtertuin (circa 8.00 mtr-

Nadere informatie

Plannen van het huishouden.

Plannen van het huishouden. Dit document is onderdeel van de site www.huishoudeninhokjes.nl Plannen van het huishouden. In de laatste kolom kun je invullen wanneer je de taak hebt gedaan. Vul in hoelang (in tijd) je over deze taak

Nadere informatie

Onderhoudsproject Talmaweg. 33 t/m 37, 63 t/m 67, 79 t/m 89 en 93 t/m 97

Onderhoudsproject Talmaweg. 33 t/m 37, 63 t/m 67, 79 t/m 89 en 93 t/m 97 Onderhoudsproject Talmaweg 33 t/m 37, 63 t/m 67, 79 t/m 89 en 93 t/m 97 Geachte bewoner(s) Woningen zeggen niets, bewoners wel is een uitspraak van een van onze relaties. In dit boekje staat informatie

Nadere informatie

Welbergsedijk 9 Steenbergen. PDF Created with deskpdf PDF Writer - Trial :: http://www.docudesk.com

Welbergsedijk 9 Steenbergen. PDF Created with deskpdf PDF Writer - Trial :: http://www.docudesk.com Welbergsedijk 9 Steenbergen Op rustige locatie gelegen halfvrijstaande woning met garage, carport, schuur en berging. Aan de achterzijde van de woning heeft u een mooie royale tuin met een schitterend

Nadere informatie

TE KOOP. Vlietzicht 88 - Voorschoten Vraagprijs: 172.500 k.k.

TE KOOP. Vlietzicht 88 - Voorschoten Vraagprijs: 172.500 k.k. TE KOOP Vlietzicht 88 Voorschoten Vraagprijs: 172.500 k.k. Goed onderhouden 3kamerappartement op de 1e verdieping met lift en met uitzicht over park, op loopafstand van het centrum met alle voorzieningen.

Nadere informatie

december 2012 Verbeterplan Delftlaan Zuid

december 2012 Verbeterplan Delftlaan Zuid december 2012 Verbeterplan Delftlaan Zuid Voorwoord In dit boekje leest u over de aanpak van de woningen aan de Delftlaan Zuid en de P.C. Boutensstraat. We vertellen u over de werkzaamheden, die zowel

Nadere informatie

Onderhoud aan uw woning

Onderhoud aan uw woning Onderhoud aan uw woning Inleiding In de Algemene Huurvoorwaarden voor woonruimte is aangegeven welk onderhoud voor de huurder is. Al het overig onderhoud is voor de verhuurder. Het is een uitwerking het

Nadere informatie

Zo laat u de woning achter bij vertrek. thuis in Deventer

Zo laat u de woning achter bij vertrek. thuis in Deventer Zo laat u de woning achter bij vertrek thuis in Deventer Inhoud Opleveren van de woning p. 3 Overname p. 6 Eindafrekening p. 7 Zelf regelen bij verhuizing p. 8 Heeft u ons nodig? p. 9 Opleveren van de

Nadere informatie

Huuropzegging. gewoon goed wonen

Huuropzegging. gewoon goed wonen Huuropzegging gewoon goed wonen Als u de huur opzegt U hebt uw huurwoning opgezegd of gaat dat binnenkort doen. Wij hopen dat u met plezier bij ons heeft gewoond. Om ook uw vertrek zo goed mogelijk te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GEEREN-ZUID

NIEUWSBRIEF GEEREN-ZUID HUURDERSBELANGENCOMMISSIE 212 GEEREN-ZUID NIEUWSBRIEF GEEREN-ZUID De afgelopen weken vonden de blokgesprekken plaats in uw buurt. Singelveste AlleeWonen heeft daarin informatie gegeven over het hoe en

Nadere informatie

Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn

Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn Wat heeft Intermaris besloten? Intermaris heeft besloten uw woning niet te renoveren, maar om de 26

Nadere informatie

Het beëindigen van de huurovereenkomst Samen werken aan een snelle en soepele oplevering. Samenwerken, dat levert (met) gemak op!

Het beëindigen van de huurovereenkomst Samen werken aan een snelle en soepele oplevering. Samenwerken, dat levert (met) gemak op! Het beëindigen van de huurovereenkomst Samen werken aan een snelle en soepele oplevering Samenwerken, dat levert (met) gemak op! Wat uw reden ook is, u heeft waarschijnlijk meer aan uw hoofd dan het opzeggen

Nadere informatie

Verhuizen en huur opzeggen

Verhuizen en huur opzeggen Verhuizen en huur opzeggen U staat op het punt te verhuizen. Allerlei zaken moeten worden afgehandeld. Ook tussen u en Mercatus moet een aantal zaken worden afgewerkt. Om dit goed en effectief te kunnen

Nadere informatie

EigenWijs Verbouwen Van een huis uw eigen thuis maken

EigenWijs Verbouwen Van een huis uw eigen thuis maken EigenWijs Verbouwen Van een huis uw eigen thuis maken EigenWijs Verbouwen Van een huis uw eigen thuis maken. Het kán, ook als u huurt! Een nieuwe keuken, badkamer of een houten vloer. Veranderingen die

Nadere informatie

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o.

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Datum: 1 maart 2018 Agenda: 1. Opening en mededelingen 2. Verslag vorige bijeenkomst 3. Geluiden uit de wijk 4. Stand van zaken plan 5. Eerste

Nadere informatie

Aan de slag Start werkzaamheden

Aan de slag Start werkzaamheden informatie CAVALJEPLEIN EN JHR VAN CITTERSPLEIN MAART 2015 Aan de slag Start werkzaamheden In januari ontving u van ons een brief dat een ruime meerderheid van de bewoners instemde met de werkzaamheden

Nadere informatie

Woningverandering/ ZAV beleid

Woningverandering/ ZAV beleid 1 april 2011 Woningverandering/ ZAV beleid Baston Mercurion 20 6903 PZ Zevenaar Postbus 54 6900 AB Zevenaar Tel: 0316-58 03 58 Fax: 0316-52 38 30 info@baston.nl www.baston.nl Maak van uw huis een thuis

Nadere informatie

Uitnodiging voor het uitbrengen van een offerte

Uitnodiging voor het uitbrengen van een offerte Uitnodiging voor het uitbrengen van een offerte Deze beschrijving is een uitnodiging tot het uitbrengen van een vrijblijvende offerte. Opdrachtgever kan besluiten geen of voor slechts delen van de offerte

Nadere informatie

Aanvraag offerte renovatie woning

Aanvraag offerte renovatie woning Aanvraag offerte renovatie woning Adres woning Jan van Embdenweg 22 6861 ZT Oosterbeek Opdrachtgever W. van Eyk Veritasweg 8 6861 XP Oosterbeek 06-24563783 wvaneyk@hotmail.nl Voorwaarden De volgende voorwaarden

Nadere informatie

Overzicht van meest voorkomende aanpassingen

Overzicht van meest voorkomende aanpassingen Toelichting Overzicht van meest voorkomende aanpassingen Indeling woning Verwijderen niet dragende binnenmuur Verwijderen dragende binnenmuur berekening nodig van erkend constructeur Verwijderen van vaste

Nadere informatie

Welkom. Bewonersbijeenkomst Woningverbetering 112 appartementen. De Klaverflat, Keppensflat, Marwertflat, Lonjeflat te Bolsward

Welkom. Bewonersbijeenkomst Woningverbetering 112 appartementen. De Klaverflat, Keppensflat, Marwertflat, Lonjeflat te Bolsward Welkom Bewonersbijeenkomst Woningverbetering 112 appartementen De Klaverflat, Keppensflat, Marwertflat, Lonjeflat te Bolsward Welkom Wie zijn er betrokken? Bewoners van de Klaverflat & Keppensflat Elkien

Nadere informatie

Onderhoud aan uw woning

Onderhoud aan uw woning Onderhoud aan uw woning rekening Zeeuwland of rekening? Zeeuwland Inleiding In de Algemene Huurvoorwaarden voor woonruimte is aangegeven welk onderhoud voor rekening van de is. Al het overig onderhoud

Nadere informatie

Julianalaan 55 - Vleuten

Julianalaan 55 - Vleuten - Vraagprijs 175.000 Kosten Koper Omschrijving Op de grens van Vleuterweide en het dorp treft u deze charmante tussenwoning met 3 slaapkamers, diepe achtertuin op het noordwesten, met achterom en ruime

Nadere informatie

Doordat DGW meer tijd nodig heeft gehad om de enquête te verwerken, kunnen wij u nu pas de resultaten aanbieden.

Doordat DGW meer tijd nodig heeft gehad om de enquête te verwerken, kunnen wij u nu pas de resultaten aanbieden. Secretariaat: Laveibos 133, 271 RH Zoetermeer, tel:7931624 Email :bclaveibos@hotmail.com September 2 Geachte medebewoners, In de Laveipost van februari j.l., hebben wij u een enquête aangekondigd naar

Nadere informatie

Klussen mag (ZAV) Voorwaarden om van uw woning uw eigen stek te maken

Klussen mag (ZAV) Voorwaarden om van uw woning uw eigen stek te maken Klussen mag (ZAV) Voorwaarden om van uw woning uw eigen stek te maken U wilt een eigen plek, die voldoet aan al uw wensen? Dat kan! Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt. Daarom kunt u uw woning

Nadere informatie

Veelgestelde vragenlijst Grevenstraat e.o.

Veelgestelde vragenlijst Grevenstraat e.o. Veelgestelde vragenlijst Grevenstraat e.o. Tijdens de inloopavonden, na ontvangst van de bewonersboekjes, zijn er een aantal aanvullende vragen gesteld door bewoners. Deze vragen, met antwoord, delen wij

Nadere informatie

Onderhoudsproject de Donge. 1 t/m 23, 30 t/m 52

Onderhoudsproject de Donge. 1 t/m 23, 30 t/m 52 Onderhoudsproject de Donge 1 t/m 23, 30 t/m 52 Geachte bewoner(s) Met dit boekje willen we u als bewoner van de Donge informeren over het groot onderhoud dat Patrimonium Barendrecht laat uitvoeren aan

Nadere informatie

Inhoud Renovatie in Bewoonde Staat

Inhoud Renovatie in Bewoonde Staat Renovatie in Bewoonde Staat 2014-2017 Inhoud Renovatie in Bewoonde Staat 1. Inleiding 3 2. Ondertekening 4 3. Ingrepen in bewoonde staat 5 3.1 Welke ingrepen? 5 4. Vergoedingsregeling 6 4.1 Voorwaarden

Nadere informatie

Veel voorkomende veranderingen

Veel voorkomende veranderingen uitgave juli 2015 Veel voorkomende veranderingen Wel of niet achterlaten in de woning? Bijlage bij de folder Veranderingen aan de woning Indeling woningen JA NEE JA NEE Kattenluik * Verwijderen/aanbrengen

Nadere informatie

Tuinwijzer. Wat u moet weten over het onderhoud van uw tuin. Thuis in woondiensten

Tuinwijzer. Wat u moet weten over het onderhoud van uw tuin. Thuis in woondiensten U huurt een woning van Sité met een tuin. Als huurder houdt u uw tuin natuurlijk netjes bij. Want een goed onderhouden tuin is niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor de buurt. In deze Tuinwijzer

Nadere informatie

Overleg Bo-Ex met bewonersvereniging complex 501 (vastgesteld 9 oktober 2008)

Overleg Bo-Ex met bewonersvereniging complex 501 (vastgesteld 9 oktober 2008) Overleg Bo-Ex met bewonersvereniging complex 501 (vastgesteld 9 oktober 2008) Datum : donderdag 22 mei 2008, 19.00 uur Aanwezig : Chiel Rottier, voorzitter Michèl Post, Bertus Damen en Afra Bolten (bewonersvereniging

Nadere informatie