STANDHOUDERSHANDBOEK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "STANDHOUDERSHANDBOEK"

Transcriptie

1 STANDHOUDERSHANDBOEK Het Motor Event van Noord Oost Nederland Vrijdag, zaterdag en zondag 22 t/m 24 januari 2016

2 2

3 3 Almelo, januari 2016 Beste exposant, U gaat exposeren op de MotorExpo Assen. Voor een optimaal resultaat van uw deelname is het belangrijk dat u deze beurs goed voorbereidt. Als beursorganisatie helpen wij u daar graag bij. Deze standhouders informatie bevat alle gegevens die van belang zijn voor u als deelnemer aan de Motor Expo. Wij verzoeken u daarom vriendelijk deze standhoudersinformatie zorgvuldig door te nemen en te bewaren. Hebt u na het lezen van de informatie nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Hopende op een prettige samenwerking, wensen wij u alvast een goede voorbereiding en een succesvolle beurs. Met vriendelijke groet, Expo Management en TT Hall Exploitatie

4 4 INHOUDSOPGAVE: Belangrijke telefoonnummers blz. 5 Beursdata en openingstijden blz. 6 Op- en afbouwdagen blz. 7 Deadlines blz. 8 Adres en bereikbaarheid TT Hall blz. 9 Logistiek en parkeren blz. 10 Plattegrond blz. 11 Technische specificaties blz. 12 Standbouw blz. 13 Bewaking en verzekering blz. 15 Catering blz. 15 Regels voor activiteiten blz. 16 Waarschuwing Expo Guide/ Fair Guide blz. 17

5 5 BELANGRIJKE TELEFOONNUMMERS Organisatie MotorExpo Assen Expo Management (voor en na de beurs) Niek Asbroek TT Hall Assen Algemeen TT Hall Assen Catering Catering Bos & Bos (Ilona Jensema)

6 6 BEURSDATA EN OPENINGSTIJDEN Beursdata Vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 januari 2016 Openingstijden bezoekers Vrijdag 22 januari 18.00u tot 22.00u Zaterdag 23 januari 10.00u tot 18.00u Zondag 24 januari 10.00u tot 18.00u Openingstijden exposanten Vrijdag 22 januari 17.00u tot 22.00u Zaterdag 23 januari 09.00u tot 18.00u Zondag 24 januari 09.00u tot 18.00u Let op: de beursvloer is op de bovenstaande tijden alléén toegankelijk via de hoofdingang. Standhouders dienen minimaal 30 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

7 7 OP- EN AFBOUWTIJDEN Opbouwdagen Woensdag 20 januari 12.00u tot 17.00u Donderdag 21 januari 08.00u tot 17.00u Vrijdag 22 januari 08.00u tot 16.00u Attentie: Standhouders welke gebruik maken van de standbouw van Expo Management kunnen de stand donderdag 21 januari vanaf 08.00u inrichten. Afbouwtijden Zondag 24 januari 18.00u tot 22.00u Maandag 25 januari 08.00u tot 17.00u Attentie: Standhouders welke gebruik maken van standbouw van Expo Management dienen direct na afloop van de beurs alle materialen van de wanden en frieslijsten te verwijderen. Wanden, frieslijsten en vloerbedekking dienen uiteraard schoon en in oorspronkelijke staat te worden opgeleverd. Eventuele schade wordt aan u doorberekend.

8 8 DEADLINES Voor de MotorExpo Assen kunt u bij ons diverse (standbouw)materialen en voorzieningen bestellen. Het liefst ontvangen wij uw bestellingen zo spoedig mogelijk, u kunt deze echter nog tot uiterlijk 8 dagen voor aanvang van de beurs aan ons doorgeven. Veel deelnemers wachten tot het laatste moment met het (bij)bestellen van standmateriaal of vragen slechts enkele uren voor de beurs nog om een verandering. Dit legt veel extra werkdruk op de beursorganisatie en het technisch personeel. Soms is het onvermijdelijk en in dat geval helpen wij u graag om alles in orde te krijgen voordat de beurs begint. Maar we willen de onevenredige extra werkdruk en ook de extra kosten die wij moeten maken om aan de laatste wensen tegemoet te komen, wat beperken. Daarom berekenen wij over elke bestelling die na vrijdag 15 januari wordt doorgegeven, een toeslag van 25%. MotorExpo Assen biedt u de gelegenheid om gratis uw persberichten en bedrijfsinformatie op de website te plaatsen. De informatie blijft beschikbaar tot de volgende editie. Het aanleveren van uw digitale informatie kan tot en met vrijdag 15 januari. De beursplattegrond en de deelnemerslijst worden verspreid naar diverse media. De gegevens worden zo zorgvuldig mogelijk zoals bij ons bekend, doorgegeven. Voor eventuele onjuistheden die nadien worden aangebracht zijn wij niet aansprakelijk.

9 9 ADRES EN BEREIKBAARHEID TT HALL TT Hall Assen Adres: De Haar TE Assen Tel: Fax: Route: De TT Hall ligt op het terrein naast het TT Circuit Assen. Vanaf de A28 geven ANWB-borden u de richting naar het circuit en de TT Hall aan. Kijk voor een uitgebreide routebeschrijving op Raadpleeg voor informatie over het openbaar vervoer.

10 10 LOGISTIEK EN PARKEREN Deuren Op de eerdergenoemde op- en afbouwtijden zullen de belangrijkste toegangsdeuren van de hal geopend zijn voor het aanleveren van materialen. Is er een deur gesloten? Belt u dan het algemene nummer van de TT Hall. ( ) Vlak voor-, tijdens- en na openingstijd zijn andere deuren dan de hoofdingang niet bedoeld voor in- en uitloop. Deze zullen dan ook gesloten zijn. Alleen op deze manier blijft de vloer overzichtelijk en kan diefstal worden voorkomen. De deuren en nooduitgangen zijn elektrisch vergrendeld. Alleen bij een noodalarm gaan deze automatisch open. Naast elke deur zit een noodknop. Bij misbruik van deze noodknop wordt u een boete van 500,- in rekening gebracht i.v.m. het laten uitrukken van de hulpdiensten en het resetten van het systeem. Hal betreden met auto s/ vrachtwagens etc. Nadat op vrijdagmiddag de vloerbedekking in de gangpaden is gelegd, is het verboden de hal nog met auto s te betreden. Dan is het niet meer mogelijk om groot materiaal aan te leveren. Alleen de kleine toegangsdeuren zijn dan geopend. Na 17.00u kunt u alleen via de hoofdingang naar binnen op vertoon van een standhouderskaart. Hebt u groot of zwaar materiaal? Wacht dan niet tot de laatste opbouwdag! Het is dan onmogelijk om tussen de stands door te manoeuvreren. Dit materiaal krijgt van ons altijd voorrang om zo vroeg mogelijk op te bouwen. Neem daarom bij twijfel contact met ons op. Zorg er ook voor dat uw standbouwer, transporteur en eventueel uw leverancier op de hoogte zijn van deze informatie.

11 Gebruik van heftruck Tijdens de op- en afbouw zijn er minimaal twee heftrucks met chauffeur aanwezig om u te helpen bij het laden en lossen van uw goederen. Deze service is geheel kosteloos. Daar tegenover staat wel dat u geen heftruck op een bepaald tijdstip kunt reserveren of claimen. U mag de chauffeurs zelf aanspreken en vragen u te helpen of u belt met het algemene nummer van de TT Hall, om uw verzoek door te geven. Houdt u hierbij rekening met een korte wachttijd. 11 Goederen laten bezorgen U bent vrij om bijvoorbeeld bestellingen van drukwerk bij de TT Hall te laten bezorgen. Wij als organisatie nemen echter geen pakketten aan die voor u bestemd zijn. U dient uw leverancier/ transporteur/ koerier een juiste omschrijving te geven van waar zij u (en uw stand) kunnen vinden of bereiken op de beursvloer. Parkeren Het parkeren tijdens de Motor Expo Assen is alleen gratis voor exposanten. Uw standhouderskaart is tevens uw parkeerkaart. PLATTEGROND Bijgesloten vindt u de beursplattegrond en een deelnemerslijst. Uw standnummer in de deelnemerslijst correspondeert met uw stand op de plattegrond. Eén vakje op de plattegrond is 1m². Wij verzoeken u vriendelijk uw standoppervlakte te controleren om vervelende situaties op bij de opbouw te voorkomen.

12 12 TECHNISCHE SPECIFICATIES Maximale afmetingen Afmeting grootste deur: 5m breed x 5,1m hoog Spanthoogte hoogste punt: 11m hoog Spanthoogte laagste punt: 8,5m hoog Maximale bouwhoogte hal: 8m hoog Maximale bouwhoogte foyer: 4,5 m hoog Elektra- en wateraanvoer Technische voorzieningen worden van bovenuit de hal aangevoerd. U hoeft geen rekening te houden met een puttenplan. Water en elektra kunnen op elk gewenst punt naar beneden worden gehaald, mits op tijd besteld.

13 13 STANDBOUW Om uw bedrijf goed te kunnen presenteren hebt u standbouw nodig. Dit kunt u huren bij Expo Management of via uw eigen standbouwer laten leveren. Alleen een presentatiewand met wat spotjes is niet voldoende. Hiermee kunt u enkel uw stand mooi inrichten. U hebt echter ook scheidingswanden nodig. Eigen standbouw Indien u gebruik maakt van de diensten van een standbouwer, is het van groot belang dat deze met alle ins- en outs van de beurs bekend is. Stuur het bedrijf daarom altijd een kopie van alle deelnemersinformatie die u van ons ontvangt. Zo komen u en uw standbouwer niet voor verrassingen te staan. Uw standbouwer kan geen bestellingen bij ons plaatsen, die dient u zelf aan ons door te geven. Wanneer de scheidingswanden van uw stand hoger zijn dan 2.50m, dient u t.b.v. uw buren ook de achterzijde van deze wand netjes af te werken. Het is hierbij niet toegestaan logo s of andere bedrijfsuitingen op deze kant van de wand te zetten. Deelnemers met een eiland of kopstand komen soms wandruimte te kort. Extra wandruimte kan dan worden gecreëerd door langs een van de gangpaden de wand door te trekken. Een logische oplossing, ware het niet dat zo de bezoekers en de overburen worden geconfronteerd met een uitzicht op een blinde wand. Ook gaat zo het open karakter van uw stand verloren en mist u de bezoekers die aan deze zijde van uw stand passeren. Het is dan ook beter binnen uw stand een zuil van wanden te creëren.

14 Standaard standbouw van Expo Management Bij een standaard stand zijn de wanden, de frieslijst, een keukenafscheiding en de vloerbedekking (antraciet) inbegrepen. De keukenafscheiding, voorzien van een afsluitbare deur, wordt altijd in een hoek van de stand geplaatst. Heeft u een andere voorkeur, geef dit dan middels een schets door aan de organisatie. Bij een standaard stand zijn ook voldoende duospots inbegrepen voor de verlichting in uw stand. De kosten voor de stroomaansluiting zijn echter niet inbegrepen. 14 Het is niet toegestaan in de wanden te boren of te spijkeren. Het beste is om materialen op te hangen met draden en kleine haken die u aan de bovenzijde van de wand bevestigd. Ook dubbelzijdig tape kan hiervoor worden gebruikt, mits deze geen resten achterlaat. Een naamsvermelding op de frieslijst is niet inbegrepen. Direct na afloop van de beurs dienen alle materialen van de wanden en frieslijsten verwijderd te zijn. Wanden, frieslijsten en vloerbedekking dienen uiteraard schoon en in oorspronkelijke staat te worden opgeleverd. Vuile wanden (bijvoorbeeld door dubbelzijdig tape) moeten wij helaas als schade aan u in rekening brengen. Direct na afloop van de beurs wordt gestart met de afbouw van de stands. Let er daarom op dat u alle (waardevolle) spullen uit de afsluitbare ruimte verwijdert. De ruimtes worden namelijk afgebroken óók als hier nog spullen in zijn opgeslagen. Laat de sleutel van de berging achter in het slot van de deur of geeft de af bij de organisatie. STANDINRICHTING Wist u dat u het complete meubelassortiment kunt bekijken en bestellen op

15 BEWAKING EN VERZEKERING Elke vorm van verzekering, tegen welk risico dan ook, is niet inbegrepen. U dient hier zelf zorg voor te dragen door een transport/ verblijfsverzekering af te sluiten. De TT Hal Assen is uitgerust met een modern beveiligingssysteem. Transport- en nooddeuren zijn elektrisch vergrendeld, er is camera toezicht en een geraffineerd alarmsysteem staat direct in verbinding met een meldkamer. Toch adviseren wij u nadrukkelijk kostbare spullen (vooral tijdens de drukke op- en afbouwtijden) veilig op te bergen of mee naar huis te nemen. 15 CATERING Bos & Bos Catering uit Groningen heeft de horeca exploitatie van de TT- Hall in handen. Bos & Bos Catering neemt binnenkort contact met u op over de cateringfaciliteiten. Hebt u specifieke wensen? Neem dan contact op met Ilona Jensema via of ilonajensema@boscatering.nl

16 16 REGELS VOOR ACTIVITEITEN Alcohol Het schenken van alcohol kan een onderdeel zijn van uw gastheerschap. Help dan ook mee om er voor te zorgen dat uw en onze gasten hun alcoholgebruik binnen de perken houden en veilig thuiskomen. Flyeren Het uitdelen van flyers of ander promotiemateriaal buiten uw stand is alleen toegestaan in overleg met en na goedkeuring van de organisatie. Het is in alle gevallen verboden om buiten het complex van de TT Hall (bijvoorbeeld op de parkeerplaats) te flyeren. In dat geval zullen de schoonmaakkosten aan u in rekening worden gebracht. Geluidsoverlast Zorg ervoor dat andere standhouders geen hinder ondervinden van de activiteiten op uw stand. Vooral geluidsoverlast kan erg storend zijn voor de omliggende standhouders die gesprekken voeren met klanten. Vraag bij twijfel eerst toestemming aan de organisatie. Wij behouden ons echter altijd het recht voor de toestemming in te trekken in geval van (geluids-) overlast. Promotie buiten uw stand Reclame uitingen buiten uw stand zijn mogelijk, alleen in overleg met de organisatie. Voor meer informatie kunt het bestelformulier Buitenpromotie raadplegen.

17 WAARSCHUWING EXPO GUIDE EN FAIR GUIDE Expo Management ontvangt regelmatig vragen en klachten van exposanten naar aanleiding van een brief van het Oostenrijkse bedrijf Construct Data (Fair Guide) en over een bedrijf, genaamd Expo Guide uit Mexico met een adres in Frankrijk. 17 Expo Guide Dit bedrijf stuurt bedrijven een brief met een formulier om gegevens te corrigeren voor een vermelding in Expo Guide. Hierbij wordt soms ook de naam Expo Management genoemd om u de indruk te geven dat wij meewerken aan dit initiatief. Na ondertekening van de brief is men echter 3 jaar gebonden aan een jaarlijkse betaling van ruim 1.000,- per jaar. Een aanzienlijk bedrag, zeker voor een tegenprestatie die niet echt duidelijk wordt gemaakt. Fair Guide De brief van het Oostenrijkse bedrijf Construct Data, suggereert bedoeld te zijn om correcties door te geven op de vermelding in FAIR Guide en een registratie via fairguide.com om uw gegevens up to date te houden. Ook hier is men, na ondertekening van de brief, gebonden aan een jaarlijkse betaling van bijna 1.000,- voor een periode van 3 jaar. Of u, als exposant, gebruik wil maken van de mogelijkheid opgenomen te worden in Fair Guide of Expo Guide, kunnen wij natuurlijk niet voor u beslissen. Wij benadrukken echter, dat in Fair Guide en Expo Guide slechts de gegevens zijn opgenomen van die bedrijven, die zich al dan niet vrijwillig en tegen betaling hebben laten registreren. Om deze reden alleen al kan van een compleet en betrouwbaar bestand geen sprake zijn. Voor de volledigheid delen wij u mee, dat geen enkele sprake is van

18 samenwerking of verbondenheid tussen Expo Management en Construct Data en/ of Expo Guide. Wij vermoeden dat men uw adresgegevens uit oude beurscatalogi en beursgerelateerde websites van Expo Management, overneemt. Wij verzekeren u dat Expo Management op geen enkele wijze samenwerkt met de genoemde bedrijven en hen ook geen exposanten gegevens (heeft) verstrekt. 18 Wij hopen u hiermee van dienst te zijn geweest. Mocht u naar aanleiding hiervan vragen hebben, neemt u dan contact met ons op. Andere informatie kunt u vinden op: - of op de site van UFI (beursorganisatoren) en u kunt contact opnemen met Steunpunt Acquisitiefraude (landelijk meldpunt voor advertentiefraude en acquisitiefraude). - Namens; Expo-Management en TT Hall Exploitatie

19 19

STANDHOUDERSHANDBOEK

STANDHOUDERSHANDBOEK STANDHOUDERSHANDBOEK Dé motorbeurs voor Noordoost-Nederland vrijdag, zaterdag en zondag 13 t/m 15 januari 2017 2 3 Almelo, december 2016 Beste exposant, U gaat exposeren op de MotorExpo Assen. Voor een

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK

STANDHOUDERSHANDBOEK STANDHOUDERSHANDBOEK dinsdag, woensdag, donderdag 16 t/m 18 december 2014 2 Almelo, november 2014 Beste exposant, U gaat exposeren op de AgroExpo Assen. Voor een optimaal resultaat van uw deelname is het

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK

STANDHOUDERSHANDBOEK STANDHOUDERSHANDBOEK Dé vakbeurs voor agrarisch Noord Oost Nederland dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 24 t/m 27 november 2015 2 3 Almelo, oktober 2015 Beste exposant, U gaat exposeren op de Landbouw

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK

STANDHOUDERSHANDBOEK STANDHOUDERSHANDBOEK Beste exposant, U gaat exposeren op de Vakbeurs voor de Maakindustrie Noord-Nederland, Main Industry. Voor een optimaal resultaat van uw deelname is het belangrijk dat u deze beurs

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK STANDHOUDERS HANDBOEK Geachte beursdeelnemer, U gaat exposeren op de Kampeer Fiets en Wandelbeurs, en voor een optimaal resultaat van uw deelname is het belangrijk dat u deze beurs goed voorbereidt. Als

Nadere informatie

VAKBEURS VOOR INDUSTRIAL MAINTENANCE & SMART INDUSTRY 27 & 28 MAART 2019 MARTINI PLAZA GRONINGEN

VAKBEURS VOOR INDUSTRIAL MAINTENANCE & SMART INDUSTRY 27 & 28 MAART 2019 MARTINI PLAZA GRONINGEN VAKBEURS VOOR INDUSTRIAL MAINTENANCE & SMART INDUSTRY 27 & 28 MAART 2019 MARTINI PLAZA GRONINGEN Beste exposant, U gaat exposeren op de Main Industry, de vakbeurs voor industrial maintenance en smart industry

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK Locatie: Strandheem Parkweg 5 9865 VN Opende STANDHOUDERS HANDBOEK Data: Dinsdag 5 juni 2018 Woensdag 6 juni 2018 Donderdag 7 juni 2018 Dagelijks geopend van 13.00 21.30 uur Organisatie: CNO-Expo Johan

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem Locatie: Ruurloseweg Hoek Petersdijk Zelhem Data: Woensdag 3 juni 2015 Donderdag 4 juni 2015 Vrijdag 5 juni 2015 STANDHOUDERSHANDBOEK Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek Organisatie: CNO-Expo

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland. 27, 28 en 29 juni 2017 afslag Markelo

STANDHOUDERS HANDBOEK Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland. 27, 28 en 29 juni 2017 afslag Markelo Locatie: Elsenerveldweg 8 7462 PN RIJSSEN A1 afslag 27 Markelo STANDHOUDERS HANDBOEK Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland Data: Dinsdag 27 juni 2017 Woensdag 28 juni 2017 Donderdag 29 juni 2017 Dagelijks

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK Locatie: Velder 10 5298 LE Liempde STANDHOUDERS HANDBOEK Data: Woensdag 6 september 2017 Donderdag 7 september 2017 Dagelijks geopend van 09.30 18.00 uur Organisatie: CNO-Expo Johan Wolters Margreet Heering

Nadere informatie

Informatie voor exposanten

Informatie voor exposanten Informatie voor exposanten LOCATIE Adres: Expo Houten Meidoornkade 24 3992 AE Houten TIJDEN Opbouw Woensdag 8 maart 10.00 20.00 Donderdag 9 maart 08.00 09.30 alleen voor kleine spullen en promotiemateriaal

Nadere informatie

Informatie voor standbouwers

Informatie voor standbouwers Beurslocatie Rotterdam Ahoy Ahoy-weg 10 3084 BA Rotterdam Hallen: 1, 2, 4, 5 en 6 Contactpersoon Anouk van Giels Tel: Mail: info@infratech.nl Voor vragen tijdens de opbouw kunt u terecht bij de informatiebalie

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw deelname aan de Dag van Verkeer & Mobiliteit. Onderdeel Pagina OPERATIONEEL Inlogpagina exposanten 2 Locatie, tijden,

Nadere informatie

DEELNEMERSINFORMATIE

DEELNEMERSINFORMATIE DEELNEMERSINFORMATIE 1 Inhoudsopgave Pag. 3 1. Organisatie en contactgegevens 2. Locatie en datum 3. Facturatie 4. Inrichting en uitruimen uniforme standbouw Pag. 4 5. Standbouw algemeen 6. Standbouw Waalsprongplein

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw deelname aan de Dag van de Openbare Ruimte. Onderdeel Pagina OPERATIONEEL Inlogpagina exposanten 2 Locatie, tijden, routebeschrijving

Nadere informatie

Standbouw bestellen (indien u van plan bent zelf platen te laten maken) Voor het bestellen van standbouw worden de volgende afmetingen gehanteerd:

Standbouw bestellen (indien u van plan bent zelf platen te laten maken) Voor het bestellen van standbouw worden de volgende afmetingen gehanteerd: Technische faciliteiten Evenementenhal Hardenberg BV Elektriciteitsaansluiting 220 Volt Standaard tot 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen of

Nadere informatie

Technische faciliteiten Evenementenhal Gorinchem BV

Technische faciliteiten Evenementenhal Gorinchem BV Technische faciliteiten Evenementenhal Gorinchem BV Elektriciteitsaansluiting Standaard 220 volt Standaard 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen.

Nadere informatie

Voor beurs 020-549 34 40

Voor beurs 020-549 34 40 OP- EN AFBOUW vt wonen&design beurs 2015 HANDIGE LINKS & CONTACTGEGEVENS Logistiek coördinator Deelnemerssite Deelnemershandboek Lees hier alles dat je als deelnemer moet weten m.b.t. de beurs. Ook vind

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE 1 Waar? Flanders Expo Maaltekouter 1 BE-9051 Gent www.flandersexpo.be 2 Wanneer? Openingsuren Green Zondag 2 September 2018 Maandag 3 September 2018 Dinsdag 4 September 2018 van 9u30 tot 18u van 13u tot

Nadere informatie

Elektriciteitsaansluiting 220 Volt Standaard tot 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen.

Elektriciteitsaansluiting 220 Volt Standaard tot 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen. Technische faciliteiten Evenementenhal Hardenberg BV Elektriciteitsaansluiting 220 Volt Standaard tot 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen.

Nadere informatie

Opbouw/Afbouw.

Opbouw/Afbouw. Opbouw/Afbouw www.jardinexpo.be 1 Toegang: zonder installatie vergunning, is het onmogelijk uw stand op te bouwen. Vergunningen zijn verkrijgbaar aan de ontvangst opbouw, voor alle exposanten in orde van

Nadere informatie

Charter voor exposanten

Charter voor exposanten Charter voor exposanten Basisrichtlijnen bij deelname Beste exposant, Wij helpen u graag om uw deelname zo succesvol en aangenaam mogelijk te maken. Dit technisch handboek bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

Content Manual Algemene informatie... 3 Plaats, beursdata & openingsuren... 3 Contactpersonen Easyfairs... 4 Opbouw & afbouw... 4 Vooropbouw...

Content Manual Algemene informatie... 3 Plaats, beursdata & openingsuren... 3 Contactpersonen Easyfairs... 4 Opbouw & afbouw... 4 Vooropbouw... 1 Content Manual Algemene informatie... 3 Plaats, beursdata & openingsuren... 3 Contactpersonen Easyfairs... 4 Opbouw & afbouw... 4 Vooropbouw... 4 Opbouw... 4 Afbouw... 4 Plan Paleis 5, Brussels Expo...

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

BOUWREGELEMENT 2017 25, 26 EN 27 JANUARI 2017 JAARBEURS, UTRECHT WWW.VAKBEURSFACILITAIR.NL

BOUWREGELEMENT 2017 25, 26 EN 27 JANUARI 2017 JAARBEURS, UTRECHT WWW.VAKBEURSFACILITAIR.NL BOUWREGELEMENT 2017 25, 26 EN 27 JANUARI 2017 JAARBEURS, UTRECHT WWW.VAKBEURSFACILITAIR.NL 2 6 Dit bouwreglement is van toepassing op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, die op 25, 26 en 27 januari

Nadere informatie

Informatie voor exposanten

Informatie voor exposanten Informatie voor exposanten LOCATIE Jaarbeurs Utrecht, bezoekadres Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht Jaarbeurs Utrecht, laden en lossen Melden P2, vanaf daar wordt u doorverwezen Truus van Lierlaan Utrecht

Nadere informatie

OPBOUW/AFBOUW.

OPBOUW/AFBOUW. OPBOUW/AFBOUW www.salonhabitat.be 1 Toegang: zonder installatie vergunning, is het onmogelijk uw stand op te bouwen. Vergunningen zijn verkrijgbaar aan de ontvangst opbouw, voor alle exposanten in orde

Nadere informatie

Openingstijden Bio-beurs januari uur 23 januari uur

Openingstijden Bio-beurs januari uur 23 januari uur Openingstijden Bio-beurs 2020 22 januari 11.00-21.00 uur 23 januari 10.00-19.00 uur Bio-beurs, dé biologische vakbeurs De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische

Nadere informatie

FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH

FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH Webshop algemeen Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen? U kunt u bestelling wijzigen door rechts bovenin te klikken op mijn account, klantgegevens en dan weborders aan

Nadere informatie

Standbouwvoorschriften

Standbouwvoorschriften +31(0)634045122 Standbouwvoorschriften Perfect Serve Barshow Amsterdam 2016 Standbouwvoorschriften Perfect Serve Barshow Amsterdam 2015 Perfect Serve Barshow Amsterdam wil door middel van het vaststellen

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein

Nadere informatie

BEURSCATALOGUS (print & online) Uiterste inzenddatum: woensdag 1 maart 2017

BEURSCATALOGUS (print & online) Uiterste inzenddatum: woensdag 1 maart 2017 BEURSCATALOGUS (print & online) Vul dit formulier in t.b.v. gratis vermelding van uw bedrijfsgegevens in de beurscatalogus. De gegevens moeten uiterlijk woensdag 1 maart 2017 zijn aangeleverd. Indien dit

Nadere informatie

MANUAL. a. Locatie, beursdata en openingsuren. b. Contactpersonen Easyfairs. Beste exposant,

MANUAL. a. Locatie, beursdata en openingsuren. b. Contactpersonen Easyfairs. Beste exposant, MANUAL Beste exposant, Wij helpen u graag om uw beursdeelname zo aangenaam én succesvol mogelijk te maken. Lees daarom deze handleiding aandachtig door. Aarzel niet om contact met ons op te nemen in geval

Nadere informatie

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur Openingstijden Bio-beurs 2019 23 januari 11.00-21.00 uur 24 januari 10.00-19.00 uur Bio-beurs, dé biologische vakbeurs De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische

Nadere informatie

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1-

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1- Exposanten Handboek 2011 Exposantenhandboek -1- Index Introductie 3 Beursgegevens 4, 5 Media Mix 6 Exposanten passen 7 Relatiekaarten 8 Programmaboek, Gids en Plattegrond 9 Meubilair 10 Bloemen en planten

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem 2014

Beursinformatie ArtArnhem 2014 Beursinformatie ArtArnhem 2014 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 21 november van 18.00-22.00u Zaterdag 22 november van 11.00-21.00u Zondag 23 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein 1 Arnhem

Nadere informatie

8 & 9 APRIL TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE

8 & 9 APRIL TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE 8 & 9 APRIL 2014 TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE 2014 Netwerken in een sterke regio! Samenwerken, netwerken en op de hoogte zijn van elkaars kennis en kunde is belangrijker dan ooit. Dit besef leeft sterk

Nadere informatie

SOLIDS Antwerpen 2013

SOLIDS Antwerpen 2013 Antwerpen 2013 TECHNISCH HANDBOEK Woe. 27 maart 2013 Don. 28 maart 2013 www.easyfairs.com/-be Algemene informatie 3 Organisatie 3 Beurshal 3 Partners 3 Data en tijden 4-5 Opbouw 4 Beursdagen 5 Afbouw 5

Nadere informatie

Opsturen en aanleveren van zendingen, laden en lossen van materialen

Opsturen en aanleveren van zendingen, laden en lossen van materialen Opsturen en aanleveren van zendingen, laden en lossen van materialen INHOUD 1.0 Opsturen / aanleveren van folders / materialen / standmaterialen / etc. 2.0 Laden en lossen op de dag van het evenement /

Nadere informatie

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 Er zijn op de beurs Sport-Net 3 varianten van beursarrangementen: 1. Basis Arrangement 2. Sportbond Arrangement 3. VIP Arrangement

Nadere informatie

BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE

BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE Hieronder vindt u zeer belangrijke standbouwinformatie ten behoeve van alle standbouwers en leveranciers van de Huishoudbeurs 2016. Let op! Wij vragen uw speciale aandacht

Nadere informatie

Nr.1 OPBOUWINSTRUCTIES 1. INLEIDING 2. DIENSTEN. Hieronder vindt u de opbouwinstructies voor de HABITAT beurs 2016.

Nr.1 OPBOUWINSTRUCTIES 1. INLEIDING 2. DIENSTEN. Hieronder vindt u de opbouwinstructies voor de HABITAT beurs 2016. OPBOUWINSTRUCTIES Nr.1 LIEGE EXPO (FIL) Avenue Maurice Denis, 4 4000 Luik Belgium salonhabitat@liegeexpo.be Tel.: 0032(0)4 228.77.64 Fax: 0032(0)4 227.18.95 1. INLEIDING Hieronder vindt u de opbouwinstructies

Nadere informatie

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM Op zaterdag 14 april 2018 (van 10.00 16.00 uur) wordt de derde Amsterdamse uitvaartbeurs gehouden. In de Westerkerk aan de Prinsengracht presenteert de uitvaartbranche

Nadere informatie

REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs

REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs Op zondag 9 en maandag 10 april 2017 wordt het NSV Plein 2017 gehouden. Hiervoor is het onderstaande reglement opgesteld. Algemene bepalingen Organisatie: Nederlandse

Nadere informatie

Bestelformulieren Let op! Bestelformulieren tijdig insturen!

Bestelformulieren Let op! Bestelformulieren tijdig insturen! Bestelformulieren Let op! Bestelformulieren tijdig insturen! 1 Overzicht bestelformulieren en deadlines Formulier: Verplicht Deadline: formulier: Badges ja vrij. 1 september Ingevuld: Naamsvermelding op

Nadere informatie

30 31 MEI 1 JUNI 2017 RAI AMSTERDAM WIST U DAT... CONNECTING THE FUTURE

30 31 MEI 1 JUNI 2017 RAI AMSTERDAM WIST U DAT... CONNECTING THE FUTURE 30 31 MEI 1 JUNI 2017 RAI AMSTERDAM WIST U DAT... GRAAG STELLEN WIJ ONS VOOR... Mijn naam is Marije van Selm en ik ben werkzaam als Office Manager bij PROVADA. Wanneer u met PROVADA in contact wilt komen,

Nadere informatie

ArtArnhem\Objects 2015

ArtArnhem\Objects 2015 Beursinformatie ArtArnhem\Objects 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Dudok, Ranzowzaal, Koningstraat

Nadere informatie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Feiten & Cijfers Negenmaandenbeurs Impressie eerdere edities Of bekijk de volgende video-compilatievan het Webshop Paviljoen in 2010: http://www.youtube.com/watch?v=d4dpq7arkxe

Nadere informatie

Formulier 1: Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding

Formulier 1: Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding FORMULIEREN Formulier 1: Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding Formulier 2: Standinrichting Formulier 3: Ophangen van materialen Formulier 4: Demovoertuig op het buitenterrein/demoruimte binnen Formulier

Nadere informatie

HORECABEURSGOES Dé vakbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen 10 t/m 12 maart 2014

HORECABEURSGOES Dé vakbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen 10 t/m 12 maart 2014 HORECABEURSGOES Formulier : Formulier 2: Formulier 3: Formulier 4: Formulier 5: Formulier 6: Formulier 7: Formulier 8: Bedrijfsprofiel en naamsvermelding Exposantenkaarten / parkeerkaarten / uitnodigingskaarten

Nadere informatie

HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG. Plafond en Wand

HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG. Plafond en Wand HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG Plafond en Wand 6 november 2015 DATUM/LOCATIE/TIJD De beurs wordt gehouden op 6 november 2015 van 14.00 uur tot 20.00 uur in het Hart van Holland te Nijkerk. De adresgegevens

Nadere informatie

HANDLEIDING STANDHOUDERS

HANDLEIDING STANDHOUDERS HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG PLAFOND EN WAND 2014 03 oktober 2014 NOA secretariaat NVF secretariaat Nieuweweg 226 Westerhoutpark 10 3905 LT VEENENDAAL 2012 JM HAARLEM DATUM/LOCATIE/TIJD De beurs wordt

Nadere informatie

Handboek Medewerkers. AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie

Handboek Medewerkers. AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie Handboek Medewerkers AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie 1 INDEX Inhoud Hoofdstuk 1 Communicatie... 3 1.1 Belangrijke telefoonnummers... 3 1.2 Calamiteiten... 3 Hoofdstuk 2 Rooster en planning... 4 2.1

Nadere informatie

WMS Dag 2018 PRAKTISCHE INFORMATIE PREMIUM PARTNERS/ PARTNERS EN SPONSOREN

WMS Dag 2018 PRAKTISCHE INFORMATIE PREMIUM PARTNERS/ PARTNERS EN SPONSOREN WMS Dag 2018 PRAKTISCHE INFORMATIE PREMIUM PARTNERS/ PARTNERS EN SPONSOREN Inhoud Pakket standruimte Standaard inbegrepen in pakket: 21 maart 2018, 09.00 18.00 UUR CONGRESCENTRUM BRABANTHALLEN: 1931 Premium

Nadere informatie

TANKSTATION EXPO! Voorwaarden

TANKSTATION EXPO! Voorwaarden Tankstation EXPO! biedt nieuwe, aankomende en professionele kunstenaars de mogelijkheid om kunstwerken en - projecten te presenteren in haar expositieruimte met twee grote etalages aan een drukke doorgaande

Nadere informatie

DEELNEMERS REGLEMENT

DEELNEMERS REGLEMENT DEELNEMERS REGLEMENT International Whisky Festival / Whisky Live Leiden 2009 Openingstijden bezoekers: Vrijdag 13 november 2009 van 13.00 tot 17.00 uur (VIP sessie) van 19.00 tot 23.00 uur Zaterdag 14

Nadere informatie

SUBCONTRACTING 2013 TECHNISCH HANDBOEK

SUBCONTRACTING 2013 TECHNISCH HANDBOEK SUBCONTRACTING 2013 TECHNISCH HANDBOEK Woensdag 23 oktober 2013 10:00-20:00 Donderdag 24 oktober 2013 10:00-18:00 Flanders Expo - Hal 1 1 Algemene informatie 3 Organisatie 3 Beurshal 3 Partners 3 Data

Nadere informatie

Final communication Exposanten. Zorg & ICT 2013 13 t/m 15 maart

Final communication Exposanten. Zorg & ICT 2013 13 t/m 15 maart Final communication Exposanten Zorg & ICT 2013 13 t/m 15 maart Inhoudsopgave Algemene beursinformatie... 4 Belangrijke telefoonnummers... 5 Telefoonnummers projectteam voor de beurs vanaf maandag 29 oktober

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie op contacta.nl

Kijk voor meer informatie op contacta.nl Formulier : Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding Formulier 2: Standinrichting Formulier 3: Ophangen van materialen Formulier 4: Demovoertuig op het buitenterrein/demoruimte binnen Formulier 5: Exposantenkaarten/

Nadere informatie

TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015. Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober.

TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015. Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015 Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. 1. Omschrijving tariefopbouw standruimtes: Standruimtes zijn er in

Nadere informatie

HANDLEIDING STANDHOUDERS NOA JAARDAG. Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo

HANDLEIDING STANDHOUDERS NOA JAARDAG. Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo HANDLEIDING STANDHOUDERS NOA JAARDAG Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo 5 november 2015 DATUM/LOCATIE/TIJD De beurs wordt gehouden op 5 november 2015 van 14.00 uur tot 20.00 uur in het Hart van Holland

Nadere informatie

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Feiten & cijfers 2011 Impressie eerdere edities Wat is het? Fysieke presentatie van een Online Winkelcentrum via de gezamelijke paraplu van Babyplaats.nl

Nadere informatie

TECHNISCH HANDBOEK. Donderdag 28/03/ u. - Antwerp expo. Gelijktijdig met SOLIDS 2013!

TECHNISCH HANDBOEK. Donderdag 28/03/ u. - Antwerp expo.   Gelijktijdig met SOLIDS 2013! Gelijktijdig met SOLIDS 2013! www.easyfairs.com/ SOLIDS-BE TECHNISCH HANDBOEK Donderdag 28/03/2013 10-18u. - Antwerp expo www.easyfairs.com/mr-antwerpen Algemene informatie 3 Organisatie 3 Beurshal 3 Partners

Nadere informatie

Nationale Sport Vakbeurs 2 december 2015. Handboek

Nationale Sport Vakbeurs 2 december 2015. Handboek Nationale Sport Vakbeurs 2 december 2015 Handboek Geachte standhouder, Wij zijn verheugd u als exposant te mogen verwelkomen tijdens de eerste editie van de Nationale Sport Vakbeurs. Na drie succesvolle

Nadere informatie

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1-

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1- Exposanten Handboek 2012 Exposantenhandboek -1- Index Introductie 3 Beursgegevens 4, 5 Media Mix 6 Exposanten passen 7 Relatiekaarten 8 Meubilair 9 Bloemen en Planten 10 Internet 11 Bedrijfsomschrijving

Nadere informatie

MX Member 1x2. Wat hebben we van jullie nodig? Material Xperience 2016. 27 28 29 januari 2016, Ahoy Rotterdam

MX Member 1x2. Wat hebben we van jullie nodig? Material Xperience 2016. 27 28 29 januari 2016, Ahoy Rotterdam MX Member 1x2 Wat hebben we van jullie nodig? Material Xperience 2016 27 28 29 januari 2016, Ahoy Rotterdam MX Member 1x2 Wat hebben we van jullie nodig? Wat? Wanneer? Zie pagina 1. Content catalogus uiterlijk

Nadere informatie

Factsheet MissionPlaza mei 2016

Factsheet MissionPlaza mei 2016 Factsheet MissionPlaza 2016 13-16 mei 2016 Organisatie MissionPlaza MissionPlaza wordt georganiseerd door MissieNederland i.s.m. St. Opwekking. Het correspondentieadres is: MissieNederland Hoofdstraat

Nadere informatie

Checklist Beursdeelname

Checklist Beursdeelname Checklist Beursdeelname Waarom deelnemen aan een beurs? Er zijn verschillende redenen om deel te nemen aan een beurs. Het is belangrijk om voor jezelf op een rijtje te hebben wat je precies wilt bereiken

Nadere informatie

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI 1 Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI Uitvoering : Stichting Verenigde Hollandse Zeil Compagnie Datum intake : Bedrijfsgegevens Bedrijfsnaam

Nadere informatie

Overzicht mogelijkheden Bio-beurs

Overzicht mogelijkheden Bio-beurs Overzicht mogelijkheden Bio-beurs Op de beurs hebben wij verschillende mogelijkheden voor een stand. Onderstaand zijn de mogelijkheden op een rij gezet. De standruimtes zoals die op de plattegrond zijn

Nadere informatie

INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW

INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW WOENSDAG 16 EN DONDERDAG 17 MEI 2018 BRABANTHAL LEUVEN BROCHURE INFRA EXPO SEMINARIE

Nadere informatie

15, 16, 17 en 18 januari 2015 Flanders Expo Maaltekouter 1, 9051 Gent

15, 16, 17 en 18 januari 2015 Flanders Expo Maaltekouter 1, 9051 Gent 15, 16, 17 en 18 januari 2015 Flanders Expo Maaltekouter 1, 9051 Gent Praktische informatie 1. Overzicht belangrijkste data 27/11/2014 Deadline voor indienen formulieren m.b.t. standenbouwer, website-info

Nadere informatie

Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux

Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux Via dit document willen wij u bijkomende informatie geven betreffende uw deelname aan LaboramaLux. U kunt hier een overzicht terugvinden van alle praktische

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK. Rail Carrière Dag 2017

STANDHOUDERSHANDBOEK. Rail Carrière Dag 2017 STANDHOUDERSHANDBOEK Rail Carrière Dag 2017 Jaarbeurs Utrecht 29 maart 2017 Standhoudershandboek Rail Carrière Dag 2017 ProMedia Europoint BV Willemstraat 5 4811 AH Breda BTW Nummer: 8176.35.002.B01 KvK

Nadere informatie

M+R Gent 2013 TECHNISCH HANDBOEK. Donderdag 24/10/ :00-18:00. Flanders expo - Hal 3.

M+R Gent 2013 TECHNISCH HANDBOEK. Donderdag 24/10/ :00-18:00. Flanders expo - Hal 3. M+R Gent 2013 TECHNISCH HANDBOEK Donderdag 24/10/2013 10:00-18:00 Flanders expo - Hal 3 www.easyfairs.com/mr-gent Algemene informatie 3 Organisatie 3 Beurshal 3 Partners 3 Data en tijden 4-5 Opbouw 4 Beursdagen

Nadere informatie

Denk in kansen! service Zintuigen prikkelend. Kostenbesparend. Ontspannen sfeer Personeel werving Direct contact met bezoekers succes Uw bedrijf in de

Denk in kansen! service Zintuigen prikkelend. Kostenbesparend. Ontspannen sfeer Personeel werving Direct contact met bezoekers succes Uw bedrijf in de Wat kunt u als exposant verwachten? - De beste promotie die u kunt hebben! - Duizenden bezoekers van Goeree-Overflakkee en omstreken langs úw stand! - Uitgebreide reclamecampagne, o.a. via social media

Nadere informatie

Standmogelijkheden. 23 t/m 26 februari 2016, Ahoy Rotterdam

Standmogelijkheden. 23 t/m 26 februari 2016, Ahoy Rotterdam Standmogelijkheden 23 t/m 26 februari 2016, Ahoy Rotterdam Basisstand Op de door u gehuurde standruimte kunt u door ons een nietgemeubileerde stand in systeembouw laten plaatsen. Dat bespaart u veel werk

Nadere informatie

AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER :00-18:00. Brochure

AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER :00-18:00. Brochure AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER 2017 10:00-18:00 Brochure www.erfgoedexpo.be ERFGOED EXPO DÉ VAKBEURS OP HET GEBIED VAN MUSEA, ERFGOED EN RESTAURATIE ERFGOED EXPO wordt hét ontmoetingspunt voor professionals

Nadere informatie

TECHNISCH HANDBOEK. Wo. 26 september 2012 & 10u. - 21u. Do. 27 september u. - 18u.

TECHNISCH HANDBOEK. Wo. 26 september 2012 & 10u. - 21u. Do. 27 september u. - 18u. TECHNISCH HANDBOEK Wo. 26 september 2012 & 10u. - 21u. Do. 27 september 2012 10u. - 18u. Algemene informatie 3 Organisatie 3 Beurshal 3 Partners 3 Data en tijden 4-5 Opbouw 4 Beursdagen 5 Afbouw 5 Beurssecretariaat

Nadere informatie

TECHNISCH HANDBOEK. Woensdag 23/10/ :00-20:00 Donderdag 24/10/ :00-18:00 Flanders expo - Hal 1.

TECHNISCH HANDBOEK. Woensdag 23/10/ :00-20:00 Donderdag 24/10/ :00-18:00 Flanders expo - Hal 1. TECHNISCH HANDBOEK Woensdag 23/10/2013 10:00-20:00 Donderdag 24/10/2013 10:00-18:00 Flanders expo - Hal 1 www.easyfairs.com/eurofinish 1 Algemene informatie 3 Organisatie 3 Beurshal 3 Partners 3 Data en

Nadere informatie

Handleiding exposanten

Handleiding exposanten Handleiding exposanten 10, 11 en 12 april 2018 15.00-21.30 uur Evenementenhal Gorinchem ZAKENDOEN INSPIREREN NETWERKEN 2 Deelnemershandboek Fenexpo Businessdagen Geachte exposant, U heeft zich aangemeld

Nadere informatie

Voor bestellingen kunt u terecht op de webshop van de Schoonmaak Vakdagen:

Voor bestellingen kunt u terecht op de webshop van de Schoonmaak Vakdagen: Brochure 2018 Inhoud Eigen standbouw... 3 Uniforme standbouw / systeembouw... 3 Catering... 4 Informatie & contact (stand inrichting)... 4 Op- en afbouw, expeditie, vuilverwerking... 5 Laden & Lossen...

Nadere informatie

TECHNISCH HANDBOEK maart 2013 Brussels expo Paleis 3 & 4

TECHNISCH HANDBOEK maart 2013 Brussels expo Paleis 3 & 4 TECHNISCH HANDBOEK 20-21-22 maart 2013 Brussels expo Paleis 3 & 4 Algemene informatie 3 Organisatie 3 Beurshal 3 Partners 3 Data en tijden 4-5 Opbouw 4 Beursdagen 5 Afbouw 5 Beurssecretariaat 5 All-in

Nadere informatie

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Salland Natuur Fair: De Salland Natuur Fair 2015. Standhouder:

Nadere informatie

Laborama Expo. Expo. Lux. Inschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be. 19 en 20 maart.

Laborama Expo. Expo. Lux. Inschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be. 19 en 20 maart. nschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be Op deze website kunt u ook terecht voor alle verdere praktische informatie. Expo Lux 2015 19 en 20 maart LABORAMA

Nadere informatie

HUISREGELS. Je bent zelf verantwoordelijk voor het openen en sluiten van je

HUISREGELS. Je bent zelf verantwoordelijk voor het openen en sluiten van je HUISREGELS SLEUTELS Elke huurder krijgt twee sleutels per unit. Extra sleutels bestellen is mogelijk, deze kosten 35,- per stuk, inclusief BTW. Bij verlies of diefstal brengen wij 250,- in rekening voor

Nadere informatie

Algemene informatie 3. Data en tijden 4-5. All in module 6-7. All in Plus module 8-9. Space Plus module 10. Technisch plan Bijbestellingen 13

Algemene informatie 3. Data en tijden 4-5. All in module 6-7. All in Plus module 8-9. Space Plus module 10. Technisch plan Bijbestellingen 13 TECHNISCH HANDBOEK Algemene informatie 3 Organisator: easyfairs België 3 Beurshal: Antwerp Expo 3 Partners 3 Data en tijden 4-5 Opbouw 4 Beursdagen 5 Afbouw 5 Beurssecretariaat 5 All in module 6-7 Gebruiksregels

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MIE 2013

Algemene Voorwaarden MIE 2013 Algemene Voorwaarden MIE 2013 Inhoud 1. Algemeen/ Inschrijving..1 2. Opbouw/ afbouw van de stands.....1 3. Algemeen stands 1 3.1 Specificaties stand..1 3.2 Standbemanning.2 3.3 Stroom en AV-middelen..2

Nadere informatie

Kofferbakverkoop Breepark Inschrijfformulier

Kofferbakverkoop Breepark Inschrijfformulier Kofferbakverkoop Breepark Inschrijfformulier Inschrijfformulier Kofferbakverkoop Breepark Naam Telefoonnummer E-mail Woonplaats Kenteken auto o o Ik ga akkoord met de kosten voor de stand van 10,- voor

Nadere informatie

DE BEURS.

DE BEURS. DE BEURS www.salonhabitat.be Organisatie: LIEGE EXPO - Avenue Maurice Denis, 4-4000 Luik - Tel: 0032 4 228 77 62 1 PRAKTISCHE INFORMATIE Dit document is bestemd voor alle exposanten en hun personeel die

Nadere informatie

Deelnemershandboek. 22, 23 en 24 maart 2013 Amsterdam RAI - Hal 1

Deelnemershandboek. 22, 23 en 24 maart 2013 Amsterdam RAI - Hal 1 Deelnemershandboek 22, 23 en 24 maart 2013 Amsterdam RAI - Hal 1 Inhoudsopgave Welkomstwoord... 3 1. Locatie en routebeschrijving... 4 2. Betalingsvoorwaarden... 4 3. Registratie... 5 4. Laden, lossen

Nadere informatie

BTW nummer (voor exposanten gevestigd in het buitenland) Naam op kaart: Kaart nummer: CvC code (achterzijde pas): Geldig tot:

BTW nummer (voor exposanten gevestigd in het buitenland) Naam op kaart: Kaart nummer: CvC code (achterzijde pas): Geldig tot: NAW GEGEVENS (verplicht in te zenden voorblad bij al uw bestellingen!) Geachte exposant, De organisatie verzoekt u de onderstaande gegevens volledig in te vullen en deze pagina als voorblad mee te sturen

Nadere informatie

DÉ MEEST SUCCESVOLLE WATERBEURS VAN NEDERLAND 21, 22 & 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM

DÉ MEEST SUCCESVOLLE WATERBEURS VAN NEDERLAND 21, 22 & 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM BEURSTHEMA: VAN VUIL NAAR SCHOON DÉ MEEST SUCCESVOLLE WATERBEURS VAN NEDERLAND 21, 22 & 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM Op 21, 22 en 23 maart 2017 vindt de elfde editie van Aqua Nederland Vakbeurs

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL DECEMBER 2014

NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL DECEMBER 2014 NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL DECEMBER 2014 Beste buren, Deze laatste nieuwsbrief van 2014 wil het VvE bestuur u informeren over diverse onderwerpen. Onderstaand een verdere inhoudsopgave: 1 Correcte contactgegevens

Nadere informatie

Beursreglement Belfair 2017

Beursreglement Belfair 2017 Beursreglement Belfair 2017 Algemeen 1. De deelname aan de beurs als standhouder is voorbehouden voor EUROPEN-geregistreerde oefenfirma s. De deelnemer heeft gedurende overeengekomen periode recht op standruimte

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK

STANDHOUDERSHANDBOEK STANDHOUDERSHANDBOEK Expo Houten 14 november 2017 Standhoudershandboek Tankstation Vakbeurs 2017 ProMedia Europoint BV Willemstraat 5 4811AH Breda BTW Nummer: 8176.35.002.B01 KvK Nummer: 20129682 Beste

Nadere informatie

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 BTW nummer website Functie fax Adres 4. Factuuradres (let op: de deelnemer onder 1 blijft te allen tijde verantwoordelijk voor de nakoming

Nadere informatie

TECHNISCH HANDBOEK TRANSPORTS & LOGISTIQUE

TECHNISCH HANDBOEK TRANSPORTS & LOGISTIQUE TECHNISCH HANDBOEK TRANSPORTS & LOGISTIQUE Halles des Foires - Luik 24 & 25 April 2013 Algemene informatie 3 Organisatie 3 Beurshal 3 Partners 3 Data en tijden 4-5 Opbouw 4 Beursdagen 5 Afbouw 5 Beurssecretariaat

Nadere informatie