DARRL OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DARRL OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0"

Transcriptie

1 DARRL OTYS Recruiting Technology Versie 2.0

2 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: Datum Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel PH VEENENDAAL U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken van uur. T: +31 (0) T: +31 (0) (Customer Support) F: +31 (0) E: info@otys.nl (Algemeen) E: sales@otys.nl (Verkoop) OTYS France 2/4 boulevard des Îles Batiment A Immeuble "Arc en ciel" Issy les Moulineaux T : +33(0) OTYS Ceská Republica s.r.o. Karmelitská 379 / PRAHA 1 Czech Republic T: OTYS Belgium Adequat Business Center Brusselsesteenweg Melle T: +32 (0) F: +32 (0)

3 Versiemanagement Hieronder vind je een overzicht van de verschillende versies van dit document. Versie Datum Auteur Omschrijving OTYS Academy Bestaande handleiding geplaatst in nieuwe format (inclusief versiebeheer).

4 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: Algemeen Inloggen Over DARRL... 6 Hoofdstuk 2: Kandidaten Kandidaat invoeren Kandidaat wijzigen & verwijderen Kandidaat koppelen aan een vacature... 7 Hoofdstuk 3: Klanten Klant invoeren Klant wijzigen & verwijderen Contactpersoon invoeren Contactpersoon wijzigen & verwijderen... 9 Hoofdstuk 4: Vacatures Vacature invoeren Vacature wijzigen & verwijderen Hoofdstuk 5: Evaluaties Nieuwe evaluatie versturen Eerder verstuurde evaluaties raadplegen Hoofdstuk 6: Rapporteren Rapport genereren Hoofdstuk 7: Instellingen Algemeen Gebruikersbeheer Evaluatiebeheer Taalinstellingen Standaard herinneringen Importeren gegevens Hoofdstuk 8: Intergratie DARRL in OTYS Integratie OTYS ACCOUNT Evaluatie verzenden... 19

5 8.4 Instellingen... 21

6 Hoofdstuk 1: Algemeen 1.1 Inloggen Ga naar en login met de aan u verstrekte login gegevens. Indien u uw wachtwoord vergeten bent kunt u via de link Wachtwoord vergeten uw e- mailadres opgeven en uw wachtwoord opvragen. 1.2 Over DARRL DARRL is een evaluatie- en benchmarkingtool die u in staat stelt uw processen een score te geven op basis van de feedback van klanten en kandidaten. Die scores kunt u op totaal- én deelniveau vergelijken met andere marktspelers. Om dit te bewerkstelligen moeten in uw DARRL omgeving kandidaten, relaties, contactpersonen en vacatures aangemaakt worden. Op basis van een vacature wordt er vervolgens naar de kandidaat en/of de contactpersoon een evaluatie verstuurd. NB: indien u gebruik maakt van een ATS kan dit gautomatiseerd worden gedaan. Neem voor informatie contact op met DARRL. Via DARRL heeft u vervolgens inzage in de ingevulde evaluaties. Deze evaluaties kunt u omzetten naar overzichtelijke rapportages en kunt u de resultaten vergelijken met die van andere bureaus.

7 Hoofdstuk 2: Kandidaten 2.1 Kandidaat invoeren Om een nieuwe kandidaat in te voeren in DARRL klikt u in de menubalk op Kandidaten. Klik vervolgens bovenin uw scherm op de knop Nieuwe kandidaat om de kandidaat in te voeren. Vul vervolgens de gegevens van de kandidaat zo compleet mogelijk in en klik op Bewaren. 3.2 Kandidaat wijzigen & verwijderen Om de gegevens van een bestaande kandidaat te wijzigen of te verwijderen klikt u in de menubalk op Kandidaten. Zoek in de lijst de kandidaat op met behulp van het zoekfilter. In de kolom Acties vindt u twee iconen. Met het linkericoon (kandidaat detail) kunt u de gegevens van de kandidaat wijzigen. Met het rechter icoon (stopbord) verwijdert u deze kandidaat. 2.3 Kandidaat koppelen aan een vacature Om een evaluatie te versturen naar de kandidaat dient u eerst een kandidaat te koppelen aan een vacature. Ga hiervoor naar het kandidaat detail (zie 2.2) en klik op de knop Link aan vacature. U ziet een lijst met alle ingevoerde vacatures. Klik op het paperclip icoon, naast de vacature, om de kandidaat aan deze vacature te koppelen.

8 Hoofdstuk 3: Klanten 3.1 Klant invoeren Om een nieuwe klant in te voeren in klikt u in de menubalk op Klanten. Klik vervolgens bovenin uw scherm op de knop Nieuwe klant. Vul vervolgens de gegevens van de klant zo compleet mogelijk in en klik op Bewaren. 3.2 Klant wijzigen & verwijderen Om de gegevens van een bestaande klant te wijzigen of te verwijderen klikt u in de menubalk op Klanten. Zoek in de lijst de juiste klant op met behulp van het zoekfilter. In de kolom Acties vindt u twee iconen. Met het linkericoon (klant detail) kunt u de gegevens van de klant wijzigen. Met het rechter icoon (stopbord) verwijderd u deze klant. 3.3 Contactpersoon invoeren Om een contactpersoon in te voeren, gaat u eerst naar de klant detail pagina van de klant waar de contactpersoon voor werkt (zie 3.2.) Klik vervolgens in het klant detail aan de linkerkant van uw scherm op de knop Nieuwe contactpersoon. Vul de gegevens van de contactpersoon zo compleet mogelijk in en klik op Bewaren.

9 3.4 Contactpersoon wijzigen & verwijderen Om de gegevens van een contactpersoon te wijzigen of te verwijderen, gaat u eerst naar de klantdetailpagina van de klant waar de contactpersoon voor werkt (zie 3.2) Aan de linkerkant van uw scherm ziet u de lijst met contactpersonen. Zoek met het zoekfilter de juiste contactpersoon op. Met het linkericoon wijzigt u de gegevens van de contactpersoon, met het rechtericoon verwijdert u deze.

10 Hoofdstuk 4: Vacatures 4.1 Vacature invoeren Om een nieuwe vacature in te voeren in klikt u in de menubalk op Vacatures. Klik vervolgens bovenin uw scherm op de knop Nieuwe vacature om de vacature in te voeren. Vul vervolgens de gegevens van de vacature zo compleet mogelijk in en klik op Bewaren. Let wel: U zal eerst een relatie & contactpersoon moeten invoeren (zie hoofdstuk 3). NB: Het is ook mogelijk om een vacature toe te voegen vanuit een klant. Ga hiervoor naar het klant detail toe (zie 3.2) en klik op de knop Nieuwe vacature. 4.2 Vacature wijzigen & verwijderen Om de gegevens van een bestaande vacature te wijzigen of te verwijderen klikt u in de menubalk op Vacatures. Zoek met het zoekfilter de juiste vacature op in de lijst. U ziet bij deze vacature in de kolom Acties twee iconen staan. Met het linkericoon (icoon met potlood) kunt u de gegevens van de vacature wijzigen. Met het rechter icoon (stopbord) verwijdert u deze vacature.

11 Hoofdstuk 5: Evaluaties 5.1 Nieuwe evaluatie versturen Om een nieuwe evaluatie te versturen klikt u in de menubalk op Evaluaties. Klik vervolgens op de knop Verstuur nieuwe evaluatie. In het vervolgscherm selecteert u een vacature waarvoor u de evaluatie wilt versturen. Voor het versturen moet er dus een vacature aangemaakt zijn (zie 4.1), en er moet een kandidaat gekoppeld zzijn aan de vacature (zie 2.3). Zet een vinkje bij Kandidaat indien u de evaluatie naar de kandidaat wilt versturen. Selecteer bij keuzemenu Kandidaat aan welke kandidaat u de evaluatie wilt sturen. Selecteer vervolgens in het keuzemenu daaronder welke evaluatie u wilt versturen. U kunt een voorbeeld van de evaluatie zien door op de knop Preview te klikken naast de evaluatie. U kunt de tekst die naar de kandidaat wordt gestuurd aanpassen in het tekstveld daaronder. Er worden herinneringen gestuurd naar de kandidaat o.b.v. de standaard instellingen. U kunt de standaard instellingen wijzigen voor deze specifieke evaluatie door op de knop Reminder rechtsboven te klikken. Herhaal dezelfde stappen voor de evaluatie richting de klant. Nadat u alle stappen heeft genomen, klikt u op de knop Versturen. Let wel: Deze kunt u pas aanklikken nadat u, middels de vinkjes, heeft aangegeven dat de evaluatie naar een kandidaat en/of klant gestuurd mag worden. U ziet vervolgens een bevestiging dat de evaluaties verzonden zijn.

12 5.2 Eerder verstuurde evaluaties raadplegen Om eerder verstuurde evaluaties te raadplegen klikt u in de menubalk op Evaluaties. Zoek via het zoekfilter de evaluatie op die u wilt raadplegen. Klik vervolgens op het vergrootglas icoon in de kolom Acties om de evaluatie te raadplegen. In het vervolgscherm ziet u een overzicht van de belangrijkste statistieken van deze evaluatie. In dit scherm ziet u bijvoorbeeld naar welke kandidaten of klanten deze evaluatie is verstuurd. Klik op het icoon van het vergrootglas in de kolom Acties om de antwoorden van een specifieke kandidaat of klant te raadplegen. Bovenin uw scherm zijn er een drietal knoppen: Rapport: Maak een rapport van deze evaluatie (meer uitleg hierover in hoofdstuk 6) Opmerkingen: Toon alle door kandidaten of klanten ingevulde opmerkingen bij deze evaluatie Preview: Toon een preview van deze evaluatie (hoe kandidaten of klanten deze evaluatie zien)

13 Hoofdstuk 6: Rapporteren 6.1 Rapport genereren Om een rapport te genereren kiest u in het menu voor Rapporten. U ziet een lijst met alle evaluaties die voor u beschikbaar zijn. Zoek via het zoekfilter de evaluatie waar u een rapport voor wilt maken en klik op het icoon aan de rechterkant van de evaluatie om het rapport te genereren. In het vervolgscherm kunt u de parameters voor het rapport opgeven. Het opgeven van de parameters gaat in drie stappen: 1. Geef het type van het rapport op (totaal resultaat of trend resultaat); 2. Geef de periode van het rapport op; 3. Geef aan van wie u de resultaten wilt zien (Mijn resultaten, Vergelijk mijn resultaten + consultants & Onze resultaten + groep). Klik tenslotte op de knop Maak rapport. U ziet nu het door u gegenereerde rapport. In dit rapport heeft u een Chart -knop om een grafiek weer te geven en een Export -knop om de gegevens uit het rapport te exporteren.

14 Hoofdstuk 7: Instellingen 7.1 Algemeen In het Instellingen tabblad kunt u algemene wijzigingen aanbrengen in uw DARRLsysteem. De mogelijkheden die u in dit tabblad heeft zijn afhankelijk van uw rechten als gebruiker. Indien u bepaalde rechten niet heeft, raadpleeg uw hoofdgebruiker om deze wijzigingen door te voeren. 7.2 Gebruikersbeheer U kunt uw eigen gebruikers beheren. Hiermee kunt u uw consultants rechten geven om in te loggen in DARRL en zelf evaluaties te versturen. Klik hiervoor in het Instellingen menu op Gebruikers. U kunt met de knop Gebruiker toevoegen een gebruiker toevoegen. Met het vinkje Klant Admin geeft u deze gebruiker rechten om instellingen in DARRL te wijzigen. Met het vinkje Import user geeft u deze gebruiker rechten om vacatures, kandidaten, klanten & contactpersonen te importeren. Klik vervolgens op Toevoegen om de gebruiker toe te voegen. Met het potlood icoon kunt u de gegevens van een bestaande gebruiker aanpassen. Met het stop bord icoon verwijderd u een bestaande gebruiker. 7.3 Evaluatiebeheer U kunt uw eigen evaluaties aanmaken en beheren. Naast eigen evaluaties kunt u ook gebruik maken van centrale evaluaties. Deze kunt u niet aanpassen. Om een nieuwe evaluatie toe te voegen, klikt u in het Instellingen menu op Evaluaties. Klik vervolgens op de knop Evaluatie toevoegen. Zoek de evaluatie vervolgens op in de lijst en klik op het aanpassen icoon. U kunt nu met de knop Vraag toevoegen bestaande vragen toevoegen.

15 7.4 Taalinstellingen U kunt als beheerder aangeven in welke talen DARRL beschikbaar is voor uw gebruikers. op Klantspecifieke taalinstellingen. U ziet hier een overzicht van de talen die beschikbaar zijn en een vinkje indien deze actief is. Om de taal te (de)activeren, klikt u op het icoon in de rechterkolom. 7.5 Standaard herinneringen Indien een kandidaat of klant een evaluatie niet heeft ingevuld, kan deze automatisch herinnerd worden. De standaard instellingen hiervoor past u aan in het Instellingen tabblad door op Reminders te klikken. Bij schema heeft u drie keuzes: Eenmalig: Er wordt één herinnering verstuurd. Interval: Er worden meerdere herinneringen gestuurd. Geen: Er worden geen herinneringen verstuurd. Geef bij Interval het aantal dagen op tussen de eerste herinnering (of de eerste keer dat de evaluatie is verstuurd) en de volgende herinnering. Geef bij Maximaal versturen het maximum aantal herinneringen op, dat er verstuurd mag worden. NB: U kunt per evaluatie nog afwijken van deze standaard instellingen (zie 5.1).

16 7.6 Importeren gegevens U kunt via uw eigen DARRL-systeem vacatures, kandidaten, klanten en contactpersonen importeren. Ga hiervoor naar het Instellingen menu en klik op één van de Import opties. Bovenin het scherm, dat volgt, is een link om het format te downloaden. Vul vervolgens het bestand in. Let op: Het bestand moet in exact hetzelfde formaat geupload worden als het format dat gedownload is. (dus als CSV-bestand, scheidingsteken is komma en alle waarden moeten tussen dubbele aanhalingstekens ( ) staan) Een uitgebreide uitleg van de verschillende velden vindt u in onderstaand document. Beschrijving importbestand kandidaten # veldnaam omschrijving inhoud voorbeeld 1 voornaam Voornaam kandidaat Vrij tekstveld Johan 2 tussenvoegsel Tussenvoegsel kandidaat Vrij tekstveld de 3 achternaam Achternaam kandidaat Vrij tekstveld Boer 4 geslacht Geslacht kandidaat M / Man / Male = Man V / Vrouw / Female = Vrouw 5 adres kandidaat Vrij tekstveld jb@boer.nl 6 telefoon Telefoonnummer kandidaat Vrij tekstveld M 7 taal Taal kandidaat EN = Engels / NL = Nederlands / FR = Frans CS = Tsjechisch / DE = Duits NL 8 vacature 9 referentienummer Te koppelen vacature(s) aan de kandidaat Uniek (eigen) referentienummer kandidaat Gelijk aan unieke referentienummer(s) te koppelen vacatures (vacatures # 5), meerdere referentienummers dienen gescheiden te worden met een komma (,). Vrij tekstveld VAC0001 KAN0001

17 Beschrijving importbestand contactpersonen # veldnaam omschrijving inhoud voorbeeld 1 voornaam Voornaam contactpersoon Vrij tekstveld Johanna 2 tussenvoegsel Tussenvoegsel contactpersoon Vrij tekstveld van den 3 achternaam Achternaam contactpersoon Vrij tekstveld Ouden 4 geslacht Geslacht contactpersoon M / Man / Male = Man V / Vrouw / Female = Vrouw V 5 adres contactpersoon Vrij tekstveld jo@oud.nl 6 telefoon Telefoonnummer contactpersoon Vrij tekstveld taal Taal contactpersoon EN = Engels / NL = Nederlands / FR = Frans CS = Tsjechisch / DE = Duits EN 8 klant 9 referentienummer Te koppelen klant aan de contactpersoon Uniek (eigen) referentienummer contactpersoon Gelijk aan unieke referentienummer te koppelen klant (klanten # 3) Vrij tekstveld KLA001 CON001 Beschrijving importbestand klanten # veldnaam omschrijving inhoud voorbeeld 1 naam Naam klant Vrij tekstveld OTYS 2 taal Taal klant EN = Engels / NL = Nederlands / FR = Frans CS = Tsjechisch / DE = Duits CS 3 referentienummer Uniek (eigen) referentienummer klant Vrij tekstveld KLA001

18 Beschrijving importbestand vacatures # veldnaam omschrijving inhoud voorbeeld 1 naam Naam vacature Vrij tekstveld 2 klant 3 contactpersoon 4 kandidaat 5 referentienummer Te koppelen klant aan de vacature Te koppelen contactpersoon aan de vacature Te koppelen kandida(at)(t)(en) aan de vacature Uniek (eigen) referentienummer vacature Gelijk aan unieke referentienummer te koppelen klant (klanten # 3) Gelijk aan unieke referentienummer te koppelen contactpersoon (contactpersoon # 9) Gelijk aan unieke referentienummer te koppelen kandidaat (kandidaat # 9), meerdere referentienummers dienen gescheiden te worden met een komma (,). Vrij tekstveld PHP Programmeur KLA001 CON001 KAN001 VAC001

19 Hoofdstuk 8: Intergratie DARRL in OTYS 8.1 Integratie DARRL biedt de mogelijkheid om direct vanuit OTYS evaluaties te versturen naar kandidaten en opdrachtgevers. Om gebruik te kunnen maken van deze koppeling is het noodzakelijk dat de DARRL koppeling is geactiveerd. Voor meer informatie over het activeren van deze koppeling kun u contact opnemen met uw OTYS accountmanager. 8.2 OTYS ACCOUNT In de DARRL bevestigingsmail staan enkel de inloggegevens voor de Key-user, de Key-user is verantwoordelijk voor het aanmaken van accounts voor de andere gebruikers in DARRL. Het aanmaken van nieuwe gebruikers in DARRL staat beschreven in hoofdstuk 7.2. Het is belangrijk dat de wachtwoorden en adressen van de aangemaakt gebruikers exact overeenkomen met die in OTYS. 8.3 Evaluatie verzenden Het verzenden van evaluaties naar kandidaten en contactpersonen werkt vanuit OTYS automatisch. Zodra u de status aanpast van een vacature in OTYS (vacature hoofdstatus of status gekoppelde kandidaat) en aan de betreffende status is door de Key-user een evaluatieformulier gekoppeld, zal onderstaand scherm verschijnen. Hier kunt u door middel van het vinkje voor het gewenste evaluatie formulier vanuit DARRL laten versturen.

20

21 8.4 Instellingen Vanuit de instellingen module heeft de Key-user de mogelijkheid per status aan te geven of er een evaluatieformulier naar de klant of kandidaat verstuurd moet worden. Open de Instellingen module; Klik op het tabblad Matching; Open de gewenste lijst met koppel statussen (bijvoorbeeld, werving, selectie of resultaat); Klik op de status waarbij de evaluatie verzonden moet worden; Onderstaand scherm opent zich; In het DARRL vak kunt u aangeven welke evaluatie verstuurd moet worden en naar welk persoon (kanidaat/contactpersoon); Klik vervolgens op Bewaren.

OTYS Central Directory OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

OTYS Central Directory OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 OTYS Central Directory OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Interactions Module OTYS Recruiting Technology. Versie 2.1

Interactions Module OTYS Recruiting Technology. Versie 2.1 Interactions Module OTYS Recruiting Technology Versie 2.1 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 21-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Social Networks OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Social Networks OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Social Networks OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Netwerk functionaliteit OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Netwerk functionaliteit OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Netwerk functionaliteit OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

FAQ Manager OTYS Recruiting Technology Versie 2.0

FAQ Manager OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 FAQ Manager OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 Hoofdstuk 1: Over deze instructie OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 31-7-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Netherlands

Nadere informatie

Statuskolommen Sollicitanten OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Statuskolommen Sollicitanten OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Statuskolommen Sollicitanten OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905

Nadere informatie

Google maps OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Google maps OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Google maps OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U kunt

Nadere informatie

OTYS e-mail in Microsoft Outlook OTYS Recruiting Technology. Versie 2.3

OTYS e-mail in Microsoft Outlook OTYS Recruiting Technology. Versie 2.3 OTYS e-mail in Microsoft Outlook OTYS Recruiting Technology Versie 2.3 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 13-5-2014 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52

Nadere informatie

Multisite OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0

Multisite OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0 Multisite OTYS Recruiting Technology Versie 1.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U kunt

Nadere informatie

NewNerds koppeling OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

NewNerds koppeling OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 NewNerds koppeling OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Kandidaat rapportage OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Kandidaat rapportage OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Kandidaat rapportage OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Gebruikersinstellingen OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Gebruikersinstellingen OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Gebruikersinstellingen OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Profiler toolbar OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Profiler toolbar OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Profiler toolbar OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Connecties OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Connecties OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Connecties OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 31-7-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U kunt

Nadere informatie

Jobboard OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Jobboard OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Jobboard OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 31-7-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U kunt

Nadere informatie

Stuur document OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Stuur document OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Stuur document OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

SMS instructie OTYS Recruiting Technology. Versie 2.1

SMS instructie OTYS Recruiting Technology. Versie 2.1 SMS instructie OTYS Recruiting Technology Versie 2.1 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 12-1-2015 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Multilingual OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Multilingual OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Multilingual OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U

Nadere informatie

Competenties OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Competenties OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Competenties OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 31-7-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U

Nadere informatie

OTYS op uw telefoon OTYS Recruiting Technology. Versie 3.0

OTYS  op uw telefoon OTYS Recruiting Technology. Versie 3.0 OTYS e-mail op uw telefoon OTYS Recruiting Technology Versie 3.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH

Nadere informatie

OTYS op uw telefoon OTYS Recruiting Technology. Versie 4.0

OTYS op uw telefoon OTYS Recruiting Technology. Versie 4.0 OTYS op uw telefoon OTYS Recruiting Technology Versie 4.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Portals OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Portals OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Portals OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U kunt

Nadere informatie

UTSMAN OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

UTSMAN OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 UTSMAN OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U kunt ons

Nadere informatie

Banner Manager OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Banner Manager OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Banner Manager OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 31-7-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Blog manager OTYS Recruiting Technology. Versie 2.1

Blog manager OTYS Recruiting Technology. Versie 2.1 Blog manager OTYS Recruiting Technology Versie 2.1 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 11-9-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U

Nadere informatie

Organisatie indeling OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Organisatie indeling OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Organisatie indeling OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Periodieke wijzigen wachtwoord OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Periodieke wijzigen wachtwoord OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Periodieke wijzigen wachtwoord OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905

Nadere informatie

Event Manager OTYS Recruiting Technology. Versie 3.0

Event Manager OTYS Recruiting Technology. Versie 3.0 Event Manager OTYS Recruiting Technology Versie 3.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: handleiding@otys.nl Datum 5-3-2014 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Urenregistratie OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Urenregistratie OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Urenregistratie OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

LinkedIn koppeling OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

LinkedIn koppeling OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 LinkedIn koppeling OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

TK Reader OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

TK Reader OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 TK Reader OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 31-7-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U kunt

Nadere informatie

Vacatures plaatsen op Jobtree OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Vacatures plaatsen op Jobtree OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Vacatures plaatsen op Jobtree OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 8-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905

Nadere informatie

Planningsmodule OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Planningsmodule OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Planningsmodule OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 28-5-2014 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Oh Zo Koele Tag Cloud OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Oh Zo Koele Tag Cloud OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Oh Zo Koele Tag Cloud OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

OTYS in Microsoft Outlook OTYS Recruiting Technology. Versie 2.4

OTYS  in Microsoft Outlook OTYS Recruiting Technology. Versie 2.4 OTYS e-mail in Microsoft Outlook OTYS Recruiting Technology Versie 2.4 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 29-3-2016 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52

Nadere informatie

Nieuwe kandidaat registratie OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Nieuwe kandidaat registratie OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Nieuwe kandidaat registratie OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 7-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905

Nadere informatie

Smoelenboek OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Smoelenboek OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Smoelenboek OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U kunt

Nadere informatie

OTYS Multiposting Framework (OMF) OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

OTYS Multiposting Framework (OMF) OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 OTYS Multiposting Framework (OMF) OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52

Nadere informatie

AutoMatch (uitgebreide instructie) OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

AutoMatch (uitgebreide instructie) OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 AutoMatch (uitgebreide instructie) OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 4-11-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52

Nadere informatie

Check Optimale Instellingen gebruik OTYS OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Check Optimale Instellingen gebruik OTYS OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Check Optimale Instellingen gebruik OTYS OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 31-7-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel

Nadere informatie

Profiscan OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Profiscan OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Profiscan OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U kunt

Nadere informatie

FAD register koppeling OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

FAD register koppeling OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 FAD register koppeling OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Facturatie Module OTYS Recruiting Technology. Versie 1.1

Facturatie Module OTYS Recruiting Technology. Versie 1.1 Facturatie Module OTYS Recruiting Technology Versie 1.1 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl T: +31 (0) 318-584 900 Datum 3-2-2014 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel

Nadere informatie

RSS Feed Reader OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

RSS Feed Reader OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 RSS Feed Reader OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Plan van aanpak OTYS Recruiting Technology. Versie 3.0

Plan van aanpak OTYS Recruiting Technology. Versie 3.0 Plan van aanpak Recruiting Technology Versie 3.0 Recruiting Technology Academy E: academy@otys.nl Datum 3-9-2013 Adres- en contactgegevens Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U kunt ons op werkdagen

Nadere informatie

Actonomy Deeplink URL s OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Actonomy Deeplink URL s OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Actonomy Deeplink URL s OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 31-7-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 29-8-2017 Versie 1.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over verzendlijsten... 4 1.2 Doel van deze instructie...

Nadere informatie

Availability OTYS Recruiting Technology. Versie 2.1

Availability OTYS Recruiting Technology. Versie 2.1 Availability OTYS Recruiting Technology Versie 2.1 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 10-6-2014 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U

Nadere informatie

DOSSIERS HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

DOSSIERS HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology DOSSIERS HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.EU 16-8-2017 Versie 2.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over dossiers in OTYS Go!... 4 1.2 Doel instructie... 5 1.3 Opbouw

Nadere informatie

Flex Manager OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Flex Manager OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Flex Manager OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U

Nadere informatie

OTYS op uw iphone OTYS Recruiting Technology. Versie 4.0

OTYS op uw iphone OTYS Recruiting Technology. Versie 4.0 OTYS op uw iphone OTYS Recruiting Technology Versie 4.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

OTYS Multiposting Framework (OMF) OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

OTYS Multiposting Framework (OMF) OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 OTYS Multiposting Framework (OMF) OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52

Nadere informatie

OTYS Banner Manager. OTYS Academy

OTYS Banner Manager. OTYS Academy O OTYS Banner Manager OTYS Academy OTYS Recruiting Technology Liselore Aardema E: liselore@otys.nl T: +31 (0) 318-584 900 Datum 27-5-2010 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Wiltonstraat 22a 3905

Nadere informatie

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology PRINT CV HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 29-8-2017 Versie 1.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over Print cv s... 4 1.2 Doel van deze instructie... 4 1.3 Opbouw

Nadere informatie

Procedure rapportages OTYS Recruiting Technology. Versie 1.1

Procedure rapportages OTYS Recruiting Technology. Versie 1.1 Procedure rapportages OTYS Recruiting Technology Versie 1.1 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 30-10-2014 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

ReproConsult B.V. Customerweb handleiding

ReproConsult B.V. Customerweb handleiding ReproConsult B.V. Customerweb handleiding Versie 2.0 Bij J. Vink Maart 2015 Afbeelding 1 Op afbeelding 1 ziet u het inlogscherm van het Customerweb. U logt hier in met uw e-mailadres en uw eigen wachtwoord.

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank voor organisaties

Handleiding vacaturebank voor organisaties Handleiding vacaturebank voor organisaties Wilt u graag uw organisatie aanmelden voor onze vacaturebank? Weet u niet hoe u vacatures op onze website (www.mikado-vc.nl) kunt toevoegen? Of krijgt u een melding

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Offerte Manager OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Offerte Manager OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Offerte Manager OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Onderwijstools 2.0, Kennisnet

Onderwijstools 2.0, Kennisnet Onderwijstools 2.0, Kennisnet Gebruikershandleiding Kennisnet. Leren vernieuwen. Stichting Kennisnet Paletsingel 32 T 0800 321 22 33 2718 NT Zoetermeer M info@kennisnet.nl Postbus 778 I kennisnet.nl 2700

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

Instructie helpdesk. Computerproblemen?

Instructie helpdesk. Computerproblemen? Instructie helpdesk Computerproblemen? Hebt u computerproblemen? Hebt u hulp nodig bij het gebruik van de software op uw computer? Of hebt u wellicht een vraag voor de ICT mensen? Wij introduceren vanaf

Nadere informatie

Chat module Phoenix. OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0

Chat module Phoenix. OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0 Chat module Phoenix OTYS Recruiting Technology Versie 1.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 26-1-2016 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 5905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Support module Phoenix. OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0

Support module Phoenix. OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0 Support module Phoenix OTYS Recruiting Technology Versie 1.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 4-3-2016 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 5905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies 2 MaxRes Backoffice Overzicht In deze handleiding vindt u een uitgebreide uitleg over de backoffice van MaxRes. Per tabblad zal besproken worden welke opties

Nadere informatie

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging Handleiding Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging april 2014 Inhoud Inleiding... 3 Algemeen... 3 Hulpmiddelen... 4 Verkort stappenplan... 4 1 Andere gebruikers van FRS uitnodigen tot

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank voor organisaties

Handleiding vacaturebank voor organisaties Handleiding vacaturebank voor organisaties Wilt u graag uw organisatie aanmelden voor onze vacaturebank? Weet u niet hoe u vacatures op onze website (www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/zevenaar) kunt toevoegen?

Nadere informatie

Handleiding OVM 2.0. Beheerder. Versie 2.0.0.22 1 oktober 2012

Handleiding OVM 2.0. Beheerder. Versie 2.0.0.22 1 oktober 2012 Handleiding OVM 2.0 Beheerder Versie 2.0.0.22 1 oktober 2012 Inhoudsopgave Legenda... 4 1 Voorbereidingen... 5 1.1 Downloaden... 5 1.2 Starten en inloggen... 6 1.3 Nieuws... 6 2 Beheerportal... 8 2.1 Inloggen...

Nadere informatie

ONLINE HELPDESKSYSTEEM

ONLINE HELPDESKSYSTEEM ONLINE HELPDESKSYSTEEM Voor al uw gebruikersvragen betreffende Sportlink Club Sportlink Services 21-03-2012 1. GEBRUIKERSONDERSTEUNING Indien u vragen, problemen of wensen heeft met betrekking tot Sportlink

Nadere informatie

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

Campagne registratie OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Campagne registratie OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Campagne registratie OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 31-7-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

SSO handleiding. Inhoudsopgave

SSO handleiding. Inhoudsopgave SSO handleiding Inhoudsopgave Inloggen... 2 Wachtwoord vergeten... 2 Eenmaal ingelogd... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Uitloggen... 3 E-learning... 3 RIEsicotoer... 4 Leerlingen... 4 Overzicht leerlingen...

Nadere informatie

Handleiding VO-MBO 2013. Handleiding Intergrip

Handleiding VO-MBO 2013. Handleiding Intergrip Handleiding VO-MBO 2013 Handleiding Intergrip Auteur: Helpdesk Intergrip Auteur: Helpdesk Intergrip Contact: 0318-86 00 52 / supervisor@intergrip.nl Contact: 0318-86 00 52 / supervisor@intergrip.nl Versiedatum:

Nadere informatie

SenBox Handleiding. Versie: juli

SenBox Handleiding. Versie: juli SenBox Handleiding Versie: juli 2019 www.sendot.nl Inhoudsopgave 1. Installatie... 3 1.1 Benodigdheden... 3 1.2 Stappen... 3 2. Login... 5 3. Dashboard... 6 4. Grafiek maken... 8 5. Chart Screen... 9 5.1

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

Handleiding (Verzender Ontvanger)

Handleiding (Verzender Ontvanger) Handleiding (Verzender Ontvanger) Anachron B.V. Steven Nijholt & Maarten Wiggers 28-02-2014 Version: 1.1 Status: Released Inhoud 1. Over dit document... 3 1.1 List of changes... 3 1.2 Scope... 3 2. Registratie...

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief 8. Nieuwsmanagement Doormiddel van het nieuwsmanagement onderdeel kunt u uw klanten op de hoogte houden van het laatste nieuws, de nieuwste producten of de beste aanbiedingen. U kunt dit in de webshop

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1 Stap-voor-stap handleiding Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1. Ga naar de nieuwe website: huisartsenpraktijkbaarlo.uwartsonline.nl 2. Klik op de knop Inloggen. 3. Klik

Nadere informatie

Handleiding Licentieserver voor beheerders

Handleiding Licentieserver voor beheerders Handleiding Licentieserver voor beheerders 1. Beheerder aanmaken via Site- of PackID Je krijgt van Sensotec of van je dealer een e-mail met de bevestiging dat er een abonnement werd aangemaakt. In die

Nadere informatie

Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014. Handleiding Portal HostedXL

Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014. Handleiding Portal HostedXL Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014 Handleiding Portal HostedXL Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 INLOGGEN... 4 2.1 GEBRUIKERS... 6 2.1.1 Nieuwe gebruiker aanmaken... 6 2.1.2 Bestaande gebruiker aanpassen...

Nadere informatie

Handleiding Vergaderkamer

Handleiding Vergaderkamer Handleiding Vergaderkamer Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 10 Nummer: 1008 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Operator toegang... 3 3. Aanmaken vergaderkamer... 4 3.1

Nadere informatie

Urenregistratie module Phoenix. OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0

Urenregistratie module Phoenix. OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0 Urenregistratie module Phoenix OTYS Recruiting Technology Versie 1.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 23-3-2016 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 5905

Nadere informatie

Handleiding Vernieuwd Stagematching Instellingen

Handleiding Vernieuwd Stagematching Instellingen Handleiding Vernieuwd Stagematching Instellingen Inhoud Inloggen en profiel beheren... 2 Locaties en afdelingen aanmaken/wijzigen... 3 Aanmaken van stageplaatsen... 6 Overzichten plaatsen en gematchte

Nadere informatie

Gebruikershandleiding DigiCloud Portaal

Gebruikershandleiding DigiCloud Portaal Gebruikershandleiding DigiCloud Portaal Datum Ziedewij 3b Postbus 472 2990 AL Barendrecht T 088 3 444 777 E info@digisource.nl ABN AMRO Bank 56.32.60.858 IBAN NL69ABNA0563260858 BIC ABNANL2A K.v.K. Rotterdam

Nadere informatie

Inhoud. Instructie Taken uitvoeren in het Supplier Portal. Handleiding Vendorlink

Inhoud. Instructie Taken uitvoeren in het Supplier Portal. Handleiding Vendorlink Handleiding Vendorlink Inhoud Quick reference card: Inloggen op het Supplier Portal... 2 Stap 1: Een wachtwoord instellen... 3 Stap 2: Inloggen op het Supplier Portal... 5 Quick reference card:... 6 Stap

Nadere informatie

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl December 2017 Voor het plaatsen van vrijwilligersvacatures op MaastrichtDoet.nl dient u eenmalig een account aan te maken. Vervolgens kunt u onbeperkt inloggen

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Handleiding DigiRecord.nl

Handleiding DigiRecord.nl Introductie... 1 Eerste keer inloggen... 1 Dossiersjablonen... 2 Map verwijderen... 3 Map aanmaken... 4 Dossierbeheer... 5 Dossier eigenaar... 7 Gebruikers... 7 Gebruiker... 8 Dossierbeheerder... 8 Beheerder...

Nadere informatie

Handleiding voor beheerders

Handleiding voor beheerders Handleiding voor beheerders Inleiding Handleiding voor beheerders Met deze handleiding kunt u als beheerder inzicht krijgen in wat er allemaal mogelijk is binnen soket. Enkele voorbeelden als vestigingen

Nadere informatie

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03 Inhoudstafel Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2016 Toegang deelnemers / Inloggen... 02 Paswoord vergeten. 02 Account deelnemer... 03 Communicatiemateriaal.. 03 Bijbestellen communicatiemateriaal..

Nadere informatie