Geworteld Wonen GROEN - GEZOND - DUURZAAM - LEUK. Informatie - fase 2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Geworteld Wonen GROEN - GEZOND - DUURZAAM - LEUK. Informatie - fase 2"

Transcriptie

1 Geworteld Wonen GROEN - GEZOND - DUURZAAM - LEUK Informatie - fase 2

2

3 Het CPO Project -GeworteldWonen Geworteld Wonen is wonen en tuinieren op Buitenplaats Sion in RijswijkBuiten Het klinkt als een droom. In de overvolle Randstad op een landgoed wonen met één hectare grond, waar je samen veel speel-terrein voor de kinderen hebt en ook je eigen voedsel kan verbouwen. Niet als baron of jonkvrouw, maar met zo n vijftig gewone huishoudens. Dat is Geworteld Wonen. Op de plek van de voormalige buitenplaats Sion, in RijswijkBuiten tussen Delft en Rijswijk, realiseren Inbo en Beyond Now samen met de toekomstige bewoners, de gemeente Rijswijk en bouwer Dura Vermeer deze droom. Geworteld Wonen is een woonbuurt met 47 huizen in verschillende typen en categorieën. Het plan kent in het koopsegment 19 grondgebonden hofwoningen, 8 grondgebonden boerderijwoningen, 16 appartementen en 4 penthouses in prijsklassen tussen circa en euro, afhankelijk van te maken specifieke keuzes. In het traject voorafgaand aan de start van de bouw kan elke bewoner zelf bepalen hoe hij zijn huis wil indelen. Geworteld Wonen is een project in de sfeer van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. De beheervereniging waarin de toekomstige bewoners zich verenigen is de opdrachtgever van het project. De huishoudens zorgen gezamenlijk voor realisatie en duurzame exploitatie, mede door collectief eigenaarschap van de (semi-) openbare ruimte tussen en om de woningen..

4 De Locatie -inrijswijkbuiten Geworteld Wonen ligt in de zuidwest hoek van RijswijkBuiten, op slechts enkele minuten fietsen van zowel de Delftse binnenstad als het winkelcentrum In de Bogaard. De locatie ligt in het zogenaamde plangebied Sion van RijswijkBuiten. De aanbouw van woningen in dit plandeel is in volle gang. Fase 1 13 hofwoningen 4boerderijwoningen 100% verkocht Fase 2 beschikbaar: 4hofwoningen 2hoeken2tussen 1boerderijwoning 50% verkocht Fase 3 16 appartementen 4penthouses

5 De beschikbare kavels -fase2 Bouwnummer 16 Warmoestuin 12 Hofwoning - tussen 128m 2 woonoppervlak 181m 2 eigen kavel Bouwnummer 19 Warmoestuin 8 Hofwoning - hoekhuis 148m 2 woonoppervlak 254m 2 eigen kavel Bouwnummer 21 Warmoestuin 4 Hofwoning - hoekhuis 148m 2 woonoppervlak 202m 2 eigen kavel Bouwnummer 20 Warmoestuin 6 Hofwoning - tussen 128m 2 woonoppervlak 168m 2 eigen kavel Bouwnummer 34 Warmoestuin 54 Boerderij woning 115m 2 woonoppervlak 92m 2 eigen kavel

6 Hofwoningen De 19 hofwoningen liggen mooi aan de rand van het plangebied, direct aan het water. Ze hebben een voor- en achtertuin en de hoekwoningen ook een zijtuin. De hofwoningen hebben een brede beukmaat van 6,6 meter, waardoor vele indelingsvarianten mogelijk zijn. Iedere bewoner kan zijn eigen kamers indelen. De gebruiksoppervlakte van een standaard hoekwoning is 145 m2, maar kan met voor- en/of achteruitbouw nog groter worden. De tussenwoningen hebben standaard twee lagen met een gezamenlijke gebruiksoppervlakte van 128 m2 maar kunnen ook uitgebouwd worden en zelfs voorzien worden van een opbouw.

7 Hofwoningen Binnen fase 2 van Geworteld Wonen worden er 6 Hofwoningen gebouwd. Ze liggen in setjes van drie aan de oostkant van de kavel en hebben allemaal een voortuin van meer dan 8 meter diep en een achtertuin die afhankelijk van het huis oploopt tot 10 meter diep. Hoekwoningen kennen een standaard diepte van 9,76 meter. Dit betekent een binnenmaat van 8,8 meter. Tussenwoningen zijn standaard 1,2 meter langer, maar kennen juist weer geen opbouw (2de etage). Echter alle hofwoningen zijn zeer flexibel in te richten. De woonkamer kan met 1,2 meter verlengd worden of zelfs met 2,4 meter. en bij tussenwoningen kan er desgewenst gekozen worden voor een opbouw. Naast het huis en de eigen grond krijgt iedere hofwoning ook toegang tot bergruimte in de gezamenlijke schuur. Zoals overal in Geworteld Wonen verkrijgen alle huishoudens een evenredig aandeel in de ongeveer m2 grote collectieve buitenruimte.

8 Hofwoning -Hoekhuis

9 Hofwoning -tussenwoning

10 Hofwoningen -Opties? uitbouw volle breedte achter 1,2m. of 2,4m. voor 1,2m, serre of erker kamerbreedte kelder prefab 6x3 m. zijdelingse uitbouw trapplaatsing trap in hal met kast andere positie keuken zelf plaatsing muren bepalen type ramen, schuifpui (openslaande) deuren etc. kiezen bij uitbouw op BG ook 1ste etage uitbouwen aanpassing grootte en indeling badkamer De hofwoningen worden gebouwd met kalkzandstenen binnenmuren. Deze muren zorgen ervoor dat er veel flexibiliteit is bij de bouw van de huizen. Hierdoor zijn er veel verschillende opties mogelijk. Tijdens de ontwerpfase gaat u als toekomstige bewoner samen met de architect het huis ontwerpen. Aan het einde van dit proces zijn er (online) showrooms waarin gekozen kan worden voor deuren, sanitair, tegels en elektra. Op deze manier profiteert u van het financiële voordeel van de gezamenlijke bouw, maar hebt u de vrijheid die u zou hebben bij zelfbouw. opbouw 1,2m. uitbreiden opbouw over volle lengte uitbreiden opbouw naar achter plaatsen dakterras of voorbereiding zelf bepalen waar de elektra komt te zitten incl. loze leidingen en extra groepen met keuze uit verschillend schakelmateriaal zelf bepalen waar de deuren zitten en wat voor deur en kozijn (stomp of opdek en staal of hout) voorbereiding voor openhaard of allesbrander stucadoren muren en/of plafond of enkel uitvlakken V-naden in plafond

11 Dit is nu de achtertuin van de hofwoningen. De huizen in de wijk beginnenvormtekrijgen

12 Boerderijwoningen In Geworteld Wonen staan twee kleine boerderijen. Samen zijn ze beeldbepalend voor het plan. Door de slimme opzet met woningen die rug aan rug liggen, hebben de boerderijwoningen een vriendelijke prijs met een gebruiksoppervlakte van 115 m2.

13 Boerderijwoningen ,5 meter 1,5 meter

14 Boerderijwoningen

15 Gevelmateriaal -KLP De gevels van de woningen binnen Geworteld Wonen zijn niet gemaakt van standaard bakstenen. Er is gekozen voor KLP-gevelpanelen. Dit zijn antraciet grijze kunststof planken die vertikaal aan de gevel worden bevestigd. Deze gevels zijn onderhoudsvrij en zorgen vormen een rustgevende achtergrond aan de groene centraal gelegen tuin. KLP is de merknaam voor producten uit gerecycled kunststof. Het staat voor Kunststof Lankhorst Product en is een standaard voor kwaliteit. Redenen om voor recycling kunststof van KLP te kiezen zijn ondermeer: Duurzaam, Milieuvriendelijk, UV-, water- en weersbestendig, Onderhoudsvrij, Rot en splintert niet en is later weer recyclebaar.

16 Gezamenlijke Grond en Erfpacht Bij het project Geworteld Wonen is eraf van het begin veel aandacht geweest voor de grond. Het gehele project met uiteindelijk huizen voor zo'n 47 huishoudens wordt geplaatst op een kavel omringd door water. Alle bewoners van de Hof- en Boerderijwoningen verkrijgen een eigen stuk grond van dat gehele kavel en daarnaast is er nog zo'n m2 grond voor gemeenschappelijk gebruik. Voor de inrichting van deze gemeenschappelijke grond is een tuin-commissie binnen Geworteld Wonen actief. Er zijn plannen voor een boomgaard, een moestuin en ook een speelveld voor de kinderen. Daarnaast legt de Gemeente Rijswijk in samenspraak met Geworteld Wonen een speelplek aan. Dit alles in een natuurlijke en rustieke sfeer. Ter stimulering van de verkoop van de gehele wijk Rijswijk Buiten heeft de Gemeente Rijswijk een erfpacht constructie aangeboden. Hierbij is het voor kopers mogelijk de grond te pachten in plaats van te kopen. De canon-kosten zijn op dit moment 3,5% van de grondprijs, welke halfjaarlijks worden geïncasseerd en zijn net als de hypotheekrente aftrekbaar. Het voordeel van deze constructie is dat er minder geld bij de bank geleend dient te worden, waardoor het makkelijker is om een lening te krijgen. Daarnaast is het tegenwoordig verplicht om een hypotheek binnen de termijn volledig af te lossen. Dit betekent extra maandlasten. Bij erfpacht blijft de grond van de gemeente, maar zijn er geen maandelijkse afloskosten. Iedere 10 jaar wordt de grond geherwaardeerd en wordt het canon-percentage opnieuw bepaald. Houdt u meer van zekerheid op de lange termijn, dan is het ook mogelijk om de grond te kopen. De eerste 10 jaar is dat tegen het bij aankoop afgesproken bedrag. Bij aanschaf van een huis binnen Geworteld Wonen zijn de kosten van de gezamenlijke grond verdeeld onder alle woningen. De prijs van het eigen kavel is verhoogd met 1/47ste van de grondprijs van de gezamenlijke grond. Hiermee zijn de kosten van de erfpacht voor de gezamenlijke grond voor altijd afgekocht.

17 Warmte en Energie Alle huizen binnen Geworteld Wonen worden voorzien van een warmtepomp. Dit is een apparaat dat water door een buis laat circuleren, die zo'n 150 diep de grond in gaat. Het water dat rondgepompt wordt neemt de temperatuur van het water diep in de grond over. Vervolgens wordt deze warmte met een warmtewisselaar omgezet in warmte voor het verwarmen van het huis, maar ook voor het verwarmen van het tabwater (60 graden). In de zomer kan het huis juist gekoeld worden. De warmte in het huis wordt dan als het ware opgeslagen diep in de grond. Het rondpompen van het water kost energie. Deze energie kan afgenomen worden van de energie-leveranciers, of er kan gekozen worden voor zonnepanelen (PV-cellen). Standaard zijn er geen zonnepanelen aanwezig, maar in samenspraak met Energie Exploitatie Rijswijk Buiten (EERB) waarachter het bedrijf KlimaatGarant zit, kan er gekeken worden wat voor uw huis gewenst is. Voor de totale energie die nodig is voor het verkrijgen van deze warmte zijn ongeveer 14 zonnepanelen nodig. Wilt u ook de standaard elektriciteit voor zaken als wasmachine, inductieplaat en verlichting zelf opwekken, dan zijn daar nog additionele panelen voor nodig. Naar schatting zo'n 18 stuks per huishouden. De warmtepomp kan gekocht, maar ook gehuurd worden. Daarnaast is het mogelijk om ook de totale kosten voor de warmte van het huis en water 'af te kopen' voor een vast bedrag per maand. Hiervoor dienen wel extra isolerende maatregelen getroffen te worden. Daarnaast is het ook mogelijk om extra (onderhouds)service af te nemen. Garantie zit er standaard 12,5 jaar op.

18 Hoofdhuis -Appartementen&Penthouses In de zojuist opgestarte fase 3 van Geworteld Wonen komt een opvallend gebouw met 16 appartementen en 4 penthouses met een ruim balkon of terras. Zoals overal in Geworteld Wonen verkrijgen alle huishoudens een evenredig aandeel in de ongeveer m2 grote collectieve buitenruimte.

19 Hoofdhuis - Appartementen & Penthouses Alle appartementen en penthouses hebben een ruim balkon of terras. Het Hoofdhuis kent vier typen appartementen in maat variërend van 87 m2 tot 141 m2 en twee typen penthouses met een oppervlaktes variërend van 140 tot 170 m2. Een deel van het oppervlak van de penthouses ligt onder de kap. Hier is bijvoorbeeld ruimte voor een bibliotheek of een ekkere werkplek. In het souterrain zijn parkeerplaatsen en bergingen opgenomen. Vanzelfsprekend heeft het Hoofdhuis een lift om de verschillende verdiepingen te kunnen bereiken. Het definitieve ontwerp voor de appartementen en penthouses maken de kopers in enkele korte slagen samen met de architect. Dat biedt veel mogelijkheden om eigen specifieke wensen in het ontwerp op te nemen. Vrij-op-naam-prijzen voor de appartementen starten bij ongeveer euro, voor de penthouses vanaf euro.

20 Indicatieve Planning -fase2 Geworteld Wonen is een project in de sfeer van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Omdat dat onder meer inhoudt dat de toekomstige bewoners grote zeggenschap hebben in hoe het er uit komt te zien, ziet ook het verkooptraject er een beetje anders uit dan in een meer aanbodgericht project. In Geworteld Wonen schrijven toekomstige bewoners zich in voor een kavel, om vervolgens de stap te maken naar de planvoorbereiding. NU Verkoop fase x% verkocht? 10+ mnd. 21+ mnd. Geldigheid Hypotheek-offerte Wonen in het huis 13 mnd. Ontwerp fase notaris 9 mnd. Bouw fase Uitwerken koperswensen Bijstellen offerte EERB Def. offerte = 12 weken = 9 weken 3 weken = 7 weken Showrooms Ontwerp fase Omgevingsvergunning = 16 weken 10 weken Uitvoeringstekeningen 10 weken 12 weken Werkvoorbereiding stap 1 stap 2 stap 3 :Inschrijving : architect AO v.1 : vergunning AO v.2 AO def. Tekenen AO : notaris Start bouw AO = Aanneem Overeenkomst

21 Kostenindicatie Bouwnummer 16 Warmoestuin 12 Hofwoning Tussenwoning Bouwnummer 19 Warmoestuin 8 Hofwoning Hoekhuis Bouwnummer 20 Warmoestuin 6 Hofwoning Tussenwoning Bouwnummer 21 Warmoestuin 4 Hofwoning Hoekhuis Bouwnummer 34 Warmoestuin 54 Boerderij woning Hoekhuis 128 m 2 woonoppervlak 6,6 m. beukmaat 10,1 m. diepte huis 6,3 m. binnenbreedte 10,0 m. binnendiepte 181 m 2 eigen kavel gezamenlijke grond gezamenlijke schuur parkeergelegenheid 148m 2 woonoppervlak 6,6 m. beukmaat 9,76 m. diepte huis 6,3 m. binnenbreedte 8,8 m. binnendiepte 254 m 2 eigen kavel gezamenlijke grond gezamenlijke schuur parkeergelegenheid 128 m 2 woonoppervlak 6,6 m. beukmaat 10,1 m. diepte huis 6,3 m. binnenbreedte 10,0 m. binnendiepte 168 m 2 eigen kavel gezamenlijke grond gezamenlijke schuur parkeergelegenheid 148 m 2 woonoppervlak 6,6 m. beukmaat 9,76 m. diepte huis 6,3 m. binnenbreedte 8,8 m. binnendiepte 202 m 2 eigen kavel gezamenlijke grond gezamenlijke schuur parkeergelegenheid 115m 2 woonoppervlak 6,0 m. beukmaat 10,1 m. diepte huis 5,7 m. binnenbreedte 9,45 m. binnendiepte 92m 2 eigen kavel gezamenlijke grond gezamenlijke schuur parkeergelegenheid Bouwkosten huis (incl. schuur & bouwrijp) Grondprijs (incl. gezamenlijke grond Totale kosten V.O.N Bij koop van de grond Bij erfpacht V.O.N. Erfpacht Canon (bruto p.mnd) Huur EERB (p.mnd) Vereniging (p.mnd) Kosten van bouw huis zijn gebaseerd op de basiswoning. Tijdens de ontwerpfase wordt de exacte prijs berekened. Bij de berekeningen van de opties/aanpassingen aan het huis wordt gewerkt met meer- en minderprijzen obv de werkelijke kosten voor de aannemer. Naast de kavel bij de woning verkrijgt de koper een evenredig deel (1/47) van het eigendom van ruim m2 collectieve grond. De woningprijs is óf een combinatie van prijs bij erfpacht en de canon, óf de von-prijs. Huidige erfpachtcanon ligt rond 3,5%. EERB = Energie Exploitatie RijswijkBuiten Onder voorbehoud van typefouten.

22 Meer informatie Voor meer informatie kijk op: Interesse? neem contact op met Alex Sievers Beyond Now Herdersstaf XS Soest Inbo Gaasterlandstraat RH Amsterdan

Geworteld Wonen GROEN - GEZOND - DUURZAAM - LEUK. Informatie - fase 2

Geworteld Wonen GROEN - GEZOND - DUURZAAM - LEUK. Informatie - fase 2 Geworteld Wonen GROEN - GEZOND - DUURZAAM - LEUK Informatie - fase 2 Het CPO Project -GeworteldWonen Geworteld Wonen is wonen en tuinieren op Buitenplaats Sion in RijswijkBuiten Het klinkt als een droom.

Nadere informatie

16 Appartementen 4 Penthouses. Geworteld Wonen - fase 3 Het Hoofdhuis

16 Appartementen 4 Penthouses. Geworteld Wonen - fase 3 Het Hoofdhuis 16 Appartementen 4 Penthouses Geworteld Wonen - fase 3 Het Hoofdhuis Het klinkt als een droom. In de overvolle Randstad op een landgoed wonen met een hectare grond, waar je zelf je eigen groenten en fruit

Nadere informatie

Geworteld Wonen. planboekje.

Geworteld Wonen. planboekje. Geworteld Wonen planboekje www.geworteldwonen.nl Wonen en tuinieren op Buitenplaats Sion Het klinkt als een droom. In de overvolle Randstad op een landgoed wonen met een hectare grond, waar je zelf je

Nadere informatie

Geworteld Wonen. Rijswijk

Geworteld Wonen. Rijswijk Geworteld Wonen Rijswijk 01 Geworteld Wonen, Rijswijk Het klinkt als een droom. In de drukke Randstad op een landgoed wonen met een hectare grond, waar je zelf je eigen groenten en fruit verbouwt. Dat

Nadere informatie

CPO Schipluiden Samen Zelfbouwen - Informatiebrochure

CPO Schipluiden Samen Zelfbouwen - Informatiebrochure Laatste woning beschikbaar! CPO Schipluiden Samen Zelfbouwen - Informatiebrochure Situatie Otto van Egmondlaan In het CPO project Schipluiden bouwen 9 buren samen aan hun nieuwe woningen. Sinds 2013 zijn

Nadere informatie

WONEN IN HOF BERLAGE

WONEN IN HOF BERLAGE WONEN IN HOF BERLAGE Berlagestraat WONEN IN HOF BERLAGE 54,8m² 94,8m² 3 96,m² 4 96,7m² 5 96,7m² 6 96,4m² 7 96,m² 8 95,9m² 9 04,m² 0 7,m² 66,9m² 69,9m² 3 7,8m² 4 97,m² Koudekerkseweg Willem Klooslaan Niet

Nadere informatie

Informatieavond Wonen in Elspeet Noordwest 17 maart 2015

Informatieavond Wonen in Elspeet Noordwest 17 maart 2015 Informatieavond Wonen in Elspeet Noordwest 7 maart 205 Op 7 maart 205 organiseerden de gemeente Nunspeet, Omnia Wonen en Van Wijnen een informatiebijeenkomst voor de plannen voor nieuwe woningen in Elspeet

Nadere informatie

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl Woonworkshop 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur 21 eengezinswoningen Hoge Weide Utrecht vanaf 199.500 v.o.n. (o.b.v. erfpacht) www.facebook.com/wonenbijdegroenevallei T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Nadere informatie

Woonworkshop #1. woneninvinkeveld. maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen

Woonworkshop #1. woneninvinkeveld. maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen Woonworkshop #1 woneninvinkeveld maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen Beneden / boven Beneden/bovenwoning De combinatie van beneden- en bovenwoningen maakt het mogelijk om een betaalbare woning aan

Nadere informatie

Vrijstaande villa - type F1

Vrijstaande villa - type F1 Type F1 beukmaat 6.000 mm Bouwnummer: Type F1 3 Op een rijtje: Grote woonkamer met open keuken van circa 69 m² Standaard topgevel voor een lichte en vooral zeer ruime zolder, geschikt voor diverse indelingen

Nadere informatie

GERBEN VAN MANENSTRAAT 78 DRACHTEN 250.000 k.k. www.gerbenvanmanenstraat78.nl Gerben van Manenstraat 78, Drachten BETAALBAAR WONEN AAN DE DRACHTSTER VAART! Betaalbaar wonen aan de Drachtster Vaart? Dan

Nadere informatie

Acht SIR-55 patiowoningen voor medioren en senioren plan Hoogstraat te Heesch. Informatiebrochure

Acht SIR-55 patiowoningen voor medioren en senioren plan Hoogstraat te Heesch. Informatiebrochure Acht SIR-55 patiowoningen voor medioren en senioren plan Hoogstraat te Heesch Informatiebrochure Patiowoningen plan Hoogstraat te Heesch Aan de Hoogstraat in Heesch is in de eerste fase ruimte voor acht

Nadere informatie

vanaf SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN

vanaf SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN vanaf 370.000 Twee nieuw gerealiseerde ruime twee-onder-een-kap-woningen met parkeerplaats voor twee auto s en bijzonder mooie uitbouw. Op unieke locatie midden in Rosmalen.

Nadere informatie

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C Woningen blok A Type A1 Hoekwoningen Type A2 Rijwoningen Vanaf 249.750,-v.o.n. Woningen blok B Type B1 Hoekwoningen Type B2 Rijwoningen

Nadere informatie

wijswonen bottom-up > stedenbouw > architectuur

wijswonen bottom-up > stedenbouw > architectuur wijswonen bottom-up > stedenbouw > architectuur WijsWonen is een initiatief om in Apeldoorn een eigentijds collectief wooncomplex te realiseren. Niet alleen op financieel, maar ook op sociaal gebied is

Nadere informatie

ZEEBURGERDIJK 68HS AMSTERDAM 450.000 k.k. www.zeeburgerdijk68hs.nl Zeeburgerdijk 68hs, Amsterdam Charmant, ruim en licht dubbel benedenhuis (103 m²). De woning is verdeeld over de begane grond en het souterrain

Nadere informatie

Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1

Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1 Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1 Hieronder leest u de meest gestelde vragen over de nieuwbouwwoningen in fase 1 van het Centrumplan. De vragen zijn gerangschikt per woningtype. Type:

Nadere informatie

Wonen in een oude school aan het Prins Hendrikpark!

Wonen in een oude school aan het Prins Hendrikpark! Wonen in een oude school aan het Prins Hendrikpark! Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Doe je mee? Floris Versterstraat 11 Bennebroekstraat 11 Floris Versterstraat 10 ZELFBOUW IN DE AANBIEDING Transformatie

Nadere informatie

Multifunctionele ruimte is fantastisch voor studie, werken, slapen, chatten, muziek, home cinema, etc. of wat je maar bedenkt.

Multifunctionele ruimte is fantastisch voor studie, werken, slapen, chatten, muziek, home cinema, etc. of wat je maar bedenkt. Hoekwoning; Atalantahof 10, 3544 VD Utrecht Verkoopprijs: 374.950,- KK Verkoper: Anja Cremers Anja.cremers@kersentuin.net 06-404 771 15 Aanvaarding in overleg. Extra licht en ruimtelijk huis onder architectuur

Nadere informatie

20 woningen. Rust, ruimte, & groen. Nieuwbouw in de wijk Parijsch, in Culemborg. Fase 2. 8 hoekwoningen 12 rijwoningen Types: F, G, H

20 woningen. Rust, ruimte, & groen. Nieuwbouw in de wijk Parijsch, in Culemborg. Fase 2. 8 hoekwoningen 12 rijwoningen Types: F, G, H 20 woningen 8 hoekwoningen 12 rijwoningen Types: F, G, H Fase 2 Rust, ruimte, & groen Nieuwbouw in de wijk Parijsch, in Culemborg Rust, ruimte en groen Wonen in De Bongerd bij Culemborg is met recht paradijschelijk

Nadere informatie

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch,

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch, Juni: de Meet&Greet in het Haagse stadhuis ben diverse kaveloptanten onze inloopeekuren bezocht amenwerking met de BAM is een inforieavond georganiseerd en zijn de eerste etsontwerpen voor Isabellaland

Nadere informatie

LEEUWENBEKSTRAAT 5 ALKMAAR 229.000 k.k. www.leeuwenbekstraat5.nl Leeuwenbekstraat 5, Alkmaar Wonen in 1 van Alkmaars leukste en nog betaalbare wijken, dat kan in de Bergerhof. De Bergerhof is gelegen achter

Nadere informatie

Lusthofstraat 16 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Lusthofstraat 16 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Lusthofstraat 16 Vlaardingen Vraagprijs 425.000 k.k. Laat u verrassen door deze ruime, instapklare hoekeengezinswoning met grote zijaanbouw en royale tuin. Deze in 1998 gebouwde moderne woning is voorzien

Nadere informatie

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN FASE 1 HAVERLIJ d.d WONINGTYPES (SFEER B) bijdrage aan stichting per

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN FASE 1 HAVERLIJ d.d WONINGTYPES (SFEER B) bijdrage aan stichting per PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN FASE 1 HAVERLIJ WONINGTYPES (SFEER B) bijdrage aan stichting per kavel m² land m² water m² totaal maand 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10A 10B 11 1 1.004 m² 33 m² 1.037 m² 78 TYPE

Nadere informatie

IJssellaan 2-B, Gouda

IJssellaan 2-B, Gouda IJssellaan 2-B, Gouda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 155.000 k.k. Aangeboden sinds 26-01-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2 Carte Blanche Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Smetsakker, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 273.500 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Topgevel 13 F Tulipa 6,0 m. zuid 144 m² 538 m³ 195 m² Afwijkende aangebouwde berging

Topgevel 13 F Tulipa 6,0 m. zuid 144 m² 538 m³ 195 m² Afwijkende aangebouwde berging Prijslijst Het Raadhof Sliedrecht, 20 december 2016 Bouw- Type- Type Beuk- Tuin Oppervlak Inhoud Kavel- Verkoopprijs Bijzonderheden nummer nummer woning maat oriëntatie (m² gbo) (m³ bruto) grootte (m²)

Nadere informatie

Groningen Bouwnummer 0-ong

Groningen Bouwnummer 0-ong Groningen Bouwnummer 0-ong Vraagprijs: 334.000 vrij op naam Omschrijving Groningen - Bouwnummer 0-ong Welkom in uw Singelwoning Ravotten met uw kinderen in de achtertuin, uitgebreid koken voor uw vrienden,

Nadere informatie

ALBATROS BOUWGROEP DEN HAAG. creëer je eigen droomwoning in Ypenburg

ALBATROS BOUWGROEP DEN HAAG. creëer je eigen droomwoning in Ypenburg creëer je eigen droomwoning in Ypenburg versie 16.01.2018 cpo: je eigen woning tegen kostprijs In Ypenburg komt het nieuwe wooncomplex Albatros, op basis van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).

Nadere informatie

CPO de Woongaard. Kavel 3 & 4

CPO de Woongaard. Kavel 3 & 4 CPO de Woongaard Kavel 3 & 4 Geachte geïnteresseerde, Hartelijk dank voor uw interesse in onze CPO De Woongaard. Wij zijn een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap die aan de Doornsteeg 14 woningen

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw interesse in ons project Heroes op Zeeburgereiland Amsterdam. Bijgaand treft u de prijslijst aan.

Hartelijk dank voor uw interesse in ons project Heroes op Zeeburgereiland Amsterdam. Bijgaand treft u de prijslijst aan. Aan de belangstellenden voor een appartement in Heroes Amsterdam Datum Behandeld door 15 december 2016 afdeling Verkoop Onderwerp Project Heroes - Amsterdam Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw

Nadere informatie

Sandakker 21, Duizel

Sandakker 21, Duizel Sandakker 21, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 322.700 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Sandakker 25, Duizel

Sandakker 25, Duizel Sandakker 25, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 230.700 v.o.n. Aangeboden sinds 23-03-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Nieuwe Haven K.K XJ Den Haag. B&F Makelaar. Tasmanstraat VR 'S-GRAVENHAGE

TE KOOP. Nieuwe Haven K.K XJ Den Haag. B&F Makelaar. Tasmanstraat VR 'S-GRAVENHAGE TE KOOP 475.000 K.K. B&F Makelaar Tasmanstraat 126 2518 VR 'S-GRAVENHAGE 070-8209895 info@bfmakelaar.nl Nieuwe Haven 131 2511 XJ Den Haag Nieuwe Haven 131 2511 XJ Den Haag Inleiding Wauw wat een plaatje!

Nadere informatie

Te Koop: Aureliahof 53 penthouse gelegen op 3 e en 4 e etage

Te Koop: Aureliahof 53 penthouse gelegen op 3 e en 4 e etage Te Koop: Aureliahof 53 penthouse gelegen op 3 e en 4 e etage Bijzonder penthouse gelegen in de Kersentuin met terras op het zuiden, twee balkons op het westen en aparte slaapverdieping. Mogelijkheid tot

Nadere informatie

DOCTOR BERLAGELAAN 61 EINDHOVEN 137.000 k.k. www.drberlagelaan61a.nl Omschrijving Compleet gemoderniseerd (2008) 2-kamer appartement gelegen op de 1e verdieping met eigen parkeerplaats, zonnig terras op

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Carte Blanche Fase 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN 62 SCHAGEN 252.500 k.k. www.beethovenlaan62.nl Beethovenlaan 62, Schagen Een karakteristieke erkerwoning met tuindeuren, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en heerlijke zongerichte

Nadere informatie

Woonwensenenquête Thuisgemaakt Delft

Woonwensenenquête Thuisgemaakt Delft Woonwensenenquête Thuisgemaakt Delft Om een idee te krijgen,waar uw interesse naar uit gaat, verzoeken wij u vriendelijk deze vragenlijst in te vullen. Onder andere met behulp van deze antwoorden kan de

Nadere informatie

Wim van Baasstraat, Oisterwijk

Wim van Baasstraat, Oisterwijk Wim van Baasstraat, Oisterwijk Kenmerken Overdracht Vraagprijs 229.500 v.o.n. Aangeboden sinds 17-05-2016 Conditie Vrij op naam Waarborgsom 0 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Te Koop. Krabbescheerkade TN Den Haag k.k.

Te Koop. Krabbescheerkade TN Den Haag k.k. Te Koop Krabbescheerkade 10 2492 TN Den Haag 549.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 549.000 k.k. Status Beschikbaar Oplevering in overleg Soort woonhuis Herenhuis, Tussenwoning Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar

Nadere informatie

PHOENIX 10 WADDINXVEEN WWW.GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL MAKELAAR NAAM WIM MOLENAAR TELEFOON 06-41317430 EMAIL WIMMOLENAAR@GOUWESTADMAKELAARDIJ.

PHOENIX 10 WADDINXVEEN WWW.GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL MAKELAAR NAAM WIM MOLENAAR TELEFOON 06-41317430 EMAIL WIMMOLENAAR@GOUWESTADMAKELAARDIJ. PHOENIX 10 WADDINXVEEN MAKELAAR NAAM WIM MOLENAAR TELEFOON 06-41317430 EMAIL WIMMOLENAAR@GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL WWW.GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL KENMERKEN Object Kadastrale gegevens Bouwjaar Gebruiksoppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP. Siemensstraat 12, Utrecht. Vraagprijs 239.000, kosten koper. IREA Makelaars BV. Adres Amsterdamsestraatweg 562 3553 EP UTRECHT

TE KOOP. Siemensstraat 12, Utrecht. Vraagprijs 239.000, kosten koper. IREA Makelaars BV. Adres Amsterdamsestraatweg 562 3553 EP UTRECHT TE KOOP Siemensstraat 12, Utrecht Vraagprijs 239.000, kosten koper IREA Makelaars BV Adres Amsterdamsestraatweg 562 3553 EP UTRECHT Telefoon 030 288 39 93 Telefax 030 262 58 52 E mail info@irea makelaars.nl

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2 Carte Blanche Fase 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Vrijstaande villa s (type F1) Type F mm (woonoppervlakte 163 m²)

Vrijstaande villa s (type F1) Type F mm (woonoppervlakte 163 m²) Vrijstaande villa s (type F1) Type F1-6000 mm (woonoppervlakte 163 m²) Bouwnummers: Type F1 42 5, 18 en 39 Op een rijtje: t Zeer grote woonkamer circa 53,4 m² t Standaard topgevel voor een lichte en vooral

Nadere informatie

Vermeerlaan 15, 3764 WB Soest

Vermeerlaan 15, 3764 WB Soest Vermeerlaan 15, 3764 WB Soest Vraagprijs 170.000,00 kosten koper Immoland.nl Schoutstraat 8 1315 KW, ALMERE Tel: 088-0202424 E-mail: info@immoland.nl https://www.immoland.nl/ Omschrijving De woning wordt

Nadere informatie

DUURSTEDELAAN 61 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

DUURSTEDELAAN 61 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // DUURSTEDELAAN 61 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES DUURSTEDELAAN 61 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 325.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 85M2 INHOUD CIRCA 306M3 BOUWJAAR 0

Nadere informatie

Holy Résidence te Vlaardingen. maart 2017

Holy Résidence te Vlaardingen. maart 2017 Holy Résidence te Vlaardingen maart 2017 1 Partijen Ontwikkeling en realisatie Boele & van Eesteren Contactpersoon Floris Gortemaker Adres Laan van Vredenoord 14 Postbus 3077 2280 GB Rijswijk Mail info@holy-residence.nl

Nadere informatie

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle!

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! 8 en 12 en in de wijk Frankhuis te Zwolle FRANK EN VRIJ WONEN 1 De wijk Frankhuis combineert het goede van twee werelden: de

Nadere informatie

MaxHuis. wonen op maat MAXHUIS ONTWERPT EN BOUWT UW DROOMHUIS VOOR EEN VASTE EN LAGE PRIJS

MaxHuis. wonen op maat MAXHUIS ONTWERPT EN BOUWT UW DROOMHUIS VOOR EEN VASTE EN LAGE PRIJS MaxHuis wonen op maat MAXHUIS ONTWERPT EN BOUWT UW DROOMHUIS VOOR EEN VASTE EN LAGE PRIJS MAXHUIS ONTWERPT EN BOUWT UW DROOMHUIS VOOR EEN VASTE EN LAGE PRIJS Maxhuis biedt hoogwaardige en ruimtelijke woningen

Nadere informatie

Unieke nieuwbouw woningen aan de Oosteinderweg in Aalsmeer

Unieke nieuwbouw woningen aan de Oosteinderweg in Aalsmeer Unieke nieuwbouw woningen aan de Oosteinderweg in Aalsmeer Download nu ook onze nieuwe app Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ons nieuwe aanbod! twitter.com/bertvanvulpen

Nadere informatie

Holy Résidence te Vlaardingen. januari 2017

Holy Résidence te Vlaardingen. januari 2017 Holy Résidence te Vlaardingen januari 2017 1 Partijen Ontwikkeling en realisatie Boele & van Eesteren Contactpersoon Floris Gortemaker Adres Laan van Vredenoord 14 Postbus 3077 2280 GB Rijswijk Mail info@holy-residence.nl

Nadere informatie

LISDODDE 37 DRACHTEN k.k.

LISDODDE 37 DRACHTEN k.k. LISDODDE 37 DRACHTEN 389.000 k.k. www.lisdodde37.nl Lisdodde 37, Drachten Wat een huis! Onder architectuur gebouwd. Bijzonder qua ontwerp, dit half vrijstaand woonhuis met een volledig souterrain, vier

Nadere informatie

11 woningen. Rust, ruimte, & groen. Nieuwbouw in de wijk Parijsch, in Culemborg. Fase

11 woningen. Rust, ruimte, & groen. Nieuwbouw in de wijk Parijsch, in Culemborg. Fase 11 woningen 4 twee-onder-een-kapwoningen 6 drie-onder-een-kapwoningen 1 vrijstaande woning Types: A, B, C, D Fase 21 Rust, ruimte, & groen Nieuwbouw in de wijk Parijsch, in Culemborg Rust, ruimte en groen

Nadere informatie

Jan van Riebeecklaan 111, Gouda

Jan van Riebeecklaan 111, Gouda Jan van Riebeecklaan 111, Gouda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 250.000 k.k. Aangeboden sinds 22-08-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

K.K. OEVERZEGGESTRAAT 28 * 1087 BV AMSTERDAM. Aangeboden door:

K.K. OEVERZEGGESTRAAT 28 * 1087 BV AMSTERDAM. Aangeboden door: OEVERZEGGESTRAAT 28 * 1087 BV AMSTERDAM 599.000 K.K. Aangeboden door: Makelaars Anno NU IJburglaan 1495-1459 1087KM Amsterdam 020-4194580 info@makelaarsannonu.nl INLEIDING OEVERZEGGESTRAAT 28 *, 1087 BV

Nadere informatie

Utrecht Uphill woningtype A 0-ong

Utrecht Uphill woningtype A 0-ong Utrecht Uphill woningtype A 0-ong Vraagprijs: 345.000 vrij op naam Omschrijving Utrecht - Uphill woningtype A 0-ong In de wijk Hoge Weide van het Utrechtse Leidsche Rijn komt UpHill. Een prachtig nieuwbouwplan

Nadere informatie

FASE III

FASE III www.wonenaandemeander.nl FASE III 2 Inhoud 201 210 211 212 213 O type N1-N2 O1-O2 Hoekwoning drie- en vier-onder-één-kap Bouwnummers 207, 209, 210 Pagina 17 202 203 M N type M1 204 205 206 209 208 207

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2 Carte Blanche Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Samen bouwen Informatie avond 25 april 2013

Samen bouwen Informatie avond 25 april 2013 Samen bouwen Informatie avond 25 april 2013 Programma 19.30-19.35 Welkom door projectmanager Henk van Hoof 19.35-19.50 Toelichting op plan 19.50-20.20 Algemene toelichting op CPO door Hans Vos 20.20-20.30

Nadere informatie

Verkoopinformatie Bunderhof Reeuwijk bouwnummer 35. afbeelding van type E (echter ander bouwnummer)

Verkoopinformatie Bunderhof Reeuwijk bouwnummer 35. afbeelding van type E (echter ander bouwnummer) Verkoopinformatie Bunderhof Reeuwijk bouwnummer 35 afbeelding van type E (echter ander bouwnummer) Te Koop: Nieuwbouw hoekwoning met uitbouw, 2 erkers, dakkapel en eigen opstelplaats auto op een kavel

Nadere informatie

Kenmerken van de woning

Kenmerken van de woning Kenmerken van de woning Naam: Telefoonnummer klant: E-mail klant: Adres: Postcode Woonplaats: Regio: Land: Vraagprijs : Transactietype: Verkoop/Aankoopconditie: Type huis ( )Woning ( )Appartement ( )Grond

Nadere informatie

Abeelstraat 10 'S-GRAVENZANDE. Vraagprijs 205.000,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel: 0174 419000 info@helmheus.

Abeelstraat 10 'S-GRAVENZANDE. Vraagprijs 205.000,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel: 0174 419000 info@helmheus. Abeelstraat 10 'S-GRAVENZANDE Vraagprijs 205.000,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel: 0174 419000 info@helmheus.nl Helm & Heus makelaars O.G. b.v. * Woningen * bedrijfshuisvesting

Nadere informatie

Simon Vestdijkstraat 21, Utrecht

Simon Vestdijkstraat 21, Utrecht Simon Vestdijkstraat 21, Utrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 274.500 k.k. Aangeboden sinds 16-06-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Voorhoutstraat K.K JD Haarlem

TE KOOP. Voorhoutstraat K.K JD Haarlem Voorhoutstraat 16 2012 JD Haarlem TE KOOP 625.000 K.K. Voorhoutstraat 16 2012 JD Haarlem Inleiding De voordeur uit naar rechts en je staat binnen no-time in de Haarlemmerhout, het oudste stadsbos van Nederland.

Nadere informatie

Ruim en betaalbaar wonen in het Elburghuis of IJburghuis

Ruim en betaalbaar wonen in het Elburghuis of IJburghuis Voor startende kopers een ruime, volledige en duurzame starterswoning die naar ieders woonwensen aangepast en gecombineerd kan worden. Het Elburghuis heeft een historische gevel en het IJburghuis is een

Nadere informatie

Eikenlaan 41 'S-GRAVENZANDE. Vraagprijs 199.000,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel: 0174 419000 info@helmheus.

Eikenlaan 41 'S-GRAVENZANDE. Vraagprijs 199.000,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel: 0174 419000 info@helmheus. Eikenlaan 41 'S-GRAVENZANDE Vraagprijs 199.000,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel: 0174 419000 info@helmheus.nl Helm & Heus makelaars O.G. b.v. * Woningen * bedrijfshuisvesting

Nadere informatie

Inhoudsopgave werkboek:

Inhoudsopgave werkboek: Inhoudsopgave werkboek: 1. Gegeven: Een pand in de verkoop / aankoop. 1 2. Groepsopdracht 1 - HC Wonen 2014 dag 1 6 Gegeven: Een pand in de verkoop / aankoop. Omschrijving Goed onderhouden opgebouwde karakteristieke

Nadere informatie

7 STAPPEN VOOR ENERGIEBESPARING IN EEN TANGRAMHUIS:

7 STAPPEN VOOR ENERGIEBESPARING IN EEN TANGRAMHUIS: TANGRAMHUIS 7 STAPPEN VOOR ENERGIEBESPARING IN EEN TANGRAMHUIS: 1 - ZON - Maak gebruik van de zon, de enige kostenloze energieleverancier! Onze woningen worden naar de zon georiënteerd, dat wil zeggen

Nadere informatie

OptimaalWoning. het comfort van duurzaamheid

OptimaalWoning. het comfort van duurzaamheid OptimaalWoning het comfort van duurzaamheid Optimaal Woning Zorgeloos woongenot! OptimaalWoning het comfort van duurzaamheid Een complete eengezinswoning vanaf 175.000 v.o.n. (inclusief grond en exclusief

Nadere informatie

Leonard Springerlaan Deventer

Leonard Springerlaan Deventer - Vraagprijs 225.000,- k.k. Omschrijving - In het hartje van de wijk de Vijfhoek ligt aan een ventweg deze prima onderhouden eengezinswoning met een parkeerplaats op eigen terrein voor de woning. Dit huis

Nadere informatie

Utrecht Bouwnummer -ong

Utrecht Bouwnummer -ong Utrecht Bouwnummer -ong Vraagprijs: 395.000 vrij op naam Omschrijving Utrecht - Bouwnummer -ong TUINHOF BLAUCAPEL Wonen in Tuindorp-Oost in de wijk Noordoost is luxe en rustig wonen in een groene omgeving

Nadere informatie

Schiedamseweg 94 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Schiedamseweg 94 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Schiedamseweg 94 Vlaardingen Vraagprijs 625.000 k.k. Vrijstaand en klassiek wonen, dat kan in deze unieke en bijzondere stadsvilla Cornelia, met garage en gelegen op 517 m2 grond. Dit deel van de Oostwijk

Nadere informatie

Schoonoord 84 - VOORHOUT ,- k.k.

Schoonoord 84 - VOORHOUT ,- k.k. Schoonoord 84 - VOORHOUT 269.000,- k.k. Schoonoord 84 - VOORHOUT 269.000,- k.k. Heerlijk wonen in het oude dorp? Hier kan het! In deze uitgebouwde eengezinswoning aan het Schoonoord treft u een woning

Nadere informatie

Obrechtlaan 10 'S-GRAVENZANDE. Vraagprijs 207.000,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel: 0174 419000 info@helmheus.

Obrechtlaan 10 'S-GRAVENZANDE. Vraagprijs 207.000,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel: 0174 419000 info@helmheus. Obrechtlaan 10 'S-GRAVENZANDE Vraagprijs 207.000,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel: 0174 419000 info@helmheus.nl Helm & Heus makelaars O.G. b.v. * Woningen * bedrijfshuisvesting

Nadere informatie

Monnikevenne 1. Zie voor meer foto's - http://huis.eltjo.org. 1141 RJ Monnickendam 369.000 k.k.

Monnikevenne 1. Zie voor meer foto's - http://huis.eltjo.org. 1141 RJ Monnickendam 369.000 k.k. Monnikevenne 1 Zie voor meer foto's - http://huis.eltjo.org 1141 RJ Monnickendam 369.000 k.k. Omschrijving Fraaie hoek-boemerang woning met inpandige garage, eigen oprit en brede voortuin. De diepe en

Nadere informatie

CPO in Langeraar-Oost

CPO in Langeraar-Oost CPO in Langeraar-Oost 3 maart 2014 PROGRAMMA CPO Langeraar-Oost Welkom Stand van zaken en hoofdlijnen plan Langeraar-Oost Zelf je woning bouwen en CPO Workshop: wensen en vragen Vervolg en afronding presentatie

Nadere informatie

TE KOOP. Oudelandseweg K.K BT Ridderkerk

TE KOOP. Oudelandseweg K.K BT Ridderkerk Oudelandseweg 57 2981 BT Ridderkerk TE KOOP 675.000 K.K. Oudelandseweg 57 2981 BT Ridderkerk Inleiding Deze royale vrijstaande woning is gelegen op een perceel van maar liefst 3.929 m². Vrijheid en ruimte

Nadere informatie

Dorpstraat. Te Koop. 6255AM Noorbeek (Noorbeek) Vraagprijs k.k.

Dorpstraat. Te Koop. 6255AM Noorbeek (Noorbeek) Vraagprijs k.k. Te Koop Vraagprijs 450.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 450.000 k.k. Status Archief Soort woonhuis Eengezinswoning Soort bouw Nieuwbouw Bouwjaar 1915 Oppervlakte 330m² Perceel 1.215m² Inhoud 825m³ Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs ,- k.k. Wemeldingestraat 11 Rotterdam. Zeer goed onderhouden 2-onder-1-kap woning met een fijne tuin!

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs ,- k.k. Wemeldingestraat 11 Rotterdam. Zeer goed onderhouden 2-onder-1-kap woning met een fijne tuin! Villex Wonen B.V. TE KOOP Wemeldingestraat 11 Rotterdam Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs 289.000,- k.k. Zeer goed onderhouden

Nadere informatie

Gezond wonen in de groenste buurt van Arnhem

Gezond wonen in de groenste buurt van Arnhem Gezond wonen in de groenste buurt van Arnhem Duurzaam + Bio-ecologisch wonen doe je in Ecowijk De Kiem. Een wijk waar de auto alleen te gast is, waar saai openbaar groen plaats maakt voor bloemen en fruitbomen.

Nadere informatie

DE WETTERWILLE 112 DRACHTEN 449.000 k.k. www.dewetterwille112.nl De Wetterwille 112, Drachten In de wijk de Folgeren ligt dit riant vrijstaand woonhuis met een slaapkamer beneden, en een aangebouwde, geïsoleerde,

Nadere informatie

DE HOGHE WEIJDT 34 HEILOO 399.000 k.k. www.dehogheweijdt34.nl De Hoghe Weijdt 34, Heiloo Perfecte plek hoor! Deze aan zij- en achterkant uitgebouwde hoekwoning met garage is nu te koop! Uitstekend gesitueerd

Nadere informatie

Johan de Wittstraat 214 Vlaardingen. Vraagprijs

Johan de Wittstraat 214 Vlaardingen. Vraagprijs Johan de Wittstraat 214 Vlaardingen Vraagprijs 350.000 Bijzonder ruime split-level woning, op een prachtige plek gelegen aan de rand van 't Nieuwelant park. Deze opvallende parkwoning ligt in de wijk Babberspolder,

Nadere informatie

WONEN IN EEN OUDE SCHOOL

WONEN IN EEN OUDE SCHOOL WONEN IN EEN OUDE SCHOOL Plan bouwgroep Nieuwe Energie Betondorp Doe je mee? Impressie van de school (foto uit 1941) Oktober, 2013 Bouwgroep Nieuwe Energie Betondorp -1- ZELFBOUW IN DE AANBIEDING Verkoop

Nadere informatie

DR DIRK BAKKERLAAN 53 BLOEMENDAAL 1.295.000 k.k. www.drdirkbakkerlaan53.nl Dr Dirk Bakkerlaan 53, Bloemendaal Een fantastisch en volledig gerenoveerde halfvrijstaande, rietgedekte villa. De prachtige stijlkenmerken

Nadere informatie

Overvoorde 10, Pijnacker

Overvoorde 10, Pijnacker Overvoorde 10, Pijnacker Kenmerken Overdracht Vraagprijs 299.900 k.k. Aangeboden sinds 05-02-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

WONINGPRESENTATIE. Vosseveld Villa s SOEST

WONINGPRESENTATIE. Vosseveld Villa s SOEST WONINGPRESENTATIE Vosseveld Villa s SOEST Inhoudsopgave Omschrijving Gegevens Foto s Situatietekening Plattegrond(en) Gevels Opties Buijs voor elk huis Omschrijving Algemeen: Unieke kans, nieuw te bouwen

Nadere informatie

Hof van Eden Oldenzaal Zo kan het worden

Hof van Eden Oldenzaal Zo kan het worden Oldenzaal Zo kan het worden Oldenzaal, 31 maart 2011 programma 01 Aftrap 02 Wat is er allemaal gebeurd? 03 Presentatie door architecten 04 Presentatie door Hegeman over prijzen 05 Hoe kunt u meedoen? PAUZE

Nadere informatie

Timmer en Timmer Makelaars Dorpsstraat 8 6871 AL RENKUM Tel: 0317-319114 Fax: 0317-315667. Eekwal 3 RENKUM. Vraagprijs 185.000,= k.k.

Timmer en Timmer Makelaars Dorpsstraat 8 6871 AL RENKUM Tel: 0317-319114 Fax: 0317-315667. Eekwal 3 RENKUM. Vraagprijs 185.000,= k.k. Eekwal 3 RENKUM Vraagprijs 185.000,= k.k. In een kindvriendelijke wijk gelegen, goed onderhouden eengezinswoning, type TUSSENWONING met eigen carport, aangebouwde stenen berging en een op het zuid-westen

Nadere informatie

Mooi centraal gelegen eengezinswoning in zeer kindvriendelijke omgeving!

Mooi centraal gelegen eengezinswoning in zeer kindvriendelijke omgeving! Mooi centraal gelegen eengezinswoning in zeer kindvriendelijke omgeving! Zaandam, Zuidervaart 51 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Mooi centraal gelegen is deze eengezinswoning

Nadere informatie

Wonen Wateringen maakt een eigen woning voor jou betaalbaar! Verkoopdocumentatie 4 kamer eengezinstussenwoning Dr. Kuyperstraat 6 te Wateringen

Wonen Wateringen maakt een eigen woning voor jou betaalbaar! Verkoopdocumentatie 4 kamer eengezinstussenwoning Dr. Kuyperstraat 6 te Wateringen Wonen Wateringen maakt een eigen woning voor jou betaalbaar! Verkoopdocumentatie 4 kamer eengezinstussenwoning Dr. Kuyperstraat 6 te Wateringen VERKOOPDOCUME NTATI E DR KUYPERSTRAAT 6, WATERINGEN 1 VAN

Nadere informatie

Pekkendam 11, 1081 HP Amsterdam

Pekkendam 11, 1081 HP Amsterdam Pekkendam 11, 1081 HP Amsterdam Vraagprijs 1.595.000,- k.k. Henk Burger Makelaardij o.g. b.v. Amsterdamseweg 487 1181 BR, AMSTELVEEN Tel: 020-6403853 Fax: 020-6404004 E-mail: info@henkburger.nl www.henkburger.nl

Nadere informatie

ruimte met eigen karakter

ruimte met eigen karakter Verkoopinformatie: Postbus 123 7240 AC Lochem T 088-321 32 10 info@viverion.nl www.viverion.nl Boomkamp 37 7461 AW Rijssen T 0548-543785 rijssen@mijnmakelaar.nl www.mijnmakelaarrijssen.nl Postbus 25 7450

Nadere informatie

Bepaal zelf hoe je wilt wonen. In de Westwijk in Vlaardingen

Bepaal zelf hoe je wilt wonen. In de Westwijk in Vlaardingen Bepaal zelf hoe je wilt wonen In de Westwijk in Vlaardingen Collectief In de Westwijk in Vlaardingen Particulier Samen met je buren je eigen woning ontwerpen en laten bouwen. Zelf bepalen hoe je wil wonen

Nadere informatie

Wat een ruimte! Zaandam, Ouverture 14. twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars

Wat een ruimte! Zaandam, Ouverture 14. twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Wat een ruimte! Zaandam, Ouverture 14 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Echt een verrassing als je deze woning binnenloopt! Wat een ruimte in deze verspringende tussenwoning!

Nadere informatie

Jasmijnlaan 50, Oudenbosch

Jasmijnlaan 50, Oudenbosch In groene woonwijk nabij winkels en alle voorzieningen treft u deze opvallend ruime tussenwoning met mooi aangelegde tuin Jasmijnlaan 50, Oudenbosch NU TE KOOP Ruime woning met 4 slaapkamers Grote jaren

Nadere informatie

Ecologisch wonen in de groenste wijk van Arnhem

Ecologisch wonen in de groenste wijk van Arnhem Ecologisch wonen in de groenste wijk van Arnhem Duurzaam + Bio-ecologisch wonen doe je in Ecowijk De Kiem. Een wijk waar de auto alleen te gast is, waar saai openbaar groen plaats maakt voor bloemen en

Nadere informatie

TE KOOP. Abtswoudseweg type Fresh ong 2627 CK Delft v.o.n.

TE KOOP. Abtswoudseweg type Fresh ong 2627 CK Delft v.o.n. TE KOOP Abtswoudseweg type Fresh ong 2627 CK Delft 431.500 v.o.n. KENMERKEN Prijs 431.500 v.o.n. Postcode 2627 CK Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Eindwoning Tuin Ja, Achtertuin, 583 733cm

Nadere informatie