Projectleider Vastgoedbeheer en Onderhoud

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Projectleider Vastgoedbeheer en Onderhoud"

Transcriptie

1 Projectleider Vastgoedbeheer en Onderhoud Projectleider vastgoedbeheer en onderhoud Wie Ben jij een ervaren bouwkundige met kennis van conditiemetingen? Heb je ervaring je met projectleiding van uiteenlopende klussen? Dan maken wij graag kennis met je! Wat Bouwkundige werkzaamheden op het gebied van Onderhoud en Beheer (met kennis van conditiemetingen) van onze bestaande gebouwen bij het Projectbureau Vastgoed. Waar Regio Rotterdam Uur per week 36 uur per week Label Antes Functiegroep Overig Aanvraagnummer 3381 Jouw klus Deze zelfstandige rol omvat diverse klussen waaronder het zorgdragen voor uitvoering van groot onderhoud, beoordelen van onderhoudsinspecties van gebouwen en het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan. Vanuit jouw bouwkundige expertise neem je deel aan verschillende projecten (van schilderwerk tot dakbedekking en van installaties tot inrichtings- en verhuisvraagstukken) maar ben je ook in staat zélf projecten te leiden. Je controleert offertes, stuurt (externe) leveranciers aan, bewaakt de kwaliteit van gebouwen en doet indien nodig verbetervoorstellen. Dit allemaal in een uitdagende omgeving met een specifieke GGZ-doelgroep waarbij veiligheid altijd een grote rol speelt. Je overlegt en stemt af met je directe collega's en de collega's van de technische dienst.

2 Kortom: een veelzijdige job in een dynamische omgeving. Jouw profiel Je beschikt over het hbo-diploma Bouwkunde of bezit een gelijkwaardig diploma en hebt kennis van NEN2767 & bouwkosten. Je hebt solide ervaring met Projectmatig Werken en tenminste 3 jaar ervaring in vergelijkbare functies. Met kennis van RgdBOEI heb jij een streepje voor op andere kandidaten. Out-of-the-box denken zit in jouw natuur, je bent omgevingssensitief en bent een kei in samenwerken. Je kunt prima omgaan met weerstand en hebt overtuigingskracht. Gezien de reistijd is het handig als je woonachtig bent in de regio Rotterdam. Ons aanbod Wij investeren graag in de nieuwe Medewerker Vastgoedbeheer en Onderhoud (onder andere) middels de volgende arbeidsvoorwaarden: Salaris indicatie 3.600,- obv 36 uur p.w. afhankelijk van opleiding en ervaring. Reiskostenvergoeding woon-werk volgens de cao GGZ tot een max van 143,93 per maand. Dienstauto's zijn beschikbaar op de werklocatie te Poortugaal om vandaar naar de vele andere locaties te reizen (Geen lease auto). Zakelijk gebruik van een Iphone. Mogelijkheid tot thuiswerken. Mogelijkheid tot omscholing naar bijvoorbeeld gecertificeerd Integraal Adviseur Vastgoed (RgdBOEI) of andere relevante opleidingen. Onder meer een eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen en een fietsregeling; De mogelijkheid het arbeidsvoorwaardenpakket aan jouw specifieke wensen aan te passen met het Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden; Opname in het PFZW Pensioenfonds. Over ons Delta en Bouman, onderdeel van Antes: Antes is de voornaamste instelling in de regio Rotterdam voor geestelijke gezondheidszorg, gespecialiseerd in (verslavings) psychiatrie en heeft bijna 3000 medewerkers. Wij behandelen en begeleiden mensen met complexe psychiatrische aandoeningen, zoals depressie, verslaving of schizofrenie. Onze aanpak kenmerkt zich door een combinatie van medisch-psychiatrische, psychologische en sociale zorg. Dit doen wij door een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken. Antes biedt ambulante, poliklinische, deeltijd- en klinische behandeling op ruim 70 locaties verspreid over de stadsregio Rotterdam en zuidelijk Zuid-Holland. Bouman, Delta, Sprink en Youz zijn onderdeel van Antes. Ieder onderdeel is gespecialiseerd op een bepaald gebied: verslavingspsychiatrie, specialistische psychiatrie, kortdurende behandeltrajecten vanuit de basis ggz en zorg voor jongeren. Fusie Parnassia Groep Sinds 1 oktober jl. is Antes onderdeel geworden van de Parnassia Groep. De fusie zorgt voor een grote dynamiek in de organisatie en een uitbreiding van het aantal objecten in beheer door Antes. Op het gebied van werkgelegenheid biedt deze fusie ook in de toekomst volop kansen. Het bedrijfsonderdeel Vastgoed:

3 De directie Vastgoed werkt vanuit Poortugaal, waar het hoofdkantoor van Delta is gevestigd en bestaat vooralsnog uit 30 medewerkers verdeeld over een beheer- en onderhoudstak en een ontwikkeltak: De Technische Dienst zorgt er met 16 medewerkers voor dat alle 103 locaties van Antes in optimale staat verkeren zodat de cliënten, bezoekers en medewerkers in een veilige en aangename omgeving kunnen verblijven; Het Projectbureau Vastgoed (waarbinnen de nieuwe Medewerker vastgoedbeheer en onderhoud kom te werkentelt 6 medewerkers en houdt zich bezig met groot onderhoud, verhuizingen, investeringen, renovaties en middelgrote & kleine projecten; De terreinen en groenvoorzieningen worden onderhouden door een klein maar daadkrachtig viertal: zij zorgen ervoor dat alle buitenruimtes, infra en terreinen er tip top uit blijven zien; Tot slot houden twee projectmedewerkers zich vooral met ondersteunende werkzaamheden bezig, denk aan het beheer van vergunningen en het verzorgen van huurnota's. Recentelijk is er naast bovenstaande beheer- en onderhoudsclub een team Vastgoedontwikkeling (projectmanager en -secretaris) toegevoegd vanwege de bouw van nieuwe huisvesting in Poortugaal. Interesse? Solliciteren kan direct via het vacaturenummer is Wil je meer info over de klus, bel dan met Niek Zandee (Manager Vastgoedbeheer) op nummer Voor de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het Keesjan Bongaertz, recruiter op tel Een assesment en referentiecheck kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Het verkijgen van een Verklaring Omtrent Goed Gedrag (VOG) maakt eveneens deel uit van de procedure. Acquistie op basis van Werving en Selectie wordt niet op prijs gesteld. Wie: Ben jij een ervaren bouwkundige met kennis van conditiemetingen? Heb je ervaring je met projectleiding van uiteenlopende klussen? Dan maken wij graag kennis met je! Wat: Bouwkundige werkzaamheden op het gebied van Onderhoud en Beheer (met kennis van conditiemetingen) van onze bestaande gebouwen bij het Projectbureau Vastgoed. Waar: Regio Rotterdam Uur per week: 36 uur per week Solliciteer vóór: Label: Antes Functiegroep: Overig Aanvraagnummer: 3381 Jouw klus Deze zelfstandige rol omvat diverse klussen waaronder het zorgdragen voor uitvoering van groot onderhoud, beoordelen van onderhoudsinspecties van gebouwen en het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan. Vanuit jouw bouwkundige expertise neem je deel aan verschillende projecten (van schilderwerk tot dakbedekking en van installaties tot inrichtings- en verhuisvraagstukken) maar ben je ook in staat zélf projecten te leiden.

4 Je controleert offertes, stuurt (externe) leveranciers aan, bewaakt de kwaliteit van gebouwen en doet indien nodig verbetervoorstellen. Dit allemaal in een uitdagende omgeving met een specifieke GGZ-doelgroep waarbij veiligheid altijd een grote rol speelt. Je overlegt en stemt af met je directe collega's en de collega's van de technische dienst. Kortom: een veelzijdige job in een dynamische omgeving. Jouw profiel Je beschikt over het hbo-diploma Bouwkunde of bezit een gelijkwaardig diploma en hebt kennis van NEN2767 & bouwkosten. Je hebt solide ervaring met Projectmatig Werken en tenminste 3 jaar ervaring in vergelijkbare functies. Met kennis van RgdBOEI heb jij een streepje voor op andere kandidaten. Out-of-the-box denken zit in jouw natuur, je bent omgevingssensitief en bent een kei in samenwerken. Je kunt prima omgaan met weerstand en hebt overtuigingskracht. Gezien de reistijd is het handig als je woonachtig bent in de regio Rotterdam. Ons aanbod Wij investeren graag in de nieuwe Projectleider Vastgoedbeheer en Onderhoud (onder andere) middels de volgende arbeidsvoorwaarden: Salaris indicatie 3.600,- obv 36 uur p.w. afhankelijk van opleiding en ervaring. Reiskostenvergoeding woon-werk volgens de cao GGZ tot een max van 143,93 per maand. Dienstauto's zijn beschikbaar op de werklocatie te Poortugaal om vandaar naar de vele andere locaties te reizen (Geen lease auto). Zakelijk gebruik van een Iphone. Mogelijkheid tot thuiswerken. Mogelijkheid tot omscholing naar bijvoorbeeld gecertificeerd Integraal Adviseur Vastgoed (RgdBOEI) of andere relevante opleidingen. Onder meer een eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen en een fietsregeling; De mogelijkheid het arbeidsvoorwaardenpakket aan jouw specifieke wensen aan te passen met het Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden; Opname in het PFZW Pensioenfonds. Over ons Delta en Bouman, onderdeel van Antes: Antes is de voornaamste instelling in de regio Rotterdam voor geestelijke gezondheidszorg, gespecialiseerd in (verslavings) psychiatrie en heeft bijna 3000 medewerkers. Wij behandelen en begeleiden mensen met complexe psychiatrische aandoeningen, zoals depressie, verslaving of schizofrenie. Onze aanpak kenmerkt zich door een combinatie van medisch-psychiatrische, psychologische en sociale zorg. Dit doen wij door een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken. Antes biedt ambulante, poliklinische, deeltijd- en klinische behandeling op ruim 70 locaties verspreid over de stadsregio Rotterdam en zuidelijk Zuid-Holland. Bouman, Delta, Sprink en Youz zijn onderdeel van Antes. Ieder onderdeel is gespecialiseerd op een bepaald gebied: verslavingspsychiatrie, specialistische psychiatrie, kortdurende behandeltrajecten vanuit de basis ggz en zorg voor jongeren.

5 Fusie Parnassia Groep Sinds 1 oktober jl. is Antes onderdeel geworden van de Parnassia Groep. De fusie zorgt voor een grote dynamiek in de organisatie en een uitbreiding van het aantal objecten in beheer door Antes. Op het gebied van werkgelegenheid biedt deze fusie ook in de toekomst volop kansen. Het bedrijfsonderdeel Vastgoed: De directie Vastgoed werkt vanuit Poortugaal, waar het hoofdkantoor van Delta is gevestigd en bestaat vooralsnog uit 30 medewerkers verdeeld over een beheer- en onderhoudstak en een ontwikkeltak: De Technische Dienst zorgt er met 16 medewerkers voor dat alle 103 locaties van Antes in optimale staat verkeren zodat de cliënten, bezoekers en medewerkers in een veilige en aangename omgeving kunnen verblijven; Het Projectbureau Vastgoed (waarbinnen de nieuwe Medewerker vastgoedbeheer en onderhoud kom te werkentelt 6 medewerkers en houdt zich bezig met groot onderhoud, verhuizingen, investeringen, renovaties en middelgrote & kleine projecten; De terreinen en groenvoorzieningen worden onderhouden door een klein maar daadkrachtig viertal: zij zorgen ervoor dat alle buitenruimtes, infra en terreinen er tip top uit blijven zien; Tot slot houden twee projectmedewerkers zich vooral met ondersteunende werkzaamheden bezig, denk aan het beheer van vergunningen en het verzorgen van huurnota's. Recentelijk is er naast bovenstaande beheer- en onderhoudsclub een team Vastgoedontwikkeling (projectmanager en -secretaris) toegevoegd vanwege de bouw van nieuwe huisvesting in Poortugaal. Interesse? Solliciteren kan direct via het vacaturenummer is Wil je meer info over de klus, bel dan met Niek Zandee (Manager Vastgoedbeheer) op nummer Voor de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het Keesjan Bongaertz, recruiter op tel Een assesment en referentiecheck kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Het verkijgen van een Verklaring Omtrent Goed Gedrag (VOG) maakt eveneens deel uit van de procedure. Acquistie op basis van Werving en Selectie wordt niet op prijs gesteld.. Apply now on-line

Profielschets. Projectregisseur (vastgoedbeheerder) Centraal Orgaan opvang asielzoekers

Profielschets. Projectregisseur (vastgoedbeheerder) Centraal Orgaan opvang asielzoekers Profielschets Projectregisseur (vastgoedbeheerder) Centraal Orgaan opvang asielzoekers ERLY the consulting company Datum: April 2016 Opdrachtgever: Centraal Orgaan opvang asielzoekers Adviseur ERLY: mr.

Nadere informatie

Profielschets. Vastgoedregisseur (projectontwikkeling) Centraal Orgaan opvang asielzoekers

Profielschets. Vastgoedregisseur (projectontwikkeling) Centraal Orgaan opvang asielzoekers Profielschets Vastgoedregisseur (projectontwikkeling) Centraal Orgaan opvang asielzoekers ERLY the consulting company Datum: April 2016 Opdrachtgever: Centraal Orgaan opvang asielzoekers Adviseur ERLY:

Nadere informatie

Profielschets. Vastgoedregisseur (bestuurlijk) Centraal Orgaan opvang asielzoekers

Profielschets. Vastgoedregisseur (bestuurlijk) Centraal Orgaan opvang asielzoekers Profielschets Vastgoedregisseur (bestuurlijk) Centraal Orgaan opvang asielzoekers ERLY the consulting company Datum: April 2016 Opdrachtgever: Centraal Orgaan opvang asielzoekers Adviseur ERLY: mr. drs.

Nadere informatie

Past deze vacature bij jou of iemand die je kent?

Past deze vacature bij jou of iemand die je kent? Solliciteren kan tot en met 28 februari 2019 Ben jij de laborant die naast het uitvoeren van de KNF onderzoeken ook de patiënten op een zorgvuldige wijze kan informeren? Als Klinisch neurofysiologisch

Nadere informatie

Buitengewoon Delta. algemene informatie

Buitengewoon Delta. algemene informatie Buitengewoon Delta algemene informatie Buitengewoon Delta Delta Psychiatrisch Centrum is gespecialiseerd in diagnostiek, behandeling en begeleiding van mensen met een psychische of psychiatrische aandoening.

Nadere informatie

Profielschets Locatiemanager d Amandelhof

Profielschets Locatiemanager d Amandelhof 1. Locatiemanager d Amandelhof Voor d Amandelhof, zoeken we een Locatiemanager (28-36 uur). De locatiemanager heeft een aantal hoofdtaken: 1. Zorgdragen voor de ontwikkeling van de visie op de locatie

Nadere informatie

Profielschets. Vastgoedbeheerder. Centraal Orgaan opvang asielzoekers

Profielschets. Vastgoedbeheerder. Centraal Orgaan opvang asielzoekers Profielschets Vastgoedbeheerder Centraal Orgaan opvang asielzoekers ERLY the consulting company Datum: Augustus 2015 Opdrachtgever: Centraal Orgaan opvang asielzoekers Adviseur ERLY: mr. drs. Tristan Vos

Nadere informatie

Profielschets. Manager Realisatie. Centraal Orgaan opvang asielzoekers

Profielschets. Manager Realisatie. Centraal Orgaan opvang asielzoekers Profielschets Manager Realisatie Centraal Orgaan opvang asielzoekers ERLY the consulting company Datum: December 2015 Opdrachtgever: Centraal Orgaan opvang asielzoekers Adviseur ERLY: mr. drs. Tristan

Nadere informatie

Nebo biedt professionele zorg aan ouderen uit de gereformeerde gezindte.

Nebo biedt professionele zorg aan ouderen uit de gereformeerde gezindte. Profielschets Teamleider Zorg Woonzorgcentrum Nebo 1. Teamleider Nebo Voor Woonzorgcentrum Nebo te Zwijndrecht zoeken we een resultaatgerichte Teamleider Zorg (32-36 uur). De ideale kandidaat is een verbindende

Nadere informatie

Profielschets Teamleider Woonzorgcentrum Nebo

Profielschets Teamleider Woonzorgcentrum Nebo Profielschets Teamleider Woonzorgcentrum Nebo 1. Teamleider Nebo Voor Woonzorgcentrum Nebo te Zwijndrecht zoeken we een Teamleider (24 uur). De ideale kandidaat is een warme, verbindende persoonlijkheid

Nadere informatie

BOUMAN De specialist in verslaving

BOUMAN De specialist in verslaving BOUMAN De specialist in verslaving 11-2015 Welkom! U bent met ons in contact gekomen omdat u of iemand in uw omgeving (mogelijk) een probleem heeft met alcohol, drugs, medicijnen, gokken of gamen. In deze

Nadere informatie

Verdiepingsstage Dubbele diagnose. Loodds. informatie voor aios

Verdiepingsstage Dubbele diagnose. Loodds. informatie voor aios Verdiepingsstage Dubbele diagnose Loodds informatie voor aios Verdiepingsstage Dubbele diagnose Loodds Gaat je interesse uit naar psychiatrie in combinatie met een verslaving? Dan biedt Delta een verdiepingsstage

Nadere informatie

Ons aanbod in Rotterdam

Ons aanbod in Rotterdam Ons aanbod in Rotterdam Welkom Met deze brochure informeren wij verwijzers en ketenpartners over de mogelijkheden van Antes in Rotterdam. Antes werkt vanuit een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen,

Nadere informatie

Profielschets Vastgoedbeheerder

Profielschets Vastgoedbeheerder Profielschets Vastgoedbeheerder Centraal Orgaan opvang asielzoekers ERLY the consulting company Opdrachtgever: COA Datum: januari 2015 Adviseur: dhr. Tristan Vos Centraal Orgaan opvang asielzoekers Het

Nadere informatie

Je hebt een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur in een juridische richting.

Je hebt een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur in een juridische richting. Afdelingsmanager Ministerie van Veiligheid en Justitie, Dienst Justis Functieomschrijving Werken als afdelingsmanager BIBOB betekent een leuke baan bij de screeningsautoriteit Justis. Als afdelingsmanager

Nadere informatie

Profielschets Manager Bureau Bedrijfsvoering. 1. Manager Bureau Bedrijfsvoering (24 uur)

Profielschets Manager Bureau Bedrijfsvoering. 1. Manager Bureau Bedrijfsvoering (24 uur) Profielschets Manager Bureau Bedrijfsvoering 1. Manager Bureau Bedrijfsvoering (24 uur) Zorggroep is een snel groeiende, landelijk werkende zorggroep. Zorggroep werkt met ongeveer 950 medewerkers en een

Nadere informatie

Profiel. Manager Zorg LVB. 22 juli Opdrachtgever Tragel Zorg

Profiel. Manager Zorg LVB. 22 juli Opdrachtgever Tragel Zorg Profiel Manager Zorg LVB 22 juli 2016 Opdrachtgever Tragel Zorg Voor meer informatie over de functie Lidewij Geertsma, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 06-29004723 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

Profielschets Teamleider Individueel Wonen Uitzicht

Profielschets Teamleider Individueel Wonen Uitzicht Profielschets Teamleider Individueel Wonen Uitzicht 1. Teamleider Uitzicht Voor Woonzorgcentrum Uitzicht te Vlaardingen zoeken we een Teamleider (24 uur). De ideale kandidaat is een verbindende persoonlijkheid

Nadere informatie

Profielschets. Vastgoedontwikkelaar. Centraal Orgaan opvang asielzoekers

Profielschets. Vastgoedontwikkelaar. Centraal Orgaan opvang asielzoekers Profielschets Vastgoedontwikkelaar Centraal Orgaan opvang asielzoekers ERLY the consulting company Datum: Augustus 2015 Opdrachtgever: Centraal Orgaan opvang asielzoekers Adviseur ERLY: mr. drs. Tristan

Nadere informatie

Profiel. Hoofd P&O (0,6-1 fte) 22 december Opdrachtgever Stichting Proceon

Profiel. Hoofd P&O (0,6-1 fte) 22 december Opdrachtgever Stichting Proceon Profiel Hoofd P&O (0,6-1 fte) 22 december 2017 Opdrachtgever Stichting Proceon Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

Kwartiermaker Maatschappelijke ondersteuning

Kwartiermaker Maatschappelijke ondersteuning Profiel Kwartiermaker Maatschappelijke ondersteuning een verbinder die mensen en organisaties samenbrengt en teams meeneemt in de verandering naar meer zelfstandigheid. 14 juli 2016 Opdrachtgever InteraktContour

Nadere informatie

Raad van Toezicht. Raad van Bestuur

Raad van Toezicht. Raad van Bestuur Raad van Toezicht Raad van Bestuur Secretaris Raad van Bestuur Medezeggenschapsorganen RvB Collectieve Cliëntenraad Ondernemingsraad Projectbureau Concern Controller Stafbureau Bureau Communicatie Eerste

Nadere informatie

PROFIEL. Adviseur Onderwijs HAS Hogeschool

PROFIEL. Adviseur Onderwijs HAS Hogeschool PROFIEL Adviseur Onderwijs HAS Hogeschool 1. De organisatie Dit profiel wordt gebruikt om potentiële kandidaten in het kort te informeren over de functie Adviseur Onderwijs, HAS Hogeschool en haar context.

Nadere informatie

Profiel. Teamleider Zorg en Wonen. 23 april 2015. Opdrachtgever InteraktContour

Profiel. Teamleider Zorg en Wonen. 23 april 2015. Opdrachtgever InteraktContour Profiel Teamleider Zorg en Wonen 23 april 2015 Opdrachtgever InteraktContour Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 06-2900 47 45 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Verwijzen naar de GGZ. Wanneer verwijzen naar de Generalistische basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ?

Verwijzen naar de GGZ. Wanneer verwijzen naar de Generalistische basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ? Verwijzen naar de GGZ Wanneer verwijzen naar de Generalistische basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ? Nieuwe structuur in de geestelijke gezondheidszorg Om de kwaliteit en de kostenbeheersing in de geestelijke

Nadere informatie

COMPLEET IN GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG

COMPLEET IN GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG COMPLEET IN GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG MET ggz helpt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische klachten. Ook naasten van mensen met psychische klachten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Nadere informatie

Profielschets Manager Dienstencentrum Sirjon. 1. Manager Dienstencentrum Sirjon (DCS)

Profielschets Manager Dienstencentrum Sirjon. 1. Manager Dienstencentrum Sirjon (DCS) Profielschets Manager Dienstencentrum 1. Manager Dienstencentrum (DCS) Zorggroep is een snel groeiende, landelijk werkende zorggroep. Zorggroep werkt met ongeveer 950 medewerkers en een budget van 30 miljoen

Nadere informatie

Profiel. Facilitair Manager Timon. 9 november Opdrachtgever Timon

Profiel. Facilitair Manager Timon. 9 november Opdrachtgever Timon Profiel Facilitair Manager Timon 9 november 2017 Opdrachtgever Timon Voor meer informatie over de functie Truus Strijbis, adviseur Leeuwendaal Telefoon 06 50415187 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

Hoe gaat het eigenlijk met jou?

Hoe gaat het eigenlijk met jou? Hoe gaat het eigenlijk met jou? Amarins (medewerker) en Debbie (medewerker) vanboeijen.nl Hoe gaat het eigenlijk met jou? Een Goed leven voor cliënten. En Mooi werk voor medewerkers. Met elkaar. Daar staat

Nadere informatie

RUIMTE VOOR HERSTEL. Jaarbericht 2014

RUIMTE VOOR HERSTEL. Jaarbericht 2014 RUIMTE VOOR HERSTEL Jaarbericht 2014 RUIMTE VOOR HERSTEL INHOUDSOPGAVE VOORWOORD Ruimte voor herstel...7 GEZAMENLIJK DOELEN STELLEN De GGZ als publieke dienst?...8 DE ORGANISATIE Antes...11 De merken

Nadere informatie

Profielschets Teammanager informatie Fusiegemeente Altena

Profielschets Teammanager informatie Fusiegemeente Altena Profielschets Teammanager informatie Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de

Nadere informatie

SAMEN RUIMTE CREËREN. Jaarbericht 2015 / 2016

SAMEN RUIMTE CREËREN. Jaarbericht 2015 / 2016 SAMEN RUIMTE CREËREN Jaarbericht 2015 / 2016 VOORWOORD JAARBERICHT 2015 / 2016 Samen ruimte creëren is de titel van ons jaarbericht. Want samen kom je verder. Onze patiënten zijn gebaat bij een behandeling

Nadere informatie

mbo-v BBL Werken en leren bij Dimence Ontdek de veelzijdigheid van de ggz Contactgegevens Dimence, september 2013

mbo-v BBL Werken en leren bij Dimence Ontdek de veelzijdigheid van de ggz Contactgegevens Dimence, september 2013 mbo-v BBL Werken en leren bij Dimence Contactgegevens Team V-opleiding & Scholing Nico Bolkesteinlaan 1 7416 SB Deventer 0570 680 800 www.dimence.nl g e e s t e l i j k e g e z o n d h e i d s z o r g

Nadere informatie

Profiel. Manager Zorg (lid MT) Evean Met u en voor u. 24 december Opdrachtgever Evean. Adviseur Truus Strijbis Telefoon (088)

Profiel. Manager Zorg (lid MT) Evean Met u en voor u. 24 december Opdrachtgever Evean. Adviseur Truus Strijbis Telefoon (088) Profiel Manager Zorg (lid MT) Evean Met u en voor u 24 december 2018 Opdrachtgever Evean Adviseur Truus Strijbis Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl Niets uit dit profiel mag

Nadere informatie

ICT Projectleider Open Data

ICT Projectleider Open Data /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Departement Mobiliteit en Openbare Werken, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider

Nadere informatie

locatiemanager De Houttuinen, Haarlem

locatiemanager De Houttuinen, Haarlem locatiemanager De Houttuinen, Haarlem Over Zorgbalans Zorgbalans is een grote ouderenzorgorganisatie en een van de grootste werkgevers in de regio Kennemerland en Zuid-Holland Noord. Wij ondersteunen mensen

Nadere informatie

Taal maakt gezonder Aanpak van laaggeletterdheid in de zorg. Marieke Wiebing, Stichting Lezen & Schrijven

Taal maakt gezonder Aanpak van laaggeletterdheid in de zorg. Marieke Wiebing, Stichting Lezen & Schrijven Taal maakt gezonder Aanpak van laaggeletterdheid in de zorg Marieke Wiebing, Stichting Lezen & Schrijven Stichting Lezen & Schrijven Initiatief: H.K.H. Prinses Laurentien Voorzitter: Marja van Bijsterveldt

Nadere informatie

Regiodirecteur Parlan

Regiodirecteur Parlan Regiodirecteur Parlan Organisatie Parlan Jeugdhulp is een organisatie voor Jeugd- & Opvoedhulp (Parlan Jeugd & Opvoedhulp), JeugdzorgPlus (Transferium Jeugdzorg) en Jeugd-GGZ (de Praktijk) in Noord-Holland.

Nadere informatie

Dimence Groep Directeur WMO

Dimence Groep Directeur WMO Definitieve versie 050219 De is een organisatie die zich richt op het bevorderen van de geestelijke gezondheid, maatschappelijke deelname en welzijn van alle mensen die hulp vragen. Zij doet dit door het

Nadere informatie

PLANON CONDITION ASSESSOR VOOR ADVIESBUREAUS. Vergroot de kwaliteit van uw NEN 2767 of RgdBOEI inspecties en verbeter uw projectrendement

PLANON CONDITION ASSESSOR VOOR ADVIESBUREAUS. Vergroot de kwaliteit van uw NEN 2767 of RgdBOEI inspecties en verbeter uw projectrendement PLANON CONDITION ASSESSOR VOOR ADVIESBUREAUS Vergroot de kwaliteit van uw NEN 2767 of RgdBOEI inspecties en verbeter uw projectrendement De Planon Condition Assessor bevat onder andere: De volledige NEN

Nadere informatie

Profielschets Teammanager personeel & organisatie Fusiegemeente Altena

Profielschets Teammanager personeel & organisatie Fusiegemeente Altena Profielschets Teammanager personeel & organisatie Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Nadere informatie

Raad van Toezicht. Profielschetsen. Lid portefeuille onderwijs. Lid portefeuille bedrijfsvoering

Raad van Toezicht. Profielschetsen. Lid portefeuille onderwijs. Lid portefeuille bedrijfsvoering Raad van Toezicht Profielschetsen Lid portefeuille onderwijs Lid portefeuille bedrijfsvoering Vastgesteld door de Raad van Toezicht Oktober 2018 Algemeen biedt onderwijs voor studenten en professionals

Nadere informatie

Actuele vacatures. Adviseurs voor Ruimte en Strategie

Actuele vacatures. Adviseurs voor Ruimte en Strategie Actuele vacatures Vind jij deze opgave leuk? Centrumgebieden veranderen. In de gemiddelde winkelstraat in Nederland is het aantal bezoekers in 10 jaar tijd met 20% gedaald. De uitdaging is om centrumgebieden

Nadere informatie

Hoofd Werken & Leren, Vrije Tijd & Dagbesteding

Hoofd Werken & Leren, Vrije Tijd & Dagbesteding Hoofd Werken & Leren, Vrije Tijd & Dagbesteding Ministerie van Veiligheid en Justitie, Dienst Justitiële Inrichtingen Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een hoofd voor de afdeling die kennis heeft

Nadere informatie

> Functie- en Competentieprofiel Manager Vastgoed

> Functie- en Competentieprofiel Manager Vastgoed Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030-6355213 www.gitp.nl >Profiel > Functie- en Competentieprofiel Manager Vastgoed Opdrachtgever

Nadere informatie

1.1. Het invullen van de vacature... 1 1.2. Formatievoorspeller... 2 1.3. Enkele praktische tips... 3

1.1. Het invullen van de vacature... 1 1.2. Formatievoorspeller... 2 1.3. Enkele praktische tips... 3 Inhoudsopgave Voorwoord... VI 1. Het ontstaan van een vacature... 1 1.1. Het invullen van de vacature... 1 1.2. Formatievoorspeller... 2 1.3. Enkele praktische tips... 3 2. Het formuleren van de inhoud

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. lid Raad van Toezicht (profiel openbaar bestuur en profiel kwaliteit en veiligheid )

FUNCTIEPROFIEL. lid Raad van Toezicht (profiel openbaar bestuur en profiel kwaliteit en veiligheid ) FUNCTIEPROFIEL Opdrachtgever: Functienaam: GGZ Friesland lid Raad van Toezicht (profiel openbaar bestuur en profiel kwaliteit en veiligheid ) 1. ORGANISATIE GGZ Friesland biedt op 12 locaties in Friesland

Nadere informatie

Profielschets Geneesheer directeur GGZ Oost Brabant

Profielschets Geneesheer directeur GGZ Oost Brabant Profielschets Geneesheer directeur GGZ Oost Brabant TIRIONS CONSULTANCY BV ANJA TIRIONS MHA DEFINITIEVE VERSIE 21 OKTOBER 2013 Inleiding GGZ Oost Brabant staat voor gezondheid, die je je eigen familie

Nadere informatie

Wij zijn doeners met kennis van zaken die enthousiast en professioneel uw vraag naar tijdelijke medewerkers in de Zorg optimaal kunnen invullen

Wij zijn doeners met kennis van zaken die enthousiast en professioneel uw vraag naar tijdelijke medewerkers in de Zorg optimaal kunnen invullen MATCHT KWALITEIT Wie zijn wij: Buro MK is in 2007 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in de hulpverlening. Buro MK profileert zich actief op de markt als uitzend- en detacheringsbureau. We zijn accuraat

Nadere informatie

Informatie over Antes

Informatie over Antes Informatie over Antes Welkom! U bent met ons in contact gekomen omdat u of iemand in uw omgeving (mogelijk) psychische klachten heeft en/of een probleem met alcohol, drugs, medicijnen, gokken of gamen.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten Curriculum Vitae Jaap Bregman MSc 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 14 05 58 43 j.bregman@facilityestate.nl Enthousiast Sociaal Onderzoekend Nuchter Eigenwijs Profiel Door zijn studie en werkervaring

Nadere informatie

Profielschets Hoofd Economische en Administratieve Dienst. 1. Hoofd Economische en Administratieve Dienst

Profielschets Hoofd Economische en Administratieve Dienst. 1. Hoofd Economische en Administratieve Dienst Profielschets Hoofd Economische en Administratieve Dienst 1. Hoofd Economische en Administratieve Dienst Zorggroep Sirjon is een snel groeiende, landelijk werkende zorggroep. Zorggroep Sirjon werkt met

Nadere informatie

Actuele vacatures. Adviseurs voor Ruimte en Strategie

Actuele vacatures. Adviseurs voor Ruimte en Strategie Actuele vacatures Vind jij deze opgave leuk? Centrumgebieden veranderen. In de gemiddelde winkelstraat in Nederland is het aantal bezoekers in 10 jaar tijd met 20% gedaald. De uitdaging is om centrumgebieden

Nadere informatie

Functieomschrijving Webredacteur Wat houdt de vacature van communicatiemedewerker/webredacteur in? Tekst Beeld Middelen Jij Wat vragen wij van jou?

Functieomschrijving Webredacteur Wat houdt de vacature van communicatiemedewerker/webredacteur in? Tekst Beeld Middelen Jij Wat vragen wij van jou? Functieomschrijving Webredacteur Heb jij ruime kennis van online communicatiemiddelen en -mogelijkheden? Een heldere schrijfstijl en gevoel voor vormgeving? Dan zijn wij ter uitbreiding van het team op

Nadere informatie

Applicatiebeheerder user

Applicatiebeheerder user Applicatiebeheerder user Ministerie van Veiligheid en Justitie, Dienst Justitiële Inrichtingen Functieomschrijving In deze functie ben je verantwoordelijk voor het implementeren en beheren van DB(B)C-/EPDapplicatie(s),

Nadere informatie

Profielschets Teammanager bestuursondersteuning Fusiegemeente Altena

Profielschets Teammanager bestuursondersteuning Fusiegemeente Altena Profielschets Teammanager bestuursondersteuning Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Nadere informatie

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact Academiejaar 2013-2014 17 oktober 2013 Hogeree Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2013 VACATURE 2013-2014/001 Functietitel Accountant Stagiair-accountant Plaats

Nadere informatie

Een stroomversnelling. je carrière. Ga er maar voor. Ongekend veelzijdig.

Een stroomversnelling. je carrière. Ga er maar voor. Ongekend veelzijdig. Een stroomversnelling in je carrière. Ga er maar voor. Ongekend veelzijdig. 2,5 miljoen consumenten en bedrijven dagelijks van water voorzien. Feit: Voor 2,5 miljoen mensen en bedrijven in ons werkgebied

Nadere informatie

verwijzers Behandeling en begeleiding Forensische zorg voor mensen met een LVB

verwijzers Behandeling en begeleiding Forensische zorg voor mensen met een LVB verwijzers Behandeling en begeleiding Forensische zorg voor mensen met een LVB Forensische cliënten met een licht verstandelijke beperking (LVB) hebben na een delict strafrechtelijk zorg opgelegd gekregen.

Nadere informatie

Psychologisch onderzoek

Psychologisch onderzoek Psychologisch onderzoek Ouderen Psychologisch onderzoek Introductie Tijdens uw behandeling kan aan u gevraagd worden om mee te werken aan een psychologisch onderzoek. Dit onderzoek vindt plaats onder verantwoordelijkheid

Nadere informatie

TWEE LEDEN RAAD VAN TOEZICHT (PROFIEL ZORG EN PROFIEL BEDRIJFSVOERING)

TWEE LEDEN RAAD VAN TOEZICHT (PROFIEL ZORG EN PROFIEL BEDRIJFSVOERING) TWEE LEDEN RAAD VAN TOEZICHT (PROFIEL ZORG EN PROFIEL BEDRIJFSVOERING) Maart 2016 DE ORGANISATIE RIBW Kennemerland / Amstelland en de Meerlanden De Regionale Instelling voor Beschermd Wonen Kennemerland

Nadere informatie

Vacatures. Adviseurs voor Ruimte en Strategie

Vacatures. Adviseurs voor Ruimte en Strategie Vacatures Vind jij deze opgave leuk? Centrumgebieden vormen het hart van onze steden en dorpen. Teruglopende bezoekersaantallen en faillissementen van grote winkelketens als Sissy-Boy, Coolcat, Intertoys

Nadere informatie

Adviseur Ontwikkelen, Leren & Presteren. Een gedreven professional die het lerend vermogen van de organisatie versterkt

Adviseur Ontwikkelen, Leren & Presteren. Een gedreven professional die het lerend vermogen van de organisatie versterkt Profiel Adviseur Ontwikkelen, Leren & Presteren Een gedreven professional die het lerend vermogen van de organisatie versterkt 14 juni 2016 Opdrachtgever InteraktContour Voor meer informatie over de functie

Nadere informatie

Profielschets afdelingshoofd Geynwijs gemeente Nieuwegein

Profielschets afdelingshoofd Geynwijs gemeente Nieuwegein Profielschets afdelingshoofd Geynwijs gemeente Nieuwegein Over de gemeente Nieuwegein Nieuwegein is een van de jongste steden van Nederland, maar met historische accenten. Er wonen ongeveer 62.000 mensen

Nadere informatie

Profiel. Unithoofd (financieel) beleid & advies. 1 juni 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel

Profiel. Unithoofd (financieel) beleid & advies. 1 juni 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Profiel Unithoofd (financieel) beleid & advies 1 juni 2015 Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Voor meer informatie over de functie Piet Roodenburg, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27

Nadere informatie

Profiel. Bedrijfskundig Manager OK. 20 april Opdrachtgever Noordwest Ziekenhuisgroep

Profiel. Bedrijfskundig Manager OK. 20 april Opdrachtgever Noordwest Ziekenhuisgroep Profiel Bedrijfskundig Manager OK 20 april 2018 Opdrachtgever Noordwest Ziekenhuisgroep Voor meer informatie over de functie Truus Strijbis, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 06-50415187 Voor

Nadere informatie

JEZELF ONTWIKKELEN TOT VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST GGZ? DAT KAN BIJ DE DIMENCE GROEP! Dimence Groep Pagina 1

JEZELF ONTWIKKELEN TOT VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST GGZ? DAT KAN BIJ DE DIMENCE GROEP! Dimence Groep Pagina 1 JEZELF ONTWIKKELEN TOT VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST GGZ? DAT KAN BIJ DE DIMENCE GROEP! Dimence Groep Pagina 1 Ben jij een gedreven senior- of gespecialiseerd psychiatrisch verpleegkundige, werk je al geruime

Nadere informatie

Profiel. Hoofd (financieel) Beleid & Advies. 22 december 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel

Profiel. Hoofd (financieel) Beleid & Advies. 22 december 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Profiel Hoofd (financieel) Beleid & Advies 22 december 2015 Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Voor meer informatie over de functie Piet Roodenburg, adviseur Leeuwendaal (tot 8 januari) Marcel

Nadere informatie

Kleine of grote psychische problemen? Delta helpt. informatie voor cliënten

Kleine of grote psychische problemen? Delta helpt. informatie voor cliënten Kleine of grote psychische problemen? Delta helpt informatie voor cliënten Delta helpt Psychische klachten komen vaker voor dan u denkt: één op de vier mensen krijgt er last van. Voelt u zich somber, angstig

Nadere informatie

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht Profiel Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht 8 juni 2018 Opdrachtgever UWV Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL CONTROLLER GOVERNANCE & COMPLIANCE

FUNCTIEPROFIEL CONTROLLER GOVERNANCE & COMPLIANCE FUNCTIEPROFIEL CONTROLLER GOVERNANCE & COMPLIANCE Oktober 2016 DE ORGANISATIE is een ondernemende, maatschappelijk gedreven wooncorporatie met circa 10.000 woningen en zeven verzorgingscomplexen in de

Nadere informatie

Profielschets Manager Projecten Stamhuis

Profielschets Manager Projecten Stamhuis Profielschets Manager Projecten Stamhuis ERLY the consulting company Datum: maart 2018 Adviseur: drs. Lilian Vos Organisatie Stamhuis is een toonaangevende organisatie op het gebied van winkelverbouwingen

Nadere informatie

Door middel van deze sollicitatiecode verplicht het bevoegd gezag zich de rechten van de sollicitant te waarborgen met betrekking tot:

Door middel van deze sollicitatiecode verplicht het bevoegd gezag zich de rechten van de sollicitant te waarborgen met betrekking tot: Sollicitatiecode GSF Doel van sollicitatie code Door middel van deze sollicitatiecode verplicht het bevoegd gezag zich de rechten van de sollicitant te waarborgen met betrekking tot: Een zorgvuldige selectieprocedure;

Nadere informatie

1. Senior HRM-adviseur

1. Senior HRM-adviseur 1. Senior HRM-adviseur Zorggroep is een snel groeiende, landelijk werkende zorggroep. Zorggroep werkt met ongeveer 950 medewerkers en een budget van 30 miljoen op 28 locaties. Zorggroep onderscheidt zich

Nadere informatie

Wij timmeren aan de weg

Wij timmeren aan de weg Wij timmeren aan de weg Even voorstellen; Bouwkracht Vakpersoneel. Bouwkracht vakpersoneel B.V. is onderdeel van de LubronGroep en voortgekomen uit Lubron technisch intermediair. Onder de vlag van Lubron

Nadere informatie

Werken bij KleurrijkWonen

Werken bij KleurrijkWonen Werken bij KleurrijkWonen KleurrijkWonen is een ambitieuze organisatie. Onze ambities realiseren we met medewerkers die met ondernemingszin, initiatief, groei, durf tot vernieuwing en resultaatgericht

Nadere informatie

Wat heeft de verzekerde aan TOPGGZ. TOPGGz, 20 januari 2010 Dr. R. Luijk, beleidsadviseur Zorg Zorgverzekeraars Nederland

Wat heeft de verzekerde aan TOPGGZ. TOPGGz, 20 januari 2010 Dr. R. Luijk, beleidsadviseur Zorg Zorgverzekeraars Nederland Wat heeft de verzekerde aan TOPGGZ TOPGGz, 20 januari 2010 Dr. R. Luijk, beleidsadviseur Zorg Zorgverzekeraars Nederland Inhoud 1. Bespiegelingen 2. Zorgzwaarte 3. Transparantie 4. Financiering 2 Inhoud

Nadere informatie

LOCATIE 2. Voor welke locatie heeft u een vacature? Nederland / Provincie Standplaats (stad) Postcode (verplicht) Drenthe

LOCATIE 2. Voor welke locatie heeft u een vacature? Nederland / Provincie Standplaats (stad) Postcode (verplicht) Drenthe Intern openstellen (voor herplaatsingskandidaten + (inter) departementaal) Indien de vacature eerder opengesteld is, vacaturenummer melden: DJI_ VACATURE GEGEVENS 1. Hoeveel fte zoekt u voor deze vacature?

Nadere informatie

de toegevoegde waarde

de toegevoegde waarde de toegevoegde waarde MEER DAN EEN DAK BOVEN JE HOOFD ONZE ERVARING LEERT DAT... Driehoek Vastgoed biedt u expertise op het gebied van huis vesting en vastgoedbeheer. Voor iedere organisatie is huisvesting

Nadere informatie

Workshop FWG 30 november Marguerite Boersma NVLF Maaike Langerak FBZ

Workshop FWG 30 november Marguerite Boersma NVLF Maaike Langerak FBZ Workshop FWG 30 november 2018 Marguerite Boersma NVLF Maaike Langerak FBZ Inhoud Workshop Voorstellen Marguerite & Maaike Uitleg FWG-systeem Situaties: werkgever wil de functiebeschrijving aanpassen werkgever

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL OPLEIDINGSMANAGER MARNIX ACADEMIE

FUNCTIEPROFIEL OPLEIDINGSMANAGER MARNIX ACADEMIE FUNCTIEPROFIEL OPLEIDINGSMANAGER MARNIX ACADEMIE Inhoudsopgave 1 De Marnix Academie 3 De organisatie 3 De missie 3 Visie 3 De thema s 3 Organogram 4 2 Opleidingsmanager 5 Plaats in de organisatie 5 Taken

Nadere informatie

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand Profiel FenterDaniëls bemiddelt sinds 1999 in personeel voor FINANCE posities. Dat doen wij voor vaste functies. Daarnaast ondersteunen wij organisaties met tijdelijk personeel. Onze wervings- en selectieprocedure

Nadere informatie

HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES

HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES WWW.OPENHR.NL ALGEMENE INFORMATIE OPEN HR Wij bemiddelen al tien jaar in vaste en interim HR functies. We werven, selecteren en headhunten het beste HR talent

Nadere informatie

Vacatures. U treft in dit bestand meerdere vacatures aan. Scroll naar beneden om ze allemaal te zien

Vacatures. U treft in dit bestand meerdere vacatures aan. Scroll naar beneden om ze allemaal te zien Vacatures U treft in dit bestand meerdere vacatures aan Scroll naar beneden om ze allemaal te zien Vooronze(internationale)projectenzijn wijopzoeknaarnieuwecolega s: recruitment interim development COMMERCIEEL

Nadere informatie

Manager Sociaal Medische Zaken

Manager Sociaal Medische Zaken Profiel Manager Sociaal Medische Zaken Verbindende manager met hart voor mens, kwaliteit én resultaat 24 mei 2019 Opdrachtgever UWV SMZ district Rijnmond Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde,

Nadere informatie

DNV GL BUSINESS ASSURANCE

DNV GL BUSINESS ASSURANCE MAxAGEMENTSYSTEEM CPNTIFICAAT Certificaat Nr. I 85552-201 5-AQ-NLD-RvA Dit is ter bevestiging dat Onderdelen Bouman GGZ, I)elta, Youz en Sprink Ma>r Euwelaan 1, 3062MA Rotterdam, Nederland en de locaties

Nadere informatie

Sociaal plan Mueller ten behoeve van de verhuizing naar de nieuw te bouwen locatie te Groenlo.

Sociaal plan Mueller ten behoeve van de verhuizing naar de nieuw te bouwen locatie te Groenlo. Sociaal plan Mueller ten behoeve van de verhuizing naar de nieuw te bouwen locatie te Groenlo. Inleiding Deze regeling (hierna te noemen: de Regeling), is bedoeld om de opvang van de sociale gevolgen te

Nadere informatie

LID RAAD VAN TOEZICHT PROFIEL BESTUURLIJK / ZORGINHOUDELIJK

LID RAAD VAN TOEZICHT PROFIEL BESTUURLIJK / ZORGINHOUDELIJK LID RAAD VAN TOEZICHT PROFIEL BESTUURLIJK / ZORGINHOUDELIJK Oktober 2018 De organisatie RIBW Kennemerland / Amstelland en de Meerlanden De Regionale Instelling voor Beschermd Wonen Kennemerland / Amstelland

Nadere informatie

Selecterende vacatureteksten schrijven

Selecterende vacatureteksten schrijven Selecterende vacatureteksten schrijven Gericht op BBL- en duale kandidaten Mieke Hees Aviso Communicatie 7 kenmerken van een goede vacaturetekst (voor opleidingen) 1. Verkoopt de baan/opleiding (jobmarketing)

Nadere informatie

Lid Raad van Toezicht Aandachtgebieden financiën, bedrijfsvoering en vastgoed

Lid Raad van Toezicht Aandachtgebieden financiën, bedrijfsvoering en vastgoed Vacature Lid Raad van Toezicht Aandachtgebieden financiën, bedrijfsvoering en vastgoed Stichting De Waalboog Nijmegen 13 maart 2019 1 Stichting De Waalboog Stichting De Waalboog is één van de grote Nijmeegse

Nadere informatie

Profielschets Rayonmanager Zuid-West (32 40 uur) Stichting Lezen & Schrijven

Profielschets Rayonmanager Zuid-West (32 40 uur) Stichting Lezen & Schrijven Profielschets Rayonmanager Zuid-West (32 40 uur) Stichting Lezen & Schrijven ERLY the consulting company Datum: april 2017 Adviseur: drs. Tristan Vos Stichting Lezen & Schrijven Reizen met het openbaar

Nadere informatie

BELEIDSMEDEWERKER DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING (M/V) voor 16 tot 24 uur per week

BELEIDSMEDEWERKER DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING (M/V) voor 16 tot 24 uur per week Interne en externe oproep Afdeling PO&O Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen, waarbij

Nadere informatie

Lid Raad van Toezicht Yulius

Lid Raad van Toezicht Yulius Lid Raad van Toezicht Yulius Organisatie Algemeen Yulius is specialist in de behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met psychiatrische problemen én ook specialist op het gebied van speciaal

Nadere informatie

Profielschets Concerncontroller Fusiegemeente Altena

Profielschets Concerncontroller Fusiegemeente Altena Profielschets Concerncontroller Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de herindeling

Nadere informatie

Een niet vrijwillige opname in het verpleeghuis

Een niet vrijwillige opname in het verpleeghuis Een niet vrijwillige opname in het verpleeghuis Ouderen Een niet vrijwillige opname in het verpleeghuis Introductie Op dit moment is uw dementerend familielid in behandeling bij Mondriaan Ouderen van Mondriaan.

Nadere informatie

PLANON CONDITION ASSESSOR VOOR VASTGOEDBEHEERDERS. Goede besluitvorming en afweging van prioriteiten voor meerjaren gebouwonderhoud

PLANON CONDITION ASSESSOR VOOR VASTGOEDBEHEERDERS. Goede besluitvorming en afweging van prioriteiten voor meerjaren gebouwonderhoud PLANON CONDITION ASSESSOR VOOR VASTGOEDBEHEERDERS Goede besluitvorming en afweging van prioriteiten voor meerjaren gebouwonderhoud De Planon Condition Assessor bevat onder andere: De volledige NEN 2767-

Nadere informatie

Maak het waar met de cliëntenraad

Maak het waar met de cliëntenraad Maak het waar met de cliëntenraad Ouderen Maak het waar met de cliëntenraad Wat is de Cliëntenraad ouderen De cliëntenraad is een groep van vijf tot tien mensen die met de directeur overlegt over bepaalde

Nadere informatie