Health Challenge. high five! Let us give you a.. Tof dat je geïnteresseerd bent! In dit document vind je alle informatie omtrent de Health Challenge

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Health Challenge. high five! Let us give you a.. Tof dat je geïnteresseerd bent! In dit document vind je alle informatie omtrent de Health Challenge"

Transcriptie

1 Health Challenge Let us give you a.. Tof dat je geïnteresseerd bent! In dit document vind je alle informatie omtrent de Health Challenge high five!

2 Health Challenge Op dit moment heeft méér dan de helft van de Nederlanders te kampen met licht tot zwaar overgewicht. Dit is een gevolg van een leefstijl die niet in balans is. Niet iedereen is zich daar echter van bewust, laat staan dat hij of zij over gaat tot verandering. Maar jij hebt de eerste stap al gezet! Met het tonen van interesse voor onze Health Challenge laat je zien dat je bewust bent van het feit dat het gezonder kan. High five! Tijdens onze Health Challenge zal je merken dat wij veel waarde hechten aan persoonlijke omgang. Onze slogan: Let us give you a highfive! staat hier symbool voor. De high five is een move die uit de sportwereld komt en staat symbool voor: samen succes vieren maar ook voor: elkaar steunen als het minder gaat. Daarom start elke training met een high five! De stap die je nu al hebt gezet is trouwens ook een high five waard! Waarom? Met het tonen van interesse voor onze beweeggroep Health Challenge geef je aan dat je klaar bent voor een verandering. Een gezonde leefstijl verhoogt de kwaliteit van leven en geeft direct minder kans op gezondheidsproblemen. In diverse onderzoeken naar afvallen is aangetoond dat de combinatie van bewustwording, gezonde voeding en genoeg beweging het beste resultaat oplevert. Health Challenge is gebaseerd op deze onderzoeken en daarom bestaat het Health Challenge begeleidingsteam uit studenten van de Hanzehogescholen: Instituut voor Sportstudies, Voeding & Diëtetiek en Toegepaste Psychologie. Alleen studenten? dat klopt! We werken alleen met studenten! Zij zitten midden in de laatste trends en ontwikkelingen, zijn flexibel en leergierig. Deze multidisciplinaire begeleiding door studenten in een gezondheidsinterventie bestond nog niet in Nederland. Dit maakt de Health Challenge uniek!

3 Wie zijn wij? Kort over ons. Wij; Jos en Friso, zijn op dit moment derdejaars studenten aan de Hanzehogeschool opleiding Sport, Gezondheid en Management. Wij hebben samen in september 2014 StudentTrainers.nl opgericht. Ons motief om hiermee te starten is dat we studenten de kans willen bieden de theorie van hun studie en de praktijk beter te combineren. Dit proberen we te doen door ze op een laagdrempelige manier het echte werkveld aan te bieden. Naast de samenwerking met diverse Hanzehogescholen werkt StudentTrainers.nl samen met Health Club Groningen aan de Bloemsingel 81. De voorwaarden Wat is belangrijk voor een succesvolle samenwerking met elkaar? Het is een vereiste dat je minimaal drie keer per week intensief gaat bewegen. Twee keer in de week ga je dit doen onder begeleiding van ons bij Health Club Groningen en één keer in de week verwachten wij van jou dat je in je vrije tijd meer gaat bewegen. Hier krijg je van ons handvatten voor. Dit kan zijn door vaker de fiets te pakken of dat je van ons beweegoefeningen krijgt voor thuis. Als laatste voorwaarden stellen we dat je écht toe bent aan verandering in je leefstijl en dat je open staat voor de hulp die wij jou bieden. De Health Challenge zal starten in Maart 2014 Heb je na het lezen van dit informatie pakket nog vragen dan kan je ons op verschillende manier bereiken. Mailen, bellen of Whatsappen, alles mag! Mail: Telefoon: Whatsapp of bel Jos op nummer óf stuur ons via Facebook een persoonlijk bericht via onze pagina High five! Jos & Friso

4 De beweegtrainingen De beweegtrainingen zijn zo ontwikkelt dat sporten voor iedereen leuk wordt. Je wordt op individueel niveau begeleidt in een warme, gezellige en enthousiaste omgeving. De intensiteit van deze beweegtrainingen worden in de loop van het traject langzaam opgebouwd maar zullen wel per persoon worden bepaalt. Daarnaast heeft u ook inspraak over de beweegactiviteiten. Zodat iedereen op een prettige manier kan sporten. Locatie De beweegtrainingen zullen op diverse plekken gegeven worden. Het onderdeel fitness, cardio & circuit vindt plaats in de vernieuwde fitnesszaal van Health Club Groningen, Bloemsingel 81, 9714 DS. Daarnaast gaan we ook buitentrainingen geven in het Ebbingekwartier en het Noorderplatsoen.

5 Opleiding Voeding en Diëtetiek Waar je ook kijkt op televisie, in boeken of in magazines: gezond eten en leven is trending! En dat is ook niet zo vreemd. Overgewicht is vandaag de dag namelijk de grootste bedreiging voor de volksgezondheid. Maar wat is gezond eten en wat juist niet? Is dat voor iedereen hetzelfde? En hoe maak je mensen daar bewust van? Dat is het terrein van de diëtist. Als specialist op het gebied van voeding en gezondheid zijn de belangrijkste taken in het kort: onderzoeken, adviseren en voorschrijven. Wat mag iemand met suikerziekte bijvoorbeeld wel eten en wat niet? Of iemand met een allergie? Een belangrijk deel van het werk bestaat uit het motiveren en/of begeleiden van mensen om anders te gaan eten dan ze gewend zijn. De interactieve workshops van de Health Challenge staan in het teken van; uw huidige leefstijl, geschikte voeding vóór, tijdens en na het sporten, welke diëten werken wél en een voedingsadvies op maat. In ons programma is de persoonlijke benadering van essentieel belang en daarom bieden wij je één op één gesprekken met de studenten diëtiste aan waarin nog meer wordt gekeken naar jou als individu. Locatie De workshops zullen plaats vinden op de Hanzehogeschool locatie van het Wiebengacomplex, Eyssoniusplein 18, 9714 CE Groningen. Deze locatie bevindt zich op 100 meter afstand van Fysiotherapie Groningen.

6 Opleiding Toegepaste Psychologie De student Toegepaste Psychologie richt zich op het menselijk gedrag. In een gezondheidsinterventie zoals de Health Challenge is gedrag een onmisbare component. Gezonder gaan leven is niet alleen een kwestie van meer bewegen en minder snoepen. Het gaat ook om een bewust zijn van keuzes die je maakt in je onderbewustzijn. Bijvoorbeeld tijdens het boodschappen doen, bij de keuze tussen trap en de lift of wat je neemt tijdens een snack moment tijdens een borrel. Er worden workshops ontworpen om jou handvatten te geven om je bewust te laten worden van de keuzes die je maakt. Naast de workshops krijg je in de Health Challenge hierin persoonlijk begeleiding van de student. Locatie De workshops zullen plaats vinden op de Hanzehogeschool locatie van het Wiebengacomplex, Eyssoniusplein 18, 9714 CE Groningen. Deze locatie bevindt zich op 100 meter afstand van Fysiotherapie Groningen.

7 Het programma Een groot deel van de Health Challenge bestaat dus uit beweegtrainingen. Wat hier nu precies mee bedoelt wordt en hoe de komende 4 maanden zijn ingedeeld met betrekking tot het trainen en de manier van trainen, wordt hier toegelicht. De beweegtrainingen worden uitgevoerd bij Health club Groningen aan de Bloemsingel 81. Health Club Groningen heeft een prachtige ruime fitnesszaal met diverse kracht en conditie apparaten. Deze apparaten zult u gedurende de 4 maanden op een juiste manier leren gebruiken. Naast de vaste apparaten gaan we ook sporten in circuitjes waar trainingsvormen in terug komen met andere materialen. Hierbij moet je denken aan het werken met onder andere Halters, Bosu ballen, Swiss ballen, Steps en Medicijn ballen. Naast deze beweegtrainingen zullen ook een deel van de beweegtrainingen buiten plaatsvinden. In de frisse lucht én in een prettige, rustige omgeving gaan we zorgen dat bewegen leuk wordt. De beweegtrainingen zijn soms pittig maar worden ook afgewisseld met vormen waarin een leuke twist of een spelelement verwerkt is.

8 De opbouw 1ste maand Een goede cohesie in de groep is heel belangrijk om tot goede resultaten samen te komen en daarom is het van belang dat de groep elkaar leert kennen. Dit is dan ook één van de prioriteiten tijdens de eerste maand. Daarnaast zullen we aan de basisconditie gaan werken. Om deze op te bouwen maken wij gebruik van kracht training. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat mensen sneller en meer afvallen wanneer ze aan krachttraining doen dan door conditie training. Dit komt doordat een vergroting van de spiermassa het verbrandingssysteem fors versnelt, waardoor er sneller en dus meer calorieën worden verbrand door het lichaam, zelfs als u niet beweegt. Met de Health Challenge gaat u dan ook voornamelijk uw grote spiergroepen trainen. Hierbij kunt u denken aan de benen, rug, borst en buik. Dit zijn de grote spiergroepen en hiervoor heeft het lichaam veel energie nodig en dus zorgt dus voor een grote verbranding. 2de maand Het lichaam is als het goed is nu klaar voor een verhoging van de belasting. Hierbij kunt u denken aan meer losse oefeningen. Dit zal betekenen dat u niet enkel meer traint op de apparaten (vaste oefeningen) maar ook meer met uw eigen lichaam gaat trainen. Deze oefeningen zult u ook thuis kunnen uitvoeren. Hierbij moet u denken aan het werken met onder andere halters, bosa ballen, Swiss ballen, steps en medicijn ballen. 3de maand In de maand zullen de trainingen ook vaker buiten plaatsvinden en komen er nieuwe beweegvormen bij, zodat er buiten op verschillende manieren lekker bewogen kan worden. Deze buitenlessen kunnen grotendeels door de deelnemers worden ingevuld. Voorop staat een prettige buiten beweegtraining waarin ieder op zijn of haar gemak is. Dit zal ook gedaan worden in bijvoorbeeld een wandelvorm maar ook met een hogere intensiteit zoals bootcamp.

9 4de maand In de laatste maand staat centraal om u zoveel mogelijk handvatten mee te geven om de gezonde leefstijl die u de afgelopen maanden heeft gevolgd te kunnen voortzetten. We zullen u wanneer u graag thuis wilt sporten hier een trainingsprogramma leveren. En anders kunnen we u in samenwerking met Health Club Groningen een aanbieding doen voor het doorzetten van trainingen in de fitness. Het na-traject In het na traject willen we u blijven helpen en stimuleren. Wij zullen in de 5 e maand een terugkom dag organiseren zodat we de vorderingen met elkaar kunnen bespreken. Vragen die centraal staan zijn vooral kunt u een gezonde leefstijl voortzetten en eigen te maken. Hier zijn ook mogelijkheden om nog een keer te wegen en te testen. Hierna zal het programma beëindigd zijn en zult u bezig zijn met uw leefstijl. Wanneer er een grote behoefte is vanuit de groep met groepstrainingen of andere ideeën staan wij hier natuurlijk voor open en denken wij graag met u mee.

10 Wie, Wat & Waar Locatie Tijdstip Frequentie Door: Health Club Groningen In overleg met jou en de groep 2 keer per week wordt er een training verzorgd door ons en 1x per week komen er oefeningen voor thuis. 2 Studenten van de opleiding Sport, Gezondheid en Management Locatie Tijdstip Frequentie Door: Health Club Groningen & Wiebengacomplex (100 meter van HCG) In overleg met jou, de groep en tijdens de vaste training dagen Persoonlijke gesprekken en workshops met de groep. 2 Studenten van de Hanze opleiding Toegepaste Psychologie Locatie Tijdstip Frequentie Door: Health Club Groningen & Wiebengacomplex (100 meter van HCG) In overleg met jou, de groep en tijdens de vaste training dagen Persoonlijke gesprekken en workshops met de groep. 2 Studenten van de Hanze opleiding Voeding & Diëtetiek

11 4 maanden lang intensieve begeleiding 5 de maand een terugkom dag! Hoe gaat het nu? (In overleg nog een terugkom dag) Begeleiding door studenten van 3 verschillende HBO opleidingen: - Sport, Gezondheid & Management: - Voeding & Diëtetiek - Toegepaste Psychologie Het voordeel van begeleiding door studenten? Studenten zijn flexibel, enthousiast en krijgen les in de laatste bewezen trends en ontwikkelingen en passen dit direct toe in de Health Challenge. Locatie Health club Groningen (onbeperkt gebruik van de faciliteiten) Nieuwste fitness toestellen van Technnogym en de Cloud. Met de Cloud App kun je zelfs thuis bekijken hoeveel calorieën je in de fitness verbrandt hebt. Niet alleen fitness maar ook - Persoonlijke begeleiding - Maandelijkse fitheid test - Buiten trainen (Ebbingekwartier, Noorderplantsoen) - Sociale activiteiten - Kook workshops - Workshops in gedragsverandering 349,- all incl. Het bedrag is voor de gehele interventie met een duur van 4 maanden van intensieve begeleiding. Er hoeft voor die 4 maanden dat de Health Challenge loopt geen abonnement bij de fitness afgesloten te worden. Het is echt all inclusive dus!

12 Bedankt voor het lezen over onze Health Challenge! Wij hebben er zin in! Let us give you a high five!

HEALTH CHALLENGE GA VOOR FIT &GEZOND VEEL LEESPLEZIER WAT VONDEN ONZE VORIGE DEELNEMERS OPLEIDINGEN HET INFORMATIE MAGAZINE VOOR DE HEALTH CHALLENGE

HEALTH CHALLENGE GA VOOR FIT &GEZOND VEEL LEESPLEZIER WAT VONDEN ONZE VORIGE DEELNEMERS OPLEIDINGEN HET INFORMATIE MAGAZINE VOOR DE HEALTH CHALLENGE HET INFORMATIE MAGAZINE VOOR DE HEALTH CHALLENGE SEPT 2015 ISSUE 01 HEALTH CHALLENGE GA VOOR FIT &GEZOND Eet gezonder Sport vaker Blijf gezond OPLEIDINGEN WIE GAAT U BEGELEIDEN PAGE 05 EXCLUSIEF WAT VONDEN

Nadere informatie

BEWEEGACTIVITEITEN fysiofitness, pilates, hardlopen, gewichtsbeheersing

BEWEEGACTIVITEITEN fysiofitness, pilates, hardlopen, gewichtsbeheersing Fysiotherapie Maarn-Maarsbergen BEWEEGACTIVITEITEN fysiofitness, pilates, hardlopen, gewichtsbeheersing fysiofitness, pilates, hardlopen, gewichtsbeheersing www.fysiotherapiemaarn.nl praktijk@solcon.nl

Nadere informatie

Collega s activeren collega s. De aanjager laat mensen meer bewegen

Collega s activeren collega s. De aanjager laat mensen meer bewegen Collega s activeren collega s De aanjager laat mensen meer bewegen Waarom hebben we aanjagers nodig? Veel mensen willen wel meer bewegen. Maar in de hectiek van alledag lukt dat vaak niet. Een klein zetje

Nadere informatie

EXCLUSIEVE FITNESSCLUB IN EINDHOVEN

EXCLUSIEVE FITNESSCLUB IN EINDHOVEN - HOMEPAGE HEALTH FIRST CLUB HTTP://WWW.HEALTHFIRST.NL/ EXCLUSIEVE FITNESSCLUB IN EINDHOVEN Ben je opzoek naar een kleinschalige sportschool in Eindhoven met een relaxte sfeer en personal training? Ga

Nadere informatie

I n l e i d i n g. Deze brochure bestaat uit twee delen: 1. Een verhaal waarin Kids in Action wordt uitgelegd voor kinderen (pagina 4 t/m 10).

I n l e i d i n g. Deze brochure bestaat uit twee delen: 1. Een verhaal waarin Kids in Action wordt uitgelegd voor kinderen (pagina 4 t/m 10). Leefstijlprogramma voor kinderen en jongeren met overgewicht (begeleiding door kinderarts, beweeg- & leefstijladviseur, fysiotherapeut en diëtist) Wat beweegt jou? Kids in Action 2 I n l e i d i n g Kids

Nadere informatie

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066 Core Wat is ClubJoy Core? ClubJoy Core is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker.

Nadere informatie

Kinderen in beweging 9 t/m 12 jaar. Een groepsprogramma voor kinderen met overgewicht

Kinderen in beweging 9 t/m 12 jaar. Een groepsprogramma voor kinderen met overgewicht Kinderen in beweging 9 t/m 12 jaar Een groepsprogramma voor kinderen met overgewicht Vind je jezelf te dik? Wil je op je gewicht gaan letten, maar weet je niet zo goed hoe je dat kunt doen? Wij kunnen

Nadere informatie

NOVO, Confiance Lekker Gezond!?

NOVO, Confiance Lekker Gezond!? NOVO, Confiance 26 mei 2015 1 Wie ben ik? > Rianne Steenbergen 26 mei 2015 2 > Wie wil er graag oud worden? 26 mei 2015 3 > Wat is gezond zijn? 26 mei 2015 4 > Wie voelt zich gezond? 26 mei 2015 5 > Wie

Nadere informatie

Alles weten over Bewegen en Afvallen Bekijk

Alles weten over Bewegen en Afvallen Bekijk Is dit fitness schema geschikt voor jou? Om er zeker van te zijn dat dit een juist fitness schema voor jou is, vragen we je de BMI meter in te vullen. Deze vind je op de homepage van www.lijflijn.nl. De

Nadere informatie

Het effect van bewegen

Het effect van bewegen Het effect van bewegen Ziekenhuis Gelderse Vallei De balans van afvallen Afvallen bestaat enerzijds uit minder calorieën binnen krijgen en anderzijds meer calorieën verbruiken door te bewegen. Door beweging

Nadere informatie

Tijdens deze challenge eet je volgens een vast, uitgebalanceerd schema en combineer je Clean Meals

Tijdens deze challenge eet je volgens een vast, uitgebalanceerd schema en combineer je Clean Meals Clean Meals 21 DAGEn CHALLENGE 3 WEKEN SUPER GEZOND ETEN, GEEN HONGER EN TOCH VET VERBRANDEN. Tijdens deze challenge eet je volgens een vast, uitgebalanceerd schema en combineer je Clean Meals met andere

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt DIËTEN IS TRAINEN OM DIK TE WORDEN 1Als een beer in een winterslaap is en dus niets meer eet gedurende een lange tijd, doet de natuur iets slims. Het

Nadere informatie

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Surf naar http://www.strakkebuikspieren.nl/gratis/ voor de nieuwste versie.

Nadere informatie

OOK JIJ KAN FIT, WEERBAAR EN GEZOND WORDEN!

OOK JIJ KAN FIT, WEERBAAR EN GEZOND WORDEN! VITEX IS ONTWIKKELING OP HET GEBIED VAN FYSIEKE, MENTALE EN SOCIALE VORMING Het VITEX project leunt sterk op de kennis en ervaring vanuit Defensie. Defensie beschikt over een schat aan bewezen én wetenschappelijk

Nadere informatie

Activelifestyle. FIT-Guide

Activelifestyle. FIT-Guide Activelifestyle FIT-Guide Inleiding U wilt uw doel behalen, maar weet niet precies hoe. Deze FIT-Guide is er om u tips en een inside look van ons product te geven. Alleen training is niet het enige wat

Nadere informatie

ook altijd in beweging? dé specialist in arbeid en gezondheid

ook altijd in beweging? dé specialist in arbeid en gezondheid ook altijd in beweging? dé specialist in arbeid en gezondheid Test: Beweeg jij voldoende? 1. Wat is beter: iedere dag een half uur achter elkaar bewegen, of 3 keer 10 minuten bewegen verspreid over de

Nadere informatie

KIES VOOR FYSIOTRAINING!

KIES VOOR FYSIOTRAINING! VOLG EEN GRATIS PROEFLES! VEILIG EN VERANTWOORD BEWEGEN? KIES VOOR FYSIOTRAINING! Regelmatig bewegen heeft een positieve invloed op uw gezondheid en welbevinden. Het verbetert uw conditie, geeft u zelfvertrouwen

Nadere informatie

Group Fitness rooster

Group Fitness rooster Onze gezondheid is ons belangrijkste bezit en we zijn er zelf verantwoordelijk voor. Maar geven we het ook de aandacht die het verdient? Een paar uurtjes sporten per week maakt al een wereld van verschil.

Nadere informatie

"Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap" - chinees spreekwoord

Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap - chinees spreekwoord "Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap" - chinees spreekwoord 5 maanden vitaalcoaching Inspirerend en informerend Praktisch en concreet Uitgaan van mogelijkheden Energie gevend Leren

Nadere informatie

Sportief bewegen na kanker. Kanker

Sportief bewegen na kanker. Kanker Sportief bewegen na kanker Kanker Sportief bewegen na kanker...................................... Bewegen: goed en nog leuk ook! Regelmatig bewegen heeft een positieve invloed op de gezondheid en is nog

Nadere informatie

Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over.

Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over. Pre-diabetes Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over. Wat is pre-diabetes Pre-diabetes is het stadium vóór diabetes (suikerziekte). Het

Nadere informatie

Alles weten over Bewegen en Afvallen Bekijk

Alles weten over Bewegen en Afvallen Bekijk Is dit fitness schema geschikt voor jou? Om er zeker van te zijn dat dit een juist fitness schema voor jou is, vragen we je de BMI meter in te vullen.deze vind je op de homepage van www.lijflijn.nl. De

Nadere informatie

30 dagen een commitment met jezelf aangaan!

30 dagen een commitment met jezelf aangaan! 30 dagen een commitment met jezelf aangaan! 1. Training 2. Voeding 3. Rust 1. Training - Grote spieren trainen benen, borst en rug - Cardio training - Dagelijks middelmatig bewegen Grote spieren trainen:

Nadere informatie

ARE YOU READY TO GO180?

ARE YOU READY TO GO180? ARE YOU READY TO GO180? MEET HIELKE & JEROEN GO180 is een personal training- en lifestylestudio in Leeuwarden waar mensen, één op één, één op twee of in small group begeleid worden in het behalen van

Nadere informatie

Voorwaarden coachingstraject

Voorwaarden coachingstraject Voorwaarden coachingstraject Inhoud VOORWAARDEN COACHINGSTRAJECT 1 Inhoud coachingstraject en voorwaarden 3 Intake 4 Persoonlijke Coaching 5 Skype (online) coaching gezonde leefstijl 6 Personal Hormonal

Nadere informatie

Last van uw rug, nek of armen? Zijn uw klachten niet goed te verklaren? Voelt u zich vaak lusteloos of vermoeid?

Last van uw rug, nek of armen? Zijn uw klachten niet goed te verklaren? Voelt u zich vaak lusteloos of vermoeid? Last van uw rug, nek of armen? Zijn uw klachten niet goed te verklaren? Voelt u zich vaak lusteloos of vermoeid? Verzuimt u regelmatig? Werken is gezond De Gezonde Zaak De Gezonde Zaak is al 25 jaar actief

Nadere informatie

Voorwaarden coachingstraject

Voorwaarden coachingstraject Voorwaarden coachingstraject Inhoud VOORWAARDEN COACHINGSTRAJECT... 1 Inhoud coachingstraject en voorwaarden 3 Intake 4 Persoonlijke Coaching 5 Skype coaching gezonde leefstijl 6 NATUURLIJK GEZOND AFVALLEN...

Nadere informatie

Welkom & aftrap. Marius van der Valk Mammoet Training Center

Welkom & aftrap. Marius van der Valk Mammoet Training Center Welkom & aftrap Marius van der Valk Mammoet Training Center Wie zijn wij. Opleidingcenter voor Mammoet sinds 2003 Onderdeel van Mammoet Global, Sinds 2014 opleider voor geheel Mammoet Europe Opleiden van

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt 1 DIËTEN IS TRAINEN Hongersnood! OM DIK TE WORDEN Als je gaat diëten denkt je lichaam dat het zich moet beschermen tegen een hongersnood. Je lichaam

Nadere informatie

Fitstudio voor 45 + Kracht, Uithouding, Stabiliteit in 33 minuten. Onderdeel van:

Fitstudio voor 45 + Kracht, Uithouding, Stabiliteit in 33 minuten. Onderdeel van: Fitstudio voor 45 + Kracht, Uithouding, Stabiliteit in 33 minuten Onderdeel van: Adresgevens Fitstudio KUS33 Westwagenstraat 69 4201HE Gorinchem 0183 634351 info@kus33.nl www.kus33.nl @FITSTUDIOKUS33 Openingstijden

Nadere informatie

MiBoSo Sportstudio Training, Coaching en Interventies

MiBoSo Sportstudio Training, Coaching en Interventies Sportstudio Training, Coaching en Interventies Informatie maart april 2014 trainen met mind, body én soul Miboso staat voor mind, body én soul! Geen fysieke verandering zonder mentale kracht, geen blijvende

Nadere informatie

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in LINDA AMMERLAAN KINDERVOEDINGSCOACH Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe lastig het is om in deze tijd je kinderen gezond te laten opgroeien.

Nadere informatie

Organisatiekracht. Mentale veerkracht. Teamkracht. Werkkracht. Menskracht MEER VEERKRACHT, MEER ENERGIE, BETERE PRESTATIES

Organisatiekracht. Mentale veerkracht. Teamkracht. Werkkracht. Menskracht MEER VEERKRACHT, MEER ENERGIE, BETERE PRESTATIES Mentale veerkracht MEER VEERKRACHT, MEER ENERGIE, BETERE PRESTATIES In de (top)sport is het een vast gegeven; wil je succesvol zijn als sporter dan investeer je in techniek en conditie, maar ook in mentale

Nadere informatie

Tijdens deze challenge eet je volgens een vast, uitgebalanceerd schema en combineer je Clean Meals

Tijdens deze challenge eet je volgens een vast, uitgebalanceerd schema en combineer je Clean Meals Clean Meals 21 DAGEn CHALLENGE 3 WEKEN SUPER GEZOND ETEN, GEEN HONGER EN TOCH VET VERBRANDEN. Tijdens deze challenge eet je volgens een vast, uitgebalanceerd schema en combineer je Clean Meals met andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief september - oktober 2014 Jaargang 1, nummer 3

Nieuwsbrief september - oktober 2014 Jaargang 1, nummer 3 Welkom De zomer loopt op zijn einde en de maand september brengt vaak goede voornemens met zich mee. In dit nummer is er aandacht voor twee 30- day challenges, oftewel beweegprogramma s van 30 dagen. Getest

Nadere informatie

TRAININGTIPS. Van onze personal trainer Jill de Vreng

TRAININGTIPS. Van onze personal trainer Jill de Vreng TRAININGTIPS Van onze personal trainer Jill de Vreng Hoeveel trainingen per week? Verschillende spiergroepen Het is belangrijk om minimaal 2 workouts per week in te plannen, zodat je ook echt resultaat

Nadere informatie

PERFORMANCE TRAINING MEISJES & VROUWENVOETBAL

PERFORMANCE TRAINING MEISJES & VROUWENVOETBAL PERFORMANCE TRAINING MEISJES & VROUWENVOETBAL PERFORMANCE TRAINING WAT IS PERFORMANCE TRAINING? Een preventief trainingsprogramma voor speelsters waarbij de focus ligt op: NeuromusculaireTraining Plyometrie

Nadere informatie

1e jaargang nr. 4 - juli/augustus 2015

1e jaargang nr. 4 - juli/augustus 2015 NIEUWSBRIEF 1e jaargang nr. 4 - juli/augustus 2015 MAG JE TRAINEN ALS JE NOG SPIERPIJN HEBT VAN DE VORIGE KEER? Er zijn verschillende soorten spierpijn. Je kunt spierpijn hebben van zowel een cardio workout

Nadere informatie

UMCG Centrum voor Revalidatie locatie Beatrixoord Revalideren direct na uw hartoperatie

UMCG Centrum voor Revalidatie locatie Beatrixoord Revalideren direct na uw hartoperatie UMCG Centrum voor Revalidatie locatie Beatrixoord Revalideren direct na uw hartoperatie Optimaal herstel na uw operatie en regie over eigen leven UMCG Centrum voor Revalidatie locatie Beatrixoord U ondergaat

Nadere informatie

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Denk aub eventjes na voor je dit hele EBoek afprint. Je dient slechts enkele pagina s af te printen

Nadere informatie

Pace vragenlijst Physician-based Assessment and Counseling for Exercise

Pace vragenlijst Physician-based Assessment and Counseling for Exercise Pace vragenlijst Physician-based Assessment and Counseling for Exercise Dit formulier bepaalt uw lichamelijke activiteiten niveau. Lees dit formulier door en kies de zin die het beste aansluit bij uw huidige

Nadere informatie

BEWEGEN BIJ KANKER 17041

BEWEGEN BIJ KANKER 17041 BEWEGEN BIJ KANKER 17041 Inleiding De ziekte kanker, maar ook de behandeling, zoals chemotherapie, operatie, bestraling en hormonale therapie, kunnen aanleiding geven tot langdurige vermoeidheid en conditieverlies.

Nadere informatie

Waarom zou u aan krachtoefeningen doen?

Waarom zou u aan krachtoefeningen doen? Waarom zou u aan krachtoefeningen doen? Is uw spierkracht in de laatste jaren afgenomen? Heeft u minder energie voor de dingen die u belangrijk vindt in het leven? Merkt u dat dagelijkse activiteiten meer

Nadere informatie

LESROOSTER TIJD MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG TIJD ZATERDAG ZONDAG Early Bird Yoga ❶ min Core training ❶ Hatha Yoga ❶

LESROOSTER TIJD MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG TIJD ZATERDAG ZONDAG Early Bird Yoga ❶ min Core training ❶ Hatha Yoga ❶ LESROOSTER Hoofdweg 669B 2131 BB Hoofddorp Tel.: 023 5611556 info@sportscompany.nl DIT ROOSTER IS GELDIG VAN: 1 oktober t/m 31 december 2017 Openingstijden Maandag tot vrijdag 07:00-23:00 Zaterdag 08:30-14:30

Nadere informatie

Hartrevalidatieprogramma Een hartaandoening Wat nu?

Hartrevalidatieprogramma Een hartaandoening Wat nu? Hartrevalidatieprogramma Een hartaandoening Wat nu? Bezoekadressen: Meander Medisch Centrum Maatweg 3 3813 TZ Amersfoort Locatie Baarn Molenweg 2 3743 CM Baarn Locatie Barneveld (Medisch Centrum de Burgt)

Nadere informatie

LEEFTSTIJL INTERVENTIE DOOR DIK EN DUN

LEEFTSTIJL INTERVENTIE DOOR DIK EN DUN LEEFTSTIJL INTERVENTIE DOOR DIK EN DUN INLEIDING In dit document beschrijven we alle onderdelen die nodig zijn om de leefstijl interventie uit te voeren HET PROGRAMMA DDD is een leefstijlinterventie voor

Nadere informatie

Inge Test 07.05.2014

Inge Test 07.05.2014 Inge Test 07.05.2014 Inge Test / 07.05.2014 / Bemiddelbaarheid 2 Bemiddelbaarheidsscan Je hebt een scan gemaakt die in kaart brengt wat je kans op werk vergroot of verkleint. Verbeter je startpositie bij

Nadere informatie

TRAINING BIJ BASIC-FIT

TRAINING BIJ BASIC-FIT TRAINING BIJ BASIC-FIT Kijk, zo ziet de plattegrond van een gemiddelde Basic-Fit er schematisch uit. Elke club bestaat uit 6 verschillende trainingszones, zodat je op allerlei manieren kunt sporten. Verbetert

Nadere informatie

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flavours to go Het flexibele concept voor uw interne catering waar u de smaak van te pakken krijgt! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Nadere informatie

Voor mensen met een verstandelijke beperking en diabetes, mantelzorgers en begeleiders. Verstandelijke beperking en diabetes: zo doe je dat samen!

Voor mensen met een verstandelijke beperking en diabetes, mantelzorgers en begeleiders. Verstandelijke beperking en diabetes: zo doe je dat samen! Voor mensen met een verstandelijke beperking en diabetes, mantelzorgers en begeleiders Verstandelijke beperking en diabetes: zo doe je dat samen! Leven met diabetes kan behoorlijk lastig zijn. Het heeft

Nadere informatie

Gezonde leefstijl van mensen met een verstandelijke beperking: onderzoek en praktijk

Gezonde leefstijl van mensen met een verstandelijke beperking: onderzoek en praktijk Congres NVFVG 9 april 2015 Gezonde leefstijl van mensen met een verstandelijke beperking: onderzoek en praktijk Dr. Aly Waninge, Lector Hanzehogeschool Groningen Fysiotherapeut Koninklijke Visio 1 Inhoud

Nadere informatie

Start 2016 goed met de 21 dagen Clean Meals Challenge. Met dagelijkse online coaching van celebribytrainer Guy van der Reijden.

Start 2016 goed met de 21 dagen Clean Meals Challenge. Met dagelijkse online coaching van celebribytrainer Guy van der Reijden. Start 2016 goed met de 21 dagen Clean Meals Challenge. Clean Meals 21 DAGEn CHALLENGE Doe mee en start op: Maandag 11 januari OF Maandag 18 januari Met dagelijkse online coaching van celebribytrainer Guy

Nadere informatie

KAMERTRAININGSCENTRUM DE OVERSTAP

KAMERTRAININGSCENTRUM DE OVERSTAP KAMERTRAININGSCENTRUM DE OVERSTAP Samen werken aan jouw toekomst Informatie voor jongeren, ouders en verwijzers Wat is Lijn5? Lijn5 biedt in de provincie Utrecht lichte tot intensieve vormen van hulpverlening

Nadere informatie

Het Slimkids-programma. poliklinische begeleiding van kinderen en jongeren met overgewicht in de Ommelander Ziekenhuis Groep, locatie Delfzicht

Het Slimkids-programma. poliklinische begeleiding van kinderen en jongeren met overgewicht in de Ommelander Ziekenhuis Groep, locatie Delfzicht Het Slimkids-programma poliklinische begeleiding van kinderen en jongeren met overgewicht in de Ommelander Ziekenhuis Groep, locatie Delfzicht Inleiding Deze folder bestaat uit drie onderdelen: Allereerst

Nadere informatie

HET CENTRUM VOOR GECOMBINEERDE LEEFSTIJL INTERVENTIE (GLI) VOOR MENSEN MET OVERGEWICHT, DIABETES TYPE 2 EN HART- EN VAATZIEKTEN

HET CENTRUM VOOR GECOMBINEERDE LEEFSTIJL INTERVENTIE (GLI) VOOR MENSEN MET OVERGEWICHT, DIABETES TYPE 2 EN HART- EN VAATZIEKTEN WORDT EIGENAAR LEEFSTIJL ALS MEDICIJN VAN JE VITALITEIT! HET CENTRUM VOOR GECOMBINEERDE LEEFSTIJL INTERVENTIE (GLI) VOOR MENSEN MET OVERGEWICHT, DIABETES TYPE 2 EN HART- EN VAATZIEKTEN WIE ZIJN WIJ? AM

Nadere informatie

Welkom bij de workshop De gecombineerde leefstijl interventie. Vivian Bos en Josien ter Beek 13 mei 2019

Welkom bij de workshop De gecombineerde leefstijl interventie. Vivian Bos en Josien ter Beek 13 mei 2019 Welkom bij de workshop De gecombineerde leefstijl interventie Vivian Bos en Josien ter Beek 13 mei 2019 Zorg&Sport: De gecombineerde leefstijl interventie, een vliegwiel voor samenwerking tussen zorg en

Nadere informatie

Diafit. Een test- en trainingsprogramma voor diabetes type 2 patiënten

Diafit. Een test- en trainingsprogramma voor diabetes type 2 patiënten Diafit Een test- en trainingsprogramma voor diabetes type 2 patiënten Inleiding Met u is besproken dat u zich kunt aanmelden voor het test- en trainingsprogramma van het Albert Schweitzer ziekenhuis voor

Nadere informatie

Afvallen. Ook voeding is erg belangrijk voor een goed resultaat, ga voor meer info naar de Fit For Free balie.

Afvallen. Ook voeding is erg belangrijk voor een goed resultaat, ga voor meer info naar de Fit For Free balie. Afvallen Afvallen doe je niet alleen op de loopband of crosstrainer. Door cardio te combineren met krachttraining behaal je veel sneller je resultaat! Afvallen kan op verschillende manieren. Vaak wordt

Nadere informatie

Introductie Unleash your inner beast!

Introductie Unleash your inner beast! Introductie Unleash your inner beast! Natural Athletes! Is de sportschool of gym niet jouw ding of vindt je sporten niet echt leuk? Wij zijn Natural Athletes en wij bieden Functional Fitness in de vorm

Nadere informatie

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS Er is zoveel informatie beschreven op het Internet en in boeken over fitness, waardoor je vaak de bomen door het bos niet meer ziet. Je raakt ervan overstelpt en enigszins verward. Daarom deze basisprincipes

Nadere informatie

Zwanger en fit? www.mothersinmotion.nl

Zwanger en fit? www.mothersinmotion.nl Zwanger en fit? Zwangerschapscursus Zwangerschap, bevallen en de eerste tijd samen met je baby zijn unieke ervaringen. Ze zijn mooi en positief maar ook zwaar en ingrijpend. Mothers in Motion helpt je

Nadere informatie

Afvallen. Ook voeding is erg belangrijk voor een goed resultaat, ga voor meer info naar de Fit For Free balie.

Afvallen. Ook voeding is erg belangrijk voor een goed resultaat, ga voor meer info naar de Fit For Free balie. Afvallen Afvallen doe je niet alleen op de loopband of crosstrainer. Door cardio te combineren met krachttraining behaal je veel sneller je resultaat! Afvallen kan op verschillende manieren. Vaak wordt

Nadere informatie

Sport gezond. www.physiomotion.nl

Sport gezond. www.physiomotion.nl Sport gezond www.physiomotion.nl Haal het maximale uit je sport, ongeacht je leeftijd en lichamelijke conditie Ons team van gespecialiseerde sportfysiotherapeuten helpt je er graag bij. Je bent welkom

Nadere informatie

Fysieke training tijdens en/of na kankerbehandeling

Fysieke training tijdens en/of na kankerbehandeling FYSIOTHERAPIE Fysieke training tijdens en/of na kankerbehandeling BEHANDELING Fysieke training tijdens en/of na kankerbehandeling Als u te maken krijgt met kanker is dit zeer ingrijpend. Tijdens en na

Nadere informatie

lesdag 12 voeding, bewegen & gedrag HLC

lesdag 12 voeding, bewegen & gedrag HLC lesdag 12 Theorie Kracht CondiLe PROGRAMMA Verschillende soorten krachcraining (filmpjes) KrachCraining is geen bodybuilding Hartslag, adem, zuurstof (bij je zelf meten) Aerobe en Anaerobe verbranding

Nadere informatie

Present. Gezond en vitaal aan het werk

Present. Gezond en vitaal aan het werk Present Gezond en vitaal aan het werk Uw werkgever heeft naast de collectieve zorgverzekering ook Present afgesloten bij Zilveren Kruis Achmea. Present biedt een compleet pakket aan diensten en maatregelen

Nadere informatie

PATIËNTEN INFORMATIE. Dikke Vrienden Club Maasstad Ziekenhuis (voor ouders)

PATIËNTEN INFORMATIE. Dikke Vrienden Club Maasstad Ziekenhuis (voor ouders) PATIËNTEN INFORMATIE Dikke Vrienden Club Maasstad Ziekenhuis (voor ouders) 2 PATIËNTENINFORMATIE Inleiding Overgewicht is een bedreiging voor de gezondheid. Het kan leiden tot hart- en vaatziekten, suikerziekte

Nadere informatie

Voorwoord. JONG Nieuwsbrief Opvoedpraktijk Jong - November 2015. 1. Voorwoord 2. Nieuwsberichten 3. Thema 4. Aan het Woord 5. Agenda.

Voorwoord. JONG Nieuwsbrief Opvoedpraktijk Jong - November 2015. 1. Voorwoord 2. Nieuwsberichten 3. Thema 4. Aan het Woord 5. Agenda. JONG Nieuwsbrief Opvoedpraktijk Jong - November 2015 1. Voorwoord 2. Nieuwsberichten 3. Thema 4. Aan het Woord 5. Agenda Voorwoord Beste Lezers, We naderen al weer de laatste maand van het jaar, de maand

Nadere informatie

Carefulness AANDACHT VOOR ZORG ZORG VOOR AANDACHT

Carefulness AANDACHT VOOR ZORG ZORG VOOR AANDACHT Carefulness AANDACHT VOOR ZORG ZORG VOOR AANDACHT Inleiding Aandacht is een essentieel onderdeel in de zorg. Aandacht voor de patiënt en de zorgverlener vergroot de vitaliteit, de effectiviteit en de kwaliteit

Nadere informatie

Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN

Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN HERKEN JE DIT? Heb je steeds het gevoel het net niet goed genoeg te doen voor iedereen? Zijn de dagen te kort voor

Nadere informatie

Sport en Voeding. Sneller je sportdoelen bereiken Voor Krachtsporters, Duursporters en Afvallers

Sport en Voeding. Sneller je sportdoelen bereiken Voor Krachtsporters, Duursporters en Afvallers Sport en Voeding Sneller je sportdoelen bereiken Voor Krachtsporters, Duursporters en Afvallers Voorwoord Bedankt voor je interesse in in2health.nl. Op in2health.nl vind je onpartijdig gezondheidsadvies

Nadere informatie

Bewegen... gewoon doen!

Bewegen... gewoon doen! Openingstijden Prijslijst 2019/2020 Maandag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Dinsdag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Woensdag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Donderdag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Vrijdag 8.00-12.00

Nadere informatie

Bewegen en Gezondheid

Bewegen en Gezondheid Bewegen en Gezondheid Fit zijn en fit blijven Iedereen wil gezond en fit zijn. Om fit te blijven kun je bijvoorbeeld sporten, niet roken, voldoende rust nemen en gezond eten. Al die zaken horen bij een

Nadere informatie

HET GOEDE VOORBEELD GEVEN

HET GOEDE VOORBEELD GEVEN HET GOEDE VOORBEELD GEVEN 11 adviezen voor een gezonde opvoeding Aan ouders van kinderen tussen de 4-12 jaar ter preventie van overgewicht en obesitas WAAROM Je kind leert door jou na te doen. Geef daarom

Nadere informatie

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde.

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde. Door Jesse van der Velde www.jessevandervelde.com Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer u een fysieke beperking,

Nadere informatie

AFVALLEN DOOR KENNIS. Afval - en leefstijlprogramma van Nijholt begeleiding.

AFVALLEN DOOR KENNIS. Afval - en leefstijlprogramma van Nijholt begeleiding. AFVALLEN DOOR KENNIS. Afval - en leefstijlprogramma van Nijholt begeleiding. Afvallen, een dieet volgen vanwege een allergie, een nieuwe weg inslaan voor je gezondheid of om een andere reden anders gaan

Nadere informatie

De macht van spierkracht Waarom krachttraining zo belangrijk is voor de gezondheid Pagina 3-6. Alles voor een mooie huid 10 verzorgingstips Pagina 8-9

De macht van spierkracht Waarom krachttraining zo belangrijk is voor de gezondheid Pagina 3-6. Alles voor een mooie huid 10 verzorgingstips Pagina 8-9 C M Y K Seite 1 De krant voor fitness, gezondheid en lokaal afslanken, De macht van spierkracht Waarom krachttraining zo belangrijk is voor de gezondheid Pagina 3-6 Alles voor een mooie huid 10 verzorgingstips

Nadere informatie

Inspiratie voor een gezonde leefstijl.

Inspiratie voor een gezonde leefstijl. Health, Food, Body, Mind, Beauty & more Inspiratie voor een gezonde leefstijl. De Nationale GezondheidsBeurs 2 t/m 5 februari 2017 Jaarbeurs Utrecht exposantenbrochure De Nationale GezondheidsBeurs 2017:

Nadere informatie

Oncologische revalidatie en Herstel en balans

Oncologische revalidatie en Herstel en balans Oncologische revalidatie en Herstel en balans Afdeling sportgeneeskunde Locatie Veldhoven De oncologische revalidatieprogramma s van Máxima Medisch Centrum zijn erop gericht om mensen die zijn behandeld

Nadere informatie

Dit trainingsschema is ontwikkeld i.s.m. Michael Zijlaard (o.a. ploegleider en coach van team AA Drink/Leontien.nl) en Dick Siliakus (fysiotherapeut)

Dit trainingsschema is ontwikkeld i.s.m. Michael Zijlaard (o.a. ploegleider en coach van team AA Drink/Leontien.nl) en Dick Siliakus (fysiotherapeut) Inleiding trainingsschema Onderstaand trainingsschema is geschikt voor gevorderde fietsers die al 100 km kunnen fietsen en willen trainen voor 200 tot 500 km. Het schema is gebaseerd op je Hmax, dit is

Nadere informatie

Manual. 020 716 52 16 of stuur een e-mail naar sales@virtuagym.com. Virtuafysio. Een compleet trainingsprogramma voor uw klanten.

Manual. 020 716 52 16 of stuur een e-mail naar sales@virtuagym.com. Virtuafysio. Een compleet trainingsprogramma voor uw klanten. Virtuafysio Een compleet trainingsprogramma voor uw klanten. Hierbij ontvangt u de gebruiksaanwijzing van Virtuafysio, een compleet programma waarmee u in een handomdraai uw klanten een trainingsprogramma

Nadere informatie

Revalideren voor en na uw hartoperatie Zo fit mogelijk voor de operatie, optimaal herstel na de operatie

Revalideren voor en na uw hartoperatie Zo fit mogelijk voor de operatie, optimaal herstel na de operatie Centrum voor Revalidatie Thoraxcentrum Revalideren voor en na uw hartoperatie Zo fit mogelijk voor de operatie, optimaal herstel na de operatie U ondergaat binnenkort een hartoperatie. U kunt ervoor kiezen

Nadere informatie

Allesoverwielrennen.nl. Het50dagen. trainingsprogramma. Van 0 naar 60 kilometer in 50 dagen

Allesoverwielrennen.nl. Het50dagen. trainingsprogramma. Van 0 naar 60 kilometer in 50 dagen Allesoverwielrennen.nl Het50dagen trainingsprogramma Van 0 naar 60 kilometer in 50 dagen Inleiding Wat goed dat je dit e-book hebt aangevraagd. Misschien kun je het je nog niet voorstellen, maar over nog

Nadere informatie

Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN EASYFITTER in the spotlights: MARC BOON hoe een E A S Y F I T pakket winnen? en nog veel meer...

Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN EASYFITTER in the spotlights: MARC BOON hoe een E A S Y F I T pakket winnen? en nog veel meer... M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M Beste EASYFITTER, In bijlage de nieuwsbrief voor mei 2017. Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN EASYFITTER in the spotlights: MARC BOON hoe een pakket winnen?

Nadere informatie

Loopgroep René van AVGM in Best

Loopgroep René van AVGM in Best Loopgroep René van AVGM in Best Inhoud Profiel... 1 Regels en afspraken... 3 Adviezen... 4 Contactgegevens... 5 Profiel Dit is een loopgroep met een vrij rustig tempo. De afstanden en trainingsduur zijn

Nadere informatie

MENUKAART VITALITEIT & GEZONDHEID. Inspiratie naar een vitale leefstijl voor jouw medewerkers

MENUKAART VITALITEIT & GEZONDHEID. Inspiratie naar een vitale leefstijl voor jouw medewerkers MENUKAART VITALITEIT & GEZONDHEID Inspiratie naar een vitale leefstijl voor jouw medewerkers INHOUD Wie is BeLife? Menukaart Prijslijst Extra informatie OVER BELIFE BeLife is een organisatie die zijn passie

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F O K T O B E R

N I E U W S B R I E F O K T O B E R E A S Y F I T E V E R Y D A Y 7/7 M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M N I E U W S B R I E F O K T O B E R 2 0 1 7 Nieuw krachttoestel (legpress) wordt geleverd Workshop YOGAFLOW Info over de warmste week

Nadere informatie

Informatie hartrevalidatie / Adviezen voor thuis

Informatie hartrevalidatie / Adviezen voor thuis Revalidatie / Cardiologie Hartrevalidatie Informatie hartrevalidatie / Adviezen voor thuis Inleiding Er is met u gesproken over het hartrevalidatieprogramma. Om te beoordelen of u in aanmerking komt voor

Nadere informatie

Veilig en gezond werken. Ook altijd in beweging?

Veilig en gezond werken. Ook altijd in beweging? Veilig en gezond werken Ook altijd in beweging? Test: beweeg jij voldoende? 1. Wat is beter: iedere dag een half uur achter elkaar bewegen, of 3 keer 10 minuten bewegen verspreid over de dag? a. Dat maakt

Nadere informatie

Vetverbranding Gevorderden

Vetverbranding Gevorderden Vetverbranding Gevorderden Vetverbranding is voor veel mensen de belangrijkste reden om zich in te schrijven bij een sportcentrum. In de eerste instantie zijn cardio-trainingen hiervoor het effectiefst.

Nadere informatie

LEEFSTIJLCOACH LEEFSTIJLCOACH

LEEFSTIJLCOACH LEEFSTIJLCOACH ERKENDE REGISTER POST-HBO OPLEIDING OPLEIDING POST-HBO LEEFSTIJLCOACH LEEFSTIJLCOACH MOTIVERENDE TEKST Geaccrediteerd door: WELKOM BIJ DE LEEFSTIJLCOACH ACADEMY Wil je mensen helpen bij het maken van gezonde

Nadere informatie

Bedrijfsomschrijving. Uitingstraat 12

Bedrijfsomschrijving. Uitingstraat 12 Bedrijfsomschrijving Uitingstraat 12 Datum: september 2017 Plan TBF (Total Body-Fit) en Fysiotherapie Bekkers zijn na 6 en 10 jaar ervaring klaar voor de volgende stap: Een nieuwe bedrijfslocatie in eigen

Nadere informatie

In boek leg ik je uit welke fouten dat zijn en hoe je ze kan voorkomen met als resultaat dat jij zo snel mogelijk in shape bent!

In boek leg ik je uit welke fouten dat zijn en hoe je ze kan voorkomen met als resultaat dat jij zo snel mogelijk in shape bent! In dit eboek laat ik je zien hoe je een nieuwe wetenschappelijke ontdekking genaamd "de afterburn effect" je gaat helpen om dat afgeslankte lichaam te krijgen. Maar ik ga je ook de 3 fouten laten zien

Nadere informatie

Fysio Fitness & FysioSport

Fysio Fitness & FysioSport Fysio Fitness & FysioSport Vosholplein 11 2461 AA Ter Aar 0172-609797 Zijde 29C 2771 EJ Boskoop 0172-212147 www.fysiotopfit.nl info@fysiotopfit.nl Fysio Topfit maakt onderdeel uit van de Praktijk voor

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Metabolisme verhogen door minder koolhydraten te gebruiken Metabolisme is een ander woord voor stofwisseling. Het Metabolisme verhogen is eigenlijk een hogere/snellere stofwisseling. Metabolisme is de

Nadere informatie

anker Oncologische revalidatie Herstel & Balans

anker Oncologische revalidatie Herstel & Balans Fysiotherapie anker en kanker Oncologische revalidatie Herstel & Balans Fysiotherapie anker en kanker Oncologiefysiotherapie is gericht op het behandelen, trainen en begeleiden van mensen met kanker. Het

Nadere informatie

MIND YOUR BODY, IT S PRECIOUS!

MIND YOUR BODY, IT S PRECIOUS! Fotografie: Studio Cas (www.studiocas.nl) Vormgeving: claer (www.claer.nl) MIND YOUR BODY, IT S PRECIOUS! WWW.BODYANDMIND.AMSTERDAM Nicolien Brzesowsky. 06 21 95 06 62 www.bodyandmind.amsterdam. info@bodyandmind.amsterdam

Nadere informatie