MODEL ONDERAANNEMINGSOVEREENKOMST VGN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MODEL ONDERAANNEMINGSOVEREENKOMST VGN"

Transcriptie

1 MODEL ONDERAANNEMINGSOVEREENKOMST VGN DE ONDERGETEKENDEN: (1) [ ], statutair gevestigd te [ ], kantoorhoudende te [ ], hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door [ ], (hierna: "Partij 1") en (2) [ ], statutair gevestigd te [ ], kantoorhoudende te [ ], hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door [ ], (hierna: "Partij 2"), hierna gezamenlijk aan te duiden als "Partijen" NEMEN HET VOLGENDE IN AANMERKING: (A) Partij 1 is een [AWBZ-instelling] en contracteert en levert in dit verband onder meer [omschrijving zorg]; Partij 1 is toegelaten op grond van de Wet Toelating Zorginstellingen ("WTZi") als instelling voor [ ]; (B) Partij 2 is een [omschrijving Partij 2]; (C) (D) Partij 1 heeft contractuele afspraken gemaakt met [ ] als gevolmachtigde om namens de AWBZ-verzekeraars als zorgkantoor in de regio [ ] AWBZ-zorg te contracteren. Deze afspraken richten zich op het [behandelen/verzorgen/begeleiden/verplegen] van AWBZ-verzekerden; [Voor de uitvoering van voornoemde afspraken met het zorgkantoor wenst Partij 1 gebruik te maken van de diensten van Partij 2;] OF [D) Ten behoeve van (een van) haar cliënten wenst Partij 1 gebruik te maken van diensten van Partij 2;] (E) Partijen willen hun afspraken over het bovenstaande vastleggen.

2 pagina 2 EN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN: 1 Uitbestede Zorg 1. 1 Partij 2 verplicht zich om gedurende de looptijd van deze Overeenkomst zorg te verlenen ten behoeve van de [door Partij 1 aan te wijzen personen zoals genoemd in Bijlage [ ]]/[(aantal) cliënten van Partij 1] (hierna: "Cliënten") De door Partij 2 te leveren zorg omvat: Prestatiebeschrijving [ ] (NZa-code: [ ]) Prestatiebeschrijving [ ] (NZa-code: [ ]) Prestatiebeschrijving [ ] (NZa-code: [ ]) Hierna tezamen te noemen: "de Uitbestede Zorg" Partij 2 zal de Uitbestede Zorg uitvoeren op [locatie/adres] Partij 2 zal de Uitbestede Zorg laten verlenen door de op de Bijlage [ ] vermelde personen Partij 2 levert [benoemen van volume Uitbestede Zorg] in [dagdelen/uren] [op de dagen als genoemd in de Bijlage] [als nader omschreven in Bijlage [ ]] Als Partij 2 minder Uitbestede Zorg verleent dan de volumes genoemd onder 1.3, is Partij 1 [niet/wel] gehouden dat verschil te vergoeden. 2 Kwaliteit 2. 1 Partij 2 staat er jegens Partij 1 voor in dat hij de verplichtingen nakomt die de AWBZ en de Kwaliteitswet stellen aan zorgaanbieders en staat er jegens Partij 1 voor in dat hij de Cliënten verantwoorde Uitbestede Zorg biedt Partij 2 draagt er zorg voor dat zijn personeel voldoende gekwalificeerd is en blijft Partij 2 draagt er zorg voor dat de ruimten waarin hij de Uitbestede Zorg verleent, voldoen aan de daaraan door de overheid te stellen eisen van bouwkundige kwaliteit en hem in staat stellen kwalitatief verantwoorde Uitbestede Zorg te verlenen.

3 pagina Partij 2 neemt de privacy van de Cliënten in acht en past het Privacyreglement van Partij 1 toe Partij 2 neemt de [protocollen en/of richtlijnen] van Partij 1 in acht die aan deze Overeenkomst zijn gehecht en/of waarvan Partij 1 aan Partij 2 uitdrukkelijk heeft aangegeven dat zij deze in acht dient te nemen Partij 2 wijst de Cliënten er op dat zij desgewenst gebruik kunnen maken van de klachtregeling van Partij 1 bij klachten over de Uitbestede Zorg Partij 2 informeert de Cliënten over zijn huisregels en de cliëntenmedezeggenschap. 3 Zorgplan/Ondersteuningsplan/Begeleidingsplan 3. 1 Partij 1 sluit met elk van de Cliënten een zorgovereenkomst en stelt ter uitvoering daarvan een [Zorgplan/Ondersteuningsplan/Begeleidingsplan] op dat ziet op de aan Cliënten te verlenen zorg In het [Zorgplan/Ondersteuningsplan/Begeleidingsplan] van elk van de Cliënten wordt beschreven welk onderdeel daarvan wordt uitgevoerd door Partij 2. De Uitbestede Zorg wordt op basis van het [Zorgplan/Ondersteuningsplan/Begeleidingsplan] uitgevoerd Partij 1 stelt Partij 2 op de hoogte van het door Partij 2 uit te voeren deel van het [Zorgplan/Ondersteuningsplan/Begeleidingsplan] en geeft relevante wijzigingen door indien dat nodig is in verband met de zorg die Partij 2 levert aan Cliënten. [Partij 1 betrekt Partij 2 bij het opstellen c.q. wijzigen van het [Zorgplan, Ondersteuningsplan, Begeleidingsplan] Partij 2 is verantwoordelijk voor de uitvoering van het [Zorgplan/Ondersteuningsplan/Begeleidingsplan] voor zover dat betrekking heeft op de Uitbestede Zorg en rapporteert [elke maand/elk kwartaal] onverwijld over de voortgang van het door haar uitgevoerde deel van het [Zorgplan/Ondersteuningsplan/Begeleidingsplan] aan Partij Partij 2 meldt feiten met betrekking tot de Cliënten die relevant zijn voor de uitvoering van het [Zorgplan/Ondersteuningsplan/Begeleidingsplan] door (een van) Partijen en incidenten bij de uitvoering van de Uitbestede Zorg waarbij de Cliënten betrokken zijn onmiddellijk aan Partij 1.

4 pagina 4 4 Cliënten en dossiervorming 4. 1 Partij 2 houdt van alle Cliënten de voor opname in het cliëntendossier van Partij 1 benodigde gegevens bij conform de richtlijnen van Partij 1 en verstrekt deze [maandelijks] aan Partij Partij 1 zorgt ervoor dat Partij 2 over de cliëntengegevens beschikt die nodig zijn voor het verlenen van de Uitbeste Zorg, een en ander op een wijze die in overeenstemming is met de uit wet- en regelgeving voortvloeiende eisen inzake privacy en geheimhouding, waaronder maar niet beperkt tot de Wet bescherming persoonsgegevens[, de Wet geneeskundige behandelingsovereenkomst en de Wet BIG] Partij 1 neemt in de met Cliënten te sluiten zorgovereenkomst een bepaling op waardoor Cliënten op voorhand toestemming verlenen voor de gegevensuitwisseling tussen Partijen. 5 Vergoeding en betaling 5. 1 Partij 1 is aan Partij 2 voor de Uitbestede Zorg een vergoeding verschuldigd [als nader omschreven in Bijlage [ ]]. [Deze vergoeding komt tot stand door het aantal [uren/dagdelen] waarin Partij 2 de Uitbestede Zorg verleent aan Cliënten te vermenigvuldigen met het in overeenstemming met de WMG overeengekomen tarief van [ ] per prestatie.] 5. 2 [De vergoeding als genoemd in artikel 5.1 is enkel aan Partij 2 verschuldigd, als Partij 2 de Uitbestede Zorg daadwerkelijk heeft verleend, tenzij Partij 1 korter dan 24 uur tevoren laat weten dat (een van) de Cliënten tijdens een of meer dagdelen geen gebruik zal maken van de Uitbestede Zorg.] 5. 3 De vergoedingen als genoemd in artikel 5.1 kunnen nooit hoger zijn dan [ % van] de vergoeding die Partij 1 voor de betreffende Uitbestede Zorg ontvangt van het zorgkantoor Ten behoeve van de controle op de juistheid van de ingediende rekeningen houdt Partij 2 een registratie bij van de per Cliënt verleende Uitbestede Zorg conform de eisen die het zorgkantoor daaraan aan Partij 1 stelt Partij 2 stuurt Partij 1 binnen [14 dagen] na het einde van elke kalendermaand een gespecificeerde rekening waarin de werkelijke bestede tijd aan Uitbestede Zorg [per Cliënt] inzichtelijk wordt gemaakt conform de eisen die het zorgkantoor daaraan aan Partij 1 stelt.

5 pagina Partij 1 betaalt de hiervoor onder 5.5 genoemde rekeningen uiterlijk [ ] na de factuurdatum op rekeningnummer [ ] ten name van [ ] te [ ] Partijen gaan er vanuit dat op grond van artikel 11 van de Wet op de Omzetbelasting 1968 geen BTW is verschuldigd over de Uitbestede Zorg. Mocht op enig moment toch BTW verschuldigd blijken of worden, treden Partijen onmiddellijk in overleg om de consequenties daarvan voor deze Overeenkomst te bespreken. 6 Vervoer 6. 1 [Partij 1 draagt voor eigen rekening zorg voor het vervoer van de Cliënten naar de in artikel 1.2 genoemde locatie.] OF [6.1 Partij 2 draagt zorg voor het vervoer van Cliënten van en naar de in artikel 1.2 genoemde locatie. Dit vervoer is onderdeel van de Uitbestede Zorg. [Partij 1 is aan Partij 2 voor deze vervoerskosten een aparte vergoeding verschuldigd, welke vergoeding tot stand komt door het aantal aanwezigheidsdagen waarin Partij 2 het cliëntenvervoer in onderaanneming voor Partij 1 verricht te vermenigvuldigen met EUR [ ] per aanwezigheidsdag per [cliënt/rit].] 7 Overleg 7. 1 Partijen voeren elk [ ] overleg over alle aspecten deze Overeenkomst betreffende. Daarbij worden in ieder geval alle Cliënten besproken en de algemene gang van zaken rond de door Partij 2 verrichte Uitbestede Zorg. Partijen gebruiken daarbij in ieder geval de rapportages die Partij 2 ter uitvoering van artikel 3.4 opstelt Ten behoeve van tussentijds overleg buiten de in artikel 7.1 genoemde momenten, wijzen Partij 1 en Partij 2 ieder een contactpersoon aan. De namen en rechtstreekse telefoonnummers zijn opgenomen op Bijlage [ ] bij deze Overeenkomst. 8 Aansprakelijkheid, verzekering en vrijwaring 8. 1 Partijen verbinden zich de in deze Overeenkomst opgenomen verplichtingen tijdig en in overeenstemming met de aard en inhoud van deze Overeenkomst na te komen. Indien een Partij daarmee in gebreke blijft, zal de ander hem daar mondeling en schriftelijk over informeren en een termijn stellen om alsnog aan zijn verplichtingen te voldoen.

6 pagina Indien een Partij desondanks in gebreke blijft om aan zijn verplichtingen te voldoen, kan de andere Partij de Overeenkomst op die grond opzeggen zoals omschreven in artikel 9.4. De beëindiging doet niet af aan de aansprakelijkheid voor de schade die van zo'n tussentijdse beëindiging het gevolg is Bij aansprakelijkheid jegens Cliënten voor schade van of aan Cliënten die ontstaat in het kader van de door Partij 2 verleende Uitbestede Zorg, is Partij 2 (en niet Partij 1) voor die schade aansprakelijk Indien Partij 1 door of namens een Cliënt wordt aangesproken voor schade die op grond van art. 8.3 of uit andere hoofde voor rekening van Partij 2 komt, is Partij 2 gehouden Partij 1 daarvoor te vrijwaren. Partij 1 zal Partij 2 na ontvangst van een dergelijke aansprakelijkstelling informeren en bij de behandeling betrekken en de mogelijke gronden voor verweer met Partij 2 bespreken. Partij 1 is vrij om een aanspraak van een Cliënt/Cliënten naar eigen inzicht te regelen zonder dat dat afbreuk doet aan deze verplichting tot vrijwaring Partij 2 zal het aansprakelijkheidsrisico voor schade van derden die uit deze Overeenkomst kan voortvloeien, met inbegrip van schade van Cliënten, volgens algemeen geldende maatstaven door verzekering dekken en verzekerd houden voor een bedrag van tenminste [EUR ,=] per gebeurtenis met een maximum van tenminste [EUR ,=] per jaar. Partij 1 ontvangt desgewenst afschrift van de verzekeringspolis en bewijs van de premiebetaling door Partij 2. De verzekeringspremie is in de in artikelen 5 en 6 omschreven vergoeding voor Partij 2 verdisconteerd. 9 Aanvang en duur 9. 1 Deze Overeenkomst vangt aan op [ ] en is aangegaan voor de bepaalde tijd van [ ]. Zij eindigt derhalve van rechtswege op [ ] Uiterlijk op [ ] evalueren Partijen of de Overeenkomst aan beider verwachtingen voldoet. Als dat het geval is zullen Partijen deze Overeenkomst onder dezelfde voorwaarden voortzetten [voor een nieuwe periode van [ ]. Deze voortgezette Overeenkomst eindigt derhalve van rechtswege op [ ]./De voortgezette Overeenkomst wordt telkens met [ ] stilzwijgend verlengd, tenzij één van Partijen [ weken/maanden] vóór het verstrijken van de periode van [ ] de andere Partij middels aangetekend schrijven laat weten de Overeenkomst niet te willen verlengen].

7 pagina Ieder der Partijen is gerechtigd de (voortgezette) Overeenkomst op te zeggen met inachtneming van een opzegtermijn van [ ] maanden [en slechts tegen het einde van een kalenderjaar] Ieder der Partijen is gerechtigd de (voortgezette) Overeenkomst op te zeggen tegen elke datum met inachtneming van een redelijke opzegtermijn als de andere Partij ondanks herhaald verzoek daartoe onder het stellen van een redelijke termijn een wezenlijke verplichting uit deze Overeenkomst niet nakomt Partij 1 is voorts gerechtigd deze Overeenkomst op te zeggen [met inachtneming van een opzegtermijn van [ ] weken]: i) in verband met relevante wijzigingen in wet- of regelgeving en/of de financiering van de Uitbestede Zorg hier aanleiding toe geven en/of Partij 1 tot beëindiging noodzaken; ii) indien het zorgkantoor de Overeenkomst met Partij 1 beëindigt of niet meer (op dezelfde wijze) met Partij 1 wil contracteren ter zake van de Uitbestede Zorg; iii) indien het zorgkantoor zorgverlening op grond van deze Overeenkomst niet (langer) toestaat Bij beëindiging van deze Overeenkomst zal Partij 2 in redelijkheid de medewerking verlenen aan Partij 1 die nodig is om de continuïteit van de zorg aan Cliënten te realiseren Opzegging dient schriftelijk, bij aangetekend schrijven plaats te vinden. 10 Overdracht Het is Partijen slechts na verkregen voorafgaande schriftelijke overeenstemming van de andere Partij geoorloofd haar rechten en verplichtingen voortvloeiende uit deze Overeenkomst over te dragen aan (een) derde(n) [Dergelijke toestemming wordt hierbij bij voorbaat gegeven voor: [a) een overdracht aan groepsmaatschappijen van Partijen; en] [b) een overdracht door [Opdrachtgever/Opdrachtnemer] van de voor haar uit deze Overeenkomst voortvloeiende rechten en verplichtingen aan [ ].]

8 pagina 8 11 Slotbepalingen Geschillen die voortvloeien uit deze Overeenkomst zullen worden voorgelegd aan de Rechtbank te [ ]. Voordat Partijen echter een geschil bij deze rechter aanhangig maken, zullen zij in onderling overleg - eventueel door middel van een mediation traject - trachten dit geschil te beslechten. Aldus overeengekomen en in tweevoud ondertekend op [ ] 2010 te [ ]. [ ] [ ]

1. 5 Na deze algemene inleiding volgt hierna een toelichting op (het gebruik van) de model-overeenkomst.

1. 5 Na deze algemene inleiding volgt hierna een toelichting op (het gebruik van) de model-overeenkomst. TOELICHTING BIJ ONDERAANNEMINGSOVEREENKOMST VGN 1 Inleiding 1. 1 Deze model-onderaannemingsovereenkomst is geschreven ten behoeve van overeenkomsten te sluiten door een toegelaten zorginstelling en een

Nadere informatie

ONDERAANNEMINGSOVEREENKOMST

ONDERAANNEMINGSOVEREENKOMST ONDERAANNEMINGSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. de [rechsvorm invullen] NAAM RECHTSPERSOON, statutair gevestigd te [plaats] (uitsluitend bij BV/stichting/vereniging), kantoorhoudende (of bij eenmanszaak:

Nadere informatie

Model-overeenkomst voor onderzoeksopdrachten

Model-overeenkomst voor onderzoeksopdrachten Model-overeenkomst voor onderzoeksopdrachten De ondergetekenden: Het College voor zorgverzekeringen, gevestigd te Diemen, aan de Eekholt 4, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer drs. R.G.P.

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT OVEREENKOMST VAN OPDRACHT DE ONDERGETEKENDEN: 1. Stichting Vidomes, welke is gevestigd te (2616 LZ) Delft aan de Kleveringweg 24, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door mevrouw D.L. Braal, hierna te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stichting Jade Zorg

Algemene voorwaarden Stichting Jade Zorg Algemene voorwaarden Stichting Jade Zorg Artikel 1: toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen de Stichting Jade Zorg (hierna: de Zorgaanbieder

Nadere informatie

Overeenkomst voor accountancydiensten

Overeenkomst voor accountancydiensten Overeenkomst voor accountancydiensten DE ONDERGETEKENDEN: 1. [ Naam Opdrachtnemer], gevestigd te [ adres ] en geregistreerd in het handelsregister onder nummer [ KvKnr ] (hierna te noemen: Opdrachtnemer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ZORGVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN ZORGVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN ZORGVERLENING Artikel 1 Begripsbepalingen In deze algemene voorwaarden en/of bijzondere voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1. Zorgaanbieder: de rechtspersoon die een of meer instellingen

Nadere informatie

Overeenkomst Huishoudelijke Ondersteuning

Overeenkomst Huishoudelijke Ondersteuning Overeenkomst Huishoudelijke Ondersteuning, locatie... gevestigd te..., bij het aangaan van deze overeenkomst vertegenwoordigd door mevrouw M.A.C. van der Valk, hierna te noemen de zorgaanbieder en mevrouw/de

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST SERVICEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [NAAM], statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de [adres] te [(postcode)] [plaats], ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

OVEREENKOMST HUISARTSENZORG IN GECLUSTERDE WOONZORGVOORZIENINGEN

OVEREENKOMST HUISARTSENZORG IN GECLUSTERDE WOONZORGVOORZIENINGEN OVEREENKOMST HUISARTSENZORG IN GECLUSTERDE WOONZORGVOORZIENINGEN DE ONDERGETEKENDEN: 1. Geclusterde Woonzorgvoorziening, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer, statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

REGISTRATIEVERKLARING GESCHILLENCOMMISSIE ZORG ALGEMEEN

REGISTRATIEVERKLARING GESCHILLENCOMMISSIE ZORG ALGEMEEN REGISTRATIEVERKLARING GESCHILLENCOMMISSIE ZORG ALGEMEEN Tussen de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (hierna te noemen Stichting) en de zorgaanbieder, is door de zorgaanbieder het volgende

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TWENTSE ZORGLANDSCHAP

ALGEMENE VOORWAARDEN TWENTSE ZORGLANDSCHAP ALGEMENE VOORWAARDEN TWENTSE ZORGLANDSCHAP 1 Artikel 1 Duur en einde overeenkomst 1.1. De overeenkomst eindigt door: a. het verstrijken van de looptijd als de overeenkomst is aangegaan voor bepaalde tijd;

Nadere informatie

LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN

LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN De ondergetekenden: 1. Licentiegever; en 2. de besloten vennootschap ilearn Company B.V, gevestigd en kantoorhoudende te Ede, aan de Wiek 121, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

RAAMCONTRACT. Betreffende Aanleg Natuurvriendelijke Oevers

RAAMCONTRACT. Betreffende Aanleg Natuurvriendelijke Oevers RAAMCONTRACT Betreffende Aanleg Natuurvriendelijke Oevers Kenmerk: Groningen, d.d. DE ONDERGETEKENDEN: De publiekrechtelijke rechtspersoon het waterschap Noorderzijlvest, gevestigd en kantoorhoudend te

Nadere informatie

Overeenkomst. Gemeente Eindhoven en

Overeenkomst. Gemeente Eindhoven en Overeenkomst Gemeente Eindhoven en. Aanbesteding Deelproject 1a Tweedelijns specialistische zorg 2015 Overeenkomst aanbesteding Jeugdzorg Tweedelijns specialistische zorg 2015 pag 2 van 6 De ondergetekenden:

Nadere informatie

Logo. Zorgleveringsovereenkomst Extramuraal Huishoudelijke Verzorging

Logo. Zorgleveringsovereenkomst Extramuraal Huishoudelijke Verzorging Logo Zorgleveringsovereenkomst Extramuraal Huishoudelijke Verzorging Versie maart 2014 Zorgleveringsovereenkomst Extramuraal Huishoudelijke Verzorging Pag. 2 v. 9 De R.K. Stichting Zorgcentra Meerlanden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Overeenkomst van Ondersteuning, Zorg- en Dienstverlening

Algemene voorwaarden Overeenkomst van Ondersteuning, Zorg- en Dienstverlening Algemene voorwaarden Overeenkomst van Ondersteuning, Zorg- en Dienstverlening Artikel 1 Begripsbepalingen In deze algemene voorwaarden en/of bijzondere voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1. Zorgaanbieder:

Nadere informatie

Zorgovereenkomst (no. 3)

Zorgovereenkomst (no. 3) Zorgovereenkomst (no. 3) voor een zorgarrangement 1 zonder verblijf Stichting Ouderenzorg Wilgaerden, verder te noemen Wilgaerden, gevestigd te Hoorn, bij het aangaan van deze overeenkomst vertegenwoordigd

Nadere informatie

OVEREENKOMST FUNCTIONEEL APPLICATIEBEHEER SISA

OVEREENKOMST FUNCTIONEEL APPLICATIEBEHEER SISA OVEREENKOMST FUNCTIONEEL APPLICATIEBEHEER SISA DE ONDERGETEKENDEN: 1. GEMEENTE ROTTERDAM, een publiekrechtelijke rechtspersoon, gevestigd te Rotterdam en kantoorhoudende te (3011 AD) Rotterdam, Coolsingel

Nadere informatie

Inhoud. ARTIKEL 3 - Bekendmaking algemene voorwaarden. ARTIKEL 4 - Afwijking van de algemene voorwaarden

Inhoud. ARTIKEL 3 - Bekendmaking algemene voorwaarden. ARTIKEL 4 - Afwijking van de algemene voorwaarden Inhoud 1. Algemeen ARTIKEL 1 - Definities ARTIKEL 2 - Toepasselijkheid ARTIKEL 3 - Bekendmaking algemene voorwaarden ARTIKEL 4 - Afwijking van de algemene voorwaarden ARTIKEL 5 - Duidelijke informatie

Nadere informatie

Licentievoorwaarden. Werkingssfeer:

Licentievoorwaarden. Werkingssfeer: Licentievoorwaarden Werkingssfeer: Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle - al dan niet in deze licentievoorwaarden omschreven - aanbiedingen, werkzaamheden en alle andere transacties door natuurlijke

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST. tussen. Zonnebloem UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. [NAAM UITVAARTVERENIGING]

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST. tussen. Zonnebloem UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. [NAAM UITVAARTVERENIGING] SAMENWERKINGSOVEREENKOMST tussen Zonnebloem UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. en [NAAM UITVAARTVERENIGING] aangesloten bij de vereniging Bond van Uitvaartverenigingen in de Provincie --------------------------

Nadere informatie

Overeenkomst (CONCEPT) Europese Aanbesteding Beveiliging en aanverwante dienstverlening

Overeenkomst (CONCEPT) Europese Aanbesteding Beveiliging en aanverwante dienstverlening Overeenkomst (CONCEPT) Europese Aanbesteding Beveiliging en aanverwante dienstverlening Stenden Hogeschool - Vertrouwelijk Contractnummer/kenmerk: De ondergetekenden: Stichting Stenden Hogeschool,

Nadere informatie

Gemeente Assen. (Concept) Overeenkomst Dwanginvordering. 1 oktober 2016

Gemeente Assen. (Concept) Overeenkomst Dwanginvordering. 1 oktober 2016 Gemeente Assen (Concept) Overeenkomst Dwanginvordering 1 oktober 2016 Pagina : 1 van 5 Versie : 0.1 concept OVEREENKOMST Dwanginvordering gemeente Assen De ondergetekenden: De gemeente Assen, gevestigd

Nadere informatie

1. Cliënt: de natuurlijke persoon die zorg afneemt bij een zorgaanbieder.

1. Cliënt: de natuurlijke persoon die zorg afneemt bij een zorgaanbieder. Algemene voorwaarden DeMenz begeleiding ARTIKEL 1 Algemeen 1. Cliënt: de natuurlijke persoon die zorg afneemt bij een zorgaanbieder. 2. Zorgaanbieder: rechtspersoon die zorg verleent, via de Zorgverzekeringswet

Nadere informatie

(CONCEPT) RAAMOVEREENKOMST. Levering van hout en/of beschoeiingsmateriaal. Kenmerk: 2015/2752

(CONCEPT) RAAMOVEREENKOMST. Levering van hout en/of beschoeiingsmateriaal. Kenmerk: 2015/2752 (CONCEPT) RAAMOVEREENKOMST Levering van hout en/of beschoeiingsmateriaal Kenmerk: 2015/2752 Groningen, d.d. 19 oktober 2015 DE ONDERGETEKENDEN: De publiekrechtelijke rechtspersoon het waterschap Noorderzijlvest,

Nadere informatie

Bijlage 9. Overeenkomst doelgroepenvervoer Walcheren tussen Gemeente Middelburg, Veere en Vlissingen en...

Bijlage 9. Overeenkomst doelgroepenvervoer Walcheren tussen Gemeente Middelburg, Veere en Vlissingen en... Bijlage 9 Overeenkomst doelgroepenvervoer Walcheren tussen Gemeente Middelburg, Veere en Vlissingen en... Ondergetekenden: 1. De publiekrechtelijke rechtspersonen gemeenten Vlissingen, Veere en Middelburg.

Nadere informatie

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

1.3 Wettelijk vertegenwoordiger: de ouder(s), voogd, curator, bewindvoerder en/of mentor.

1.3 Wettelijk vertegenwoordiger: de ouder(s), voogd, curator, bewindvoerder en/of mentor. ALGEMENE VOORWAARDEN ZORGVERLENING Begripsbepalingen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1. Zorgaanbieder: de rechtspersoon die een of meer instellingen beheert die zorg- en dienstverlening

Nadere informatie

Algemene voorwaarden zorgverlening van Zorgkompaan B.V., gevestigd te Amsterdam (KvK Amsterdam )

Algemene voorwaarden zorgverlening van Zorgkompaan B.V., gevestigd te Amsterdam (KvK Amsterdam ) Algemene voorwaarden zorgverlening van Zorgkompaan B.V., gevestigd te Amsterdam (KvK Amsterdam 67312519) Deze voorwaarden treden in werking op 1 JANUARI 2017 1. Algemene voorwaarden zorgverlening Begripsbepaling

Nadere informatie

Overeenkomst van opdracht

Overeenkomst van opdracht Overeenkomst van opdracht To do Service De ondergetekenden:, gevestigd te, aan de, hierna te noemen 'opdrachtgever'; en To Do Service, gevestigd te 4587 CB, Kloosterzande aan de Cloosterstraat 87, in dezen

Nadere informatie

(CONEPT) ONDERHOUDSOVEREENKOMST. Perceel 3 Smalspoorgraafmachine. Kenmerk: 2016/2972

(CONEPT) ONDERHOUDSOVEREENKOMST. Perceel 3 Smalspoorgraafmachine. Kenmerk: 2016/2972 (CONEPT) ONDERHOUDSOVEREENKOMST Perceel 3 Smalspoorgraafmachine Kenmerk: 2016/2972 Groningen, d.d. 23 februari 2016 DE ONDERGETEKENDEN: De publiekrechtelijke rechtspersoon het waterschap Noorderzijlvest,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KION GASTOUDERBUREAU BV. Januari 2014

ALGEMENE VOORWAARDEN KION GASTOUDERBUREAU BV. Januari 2014 ALGEMENE VOORWAARDEN KION GASTOUDERBUREAU BV Januari 2014 1. ALGEMEEN 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door de vraagouder en de gastouder met KION Gastouderbureau BV, verder ook

Nadere informatie

Zorgleveringsovereenkomst. Stichting Kalorama

Zorgleveringsovereenkomst. Stichting Kalorama Zorgleveringsovereenkomst Stichting Kalorama Versie: 7 maart 2016 Datum vaststelling door bestuurder Pagina 1 van 8 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Ondergetekenden komen overeen etc. 4 Begripsomschrijvingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ZORGVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN ZORGVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN ZORGVERLENING Artikel 1 Begripsbepalingen In deze algemene voorwaarden en/of bijzondere voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1. Zorgaanbieder: de rechtspersoon die een of meer instellingen

Nadere informatie

Raamovereenkomst Print- en kopieerpapier. [Naam leverancier]

Raamovereenkomst Print- en kopieerpapier. [Naam leverancier] Raamovereenkomst Print- en kopieerpapier [Naam leverancier] Pagina 2 / 12 Colofon Datum [datum] Referentie 2016001977 Versie 0.1 Afdeling Servicecentrum Voorzieningen Auteur T. Brummel Saxion. Alle rechten

Nadere informatie

Versie nr. 07 d.d. 20 juli Algemene voorwaarde

Versie nr. 07 d.d. 20 juli Algemene voorwaarde Versie nr. 07 d.d. 20 juli 2015 Algemene voorwaarde De ondergetekenden: 1. Stichting Kinderdagverblijf De Regenboog, gevestigd te Uitgeest, krachtens haar statuten vertegenwoordigd door haar voorzitter

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DE OVEREENKOMST

ALGEMENE VOORWAARDEN DE OVEREENKOMST ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities Deze voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst tussen Wat Wel (hierna: Zorgaanbieder) en Zorgvrager. In deze voorwaarden worden een aantal begrippen gebruikt.

Nadere informatie

Toelichting bij de modelovereenkomst

Toelichting bij de modelovereenkomst Toelichting bij de modelovereenkomst Algemeen De Belastingdienst kan op basis van een concrete overeenkomst oordelen over het al dan niet moeten betalen van loonheffingen. Loonheffingen zijn verschuldigd

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst Wet bescherming persoonsgegevens

Bewerkersovereenkomst Wet bescherming persoonsgegevens Bewerkersovereenkomst Wet bescherming persoonsgegevens behorende bij de overeenkomst Medische advisering Participatie met kenmerk 1100070198 Partijen: 1. De gemeente Utrecht, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST

VERWERKERSOVEREENKOMST VERWERKERSOVEREENKOMST Partijen: 1. Basis bedrijfskleding VOF. Gevestigd te Mollerusweg 96, 2031 BZ HAARLEM KvK-nummer: 34220214 hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door J W H D van der Meij, hierna

Nadere informatie

Concept raamovereenkomst (bedoelt voor discussie doeleinden) BLUSLAARZEN VEILIGHEIDSREGIO ZUID-HOLLAND ZUID. Perceel: 1. bluslaarzen, CPV: ;

Concept raamovereenkomst (bedoelt voor discussie doeleinden) BLUSLAARZEN VEILIGHEIDSREGIO ZUID-HOLLAND ZUID. Perceel: 1. bluslaarzen, CPV: ; Concept raamovereenkomst (bedoelt voor discussie doeleinden) BLUSLAARZEN VEILIGHEIDSREGIO ZUID-HOLLAND ZUID Perceel: 1. bluslaarzen, CPV: 18830000-6; Juni 2016 De ondergetekenden: De Gemeenschappelijke

Nadere informatie

CAO SOCIAAL FONDS TANKSTATIONS

CAO SOCIAAL FONDS TANKSTATIONS CAO SOCIAAL FONDS TANKSTATIONS 1 JANUARI 2004 tot en met 31 DECEMBER 2008 INHOUDSOPGAVE Preambule 2 Artikel 1 Definities 3 Artikel 2 Duur, verlenging & beëindiging van deze CAO 3 Artikel 3 Wijziging(en)

Nadere informatie

Transport van compost

Transport van compost Overeenkomst inzake Transport van compost tussen WATERSCHAP RIJN EN IJSSEL en OPDRACHTNEMER LOGO OPDRACHTNEMER De ondergetekenden: Waterschap Rijn en IJssel, gevestigd te Doetinchem, Liemersweg 2, te dezen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Overeenkomst. inzake. receptiedienstverlening. tussen. Stichting Nuffic. Opdrachtnemer

Overeenkomst. inzake. receptiedienstverlening. tussen. Stichting Nuffic. Opdrachtnemer Overeenkomst inzake receptiedienstverlening tussen Stichting Nuffic en Opdrachtnemer Contractnummer Datum : contractnummer : datum Pagina 1 van 5 OVEREENKOMST Ondergetekenden: Stichting Nuffic, gevestigd

Nadere informatie

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel Partijen: Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca en , gevestigd te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BINK Coaching

Algemene Voorwaarden BINK Coaching Algemene Voorwaarden BINK Coaching Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: BINK Coaching, gevestigd te Zoetermeer, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Deelnemersovereenkomst Stichting Voeggarant. Deelnemersovereenkomst Stichting Voeggarant. Pagina 1

Deelnemersovereenkomst Stichting Voeggarant. Deelnemersovereenkomst Stichting Voeggarant. Pagina 1 Pagina 1 De ondergetekenden:, gevestigd te Heerenveen aan de lepelaarstraat 27, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door het bestuur van, hierna te noemen Voeggarant; en, gevestigd te, ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

KWALITEIT IN CONSULTANCY

KWALITEIT IN CONSULTANCY Algemene voorwaarden ARTIKEL 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door, hierna aangeduid

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (DRIESSEN ZZP er)

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (DRIESSEN ZZP er) OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (DRIESSEN ZZP er) Partijen: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DRIESSEN HRM B.V., statutair gevestigd te Helmond en kantoorhoudende te (5708 HZ) Helmond

Nadere informatie

ZORGOVEREENKOMST VOOR KRAAMZORG

ZORGOVEREENKOMST VOOR KRAAMZORG ZORGOVEREENKOMST VOOR KRAAMZORG De ondergetekenden: 1., geboren op te wonende aan de, telefoonnummer hierna te noemen: de Zorgverlener ; en 2., geboren op te wonende aan de, telefoonnummer BSN-nummer hierna

Nadere informatie

OPTIEOVEREENKOMST. Datum: [ ] (1) BeGreen Energy B.V. (2) Ontwikkelaar

OPTIEOVEREENKOMST. Datum: [ ] (1) BeGreen Energy B.V. (2) Ontwikkelaar Datum: [ ] (1) BeGreen Energy B.V. (2) Ontwikkelaar OPTIEOVEREENKOMST BeGreen Energy BV De Wel 15 3871 MT Hoevelaken KvK registratienr. 50329731 BTW nr. 822683118B01 INHOUDSOPGAVE Artikel Pagina 1 DEFINITIES...

Nadere informatie

Algemene voorwaarden PLUS Schuldhulp

Algemene voorwaarden PLUS Schuldhulp Algemene voorwaarden PLUS Schuldhulp Artikel 1. Begripsbepaling 1.1 Opdrachtnemer: PLUS Schuldhulp gevestigd te Venlo-Tegelen. Kamer van Koophandel nummer: 65310004, BTW nummer: NL8560.60.288B01 1.2 Klant:

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Zorg Groep Beek

Leveringsvoorwaarden Zorg Groep Beek 1 van 5 Leveringsvoorwaarden Zorg Groep Beek - De zorgverlening zoals die door Zorg Groep Beek wordt gegeven aan de cliënt vindt plaats op basis van de indicatie die kan zijn afgegeven door het CIZ, een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Huta Huisstijl Logo s Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Dienstverlener Dienst dienst kan zijn: Gezondheidsmanager Klant Werknemer Opdracht Contract Bots BodyWorks, gevestigd te Amsterdam die dienst die vermeld wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

Deelovereenkomst Maatwerkvoorziening Wmo 2015 Gemeente Westerkwartier

Deelovereenkomst Maatwerkvoorziening Wmo 2015 Gemeente Westerkwartier Deelovereenkomst Maatwerkvoorziening Wmo 2015 Gemeente Westerkwartier Deelovereenkomst Wmo Westerkwartier versie 01-06-2019 1 INHOUDSOPGAVE ARTIKEL 1 DEFINITIES... 5 ARTIKEL 2 VOORWERP VAN DE DEELOVEREENKOMST...

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Wijkzorg Nederland

Leveringsvoorwaarden Wijkzorg Nederland Leveringsvoorwaarden Wijkzorg Nederland Bestandsnaam Leveringsvoorwaarden Wijkzorg Nederland Pagina 1 van 10 Inhoud 1 Einde van de zorg- en dienstverleningsovereenkomst 2 De afspraken 3 Zorgplan 4 Persoonsgegevens

Nadere informatie

Modelovereenkomst inhuur externe specialist betonwerk Betonsupport.

Modelovereenkomst inhuur externe specialist betonwerk Betonsupport. Modelovereenkomst inhuur externe specialist betonwerk Betonsupport. Partijen Ondergetekenden: naam: straat/postbus: postcode: plaats: telefoonnummer: e-mailadres: KvK-nummer: BTW-nummer: hierna te noemen:

Nadere informatie

Deelovereenkomst. Maatwerkvoorziening begeleiding. Bizob-2014-MH-BU-005 <2 juni 2014>

Deelovereenkomst. Maatwerkvoorziening begeleiding. Bizob-2014-MH-BU-005 <2 juni 2014> Deelovereenkomst Maatwerkvoorziening begeleiding Bizob-2014-MH-BU-005 pagina 1 van 10 Overeenkomst inzake maatwerkvoorziening begeleiding De ondergetekenden: 1. , gevestigd te ,

Nadere informatie

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde.

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERHUURDERS VAN WOONRUIMTE FJ VERHUURMAKELAARS I. Algemene bepalingen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten welke

Nadere informatie

Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties

Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties De ondergetekenden: A. Nova College statutair gevestigd te Haarlem en kantoorhoudende te Haarlem aan de Buitenrustlaan 9 te Haarlem, te dezen rechtsgeldig

Nadere informatie

Overeenkomst van Opdracht

Overeenkomst van Opdracht Overeenkomst van Opdracht Drie-partijen-overeenkomst van Opdracht inzake bemiddeling tot het verrichten van werkzaamheden ex artikel 7:400 BW - Algemene Modelovereenkomst conform Belastingdienst nummer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Hart Psychologen

Algemene Voorwaarden Hart Psychologen Algemene Voorwaarden Hart Psychologen De Algemene Voorwaarden van Hart Psychologen zijn gebaseerd op de Algemene voorwaarden van GGZ Nederland (versie1-1-2017). Deze zijn tot stand gekomen in overleg met

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst tandarts MKA-chirurg binnen de implantologie

Samenwerkingsovereenkomst tandarts MKA-chirurg binnen de implantologie Samenwerkingsovereenkomst tandarts MKA-chirurg binnen de implantologie De ondergetekenden 1. Tandartspraktijk A, gevestigd aan [de straatnaam] te [plaatsnaam] en rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer/mevrouw

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Eigenhandje Coaching Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder Opdrachtnemer: Opdrachtgever: Behandelovereenkomst: Eigenhandje: Kind: Eigenhandje, De

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden voor zorg zonder verblijf blz. 1. Algemeen 1 2. Overeenkomst 1 3. Betaling 3 4. Zorgplan 3 5. Meerdere medewerkenden 3 6. Wijziging/beëindiging van de zorgverlening 3 7. Privacy 4

Nadere informatie

Modelovereenkomst Huisartsengroep - Verzorgingshuis 2009

Modelovereenkomst Huisartsengroep - Verzorgingshuis 2009 Modelovereenkomst Huisartsengroep - Verzorgingshuis 2009 De ondergetekenden: De huisartsen Naam adres AGB Naam adres AGB Etc. die tezamen deelnemen aan: De huisartsengroep: (naam) Hierna te noemen "de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van Thuis zonder Zorgen

Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van Thuis zonder Zorgen Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van Thuis zonder Zorgen Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69021120 Artikel 1 Definities Thuis zonder Zorgen Cliënt Zorgprofessional Website

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mei 18

Algemene voorwaarden mei 18 Algemene Voorwaarden Algemeen is opgericht door Daniëlle Lubbers, is gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69879540. Behandelovereenkomst: Diensten: Schriftelijk:

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGS OVEREENKOMST OMGEVINGSDIENST ACHTERHOEK

DIENSTVERLENINGS OVEREENKOMST OMGEVINGSDIENST ACHTERHOEK DIENSTVERLENINGS OVEREENKOMST OMGEVINGSDIENST ACHTERHOEK I N H O U D S O P G A V E I ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Doel Artikel 3 Omvang van de dienstverlening II UITVOERING

Nadere informatie

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK ALGEMENE VOORWAARDEN De hierna volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Surlinio B.V, ingeschreven bij de KvK Haaglanden onder nummer 60691611. ARTIKEL

Nadere informatie

d. Met Mediation wordt bedoeld: de opdracht tot bemiddeling tussen Deelnemers die wordt verleend door Afnemer.

d. Met Mediation wordt bedoeld: de opdracht tot bemiddeling tussen Deelnemers die wordt verleend door Afnemer. Algemene voorwaarden Sapphire-mediation 1. Algemeen: a. Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle offertes en overeenkomsten van opdracht die ten doel hebben het verlenen van diensten door Sapphire

Nadere informatie

Een mondelinge dan wel schriftelijk overeenkomst tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer betreffende therapie of coaching van de opdrachtgever

Een mondelinge dan wel schriftelijk overeenkomst tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer betreffende therapie of coaching van de opdrachtgever Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder Opdrachtnemer: Pit-begeleiding Opdrachtgever: Cliënt Behandelovereenkomst: Een mondelinge dan wel schriftelijk

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST. 1...hierna opdrachtgever,

VERWERKERSOVEREENKOMST. 1...hierna opdrachtgever, VERWERKERSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1...hierna opdrachtgever, 1. Romein Broeksteeg, kantoorhoudende te Houten aan De Molen 83, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen.

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Zaandam Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Zaandam Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN LOGISTIEKE DIENSTVERLENING. DEZE OVEREENKOMST (de Overeenkomst ) wordt aangegaan op [DATE]

OVEREENKOMST VAN LOGISTIEKE DIENSTVERLENING. DEZE OVEREENKOMST (de Overeenkomst ) wordt aangegaan op [DATE] OVEREENKOMST VAN LOGISTIEKE DIENSTVERLENING DEZE OVEREENKOMST (de Overeenkomst ) wordt aangegaan op [DATE] tussen: 1. Stockspots B.V., een vennootschap opgericht naar Nederlands recht, gevestigd te Breda

Nadere informatie

PV-gebruiksovereenkomst

PV-gebruiksovereenkomst PV-gebruiksovereenkomst DEZE OVEREENKOMST IS OPGESTELD OP 2012 (1) Bedrijf (2) Buur 1 DE ONDERGETEKENDEN: (1) [Bedrijfsnaam], gevestigd en kantoorhoudende te ([postcode]) [plaatsnaam], aan de [straat en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door AttentMentoren afgesloten overeenkomsten. De toepasselijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EPAC PROPERTY COUNSELORS B.V. (de "Algemene Voorwaarden")

ALGEMENE VOORWAARDEN EPAC PROPERTY COUNSELORS B.V. (de Algemene Voorwaarden) ALGEMENE VOORWAARDEN EPAC PROPERTY COUNSELORS B.V. (de "Algemene Voorwaarden") Artikel 1. Definities EPAC: EPAC Property Counselors B.V., statutair gevestigd te Bilthoven, ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken. ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING Visser & Verweij communicatie s Gravenhof 12 7201 DN Zutphen Bezoekadres: Waterstraat 5 7201 HM Zutphen 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer hetzij alleen

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Zorg Groep Beek

Leveringsvoorwaarden Zorg Groep Beek 1 van 5 Leveringsvoorwaarden Zorg Groep Beek - De zorgverlening zoals die door Zorg Groep Beek wordt gegeven aan de cliënt vindt plaats op basis van de indicatie die kan zijn afgegeven door het CIZ, een

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST. tussen ZONNEBLOEM UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. DE VERENIGING BOND VAN UITVAARTVERENIGINGEN IN DE PROVINCIE --------------------------

RAAMOVEREENKOMST. tussen ZONNEBLOEM UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. DE VERENIGING BOND VAN UITVAARTVERENIGINGEN IN DE PROVINCIE -------------------------- RAAMOVEREENKOMST tussen ZONNEBLOEM UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. en DE VERENIGING BOND VAN UITVAARTVERENIGINGEN IN DE PROVINCIE -------------------------- welke de voorwaarden bevat waaronder partijen zullen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5 1. Aanbieding en overeenkomst (a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door Snoep.IT, hierna aangeduid als Opdrachtnemer,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Nieuwdorp Hypotheken & Verzekeringen tevens handelend onder de naam Cebri BV, Frambozenstraat 76, 2564 XN te Den Haag, hierna te noemen Nieuwdorp Hypotheken &

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN INTENTIEVERKLARING. [ ], [ ], (kantoorhoudende [ ], te [ ],hierna te noemen: de Verkoper,

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN INTENTIEVERKLARING. [ ], [ ], (kantoorhoudende [ ], te [ ],hierna te noemen: de Verkoper, INTENTIEVERKLARING DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht [ ], (statutair) gevestigd [ ], [ ], (kantoorhoudende [ ], te [ ],hierna te noemen: de Verkoper, te dezen rechtsgeldig

Nadere informatie

Concept raamovereenkomst. Raamovereenkomst voor de postbezorging voor het jaar 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal een jaar

Concept raamovereenkomst. Raamovereenkomst voor de postbezorging voor het jaar 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal een jaar Concept raamovereenkomst Raamovereenkomst voor de postbezorging voor het jaar 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal een jaar Contractnummer CONH2015 Raamovereenkomst voor de postbezorging

Nadere informatie

PARTNEROVEREENKOMST. De ondergetekenden:

PARTNEROVEREENKOMST. De ondergetekenden: PARTNEROVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. De besloten vennootschap 2Value B.V., handelend onder de naam 2Value, kantoorhoudende te (2106 AP) Heemstede aan de Zandvoortselaan nr. 190, ingeschreven in het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONDERSTEUNING (Wmo 2015)

ALGEMENE VOORWAARDEN ONDERSTEUNING (Wmo 2015) ALGEMENE VOORWAARDEN ONDERSTEUNING (Wmo 2015) Definities Zorgaanbieder: rechtspersoon die op basis van een Overeenkomst met de gemeente ondersteuning biedt Cliënt: natuurlijke persoon die op basis van

Nadere informatie

A l g e m e n e v o o r w a a r d e n P a g i n a 1 7

A l g e m e n e v o o r w a a r d e n P a g i n a 1 7 ZORG- EN DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST EN ALGEMENE VOORWAARDEN Inhoud 1. Einde van de zorg- en dienstverleningsovereenkomst 2. De afspraken 3. Zorgplan 4. Persoonsgegevens en privacy 5 Uw verplichtingen

Nadere informatie

Overeenkomst hulp bij het huishouden. Voorbeeld

Overeenkomst hulp bij het huishouden. Voorbeeld Overeenkomst hulp bij het huishouden Stichting BrabantZorg, bij het aangaan van deze overeenkomst vertegenwoordigd door Naam: Functie: hierna te noemen Aanbieder en Mevrouw/de heer: Geboortedatum: hierna

Nadere informatie

4.1 De uitvoering van de opdracht door RvdB heeft het karakter van een inspanningsverplichting.

4.1 De uitvoering van de opdracht door RvdB heeft het karakter van een inspanningsverplichting. ALGEMENE VOORWAARDEN RVDB INTERIM 1. Definities RvdB of RaymakersvdBruggen: onderdeel van de besloten vennootschap RaymakersKayser Personeel en Organisatie BV, gevestigd te Weesp kantoorhoudende aldaar

Nadere informatie

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd.

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd. Versie 2 algemene voorwaarden Kamsteeg Budgetcoaching : 1-5-2018 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepassing 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn, tenzij anders overeengekomen, van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Afgesproken Werk Groep

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Afgesproken Werk Groep Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Afgesproken Werk Groep Definities Opdrachtgever De natuurlijke of rechtspersoon, zijn of haar vertegenwoordiger, gemachtigde en erfgenaam of erfgenamen,

Nadere informatie

Bijlage 6 Raamovereenkomst Maatwerkvoorzieningen Wmo Gemeente Tytsjerksteradiel Gemeente Achtkarspelen CONCEPT

Bijlage 6 Raamovereenkomst Maatwerkvoorzieningen Wmo Gemeente Tytsjerksteradiel Gemeente Achtkarspelen CONCEPT Bijlage 6 Raamovereenkomst Maatwerkvoorzieningen Wmo 2015 Gemeente Tytsjerksteradiel Gemeente Achtkarspelen CONCEPT Onder nummer : 20140827.01 Datum : 24-09-2014 Raamovereenkomst voor het leveren van een

Nadere informatie