Routeplan zelfbouw op de Rubenssingel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Routeplan zelfbouw op de Rubenssingel"

Transcriptie

1 Routeplan zelfbouw op de Rubenssingel

2 Droomt u weleens van een huis dat aan al uw wensen voldoet? Met volop ruimte voor kamers voor de kinderen, hobby s en het werk? En een mooie tuin op het zuidwesten? U kunt uw droomhuis nu zelf (laten) bouwen aan de Rubenssingel in Capelle aan den IJssel. In de groenste stad van Nederland met uitzicht op een grote vijver in een mooi park. Met op loopafstand het stadscentrum met alle denkbare voorzieningen. Uw droomwoning op de Rubenssingel De Rubenssingel heeft ruimte voor circa 20 woningen en ligt prachtig aan het water. Op een steenworp afstand van het metrostation, twee winkelcentra, diverse scholen en culturele voorzieningen. Alles binnen loop- en fietsafstand; kortom een unieke locatie!

3 Gebiedspaspoort Tijdens bijeenkomsten op 23 april 2015 en 10 september 2015 hebben omwonenden suggesties en aandachtspunten meegegeven voor de toekomstige ontwikkeling. Deze zijn verwerkt in een zogenoemd gebiedspaspoort. Dit gebiedspaspoort is op 14 maart 2016 door de gemeenteraad vastgesteld. Het gebiedspaspoort wordt verder uitgewerkt in een kavelpaspoort voor uw kavel. Dit kavelpaspoort beschrijft de spelregels voor de bouw van uw droomhuis. Het plan voor uw droomhuis moet passen binnen de ambities en spelregels van het gebiedspaspoort. Het gebiedspaspoort kunt u downloaden op rubenssingel. Impressie hoe de woningbouw aan de waterkant er uit kan zien.

4 In stappen naar uw droomhuis Stap 1: Inschrijven De afgelopen maanden hebben potentiële zelfbouwers zich kunnen oriënteren voor zelfbouw op de Rubenssingel. Vanaf dinsdag 22 maart 2016 kunt u zich inschrijven. Het inschrijfformulier vindt u op Het inschrijfformulier moet uiterlijk vrijdag 13 mei 2016 voor 12:00 uur zijn ontvangen. Het inschrijfformulier kunt u mailen naar zelfbouw@capelleaandenijssel.nl of sturen via de post naar: Gemeente Capelle aan den IJssel T.a.v. René Kandel Antwoordnummer VB Capelle aan den IJssel

5 Intakegesprek De gemeente toetst na ontvangst van uw inschrijving of uw eerste ideeën passen binnen de ambities van het gebiedspaspoort. Elke inschrijver krijgt ook een intakegesprek met de projectleider en de stedenbouwkundige. Tijdens dit gesprek kunt u uw initiatief toelichten en vragen van de gemeente over uw eerste ideeën beantwoorden. U kunt na het intakegesprek uw initiatief en inschrijfformulier eventueel nog aanpassen. De intakegesprekken vinden plaats in de periode tussen 22 maart 2016 en 12 mei U kunt zich aanmelden voor een intakegesprek via zelfbouw@capelleaandenijssel.nl of via

6 Stap 2: Kennis opdoen en inspiratie delen De gemeente organiseert een aantal bijeenkomsten om kennis te delen over bijvoorbeeld zelfbouw, duurzaamheid en financiering. En natuurlijk om inspiratie op te doen. Deze bijeenkomsten zijn voor u ook een mooi moment om uw toekomstige buren te leren kennen! Ook bieden we een zelfbouwcursus aan. Ervaringen in andere gemeenten laten zien dat de mensen die de cursus hebben bijgewoond vervolgens probleemloos het proces van zelfbouw doorlopen.

7 Stap 3: Optie nemen op een kavel Op dinsdag 17 mei 2016 is de Kavelkiesdag voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor een kavel aan de Rubenssingel. De notaris bepaalt aan het begin van deze bijeenkomst via een loting in welke volgorde de gesprekken tussen de zelfbouwers en de gemeente plaatsvinden. Tijdens dit gesprek kunt u een optie nemen. Hiervoor ondertekent u een optieovereenkomst met de tekening van de kavelkeuze als bijlage. Bij dit gesprek moet u een bedrag voldoen van 500,-. Wanneer u uiteindelijk de kavel koopt, wordt dit bedrag in minder gebracht op de grondprijs. In de gelote volgorde kiezen de geïnteresseerde zelfbouwers op deze wijze hun gewenste plek en kavelbreedte. Tijdens het optiegesprek krijgt u overigens ook een gesprek met een bouwbegeleider aangeboden. Het eerste gesprek met de bouwbegeleider wordt door de gemeente vergoed. Eventuele vervolggesprekken zijn voor eigen rekening. In de wachtruimte wordt tijdens de Kavelkiesdag inzichtelijk gemaakt welke kavels in optie genomen zijn. De geïnteresseerden die wachten op een gesprek kunnen op deze manier zien of de kavel van hun voorkeur nog beschikbaar is als ze aan de beurt zijn voor het optiegesprek. Is dit niet het geval en ziet u om die reden af van het optiegesprek, dan hoeft u het bedrag van 500,- niet te betalen. Aan het einde van de Kavelkiesdag ligt er een conceptverkaveling voor de Rubenssingel. Deze wordt binnen twee weken tot een definitieve verkaveling uitgewerkt door het projectteam van de gemeente. Uiterlijk maandag 6 juni 2016 is de definitieve verkaveling gereed. De kavels die op dat moment niet onder optie zijn, zijn beschikbaar voor andere belangstellenden. We werken vanaf dat moment vanuit het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Als er nog kavels niet verkocht zijn als zelfbouwers in een rij willen starten met de bouw, dan wordt voorgesteld dat de gemeente de fundering van de nog beschikbare kavels (mee)aanlegt.

8 Stap 4: Het kopen van de kavel Na de ondertekening van de optieovereenkomst moet uiterlijk op vrijdag 8 juli 2016 het koopcontract worden ondertekend. Met de ondertekening van het koopcontract moet u een aanbetaling voldoen ter hoogte van 10% van de koopsom. Doorverkopen De kavels van de Rubenssingel worden uitgegeven voor zelfbouw. Dat betekent dat u voor zichzelf een woning gaat realiseren. In de koopovereenkomst wordt daarom de bepaling opgenomen dat het voor de duur van één jaar na de oplevering van het gebouw niet mogelijk is de kavel te verkopen zonder voorafgaande goedkeuring van de gemeente. Kopersvereniging Bij de ondertekening van het koopcontract treedt u contractueel toe tot een kopersvereniging. Dit biedt een basis voor een fijne samenwerking in de rest van het traject. Er zijn bijvoorbeeld zaken waarin het prettig kan zijn om samen met de andere zelfbouwers op te trekken, zoals bij de fundering. Ontbindende voorwaarden In het koopcontract worden verschillende ontbindende voorwaarden opgenomen, waaronder de volgende: De koper verkoopt het gekochte zonder toestemming van de gemeente door; De koper realiseert niet binnen de gestelde termijnen het gebouw; De koper voldoet niet tijdig aan de financiële voorwaarden van de koopovereenkomst; Indien de gemeente de kavel niet kan leveren (zo moet het bestemmingsplan nog worden gewijzigd en de gebouwen leeg worden opgeleverd); De koper voldoet niet aan de minimale GPR-score (duurzaamheid) van 7,5 op alle thema s gemiddeld.

9 Stap 5: Plannen uitwerken / ontwerpen U moet uiterlijk 16 maanden na ondertekening van het koopcontract een omgevingsvergunning aanvragen. Uiterlijk 18 maanden na verlening van de omgevingsvergunning moet de bouw zijn afgerond. In de tussentijd organiseert de gemeente drie bijeenkomsten: Ontmoet uw buren (kennismaking); Huizen kijken (inspiratie opdoen en het ontwerp van de buren zien); Een aantrekkelijke woonomgeving (inrichting buitenruimte). In de periode dat u uw plan uitwerkt, doet de gemeente een tussentijdse check op ruimtelijke kwaliteit en haalbaarheid. Hierdoor verloopt de verlening van de omgevingsvergunning naar verwachting voorspoediger.

10 Stap 6: Realiseren / bouwen Omgevingsvergunning U moet uiterlijk 16 maanden na ondertekening van het koopcontract een omgevingsvergunning aanvragen. Deze aanvraag wordt getoetst aan het bestemmingsplan. Ook kijken wij uiteraard naar het wettelijke bouwbesluit, het gebieds- en kavelpaspoort en de voorwaarden in het koopcontract. Wij raden u aan om voorafgaand aan het formeel indienen van uw bouwplan een vooroverleg met de gemeente aan te vragen om alvast belangrijke zaken door te spreken. Indien uw plan past in het bestemmingsplan en voldoet aan het bouwbesluit wordt de omgevingsvergunning verleend. De omgevingsvergunning kan worden ingetrokken als u niet binnen 26 weken na verlening gestart bent met bouwen. Kavel opleveren en bouwen Zodra de omgevingsvergunning is verleend en de grond is betaald en geleverd, kunt u starten met bouwen. Uiterlijk 18 maanden na verlening van de omgevingsvergunning moet de bouw zijn afgerond. Indien het bouwplan niet past binnen de ambities en spelregels die zijn afgesproken wordt de kavel niet geleverd. Dit wordt vastgelegd in het koopcontract. Een beperkte afwijking van het gebiedspaspoort kan in samenspraak met de gemeente en direct (toekomstige ) omwonenden mogelijk worden gemaakt. Grotere afwijkingen van het gebiedspaspoort worden niet toegestaan. De gemeente levert de kavel bouwrijp op, maar mogelijk wel met restanten van oude heipalen in de grond. De koper krijgt de exacte locatie van de palen vooraf mee, zodat hiermee bij het funderen van de nieuwbouw rekening gehouden kan worden. De gemeente zorgt verder voor een bouwweg zodat alle kavels bereikbaar zijn. De gemeente stelt daarnaast de gegevens van uitgevoerde sonderingonderzoeken ter beschikking aan de zelfbouwers. De kavels worden schoon opgeleverd zodat de grond geschikt is voor woningbouw. De gemeente zorgt ook voor het hoofdnet van de nutspartijen. U bent zelf verantwoordelijk voor het aanvragen en aanleggen van de huisaansluitingen op het hoofdnet. De gemeente zorgt tenslotte voor de uitleggers van de riolering naar de kavels.

11 Stap 7: Afronden De gemeente is verantwoordelijk voor de aanleg en het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Samen maken we er een mooie buurt van! Begeleiding Tijdens het zelfbouwen bieden we u graag de nodige hulp. Zo kunt u uiteraard altijd terecht bij de projectleider. Daarnaast raden we u aan een bouwbegeleider in te schakelen. Een goede begeleiding vindt de gemeente essentieel voor een succesvol zelfbouwproces. U kunt met begeleiding problemen en mogelijke extra kosten tijdens het bouwproces voorkomen. De gemeente heeft een aantal bouwbegeleiders voorgesteld tijdens de informatiebijeenkomst op dinsdag 22 maart Nadat u een optie hebt genomen, bieden wij u een eerste gesprek met de bouwbegeleider aan. Eventuele aanvullende gesprekken zijn voor eigen rekening.

12 Enkele belangrijke data op een rij Informatiebijeenkomst 22 maart 2016 Inschrijven 22 maart 13 mei 2016 Intakegesprekken 23 maart 12 mei 2016 Kennis delen en inspiratie opdoen vanaf 23 maart 2016 Kavelkiesdag 17 mei 2016 (avond) Definitieve verkaveling gereed 6 juni 2016 Uiterste datum ondertekenen koopcontract 8 juli 2016 Bestemmingsplanprocedure tweede kwartaal 2016 t/m eerste kwartaal 2017 Start uitgifte kavels eerste kwartaal 2017 Vragen? U kunt met vragen altijd contact opnemen met: René Kandel Projectmanager Stadsontwikkeling Tel : (010) r.m.kandel@capelleaandenijssel.nl Kijk voor meer informatie ook op

Ik bouw hier mijn huis en/of bedrijf.

Ik bouw hier mijn huis en/of bedrijf. Ik bouw hier mijn huis en/of bedrijf. Altijd al gedroomd van een bedrijf of kantoor aan huis? Of een eigen huis met een woning voor uw kinderen of uw ouders letterlijk op steenworp afstand? Het kan allemaal

Nadere informatie

Zelfbouw op De Mient

Zelfbouw op De Mient Zelfbouw op De Mient Bijeenkomst zelfbouw 22 maart 2016 Agenda Korte terugblik Waar staan we nu Grondprijzen De zes stappen naar uw droomhuis/bedrijf Vragen en eerste kennismaking Terugblik bijeenkomsten

Nadere informatie

Zelfbouw in de Parkstad

Zelfbouw in de Parkstad Zelfbouw in de Parkstad Bijeenkomst zelfbouw 22 maart 2016 Terugblik bijeenkomsten 12 december 2015 en 2 februari 2016 Uw eigen (werk)woning (laten) bouwen Eigen ontwerp Vrijheid Vernieuwend Zorgt voor

Nadere informatie

Ruud de Graaf. Projectmanager Gebiedsontwikkeling

Ruud de Graaf. Projectmanager Gebiedsontwikkeling Ruud de Graaf Projectmanager Gebiedsontwikkeling Programma Welkom en stavaza Zelfbouwproces Veld 2 Concept bouwenveloppe Buurauto in Nieuw Delft Vraag en antwoord Ruud de Graaf Ruud de Graaf Jaap van den

Nadere informatie

Ontwerp uw droomhuis op het Mauritsplein

Ontwerp uw droomhuis op het Mauritsplein Ontwerp uw droomhuis op het Mauritsplein Programma Welkom! Wethouder stadscentrum Anno Wietze Hiemstra, gemeente Hoogeveen Locatie Mauritsplein, wonen in de kloostertuin Projectleider Erwin Kuipers, gemeente

Nadere informatie

stap pen plan www.architectenkavels.nl Architectenkavels Parijsch Van kavel tot droomhuis: een stappenplan Architectenkavels zijn een bijzondere uitwerking van vrije kavels, helemaal passend bij een wijk

Nadere informatie

Ruud de Graaf. Projectmanager Gebiedsontwikkeling

Ruud de Graaf. Projectmanager Gebiedsontwikkeling Ruud de Graaf Projectmanager Gebiedsontwikkeling Programma Welkom Zelfbouwproces Veld 6 op hoofdlijnen Concept bouwenveloppe 6 (en 7) Vraag en antwoord Ruud de Graaf Ruud de Graaf Jaap van den Bout Allen

Nadere informatie

Kick-off Zelfbouw Veld juli 2019

Kick-off Zelfbouw Veld juli 2019 Kick-off Zelfbouw Veld 6 18 juli 2019 1 Ruud de Graaf Projectmanager Gebiedsontwikkeling 2 Programma Welkom Zelfbouwproces Veld 6 Concept bouwenveloppe 6 Vraag en antwoord Ruud de Graaf Ruud de Graaf Jaap

Nadere informatie

uitgifte strategie kavels

uitgifte strategie kavels uitgifte strategie kavels 17 september 2014 Inleiding Uitgangspunten zelfbouw De gemeente Zaanstad ontwikkelt aan de westkant van het station in het centrum van Zaandam de woningbouwlocatie De Zaanse Eilanden.

Nadere informatie

Bouwkavels 530 m2. voor 148.500 v.o.n.

Bouwkavels 530 m2. voor 148.500 v.o.n. Bouwkavels 530 m2 voor 148.500 v.o.n. Beste heer / mevrouw, Is een woning bouwen ook uw droom? In de prachtige nieuwe wijk Stadszicht II Tholen worden ruime kavels aangeboden. Op deze kavels kunt u uw

Nadere informatie

VERKOOPDOCUMENTATIE KAVELS

VERKOOPDOCUMENTATIE KAVELS VERKOOPDOCUMENTATIE KAVELS INHOUDSOPGAVE 1. Plankaart en voorbeeldverkaveling 2. Prijslijst 3. Uitgifteregels 4. Koop/optie 5. Notaris 6. Omgevingsvergunning a. Beoordeling b. Kwaliteitsteam c. Sondering

Nadere informatie

Raadsvergadering. 14 maart D.P. van Sluis

Raadsvergadering. 14 maart D.P. van Sluis gemeente Capelle aan den IJssel Raadsvoorstel Nummer 762717 Raadsvergadering 14 maart 2016 Datum 9 februari 2016 Programma / product / collegewerkplan Uitwerking gebiedsvisie Centraal Capelle Portefeuillehouder

Nadere informatie

Voorlopig laatste kavels. Ik zie ons eigen ontwerp al in Broekgraaf. Bouw nu jouw eigen woondroom

Voorlopig laatste kavels. Ik zie ons eigen ontwerp al in Broekgraaf. Bouw nu jouw eigen woondroom Voorlopig laatste kavels Ik zie ons eigen ontwerp al in Broekgraaf Bouw nu jouw eigen woondroom Tien vrije kavels direct aan de natuur van de ecologische zone De weerspiegeling van je woondroom Broekgraaf

Nadere informatie

Verkoopprocedure (info 22 februari 2017)

Verkoopprocedure (info 22 februari 2017) Verkoopprocedure (info 22 februari 2017) Hieronder vindt u informatie over de verschillende stappen in de verkoopprocedure. 1. Start verkoop 22 februari 2017 2. Voorbereiding op een inschrijving 3. Stappenplan

Nadere informatie

Zelf bouwen stappenplan

Zelf bouwen stappenplan Zelf bouwen stappenplan Net als u, koesteren veel mensen de wens om ooit hun eigen droomhuis te bouwen. Komt uw ideale woning niet voor in het bestaande- of het nieuwbouwaanbod? Dan biedt zelf bouwen een

Nadere informatie

Uweigenhuisbouwen. In5stappenvan kavelnaardroomhuis

Uweigenhuisbouwen. In5stappenvan kavelnaardroomhuis Uweigenhuisbouwen In5stappenvan kavelnaardroomhuis Vanaf het moment dat u een kavel koopt gaat u natuurlijk meteen aan de slag met het realiseren van uw woning. Een uitdaging die vooral leuk, maar ook

Nadere informatie

Procedure ontwikkeling bouwkavels

Procedure ontwikkeling bouwkavels Procedure ontwikkeling bouwkavels In Maashaeghe Park heeft u de mogelijkheid om zelf uw eigen droomhuis te bouwen. Het zelf bouwen van een woning is voor de meeste mensen echter geen dagelijkse bezigheid.

Nadere informatie

Zelf- en Samenbouwen Havenkwartier, Deventer

Zelf- en Samenbouwen Havenkwartier, Deventer Zelf- en Samenbouwen Havenkwartier, Deventer 6 juli 2011 Marcel Kastein, De Regie bv Aan de informatie in deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend Onderwerpen Toelichting zelf- en samenbouwen

Nadere informatie

Gemeente Den Haag Dienst Stedelijke Ontwikkeling. ERFPACHT óf EIGEN GROND

Gemeente Den Haag Dienst Stedelijke Ontwikkeling. ERFPACHT óf EIGEN GROND Gemeente Den Haag Dienst Stedelijke Ontwikkeling ERFPACHT óf EIGEN GROND ERFPACHT óf EIGEN GROND Inhoud Deze brochure 5 Wat is eigendom en wat is erfpacht 5 Van erfpacht naar eigen grond 6 Wat kost het

Nadere informatie

Kop West: Bouw je woondroom vlak bij het historisch centrum van Purmerend

Kop West: Bouw je woondroom vlak bij het historisch centrum van Purmerend Kop West: Bouw je woondroom vlak bij het historisch centrum van Purmerend PROGRAMMA DEEL I DEEL II DEEL III ALGEMENE INFORMATIE PLAN ZELF (LATEN) BOUWEN PLANNING INLOOP VRAAG EN ANTWOORD PROJECTTEAM (STATAFELS)

Nadere informatie

2. Procesbeschrijving

2. Procesbeschrijving 2.1 Vrije kavels in Westerdel Aan de rand van Zuid-Scharwoude en Broek op Langedijk verrijst de nieuwe woonwijk Westerdel. In Westerdel komen 690 woningen, variërend van appartementen en luxueuze rijwoningen

Nadere informatie

Vrije bouwkavels De Schulp. Informatiebrochure

Vrije bouwkavels De Schulp. Informatiebrochure Vrije bouwkavels De Schulp Informatiebrochure INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE 2 LOCATIE 2 STAAT VAN DE BOUWKAVEL 3 KAVELREGELS 3 KAVELPRIJZEN 5 VERKOOPPROCEDURE 5 NADERE INFORMATIE 6 BIJLAGEN 6 Informatiebrochure

Nadere informatie

Van kavel tot droomhuis:

Van kavel tot droomhuis: stap pen plan Architectenkavels Parijsch Van kavel tot droomhuis: een stappenplan Architectenkavels zijn een bijzondere uitwerking van vrije kavels, helemaal passend bij een wijk van avontuur. Een plek

Nadere informatie

PROCESBESCHRIJVING. vrije kavels plan Westerdel Broek op Langedijk

PROCESBESCHRIJVING. vrije kavels plan Westerdel Broek op Langedijk PROCESBESCHRIJVING vrije kavels plan Westerdel Broek op Langedijk PROCESBESCHRIJVING vrije kavels plan Westerdel Broek op Langedijk Inleiding Geachte belangstellende, Een kavel kopen en in eigen beheer

Nadere informatie

Bouw zelf je eigen droomhuis. Woonstad Rotterdam maakt het mogelijk in het Oude Westen

Bouw zelf je eigen droomhuis. Woonstad Rotterdam maakt het mogelijk in het Oude Westen Bouw zelf je eigen droomhuis Woonstad Rotterdam maakt het mogelijk in het Oude Westen Inhoud 1. Inleiding 2. Van droom naar werkelijkheid: collectief particulier opdrachtgeverschap 3. Je eigen droomhuis

Nadere informatie

Strokenverkaveling de flexibele oplossing voor zelfbouwprojecten

Strokenverkaveling de flexibele oplossing voor zelfbouwprojecten Strokenverkaveling de flexibele oplossing voor zelfbouwprojecten Inleiding - CPO of individuele zelfbouw? De belangstelling voor zelfbouw ( particulier opdrachtgeverschap ) bij gemeenten neemt toe. Steeds

Nadere informatie

Bijeenkomst kavels voor eigenbouwers Op de Baant. 12 oktober 2017

Bijeenkomst kavels voor eigenbouwers Op de Baant. 12 oktober 2017 Bijeenkomst kavels voor eigenbouwers Op de Baant 12 oktober 2017 Bijeenkomst kavels voor eigenbouwers Op de Baant Agenda: Opening bijeenkomst door wethouder Jos Wackers Aanleiding bijeenkomst door Henk

Nadere informatie

Hoewel we het graag anders zouden zien, zit er wat vertraging op de lijn bij de ontwikkeling

Hoewel we het graag anders zouden zien, zit er wat vertraging op de lijn bij de ontwikkeling Hoewel we het graag anders zouden zien, zit er wat vertraging op de lijn bij de ontwikkeling van nieuwe woongebieden in Uden. Hoe komt dat toch? We vroegen het wethouder Maarten Prinssen. Verder attenderen

Nadere informatie

Woongebied Land van Matena. Presentatie Commissie Ruimte 16 maart 2016

Woongebied Land van Matena. Presentatie Commissie Ruimte 16 maart 2016 Woongebied Land van Matena Presentatie Commissie Ruimte 16 maart 2016 Inhoud 1. Het project 2. De stedenbouwkundige modellen 3. Het marktonderzoek 4. Het vervolg Het project Het plangebied De totale ontwikkeling

Nadere informatie

25 maart GH/DG3 Verkoop kavels hoek Oosterweg / Kerklaan te Haren.

25 maart GH/DG3 Verkoop kavels hoek Oosterweg / Kerklaan te Haren. d at u m o n s kenmerk o n d e r w e r p 5 maart 05 00-GH/DG Verkoop kavels hoek / te Haren. Geachte heer/mevrouw, Het Harener Holt deelgebied is nagenoeg gereed. Alleen op de hoek van de en de worden,

Nadere informatie

KOPERSINFORMATIE DE LAAN ZUID

KOPERSINFORMATIE DE LAAN ZUID KOPERSINFORMATIE DE LAAN ZUID Versie 01-10-2012 De kavels In het plan De Laan Zuid zijn in totaal 72 kavels beschikbaar. De kavels zijn gereed voor uitgifte. Er zijn nog kavels beschikbaar. Er zijn 64

Nadere informatie

Workshop 2. 28 maart 2015

Workshop 2. 28 maart 2015 Workshop 2 28 maart 2015 Esther Kolkman Projectleider Gemeente s-hertogenbosch Programma 14.00 15:30 Opwarming (Esther Kolkman) Buurt (Maresa van der Linde) 15.30-16.10 Ontmoeting Thematafels: gelegenheid

Nadere informatie

Verkoopuitgangspunten bouwkavels Sprokkelenburg. 5 april 2016

Verkoopuitgangspunten bouwkavels Sprokkelenburg. 5 april 2016 Verkoopuitgangspunten bouwkavels Sprokkelenburg 5 april 2016 Contactgegevens: Projectleider Sprokkelenburg: Anne-Louise (A.) Vader Sprokkelenburg@culemborg.nl 0345-477 805 O6-31 63 26 62 (niet op vrijdagmiddag)

Nadere informatie

Aan de belangstellende

Aan de belangstellende Aan de belangstellende Het doet ons genoegen u hierbij de brochure inclusief de prijslijst en bebouwingsmogelijkheden per kavel te mogen aanbieden van het project Create@Müllerpier fase 2; 10 zelfbouwkavels

Nadere informatie

10 september 2015 001-GH/DG6 Verkoop kavels Het Harener Holt aan de Oosterweg te Haren.

10 september 2015 001-GH/DG6 Verkoop kavels Het Harener Holt aan de Oosterweg te Haren. d at u m o n s kenmerk o n d e r w e r p 10 september 2015 001-GH/DG6 Verkoop kavels Het Harener Holt aan de te Haren. Geachte heer/mevrouw, Het Harener Holt deelgebied 6 is in ontwikkeling! Dat betekent

Nadere informatie

Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Kalterbroeken

Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Kalterbroeken Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Kalterbroeken Inschrijving algemeen Voor inschrijving als gegadigde voor een bouwkavel op Kalterbroeken gelden de volgende regels:

Nadere informatie

Erfpacht óf eigen grond. Gemeente Den Haag

Erfpacht óf eigen grond. Gemeente Den Haag Erfpacht óf eigen grond Gemeente Den Haag 2 Inhoud Wat is eigendom en wat is erfpacht 3 Waarom de keuzemogelijkheid 4 Wat betekent dit voor u? 4 Van erfpacht naar eigen grond 5 Wat kost de bloot eigendom?

Nadere informatie

Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg 1 8331 XE Steenwijk Steenwijk, 3-9-2013 Nummer voorstel: 2013/68

Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg 1 8331 XE Steenwijk Steenwijk, 3-9-2013 Nummer voorstel: 2013/68 Voorstel aan de raad Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg 1 8331 XE Steenwijk Steenwijk, 3-9-2013 Nummer voorstel: 2013/68 Voor raadsvergadering d.d.: 17-09-2013 Agendapunt: 12 Onderwerp:

Nadere informatie

Een kavel bouwgrond gelegen in het plan voormalig SEWterrein fase 1, te Nibbixwoud voor de bouw van 5 woningen.

Een kavel bouwgrond gelegen in het plan voormalig SEWterrein fase 1, te Nibbixwoud voor de bouw van 5 woningen. Leidraad TEN BEHOEVE VAN DE VERKOOP VAN: Een kavel bouwgrond gelegen in het plan voormalig SEWterrein fase 1, te Nibbixwoud voor de bouw van 5 woningen. Kenmerk: Z-19-055165 Pagina nummer 1 1 Algemene

Nadere informatie

TE KOOP. Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen

TE KOOP. Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net WINTERSWIJKSEWEG

Nadere informatie

sonniuspark wonen tussen bos en ven

sonniuspark wonen tussen bos en ven sonniuspark wonen tussen bos en ven Zelf bouwen in Sonniuspark Zelf bouwen op een vrije kavel of samen met anderen in de vorm van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Zelf bouwen in Sonniuspark? Zo

Nadere informatie

BOUWGROEP NIEUW-WEST LOCATIE EN PLANNING

BOUWGROEP NIEUW-WEST LOCATIE EN PLANNING BOUWGROEP NIEUW-WEST LOCATIE EN PLANNING LOCATIE JAN TOOROPSTRAAT 5 Op de locatie Jan Tooropstraat 5 komt een zelfbouwkavel beschikbaar voor een kleine bouwgroep. Vlakbij het Rembrandtpark en op zo n 10

Nadere informatie

Informatieset bouwkavels Plan Marathon te Eijsden

Informatieset bouwkavels Plan Marathon te Eijsden Informatieset bouwkavels Plan Marathon te Eijsden Inhoudsopgave: ALGEMENE OPMERKINGEN 2 HOE VERLOOPT DE VERKOOPPROCEDURE 2 Optie 2 Koopovereenkomst en notarieel transport 2 Bouwverplichting 3 DE WABO-AANVRAAG

Nadere informatie

Collegebesluit. Onderwerp Zelfbouwkavel Stockholmstraat, vaststellen kavelpaspoort en verkoopprocedure

Collegebesluit. Onderwerp Zelfbouwkavel Stockholmstraat, vaststellen kavelpaspoort en verkoopprocedure Collegebesluit Onderwerp Zelfbouwkavel Stockholmstraat, vaststellen kavelpaspoort en verkoopprocedure Nummer 2017/434354 Portefeuillehouder Spijk, J.K.N. van Programma/beleidsveld 4.1 Duurzame stedelijke

Nadere informatie

Informatieset bouwkavels

Informatieset bouwkavels Informatieset bouwkavels Plan Joseph Partounsstraat te Eijsden Inhoudsopgave: ALGEMENE OPMERKINGEN 2 HOE VERLOOPT DE VERKOOPPROCEDURE 2 Optie 2 Koopovereenkomst en notarieel transport 2 Bouwverplichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 01. Inhoudsopgave

Nieuwsbrief 01. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave...1 1. Nieuwsberichten ontwikkeltraject...2 2. Overeenstemming Gemeente Rotterdam - This Side Up B.V....2 2.1. Ondertekening koopovereenkomst...2 2.2. Uitvoeren bodemsanering...2

Nadere informatie

Inschrijfvoorwaarden kaveluitgifte Leonidas

Inschrijfvoorwaarden kaveluitgifte Leonidas De locatie Leonidas is verdeeld in drie fasen: het zuidelijk deel van 23 kavels (fase 1), het midden deel met 16 kavels (fase 2) en het noordelijk deel met in totaal 7 kavels (fase 3). De kavelgrootte

Nadere informatie

Zelf bouwen in Roosendaal

Zelf bouwen in Roosendaal Zelf bouwen in Roosendaal Inhoud Zelf bouwen in Roosendaal... 1 Zelf bouwen op t Zand... 1 De voordelen... 2 Hoe gaat dat in zijn werk?... 2 Oriënteren, wat wil ik eigenlijk en kan ik dat realiseren?...

Nadere informatie

OPEN BOEKJE #4 DE VERKOOP PROCEDURE

OPEN BOEKJE #4 DE VERKOOP PROCEDURE OPEN BOEKJE #4 DE VERKOOP PROCEDURE DE VERKOOPPROCEDURE ALGEMENE INFORMATIE De verkoop van de kavels verloopt volgens een specifieke procedure en tijdsplanning. Die vind je hieronder. Houd rekening met

Nadere informatie

Samen bouwen Informatie avond 25 april 2013

Samen bouwen Informatie avond 25 april 2013 Samen bouwen Informatie avond 25 april 2013 Programma 19.30-19.35 Welkom door projectmanager Henk van Hoof 19.35-19.50 Toelichting op plan 19.50-20.20 Algemene toelichting op CPO door Hans Vos 20.20-20.30

Nadere informatie

Spelregels bij geschakeld bouwen Particulier Opdrachtgeverschap

Spelregels bij geschakeld bouwen Particulier Opdrachtgeverschap Spelregels bij geschakeld bouwen Particulier Opdrachtgeverschap Spelregels bij geschakeld bouwen Kiest u voor een kavel bestemd voor een geschakelde woning dan staat in het kavelpaspoort expliciet vermeld

Nadere informatie

Fase 1: van inschrijven tot ondertekening overeenkomst

Fase 1: van inschrijven tot ondertekening overeenkomst Stappenplan eigen woning bouwen in Utrecht Heeft u altijd al gedroomd van het ontwerpen en bouwen van een eigen woning? Of vindt u binnen het huidige woningaanbod niet de woning die aan al uw woonwensen

Nadere informatie

Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn.

Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn. OMSCHRIJVING Wat een unieke kans! Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn. Kortom, zoekt u een ruime kluswoning met kantoorruimte,

Nadere informatie

Ben jij klaar voor Sprokkelenburg?

Ben jij klaar voor Sprokkelenburg? Ben jij klaar voor Sprokkelenburg? 1 Inhoud 3 Waarom bouwen op Sprokkelenburg? 4 Ligging van Sprokkelenburg 6 Het plan Sprokkelenburg 8 Kies uw kavel 8 Zelf bouwen op Sprokkelenburg 9 Stappenplan 11 Kavelpaspoort

Nadere informatie

Spelregels bij geschakeld bouwen Particulier Opdrachtgeverschap

Spelregels bij geschakeld bouwen Particulier Opdrachtgeverschap Spelregels bij geschakeld bouwen Particulier Opdrachtgeverschap Spelregels bij geschakeld bouwen Kiest u voor een kavel bestemd voor een geschakelde woning dan staat in het kavelpaspoort expliciet vermeld

Nadere informatie

Th. J. Rijkenstraat Elshout 20 koopwoningen

Th. J. Rijkenstraat Elshout 20 koopwoningen INSCHRIJFFORMULIER Th. J. Rijkenstraat Elshout 20 koopwoningen de heer / mevrouw de heer / mevrouw Achternaam : : Voornamen voluit : : Geboorteplaats : : Geboortedatum : : Adres : : Postcode : : Woonplaats

Nadere informatie

Uitgiftebrochure kaveluitgifte

Uitgiftebrochure kaveluitgifte Uitgiftebrochure kaveluitgifte Kavel 9, 12 e Septemberlaan te Noorbeek Inhoudsopgave: ALGEMENE OPMERKINGEN 2 WIE KOMT IN AANMERKING? 2 HOE VERLOOPT DE VERKOOPPROCEDURE 2 Volgordebepaling 2 Optie 2 Koopovereenkomst

Nadere informatie

Houtrib 20 te Huizen

Houtrib 20 te Huizen Houtrib 20 te Huizen Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Plattegrondtekeningen Bijlagen Bijlagen: Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject MIDDENWONING met DIEPE TUIN Deze woning

Nadere informatie

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl Woonworkshop 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur 21 eengezinswoningen Hoge Weide Utrecht vanaf 199.500 v.o.n. (o.b.v. erfpacht) www.facebook.com/wonenbijdegroenevallei T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Nadere informatie

Stroveer 5 - Rotterdam

Stroveer 5 - Rotterdam Stroveer 5 - Rotterdam Vraagprijs 114.500,- k.k. Omschrijving Stroveer 5 - Rotterdam Vraagprijs 114.500,- k.k Op korte loopafstand van het bruisende centrum gelegen 2-kamerappartement op de begane grond

Nadere informatie

KAVELPASPOORT. Iepenlaan Dubbeldam

KAVELPASPOORT. Iepenlaan Dubbeldam KAVELPASPOORT Iepenlaan Dubbeldam Kavelpaspoort Iepenlaan Dubbeldam oktober 2016 1 Kavelpaspoort Locatie Iepenlaan, Dubbeldam Maart 2017 Dubbeldam, ooit een zelfstandige gemeente, is een van de mooiste

Nadere informatie

Uitgifteprotocol t Suyt

Uitgifteprotocol t Suyt Uitgifteprotocol t Suyt Inleiding De gemeente Waddinxveen wenst de realisatie van de woonwijk t Suyt nabij de Plasweg te Waddinxveen te faciliteren door het vaststellen van het bestemmingsplan t Suyt en

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT

RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT Registratienummer raad: 1083692 Datum: Behandeld door: 19 juni 2013 Brian Scott, Harm Jan Stalman Paul Heye Mare Jansen Afdeling/Team: Ruimtelijke Ontwikkeling / Beleid

Nadere informatie

inschrijfformulier kaveluitgifte Havenkwartier Deventer

inschrijfformulier kaveluitgifte Havenkwartier Deventer inschrijfformulier kaveluitgifte Havenkwartier Deventer De ondergetekende(n), NAAM INSCHRIJVER... (namen voluit) NAAM PARTNER... (namen voluit) OVERWEGENDE DAT INSCHRIJVER: a. kennis heeft genomen van

Nadere informatie

Bouw samen uw droomhuis in Het Nijland

Bouw samen uw droomhuis in Het Nijland Bouw samen uw droomhuis in Het Nijland Collectief particulier opdrachtgeverschap in de Waalsprong Project Droomhuis De Waalsprong biedt binnen Project Droomhuis de mogelijkheid om zélf uw eigen droomwoning

Nadere informatie

Bij het opstellen van een Plan van Aanpak (PvA) is het van belang te onderkennen dat:

Bij het opstellen van een Plan van Aanpak (PvA) is het van belang te onderkennen dat: Plan van Aanpak A. Inleiding Bij het opstellen van een Plan van Aanpak (PvA) is het van belang te onderkennen dat: ieder project uniek van karakter is en daarmee ook het op te stellen PvA; het PvA behoort

Nadere informatie

Fase 2. 6 vrije kavels

Fase 2. 6 vrije kavels Fase 2 6 vrije kavels Zes vrije kavels te koop in Vinkeveld Grote ramen tot aan de grond met vrij uitzicht op de tuin? Een ruime hal met een open trap naar een vide op de eerste verdieping? Een bijkeuken

Nadere informatie

Model optieovereenkomst

Model optieovereenkomst Model optieovereenkomst OPTIEOVEREENKOMST DORDTSE RUIMTE LOCATIE.. Ondergetekenden: 1) De publiekrechtelijke rechtspersoon gemeente Dordrecht, kantoorhoudende Spuiboulevard 300, 3311 GR Dordrecht, te dezen

Nadere informatie

Hooglandstraat Rotterdam

Hooglandstraat Rotterdam Hooglandstraat 113 - Rotterdam Koopsom 275.000,- k.k. Omschrijving Hooglandstraat 113 - Rotterdam Koopsom 275.000,- k.k. Casco volledig gerenoveerd DRIELAAGS PAND MET TUIN, gelegen in een leuk en rustig

Nadere informatie

Schrijf je in voor 5 maart! Jouw kavel, jouw huis. BEPAAL HET ZELF IN KOP WEST. KOP WEST 12 kavels op gewilde plek in Purmerend

Schrijf je in voor 5 maart! Jouw kavel, jouw huis. BEPAAL HET ZELF IN KOP WEST. KOP WEST 12 kavels op gewilde plek in Purmerend Schrijf je in voor 5 maart! Jouw kavel, jouw huis. BEPAAL HET ZELF IN KOP WEST KOP WEST 12 kavels op gewilde plek in Purmerend Z E LF B O U W K AV E LS I N P LE I N B U U RT A7 P LE I N B U U RT Sluis

Nadere informatie

Vrije kavels Nedervecht. Informatiebrochure Vrije sectorkavels, fase 1 Vreelandseweg Nederhorst den Berg

Vrije kavels Nedervecht. Informatiebrochure Vrije sectorkavels, fase 1 Vreelandseweg Nederhorst den Berg Vrije kavels Nedervecht Informatiebrochure Vrije sectorkavels, fase 1 Vreelandseweg Nederhorst den Berg Januari 2015 1 Inleiding In Nederhorst den Berg wordt op het voormalige sport- en volkstuinencomplex

Nadere informatie

Bouwkavel Terpweg. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld.

Bouwkavel Terpweg. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Bouwkavel Terpweg Heerde Vraagprijs: 260.750,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij geen geen

Nadere informatie

Checklist interesse bouwkavel

Checklist interesse bouwkavel Checklist Checklist interesse bouwkavel Gezinssituatie Wat is uw gezinssituatie? Bent u alleen, heeft u een partner en eventueel kinderen? En zijn er in de nabije toekomst veranderingen waar u nu al rekening

Nadere informatie

Terpweg 4 bouwkavel Heerde

Terpweg 4 bouwkavel Heerde Woonplaats, adres Kenmerk 1 Kenmerk 2 Kenmerk 3 Kenmerk 4 Kenmerk 5 Kenmerk 6 Vraagprijs: 000.000,- k.k. Terpweg 4 bouwkavel Heerde Vraagprijs: 285.000,- v.o.n. Aanvaarding in overleg Deze informatiebrochure

Nadere informatie

Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord te Barneveld

Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord te Barneveld Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord te Barneveld 1 Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord Inleiding Bedrijventerrein Briellaerd-Noord ligt langs de A30, ten

Nadere informatie

Protocol bij inschrijving, loting en toewijzing Klussen op de Klarenstraat (v.a. 27 april 2012)

Protocol bij inschrijving, loting en toewijzing Klussen op de Klarenstraat (v.a. 27 april 2012) 1. Algemeen a. Stichting de Alliantie is eigenaar van de woningen aan de Klarenstraat. Om een positieve impuls te geven aan de Amsterdamse Staalmanpleinbuurt heeft de Alliantie besloten deze woningen aan

Nadere informatie

Stand van zaken fysieke projecten in Zuid. Spreker René Pruysers Datum 4 oktober 2016

Stand van zaken fysieke projecten in Zuid. Spreker René Pruysers Datum 4 oktober 2016 Stand van zaken fysieke projecten in Zuid Spreker René Pruysers Datum 4 oktober 2016 Plaats De Posten Huidige fysieke projecten in Zuid Het Rutbeek/bungalowpark, PL: René Pruysers Beekwoude, PL: René Pruysers

Nadere informatie

Bijlage 3: toelichting overige projecten op hoofdlijnen

Bijlage 3: toelichting overige projecten op hoofdlijnen Bijlage 3: toelichting overige projecten op hoofdlijnen Algemeen De grote grondexploitaties zijn toegelicht in de Toelichting bouwgrondexploitatie 2015. Voor de overige projecten schetsen we in deze bijlage

Nadere informatie

Informatieavond Wikihouse de Stripmaker

Informatieavond Wikihouse de Stripmaker Informatieavond Wikihouse de Stripmaker Programma 19:30 Introductie Woningbouwatelier door Tineke Lupi 19:40 Presentatie WikiHouse door Vincent Muller 20:00 Proces en hoe mee te doen door Sarah Thiel 20:20

Nadere informatie

CPO voor en door Spierdijkers!

CPO voor en door Spierdijkers! CPO voor en door Spierdijkers! Agenda Opening dagvoorzitter Afspraken tussen CPO Spierdijk en Scholtens Planontwikkeling Globale planning / fasering De 36 vrije sector woningen van CPO Spierdijk Oost io

Nadere informatie

B&W 18 november 2008 Gemeenteblad

B&W 18 november 2008 Gemeenteblad Jaar: 2008 Nummer: 78 Besluit: B&W 18 november 2008 Gemeenteblad LOTINGSREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2008 Het college van burgemeester en wethouders van Helmond; Artikel 1 Definities In dit reglement wordt

Nadere informatie

KAVELS - WOEZIKSESTRAAT 416, WIJCHEN

KAVELS - WOEZIKSESTRAAT 416, WIJCHEN KAVELS - WOEZIKSESTRAAT 416, WIJCHEN Pagina 1 van 9 KAVELS - WOEZIKSESTRAAT 416, WIJCHEN Adres Woeziksestraat 416 Postcode 6604 CD Plaats Wijchen Perceeloppervlak 15400 m2 Aanvaarding in overleg Vraagprijs

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord

Veelgestelde vragen over nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord Veelgestelde vragen over nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord 18 en 20 september 2012 Algemeen Wat wordt er ontwikkeld in de nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord? In de nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord worden circa

Nadere informatie

uw woon droom wordt huis

uw woon droom wordt huis uw woon droom wordt huis... vk 210x297 Het begint allemaal met een vrije kavel... hoogdalem.nl/zelf-bouwen u heeft een scherp beeld van wat u wilt wij hebben dé plek om het te realiseren Sfeervolle woonwijk

Nadere informatie

Uitgifteprotocol bij verkoop van voor woningbouw bestemde bouwterreinen

Uitgifteprotocol bij verkoop van voor woningbouw bestemde bouwterreinen Uitgifteprotocol bij verkoop van voor woningbouw bestemde bouwterreinen Vooraf dient te worden opgemerkt dat er geen rechten kunnen worden ontleend aan in het verleden getoonde interesse voor een project

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Agendanummer: Datum raadsvergadering: Onderwerp: Project Prinsessenpark. Gevraagde Beslissing:

Raadsvoorstel. Agendanummer: Datum raadsvergadering: Onderwerp: Project Prinsessenpark. Gevraagde Beslissing: Raadsvoorstel Agendanummer: Datum raadsvergadering: Onderwerp: Project Prinsessenpark Gevraagde Beslissing: Te besluiten om: 1. het bestemmingsplan Prinsessenhof met identificatienummer NL.IMRO.0542.BPPrinsessenhof-va01

Nadere informatie

LOTINGREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2011

LOTINGREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2011 LOTINGREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2011 ARTIKEL 1 DEFINITIES 3 ARTIKEL 2 INWERKINGTREDING 3 ARTIKEL 3 TITEL 3 ARTIKEL 4 DOEL EN TOEPASSINGSBEREIK 4 ARTIKEL 5 KENNISGEVING VAN BOUWKAVELUITGIFTE, WIJZE VAN

Nadere informatie

ikbouwbetaalbaar particulier opdrachtgeverschap voor starters bereikbaar met financiële steun voor de gemeente budgettair neutraal

ikbouwbetaalbaar particulier opdrachtgeverschap voor starters bereikbaar met financiële steun voor de gemeente budgettair neutraal ikbouwbetaalbaar particulier opdrachtgeverschap voor starters bereikbaar met financiële steun voor de gemeente budgettair neutraal Beelden Landelijke financiële regeling Betaalbare woning Ontwikkelings

Nadere informatie

Schieweg 118 C2 - Rotterdam

Schieweg 118 C2 - Rotterdam Schieweg 118 C2 - Rotterdam Koopsom 269.500,- k.k. Omschrijving Schieweg 118 C2 - Rotterdam TURNKEY 4 kamer appartement (104m2) in Rotterdam Noord mét dakterras (20m2)! De belangrijkste steekwoorden voor

Nadere informatie

CPO in Langeraar-Oost

CPO in Langeraar-Oost CPO in Langeraar-Oost 3 maart 2014 PROGRAMMA CPO Langeraar-Oost Welkom Stand van zaken en hoofdlijnen plan Langeraar-Oost Zelf je woning bouwen en CPO Workshop: wensen en vragen Vervolg en afronding presentatie

Nadere informatie

UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN. Waar woonwensen werkelijkheid worden

UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN. Waar woonwensen werkelijkheid worden UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN Waar woonwensen werkelijkheid worden 1 2 DROOMPLEK GEVONDEN? OF ZOEKT U NOG? HOE WORDT UW DROOMWONING WERKELIJKHEID? Iedereen heeft dromen. Zeker als het om wonen gaat. Maar

Nadere informatie

Hoogbouwkavel Leidsche Rijn Centrum Noord

Hoogbouwkavel Leidsche Rijn Centrum Noord Hoogbouwkavel Leidsche Rijn Centrum Noord Participatiebijeenkomst 12 april2018 Programma Introductie (19.30 19.40) Presentatie: historie, ruimtelijke kaders en selectieproces (19.40 19.55) Doel van de

Nadere informatie

KAVELS - BERKENKAMP, VIANEN. HW Makelaardij Hoeveweg AE Wijchen T: M:

KAVELS - BERKENKAMP, VIANEN. HW Makelaardij Hoeveweg AE Wijchen T: M: KAVELS - BERKENKAMP, VIANEN Pagina 1 van 9 KAVELS - BERKENKAMP, VIANEN Adres Berkenkamp Postcode 5434 PC Plaats Vianen Perceeloppervlak 4000 m2 Aanvaarding in overleg Vraagprijs 349.000 Omschrijving Deze

Nadere informatie

TE KOOP. KOOPSOM vanaf v.o.n.

TE KOOP. KOOPSOM vanaf v.o.n. TE KOOP KOOPSOM vanaf 199.000 v.o.n. Prachtig wonen in uw vrijstaande droomhuis op een fantastische locatie, midden in een inspirerende landelijke omgeving, maar met de gezelligheid van het centrum van

Nadere informatie

13 Wat zijn de kosten van een kavel en het zelf bouwen van een woning?

13 Wat zijn de kosten van een kavel en het zelf bouwen van een woning? NR. VRAAG ANTWOORD 28 oktober 2017 1 Hoe staat het met de woningbouw in Warmenhuizen? Het bestemmingsplan is gereed en we gaan op 1 december 2017 de kavels verkopen. Het is de verwachting dat we in de

Nadere informatie

Albardastraat, 7611 BD Aadorp

Albardastraat, 7611 BD Aadorp Albardastraat, 7611 BD Aadorp Koopsom 97.000,00 vrij op naam Omschrijving Albardastraat, 7611 BD Aadorp Zelf bouwen op een vrije kavel vlakbij het water en met uitzicht over een prachtig landelijk gebied?

Nadere informatie

Zelfbouw. Gasfabriekterrein Krommenie. Zuidervaartdijk

Zelfbouw. Gasfabriekterrein Krommenie. Zuidervaartdijk Zelfbouw Gasfabriekterrein Krommenie Zuidervaartdijk Kavels aan de Zuidervaartdijk te Krommenie Locatie ten opzichte van Zaanstad Locatie ten opzichte van Krommenie BESTAANDE OMGEVING 9 8 7 1 5 3 6 2 4

Nadere informatie

Informatieset bouwkavels

Informatieset bouwkavels Informatieset bouwkavels Plangebied Op t Hövelke te Mheer Inhoudsopgave: ALGEMENE OPMERKINGEN 2 HOE VERLOOPT DE VERKOOPPROCEDURE 2 Volgordebepaling 2 Optie 2 Koopovereenkomst en notarieel transport 2 Bouwverplichting

Nadere informatie

P R O S P E C T U S WERKENDAM BAKKERSKILSTRAAT 38. KOOPSOM ,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG

P R O S P E C T U S WERKENDAM BAKKERSKILSTRAAT 38. KOOPSOM ,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG P R O S P E C T U S WERKENDAM BAKKERSKILSTRAAT 38 KOOPSOM 120.000,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG Pagina 1 T E K O O P Bakkerskilstraat 38 4251 ZM WERKENDAM Koopsom 120.000,-- k.k. oplevering in onderling

Nadere informatie