Waardekijksessie Vogelenbuurt, Driel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Waardekijksessie Vogelenbuurt, Driel"

Transcriptie

1 Waardekijksessie Vogelenbuurt, Driel Op vrijdag 12 december heeft de gemeente in samenwerking met Tauw een waardekijksessie georganiseerd voor de bewoners van de Vogelenbuurt in Driel. De deelnemende bewoners en ambtenaren zijin in gemengde groepjes door de wijk gelopen, onder leiding van Tauw. Hieruit zijn interessante punten gekomen die meegenomen moeten worden in de volgende stappen voor de herstructurering. Dit document dient als een geheugensteun van de bevindingen van die waardekijksessie.

2 Inrichting - De afwatering van het verhard oppervlak voldoet niet meer op veel plaatsen. Dit geeft vaak overlast in de vorm van plassen. - Sommige trottoirs zijn onnodig breed.

3 Inrichting - De voorrangsregeling is niet overal duidelijk op de kruisingen. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. - De verbreding van het trottoir bij de ingang van de school zorgt voor onveilige situaties. - Het halen en brengen van kinderen met de auto geeft veel overlast rondom de school. De ouders parkeren nu namelijk langs de kant van de weg.

4 Inrichting - De hoge snelheid van het autoverkeer vormt een probleem. - Het straatbeeld van de 30-kilometerzone oogt hetzelfde als het straatbeeld van de 50-kilometerzone. Hierdoor ontstaat verwarring over de maximale snelheid.

5 Inrichting - Punaises in de Patrijsstraat en de Baltussenweg werken niet en geven, door trillingen, schade aan omliggende huizen. - Parkeerplaatsen zijn niet goed verdeeld over de wijk. - Parkeerplaatsen zijn in sommige straten te klein.

6 Inrichting - Pleinen in de wijk worden niet optimaal benut.

7 Inrichting - Biggenruggen zijn slecht te zien in het donker: Hierdoor kunnen mensen erover struikelen. - Voor invaliden is de wijk niet goed toegankelijk.

8 Inrichting - Paaltjes zijn vaak overbodig en staan op onlogische plaatsen. - Sommige straten zijn onnodig afgesloten.

9 Inrichting Wensen + Punaises verwijderen. + Snelheidsremmende maatregelen treffen zonder drempels. + Toegankelijkheid voor invaliden en ouderen verbeteren. + Achterpaden opknappen.

10 Inrichting Wensen + Straten opnieuw open stellen voor auto s, maar met snelheidsbeperkende maatregelen. + Logische in- en uitstaplocaties voor het afzetten van kinderen bij de school creëren. + Meer parkeerplaatsen en die beter verdelen over de wijk. + De Patrijsstraat moet zo worden ingericht, dat er tijdens de jaarlijkse wielerronde zonder problemen overheen gereden kan worden.

11 Materiaalgebruik - Er zijn veel verschillende typen bestrating, in kleine vakken. Dit heeft een rommelig straatbeeld tot gevolg. - Het verhard oppervlak in de wijk is te groot ten opzichte van het groen.

12 Materiaalgebruik - Er is teveel asfalt in de wijk. - Inritblokken zijn te stijl. - Putdeksels zijn erg glad bij regen.

13 Materiaalgebruik Wensen + Hergebruik van bestaande rode klinkers. + Eenduidig materiaalgebruik. + Graag keperverband toepassen in de rijbaan.

14 Groen - Bloembakken zijn te groot en te hoog. - Beplanting in de wijk is niet bijzonder. - Boomkransen zijn te klein.

15 Groen Wensen + Onderhoudsarm groen aanleggen. + Bankjes op logische plekken aanbrengen. + Plantvakken in plaats van plantenbakken. + Meer (verschillende soorten) bomen plaatsen.

16 Verlichting - De wijk is te donker. - Lichtmasten staan op onhandige plekken.

17 Verlichting Wensen + Verlichting beter integreren in het ontwerp. + Lichtmast en armaturen mooi vormgeven.

18 Ontmoetingsplekken - De speeltuin nodigt niet uit om in te spelen. - Er is sprake geweest van overlastgevende hangjeugd. - Het pleintje bij de garages wordt gebruikt als voetbalveld door de jeugd, omdat er geen andere sportplek is.

19 Ontmoetingsplekken Wensen + Pleintjes gezelliger en functioneler maken. + Garageboxen opknappen. + Meer speelplaatsen creëren met natuurlijke materialen. + Een hangplek voor ouderen creëren.

20 Water - Er is geen oppervlaktewater in de wijk.

21 Water Wensen + In de nieuwe ontwikkelingen spelen met water.

22 Algemeen Wensen + Jongeren bij het ontwerp betrekken. + Erf-afscheidingen op laten knappen door de bewoners zelf. + Geen vrachtwagens meer in de wijk.

Goede straten en fijne plekken in Engboogerd

Goede straten en fijne plekken in Engboogerd Goede straten en fijne plekken in Engboogerd 28 en 30 augustus 2018 10 september 2018 Aanscherping en aanvulling ontwerpprincipes Basisprofiel wijk Engboogerd Wijkprogramma 7 ONTWERPPRINCIPES Verbeterpunten

Nadere informatie

Opwaarderen openbare ruimte Amalia van Solmsstraat en omgeving

Opwaarderen openbare ruimte Amalia van Solmsstraat en omgeving Opwaarderen openbare ruimte Amalia van Solmsstraat en omgeving Agenda 1. Inloop 2. Korte algemene toelichting op het project 3. Ideeën vanuit de bewoners 4. Samenvatting 5. Afsluiting 19:15 uur tot 19:30

Nadere informatie

Maak van de Noordzijde Zoom eenrichtingsverkeer. Het is akelig smal als auto, bus en fietser elkaar moeten passeren.

Maak van de Noordzijde Zoom eenrichtingsverkeer. Het is akelig smal als auto, bus en fietser elkaar moeten passeren. Formulier nummer Vraag/ Opmerking Onderwerp 1 1 Bomen Reactie Antwoord Gemeente De bestaande bomen te sparen en waar mogelijk nieuwe bomen bij te Het uitgangspunt voor het ontwerp is geweest om zoveel

Nadere informatie

INVENTARISATIE KNELPUNTEN EN OPLOSSINGSRICHTINGEN HOOGSTRAAT BERLICUM

INVENTARISATIE KNELPUNTEN EN OPLOSSINGSRICHTINGEN HOOGSTRAAT BERLICUM Uitgevoerd door ruim 75 betrokken buurtbewoners in samenwerking met CDA en VVD December 2017 INVENTARISATIE KNELPUNTEN EN OPLOSSINGSRICHTINGEN HOOGSTRAAT BERLICUM INPUT ALGEMEEN Knelpunten die van plein

Nadere informatie

Verslag werksessie verkeersmaatregelen Bisschopstraat (7 december 2017)

Verslag werksessie verkeersmaatregelen Bisschopstraat (7 december 2017) Verslag werksessie verkeersmaatregelen Bisschopstraat (7 december 2017) Op donderdag 7 december heeft de gemeente Dinkelland een werksessie georganiseerd met omwonenden en ondernemers rond de Bisschopsstraat,

Nadere informatie

Toelichting op concept Voorlopig Ontwerp Rozenprieelstraat e.o.

Toelichting op concept Voorlopig Ontwerp Rozenprieelstraat e.o. Toelichting op concept Voorlopig Ontwerp Rozenprieelstraat e.o. Betreffende straten: Linschotenstraat tot Rozenprieelstraat, Rozenprieelstraat tussen Linschotenstraat en Van Marumstraat, het toegangspad

Nadere informatie

Toelichting op concept Voorlopig Ontwerp Julianastraat e.o.

Toelichting op concept Voorlopig Ontwerp Julianastraat e.o. Toelichting op concept Voorlopig Ontwerp Julianastraat e.o. Betreffende straten: Julianastraat, Stolbergstraat, Koninginneweg, Tweede Emmastraat, Eerste Emmastraat en Tempeliersstraat tot Van Eedenstraat.

Nadere informatie

Bomen. Uitwerking enquête Meervalweg/Schuttebreek/Marsenbreek. Januari De enquête is ingevuld door 55 personen. Conclusie:

Bomen. Uitwerking enquête Meervalweg/Schuttebreek/Marsenbreek. Januari De enquête is ingevuld door 55 personen. Conclusie: Uitwerking enquête Meervalweg/Schuttebreek/Marsenbreek Januari 2019 De enquête is ingevuld door 55 personen. Bomen Alle bomen graag houden en liefst meer bomen in de wijk. Beplanting Meer groen in de straat.

Nadere informatie

Burgerschouw wijk 4 Oost-Souburg en Ritthem

Burgerschouw wijk 4 Oost-Souburg en Ritthem Burgerschouw wijk 4 Oost-Souburg en Ritthem 29-3-2017 Inleiding Op 29 maart 2017 heeft de 1e burgerschouw 2017 in de wijk Oost-Souburg en Ritthem plaatsgevonden. In overleg met de deelnemers is besloten

Nadere informatie

Bijlage 2M Maatregelen

Bijlage 2M Maatregelen Bijlage 2M Maatregelen Afstudeeropdracht Revitalisatie Zonnemaat Inhoud bijlage: Maatregelen met voor- en nadelen Schetsen van enkele maatregelen (8 pagina s inclusief voorblad) Maatregelen met voor- en

Nadere informatie

Enquêteresultaten Esdoornlaan Soest-Zuid

Enquêteresultaten Esdoornlaan Soest-Zuid Enquêteresultaten Esdoornlaan Soest-Zuid Inhoud Vertegenwoordiging respondenten. Enquêteresultaten: Autovoorzieningen. Voetgangersvoorzieningen. Fietsvoorzieningen. Opmerkingen. Algemeen. Resumé bevindingen.

Nadere informatie

Masterplan en Stedenbouwkundig Programma van Eisen Bloemenweide Noord

Masterplan en Stedenbouwkundig Programma van Eisen Bloemenweide Noord #1 Gestart: zondag 12 juli 2015 13:28:37 Laatst gewijzigd: zondag 12 juli 2015 13:44:01 Bestede tijd: 00:15:24 Helaas is bij alle varianten tot nu steeds een onhaalbare ingang getekend vanaf het pleintje

Nadere informatie

Kansen voor inrichting van Julianastraat e.o. Bijeenkomst 25 mei 2016

Kansen voor inrichting van Julianastraat e.o. Bijeenkomst 25 mei 2016 Kansen voor inrichting van Julianastraat e.o. Bijeenkomst 25 mei 2016 Ontwerpsessie Eerste Emmastraat en Tempeliersstraat Indrukken van de buurt - Fijne leefomgeving - Karakteristieke/monumentale panden

Nadere informatie

Sessie 2: WENSEN VERKEER

Sessie 2: WENSEN VERKEER Sessie 2: WENSEN VERKEER FIETSEN 17x 3,5x 53x 13x 3x : Autovrij! 7,5x Toelichting: Gedeeld gebruik van de straat Shared space kan net niet Gedeeld gebruik: o Meer balans voet/fiets Fijn: straat 1 niveau,

Nadere informatie

Gemeente Sliedrecht. Rioolvervanging Schilderswijk. Verslag informatie-avonden 8 en 15 oktober 2008

Gemeente Sliedrecht. Rioolvervanging Schilderswijk. Verslag informatie-avonden 8 en 15 oktober 2008 Gemeente Sliedrecht Rioolvervanging Schilderswijk Verslag informatie-avonden 8 en 15 oktober 2008 Inleiding Op 8 en 15 oktober jl. zijn in het kader van de rioolvervanging in de Schilderswijk door de gemeente

Nadere informatie

Sessie 2: WENSEN VOETGANGER & VERBLIJF

Sessie 2: WENSEN VOETGANGER & VERBLIJF Sessie 2: WENSEN VOETGANGER & VERBLIJF RUIMTE VOOR VOETGANGERS 25x 62,5x 5x 12,5x Toelichting: Gedeeld gebruik van de straat Teveel fietsers voor gedeeld gebruik. Voetganger delft onderspit Op zaterdag/zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Uitnodiging inloopbijeenkomst voor het voorlopig ontwerp Gemeente Lelystad heeft het voorlopig ontwerp voor de onderhoudswerkzaamheden in uw wijk gereed. Het

Nadere informatie

Verslaglegging De Rietvink Bewonersavonden ronde maart

Verslaglegging De Rietvink Bewonersavonden ronde maart Verslaglegging De Rietvink Bewonersavonden ronde maart Woensdag 25 maart sessie 1 Lichtrood De Blauwe Tram, 11 bewoners Opmerkingen Verkeer en parkeren De parkeerdruk is hoog. Bewoners hebben vaak zelf

Nadere informatie

Toelichting op concept Voorlopig Ontwerp Floraplein e.o.

Toelichting op concept Voorlopig Ontwerp Floraplein e.o. Toelichting op concept Voorlopig Ontwerp Floraplein e.o. Betreffende straten: Floraplein, Florapark en Hazepaterslaan In deze toelichting op het concept voorlopig ontwerp (VO) schetsen we eerst de algemene

Nadere informatie

Reactie gemeente op uw vragen en opmerkingen over de wijk

Reactie gemeente op uw vragen en opmerkingen over de wijk Reactie gemeente op uw vragen en opmerkingen over de wijk Hieronder ziet u alle ontvangen opmerkingen n.a.v. de wijkschouw en ontvangen reacties tijdens de inwonersmiddag/avond 21 juni. Met achter elke

Nadere informatie

Herinrichting Dorpsstraat Haringhuizen

Herinrichting Dorpsstraat Haringhuizen Herinrichting Dorpsstraat Haringhuizen 12 maart 2019 Ontwerp Welkom Bewoners van de Dorpsstraat te Haringhuizen Gemeente Hollands Kroon Niels Groen Bewonersavond 1 Gezamenlijk invulling geven aan het ontwerp

Nadere informatie

Resultaten gebruikersenquête Zwerfkei Licht door de bomen

Resultaten gebruikersenquête Zwerfkei Licht door de bomen Resultaten gebruikersenquête Zwerfkei Licht door de bomen De enquête is opgesteld door: Marijke van Winsum-Westra, Secretaris wijkplatform Hoogenhof Met medewerking van: Tom van Zuijlen, wonend in de Zwerfkei

Nadere informatie

Informatieavond Groot Onderhoud. 10 juni 2009

Informatieavond Groot Onderhoud. 10 juni 2009 Informatieavond Groot Onderhoud 10 juni 2009 PROGRAMMA 19.15 19.30 uur 19.30 19.45 uur 19.45 20.15 uur 20.15 20.45 uur 20.45 20.45 21.45 uur : Ontvangst : Inleiding (Karin Blekkingh) : Presentatie (Jan

Nadere informatie

Inventarisatie van verkeersknelpunten en oplossingen in de omgeving van Buytewech-Noord Verslag 25 april p 1

Inventarisatie van verkeersknelpunten en oplossingen in de omgeving van Buytewech-Noord Verslag 25 april p 1 Inventarisatie van verkeersknelpunten en oplossingen in de omgeving van Buytewech-Noord Verslag 25 april 2018 p 1 Tijdens participatiebijeenkomsten is een aantal keren aangegeven dat niet alleen gekeken

Nadere informatie

Presentatie bewonersbijeenkomst Midden (Vogelbuurt)

Presentatie bewonersbijeenkomst Midden (Vogelbuurt) Herinrichting J.J. Allanstraat Zuideinde Vogelbuurt Presentatie bewonersbijeenkomst Midden (Vogelbuurt) Inhoud 1. Korte terugblik 2. Resultaten participatiewebsite 3. Algemene thema s 4. Gebiedsspecifieke

Nadere informatie

Reactienota Ontwerp rioleringswerkzaamheden Bosweistraat e.o. te Bemmel Inloopavond 13 juli 2016

Reactienota Ontwerp rioleringswerkzaamheden Bosweistraat e.o. te Bemmel Inloopavond 13 juli 2016 1 Mochten de bomen gekapt worden, kan dan het hout beschikbaar getseld worden voor de beowners als kachelhout Nee, als er bomen gekapt worden wordt het hout afgevoerd door de aannemer. 2 Gaan de nutspartijen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44

Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44 Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44 Informatie over het definitief ontwerp Met deze nieuwsbrief informeren wij u over het definitief ontwerp voor Karveel 37, 43 en 44. Op de informatiebijeenkomst van 29 november

Nadere informatie

Snelfietsroute Arnhem - Wageningen. Oosterbeek

Snelfietsroute Arnhem - Wageningen. Oosterbeek Snelfietsroute Arnhem - Wageningen Oosterbeek Programma van de avond Opening door wethouder J. Verstand Voorstelronde Presentatie doel en tracé snelfietsroute door mw. A. Stienstra projectleider Provincie

Nadere informatie

Notulen Informatie avond 3 hoven Nellestein

Notulen Informatie avond 3 hoven Nellestein Sector Wijkbeheer Notulen 3 hoven Nellestein Datum bijeenkomst 17 november 2010 Plaats Woon- en zorgcentrum Nellestein, Lopikhof 1 Pagina 1 van 6 Onderwerp Agenda Groot onderhoud rondom parkeergarages

Nadere informatie

Herinrichting Velserduinplein

Herinrichting Velserduinplein INSPRAAKDOCUMENT Herinrichting Velserduinplein gemeente Velsen juni 2017 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 2. Inspraakreacties en standpunten college 3. Conclusie 1. INLEIDING Begin 2016 heeft het college besloten

Nadere informatie

ALSMEDE DE STANDPUNTEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS HIEROP

ALSMEDE DE STANDPUNTEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS HIEROP EINDVERSLAG VAN DE INSPRAAKPERIODE MET DAARIN OPGENOMEN DE INSPRAAK- REACTIES M.B.T. DE ONDERHOUDSWERKZAAMHEDEN IN DE MOESKES, NAMENSTRAAT, VLAANDERENSTRAAT en LUXEMBURGSTRAAT ALSMEDE DE STANDPUNTEN VAN

Nadere informatie

HERENLAAN VINKEVEEN VO BUITENRUIMTE

HERENLAAN VINKEVEEN VO BUITENRUIMTE VO BUITENRUIMTE INHOUD VOORWOORD INVENTARISATIE & ANALYSE MODELLEN STUDIE ONTWERP MATERIALISERING & DETAILS COLOFON VOORWOORD Ontwikkelings Maatschappij Buitenveldert (OMB) heeft onlangs een uniek perceel

Nadere informatie

Tevreden over Weerdestein

Tevreden over Weerdestein Tevreden over Weerdestein Stadsbeheer van de gemeente Dordrecht is verantwoordelijk voor een goede uitvoering van rioolvervanging en herinrichtingsprojecten. Het gaat hierbij niet alleen om technische

Nadere informatie

Voorlopig ontwerp Herinrichting Platte Daken Zuid

Voorlopig ontwerp Herinrichting Platte Daken Zuid Voorlopig ontwerp Herinrichting Platte Daken Zuid Programma 1. Het project 2. Voorlopig plan 3. Van der Duyn van Maasdamstraat 4. Van Hogendorpstraat en plein 5. Van Limburg Stirumstraat 6. Werkzaamheden

Nadere informatie

Herinrichtingsplan Schoutenhoek/Rentmeestershoef

Herinrichtingsplan Schoutenhoek/Rentmeestershoef Herinrichtingsplan Schoutenhoek/Rentmeestershoef Programma: 1. Opening (Wethouder Delhez) 2. Toelichting proces (Wim Althuizen) 3. Toelichting ontwerp (Henk Oosterink) 4. Pauze (nader bezien tekeningen)

Nadere informatie

PLATEAU. Toepassingsgebied -In verblijfsgebieden (erftoegangswegen) binnen en buiten de bebouwde kom.

PLATEAU. Toepassingsgebied -In verblijfsgebieden (erftoegangswegen) binnen en buiten de bebouwde kom. PLATEAU -Hoogteverschil 12 cm of 8 cm bij busroute. -Aanduiding met taludstrepen -Lengte middenstuk tussen de hellingen 5,00 m. -Hellingen binnen de bebouwde kom: sinusvormig met een lengte van 2.40 m

Nadere informatie

Resultaat enquête en uitwerking Voorlopig Onderhoudsplan Mariahoeve

Resultaat enquête en uitwerking Voorlopig Onderhoudsplan Mariahoeve Resultaat enquête en uitwerking Voorlopig Onderhoudsplan Mariahoeve Vraag 2: Naar welke beplanting gaat uw voorkeur uit (meerdere antwoorden mogelijk)? Behoud van de in blokvorm geknipte hagen 79 Gazon

Nadere informatie

Verslag van de ter visie legging van het schetsontwerp Lange Tiendweg te Papendrecht.

Verslag van de ter visie legging van het schetsontwerp Lange Tiendweg te Papendrecht. GEMEENTE PAPENDRECHT Verslag van de ter visie legging van het schetsontwerp Lange Tiendweg te Papendrecht. Bijlage 3: Ingekomen zienswijze en gemeentelijke reactie Ingekomen zienswijzen: Gemeentelijke

Nadere informatie

Vragen en opmerkingen bewoners en ondernemers

Vragen en opmerkingen bewoners en ondernemers Vragen en opmerkingen bewoners en ondernemers In de onderstaande tabel staan alle wensen/iceeën die bewoners en ondernemers hebben aangedragen tijdens de informatieavonden of via email. In de vierde kolom

Nadere informatie

Overzicht van de wensen en ideeën van de 4 gevormde werkgroepen tijdens de informatie avond Herinrichting Kaai en omgeving op 24 2 2016

Overzicht van de wensen en ideeën van de 4 gevormde werkgroepen tijdens de informatie avond Herinrichting Kaai en omgeving op 24 2 2016 Overzicht van de wensen en ideeën van de 4 gevormde werkgroepen tijdens de informatie avond Herinrichting Kaai en omgeving op 24 2 2016 Werkgroep: De Kaai gebruik Beleving - Sfeerverlichting Parkeren -

Nadere informatie

Bewonersavond Nieuwstraat 29 maart T-splitsing maken tussen de Damhouderstraat/Nieuwstraat.

Bewonersavond Nieuwstraat 29 maart T-splitsing maken tussen de Damhouderstraat/Nieuwstraat. Bewonersavond Nieuwstraat 29 maart 2017 Nr. Suggesties/voorstellen 1. T-splitsing maken tussen de Damhouderstraat/Nieuwstraat. Follow-up gemeente Geen bomen tussen de parkeerplaatsen, mede voor veiligheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief Lelystad Haven

Nieuwsbrief Lelystad Haven Nieuwsbrief Lelystad Haven Informatie over het definitief ontwerp Met deze nieuwsbrief informeren wij u over het definitief ontwerp voor het groot onderhoud van Lelystad Haven. Op de informatiebijeenkomsten

Nadere informatie

Dorpsstraat vragen en antwoorden Wat is het doel van de reconstructie?

Dorpsstraat vragen en antwoorden Wat is het doel van de reconstructie? Wat is het doel van de reconstructie? - verbeteren leefomgeving bewoners - kwaliteit van het wegdek verbeteren - optimaliseren inrichting van de weg Zijn er nog andere zaken die nu tegelijkertijd aangepakt

Nadere informatie

Reactienota Reconstructie Waaloord

Reactienota Reconstructie Waaloord Reactienota Reconstructie Waaloord Inleiding Het project Reconstructie Waaloord is in 2017 gestart. We gaan aan de slag in uw buurt! De verminderde kwaliteit van het riool en de slechte waterafvoer van

Nadere informatie

Input en antwoorden n.a.v. het Reactieformulier Ontwerp Project Kolksloot Projectleider: Wim Wilms CONTACT: kolksloot@over-gemeenten.

Input en antwoorden n.a.v. het Reactieformulier Ontwerp Project Kolksloot Projectleider: Wim Wilms CONTACT: kolksloot@over-gemeenten. Vraag 1: Continue wateroverlast in de kruipruimte bij regen, graag onderzoeken waardoor dit gebeurd. De vermoedelijk oorzaak is dat de grond onder de woning, net als de overige grond, in de loop van de

Nadere informatie

Aan de bewoner(s) van Gondel 10 t/m 15 en 17. Geachte heer, mevrouw,

Aan de bewoner(s) van Gondel 10 t/m 15 en 17. Geachte heer, mevrouw, Aan de bewoner(s) van Gondel 10 t/m 15 en 17 Geachte heer, mevrouw, Met deze brief informeren wij u over het definitieve ontwerp van het groot onderhoud in uw wijk. Daarnaast treft u informatie aan over

Nadere informatie

https://www.facebook.com/wateroverlastweverstraat/ AANPAK WATEROVERLAST PRESENTATIE VOORONTWERP WATEROVERLAST EN HERINRICHTING WEVERSTRAAT

https://www.facebook.com/wateroverlastweverstraat/ AANPAK WATEROVERLAST PRESENTATIE VOORONTWERP WATEROVERLAST EN HERINRICHTING WEVERSTRAAT https://www.facebook.com/wateroverlastweverstraat/ AANPAK WATEROVERLAST PRESENTATIE VOORONTWERP WATEROVERLAST EN HERINRICHTING WEVERSTRAAT PROGRAMMA INTRO PRESENTATIE VOORONTWERP (ROB VAN DER ZON) (BAS

Nadere informatie

Enquêteresultaten Van Beuningenlaan Soest-Zuid

Enquêteresultaten Van Beuningenlaan Soest-Zuid Enquêteresultaten Van Beuningenlaan Soest-Zuid 1 Inhoud Vertegenwoordiging respondenten. Enquêteresultaten: Autovoorzieningen Voetgangersvoorzieningen Fietsvoorzieningen Bomen Algemeen Opmerkingen Resumé

Nadere informatie

Verslag inloopavond herinrichting openbaar gebied rond Park Bolnes

Verslag inloopavond herinrichting openbaar gebied rond Park Bolnes Verslag inloopavond herinrichting openbaar gebied rond Park Bolnes Op woensdag 23 september 2015 heeft de gemeente een inloopavond georganiseerd over de herinrichting van het openbaar gebied van de Van

Nadere informatie

BIJEENKOMST ONTWERP KERKLAAN - 19 JUNI 2017

BIJEENKOMST ONTWERP KERKLAAN - 19 JUNI 2017 BIJEENKOMST ONTWERP KERKLAAN - 19 JUNI 2017 Focus voor 2016 VIJVERHOF, CAPELLE AAN DEN IJSSEL GREX PRESENTATIE 2 1. Inleiding Yücel Özmen, programmamanager bij de gemeente Capelle aan den IJssel, heet

Nadere informatie

VRAGEN & ANTWOORDEN Grote aanpak Sterrenbuurt. Colofon. Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht

VRAGEN & ANTWOORDEN Grote aanpak Sterrenbuurt. Colofon. Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht VRAGEN & ANTWOORDEN Grote aanpak Sterrenbuurt Colofon Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht www.zwijndrecht.nl T 14078 Vormgeving en fotografie Estay creatief communicatiebureau

Nadere informatie

Verslag en resultaten. Burgerschouw wijk 1 Paauwenburg

Verslag en resultaten. Burgerschouw wijk 1 Paauwenburg Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 1 Paauwenburg 6-9-2017 Inleiding Op 6 september 2017 heeft de 2e burgerschouw 2017 in de wijk Paauwenburg plaatsgevonden. In overleg met de deelnemers is besloten

Nadere informatie

Toelichting bij kaart

Toelichting bij kaart Definitief Ontwerp Fietsstraat Cremerstraat Juni 2016 Toelichting bij kaart Voorgeschiedenis November 2013 neemt de gemeenteraad een amendement aan waarmee 1 miljoen euro wordt vrijgemaakt om de beginnen

Nadere informatie

HOOFDSTRAAT S GRAVENMOER

HOOFDSTRAAT S GRAVENMOER HOOFDSTRAAT S GRAVENMOER Plenaire avond 1 05-06-2019 AGENDA 1. Terugblik en uitgangspunten Verkeersplan s Gravenmoer 2. Toelichting ontwerp 3. Plenaire sessie 4. Conclusies 5. Afsluiting PROBLEMATIEK HOOFDWEGEN

Nadere informatie

Tekst sticker Aantal briefjes Aantal punten. Pin automaat. 7 3 Pinautomaat 7 3 Algemene punten 0

Tekst sticker Aantal briefjes Aantal punten. Pin automaat. 7 3 Pinautomaat 7 3 Algemene punten 0 Thema kern Totaal 15 4 Tekst sticker Aantal briefjes Aantal punten Pin automaat. 7 3 Pinautomaat 7 3 Overlast 5 1 Buitenkachels en barbeques bestrijden. 1 0 Kachels en vuurkorven in de bebouwdekom bestrijden.

Nadere informatie

Annen Categorisering van wegen

Annen Categorisering van wegen Annen Categorisering van wegen Inrichten op verblijfsfuncties Bij de inrichting van de wegen in het dorpsgebied van Anloo is de categorisering als erftoegangsweg uitgangspunt. In die categorie is de verblijfsfunctie

Nadere informatie

Bewonersbijeenkomst Hollandsche IJssel 25 september 2016

Bewonersbijeenkomst Hollandsche IJssel 25 september 2016 Bewonersbijeenkomst Hollandsche IJssel 25 september 2016 1 Inleiding Onno de Vries, communicatieadviseur bij de gemeente Capelle aan den IJssel, heet iedereen van harte welkom. Hij vertelt dat de bijeenkomst

Nadere informatie

: Reactienota n.a.v. inloopbijeenkomst rioolvervanging en afkoppeling Het Hooijerink fase 2 (Reigerstraat)

: Reactienota n.a.v. inloopbijeenkomst rioolvervanging en afkoppeling Het Hooijerink fase 2 (Reigerstraat) Reactienota Datum: : 03 juli 2015 Aan : Openbaar Kopie aan : - Van Onderwerp: : Gijs Flink : Reactienota n.a.v. inloopbijeenkomst rioolvervanging en afkoppeling Het Hooijerink fase 2 (Reigerstraat) Onderhoud

Nadere informatie

Kwaliteit openbare ruimte Nijmegen Het Marikenniveau

Kwaliteit openbare ruimte Nijmegen Het Marikenniveau Kwaliteit openbare ruimte Nijmegen Het Marikenniveau Wat kunnen bewoners en ondernemers verwachten van het basisniveau van onderhoud? Voor participatie Een veilige, toegankelijke openbare ruimte waar mensen

Nadere informatie

12 februari Bijeenkomst Project Couwenhoven

12 februari Bijeenkomst Project Couwenhoven 12 februari 2019 Bijeenkomst Project Couwenhoven projectgebied proces tot nu toe Buurtgesprekken Webpagina Couwenhoven Beleid van de gemeente Technische randvoorwaarden Veldbezoek en analyse Samen input

Nadere informatie

Schetsontwerp Herinrichting Dorpsstraat HARMELEN VLECHTEND LINT

Schetsontwerp Herinrichting Dorpsstraat HARMELEN VLECHTEND LINT Schetsontwerp Herinrichting Dorpsstraat HARMELEN VLECHTEND LINT Bureau B+B stedebouw en landschapsarchitectuur 11 juni 2014 Harmelen kerkplein jaagpad entree landelijke weg langs Leidse Rijn dorpsstraat

Nadere informatie

Meedhuizen Verwerking vragenlijst op de Droomavond 19 juni

Meedhuizen Verwerking vragenlijst op de Droomavond 19 juni Meedhuizen Verwerking vragenlijst op de Droomavond 19 juni 29-06-2018 Vragenlijsten Veiligheid - voetganger pag. 6 - fietser - automobilist Parkeren pag. 12 Groen pag. 16 Routes en Toegankelijkheid pag.

Nadere informatie

Project: Aanpak openbare ruimte Taagdreef en omgeving. Hier komt tekst. Utrecht.nl

Project: Aanpak openbare ruimte Taagdreef en omgeving. Hier komt tekst. Utrecht.nl Project: Aanpak openbare ruimte Taagdreef en omgeving Hier komt tekst Hier 29 oktober komt ook 2018 tekst Programma avond Korte inleiding Terugblik Resultaten van de enquête Uit elkaar in groepen - Hildebranddreef

Nadere informatie

Aan de bewoner(s) Beste bewoner(s) van Park Krayenhoff,

Aan de bewoner(s) Beste bewoner(s) van Park Krayenhoff, Aan de bewoner(s) Beste bewoner(s) van Park Krayenhoff, Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen binnen uw woonwijk die al op korte termijn zullen starten en waarvan wij u graag met deze brief op de hoogte willen

Nadere informatie

Belevingsscan Ganzenwei

Belevingsscan Ganzenwei Belevingsscan Ganzenwei Opmerkingen en wensen Verwerking Type activiteit Wijze van verwerking in SO Privé parkeerplaatsen en bezoekersparkeerplaatsen maximalisatie parkeren Ontwerpwerkzaamheden Oranjewoud

Nadere informatie

Groot onderhoud Stedenwijk Midden Zuid, Fase 3. Reactieformulieren binnengekomen op de Extra bewonersbijeenkomst van 8 mei 2018.

Groot onderhoud Stedenwijk Midden Zuid, Fase 3. Reactieformulieren binnengekomen op de Extra bewonersbijeenkomst van 8 mei 2018. Groot onderhoud Stedenwijk Midden Zuid, Fase 3 Reactieformulieren binnengekomen op de Extra bewonersbijeenkomst van 8 mei 2018. Hieronder de reacties op uw wensen, ideeën en suggesties. Wij hebben geprobeerd

Nadere informatie

SPEERPUNTEN 2017 WIJKVERENIGING BERG EN BOS Uitkomsten enquête onder alle bewoners

SPEERPUNTEN 2017 WIJKVERENIGING BERG EN BOS Uitkomsten enquête onder alle bewoners SPEERPUNTEN 2017 WIJKVERENIGING BERG EN BOS Uitkomsten enquête onder alle bewoners Rapportage 22-3-2017 INHOUD 0. Over de enquête Inleiding Deelname Vraagstelling Wijze van rapporteren 1. Pluspunten van

Nadere informatie

Kamerlingh Onnesstraat e.o. 6 februari 2019 Amersfoort

Kamerlingh Onnesstraat e.o. 6 februari 2019 Amersfoort Kamerlingh Onnesstraat e.o. 6 februari 2019 Amersfoort Adviesbureau Haver Droeze BNT Muurhuizen 165, 3811 EG Amersfoort T (033) 461 35 35 info@haverdroeze.nl haverdroeze.nl PROGRAMMA Welkom Deel 1: Presentatie

Nadere informatie

Impressie Rivierweg-Midden. Rivierweg-Midden en Lepelaarsingel Bijeenkomst 23 april 2018

Impressie Rivierweg-Midden. Rivierweg-Midden en Lepelaarsingel Bijeenkomst 23 april 2018 Impressie Rivierweg-Midden Rivierweg-Midden en Lepelaarsingel Bijeenkomst 23 april 2018 1 Algemeen Inleiding Yücel Özmen, projectleider van het project Centrumring, heet alle aanwezigen van harte welkom

Nadere informatie

Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 5 Middengebied (woensdag-ploeg)

Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 5 Middengebied (woensdag-ploeg) Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 5 Middengebied (woensdag-ploeg) 27-9-2017 Inleiding Op 27 september 2017 heeft de 2e burgerschouw in de wijk Middengebied (Oostelijk gedeelte) plaatsgevonden. Er

Nadere informatie

Communicatieverslag Kievitstraat e.o. te Boskoop

Communicatieverslag Kievitstraat e.o. te Boskoop Communicatieverslag Kievitstraat e.o. te Boskoop communicatieavond 16 juli 2014 - De Plataan te Boskoop Aanwezig namens de gemeente: A. Wijma (projectleider) K. van Kampen (ontwerper) F. Slakhorst (riooldeskundige)

Nadere informatie

Afweging: het ontwerp Voor het ontwerp van de openbare inrichting hebben de onderstaande zaken als basis gediend:

Afweging: het ontwerp Voor het ontwerp van de openbare inrichting hebben de onderstaande zaken als basis gediend: Samenvatting: Inleiding: De aanleiding voor het project is de noodzakelijke rioolvervanging in de Norbertijnerstraat en de Schanswijk. De riolering verkeert in een slechte staat. De vervanging van het

Nadere informatie

HERINRICHTINGSMOGELIJKHEDEN KAREL DOORMANSTRAAT PR. MARIJKESTRAAT PR. MARGRIETSTRAAT. 11 juli 2018 INFORMATIEAVOND 1

HERINRICHTINGSMOGELIJKHEDEN KAREL DOORMANSTRAAT PR. MARIJKESTRAAT PR. MARGRIETSTRAAT. 11 juli 2018 INFORMATIEAVOND 1 HERINRICHTINGSMOGELIJKHEDEN KAREL DOORMANSTRAAT PR. MARIJKESTRAAT PR. MARGRIETSTRAAT INFORMATIEAVOND 1 PROGRAMMA 1. Stand van zaken herstructurering Wieringerwerf 2. Stand van zaken vernieuwen riolering

Nadere informatie

Bezoekadres. E-mail. Aan de bewoners van: Breitnerweg, Joh. Bosboomlaan 22, J.H. Weissenbruchweg 8 t/m 19, J. van Ruisdaellaan 44

Bezoekadres. E-mail. Aan de bewoners van: Breitnerweg, Joh. Bosboomlaan 22, J.H. Weissenbruchweg 8 t/m 19, J. van Ruisdaellaan 44 Datum Bijlage(n) 17 mei 2011 1 Verzonden 18 MEI 2011 Ons kenmerk 461617 I bm Behandeld door M.J. Hin Uw brief van Doorkiesnummer 023-5485769 Uw kenmerk Onderwerp Riolering Breitnerweg Aan de bewoners van:

Nadere informatie

Informatieavond Groot Onderhoud. 15 juni 2009

Informatieavond Groot Onderhoud. 15 juni 2009 Informatieavond Groot Onderhoud 15 juni 2009 PROGRAMMA 19.15 19.30 uur 19.30 19.45 uur 19.45 20.15 uur 20.15 20.45 uur 20.45 20.45 21.45 uur : Ontvangst : Inleiding (Arnout Nefkens) : Presentatie (Jan

Nadere informatie

Flinke opknapbeurt Meerdervoort

Flinke opknapbeurt Meerdervoort vragen en antwoorden Flinke opknapbeurt Meerdervoort vragen en antwoorden Flinke opknapbeurt Colofon Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht Meerdervoort 2016-2018 www.zwijndrecht.nl

Nadere informatie

SCHETSONTWERP KOOG VAN DE TOEKOMST

SCHETSONTWERP KOOG VAN DE TOEKOMST SCHETSONTWERP KOOG VAN DE TOEKOMST ONTWERPIDEEËN VOOR DE KOOG IN UITGEEST JANUARI 2019 Reconstructie De Koog Uitgeest Overzicht 2 Pagina Titel 7 Links INHOUDSOPGAVE Schetsontwerp 4 Ontwerpthema s 6 Groene

Nadere informatie

Inbreng participatiebijeenkomst 17 oktober 2018

Inbreng participatiebijeenkomst 17 oktober 2018 Inbreng participatiebijeenkomst 17 oktober 2018 Tijdens de bewonersbijeenkomst hebben mensen veel wensen en ideeën ingebracht. We hebben alle inbreng in steekwoorden onder elkaar gezet. Wat waardeert u

Nadere informatie

Hortensialaan e.o, rioolsanering en herinrichting Bijlage ontvangen reacties n.a.v. het voorgestelde ontwerp

Hortensialaan e.o, rioolsanering en herinrichting Bijlage ontvangen reacties n.a.v. het voorgestelde ontwerp 1. Betaald parkeren. Forenzen parkeren hun auto in deze straten waardoor er (overdag) sprake is van een zeer hoge parkeerdruk, wat gebeurd hieraan? Reactie: Een andere inrichting van de straat zal dit

Nadere informatie

Resultaten atelier 2 oktober 2009. IS Maatwerk

Resultaten atelier 2 oktober 2009. IS Maatwerk Resultaten atelier 2 oktober 2009 A1-1 Bouwen aan het Robert Scottplein, maar niet te hoog (maximaal 3 lagen). Bouwen aan de Jan van Galenstraat maximaal 5 lagen met parkeren. Let op rust in de buurt.

Nadere informatie

Verslag ter visie legging voorlopig ontwerp Groot onderhoud Edelweisslaan en omgeving

Verslag ter visie legging voorlopig ontwerp Groot onderhoud Edelweisslaan en omgeving GEMEENTE PAPENDRECHT Verslag ter visie legging voorlopig ontwerp Groot onderhoud Edelweisslaan en omgeving Aantal pagina's : Aantal bijlagen : bijlage : bijlage : bijlage : Tekening Groot onderhoud Edelweisslaan

Nadere informatie

5. Beeldkwaliteit openbare ruimte

5. Beeldkwaliteit openbare ruimte 5. Beeldkwaliteit openbare ruimte Een belangrijke kwalitatieve drager van de buurt is de sterke groenstructuur, die met de ruime opzet van de bebouwing zorgt voor veel licht, lucht en ruimte. Met name

Nadere informatie

Kwaliteitshandboek. onderhoud openbare ruimte

Kwaliteitshandboek. onderhoud openbare ruimte Kwaliteitshandboek onderhoud openbare ruimte 2014 Voorwoord De openbare ruimte is een verzamelnaam voor plekken die we allemaal gebruiken. Bijvoorbeeld straten, parken, pleinen en voet- en fietspaden.

Nadere informatie

Herinrichting J.J. Allanstraat Zuideinde Vogelbuurt. Presentatie bewonersbijeenkomst Noord (J.J. Allanstraat)

Herinrichting J.J. Allanstraat Zuideinde Vogelbuurt. Presentatie bewonersbijeenkomst Noord (J.J. Allanstraat) Herinrichting J.J. Allanstraat Zuideinde Vogelbuurt Presentatie bewonersbijeenkomst Noord (J.J. Allanstraat) Inhoud 1. Terugblik 2. Resultaten 3. Algemene thema s 4. Gebiedsspecifieke thema s 5. Vervolg

Nadere informatie

KVO Schouw 5-11-2013 + Acties

KVO Schouw 5-11-2013 + Acties KVO Schouw 5-11-2013 + s Hegstraat Afvalbak is smerig (commentaar overbodig, is al jaren) Geen verlaging van stoep, dus onbegaanbaar voor rolstoelers, rollator, scootmobiel. Overige opmerkingen (zonder

Nadere informatie

Reconstructie Dirk Boutslaan. Lucas Gasselstraat Breitnerstraat. Informatieavond maandag 29 mei 2017

Reconstructie Dirk Boutslaan. Lucas Gasselstraat Breitnerstraat. Informatieavond maandag 29 mei 2017 Reconstructie Dirk Boutslaan Lucas Gasselstraat Breitnerstraat Informatieavond maandag 29 mei 2017 Inhoud 1. Programma infoavond 2. Aanleiding 3. Uitgangspunten 4. Voorlopig Ontwerp 5. Referentiebeelden

Nadere informatie

Denk mee. over uw eigen buurt! Manifestatie Stadsdeelplan 2012-2015

Denk mee. over uw eigen buurt! Manifestatie Stadsdeelplan 2012-2015 WalBoDuin Wijk: WALDECK, BOHEMEN, KIJKDUIN Verkeerssituatie verbeteren bij International School Betere oversteekplekken op straathoeken voor minder-validen Graffiti verwijderen Aanzien gesloten winkelpinten

Nadere informatie

Onderhoud Leyhof vraag & antwoord

Onderhoud Leyhof vraag & antwoord Onderhoud Leyhof 2018 2020 vraag & antwoord en antwoord zijn als volgt gerubriceerd: 1. Project & Planning 2. Informatie en nieuws 3. Meedenken & meedoen 4. Ophoging, wat betekent dit voor de bewoners?

Nadere informatie

Auto, fiets en brommer te gast

Auto, fiets en brommer te gast Buurtwandeling 19 mei Haarlemmerbuurt. Deelnemers: Ad Vrijhoef, gebiedsbeheerder, Albert Nanning, fotograaf, twee leden van de Ouderen Advies Raad en zes leden van stadsdorpbuurt7 Een van de wandelaars

Nadere informatie

De meest genoemde probleem locaties of kruisingen zijn:

De meest genoemde probleem locaties of kruisingen zijn: Beschrijving van meest genoemde kruisingen. Doel van deze beschrijving is de actuele situatie weer te geven en een aantal oplossingen voor de geconstateerde problemen aan te dragen. Voorafgaand aan deze

Nadere informatie

H.I.O.R. Handboek Inrichting Openbare Ruimte, Deel 0: Criteria t.b.v. maatvoering openbare ruimte 18 april Pagina 1

H.I.O.R. Handboek Inrichting Openbare Ruimte, Deel 0: Criteria t.b.v. maatvoering openbare ruimte 18 april Pagina 1 H.I.O.R. Handboek Inrichting Openbare Ruimte, Deel 0: Criteria t.b.v. maatvoering openbare ruimte 18 april 2019 1 Inhoudsopgave INHOUD EN DOEL 3 BEGRIPPENLIJST 4 1 WEGEN EN VERKEER 5 2 CIVIELE KUNSTWERKEN

Nadere informatie

Middelveen IV Zuidwolde

Middelveen IV Zuidwolde 28 december 2010 Moving Verkeer Broekhuizen 23 7965 AA Broekhuizen Aanleiding De nieuwe woonwijk Middelveen aan de zuidkant van Zuidwolde is in ontwikkeling. Gemeente De Wolden heeft Moving Verkeer gevraagd

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND. HERINRICHTING Molenstraat en s-gravenstraat (ged.) Donderdag 13 juni 2013

INFORMATIEAVOND. HERINRICHTING Molenstraat en s-gravenstraat (ged.) Donderdag 13 juni 2013 INFORMATIEAVOND HERINRICHTING Molenstraat en s-gravenstraat (ged.) Donderdag 13 juni 2013 Inhoud Onderdeel: Spreker: Welkomstwoord (Wethouder C. De Kraker) Aanleiding werkzaamheden Plan van aanpak Ontwerp

Nadere informatie

Visueel plateau wordt aangebracht.

Visueel plateau wordt aangebracht. straat aanbevelingen/ opmerkingen/ vragen gehonoreerd niet gehonoreerd Gaarne plateau aanbrengen op de kruising - Driestal, een chicane zou ook kunnen, maar heeft als risico dat fietsers klem gereden kunnen

Nadere informatie

Groot onderhoud Leyhof vraag & antwoord

Groot onderhoud Leyhof vraag & antwoord Groot onderhoud Leyhof 2018 2020 vraag & antwoord en antwoord zijn als volgt gerubriceerd: 1. Project & Planning 2. Informatie en nieuws 3. Meedenken & meedoen 4. Ophoging, wat betekent dit voor de bewoners?

Nadere informatie

Er is een oproep gelanceerd naar de bewoners om deel te nemen aan dit participatietraject. Een 40- tal bewoners hebben zich kandidaat gesteld.

Er is een oproep gelanceerd naar de bewoners om deel te nemen aan dit participatietraject. Een 40- tal bewoners hebben zich kandidaat gesteld. Inspraakvergadering 1 d.d. 20 juni 2018 Weg- en rioleringswerken Borkelstraat Het gemeentebestuur heeft samen met de rioolbeheerder budgetten vrijgemaakt voor het vernieuwen van de riolering en de bovenbouw

Nadere informatie

VERKEER OP DE RINGDIJK ENQUÊTE ONDER BEWONERS, BEDRIJVEN EN DORPSRADEN

VERKEER OP DE RINGDIJK ENQUÊTE ONDER BEWONERS, BEDRIJVEN EN DORPSRADEN VERKEER OP DE RINGDIJK ENQUÊTE ONDER BEWONERS, BEDRIJVEN EN DORPSRADEN Beste Lezer, Met deze enquête willen we uw mening over de verkeersveiligheid op de Ringdijk in beeld brengen. Het verkeersadviesbureau

Nadere informatie

Kwaliteitsimpuls openbare ruimte

Kwaliteitsimpuls openbare ruimte Kwaliteitsimpuls openbare ruimte PARK DWINGELAND Ruimte voor initiatieven Workshop 27 november 2017 Houten duurzame speeltoestellen Toegankelijk voor ouderen Woningen integreren in groen Verbinden met

Nadere informatie

Informatieavond/workshop inrichtingsplan Touwbaanpark e.o. 29 juni 2015 Samenvatting van wat besproken is

Informatieavond/workshop inrichtingsplan Touwbaanpark e.o. 29 juni 2015 Samenvatting van wat besproken is Informatieavond/workshop inrichtingsplan Touwbaanpark e.o. 29 juni 2015 Samenvatting van wat besproken is Aanwezig Gemeente Amsterdam/stadsdeel Centrum: Sjaak Snoek projectmanager Luitje Douma assistent-projectmanager

Nadere informatie

Programma 11 oktober Herinrichting Apeldoornseweg

Programma 11 oktober Herinrichting Apeldoornseweg Programma 11 oktober Doel avond Nellie van der Moolen Terugblik 31 mei projectleider Sil Polman Bewoners, stakeholders en projectleider Sil Polman onderzoek Varianten en afwegingsmatrix projectleider Sil

Nadere informatie