T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F"

Transcriptie

1 werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een steengoede weggever maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M

2 Een "weggever" of gratis aanbod kan ongelooflijk veel doen voor jouw bedrijf. Het is een perfecte manier om potentiële klanten kennis met jou te laten maken. Voor jou is het een mooie manier om je kennis te delen en klanten te laten ervaren hoe het is om met jou te werken én, zo kijk ik ernaar, om je kennis te delen met mensen die op dit moment niet met je kunnen werken om welke reden dan ook. Maar er zijn 2 belangrijke dingen waar een goede weggever aan moet voldoen: 1. Je weggever moet voldoende aansluiten bij jouw betaalde aanbod 2. Je weggever moet impact hebben en een uitnodiging bevatten om een volgende stap te zetten voor de mensen die er klaar voor zijn met jou te gaan werken Ik zie veel ondernemers die een weggever maken omdat ze weten dat het waardevol kan zijn. Maar soms levert het je niet zoveel op als zou kunnen. Als je je weggever zonder doordacht plan deelt zal hij wel mensen helpen (als hij goed is, en dat is natuurlijk super tof!) maar zal hij minder doen om mensen uiteindelijk de stap te laten zetten klant te worden als ze daar klaar voor zijn. Dat kan zelfs voor verwarring zorgen bij mensen die je weggever ontvangen hebben "wat moet ik nu doen als ik hier meer mee wil?!" en dat is niet de bedoeling!

3 Wat is jouw doel met je weggever Eigenlijk wil je ELKE marketing actie een duidelijk doel geven. Elk blog, elke Facebook live, elke video, elke nieuwsbrief en ook alles wat je offline doet. Waarom deel je dit en waarom deel je dit nu? Dat doel hoeft niet altijd het onder de aandacht brengen van een concreet aanbod te zijn. Als je een workshop hebt gepland, dan is het uiteraard slim om al je marketing uitingen in de weken voorafgaand aan je workshop te richten op de promotie hiervan. Maar je doel kan ook zijn 'meer naamsbekendheid', 'contact houden met je volgers' en dus dienen om op langere termijn in verbinding te zijn met je volgers. Een weggever wil je het liefst maken met als doel kennis te delen, verbinding te maken en zelfs, tenminste dat is zo voor mij, om je werk te Sdelen T A Rmet T Eeen R grotere groep mensen, ook diegenen die op dit moment (of misschien wel nooit) klant bij je zullen worden omdat dat om welke reden ook niet in hun mogelijkheden of wensen ligt. Maar uiteraard ook om je aanbod goed onder de aandacht te brengen zodat je mensen echt verder mag helpen!

4 Wat beloof je met je weggever? Net als je betaalde aanbod moet je weggever ook een duidelijk resultaat beloven. De wereld wordt steeds drukker. We krijgen zoveel prikkels op ons af elke dag. En nu steeds meer ondernemers duiken in de wereld van (online) marketing worden jouw potentiële klanten, net als jij, bedolven onder gratis aanbod. Je wilt jezelf onderscheiden door kwaliteit. Zowel in hoe je je weggever opzet en levert en hoe je hem presenteert. Zorg dus dat je een super duidelijk verhaal hebt over welk specifiek resultaat de aanvrager van je weggever bereikt door dit gratis aanbod te volgen / lezen / luisteren / kijken. Welk specifiek probleem lost het op? Maar voor de dat kunt bepalen, mag je eerst bepalen tot welk betaalde aanbod jouw weggever mag leiden. Tot welk betaald aanbod wil jij de ontvangers van je weggever uitnodigen? Schrijf het hier op:

5 Schrijf nu hieronder op wat jouw betaalde aanbod oplevert voor klanten. Zie ook de werkboeken over "een uniek aanbod maken" en "een krachtige boodschap maken" voor inspiratie. Mijn betaalde aanbod belooft: Top! Nu wil je een weggever maken die in lijn is met dit resultaat.

6 De vorm Omdat je nu weet dat je weggever bij voorkeur tot een specifiek aanbod mag leiden, is het belangrijk dat je weggever dus heel nauw aansluit bij de vragen en problemen die jouw ideale klanten hebben waar jouw betaalde aanbod een oplossing voor biedt. Maar naast de inhoud die moet aansluiten bij je betaalde aanbod, kun je ook kritisch kijken naar de vorm waarin je jouw weggever aanbiedt. Online marketing heeft natuurlijk het voordeel dat je er makkelijker meer mensen mee kunt bereiken maar het is niet de enige weg. Stel je bent yoga lerares. Dan zou een online webinar over de voordelen van yoga heel interessant kunnen zijn. Maar als je aanbod is een wekelijkse yogales in Rotterdam, zul je veel mensen bereiken voor wie dat aanbod niet eenvoudig aan te nemen is. Een fijne vuistregel om aan te houden is de volgende: Offline aanbod promoot je offline. Online aanbod promoot je online.

7 Je kunt je voorstellen dat klanten die liever in een offline wereld aan hun vraagstuk of probleem zouden werken zich waarschijnlijk ook meer aangesproken voelen tot offline gratis aanbod. Bijvoorbeeld een yoga kennismakingsles. Een live masterclass over de 10 voordelen van raw food (met proeven!). Of een inloopspreekuur voor al je opvoed-vragen. Mensen die juist graag online hun informatie zoeken om met hun vraagstuk aan de slag te gaan, staan waarschijnlijk ook meer open om betaald met jou te werken op een online manier of deels online manier. Als je je betaalde aanbod doordacht hebt opgezet, de wensen en mogelijkheden van jouw ideale klanten volgend, zorg dan dat je gratis weggever in dezelfde lijn ligt qua vorm. In welke vorm wil jij jouw gratis weggever aanbieden? Schrijf het hier op: En welke specifieke vorm? Denk aan video's, s, webinar, inloopspreekuur, workshop, challenge, audio's, proeflessen, een event etc. Schrijf het hier op:

8 De inhoud Schrijf nu nog eens op welk resultaat jij belooft met jouw weggever. Probeer het heel specifiek te maken door in termen te spreken van resultaten voor jouw ideale klanten. Dus niet "je ervaart wat yoga voor je kan doen." Ga een stap verder: jij weet wat yoga doet en hoe het een positieve impact heeft om iemands leven. Omschrijf dát. Anders praat je over "wat we gaan doen" in plaats van "wat het oplevert."

9 Nu mag je nadenken over welke inhoud je aan jouw weggever mag geven om het resultaat dat je belooft ook werkelijk te geven. Met deze gratis trainingsweek beloof ik bijvoorbeeld dat je serieus werkt aan je groei, dat je met acties aan de slag gaat en deze dit keer ook echt zult afmaken zodat het werkelijk impact heeft voor jouw bedrijf. Om dat resultaat te kunnen beloven moet ik niet alleen kennis delen. Ik wil er ook voor zorgen dat ik geef wat ik kan zodat jij als deelnemer ook echt in actie komt en blijft! Daarom heb ik een mastermindcall toegevoegd waarin ik je aanspoor en help met wat je precies kunt DOEN om je plan af te maken. Denk na over jouw gratis weggever. Wat moet de ontvanger van jou krijgen zodat hij het resultaat dat jij belooft met deze weggever bereikt? Schrijf het hier op:

10 Meer impact Er is tegenwoordig zoveel gratis informatie te vinden dat het risico groot is dat mensen je weggever "snacken". Niemand doet dat bewust. Ik denk oprecht dat iedereen die mijn weggever aanvroeg (zoals jij!) de intentie had om er echt naar te kijken. Maar ik weet dat jij, die dit leest, een van de minderheid bent van de mensen die hier ook daadwerkelijk nu mee aan de slag zijn! (waarvoor gefeliciteerd trouwens!! Yay!) Als je net als ik vanuit een diepe missie je bedrijf gestart bent, deel je je kennis om echt een verschil te maken. In de video deelde ik het idee van moving the free line. Veel ondernemers zijn bang om teveel weg te geven. Ik zou persoonlijk me er eerder druk om maken of je niet te weinig geeft. Nogmaals: een weggever werkt pas, zowel voor de ontvanger als voor jou, als hij echt impact maakt! Wat kun je aanpassen of toevoegen aan jouw weggever om hem meer impact te geven? Schrijf het hier op:

11 Oproep tot actie Als laatste mag je nu nadenken over een oproep tot actie die je doet in je weggever. Veel ondernemers die ik spreek denken dat mensen vanzelf contact zullen opnemen als ze blij waren met de informatie die je gedeeld hebt. Ze vermelden dan hun website of telefoonnummer en wachten dan af. Toch kun je jouw weggever nog veel waardevoller maken door een duidelijke oproep tot actie te doen. Besef dat vrijwel iedereen tegenwoordig meer informatie te verwerken krijgt op een dag dan eigenlijk prettig is. Het maakt dat veel mensen zich overweldigd voelen. Niets is fijner dan dat jij de ontvangers van je weggever heel duidelijk aangeeft wat ze nu precies mogen doen als ze een volgende stap willen zetten om met hun vraagstuk verder te gaan. Het is belangrijk dat jij daarin een keuze maakt. Het kan heel goed zijn dat je meerdere mogelijkheden hebt. Bijvoorbeeld meteen bellen voor een intakegesprek. Of een uitnodiging voor de volgende informatie bijeenkomst. Of het kijken van een videoboodschap, lid worden van je community, en zo zijn er nog veel opties te bedenken. Maar kies voor je ontvanger, anders wordt deze juist weer overweldigd door de keuze... Probeer ook verschillende call to actions (oproep tot actie) uit om te testen welke het beste werkt.

12 Acties & Deadlines Klaar! Je hebt alle elementen doorlopen om een steengoede weggever te kunnen maken. Schrijf hieronder nu op welke acties jij moet nemen om dit project af te maken en welke deadlines je hiervoor wilt stellen. ACTIE DEADLINE

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een krachtige boodschap maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Of we het leuk vinden of niet, als ondernemers zullen

Nadere informatie

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP!

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! LEER IN DIT EBOOK: 1. Checklist: De 7 stappen voor het maken, promoten en verkopen van je online training Extra bonus informatie:

Nadere informatie

CHECKLIST.

CHECKLIST. CHECKLIST CHECKLIST 3 WEKEN OP VOORHAND Zorg voor een snelle internetconnectie. Tip : ik verkies om niet draadloos te werken zodat ik een optimale snelheid kan benutten. Kies je onderwerp Kies je idee

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Jouw gratis weggever maken

Jouw gratis weggever maken a Jouw gratis weggever maken Deel waardevolle kennis en help meer mensen. Cliënten aantrekken met e-mailmarketing Opdracht 1: Onderwerp en opzet van jouw gratis weggever Vul antwoord in op de onderstaande

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Je unieke aanbod maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Je unieke aanbod of "signature service" maken, dat aanbod waar

Nadere informatie

ondernemers die een boek willen schrijven

ondernemers die een boek willen schrijven TIPS voor ondernemers die een boek willen schrijven Maak het verschil met de BSTSLLR-methode voor het verhogen van je expertstatus Daisy Goddijn Inhoudsopgave Voorwoord...11 Inleiding...13 De BSTSLLR-methode...17

Nadere informatie

ondernemers die een boek willen schrijven

ondernemers die een boek willen schrijven TIPS voor ondernemers die een boek willen schrijven BESTSELLER-checklist Daisy Goddijn BESTSELLER-checklist Inleiding Van harte gefeliciteerd met je aanschaf van het boek Experttips voor ondernemers die

Nadere informatie

Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Meer marketing, meer klanten W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Of we het leuk vinden of niet, als ondernemers zijn we

Nadere informatie

WERKBOEK. Checklisten, scripts, templates. Door Laura Babeliowsky

WERKBOEK. Checklisten, scripts, templates. Door Laura Babeliowsky WERKBOEK Checklisten, scripts, templates Door Laura Babeliowsky Laura Babeliowsky Inhoudsopgave DEFINITIE CASESTUDIE 3 VOORDELEN CASESTUDIES 4 WAT JE KUNT TESTEN IN EEN CASESTUDIE 5 DE PLAATS DIE CASESTUDIES

Nadere informatie

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten.

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. Wow! 17.597,14 euro in drie dagen... Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. 17.597,14 euro in drie dagen tijd... de meeste mensen zouden hier een heel jaar voor moeten

Nadere informatie

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L SIMPEL STAPPENPLAN VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN 3.278 VOLGERS FACEBOOK/DEDRESSCOACH WWW.GLANCY.NL Mijn reis: van passie naar ondernemer Gefeliciteerd! Je hebt een eerste stap gezet. Wat fantastisch dat

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with Social Media Plan in 10 Stappen In 10 simpele stappen jouw Social Media voor elkaar made with Inhoud 1. Bedankt! 2. Iets over mijzelf 3. 10 stappenplan 4. Social Media in 10 stappen 5. Veel succes Bedankt!

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

MODULE 6. concept & positionering

MODULE 6. concept & positionering MODULE 6 concept & positionering OPDRACHT 6.1: JOUW MARKETING HOE JE MET MARKETING JE PLEK IN DE MARKT INNEEMT VANUIT JOUW CONCEPT Misschien herken je het wel. Te druk met het helpen van je klanten, en

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

De BESTSELLER-methode

De BESTSELLER-methode De BTR-methode Maak het verschil met de BTR-methode voor het verhogen van je expertstatus tel je eens voor: je zit in de auto en je wordt gebeld; een onbekend nummer. Je neemt op en een vrouw aan de andere

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

Maak een onweerstaanbare Klantmagneet. Die jouw klanten willen hebben!

Maak een onweerstaanbare Klantmagneet. Die jouw klanten willen hebben! Maak een onweerstaanbare Klantmagneet Die jouw klanten willen hebben! Waarom een klantmagneet? Mensen kunnen zich inschrijven voor jouw e-maillijst! Daardoor kun je ze gemakkelijk bereiken. Mensen kunnen

Nadere informatie

2016

2016 2016 Alle rechten voorbehouden 2015www.power2bloom.be ONLINE Dit zijn 2x GRATIS aanbiedingen van Power2Bloom: E-cursus in 6 delen : Geef jouw Business een Vliegende Start Online Business Magazine Femagine

Nadere informatie

Jouw verdienmodel Werkboek

Jouw verdienmodel Werkboek Jouw verdienmodel Werkboek HOE VERDIEN JE JE INKOMEN MET JE BEDRIJF? (C) 2017 MARLOES HALMANS WWW.MARLOESHALMANS.COM Hoe verdien je nu je geld? JE GEWENSTE VERDIENMODEL BEPAALT WAT JE MAG LOSLATEN, TOEVOEGEN,

Nadere informatie

Heb je een vraag over de Mobiles for Good Challenge? Stuur dan een email naar: foundation.nl@vodafone.com

Heb je een vraag over de Mobiles for Good Challenge? Stuur dan een email naar: foundation.nl@vodafone.com Wat is de Vodafone Mobiles for Good Challenge? Dit programma richt zich op sociaal ondernemers, met een innovatief idee voor een product of dienst, die een bijdrage levert aan de maatschappij. Mobiele

Nadere informatie

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches Eenvoudig nieuwe klanten Voor adviseurs, trainers en coaches Leer hoe ideale klanten naar je toe komen. Wiep de Jong Online Business Trainer Eenvoudig nieuwe klanten 2 Welkom bij mijn E-Book 'Eenvoudig

Nadere informatie

Als je groen doet -> vertel het dan!

Als je groen doet -> vertel het dan! 1 10 Groene communicatie tips over jouw duurzame organisatie / initiatief Als je groen doet -> vertel het dan! 2 1. Zorg dat je verhaal klopt Als je wilt dat je duurzame inspanningen en het MVO beleid

Nadere informatie

Actie toolbox. van idee naar actie. Auteur: Bas Bakker. Meer tools nodig? Kijk op

Actie toolbox. van idee naar actie. Auteur: Bas Bakker.  Meer tools nodig? Kijk op Actie toolbox van idee naar actie Auteur: Bas Bakker www.basblogt.com 1. Inhoudsopgave 2. Van idee naar actie... 3 3. Het idee...6 4. Drie grote stappen bepalen...8 5. Experiment: Je eerste klant... 9

Nadere informatie

www.professionelegastouders.com Stap 1: Blijf leren Wanneer jij groeit, groeit jouw bedrijf mee. Je kunt het ook omdraaien: Wanneer jouw bedrijf stilstaat, betekent dat dat er werk voor jou aan de winkel

Nadere informatie

De 10 onmisbare ingrediënten

De 10 onmisbare ingrediënten De 10 onmisbare ingrediënten Ingrediënten om meer te verdienen met video door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl 06-15

Nadere informatie

Als je groen doet -> vertel het dan!

Als je groen doet -> vertel het dan! 10 Groene communicatie tips over jouw duurzame organisatie / initiatief Als je groen doet -> vertel het dan! 2. 3. 1. Zorg dat je verhaal klopt Als je wilt dat je duurzame inspanningen en het MVO beleid

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

Tips voor Succesvolle Productlancering

Tips voor Succesvolle Productlancering Tips voor Succesvolle Productlancering Door Welmoet Babeliowsky 2015-2016 Hallo! Ben je zelfstandige, coach, trainer of adviseur? Dan heb ik gelijk een vraag aan je! Stel je eens voor: Dat je een nieuw

Nadere informatie

Je Dit Is Wat Ik Wil! aanbod The Webinar Academy

Je Dit Is Wat Ik Wil! aanbod The Webinar Academy Je Dit Is Wat Ik Wil! aanbod The Webinar Academy 16-12-2014 1 Mensen zijn bang om te veel weg te geven 90% het waarom, 10% het hoe Tipsgewijs Topje van je ijsberg Verwijzen naar hoeveel meer je nodig hebt

Nadere informatie

Basis Boekpromotieplan

Basis Boekpromotieplan Basis Boekpromotieplan Inhoudsopgave Wat wil je met je boek? Waar sta je op dit moment, inventarisatie van je netwerken De rol van social media en je website Welke online en offline media zijn geschikt

Nadere informatie

De Ideale Combinatie van Content en Marketing

De Ideale Combinatie van Content en Marketing De Ideale Combinatie van Content en Marketing Content Marketing. De eerste keer dat ik over content marketing hoorde was in mijn eiwitpoeder.nl tijdperk zo n 10 jaar geleden. Je moet goede content schrijven,

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5 Inhoud Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen... 3 Mijn missie... 3 Wie ben ik?... 4 Help ik moet een blog!... 5 Waarom is bloggen goed voor je onderneming?... 5 Waarom is bloggen goed voor je klanten?...

Nadere informatie

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni 2019 Social media Social media wordt ongelooflijk veel gebruikt. 96% van de 35- tot 45- jarigen gebruiken sociale media Hoe gebruik ik social media? Boodschap bij de

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge MOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 2 De Manifesteer

Nadere informatie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Leer authentiek bloggen en trek meer klanten aan Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Backhuijs Communicatie 1 Les 2: Onderwerpen Les

Nadere informatie

Krijg klanten met jouw presentaties, webinars en filmpjes

Krijg klanten met jouw presentaties, webinars en filmpjes Krijg klanten met jouw presentaties, webinars en filmpjes Deze 3 punten zitten altijd in een klant wervende presentatie Of het nu een live presentatie, een webinar, of een filmpje is. 1. Laat ze contact

Nadere informatie

Partnerprogramma

Partnerprogramma Partnerprogramma 1 Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen boven de 40 te helpen fit, jong en slank te blijven op een natuurlijke manier EN Ik help je ook graag om een extra inkomen op

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge LOSLATEN MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 3 De Manifesteer

Nadere informatie

Maak er iets moois van enne succes & geniet! Hartelijke groet, Linda Spaanbroek.

Maak er iets moois van enne succes & geniet! Hartelijke groet, Linda Spaanbroek. Gefeliciteerd met de aanschaf van het boek Ondernemershout bestaat niet en het downloaden van dit onderdeel van de gratis online materialen. Super dat je stappen zet om op een makkelijker manier meer klanten

Nadere informatie

Succesvol deelnemen aan een beurs. Hoe doe je dat?

Succesvol deelnemen aan een beurs. Hoe doe je dat? WHITEPAPER Succesvol deelnemen aan een beurs. Hoe doe je dat? Deze whitepaper word je aangeboden door Alpha producties, totaal leverancier op het gebied van presentatie. Effectief resultaat Dag kan alleen

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 14 november 2016 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Gratis e-book/training/download aanbieden

Nadere informatie

sochicken - broeden op een leuker leven.

sochicken - broeden op een leuker leven. Steeds leuker worksheet 1 Je leven steeds leuker maken - in kleine stappen Ben je klaar om jezelf een kickstart te geven? Om je leven in een opwaartse spiraal te brengen in kleine, praktische stappen?

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL N A Ï S 2 0 1 7 I S S U E N O. 1 T I J D E L I J K G R A T I S NaïS Zine Download tijdelijk gratis Nieuw INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL Inhoud 1 2 : Waarom jij niet zonder deze zes geheimen

Nadere informatie

Heb je een vraag over

Heb je een vraag over Heb je een vraag over Promoten van mijn boek Een business bouwen rond mijn boek Ik wil weten hoe ik mijn boek kan laten bijdragen aan het succes van mijn bedrijf Ik wil mijn boek beter verkopen Ik wil

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

6 Marketing-trends voor Sharing knowledge Connecting people

6 Marketing-trends voor Sharing knowledge Connecting people 6 Marketing-trends voor 2019 Sharing knowledge Connecting people We zijn alweer over de helft van 2018, tijd om de balans op te maken en te kijken welke trends we kunnen verwachten voor komend jaar. In

Nadere informatie

Tijd voor jezelf maken

Tijd voor jezelf maken Tijd voor jezelf maken Zo blijf je energiek tijd voor jezelf maken pag. 2 Tijd voor jezelf maken Werken, een privéleven, een sociaal leven en misschien nog wel vrijwilligerswerk erbij. Je kunt wel dag

Nadere informatie

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine?

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Besef dat jouw bedrijf niet om jou draait maar om je doelgroep. Jij bent niet belangrijk, zij zijn belangrijk! Daarom schrijf je NOOIT een nieuwsbrief! In een nieuwsbrief staan

Nadere informatie

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen 5 Tips Hoe Jij Zonder Geld Aan Video Kan Beginnen Door Kevin Souwen De meeste ondernemers werken onnodig te hard Als eerst, heel erg bedankt voor het downloaden van mijn PDF! Het is mijn missie om een

Nadere informatie

genoeg is. Al wie stilletjes blijft wachten op aanmeldingen, groeit ook, maar traaaaaaaaaaaaaaaag.

genoeg is. Al wie stilletjes blijft wachten op aanmeldingen, groeit ook, maar traaaaaaaaaaaaaaaag. Teveel coaches vertellen je : maak een freebie promoot je freebie en verzamel emailadressen En terwijl dit inderdaad heel waar is, het is mijn ervaring dat dit niet genoeg is. Al wie stilletjes blijft

Nadere informatie

Jouw "over mij" pagina moet de plek zijn waar jouw ideale klanten het gevoel hebben dat ze een persoonlijk warm welkom krijgen.

Jouw over mij pagina moet de plek zijn waar jouw ideale klanten het gevoel hebben dat ze een persoonlijk warm welkom krijgen. Je over mij pagina is misschien wel de belangrijkste pagina op je website. Kijk maar eens in je website statistieken: het is vaak een van de meest gelezen pagina s. Als er één plek is waar jij wilt laten

Nadere informatie

Ga lekker zitten, maak het jezelf gemakkelijk Zet muziek op waar je rustig van wordt en neem de tijd om een paar keer diep in en uit te ademen.

Ga lekker zitten, maak het jezelf gemakkelijk Zet muziek op waar je rustig van wordt en neem de tijd om een paar keer diep in en uit te ademen. ME, MYSELF & I Om te beginnen... Ga lekker zitten, maak het jezelf gemakkelijk Zet muziek op waar je rustig van wordt en neem de tijd om een paar keer diep in en uit te ademen. Pak je opschrijfboekje en

Nadere informatie

LAURA S ONLINE VIDEOCHALLENGE

LAURA S ONLINE VIDEOCHALLENGE LAURA S ONLINE VIDEOCHALLENGE 1 Ontwikkel jezelf liefdevol met video in 9 dagen 2 DAG 1: ZICHTBAARHEID Maak een korte video waarin je jezelf voorstelt. Woei! Gelijk aan de slag Neem een kort moment voor

Nadere informatie

Design jezelf online

Design jezelf online Design jezelf online Gaat over jouw personal brand Ik gebruik de term personal brand, omdat dat beter de inhoud weergeeft als mijn persoonlijke merk. Personal brand -> wordt al ervaren als je uitstraling

Nadere informatie

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen

Nadere informatie

Producten en Services Product- en Programmalevering Checklist

Producten en Services Product- en Programmalevering Checklist Product- en Programmalevering Checklist BDF 6.6 - Werkblad - Product- en Programmalevering Checklist - Pagina 1 Afhankelijk van de online producten en/of programma s die je levert is er een groot verschil

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

Video marketing voor makelaars 7 tips

Video marketing voor makelaars 7 tips Video marketing voor makelaars 7 tips Dus je wilt beginnen met video marketing? Erg slim, want nog lang niet alle makelaars gebruiken video, terwijl 85% van de huizen verkopers aangeeft dat ze liever een

Nadere informatie

Werkboek. Hoe maak ik van een prospect een klant? Maak een succesvolle, wervende salescampagne!

Werkboek. Hoe maak ik van een prospect een klant? Maak een succesvolle, wervende salescampagne! Werkboek Hoe maak ik van een prospect een klant? Maak een succesvolle, wervende salescampagne! Inleiding Dit werkboek hoort bij deze basis online training over Werken met Autorespond. Als je mee hebt gedaan

Nadere informatie

2 7 T I P S O M T E G R O E I E N O P I N S T A G R A M

2 7 T I P S O M T E G R O E I E N O P I N S T A G R A M W W W. D M O N T H E R O A D. N L 2 7 T I P S O M T E G R O E I E N O P I N S T A G R A M D I R E C T T O E P A S B A A R O P J O U W A C C O U N T Vooraf Ik heb deze tips geschreven uit eigen ervaring.

Nadere informatie

HANDBOEK. Beautybusiness. Sylvia van Kuijk

HANDBOEK. Beautybusiness. Sylvia van Kuijk HANDBOEK Beautybusiness Sylvia van Kuijk Auteursrechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

Focussen & Plannen. een tool om jou hiermee te helpen

Focussen & Plannen. een tool om jou hiermee te helpen Focussen & Plannen een tool om jou hiermee te helpen Over deze planner Voor je ligt de Zakenmam Focus en Planningstool. et is mijn kado aan jou en ik wens je er veel plezier mee. Ik heb een video voor

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Social Media Marketing strategie

Social Media Marketing strategie Social Media Marketing strategie --= werkboek =-- 1. Bepaal je doelstelling Vaak zal SMM een onderdeel zijn van bestaande marketingcommunicatieplannen. Een extra kanaal om je doelgroep te bereiken. Soms

Nadere informatie

Meer fans, meer focus, meer klanten. Met Anne Raaymakers

Meer fans, meer focus, meer klanten. Met Anne Raaymakers Meer fans, meer focus, meer klanten Met Anne Raaymakers Je bent op de goede plek als je weet dat je jezelf en je bedrijf online beter moet presenteren, maar je weet niet zeker hoe je dat moet doen niet

Nadere informatie

LESBOEK LES 1 - Jouw idee & ideale klant

LESBOEK LES 1 - Jouw idee & ideale klant Superleuk dat je meedoet met de online cursus: Start je eigen Online Training! Online leren is hot! Je ziet steeds meer ondernemers kennis delen door het geven van Online Trainingen. Dit zal in de toekomst

Nadere informatie

KICK op meer klanten

KICK op meer klanten KICK op meer klanten Word gevonden met de KICK-methode Daisy Goddijn ebookpoint COLOFON KICK op meer klanten oktober 2011- Daisy Goddijn, ebookpoint Versie 1.1 Daisy Goddijn ebookpoint www.ebookpoint.nl

Nadere informatie

Het Netwerk Boek. Zakelijk Netwerken. Wie Wat Waar Waarom Hoe. Social Media Personal Branding Tips

Het Netwerk Boek. Zakelijk Netwerken. Wie Wat Waar Waarom Hoe. Social Media Personal Branding Tips Het Netwerk Boek Netwerk Boek Rob B. Tol Wie Wat Waar Waarom Hoe Zakelijk Netwerken Social Media Personal Branding Tips Success Stories Interviews Do s & Don ts Cases Voorbeelden Oefeningen Tests 3 Inhoud

Nadere informatie

SPETTERENDE AANBEVELINGEN L I E S B E T H D E K O R T E V A B E N E S U P P O R T

SPETTERENDE AANBEVELINGEN L I E S B E T H D E K O R T E V A B E N E S U P P O R T MAAK SPETTERENDE AANBEVELINGEN L I E S B E T H D E K O R T E V A B E N E S U P P O R T Waarom aanbevelingen? Heb jij al goede aanbevelingen op je website staan? Van die aanbevelingen waar nieuwe bezoekers

Nadere informatie

Next Step Videochallenge

Next Step Videochallenge Leer Ontspannen Video s Maken met Laura s Next Step Videochallenge Dag 1 Inhoud: 1a. Kies je videoformat 1b. Stel jezelf voor in een video 1a. Kies je videoformat Kies hieronder het format waar jij je

Nadere informatie

Wat maakt ons uniek? Geen inspiratie? De persoon waarover ik schrijf is... Iets wat ik leuk vind aan. Iets dat echt uniek is aan.

Wat maakt ons uniek? Geen inspiratie? De persoon waarover ik schrijf is... Iets wat ik leuk vind aan. Iets dat echt uniek is aan. 1 Wat maakt ons uniek? Werk in tweetallen voor deze activiteit. Geef de ander jouw activiteitenblad om op te schrijven en zorg dat je zijn/haar blad krijgt. Vul de onderstaande oefening in op het activiteitenblad

Nadere informatie

Zo wordt jouw website een online hit Inleiding. Veel succes! Groet, Jeroen Kuiper

Zo wordt jouw website een online hit  Inleiding. Veel succes! Groet, Jeroen Kuiper Inleiding Fijn dat je deze checklist hebt gedownload. Ik hou het simpel in deze korte pdf, zodat je in een paar minuten door hebt hoe jij je website kunt omtoveren tot een online hit. Dat is (waarschijnlijk)

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Lisa Westerman Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Lisa Westerman... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Lisa,

Nadere informatie

GRATIS Marketing & Sales Scan

GRATIS Marketing & Sales Scan GRATIS Marketing & Sales Scan BUILD YOUR BRAND LIVE YOUR BRAND BOOST YOUR BUSINESS 1 OPT IONS UNLIMITED 1. Over jou OVER JOU 1. Hoe lang ben je zelfstandig ondernemer? 2. Wat is je achtergrond? Wat deed

Nadere informatie

DE FACEBOOK CHALLENGE

DE FACEBOOK CHALLENGE DE FACEBOOK CHALLENGE Ontdek hoe wij meer dan 1.000.000 mensen hebben bereikt via een Facebook challenge.. De Facebook Challenge Je ziet ze tegenwoordig regelmatig voorbij komen op je tijdlijn. Ik had

Nadere informatie

Je toekomst? Die bepaal je zelf!

Je toekomst? Die bepaal je zelf! 030-7511900 Je toekomst? Die bepaal je zelf! Youfit@retail helpt je op weg. Je werkt met plezier in een winkel. Dat doe je misschien al jaren en het gaat je prima af. Maar denk je weleens na waar je over

Nadere informatie

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Inhoud Ik heb geen tijd om een ebook te schrijven!... 3 Waarom heb ik het recht om je dit te vertellen?... 4 Template voor schrijven

Nadere informatie

De informatie in deze download is namelijk erg waardevol. Met deze informatie weet ik zeker dat jouw teksten er beter uit komen te zien.

De informatie in deze download is namelijk erg waardevol. Met deze informatie weet ik zeker dat jouw teksten er beter uit komen te zien. Voorwoord Hier voor je ligt de 3 e editie met tips om klantaantrekkende teksten te schrijven. Ik hoop ECHT dat het niet een download is, waar je uiteindelijk niets mee doet. De informatie in deze download

Nadere informatie

BLOGARTIKEL STAPPENPLAN 19 STAPPEN: VAN IDEE, PROMOTIE EN VERDER

BLOGARTIKEL STAPPENPLAN 19 STAPPEN: VAN IDEE, PROMOTIE EN VERDER Een blogarikel maken is een kwesie van DOEN. Maar hoe? Waar begin je? Wat zijn handige stappen om te nemen? Waar moet je opleten? Wat doe je nadat je gepubliceerd hebt? Dit stappenplan geet de grote lijnen

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E S p r a n k e l p l a n I N H O U D S O P G A V E VOORDAT JE BEGINT... SPRANKELDOELEN VASTSTELLEN VISUALISEER JOUW SPRANKELJAAR VRAGEN DIE PIJN DOEN ZORG DAT JIJ ÉCHT GAAT SPRANKELEN! PLANNEN MAAR! OVER

Nadere informatie

EEN BRIEFING SCHRIJVEN DIE OOK ECHT CREATIVITEIT OPLEVERT?

EEN BRIEFING SCHRIJVEN DIE OOK ECHT CREATIVITEIT OPLEVERT? EEN BRIEFING SCHRIJVEN DIE OOK ECHT CREATIVITEIT OPLEVERT? Strategie Concept Creatie 10 handige stappen waar je elke conceptklus mee kunt starten! Hoe goed, scherp en speels een creatief van je afdeling

Nadere informatie

Bas Smeets page 1

Bas Smeets  page 1 Bas Smeets www.bsmeets.com page 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen idee wat hoe hun ideale

Nadere informatie

Werkboek LES 1. Je eerste E-Learning Programma

Werkboek LES 1. Je eerste E-Learning Programma Werkboek LES 1 Je eerste E-Learning Programma 1 LES 1 Wat e-learning voor jou als trainer of consultant kan betekenen en ook voor je klanten en de deelnemers aan je programma s. Les 1 2 Voor wie is e-learning

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen 11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen Iedereen met een website komt er vroeg of laat mee in aanraking. Hoe verander ik meer bezoekers in klanten? Met conversie dus. Conversie optimalisatie

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Beginnen met sociale media. E-learning Week van de Acupunctuur

Beginnen met sociale media. E-learning Week van de Acupunctuur Beginnen met sociale media E-learning Week van de Acupunctuur Inhoudsopgave 1) Over sociale media 2) Waarom sociale media? 3) Beginnen met Facebook en Twitter 4) Inspiratie 5) Sociale mediaplan maken 1)

Nadere informatie

Marketing vanuit je hart

Marketing vanuit je hart Waardecreatie en identiteitsmarketing Marketing vanuit je hart Voor zelfstandige ondernemers die hun droom najagen Ingrid Langen INHOUD 1. Inleiding 4 2. Wie moet het lezen 5 3. Het Waarom van dit boek

Nadere informatie