Reactienota Ontwerp rioleringswerkzaamheden Bosweistraat e.o. te Bemmel Inloopavond 13 juli 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reactienota Ontwerp rioleringswerkzaamheden Bosweistraat e.o. te Bemmel Inloopavond 13 juli 2016"

Transcriptie

1 1 Mochten de bomen gekapt worden, kan dan het hout beschikbaar getseld worden voor de beowners als kachelhout Nee, als er bomen gekapt worden wordt het hout afgevoerd door de aannemer. 2 Gaan de nutspartijen nog werkzaamheden uitvoeren? Dit in verband met Ja. De nutspartijen gaan in diverse straten werkzaamheden weinig water, slechte leidingen (gas) uitvoeren aan de hoofdleidingen. Daarnaast onderzoeken de nutspartijen of de huisaansluitingen ook nog vervangen dienen te 3 Er wordt hard gereden, terwijl het een 30-km zone is. Kan dit duidelijker aangegeven worden? worden. De herkenbaarheid van de 30-km zone wordt op enkele plaatsen verduidelijkt door het toepassen van inritconstructies beide aansluitingen met de Teselaar en het Vossenhol. Dit is momenteel niet overal het geval. Daarnaast worden de bestaande borden vervangen door nieuwe borden. 4 Wordt het hemelwater en vuilwater gescheiden? Ja. Uit nader onderzoek is tevens gebleken dat ook het dakwater afgekoppeld kan worden. Dit doen we door het regenwater tijdelijk te bergen in de wegfundatie. 5 De stoepen liggen erg hoog in vergelijk met de straat. Kan dit aangepst worden? De straat is in de loop der jaren gezakt ten opzichte van de stoep. Doordat we de verhardingen gaan herstellen wordt de verschil teruggebracht zodat er geen problemen meer optreden bij het openen van portieren en het schrapen van auto's over de inritten. 6 Wordt de verlichting nog aangepast naar de 'oude' stijl van de wijk? Dit is een meerwaarde voor het straatbeeld. 7 Waar kunnen (bedrijfs)auto's geparkeerd worden als de weg open ligt? En hoe lang? 8 Kan er op de kruising van de Bosweistraat en de Cuperstraat een verkeersplateau gerealiseerd worden? Over de huidige ronde drempel wordt hard gereden. Er worden geen aanpassingen verricht aan de verlichting. De bestaande verlichting komt terug. Voor de werkzaamheden is het noodzakelijk om de gehele straat op te breken. Hierdoor zal er overlast zijn en u niet ten alle tijden met uw auto bij uw huis kunnen komen. U dient u auto dan tijdelijk in de nabijgelegen straten te parkeren. Wij zullen overigens niet alle straten tegelijkertijd opbreken. Dit in verband met de bereikbaarheid voor de hulpdiensten. De overlast proberen wij zo kort als mogelijk te houden. In het ontwerp is hierop aangepast. Hier wordt een verkeersplateau gerealiseerd.

2 9 In de Van Bronkhorststraat is een smalle groenstrook. Kan deze komen te vervallen om de rijbaan iets te verbreden? Dit omdat vuilniswagens over het trottoir rijden. Het ontwerp is hierop aangepast. De trottoirs blijven gehandhaafd, ook in de huidige breedte. 10 Komt er een gescheiden rioolstelsel in de wijk? Nee. Enkel in de Bosweistraat is momenteel een gescheiden stelsel aanwezig. Uitbreiding naar de overige straten heeft onvoldoende effect. Het hemelwater wordt in de nieuwe situatie geborgen in de wegconstructie, en loopt dan geleidelijk afgevoerd naar de hemelwterriolering in de Bosweistraat. 11 Kunnen de wegbreedtes versmald worden om het hardrijden in de straat tegen te gaan? 12 Dienen de bomen aan de Bosweistraat echte gekapt worden? De bomen zijn een waardevolle aanvulling van de straat. 13 Kunnen de rozenperken langs de Bosweistraat ruimte maken voor langsparkeervakken? 14 Kan er een verkeersspiegel opgehangen worden bij de kruising Cuperstraat - Bosweistraat? 15 De huidige bomen aan de Bosweistraat leveren overlast en staan op erg ongelukkige plaatsen. Kan hier rekening mee gehouden worden bij het plaatse van nieuwe bomen? 16 Kan er een wegversmalling komen bij de kruising Bosweistraat - Van Bronckhorsstraat (of met de Imkerstraat)? Dit voor de veiligheid van overstekende kinderen? Nee. De wegbreedtes zijn al erg krap. Door de wegen nog verder te versmallen kan bijv. de vuilniswagen en de verhuiswagen de straat niet meer inrijden. De bomen zijn nogmaals beoordeeld door onze groenbeheerder. Het stantdpunt blijft echter ongewijzigd. De bomen hebben schade ondervonden van de stormen van afgelopen jaren en worden vervangen door nieuwe bomen. Voor deze bomen worden voorzieningen opgenomen zodat deze uit kunnen groeien tot volwaardige bomen, zonder alle verhardingen aan te tasten. De onderbegroeiing wordt wel vervangen, echter komen hier geen langsparkeervakken voor terug, maar groen. Nabij de kruising met de Van Bronckhorststraat is wel ruimte gevonden om 2 langsparkeervakken extra te creëren. Hier is het huidige trottoir breed genoeg. Nee. De kruising wordt wel aangepast met de aanleg van een verkeersplateau. De locatie van de nieuwe bomen wordt hierop afgestemd. Tezamen met de groenbeheerder zijn de nieuwe boomsoorten bepaald voor een duurzaam straatbeeld. Een versmalling is niet mogelijk. Dit in verband met de bereikbaarheid van de vuilniswagen of verhuiswagens.

3 17 Kunnen er parkeerverboden ingesteld worden in diverse straten? Nee. De gemeente is hier erg terughoudend in. Dit omdat het verspringend parkeren van auto's door de straat een snelheidremmend effect hebben en dit door parkeerverboden teniet gedaan wordt. 18 Hoe wordt er rekening gehouden met calamiteiten (brand- en ziekenwagen?) Hier dienen wij rekening mee te houden. Zo hebben wij beperkingen ten aanzien van lengte van rioleringssleuven. 19 Hoe wordt de huisvuilinzameling geregeld tijdens de werkzaamheden? De aannemer krijgt van ons de verplichting om de aangboden containers te verplaatsen naar een gedeelte waar de ophaaldiensten de containers kunnen ledigen. U moet wel de container aan het torttoir te plaatsen. 20 Blijven de trottoirs liggen? de trottoirs worden opnieuw gestraat en in profiel gebracht. 21 Bij nieuwbouw is het dakoppervalk met een aparte leiding aangelegd tot aan de perceelsgrens. Ik begreep dat deze niet aangesloten kan worden. Waarom kan dit niet? 22 Kunnen er aanvullende snelheidsbeperkende maatregelen genomen worden in de Van Ambestraat? Uit het eerdere onderzoek werd dit niet mogelijk geacht. Uit de nadere uitwerking is dit toch mogelijk gebleken. Wij zullen met alle bewoners contact opnemen om na te gaan wat we wel en niet kunnen gaan aansluiten. Nee. Dit is niet mogelijk gebleken. Met de aanpassing van de asfaltverharding naar elementenverharding passen we wel het straatbeeld aan. 23 Blijft het parkeren gehandhaafd in de Van Ambestraat? Daar worden geen aanpassingen in doorgevoerd. 24 In de trottoris zijn veel kapotte tegels. Worden de trottoirs van nieuwe tegels voorzien? Herbruikbare tegels worden hergebruikt. De kapotte tegels worden vervangen door nieuwe. 25 Op diverse plekken groeit de haag van bewoners over het trottoir. Worden deze mensen aangeschreven? Wij willen de trottoirs gaan herstellen. Indien hier hagen overgroeiien zullen wij de aanwonenden hierop aanspreken om de hagen terug te snoeiien. Dit zodat wij ook onze werkzaamheden kunnen uitvoeren. 26 Graag het groene karakter behouden in de wijk, maar wel op een wijze dat de trottoirs begaanbaar zijn. Dat is nu niet het geval. Bij de plaatsing van de nieuwe bomen worden hiervoor maatregelen genomen. 27 Kan er rekening gehouden worden voor het wandelen met kinderwagens Wij proberen de trottoirs zo goed als mogelijk begaanbaar te tijdens de werkzaamheden (niet door het zand)? houden. Hiervoor zullen wij loopschotten en loopplanken toepassen. Dit is niet altijd ideaal, maar is voldoende om ook met kinderwagens bij uw perceel te komen.

4 28 Zijn er ook werkzaamheden in de tuinen van de aanwonenden? De huisaansluitingen van het vuilwater worden tot de erfgrens opgepakt (het ontstoppingsstuk). Hier wordt in overleg bepaald waar dit stuk zit en tot waar wij werkzaamheden verrichten. Voor het afkoppelen van regenwater van de daken willen wij de dakgoten aan de voorzijde van de woning aansluiten op de waterbergende wegfundatie. Hiervoor gaan wij in inderling overleg de mogelijkheden op uw perceel bekijken. Dit gaat in overleg en is vrijblijvend. Hier hoeft u niet aan mee te werken, alhoewel dit wel onze voorkeur heeft. 29 Komen de gebakken klinkers in de nieuwe situatie terug in de rijbaan? Ja. Klinkers worden hergebruikt. In de Anna Vaecstraat wordt tevens de asfaltverharding vervangen door gebakken klinkers. In de Van Ambestraat worden rode betonstraatstenen aangebracht in plaats van asfalt. Deze afweging is gemaakt in overleg met onze wegbeheerder 30 In de Bosweistraat is het trottoir lansg de bomen niet begaanbaar. Kan dit aangepast worden? 31 De hoek van de Anna Vaecstraat en de Bosweistraat wordt kapot gereden door de vuilniswagen. Kan deze bocht hierop aangepast worden? 32 Graag de punaise behouden op de kruising Van Bronkhorststraat met de Van Ambestraat. Dit trottoir komt te vervallen. De bmoen worden vervangen, en er wordt meer ruimte gemaakt voor de nieuwe bomen. Aan de noordzijde is een volwaardig trottoir voor voetgangers Middels de simulator is de bocht te nemen. Toch gaan we in de uitvoering kijken of we deze nog iets bij kunnen stellen. Deze blijft behouden

5 33 Graag zien wij in de Van Ambestraat ook gebakken klinkers in plaats van de weergegeven betonstraatstenen. Het betreft hier één wijk met één 30-km zone uitstraling! In overleg met de wegbeheerder is dit opnieuw overwogen. Toch blijft dit in het ontwerp ongewijzigd. De achterliggende gedachte is dat ten zuiden van de Van Ambestraat gebakken materialen aanwezig zijn en we dit beeld willen behouden en versterken. De Van Ambestraat en de noordelijkere wegen zijn van asfalt. Bij eventuele toekomstige werkzaamheden worden deze wegen ook voorzien van betonstraatstenen. Door in de Van Ambestraat (en in de toekomst ook de noordelijkere wegen) wordt geen afbreuk gedaan aan de eenheid van de wijk. Ook 30-km zones worden voorzien van zowel gebakken als betonstraatstenen. Hier wordt zodoende aan voldaan. 34 In de 30-km zone wordt erg hard gereden. Hier moet iets aan gebeuren, aangezien er zerker 50 a 60 km per uur gereden wordt. In de wijk hebben wij op diverse plekken snelheidsmetingen gehouden. Hieruit is gebleken dat slechts een klein percentage te hard rijdt. Naar aanleiding van deze gegevens is besloten geen extra maatregelen door te voeren

Kansen voor inrichting van Julianastraat e.o. Bijeenkomst 25 mei 2016

Kansen voor inrichting van Julianastraat e.o. Bijeenkomst 25 mei 2016 Kansen voor inrichting van Julianastraat e.o. Bijeenkomst 25 mei 2016 Ontwerpsessie Eerste Emmastraat en Tempeliersstraat Indrukken van de buurt - Fijne leefomgeving - Karakteristieke/monumentale panden

Nadere informatie

BESCHRIJVING ONTWERP HERINRICHTING KAMERLINGH ONNESSTRAAT E.O.

BESCHRIJVING ONTWERP HERINRICHTING KAMERLINGH ONNESSTRAAT E.O. BESCHRIJVING ONTWERP HERINRICHTING KAMERLINGH ONNESSTRAAT E.O. EINSTEINSTRAAT De straat bestaat uit twee segmenten Wegprofiel huidige situatie tot rare bocht van noord naar zuid: 1,8 5,4 2,8 Parkeren op

Nadere informatie

Afweging: het ontwerp Voor het ontwerp van de openbare inrichting hebben de onderstaande zaken als basis gediend:

Afweging: het ontwerp Voor het ontwerp van de openbare inrichting hebben de onderstaande zaken als basis gediend: Samenvatting: Inleiding: De aanleiding voor het project is de noodzakelijke rioolvervanging in de Norbertijnerstraat en de Schanswijk. De riolering verkeert in een slechte staat. De vervanging van het

Nadere informatie

Toelichting op de belangrijkste aanpassingen van het schetsontwerp met tekeningnummer tot het voorlopig ontwerp met tekeningnummer 11.

Toelichting op de belangrijkste aanpassingen van het schetsontwerp met tekeningnummer tot het voorlopig ontwerp met tekeningnummer 11. Toelichting op de belangrijkste aanpassingen van het schetsontwerp met tekeningnummer 11.981 tot het voorlopig ontwerp met tekeningnummer 11.982 Hieronder vindt u dezelfde opsomming als in de brief met

Nadere informatie

Toelichting op de belangrijkste aanpassingen van het schetsontwerp met tekeningnummer tot het voorlopig ontwerp met tekeningnummer 11.

Toelichting op de belangrijkste aanpassingen van het schetsontwerp met tekeningnummer tot het voorlopig ontwerp met tekeningnummer 11. Toelichting op de belangrijkste aanpassingen van het schetsontwerp met tekeningnummer 11.981 tot het voorlopig ontwerp met tekeningnummer 11.982 Hieronder vindt u dezelfde opsomming als in de brief met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44

Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44 Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44 Informatie over het definitief ontwerp Met deze nieuwsbrief informeren wij u over het definitief ontwerp voor Karveel 37, 43 en 44. Op de informatiebijeenkomst van 29 november

Nadere informatie

Reactie gemeente / aanpassing ontwerp

Reactie gemeente / aanpassing ontwerp Reacties ontwerp reconstructie Frisostrjitte, Nassauwyk & Maria Louiseloane te Kootstertille 10 januari 2019 Definitief (inclusief aanvullingen n.a.v. overleggen) Nr. Reactie op het ontwerp Uitvoering

Nadere informatie

Opmerking algemeen. te vinden onder wwww.breda.nl/bredaberichten

Opmerking algemeen. te vinden onder wwww.breda.nl/bredaberichten Opmerking algemeen Vraag / opmerking Gegevens op de website niet vindbaar. Bomen deel 1; Allerheiligenweg tot 141. Vindt parkeerhavens lelijk, kan dit niet anders? De hele laan graag op dezelfde manier

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND ONDERHOUD EN VERKEER IN DE BOOMBERG. 8 november 2016

INFORMATIEAVOND ONDERHOUD EN VERKEER IN DE BOOMBERG. 8 november 2016 INFORMATIEAVOND ONDERHOUD EN VERKEER IN DE BOOMBERG 8 november 2016 AGENDA Opening Margreet Kokshoorn, voorzitter Onderhoud Boomberg Nicolien van Vroonhoven Kok, wethouder Aanpak onderhoud Joost Volkers,

Nadere informatie

Input en antwoorden n.a.v. het Reactieformulier Ontwerp Project Kolksloot Projectleider: Wim Wilms CONTACT: kolksloot@over-gemeenten.

Input en antwoorden n.a.v. het Reactieformulier Ontwerp Project Kolksloot Projectleider: Wim Wilms CONTACT: kolksloot@over-gemeenten. Vraag 1: Continue wateroverlast in de kruipruimte bij regen, graag onderzoeken waardoor dit gebeurd. De vermoedelijk oorzaak is dat de grond onder de woning, net als de overige grond, in de loop van de

Nadere informatie

INVENTARISATIE KNELPUNTEN EN OPLOSSINGSRICHTINGEN HOOGSTRAAT BERLICUM

INVENTARISATIE KNELPUNTEN EN OPLOSSINGSRICHTINGEN HOOGSTRAAT BERLICUM Uitgevoerd door ruim 75 betrokken buurtbewoners in samenwerking met CDA en VVD December 2017 INVENTARISATIE KNELPUNTEN EN OPLOSSINGSRICHTINGEN HOOGSTRAAT BERLICUM INPUT ALGEMEEN Knelpunten die van plein

Nadere informatie

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat Een bereikbare gemeente. Nieuwsbrief 7 d.d. 20 september 2018 Projecten Berg aan de Maas - Urmond Beste inwoner, Nieuwsbrief In deze zevende editie van de samengevoegde nieuwsbrief informeren wij, de projectteams,

Nadere informatie

Maak van de Noordzijde Zoom eenrichtingsverkeer. Het is akelig smal als auto, bus en fietser elkaar moeten passeren.

Maak van de Noordzijde Zoom eenrichtingsverkeer. Het is akelig smal als auto, bus en fietser elkaar moeten passeren. Formulier nummer Vraag/ Opmerking Onderwerp 1 1 Bomen Reactie Antwoord Gemeente De bestaande bomen te sparen en waar mogelijk nieuwe bomen bij te Het uitgangspunt voor het ontwerp is geweest om zoveel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Lelystad Haven

Nieuwsbrief Lelystad Haven Nieuwsbrief Lelystad Haven Informatie over het definitief ontwerp Met deze nieuwsbrief informeren wij u over het definitief ontwerp voor het groot onderhoud van Lelystad Haven. Op de informatiebijeenkomsten

Nadere informatie

Besprekingsverslag Herinrichting Prinsenhove

Besprekingsverslag Herinrichting Prinsenhove Besprekingsverslag Herinrichting Prinsenhove datum bespreking datum verslag 11 april 2019 5 juli 2019 aanwezigen Gemeente Middelburg: Pascal Geldof, projectleider Michel Joosse, coördinator Civiele Techniek

Nadere informatie

4. De bewoners zijn aan zet De bewoners worden verdeeld in groepen en noteren al hun opmerkingen.

4. De bewoners zijn aan zet De bewoners worden verdeeld in groepen en noteren al hun opmerkingen. INFORMATIE-AVOND VERVANGEN RIOLERING HEILIGENBUURT Datum: donderdag 20 maart 2014 Aanwezig: zie presentielijst (bijlage 1) Agenda: 1. Opening (wethouder Litjens) 2. Doel van deze avond (Theo Huijbers)

Nadere informatie

1) Doel van de avond 2) Korte terugblik 3) Toelichting door de aannemer 4) Vragen en opmerkingen

1) Doel van de avond 2) Korte terugblik 3) Toelichting door de aannemer 4) Vragen en opmerkingen 1) Doel van de avond 2) Korte terugblik 3) Toelichting door de aannemer 4) Vragen en opmerkingen Doel van de avond Informeren over de planning en uitvoeringswijze van het werk. Niet wel of geen parkeervak/boom/etc.

Nadere informatie

Asfalt Klinkers Betonstenen Overig Betonverharding

Asfalt Klinkers Betonstenen Overig Betonverharding Staatsliedenbuurt Plangebied Beleidsuitgangspunten: Inrichtingsniveau: standaard aart 38 Rode Dorp/Zeverijn/ ilderskwartier/staatsliedenkwartier/ heldenkwartier AANLEG 2019/2020 1 Gooise Vaart 10 Begraafplaats

Nadere informatie

: Reactienota n.a.v. inloopbijeenkomst rioolvervanging en afkoppeling Het Hooijerink fase 2 (Reigerstraat)

: Reactienota n.a.v. inloopbijeenkomst rioolvervanging en afkoppeling Het Hooijerink fase 2 (Reigerstraat) Reactienota Datum: : 03 juli 2015 Aan : Openbaar Kopie aan : - Van Onderwerp: : Gijs Flink : Reactienota n.a.v. inloopbijeenkomst rioolvervanging en afkoppeling Het Hooijerink fase 2 (Reigerstraat) Onderhoud

Nadere informatie

INSPRAAKRAPPORTAGE. Herinrichting Pleiadenplantsoen

INSPRAAKRAPPORTAGE. Herinrichting Pleiadenplantsoen INSPRAAKRAPPORTAGE Herinrichting Pleiadenplantsoen Gemeente Velsen Oktober 2018 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 2 1.1 Inspraakprocedure 2 1.2 Leeswijzer 2 2. INSPRAAKREACTIES EN ANTWOORDEN 3 2.1 Inspreekthema

Nadere informatie

Vervangen riolering Rivierenbuurt Willem-Jan Leenhouts beleidsmedewerker Riolering en Waterbeheer afdeling Buitenruimte

Vervangen riolering Rivierenbuurt Willem-Jan Leenhouts beleidsmedewerker Riolering en Waterbeheer afdeling Buitenruimte Programma van de avond Informatieavond Rivierenbuurt 19.30 uur Opening door Ad Cardon 19.35 uur Presentatie rioolwerkzaamheden door Willem Jan Leenhouts 19.45 uur Presentatie van het parkeeronderzoek in

Nadere informatie

Infobijeenkomst deelgebied 2, d.d. 19 september 2017, uur, t Klaverblad.

Infobijeenkomst deelgebied 2, d.d. 19 september 2017, uur, t Klaverblad. Aan: Projectteam Mauritsweg/Heistraat te Einighausen Van: Maarten Beks Datum: 20-09-2017 Betreft: Verslag infobijeenkomst deelgebied 1 Infobijeenkomst deelgebied 2, d.d. 19 september 2017, 20.00-21.00

Nadere informatie

Huidige inrichting Aan de ventweg Zeeweg liggen 12 woningen. De Ventweg wordt voornamelijk gebruikt door bewoners en bezoekers van deze woningen.

Huidige inrichting Aan de ventweg Zeeweg liggen 12 woningen. De Ventweg wordt voornamelijk gebruikt door bewoners en bezoekers van deze woningen. Inleiding Parallelweg Zeeweg Vraag van de gemeenteraad: Kan de voorgestelde fietsroutestructuur nog verder geoptimaliseerd worden? Wij achten het noodzakelijk om de door belanghebbenden en raadsleden gedane

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Uitnodiging inloopbijeenkomst voor het voorlopig ontwerp Gemeente Lelystad heeft het voorlopig ontwerp voor de onderhoudswerkzaamheden in uw wijk gereed. Het

Nadere informatie

SCHETSONTWERP NIEUWE UITLEG BAKEL

SCHETSONTWERP NIEUWE UITLEG BAKEL SCHETSONTWERP NIEUWE UITLEG BAKEL INFORMATIEAVOND 11 DECEMBER 2018 ANNEMIEK LASTERIE VERHOEVEN DE RUIJTER Herinrichting Nieuwe Uitleg opbouw presentatie 1. Gebiedskarakteristieken Historische context Huidige

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND RECONSTRUCTIE BAGIJNHOF, TUINSTRAAT, GROTESTRAAT EN SCHMITZSTRAAT VEEN

INFORMATIEAVOND RECONSTRUCTIE BAGIJNHOF, TUINSTRAAT, GROTESTRAAT EN SCHMITZSTRAAT VEEN INFORMATIEAVOND RECONSTRUCTIE BAGIJNHOF, TUINSTRAAT, GROTESTRAAT EN SCHMITZSTRAAT VEEN VERSLAG VAN DE INFORMATIEAVOND OVER DE RECONSTRUCTIE VAN DE BAGIJNHOF, TUINSTRAAT, GROTESTRAAT EN SCHMITZSTRAAT VEEN

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie afkoppelen hemelwater en afvalwater Toelichting vindt u op de laatste pagina s.

Aanvraagformulier subsidie afkoppelen hemelwater en afvalwater Toelichting vindt u op de laatste pagina s. Aanvraagformulier subsidie afkoppelen hemelwater en afvalwater Toelichting vindt u op de laatste pagina s. Gegevens van de aanvrager en ondertekening Naam en voorletter(s): Adres : Postcode : Woonplaats

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst 29 januari Herinrichting Wingerd Bankenlaan (deel)

Informatiebijeenkomst 29 januari Herinrichting Wingerd Bankenlaan (deel) Informatiebijeenkomst 29 januari 2018 Herinrichting Wingerd Bankenlaan (deel) Agenda 1. Presentatie Opening, welkom, voorstellen, doel van de avond Marc Kouwenhoven (voorzitter) Aanleiding en terugblik

Nadere informatie

NR. VRAGEN/WENSEN ANTWOORD

NR. VRAGEN/WENSEN ANTWOORD NR. VRAGEN/WENSEN ANTWOORD 1 2 Uitrit nabij Kersenboomstraat 36 iets breder; Boom op Palmboomstraat, vlakbij Kersenboomstr.36 mag gesnoeid worden i.v.m. zonlicht in de vooravond. Lantaarnpaal op hoek Kersenboomstr/Palmboomstr

Nadere informatie

Aan het College van B & W Valkenswaard. Onderwerp: Vragen art. 41 inzake Karel Mollenstraat Noord. Datum: 14 april 2019.

Aan het College van B & W Valkenswaard. Onderwerp: Vragen art. 41 inzake Karel Mollenstraat Noord. Datum: 14 april 2019. Aan het College van B & W Valkenswaard Onderwerp: Vragen art. 41 inzake Karel Mollenstraat Noord Datum: 14 april 2019 Geachte college, In het verleden heb ik diverse keren contact gehad met de bewoners

Nadere informatie

Waardekijksessie Vogelenbuurt, Driel

Waardekijksessie Vogelenbuurt, Driel Waardekijksessie Vogelenbuurt, Driel Op vrijdag 12 december heeft de gemeente in samenwerking met Tauw een waardekijksessie georganiseerd voor de bewoners van de Vogelenbuurt in Driel. De deelnemende bewoners

Nadere informatie

Duurzaam Waterbeheer. Afkoppelproject Bennekom-Oost: Deelgebied II. Nieuwsbrief 1, September 2014

Duurzaam Waterbeheer. Afkoppelproject Bennekom-Oost: Deelgebied II. Nieuwsbrief 1, September 2014 Afkoppelproject Bennekom-Oost: Deelgebied II Nieuwsbrief 1, September 2014 Duurzaam Waterbeheer In 2015 koppelt de gemeente in uw wijk het regenwater van de riolering af. Dit wordt gecombineerd met ander

Nadere informatie

Groot onderhoud Leyhof vraag & antwoord

Groot onderhoud Leyhof vraag & antwoord Groot onderhoud Leyhof 2018 2020 vraag & antwoord en antwoord zijn als volgt gerubriceerd: 1. Project & Planning 2. Informatie en nieuws 3. Meedenken & meedoen 4. Ophoging, wat betekent dit voor de bewoners?

Nadere informatie

gevraagd om een bushokje richting Etten-leur voor de nonnen en overige bezoekers en gebruikers richting Ettenleur

gevraagd om een bushokje richting Etten-leur voor de nonnen en overige bezoekers en gebruikers richting Ettenleur Stichting Wijkraad Buitengebied Breda Zuid-West Secretariaat Rithsestraat 187 4838 GA Breda + 31 765200785 www.wijkraadbredazw.nl info@wijkraadbredazw.nl wijkschouw 2007 Liesbos Probleem suggestie Wateroverlast

Nadere informatie

Verslag Participatiegroep gemeente Amersfoort inzake Woestijgerweg-Noord

Verslag Participatiegroep gemeente Amersfoort inzake Woestijgerweg-Noord Verslag Participatiegroep gemeente Amersfoort inzake Woestijgerweg-Noord Datum: Plaats: Tijd: Aanwezig: 2 juni 2015 (1 e bijeenkomst) Martuskerk, Copernicusstraat te Amersfoort 19.00 21.30 uur Gemeente:

Nadere informatie

Meest gestelde vragen over groot onderhoud

Meest gestelde vragen over groot onderhoud Meest gestelde vragen over groot onderhoud Algemene vragen - Wat is groot onderhoud? Onder groot onderhoud ook wel bekend onder de term reconstructie - vallen de grotere ingrepen in de openbare ruimte

Nadere informatie

Verslag werksessie verkeersmaatregelen Bisschopstraat (7 december 2017)

Verslag werksessie verkeersmaatregelen Bisschopstraat (7 december 2017) Verslag werksessie verkeersmaatregelen Bisschopstraat (7 december 2017) Op donderdag 7 december heeft de gemeente Dinkelland een werksessie georganiseerd met omwonenden en ondernemers rond de Bisschopsstraat,

Nadere informatie

Criteria voor locatiekeuze ondergrondse containers Mei 2013 Project Omgekeerd Inzamelen, gemeente Arnhem. Nr. Criteria Hard (*) Zacht (*)

Criteria voor locatiekeuze ondergrondse containers Mei 2013 Project Omgekeerd Inzamelen, gemeente Arnhem. Nr. Criteria Hard (*) Zacht (*) Voorkomen hinder 1 De afstand van het hart van de locatie (de OC) tot de gevel van een woning is minimaal 2 meter, maar zo mogelijk groter. 2 Er mag bij aanleg en gebruik van de OC geen schade aan de woning

Nadere informatie

Terugkoppeling inloopavond Koninginnebuurt fase 2 10 maart

Terugkoppeling inloopavond Koninginnebuurt fase 2 10 maart Terugkoppeling inloopavond Koninginnebuurt fase 2 10 maart Uw reactie/vraag samengevat Wilhelminastraat Leidt ophoging van de straat niet tot wateroverlast bij hevige regenval voor woningen die laag liggen?

Nadere informatie

Project Verkeer Steenenkamer fase 2. Informatieavond 31 oktober Van harte welkom!

Project Verkeer Steenenkamer fase 2. Informatieavond 31 oktober Van harte welkom! Project Verkeer Steenenkamer fase 2 Informatieavond 31 oktober 2018 Van harte welkom! Agenda Welkom door wethouder Roelof Koekkoek Informatie over definitieve plannen fase 2 + besluitvorming/uitvoering

Nadere informatie

Datum Projectnummer 1710 Zaaknr

Datum Projectnummer 1710 Zaaknr VERSLAG 2 e Informatieavond 30-km zone invoering en parkeerverbod zone Molenbrug. Opmerkingen bewoners tijdens 2 e informatieavond van 26 oktober 2017, bijbehorende antwoorden en aanvullingen. Datum 12-02-2018

Nadere informatie

INSPRAAKRAPPORT HERSTRATINGSPLAN DR. W.M. BLOMSINGEL

INSPRAAKRAPPORT HERSTRATINGSPLAN DR. W.M. BLOMSINGEL INSPRAAKRAPPORT HERSTRATINGSPLAN DR. W.M. BLOMSINGEL juni 2012 I N H O U D S O P G A V E 1. INLEIDING pag. 3 2. HERSTRATINGSPLAN pag. 3 3. INSPRAAKPROCEDURE pag. 3 4. INSPRAAKREACTIES 4.1 pag. 3 4.2 pag.

Nadere informatie

Schetsontwerp Herinrichting Dorpsstraat HARMELEN VLECHTEND LINT

Schetsontwerp Herinrichting Dorpsstraat HARMELEN VLECHTEND LINT Schetsontwerp Herinrichting Dorpsstraat HARMELEN VLECHTEND LINT Bureau B+B stedebouw en landschapsarchitectuur 11 juni 2014 Harmelen kerkplein jaagpad entree landelijke weg langs Leidse Rijn dorpsstraat

Nadere informatie

Bomen. Uitwerking enquête Meervalweg/Schuttebreek/Marsenbreek. Januari De enquête is ingevuld door 55 personen. Conclusie:

Bomen. Uitwerking enquête Meervalweg/Schuttebreek/Marsenbreek. Januari De enquête is ingevuld door 55 personen. Conclusie: Uitwerking enquête Meervalweg/Schuttebreek/Marsenbreek Januari 2019 De enquête is ingevuld door 55 personen. Bomen Alle bomen graag houden en liefst meer bomen in de wijk. Beplanting Meer groen in de straat.

Nadere informatie

Voorlopig ontwerp Herinrichting Platte Daken Zuid

Voorlopig ontwerp Herinrichting Platte Daken Zuid Voorlopig ontwerp Herinrichting Platte Daken Zuid Programma 1. Het project 2. Voorlopig plan 3. Van der Duyn van Maasdamstraat 4. Van Hogendorpstraat en plein 5. Van Limburg Stirumstraat 6. Werkzaamheden

Nadere informatie

Toelichting op concept Voorlopig Ontwerp Julianastraat e.o.

Toelichting op concept Voorlopig Ontwerp Julianastraat e.o. Toelichting op concept Voorlopig Ontwerp Julianastraat e.o. Betreffende straten: Julianastraat, Stolbergstraat, Koninginneweg, Tweede Emmastraat, Eerste Emmastraat en Tempeliersstraat tot Van Eedenstraat.

Nadere informatie

Antwoorden op de gestelde vragen aan de straattafels (per categorie) op bewonersavond

Antwoorden op de gestelde vragen aan de straattafels (per categorie) op bewonersavond Antwoorden op de gestelde vragen aan de straattafels (per categorie) op bewonersavond 11-10-2016. Algemeen 1. De straat gaat nu open, is het mogelijk dat er dan gelijk glasvezel wordt aangelegd? Er staat

Nadere informatie

Afspeelduur circa 4 min. Groot Onderhoud Swalmen INLOOPAVOND DEFINITIEF ONTWERP 28 november 2017

Afspeelduur circa 4 min. Groot Onderhoud Swalmen INLOOPAVOND DEFINITIEF ONTWERP 28 november 2017 Afspeelduur circa 4 min. Groot Onderhoud Swalmen INLOOPAVOND DEFINITIEF ONTWERP 28 november 2017 Projectteam GO Swalmen Gemeente Roermond Rob Rosenboom, projectleider Anneke Brits, wijkregisseur Hans van

Nadere informatie

Dorsthoeveweg en Brouwersdreef - Aanleg Riolering en wegenis -

Dorsthoeveweg en Brouwersdreef - Aanleg Riolering en wegenis - Voorstelling bewonersvergadering dag maand 2013 Project Bonheiden: Dorsthoeveweg en Brouwersdreef - Aanleg Riolering en wegenis - Inhoud presentatie 1. Voorstelling Pidpa Riolering 2. Voorstelling van

Nadere informatie

Welkom. Informatieavond herinrichting Ambyerweg. 2 september 2015

Welkom. Informatieavond herinrichting Ambyerweg. 2 september 2015 Welkom Informatieavond herinrichting Ambyerweg 2 september 2015 1 Vanavond toelichting op de geplande herinrichting van Ambyerweg beantwoorden van uw vragen Herinrichting bestaat uit 2 onderdelen: fase

Nadere informatie

Verslag 2 e informatieavond

Verslag 2 e informatieavond Verslag 2 e informatieavond Projectnaam RP1217 Herinrichting Lekkerbeetjenlaan Opdrachtgever gemeente Vught Projectnummer T1133HA1 Contactpersoon de heer G. Franssen Documentnummer T1133HA1_140403 BV04

Nadere informatie

Uitgangspunten voor het ontwerp

Uitgangspunten voor het ontwerp Uitgangspunten voor het ontwerp Het is belangrijk om eerdere veranderingen in de omliggende omgeving niet uit het oog te verliezen. Bij de herinrichting van de Bruïnelaan en Lindelaan oost wordt dan ook

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst 5 februari Herinrichting Westertuinen (ventweg)

Informatiebijeenkomst 5 februari Herinrichting Westertuinen (ventweg) Informatiebijeenkomst 5 februari 2018 Herinrichting Westertuinen (ventweg) Agenda 1. Presentatie Opening, welkom, voorstellen, doel van de avond Marc Kouwenhoven (voorzitter) Aanleiding en terugblik informatieavond

Nadere informatie

VRAGEN & ANTWOORDEN Grote aanpak Sterrenbuurt. Colofon. Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht

VRAGEN & ANTWOORDEN Grote aanpak Sterrenbuurt. Colofon. Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht VRAGEN & ANTWOORDEN Grote aanpak Sterrenbuurt Colofon Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht www.zwijndrecht.nl T 14078 Vormgeving en fotografie Estay creatief communicatiebureau

Nadere informatie

Verslag van inspraak

Verslag van inspraak Verslag van inspraak Project : Herinrichting Koedijk Lochem Aanleiding : Opstellen schetsontwerp Datum: 1 juli 2016 2 Inleiding Op 8 juni 2016 werd een inloopavond gehouden waarop werd gepresenteerd dat

Nadere informatie

Reactienota Reconstructie Waaloord

Reactienota Reconstructie Waaloord Reactienota Reconstructie Waaloord Inleiding Het project Reconstructie Waaloord is in 2017 gestart. We gaan aan de slag in uw buurt! De verminderde kwaliteit van het riool en de slechte waterafvoer van

Nadere informatie

Annen Categorisering van wegen

Annen Categorisering van wegen Annen Categorisering van wegen Inrichten op verblijfsfuncties Bij de inrichting van de wegen in het dorpsgebied van Anloo is de categorisering als erftoegangsweg uitgangspunt. In die categorie is de verblijfsfunctie

Nadere informatie

Gemeente Beverwijk. Toelichting Voorlopig Ontwerp Groenelaan - Wijziging juli

Gemeente Beverwijk. Toelichting Voorlopig Ontwerp Groenelaan - Wijziging juli Gemeente Beverwijk Toelichting Voorlopig Ontwerp Groenelaan - Wijziging juli 2017 - Zaaknummer: Z-15-31414 Documentnummer: INT-17-35441 Datum: 25 juli 2017 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Project Groenelaan...

Nadere informatie

Bezoekadres. E-mail. Aan de bewoners van: Breitnerweg, Joh. Bosboomlaan 22, J.H. Weissenbruchweg 8 t/m 19, J. van Ruisdaellaan 44

Bezoekadres. E-mail. Aan de bewoners van: Breitnerweg, Joh. Bosboomlaan 22, J.H. Weissenbruchweg 8 t/m 19, J. van Ruisdaellaan 44 Datum Bijlage(n) 17 mei 2011 1 Verzonden 18 MEI 2011 Ons kenmerk 461617 I bm Behandeld door M.J. Hin Uw brief van Doorkiesnummer 023-5485769 Uw kenmerk Onderwerp Riolering Breitnerweg Aan de bewoners van:

Nadere informatie

Ontwerp herinrichting openbare ruimte Bospoortgebied

Ontwerp herinrichting openbare ruimte Bospoortgebied Ontwerp herinrichting openbare ruimte Bospoortgebied januari 2012 gemeente ede, januari 2012 Ontwerp 1 Grotestraat 1e en 2e deel 2 Bospoort 1e deel 3 Bospoort 2e deel 4 Kampstraat inhoud 5 Stompekamperweg

Nadere informatie

HERENLAAN VINKEVEEN VO BUITENRUIMTE

HERENLAAN VINKEVEEN VO BUITENRUIMTE VO BUITENRUIMTE INHOUD VOORWOORD INVENTARISATIE & ANALYSE MODELLEN STUDIE ONTWERP MATERIALISERING & DETAILS COLOFON VOORWOORD Ontwikkelings Maatschappij Buitenveldert (OMB) heeft onlangs een uniek perceel

Nadere informatie

Start werkzaamheden Arnhemseweg noord/mesdagstraat. 7 maart 2017

Start werkzaamheden Arnhemseweg noord/mesdagstraat. 7 maart 2017 Start werkzaamheden Arnhemseweg noord/mesdagstraat 7 maart 2017 Terugkijken door Gemeente Amersfoort Programma Voorstellen Wat gaan we doen? Waar en wanneer gaan we beginnen? Wat merkt u ervan? Vragen?

Nadere informatie

Rioleringsplan. Plan Mölnbekke te Ootmarsum. Projectnummer: 2653. Opdrachtgever: Lintmolenbeek B.V. In opdracht van: Lintmolenbeek B.V.

Rioleringsplan. Plan Mölnbekke te Ootmarsum. Projectnummer: 2653. Opdrachtgever: Lintmolenbeek B.V. In opdracht van: Lintmolenbeek B.V. Rioleringsplan Plan Mölnbekke te Ootmarsum Projectnummer: 2653 Opdrachtgever: Lintmolenbeek B.V. In opdracht van: Lintmolenbeek B.V. Postbus 66 7630 AB Ootmarsum Status Concept Opgesteld door: Dhr. H.

Nadere informatie

Buurtparticipatie veld 4, De Houtzagerij. Algemeen: 1 Noord

Buurtparticipatie veld 4, De Houtzagerij. Algemeen: 1 Noord Buurtparticipatie veld 4, De Houtzagerij Tijdens de participatieavond hebben wij een gesprek gehad over het buurtje De Houtzagerij. Daarbij zijn vragen gesteld en opmerkingen gemaakt. Hieronder zijn de

Nadere informatie

INSPRAAKTABEL WRM Lith Oost fase 2 21 januari februari 2019

INSPRAAKTABEL WRM Lith Oost fase 2 21 januari februari 2019 INSPRAAKTABEL WRM Lith Oost fase 2 21 januari 2019 8 februari 2019 Straatnaam Hui snu m me r Binnengekomen reacties op voorlopig ontwerp Woonrijpmaken Lith Oost fase 2 Goudreinette 1 Ik heb een vraag over

Nadere informatie

Onderhoud Leyhof vraag & antwoord

Onderhoud Leyhof vraag & antwoord Onderhoud Leyhof 2018 2020 vraag & antwoord en antwoord zijn als volgt gerubriceerd: 1. Project & Planning 2. Informatie en nieuws 3. Meedenken & meedoen 4. Ophoging, wat betekent dit voor de bewoners?

Nadere informatie

Dirkshorn Dorpstraat & Ruimtevaartbuurt

Dirkshorn Dorpstraat & Ruimtevaartbuurt Dirkshorn Dorpstraat & Ruimtevaartbuurt Schetsontwerp Gemeente Schagen Presentatie conform Informatie avond woensdag 29 maart 2017 Dirkshorn versie 13april 2017 Inleiding 1. Plangebied 2. Schetsontwerp

Nadere informatie

Toelichting op concept Voorlopig Ontwerp Rozenprieelstraat e.o.

Toelichting op concept Voorlopig Ontwerp Rozenprieelstraat e.o. Toelichting op concept Voorlopig Ontwerp Rozenprieelstraat e.o. Betreffende straten: Linschotenstraat tot Rozenprieelstraat, Rozenprieelstraat tussen Linschotenstraat en Van Marumstraat, het toegangspad

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND. HERINRICHTING Molenstraat en s-gravenstraat (ged.) Donderdag 13 juni 2013

INFORMATIEAVOND. HERINRICHTING Molenstraat en s-gravenstraat (ged.) Donderdag 13 juni 2013 INFORMATIEAVOND HERINRICHTING Molenstraat en s-gravenstraat (ged.) Donderdag 13 juni 2013 Inhoud Onderdeel: Spreker: Welkomstwoord (Wethouder C. De Kraker) Aanleiding werkzaamheden Plan van aanpak Ontwerp

Nadere informatie

Beoordeling Bevindingen

Beoordeling Bevindingen Rapport 2 h2>klacht De heer E. klaagt erover dat de gemeente Bergen niets doet aan de overlast die hij ondervindt als gevolg van de situatie op de weg vóór zijn woning, waardoor het hem nagenoeg onmogelijk

Nadere informatie

Toelichting op concept Voorlopig Ontwerp Floraplein e.o.

Toelichting op concept Voorlopig Ontwerp Floraplein e.o. Toelichting op concept Voorlopig Ontwerp Floraplein e.o. Betreffende straten: Floraplein, Florapark en Hazepaterslaan In deze toelichting op het concept voorlopig ontwerp (VO) schetsen we eerst de algemene

Nadere informatie

5. Beeldkwaliteit openbare ruimte

5. Beeldkwaliteit openbare ruimte 5. Beeldkwaliteit openbare ruimte Een belangrijke kwalitatieve drager van de buurt is de sterke groenstructuur, die met de ruime opzet van de bebouwing zorgt voor veel licht, lucht en ruimte. Met name

Nadere informatie

Maatregelen- en doelenmatrix OV Roosevelt & Trekvliet Rood = gewijzigd Doorgestreept = vervallen

Maatregelen- en doelenmatrix OV Roosevelt & Trekvliet Rood = gewijzigd Doorgestreept = vervallen Maatregelen- en doelenmatrix OV Roosevelt & Trekvliet Rood = gewijzigd Doorgestreept = vervallen Onderwerp (afkomstig Bewegwijzering Bij de straatnaamcommissie nagaan of er wijzigen aangebracht kunnen

Nadere informatie

Ideeën en acties lunchbijeenkomst

Ideeën en acties lunchbijeenkomst Ideeën en acties lunchbijeenkomst PANEEL ANALYSE Reactie Actie Opnemen in DO Bleek uithoek gaat daar ook iets gebeuren? Geen aantrekkelijke inrichting ap Bijzerwetering -> noordzijde: Veel beton, wandelen

Nadere informatie

Project: Aanpak openbare ruimte Taagdreef en omgeving. Hier komt tekst Wijkraad. Utrecht.nl

Project: Aanpak openbare ruimte Taagdreef en omgeving. Hier komt tekst Wijkraad. Utrecht.nl Project: Aanpak openbare ruimte Taagdreef en omgeving Hier komt tekst Wijkraad Hier 16 januari komt ook 2018 tekst Huidige Nu situatie Doelen project Groot onderhoud van de openbare ruimte Wegen veiliger

Nadere informatie

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Projectpartners Opdrachtgever: Projectleider: Projectleider: Directie UAV: Toezichthouder: Opdrachtnemer: Projectleider: Uitvoerder: Omgevingsmanager:

Nadere informatie

Kamerlingh Onnesstraat e.o. 10 okt 2018 Amersfoort

Kamerlingh Onnesstraat e.o. 10 okt 2018 Amersfoort Kamerlingh Onnesstraat e.o. 10 okt 2018 Amersfoort Adviesbureau Haver Droeze BNT Muurhuizen 165, 3811 EG Amersfoort T (033) 461 35 35 info@haverdroeze.nl haverdroeze.nl PROGRAMMA Welkom Deel 1: Presentatie

Nadere informatie

Dorpsstraat vragen en antwoorden Wat is het doel van de reconstructie?

Dorpsstraat vragen en antwoorden Wat is het doel van de reconstructie? Wat is het doel van de reconstructie? - verbeteren leefomgeving bewoners - kwaliteit van het wegdek verbeteren - optimaliseren inrichting van de weg Zijn er nog andere zaken die nu tegelijkertijd aangepakt

Nadere informatie

Gemeente Sliedrecht. Rioolvervanging Schilderswijk. Verslag informatie-avonden 8 en 15 oktober 2008

Gemeente Sliedrecht. Rioolvervanging Schilderswijk. Verslag informatie-avonden 8 en 15 oktober 2008 Gemeente Sliedrecht Rioolvervanging Schilderswijk Verslag informatie-avonden 8 en 15 oktober 2008 Inleiding Op 8 en 15 oktober jl. zijn in het kader van de rioolvervanging in de Schilderswijk door de gemeente

Nadere informatie

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid.

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid. Kavelpaspoort de eede Hoven Entree de eede Hoven STEDENBOUKUNDIG PLAN - ONINGCATEGORIEËN olweversgilde, en In dit kavelpaspoort worden de relevante onderdelen van o.a. het bestemmingsplan, stedenbouwkundig

Nadere informatie

B&W Vergadering. 1. Het college heeft ingestemd met het inrichtingsontwerp van de openbare ruimte Sterrenberg fase 1

B&W Vergadering. 1. Het college heeft ingestemd met het inrichtingsontwerp van de openbare ruimte Sterrenberg fase 1 2.2.6 Inrichtingsontwerp Sterrenberg fase 1 1 Dossier 1556 voorblad.pdf B&W Vergadering Dossiernummer 1556 Vertrouwelijk Nee Vergaderdatum 28 maart 2017 Agendapunt 2.2.6 Omschrijving Inrichtingsontwerp

Nadere informatie

Uitwerking van oplossingen m.b.t. herinrichting

Uitwerking van oplossingen m.b.t. herinrichting Bijlage 2 straten Uitwerking van oplossingen m.b.t. herinrichting In deze bijlage zijn principe-oplossingen uitgewerkt, waarin door herinrichting van straten ruimte wordt gecreëerd voor extra parkeerplaatsen.

Nadere informatie

Verkeersmaatregelen Rucphen en Schijf

Verkeersmaatregelen Rucphen en Schijf Grote Bickersstraat 74 1013 KS Amsterdam Postbus 247 1000 AE Amsterdam t 020 522 54 44 f 020 522 53 33 e info@tns-nipo.com www.tns-nipo.com Political & Social Rapport Verkeersmaatregelen Rucphen en Schijf

Nadere informatie

Reactieformulieren vervanging riolering Vijverstraat-Lage Zwaluwe

Reactieformulieren vervanging riolering Vijverstraat-Lage Zwaluwe Reactieformulieren vervanging riolering Vijverstraat-Lage Zwaluwe GROEN Bomen behouden. Bomen aan Groningenlaan (rechts van oprit naar Vijverstraat) zijn deels dood. Heb ik op 16 augustus jl. melding van

Nadere informatie

Renovatie Noord-West. Klankbordsessie 29 augustus /1/2016 Gemeente Heiloo 1

Renovatie Noord-West. Klankbordsessie 29 augustus /1/2016 Gemeente Heiloo 1 Renovatie Noord-West Klankbordsessie 29 augustus 2016 9/1/2016 Gemeente Heiloo 1 Introductie Welkom Klankbordgroep Noord-West Trompenburg V. Vladerackenlaan Bayershofweg Arklaan Driestal Vierkant Laan

Nadere informatie

Reacties inloopavond Middelburgsestraat

Reacties inloopavond Middelburgsestraat Reacties inloopavond Middelburgsestraat Adres Vraag/opmerking reactie Middelburgsestraat 22 Door de trottoirs gelijkvloers met de rijbaan te maken ontstaat er onduidelijkheid waar je moet rijden. Omdat

Nadere informatie

Informatieavond Rioolvervanging en herinrichting Weidebloemkwartier WELKOM!

Informatieavond Rioolvervanging en herinrichting Weidebloemkwartier WELKOM! Informatieavond Rioolvervanging en herinrichting Weidebloemkwartier WELKOM! 1 REDEN PROJECT De bestaande onderheide riolering is aan het einde van haar levensduur. Vervanging is noodzakelijk. Huidige riool

Nadere informatie

Verslag van vergadering Bewonersavond Nej Erf Wanssum, 16 januari 2018

Verslag van vergadering Bewonersavond Nej Erf Wanssum, 16 januari 2018 Verslag van vergadering Aanwezig Ca. 86 bewoners Jan Hurenkamp, Theo Theunissen, Marc Beterams, Twan Tissen, Sjaak Deenen en Henk van Tilburg, Dick Kroos en Dennis Duijkers Namens de dorpsraad: Petra Vermeulen

Nadere informatie

Inventarisatie van verkeersknelpunten en oplossingen in de omgeving van Buytewech-Noord Verslag 25 april p 1

Inventarisatie van verkeersknelpunten en oplossingen in de omgeving van Buytewech-Noord Verslag 25 april p 1 Inventarisatie van verkeersknelpunten en oplossingen in de omgeving van Buytewech-Noord Verslag 25 april 2018 p 1 Tijdens participatiebijeenkomsten is een aantal keren aangegeven dat niet alleen gekeken

Nadere informatie

Informatieavond Groot onderhoud t Ven-Noord nr. 1

Informatieavond Groot onderhoud t Ven-Noord nr. 1 Informatieavond Groot onderhoud t Ven-Noord 23-01-2019 24-01-2019 nr. 1 Inhoudsopgave Introductie groot onderhoud Resultaten bewonersonderzoek Klimaatstresstest en klimaatadaptatie Conceptontwerp Vrijheden

Nadere informatie

ALSMEDE DE STANDPUNTEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS HIEROP

ALSMEDE DE STANDPUNTEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS HIEROP EINDVERSLAG VAN DE INSPRAAKPERIODE MET DAARIN OPGENOMEN DE INSPRAAK- REACTIES M.B.T. DE ONDERHOUDSWERKZAAMHEDEN IN DE MOESKES, NAMENSTRAAT, VLAANDERENSTRAAT en LUXEMBURGSTRAAT ALSMEDE DE STANDPUNTEN VAN

Nadere informatie

Project te Zoersel: Brakenberg Lage Weg - Aanleg Riolering en wegenis - Voorstelling bewonersvergadering 11 september 2013

Project te Zoersel: Brakenberg Lage Weg - Aanleg Riolering en wegenis - Voorstelling bewonersvergadering 11 september 2013 Project te Zoersel: Brakenberg Lage Weg - Aanleg Riolering en wegenis - Voorstelling bewonersvergadering 11 september 2013 Inhoud presentatie 1. Voorstelling Pidpa Riolering 2. Voorstelling van het project

Nadere informatie

De fietsstraat in Beugen

De fietsstraat in Beugen De fietsstraat in Beugen Hoe werkt die straat? We krijgen regelmatig vragen binnen over de werking van de Fietsstraat in Beugen. In dit document proberen we daarin duidelijkheid te geven. We hebben dit

Nadere informatie

HERINRICHTINGSMOGELIJKHEDEN KAREL DOORMANSTRAAT PR. MARIJKESTRAAT PR. MARGRIETSTRAAT. 11 juli 2018 INFORMATIEAVOND 1

HERINRICHTINGSMOGELIJKHEDEN KAREL DOORMANSTRAAT PR. MARIJKESTRAAT PR. MARGRIETSTRAAT. 11 juli 2018 INFORMATIEAVOND 1 HERINRICHTINGSMOGELIJKHEDEN KAREL DOORMANSTRAAT PR. MARIJKESTRAAT PR. MARGRIETSTRAAT INFORMATIEAVOND 1 PROGRAMMA 1. Stand van zaken herstructurering Wieringerwerf 2. Stand van zaken vernieuwen riolering

Nadere informatie

Reconstructie Hazerswoude-Dorp (West)

Reconstructie Hazerswoude-Dorp (West) Reconstructie Hazerswoude-Dorp (West) Plan Zuid 1extra bewonersavond 15 mei 2017 Welkom 19:30 Opening 19:35 Terugblik 19:45 Presentatie ontwerp & uitleg gemaakte keuzes 20:15 Uw vragen over het ontwerp

Nadere informatie

Verslag inloopavond herinrichting openbaar gebied rond Park Bolnes

Verslag inloopavond herinrichting openbaar gebied rond Park Bolnes Verslag inloopavond herinrichting openbaar gebied rond Park Bolnes Op woensdag 23 september 2015 heeft de gemeente een inloopavond georganiseerd over de herinrichting van het openbaar gebied van de Van

Nadere informatie

WENSEN / REACTIES BEWONERS BURGEMEESTER VAN LENNEPWEG E.O.

WENSEN / REACTIES BEWONERS BURGEMEESTER VAN LENNEPWEG E.O. WENSEN / REACTIES BEWONERS BURGEMEESTER VAN LENNEPWEG E.O. In dit document is ingegaan op de wensen van bewoners en de reacties op de hen toegezonden brief over de plannen voor aanpassing van de Burgemeester

Nadere informatie

Resultaat enquête en uitwerking Voorlopig Onderhoudsplan Mariahoeve

Resultaat enquête en uitwerking Voorlopig Onderhoudsplan Mariahoeve Resultaat enquête en uitwerking Voorlopig Onderhoudsplan Mariahoeve Vraag 2: Naar welke beplanting gaat uw voorkeur uit (meerdere antwoorden mogelijk)? Behoud van de in blokvorm geknipte hagen 79 Gazon

Nadere informatie

Reconstructie Hemmerbuurt

Reconstructie Hemmerbuurt pagina 1 van 8 Momenteel werkt de gemeente aan een plan voor de reconstructie van de Hemmerbuurt (Elbaweg - Westeinde). Door een vragenlijst in te vullen helpt u in beeld te brengen hoe u als gebruiker

Nadere informatie

Wijkverkeersplan fase 2. Inventarisatie van knelpunten en ergernissen in de wijk Wilhelminapark.

Wijkverkeersplan fase 2. Inventarisatie van knelpunten en ergernissen in de wijk Wilhelminapark. Wijkverkeersplan fase 2 Inventarisatie van knelpunten en ergernissen in de wijk Wilhelminapark. versie DEFINITIEF d.d. 3 FEBRUARI 2017 1 Project: Wijkverkeersplan fase 2 Inventarisatie van knelpunten en

Nadere informatie