FINANCIEEL ADVIES. Raad & Daad Maak optimaal gebruik van professioneel advies.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FINANCIEEL ADVIES. Raad & Daad Maak optimaal gebruik van professioneel advies."

Transcriptie

1 FINANCIEEL ADVIES Raad & Daad Maak optimaal gebruik van professioneel advies.

2 Dienstverlening van Waterman Advies Kosteloos een oriëntatiegesprek samen met een van onze adviseurs. U heeft gekozen voor ons kantoor als onafhankelijk adviseur om uw belangen te behartigen en omdat u het belangrijk vindt om service te krijgen. We willen onze service uiteraard zo goed mogelijk aan laten sluiten bij uw wensen en behoeftes. Daarom willen we u in deze brochure informeren over de verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bepalen welke onderdelen van onze dienstverlening u gebruik wilt maken en welke service het best aansluit bij uw wensen. U weet na het lezen van de brochure ook precies wat u van ons kunt verwachten en wat de kosten van de gewenste service zijn. U leest ook hoe u ervoor kunt zorgen dat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Vanzelfsprekend hebben we van u de juiste informatie nodig om u te kunnen adviseren. Alle informatie vindt u ook op

3 1. Orientatie Voordat u kiest voor Waterman Advies, wilt u weten of wij uw vragen kunnen beantwoorden en u in uw specifieke situatie goed van dienst kunnen zijn. Dat doet u samen met een van onze adviseurs in een kosteloos oriëntatiegesprek via de telefoon, bij ons op kantoor of door informatie in te winnen op onze website: Tijdens de orientatie: vragen wij naar uw wensen en eisen ten aanzien van onze diensten; inventariseren wij waarmee wij u van dienst kunnen zijn; geven we algemene informatie over de producten waarin u geïnteresseerd bent; lichten wij toe wat u van een advies van Waterman kunt verwachten en welke stappen we doorlopen; maken we afspraken over de kosten die verbonden zijn aan onze dienstverlening. Wat vragen we van u? Om u goed van dienst te kunnen zijn, vragen we u een aantal documenten mee te nemen naar het oriëntatiegesprek. Voor een hypotheekgesprek zijn dit bijvoorbeeld een geldig legitimatiebewijs, een recente salarisstrook, pensioenopgaven en polissen van uw huidige hypotheek en levens verzekeringen. Voor een gesprek over verzekeringen zijn dit uw huidige polissen en kentekenbewijzen. Wat kost het? Oriënteren is bij Waterman kosteloos. Vanzelfsprekend waarderen wij het als u na het oriëntatie gesprek ook gebruik van onze diensten gaat maken, maar u bent nergens aan gebonden. In de nieuwe situatie moet de hypotheek bij u passen.

4 Ons advies is op uw persoonlijke situatie toegespitst. Wij helpen u graag bij het nemen van de goede beslissingen voor de toekomst.

5 2. Advies Het aangaan van een hypotheek of het afsluiten van een verzekering is een belangrijke financiële beslissing. Wij helpen u graag bij het nemen van deze beslissing. Ons advies is op uw persoonlijke situatie toegespitst. Het past niet alleen bij uw huidige situatie, maar het houdt ook zoveel mogelijk rekening met uw toekomstige omstandig heden. Immers, een hypotheek of verzekering sluit u meestal af voor een langere periode. In die tijd kan veel veranderen; ook in de nieuwe situatie moet de hypotheek of verzekering bij u passen. Wij staan onze klanten op veel gebieden ter zijde. U kunt daarbij denken aan: Hypotheken Schadeverzekeringen Levensverzekeringen Pensioenen Echtscheiding Belastingen en toeslagen Sparen en beleggen Kredieten Makelaardij Op een aantal van deze terreinen heeft u specialistisch advies nodig, bijvoorbeeld van een makelaar, notaris, mediator of advocaat. Ook daarbij kunnen wij u van dienst zijn. Wij beschikken over een groot netwerk van vakkundige specialisten in uw regio. We zijn volledig onafhankelijk en brengen u in contact met de specialist die uw vraag het beste kan beantwoorden. Wat vragen wij van u? Wij vragen u gegevens en documenten aan te leveren die nodig zijn voor een goed advies. Welke dit zijn en hoe u die kunt aanleveren leggen wij u graag uit bij het maken van een afspraak. Wat kost het? Aan ons advies zijn kosten verbonden. Daarom vragen wij u eerst een (mondeling) akkoord om het traject te starten. Wat onze tarieven zijn leest u in ons tarievenoverzicht. Een actuele versie hiervan staat altijd op onze website.

6 3. Afsluiten Als u na ons advies een financieel product, bijvoorbeeld een hypotheek of verzekering, wenst af te sluiten verzorgen wij de aanvraag bij de bank of verzekeraar. Dit geldt ook voor het openen van een bankrekening. Adviesvrij Ons kantoor is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te laten kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken of hypotheek verstrekkers. Wij adviseren u altijd de best passende aanbieder in uw specifieke situatie. Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die verzekeringsmaatschappijen en banken voeren. Wat vragen wij van u? Voordat u een product afsluit of een offerte ondertekent, vragen we u alle documenten en voor waarden goed door te lezen. Heeft u dan nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wat kost het? Voor het afsluiten van een financieel product betaalt u afsluitkosten. Voor verzekeringen waarvoor wij provisie ontvangen, betaalt u geen afsluitkosten. Wat onze tarieven zijn leest u in ons tarieven overzicht. Een actuele versie hiervan staat altijd op onze website. 4. Beheer Als er na het afsluiten van het financiële product veranderingen in uw situatie zijn, geeft u dat aan ons door. Samen bekijken we dan of de gekozen producten nog passen bij de gewijzigde situatie. Daaruit kan voortvloeien dat we een afspraak maken voor advies. Maar er kunnen meer redenen zijn om met ons in gesprek te gaan. Bijvoorbeeld omdat de overheid wetten of regels verandert en u denkt dat dit gevolgen heeft voor u. Uiteraard nemen wij ook contact met u op als wij denken dat dat verstandig is. Zo zorgen we er samen voor dat uw financiële producten bij u blijven passen. Wat vragen wij van u? Om u goed van dienst te kunnen zijn is het vanzelfsprekend erg belangrijk dat u wijzigingen in uw persoonlijke situatie en wijzigingen van verzekerde zaken of bestemmingen van onroerend goed tijdig aan ons doorgeeft. Dit is bijvoorbeeld belangrijk bij verandering van werkgever of dienstverband, gezinsuitbreiding, samenwonen, huwelijk, echtscheiding of beëindiging samenleving, overlijden en verhuizen. Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw financiële zaken up-to-date blijven. Wat kost het? Voor onze basiswerkzaamheden met betrekking tot schadeverzekeringen (bijvoorbeeld uw auto- of inboedelverzekering) ontvangen wij doorgaans provisie van uw bank of verzekeraar. Voor de aan vullende service hebben wij Waterman Raad & Daad Beheer. Voor uitleg hierover verwijzen wij u naar het volgende hoofdstuk. Wat onze tarieven zijn leest u in ons tarieven overzicht. Een actuele versie hiervan staat altijd op onze website.

7 5. Waterman Raad & Daad In voorgaande onderwerpen heeft u gelezen welke werkzaamheden wij voor u uitvoeren. Wij willen u graag op onze vertrouwde en toegankelijke wijze van dienst zijn. Daarom kunt u met Waterman Raad & Daad bij ons terecht zonder direct een factuur te ontvangen en blijft financieel advies laagdrempelig, betaalbaar en gemakkelijk bereikbaar voor u. Raad & Daad Beheer Een groot deel van onze werkzaamheden kunnen wij aanbieden op basis van de provisie die wij ontvangen van uw bank of verzekeraar. Wij willen u echter zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen en een zo scherp mogelijke premie aanbieden. Om deze diensten te kunnen verlenen hebben wij Waterman Raad & Daad Beheer. Door Waterman Raad & Daad Beheer zijn onze inkomsten minder afhankelijk van de hoogte van de door u te betalen premie. Wij kunnen u hiermee altijd een zo scherp mogelijk premie aanbieden. Tevens bestaat hierdoor de mogelijkheid om provisievrije producten aan te bieden tegen een lage, transparante beloning. In dat geval ontvangt u vooraf een opgave van de afwijkende beheerskosten. Raad & Daad Advies Basis Wij krijgen dagelijks een grote hoeveelheid financiële vragen over berichten in de media, aflopende contractstermijnen, veranderingen in de persoonlijke situatie en bijvoorbeeld het wel of geen recht hebben op belastingvoordelen. Met Raad & Daad Advies Basis kunt u deze vragen op elk gewenst moment aan ons stellen. U krijgt duidelijk en snel antwoord en we nemen hiermee de aanwezige onduidelijkheden weg. U mag daarnaast ook vragen aan ons voorleggen over een ergens anders afgesloten hypotheek of verzekering. Hiermee kunt u financiële onrust voorkomen en kunnen wij oplossingen aandragen. Vervolgens spreken we af wat u zelf kunt doen of welke stappen wij kunnen zetten om uw financiële zaken eenvoudig te regelen. Bij Advies Basis ligt het initiatief bij u. Op het moment dat u de behoefte heeft kunt u altijd en op ieder moment contact met ons opnemen om vragen te stellen. De antwoorden en oplossingen krijgt u van ons; dat geeft rust. Zonder verrassingen professioneel advies.

8 Raad & Daad Advies Plus Als aanvulling op Advies Basis nemen wij bij Advies Plus het initiatief om eens per twee jaar een afspraak te maken. Tijdens dit gesprek nemen wij al uw verzekeringen en overige financiële producten met u door. Samen met u kijken we of alles nog aansluit bij de regelgeving en uw leefsituatie. Na afloop van het gesprek ontvangt u van ons een financieel adviesrapport. Het rapport wordt geheel op uw situatie afgestemd, het is uniek en persoonlijk. U krijgt inzage in uw financiële situatie, in welk scenario dan ook. Of het nu uw huidige netto besteed baar inkomen is, uw netto maandinkomen voor u nabestaande als u komt te overlijden, uw netto maandinkomen als u met pensioen gaat of het netto maandinkomen als u werkloos of arbeids ongeschikt wordt. Zo weet u precies waar u aan toe bent en samen kunnen we de conclusie trekken of dit voldoende is en wat de mogelijke oplossingen zijn. Bij Advies Plus ligt het initiatief bij ons. Op het moment dat u er behoefte aan heeft, kunt u altijd en op ieder moment contact met ons opnemen om vragen te stellen. Daarnaast weet u op ons initiatief exact of uw financiële situatie nog is zoals u het wenst, dat geeft nog meer rust! Wat kost Waterman Raad & Daad? Onze tarieven zijn zeer scherp en transparant en maken het mogelijk dat u zonder direct een factuur te ontvangen bij ons terecht kunt. Wat onze tarieven zijn leest u in ons tarievenoverzicht. Een actuele versie hiervan staat altijd op onze website. U ontvangt van ons een persoonlijk overzicht van de kosten van uw Waterman Raad & Daad pakket.

9 Service Waterman Advies Basis zorgplicht Waterman Raad & Daad Beheer Advies Basis Advies Plus Helpdesk tijdens kantooruren (telefonisch of ) Oriëntatiegesprek bij ons op kantoor Verwerken wijzigingen bestaande verzekeringen Verwerken wijziging adres Verwerken wijziging incasso Archivering van uw documenten en data Premie- en poliscontrole bestaande verzekeringen Hulp bij invullen schadeaangifte (telefonisch of ) Administratieve afwikkeling schadedossier Raad & Daad Beheer Vergelijk / selectie door ons van verzekeraars Overstapservice elders lopende verzekeringen Opschonen papieren polismap Informatieve digitale nieuwsbrief Digitale polismap Controle inboedelwaarde Controle herbouwwaarde woning Premievergelijking bij autowijziging Hulp bij invullen schadeaangifte op kantoor Controle correct afwikkelen schade door verzekeraar Inschakelen taxateur en/of expert Aanwezig bij (grote) schades op locatie Raad & Daad Advies Basis Recht op één adviesuur per jaar op eigen initiatief Complexe producten 100% provisievrij Vragen over ergens anders afgesloten verzekeringen Overleg / informatie accountant, fiscus, notaris Voorbeelden waarover u ons advies kunt vragen: n Besteding uitkering lijfrenteverzekering n Jaarruimteberekening lijfrente n Wat kan ik het beste doen met mijn woekerpolis n Wat is mijn maximale hypotheek n Nieuwe rentevastperiode hypotheek n Extra aflossing hypotheek n Verzekerd bedrag uitvaartverzekering n Herberekening alimentatie na verandering situatie n (Maandelijkse) belastingteruggave of toeslagen n Alle overige financiële en fiscale vragen Raad & Daad Advies Plus Recht op drie extra adviesuren per twee jaar Adviesgesprek eens per twee jaar op ons initiatief Financieel adviesrapport met scenario: n Netto besteedbaar inkomen bij overlijden n Netto besteedbaar inkomen bij arbeidsongeschiktheid n Netto besteedbaar inkomen bij werkloosheid n Netto besteedbaar inkomen bij pensionering

10 Meest gestelde vragen over Waterman Raad & Daad (R&D) Waarom deze veranderingen? De wetgever heeft voor complexe financiële producten sinds 1 januari 2013 een provisieverbod ingesteld. Hierdoor moet iedere dienstverlener de kosten voor zijn werkzaamheden rechtstreeks bij zijn of haar cliënt in rekening brengen. Deze nieuwe regels gelden voor de gehele branche, dus ook voor banken of internetaanbieders. Waarom de invoering van Waterman R&D? Waterman R&D geeft u de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van professioneel advies. U kunt gerust uw financiële vragen bij ons neerleggen zonder daarvoor direct een factuur te ontvangen. Zo houden wij onze dienstverlening toegankelijk en betaalbaar. Ben ik verplicht gebruik te maken van Waterman R&D? Wij staan voor laagdrempelige toegang tot onze diensten en willen u graag in de toekomst optimaal van dienst blijven. Het is geen verplichting om gebruik te maken van Waterman R&D. U blijft te allen tijde van harte welkom. U moet zich echter realiseren dat u dan voor al onze diensten betaalt op het moment dat u een beroep op ons doet. Welke vragen kan ik stellen binnen Waterman R&D? Alle financieel, verzekering, hypotheek, echtscheiding en belasting gerelateerde vragen kunt u aan ons stellen, onze medewerkers kunnen hier een snel en begrijpelijk antwoord op geven. Kan ik op internet niet zelf de antwoorden vinden? Op internet is heel veel informatie te vinden. Wij horen echter steeds vaker dat de informatie vaak tegenstrijdig is en dat het juiste antwoord op uw vraag op basis van uw persoonlijke omstandig heden vaak niet te vinden is. Wij weten hoe uw situatie is en kunnen op basis hiervan vaak direct het antwoord geven. Duidelijk, gemakkelijk en het bespaart u veel tijd.

11 Hoe kan ik mijn probleem, zorg of vraag uiten? Het is op verschillende manieren mogelijk contact met ons op te nemen. Vanzelfsprekend kunt u altijd bij één van onze kantoren binnenlopen, ook zonder afspraak. Telefonisch zijn we tijdens kantoor uren bereikbaar en via onze website of per kunt u ons 24 uur per dag vragen om hulp. Wie kunnen er bij Waterman R&D terecht? Waterman R&D geldt voor het hele huishouden, dus ook voor uw partner en inwonende en/of studerende kinderen. Kan ik met Waterman R&D ook zonder bijkomende kosten een financieel product afsluiten? Wij willen de kosten zo laag mogelijk houden en het is vaak niet nodig om een nieuw product af te sluiten. Indien toch nodig blijkt dat wij een financieel product afsluiten, betaalt u ons hiervoor afsluitkosten. Deze kosten worden apart in rekening gebracht. Ik wil graag mijn verzekeringen doorlichten om premie te besparen. Wat moet ik doen? Neem contact met ons op om dit kenbaar te maken en stuur ons een kopie van uw lopende verzekeringen die niet via ons kantoor afgesloten zijn. Wij maken een vergelijking en zorgen dat u zonder rompslomp kunt overstappen. Kan ik bij Waterman Advies ook verzekeringen afsluiten waarin geen provisie is opgenomen? De provisie op schadeverzekeringen zal blijven bestaan. Hiervoor verlenen wij de diensten die onder de wettelijke zorgplicht vallen. Voor de overige diensten zijn de kosten voor Raad & Daad laag. Voor de verzekeringen waarbij provisie niet van toepassing is, zijn de kosten voor Raad & Daad hoger. Wat gebeurt er als ik de kosten van mijn Waterman R&D niet betaal? Indien u na meerdere verzoeken niet betaalt, beëindigen wij Waterman R&D en dient u te betalen voor onze dienstverlening op het moment dat u daar gebruik van maakt. Kan ik Waterman R&D gemakkelijk opzeggen? Ja, de overeenkomst kunt u na het eerste jaar maandelijks opzeggen. Dit kan gemakkelijk per of brief. Is Waterman R&D een onderdeel van mijn verzekeringsof hypotheekovereenkomst? Nee, deze overeenkomst sluit u met Waterman Advies BV en staat los van uw overeenkomst met de bank of verzekeraar. U kunt ook bij ons terecht voor raad en daad over zelf of elders afgesloten hypotheek en verzekeringen. Heeft u andere vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, wij zijn u graag van dienst!

12 FINANCIEEL ADVIES HYPOTHEKEN & VERZEKERINGEN & ECHTSCHEIDINGEN Apeldoorn Koninginnelaan BR Apeldoorn Tel (055) Fax (055) Almelo Wierdensestraat BK Almelo Tel (0546) Fax (0546) n info@watermanadvies.nl

Uw zakelijke verzekeringsadvies bij de Rabobank. Samen sterker

Uw zakelijke verzekeringsadvies bij de Rabobank. Samen sterker Uw zakelijke verzekeringsadvies bij de Rabobank Samen sterker U wilt inzicht in de risico s die u loopt en de financiële consequenties daarvan. U wilt weten hoe u met deze risico s kunt omgaan, of het

Nadere informatie

U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden.

U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Servicecertificaat Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Ons doel is het advies

Nadere informatie

Van Tol Financial service is een financieel dienstverlener in Barendrecht. Ik adviseer, bemiddel en bied (meestal op verzoek,

Van Tol Financial service is een financieel dienstverlener in Barendrecht. Ik adviseer, bemiddel en bied (meestal op verzoek, Wie zijn wij? Van Tol Financial service is een financieel dienstverlener in Barendrecht. Ik adviseer, bemiddel en bied (meestal op verzoek, maar ook uit eigen beweging) nazorg op het gebied van financiële

Nadere informatie

Ons dienstverleningsdocument (DVD)

Ons dienstverleningsdocument (DVD) Informatie over onze dienstverlening Wij zijn een financieel dienstverlener. Wij adviseren, bemiddelen en bieden nazorg op het gebied van financiële producten. Daarbij staat altijd úw belang voorop: wij

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES

DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES U heeft voor Bleukens Advies gekozen of overweegt voor Bleukens Advies te kiezen als uw tussenpersoon voor uw verzekeringen en / of andere financiële diensten. Met uw keuze

Nadere informatie

DIENSTVERLENING EXTRA

DIENSTVERLENING EXTRA DIENSTVERLENING EXTRA Met Dienstverlening EXTRA heeft u recht op: Recht op jaarruimteberekening lijfrente 50% Korting op wijzigingskosten lopende levensverzekeringen AFSPRAAK / CONTACT DIENSTVERLENING

Nadere informatie

In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten.

In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten. In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten. Wie zijn wij? Wij behartigen uw belangen op het gebied van financiële diensten. Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon

Nadere informatie

Registratie bij de Autoriteit Financiële Markten Heddema Verzekeringen is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12006728.

Registratie bij de Autoriteit Financiële Markten Heddema Verzekeringen is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12006728. DIENSTENWIJZER Welkom bij Heddema Verzekeringen U heeft de zorg voor uw verzekering en/of andere financiële voorziening aan ons kantoor toevertrouwd. U kunt ervan overtuigd zijn dat uw belangen bij ons

Nadere informatie

Alles over de kosten van ons advies

Alles over de kosten van ons advies Alles over de kosten van ons advies Alles wat u vooraf wilt weten over de kosten van onze dienstverlening bij advies en bemiddeling van uw verzekeringen en financiële producten. Advies en abonnementstarieven

Nadere informatie

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u vooraf aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken. In

Nadere informatie

levensverzekeringen schadeverzekeringen spaarrekeningen hypotheken kredieten beleggen in fondsen Onze adresgegevens zijn:

levensverzekeringen schadeverzekeringen spaarrekeningen hypotheken kredieten beleggen in fondsen Onze adresgegevens zijn: van Hagedoorn Assurantiën. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en onze werkwijze. In dit document geven wij u een beschrijving van onze diensten en de tarieven. Wie

Nadere informatie

Voorwaarden hypotheek service abonnement

Voorwaarden hypotheek service abonnement GEUSEBROEK HYPOTHEKEN BY SEVEN FOR LIFE Voorwaarden hypotheek service abonnement Geusebroek Hypotheken by Seven For Life Petra Geusebroek FEBRUARY 1, 2014 Met een service abonnement kunt u van ons een

Nadere informatie

Verzekeren Met advies. Goed om te weten

Verzekeren Met advies. Goed om te weten Verzekeren Met advies Goed om te weten Zoekt u de juiste verzekering, voor uzelf, voor uw bedrijf of voor uw personeel? De ING helpt u daar graag bij. In deze Dienstenwijzer Verzekeren leest u wie wij

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT - NOVEMBER 2012 - All Finance BV, dienstverleningsdocument september 2012 / Abonnementen

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT - NOVEMBER 2012 - All Finance BV, dienstverleningsdocument september 2012 / Abonnementen DIENSTVERLENINGSDOCUMENT - NOVEMBER 2012 - Inleiding U oriënteert zich op de mogelijkheden van een advies over een financieel product, zoals bijvoorbeeld een hypothecaire geldlening, kapitaal- of lijfrenteverzekering,

Nadere informatie

Lees deze brochure zorgvuldig door. Samen sterker

Lees deze brochure zorgvuldig door. Samen sterker Uw hypotheekadvies bij de Rabobank Lees deze brochure zorgvuldig door. Samen sterker Uw hypotheekadvies bij Rabobank U hebt uw droomhuis gevonden, een prachtig idee voor de verbouwing of u vraagt zich

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met

Nadere informatie

Brochure service dienstverlening

Brochure service dienstverlening Brochure service dienstverlening Haaker & Daas Haaker & Daas Verzekeringen en Hypotheken Hypotheek service Inleiding Ons kantoor is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen in financiële diensten

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag. U heeft een hypotheekvraag. Samenvatting: wat kunnen wij voor u doen? Verzekeringen bij de hypotheek

Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag. U heeft een hypotheekvraag. Samenvatting: wat kunnen wij voor u doen? Verzekeringen bij de hypotheek Dienstverleningsdocument HYPOpARTNERS B.V. Op grond van de Wet financieel toezicht (WFT) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening

Nadere informatie

Inschrijving Kamer van Koophandel (KvK) In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 06086213.

Inschrijving Kamer van Koophandel (KvK) In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 06086213. Wie zijn wij? Premarce Advies B.V. is opgericht in 1998 door Marcel Exterkate. Hiervoor was Marcel in loondienst als adviseur bij Delta Loyd Verzekeringen. In 2004 is Esther Hasselerharm het kantoor komen

Nadere informatie

Lees deze brochure zorgvuldig door. Uw advies bij de Rabobank. Advies over vermogen, levensen inkomensverzekeringen. Een aandeel in elkaar

Lees deze brochure zorgvuldig door. Uw advies bij de Rabobank. Advies over vermogen, levensen inkomensverzekeringen. Een aandeel in elkaar Lees deze brochure zorgvuldig door Uw advies bij de Rabobank Advies over vermogen, levensen inkomensverzekeringen Een aandeel in elkaar Leeswijzer In deze brochure leest u welke vormen van advies de Rabobank

Nadere informatie

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602.

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602. Dienstenwijzer Oranjeland Ltd Ons kantoor heeft een adviserende en bemiddelende functie op het gebied van hypotheken, pensioenen en assurantiën voor zowel de particuliere als zakelijke relatie. Daarbij

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument ten behoeve van bemiddeling op basis van fee en serviceabonnement

Dienstverleningsdocument ten behoeve van bemiddeling op basis van fee en serviceabonnement Dienstverleningsdocument: Frank Verzekeringen en Hypotheken b.v. Achterweg 42 1822 AM Alkmaar www.fdg-online.nl frank@fdg-online.nl tel. 072-5623209 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Inleiding Vaes Finance is een onafhankelijke bemiddelaar op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Wij dienen uitsluitend en alleen de belangen van onze klanten

Nadere informatie

Vijf veranderingen per 1 januari 2013

Vijf veranderingen per 1 januari 2013 Advies over financiële producten? December 2012 Vijf veranderingen per 1 januari 2013 U overweegt een financieel product aan te schaffen en daarover advies in te winnen? Dan gaan er bij de advisering van

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten.

DIENSTENWIJZER. In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. DIENSTENWIJZER In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. Wie zijn wij? AV risico- en assurantieadviseurs is een onafhankelijke intermediair voor

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening

Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening Dienstenwijzer Alles over onze financiële dienstverlening Wie zijn wij A1 Hypotheken is een onafhankelijk landelijk werkende financiële dienstverlener, gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen, kredieten,

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Vogelzang Verzekeringen Hypotheken B.V.

Dienstverleningsdocument Vogelzang Verzekeringen Hypotheken B.V. Dienstverleningsdocument Vogelzang Verzekeringen Hypotheken B.V. Met dit Dienstverleningsdocument (DVD) maken wij u wegwijs bij Vogelzang Verzekeringen & Hypotheken B.V. Naast algemene informatie over

Nadere informatie

Dienstverlening Document Helmhorst Financiële Coaching. Duidelijkheid en transparantie over dienstverlening

Dienstverlening Document Helmhorst Financiële Coaching. Duidelijkheid en transparantie over dienstverlening Dienstverlening Document Helmhorst Financiële Coaching Duidelijkheid en transparantie over dienstverlening Inleiding U oriënteert zich op de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening, levenverzekering

Nadere informatie

Indien u ons inschakelt om uw belangen op het gebied van verzekeringen te behartigen, kunt u van ons de volgende dienstverlening verwachten:

Indien u ons inschakelt om uw belangen op het gebied van verzekeringen te behartigen, kunt u van ons de volgende dienstverlening verwachten: ADVIESWIJZER (1-4-2017) --INLEIDING Graag willen wij u inzage geven in de werkwijze van ons kantoor en wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten.

Nadere informatie

Bleukens Verzekeringen

Bleukens Verzekeringen Bleukens Verzekeringen DIENSTVERLENINGSDOCUMENT U treft hier het dienstverleningsdocument aan van Bleukens Verzekeringen Versie 2010-01 Dienstverleningsdocument Bleukens Verzekeringen versie 2010-01 Pagina

Nadere informatie

Dienstenwijzer/ Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer/ Dienstverleningsdocument Dienstenwijzer/ Dienstverleningsdocument Rijnmond Hypotheekwijzer BV Telefoon: 0102460000 Uw adviseur: Email adres: Ton Onder de Linden tonderdelinden@hypotheekwijzer.com Wat kunt u van de Hypotheekwijzer

Nadere informatie

Brochure Uw hypotheek bij Findt Advies

Brochure Uw hypotheek bij Findt Advies Brochure Uw hypotheek bij Findt Advies versie 01-08-2018 Uw hypotheek bij Findt Advies U heeft uw droomhuis gevonden, een prachtig idee voor de verbouwing of u vraagt zich af of uw hypotheek nog bij uw

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door: MeerHuis financiële dienstverlening Robberstraat 1 4201 AK GORINCHEM Voordat u besluit om van onze dienstverlening

Nadere informatie

Lees deze brochure zorgvuldig door. Aandeel in elkaar

Lees deze brochure zorgvuldig door. Aandeel in elkaar Uw hypotheekadvies bij de Rabobank Lees deze brochure zorgvuldig door. Aandeel in elkaar Uw hypotheekadvies bij Rabobank U hebt uw droomhuis gevonden, een prachtig idee voor de verbouwing of u vraagt zich

Nadere informatie

Registratie AFM Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12011036.

Registratie AFM Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12011036. DIENSTENWIJZER Informatie over onze dienstverlening op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie

Nadere informatie

VOORWAARDEN SERVICEABONNEMENT Commandeur & Dammes financieel adviseurs

VOORWAARDEN SERVICEABONNEMENT Commandeur & Dammes financieel adviseurs VOORWAARDEN SERVICEABONNEMENT Commandeur & Dammes financieel adviseurs Introductie Welkom bij Commandeur & Dammes. Wij bieden onze klanten verschillende mogelijkheden voor het beheren en onderhouden van

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT WELKOM BIJ KZN ASSURANTIEN B.V. U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In dit document leggen wij u uit hoe wij werken en hoe wij worden beloond.

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT inclusief dienstenwijzer versie 1.0, 26 april 2013

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT inclusief dienstenwijzer versie 1.0, 26 april 2013 DIENSTVERLENINGSDOCUMENT inclusief dienstenwijzer versie 1.0, 26 april 2013 Met dit Dienstverleningsdocument (DVD) maken wij u wegwijs bij Dierks Financieel Advies. Naast algemene informatie over ons kantoor

Nadere informatie

UWPLUS DIENSTENWIJZER

UWPLUS DIENSTENWIJZER UWPLUS DIENSTENWIJZER UWPLUS DIENSTENWIJZER OVER ONZE DIENSTVERLENING Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een overeenkomst onderstaande informatie

Nadere informatie

klantinformatie document

klantinformatie document klantinformatie document Dit document is puur informatief en wij hebben hierin tevens ons dienstverleningsdocument en dienstenwijzer verwerkt. U bent dan ook op geen enkele wijze aan dit document gebonden.

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Ik bemiddel en adviseer zowel in eenvoudige als meer ingewikkelde producten (complexe producten). Versie 2013

Dienstenwijzer. Ik bemiddel en adviseer zowel in eenvoudige als meer ingewikkelde producten (complexe producten). Versie 2013 Dienstenwijzer Inleiding Dit document geeft een beschrijving van de diensten die ik, Westerhoek Hypotheken & Verzekeringen, voor u als consument kan verrichten. Het geeft bovendien informatie over de manier

Nadere informatie

Bijlage 2 VOORWAARDEN SERVICE ABONNEMENT René van Gameren

Bijlage 2 VOORWAARDEN SERVICE ABONNEMENT René van Gameren Bijlage 2 VOORWAARDEN SERVICE ABONNEMENT René van Gameren Introductie Hartelijk welkom bij René van Gameren. Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor het beheren en onderhouden van uw hypotheek, verzekeringen,

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Siebelink Assurantiën B.V. Hazenlaan 1, 7004 BL te Doetinchem.

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Siebelink Assurantiën B.V. Hazenlaan 1, 7004 BL te Doetinchem. Dienstenwijzer Siebelink Assurantiën B.V. Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Siebelink Assurantiën B.V. Hazenlaan 1, 7004 BL te Doetinchem. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren

Nadere informatie

Al je financiële zaken op orde!

Al je financiële zaken op orde! Al je financiële zaken op orde! Voor een bedr vast ag p er maa nd! Het Huis & Hypotheek Servicepakket. Gemak, voordeel en overzicht! huis-hypotheek.nl 6 x hypotheekcheck Gemak, voordeel en overzicht! Geen

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Van Maurik Hypotheken (onderdeel van Maurik Financiele Diensten bv) Herenstraat 24 2282 BT RIJSWIJK T 010 4129026 W www.vanmaurik.nl E info@vanmaurik.nl Informatie over onze dienstverlening

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument ( DVD ) V1-PHV-05022013 Het dienstverleningsdocument is een informatief document waarin wij u aangeven wie wij zijn en wat onze werkwijze is. Ook wordt

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument André van Heugten Verzekeringen

Dienstverleningsdocument André van Heugten Verzekeringen Dienstverleningsdocument André van Heugten Verzekeringen Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Boutkan Assurantiën b.v.

Dienstverleningsdocument Boutkan Assurantiën b.v. Dienstverleningsdocument Boutkan Assurantiën b.v. Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In dit document leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond

Nadere informatie

Informatie dienstverlening. Uw hypotheek bij Home Financials

Informatie dienstverlening. Uw hypotheek bij Home Financials Informatie dienstverlening Uw hypotheek bij Home Financials Uw hypotheek bij Home Financials U heeft uw droomhuis gevonden, u wilt gaan verbouwen of u vraagt zich af of uw huidige hypotheek nog bij uw

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Snoek & Schepman Hypotheken en Pensioenen Hogewal 1 bis 2514 HA Den Haag Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze dienstverlening

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument. Brantjes Verzekeringen. Brantjes Verzekeringen VERZEKERINGEN

Dienstverleningsdocument. Brantjes Verzekeringen. Brantjes Verzekeringen VERZEKERINGEN Dienstverleningsdocument Elke financieel adviseur is per 1 juli 2009 verplicht om schriftelijk een omschrijving van zijn dienstverlening aan u te overhandigen. Daarom zetten we hier voor u op een rij wie

Nadere informatie

over vermogen, levens- en inkomensverzekeringen Een aandeel in elkaar

over vermogen, levens- en inkomensverzekeringen Een aandeel in elkaar Uw advies bij de Rabobank over vermogen, levens- en inkomensverzekeringen Een aandeel in elkaar Uw advies U wilt een advies van de Rabobank? Bijvoorbeeld over uw inkomen voor later, zorg voor nabestaanden

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In dit document leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Kerngegevens

Nadere informatie

Klantinformatie document Altijd het beste advies voor een voordelige lening!

Klantinformatie document Altijd het beste advies voor een voordelige lening! Klantinformatie document Altijd het beste advies voor een voordelige lening! Dit document is puur informatief en wij hebben hierin tevens ons dienstverleningsdocument en dienstenwijzer verwerkt. U bent

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT VERSIE 01-07-2010

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT VERSIE 01-07-2010 DIENSTVERLENINGSDOCUMENT VERSIE 01-07-2010 Inleiding U oriënteert zich momenteel op de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening. Ons kantoor kan u hierbij adviseren. Onze dienstverlening kan bestaan

Nadere informatie

Reijn&partners. Het vermogen om te groeien. Uw Dienstverleningsdocument

Reijn&partners. Het vermogen om te groeien. Uw Dienstverleningsdocument Uw Dienstverleningsdocument U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van Reijn&partners. In dit document leggen wij u graag uit wie we zijn, hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Wie zijn

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDCUMENT HET AGI HUYS BV - VERSIE KTBER 2013 - Inleiding ns kantoor hecht aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. nze dienstverlening kan bestaan uit enkel

Nadere informatie

Wij staan ingeschreven in de registers van: AFM Kifid Kamer van Koophandel

Wij staan ingeschreven in de registers van: AFM Kifid Kamer van Koophandel DIENSTVERLENINGSDOCUMENT VAN CORTJENS BERNHEZE VERZEKERINGEN. Door middel van dit dienstverleningsdocument maken wij u wegwijs in de werkwijze van Cortjens Bernheze Verzekeringen. Naast algemene informatie

Nadere informatie

Lidmaatschappen en registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd. De belangrijkste zijn:

Lidmaatschappen en registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd. De belangrijkste zijn: Dienstverleningsdocument Op grond van de Wet financieel toezicht (Wft) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening onderstaande

Nadere informatie

Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze.

Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Dienstenwijzer Geachte cliënt, Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze dienstverlening gebruik te maken, weet u waar u aan toe bent en wat wij

Nadere informatie

<<>> HOBRO Hypotheken & Assurantiën BV

<<>> HOBRO Hypotheken & Assurantiën BV Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door : Hobro Hypotheken & Assurantiën Paukenstraat 10 5402 HK Uden T 0413-251546 RABO 15.54.64.485 KvK 16059596 AFM 12008498 info@hb-hypotheek.nl www.hb-hypotheek.nl

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument 203 Dienstverleningsdocument Assurantie - & Hypotheekadviesburo Boeren Inleiding U oriënteert zich op de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening, schadeverzekering, levensverzekering, kredieten en/of

Nadere informatie

DAMEN SERVICE-ABONNEMENTEN

DAMEN SERVICE-ABONNEMENTEN DAMEN SERVICE-ABONNEMENTEN Een goede keuze! Informatiebrochure Introductie in onze financiële dienstverlening. INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 2. Wie zijn wij? 3 Wat bieden wij? 4. Waarom een service-abonnement?

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Met dit document willen wij ons aan u voorstellen en u informeren over de manier waarop wij onze dienstverlening, werkwijze en beloning hebben ingericht. Als u besluit om van onze

Nadere informatie

Onze relatie met u! Een goed gesprek over

Onze relatie met u! Een goed gesprek over Een goed gesprek over Onze relatie met u! Wij houden van ons vak. Ons vak is u te helpen bij het organiseren van uw financiële zekerheid. Daar praten we veel en graag met u over. In die gesprekken stellen

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Financieel Fit

Dienstverleningsdocument Financieel Fit Dienstverleningsdocument Financieel Fit Adres : Postbus : 315, 2650 AH, Berkel en Rodenrijs Telefoon : 06-23110490 Fax : Email : info@financieelfit.com Internet : www.financieelfit.com Op afspraak : Maandag

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Financieel Comfort B.V., Hoornplantsoen 50, 2652 BM Berkel en Rodenrijs.

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Financieel Comfort B.V., Hoornplantsoen 50, 2652 BM Berkel en Rodenrijs. DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Financieel Comfort B.V., Hoornplantsoen 50, 2652 BM Berkel en Rodenrijs. Wij willen ons graag aan u voorstellen en

Nadere informatie

Registratie AFM Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer: 12003024

Registratie AFM Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer: 12003024 Dienstverleningsdocument AVS Meerkerk BV Onze kerngegevens: Bezoekadres: Postadres: AVS Meerkerk BV Tolstraat 29 Postbus 21 4231 BB Meerkerk 4230 BA Meerkerk Telefoon: 0183-351008 Fax: 0183-353252 Email:

Nadere informatie

Geachte relatie, Met vriendelijke groeten, VerzekerJeGoedkoper.nl. GIDI-wijzer VerzekerJeGoedkoper.nl d.d. 15 september 2005 1

Geachte relatie, Met vriendelijke groeten, VerzekerJeGoedkoper.nl. GIDI-wijzer VerzekerJeGoedkoper.nl d.d. 15 september 2005 1 Geachte relatie, Als VerzekerJeGoedkoper.nl hebben wij ons ten doel gesteld dat consumenten diverse verzekeringen kunnen afsluiten tegen lagere tarieven. Wij kunnen deze scherpere tarieven aanbieden doordat

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Kerngegevens De

Nadere informatie

Hoffinass b.v. Verzekeringen en Verzekeringsadviezen. Dienstenwijzer

Hoffinass b.v. Verzekeringen en Verzekeringsadviezen. Dienstenwijzer Hoffinass b.v. Verzekeringen en Verzekeringsadviezen Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Kerngegevens De

Nadere informatie

In deze paragraaf treft u de belangrijkste gegevens aan van onze onderneming:

In deze paragraaf treft u de belangrijkste gegevens aan van onze onderneming: Caesar adviseurs DIENSTENWIJZER December 2012 Inleiding Op de activiteiten van onze onderneming is de Wet op het Financieel Toezicht van toepassing. Eén van de eisen die uit deze wet volgt is dat wij u

Nadere informatie

versie 201505 Toelichting service-overeenkomsten Van t Riet

versie 201505 Toelichting service-overeenkomsten Van t Riet Toelichting service-overeenkomsten Van t Riet Bij Van t Riet kiest u voor dienstverlening op maat. U bepaalt wat u van ons verwacht als uw financiële dienstverlener en kiest daarmee voor de service-overeenkomst

Nadere informatie

Lees deze brochure zorgvuldig door. Uw hypotheekadvies bij de Rabobank. Een aandeel in elkaar

Lees deze brochure zorgvuldig door. Uw hypotheekadvies bij de Rabobank. Een aandeel in elkaar Lees deze brochure zorgvuldig door. Uw hypotheekadvies bij de Rabobank Een aandeel in elkaar Uw hypotheekadvies bij Rabobank U hebt uw droomhuis gevonden, een prachtig idee voor de verbouwing of u vraagt

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Mango Insurance Service B.V.

Dienstenwijzer. Mango Insurance Service B.V. Dienstenwijzer Mango Insurance Service B.V. Geachte cliënt, De bedrijfstak bank en verzekeringen en de Wet op financieel toezicht (Wft) vinden goede voorlichting op het gebied van verzekeringen belangrijk.

Nadere informatie

ZLM als tussenpersoon

ZLM als tussenpersoon ZLM als tussenpersoon voor ondernemers en particulieren Inhoudsopgave Wie zijn wij 3 ZLM als bemiddelaar 3 Werkwijze 3 Verzekeringen voor particulieren 3 Verzekeringen voor ondernemers 4 Onze relatie met

Nadere informatie

Onze dienstverlening Ons kantoor is ingeschreven bij de AFM. Op basis hiervan mogen wij adviseren in schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en

Onze dienstverlening Ons kantoor is ingeschreven bij de AFM. Op basis hiervan mogen wij adviseren in schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en Dienstenwijzer Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze dienstverlening gebruik te maken, weet u waar u aan toe bent en wat wij wederzijds van

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Xantèr, de financieel planner

DIENSTENWIJZER. Xantèr, de financieel planner DIENSTENWIJZER Xantèr, de financieel planner 1 Op grond van de Wet op het financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie

Nadere informatie

Bijlage: inhoud service abonnementen (februari 2016)

Bijlage: inhoud service abonnementen (februari 2016) Bijlage: inhoud service abonnementen () Dienstverlening Brons Zilver Goud Kosten per maandincasso 7,50 22,50 27,50 Je-Eerste-Huis pakket Continue begeleiding op financieel gebied bij de zoektocht naar

Nadere informatie

Lidmaatschappen en registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd. De belangrijkste zijn: AFM,ADFIZ, NVM, Kifid, KvK, SEH

Lidmaatschappen en registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd. De belangrijkste zijn: AFM,ADFIZ, NVM, Kifid, KvK, SEH Dienstverleningsdocument Dit dienstverleningsdocument is een puur informatief document. Dat betekent dat u door dit document niet verplicht bent om bepaalde diensten van ons kantoor af te nemen. Wie zijn

Nadere informatie

Dienstenwijzer / dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer / dienstverleningsdocument Dienstenwijzer / dienstverleningsdocument Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door: Kempenburg Intermediair b.v. Besterdring 81 5014 HH TILBURG 013-5770395 info@kempenburg.nl www.kempenburg.nl Voordat

Nadere informatie

Bleukens Advies DIENSTVERLENINGSDOCUMENT. U treft hier het dienstverleningsdocument aan van Bleukens Advies Versie 2010-01

Bleukens Advies DIENSTVERLENINGSDOCUMENT. U treft hier het dienstverleningsdocument aan van Bleukens Advies Versie 2010-01 Bleukens Advies DIENSTVERLENINGSDOCUMENT U treft hier het dienstverleningsdocument aan van Bleukens Advies Versie 2010-01 Dienstverleningsdocument Bleukens Advies versie 2010-01 Pagina 1 van 7 U overweegt

Nadere informatie

ThomaLife. Financieel inzicht, bepaal uw eigen koers! uw schakel naar zekerheid!

ThomaLife. Financieel inzicht, bepaal uw eigen koers! uw schakel naar zekerheid! ThomaLife Financieel inzicht, bepaal uw eigen koers! uw schakel naar zekerheid! ThomaLife Al onze cliënten hebben financiële doelstellingen voor nu en voor later. U bent er misschien niet iedere dag mee

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument en dienstenwijzer Krooswijk & Van Hoof Financieel Advies BV

Dienstverleningsdocument en dienstenwijzer Krooswijk & Van Hoof Financieel Advies BV Dienstverleningsdocument en dienstenwijzer Krooswijk & Van Hoof Financieel Advies BV U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken

Nadere informatie

Wie zijn wij? Duurstede Financieel Advies Waterdekmos GS Reeuwijk

Wie zijn wij? Duurstede Financieel Advies Waterdekmos GS Reeuwijk Dienstenwijzer Met deze dienstenwijzer maken wij u wegwijs bij Duurstede Financieel Advies. Naast algemene informatie over ons kantoor vindt u hier informatie over onze dienstverlening, de beloning die

Nadere informatie

Dienstenwijzer Bolk Assurantiën B.V. Inleiding

Dienstenwijzer Bolk Assurantiën B.V. Inleiding Inleiding Op de dienstverlening van ons kantoor is de Wet op het financieel toezicht van toepassing. Eén van de eisen die uit deze wet volgt is dat wij u tijdig informeren over wie wij zijn en hoe wij

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van Advies Brabant. In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Als u besluit

Nadere informatie

Dienstenwijzer Jouke Sjaardema Verzekeringen

Dienstenwijzer Jouke Sjaardema Verzekeringen Dienstenwijzer Jouke Sjaardema Verzekeringen Dit document wordt u aangeboden door Jouke Sjaardema Verzekeringen, Nieuwe Beestenmarkt 28, 2312 CH Leiden. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren

Nadere informatie

Tariefkaart Commandeur & Dammes financieel adviseurs De Factorij 35A 1689 AK Zwaag T (0229) 57 10 10 www.comdam.nl E info@comdam.

Tariefkaart Commandeur & Dammes financieel adviseurs De Factorij 35A 1689 AK Zwaag T (0229) 57 10 10 www.comdam.nl E info@comdam. Tariefkaart Commandeur & Dammes financieel adviseurs De Factorij 35A 1689 AK Zwaag T (0229) 57 10 10 www.comdam.nl E info@comdam.nl In deze tariefkaart vindt u informatie over de dienstverlening en de

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Inleiding

Dienstenwijzer. Inleiding Dienstenwijzer Inleiding Vaes Finance is een onafhankelijke bemiddelaar op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Wij dienen uitsluitend en alleen de belangen van onze klanten en doordat

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Adviescentrum EverCare Eindhoven V.O.F., Fransebaan 590 a-c, 5627 JM Eindhoven.

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Adviescentrum EverCare Eindhoven V.O.F., Fransebaan 590 a-c, 5627 JM Eindhoven. DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Adviescentrum EverCare Eindhoven V.O.F., Fransebaan 590 a-c, 5627 JM Eindhoven. Wij willen ons graag aan u voorstellen

Nadere informatie

Wieringa Adviesgroep. Dienstenwijzer. Wie zijn wij?

Wieringa Adviesgroep. Dienstenwijzer. Wie zijn wij? Wieringa Adviesgroep Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD)

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) Dienstenwijzer Geachte cliënt, De financiële dienstverleningsbranche hecht veel waarde aan de goede voorlichting op het gebied van verzekeringen, hypotheken etc. Daarnaast eist de Wet financiële dienstverlening

Nadere informatie

Dienstenwijzer De Financiële Experts

Dienstenwijzer De Financiële Experts Dienstenwijzer De Financiële Experts De Financiële Experts Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Website: www.definancieleexperts.nl Telefoon: 010-442 73 23 E-mailadres:kantoor@definancieleexperts.nl Geachte

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Het Poliskabinet, Postbus 79, 2910AB Nieuwerkerk aan den IJssel.

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Het Poliskabinet, Postbus 79, 2910AB Nieuwerkerk aan den IJssel. DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Het Poliskabinet, Postbus 79, 2910AB Nieuwerkerk aan den IJssel. Deze dienstenwijzer heeft als doen om u inzicht te

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Met dit dienstverleningsdocument informeren wij u over Hemmen Advies. Naast algemene informatie vindt u hier informatie over onze dienstverlening, de beloning die wij ontvangen

Nadere informatie

Dienstenwijzer. OWM Achterhoek Verzekeringen: Brandverzekeraar. Dienstverlening. OWM Achterhoek Verzekeringen: Ook adviseur en tussenpersoon.

Dienstenwijzer. OWM Achterhoek Verzekeringen: Brandverzekeraar. Dienstverlening. OWM Achterhoek Verzekeringen: Ook adviseur en tussenpersoon. Diensten wijzer Dienstenwijzer OWM Achterhoek Verzekeringen is een onderlinge brandverzekeraar, en tevens adviseur en bemiddelaar op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Anders dan bij een commerciële

Nadere informatie

TOELICHTING OP ONZE DIENSTVERLENING (COMPLEXE PRODUCTEN)

TOELICHTING OP ONZE DIENSTVERLENING (COMPLEXE PRODUCTEN) TOELICHTING OP ONZE DIENSTVERLENING (COMPLEXE PRODUCTEN) Inhoudsopgave: Wat Bielderman Koetsier voor u kan betekenen.... 2 Hoe worden wij betaald?... 4 Wat verwachten wij van u... 5 Datum: 01-01-2015,

Nadere informatie

Internet Wij beschikken over een eigen internetsite. Hierop treft u regelmatig informatie en tips aan. Ga naar www.rietman-advies.

Internet Wij beschikken over een eigen internetsite. Hierop treft u regelmatig informatie en tips aan. Ga naar www.rietman-advies. Dienstenwijzer RIETMAN FINANCIEEL ADVIES Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie