BENUT DE KRACHT VAN UW MOOD MAKERS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BENUT DE KRACHT VAN UW MOOD MAKERS"

Transcriptie

1 BENUT DE KRACHT VAN UW MOOD MAKERS SOFTWARE

2 Welkom, Maak kennis met ons gedachtegoed. We vertellen u over onze visie, onze overtuiging, de Mood Maker filosofie, de GINK aanpak en ontwikkelen & borgen.

3 ONZE VISIE In iedere organisatie werken Mood Makers MENSGERICHTE ORGANISATIES Zou het niet fantastisch zijn dat, wanneer je een organisatie binnenkomt, je jezelf welkom voelt? Dat je merkt dat er professionals werken die je op je gemak stellen, je helpen en oprecht in je geïnteresseerd zijn. Zou je je niet graag een gast willen voelen in plaats van een nummer? SYNDLE helpt organisaties meer klantgericht en gastvrij te worden.

4 ONZE OVERTUIGING Gasten en klanten beoordelen de prestatie van de organisatie in hoge mate op randzaken zoals: zijn de mensen aardig? Hoe schoon is het? Ruikt het fris? Kan ik goed parkeren? Ze zijn vaak niet in staat om te beoordelen of iemand zijn werk goed uitvoert. Als het gebouw rommelig oogt, hoe zou dan de dienstverlening die de organisatie levert zijn? Het is voor organisaties belangrijk dat de beleving van de gast positief is. Een zeer tevreden gast zorgt namelijk voor positieve mond-tot-mond reclame. Om dit voor elkaar te krijgen moet het hele plaatje kloppen. Product, proces, ambiance en gedrag van medewerkers.

5 ONZE OVERTUIGING GASTVRIJHEID Gastvrijheid is een mooie metafoor voor het creëren van dit positieve gevoel. Gastvrijheid is een gevoel, een gevoel van de gast. Als een organisatie in staat is een gastvrij gevoel op te roepen bij haar gasten straalt dit positief uit op de beoordeling van de hele organisatie en de dienst die zij leveren. Organisaties hebben er dus een groot belang bij dat gasten gastvrijheid ervaren. Om een gastvrije organisatie te zijn moet men vooral beschikken over medewerkers die zich ook gastheer voelen. Het mooie is dat iedereen ook die gastheer KAN zijn, gastheerschap zit in iedereen. SYNDLE helpt organisaties en medewerkers zich ont-wikkelen en helpt de Belemmeringen (wikkels) om gastvrij te zijn weg te nemen.

6 Gastvrijheid Klantgerichtheid Het prettige en welkome gevoel dat een gast beleeft, bij het contact met de gastheer en dienst van het bedrijf. De tastbare en regisseerbare wijze waarop een dienst geleverd wordt aan een klant.

7 MOOD MAKER FILOSOFIE MOOD MAKER BOEK In het boek Mood Maker - het ontwikkelen van gastvrije organisaties schrijft John Hokkeling (mede eigenaar van SYNDLE): Op mijn zoektocht naar literatuur over het onderwerp Gastvrijheid bleken er geen boeken te bestaan die mensen en organisaties helpen gastvrijheid te begrijpen en sterker nog; te ontwikkelen in organisaties. John is zelf de uitdaging aan gegaan om dit onderwerp te beschrijven en ontwikkelde daarmee de Mood Maker filosofie. Uitgangspunt is dat elke organisatie bezoekers heeft, of liever nog gasten. Voor gasten is iedere medewerker namelijk een gastheer. Daardoor IS iedere medewerker ook gastheer, ongeacht welke functie deze vervult. Gastheerschap is daarmee de competentie van de toekomst. Uitgangspunt van de Mood Maker filosofie is dat de veranderkracht in iedere organisatie aanwezig is. Door te focussen op daar waar de energie in de organisatie aanwezig is brengen wij deze in beweging en gebruiken dat om de rest van de organisatie te inspireren en aan te laten haken.

8 MOOD MAKER FILOSOFIE MOOD MAKERS Ontdek de (verander)kracht van uw Mood Makers! In elke organisatie werken toppers met gevoel voor gastheerschap. Door deze, met positieve energie, aandacht te geven en te ont-wikkelen worden het Mood Makers die de rest van de organisatie stap voor stap mee krijgen. Zo ontstaat een olievlek van gastvrijheid. Ont-wikkelen staat voor het wegnemen van de belemmeringen om gastvrij te zijn. De cultuurverandering is duurzaam te borgen als de organisatie voor minimaal 15% uit Mood Makers bestaat. De Mood maker ontwikkelaanpak is er op gericht een collectieve mindsetverandering te realiseren. De Mood Makers, de positief gestemde medewerkers, spelen hier een sleutelrol in. De volledige uitwerking van de Mood Maker Filosofie kunt u lezen in ons boek Mood Maker het ontwikkelen van gastvrije organisaties (BoomNelissen/2012).

9 GASTVRIJHEID ONTWIKKELEN ONTWIKKELEN IS BORGEN In de ontwikkel-, trainings- en opleidingstrajecten van SYNDLE is borging niet iets dat aan het einde van een ontwikkelfase gebeurt. Borging wordt ingebakken bij de start. Zoals een architect niet pas nadenkt over de waterdichtheid van een huis na oplevering maar juist al bij het ontwerpen er van. Ontwikkeling van gewenst gedrag wordt ondersteund door training. Borging vindt plaats in aanpassing van processen, context, leiderschap of beleid. Er worden in onze trajecten geen interventies ingezet waarin de borging niet is meegenomen.

10 VISIE PORTAAL EN INHOUD VERANDERINGEN & TRENDS Er zijn enorm veel veranderingen die van invloed zijn op de ontwikkeling van mensen en organisaties. SYNDLE heeft veel eigen ICT kennis en volgt de trends op dit gebied, zoals cloud computing, mobility, social media en big data. Allerlei trends die invloed hebben op het kunnen verkrijgen van informatie in de breedste zin van het woord. Informatie zoeken, verkrijgen en aanbieden is volledig veranderd de laatste jaren. We hebben allerlei middelen tot onze beschikking die ons helpen snel over de relevante informatie te kunnen beschikken. Jongere generaties groeien op met digitale middelen wat van invloed is op hun gedrag, het vinden van informatie en kennis en het delen ervan. Zij maken zelf keuzes wat ze leren, hoe ze leren en wanneer. SYNDLE wil organisaties faciliteren om opleidingen, trainingen en ontwikkeltrajecten op een moderne wijze te ondersteunen.

11 VISIE PORTAAL EN INHOUD Voor het ontsluiten van e-learning modules, digitale opdrachten en coachings- en ontwikkelinterventies hebben we een e-portaal beschikbaar met een bijbehorende SYNDLE app. Via dit e-portaal kan een opleider mensen voorzien van digitale trainingen, cursussen en opdrachten, alsmede informatie, nieuwsfeiten en video s. Via de SYNDLE-app is het mogelijk om de beschikbare content snel en eenvoudig te raadplegen. Daarnaast kan er via de SYNDLE-app snel en effectief met mensen worden gecommuniceerd. Door de combinatie van het e-portaal en de SYNDLEapp is digitale coaching van medewerkers en borging van kennis en kunde mogelijk. Dit alles wordt op een leuke en gebruiksvriendelijke manier aangeboden. De meerwaarde van social media als Youtube, Twitter, Facebook en LinkedIn binnen organisaties is de laatste jaren een steeds grotere rol gaan spelen. Ons e-portaal speelt hierop in door delen van Social Media te integreren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reageren, liken en delen van foto s en video s. Chatten en discussies over bepaalde onderwerpen worden uitgelokt en de betrokkenheid van medewerkers wordt hierdoor vergroot. Achter dit alles zit ook een platform waarin statistieken worden vergaard over de gebruikers en hun interacties met het portaal. Zo zijn naast de behaalde scores voor een bepaalde toets, in de rapportage ook te zien hoeveel pogingen iedere gebruiker nodig heeft gehad en hoeveel tijd hier in heeft gezeten. Daarnaast is inzichtelijk of de deelnemers actief betrokken zijn bij lopende discussies en of ze eventueel ook pogen zelf nieuwe onderwerpen aan te kaarten. Met al de beschikbare informatie is het mogelijk om het leertraject, zowel in de breedte als op individueel niveau, goed te overzien en bij te sturen waar nodig. Zo kan aan de hand van deze gegevens besloten worden het traject voor een deelnemer te personaliseren, op basis van de compententies en vaardigheden waar deze al over beschikt.

12 VISIE PORTAAL EN INHOUD ACTUEEL Bij Actueel kunnen eigen artikelen worden gedeeld binnen de portaalomgeving; denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwsrubriek, actualiteiten en mededelingen of korte trainingsthema s. Hiervoor kan naast tekst ook gebruik gemaakt worden van bijlages als foto s, YouTube video s, Office documenten en links naar websites. Indien toegestaan door de beheerder kunnen deelnemers ook zelf reacties plaatsen op een artikel, eventueel met bijlages, om zo interactie en communicatie te stimuleren. CHAT Met de Chat module in het portaal en de app kan op een eenvoudige en snelle manier worden gecommuniceerd met deelnemers, begeleiders en beheerders. Gesprekken kunnen gestart worden met één of meerdere mensen, waardoor je ook eenvoudig iets kan delen met meerdere mensen. Ook is het mogelijk om zelf foto s en korte video s te delen met elkaar. E-LEARNING Het E-learning onderdeel van het portaal is waar gebruikers de opdrachten en e-learning modules kunnen terugvinden. Dit kunnen Word, PDF, Excel, en Powerpoint bestanden zijn of interactieve SCORM modules. Ook kunnen ze hier terugzien hoe het staat met de eigen voortgang. Begeleiders kunnen bij voortgang de status van al hun deelnemers terugzien in één handig overzicht. BIBLIOTHEEK De bibliotheek wordt gebruikt voor het plaatsen van ondersteunend bronmateriaal, zoals naslagwerken of handleidingen. Beheerders kunnen hier alle Word, PDF, Excel en PowerPoint bestanden plaatsen. Ook is het mogelijk om interactief bronmateriaal te plaatsen in de vorm van een SCORM module; hiervan wordt dan geen score bij gehouden, wat deelnemers in staat stelt de module onbeperkt te doorlopen. BEHEER De diverse beheerschermen in het portaal kunnen worden gebruikt voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van inhoud. Ieder onderdeel heeft zijn eigen beheerschermen met specifieke opties die op dat onderdeel van toepassing zijn. Zo kan voor E-learning bijvoorbeeld een start- en einddatum worden ingesteld en of de module getoond mag worden in de app. PROFIEL Iedere deelnemer heeft in het portaal een eigen profiel met foto. Dit profiel kan de deelnemer zelf invullen om relevante gegevens met medegebruikers te delen. Ook is er een Smoelenboek beschikbaar waar alle gebruikers van het portaal en profielen in terug te vinden zijn.

13 SYNDLE ONDERSTEUNT ORGANISATIES MET ORGANISATIE ONTWIKKELING Organisatie scan Organisatie DNA Inspiratie sessies Ontwikkelplan Meten en verbeteren SOFTWARE Community portaal Leerportaal Borgingsportaal Apps Hospitality tools TRAINEN EN OPLEIDEN Mood Manager Inspiratie trainingen Mood Maker ambassadeurs E-learning Workshops Interventies CONCEPT ONTWIKKELING Ontvangst concept Verblijf concept Horeca concept Trainen en opleiden is een van de activiteiten die SYNDLE doet. We helpen organisaties met hun klantgerichtheid en gastvrijheid door hun strategie te vertalen naar merkbare gastervaringen (organisatie-ontwikkeling). Naast trainen en opleiden ontwikkelen we passende concepten (ontvangstconcept, verblijfconcept, horeca concept). We ondersteunen de organisatie met slimme en effectieve ICT-oplossingen.

14 You can dream, design, create and build the most wonderful places in the world, but it takes people to make the dream reality. Walt Disney

BENUT DE KRACHT VAN UW MOOD MAKERS

BENUT DE KRACHT VAN UW MOOD MAKERS BENUT DE KRACHT VAN UW MOOD MAKERS ORGANISATIE ONTWIKKELING Welkom, Maak kennis met ons gedachtegoed. We vertellen u over onze visie, onze overtuiging, de Mood Maker filosofie, de GINK aanpak en ontwikkelen

Nadere informatie

MENSGERICHTE ORGANISATIES. In iedere organisatie werken Mood Makers ONZE VISIE

MENSGERICHTE ORGANISATIES. In iedere organisatie werken Mood Makers ONZE VISIE DIT IS SYNDLE Welkom, Maak kennis met ons gedachtegoed. We vertellen u over onze visie, onze overtuigingen, de Mood Maker Filosofie, onze ontwikkelaanpak, visie op leren en borgen, het portaal en concept

Nadere informatie

BENUT DE KRACHT VAN UW MOOD MAKERS

BENUT DE KRACHT VAN UW MOOD MAKERS BENUT DE KRACHT VAN UW MOOD MAKERS TRAINEN EN OPLEIDEN Welkom, Maak kennis met ons gedachtegoed. We vertellen u over onze visie, onze overtuigingen, de Mood Maker Filosofie, onze ontwikkelaanpak, visie

Nadere informatie

GASTVRIJHEIDMEDEWERKER IN DE ZORG (GIDZ)

GASTVRIJHEIDMEDEWERKER IN DE ZORG (GIDZ) GASTVRIJHEIDMEDEWERKER IN DE ZORG (GIDZ) Bedankt voor het vergelijken en aanvragen van een brochure via Springest. We hopen dat we je met deze informatie kunnen helpen bij het maken van een keuze voor

Nadere informatie

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Blended Learning met Canvas De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Als opleider weet u als geen ander hoe belangrijk het is om kennis snel en succesvol over te dragen. Daarnaast wilt

Nadere informatie

Welkom bij het voorjaarsymposium van FMGezondheidszorg ECHTE BELEVING ECHTE VERANDERING

Welkom bij het voorjaarsymposium van FMGezondheidszorg ECHTE BELEVING ECHTE VERANDERING 17 april 2012 Welkom bij het voorjaarsymposium van FMGezondheidszorg ECHTE BELEVING ECHTE VERANDERING Hype of trend? Bertolli pastasaus in zak Napolitana is gemaakt volgens traditioneel recept. Deze saus

Nadere informatie

Green Shipping. Hoe kan het Nieuwe Leren hier een bijdrage aan leveren?

Green Shipping. Hoe kan het Nieuwe Leren hier een bijdrage aan leveren? Green Shipping Hoe kan het Nieuwe Leren hier een bijdrage aan leveren? & Welkom! Introductie De automobielsector als benchmark Tools, functionaliteiten en voordelen: Virtual Classroom Training - VCT Video-based

Nadere informatie

GO SOCIAL! Het e-boek en de uitgeverij als sociaal netwerk.

GO SOCIAL! Het e-boek en de uitgeverij als sociaal netwerk. GO SOCIAL! Het e-boek en de uitgeverij als sociaal netwerk. Wie zijn wij? Overcommunicatief Social Media Fanatic Shop-a-holic Boekenwurm Heeft identieke tweelingzus Marketing Manager E- communicatie en

Nadere informatie

Persoonlijk Ontwikkelplan Fase 1 - portfolio Opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige

Persoonlijk Ontwikkelplan Fase 1 - portfolio Opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige Persoonlijk Ontwikkelplan Fase 1 - portfolio Opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige Inhoud Inleiding... 3 De basis... 4 Opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige... 4 Overview persoonlijk ontwikkelplan...

Nadere informatie

Beginnen met sociale media. E-learning Week van de Acupunctuur

Beginnen met sociale media. E-learning Week van de Acupunctuur Beginnen met sociale media E-learning Week van de Acupunctuur Inhoudsopgave 1) Over sociale media 2) Waarom sociale media? 3) Beginnen met Facebook en Twitter 4) Inspiratie 5) Sociale mediaplan maken 1)

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

Calibris Academie prijslijst

Calibris Academie prijslijst Calibris Academie prijslijst Calibris Academie is hét online opleidingsinstituut voor bedrijven en overheid. We ondersteunen organisaties om een lerende organisatie te worden door samen met u een eigen

Nadere informatie

www.cosmo-entertainment.nl

www.cosmo-entertainment.nl www.cosmo-entertainment.nl Trainingen Brochure 2016 Erkende training door: 3 Inhoud Cosmo training gastvrijheid 6 Vestiging Nederland Vlijmenseweg 2, Gebouw F, 2e verdieping, 5223 GW s-hertogenbosch +31

Nadere informatie

Hallo! Wij zijn Hubper.co

Hallo! Wij zijn Hubper.co Hallo! Wij zijn Hubper.co Wij zijn nieuw en vertellen graag iets meer over onszelf. We zijn een technologiebedrijf dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van online leeroplossingen. Hierin zijn wij anders

Nadere informatie

Social media workshop

Social media workshop Social media workshop Doel van vandaag: Een introductie, wat is social media. Verdieping binnen een Facebook fanpage. Wat is Social Media Social media zijn communicatiekanalen op internet waarop informatie,

Nadere informatie

Persoonlijk Leiderschap in het Onderwijs. "Van reactief naar creatief"

Persoonlijk Leiderschap in het Onderwijs. Van reactief naar creatief Persoonlijk Leiderschap in het Onderwijs "Van reactief naar creatief" In veel scholen is het klassiek hiërarchisch leiderschap niet langer toereikend. De veranderingen in de maatschappij en daarmee ook

Nadere informatie

Van Consumers naar Prosumers. O.W. Vonder

Van Consumers naar Prosumers. O.W. Vonder 1 Van Consumers naar Prosumers O.W. Vonder Over Learning Valley Vertaalt onderwijskundige vraagstukken naar Microsoft oplossingen Spin-out van Wageningen Universiteit Ruime onderwijskundige kennis en expertise

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

Three Ships Learning Solutions

Three Ships Learning Solutions Three Ships Learning Solutions Wiel van de Berg Algemeen Directeur Jos Herkelman Teamleider trainer/consultants Agenda Kennismaken Samen aan jezelf werken Praktisch aan de gang in PO en VO/(M)BO Kaders

Nadere informatie

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN 10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN Introductie Social media wordt steeds vaker door bedrijven gebruikt om beter contact met hun klanten te krijgen en uiteindelijk meer inkomsten te realiseren. Facebook is

Nadere informatie

42 reacties. Overzicht. Aan welke sociale netwerken neemt u deel? Welke social media kent u? Dit formulier bewerken. Alle reacties weergeven

42 reacties. Overzicht. Aan welke sociale netwerken neemt u deel? Welke social media kent u? Dit formulier bewerken. Alle reacties weergeven gerl1202@student.nhl.nl Dit formulier bewerken 42 reacties Alle reacties weergeven Overzicht Aan welke sociale netwerken neemt u deel? Linkedin 19 15% Twitter 8 7% Facebook 27 22% MSN 3 2% YouTube 20 16%

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

ÉÉN VAN ONZE EXPERTS

ÉÉN VAN ONZE EXPERTS ÉÉN VAN ONZE EXPERTS Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste uit

Nadere informatie

Kennis Management. Tele Train. Grensverleggend klantcontact

Kennis Management. Tele Train. Grensverleggend klantcontact Kennis Management Tele Train Grensverleggend klantcontact Tele Train Tele Train is dé specialist in performance verbetering van het één op één klantcontact van organisaties. Uitgangspunt hierbij is operational

Nadere informatie

beste online marketing voor jouw kantoor.

beste online marketing voor jouw kantoor. Een review is de beste online marketing voor jouw kantoor. HOGERE OPBRENGSTEN LAGERE KOSTEN POSITIEVE EFFECTEN VOORWOORD INHOUD Je moet grondig je best doen om online goed gevonden te worden. Het internet

Nadere informatie

De klant centraal U dus!

De klant centraal U dus! De klant centraal U dus! Presentatie/Ronald Neervoort Pagina 1 Luisteren naar onze klanten! Klantarena s Interviews Motivaction Nationaal Performance Onderzoek (semi-) Collectief Pensioen KTO + nabellen

Nadere informatie

Professionaliseringsaanbod

Professionaliseringsaanbod E-Learning, Workshops en begeleidings trajecten Professionaliseringsaanbod Door Sander Gordijn - MeesterSander.nl Schooljaar 2019/2020 Even voorstellen Mijn naam is Sander Gordijn en ik ben leerkracht

Nadere informatie

Stork maakt leren toegankelijker met Springest Go

Stork maakt leren toegankelijker met Springest Go Stork maakt leren toegankelijker met Springest Go Stork lanceerde in 2014 een online leerportal voor zijn medewerkers. Sindsdien kunnen medewerkers zelfstandig opleidingen zoeken en boeken binnen het aanbod

Nadere informatie

Het sociale platform voor je organisatie

Het sociale platform voor je organisatie Het sociale platform voor je organisatie Laat de chaos achter je Tientallen CC tjes op een dag, maar nog steeds niet op de hoogte? Een dagelijkse zoektocht naar verdwenen documenten, specifieke informatie

Nadere informatie

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren Win meer tijd Je vraagt je soms wel eens af of je nog aan werken toekomt. Die

Nadere informatie

Rutger Verhoeven. Hoofd Nieuwe Media VARA. LinkedIn: nl.linkedin.com/in/rutgerverhoeven Mail:

Rutger Verhoeven. Hoofd Nieuwe Media VARA. LinkedIn: nl.linkedin.com/in/rutgerverhoeven Mail: Hoofd Nieuwe Media VARA Twitter: @MagicGnoe LinkedIn: nl.linkedin.com/in/rutgerverhoeven Mail: rutger.verhoeven@vara.nl de toekomst van digitale media horseless carriage de toekomst van digitale media

Nadere informatie

Your story, delivered

Your story, delivered Your story, delivered Wat is een webinar? Een webinar is een live online presentatie die vanaf elke locatie door duizenden deelnemers tegelijkertijd kan worden gevolgd. U betrekt uw deelnemers met interactieve

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

Gemeentelijke regisseurs. Regisseren en de kunst van de verleiding

Gemeentelijke regisseurs. Regisseren en de kunst van de verleiding Gemeentelijke regisseurs Regisseren en de kunst van de verleiding Van traditioneel management naar modern regisseren De gemeente heeft de regie dat gebeurt niet zomaar, en ook niet van de ene op de andere

Nadere informatie

Vitaal Leiderschap. Welk verschil kunnen vitale leiders maken binnen uw organisatie? T: +31 (0) E:

Vitaal Leiderschap. Welk verschil kunnen vitale leiders maken binnen uw organisatie?  T: +31 (0) E: Vitaal Leiderschap Welk verschil kunnen vitale leiders maken binnen uw organisatie? www.charlygreen.nl T: +31 (0)88 73 055 59 E: info@charlygreen.nl Vitaliteit borgen in het DNA via leiderschap Op welke

Nadere informatie

Toolselectie checklist

Toolselectie checklist Toolselectie checklist KIES EENVOUDIG HET DOCUMENTMANAGEMENTSYSTEEM DAT HET BESTE BIJ JOUW ORGANISATIE PAST Zo werkt het Vul onderstaand de leveranciers in die je wilt vergelijken. Zet vervolgens in de

Nadere informatie

Erfgoed Gelderland. Sociale media. Wat zijn dat en wat kan ik ermee?

Erfgoed Gelderland. Sociale media. Wat zijn dat en wat kan ik ermee? Erfgoed Gelderland Sociale media Wat zijn dat en wat kan ik ermee? In deze workshop: Waar hebben we het over? Wat zijn sociale media? Hoe worden ze gebruikt? Wat kun je er mee (en wat niet)? Iets voor

Nadere informatie

Amaris Zorggroep: resultaten In voor zorg-traject

Amaris Zorggroep: resultaten In voor zorg-traject Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg. Home Nieuws Amaris Zorggroep: resultaten In voor zorg-traject Gepubliceerd op: 4 oktober 2013 Laatst gewijzigd op: 18 juni 2015 Amaris Zorggroep levert

Nadere informatie

Bedrijventelefoonboek.nl

Bedrijventelefoonboek.nl Bedrijventelefoonboek.nl Informatie voor bedrijven In deze brochure wordt kort uitgelegd welke functionaliteiten het Bedrijventelefoonboek uw onderneming te bieden heeft. In Nederland zoeken elke dag gemiddeld

Nadere informatie

Presenteert de workshop Social Media

Presenteert de workshop Social Media Presenteert de workshop Social Media Juice BV Canadabaan 18 5388 RT NISTELRODE 0412-611453 info@juicebv.nl www.facebook.com/juicebv www.twitter.com/juicebv Wat doen wij? Onze klanten 1 Onze klanten Onze

Nadere informatie

Bilthoven, 9 november

Bilthoven, 9 november Bilthoven, 9 november 2011 1 Onze visie is dat er in alle organisaties een groot onbenut potentieel aanwezig is dat geïncasseerd kan worden door de bestaande middelen zoals processen, machines, informatie,

Nadere informatie

Werkplaats Pionieren met Verandering

Werkplaats Pionieren met Verandering Werkplaats Pionieren met Verandering Ontwikkel je eigen gereedschappen voor organisatieverandering. Raak geïnspireerd en inspireer. Vorm een veranderplatform samen met andere veranderaars en ervaar dat

Nadere informatie

DEXIS Arbeid, en waar dat toe leidt. www.dexisarbeid.nl

DEXIS Arbeid, en waar dat toe leidt. www.dexisarbeid.nl DEXIS Arbeid, en waar dat toe leidt Stel dat iedere medewerker het naar zijn of haar zin heeft op het werk, het gevoel heeft zijn of haar talenten te kunnen inzetten, de sfeer in het team klopt, collega

Nadere informatie

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan.

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. merkpaspoort Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. Dit paspoort is voor iedereen die op een of andere

Nadere informatie

Checklist Facebook & Instagram

Checklist Facebook & Instagram Checklist Facebook & Instagram Contact informatie Telefoon E-mail Website KvK BTW GetBright Nijverheidssingel 313 4811 ZW Breda 076 879 50 88 info@getbright.nl www.getbright.nl 64364585 NL851121937B01

Nadere informatie

StrategyLAB. Online tools voor co-creatie van visie en strategie en monitoren van uitvoering

StrategyLAB. Online tools voor co-creatie van visie en strategie en monitoren van uitvoering StrategyLAB Online tools voor co-creatie van visie en strategie en monitoren van uitvoering Anticipeer op verandering StrategyLAB is hét online platform voor het ontwikkelen en realiseren van visie en

Nadere informatie

Clixmaster Studio & Social Media / Communities

Clixmaster Studio & Social Media / Communities 1/23 Clixmaster Studio & Social Media / Communities Version management Based on Clixmaster Studio R.5.2 Date Version Changed 16/02/2010 1.0 Final R5.1 16/04/2010 1.1 Revision R5.1 19/04/2010 1.2 Optimized

Nadere informatie

Is uw vereniging er klaar voor? Minke van Dooremalen, 5 februari 2015

Is uw vereniging er klaar voor? Minke van Dooremalen, 5 februari 2015 Is uw vereniging er klaar voor? Minke van Dooremalen, 5 februari 2015 GEFELICITEERD! U erkent dat u een uitdaging heeft 3 De iportal 1 2 3 4 5 Online kennis- en leerportal over de next generation Product

Nadere informatie

28-8-2013. Een betere buurt met. mijnbuurtje. www.mijnbuurtje.nl. Vroeger

28-8-2013. Een betere buurt met. mijnbuurtje. www.mijnbuurtje.nl. Vroeger Een betere buurt met mijnbuurtje www.mijnbuurtje.nl Vroeger 1 Nu 1 op de 3 huishoudens bezit een tablet 2 Nu Nu 3 In alle Nederlandse gemeentes: Bezuinigingen Zelfredzaamheid Stimuleren bewoners Meer verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Leiderschap bij Transities De cursus Leiderschap bij Transities duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties.

Nadere informatie

Opleiding Vertegenwoordiger.

Opleiding Vertegenwoordiger. Opleiding Vertegenwoordiger www.bpmo-academy.nl Wat doet een Vertegenwoordiger? Een vertegenwoordiger is iemand die namens een bedrijf klanten of mogelijke klanten bezoekt om ze te enthousiasmeren voor

Nadere informatie

Inleiding. Meer informatie Digitaal Leerplein -

Inleiding. Meer informatie Digitaal Leerplein - Inleiding Deze catalogus bevat een overzicht van alle programma s uit het Digikundig Sollicitatie-pakket. Het Digikundig sollicitatie-pakket is de e-learningportal van Digitaal Leerplein; hét startpunt

Nadere informatie

Met Travel Builders naar een betere klantreis. Geen dikke map. Stuur uw klanten op reis met een App! Nieuwe kansen

Met Travel Builders naar een betere klantreis. Geen dikke map. Stuur uw klanten op reis met een App! Nieuwe kansen Met Travel Builders naar een betere klantreis Geen dikke map. Stuur uw klanten op reis met een App! Travel Builders neemt reisorganisaties mee op reis. Naast de prachtige reizen die u als reisorganisatie

Nadere informatie

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Social media keuzes Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Wie zijn wij? Lieke Muller Linda Krijns Online marketingbureau Liber Media helpt kleine ondernemers met opzetten

Nadere informatie

C. Social Media Beleid in enkele stappen

C. Social Media Beleid in enkele stappen C. Social Media Beleid in enkele stappen 1. Stel doelen op! Je bent nu klaar met het instellen van Facebook en Twitter. Om jezelf een duidelijk beeld te stellen van wat je wilt bereiken met je Social Media

Nadere informatie

Realiseer blijvende gedragsverandering

Realiseer blijvende gedragsverandering Realiseer blijvende gedragsverandering Trends in trainen en ontwikkelen Van leren naar presteren Organisaties willen aantoonbaar rendement op trainingen Van trainingszaal naar werkvloer Leren vindt grotendeels

Nadere informatie

LinkedIn Profiel Checklist

LinkedIn Profiel Checklist LinkedIn Profiel Checklist STAP 1: ALL-STAR Een 100% profiel is volgens LinkedIn niet mogelijk. Er is altijd wel wat te verbeteren. Het niveau wat je kan bereiken is All-Star (of Zeer deskundig in het

Nadere informatie

Zo creëer je waarde met WiFi Je WiFi-gastnetwerk als marketing tool. Connect your Business. Web WiFi App Internet of Things

Zo creëer je waarde met WiFi Je WiFi-gastnetwerk als marketing tool. Connect your Business. Web WiFi App Internet of Things Zo creëer je waarde met WiFi Je WiFi-gastnetwerk als marketing tool Connect your Business. Web WiFi App Internet of Things Wat is een WiFi-gastnetwerk? De kans is groot dat je de vraag wel eens hebt gehad,

Nadere informatie

Van Samenhang naar Verbinding

Van Samenhang naar Verbinding Van Samenhang naar Verbinding Sogeti Page 2 VAN SAMENHANG NAAR VERBINDING Keuzes, keuzes, keuzes. Wie wordt niet horendol van alle technologische ontwikkelingen. Degene die het hoofd koel houdt is de winnaar.

Nadere informatie

ONTWIKKEL JE ONDERNEMERSCHAP!

ONTWIKKEL JE ONDERNEMERSCHAP! TUTORIAL ONTWIKKEL JE ONDERNEMERSCHAP! Op het Entrepreneur Platform is alle kennis en hulp aanwezig om je ondernemerschap verder te kunnen ontwikkelen. Naast de digitale coach Hugo (die jou online kan

Nadere informatie

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Wat gaan we doen. Online trends Website ontwikkeling Online boeken Zoekmachine optimalisatie

Nadere informatie

Resultaten eerste peiling digitaal burgerpanel Externe communicatiemiddelen gemeente Oirschot. Januari 2015

Resultaten eerste peiling digitaal burgerpanel Externe communicatiemiddelen gemeente Oirschot. Januari 2015 Resultaten eerste peiling digitaal burgerpanel Externe communicatiemiddelen gemeente Oirschot Januari 2015 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Resultaten... 4 2.1 Onderzoeksverantwoording... 4 2.2 Hoe tevreden

Nadere informatie

Gastvrijheid naar 5* en de 6 sleutels tot Gastvrijheid

Gastvrijheid naar 5* en de 6 sleutels tot Gastvrijheid Gastvrijheid naar 5* en de 6 sleutels tot Gastvrijheid Mensen vergeten wat je hebt gezegd, ze vergeten wat je hebt gedaan, maar ze vergeten nooit het gevoel dat je ze hebt gegeven (Maya Angelou) Auteur

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

Gastvrijheid ontwikkelen en borgen: 25 handvatten

Gastvrijheid ontwikkelen en borgen: 25 handvatten Analyseer 1. Meet de beleving van de gast. Meet regelmatig zodat je blijft monitoren en verbeteren. Tools voor gastbelevingsonderzoek: a. Klanttevredenheidsonderzoek, zoals NPO, stel vooral relevante vragen

Nadere informatie

R5.1. Quick guide. Clixmaster Studio & Social Media / Communities. Quick guide. Clixmaster Studio. Gebruikersdocumentatie

R5.1. Quick guide. Clixmaster Studio & Social Media / Communities. Quick guide. Clixmaster Studio. Gebruikersdocumentatie Quick guide R5.1 Clixmaster Studio & Social Media / Communities Gebruikersdocumentatie Clixmaster Studio Quick guide 1/16 Clixmaster Studio & Social Media / Communities Version management Based on Clixmaster

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

Vitaliteit & Presteren. Maximale Teamkracht. Word met je team energieker, creatiever en productiever

Vitaliteit & Presteren. Maximale Teamkracht. Word met je team energieker, creatiever en productiever Vitaliteit & Presteren Maximale Teamkracht Word met je team energieker, creatiever en productiever Maximale Teamkracht Word met je team energieker, creatiever en productiever Daar droom je toch van. Teamleden

Nadere informatie

Benchmarkrapport Van leren naar presteren

Benchmarkrapport Van leren naar presteren Benchmarkrapport Van leren naar presteren Mastering Change Inleiding De markt van leren en ontwikkelen verandert in rap tempo. De tijd dat elke leervraag werd ingevuld met een training is voorbij. Er worden

Nadere informatie

INLEIDING My community Het kiezen van een geschikt platform Twitter Facebook Conclusie Facebook pagina en Facebook groep Facebook pagina

INLEIDING My community Het kiezen van een geschikt platform Twitter Facebook Conclusie Facebook pagina en Facebook groep Facebook pagina 2 INLEIDING My community 4 Het kiezen van een geschikt platform 4 Twitter 4 Facebook 5 Conclusie 5 Facebook pagina en Facebook groep Facebook pagina 5 Facebook groep 6 Verschillen tussen Facebook pagina

Nadere informatie

Sociale media: tools en mogelijkheden

Sociale media: tools en mogelijkheden Inspiratiedag Lokale besturen hebben zorgambitie Workshop sociale media in de ouderenzorg Sociale media tools en mogelijkheden - Nieuwe media of sociale media? Trend - Schets Sociale media: tools en mogelijkheden

Nadere informatie

Gastvrijheid op de Werkvloer

Gastvrijheid op de Werkvloer Welkom Harold Sanches Gastvrijheid op de Werkvloer Xperience Xperience Onze Missie Van business naar beleving If you can dream it, you can achieve it Onze Missie Van business naar beleving If you can dream

Nadere informatie

E-Learning, Workshops en begeleidings trajecten. Professionaliseringsaanbod. Door Sander Gordijn van MeesterSander.nl

E-Learning, Workshops en begeleidings trajecten. Professionaliseringsaanbod. Door Sander Gordijn van MeesterSander.nl E-Learning, Workshops en begeleidings trajecten Professionaliseringsaanbod Door Sander Gordijn van MeesterSander.nl Schooljaar 2018/2019 Inleiding Professionalisering, er is nog nooit zoveel over geschreven.

Nadere informatie

Offerte voor het bouwen van een website Klant: Ideefiks, IdeeKids

Offerte voor het bouwen van een website Klant: Ideefiks, IdeeKids Offerte voor het bouwen van een website Klant: Ideefiks, IdeeKids Consultant: Dirk Derom Inhoudstafel Algemene structuur van de website...6 Front pagina...6 Pagina IDEEFIKS/IDEEKIDS...6 Functionaliteit...10

Nadere informatie

aanbod in drie stappen

aanbod in drie stappen 3 Ons aanbod in drie stappen Welke trends en ontwikkelingen zijn er? De ontwikkelingen in de buitenwereld vragen om een verdere verbetering van de dienstverlening door gemeenten. In stap 1 inspireren

Nadere informatie

Acquisitie met LinkedIn. Acquisitie met LinkedIn

Acquisitie met LinkedIn. Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn 1. Introductie 2. Wat is acquisitie 3. Wat betekent acquisitie voor jou 4. Social Media facts 5. Acquisitie en LinkedIn 6. Tips Voorstellen

Nadere informatie

W A A R D E V O L L E I D E R S C H A P

W A A R D E V O L L E I D E R S C H A P W A A R D E V O L L E I D E R S C H A P I N S P I R E E R M A N A G E C O A C H Waardevol klantcontact LEERGANG VOOR TEAMLEIDERS Waardevol leiderschap Jouw creativiteit heeft ruimte nodig Een klantcontactcentrum

Nadere informatie

De mindset van een verbinder

De mindset van een verbinder De mindset van een verbinder Rien van Leeuwen, Ruysdael Agile event, 9 Mei 2017 Meer informatie onderzoek: https://a2results.com/onderzoek/verschil-maken-alsverbinder/ 1 Verbinding met innovatiekracht

Nadere informatie

ED HARTSKEERL. OFFICE365 DE KEUZE IS REUZE Webinar door Ed Hartskeerl uur. Adoptie specialist en trainer Office

ED HARTSKEERL. OFFICE365 DE KEUZE IS REUZE Webinar door Ed Hartskeerl uur. Adoptie specialist en trainer Office > info@avk.nl > www.avk.nl > 013-4638648 OFFICE365 DE KEUZE IS REUZE Webinar door Ed Hartskeerl 10.00 11.00 uur E-mail: Internet: Telefoon: LinkedIn: Twitter: eha@avk.nl www.avk.nl 013 4 638 648 nl.linkedin.com/in/avkeha

Nadere informatie

Bouwstenen. Handleiding. In deze handleiding vindt u informatie over de 12 verschillende bouwstenen waaruit u kunt kiezen, om uw app op te bouwen.

Bouwstenen. Handleiding. In deze handleiding vindt u informatie over de 12 verschillende bouwstenen waaruit u kunt kiezen, om uw app op te bouwen. Bouwstenen Handleiding In deze handleiding vindt u informatie over de 12 verschillende bouwstenen waaruit u kunt kiezen, om uw app op te bouwen. Lijst Tekst Het lijst onderdeel biedt een overzicht van

Nadere informatie

PROCESGERICHT WERKEN. Wat zijn de trends en ontwikkelingen

PROCESGERICHT WERKEN. Wat zijn de trends en ontwikkelingen PROCESGERICHT WERKEN Wat zijn de trends en ontwikkelingen VOORSTELLEN Lourens Siderius Business development manager EEN VRAAG, VOOR WE BEGINNEN Waarom willen we procesgericht werken? VERANDERINGEN Lean

Nadere informatie

Leergang Leiderschap voor Professionals

Leergang Leiderschap voor Professionals Leergang Leiderschap voor Professionals Zonder ontwikkeling geen toekomst! Leergang Leiderschap voor Professionals Tijden veranderen. Markten veranderen, organisaties en bedrijven veranderen en ook de

Nadere informatie

Workshop Communicatie. Hans Donkers CEO Concapps

Workshop Communicatie. Hans Donkers CEO Concapps Workshop Communicatie Hans Donkers CEO Concapps Intro Communicatie in Sport Wat gaan we doen komende uur? Workshop Communicatie Wat is communicatie? Voorstel rondje Wie ben je? Welke vereniging vertegenwoordig

Nadere informatie

Heerlijk Wonen marketing

Heerlijk Wonen marketing Heerlijk Wonen marketing Succesvol toepassen van online marketing Lambert van der Plas - Adyta Wat doet Adyta? Adyta adviseert, assisteert en dirigeert online marketing strategieën voor kleine tot middelgrote

Nadere informatie

Voor mentaal fitte werknemers

Voor mentaal fitte werknemers Voor mentaal fitte werknemers Welkom Wij geloven in een wereld waarin iedereen zelf de regie heeft over zijn of haar mentale welzijn. We bieden medewerkers de handvatten om weerbaar te worden en de eigen

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN. Building intelligence

EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN. Building intelligence EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN Building intelligence ROOM MANAGEMENT HAALT MAXIMAAL RENDEMENT UIT ALLE RUIMTES BrightBooking Room Management is een online platform, waarmee

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

Samen werken aan een slimmere toekomst

Samen werken aan een slimmere toekomst Wij boeien, binden, trainen en bemiddelen professionals met als doel verbetering en vooruitgang van zowel de opdrachtgever als de professional zelf. Samen werken aan een slimmere toekomst Gerichte inzet

Nadere informatie

Werken aan kwaliteit oog voor onderwijs in de 21e eeuw

Werken aan kwaliteit oog voor onderwijs in de 21e eeuw inspireren motiveren realiseren Werken aan kwaliteit oog voor onderwijs in de 21e eeuw primair onderwijs Klassewijzer BV Lageweg 14c 9698 BN Wedde T 0597-464483 www.klassewijzer.nl info@klassewijzer.nl

Nadere informatie

Whitepaper community management

Whitepaper community management Whitepaper community management De kracht van een sterk merk In deze whitepaper leer je Wat community management is Waarom je community management moet meenemen in je strategie Hoe je je eerste community

Nadere informatie

Bert Plaat i-coach MBO 3-4. PowerPoint & Lessen maken

Bert Plaat i-coach MBO 3-4. PowerPoint & Lessen maken Bert Plaat i-coach MBO 3-4 PowerPoint & Lessen maken Eerste opzet Invoegen media zoals video, camera, screencast Inspreken en opslaan als video De rol van Movie Maker Opdrachten studenten Probleem: Ontsluiting

Nadere informatie

VentaVid TM. Persoonlijk contact met video

VentaVid TM. Persoonlijk contact met video VentaVid TM Persoonlijk contact met video De automotive video oplossing voor sales en aftersales VentaVid Aftersales VentaVid Sales EVHC - VentaVid Voor het opvolgen van je online leads, bevestigen van

Nadere informatie

Social media & Marketing bijeenkomst Passend Consult 25 november 2011

Social media & Marketing bijeenkomst Passend Consult 25 november 2011 INLEIDING OPDRACHT IN TWEETALLEN Stel jezelf in 2 zinnen voor! Verwoord in max. 4 zinnen jouw passie in je werk! Deel iets persoonlijks! Vertel iets wat weinig mensen van je weten BESPREKING OPDRACHT WAT

Nadere informatie

Waar liggen je kansen online?

Waar liggen je kansen online? Waar liggen je kansen online? Onderzoek het, kijk naar je doelgroep De essentie van een goede online strategie is het aanbieden en creëren van relevante informatie en die informatie op het juiste moment

Nadere informatie

Beter in balans met. de eerste gratis, Nederlandstalige persoonlijke-ontwikkelings-app

Beter in balans met. de eerste gratis, Nederlandstalige persoonlijke-ontwikkelings-app Beter in balans met de eerste gratis, Nederlandstalige persoonlijke-ontwikkelings-app De kracht en het ontstaan van SAM Uit onderzoek blijkt dat je zelf veel invloed kunt uitoefenen op je gevoel van welzijn.

Nadere informatie

Leergang Allround Leiderschap

Leergang Allround Leiderschap Leergang Allround Leiderschap Zonder ontwikkeling geen toekomst! Leergang Allround Leiderschap Tijden veranderen. Markten veranderen, organisaties en bedrijven veranderen en ook de kijk op leiderschap

Nadere informatie

Op basis van vertrouwen

Op basis van vertrouwen Op basis van vertrouwen Over Bisnez Wie zijn we, wat is belangrijk voor ons, waar staan we voor en wat is onze merkbelofte? Je leest het allemaal in dit merkboekje. Het is er voor jou als je een rol speelt

Nadere informatie

Handleiding Google+ ICT Design Team. Project Street Art Gent. Workshop 2: Social Media

Handleiding Google+ ICT Design Team. Project Street Art Gent. Workshop 2: Social Media Handleiding Google+ ICT Design Team Project Street Art Gent Workshop 2: Social Media 0 Hoofdstuk 1 Mogelijkheden van Google+ 1.1 Mogelijkheden Google+ is het sociale netwerk van Google. Google+ lijkt in

Nadere informatie

Handleiding Elektronische leeromgeving

Handleiding Elektronische leeromgeving Handleiding Elektronische leeromgeving Inhoudsopgave 1. Inloggen 2. Navigatie 3. Starten 4. Module toevoegen 5. Module toegevoegd 6. Navigatie module 7. Met de module aan de slag! 8. Aan de slag 9. De

Nadere informatie