Onderhoudsproject de Donge. 1 t/m 23, 30 t/m 52

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onderhoudsproject de Donge. 1 t/m 23, 30 t/m 52"

Transcriptie

1 Onderhoudsproject de Donge 1 t/m 23, 30 t/m 52

2 Geachte bewoner(s) Met dit boekje willen we u als bewoner van de Donge informeren over het groot onderhoud dat Patrimonium Barendrecht laat uitvoeren aan uw woning. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Breijer Bouw B.V. In dit boekje vindt u informatie over: de uit te voeren werkzaamheden wanneer de werkzaamheden starten wat u van de aannemer kunt verwachten en wat de aannemer van u verwacht. Hebt u vragen? Blijf daar niet mee zitten, maar neem direct contact op met de begeleiding van de Donge. Alvast bedankt voor uw medewerking. Patrimonium Barendrecht, juni 2012

3 Algemeen Wat gaat er gebeuren? Uw woning krijgt groot onderhoud. Ook krijgt u de keuze uit de volgende mogelijkheden: woningverbetering kosteloos (noodzakelijk) woningverbetering tegen huurverhoging woningverbetering tegen eenmalige kosten. Deze keuzes hebben betrekking op uw keuken, badkamer inclusief toilet (als deze ouder zijn dan 15 jaar) en energiebesparende maatregelen. Als u eventueel uw keuken wilt uitbreiden, dan kunt u dit tegen betaling van de kosten via Patrimonium regelen. U ontvangt een formulier waarop u de verschillende keuzes voor woningverbetering kunt invullen. Bij de werkzaamheden staat aangegeven of we deze kosteloos, tegen huurverhoging of tegen eenmalige betaling uitvoeren. Een overzicht van de werkzaamheden en de keuzes vindt u ook in dit boekje. Werkzaamheden Start: In week 35 (27 augustus tot en met 2 september) start Breijer Bouw met het inrichten van de bouwplaats. Vanaf 3 september starten de werkzaamheden aan de buitenkant van de woningen. De start van de werkzaamheden binnen in uw woning zijn afhankelijk van de warme opnames en de keuze van de bewoners. Deze planning wordt op maat gemaakt. Duur: De uit te voeren werkzaamheden in de woning duren maximaal tien werkdagen. De werkzaamheden aan de buitenkant voeren we apart hiervan en per blok uit. Hoe: De werkzaamheden worden altijd per blok uitgevoerd. Wie: De werklieden kunnen zich altijd identificeren.

4 Warme opname: Elke woning is uniek. We gaan er niet vanuit dat alle werkzaamheden overal precies hetzelfde zijn. Voordat we met de werkzaamheden starten, doen we een warme opname. Tijdens deze warme opname komen de uitvoerder van Breijer Bouw, de opzichter van Patrimonium Barendrecht en de sociaal projectleider de woning bekijken. Zij meten exact de diverse onderdelen, maar ze bepalen ook welke werkzaamheden moeten worden gedaan. Zo komen we tijdens de uitvoering voor zo min mogelijk verrassingen te staan.

5 Overzicht van de werkzaamheden Woningverbetering kosteloos (noodzakelijk) Onderstaande werkzaamheden worden gratis (verplicht) uitgevoerd. Buitenkant van de woning vervangen alle dakpannen, inclusief alle goten en hemelwaterafvoeren herstellen beschadigingen metsel- en voegwerk, inclusief hydrofoberen (beschermlaag aanbrengen) verwijderen asbesthoudende panelen onder raamkozijnen vervangen bestaande dubbele beglazing door HR++-glas schilderen hekwerken en kozijnen. Binnenkant van de woning aanbrengen gipsplaten over het zachtboardplafond om de brandveiligheid te verbeteren verwijderen overige brandgevaarlijke plafonds (als dit geen zachtboard is) coaten asbestleidingen zolder verwijderen losliggende asbestmaterialen op zolder controleren groepenkast en aanbrengen aardlekschakelaar, indien niet aanwezig. Verouderde groepenkasten worden vervangen. vervangen verouderd schakelmateriaal. Keuze (optionele) werkzaamheden Onderstaande werkzaamheden kunnen we op uw verzoek gratis uitvoeren als de te vervangen onderdelen ouder zijn dan 15 jaar. vervangen keukenblok en tegelwerk voor een standaard keukenblok vervangen van tegelwerk en sanitair in de badkamer (waaronder toilet).

6 Woningverbetering tegen huurverhoging (energiebesparende maatregelen) Deze werkzaamheden gaan alleen door als 70 procent van de bewoners in uw woningblok hieraan meedoet. Onderstaande werkzaamheden worden niet los van elkaar uitgevoerd. vervangen enkele beglazing voor dubbele beglazing (HR++) isoleren dak.

7 Goede voorbereiding De medewerkers van Breijer Bouw gaan zorgvuldig met uw spullen om. Voor de start van de werkzaamheden krijgt u afdekmateriaal van Breijer Bouw om uw spullen te beschermen. Aan het eind van de dag ruimen de werklieden hun werkplek op. Wat kunt u zelf doen in de woning? Zorgt u voor de start van de werkzaamheden in uw woning, dat in de ruimte waar wordt gewerkt de volgende zaken zijn gedaan: De zelfaangebrachte voorzieningen (zoals schilderijen, lampen, kranen, schrootjes, lambrisering en dergelijke) zijn verwijderd. Wasmachines, wasdrogers en andere apparaten zijn losgekoppeld en tijdelijk verplaatst naar een andere ruimte. Uw meubels zijn afgedekt en de ruimten zo leeg mogelijk gemaakt. Bij vervanging van de gevelpuien: de ruimtes bij de voor- en achtergevels tot ongeveer 1,5 meter uit de gevel vrij zijn gemaakt. Dit houdt in: geen meubels, lampen, planten, raambekleding en bijbehorende rails die voor, op of tegen het kozijn aan staan. Uw waardevolle spullen zijn opgeborgen (bijvoorbeeld in een afsluitbare ruimte). Als u kiest voor werkzaamheden aan uw badkamer of keuken: de ruimte leeg is en uw apparatuur in de keuken en badkamer is verwijderd. Dit geldt ook voor door u zelfaangebrachte voorzieningen zoals douchescherm, spiegels of lampen. Niet-verwijderde voorzieningen worden met sloop afgevoerd.

8 Wat kunt u zelf doen aan de buitenkant van uw woning? Zorgt u voor de start van de werkzaamheden, dat aan de buitenkant van uw woning de volgende zaken zijn gedaan: De begroeiingen en losse spullen tot circa 1,5 meter uit de gevel van de woning zijn verwijderd. De zonwering en schotelantennes zijn verwijderd. Er geen wasgoed buiten hangt en uw ramen en deuren zijn gesloten vanwege stof. Schade die ontstaat omdat u zich niet houdt aan bovenstaande maatregelen, komen niet voor vergoeding in aanmerking.

9 Extra informatie Mogelijke overlast Helaas veroorzaken de werkzaamheden overlast in uw buurt, straat of eigen woning. We proberen de overlast zo veel mogelijk te beperken. Is de overlast voor u onacceptabel, dan kunt u contact opnemen met de begeleiding. Hulp nodig? We doen een beroep op u om zo veel mogelijk ruimte vrij te maken zodat de aannemer de werkzaamheden ongestoord kan uitvoeren. Het lukt u vast, alleen of samen met de buren, familie of vrienden. Lukt dit niet, dneemt u dan contact op met de begeleiding. Zelfaangebrachte voorziening Mogelijk staat uw zelfaangebrachte voorziening in de weg. In overleg met ons bepaalt u of u de voorziening zelf verwijdert en eventueel terugplaatst of dat u dit de aannemer tegen betaling laat doen. Breijer Bouw heeft voor deze werkzaamheden van ons geen opdracht gekregen. Zowel Patrimonium als de aannemer is niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat bij het verwijderen en terugplaatsen van de voorziening die u zelf hebt aangebracht. Is uw zelfaangebrachte voorziening technisch niet in orde of in strijd met veiligheids- of gezondheidsnormen (bijvoorbeeld lekkage)? Dan verwijdert de aannemer deze voorziening als hij de werkzaamheden uitvoert. U krijgt hiervoor een standaardvoorziening terug. Hebt u bijvoorbeeld een ligbad en kiest u voor een badkamerrenovatie, dan komt er een douchehoek voor in de plaats. Patrimonium geeft u dan geen vergoeding voor de verwijderde zelfaangebrachte voorziening.

10 Oplevering Nadat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, inspecteren onze opzichter Marcel Berkenpeis en de uitvoerder Abdel Laziz met een opleverformulier de woning. Uw opmerkingen en mogelijke punten die (nog) niet naar voldoening zijn afgerond, worden hierop vermeld. Als er nog punten moeten worden uitgevoerd, wordt dit met de leidinggevende van de woonlocatie besproken. De werkzaamheden worden hierna officieel opgeleverd en het formulier wordt door de leidinggevende, de aannemer en Patrimonium ondertekend. Gebreken Ontstaan er na oplevering gebreken, dan kunt u contact opnemen met de begeleiding. Wat als er toch iets is beschadigd? Als er tijdens de werkzaamheden iets is beschadigd, dan verhelpt de aannemer dit als dat mogelijk is. Is er daarna nog steeds een beschadiging, dan wordt dit in overleg met u gerepareerd of vergoed.

11 Bouwroute groot onderhoud De bouwroute staat aangegeven op onderstaande afbeelding. Afhankelijk van de door u en andere bewoners gemaakte keuzes, kan deze route nog wijzigen. De onderhoudswerkzaamheden starten in week 36 (vanaf 3 september) aan het blok van Donge 1 (nr. 1 op de afbeelding). De vuilcontainers en de bedrijfswagens komen te staan op de parkeerplaats bij de woningen waar de werkzaamheden worden uitgevoerd (de bouwplaats). Deze indeling is onder voorbehoud. De gemeente moet dit nog goedkeuren. We zijn hierover al gesprekken met de gemeente gestart. 1: Donge 1 t/m 23 2: Donge 30 t/m 52 Contact gaat via de begeleiding van de woonlocatie de Donge.

12

Onderhoudsproject Talmaweg. 33 t/m 37, 63 t/m 67, 79 t/m 89 en 93 t/m 97

Onderhoudsproject Talmaweg. 33 t/m 37, 63 t/m 67, 79 t/m 89 en 93 t/m 97 Onderhoudsproject Talmaweg 33 t/m 37, 63 t/m 67, 79 t/m 89 en 93 t/m 97 Geachte bewoner(s) Woningen zeggen niets, bewoners wel is een uitspraak van een van onze relaties. In dit boekje staat informatie

Nadere informatie

verslag Onderwerp: Groot Onderhoud Donge

verslag Onderwerp: Groot Onderhoud Donge verslag Datum: 27 juni 2012 Aanwezig: Raoul Hey (projectleider Patrimonium, voorzitter) Margit Don (sociaal projectbegeleider Patrimonium) Marcel Berkenpeis (opzichter Patrimonium) Charles van den Herik

Nadere informatie

Grootonderhoudsproject Paddewei. Onderhoud aan uw woning

Grootonderhoudsproject Paddewei. Onderhoud aan uw woning Grootonderhoudsproject Paddewei Onderhoud aan uw woning INHOUD pagina Voorwoord 3 1. Wat gaat er gebeuren? 5 2. Globale planning van het grootonderhoud 5 2.1. Proefwoningen 6 2.2. Informatieavond 6 2.3.

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Dagkalender Onderhoud aan uw woning Vermiljoenweg Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Aan de slag Start werkzaamheden

Aan de slag Start werkzaamheden informatie CAVALJEPLEIN EN JHR VAN CITTERSPLEIN MAART 2015 Aan de slag Start werkzaamheden In januari ontving u van ons een brief dat een ruime meerderheid van de bewoners instemde met de werkzaamheden

Nadere informatie

Projectplan Van Deyssel Noord. Du Perronstraat 1 t/m 7 (even en oneven nummers)

Projectplan Van Deyssel Noord. Du Perronstraat 1 t/m 7 (even en oneven nummers) 1 Projectplan Van Deyssel Noord Du Perronstraat 1 t/m 7 (even en oneven nummers) Over deze brochure 2 3 Inhoud 1 Aanleiding voor de aanpak 4 2 Werkzaamheden in uw woning 5 3 Werkzaamheden buiten uw woning

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat 292

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat 292 Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat 292 Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Met deze brochure informeren wij u over het aanstaande onderhoud aan uw woning.

Met deze brochure informeren wij u over het aanstaande onderhoud aan uw woning. Voorwoord Vorig jaar zijn we met u in gesprek gegaan om gezamenlijk te overleggen wat we met uw woning gaan doen. Uit die gesprekken is veel informatie opgehaald. Er is een goed beeld ontstaan over de

Nadere informatie

EnErgiE zuiniger van jouw woning

EnErgiE zuiniger van jouw woning EnErgiE zuiniger maken van jouw woning 2016 EnErgiE zuiniger maken van jouw woning, 2016 Inhoud 02 Waarom dit boekje? 04 Waarom jouw woning energiezuiniger? 04 Wat komen we bij jou doen: 1. Reeds geïsoleerde

Nadere informatie

Aan de slag Start werkzaamheden

Aan de slag Start werkzaamheden nieuwsbrief HOORN NOORD FASE 2 SEPTEMBER 2016 nr 1 Aan de slag Start werkzaamheden In juli ontving u van ons een brief dat 72% van de bewoners instemde met de werkzaamheden en bijbehorende huurverhoging.

Nadere informatie

Welkom op de bewonersavond dakrenovatie Het Veld d.d. 7 september 2016

Welkom op de bewonersavond dakrenovatie Het Veld d.d. 7 september 2016 Welkom op de bewonersavond dakrenovatie Het Veld d.d. 7 september 2016 1 Agenda van deze avond - Waarom de daken vervangen - Wat gaat er gebeuren? - Presentatie van de aannemer Van Dillen - Huurverhoging?

Nadere informatie

Wie is Weijman Vastgoedonderhoud?

Wie is Weijman Vastgoedonderhoud? Geachte bewoner, In opdracht van Kleurrijk Wonen gaat Weijman Vastgoedonderhoud B.V. binnenkort onderhoudswerkzaamheden aan uw woning verrichten. Middels dit boekje informeren wij u over deze werkzaamheden

Nadere informatie

Onderhoudsproject De Laar. in Arnhem

Onderhoudsproject De Laar. in Arnhem Onderhoudsproject De Laar in Arnhem Inleiding Binnenkort starten wij met groot onderhoud aan uw woning. Het gaat om onderhoud aan de douche, het toilet en de keuken. In dit informatieboekje vindt u een

Nadere informatie

Energiebesparende werkzaamheden J.W. Frisolaan 2 t/m 38 (even) J.W. Frisolaan 9 t/m 23 (oneven)

Energiebesparende werkzaamheden J.W. Frisolaan 2 t/m 38 (even) J.W. Frisolaan 9 t/m 23 (oneven) Energiebesparende werkzaamheden J.W. Frisolaan 2 t/m 38 (even) J.W. Frisolaan 9 t/m 23 (oneven) 7 februari 2018 Woningstichting Naarden telefoon 035-694 73 75 e-mail wsn@woningstichtingnaarden.nl 1 Programma

Nadere informatie

Aan de slag Start werkzaamheden

Aan de slag Start werkzaamheden nieuwsbrief HOORN NOORD FASE 1 JULI 2016 nr 1 Aan de slag Start werkzaamheden In april ontving u van ons een brief dat 77% van de bewoners instemde met de werkzaamheden en bijbehorende huurverhoging, ondertussen

Nadere informatie

Groot onderhoud. Flemingstraat informatie voor bewoners

Groot onderhoud. Flemingstraat informatie voor bewoners Groot onderhoud Flemingstraat 18-92 informatie voor bewoners Inhoud 1 Uw flat wordt opgeknapt 1 2 Welke werkzaamheden voeren we uit? 2 3 Vergoeding voor de werkzaamheden 2 4 Overlast tijdens de werkzaamheden

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cluster 20

Nieuwsbrief Cluster 20 Het is zover! Na een periode van voorbereiding en overleg, starten wij begin september met het onderhoud aan uw woning. Nieuwsbrief Voor u ligt de eerste nieuwsbrief over de onderhoud- en renovatiewerkzaamheden

Nadere informatie

SOCIAAL PLAN groot onderhoud

SOCIAAL PLAN groot onderhoud SOCIAAL PLAN groot onderhoud Inhoud Uw thuis is ons werk Onderhoud aan uw woning Planning van werkzaamheden Voorzieningen tijdens de werkzaamheden Wat betekent dit voor uw portemonnee? Schade Plezierig

Nadere informatie

Modernisering 48 woningen te Swifterbant. Inhoudsopgave. Inleiding: Ontwerp. Plan van Aanpak: Hoe nu verder: - Voorstellen.

Modernisering 48 woningen te Swifterbant. Inhoudsopgave. Inleiding: Ontwerp. Plan van Aanpak: Hoe nu verder: - Voorstellen. Modernisering 48 woningen te Swifterbant Inhoudsopgave : - Voorstellen - Moderniseren : - Werkzaamheden - Routing - Planning - Communicatie - De overlast voor u : - Akkoordverklaring - Planning 1 Uitgangspunten:

Nadere informatie

Onderhoudsplanner. Voor het verbeteren van uw huis aan de Karekietstraat, de Piersonstraat en De Savornin Lohmansstraat in Brummen.

Onderhoudsplanner. Voor het verbeteren van uw huis aan de Karekietstraat, de Piersonstraat en De Savornin Lohmansstraat in Brummen. Onderhoudsplanner Voor het verbeteren van uw huis aan de Karekietstraat, de Piersonstraat en De Savornin Lohmansstraat in Brummen. Wat gaat er gebeuren? In deze onderhoudsplanner leest u wat u kunt verwachten

Nadere informatie

137 eengezinswoningen Hasseler Es in Hengelo

137 eengezinswoningen Hasseler Es in Hengelo 137 eengezinswoningen Hasseler Es in Hengelo August Vordingstraat en Gerrit Peuscherstraat Contactgegevens I www.welbions.nl E klantenservice@welbions.nl T (074) 24 68 300 Voorwoord In januari 2016 starten

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

In deze brief geven wij een toelichting waarin staat welke werkzaamheden er worden uitgevoerd en wanneer.

In deze brief geven wij een toelichting waarin staat welke werkzaamheden er worden uitgevoerd en wanneer. A J Rennenstraat C. Kombrinkstraat KRAGGENBURG Behandeld door: de heer A.W.B. Rouhof Ons kenmerk: M380963 Datum: 28 juli 2015 Onderwerp: onderhoudswerkzaamheden Geachte heer, mevrouw, Op 11 augustus starten

Nadere informatie

Energiebesparende werkzaamheden. J.P. Thijssepark in Naarden

Energiebesparende werkzaamheden. J.P. Thijssepark in Naarden Energiebesparende werkzaamheden J.P. Thijssepark 34 104 in Naarden 1 19.15-19.30 uur ontvangst 19.30-20.15 uur presentatie Marvin de Jong Projectleider Henk Snoeks Architect 20.15-21.00 uur beantwoorden

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN BEWONERSAVOND TER HAARKADE 16 MEI 2012

VEELGESTELDE VRAGEN BEWONERSAVOND TER HAARKADE 16 MEI 2012 VEELGESTELDE VRAGEN BEWONERSAVOND TER HAARKADE 16 MEI 2012 Algemene vragen Waarom kiest Portaal voor renovatie en niet voor sloop? Op het moment dat Portaal een afweging maakt voor renovatie of sloop wordt

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE PLANMATIG ONDERHOUD EN ENERGIEBESPARENDE MAATREGELEN. F. Nightingalestraat, C. de Langestraat, A. Jacobsstraat en

INFORMATIEBOEKJE PLANMATIG ONDERHOUD EN ENERGIEBESPARENDE MAATREGELEN. F. Nightingalestraat, C. de Langestraat, A. Jacobsstraat en INFORMATIEBOEKJE PLANMATIG ONDERHOUD EN ENERGIEBESPARENDE MAATREGELEN F. Nightingalestraat, C. de Langestraat, A. Jacobsstraat en A. Schweitzerslaan in Haarlem Informatie voor bewoners Aan dit boekje kunnen

Nadere informatie

Ons beleid voor: Zelf aangebrachte voorzieningen WBV VAN ERFGOOIERS

Ons beleid voor: Zelf aangebrachte voorzieningen WBV VAN ERFGOOIERS WBV VAN ERFGOOIERS Ons beleid voor: Zelf aangebrachte voorzieningen Zelf klussen in uw huurwoning U wilt iets aan uw huurwoning veranderen zodat deze beter bij u past. Een nieuwe keuken, een andere badkamer

Nadere informatie

Zelf klussen in uw huurwoning

Zelf klussen in uw huurwoning Zelf klussen in uw huurwoning U wilt iets aan uw huurwoning veranderen zodat deze beter bij u past. Een keuken, een andere badkamer of misschien wel een dakkapel. Wij geven u graag de gelegenheid om zelf

Nadere informatie

Woenselse Heide. [ o k t o b e r , n i e u w s b r i e f n r. 1 7 ]

Woenselse Heide. [ o k t o b e r , n i e u w s b r i e f n r. 1 7 ] [ o k t o b e r 2 0 1 4, n i e u w s b r i e f n r. 1 7 ] Woenselse Heide We gaan starten met het groot onderhoud in de blokken 15 tot en met 24. Via deze nieuwsbrief informeren wij u over de voortgang.

Nadere informatie

Renovatie & groot onderhoud Admiraal Tromplaan 1-35

Renovatie & groot onderhoud Admiraal Tromplaan 1-35 Renovatie & groot onderhoud Admiraal Tromplaan 1-35 2017 Planning van de werkzaamheden in de woning Inhoudsopgave Inleiding... 3 De werkzaamheden... 3 Werkzaamheden in de woning... 3 Werkzaamheden buiten...

Nadere informatie

BEWONERSINFORMATIE. Project: Groot onderhoud woningen: Complex en Complex te Amsterdam West

BEWONERSINFORMATIE. Project: Groot onderhoud woningen: Complex en Complex te Amsterdam West BEWONERSINFORMATIE & Groot onderhoud woningen: Witte de Withstraat 102-112 Van Kinsbergenstraat 50-52 Van Speijkstraat 90 118 (excl. 106) Van Kinsbergenstraat 32-36-38 Project: Complex 4105-1 en Complex

Nadere informatie

U wilt verbouwen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u veranderingen aan of in uw woning wilt aanbrengen.

U wilt verbouwen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u veranderingen aan of in uw woning wilt aanbrengen. U wilt verbouwen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u veranderingen aan of in uw woning wilt aanbrengen. Inhoud Wonen naar uw zin pagina 3 Waarom regels? pagina 5 Toestemming vragen pagina

Nadere informatie

UITVOERINGSBOEKJE. Groenhoek Driebergen. Toelichting op de uitvoering van het grootonderhoud

UITVOERINGSBOEKJE. Groenhoek Driebergen. Toelichting op de uitvoering van het grootonderhoud UITVOERINGSBOEKJE Groenhoek Driebergen Toelichting op de uitvoering van het grootonderhoud 1 Inleiding In maart 2019 starten we in opdracht van Heuvelrug Wonen met de werkzaamheden aan de woningen aan

Nadere informatie

Zelf klussen in uw woning

Zelf klussen in uw woning Zelf klussen in uw woning Informatie over veranderingen in uw woning Zelf klussen in uw woning Klussen mag! Veel mensen denken dat je in een huurhuis niets naar eigen wens mag veranderen. Doe je dit wel

Nadere informatie

Woonburg. Nieuwsbrief. Wijkvernieuwing Oost-Souburg. Nummer 2 l juni 2011

Woonburg. Nieuwsbrief. Wijkvernieuwing Oost-Souburg. Nummer 2 l juni 2011 Nieuwsbrief Wijkvernieuwing Oost-Souburg Woonburg Nummer 2 l juni 2011 2 Nieuwsbrief Wijkvernieuwing Oost-Souburg In de nieuwsbrief nummer 1 hebben wij u verteld dat het schetsontwerp van 80 woningen groot

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 - oktober 2015

Nieuwsbrief nummer 4 - oktober 2015 Nieuwsbrief Artiestenbuurt Huurder Adres nummer Postcode plaats Nieuwsbrief nummer 4 - oktober 2015 Voor u ligt de vierde Nieuwsbrief van Vidomes over de stand van zaken in uw buurt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Kalender Woondekken en Rodebuurt, Zoetermeer

Kalender Woondekken en Rodebuurt, Zoetermeer Kalender Woondekken en Rodebuurt, Zoetermeer 12_ERA Renovatiekalender Woondekken april2017.indd 1 30/05/2017 10:35 Wat gebeurt er van dag tot dag in mijn woning? Veiligheid op nummer 1! Wij gaan werkzaamheden

Nadere informatie

1e Van Swindenstraat 94 t/m 142 (even) Pontanusstraat 228, 229 en 230 2e Van Swindenstraat 63 t/m 125 (oneven)

1e Van Swindenstraat 94 t/m 142 (even) Pontanusstraat 228, 229 en 230 2e Van Swindenstraat 63 t/m 125 (oneven) 1e Van Swindenstraat 94 t/m 142 (even) Pontanusstraat 228, 229 en 230 2e Van Swindenstraat 63 t/m 125 (oneven) Etro Vastgoedzorg Handelsweg 15 1521NH Wormerveer 075-6280244 www.etro.nl Opdrachtgever: Hoogte

Nadere informatie

31 woningen Indische buurt. Bijeenkomst op 11 juni 2019.

31 woningen Indische buurt. Bijeenkomst op 11 juni 2019. 31 woningen Indische buurt Bijeenkomst op 11 juni 2019. Programma 1. Opening 2. Voorstellen 3. De projectcommissie 4. Stand van zaken 5. Wat gaan we doen? 6. De werkzaamheden 7. Wat betekent het voor u?

Nadere informatie

Bewonersinformatieavond uitvoering Meresberg en Ketelberg

Bewonersinformatieavond uitvoering Meresberg en Ketelberg Bewonersinformatieavond uitvoering Meresberg en Ketelberg Agenda 13 mei 2014 19.00 uur Inloop met koffie/thee 19.15 uur Doel van de avond en aanwezigen voorstellen 19.20 uur Korte samenvatting van de plannen

Nadere informatie

Inhoud Renovatie in Bewoonde Staat

Inhoud Renovatie in Bewoonde Staat Renovatie in Bewoonde Staat 2014-2017 Inhoud Renovatie in Bewoonde Staat 1. Inleiding 3 2. Ondertekening 4 3. Ingrepen in bewoonde staat 5 3.1 Welke ingrepen? 5 4. Vergoedingsregeling 6 4.1 Voorwaarden

Nadere informatie

Energiebesparende werkzaamheden Kloosterstraat 66 t/m 80 (even) Oostwalstraat 2 t/m 4 (even) Huizerpoortstraat 25 t/m 39 (oneven)

Energiebesparende werkzaamheden Kloosterstraat 66 t/m 80 (even) Oostwalstraat 2 t/m 4 (even) Huizerpoortstraat 25 t/m 39 (oneven) Energiebesparende werkzaamheden Kloosterstraat 66 t/m 80 (even) Oostwalstraat 2 t/m 4 (even) Huizerpoortstraat 25 t/m 39 (oneven) 5 maart 2018 Woningstichting Naarden telefoon 035-694 73 75 e-mail wsn@woningstichtingnaarden.nl

Nadere informatie

Projectinformatie. 50 woningen in Haren onderhoud en woningverbetering. Disclaimer

Projectinformatie. 50 woningen in Haren onderhoud en woningverbetering. Disclaimer Projectinformatie Disclaimer Deze brochure is met speciale zorg samengesteld door Woonborg. Aan onjuiste informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De brochure heeft een geldigheidsduur tot en met

Nadere informatie

Informatieboekje, april 2014. Onderhoud en verbetering appartementen Stevensberg, Ketelberg en Meresberg

Informatieboekje, april 2014. Onderhoud en verbetering appartementen Stevensberg, Ketelberg en Meresberg Informatieboekje, april 2014 Onderhoud en verbetering appartementen Stevensberg, Ketelberg en Meresberg Waarom onderhoud? Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt in uw appartement en dat u er

Nadere informatie

Waterleiding De plek van warm- en koud-waterleidingen is bepaald bij de bouw en blijft in principe onveranderd, binnen de maat van de standaardkeuken.

Waterleiding De plek van warm- en koud-waterleidingen is bepaald bij de bouw en blijft in principe onveranderd, binnen de maat van de standaardkeuken. KEUKENRENOVATIE Keukenrenovatie Is uw keuken rond de 22 jaar en aan vervanging toe? Dan komt u in aanmerking voor een nieuwe keuken. Woningbouwvereniging Reeuwijk renoveert uitsluitend op verzoek. Hoe

Nadere informatie

Huize de Geerlaan Werkzaamheden in uw woning en trappenhuis

Huize de Geerlaan Werkzaamheden in uw woning en trappenhuis Huize de Geerlaan Werkzaamheden in uw woning en trappenhuis Inleiding Wat gaan we doen? Vereiste werkzaamheden een koker wordt geplaatst in een hoek van de De afgelopen maanden is er onderhoud. We berekenen

Nadere informatie

Beleid zelf aangebrachte voorzieningen

Beleid zelf aangebrachte voorzieningen Beleid zelf aangebrachte voorzieningen Woningbouwvereniging Vecht en Omstreken hanteert beleid voor het zelf aanbrengen van veranderingen in uw woning. Aanpassingen die uw woonplezier en wooncomfort vergroten

Nadere informatie

Algemene informatie. Opname. Overlast. Planning. Asbestinventarisatie. Werken in een bewoond huis

Algemene informatie. Opname. Overlast. Planning. Asbestinventarisatie. Werken in een bewoond huis Algemene informatie Opname In de komende periode maakt de woonconsulent met u een persoonlijke afspraak voor de opname in uw woning. De uitvoerder komt bij u langs om de opname te doen, hij bekijkt enkele

Nadere informatie

Informatie-avond Onderhoud & Energie. Complex 041-76 woningen Spiritoso te Krimpen aan den IJssel

Informatie-avond Onderhoud & Energie. Complex 041-76 woningen Spiritoso te Krimpen aan den IJssel Informatie-avond Onderhoud & Energie Complex 041-76 woningen Spiritoso te Krimpen aan den IJssel Voorstellen Hans Harteveld: projectleider Beheer Barbera van Rossum: Bewonersbegeleider Agenda Resultaten

Nadere informatie

Warm & energiezuinig wonen!

Warm & energiezuinig wonen! Warm & energiezuinig wonen! Informatiebrochure Voorstel voor het verbeteren van uw huis aan de Karekietstraat, de Piersonstraat en De Savornin Lohmansstraat in Brummen. De 22 huizen aan de Karekietstraat,

Nadere informatie

Onderhoud We gaan beginnen!

Onderhoud We gaan beginnen! Onderhoud We gaan beginnen! Inhoud 1. We gaan beginnen... 3 2. Asbest verwijdering... 4 3. Start werkzaamheden... 5 4. Schotelantenne verwijderen... 7 5. Overlast... 8 6. Belangrijke telefoonummers...

Nadere informatie

Leefbaarheid Grote Waal. Vervanging van de bergingen

Leefbaarheid Grote Waal. Vervanging van de bergingen Leefbaarheid Grote Waal Vervanging van de bergingen Waarom nodigden wij u uit? U ontving een uitnodiging van Intermaris Er is veel gepraat afgelopen jaren over uw buurt en nu gaan we aan de slag We starten

Nadere informatie

Energiebesparende werkzaamheden

Energiebesparende werkzaamheden Energiebesparende werkzaamheden J. Schimmelstraat 1 t/m 23 (oneven) Smidtstraat 2 t/m 20 (even) Dubelaarstraat 1 t/m 23 (even) Dubelaarstraat 2 t/m 24 (oneven) Dobbestraat 2 t/m 16 (even) 24 januari 2019

Nadere informatie

Heerdehoeve en Lemsterlandhoeve

Heerdehoeve en Lemsterlandhoeve Heerdehoeve en Lemsterlandhoeve Informatiebrochure groot onderhoud Heerdehoeve 2, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 23 en 25 Lemsterlandhoeve 4, 10, 12, 16, 18, 24, 26, 28, 30 en

Nadere informatie

informatie grootonderhoud Oude Haven 1-27 en Oude Haven 76-93

informatie grootonderhoud Oude Haven 1-27 en Oude Haven 76-93 informatie grootonderhoud Oude Haven 1-27 en Oude Haven 76-93 Inleiding Vorig jaar hebben we u benaderd voor een woonbelevingsonderzoek omdat we aan uw woongebouw grootonderhoud laten uitvoeren. Daarna

Nadere informatie

Zelf aangebrachte veranderingen

Zelf aangebrachte veranderingen Zelf aangebrachte veranderingen Zelf aangebrachte veranderingen Uw woning richt u natuurlijk in naar eigen inzicht en smaak. Mogelijk wilt u ook echt iets in de woning wijzigen. Stek werkt daar graag

Nadere informatie

Onderhoudsproject Het Broek. Broekstraat 137 t/m 169 in Arnhem

Onderhoudsproject Het Broek. Broekstraat 137 t/m 169 in Arnhem Onderhoudsproject Het Broek Broekstraat 137 t/m 169 in Arnhem Inleiding Binnenkort start het groot onderhoud aan uw woning in Het Broek. Het gaat om onderhoud aan de buitengevel van de woning en diverse

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Score per woonblok Leefbaarheid Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-81551 Woning Gemiddelde in de dorpen

Nadere informatie

ZELF AANGEBRACHTE VERANDERINGEN. Richtlijnen voor klussen in een woning van St. Joseph

ZELF AANGEBRACHTE VERANDERINGEN. Richtlijnen voor klussen in een woning van St. Joseph ZELF AANGEBRACHTE VERANDERINGEN Richtlijnen voor klussen in een woning van St. Joseph 1 Zelf veranderingen aanbrengen 1. Algemeen Woningstichting St. Joseph vindt het belangrijk dat huurders zich thuis

Nadere informatie

ZAV KLUSSEN NAAR WENS

ZAV KLUSSEN NAAR WENS KLUSSEN NAAR WENS De algemene spelregels Wilt u uw woning aanpassen aan uw persoonlijke smaak en woonwensen? Dat kan. WormerWonen vindt het goed als huurders veranderingen of voorzieningen aanbrengen in

Nadere informatie

Onderhoudsproject Het Broek. De Willem Barendszstraat 25 t/m 53 en de Heemskerckstraat 24 t/m 70 in Arnhem

Onderhoudsproject Het Broek. De Willem Barendszstraat 25 t/m 53 en de Heemskerckstraat 24 t/m 70 in Arnhem Onderhoudsproject Het Broek De Willem Barendszstraat 25 t/m 53 en de Heemskerckstraat 24 t/m 70 in Arnhem Inleiding Binnenkort start het groot onderhoud aan uw woning in Het Broek. Het gaat om onderhoud

Nadere informatie

Zelf klussen Woningaanpassingen volgens het boekje

Zelf klussen Woningaanpassingen volgens het boekje Woningaanpassingen volgens het boekje Soms wilt u uw woning aan uw eigen smaak aanpassen. Plicht Getrouw doet daar niet moeilijk over. Wanneer handige doe-het-zelvers verbeteringen willen aanbrengen of

Nadere informatie

Bouwkundig onderhoud 9 appartementen

Bouwkundig onderhoud 9 appartementen Bouwkundig onderhoud 9 appartementen Voorstraat te Hedel In opdracht van Woonstichting De Kernen Uitvoering door Moonen Onderhoud & Renovatie BV INHOUD 3 WAAROM DIT BOEKJE? 5 EVEN VOORSTELLEN 7 IMPRESSIES

Nadere informatie

Grootonderhoud. Informatieboekje

Grootonderhoud. Informatieboekje Grootonderhoud Informatieboekje Bewonersinformatie Inhoud: Blz. Algemene omschrijving plan 3 Wie gaan de werkzaamheden uitvoeren? 3 Wie houdt toezicht op het werk? 3 Wanneer vindt uitvoering van de werkzaamheden

Nadere informatie

Informatiebrochure Woningverbetering Grote Kerkstraat 21, 21ABC, 23, 23ABC, 25, en 25AB te Leeuwarden. Informatiebrochure

Informatiebrochure Woningverbetering Grote Kerkstraat 21, 21ABC, 23, 23ABC, 25, en 25AB te Leeuwarden. Informatiebrochure Informatiebrochure Woningverbetering 11 woningen Grote Kerkstraat 21, 21ABC, 23, 23ABC, 25, 25AB. Maart 2019 1 Beste bewoner(s) van de Grote Kerkstraat 21, 21ABC, 23, 23ABC, 25, 25AB. Eind mei, begin juni

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE VOOR BEWONERS

INFORMATIEBROCHURE VOOR BEWONERS INFORMATIEBROCHURE VOOR BEWONERS RENOVATIEWERKZAAMHEDEN 143 WONINGEN CHRYSANTENSTRAAT E.O. GELEEN INLEIDING Beste bewoner(s), In deze brochure informeren wij u over de maatregelen in het kader van de wooncomfortverbetering

Nadere informatie

Groot onderhoud Heilige Stoel, Homberg, Kraaijenberg nieuws 1

Groot onderhoud Heilige Stoel, Homberg, Kraaijenberg nieuws 1 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief over het groot onderhoud aan de Heilige Stoel, Homberg en Kraaijenberg in Wijchen. Op dit moment werkt Talis aan de voorbereidingen. Op 10 en 11 maart organiseerden wij

Nadere informatie

Ter Haarkade, Toussaintkade, Ten Katestraat, Da Costastraat. Bewonersavond mei 2012

Ter Haarkade, Toussaintkade, Ten Katestraat, Da Costastraat. Bewonersavond mei 2012 Ter Haarkade, Toussaintkade, Ten Katestraat, Da Costastraat Bewonersavond mei 2012 Programma 19.30 Opening en voorstellen en aanleiding Maickel v/d Burg 19.40 De onderzoeken Maickel v/d Burg 19.55 Wat

Nadere informatie

RENOVEREN IS SAMENSPEL

RENOVEREN IS SAMENSPEL RENOVEREN IS SAMENSPEL UW CONTACTPERSONEN Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven WILLEM, UITVOERDER Willem van Orsouw regelt alle uitvoeringszaken. Tijdens de werkzaamheden in de woning is Willem

Nadere informatie

Werk in uitvoering. Dit is de vierde Nieuwsbrief Werk in Uitvoering. Hierin staat de informatie over het onderhoud in, aan en om uw woning.

Werk in uitvoering. Dit is de vierde Nieuwsbrief Werk in Uitvoering. Hierin staat de informatie over het onderhoud in, aan en om uw woning. Werk in uitvoering Nummer 4 - december 2013 Dit is de vierde Nieuwsbrief Werk in Uitvoering. Hierin staat de informatie over het onderhoud in, aan en om uw woning. Wat er vooraf ging. Bewonersbijeenkomst

Nadere informatie

PROJECTPLAN VAN DEYSSEL NOORD

PROJECTPLAN VAN DEYSSEL NOORD VAN DEYSSELBUURT 1 PROJECTPLAN VAN DEYSSEL NOORD DE PLANNEN VOOR UW BUURT JAN VAN BOENDELASTRAAT, BURGEMEENSTER VAN LEEUWENLAAN, VAN KOETSVELDSTRAAT, JUSTUS VAN MAURIKSTRAAT, ADELE OPZOOMERSTRAAT, CARRY

Nadere informatie

Samen investeren in energiebesparing en duurzaamheid. Energiebesparende maatregelen. informatie MOLENBUURT FASE 2

Samen investeren in energiebesparing en duurzaamheid. Energiebesparende maatregelen. informatie MOLENBUURT FASE 2 informatie MOLENBUURT FASE 2 JANUARI 2016 Energiebesparende maatregelen Samen investeren in energiebesparing en duurzaamheid In 2016 wil Intermaris bij 40 woningen aan de Paltrokmolen in Purmerend de vloer

Nadere informatie

Checklist voor montage

Checklist voor montage Checklist voor montage Binnenkort staat het Jouw Thuis Montageteam voor je deur om de door jou gekozen oplossingen aan te brengen. Het montageteam doet er alles aan om ervoor zorgen dat de werkzaamheden

Nadere informatie

Klaroenstraat Rapsodiestraat

Klaroenstraat Rapsodiestraat Klaroenstraat Rapsodiestraat 120 appartementen weer als nieuw Deel 2, uitvoering groot onderhoud Klaroenstraat Rapsodiestraat Inhoud 1 INLEIDING... 3 1.1 Waarom verbeteringen aan uw woning... 3 1.2 Wanneer

Nadere informatie

Zijpendaalstraat groot onderhoud

Zijpendaalstraat groot onderhoud Inhoud Wat komen we doen? Wie gaat het werk uitvoeren? Met wie heeft u contact? Planning Nieuwe sleutels Isolatieglas Steigers Wat doet de aannemer voor u? Wat wordt er van u verwacht? Rustwoning Bouwplaatsinrichting

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Leefbaarheid Score per woonblok Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-81544 Woning Gemiddelde in de dorpen

Nadere informatie

Energiebesparende werkzaamheden Prinses Beatrixhof 1 t/m 103 (oneven) Prinses Beatrixhof 2 t/m 24 (even)

Energiebesparende werkzaamheden Prinses Beatrixhof 1 t/m 103 (oneven) Prinses Beatrixhof 2 t/m 24 (even) Energiebesparende werkzaamheden Prinses Beatrixhof 1 t/m 103 (oneven) Prinses Beatrixhof 2 t/m 24 (even) 17 januari 2019 Woningstichting Naarden telefoon 035-694 73 75 e-mail wsn@woningstichtingnaarden.nl

Nadere informatie

Bewonersinformatieboekje. Energiesprong 62 woningen Kerkrade

Bewonersinformatieboekje. Energiesprong 62 woningen Kerkrade Bewonersinformatieboekje Energiesprong 62 woningen Kerkrade Inhoud 1. Inleiding 2. Contactpersonen 3. Toelichting op de woningverbetering en planning 4. Uitleg van de werkzaamheden 5. De woningverbetering

Nadere informatie

24-3-2016. Bewonersavond. Inhoud. Modernisering 95 woningen Swifterbant Greente Zuid. Oost Flevoland Woondiensten

24-3-2016. Bewonersavond. Inhoud. Modernisering 95 woningen Swifterbant Greente Zuid. Oost Flevoland Woondiensten Bewonersavond Modernisering 95 woningen Swifterbant Greente Zuid Maart 2016 Inhoud Inleiding: Het Ontwerp: Plan van aanpak: - Waarom moderniseren - Introductie projectteam - Standaard werkzaamheden - Keuze

Nadere informatie

over woningverbetering

over woningverbetering over woningverbetering In deze brochure staat wat u van Lefier kunt verwachten bij een woningverbetering van uw woning. Ook kunt lezen wat wij van u verwachten. wat is woningverbetering? Onder woningverbetering

Nadere informatie

46 eengezinswoningen Nijverheid in Hengelo

46 eengezinswoningen Nijverheid in Hengelo 46 eengezinswoningen Nijverheid in Hengelo Aleidastraat, Dorastraat, Idastraat, Jacobastraat, Krabbenbosweg, Marthastraat, Nijverheidstraat, Sophiastraat, Wilderinksplein, Wilderinksstraat Contactgegevens

Nadere informatie

Zelf Aangebrachte Voorzieningen

Zelf Aangebrachte Voorzieningen Zelf Aangebrachte Voorzieningen Spelregels bij het aanpassen van een woning van de Noordwijkse Woningstichting Versie 100913 Inhoud 1. Veranderingen in en rond een huurwoning...2 2. Roerende en onroerende

Nadere informatie

Waar moet je aan denken voordat je de sleutels inlevert?

Waar moet je aan denken voordat je de sleutels inlevert? Waar moet je aan denken voordat je de sleutels inlevert? In dit informatieblad lees je hoe je de woning in goede staat oplevert. In goede staat betekent dat je de woning oplevert volgens de beschrijving

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Boezemstraat / Molenvlietsingel

Informatiebijeenkomst Boezemstraat / Molenvlietsingel Informatiebijeenkomst Boezemstraat / Molenvlietsingel Voorstellen QuaWonen NBU John Bos Edward de Jager Floor Verdoorn Maarten Cornet Richard Buijs Ludo Peeters Agenda Resultaten Vragenlijsten Onderhoudsplan

Nadere informatie

Comfortabel wonen in de Oosterparkwijk Informatie voor de bewoners van de woningen aan de Zaagmuldersweg 13 t/m 33b

Comfortabel wonen in de Oosterparkwijk Informatie voor de bewoners van de woningen aan de Zaagmuldersweg 13 t/m 33b Comfortabel wonen in de Oosterparkwijk Informatie voor de bewoners van de woningen aan de Zaagmuldersweg 13 t/m 33b 1 Inhoudsopgave 1. Zuiniger en comfortabeler 3 2. Wat gaat er precies gebeuren? 4 2.1

Nadere informatie

Aanpassingen met toestemming Wanneer wij spreken over zelf aangebrachte voorzieningen gaat dit voornamelijk over het aanpassen van onroerende zaken.

Aanpassingen met toestemming Wanneer wij spreken over zelf aangebrachte voorzieningen gaat dit voornamelijk over het aanpassen van onroerende zaken. Zelf klussen in huis Als huurder wilt u uw woning graag naar uw persoonlijke smaak en wensen inrichten. Iedereen woont natuurlijk graag in een woning waarin hij of zij zich thuis voelt. Daarom kan het

Nadere informatie

Zelf aangebrachte woningveranderingen

Zelf aangebrachte woningveranderingen thuis in wonen! Zelf aangebrachte woningveranderingen Woningveranderingen In deze folder leest u wat de mogelijkheden zijn als u zélf uw woning wilt veranderen en aan wilt passen aan uw eigen wensen. Bij

Nadere informatie

Onderhoud 84 WONINGEN. Sprundel. De werkzaamheden vinden plaats aan de woningen in deze straten:

Onderhoud 84 WONINGEN. Sprundel. De werkzaamheden vinden plaats aan de woningen in deze straten: Onderhoud 84 WONINGEN Sprundel De werkzaamheden vinden plaats aan de woningen in deze straten: Graaf Ansfriedstraat Benedictastraat Anna Leonorastraat Anna Salomestraat Koekoekstraat Noorderstraat 8 september

Nadere informatie

Waar moet u aan denken voordat u de sleutels inlevert?

Waar moet u aan denken voordat u de sleutels inlevert? Waar moet u aan denken voordat u de sleutels inlevert? Dit informatieblad is een handleiding hoe u de woning in goede staat moet opleveren. In goede staat wil zeggen dat u de woning moet opleveren conform

Nadere informatie

Elektra De elektra in het toilet wordt gecontroleerd en, indien nodig, aangepast of vervangen volgens de huidige eisen.

Elektra De elektra in het toilet wordt gecontroleerd en, indien nodig, aangepast of vervangen volgens de huidige eisen. TOILETRENOVATIE Toiletrenovatie Is uw toilet oud en vervallen? Dan komt u in aanmerking voor een nieuw toilet. Woningbouwvereniging Reeuwijk renoveert uw toilet op verzoek. Hoe dat in zijn werk gaat, hoe

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015. Aanpak Hoeken, Oorden, Plaatsen, Zijden. Onderhoud en energiebesparende maatregelen 77 huurwoningen

Nieuwsbrief december 2015. Aanpak Hoeken, Oorden, Plaatsen, Zijden. Onderhoud en energiebesparende maatregelen 77 huurwoningen Nieuwsbrief december 2015 Aanpak Hoeken, Oorden, Plaatsen, Zijden Onderhoud en energiebesparende maatregelen 77 huurwoningen Brief voor: EIGENAREN IN Gemengde BLOKKEN Inhoud Inleiding Uitvoeringsplanning

Nadere informatie

Onderhoud Lange dreef

Onderhoud Lange dreef Onderhoud Lange dreef Voorstellen projectteam Durk Grouwstra Anneke Tazelaar Henk Sleurink Richard Hoekert Wilko Troost Maaike Mateboer Rob Moritz Edwin Kampman Erik van Scheijndel 2 Agenda De aanleiding

Nadere informatie

Onderhoud Lange dreef

Onderhoud Lange dreef Onderhoud Lange dreef Voorstellen projectteam Durk Grouwstra Anneke Tazelaar Henk Sleurink Richard Hoekert Wilko Troost Maaike Mateboer Rob Moritz Edwin Kampman Erik van Scheijndel 2 Agenda De aanleiding

Nadere informatie

Zelf uw woning veranderen. De spelregels

Zelf uw woning veranderen. De spelregels Zelf uw woning veranderen De spelregels U maakt van uw huis uw thuis. Alleen al door de inrichting die u kiest, brengt u een eigen sfeer in uw woning. Misschien wilt u een stap verder gaan en wilt u ook

Nadere informatie

Aanpassingen aan aanbrengen van isolatie

Aanpassingen aan aanbrengen van isolatie Toelichting Aanpassingen aan gevels & dak en aanbrengen van isolatie U mag uw woning naar uw eigen smaak inrichten en aanpassen. Plaatst u tuindeuren, een schuifpui, een dakraam of een dakkapel? Dan moet

Nadere informatie

ZAV KLUSSEN NAAR WENS

ZAV KLUSSEN NAAR WENS KLUSSEN NAAR WENS De algemene spelregels Wilt u uw woning aanpassen aan uw persoonlijke smaak en woonwensen? Dat kan. WormerWonen vindt het goed als huurders veranderingen of voorzieningen aanbrengen in

Nadere informatie

Bewonersboekje, april 2014 Jacob Oppenheimstraat e.o.

Bewonersboekje, april 2014 Jacob Oppenheimstraat e.o. Bewonersboekje, april 2014 Jacob Oppenheimstraat e.o. Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Het verplichte onderhoud 4 2.1 Verplicht onderhoud buitenzijde 4 2.2 Verplicht onderhoud binnenzijde 4 2.3 Verwijderen

Nadere informatie

Grote Aanpak SLUISWIJK. thuis in Deventer. Informatie over de uitvoering van de werkzaamheden.

Grote Aanpak SLUISWIJK. thuis in Deventer. Informatie over de uitvoering van de werkzaamheden. Grote Aanpak SLUISWIJK Informatie over de uitvoering van de werkzaamheden. thuis in Deventer Voor u ligt het informatieboekje voor de uitvoering van de Grote Aanpak. Hierin vindt u informatie over de werkzaamheden,

Nadere informatie