Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening"

Transcriptie

1 Dienstenwijzer Alles over onze financiële dienstverlening

2 Wie zijn wij A1 Hypotheken is een onafhankelijk landelijk werkende financiële dienstverlener, gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen, kredieten, sparen, beleggen en financial planning. Wij adviseren zowel particulieren als ondernemers op het gebied van financiële dienstverlening. Binnen onze werkwijze staat u als klant centraal, waarbij wij zoveel mogelijk rekening houden met uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke of zakelijke wensen. In onze dienstwijzer maken wij u wegwijs met betrekking tot algemene gegevens, informatie over onze dienstverlening, onze openingstijden en waar u terecht kunt als u onverhoopt een klacht over onze dienstverlening heeft. Feitelijke gegevens van ons kantoor: Naam: A1 Hypotheken B.V. Adres: Raadhuisstraat DE Amsterdam Telefoon: info@a1hypotheken.nl Website: Inschrijving K.v.K AFM: KIFID: Registraties A1 Hypotheken is bij diverse organisaties geregistreerd. De belangrijkste zijn: Autoriteit Financiële Markten (AFM) Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (KIFID) Kamer van Koophandel (KvK) Autoriteit Financiële Markten (AFM) Voor het verlenen van financiële diensten - zoals bedoeld in de Wet op het financieel toezicht (Wft), en de financiële diensten die onder het Nationaal Regime MiFID vallen -beschikken wij over de vereiste vergunning. Bij de Autoriteit Financiële Markten staan wij geregistreerd onder nummer De adresgegevens van de AFM luiden als volgt: Vijzelgracht 50, 1017 HS Amsterdam.

3 Onze vergunning strekt zich uit tot het adviseren en bemiddelen met betrekking tot de volgende producten: Levensverzekeringen Schadeverzekeringen Spaarrekeningen Hypothecair krediet Deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) Mocht u ondanks onze inspanningen om u zo goed mogelijk te ondersteunen en van dienst te zijn, niet tevreden zijn? Dan horen wij dat graag zo spoedig mogelijk, schriftelijk van u. U kunt uw klacht sturen naar het volgende postadres: A1 Hypotheken B.V. T.a.v. de directie Raadhuisstraat DE Amsterdam Wij gaan er van uit dat u niet zomaar een klacht instuurt. Wij zullen uw klacht daarom zorgvuldig behandelen. Als u vindt dat uw klacht vervolgens niet naar behoren is afgehandeld, kunt u uw klacht met betrekking tot onze dienstverlening in het algemeen voorleggen aan de onderstaande onafhankelijke instantie: Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Postbus AG DEN HAAG Tel.: info@kifid.nl Website: Kamer van Koophandel (KvK) In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer

4 Onze Financiële Dienstverlening Wij kunnen u onder meer adviseren op het gebied van: Schade- en levensverzekeringen Denk hierbij aan opstal- en inboedelverzekeringen, autoverzekeringen, reisverzekeringen, ziektekostenverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, pensioenen, lijfrente, koopsompolissen, studieverzekeringen en beleggings- of spaarverzekeringen. Hypotheken In overleg met u zorgen wij ervoor dat de financiering voor de aankoop, bouw of verbouwing van uw woning goed aansluit bij uw persoonlijke situatie en uw financiële mogelijkheden. Zo nodig wordt ook een advies gegeven over een bij uw (hypothecaire) geldlening passende beleggings-, levens-, overlijdensrisico- en/of spaarverzekering. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor vragen, advies en wijzigingen in uw bestaande hypotheek. Pensioenen Uw pensioen is een belangrijke voorziening voor later. Er zijn veel mogelijkheden voor een pensioen, maar het is niet altijd duidelijk hoe u uw pensioen het beste kunt regelen. Wij kunnen u, zowel als werknemer, werkgever of ZZP er van een compleet en uitgebreid pensioenadvies voorzien. Overige financiële diensten Denk hierbij aan sparen en lenen (consumptief krediet). Ons Advies a) Een goed advies begint met een inventarisatie van uw huidige (financiële) situatie. Deze gegevens worden bewaard in uw persoonlijke dossier. b) Vervolgens stelt de adviseur samen met u vast wat uw wensen en behoeften zijn. Wat uw verwachte situatie is en hoeveel risico u bereid bent te nemen. Bij bepaalde producten (zogenaamde impactvolle of risicovolle producten) zullen wij uw situatie schriftelijk vastleggen en een zogenaamd Klantprofiel opstellen. Nadat wij dit met u hebben ingevuld, zal zowel onze adviseur als u dit formulier ondertekenen. Voor zakelijke relaties hebben wij een Checklist Verzekeringen voor bedrijven ontwikkeld die wij samen met u doorlopen en invullen. c) Daarna geven wij gemotiveerd aan welke verzekering of hypotheek wij adviseren te sluiten. Is het advies voor u niet duidelijk? Vraag dan gerust of de adviseur u het één en ander duidelijk maakt.

5 Hoe komen wij tot een advies? Adviesvrij Ons kantoor is onafhankelijk en kent daardoor geen verplichtingen om financiële producten bij bepaalde instellingen onder te brengen. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering. Voor u betekent dit een extra waarborging. Ondernemersvrijheid Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele financiële instelling, zoals een bank of verzekeringsmaatschappij heeft een eigendomsbelang of zeggenschap binnen onze onderneming. Deze vrijheid om u te kunnen adviseren wat in uw belang is, gaat hand in hand met onze vrijheid als zelfstandig ondernemer. Selectie van aanbieders De markt kent veel aanbieders van financiële producten en diensten. Vaak hebben deze aanbieders tientallen verschillende financiële producten. Wij maken een selectie van maatschappijen waar wij zaken mee doen. Deze selectie is gebaseerd op een aantal factoren, zoals de hoogte van de rente, premie maar ook de kwaliteit van de voorwaarden, klantvriendelijkheid en de ervaring hoe de instelling zich opstelt als een beroep op hen wordt gedaan. Als u een overzicht wilt ontvangen van onze samenwerkende partners, dan is dat mogelijk.

6 Wat verwachten wij van u? U stelt terecht hoge eisen aan onze dienstverlening. Om u goed van dienst te kunnen zijn, verwachten wij ook een aantal zaken van u: Het is in uw eigen belang dat u de juiste en volledige gegevens verstrekt. Mocht bijvoorbeeld blijken dat u in geval van schade achteraf onjuiste of onvolledige informatie heeft verstrekt, dan kan het zijn dat op grond van de verzekeringsvoorwaarden de verzekeraar gerechtigd is bij schade deze niet of niet geheel te vergoeden. Heeft u ergens anders verzekeringen lopen, dan is dat voor ons belangrijk om te weten. Wij kunnen dan bepalen of er in uw geval sprake is van onder- of juist oververzekering. Bij bepaalde diensten zijn wij wettelijk verplicht uw identiteit aan de hand van een origineel identiteitsbewijs vast te stellen. U mag verwachten dat uw adviseur hiernaar vraagt. Om te voorkomen dat belangrijke risico s onverzekerd blijven, is het belangrijk dat u wijzigingen in de persoonlijke situatie of aanpassingen met betrekking tot verzekerde zaken, zo spoedig mogelijk aan ons doorgeeft. Onder wijziging van een persoonlijke situatie vallen onder meer de volgende onderwerpen: geboorte, samenwonen, huwelijk, scheiding, overlijden, wijziging van bestemming van uw woning, wijziging van beroep, relevante verandering van inkomen, aanschaf van kostbare zaken, aan- en verbouw van uw woning, verhuizing en beëindiging van of wijziging in elders lopende verzekeringen. Wij onderhouden alle contacten met de verzekeraar, tenzij anders geregeld zoals bij ziektekostenverzekeringen. In het geval u zelf in contact wilt staan met de verzekeraar, stellen wij deze daarvan op de hoogte. Wij worden dan graag door u op de hoogte gehouden van eventuele rechtstreekse communicatie met de verzekeraar, zodat wij u adequaat kunnen begeleiden. De polis wordt rechtstreeks aan u verzonden. Wij ontvangen achteraf alleen een kopie van de polis.

7 Hoe worden wij beloond? Wij spreken vooraf met u af hoe wij beloond worden. Wij kennen verschillende vormen van beloning afhankelijk van het soort product en onze werkzaamheden voor u. Schadeverzekeringen Voor schadeverzekeringen zoals een autoverzekering, inboedelverzekering en bedrijfsschadeverzekeringen worden wij op de volgende manier beloond. Advieswerkzaamheden en beheerwerkzaamheden Op basis van provisie Provisie is de vergoeding die wij ontvangen voor de werkzaamheden die te maken hebben met het tot stand brengen en beheren van de verzekeringsovereenkomst. Deze provisievergoeding maakt onderdeel uit van de premie die u betaalt aan de verzekeringsmaatschappij. U hoeft deze vergoedingen dus niet apart aan ons te betalen. De exacte hoogte van de provisie is pas aan te geven wanneer alle relevante kenmerken bekend zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het product en de premie. Op basis van vast tarief Voor algemene advieswerkzaamheden die niet leiden tot productoplossingen kunnen we afspreken dat u een vast tarief betaalt. Dit bedrag is gebaseerd op onze ervaring met het aantal uren dat wij nodig hebben om de afgesproken werkzaamheden uit te voeren, vermenigvuldigd met ons uurtarief. U weet dan van tevoren de hoogte van het bedrag dat we u in rekening brengen. U ontvangt van ons een factuur voor onze werkzaamheden. Complexe financiële producten Voor complexe financiële producten zoals levensverzekeringen, bancaire producten, hypotheken en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen kunnen wij op verschillende manieren worden beloond. Advieswerkzaamheden Op basis van uurtarief Wij spreken met u een uurtarief af voor onze dienstverlening. U ontvangt dan een factuur van ons op basis van het werkelijk aantal door ons gewerkte uren voor u.

8 Op basis van vast tarief Ook kunnen we afspreken dat u een vast tarief betaalt. Dit bedrag is gebaseerd op onze ervaring met het aantal uren dat wij nodig hebben om de afgesproken werkzaamheden uit te voeren, vermenigvuldigd met ons uurtarief. U weet dan van tevoren de hoogte van het bedrag dat we u in rekening brengen. Mocht u naar aanleiding van het lezen van onze dienstenwijzer vragen hebben dan kunt u contact opnemen met ons kantoor onder het nummer of een sturen naar info@a1hypotheken.nl

Wat doen wij voor u en hoe doen we dat?

Wat doen wij voor u en hoe doen we dat? Wat doen wij voor u en hoe doen we dat? Inzicht in onze dienstverlening Inhoud 1. Over ons 2. Onze financiële dienstverlening 3. Wat kunnen wij voor u doen? 4. Onze relatie met verzekeraars 5. Wat mag

Nadere informatie

Onze dienstverlening Ons kantoor is ingeschreven bij de AFM. Op basis hiervan mogen wij adviseren in schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en

Onze dienstverlening Ons kantoor is ingeschreven bij de AFM. Op basis hiervan mogen wij adviseren in schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en Dienstenwijzer Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze dienstverlening gebruik te maken, weet u waar u aan toe bent en wat wij wederzijds van

Nadere informatie

Valkman & Berendsen Assurantiën Dienstenwijzer algemeen

Valkman & Berendsen Assurantiën Dienstenwijzer algemeen Valkman & Berendsen Assurantiën Dienstenwijzer algemeen Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke

Nadere informatie

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD)

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) Dienstenwijzer Geachte cliënt, De financiële dienstverleningsbranche hecht veel waarde aan de goede voorlichting op het gebied van verzekeringen, hypotheken etc. Daarnaast eist de Wet financiële dienstverlening

Nadere informatie

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u vooraf aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken. In

Nadere informatie

Bochane Services Dienstenwijzer

Bochane Services Dienstenwijzer Bochane Services Dienstenwijzer Biedt helderheid over de dienstverlening van Bochane Services B.V. De verschillende bedrijfstakken van financiële dienstverlening en Bochane Services b.v. in het bijzonder

Nadere informatie

Wij zijn een onafhankelijk adviseur op het gebied van schade en levensverzekeringen aan particulieren en bedrijven.

Wij zijn een onafhankelijk adviseur op het gebied van schade en levensverzekeringen aan particulieren en bedrijven. Dienstenwijzer Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze dienstverlening gebruik te maken, weet u waar u aan toe bent en wat wij wederzijds van

Nadere informatie

Dienstenwijzer. All e s ov e r on z e. f i n a n c i ë l e di e n s t v e r l e n i n g

Dienstenwijzer. All e s ov e r on z e. f i n a n c i ë l e di e n s t v e r l e n i n g Dienstenwijzer All e s ov e r on z e f i n a n c i ë l e di e n s t v e r l e n i n g Wie zijn wij: Financiële Meesters is een onafhankelijk landelijk werkende financiële dienstverlener, gespecialiseerd

Nadere informatie

Dienstenwijzer Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer Dienstverleningsdocument Dienstenwijzer Dienstverleningsdocument Fidé Hypotheken & Verzekeringen Kuukven 17 5991 NK Baarlo info@fide.nu 06-10314515 Geachteklant, Wij willen ons graag voor stellen en u informeren over onze werkwijze.

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Mango Insurance Service B.V.

Dienstenwijzer. Mango Insurance Service B.V. Dienstenwijzer Mango Insurance Service B.V. Geachte cliënt, De bedrijfstak bank en verzekeringen en de Wet op financieel toezicht (Wft) vinden goede voorlichting op het gebied van verzekeringen belangrijk.

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER WET FINANCIËLE DIENSTVERLENING

DIENSTENWIJZER WET FINANCIËLE DIENSTVERLENING DIENSTENWIJZER WET FINANCIËLE DIENSTVERLENING Wat houd de dienstenwijzer in Dit dienstverleningsdocument is een puur informatief document op het gebeid van financiële dienstverlening en verplicht u niet

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Siebelink Assurantiën B.V. Hazenlaan 1, 7004 BL te Doetinchem.

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Siebelink Assurantiën B.V. Hazenlaan 1, 7004 BL te Doetinchem. Dienstenwijzer Siebelink Assurantiën B.V. Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Siebelink Assurantiën B.V. Hazenlaan 1, 7004 BL te Doetinchem. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten.

DIENSTENWIJZER. In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. DIENSTENWIJZER In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. Wie zijn wij? AV risico- en assurantieadviseurs is een onafhankelijke intermediair voor

Nadere informatie

DE verzekeringsheren Dienstenwijzer Vreekesweid 17a 1721 PP Broek op Langedijk

DE verzekeringsheren Dienstenwijzer Vreekesweid 17a 1721 PP Broek op Langedijk DE verzekeringsheren Dienstenwijzer Vreekesweid 17a 1721 PP Broek op Langedijk Postbus 1064 1700 BB Heerhugowaard Internet www.deverzekeringsheren.nl E-mail info[at]deverzekeringsheren.nl Telefoon (072)8200

Nadere informatie

Univé Internet Dienstenwijzer 1

Univé Internet Dienstenwijzer 1 Univé Internet Dienstenwijzer 1 Onder de merknaam Univé leveren diverse Univé-bedrijven voor u diensten en producten. Vanuit service oogpunt krijgt u deze Internet Dienstenwijzer, voordat u een verzekering

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Ik bemiddel en adviseer zowel in eenvoudige als meer ingewikkelde producten (complexe producten). Versie 2013

Dienstenwijzer. Ik bemiddel en adviseer zowel in eenvoudige als meer ingewikkelde producten (complexe producten). Versie 2013 Dienstenwijzer Inleiding Dit document geeft een beschrijving van de diensten die ik, Westerhoek Hypotheken & Verzekeringen, voor u als consument kan verrichten. Het geeft bovendien informatie over de manier

Nadere informatie

Wieringa Adviesgroep. Dienstenwijzer. Wie zijn wij?

Wieringa Adviesgroep. Dienstenwijzer. Wie zijn wij? Wieringa Adviesgroep Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Van Maurik Hypotheken (onderdeel van Maurik Financiele Diensten bv) Herenstraat 24 2282 BT RIJSWIJK T 010 4129026 W www.vanmaurik.nl E info@vanmaurik.nl Informatie over onze dienstverlening

Nadere informatie

Dienstenwijzer Versie februari 2016

Dienstenwijzer Versie februari 2016 ONZE DIENSTVERLENING Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze dienstverlening. Als u besluit van onze dienstverlening gebruik te maken weet u waar u aan toe bent en wat we van elkaar

Nadere informatie

Dienstenwijzer Bedrijf

Dienstenwijzer Bedrijf Dienstenwijzer bedrijf Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. In onze werkwijze staat

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Wie zijn wij?

DIENSTENWIJZER. Wie zijn wij? DIENSTENWIJZER U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze Dienstenwijzer vindt u informatie over ons kantoor, onze dienstverlening, onze werkwijze en de beloning die

Nadere informatie

In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten.

In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten. In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten. Wie zijn wij? Wij behartigen uw belangen op het gebied van financiële diensten. Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER Kemperman Verzekeringen VOF

DIENSTENWIJZER Kemperman Verzekeringen VOF DIENSTENWIJZER Kemperman Verzekeringen VOF Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Kemperman Verzekeringen VOF, Beatrixplein 1, 7031 AJ Wehl. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren

Nadere informatie

VERZEKERINGEN MAKELAARDIJ HYPOTHEKEN BANKIEREN DIENSTENWIJZER

VERZEKERINGEN MAKELAARDIJ HYPOTHEKEN BANKIEREN DIENSTENWIJZER VERZEKERINGEN MAKELAARDIJ HYPOTHEKEN BANKIEREN DIENSTENWIJZER WAAROM DEZE DIENSTENWIJZER? Deze Dienstenwijzer biedt duidelijkheid over de dienstverlening van Hoekstra Assurantie B.V. Als Hoekstra Assurantie

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER ANDRE KEVELHAM ASSURANTIE

DIENSTENWIJZER ANDRE KEVELHAM ASSURANTIE DIENSTENWIJZER ANDRE KEVELHAM ASSURANTIE INCLUSIEF PRIVACY PARAGRAAF Voor meer informatie kunt u contact opnemen via : Onze website : www.kevelham.nu Per e-mail : info@kevelham.nu Of telefonisch 074 266

Nadere informatie

ZLM als tussenpersoon

ZLM als tussenpersoon ZLM als tussenpersoon voor ondernemers en particulieren Inhoudsopgave Wie zijn wij 3 ZLM als bemiddelaar 3 Werkwijze 3 Verzekeringen voor particulieren 3 Verzekeringen voor ondernemers 4 Onze relatie met

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER MAKELAARDIJ, VERZEKERINGEN EN HYPOTHEKEN. Dienstenwijzer Poort & Woltjer- Meijer en Drenth Verzekeringen, versie november

DIENSTENWIJZER MAKELAARDIJ, VERZEKERINGEN EN HYPOTHEKEN. Dienstenwijzer Poort & Woltjer- Meijer en Drenth Verzekeringen, versie november DIENSTENWIJZER MAKELAARDIJ, VERZEKERINGEN EN HYPOTHEKEN Dienstenwijzer Poort & Woltjer- Meijer en Drenth Verzekeringen, versie november 2016 1 Al jaren biedt Poort & Woltjer V.o.F. en Meijer en Drenth

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door: MeerHuis financiële dienstverlening Robberstraat 1 4201 AK GORINCHEM Voordat u besluit om van onze dienstverlening

Nadere informatie

Dienstenwijzer THEO RIETVELD FINANCES vastgoed-verzekeringen-hypothekenpensioenen

Dienstenwijzer THEO RIETVELD FINANCES vastgoed-verzekeringen-hypothekenpensioenen Dienstenwijzer THEO RIETVELD FINANCES vastgoed-verzekeringen-hypothekenpensioenen Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze

Nadere informatie

Dienstenwijzer Polis Centraal V.O.F.

Dienstenwijzer Polis Centraal V.O.F. Dienstenwijzer Polis Centraal V.O.F. Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Internet Wij beschikken over een eigen internetsite. Hierop treft u regelmatig informatie en tips aan. Ga naar www.rietman-advies.

Internet Wij beschikken over een eigen internetsite. Hierop treft u regelmatig informatie en tips aan. Ga naar www.rietman-advies. Dienstenwijzer RIETMAN FINANCIEEL ADVIES Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Welkom bij Van der Doelen Assurantiën B.V.

Dienstenwijzer. Welkom bij Van der Doelen Assurantiën B.V. Dienstenwijzer Welkom bij Van der Doelen Assurantiën B.V. Voor u ligt de dienstenwijzer van Van der Doelen Assurantiën B.V. In deze dienstenwijzer maken wij u wegwijs binnen ons bedrijf. Zo vind u informatie

Nadere informatie

Lidmaatschappen en registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd. De belangrijkste zijn:

Lidmaatschappen en registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd. De belangrijkste zijn: Dienstenwijzer Ideaal Advies is een financiële dienstverlener met een breed aanbod van diensten en producten. In deze dienstenwijzer willen wij ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze.

Nadere informatie

Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V.

Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V. Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V. Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal.

Nadere informatie

Werknemers, werkgevers en zzp ers kunnen bij ons terecht voor een compleet en uitgebreid pensioenadvies.

Werknemers, werkgevers en zzp ers kunnen bij ons terecht voor een compleet en uitgebreid pensioenadvies. Dienstenwijzer Inleiding Wij vinden het belangrijk om u inzicht te geven in onze dienstverlening. In deze Dienstenwijzer leest u wat wij doen voor onze klanten en hoe wij dat doen. U leest ook wat u kunt

Nadere informatie

Dienstenwijzer BVA Verzekeringen, De Vries Financieel, studentenpolis.com, verzekeronline.com

Dienstenwijzer BVA Verzekeringen, De Vries Financieel, studentenpolis.com, verzekeronline.com Dienstenwijzer BVA Verzekeringen, De Vries Financieel, studentenpolis.com, verzekeronline.com Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is.

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstenwijzer Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten

Dienstenwijzer Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten Dienstenwijzer Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant

Nadere informatie

Dienstenwijzer Briljant Advies B.V./Hypotheeksteun.nl. 1. In deze dienstenwijzer kunt u kennismaken met de diensten van Briljant Advies

Dienstenwijzer Briljant Advies B.V./Hypotheeksteun.nl. 1. In deze dienstenwijzer kunt u kennismaken met de diensten van Briljant Advies Dienstenwijzer Briljant Advies B.V./Hypotheeksteun.nl A. Inleiding Geachte cliënt, 1. In deze dienstenwijzer kunt u kennismaken met de diensten van Briljant Advies B.V. /Hypotheeksteun.nl. Naast de algemene

Nadere informatie

Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V.

Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V. Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V. Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal.

Nadere informatie

Dienstenwijzer Leenders & Gielen Assurantiën B.V.

Dienstenwijzer Leenders & Gielen Assurantiën B.V. Dienstenwijzer Leenders & Gielen Assurantiën B.V. Geachte cliënt, De bedrijfstak bank en verzekeringen en de Wet op financieel toezicht (Wft) vinden goede voorlichting op het gebied van verzekeringen belangrijk.

Nadere informatie

Registratie AFM Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12011036.

Registratie AFM Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12011036. DIENSTENWIJZER Informatie over onze dienstverlening op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie

Nadere informatie

Dienstenwijzer Konings & Meeuwissen Advies

Dienstenwijzer Konings & Meeuwissen Advies Dienstenwijzer Konings & Meeuwissen Advies U bent van plan de zorg voor uw financiële zaken/verzekeringen toe te vertrouwen aan ons kantoor. Een goede beslissing. U kunt er zeker van zijn dat uw financiële

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Kantoor Peters

Dienstverleningsdocument Kantoor Peters WIE ZIJN WIJ Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke

Nadere informatie

CVZ Bemiddeling B.V. h/o Van Lent & Partners

CVZ Bemiddeling B.V. h/o Van Lent & Partners Dienstenwijzer CVZ Bemiddeling B.V. h/o Van Lent & Partners Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant

Nadere informatie

Dienstenwijzer De Laat Assurantiën

Dienstenwijzer De Laat Assurantiën Dienstenwijzer De Laat Assurantiën Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstenwijzer Polis Centraal V.O.F. Wie zijn wij? Naam en adresgegevens: Bereikbaarheid. Waarom een dienstenwijzer?

Dienstenwijzer Polis Centraal V.O.F. Wie zijn wij? Naam en adresgegevens: Bereikbaarheid. Waarom een dienstenwijzer? Dienstenwijzer Polis Centraal V.O.F. Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening

Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening Dienstenwijzer Alles over onze financiële dienstverlening 1 Dienstenwijzer Wie zijn wij: Huiskamer Hypotheken is een onafhankelijk landelijk werkend financiële dienstverlener, gespecialiseerd in hypotheken,

Nadere informatie

CVZ Bemiddeling B.V. h/o Van Lent & Partners. Dienstenwijzer. Wie zijn wij?

CVZ Bemiddeling B.V. h/o Van Lent & Partners. Dienstenwijzer. Wie zijn wij? CVZ Bemiddeling B.V. h/o Van Lent & Partners Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Vogelzang Verzekeringen Hypotheken B.V.

Dienstverleningsdocument Vogelzang Verzekeringen Hypotheken B.V. Dienstverleningsdocument Vogelzang Verzekeringen Hypotheken B.V. Met dit Dienstverleningsdocument (DVD) maken wij u wegwijs bij Vogelzang Verzekeringen & Hypotheken B.V. Naast algemene informatie over

Nadere informatie

Werknemers, werkgevers en zzp ers kunnen bij ons terecht voor een compleet en uitgebreid pensioenadvies.

Werknemers, werkgevers en zzp ers kunnen bij ons terecht voor een compleet en uitgebreid pensioenadvies. Dienstenwijzer Inleiding Wij vinden het belangrijk om u inzicht te geven in onze dienstverlening. In deze Dienstenwijzer leest u wat wij doen voor onze klanten en hoe wij dat doen. U leest ook wat u kunt

Nadere informatie

Hierna vind je, kort en bondig, onze algemene gegevens, informatie over onze dienstverlening en waar je terecht kunt met klachten.

Hierna vind je, kort en bondig, onze algemene gegevens, informatie over onze dienstverlening en waar je terecht kunt met klachten. Dienstenwijzer A. Inleiding De verzekeringsbedrijfstak hecht waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Conform de eisen van de Wft (Wet financieel toezicht) heeft ons kantoor een dienstenwijzer

Nadere informatie

Dienstenwijzer Bereikbaarheid Lidmaatschappen en registraties

Dienstenwijzer Bereikbaarheid Lidmaatschappen en registraties Dienstenwijzer Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze dienstverlening gebruik te maken, weet u waar u aan toe bent en wat wij wederzijds van

Nadere informatie

Dienstenwijzer Geld & Gezin Altena

Dienstenwijzer Geld & Gezin Altena Dienstenwijzer Geld & Gezin Altena Nijverheidstraat 13 4283 GW GIESSEN Dienstenwijzer Geld & Gezin Altena Geld & Gezin Altena Dienstenwijzer Versie januari 2010 1 Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële

Nadere informatie

Wij staan ingeschreven in de registers van: AFM Kifid Kamer van Koophandel

Wij staan ingeschreven in de registers van: AFM Kifid Kamer van Koophandel DIENSTVERLENINGSDOCUMENT VAN CORTJENS BERNHEZE VERZEKERINGEN. Door middel van dit dienstverleningsdocument maken wij u wegwijs in de werkwijze van Cortjens Bernheze Verzekeringen. Naast algemene informatie

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Xantèr, de financieel planner

DIENSTENWIJZER. Xantèr, de financieel planner DIENSTENWIJZER Xantèr, de financieel planner 1 Op grond van de Wet op het financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT inclusief dienstenwijzer versie 1.0, 26 april 2013

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT inclusief dienstenwijzer versie 1.0, 26 april 2013 DIENSTVERLENINGSDOCUMENT inclusief dienstenwijzer versie 1.0, 26 april 2013 Met dit Dienstverleningsdocument (DVD) maken wij u wegwijs bij Dierks Financieel Advies. Naast algemene informatie over ons kantoor

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Kerngegevens De

Nadere informatie

Dienstenwijzer De Zeeuw Verzekeringen -DZV

Dienstenwijzer De Zeeuw Verzekeringen -DZV Dienstenwijzer De Zeeuw Verzekeringen -DZV Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstenwijzer Brouwers Assurantiën

Dienstenwijzer Brouwers Assurantiën Dienstenwijzer Brouwers Assurantiën Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT BONGERS & LEMMERS VERZEKERINGEN BV

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT BONGERS & LEMMERS VERZEKERINGEN BV DIENSTVERLENINGSDOCUMENT BONGERS & LEMMERS VERZEKERINGEN BV Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe

Nadere informatie

Prima Advies. Lidmaatschappen en Registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd:

Prima Advies. Lidmaatschappen en Registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd: DIENSTENWIJZER Prima Advies Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Graag willen wij u laten zien hoe onze aanpak hierbij is. In deze dienstenwijzer

Nadere informatie

WFD Dienstenwijzer Versie april 2007. Inleiding. Wie zijn wij? Geachte relatie,

WFD Dienstenwijzer Versie april 2007. Inleiding. Wie zijn wij? Geachte relatie, WFD Dienstenwijzer Versie april 2007 Inleiding Geachte relatie, Met ingang van 1 januari 2006 is binnen de assurantiebranche de Wet Financiële Dienstverlening (Wfd) van kracht. De Wfd eist dat consumenten,

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Koopman Assurantien BV, Hoofdstraat 37, 7665 AN te Albergen.

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Koopman Assurantien BV, Hoofdstraat 37, 7665 AN te Albergen. DIENSTENWIJZER Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Koopman Assurantien BV, Hoofdstraat 37, 7665 AN te Albergen. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u

Nadere informatie

Dienstenwijzer & Privacyverklaring

Dienstenwijzer & Privacyverklaring Dienstenwijzer & Privacyverklaring Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet Financieel Toezicht (WFT) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst

Nadere informatie

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602.

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602. Dienstenwijzer Oranjeland Ltd Ons kantoor heeft een adviserende en bemiddelende functie op het gebied van hypotheken, pensioenen en assurantiën voor zowel de particuliere als zakelijke relatie. Daarbij

Nadere informatie

dienstenwijzer In het kader van de Wet op het financieel toezicht

dienstenwijzer In het kader van de Wet op het financieel toezicht In het kader van de Wet op het financieel toezicht dienstenwijzer De Wet op het financieel toezicht (Wft) schrijft voor dat financiële dienst verleners, voorafgaand aan de totstandkoming van een overeenkomst,

Nadere informatie

Dienstenwijzer Van der Veen Financieel Advies B.V., Hypotheekcompany Rijssen en Vincent Assurantien.

Dienstenwijzer Van der Veen Financieel Advies B.V., Hypotheekcompany Rijssen en Vincent Assurantien. Hotmail.versie 4.0 particulier Dienstenwijzer Van der Veen Financieel Advies B.V., Hypotheekcompany Rijssen en Vincent Assurantien. Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij

Nadere informatie

versie 4.0 mkb Dienstenwijzer Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten

versie 4.0 mkb Dienstenwijzer Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten Dienstenwijzer Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat uw bedrijf

Nadere informatie

Dienstverleningsoverzicht Vos Verzekeringen

Dienstverleningsoverzicht Vos Verzekeringen Dienstverleningsoverzicht Vos Verzekeringen Ons kantoor is gespecialiseerd in schadeverzekeringen financiële dienstverlening. Wij willen u laten zien hoe onze werkwijze is. Daarin staat u als klant centraal.

Nadere informatie

Dienstenwijzer Smale Assurantiën en Advies bv

Dienstenwijzer Smale Assurantiën en Advies bv Dienstenwijzer Smale Assurantiën en Advies bv Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Uitleg over de financiële dienstverlening van Titulaer & Westerterp

DIENSTENWIJZER. Uitleg over de financiële dienstverlening van Titulaer & Westerterp Uitleg over de financiële dienstverlening van Titulaer & Westerterp 2 UITLEG OVER ONZE DIENSTVERLENING In deze Dienstenwijzer geven wij u de belangrijkste informatie over de dienstverlening van ons kantoor.

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Majoor en Hulshof Adviesgroep B.V. Wie zijn wij?

Dienstenwijzer. Majoor en Hulshof Adviesgroep B.V. Wie zijn wij? Dienstenwijzer Majoor en Hulshof Adviesgroep B.V. Ons kantoor adviseert en bemiddelt in de financiële dienstverlening. Binnen onze werkwijze staat u als relatie centraal, waarbij wij zoveel als mogelijk

Nadere informatie

Schol Verzekeringen B.V.

Schol Verzekeringen B.V. Schol Verzekeringen B.V. Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie

Nadere informatie

Matrix Assurantièn Dienstenwijzer. Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door Matrix Assurantièn, Auke Vleerstraat 6-D,752'J.PG Enschede.

Matrix Assurantièn Dienstenwijzer. Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door Matrix Assurantièn, Auke Vleerstraat 6-D,752'J.PG Enschede. Matrix Assurantièn Dienstenwijzer Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door Matrix Assurantièn, Auke Vleerstraat 6-D,752'J.PG Enschede. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES

DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES U heeft voor Bleukens Advies gekozen of overweegt voor Bleukens Advies te kiezen als uw tussenpersoon voor uw verzekeringen en / of andere financiële diensten. Met uw keuze

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Wie zijn wij? Blox & Verbeek adviseurs v.o.f.

Dienstenwijzer. Wie zijn wij? Blox & Verbeek adviseurs v.o.f. Met deze Dienstenwijzer maken wij u wegwijs bij.. Naast algemene informatie over ons kantoor vindt u hier informatie over onze dienstverlening, onze klachtenregeling en andere aspecten. Wie zijn wij?.

Nadere informatie

Dienstenwijzer. ABN AMRO Rek.nr: NL19ABNA KvK Arnhem nr: AFM nr: Kifid: Dominicus Assurantiën B.V.

Dienstenwijzer. ABN AMRO Rek.nr: NL19ABNA KvK Arnhem nr: AFM nr: Kifid: Dominicus Assurantiën B.V. Dominicus Assurantiën B.V. Kampstuk 34 6852 AD Huissen Tel: 026-3250966 Fax: 026-3256819 info@dominicus.demon.nl www.dominicusassurantien.nl ABN AMRO Rek.nr: NL19ABNA0924704322 KvK Arnhem nr: 09086739

Nadere informatie

Dienstenwijzer particulier - Numan Assurantiën

Dienstenwijzer particulier - Numan Assurantiën Dienstenwijzer particulier - Numan Assurantiën Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal.

Nadere informatie

Dienstenwijzer Kraan Assurantiën

Dienstenwijzer Kraan Assurantiën Dienstenwijzer Kraan Assurantiën Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat uw bedrijf centraal. In deze dienstenwijzer

Nadere informatie

Je ontvangt deze informatie van ons omdat je mogelijk gebruik wilt maken van de dienstverlening van Verzekeringen24.

Je ontvangt deze informatie van ons omdat je mogelijk gebruik wilt maken van de dienstverlening van Verzekeringen24. Dienstenwijzer Je ontvangt deze informatie van ons omdat je mogelijk gebruik wilt maken van de dienstverlening van Verzekeringen24. Wij adviseren je deze informatie goed door te lezen en bij vragen contact

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In dit document leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Kerngegevens

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Met dit dienstverleningsdocument informeren wij u over Hemmen Advies. Naast algemene informatie vindt u hier informatie over onze dienstverlening, de beloning die wij ontvangen

Nadere informatie

Wat u van ons kunt verwachten De dienstwijzer biedt duidelijkheid over de dienstverlening van Anac Verzekeringen en Hypotheken

Wat u van ons kunt verwachten De dienstwijzer biedt duidelijkheid over de dienstverlening van Anac Verzekeringen en Hypotheken Wat u van ons kunt verwachten De dienstwijzer biedt duidelijkheid over de dienstverlening van Anac Verzekeringen en Hypotheken Voor een onafhankelijk advies Geachte relatie Hierbij ontvangt u de dienstenwijzer

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In dit document leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Kerngegevens

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Inleiding. Wie zijn wij? MKB Rijnmond Verzekeringen B.V.

Dienstenwijzer. Inleiding. Wie zijn wij? MKB Rijnmond Verzekeringen B.V. Dienstenwijzer Inleiding Geachte heer, mevrouw, Wij hechten veel waarde aan een open relatie waarbij de zaken voor alle partijen duidelijk zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat u weet waar u aan toe

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Wij informeren u over het volgende:

Dienstenwijzer. Wij informeren u over het volgende: Dienstenwijzer Ons kantoor heeft zich gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. Daarin staat u als klant centraal. In deze dienstenwijzer treft u een

Nadere informatie

Lidmaatschappen en registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd. De belangrijkste zijn:

Lidmaatschappen en registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd. De belangrijkste zijn: Dienstverleningsdocument Op grond van de Wet financieel toezicht (Wft) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening onderstaande

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Pagina 1

Dienstverleningsdocument Pagina 1 Dienstverleningsdocument Met dit Dienstverleningsdocument (DVD) maken wij u wegwijs bij Van Kemenade Advies B.V. Naast algemene informatie over ons kantoor vindt u hier informatie over onze dienstverlening,

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Geachte cliënt, Inleiding

Dienstenwijzer. Geachte cliënt, Inleiding Dienstenwijzer Geachte cliënt, Inleiding De Overheid hecht aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Op 1 januari 2007 is de Wet financiële toezicht (Wft) in werking getreden.

Nadere informatie

Jack Frenken makelaars en hypotheekadviseurs

Jack Frenken makelaars en hypotheekadviseurs versie 2.8, januari 2013 Jack Frenken makelaars en hypotheekadviseurs DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Jack Frenken makelaars en hypotheekadviseurs Wij willen ons graag voorstellen en u informeren over onze werkwijze.

Nadere informatie

Van Tol Financial service is een financieel dienstverlener in Barendrecht. Ik adviseer, bemiddel en bied (meestal op verzoek,

Van Tol Financial service is een financieel dienstverlener in Barendrecht. Ik adviseer, bemiddel en bied (meestal op verzoek, Wie zijn wij? Van Tol Financial service is een financieel dienstverlener in Barendrecht. Ik adviseer, bemiddel en bied (meestal op verzoek, maar ook uit eigen beweging) nazorg op het gebied van financiële

Nadere informatie

Dienstenwijzer / dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer / dienstverleningsdocument Dienstenwijzer / dienstverleningsdocument Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door: Kempenburg Intermediair b.v. Besterdring 81 5014 HH TILBURG 013-5770395 info@kempenburg.nl www.kempenburg.nl Voordat

Nadere informatie

Dienstenwijzer Assurantiekantoor De Smale, Assurantiekantoor S. de Smale

Dienstenwijzer Assurantiekantoor De Smale, Assurantiekantoor S. de Smale Dienstenwijzer Assurantiekantoor De Smale, Assurantiekantoor S. de Smale Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten en aan- en verkoop bemiddeling onroerend goed, taxaties e.a.

DIENSTENWIJZER. Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten en aan- en verkoop bemiddeling onroerend goed, taxaties e.a. DIENSTENWIJZER Ons kantoor heeft als prioriteit een goede voorlichting over onze dienstverlening, werkwijze en beloning te presenteren. De Wet Financieel Toezicht eist ook dat wij u tijdig informeren over

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer

Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u informeren over onze werkwijze waarin u als klant centraal staat. Uw persoonlijke situatie

Nadere informatie

Voor dringende gevallen in de avonduren of het weekend kunt u ons mobiel bereiken op , wij zijn 24/7 bereikbaar voor dringende gevallen.

Voor dringende gevallen in de avonduren of het weekend kunt u ons mobiel bereiken op , wij zijn 24/7 bereikbaar voor dringende gevallen. Dienstenwijzer Novada Vast en Zekerheid Naast algemene informatie over Novada Vast en Zekerheid vindt u in deze Dienstenwijzer uitgebreide informatie over ons kantoor, onze dienstverlening en onze klachtenregeling.

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In dit Dienstverleningsdocument vindt u informatie over ons kantoor, onze dienstverlening, onze werkwijze

Nadere informatie