POWER TO THE PROFES- SIONALS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "POWER TO THE PROFES- SIONALS"

Transcriptie

1 De nieuwe ondernemer POWER TO THE PROFES- SIONALS Houd jij van je vak, ben je trots op je vakmanschap en wil je kwaliteit leveren èn tegelijkertijd op eigen kracht als ondernemer je aanbod doen? Meld je dan aan!

2 Power to the professionals DE NIEUWE ONDERNEMER De nieuwe ondernemer is een inhoudelijk gedreven professional die kwaliteit levert, kennis deelt, zich verhoudt tot actuele ontwikkelingen en een aantrekkelijk aanbod heeft. Hij kan zich onderscheiden van zijn collega s doordat hij zijn eigen gedrevenheid en kwaliteit presenteert in een goed verhaal. Hij maakt keuzes en snapt dat voor niets de zon opgaat. We stellen groepen van deelnemers samen per vakgebied. In het programma bieden we een context waarin presentaties van experts afgewisseld worden met interactieve werkvormen. Er zijn presentaties over actuele ontwikkelingen in de branche, story telling en het business model canvas. Samen met collega s onderzoek je de manier waarop jij die kennis kan toepassen op je eigen ontwikkeling en aanbod als ondernemer. Het programma wordt aangeboden voor diverse branches, te weten: musici, grafisch vormgevers, zorgondernemers en (Loopbaan)coaches / trainers / HR professionals. BE GOOD AND TELL IT! Het doel is om, in drie sessies, jouw aanbod frisser, meer onderscheidend en actueler in de markt te zetten. Aan het einde van dit programma weet je de eigenheid van dit aanbod zo over te dragen dat er beleving bij je klanten ontstaat; je hebt geleerd dit in een aantrekkelijke vorm te vertalen die aansluit bij actuele ontwikkelingen en past bij je eigenheid als persoon en bedrijf. Power to the Professionals! Wij geloven dat inhoudelijke kwaliteit de basis is voor goed ondernemerschap. De nieuwe ondernemer combineert zijn vakmanschap met het zorgvuldig bouwen aan relaties en netwerken en speelt snel en flexibel in op kansen in de markt. Voor wie Dit programma is bijzonder geschikt voor de ervaren en startende professional die zich wil onderscheiden, kennis wil delen en gelooft in de nieuwe economie.

3 Inhoud Het programma bestaat uit drie halve dagen, waarin we iedere keer een nieuw thema behandelen en de kennis en inzichten bij elkaar brengen in een werkbaar model voor verandering van de eigen onderneming. Tijdens het eerste dagdeel nodigen we een trendsetter uit die iets verteld over de ontwikkelingen in die branche. Tijdens de tweede bijeenkomst werken we met storytelling en leren je hoe je het hart van de klanten kan raken. Tijdens de laatste bijeenkomst gaan we in op het business model canvas en integreren de inzichten uit de eerste twee bijeenkomsten in het ontwerp van een model om je verhaal en aanbod naar buiten te brengen. Met collega s ga je in gesprek over de ontwikkelingen in jouw wereld en zoek je naar de manier waarop jij daarop kan inspelen. Wat is jouw onderscheidend vermogen / unieke verhaal, waarmee valt wat te verdienen en past dat bij jou? En wellicht. hoe kun je elkaar versterken? Programma Bijeenkomst 1: Actuele ontwikkelingen Trends en ontwikkelingen Uitwisseling ervaringen én vertaling naar eigen onderneming Bijeenkomst 2: Storytelling Creativiteitsmanagement: hoe boor je die bron vol nieuwe ideeën aan? Storytelling: in deze sessie krijg je de belangrijkste handvatten om van je merk een verhaal en een merkbeleving te maken, zodat je het hart van je klanten weet te beroeren en de doelen bereikt die je voor ogen staan. Verbind je creatieve ideeën aan de story tools Bijeenkomst 3: Business Model Canvas Introductie van het Business Model Canvas Met behulp van het behandelde informatie in de twee voorafgaande sessies, vertaling naar het eigen Business Model Canvas. Uitwisseling van ieders Business Model Canvas. Het Business Model Canvas leidt tot concreet gedrag in een actieplan.

4 Over de trainers Marcel de Groen stimuleert ondernemerschap in Kunst en Onderwijs. Hij begeleidt transitieprocessen bij Centra voor de Kunsten en muziekscholen in Nederland, is ondernemerscoach bij IkStartSmart Gelderland en leidt ontwikkelings- en veranderingsprocessen bij onderwijs en kunstinstellingen. Karin Jellema richt zich op het ontwikkelen van ondernemers, leidinggevenden, medewerkers en studenten op het gebied van ondernemerschap en ondernemendheid. Zij verzorgt ondernemerschapstrajecten voor grote retailorganisaties en is ondernemerscoach bij IkStartSmart Gelderland, IkGroeiSmart Gelderland en IkStart- Smart Overijssel. Daarnaast ontplooit zij activiteiten in het onderwijs. Voor kunstenaar ondernemers gaat het erom hun vakmanschap te verbinden aan de wens van de klant en om te denken in relaties en netwerken. Autonoom en onafhankelijk zijn en ook je klanten kennen, begrijpen en voor hen waarde toe voegen. Waarde ontstaat waar de vraag naar kennis en creativiteit het aanbod ervan ontmoet. Waarde toevoegen is het creatieve proces waarin de relevante informatie onderscheiden wordt in de overvloedige hoeveelheid kennis. De aandacht van de klant moet gericht worden op juist die zaken die ertoe doen. Aandacht van de klant is het nieuwe schaarse goed. Wie dit begrijpt, boekt succes. Arko van Brakel Iedereen ondernemer Er wordt een gastspreker uitgenodigd over de actuele ontwikkelingen in de branche. Inschrijven Heb je interesse om aan deel te nemen? Bel of mail ons voor informatie over het programma voor jouw vakgebied. Investering: 350,- exclusief BTW / deelnemer. Power to the Professionals is een initiatief van Karin Jellema (detail. training + advies) en Marcel de Groen (Ondernemen in Kunst en Onderwijs). Het programma wordt aangeboden voor diverse branches, te weten: musici, grafisch vormgevers, zorgondernemers en (loopbaan)coaches / trainers / HR professionals. Het is ook mogelijk het programma in company te organiseren. Voor meer informatie bel of mail ons! Marcel de Groen Consultancy Marcel de Groen De La Reijstraat AE Arnhem info@marceldegroen.nl detail. training + advies Karin Jellema Eusebiusbuitensingel HT Arnhem info@detail.nu

5 Power to the professionals / COA- CHES TRAI- NERS Houd jij van je vak, ben je trots op je vakmanschap en wil je kwaliteit leveren èn tegelijkertijd op eigen kracht als ondernemer je aanbod doen? Meld je dan aan!

6 Power to the professionals (LOOPBAAN) COACHES / TRAINERS / HR PROFESSIONALS De nieuwe (loopbaan) coach / trainer / HR professional is een inhoudelijk gedreven professional die kwaliteit levert, kennis deelt, relaties bouwt, zich verhoudt tot actuele ontwikkelingen en met zijn aanbod waarde toevoegt. Hij kan zich onderscheiden van zijn collega s doordat hij zijn eigen gedrevenheid en kwaliteit presenteert in een goed verhaal. Hij maakt keuzes en snapt dat voor niets de zon opgaat. In dit programma bieden we een context waarin presentaties van experts afgewisseld worden met interactieve werkvormen. Er zijn presentaties over actuele ontwikkelingen in de wereld van (loopbaan) coaches, trainers en HR professionals, story telling en het business model canvas. Samen met collega s onderzoek je de manier waarop jij die kennis kan toepassen op je eigen ontwikkeling en aanbod als ondernemer. BE GOOD AND TELL IT! Het doel is om, in drie sessies, jouw aanbod frisser, meer onderscheidend en actueler in de markt te zetten. Aan het einde van dit programma weet je de eigenheid van dit aanbod zo over te dragen dat er beleving bij je klanten ontstaat; je hebt geleerd dit in een aantrekkelijke vorm te vertalen die aansluit bij actuele ontwikkeling en past bij je eigenheid als persoon en bedrijf. Power to the Professionals! Wij geloven dat inhoudelijke kwaliteit de basis is voor goed ondernemerschap. De nieuwe ondernemer combineert zijn vakmanschap met het zorgvuldig bouwen aan relaties en netwerken en speelt snel en flexibel in op kansen in de markt. Voor wie Het aanbod is bedoeld voor (loopbaan) coaches / trainers / HR professionals (ervaren en startende) die zichzelf willen onderscheiden, lol hebben en gedreven zijn voor hun vak en ideeën hebben om met hun aanbod aan een behoefte van potentiële klanten te voldoen.

7 Inhoud We nodigen een trendsetter uit die iets verteld over de ontwikkelingen in de wereld van de (loopbaan) coaches / trainers en HR professionals, leren je gebruik te maken van het Business Model Canvas, bieden je handvatten om je creativiteit ook voor jezelf in te zetten en geven je handvatten op het gebied van storytelling zodat je jouw verhaal zo kan neerzetten dat je het hart van je klanten raakt. Met collega s ga je in gesprek over de ontwikkelingen in jouw wereld en zoek je naar de manier waarop jij daarop kan inspelen. Wat is jouw onderscheidend vermogen / unieke verhaal, waarmee valt wat te verdienen en past dat bij jou? En wellicht. hoe kun je elkaar versterken? Gastspreker Prof. Dr. Frank Kwakman is senior organisatieadviseur, buitengewoon hoogleraar bij Nyenrode Business Universiteit en auteur van vele publicaties op het gebied van strategie, management en organisatie van kennisintensieve professionele dienstverlening. In zijn rol als senior adviseur adviseert hij middelgrote en professionele dienstverleners bij strategische vraagstukken rond groei, innovatie en besturing. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker op congressen en seminars. Programma Bijeenkomst 1: Actuele ontwikkelingen Trends en ontwikkelingen in de wereld van de (loopbaan)coaches / trainers / HR professional door trendsetter Uitwisseling ervaringen én vertaling naar eigen onderneming Bijeenkomst 2: Storytelling Creativiteitsmanagement: hoe boor je die bron vol nieuwe ideeën aan? Storytelling: in deze sessie krijg je de belangrijkste handvatten om van je merk een verhaal en een merkbeleving te maken, zodat je het hart van je klanten weet te beroeren en de doelen bereikt die je voor ogen staan. Verbind je creatieve ideeën aan de story tools Bijeenkomst 3: Business Model Canvas Introductie van het Business Model Canvas Met behulp van het behandelde informatie in de twee voorafgaande sessies, vertaling naar het eigen Business Model Canvas. Uitwisseling van ieders Business Model Canvas. Het Business Model Canvas leidt tot concreet gedrag in een actieplan.

8 Over de trainers Marcel de Groen stimuleert ondernemerschap in Kunst en Onderwijs. Hij begeleidt transitieprocessen bij Centra voor de Kunsten en muziekscholen in Nederland, is ondernemerscoach bij IkStartSmart Gelderland en leidt ontwikkelings- en veranderingsprocessen bij onderwijs en kunstinstellingen. Karin Jellema richt zich op het ontwikkelen van ondernemers, leidinggevenden, medewerkers en studenten op het gebied van ondernemerschap en ondernemendheid. Zij verzorgt ondernemerschapstrajecten voor grote retailorganisaties en is ondernemerscoach bij IkStartSmart Gelderland, IkGroeiSmart Gelderland en IkStart- Smart Overijssel. Daarnaast ontplooit zij activiteiten in het onderwijs. Voor kunstenaar ondernemers gaat het erom hun vakmanschap te verbinden aan de wens van de klant en om te denken in relaties en netwerken. Autonoom en onafhankelijk zijn en ook je klanten kennen, begrijpen en voor hen waarde toe voegen. Waarde ontstaat waar de vraag naar kennis en creativiteit het aanbod ervan ontmoet. Waarde toevoegen is het creatieve proces waarin de relevante informatie onderscheiden wordt in de overvloedige hoeveelheid kennis. De aandacht van de klant moet gericht worden op juist die zaken die ertoe doen. Aandacht van de klant is het nieuwe schaarse goed. Wie dit begrijpt, boekt succes. Arko van Brakel Iedereen ondernemer Inschrijven Heb je interesse om aan deze sessies deel te nemen? Vul dan het inschrijfformulier in. Voor deze workshop gelden de algemene voorwaarden van detail. training + advies. Praktische informatie Data: vrijdag 31 oktober, vrijdag 14 november en vrijdag 28 november 2014 Werktijden: 9.30 uur uur Locatie : De Kookplaats Arnhems Buiten, Utrechtseweg 310 in Arnhem Investering: 350,- exclusief BTW Power to the professionals is een initiatief van Karin Jellema (detail. training + advies) en Marcel de Groen (Ondernemen in Kunst en Onderwijs). Het programma wordt aangeboden voor diverse branches, te weten: musici, grafisch vormgevers, zorgondernemers en coaches / trainers. Het is ook mogelijk het programma in company te organiseren. Neem hiervoor contact met een van de trainers op. Marcel de Groen Consultancy Marcel de Groen De La Reijstraat AE Arnhem info@marceldegroen.nl detail. training + advies Karin Jellema Eusebiusbuitensingel HT Arnhem info@detail.nu

9 Power to the professionals GRA- FISCH VORM- GEVERS Houd jij van je vak, ben je trots op je vakmanschap en wil je kwaliteit leveren èn tegelijkertijd op eigen kracht als ondernemer je aanbod doen? Meld je dan aan!

10 Power to the professionals GRAFISCH VORMGEVERS De nieuwe grafisch vormgever is een inhoudelijk gedreven professional die kwaliteit levert, kennis deelt, zich verhoudt tot actuele ontwikkelingen en een aantrekkelijk aanbod heeft. Hij kan zich onderscheiden van zijn collega s doordat hij zijn eigen gedrevenheid en kwaliteit presenteert in een goed verhaal. Hij maakt keuzes en snapt dat voor niets de zon opgaat. In dit programma bieden we een context waarin presentaties van experts afgewisseld worden met interactieve werkvormen. Er zijn presentaties over actuele ontwikkelingen in de branche, story telling en het business model canvas. Samen met collega s onderzoek je de manier waarop jij die kennis kan toepassen op je eigen ontwikkeling en aanbod als ondernemer. BE GOOD AND TELL IT! Het doel is om, in drie sessies, jouw aanbod frisser, meer onderscheidend en actueler in de markt te zetten. Aan het einde van dit programma weet je de eigenheid van dit aanbod zo over te dragen dat er beleving bij je klanten ontstaat; je hebt geleerd dit in een aantrekkelijke vorm te vertalen die aansluit bij actuele ontwikkeling en past bij je eigenheid als persoon en bedrijf. Power to the Professionals! Wij geloven dat inhoudelijke kwaliteit de basis is voor goed ondernemerschap. De nieuwe ondernemer combineert zijn vakmanschap met het zorgvuldig bouwen aan relaties en netwerken en speelt snel en flexibel in op kansen in de markt. Voor wie Het aanbod is bedoeld voor grafisch vormgevers (ervaren en startende) die zichzelf willen onderscheiden, lol hebben en gedreven zijn voor hun vak en ideeën hebben om met hun aanbod aan een behoefte van potentiële klanten te voldoen.

11 Inhoud We nodigen een trendsetter uit die iets vertelt over de ontwikkelingen in de wereld van de grafisch vormgevers, leren je gebruik te maken van het Business Model Canvas, bieden je handvatten om je creativiteit ook voor jezelf in te zetten en geven je handvatten op het gebied van storytelling zodat je jouw verhaal zo kan neerzetten dat je het hart van je klanten raakt. Met andere grafisch vormgevers ga je in gesprek over de ontwikkelingen in jullie wereld en zoek je naar de manier waarop jij daarop kan inspelen. Wat is jouw onderscheidend vermogen / unieke verhaal, waarmee valt wat te verdienen en past dat bij jou? En wellicht. hoe kun je elkaar versterken? Gastspreker Bart Huydts is directeur van ArtEZ Art Business Centre. Het ABC is het centrum voor ondernemerschap binnen ArtEZ en maakt de verbinding naar de arbeidsmarkt en het bedrijfsleven. Naast het faciliteren van ondernemerschap-onderwijs is het Art Business Centre de intermediair tussen de praktijkbedrijven van de opleidingen en opdrachtgevers. Ook verzorgt het ABC een alumniprogramma voor oud-studenten en adviseert startende kunstenaars met het opzetten van hun eigen onderneming. Programma Bijeenkomst 1: Actuele ontwikkelingen Trends en ontwikkelingen in de wereld van de grafisch vormgever door trendsetter Uitwisseling ervaringen èn vertaling naar eigen onderneming Bijeenkomst 2: Storytelling Creativiteitsmanagement: hoe boor je die bron vol nieuwe ideeën aan? Storytelling: in deze sessie krijg je de belangrijkste handvatten om van je merk een verhaal en een merkbeleving te maken, zodat je het hart van je klanten weet te beroeren en de doelen bereikt die je voor ogen staan. Verbind je creatieve ideeën aan de story tools Bijeenkomst 3: Business Model Canvas Introductie van het Business Model Canvas Met behulp van het behandelde informatie in de twee voorafgaande sessies, vertaling naar het eigen Business Model Canvas. Uitwisseling van ieders Business Model Canvas. Het Business Model Canvas leidt tot concreet gedrag in een actieplan.

12 Over de trainers Marcel de Groen stimuleert ondernemerschap in Kunst en Onderwijs. Hij begeleidt transitieprocessen bij Centra voor de Kunsten en muziekscholen in Nederland, is ondernemerscoach bij IkStartSmart Gelderland en leidt ontwikkelings- en veranderingsprocessen bij onderwijs en kunstinstellingen. Karin Jellema richt zich op het ontwikkelen van ondernemers, leidinggevenden, medewerkers en studenten op het gebied van ondernemerschap en ondernemendheid. Zij verzorgt ondernemerschapstrajecten voor grote retailorganisaties en is ondernemerscoach bij IkStartSmart Gelderland, IkGroeiSmart Gelderland en IkStart- Smart Overijssel. Daarnaast ontplooit zij activiteiten in het onderwijs. Voor kunstenaar ondernemers gaat het erom hun vakmanschap te verbinden aan de wens van de klant en om te denken in relaties en netwerken. Autonoom en onafhankelijk zijn en ook je klanten kennen, begrijpen en voor hen waarde toe voegen. Waarde ontstaat waar de vraag naar kennis en creativiteit het aanbod ervan ontmoet. Waarde toevoegen is het creatieve proces waarin de relevante informatie onderscheiden wordt in de overvloedige hoeveelheid kennis. De aandacht van de klant moet gericht worden op juist die zaken die ertoe doen. Aandacht van de klant is het nieuwe schaarse goed. Wie dit begrijpt, boekt succes. Arko van Brakel Iedereen ondernemer Inschrijven Heb je interesse om aan deze sessies deel te nemen? Vul dan het inschrijfformulier in. Voor deze workshop gelden de algemene voorwaarden van detail. training + advies. Praktische informatie Data: dinsdag 28 oktober, dinsdag 11 november en dinsdag 25 november 2014 Werktijden: 9.30 uur uur Locatie : De Kookplaats Arnhems Buiten, Utrechtseweg 310 in Arnhem Investering: 350,- exclusief BTW Power to the professionals is een initiatief van Karin Jellema (detail. training + advies) en Marcel de Groen (Ondernemen in Kunst en Onderwijs). Het programma wordt aangeboden voor diverse branches, te weten: musici, grafisch vormgevers, zorgondernemers en coaches / trainers. Het is ook mogelijk het programma in company te organiseren. Neem hiervoor contact met een van de trainers op. Marcel de Groen Consultancy Marcel de Groen De La Reijstraat AE Arnhem info@marceldegroen.nl detail. training + advies Karin Jellema Eusebiusbuitensingel HT Arnhem info@detail.nu

13 MUSICI Power to the professionals Houd jij van je vak, ben je trots op je vakmanschap en wil je kwaliteit leveren èn tegelijkertijd op eigen kracht als ondernemer je aanbod doen? Meld je dan aan!

14 Power to the professionals MUSICI De Nieuwe muziekondernemer is een inhoudelijk gedreven professional die kwaliteit levert, kennis deelt, zich verhoudt tot actuele ontwikkelingen en een aantrekkelijk aanbod heeft. Hij kan zich onderscheiden van zijn collega s doordat hij zijn eigen gedrevenheid en kwaliteit presenteert in een goed verhaal. Hij maakt keuzes en snapt dat voor niets de zon opgaat. We werken in een groep met alleen musici ondernemers. In dit programma bieden we een context waarin presentaties van experts afgewisseld worden met interactieve werkvormen. Er zijn presentaties over actuele ontwikkelingen in de muziekbranche, story telling en het business model canvas. Samen met collega s onderzoek je de manier waarop jij die kennis kan toepassen op je eigen ontwikkeling en aanbod als ondernemer. BE GOOD AND TELL IT! Het doel is om, in drie sessies, jouw aanbod frisser, meer onderscheidend en actueler in de markt te zetten. Aan het einde van dit programma weet je de eigenheid van dit aanbod zo over te dragen dat er beleving bij je klanten ontstaat; je hebt geleerd dit in een aantrekkelijke vorm te vertalen die aansluit bij actuele ontwikkeling en past bij je eigenheid als persoon en bedrijf. Power to the Professionals! Wij geloven dat inhoudelijke kwaliteit de basis is voor goed ondernemerschap. De nieuwe ondernemer combineert zijn vakmanschap met het zorgvuldig bouwen aan relaties en netwerken en speelt snel in op kansen in de markt. Voor wie Dit programma is bijzonder geschikt voor musici - ondernemers (ervaren en startende) die zichzelf willen onderscheiden, lol hebben en gedreven zijn voor hun vak en ideeën hebben om met hun aanbod aan een behoefte van potentiële klanten te voldoen.

15 Inhoud We nodigen een trendsetter uit die iets vertelt over de ontwikkelingen in de wereld van de musici, leren je gebruik te maken van het Business Model Canvas, bieden je handvatten om je creativiteit ook voor jezelf in te zetten en geven je handvatten op het gebied van storytelling zodat je jouw verhaal zo kan neerzetten dat je het hart van je klanten of leerlingen raakt. Met collega musici ga je in gesprek over de ontwikkelingen in de wereld van de muziek en zoek je naar de manier waarop jij daarop kan inspelen. Wat is jouw onderscheidend vermogen / unieke verhaal, waarmee valt wat te verdienen en past dat bij jou? En wie weet. hoe kun je elkaar versterken? Gastsprekers Iris van de Kamp (onderwijskundig adviseur, manager) en Arjen van El (saxofonist) hebben samen de laatste jaren diverse ondernemingen op het gebied van muziek/muziekeducatie gestart. Via hun activiteiten stimuleren ze de muzieksector in een tijd die door velen als bedreigend voor kunst en cultuur wordt ervaren. Via de oprichting van Muziekhuis Deventer bieden ze faciliteiten, scholing/ondersteuning en samenwerkingsmogelijkheden voor muziekdocenten met een eigen lespraktijk. Daarnaast organiseren ze evenementen voor muzikanten en programmeren ze maandelijkse jazzconcerten. Naast deze gezamenlijke activiteiten heeft Arjen een lespraktijk als saxofoondocent en leidt hij een saxofoonorkest. Iris is werkzaam als onderwijskundig adviseur voor het hoger kunstonderwijs en voor centra voor de kunsten. Programma Bijeenkomst 1: Actuele ontwikkelingen Trends en ontwikkelingen in de wereld van de muziekondernemer door trendsetter Uitwisseling ervaringen én vertaling naar eigen onderneming Bijeenkomst 2: Storytelling Creativiteitsmanagement: hoe boor je die bron vol nieuwe ideeën aan? Storytelling: in deze sessie krijg je de belangrijkste handvatten om van je merk een verhaal en een merkbeleving te maken, zodat je het hart van je klanten weet te beroeren en de doelen bereikt die je voor ogen staan. Verbind je creatieve ideeën aan de story tools Bijeenkomst 3: Business Model Canvas Introductie van het Business Model Canvas Met behulp van het behandelde informatie in de twee voorafgaande sessies, vertaling naar het eigen Business Model Canvas. Uitwisseling van ieders Business Model Canvas. Het Business Model Canvas leidt tot concreet gedrag in een actieplan.

16 Over de trainers Marcel de Groen stimuleert ondernemerschap in Kunst en Onderwijs. Hij begeleidt transitieprocessen bij Centra voor de Kunsten en muziekscholen in Nederland, is ondernemerscoach bij IkStartSmart Gelderland en leidt ontwikkelings- en veranderingsprocessen bij onderwijs en kunstinstellingen. Karin Jellema richt zich op het ontwikkelen van ondernemers, leidinggevenden, medewerkers en studenten op het gebied van ondernemerschap en ondernemendheid. Zij verzorgt ondernemerschapstrajecten voor grote retailorganisaties en is ondernemerscoach bij IkStartSmart Gelderland, IkGroeiSmart Gelderland en IkStart- Smart Overijssel. Daarnaast ontplooit zij activiteiten in het onderwijs. Voor kunstenaar ondernemers gaat het erom hun vakmanschap te verbinden aan de wens van de klant en om te denken in relaties en netwerken. Autonoom en onafhankelijk zijn en ook je klanten kennen, begrijpen en voor hen waarde toe voegen. Waarde ontstaat waar de vraag naar kennis en creativiteit het aanbod ervan ontmoet. Waarde toevoegen is het creatieve proces waarin de relevante informatie onderscheiden wordt in de overvloedige hoeveelheid kennis. De aandacht van de klant moet gericht worden op juist die zaken die ertoe doen. Aandacht van de klant is het nieuwe schaarse goed. Wie dit begrijpt, boekt succes. Arko van Brakel Iedereen ondernemer Inschrijven Heb je interesse om aan deze sessies deel te nemen? Vul dan het inschrijfformulier in. Voor deze workshop gelden de algemene voorwaarden van detail. training + advies. Praktische informatie Data: maandag 27 oktober, 10 november en 24 november 2014 Werktijden: uur Locatie: Muziekhuis Deventer, Van Calcarstraat 4, 7415 CK Deventer Investering: 350,- exclusief BTW Power to the professionals is een initiatief van Karin Jellema (detail. training + advies) en Marcel de Groen (Ondernemen in Kunst en Onderwijs). Het programma wordt aangeboden voor diverse branches, te weten: musici, grafisch vormgevers, zorgondernemers en coaches / trainers. Het is ook mogelijk het programma in company te organiseren. Neem hiervoor contact met een van de trainers op. Marcel de Groen Consultancy Marcel de Groen De La Reijstraat AE Arnhem info@marceldegroen.nl detail. training + advies Karin Jellema Eusebiusbuitensingel HT Arnhem info@detail.nu

17 Inschrijfformulier Power to the Professionals Graag digitaal invullen en en naar Persoonlijke gegevens Voornaam: Achternaam: Vink aan: Pre-starter Ondernemer sinds Bedrijfsgegevens Naam bedrijf: Postcode en adres: Plaats: Telefoon: Mobiel nummer: De nieuwe ondernemer Neemt deel aan het Power to the professional programma voor: Musici Grafisch vormgevers (loopbaan)coaches, trainers, HR professionals Prijs Het bedrag van 350,- excl BTW graag te voldoen minimaal 2 weken vóór aanvang van de training op ING bankrekening NL39INGB van detail. training + advies. Door inschrijving gaat de deelnemer akkoord met de trainingsvoorwaarden van detail. training + advies Datum

18 Algemene trainingsvoorwaarden detail. training + advies Inschrijven Na ontvangst van het ingevulde inschrijfformulier krijgt de deelnemer een bevestiging van inschrijving. Cursusdata De bijeenkomsten worden op de volgende data verzorgd: maandag 27 oktober, 10 november en 24 november Betalen De betaling van de factuur voor deelname ontvangen wij graag uiterlijk 2 weken vóór cursusdatum. Als de betaling niet tijdig is ontvangen, kan deelname aan de cursus helaas geweigerd worden. De financiële verplichting aan detail. training + advies vervalt hiermee niet. Annuleren Indien de deelnemer wenst te annuleren, vragen we dit per te doen aan info@detail.nu. detail. training + advies bevestigt de ontvangst van de annulering per . Tot 4 weken vóór de cursusdatum zijn hier geen kosten aan verbonden; bij annulering binnen 4 weken is de deelnemer het gehele cursusbedrag verschuldigd. Vervanging bij absentie Indien een deelnemer zelf toch niet kan deelnemen, dan mag een door de deelnemer geselecteerde vervanger deelnemen aan de training. Er bestaat echter geen recht op restitutie van het cursusgeld. Annuleren door detail. training + advies We gaan er niet vanuit. Maar bij onvoldoende aanmeldingen kan de training door detail. training + advies worden afgelast. Dit gebeurt uiterlijk 2 weken voor de start van de training. Het volledig cursusbedrag wordt dan terug gestort.

De tijd dat de klant vanzelfsprekend naar jouw winkel komt, is definitief voorbij. Wat doe jij om hierop in te spelen?

De tijd dat de klant vanzelfsprekend naar jouw winkel komt, is definitief voorbij. Wat doe jij om hierop in te spelen? 1/7 Ondernemen in de retailbranche De tijd dat de klant vanzelfsprekend naar jouw winkel komt, is definitief voorbij. Wat doe jij om hierop in te spelen? 4 WORK SHOPS 2/7 Workshop 1: Inkoopplanning en

Nadere informatie

MASTERCLASS STRATEGIE IN DIGITALE TRANSFORMATIE

MASTERCLASS STRATEGIE IN DIGITALE TRANSFORMATIE MASTERCLASS STRATEGIE IN DIGITALE TRANSFORMATIE NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 EEN KENNISUPDATE OVER DE BELANGRIJKSTE STRATEGISCHE CONCEPTEN EN REFERENTIEKADERS 2 VOORWOORD In deze economische realiteit

Nadere informatie

LEIDERS VAN MORGEN MD NETWERK VOOR HR EN MD PROFESSIONALS

LEIDERS VAN MORGEN MD NETWERK VOOR HR EN MD PROFESSIONALS LEIDERS VAN MORGEN MD NETWERK VOOR HR EN MD PROFESSIONALS Graag vertel ik u in deze brochure over Leiders van Morgen, een Management Development (MD) netwerk dat october 2010 van start gaat. Voor meer

Nadere informatie

Weddingplanning Bootcamp Weekend

Weddingplanning Bootcamp Weekend Weddingplanning Bootcamp Weekend 2012 is het jaar van ontwikkelen. Een jaar waarin Personal branding, imago en performance centraal staan. In het Weddingplanning Bootcamp Weekend komen deze eigenschappen

Nadere informatie

Of Ben je een beetje aan het indutten Draai je teveel op routine Wil je jezelf weer uitdagen

Of Ben je een beetje aan het indutten Draai je teveel op routine Wil je jezelf weer uitdagen Personal Branding Plus Programma 2011 voor zelfstandig ondernemers in de zakelijke dienstverlening Een stevige impuls voor inspiratie, ideeën en realisatie. Voor wie: Voor alleen werkende of in - klein

Nadere informatie

ADVANCED MARKETING PROGRAM

ADVANCED MARKETING PROGRAM ADVANCED MARKETING PROGRAM DE MEEST ACTUELE MASTERCLASS VOOR ERVAREN MARKETEERS DIE VERDIEPING EN VERBREDING ZOEKEN NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 2 INLEIDING Het Nyenrode Advanced Marketing Program is

Nadere informatie

TRAINING Professioneel adviseren voor interne adviseurs Adviseren als tweede beroep - open inschrijving -

TRAINING Professioneel adviseren voor interne adviseurs Adviseren als tweede beroep - open inschrijving - TRAINING Professioneel adviseren voor interne adviseurs Adviseren als tweede beroep - open inschrijving - Het vak van intern adviseur De meeste interne adviseurs hebben vaak twee beroepen: naast het vak

Nadere informatie

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Training Coachvaardigheden Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Veel professionals doen tijdens hun carrière een beroep op een coach. Soms omdat ze vastgelopen zijn en niet weten welke

Nadere informatie

Vergroot de communicatiekracht van jezelf én je organisatie

Vergroot de communicatiekracht van jezelf én je organisatie editie 2017 Liever communicatiever- leertraject voor communicatieprofessionals Vergroot de communicatiekracht van jezelf én je organisatie Ik communiceer, jij communiceert, wij communiceren. Communiceren

Nadere informatie

Certificeer jezelf als professionele Life Coach

Certificeer jezelf als professionele Life Coach Certificeer jezelf als professionele Life Coach Introductie XPAND ALS PARTNER VOOR JOUW LICENTIERING xpand heeft een veelvoud aan betekenissen: vooruitgang, groeien, rijpen, horizon verbreden, kennis verspreiden

Nadere informatie

Oogst van de connected thinking sessie van prof. dr. Jeff Gaspersz tijdens de A+O Metalektrodag op 22 maart 2018

Oogst van de connected thinking sessie van prof. dr. Jeff Gaspersz tijdens de A+O Metalektrodag op 22 maart 2018 Oogst van de connected thinking sessie van prof. dr. Jeff Gaspersz tijdens de A+O Metalektrodag op 22 maart 2018 Hier vindt u de oogst van de ideeën op de vraag: Hoe kunnen we vanuit HR bijdragen aan het

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden (Halve dag, niet toepassen op computer)

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden (Halve dag, niet toepassen op computer) LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden (Halve dag, niet toepassen op computer) Voor wie Recruiters, HR Managers, Hiring Managers (= managers met vacatures in hun team), HR Business Partners en alle anderen

Nadere informatie

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Voor wie? Waarom? Wat? Hoe? Voor Omdat leiding Ervaringsgerichte Door middel van leidinggevenden, geven, adviseren en coaching en werkvormen waarbij het adviseurs

Nadere informatie

Joost Verberk, Business Consultant en oud-trainee

Joost Verberk, Business Consultant en oud-trainee verbind jezelf aan Cofely sprak me aan omdat ze behalve technisch ook qua duurzaamheid vooroploopt. En haar ambities omzet in concrete producten voor klanten. Zo heb ik tijdens mijn traineeship een Energie

Nadere informatie

Ondernemerschap Programma. Van idee naar actie: nu én in de toekomst een succesvol fruitteeltbedrijf

Ondernemerschap Programma. Van idee naar actie: nu én in de toekomst een succesvol fruitteeltbedrijf Telers Ondernemerschap Programma Van idee naar actie: nu én in de toekomst een succesvol fruitteeltbedrijf Haal meer uit uzelf en vergroot uw kansen in de markt Niets doen is geen optie Nederlandse fruittelers

Nadere informatie

MASTERCLASS STRATEGIE

MASTERCLASS STRATEGIE MASTERCLASS STRATEGIE BEGRIJP BETER DE STRATEGISCHE CONTEXT VAN JOUW ORGANISATIE EN VERGROOT JOUW STRATEGISCHE VAARDIGHEDEN NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 EEN KENNISUPDATE OVER DE BELANGRIJKSTE STRATEGISCHE

Nadere informatie

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer.

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer. Inleiding Programma Aanmelden Route NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer. * Deze workshop sluit aan bij de eerder door FHI in samenwerking

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

(0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS

(0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS (0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS Meer invloed krijgen? Het kan. Je bent al even aan het werk en je wilt groeien in je rol als adviseur. In deze training oefen je

Nadere informatie

Leergang Leiderschap voor Professionals

Leergang Leiderschap voor Professionals Leergang Leiderschap voor Professionals Zonder ontwikkeling geen toekomst! Leergang Leiderschap voor Professionals Tijden veranderen. Markten veranderen, organisaties en bedrijven veranderen en ook de

Nadere informatie

LinkedIn Live Foundation

LinkedIn Live Foundation LinkedIn Live Foundation Voor wie Iedereen die inzicht wil in wat LinkedIn kan betekenen voor zichzelf en zijn organisatie en hoe zijn zichtbaarheid en personal branding vergroten via zijn persoonlijk

Nadere informatie

LEIDT STRESS JOU OF LEID JIJ STRESS?

LEIDT STRESS JOU OF LEID JIJ STRESS? LEIDT STRESS JOU OF LEID JIJ STRESS? LEER STRESS EENVOUDIG TE OVERWINNEN REALISEER EEN DOORBRAAK NAAR EEN STRESSVRIJ LEVEN WORKSHOP STRESS OVERWINNEN stress effectief voorkomen zelf-ontdekken en zelf-beleven

Nadere informatie

LEVEL UP! INSPIRATIE DAG 18 OKTOBER 2016

LEVEL UP! INSPIRATIE DAG 18 OKTOBER 2016 18 OKTOBER 2016 Ondernemers, managers, leidinggevenden, ambitieuze medewerkers. Iedereen heeft soms even behoefte aan een moment voor zichzelf, even sparren met anderen, investeren in zijn eigen ontwikkeling

Nadere informatie

Win-win onderhandelen

Win-win onderhandelen Beter onderhandelen, meer verdienen Win-win onderhandelen Training waarin je leert stevig je belangen te verdedigen zonder de relatie met de ander te beschadigen Leer hoe je je onderhandelingsdoelen bereikt

Nadere informatie

Liever Slank - Individueel Voor als je een nieuwe relatie met eten wilt ontwikkelen

Liever Slank - Individueel Voor als je een nieuwe relatie met eten wilt ontwikkelen Liever Slank - Individueel Voor als je een nieuwe relatie met eten wilt ontwikkelen Wil jij liever slank zijn, zonder daarvoor dingen te moeten laten? Dat kan! Een dieet onderdrukt je natuurlijke verlangens.

Nadere informatie

Ondernemerschap Programma

Ondernemerschap Programma Speciaal voor Limburgse Fruittelers Telers Ondernemerschap Programma Met een positief perspectief en het juiste financieel inzicht op weg naar een toekomstbestendig fruitteeltbedrijf in Limburg Haal meer

Nadere informatie

Masterclass IT Savvy. Impact van trends

Masterclass IT Savvy. Impact van trends Masterclass IT Savvy Impact van trends Regelmatig komen onderzoeksbureaus zoals Gartner en McKinsey met rapporten waarin nieuwe trends worden aangekondigd. Belangrijke vraag, en niet eenvoudig te beantwoorden,

Nadere informatie

Internationaal zakendoen Het bepalen van een exportstrategie. Waar ben ik goed in en waar liggen mijn kansen?

Internationaal zakendoen Het bepalen van een exportstrategie. Waar ben ik goed in en waar liggen mijn kansen? Inleiding Programma Aanmelden Route Internationaal zakendoen Het bepalen van een exportstrategie. Waar ben ik goed in en waar liggen mijn kansen? De FHI-workshop Internationaal zakendoen richt zich op

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden

LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden Voor wie Ondernemers, account managers, sales managers, business developers, freelancers en alle anderen die in het commerciële proces van een organisatie betrokken

Nadere informatie

Leiderschap in Contact

Leiderschap in Contact Waar ideeën en activiteiten rond ziel en zakelijkheid samenkomen op een prachtige plek, vanuit een geïnspireerd netwerk 4-daagse training: Leiderschap in Contact Constructief verbinden in de professionele

Nadere informatie

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives Het TETA Seminar Changing perspective Changing perspectives Het TETA Seminar Ervaar je passie voor verandering en leiderschap Bewustwording is de basis voor succesvol veranderen. Verandering begint bij

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

Workshop. Risicomanagement in de procesindustrie

Workshop. Risicomanagement in de procesindustrie Workshop Risicomanagement in de procesindustrie Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar worden overgenomen, vermenigvuldigd, gekopieerd, opgeslagen

Nadere informatie

Verplichte kost voor iedereen bezig met groene stroom

Verplichte kost voor iedereen bezig met groene stroom Leer alles over hoe bedrijven de levering van groene stroom voor langere tijd kunnen vastleggen Inkoop groene stroom direct van de bron Het is al een tijdje een trend met name in Amerika, die nu ook naar

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden Voor wie Recruiters, HR Managers, Hiring Managers (= managers met vacatures in hun team), HR Business Partners en alle anderen die in het recruteringsproces van

Nadere informatie

De Transformatie-Arena

De Transformatie-Arena De Transformatie-Arena Ontwikkeltraject voor HRM- en organisatieadviseurs in gemeenten Help je gemeente toekomstbestendig inrichten De Transformatie-Arena is een ontwikkeltraject voor adviseurs in gemeenten.

Nadere informatie

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien een datagedreven wereld vol kansen Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien succesvolle organisaties groeien door big data 50% van de meest succesvolle organisaties Volg ons op twitter:

Nadere informatie

Baas in eigen loopbaan

Baas in eigen loopbaan maart 2014 Training zet medewerkers in beweging Baas in eigen loopbaan 1. Inleiding Is de loopbaanontwikkeling en mobiliteit van de medewerkers een belangrijk thema in uw organisatie of samenwerkingsverband?

Nadere informatie

Spelenderwijs LEAN Startup leren!

Spelenderwijs LEAN Startup leren! Spelenderwijs LEAN Startup leren! 28 mei Breda Playing Lean - leer en oefen de principes van LEAN Startup in 90 min.! Playing LEAN is een bordspel dat is geïnspireerd op de bestseller 'The Lean Startup

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

General management and leadership. Vijfdaags programma voor ervaren financiële professionals

General management and leadership. Vijfdaags programma voor ervaren financiële professionals General management and leadership Vijfdaags programma voor ervaren financiële professionals Details Cursusduur 5 dagen Datum en locatie 27, 28, 29, 30 november 2017, 1 december 2017 - Tilburg Tijd 10:30-19:30,

Nadere informatie

Aandachtsfunctionaris Academie

Aandachtsfunctionaris Academie Aandachtsfunctionaris Academie Waarom een Aandachtsfunctionaris Academie? De aandachtsfunctionaris is dé spil in elke organisatie die serieus werk maakt van de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling.

Nadere informatie

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016:

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016: Mankind Mens & Organisatie gelooft in de kracht van dromen en drijfveren in relatie tot ondernemerschap en leiderschap. Dromen en drijfveren vormen de grond waarop ambitie kan groeien. Passie zorgt vervolgens

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

Native Learning - Werkatelier Digitale Transformatie

Native Learning - Werkatelier Digitale Transformatie Dit jaar stuurt Native Consulting u daadwerkelijk het veld in. Leer meer over door een maatschappelijke uitdaging aan te pakken. Ontwerp de (dienstverlenende) gemeente van de toekomst door gebruik te maken

Nadere informatie

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?"

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen? 8 Succesfactoren om online geld te verdienen "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?" Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen

Nadere informatie

Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn

Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn Korte interactieve lezing over een boeiend onderwerp. Lekker Luisteren! Locatie: Datum: Het Kook College Wijchen, Nieuwe weg 303(Woondrôme Wijchen) 20 december 2011 Tijd:

Nadere informatie

21st Century Skills Training

21st Century Skills Training Ontwikkeling van competenties voor de 21 e eeuw - Vernieuwend - Voor werknemers van nu - Met inzet van moderne en digitale technieken - - Integratie van social media - Toekomstgericht - Inleiding De manier

Nadere informatie

SarCoSan Bezoekadres

SarCoSan Bezoekadres andidaten Je bent net afgestudeerd, op zoek naar ander werk, werkloos of je hebt een uitkering. Misschien ben je toe aan een nieuwe uitdaging, of je wilt ondernemer worden. Ontmoet dan nu je nieuwe werkgever.

Nadere informatie

RT Praktijk Hengelo. Trainingen, workshops en lezingen 2015-2016

RT Praktijk Hengelo. Trainingen, workshops en lezingen 2015-2016 RT Praktijk Hengelo Trainingen, workshops en lezingen 2015-2016 Voorwoord In deze brochure kunt u het trainingsaanbod van RT Praktijk Hengelo lezen. RT Praktijk Hengelo wil leerkrachten handvatten geven

Nadere informatie

Maak een vliegende start met je coachingspraktijk

Maak een vliegende start met je coachingspraktijk Groepscoachingsprogramma voor (startende) coaches Maak een vliegende start met je coachingspraktijk De coachingsopleiding is voltooid, je bent klaar om je coachingspraktijk op te zetten. Maar waar begin

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

Mid-Life Career Boost: mini sabbatical met maximaal effect!

Mid-Life Career Boost: mini sabbatical met maximaal effect! Driedaagse training Mid-Life Career Boost: mini sabbatical met maximaal effect! door Leontien Buddemeijer en Hanke Geertsema Driedaagse training Mid-Life Career Boost: mini sabbatical met maximaal effect!

Nadere informatie

Krachtig samenwerken: meer bereiken

Krachtig samenwerken: meer bereiken Of ligt het misschien ook aan mij? Krachtig samenwerken: meer bereiken Voor verantwoordelijke, resultaatgerichte managers en professionals die willen leren hoe ze meer voor elkaar krijgen. Belangrijke

Nadere informatie

Ondernemerschap Academy Algemene Voorwaarden November 2017

Ondernemerschap Academy Algemene Voorwaarden November 2017 Ondernemerschap Academy Algemene Voorwaarden November 2017 Allereerst, wanneer je ons echt zou kennen zou je weten dat we het liefst geen voorwaarden hanteren en er geen beroep op hoeven doen. Dit willen

Nadere informatie

... where sustainability evolves! i.s.m TRAINING DUURZAAM ONDERNEMEN

... where sustainability evolves! i.s.m TRAINING DUURZAAM ONDERNEMEN ... where sustainability evolves! i.s.m TRAINING DUURZAAM ONDERNEMEN DUURZAAM ONDERNEMEN IS DE TOEKOMST WILCO DE RUITER, TARKETT 2. TARKETT Tarkett heeft een leidende positie op het gebied van milieuvriendelijke

Nadere informatie

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het verschil wil maken Imagination is more important than knowledge

Nadere informatie

Workshop: De (operationeel) medewerker als Ambassadeur - Werken voor en bij je klant -

Workshop: De (operationeel) medewerker als Ambassadeur - Werken voor en bij je klant - Workshop: De (operationeel) medewerker als Ambassadeur - Werken voor en bij je klant - Workshop De (operationeel) medewerker als Ambassadeur Werken voor en bij je klant Inleiding Als uitvoerend technicus

Nadere informatie

LEAN OOK VOOR INKOOP!

LEAN OOK VOOR INKOOP! LEAN OOK VOOR INKOOP! Lean is in geen enkele bedrijfstak meer weg te denken. Waar lean in het begin alleen werd gebruikt op de fabrieksvloer, wordt lean nu bij alle denkbare organisaties ingezet. Maar

Nadere informatie

TRAINING ASSERTIVITEIT

TRAINING ASSERTIVITEIT BROCHURE TRAINING ASSERTIVITEIT Met succes opkomen voor jezelf Je geeft gemakkelijk grenzen aan Je vergroot je zichtbaarheid IN HET KORT Je bent op zoek naar vaardigheden om je assertiviteit te vergroten.

Nadere informatie

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop Algemene voorwaarden 2Bloom voor Workshops en trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training

Nadere informatie

het starters lab het Starters Lab starters4communities werkt met jong talent aan maatschappelijke innovatie.

het starters lab het Starters Lab starters4communities werkt met jong talent aan maatschappelijke innovatie. het starters lab In het Starters Lab bouwen jonge talenten in teams sociale ondernemingen. Samen sterker! Jij bent: starters4communities werkt met jong talent aan starters4communities presenteert het Starters

Nadere informatie

Hiermee laat je zien dat de uitspraak "Het liefst werk ik alleen" het meest op jou van toepassing is.

Hiermee laat je zien dat de uitspraak Het liefst werk ik alleen het meest op jou van toepassing is. Roos van Leary Vragenlijst + sleutel + wiel Naam: Aanwijzingen: In deze vragenlijst staan een aantal uitspraken paarsgewijs gegroepeerd. Aan jou wordt gevraagd om elk groepje van twee uitspraken te bekijken

Nadere informatie

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het verschil wil maken Beantwoord jij deze vragen met ja Heb jij

Nadere informatie

Mindful Coachen Den Bosch tweejarige opleiding

Mindful Coachen Den Bosch tweejarige opleiding Mindful Coachen Den Bosch Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen?

Nadere informatie

Praktijkworkshop: Hoe benut je de commerciële kansen die service je geeft?

Praktijkworkshop: Hoe benut je de commerciële kansen die service je geeft? Inleiding Programma Aanmelden Route Praktijkworkshop: Hoe benut je de commerciële kansen die service je geeft? Bij een groeiend aantal bedrijven binnen de technologiebranches neemt de vraag vanuit de klant

Nadere informatie

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Ben je een betrokken leidinggevende, docent, trainer of coach die (aankomend) pedagogisch medewerkers wil stimuleren om de belangrijkste pedagogische vaardigheden

Nadere informatie

Startersevent Ondernemen iets voor u?

Startersevent Ondernemen iets voor u? Startersevent Ondernemen iets voor u? Donderdag 12 september 2013 Ondernemersplaza Amersfoort 13.00-18.00 uur Kamer van Koophandel. Wie vraagt komt verder. Kijk op www.kvk.nl/starterseventgef Welkom U

Nadere informatie

Meerwaarde met Online Marketing Expertise

Meerwaarde met Online Marketing Expertise Meerwaarde met Online Marketing Expertise Webinar 26 mei 2015 Wat leer je in dit webinar? Nieuwe ontwikkelingen bij zelfstandig ondernemers De meest gestelde vraag door ondernemers Hoe je als VA daarop

Nadere informatie

FiT. Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten

FiT. Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten FiT Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten Vergroot je circle of influence Niemand kan de financiële gevolgen van strategische beslissingen beter inzichtelijk maken

Nadere informatie

COMMUNICEREN VANUIT JE KERN

COMMUNICEREN VANUIT JE KERN COMMUNICEREN VANUIT JE KERN Wil je duurzaam doelen bereiken? Zorg dan voor verbonden medewerkers! Afgestemde medewerkers zijn een belangrijke aanjager voor het realiseren van samenwerking en innovatie

Nadere informatie

LEARNING ACCELERATOR

LEARNING ACCELERATOR Start 24 januari 2019! LEARNING ACCELERATOR HET GROEIPROGRAMMA VOOR LEARNING PROFESSIONALS Het groeiprogramma voor learning professionals Inhoud Wat is de 227 Learning Accelerator? Programma Voor wie?

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

Succesvol Veranderingen Realiseren

Succesvol Veranderingen Realiseren Training Succesvol Veranderingen Realiseren Effectief resultaten boeken door de kern aan te pakken. Training Succesvol veranderingen realiseren ph advies Organisaties kunnen niet bloeien zonder verandering,

Nadere informatie

Cursus PDL Coach. Cursus PDL coach: 11 mei Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni Voor wie is de cursus PDL coach?

Cursus PDL Coach. Cursus PDL coach: 11 mei Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni Voor wie is de cursus PDL coach? Cursus PDL Coach Cursus PDL coach: 11 mei 2018 Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni 2018 Voor wie is de cursus PDL coach? Heb je de PDL-training gevolgd en heb je ook altijd al het enthousiasme voor

Nadere informatie

Inschrijfformulier Executive Master in Business Administration

Inschrijfformulier Executive Master in Business Administration Inschrijfformulier Executive Master in Business Administration Aanmeldingsprocedure 1 De Admission Committee heeft de aanmeldingsprocedure en selectie criteria vastgesteld. De aanmelding omvat het volgende:

Nadere informatie

Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken tweedaagse training

Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken tweedaagse training Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken tweedaagse training Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken Stel dat we aan het begin van een strategietraject nu eens niet zouden zeggen: 'ik hoop dat we het

Nadere informatie

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop voor de derde keer.

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop voor de derde keer. Inleiding NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop voor de derde keer. Programma Aanmelden Route Praktijkworkshop: Hoe benut je de commerciële kansen die

Nadere informatie

Zoveel verschillende. mensen,. zoveel verschillende. uitvaarten...

Zoveel verschillende. mensen,. zoveel verschillende. uitvaarten... Zoveel verschillende. mensen,. zoveel verschillende. uitvaarten... Training Authentiek in de uitvaart door Het Tiende Huis Jan Dop Uitvaartverzorging Het was niet voor het eerst dat ik mij meer dan ooit

Nadere informatie

Leiderschapsprogramma Jong Management

Leiderschapsprogramma Jong Management Leiderschapsprogramma Jong Management Geef jij leiding aan een team? Loop je regelmatig tegen dezelfde issues aan, maar weet je niet hoe je die ten positieve moet keren? Wil je de regie weer in eigen handen

Nadere informatie

Wat is? Alles zelf doen is uit, ga samen aan de slag.

Wat is? Alles zelf doen is uit, ga samen aan de slag. Wat is? Alles zelf doen is uit, ga samen aan de slag. CrossOver brengt young en experienced professionals van verschillende organisaties bij elkaar om van elkaar te leren en samen te innoveren. Doe ook

Nadere informatie

Uitnodiging workshop social storytelling Creating valuable stories worth sharing

Uitnodiging workshop social storytelling Creating valuable stories worth sharing Uitnodiging workshop social storytelling Creating valuable stories worth sharing > Meer begrip van de kracht van consumenten en social media voor jouw marketing en communicatie > Inzicht in moderne verhalen,

Nadere informatie

Trainingsprogramma. Calmare on tour

Trainingsprogramma. Calmare on tour Trainingsprogramma VOORJAAR 2013 Als kapper ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om jouw kwaliteiten uit te breiden en om op de hoogte te blijven van de laatste technieken, ontwikkelingen en trends.

Nadere informatie

Art of Hosting. organisatie en aan het grotere geheel.

Art of Hosting. organisatie en aan het grotere geheel. Art of Hosting Hoe bouw je in deze tijden van verandering een omgeving waarin je met elkaar in vertrouwen werkt aan een zinvolle en gezamenlijke toekomst? Hoe creëer je een veilige omgeving, waarin ruimte

Nadere informatie

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer.

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer. http://www. Welkom Organisaties die afscheid gaan nemen van medewerkers helpen wij door deze medewerkers te begeleiden op weg naar nieuw werk: tijdig, passend en in een goede sfeer. Dat scheelt organisaties

Nadere informatie

Essentials van Secure Base Leiderschap. Leidinggeven aan werkelijke verandering

Essentials van Secure Base Leiderschap. Leidinggeven aan werkelijke verandering Essentials van Secure Base Leiderschap Leidinggeven aan werkelijke verandering 2018 Het is de taak van de leider om zijn mensen te brengen van de plek waar ze zijn naar de plek waar ze niet geweest zijn

Nadere informatie

People s Business Jobmarketing Training voor Professionals

People s Business Jobmarketing Training voor Professionals Jobmarketing, je weet wat je wilt en dan?! In uw werk op het gebied van loopbaan- en reïntegratiebegeleiding staat u samen met uw cliënt dieper stil bij wat hij of zij kan en wil in het werk en bij de

Nadere informatie

SOLVE Bestuursjaar. Word bestuurder van SOLVE Utrecht! Sollicitatiedeadline: zondag 6 mei uur. Wie zoeken wij? Wat bieden wij?

SOLVE Bestuursjaar. Word bestuurder van SOLVE Utrecht! Sollicitatiedeadline: zondag 6 mei uur. Wie zoeken wij? Wat bieden wij? SOLVE Bestuursjaar Wie zoeken wij? Affiniteit met consultancy Maatschappelijke betrokkenheid Analytisch denkvermogen Ambitie en ondernemerschap Sociaal vaardig Wat vragen wij? Gemiddeld 20 uur per week

Nadere informatie

Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken tweedaagse training Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken

Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken tweedaagse training Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken tweedaagse training Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken Stel dat we aan het begin van een strategietraject nu eens niet zouden zeggen: 'ik hoop dat we het

Nadere informatie

Succesvol zaken doen in China: wat zijn mijn kansen en hoe benut ik deze?

Succesvol zaken doen in China: wat zijn mijn kansen en hoe benut ik deze? Succesvol zaken doen in China: wat zijn mijn kansen en hoe benut ik deze? Tijdens een workshop van een halve dag nemen de trainers van Kerling Consulting u mee in verschillende aspecten rondom het succesvol

Nadere informatie

Opleidingen voor Coaches

Opleidingen voor Coaches Opleidingen voor Coaches Elysisch Talent geeft praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan coaches en HR-adviseurs. Deze opleidingen en trainingen zijn bedoeld om u te leren om uw medewerkers of coachingskandidaten

Nadere informatie

In deze informatiebrief de volgende onderwerpen:

In deze informatiebrief de volgende onderwerpen: Je ontvangt deze email omdat wij elkaar persoonlijk kennen. Stel je deze informatief niet op prijs, meld je dan af via de daarvoor bestemde link. Is dit e-mailadres niet correct? Mail ons dan even, alvast

Nadere informatie

BOUWLOKAAL ONDERNEMEN VOOR RUIMTELIJK ONTWERPERS

BOUWLOKAAL ONDERNEMEN VOOR RUIMTELIJK ONTWERPERS BOUWLOKAAL ONDERNEMEN VOOR RUIMTELIJK ONTWERPERS BOUWLOKAAL ondernemen voor ruimtelijk ontwerpers Ben je architect, landschapsarchitect, interieurarchitect, stedenbouwkundige of bouwkundige? Ben je er

Nadere informatie

Secure Base Loopbaanbegeleiding. Professioneel begeleiden bij transitie in de loopbaan

Secure Base Loopbaanbegeleiding. Professioneel begeleiden bij transitie in de loopbaan Secure Base Loopbaanbegeleiding Professioneel begeleiden bij transitie in de loopbaan 2018 Inhoud Werk je als professional op het gebied van loopbaanbegeleiding, re-integratie of HR? Begeleid en adviseer

Nadere informatie

Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle

Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle Cosmetic Haircare Cursusprogramma 2009 Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle carrière! Alle aspecten die voor

Nadere informatie

Het gaf mij veel energie om een eigen evenement te organiseren.

Het gaf mij veel energie om een eigen evenement te organiseren. Het Cruyff Foundation Community Program De Johan Cruyff Foundation wil jongeren langdurig binden aan het Cruyff Court en de wijk. Wij willen jongeren meer zelfvertrouwen geven, kansen bieden om hun talent

Nadere informatie

KRAUTHAMMER YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA

KRAUTHAMMER YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA KRAUTHAMMER YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA HERKEN JE DIT? Weet je nog hoe opwindend het is om aan het begin van een carrière te staan? Daarom wil je ook jouw young professionals helpen bij hun ontwikkeling.

Nadere informatie

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen? Wil je mindfulness

Nadere informatie

27 & 28 OKTOBER 2008 UTRECHT

27 & 28 OKTOBER 2008 UTRECHT PRESENTEERT Keynote speakers: LEAN MANAGEMENT SUMMIT - Daniel Jones - Gilberto Kosaka - Dave Brunt - Victor Conde 27 & 28 OKTOBER 2008 UTRECHT C A R LT O N P R E S I D E N T H O T E L LUSTRUM 5 JAAR a

Nadere informatie