Procesbeschrijving. Aanmelding. Keuzeinformatiegesprek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Procesbeschrijving. Aanmelding. Keuzeinformatiegesprek"

Transcriptie

1 Procesbeschrijving Friesland Begeleid Wonen heeft het primaire zorgproces als volgt vastgesteld. Aanmelding van een potentiële cliënt, keuzeinformatiegesprek met potentiële cliënt, intakegesprek met potentiële cliënt, zorgverleningtraject met cliënt, einde zorgtraject met cliënt. Aanmelding intakegesprek Keuzeinformatiegesprek Zorgverleningtraject Einde zorgtraject (uitstroom) Aanmelding Medewerker: Ontvangt aanmeldingen telefonisch. Medewerker noteert naam en telefoonnummer van de potentiële cliënt en geeft deze door aan de intaker van Friesland Begeleid Wonen via Ontvangt aanmelding telefonisch, via mail of via een medewerker van Friesland Begeleid Wonen en noteert de gegevens van de potentiële cliënt: Naam, telefoonnummer en mail. De intaker neemt binnen 10 werkdagen contact op met de potentiële cliënt en maakt een afspraak voor een keuzeinformatiegesprek waarbij de intaker en orthopedagoog betrokken zijn. De intaker besluit in overleg met de directie wie nog meer bij het gesprek aanwezig is. Intaker belt met de cliënt om na te gaan of er sprake is van een lopende indicatie. Als dit niet het geval is moet de cliënt eerst een lopende indicatie krijgen voordat vervolgstappen in het traject ingezet gaan worden. Keuzeinformatiegesprek Intaker Geeft informatie aan de potentiële cliënt over Friesland Begeleid Wonen aan de hand van het geldende format voor keuzeinformatiegesprekken binnen Friesland Begeleid Wonen. Intaker inventariseert of de hulpvraag van de cliënt binnen de financieringsstromen, insluiting- en uitsluitingcriteria van Friesland Begeleid Wonen vallen

2 Orthopedagoog: De orthopedagoog kijkt vanuit haar expertise naar de signalen omtrent gedrag, middellengebruik en diagnostiek die aanleiding kunnen vormen om een client wel of niet in zorg te nemen. Aan de hand van het keuzeinformatiegesprek beslist de cliënt of hij wel of niet gebruik wil maken van het ondersteuningsaanbod van Friesland Begeleid Wonen. De orthopedagoog maakt een nieuwe afspraak met de potentiële cliënt als Friesland Begeleid Wonen en de cliënt besluiten een intakegesprek te voeren. Soms kan dit gesprek ook gelijk na het keuzeinformatiegesprek plaatsvinden. De orthopedagoog vult, indien van toepassing, het toestemmingsformulier in ten behoeve van informatieoverdracht met/ tussen medezorgverleners en belt deze zorgverleners voor informatie over de cliënt. Intakegesprek Intaker Intaker voert samen met directeur en orthopedagoog het intakegesprek aan de hand van het geldende aanmeldingsformulier. De intaker, orthopedagoog en directeur bespreken wie het aanmeldingsformulier in gaat vullen. Intaker vraagt door op de in- en uitsluitingscriteria die binnen Friesland Begeleid Wonen gehanteerd worden. Intaker bepaalt na het intakegesprek samen met de directeur en orthopedagoog om een cliënt wel of niet in zorg te nemen. Tijdens dit overleg kan ook bepaald worden om met toestemming van de cliënt (nogmaals) andere betrokken disciplines te benaderen om informatie uit te wisselen om een compleet beeld te krijgen van een cliënt. Directeur Directeur voert samen met intaker en orthopedagoog het intakegesprek aan de hand van het geldende aanmeldingsformulier. De intaker, orthopedagoog en directeur bespreken wie het aanmeldingsformulier in gaat vullen. Directeur vult de orthopedagoog aan die uitleg geeft over bepaalde documentatie binnen Friesland Begeleid Wonen: Vrijheidsbeperkende maatregelen, gedragscode, huisregels en klachtenprocedure. Directie bepaalt samen met de orthopedagoog en intaker om de cliënt wel of niet in zorg te nemen. Directie kijkt naar het aanmeldingsformulier, insluiting- en uitsluitingcriteria en ze zorgvraag van de cliënt om te besluiten om iemand wel of niet in zorg te nemen. De directeur vraagt waar mogelijk, en met toestemming van de cliënt via het toestemmingsformulier, input van (oude) zorgverleners of werkgevers van de cliënt.

3 Orthopedagoog De orthopedagoog voert samen met directeur intakegesprek aan de hand van een document waarbij aanmeldingsformulier waar vragen op alle levensgebieden van de ZRM gesteld worden en de behoeften, wensen, mogelijkheden en beperkingen van de cliënt geëvalueerd worden. De orthopedagoog neemt vrijheidsbeperkende maatregelen, gedragscode, huisregels en klachtenprocedure met de potentiële cliënt door. De orthopedagoog bepaalt vanuit haar expertise of de cliënt voldoende zelfredzaam is voor begeleid wonen of ambulante ondersteuning, hoe groot de kans op terugval van de cliënt is in (oude) gedragingen en/ of verslaving- en/ of agressieproblematieken. Orthopedagoog gebruikt hier ook de in- en uitsluitingcriteria van Friesland Begeleid Wonen bij. De orthopedagoog en intaker vragen door op de medicatie, medicatietoediening en medicatie in eigen beheer. Friesland Begeleid Wonen zal met toestemming van de cliënt de huisarts of psychiater bellen om de medicatie in eigen beheer en toediening te beoordelen. Dit gebeurt altijd als de cliënt aangeeft medicatie te gebruiken. Zorgverleningstraject Bewaakt de afloop van de indicatie en vraagt een herindicatie aan. Houdt contact met de (centrum)gemeente en/ of indicatiesteller. Stelt de zorgovereenkomst van de cliënt op. Directeur: Directeur wijst samen met de orthopedagoog een persoonlijk begeleider van de cliënt aan. Het zorgverleningtraject kan pas beginnen als er een beschikking, indicatie of schriftelijke toestemming van de (centrum)gemeente of intaker van de gemeente is. Werkbegeleider: Is gespecialiseerd in de ondersteuning van cliënten onder de 18 jaar. Neemt tijdelijk taken over als medewerkers vastlopen in de ondersteuning maar zijn rol is vooral ondersteunend en adviserend richting persoonlijk begeleider. Orthopedagoog: Heeft eens in de 3 maanden een gesprek met de medewerkers over de (methodische) begeleiding van de cliënten en legt dit vast. Orthopedagoog geeft de directie informatie over het (methodisch) functioneren van medewerkers Is minimaal eens in de 6 maanden aanwezig bij de evaluatie en formulering van het zorgplan met de medewerker en cliënt.

4 Neemt tijdelijk taken over als medewerkers vastlopen in de ondersteuning maar haar rol is vooral ondersteunend en adviserend richting persoonlijk begeleider Administratieve medewerkers: Administratieve medewerkers stemmen af wie de huurovereenkomst opzet. Administratieve medewerkers stellen de maandelijks uurfacturen op van medewerkers en geven deze aan de persoonlijk begeleider mee ter ondertekening. Persoonlijk Begeleider: Start zorg op bij de cliënt waarbij de eerste zes weken de zorgbehoefte geïnventariseerd word en een evaluatie van de observatie, risicosignalering, levensgeschiedenis en een zorgplan opgesteld. Zie hiervoor de methodebeschrijving van Friesland Begeleid Wonen. Administratieve medewerkers zorgen voor een handtekening van de cliënt onder de zorg- en huurovereenkomst en bijlage zorgovereenkomst. Past de zorgovereenkomst zo nodig aan en draagt er zorg voor dat deze ondertekend wordt door de cliënt. De directie informeert de betreffende medewerker over de wijzigingen in de indicatie. Stelt een sleutelovereenkomst op. Stelt de benodigde formulieren volgens inhoudsopgave cliëntendossier op. Stelt (mogelijk) de kindcheck samen met de cliënt op. Zorgt dat minimaal eens per 6 maanden de dienstverlening geëvalueerd wordt met de orthopedagoog en stelt medewerkers van de evaluatie en het nieuwe zorgplan op de hoogte. Als er medicatie in het spel is wordt Friese Wouden ingeschakeld en wordt de medicatie uitbesteed. Hiervoor wordt het geldende beleid rondom medicatie gebruikt. Legt de verleende zorg vast in Nedap en rapporteert hierin hoofdzakelijk onder doelen. Meldt afwijkingen, incidenten en klachten volgens de daarvoor geldende MIC procedure. Schakelt orthopedagoog (boven 18), werkbegeleider (onder 18) of kwaliteitsfunctionaris in bij het inzetten van vrijheidsbeperkende maatregelen en evaluaties van zorgplannen van cliënten. Persoonlijk begeleider dient op de hoogte te zijn van de geldende documenten, formulieren, privacyreglement en gedragscodes. Stelt binnen 24 uur Friese Wouden op de hoogte als cliënt medicatie gebruikt. Vult samen met Friese Wouden het geldende document medicatiebeleid in. Medewerkers: Verleent de zorg zoals afgesproken in het zorgplan. Legt de verleende zorg vast in Nedap waarbij hoofdzakelijk onder doelen wordt gerapporteerd.

5 Meldt afwijkingen, incidenten en klachten volgens de daarvoor geldende MIC procedure Orthopedagoog Is minimaal 1x in de 6 maanden bij de evaluatie van het zorgplan aanwezig. Vanuit zijn expertise geeft gedragswetenschappen input over de ondersteuningswijze bij/ van een cliënt. Zorgplannen worden aan de hand van het geldende format geëvalueerd. Meldt afwijkingen, incidenten en klachten volgens de daarvoor geldende protocollen. Einde Zorgtraject Directeur: Maakt de laatste facturen op Sluit het analoge dossier van de cliënt en bewaard deze volgens de verplichte termijn van 15 jaar in een afgesloten kast. Voert een afsluitend gesprek met de cliënt en persoonlijk begeleider en legt deze volgens het geldende format vast. Sluit het digitale dossier van de cliënt. Persoonlijk Begeleider: Voert een afsluitend gesprek met de cliënt en directie. Zorgt voor rapportage in NEDAP met betrekking tot einde zorgtraject. Hierin wordt duidelijk vermeld welke overweging, reden en derden betrokken waren bij het afsluiten van het zorgtraject van de deelnemer. Zorgt voor warme overdracht met een wijkteam als cliënt uit zorg gaat maar er vanuit Friesland Begeleid Wonen zorg blijft dat de cliënt onvoldoende zelfstandig kan functioneren in de maatschappij. Zorgt voor warme overdracht met nieuwe zorgverlener als de cliënt uit zorg gaat en naar een andere zorgverlener gaat. Dit gaat volgens de geldende procedure

Notitie. Protocol Medicatiegebruik leerlingen Yulius Onderwijs Versie: 1.0 Datum: 18 juli 2018

Notitie. Protocol Medicatiegebruik leerlingen Yulius Onderwijs Versie: 1.0 Datum: 18 juli 2018 Notitie Protocol Medicatiegebruik leerlingen Yulius Onderwijs Versie: 1.0 Datum: 18 juli 2018 Contact Directie Onderwijs T 088-4056401 directie.onderwijs@yulius.nl Inleiding Yulius Onderwijs biedt onderwijs

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PARTICULIERE THUISZORG CRISTAL CARE. CRISTAL CARE Rodenburgstraat 35, 3043 TS Rotterdam

Algemene Voorwaarden PARTICULIERE THUISZORG CRISTAL CARE. CRISTAL CARE Rodenburgstraat 35, 3043 TS Rotterdam 2016 Algemene Voorwaarden PARTICULIERE THUISZORG CRISTAL CARE CRISTAL CARE Rodenburgstraat 35, 3043 TS Rotterdam Inleiding Cristal Care Thuiszorg verleent zorg bij mensen thuis. Wij bieden die zorg graag

Nadere informatie

2 Procesbeschrijving Intake en ZDVO Radar HKZ 2.2

2 Procesbeschrijving Intake en ZDVO Radar HKZ 2.2 2 Procesbeschrijving Intake en ZDVO Radar HKZ 2.2 Procesbeschrijving Intake en ZDVO Radar/2.0/23-08-2010/P. Caelen 1 van 6 Procesbeschrijving Intake en ZDVO Radar Risico's en doel van de procesbeschrijving.:

Nadere informatie

Proces gespecialiseerde jeugdhulp (ZIN): Toegang door CJG

Proces gespecialiseerde jeugdhulp (ZIN): Toegang door CJG Proces gespecialiseerde jeugdhulp (ZIN): Toegang door CJG 1 Aanmelding jeugdige 2 Onderzoek CJG Geen/ voorliggende hulp nee 3 Gesp jeugdhulp nodig? ja 4 Opstellen deel 1 5 Bepalen inzet en aanbieder 6

Nadere informatie

Inhoudsopgave Algemene Voorwaarden:

Inhoudsopgave Algemene Voorwaarden: Inhoudsopgave Algemene Voorwaarden: 1. Doel van het verblijf op de... 2. Duur van de overeenkomst... 3. Verblijf op de... 4. Begeleiding... 4.1 Individuele begeleiding... 5. Overleg... 6. Klachtenprocedure...

Nadere informatie

Informatie over Eddee Zorgverlening... 2. Eddee Zorgverlening: even voorstellen... 3. Zorgaanbod... 3. Individuele begeleiding...

Informatie over Eddee Zorgverlening... 2. Eddee Zorgverlening: even voorstellen... 3. Zorgaanbod... 3. Individuele begeleiding... INFORMATIEBROCHURE Informatie over Eddee Zorgverlening Inhoud Informatie over Eddee Zorgverlening... 2 Eddee Zorgverlening: even voorstellen... 3 Zorgaanbod... 3 Individuele begeleiding... 3 Individuele

Nadere informatie

Toetsingskader Toezicht Wmo Verwey-Jonker Instituut en GGD GHOR Nederland

Toetsingskader Toezicht Wmo Verwey-Jonker Instituut en GGD GHOR Nederland Toetsingskader Toezicht Wmo Verwey-Jonker Instituut en GGD GHOR Nederland Het onderstaande toetsingskader van het Verwey-Jonker Instituut en GGD GHOR wordt als leidraad gebruikt bij het bezoeken van de

Nadere informatie

Voortraject... 2 Wat kan ik bij de aanmelding verwachten?... 3 Wat kan ik bij de intake verwachten?... 4 Behandeling... 7 Afsluiting en nazorg

Voortraject... 2 Wat kan ik bij de aanmelding verwachten?... 3 Wat kan ik bij de intake verwachten?... 4 Behandeling... 7 Afsluiting en nazorg Inhoudsopgave Inleiding... 2 Voortraject... 2 Wat kan ik bij de aanmelding verwachten?... 3 Wat kan ik bij de intake verwachten?... 4 Behandeling... 7 Afsluiting en nazorg... 8 Overige informatie... 10

Nadere informatie

Voortraject...2 Wat kan ik bij de aanmelding verwachten?...3 Wat kan ik bij de intake verwachten?...4 Behandeling...6 Afsluiting en nazorg

Voortraject...2 Wat kan ik bij de aanmelding verwachten?...3 Wat kan ik bij de intake verwachten?...4 Behandeling...6 Afsluiting en nazorg Inhoudsopgave Inleiding... 2 Voortraject...2 Wat kan ik bij de aanmelding verwachten?...3 Wat kan ik bij de intake verwachten?...4 Behandeling...6 Afsluiting en nazorg... 7 Overige informatie... 9 Samen

Nadere informatie

verslavings VRIJ LEVEN

verslavings VRIJ LEVEN IEDER MENS IS BESTEMD OM VRIJ TE ZIJN verslavings VRIJ LEVEN INFORMATIE VOOR CLIËNTEN GELOOF IN VRIJHEID WELKOM BIJ TERWILLE BEDANKT VOOR JE AANMELDING BIJ TERWILLE. GOED DAT JE DEZE STAP HEBT GEZET. OM

Nadere informatie

Bijlage 11 informatiemap

Bijlage 11 informatiemap Bijlage 11 informatiemap Contactinformatie. Beter Leven Zorg Markt 38 4841 AC Prinsenbeek Tel: 076-8896901 (bereikbaar op kantoortijden) E-Mail: info@beterlevenzorg.nl Datum laatst aangepast: juni 2018

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Traject 58 Voor levering van zorg april 2014

Algemene Voorwaarden Traject 58 Voor levering van zorg april 2014 Algemene Voorwaarden Traject 58 Voor levering van zorg april 2014 Inhoud: 1. Algemeen 2. Informatie 3. Totstandkoming van de overeenkomst 4. Plan van Aanpak 5. Privacy 6. Kwaliteit en veiligheid 7. Hulpverlening

Nadere informatie

Voortraject... 2 Wat kan ik bij de aanmelding verwachten?... 3 Wat kan ik bij de intake verwachten?... 4 Behandeling... 6 Afsluiting en nazorg

Voortraject... 2 Wat kan ik bij de aanmelding verwachten?... 3 Wat kan ik bij de intake verwachten?... 4 Behandeling... 6 Afsluiting en nazorg Inhoudsopgave Inleiding... 2 Voortraject... 2 Wat kan ik bij de aanmelding verwachten?... 3 Wat kan ik bij de intake verwachten?... 4 Behandeling... 6 Afsluiting en nazorg... 7 Overige informatie... 9

Nadere informatie

Organisatie: KadeZorg Functie: Verzorgende IG nv. 3

Organisatie: KadeZorg Functie: Verzorgende IG nv. 3 Organisatie: KadeZorg Functie: nv. 3 Kern van de functie De verzorgende levert cliëntgerichte zorg (lichamelijke, geestelijke en sociale hulp, begeleiding en verzorging) aan cliënten binnen de daartoe

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb)

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) DEEL 1: verpleegkundige deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger

Nadere informatie

Zorgaanbieder Verbinding

Zorgaanbieder Verbinding Gezamenlijk werkproces Sociaal Wijkteam en zorgaanbieders DIAH In de werkgroep is afgesproken om het werkproces van het sociaal wijkteam en de zorgaanbieders DIAH in kaart te brengen. En dan met name waar

Nadere informatie

Bijlage 11 informatiemap

Bijlage 11 informatiemap Bijlage 11 informatiemap Contactinformatie. Beter Leven Zorg Markt 38 4841 AC Prinsenbeek Tel: 076-8896901 (bereikbaar op kantoortijden) E-Mail: info@beterlevenzorg.nl Datum laatst aangepast: 01 januari

Nadere informatie

Kwaliteitsstatuut Regionaal Autisme Centrum. Inhoudsopgave

Kwaliteitsstatuut Regionaal Autisme Centrum. Inhoudsopgave Pagina 1 van 5 Kwaliteitsstatuut Regionaal Autisme Centrum Inhoudsopgave 1. Algemene informatie 1.1. Contactgegevens 1.2. Beschrijving van het zorgaanbod 1.3. Professioneel netwerk en samenwerkingspartners

Nadere informatie

BESCHRIJVING ZORGPROCES

BESCHRIJVING ZORGPROCES BESCHRIJVING ZORGPROCES Transmurale Zorgbrug Vechtdal (TZB) van order naar tot en met de nazorg na ontslag door thuiszorg Versie 12-09-2017 V0.2 Inleiding Door de transmurale zorg brug Vechtdal het zorgproces

Nadere informatie

Privacyverklaring zorgvrager

Privacyverklaring zorgvrager Privacyverklaring zorgvrager (03-2019) Persoonsgegevens bij Standby Zorg B.V. Uw privacy is voor Standby Zorg van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming, waarin

Nadere informatie

INVULINSTRUCTIE URENOVERZICHT

INVULINSTRUCTIE URENOVERZICHT INVULINSTRUCTIE URENOVERZICHT 1. Periode Hier vult u de periode / maand in waarover u verantwoording aflegt. 2. en aantal gewerkte Het gaat hier om de datum waarop de hulp gewerkt heeft en het aantal dat

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget deel 1 verpleging en verzorging (pgb vv)

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget deel 1 verpleging en verzorging (pgb vv) Aevitae Postbus 2705 6401 DE Heerlen Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget deel 1 verpleging en verzorging (pgb vv) DEEL 1: Verpleegkundige deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde

Nadere informatie

ONDERWIJSZORGLOKET BERSEBA ZEELAND

ONDERWIJSZORGLOKET BERSEBA ZEELAND ONDERWIJSZORGLOKET BERSEBA ZEELAND informatie voor OUDERS Elk kind zijn talent, elk kind zijn onderwijs ONDERWIJSZORGLOKET BERSEBA ZEELAND Biezelingsestraat 24 4421 BS Kapelle T: 0182 760 770 / 06 130

Nadere informatie

PILOT CONSULTATIEFUNCTIE 2018

PILOT CONSULTATIEFUNCTIE 2018 PILOT CONSULTATIEFUNCTIE 2018 Aanbieders van specialistische jeugdhulp en ondersteuning kunnen vanaf 01-06-2018 deelnemen aan de pilot consultatiefunctie. De pilot loopt tot eind 2018. Aanbieders kunnen

Nadere informatie

Privacyverklaring Cliënten t.b.v. leden Branchevereniging Thuiszorg Nederland

Privacyverklaring Cliënten t.b.v. leden Branchevereniging Thuiszorg Nederland Persoonsgegevens bij Thuiszorg Hart voor 24-05-2018 Uw privacy is voor Thuiszorg Hart voor van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming, waarin is geregeld hoe

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Onze Jongeren

Algemene Voorwaarden Onze Jongeren Algemene Voorwaarden Onze Jongeren 1 Inhoud 1 Inleiding... 3 1.1 Missie:... 3 2 Privacy Policy website... 4 3 Documenten, werkaantekeningen en verslagleggingen... 5 3.1 Documenten/formulieren... 5 3.2

Nadere informatie

Royal Care Holding. Privacyverklaring Cliënten

Royal Care Holding. Privacyverklaring Cliënten Royal Care Holding Privacyverklaring Cliënten (Model Branchevereniging Thuiszorg Nederland) Organisaties die onderdeel zijn van Royal Care Holding: Cura Thuiszorg te Hilversum Met de Thuiszorg te Heemstede

Nadere informatie

Privacyverklaring Cliënten. Arja Thuiszorg

Privacyverklaring Cliënten. Arja Thuiszorg Privacyverklaring Cliënten Arja Thuiszorg Datum: 23-04-2019 1. Persoonsgegevens bij Arja Thuiszorg Uw privacy is voor Arja Thuiszorg van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de Algemene Verordening

Nadere informatie

Mevrouw Van der Heuvel heeft haar PGB goed geregeld. En jij? Lees op defriesland.nl/pgb hoe PGB bij De Friesland voor u wordt geregeld

Mevrouw Van der Heuvel heeft haar PGB goed geregeld. En jij? Lees op defriesland.nl/pgb hoe PGB bij De Friesland voor u wordt geregeld 2016 Mevrouw Van der Heuvel heeft haar PGB goed geregeld. En jij? Lees op defriesland.nl/pgb hoe PGB bij De Friesland voor u wordt geregeld Hoe wordt uw Persoonsgebonden Budget (PGB) geregeld? Een persoonsgebonden

Nadere informatie

Kwaliteitsstatuut Regionaal Autisme Centrum. Inhoudsopgave

Kwaliteitsstatuut Regionaal Autisme Centrum. Inhoudsopgave Pagina 1 van 6 Kwaliteitsstatuut Regionaal Autisme Centrum Inhoudsopgave 1. Algemene informatie 1.1. Contactgegevens 1.2. Beschrijving van het zorgaanbod 1.3. Professioneel netwerk en samenwerkingspartners

Nadere informatie

Algemene voorwaarden:

Algemene voorwaarden: Algemene voorwaarden: Onder cliënt wordt verstaan een ieder die van de begeleiding van TBA gebruik wenst te maken of maakt, dan wel enige overeenkomst van dien aard met haar wenst af te sluiten. Onder

Nadere informatie

GVT-team. Gespecialiseerde Verpleging

GVT-team. Gespecialiseerde Verpleging GVT-team Gespecialiseerde Verpleging Gespecialiseerde Verpleging: liever thuis dan in het ziekenhuis Infuus inbrengen, pijnbestrijding De Gespecialiseerde Verpleging Thuiszorgtechnologie van Cordaan- Thuiszorg

Nadere informatie

Behandelaren. Instructie Het Nieuwe ECD

Behandelaren. Instructie Het Nieuwe ECD Behandelaren Instructie Het Nieuwe ECD Inhoud Training - Welkom & uitleg training - Spelregels Het Nieuwe ECD - Processen binnen Het Nieuwe ECD - Uitleg ONS - Inloggen & cliënt opzoeken - Algemene en Medische

Nadere informatie

PROCEDUREBESCHRIJVING VOORBEHOUDEN en RISICOVOLLE MEDISCHE HANDELINGEN voor de EMILIUSSCHOOL.

PROCEDUREBESCHRIJVING VOORBEHOUDEN en RISICOVOLLE MEDISCHE HANDELINGEN voor de EMILIUSSCHOOL. PROCEDUREBESCHRIJVING VOORBEHOUDEN en RISICOVOLLE MEDISCHE HANDELINGEN voor de EMILIUSSCHOOL. In het kader van het leveren van kwalitatief verantwoorde zorg aan onze leerlingen is het noodzakelijk om de

Nadere informatie

Persoonlijk budgetplan PGB

Persoonlijk budgetplan PGB Persoonlijk budgetplan PGB Korte toelichting: U heeft een aanvraag gedaan bij het Startpunt of de WMO van de Gemeente Wageningen voor een maatwerkvoorziening. U wilt deze in de vorm van een persoonsgebonden

Nadere informatie

Invulling Aster Zorg van addendum bij kwaliteitskader verpleeghuiszorg voor langdurige zorg thuis met een Wlzindicatie

Invulling Aster Zorg van addendum bij kwaliteitskader verpleeghuiszorg voor langdurige zorg thuis met een Wlzindicatie Invulling Aster Zorg van addendum bij kwaliteitskader verpleeghuiszorg voor langdurige zorg thuis met een Wlzindicatie Inleiding Aster Zorg levert huishoudelijke hulp in het kader van de WLZ. We doen dat

Nadere informatie

ONDERWIJSZORGLOKET BERSEBA ZEELAND

ONDERWIJSZORGLOKET BERSEBA ZEELAND ONDERWIJSZORGLOKET BERSEBA ZEELAND informatie voor OUDERS augustus 2016 ONDERWIJSZORGLOKET BERSEBA ZEELAND Elstarstraat 1a 4421 DV Kapelle Secretariaat: 06-516 003 09 Zorgmakelaar: 06-130 977 96 E: loket-zeeland@berseba.nl

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (pgb vv)

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (pgb vv) Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (pgb vv) DEEL 1: verpleegkundige deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger

Nadere informatie

1.KLACHTEN 1.1. KWALITEIT VAN WERKEN:

1.KLACHTEN 1.1. KWALITEIT VAN WERKEN: 1.KLACHTEN 1.1. KWALITEIT VAN WERKEN: Ondanks het feit dat de School voor Educatie en Inburgering kwaliteit wil leveren, kan het zijn dat de cliënt niet tevreden is over de geleverde dienstverlening. De

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) - Deel 1

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) - Deel 1 Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) - Deel 1 Deel 1: Verpleegkundige deel aanvraag 2019 Dit deel vult de in samen met de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger

Nadere informatie

Plan van Aanpak Martha Flora Gouda

Plan van Aanpak Martha Flora Gouda Plan van Aanpak Martha Flora Gouda Algemeen Martha Flora beoogt om naast een focus op het persoonlijk welbevinden te streven naar een veilige leefomgeving, waarin op professionele wijze verantwoorde zorg

Nadere informatie

INTAKE- EN OPNAMEPROCEDURE Informatie voor de aanmelder

INTAKE- EN OPNAMEPROCEDURE Informatie voor de aanmelder INTAKE- EN OPNAMEPROCEDURE Informatie voor de aanmelder A. PROCEDURE 1. Aanmelding De kandidaat patiënt of een verwijzer kan zichzelf of een andere persoon aanmelden zowel telefonisch, per mail/brief of

Nadere informatie

Aanvraagformulier persoonsgebonden budget verpleging en verzorging

Aanvraagformulier persoonsgebonden budget verpleging en verzorging Aanvraagformulier persoonsgebonden budget verpleging en verzorging DEEL 1: Verpleegkundig deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger 1. Een kopie

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (pgb/vv)

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (pgb/vv) Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (pgb/vv) Postbus 400, 2300 AK Leiden T. (071) 5 825 825 F. (071) 5 825 011 zorgenzekerheid.nl K.v.K. 28050216 AFM nummer 12001019 DEEL

Nadere informatie

LINDENHOF KWALITEITSPLAN 2019 ONDERDEEL VAN KWALITEITSPLAN PIETER VAN FOREEST. Pieta Wilterdink, Locatiemanager AANTAL PAGINA S 6 EIGENAAR

LINDENHOF KWALITEITSPLAN 2019 ONDERDEEL VAN KWALITEITSPLAN PIETER VAN FOREEST. Pieta Wilterdink, Locatiemanager AANTAL PAGINA S 6 EIGENAAR LINDENHOF KWALITEITSPLAN 2019 ONDERDEEL VAN KWALITEITSPLAN PIETER VAN FOREEST AANTAL PAGINA S 6 EIGENAAR Pieta Wilterdink, Locatiemanager Kwaliteitsplan 2019 locatie Lindenhof Lindenhof staat in Delft

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zorgcoöperatie Thuisbasis Brabant U.A.

Algemene voorwaarden Zorgcoöperatie Thuisbasis Brabant U.A. 1. Toepasselijkheid Artikel 1. Toepasselijkheid De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden, opdrachten en overeenkomsten tussen de zorgaanbieder en opdrachtgevers die betrekking

Nadere informatie

Follow-up rapport van het inspectiebezoek aan Boerderij Ruimzicht te Oldelamer op 10 januari Amsterdam, mei 2013

Follow-up rapport van het inspectiebezoek aan Boerderij Ruimzicht te Oldelamer op 10 januari Amsterdam, mei 2013 Follow-up rapport van het inspectiebezoek aan Boerderij Ruimzicht te Oldelamer op 10 nuari 2013 Amsterdam, mei 2013 Inleiding Op 10 nuari 2013 heeft de Inspectie voor de Gezondheidszorg (hierna: de inspectie)

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb)

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) DEEL 1: verpleegkundige deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger

Nadere informatie

Follow-up rapport van het inspectiebezoek aan Stichting Maatwerk in Zorg te Amsterdam op 10 juni Utrecht December 2016

Follow-up rapport van het inspectiebezoek aan Stichting Maatwerk in Zorg te Amsterdam op 10 juni Utrecht December 2016 Follow-up rapport van het inspectiebezoek aan Stichting Maatwerk in Zorg te Amsterdam op 10 juni 2016 Utrecht December 2016 Inleiding Op 10 juni 2016 heeft de Inspectie voor de Gezondheidszorg (hierna:

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (PGB vv)

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (PGB vv) verpleging en verzorging ( vv) zorgenzekerheid.nl DEEL 1: Verpleegkundige deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde en/of een (wettelijke) vertegenwoordiger 1. Een kopie van dit

Nadere informatie

Wat doet NIM Maatschappelijk Werk?

Wat doet NIM Maatschappelijk Werk? Wat doet NIM Maatschappelijk Werk? Hulp, informatie en advies voor iedereen die het nodig heeft Bij NIM Maatschappelijk Werk kan iedereen die het nodig heeft (in Nijmegen en de regio) aankloppen voor gratis

Nadere informatie

Welkom bij GGz Breburg. Onderzoek, diagnostiek en behandeling Informatie voor cliënten

Welkom bij GGz Breburg. Onderzoek, diagnostiek en behandeling Informatie voor cliënten Welkom bij GGz Breburg Onderzoek, diagnostiek en behandeling Informatie voor cliënten 2 Inhoudsopgave 1. Aanmelding... 5 2. Onderzoek... 6 3. Hoe gaat uw behandeling verder?... 8 4. Waar kunnen familie

Nadere informatie

Privacyverklaring Cliënten

Privacyverklaring Cliënten Privacyverklaring Cliënten Persoonsgegevens bij Avondrust B.V. Uw privacy is voor Avondrust B.V. van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming, waarin is geregeld

Nadere informatie

Privacybeleid. Bestandsnaam Privacybeleid Pagina 1 van 8 Datum Geldig tot Auteur. 31 juli januari 2019 Hilal Gemril.

Privacybeleid. Bestandsnaam Privacybeleid Pagina 1 van 8 Datum Geldig tot Auteur. 31 juli januari 2019 Hilal Gemril. Privacybeleid Bestandsnaam Privacybeleid Pagina 1 van 8 Inhoudsopgave H1. Definities 3 H2. Inleiding 3 H3. Doel 4 H4. Toegang tot de geregistreerde gegevens 4 H5. Geheimhoudingsplicht medewerkers 4 H6.

Nadere informatie

1. Hoe stap ik het (her)indicatiegesprek in bij een cliënt met een gerichte PGB-vraag?

1. Hoe stap ik het (her)indicatiegesprek in bij een cliënt met een gerichte PGB-vraag? IK KRIJG DE VRAAG OM EEN PGB TE INDICEREN, WAT DOE IK? 1. Hoe stap ik het (her)indicatiegesprek in bij een cliënt met een gerichte PGB-vraag? Als verpleegkundige kom je nooit bij een cliënt om een PGB

Nadere informatie

Toetsingskader Wmo-toezicht Gelderland-Zuid

Toetsingskader Wmo-toezicht Gelderland-Zuid Toetsingskader 2019, pagina 1 Toetsingskader Wmo-toezicht Gelderland-Zuid De Wmo-toezichthouder ziet, in opdracht van de gemeenten in Gelderland-Zuid, toe op de kwaliteit van de maatschappelijke ondersteuning

Nadere informatie

Mevrouw Van der Heuvel heeft haar PGB goed geregeld. En jij? Lees op defriesland.nl/pgb hoe PGB bij De Friesland voor u wordt geregeld

Mevrouw Van der Heuvel heeft haar PGB goed geregeld. En jij? Lees op defriesland.nl/pgb hoe PGB bij De Friesland voor u wordt geregeld Mevrouw Van der Heuvel heeft haar PGB goed geregeld. En jij? Lees op defriesland.nl/pgb hoe PGB bij De Friesland voor u wordt geregeld Hoe wordt uw Persoonsgebonden Budget (PGB) geregeld? Een persoonsgebonden

Nadere informatie

Informatievoorziening klachten en privacy

Informatievoorziening klachten en privacy Informatievoorziening klachten en privacy Kwaliteitsborging We streven ernaar de kwaliteit van onze zorgverlening waar mogelijk te verbeteren. We doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging Deel 1

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging Deel 1 Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging Deel 1 Deel 1: Verpleegkundige deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger

Nadere informatie

BUDGETPLAN WMO BESCHERMD WONEN

BUDGETPLAN WMO BESCHERMD WONEN BUDGETPLAN WMO BESCHERMD WONEN Voor u ligt het budgetplan Wmo. U vult dit budgetplan in als u zelf uw ondersteuning wilt coördineren met een persoonsgebonden budget (pgb). In het budgetplan beschrijft

Nadere informatie

Voortgangscyclus ONS ECD

Voortgangscyclus ONS ECD Voortgangscyclus ONS ECD 1. De Clientadministratie maakt Client aan in ONS ECD. Clientadministratie vult de Clientmap (Overzicht/Algemeen/Financieel)met administratieve gegevens. Woonbegeleider vult de

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget deel 1 verpleging en verzorging (Zvw pgb)

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget deel 1 verpleging en verzorging (Zvw pgb) Deel 1: Verpleegkundig deel aanvraag 2019 Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde of een (wettelijk) vertegenwoordiger¹. Een kopie van dit deel van het aanvraagformulier dient te worden

Nadere informatie

Regeling Klachtenprocedure Stichting Kulturhus Haaksbergen

Regeling Klachtenprocedure Stichting Kulturhus Haaksbergen Regeling Klachtenprocedure Stichting Kulturhus Haaksbergen Inhoud: 1. Inleiding en algemeen 2. Het indienen van een klacht 3. Het afhandelen van een klacht 4. In beroep gaan 5. Slotbepalingen Bijlage:

Nadere informatie

Begeleidingsplan volwassenen en jongeren van 16 en 17 jaar

Begeleidingsplan volwassenen en jongeren van 16 en 17 jaar Begeleidingsplan volwassenen en jongeren van 16 en 17 jaar Begeleidingsovereenkomst jongeren (16 en 17 jaar) en volwassenen... 2 In te vullen voor het intakegesprek Begeleidingsplan... 5 In te vullen na

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget deel 1 verpleging en verzorging (Zvw pgb) DEEL 1: Verpleegkundige deel aanvraag 2019

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget deel 1 verpleging en verzorging (Zvw pgb) DEEL 1: Verpleegkundige deel aanvraag 2019 Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget deel 1 verpleging en verzorging (Zvw pgb) DEEL 1: Verpleegkundige deel aanvraag 2019 Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde of een (wettelijke)

Nadere informatie

Idris Afspraken en regelingen. Informatiefolder voor cliënten en cliëntvertegenwoordigers

Idris Afspraken en regelingen. Informatiefolder voor cliënten en cliëntvertegenwoordigers Idris Afspraken en regelingen Informatiefolder voor cliënten en cliëntvertegenwoordigers Welkom bij Idris Welkom bij Idris. In onze dienstverlening draait het om mensen. Samen met u werken we aan de beste

Nadere informatie

Klachtenprotocol Kinderopvang de 5

Klachtenprotocol Kinderopvang de 5 Klachtenprotocol Kinderopvang de 5 Klachtenprotocol Kinderopvang De 5 Inleiding Ondanks dat Kinderopvang De 5 open, eerlijk en oprecht handelt en communiceert kan het toch zijn dat er ontevredenheid bij

Nadere informatie

Expertise. Visie op problematiek

Expertise. Visie op problematiek Expertise Visie op problematiek De hulpverlening voor mensen met ASS is vaak langdurig en complex en strekt zich gelijktijdig uit over verschillende levensgebieden. Om mensen met deze complexe problematiek

Nadere informatie

Inhoudsopgave Inleiding... 2 Voortraject... 2 Wat kan ik bij de aanmelding verwachten?... 3 Wat kan ik bij de intake verwachten?... 4 Behandeling...

Inhoudsopgave Inleiding... 2 Voortraject... 2 Wat kan ik bij de aanmelding verwachten?... 3 Wat kan ik bij de intake verwachten?... 4 Behandeling... Inhoudsopgave Inleiding... 2 Voortraject... 2 Wat kan ik bij de aanmelding verwachten?... 3 Wat kan ik bij de intake verwachten?... 4 Behandeling... 7 Afsluiting en nazorg... 9 Overige informatie (tegels)...

Nadere informatie

m E E 1.2 Cliënt: een cliënt van MEE en/of zijn wettelijk vertegenwoordiger

m E E 1.2 Cliënt: een cliënt van MEE en/of zijn wettelijk vertegenwoordiger m E E Hoofdvestiging Breda Heerbaan 1001 4817 NL Breda Ondersteuning bij leven met een beperking Postbus 3207 1 4800 DE Breda T 0765223090 1 F07651490 10 infotdmeewestbrabant.nl www meewestbrabantnt Pagina

Nadere informatie

Privacyverklaring Cliënten. Stichting Aandacht Plus Zorg

Privacyverklaring Cliënten. Stichting Aandacht Plus Zorg Privacyverklaring Cliënten Stichting Aandacht Plus Zorg Deze privacy verklaring is als model, ten behoeve van haar leden, opgesteld door Branchevereniging Thuiszorg Nederland Persoonsgegevens bij Stichting

Nadere informatie

Privacyverklaring Cliënten Versie: 1.0 Datum: Pagina 1 van 6

Privacyverklaring Cliënten Versie: 1.0 Datum: Pagina 1 van 6 Datum: 11-09-2018 Pagina 1 van 6 Datum: 11-09-2018 Pagina 2 van 6 Persoonsgegevens bij Depse Zorg en Hulpverlening Uw privacy is voor Depse Zorg en Hulpverlening van groot belang. Wij houden ons dan ook

Nadere informatie

Fasehuizen. Informatie voor ouders/verzorgers

Fasehuizen. Informatie voor ouders/verzorgers Fasehuizen Informatie voor ouders/verzorgers Voor wie zijn fasehuizen bedoeld? Jongeren van 16 tot en met 18 jaar die zelfstandig willen wonen, maar daar nog begeleiding bij nodig hebben, kunnen dit leren

Nadere informatie

Behandelplan relatietherapie

Behandelplan relatietherapie Behandelplan relatietherapie Behandelingsovereenkomst relatietherapie... 2 In te vullen na de kennismaking voor de intake Behandelplan relatietherapie... 5 In te vullen na de intake Opvragen informatie

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb)

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) DEEL 1: verpleegkundige deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger

Nadere informatie

Kwaliteitshandboek HET EEPOS

Kwaliteitshandboek HET EEPOS Algemeen Het Eepos voert over de verschillende afdelingen heen één gezamenlijk opnamebeleid, waarbij de verschillende ondersteuningsfuncties flexibel kunnen worden aangeboden. We streven er naar dat de

Nadere informatie

Procedurehandboek Pagina 1 van 12

Procedurehandboek Pagina 1 van 12 Procedurehandboek Pagina van 2 Eigenaar : Directie. DOEL Het beschrijven van het proces van in-, door-, uitstroom alsmede ontwikkeling van personeel. 2. DEFINITIE Leidinggevende Directie, Zorgmanager,

Nadere informatie

Voorafgaand aan aanmelding behandeling ernstige enkelvoudige dyslexie (EED)

Voorafgaand aan aanmelding behandeling ernstige enkelvoudige dyslexie (EED) Voorafgaand aan aanmelding behandeling (EED) Uw kind heeft al een dyslexieverklaring voor 1. Met dit aanmeldingsformulier meldt u als ouder uw kind rechtstreeks aan voor een behandeltraject voor. Dit betekent

Nadere informatie

Uw kind aanmelden bij Visio: de route van aanmelding tot start

Uw kind aanmelden bij Visio: de route van aanmelding tot start Uw kind aanmelden bij Visio: de route van aanmelding tot start Gegevens en intake U heeft uw kind aangemeld bij Koninklijke Visio In deze folder leest u hoe dat traject verder verloopt. Uw kind 1) staat

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging Deel 1

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging Deel 1 Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging Deel 1 Deel 1: Verpleegkundige deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger

Nadere informatie

Volwassenen. Mondriaan. voor geestelijke gezondheid

Volwassenen. Mondriaan. voor geestelijke gezondheid Volwassenen Mondriaan voor geestelijke gezondheid Verslavingszorg Introductie Verslavingszorg verleent hulp aan volwassenen met problematisch gebruik van alcohol, drugs, medicijnen, gameverslaving en met

Nadere informatie

MODEL ONDERAANNEMINGSOVEREENKOMST VGN

MODEL ONDERAANNEMINGSOVEREENKOMST VGN MODEL ONDERAANNEMINGSOVEREENKOMST VGN DE ONDERGETEKENDEN: (1) [ ], statutair gevestigd te [ ], kantoorhoudende te [ ], hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door [ ], (hierna: "Partij 1") en (2) [ ], statutair

Nadere informatie

Stappenplan Groeidocument INTERN BEGELEIDER versie maart School en ouders hebben besloten een MDO aan te vragen.

Stappenplan Groeidocument INTERN BEGELEIDER versie maart School en ouders hebben besloten een MDO aan te vragen. Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Stappenplan Groeidocument INTERN BEGELEIDER versie maart 2016 1. Dringend advies: bekijk instructiefilmpje 2 http://youtu.be/mcwbbwkoedc) of klik op de knop op de

Nadere informatie

De Regiebehandelaar. Waar alles samenkomt. Informatie voor cliënten

De Regiebehandelaar. Waar alles samenkomt. Informatie voor cliënten De Regiebehandelaar Waar alles samenkomt Informatie voor cliënten De regiebehandelaar; uw reisleider door uw behandeling bij GGz Breburg Tijdens uw behandeling maakt u als het ware een reis door onze organisatie.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING 2 2 WAT SCHRIJFT DE WET VOOR 3 3 DEFINITIES 4 4 PROCEDURE VOOR BEHANDELING 5 5 GESCHILLENINSTANTIE 6

INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING 2 2 WAT SCHRIJFT DE WET VOOR 3 3 DEFINITIES 4 4 PROCEDURE VOOR BEHANDELING 5 5 GESCHILLENINSTANTIE 6 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING 2 2 WAT SCHRIJFT DE WET VOOR 3 3 DEFINITIES 4 4 PROCEDURE VOOR BEHANDELING 5 5 GESCHILLENINSTANTIE 6 6 ALGEMENE BEPALINGEN 7 Klachtenprocedure versie 1 - juli 2018

Nadere informatie

Aanvraagformulier persoonsgebonden budget verpleging en verzorging (Zvw-pgb) DEEL 1: verpleegkundige deel aanvraag

Aanvraagformulier persoonsgebonden budget verpleging en verzorging (Zvw-pgb) DEEL 1: verpleegkundige deel aanvraag Aanvraagformulier persoonsgebonden budget verpleging en verzorging (Zvw-pgb) DEEL 1: verpleegkundige deel aanvraag Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget deel 1 verpleging en verzorging (Zvw-pgb)

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget deel 1 verpleging en verzorging (Zvw-pgb) De Amersfoortse Verzekeringen Archimedeslaan 10, 3584 BA Utrecht Postbus 2072, 3500 HB Utrecht Tel. (033) 464 29 11 E-mail: info@amersfoortse.nl Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget deel 1 verpleging

Nadere informatie

Algemeen Buro Weer op weg weerbaarheid, faalangst, scheiding richt zich op het begeleiden van kinderen en jongeren vanaf 4 jaar en ouderbegeleiding.

Algemeen Buro Weer op weg weerbaarheid, faalangst, scheiding richt zich op het begeleiden van kinderen en jongeren vanaf 4 jaar en ouderbegeleiding. Algemene voorwaarden Algemeen Buro Weer op weg weerbaarheid, faalangst, scheiding richt zich op het begeleiden van kinderen en jongeren vanaf 4 jaar en ouderbegeleiding. Van toepassing op Deze algemene

Nadere informatie

5 oktober 2010 ZORGTRAJECT DE POELJEUGD

5 oktober 2010 ZORGTRAJECT DE POELJEUGD Schema 1 zorgroute: Er zijn 3 niveau s te onderscheiden: Zorg op groepsniveau, zorg op schoolniveau en bovenschoolse zorg. In het bovenstaande model zijn deze als volgt weergegeven: De rode cirkel (linksbovenin

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) - Deel 2

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) - Deel 2 Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) - Deel 2 Deel 2: Verzekerde deel aanvraag 2017 Dit deel wordt door u of uw (wettelijke) vertegenwoordiger ingevuld. 1 Wij verzoeken

Nadere informatie

Zorgkantoor: Instelling die in overeenstemming met wettelijke bepalingen verantwoordelijk is voor de zorgtoewijzing.

Zorgkantoor: Instelling die in overeenstemming met wettelijke bepalingen verantwoordelijk is voor de zorgtoewijzing. ALGEMENE VOORWAARDEN Inleiding Hierbij treft u de algemene voorwaarden aan van Breederzorg Thuiszorg. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Breederzorg alsmede de

Nadere informatie

Zorgboerderij de Rietstulp Nieuwe Wetering PC Mastenbroek

Zorgboerderij de Rietstulp Nieuwe Wetering PC Mastenbroek Inhoudsopgave Algemene Voorwaarden... 1. Doel van het verblijf op de Zorgboerderij... 2 2. Duur van de overeenkomst... 3 3. Verblijf op de Zorgboerderij... 3 4. Begeleiding... 3 4.1 Individuele begeleiding...

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) - Deel 1

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) - Deel 1 Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) - Deel 1 Deel 1: Verpleegkundige deel aanvraag 2018 Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde of een (wettelijke)

Nadere informatie

Privacyverklaring Cliënten. Arja Thuiszorg

Privacyverklaring Cliënten. Arja Thuiszorg Privacyverklaring Cliënten Arja Thuiszorg Datum: 25-05-2018 Persoonsgegevens bij Arja Thuiszorg [25-05-2018] Uw privacy is voor Arja Thuiszorg van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de Algemene Verordening

Nadere informatie

Welkom bij GGz Breburg, Volwassenen. Onderzoek, diagnostiek en behandeling Informatie voor cliënten

Welkom bij GGz Breburg, Volwassenen. Onderzoek, diagnostiek en behandeling Informatie voor cliënten Welkom bij GGz Breburg, Volwassenen Onderzoek, diagnostiek en behandeling Informatie voor cliënten 2 Inhoudsopgave Behandeling bij GGz Breburg Wat betekent dit voor u... 5 1. Aanmelding... 5 Uw gegevens

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER PERSOONSGEBONDEN BUDGET VERPLEGING EN VERZORGING. DEEL 1: verpleegkundig- deel

AANVRAAGFORMULIER PERSOONSGEBONDEN BUDGET VERPLEGING EN VERZORGING. DEEL 1: verpleegkundig- deel AANVRAAGFORMULIER PERSOONSGEBONDEN BUDGET VERPLEGING EN VERZORGING DEEL 1: verpleegkundig- deel 1. Zorgverzekeraar (van persoon voor wie het pgb wordt aangevraagd) Dit formulier is voor: a.s.r. basis ziektekostenverzekeringen

Nadere informatie

Persoonsgegevens bij Pro-Cura mei 2018

Persoonsgegevens bij Pro-Cura mei 2018 Privacyverklaring Cliënten Pro-Cura Thuiszorg BV Persoonsgegevens bij Pro-Cura mei 2018 Uw privacy is voor Pro-Cura van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming,

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT THUISZORG INIS

PRIVACYREGLEMENT THUISZORG INIS PRIVACYREGLEMENT THUISZORG INIS 1. BEGRIPSBEPALINGEN 1.1. Instellingen: De particuliere organisaties voor thuiszorg die onder de naam THUISZORG INIS actief zijn. 1.2. Persoonsgegeven: Een gegeven dat herleidbaar

Nadere informatie

Notitie: Van aanmeldformulier naar vraagdossier

Notitie: Van aanmeldformulier naar vraagdossier Notitie: Van aanmeldformulier naar vraagdossier Inleiding De werkgroep vraagverheldering heeft zich het eerste half jaar gericht op de opdracht om eenduidigheid in proces, inhoud, en dossiervorming aangaande

Nadere informatie

Kwaliteitsrapport 2018 Versie voor cliënten

Kwaliteitsrapport 2018 Versie voor cliënten Kwaliteitsrapport 2018 Versie voor cliënten Datum: Juni 2019 Auteur: Nienke Bouthoorn, Beleidsmedewerker kwaliteit Roos Deen, Zorg coördinator Jan Steven van Dijk, Bestuurder Inhoud Inleiding 3 1. Algemene

Nadere informatie