Blossom in Spain. Leef jij je mooiste leven? Voorproeven van het Retreat:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Blossom in Spain. Leef jij je mooiste leven? Voorproeven van het Retreat:"

Transcriptie

1 Blossom in Spain Voorproeven van het Retreat: Leef jij je mooiste leven?

2 LEEF JIJ JE MOOISTE LEVEN? Tijdens Blossom in Spain gaan we aan de slag met veel verschillende werkvormen. Omdat dat leuk is, maar vooral omdat iedereen groeit op haar eigen manier. Bovendien wil ik tijdens de week zoveel mogelijk je hoofd en je hart aanspreken. Zowel je bewuste deel als je onbewuste. Deze oefening vind ik een hele mooie omdat ie simpel en heel doeltreffend is. Wat wil je echt in je leven en hoe ga je dat bereiken? Om een puur antwoord te kunnen geven op die vraag, is het belangrijk om eerst de huidige stand van je leven te bekijken. Hoe gelukkig ben je? Ik nodig je uit om te kijken naar je leven van NU. Daarvoor geef ik je de Cirkel van je leven. Hoe haal je er het meeste uit? Print dit werkboek uit en kleur de Cirkel in met potloden of stiften in de kleuren die jij passend vindt. Ga er echt mee aan de slag, niet alleen in je hoofd. Als je het op papier visueel maakt heeft het meer impact en is de stand van je leven in één oogopslag helder voor je. Zelf inkleuren heeft als extra voordeel dat je zowel je linker als je rechter hersenhelft gebruikt, je hoofd en je gevoel. Onthoud dat het een momentopname is. Je kunt 'm natuurlijk heel goed meerdere keren invullen, bijvoorbeeld elke 6 maanden. Zo heb je een goed beeld van het verloop. Zeker als je met de verschillende gebieden aan de slag gaat, is dat een fijne manier om je voortgang te meten. Ook als je je nu heel gelukkig voelt, is het een goed moment om de cirkel in te vullen en bonusstap 6 erbij te nemen. Het geeft je heel mooi aan wat je doet om je zo gelukkig te voelen. Als je dat namelijk begrijpt, helpt het je om te bepalen wat je echt wilt in je leven én het kan zo je gids worden om steeds grotere periodes van gelukkig zijn te ervaren.

3 Als we ons geluksniveau in alle gebieden van ons leven gaan meten, willen we het liefst ons beste leven leven, met een 10 op elk gebied. En weet je, het creëren van zo n leven vol 10-en begint met het creëren van een eerlijk beeld van waar je nu staat

4 HANDLEIDING Print dit werkboek uit en neem je potloden of stiften 1 erbij. Eventueel kun je het op de computer doen, met het juiste programma krijg je er ook kleuren in. Al adviseer ik je om het op papier te doen, zodat je je gevoel er meer bij inzet. Ga op een stil plekje zitten waar je niet gestoord kunt 2 worden. Kies een rustig moment uit, waar niet 10 dingen tegelijk in je hoofd schieten die je ook nog moet doen. Pot thee erbij, eventueel lekker relaxed muziekje. Schiet er wel van alles te binnen wat je eigenlijk ook nog 3 - of nu eerst! - zou moeten doen? Pak dan pen en papier en schrijf je hoofd leeg. 10 minuten lang, zonder je pen van het papier te halen. Je zult zien hoeveel relaxter je dan aan de slag kunt.

5 HANDLEIDING (2) 4 5 bonus Kleur per gebied het aantal balkjes dat aangeeft hoe jij je 4 erover voelt (zie voorbeeld). Doe het op gevoel of gebruik de spiekvragen (volgende pagina) om te ontdekken hoe tevreden je bent op elk van de gebieden van je leven. 1 balkje betekent enorm ongelukkig, 10 balkjes staat voor ultiem gelukkig. Dan zie je direct op welk gebied je het meest gelukkig bent (hoogste cijfer) en 5 waar het minst (laagste). Schrijf dat, samen met je gemiddelde, op de volgende pagina s. En beantwoord vervolgens de 2 inhoudelijke vragen. Het doel is dat je start met het creëren van positieve veranderingen in je leven, stapje voor stapje. Gun jezelf die tijd. Het ultieme doel is een leven vol 10-en (al verwacht ik dat dat alleen tijdelijk mogelijk is). Als je direct een stap verder wilt zetten, kijk dan eens wat 6 je in je meest gelukkige gebied doet om zo gelukkig te zijn. En mijmer er dan eens over wat je daarvan kunt leren om je minst gelukkige gebied te verbeteren. Je zult versteld staan wat je van jezelf kunt leren!

6 SPIEKVRAGEN bij elk levensgebied business/werk Ben je blij met het soort werk dat je doet? Ben je waar je wilt zijn op dit moment in je werk of met je bedrijf? Blijf je je ontwikkelen, gaat je carrière of bedrijf in de juiste richting? persoonlijke groei/ontwikkeling Hoe belangrijk is persoonlijke groei voor je? Sta je wel eens bewust stil bij jezelf? Probeer je nieuwe dingen uit, sta je open om jezelf te ontwikkelen? Ben je gelukkig met de richting waarin je leven gaat? gezondheid Hoe lichamelijk gezond ben je? Hoe fit ben je? Hoe slaap je? Voel je je uitgerust? Voel je je gezond bij wat je eet en drinkt? self-care / me-time Hoeveel tijd per dag of per week neem je voor jezelf? Op welke plaats kom jij in je eigen leven? Op de eerste plaats of na heel veel andere mensen? Voel je je over het algemeen ontspannen of gestrest? lifestyle Geniet je van je leven. maak je er een feestje van? Weet je waarnaar je verlangt in je leven en maak je dat ook waar? Voel je je vaak geleefd? Doe je te vaak dingen voor een ander of omdat ze 'moeten', niet omdat je ze zelf leuk vindt? financieel Weet je precies hoe je er financieel gezien voor staat? Kun je je het leven veroorloven waar je naar verlangt? Voel je je goed en veilig over je financiële situatie? liefdesleven Heb je een relatie die je vervult, waar je blij van wordt? Helpen jij en je partner elkaar om te groeien? Voel je je geliefd door en verbonden met je partner? familie/vrienden Heb je goed contact met je familie, voel je je gesteund door hen? Heb je fijne vrienden waarbij je terecht kunt met alles in je leven? Doe je voldoende sociale dingen naar je zin? zelfvertrouwen/zelfbewustzijn Weet je wat je kwaliteiten zijn en schat je ze op waarde? Vind je het vaak lastig om keuzes te maken en je grenzen aan te geven? Respecteer je jezelf? Kun je oprecht zeggen dat je van jezelf houdt? Ben je blij met wie je bent? Weet je waaraan je behoefte hebt in je leven en werk je eraan om dat te bereiken? spiritualiteit/leven vanuit je hart In hoeverre voel je je verbonden met jezelf? Herken je je intuïtie en luister je ernaar? Laat je je vooral leiden door je hoofd of zijn je hoofd & hart in balans?

7 9.zelfvertrouwen/ zelfbewustzijn CIRKEL VAN JE LEVEN 10.spiritualiteit/ leven vanuit je hart 1. business / werk 2.persoonlijke groei/ ontwikkeling 3.gezondheid Levensgebieden: 1. business / werk 2. persoonlijke groei / ontwikkeling 3. gezondheid 4. self-care / me-time 5. lifestyle 6. financieel 7. liefdesleven 8. familie / vrienden 9. zelfvertrouwen / zelfbewustzijn 10. spiritualiteit / leven vanuit je hart 8.familie/ vrienden 4.self-care/ me-time 6 7.liefdesleven 6.financieel 5.lifestyle voorbeeldcirkel

8 EN, HOE STA JE ERVOOR? - 1 Je meest gelukkige gebied (hoogste cijfer): Wat maakt dat je niet (of te weinig) gelukkig bent op die (max. 3) gebieden? Je minst gelukkige gebied (laagste cijfer): De gebieden waarmee je graag aan de slag wilt (max. 3): Hoe ziet je leven op die gebieden er in het gelukkigste geval uit?

9 EN, HOE STA JE ERVOOR? - 2 Wat is het gemiddelde van alle cijfers? Hier reken je het makkelijk uit: Je cijfer per gebied: Wat is jouw gemiddelde? Heb je een 8 of hoger, dat lijkt me prachtig. Niks meer aan doen. Tenzij je voelt dat er meer in je zit en je daar voor wilt gaan. Super! Is je gemiddelde een 7,5 of lager? Remember, vroeger op school was dat niet meer dan een voldoende Neem je genoegen met een leven dat niet meer dan 'voldoende' is? Of wil je liever je mooiste leven leven, vanuit je persoonlijke kracht en innerlijke wijsheid? totaal 1 tm 10 = totaal / 10 = Je hoogste, laagste en gemiddelde cijfer zeggen heel veel over je gevoel op dit moment. Ik gun je 3 keer een 10, echt waar. Maar dat is waarschijnlijk een utopie, wat denk jij? (gemiddelde) Dan is nu het moment om op te staan en met jezelf aan de slag te gaan! Op welke manier dan ook. En als je voelt dat Blossom in Spain bij je past, nodig ik je van harte uit om mee te gaan en daar te groeien. Ik heb ervaren hoe het leven van de eerdere deelnemers is veranderd en dat gun ik jou ook. Daarom ben ik zo blij dat je het informatie-pakket hebt aangevraagd! Dat is stap 1. Gun jij het jezelf om mee te gaan? Je bent zo welkom! Ik begeleid je graag naar je mooiste leven.

10 STEL JE EENS VOOR DAT JE je vrij voelt, rust in je hoofd, vol energie weet wat er voor jou écht toe doet en waar je naar verlangt meer op jezelf en je intuïtie vertrouwt keuzes kunt maken die goed voelen voor jou, zonder egoïstisch te zijn simpelweg gelukkig bent doordat je je niet meer laat tegenhouden, ook niet door dat stemmetje in je eigen hoofd Stel je eens voor dat je dit ook echt kunt bereiken Hoe zou dat voor je zijn? Het kan! Het zijn namelijk de woorden van mooie moedige vrouwen die eerder zijn meegegaan. Het hoeft geen droom te blijven! Het is jouw leven, als je er klaar voor bent om die keuze te maken. Als jij klaar bent om zelf de regie over je leven te nemen, dan loop ik met je mee en leer ik je hoe je daar komt.

11 Reset jezelf in Spanje Zet jezelf in de hoofdrol Het Blossom in Spain Retreat betekent kiezen voor jezelf. Dat begint al als je ervoor kiest om mee te gaan. Ik besef me dat dat misschien wel de lastigste stap is Wat je wilt leren, moet je meteen in de praktijk brengen. Maar er wacht een mooie beloning, nadat je hebt gekozen begint de Magic direct. Er komen onverwachte dingen op je pad, spontaan begint van alles te stromen. Veel van ons voelen zich niet gezien en hebben het idee dat ze vooral voor anderen klaar moeten staan. Bewust of onbewust. Dat ze dan pas gewaardeerd worden, goed of aardig genoeg zijn, erbij horen. Herkenbaar? Teveel van ons hebben het gevoel dat ze geleefd worden. Door anderen of door de omstandigheden. En wat denk je van dat stemmetje in je eigen hoofd? Dat voortdurend commentaar heeft, vooral op wat jij doet of niet doet, zegt of niet zegt. En dan die stroom gedachten die maar niet ophoudt. Je denkt dat je alles oplost door erover na te denken, maar inmiddels heb je vast gemerkt dat dat niet werkt. Je blijft ronddraaien in kringetjes. Klopt t? Het kan ook anders! Je kunt ook zelf de regisseur van je leven zijn, zodat je grip hebt op je leven. Zelf je leven lééft en het je niet meer overkomt.

12 "Ik las op de site dat het Retreat lifechanging zou zijn. Jaja, dacht ik, dat zal wel Maar nu, na deze week, kan ik echt zeggen dat het mijn leven veranderd heeft. Ik kan nooit meer dezelfde ik zijn!" Lianne Bongers Kijk voor de video van Lianne en andere reviews over het Retreat op.

13 W AT B E R E I K J E Je voelt je gelukkig en geniet van je leven, doordat je leeft en werkt vanuit je eigen (innerlijke) kracht je voelt vrijheid & rust in je hoofd, meer energie je leeft licht en bewust en kunt voluit genieten je hebt helderheid over stappen die je wel of juist niet (meer) wilt zetten je hebt weer grip op je leven, voelt niet meer dat je geleefd wordt je weet wat je belangrijk vindt, wat je tegenhoudt en wat je kunt doen om dat weg te nemen je kunt loslaten waarop je geen invloed hebt en genieten van alles dat er wél is je leeft vanuit je binnenste waarbij je je niet meer laat leiden door je omgeving

14 BLOSSOM IN SPAIN RETREAT BLOSSOM IN SPAIN PREMIUM RETREAT Compleet pakket van 6 dagen life changing training, me-time om lekker te ontspannen, een relaxed verblijf in de 5* villa in je eigen kamer met badkamer, heerlijk en gezond eten & drinken, de transfers (van/naar het vliegveld en naar Málaga) en veel fijne verrassingen In het Premium Retreat vind je alles van het Retreat + mijn individuele begeleiding in 4 sessies van 1,5 uur (1 voor, 3 na het Retreat). + nog 3 maanden na thuiskomst de mogelijkheid om per mail al je vragen aan me te stellen. [ Premium werkt fantastisch om je te blijven ontwikkelen met alles wat je geleerd hebt en regelijk aan te pakken waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt. Ik steun je 100% zodat jij een groot succes maakt van je nieuwe levensstijl. In harmonie met je omgeving. ]

15 DATA 28 mei tot en met 2 juni & van 11 tot en met 16 juni Op de eerste dag vlieg je s ochtends, (bij voorkeur) vanuit Eindhoven, de laatste dag kom je s avonds weer aan (in Eindhoven). Zo kunnen we alle dagen optimaal gebruiken. AANMELDEN Als je voelt dat het Retreat iets voor jou is, meld je dan aan. Ik ben graag je mentor, je spiegel en je vragensteller! Aanmelden voor beide Retreats in het voorjaar van 2018 kan via deze link: En ook via de knop op de site. NOG VRAGEN? Bel of mail me! mariska@power2blossom.nl BLOSSOMINSPAIN.NL Voor meer informatie en video s met reviews van eerdere deelnemers verwijs ik je graag naar de site

Blossom in Spain Retreat.

Blossom in Spain Retreat. Blossom in Spain Retreat r e s e t t e n & o n t d e k k e n w a t e r é c h t t o e d o e t v o o r j o u www.blossominspain.nl STEL JE EENS VOOR DAT je je vrij voelt, rust in je hoofd, vol energie je

Nadere informatie

Blossom in Spain Retreat

Blossom in Spain Retreat Blossom in Spain Retreat Leef jij of wordt je geleefd? Rust & ruimte voor jezelf, op reis naar innerlijke rust & voluit leven www.blossominspain.nl STEL JE EENS VOOR DAT je je vrij voelt, innerlijke rust,

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING Je herkent het vast: je stond met een glas

Nadere informatie

Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat?

Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat? Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat? Succesvol in Balans van Stress naar Rust Pagina 1 van 6 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd

Nadere informatie

Ontdek-je-zelf toolkit. Plané Training & Coaching Persoonlijke- en Loopbaanontwikkeling

Ontdek-je-zelf toolkit. Plané Training & Coaching Persoonlijke- en Loopbaanontwikkeling Ontdek-je-zelf toolkit Ontdekken wat voor werk echt bij je past dat is nog zo gemakkelijk niet! Om je op weg te helpen, geef ik je 4 tools waarmee je je eerste stappen kunt zetten om te ontdekken waar

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: ,

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: , Een leven vol geluk en balans Stress, piekeren... het vreet energie Neem je geluk NU in eigen hand Balans lijkt lastiger dan ooit Ø 69% van de vrouwen heeft moeite om alle ballen in de lucht te houden

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 2 Je Gedachten Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 2 Je Gedachten Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 2 Je Gedachten Inhoud 2 1. Onderzoek je zelfbeeld: welke negatieve gedachten heb je? 3 2. Oefen jezelf in gedachten veranderen 4 3. Oefen jezelf in gedachten loslaten 5 4. Bouw aan je

Nadere informatie

Werkboek Nieuwjaarsbezinning

Werkboek Nieuwjaarsbezinning Werkboek Nieuwjaarsbezinning Tel je zegeningen over 2017 en voed je verlangen voor 2018 Met de Nieuwjaarsbezinning neem je de tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar het

Nadere informatie

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen Schrijf en vervul jouw hartsverlangen 3 Meditaties en intuïtief schrijfoefeningen Cindy's Coaching Corner www.cindyscoachingcorner.com Be magical, just by being you! Intuïtie is kijken met je ziel Mijn

Nadere informatie

Werkboek bij e-book Hoe wordt je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens? Hoe word je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens

Werkboek bij e-book Hoe wordt je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens? Hoe word je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens Werkboek bij het e-book Hoe word je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens (om te printen en in te vullen!) Tip: het bestand is opgemaakt in A5 (stel je printer in op twee pagina s per vel!).

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt Leroy Seijdel Company Les 2: Weten wat je echt wilt Je moet eerst mentaal presteren, voordat je fysiek kunt presteren Hoe

Nadere informatie

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN Vijf daagse Experience WERKBOEK Hartelijk welkom bij De Ontwikkel Cirkel en onze Experience Omdat JIJ Het Waard Bent! Wij zijn Linda en Annemiek en wij

Nadere informatie

90-dagen planner VAN VERSNIPPERD WERKEN NAAR EEN PLAN EN PLANNING

90-dagen planner VAN VERSNIPPERD WERKEN NAAR EEN PLAN EN PLANNING 90-dagen planner VAN VERSNIPPERD WERKEN NAAR EEN PLAN EN PLANNING Voordelen 90-dagen planner Wat goed dat je de 90- dagen planner hebt gedownload. Het gaat je helpen gestructureerd aan je doel te werken.

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen.

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen. Theoreasy de theorie is eenvoudig. Je gaat ontdekken dat het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen denken en doen dé sleutel is tot a beautiful way of life. Als je nog steeds hoopt dat oplossingen

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

Welke kleur kies jij?

Welke kleur kies jij? Welke kleur kies jij? Eerst even dit... Kleur is zoveel meer dan je favoriete tint op de muur of de kleur van je lievelingsjurk. Kleur is een taal en spreekt direct met je gevoel waarbij woorden overbodig

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

januari 2018 De herinneringen die je later wilt hebben moet je nu maken Mooie herinneringen potje maken:

januari 2018 De herinneringen die je later wilt hebben moet je nu maken Mooie herinneringen potje maken: januari 2018 Mooie herinneringen potje maken: Maak samen met je kinderen een mooi potje of doosje. Schilder, versier Stop er een memo blokje in en maak er een potlood aan vast. Alle mooie momenten van

Nadere informatie

Dit doe je zelf tegen stress. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress

Dit doe je zelf tegen stress. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress Dit doe je zelf tegen stress Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress 1 Inhoud Inleiding 3 A Pak stress op tijd aan 4 - Herken eerst wanneer stress ongezond wordt - Tips

Nadere informatie

Waardevolle zorg. is ook JONG!

Waardevolle zorg. is ook JONG! Waardevolle zorg is ook JONG! www.loc.nl 2 Visie LOC-jeugd LOC Jeugd heeft een visie op de zorg. Die heet Waardevolle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt omdat die gaat over dingen die

Nadere informatie

Keuzestress of ontspannen kiezen

Keuzestress of ontspannen kiezen Keuzestress of ontspannen kiezen Wat leuk dat je mijn weggever hebt aangevraagd. Ik vertrouw erop dat het je inzicht geeft! Veel plezier met lezen of kijken. Want de ene persoon leest liever en de ander

Nadere informatie

4 Stappen naar een gelukkiger leven

4 Stappen naar een gelukkiger leven 4 Stappen naar een gelukkiger leven Inleiding Wie verlangt er naar een gelukkiger leven? Ik denk dat dit de droom is van iedereen. We maken het ons echter vaak moeilijk. Geluk is niet enkel een prachtig

Nadere informatie

Voor wie is dit E-book bedoeld?

Voor wie is dit E-book bedoeld? Voor wie is dit E-book bedoeld? Heb je het gevoel dat je vastzit, maar je weet niet wat je moet veranderen om je weer goed te voelen? Verlang jij naar een baan waar je energie van krijgt in plaats van

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PLUK DE DAG Positiever leven, het begin. Stap 1. Vandaag heb je een nieuwe dag gekregen. Geniet er van. In alle vormen en maten. Wees een bron van energie voor jezelf en voor anderen.

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

E-book Coachpraktijk Irene Bex

E-book Coachpraktijk Irene Bex E-book Coachpraktijk Irene Bex In dit e-book krijg je een vier tips die onmisbaar zijn de om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Mijn naam is Irene Bex en ik ben stresscoach, NLP coach en trainer.

Nadere informatie

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L SIMPEL STAPPENPLAN VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN 3.278 VOLGERS FACEBOOK/DEDRESSCOACH WWW.GLANCY.NL Mijn reis: van passie naar ondernemer Gefeliciteerd! Je hebt een eerste stap gezet. Wat fantastisch dat

Nadere informatie

sochicken - broeden op een leuker leven.

sochicken - broeden op een leuker leven. Steeds leuker worksheet 1 Je leven steeds leuker maken - in kleine stappen Ben je klaar om jezelf een kickstart te geven? Om je leven in een opwaartse spiraal te brengen in kleine, praktische stappen?

Nadere informatie

Overtuiging: ik ben niet goed genoeg (dus ik moet er heel hard voor werken) Tappen: Ook al doe ik helemaal niets, ik ben helemaal mezelf

Overtuiging: ik ben niet goed genoeg (dus ik moet er heel hard voor werken) Tappen: Ook al doe ik helemaal niets, ik ben helemaal mezelf De negatieve overtuigingen van gisteren hebben je misschien meer inzicht gegeven, maar we gaan ze niet uitgebreid analyseren, we gaan ze gewoon loslaten. Dat helpt je veel meer. Je negatieve overtuigingen

Nadere informatie

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven!

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven! Hai, hai, Hoe was 2018 voor jou? We zijn weer bij het einde van het jaar en dat is een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat er volgend jaar komen gaat. De

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

3 tips om als hoog-sensitief persoon bij jezelf te kunnen blijven!

3 tips om als hoog-sensitief persoon bij jezelf te kunnen blijven! 3 tips om als hoog-sensitief persoon bij jezelf te kunnen blijven! Even voorstellen: Thirza Holwerda Mijn naam is Thirza Holwerda en als je mij zou kennen dan weet je dat ik een gevoelig persoon ben en

Nadere informatie

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT?

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT? Inleiding Gevoelens: we hebben ze allemaal. Maar soms is het lastig te weten hoe je je nu écht voelt. Je bent blij, maar ook zenuwachtig. Of je weet niet of je boos of verdrietig bent. Of je snapt niet

Nadere informatie

TotalBalance Test / Mini-training

TotalBalance Test / Mini-training TotalBalance Test / Mini-training Weet jij al wie je bent en wat je wilt? Ben je op zoek naar een goede balans tussen werk en privé? Of wil je meer energie? De TotalBalance Test geeft je inzicht op welke

Nadere informatie

BE HAPPY. 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma

BE HAPPY. 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma BE HAPPY 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma Alle rechten voorbehouden. Geen deel van dit boek mag worden gereproduceerd op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande toestemming van de uitgever.

Nadere informatie

Bas Smeets page 1

Bas Smeets  page 1 Bas Smeets www.bsmeets.com page 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen idee wat hoe hun ideale

Nadere informatie

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach.

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach. Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach Goede voornemens? Vergeet het maar, zeggen de statistieken: slechts 18% slaagt erin om goede voornemens ook succesvol na te komen. En toch. Als je weet

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel Pen en papier? Wat is een businessmodel? Jouw businessmodel is de manier waarop jij in business bent Twee

Nadere informatie

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander Werkboek Creëer je leukste leven Met Laura & Alexander Copyright 2017 - www.humanconnectionacademy.nl Week 1 - Week van het begin van de rest van jouw leven Hoi, je hebt onze kick-off video gezien. Je

Nadere informatie

DEEL 1. BOUWSTEEN 5 Theorie Eigen Keuze Monique van Dam DEEL 1: YOU

DEEL 1. BOUWSTEEN 5 Theorie Eigen Keuze Monique van Dam DEEL 1: YOU DEEL 1 1 BOUWSTEEN 5 Theorie Eigen Keuze BOUWSTEEN 5 Eigen Keuze 2 Inhoud Introductie bouwsteen 5: Eigen Keuze 3 ANDERS denken 4 Waar kies je voor? Wist je dat? 5 Nieuwe kansen 12 Van toen naar nu 13 Nieuwe

Nadere informatie

In 3 stappen naar meer regie in werk en leven. - Vera Winkel -

In 3 stappen naar meer regie in werk en leven. - Vera Winkel - In 3 stappen naar meer regie in werk en leven - Vera Winkel - Inhoudsopgave Inleiding pagina 3 Ik wil... pagina 4 Waarom kan ik jou helpen? pagina 5 Stap 1 - Luister pagina 6 Stap 2 - Lach pagina 9 Stap

Nadere informatie

Wat voedt mijn ziel?

Wat voedt mijn ziel? Wat voedt mijn ziel? Veel mensen lijden aan psychische anorexia, vertelt de Amerikaanse schrijfster Sonia Choquette in haar boek Vraag je gidsen. De ziel wordt uitgehongerd. We leiden dikwijls levens die

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Je unieke aanbod maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Je unieke aanbod of "signature service" maken, dat aanbod waar

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

WELKE LIEFDESTAAL HEB JIJ?

WELKE LIEFDESTAAL HEB JIJ? WELKE LIEFDESTAAL HEB JIJ? Volgens psycholoog Gary Chapman zijn er vijf universele liefdestalen, waarin mensen liefde kunnen en ontvangen. Iedereen heeft een of twee liefdestalen waardoor hij of zij zich

Nadere informatie

drie belangrijkste levenslessen VERSIE 1. 0 Masterclass OGEN OPEN! Ruimte voor nieuwe mogelijkheden

drie belangrijkste levenslessen VERSIE 1. 0 Masterclass OGEN OPEN! Ruimte voor nieuwe mogelijkheden WERKBEK GELUK & P A SSIE drie belangrijkste levenslessen VERSIE 1. 0 Masterclass GEN PEN! Ruimte voor nieuwe mogelijkheden Gefeliciteerd! Gefeliciteerd dat je mee gaat doen met de masterclass over geluk

Nadere informatie

Ontdek de 14 geheime sleutels tot geluk.

Ontdek de 14 geheime sleutels tot geluk. Ontdek de 14 geheime sleutels tot geluk. Met onderstaande 14 sleutels tot geluk kun je het volgende doen: Doorlezen en denken wat moet ik hier nu weer mee!! Er een notitie van maken en dit gebruiken als

Nadere informatie

4 VRAGEN. Inleiding. Vaak helpt het om je gedachten op papier te zetten.

4 VRAGEN. Inleiding. Vaak helpt het om je gedachten op papier te zetten. Inleiding Je loopt al een tijdje met iets in je hoofd dat je zou willen doen, bereiken of waar je juist van af wilt. Je blijft maar in cirkeltjes draaien en je komt er niet uit. DE ALLEREERSTE STAP IS

Nadere informatie

Hoofdstuk 7 Dit hoofdstuk gaat over: het recht op goede zorg

Hoofdstuk 7 Dit hoofdstuk gaat over: het recht op goede zorg Recht op goede zorg Hoofdstuk 7 Dit hoofdstuk gaat over: het recht op goede zorg In dit hoofdstuk vind je een antwoord op de volgende vragen. 1. Wat is goede zorg? 2. Wat weegt zwaarder, goede zorg of

Nadere informatie

Laat je tijd niet weglekken.

Laat je tijd niet weglekken. Laat je tijd niet weglekken. Waar verdwijnt jouw tijd in? PATRICIA GORISSEN Laat jij je kostbare tijd weglekken? Je werkt zo hard aan je bedrijf, aan je projecten. Om je klanten beter te helpen en tegelijkertijd

Nadere informatie

Training Extra Eindsprint & Doelen Training

Training Extra Eindsprint & Doelen Training Training Extra Eindsprint & Doelen Training 2017 is al weer bijna afgelopen. Wow, wat is dat snel gegaan he? Ik deel in deze extra training wat inzichten met je om dit jaar nog een eindsprint te kunnen

Nadere informatie

Wat schrijf je en voor wie: een gedicht voor op een. Hoe pak je het schrijven van een gedicht aan?

Wat schrijf je en voor wie: een gedicht voor op een. Hoe pak je het schrijven van een gedicht aan? Les 1: Een poëziekaart maken poëziekaart Lees over Verbonden zijn. Wat schrijf je en voor wie: een gedicht voor op een Verbonden zijn De Nieuwsbegrip leesles gaat over de ramadan. Tijdens de ramadan voelen

Nadere informatie

Next Level Doelen Programma

Next Level Doelen Programma Next Level Doelen Programma Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 9 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

Vul de ontbrekende woorden in

Vul de ontbrekende woorden in persoonlijke Vul de ontbrekende woorden in Door openhartig met je neuroloog of MSverpleegkundige te praten, kun je ervoor zorgen dat jouw MS behandeld wordt op de manier die het beste is voor jou. Alleen

Nadere informatie

5 tips om te ontspannen

5 tips om te ontspannen 5 tips om te ontspannen Yin in Yang Sommige foto s zijn gevonden op internet. Meen je rechten te hebben op een daarvan neem dan contact op met Yin in Yang. Het belang van ontspannen Ontspannen is een van

Nadere informatie

DE 5 STAPPEN DIE JE HELPEN EEN SUCCES- VOLLER LEVEN TE CREËREN!

DE 5 STAPPEN DIE JE HELPEN EEN SUCCES- VOLLER LEVEN TE CREËREN! DE 5 STAPPEN DIE JE HELPEN EEN SUCCES- VOLLER LEVEN TE CREËREN! Zou je meer voldoening uit je leven willen halen? Hoe sta je er sowieso op dit moment in? Hoe voel jij je? Waar zou je naartoe willen? Waarom

Nadere informatie

Disclaimer. Bedrijfsgegevens Cherryl Challenges

Disclaimer. Bedrijfsgegevens Cherryl Challenges Disclaimer Met alle kennis, zorg, aandacht en liefde is dit e-book voor jou voorbereid opdat jij het beste en mooiste resultaat behaalt. Ten allen tijde is het jouw keuze en verantwoordelijkheid om dit

Nadere informatie

Les1, Beperkende overtuigingen

Les1, Beperkende overtuigingen Les1, Beperkende overtuigingen Welkom! Bedankt voor het aanvragen van deze mini-cursus. Blijkbaar ben jij op zoek naar een manier om goed voor jezelf te zorgen, om het roer om te gooien. Deze cursus heb

Nadere informatie

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen

Nadere informatie

Doorbraak Dagen Dagboek

Doorbraak Dagen Dagboek Doorbraak Dagen Dagboek Doe de challenge 8 dagen lang en doorbreek je blokkades: Op naar meer flow, geluk en energie! Welkom! Hoi! Heel erg leuk dat je wilt proeven aan de Doorbraak Dagen Challenge! Dit

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

IN 7 STAPPEN EFFECTIEF BRAINSTORMEN BRAINSTORMEN. Angelique Wittenbernds BrainStorm-Company. Van Dromen naar Creeeren

IN 7 STAPPEN EFFECTIEF BRAINSTORMEN BRAINSTORMEN. Angelique Wittenbernds BrainStorm-Company. Van Dromen naar Creeeren IN 7 STAPPEN EFFECTIEF BRAINSTORMEN Ik help ondernemers van dromen naar creëren, ik geef jou als ondernemer het resultaat dat je keuzes kunt maken en deze keuzes gaat implementeren. Na het toepassen van

Nadere informatie

SCHRIJF JE LOOPBAAN. Marianne. Panneman. Schrijf jezelf naar meer plezier en voldoening in werk en leven

SCHRIJF JE LOOPBAAN. Marianne. Panneman. Schrijf jezelf naar meer plezier en voldoening in werk en leven SCHRIJF JE LOOPBAAN Marianne Panneman Schrijf jezelf naar meer plezier en voldoening in werk en leven Door de schrijfoefeningen van Marianne Panneman word ik een ware ontdekkingsreiziger. Ik verken nieuwe

Nadere informatie

De schittermethode: In 7 stappen vanuit jouw talenten en eigenaarschap schitteren in je droombaan met meer focus, meer succes en meer werkplezier

De schittermethode: In 7 stappen vanuit jouw talenten en eigenaarschap schitteren in je droombaan met meer focus, meer succes en meer werkplezier Beste lezer, Leuk dat je mijn Schittermethode e-book hebt gedownload. Je hebt de eerste actie genomen naar persoonlijke en professionele groei met meer focus, meer succes en meer werkplezier. Ik ben Wendy

Nadere informatie

Introductie. Vrijheid. Moed. Verbinding. Hoi dapper mens!

Introductie. Vrijheid. Moed. Verbinding. Hoi dapper mens! Introductie Hoi dapper mens! Hoe tof dat je de gratis tips hebt gedownload! In dit document geef ik een aantal tips die mij persoonlijk veel geholpen hebben. Ik ben af gaat over jezelf accepteren en dat

Nadere informatie

E-BOOK 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES. kinderen en Emoties 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES

E-BOOK 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES. kinderen en Emoties 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES E-BOOK 10 GOUDEN TIPS OVER KINDEREN EN EMOTIES VOORWOORD In 2016 schreef ik de Gids over emoties bij kids 80 praktische tips. Mijn kennis en ervaring blijft zich echter door ontwikkelen. Daarom deel ik

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

Stap voor stap ontdekken hoe jij het allerbeste uit jezelf kan halen. / created by: Mariëlla /

Stap voor stap ontdekken hoe jij het allerbeste uit jezelf kan halen.  / created by: Mariëlla / Stap voor stap ontdekken hoe jij het allerbeste uit jezelf kan halen Start each day with a gratefull heart 1 Inleiding Stap 1 Face your FEARS Stap 2 De Confrontatie en Acceptatie Stap 3 Zoek naar je innerlijke

Nadere informatie

30 Vragen voor. Meer Helderheid. Gemaakt voor de Getting Started Toolbox door Marcel Lagerwerf

30 Vragen voor. Meer Helderheid. Gemaakt voor de Getting Started Toolbox door Marcel Lagerwerf 30 Vragen voor Meer Helderheid Gemaakt voor de Getting Started Toolbox door Marcel Lagerwerf Om te weten wat je het liefste wilt doen in het leven is het belangrijk dat je jezelf beter leert kennen dan

Nadere informatie

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los!

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los! Intuïtiedagboek Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Intuitie next level Pagina 1 I n t r o d u c t i e De komende negen weken ontvang je wekelijks opdrachten en oefeningen die je gaan helpen

Nadere informatie

DAMstenen voor het dagelijks LEVEN

DAMstenen voor het dagelijks LEVEN Voorwoord Verschijnt september 2013 DAMstenen voor het dagelijks LEVEN Allerdaagse overdenkingen voor het dagelijks leven Daar ligt het dan. Een boekje met dagelijkse overdenkingen. Noem het maar tegeltjeswijsheden.

Nadere informatie

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD 3 1.1. VOORWOORD. 3 1.2. WIE BEN IK?... 4 2. INLEIDING 4 2.1. INLEIDING... 4 2.2. WAAROM EN VOOR WIE?... 5 3. 3 GOUDEN TIPS.. 6 3.1. WEES AARDIG VOOR JE SPIEGELBEELD 6 3.2. VERZAMEL

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Stoppen met zelfbeschadiging?

Stoppen met zelfbeschadiging? Stoppen met zelfbeschadiging? Hoe weet ik of ik eraan toe ben te stoppen? Besluiten om te stoppen met zelfbeschadiging is een persoonlijke beslissing. Niemand kan dit voor je beslissen. Stoppen omdat je

Nadere informatie

3 gouden tips voor meer balans

3 gouden tips voor meer balans 3 gouden tips voor meer balans Succesvol in Balans Tips voor balans Pagina 1 van 16 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

Zonder dieet lekkerder in je vel!

Zonder dieet lekkerder in je vel! Zonder dieet lekkerder in je vel! Vijf vragen en vijf stappen om te ontdekken hoe je jouw eetpatroon kunt veranderen en succesvol kunt afvallen. Overgewicht neemt ernstige vormen aan, veel volwassenen

Nadere informatie

1. Leer jezelf kennen 2. Sta bewust stil bij je gedachten 3. Voel bewust je gevoelens 4. Verzorg bewust je lichaam 5. Ga de confrontatie met jezelf

1. Leer jezelf kennen 2. Sta bewust stil bij je gedachten 3. Voel bewust je gevoelens 4. Verzorg bewust je lichaam 5. Ga de confrontatie met jezelf 1. Leer jezelf kennen. Sta bewust stil bij je gedachten 3. Voel bewust je gevoelens 4. Verzorg bewust je lichaam 5. Ga de confrontatie met jezelf aan 6. Ga de confrontatie met de ander aan 7. Zeg elke

Nadere informatie

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen.

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen. WELKOM! Wat geweldig dat je het werkboek hebt gedownload. Dat betekent een belangrijke volgende stap in jouw succes. Want succes bereik je alleen door te doen. Dit werkboek is onderdeel van het Webinar

Nadere informatie

Samen op weg naar herstel

Samen op weg naar herstel Samen op weg naar herstel Sessie 5 en 6 : Krachten Inhoud Introductie krachten... 2 Ik ben... 3 Persoonseigenschappen en kwaliteiten...3 Ik kan... 4 Talenten en vaardigheden...4 Ik weet... 5 Levenservaring,

Nadere informatie

Is het antwoord hierop ja, dan is dit werkboek niets anders dan

Is het antwoord hierop ja, dan is dit werkboek niets anders dan Werkboek: Leef Jouw Leven! Dit werkboek is het meest essentiële deel van de cursus. Lezen over hoe je je leven in eigen hand kunt nemen is één, weten hoe je je leven gaat vormgeven is twee, doen is een

Nadere informatie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Leer authentiek bloggen en trek meer klanten aan Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Backhuijs Communicatie 1 Les 2: Onderwerpen Les

Nadere informatie

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij.

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. Geld affirmaties Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. De acties die voor overvloed zorgen komen vanzelf op de meest geïnspireerde manieren.

Nadere informatie

Seksualiteit: Grenzen en Wensen

Seksualiteit: Grenzen en Wensen IJBURGCOLLEGE.NL Seksualiteit: Grenzen en Wensen Leerlingen handleiding Michiel Kroon Lieve leerling, Het is belangrijk om op een open en goede manier over seks te kunnen praten. De lessenserie die in

Nadere informatie

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen.

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen. In de vorige les ben je gaan onderzoeken wat je droom is en ik hoop dat je het besluit hebt genomen om elke dag te dromen en dat je een moodboard hebt gemaakt. Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

KIES VOOR JEZELF. Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching

KIES VOOR JEZELF. Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching KIES VOOR JEZELF Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching 1 WIE IS DAFNE? Een paar jaar geleden had ik een goede baan bij een vijfsterrenhotel in Amsterdam,

Nadere informatie

en zelfbeeld Lichamelijke ontwikkeling Lesdoelen: Werkvormen: Benodigdheden: Kinderboeken: Les 1: Wie ben ik Lesoverzicht

en zelfbeeld Lichamelijke ontwikkeling Lesdoelen: Werkvormen: Benodigdheden: Kinderboeken: Les 1: Wie ben ik Lesoverzicht I Lichamelijke ontwikkeling en zelfbeeld Les 1: Wie ben ik Lesoverzicht Lesdoelen: Kinderen worden zich meer bewust van eigen talenten en eigenschappen en ontwikkelen een positief zelfbeeld. Kinderen kunnen

Nadere informatie

5688 JV Oirschot Tel:

5688 JV Oirschot Tel: Vanuit Hart&Ziel Email: zorgboerderij@vanuit-hartenziel.nl 1 Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Onze missie blz. 4 Sleutels zelf-liefde en zelfkennis blz. 5 Opdracht 1: Jouw lichaam blz. 6 Opdracht 2: Liefde

Nadere informatie

In je kracht. Werkboek voor deelnemers

In je kracht. Werkboek voor deelnemers In je kracht Werkboek voor deelnemers Uitleg Mijn toekomst! Benodigdheden: Werkblad Mijn toekomst! (je kunt het Werkblad meegeven om thuis na te lezen, maar dit is niet noodzakelijk) Voor iedere deelnemers

Nadere informatie

1. Inzichten en actiepunten Schrijf tijdens de training inzichten en actiepunten op. Noteer ze hier.

1. Inzichten en actiepunten Schrijf tijdens de training inzichten en actiepunten op. Noteer ze hier. Werkboek en Persoonlijk actieplan Een training heeft alleen effect als je er in de praktijk mee aan de slag gaat. Het werkboek en persoonlijk actieplan kunnen je daarmee helpen. 1. Inzichten en actiepunten

Nadere informatie

Tapping audio. Werkboek audio 2. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie

Tapping audio. Werkboek audio 2. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Tapping audio Werkboek audio 2 Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Audio 2 De dag beginnen zonder stress en met energie Deze oefening is bedoeld om de dag direct goed te beginnen. Je vervangt

Nadere informatie

14 Stappen om jouw droom waar te maken

14 Stappen om jouw droom waar te maken 14 Stappen om jouw droom waar te maken Stap 1 Uitstelgedrag overwinnen Uitstelgedrag overwinnen Waarschijnlijk stel je het waarmaken van jouw dromen en doelen uit. Anders had je dit stappenplan niet gedownload.

Nadere informatie

Me-time. Relax Reflect Recharge

Me-time. Relax Reflect Recharge Me-time Relax Reflect Recharge Beste lezer, Me-time, even tijd voor jezelf. Iedereen heeft dat nodig.maar het is vaak heel lastig om tijd voor jezelf te vinden. Dit E-book is voor jou ter inspiratie. Hierin

Nadere informatie