Your Roadmap To Success & Happiness

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Your Roadmap To Success & Happiness"

Transcriptie

1 Your Roadmap To Success & Happiness #mistermindset!

2 WEEK 7: WHAT YOU IMAGINE YOU BECOME de kracht van gedachten de wet van creatie (aantrekkingskracht) van visualisatie naar realisatie her-programmeer jezelf voor succes creatieve visualisatie DE KRACHT VAN GEDACHTEN Welkom bij les 7 van de masterclass Your Roadmap to Success & Happiness. Denk eens even terug aan vroeger, toen je wereld werd gecreëerd uit je oneindige fantasie. Toen je verbeeldingsvermogen vele malen groter was dan de wereld om je heen. Zover ik me kan herinneren was ik een jaar of vier toen ik voor het eerst in aanraking kwam met de kracht van gedachten. Alles wat er in mijn verbeelding op kwam werd mijn fictieve werkelijkheid. En in de jaren daarna ontdekte ik dat ik die verbeelding kon omzetten naar de realiteit. What You Imagine You Become Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door onzichtbare krachten. En toen ik achtentwintig was ben ik me meer en meer gaan verdiepen in deze materie. Sindsdien heb ik de kracht van gedachten en de wetten van onze kosmos bestudeerd. Ik heb historische boeken gelezen, bijzondere mensen gesproken en uiteindelijk heb ik zelf direct contact weten te maken met Het Grote Al, De Bron, De Oneindige Energie. Daar waar ruimte en tijd niet bestaan. Deze zeer bijzondere ervaring was voor mij life changing. #mistermindset!

3 In deze les wil ik je de belangrijkste basisprincipes uitleggen. Gedachten zijn dingen. Gedachten werken als magneten. Waar je aan denkt, dat trek je aan. Als je overtuigd bent van de gedachten waarin je gelooft en die gedachten worden zo echt dat je ze ziet als iets wat werkelijk bestaat, dan zullen ze zich manifesteren tot werkelijkheid. Zowel positief als negatief. Gedachten hebben magnetische en magische kracht. Onze gedachten bepalen hoe we ons voelen, wat we doen en hoe we reageren. Het begin van elk succes is verlangen. Elk succes begint met een idee, een gedachte. Dit zijn belangrijke kernwoorden: geloof, overtuiging en zelfsuggestie. Een verlangen komt tot leven in je verbeelding. Verbeelding is de werkplaats van de geest, het onderbewustzijn. En tenslotte is er nog een zesde zintuig, onze antenne om contact te maken met de Oneindige Intelligentie, het Universum, de Bron waar onze ingevingen vandaan komen. Vrijwel alles wat je kunt bedenken kun je bereiken, maar alleen met een lege gedachte kom je er niet. Gedachten moeten vermengd zijn met oprechte emotie, dan wordt het passie. En passie is de brandstof om je dromen waar te maken. Alleen een gedreven mens met passie en een onweerstaanbaar verlangen om een concreet doel te behalen, is in staat zichzelf te overtreffen. Denk maar eens aan alle grote wetenschappers, ondernemers, grote leiders en uitvinders, zoals Thomas Edison, Albert Einstein, Nicolai Tesla, Leonardo Da Vinci, Wilbur & Orville Wright, Dr. Martin Luther King, Mahatma Gandhi en meer van de laatste jaren, Richard Branson, Bill Gates en Steve Jobs. Mensen met dromen, mensen die onze wereld hebben veranderd. Mensen die dingen hebben waargemaakt, waarvan anderen zeiden dat het ondenkbaar of onmogelijk was. #mistermindset!

4 DE WET VAN CREATIE OF AANTREKKINGSKRACHT De grootste leraren, wijzen en wetenschappers uit de geschiedenis hebben op verschillende manieren duidelijk gemaakt dat er bepaalde krachten in ons universum aanwezig zijn die bepalend zijn voor alles wat er gebeurt. Een dominante kosmische wet is de wet van aantrekkingskracht. In 1937 publiceerde Napoleon Hill Think and Grow Rich, waarin hij deze law of attraction op subtiele wijze heeft beschreven. Nog eerder, in 1912, werd de wet beschreven door de succesvolle Amerikaanse zakenman en schrijver Charles Haanel ( ) als de grootste kracht waarop ons hele stelsel van de schepping rust. En zo zijn er meerder historische geschriften over mentale en spirituele wetten. Als je kijkt naar alle geloven, religies en oude beschavingen, zoals de Egyptenaren, de Taoïsten, de Hindoes en de Boeddhisten, dan ontdek je dat door de eeuwen heen tal van kosmische wetten, waaronder de wet van de aantrekkingskracht, zijn opgetekend. De wet is ontstaan met het ontstaan van alles. Hij is er altijd geweest er zal er altijd zijn. Het is de basis van het bestaan, van alles wat er is. De gehele ordening van het heelal wordt bepaald door deze kosmische wetten. Het bepaalt ook ons leven. De wet van creatie, of aantrekking is het proces energetische transformatie, het creëren en omzetten van energie in tastbare materie. Een gedachte is energie. Of jij er wel of niet in gelooft, jij bent degene die bepaalt op welke manier de wetten invloed uitoefenen op jouw leven. Hoe? Dat wordt gestuurd door je gedachten. Then comes the process of visualization. You must see the picture more and more complete, see the detail, and, as the details begin to unfold the ways and means for bringing it into, manifestation will develop. One thing will lead to another. Thought will lead to action, action will develop methods, methods will develop friends, and friends will bring about circumstances, and finally, the third step, or materialization, will have been accomplished. Charles F. Haanel, author The Master Key System #mistermindset!

5 MAGNETISCH VELD Een eenvoudige manier om je de wet van de aantrekkingskracht voor te stellen is door jezelf te zien als een magneet. Wij leven in een gigantisch magnetisch veld dat zich rond de aarde bevindt. En hoe sterker en krachtiger onze gedachten zijn, hoe meer en hoe makkelijker we gericht de dingen in ons leven kunnen aantrekken zoals wij dat willen. Bij sommige mensen gebeurt dat automatisch zonder dat ze zich ervan bewust zijn. Bij die mensen lijkt alles altijd vanzelf te gaan. Ze bereiken alles wat ze willen, ze behalen succes na succes en vaak worden ze beloond met rijkdom. Anderen zijn er heel bewust mee bezig en blijken ook succes na succes te bereiken. Ik paste de wet in de eerste twintig jaar van mijn leven onbewust toe en daarna ben ik het steeds bewuster gaan doen. Met als resultaat dat ik al mijn doelen en dromen heb waargemaakt. Waar je aan denkt trek je aan. HET GEVAAR VAN NEGATIEVE GEDACHTEN Zodra je je aandacht ergens op vestigt, wordt die gedachte gevoed met meer soortgelijke gedachten. Als je gedachten zijn gericht op wat je niet wilt, is dat de energie die je aantrekt, ook al denk je juist: dit wil ik niet! Daarom zijn negatieve gedachten zo gevaarlijk. Een gedachte is energie. Elke gedachte heeft een bepaalde frequentie. Je kunt die gedachte ook meten. Gedachten zijn magnetisch en gedachten hebben een frequentie. Wanneer je denkt worden die frequenties uitgezonden in het universum en trekken ze op magnetische wijze soortgelijke dingen op diezelfde frequentie aan. Het werkt net als met radio, televisie en mobiele telefonie. We stemmen af op een bepaalde frequentie en je ontvangt het gewenste signaal. Hoe dat technisch werkt hoeven we niet te weten om het juiste signaal te kunnen ontvangen en naar de radio te kunnen luisteren. Wil je een andere zender, dan moet je jouw ontvanger afstemmen op die andere frequentie. #mistermindset!

6 Zo werkt het ook met het internet. Je maakt verbinding. Daarna maak je contact en via Google kun je elke vraag beantwoorden, zonder dat je hoeft te begrijpen hoe Google technisch werkt en waar die antwoorden vandaan komen. Je weet niet van welke servers de informatie afkomstig is, waar die servers zich bevinden, via welke kabels en verbindingen het antwoord bij jou terechtkomt. Hoe het beeld met informatie op jouw scherm terechtkomt hoef je niet te weten om een antwoord te krijgen op je vragen. Je vertrouwt erop dat het zo is en je maakt er gebruik van. DE GEEST UIT DE FLES Zo werkt het ook met kosmische kracht. De wet van aantrekkingskracht, of gedachtekracht. Niemand weet met 100% zekerheid hoe het werkt. Al hebben wijzen en wetenschappers door de jaren heen tal van onderzoeken gedaan en talloze verklaringen genoteerd. Eén ding is duidelijk: het is de grootste kracht die er bestaat; de kracht van gedachten. HET PROBLEEM VOOR DE MEESTE MENSEN De reden waarom mensen vaak niet krijgen wat ze willen is omdat hun gedachten meer gevuld zijn met wat ze niet willen, dan wat ze wel willen. Dit heeft er ook mee te maken dat de meeste mensen niet exact weten wat ze willen. De wet van aantrekkingskracht is een natuurwet. Ze oordeelt en veroordeelt niet, ze ziet geen goed of kwaad. Het is het ontvangststation van gedachten, vertaalt die gedachten en stuurt die terug als signalen die je zullen helpen om je gedachten waar te maken. Ongeacht wat die gedachte is en of die gedachte goed of slecht voor je is. De wet geeft je terug waar je aan denkt. #mistermindset!

7 Het gaat erom dat je je volledige bewustzijn - en daarmee indirect ook je onderbewustzijn - richt op je gedachte. Je moet je volledig concentreren op die gedachte. Aandacht. En denk niet aan niet. Niet bestaat niet in de kosmos. Dus als je denkt: Ik wil geen problemen, dan wordt die boodschap ontvangen als een verzoek om problemen, die zullen we binnenkort afleveren. Het universum werkt als een postorderbedrijf. Geef je bestelling (een gedachte waarvan je overtuigd bent) door en dat is wat je zult ontvangen. Maar wees specifiek. Stel dat je bij een online winkel een broek bestelt. Dan is je bestelling niet: een broek. Je kiest de kleur die je wilt hebben, het model en de juiste maat. Vervolgens vul je jouw gegevens in, je betaalt met het ruilmiddel, datgene wat je ervoor over hebt en één of twee dagen later wordt je bestelling thuisbezorgd. De wet reageert op energie, dus je verlangen moet zuiver en oprecht zijn. Je moet het leven ademen, het moet doordrenkt zijn in je systeem, het moet door je bloed stromen, het moet doordringen in elke cel van je lichaam. En dan zal je gevraagd worden wat je er voor over hebt, wat je ervoor wilt doen en wat je ervoor wilt laten. Als je bestelling volkomen helder en duidelijk is en je bent bereid de prijs te betalen, dan zullen al je dromen en wensen vervuld worden. De wet van creatie is de scheppingswet. We noemen het een wet, maar feitelijk is het de energie die altijd en overal werkzaam is. In ieders leven en op ieder moment. Het is de energie die dimensies van tijd en ruimte met elkaar verbindt. Wanneer jij je bewust wordt van deze energie, dan zal je toegang krijgen tot deze onvoorstelbare kracht. Ik noem het de Oneindige Intelligentie, of de Akasha. En met deze universele energie waaruit alles is ontstaan, jouw gedachtekracht, de wet van creatie, kun jij jouw eigen werkelijkheid creëren. Design Your Own Life. #mistermindset!

8 Energie stroomt tussen twee tegenpolen. Denk maar aan elektriciteit. De stroompjes bewegen zich tussen plus en min. Yin Yang. Het één kan nooit bestaan zonder het ander. Elke natuurwet streeft naar balans en evenwicht. Maar telkens als dat moment is bereikt, zal het kort daarna in onbalans geraken. Zo werkt dat nu eenmaal. Het weer is een mooi voorbeeld. Een hoog drukgebied wil een laag drukgebied opvullen. Door de verplaatsing van de lucht ontstaat er wind, bij een groot verschil ontstaan er stormen, tot er evenwicht is en dan gaat de wind liggen, zoals we dat dan zeggen. In feite is er heel even een moment van balans. Een natuurwet is een vaststaand feit en zal zich altijd en eeuwig zo gedragen. Zolang er zwaartekracht is, zal alles door de aarde worden aangetrokken. Er zal geen moment van gewichtloosheid ontstaan. De wet van creatie werkt op dezelfde manier. Door je gedachten zul jij je eigen bestaan creëren. Wat je zaait zul je oogsten. Zie je gedachten als die zaden. Als je de pit uit een appel in de grond stopt, zal er geen eikenboom uit groeien. Maar uit het kleinste zaadje kan wel een enorme boom ontstaan. Zo kunnen we vanuit onze gedachten grootsheid laten ontstaan, als we daarvoor de juiste omstandigheden creëren. Als we het zaad van een eikenboom planten in een klein potje zonder licht, zal het niet in staat zijn uit te groeien tot een grote boom. Zo kunnen onze gedachten zich ook niet omzetten tot grootsheid als we ze beperken en niet voeden met positieve aandacht. De gedachten die jouw bewustzijn overheersen, zullen je onderbewustzijn programmeren. Vanuit daar wordt het signaal uitgezonden op de frequentie die deze gedachte vertaalt. De sterkste gedachten overheersen en zullen dus resulteren in wat je zult meemaken. #mistermindset!

9 Het gaat om absolute bewustwording. Je moet bewust zijn in het nu. Op dit moment. Want alleen in dit moment heb je toegang tot de energie die elk hierna volgend moment beïnvloedt. In de afgelopen meer dan 100 jaar hebben wetenschappers in de kwantumfysica ons inzicht gegeven in het oneindig scheppende vermogen van de menselijke geest. Als we teruggaan in de geschiedenis, dan zien we dat grote geesten uit het verleden bewust of onbewust wisten hoe ze deze energie konden gebruiken. Ergens in onszelf hebben we een kracht, die elke gedachte, elke droom en ieder verlangen kan waarmaken. Het gaat erom dat jij die kracht in jezelf vindt en leert te gebruiken. WHAT YOU IMAGINE YOU BECOME #mistermindset!

10 OPDRACHT LES 7 EERST GELOVEN DAN ZIEN Visualiseren is een krachtige manier om je onderbewustzijn mee te laten werken om je doel te bereiken. Er zijn verschillende mogelijkheden om te visualiseren. Je hebt je dagelijkse visualisatie, bijvoorbeeld om de dag van morgen alvast helemaal voor je te zien als een generale repetitie, voordat je gaat slapen. Loop in dit geval bewust door de dag heen en zie voor je hoe jij wilt dat de dag gaat verlopen, met de resultaten zoals jij ze wilt behalen. Je kunt ook je lange termijn doel visualiseren, het waarmaken van je droom. Focus in dat geval specifiek op het doel. Zoals in het geval van de vier doelen die je hebt gesteld voor dit jaar, focus in je visualisatie op één doel tegelijk. Stuur al je aandacht eerst naar dat ene doel, één doel tegelijk. Vervolgens zul je vanzelf andere beelden gaan zien die je iets willen duidelijk maken, beelden die van belang kunnen zijn. Pas wanneer je in een diepe innerlijke rust bent, als je verbinding hebt met je zuivere onderbewustzijn (de leegte in jezelf of hoe je het wilt noemen), dan zullen de beelden beginnen af te spelen. Neem nauwkeurig en bewust waar wat je ervaart, alsof je in de bioscoop naar een film kijkt, maar verstoor het signaal niet met rationele gedachten. Dan ontstaat er ruis op de frequentie van het signaal en daarmee wordt de energie verstoord. Voor deze visualisatie heb je mentale en lichamelijke rust nodig, zoals bij meditatie. Zolang er onrustige gedachten door je hoofd heen flitsen, kun je niet afstemmen op de juiste frequentie. Dat afstemmen kun je niet afdwingen, het gebeurt automatisch als je in de juiste staat van zijn bent. Wanneer je beelden gaat zien of horen, of als je voelt dat je duidelijk iets waarneemt of ervaart, weet je dat je in de juiste staat van zijn bent. Maar zodra je daar bewust rationeel over gaat denken, zul je direct de betovering verbreken. Maak het zeker in het begin niet te ingewikkeld, doe het en laat het gebeuren. #mistermindset!

11 VISUALISATIE [AUDIO] Luister naar audiofile MSH-Les-7.1: Visualisatie De Gouden Piramide OPDRACHT: VISUALISATIE Schrijf op wat je hebt gevoeld, gehoord, of gezien tijdens de visualisatie. Ergens in onszelf hebben we een kracht, die elke gedachte, elke droom en ieder verlangen kan waarmaken. Het gaat erom dat jij die kracht in jezelf vindt en leert te gebruiken. EINDE LES 7 #mistermindset!

12 DISCLAIMER Voor de volledigheid sluiten we in dit werkboek de complete disclaimer bij, zoals je deze ook op de website van de masterclass kunt lezen. Als deelnemer gaan wij er vanuit dat je de inhoud van deze cursus zult gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling. Het copyright van de werkboeken behorende bij deze masterclass is vastgelegd door Michael Pilarczyk. Het is niet toegestaan om de inhoud van dit werkboek en van de masterclass (video s en audiofiles) te verspreiden op een manier waarvan je met gezond verstand kunt inschatten dat dit niet is toegestaan. Ongewenste verspreiding op welke manier dan ook zal juridische gevolgen hebben. Bij twijfel niet doen, of per toestemming vragen via: academy@michaelpilarczyk.com. Het is wel toegestaan om korte tekst-fragmenten en one-liners te citeren op social media, of via blogs, voorzien van bronvermelding. Dank voor het delen. Wij geloven niet in programma's of cursussen die beloven dat je in korte tijd 100% rijk, financieel onafhankelijk, zen, happy, of verlicht zult zijn. Dit bereik je alleen door hard & smart werken, een onderbouwd strategisch plan, het leveren van unieke toegevoegde waarde, commitment, doorzettingsvermogen en het dienen van anderen met jouw talenten en kwalitatieve diensten. Alle producten en diensten die wij aanbieden, zijn door ons ontwikkeld voor educatieve en informatieve doeleinden. Niets in dit programma, in deze masterclass, of in welke van onze content ook is een belofte of garantie voor specifieke resultaten. Wij bieden geen financiële, juridische, medische, of fiscale adviezen. Het maken van beslissingen op basis van de door ons gepresenteerde programma s, producten, evenementen, diensten en websites, gebeurt vrijwillig en onder volledige verantwoordelijkheid van de deelnemer (jij). Wij adviseren om contact op te nemen met je arts, accountant, advocaat of professionele adviseur, voordat je ingrijpende acties gaan ondernemen, of handelingen gaat uitvoeren die consequenties kunnen hebben in welke vorm dan ook. Op geen enkele wijze kunnen wij (Michael Pilarczyk en/of Michael Pilarczyk Coaching Academy) aansprakelijk worden gehouden voor jouw beslissingen, acties en resultaten, op welk moment dan ook en onder alle omstandigheden. Dank dat je deze kleine letters gelezen hebt. Bovenstaand verhaal is allemaal standaard juridische geneuzel, maar we willen het graag duidelijk met je gecommuniceerd hebben. #mistermindset!

WAAROM DE ROADMAP? VOOR WIE IS DE ROADMAP? WAT IS DE ROADMAP?

WAAROM DE ROADMAP? VOOR WIE IS DE ROADMAP? WAT IS DE ROADMAP? WAAROM DE ROADMAP? Door de beste versie van jezelf te worden kun je al je doelstellingen behalen, zowel privé, zakelijk en financieel. Tijdens deze online masterclass help ik je om een succesvol en gelukkig

Nadere informatie

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.]

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] 2011 Life Coach Désirée Snelling Berg Desirée [IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] Leer de technieken om met behulp van je onderbewuste en het universum je ex weer terug te krijgen. Inleiding Het is geen geheim

Nadere informatie

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Receiving the Day Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Dag 1 Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen We gaan helder krijgen wat voor jou belangrijk is. Dit is de eerste stap in

Nadere informatie

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 4: Je wordt wat je denkt

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 4: Je wordt wat je denkt Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 4: Je wordt wat je denkt Leroy Seijdel Company Les 4: je wordt wat je denkt Als je niet leeft zoals je denkt, ga je denken zoals je leeft

Nadere informatie

111 super waardevolle quotes

111 super waardevolle quotes Stel jezelf eens een doel waar je zowel zenuwachtig als enorm enthousiast van wordt. Je mag er natuurlijk even over nadenken, maar deel wel hieronder welk doel jij jezelf hebt gesteld! Je leert het meeste

Nadere informatie

Your Roadmap To Success & Happiness

Your Roadmap To Success & Happiness Your Roadmap To Success & Happiness #mistermindset!1 www.michaelpilarczyk.com 2015 HOE WERKT DEZE MASTERCLASS? Deze masterclass bestaat uit 8 lessen. Elke les bevat 1 of meerdere video s, 1 of meerdere

Nadere informatie

Over Manifestatie. 'Wensen zijn voorgevoelens van hetgeen je in staat bent daadwerkelijk te realiseren' Goethe

Over Manifestatie. 'Wensen zijn voorgevoelens van hetgeen je in staat bent daadwerkelijk te realiseren' Goethe Over Manifestatie Visies die je voor jezelf hebt, zijn een duidelijke voorbode van wat je voor jezelf kunt creëren. Je mag er van uitgaan dat je precies de juiste talenten in huis hebt en dat je precies

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Daarom gaan we: de dingen die ècht gedaan moeten worden uit de weg met onze aandacht van hot naar her wie we werkelijk zijn verschuilen.

Daarom gaan we: de dingen die ècht gedaan moeten worden uit de weg met onze aandacht van hot naar her wie we werkelijk zijn verschuilen. NU FOCUS & FLOW! Leer hoe en stop zelfsabotage Mijn naam is Kirsten Schults en ik ben mindset coach voor missieondernemers. De afgelopen 8 jaar heb ik honderden coaches, therapeuten en andere wereldverbeteraars

Nadere informatie

Tekstboek Module 1. Bewustwording

Tekstboek Module 1. Bewustwording Tekstboek Module 1. Bewustwording Dag 1. Doe Het Zelf Werkelijkheid. Daar gaan we! Vandaag start je met dag 1 van module 1: bewustwording. Deze module vormt het fundament van de cursus. Je ontdekt tijdens

Nadere informatie

Werkboek. je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf

Werkboek. je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf Werkboek Vind de weg naar voor je groei je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf Inleiding Hoe werkt dit werkboek? Waar vind ik mijn filmpje? Omdat de titels van mijn filmpjes op Youtube nog wel eens

Nadere informatie

Het Geheim. * Het Geheim = Aantrekkingskracht van de gedachten, gedachten is energie en magnetisch.

Het Geheim. * Het Geheim = Aantrekkingskracht van de gedachten, gedachten is energie en magnetisch. Het Geheim * Het Geheim = Aantrekkingskracht van de gedachten, gedachten is energie en magnetisch. -Het geheim van het leven geopenbaard- Het grote geheim van het leven is de wet van aantrekking. De wet

Nadere informatie

W E R K B O E K E X T R A

W E R K B O E K E X T R A W E R K B O E K E X T R A Attunement Diary S C H I J N J E L I C H T M O O I E V R O U W, D E W E R E L D H E E F T J E N O D I G! Ik stem me af op het Universum zodat ik Eenheid en Harmonie ervaar 2016

Nadere informatie

De 7 universele wetten

De 7 universele wetten Book Title ~ Author De 7 universele wetten Deborah Yvel JOHN DOE Geschreven door: Deborah Yvel Website:mediumconsultancy.com De 7 universele wetten ~ Deborah Yvel Heey mooi mens, Super leuk dat je dit

Nadere informatie

Mijn vraag aan jou. Daar gaan we deze week mee aan de slag! Ik heb een week BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken!

Mijn vraag aan jou. Daar gaan we deze week mee aan de slag! Ik heb een week BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken! WELKOM!!!!! Wat gaan we doen deze week? Hoe haal je het aller meeste uit deze week? Hoe kun je de content het beste tot je nemen? Tot wanneer kun je alles terug kijken? Mijn missie Een wereld creëren met

Nadere informatie

WERKBOEK 2. De bron van verandering. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie

WERKBOEK 2. De bron van verandering. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie WERKBOEK 2 De bron van verandering Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Werkboek 2 De bron van verandering... 3 1 Mijn thema... 4 2 Gebeurtenissen (connecting the dots)... 4 3 Emoties... 5 4 Gevoel

Nadere informatie

DESIGN YOUR OWN LIFE

DESIGN YOUR OWN LIFE DESIGN YOUR MICHAEL PILARCZYK W E R K B O E K L E S 2 Het leven is een geschenk dat we dienen te accepteren zoals het is. Het is een avontuur om te ondergaan, een mysterie om te ontdekken, een kans om

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

Visualisatie oefeningen, de kracht van verbeelding

Visualisatie oefeningen, de kracht van verbeelding Visualisatie oefeningen, de kracht van verbeelding In de voorgaande mails heb je kunnen lezen over de kracht van je onderbewustzijn en hoe je jouw onderbewustzijn voor je kan laten werken. Je weet inmiddels

Nadere informatie

The Magic / Rhonda Byrne

The Magic / Rhonda Byrne The Magic / Rhonda Byrne samenvatting: The Magic is gebaseerd op de Wet van de Aantrekkingskracht, een fundamentele, wetenschappelijke, universele wet, die alle energie in ons universum stuurt. Volgens

Nadere informatie

Zelfsuggestie DE DERDE STAP OP WEG NAAR RIJKDOM. Het middel om het onbewustzijn te beïnvloeden

Zelfsuggestie DE DERDE STAP OP WEG NAAR RIJKDOM. Het middel om het onbewustzijn te beïnvloeden Zelfsuggestie Het middel om het onbewustzijn te beïnvloeden DE DERDE STAP OP WEG NAAR RIJKDOM Met zelfsuggestie bedoelen we alle suggesties en opzettelijke prikkels die de geest via de vijf zintuigen bereiken.

Nadere informatie

Module 3. Aanleren. Tekstboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar.

Module 3. Aanleren. Tekstboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar. Module 3. Aanleren. Dag 20. Intentionaliteit. Vandaag leer je werken met een belangrijke bouwsteen van bewuste manifestatie: intentie. Intentie is de basis van alle creatie. Zonder intentie is er geen

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

Bas Smeets page 1

Bas Smeets  page 1 Bas Smeets www.bsmeets.com page 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen idee wat hoe hun ideale

Nadere informatie

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn?

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Ja, natuurlijk, maar hoe doe je dat dan? Domweg gelukkig zijn Ken je dat gevoel? Het gevoel dat je domweg gelukkig wilt zijn? Dat er te veel in je leven is waardoor

Nadere informatie

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt Leroy Seijdel Company Les 2: Weten wat je echt wilt Je moet eerst mentaal presteren, voordat je fysiek kunt presteren Hoe

Nadere informatie

Draaien naar de bron

Draaien naar de bron Draaien naar de bron Eerste druk: 2018 Copyright: 2018 Nicky Verbeek ISBN: 978-90-828322-0-4 Auteur: Nicky Verbeek Vormgeving: Wout van Klooster Fotografie: Wout van Klooster Uitgever: Nicky Verbeek (Muhja

Nadere informatie

Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat?

Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat? Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat? Succesvol in Balans van Stress naar Rust Pagina 1 van 6 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 2 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 2 Jouw persoonlijke script We gaan praktisch aan de slag met het maken van jouw persoonlijke

Nadere informatie

Cursus-handleiding. Een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens - en wereldverbeteraar.

Cursus-handleiding. Een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens - en wereldverbeteraar. Cursus-handleiding. Hoe haal je het beste uit deze cursus? Allereerst mijn complimenten dat je deze stap hebt gezet! Je toont moed en doorzettingsvermogen wanneer je echt kiest om voor je dromen te gaan

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge MOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 2 De Manifesteer

Nadere informatie

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen

Nadere informatie

Van huidige situatie ------------ naar --------------------------------- gewenste situatie

Van huidige situatie ------------ naar --------------------------------- gewenste situatie Doelen stellen NLP is een doelgerichte, praktische en mensvriendelijke techniek. NLP = ervaren, ervaren in denken, voelen en doen. Middels een praktisch toepasbaar model leren we om de eigen hulpmiddelen,

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik ben Anke en ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen.

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING Je herkent het vast: je stond met een glas

Nadere informatie

kwartaalschrift levenskunst

kwartaalschrift levenskunst kwartaalschrift levenskunst 4e kwartaal 2016 jaargang 7 gedichten over aanwezigheid jan holtrop.uitgeverij QVO vinkenhof 16 3741 wk baarn tel.035-5413276 quovadis@casema.nl www.quovadisontmoetingen.nl

Nadere informatie

Jouw Creatiedagboek! Noteer een maand lang al jouw verlangens, je acties en de synchrone gebeurtenissen en houd je resultaten bij.

Jouw Creatiedagboek! Noteer een maand lang al jouw verlangens, je acties en de synchrone gebeurtenissen en houd je resultaten bij. Alsjeblieft Jouw Creatiedagboek! Noteer een maand lang al jouw verlangens, je acties en de synchrone gebeurtenissen en houd je resultaten bij. Voor je ligt jouw eigen Creatiedagboek. Bij iedere dag geef

Nadere informatie

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn?

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Laatste dag. Kom je ook bij de Geld is Liefde Community? (En alle redenen om lid te worden.) Wat is de mindset van waaruit je moeiteloos

Nadere informatie

W W W. A S T R I D V A N R E N S. N L

W W W. A S T R I D V A N R E N S. N L M I N I - C U R S U S S t a r t e n m e t Y o g a - Y O G A I S F O R E V E R Y - B O D Y - W W W. A S T R I D V A N R E N S. N L Astrid van Rens - 2016 Het gaat niet om hoeveel je doet, maar om de aandacht

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

Module Overvloed en rijkdom omarmen

Module Overvloed en rijkdom omarmen Module Overvloed en rijkdom omarmen In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld en het ontvangen van overvloed. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen

Nadere informatie

Dankbaarheid Dagboek. Succesvol in Balans. Dankbaarheid dagboek

Dankbaarheid Dagboek. Succesvol in Balans. Dankbaarheid dagboek Dankbaarheid Dagboek Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek Lieve creator van jouw leven, Dankbaarheid is super belangrijk voor geluk in jouw leven. Wie dankbaar is zal nog meer krijgen, en het zal overvloedig

Nadere informatie

Next Level Doelen Programma

Next Level Doelen Programma Next Level Doelen Programma Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 12 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH WERKBOEK DE GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH 1 Hartelijk welkom bij De Overvloed Challenge. Ik nodig je uit om alle opdrachten in dit werkboek te maken. Maak aantekeningen en

Nadere informatie

Zo ervaar je meer voldoening

Zo ervaar je meer voldoening Zo ervaar je meer voldoening Alles lijkt perfect, en toch mis je iets. Je leven is fijn, maar je haalt er geen voldoening uit. Met deze tips haal je meer voldoening uit je leven. The best way to find yourself

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E S p r a n k e l p l a n I N H O U D S O P G A V E VOORDAT JE BEGINT... SPRANKELDOELEN VASTSTELLEN VISUALISEER JOUW SPRANKELJAAR VRAGEN DIE PIJN DOEN ZORG DAT JIJ ÉCHT GAAT SPRANKELEN! PLANNEN MAAR! OVER

Nadere informatie

Module 4 Volgende sleutel uit deel II van het boek Dit ben je écht! staat hiermee in verbinding: Sleutel 3. Alles is in wezen trilling, ook jij!

Module 4 Volgende sleutel uit deel II van het boek Dit ben je écht! staat hiermee in verbinding: Sleutel 3. Alles is in wezen trilling, ook jij! Module 4 Volgende sleutel uit deel II van het boek Dit ben je écht! staat hiermee in verbinding: Sleutel 3. Alles is in wezen trilling, ook jij! Heb je het hoofdstuk 3 gelezen? Alles is energie, alles

Nadere informatie

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren tips 11 om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren Mandy Israel Fantastisch dat je dit ebook hebt aangevraagd! Ontbreekt er wat in je leven? Voel je je niet voldaan? Wil jij RIJK zijn? Rijkdom gaat voor

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

DE UNIVERSELE LOPER Het slimste stappenplan om rijk, succesvol en gezond te zijn. Charles F. Haanel

DE UNIVERSELE LOPER Het slimste stappenplan om rijk, succesvol en gezond te zijn. Charles F. Haanel DE UNIVERSELE LOPER Het slimste stappenplan om rijk, succesvol en gezond te zijn. Charles F. Haanel Bewerking en vertaling door Marcel Bongers Advies Bij dit boek is ook een werkboek geschreven waarmij

Nadere informatie

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Je unieke aanbod maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Je unieke aanbod of "signature service" maken, dat aanbod waar

Nadere informatie

Transformationeel ondernemen

Transformationeel ondernemen Transformationeel ondernemen Dit rapport maakt deel uit van de Denkonomie- serie, met o.a. uitgaven als: Transformationeel - ZIJN ondernemen wat je wilt worden - Het nieuwe verkopen - Wetenschap en spiritualiteit

Nadere informatie

2016

2016 2016 Alle rechten voorbehouden 2015www.power2bloom.be ONLINE Dit zijn 2x GRATIS aanbiedingen van Power2Bloom: E-cursus in 6 delen : Geef jouw Business een Vliegende Start Online Business Magazine Femagine

Nadere informatie

Leven. Akasha. vanuit je. Een workshop in boekvorm. Thorsten Weiss. Uitgeverij Akasha

Leven. Akasha. vanuit je. Een workshop in boekvorm. Thorsten Weiss. Uitgeverij Akasha Leven vanuit je Akasha Een workshop in boekvorm Thorsten Weiss Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord 7 1 Wacht niet op 2012 9 2 Volg de stem van je hart 15 2.1 Oefening: Je grote visioen 20 3 Activeer je

Nadere informatie

copyright www.candocoaching.nl 1

copyright www.candocoaching.nl 1 1 De Gids voor jouw succes en jouw uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Door het zetten van specifieke intenties wordt je geholpen op de weg waar je naar toe wilt. Wanneer

Nadere informatie

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander Werkboek Creëer je leukste leven Met Laura & Alexander Copyright 2017 - www.humanconnectionacademy.nl Week 1 - Week van het begin van de rest van jouw leven Hoi, je hebt onze kick-off video gezien. Je

Nadere informatie

glijden. Ik zie ze zachtjes wegstromen, oplossen en verdwijnen, om nooit meer terug te keren.

glijden. Ik zie ze zachtjes wegstromen, oplossen en verdwijnen, om nooit meer terug te keren. INLEIDING Welkom in de affirmatiewereld. Je hebt ervoor gekozen om gebruik te gaan maken van het gereedschap dat in dit boek beschreven wordt en je hebt daarmee de bewuste beslissing genomen om je leven

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

Samengesteld door: Willemijn Lau. Deel 1:

Samengesteld door: Willemijn Lau. Deel 1: Gratis workshop Samengesteld door: Willemijn Lau Deel 1: Hoe je met een ondernemende houding je zwakke positie op de arbeidsmarkt transformeert naar een krachtige en gemakkelijker het werk realiseert dat

Nadere informatie

DE WET VAN DE KRACHT VAN UW GEDACHTEN

DE WET VAN DE KRACHT VAN UW GEDACHTEN Hoe voel je je? Dat is een barometer om te weten of je de dingen naar je laat toekomen die goed voor je zijn. Voel je je goed, dan komt er meer goeds in je leven omdat je dit aantrekt; voel je je down,

Nadere informatie

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Training Leiderschap Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Als leidinggevende komt er veel op je af. Je moet doelen halen, maar je wilt ook je medewerkers motiveren. Hoe houd je dat in balans?

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 4

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 4 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 4 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 4 Twijfels en onzekerheden wegnemen Ontvangen Na het onderdeel wat wil ik niet/wat wil

Nadere informatie

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen 14 In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen einde, alleen een voortdurende kringloop van materie

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge LOSLATEN MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 3 De Manifesteer

Nadere informatie

Updates, nieuwe barrières doorbreken en volgende stappen

Updates, nieuwe barrières doorbreken en volgende stappen 100.000 euro per maand dagboek 15 november 2016: Updates, nieuwe barrières doorbreken en volgende stappen Tijd voor een update. Het is een tijdje geleden dat ik een stuk heb gepubliceerd voor het 100.000

Nadere informatie

DESIGN YOUR OWN LIFE

DESIGN YOUR OWN LIFE DESIGN YOUR MICHAEL PILARCZYK W E R K B O E K L E S 1 Leef je mooiste leven H et leven is een reis en bij elke reis hoort een bestemming. En als we op reis gaan naar onze bestemming, is het handig om een

Nadere informatie

Next Level Doelen Planner

Next Level Doelen Planner Next Level Doelen Planner Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 7 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door middel

Nadere informatie

Preek over Psalm 1,1 a.2 (jeugddienst): Hoe kan ik tijd met God doorbrengen?

Preek over Psalm 1,1 a.2 (jeugddienst): Hoe kan ik tijd met God doorbrengen? Preek over Psalm 1,1 a.2 (jeugddienst): Hoe kan ik tijd met God doorbrengen? Gemeente van onze Heer Jezus Christus! Ze zitten met z'n tweeën op haar kamer: Reinier en Marloes. Ze kennen elkaar al een poosje.

Nadere informatie

Van hart tot hart, Alexandra P.s. de schuine tekst in het werkboek, dat is tekst geschreven vanuit de energie van de Luchtwezens.

Van hart tot hart, Alexandra P.s. de schuine tekst in het werkboek, dat is tekst geschreven vanuit de energie van de Luchtwezens. Werkboek VUUR Voor jullie ligt alweer het laatste werkboek! Na de ontmoetingen met de Aardwezens, de Waterwezens en de wezens van Lucht gaan we nu kennis maken met de Magische Wereld van het Vuur en de

Nadere informatie

Lichaam en geest zijn één

Lichaam en geest zijn één Lichaam en geest zijn één Je geest en lichaam zijn op een subtiele manier verbonden en reageren voortdurend op elkaar. Als we aan stress lijden heeft dat gevolgen voor ons lichaam omdat we bijvoorbeeld

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij.

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. Geld affirmaties Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. De acties die voor overvloed zorgen komen vanzelf op de meest geïnspireerde manieren.

Nadere informatie

DEEL I. Bewustwording

DEEL I. Bewustwording DEEL I Bewustwording Als we ons denken en onze overtuigingen verruimen, kan onze liefde vrij stromen. Als we bang zijn, kan onze liefde niet stromen. 1 onze innerlijke Kracht Hoe meer je contact maakt

Nadere informatie

Ondernemen vanuit je Ware Zelf

Ondernemen vanuit je Ware Zelf Ondernemen vanuit je Ware Zelf Zielsgelukkig worden door te doen waarvoor je hier bent Copyright 2017 Davidzon Coaching - All Rights Reserved. 1 INHOUD Inleiding 1 De beren op de ondernemersweg 2 Wat door

Nadere informatie

DE OVERSTAG FORMULE BLUE PRINT WEBSITE CREATED BY PAUL BEENS

DE OVERSTAG FORMULE BLUE PRINT WEBSITE CREATED BY PAUL BEENS BLUE PRINT WEBSITE CREATED BY PAUL BEENS Belangrijk! Ik weet dat je het liefste gewoon direct aan de slag wilt, en zo snel mogelijk door deze blueprint heen wilt, maar je zult er veel meer uithalen als

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 6 Succesvol Afstemmen De gedachten die jij hebt bepalen de realiteit die je morgen terug ziet in jouw leven. Alles wat je denkt en gelooft, draagt hieraan bij. Alles? Echt

Nadere informatie

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD 3 1.1. VOORWOORD. 3 1.2. WIE BEN IK?... 4 2. INLEIDING 4 2.1. INLEIDING... 4 2.2. WAAROM EN VOOR WIE?... 5 3. 3 GOUDEN TIPS.. 6 3.1. WEES AARDIG VOOR JE SPIEGELBEELD 6 3.2. VERZAMEL

Nadere informatie

De paradijsvogelcoach, wie is dat?

De paradijsvogelcoach, wie is dat? De paradijsvogelcoach, wie is dat? Inmiddels al een aantal jaren geleden voelde ik me vaak gespannen en onrustig, op zoek naar mezelf. Ik had een goed leven: een gezin, een goede baan en genoeg geld om

Nadere informatie

Creëer (meer) tijd voor seks en andere zaken

Creëer (meer) tijd voor seks en andere zaken Creëer (meer) tijd voor seks en andere zaken - time-management in 7 stappen volgens de kwantumfysica - Ik geloof niet in time-management. Tijdens mijn jarenlange ervaring als werkplektrainer heb ik talloze

Nadere informatie

Cursus SEO-teksten schrijven

Cursus SEO-teksten schrijven Cursus SEO-teksten schrijven Inleiding Jij wilt het, je concurrent wil het en ik, ik wil het ook. Wat? Scoren op de beste zoekwoorden. En waarom? Omdat ook jij, duizenden bezoekers naar een website wilt

Nadere informatie

Script Mijn nieuwe geldverhaal

Script Mijn nieuwe geldverhaal Script Mijn nieuwe geldverhaal Ik heb al ZO veel in mijn oude geldverhaal geheeld en al ZO veel losgelaten. Daar ben ik INTENS dankbaar voor! Dat is niet vanzelf gekomen. Als ik terugkijk in mijn leven

Nadere informatie

Luisteren naar de Heilige Geest

Luisteren naar de Heilige Geest Luisteren naar de Heilige Geest Johannes 14:16-17 En Ik zal de Vader bidden en Hij zal u een andere Trooster geven om tot in eeuwigheid bij u te zijn, de Geest der waarheid, die de wereld niet kan ontvangen,

Nadere informatie

2010.2 Peter Rigtering 10 tips om te veranderen 1

2010.2 Peter Rigtering 10 tips om te veranderen 1 2010.2 Peter Rigtering 10 tips om te veranderen 1 Ben je tevreden met je huidige leven? Met je baan, je relaties en je gezondheid? Ben je vol zelfvertrouwen, relaxed en tevreden? Of zijn er dingen die

Nadere informatie

Next Level Doelen Programma

Next Level Doelen Programma Next Level Doelen Programma Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 9 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen.

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen. Theoreasy de theorie is eenvoudig. Je gaat ontdekken dat het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen denken en doen dé sleutel is tot a beautiful way of life. Als je nog steeds hoopt dat oplossingen

Nadere informatie

Stap 2: Visualiseer... 6 Opdracht 2: Hoe ziet mijn leven eruit als ik mijn droom heb gerealiseerd?... 6 Extra tip: Maak een moodboard...

Stap 2: Visualiseer... 6 Opdracht 2: Hoe ziet mijn leven eruit als ik mijn droom heb gerealiseerd?... 6 Extra tip: Maak een moodboard... Inhoudsopgave Dromen, daar heb ik geen tijd voor!... 3 Hoe dromen mijn leven heeft beïnvloed... 4 Stap 1: Maak contact met je dromen... 5 Opdracht 1: Hoe ga ik meer contact maken met mijn dromen?... 5

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go YOGA LIFESTYLE FEBRUARI 2017 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf Ga mee op reis in dit avontuur van zelfontwikkeling en persoonlijke groei!

Nadere informatie

Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl

Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Door specifieke intenties te zetten helpt het je op naar de weg waar je naar toe wilt. Wanneer de intentie niet

Nadere informatie

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN Het doel van het drie weken plan van Follow the Honey is een dagelijkse gewoonte op te bouwen van naar binnen gaan, met je aandacht bij Jezelf zijn*. Binnen is bij je hart,

Nadere informatie

Deze tekst is met toestemming overgenomen van Marianne Lucardie (ww.13grandmothersremedies.com)

Deze tekst is met toestemming overgenomen van Marianne Lucardie (ww.13grandmothersremedies.com) Als de Grootmoeders worden gehoord, wordt de aarde geheeld. (een Hopi profetie) Met deze voorspelling werd bedoeld, dat er een tijd aan zou breken, waarin de wijsheid zou gaan prevaleren boven het verstand

Nadere informatie

Creatief visualiseren

Creatief visualiseren Creatief visualiseren Je diepste wensen vervullen met de kracht van je verbeelding Shakti Gawain CREATIEF VISUALISEREN SHAKTI GAWAIN CREATIEF VISUALISEREN je diepste wensen vervullen met de kracht van

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een steengoede weggever maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Een "weggever" of gratis aanbod kan ongelooflijk veel

Nadere informatie

18 GEVAARLIJK GOEDE HEADLINES VOOR HET SCHRIJVEN VAN BLOGS DIE VIRAL GAAN

18 GEVAARLIJK GOEDE HEADLINES VOOR HET SCHRIJVEN VAN BLOGS DIE VIRAL GAAN 18 GEVAARLIJK GOEDE HEADLINES VOOR HET SCHRIJVEN VAN BLOGS DIE VIRAL GAAN Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden om een goede headline te schrijven. Dat duurt zo lang. En...life is short. Wil je

Nadere informatie

Ontmoet de HEKS in jou DAG 1 - HELEN. Sacha Franke. Sacha s School vol Magie

Ontmoet de HEKS in jou DAG 1 - HELEN. Sacha Franke. Sacha s School vol Magie Ontmoet de HEKS in jou DAG 1 - HELEN Sacha Franke Sacha s School vol Magie ONTMOET DE HEKS IN JOU! Welkom! Geweldig dat je mee doet. Je gaat deze week een andere kant van jezelf leren kennen, Eentje waarvan

Nadere informatie

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman Waarom dit e-book? Hoe lang droom jij er al van om nieuwe stappen voor jezelf te zetten? Je bent een leergierig en staat als vrouw middenin

Nadere informatie

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!!

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!! NIEUWSBRIEF nr.3 maart 2018 Overzicht maand MAART Examenyoga jongeren Zwangerschapsyoga Partnerles The Essence of Life meditatie Divine Light cursus NIEUW! Volle maan meditatie maandag 26 maart dinsdag

Nadere informatie