Dr. Hauschka Producttrainingen 2015 Nederland en België

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dr. Hauschka Producttrainingen 2015 Nederland en België"

Transcriptie

1 Dr. Hauschka Producttrainingen 2015 Nederland en België Training Gezichtsverzorging Basis Training Gezichtsverzorging Intensief Training Lichaamsverzorging Training Product- en Verkooptips Verdiepingstrainingen

2 Inleiding Voor u ligt het programma voor de Dr. Hauschka producttrainingen voor Wij bieden u het komende jaar een interessant programma aan van basiskennis van de producten tot verdieping. Ook dit jaar bieden we de Verdiepingstrainingen landelijk aan en staat de winkeltraining Product- en Verkooptips weer op de agenda. Wij hebben gemerkt dat velen van u deze training erg waarderen en de informatie goed kunnen gebruiken bij de verkoop van Dr. Hauschka producten. Wij hopen dat u weer met veel enthousiasme zult deelnemen aan onze trainingen.

3 Algemene informatie De trainingen zijn gratis We vinden het belangrijk dat u voldoende kennis hebt om uw klanten te kunnen adviseren en de producten te kunnen verkopen. Daarom kunt u als erkend verkooppunt gratis aan onze trainingen deelnemen. Volgorde deelname trainingen Als u nog geen Dr. Hauschka-training heeft gevolgd, kunt u het beste beginnen met de producttraining Gezichtsverzorging Basis en de training Lichaamsverzorging. Alle andere trainingen kunt u naar eigen inzicht volgen. De trainingen duren twee uur en vinden verspreid over Nederland en België plaats. Tijdsduur van de trainingen Van tot uur. De ontvangst is vanaf uur. Inschrijving Het inschrijfformulier vindt u achter de desbetreffende training. Wij vragen u het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen. U kunt het formulier retourneren middels de bijgevoegde retourenvelop of uw inschrijving doorgeven via opleidingen@wala-nederland.nl; fax: +31 (0) ; of ons adres in het geval u de retourenvelop niet (meer) heeft: WALA Nederland B.V., t.a.v. Afdeling Opleidingen Antwoordnummer 10120, 2280 WB RIJSWIJK Zodra wij uw inschrijving hebben ontvangen, sturen wij u een ontvangstbevestiging. Alleen schriftelijke aanvragen worden verwerkt. Uiterlijk twee weken voor aanvang van de training ontvangt u van ons het adres waar de training wordt gehouden en de routebeschrijving. Meld u uiterlijk vier weken voor de aanvang van de training aan. Annulering Bent u verhinderd, dan verzoeken wij u ons dit zo spoedig mogelijk en uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training door te geven via bovenstaande contactgegevens of via telefoonnummer +31 (0) De vrijgekomen plaats kunnen wij aan andere geïnteresseerden beschikbaar stellen.

4

5 Producttrainingen Gezichtsverzorging Basis en Intensief Training Gezichtsverzorging Basis Tijdens de training Gezichtsverzorging Basis worden de basisproducten van Dr. Hauschka gezichtsverzorging behandeld. Door de diverse huidbeelden te leren herkennen worden alle stappen van de dagelijkse verzorging met u doorgenomen. Doel van deze training is u in staat te stellen om de klant te voorzien van een totaal huidadvies. We benaderen de huid op een holistische wijze, de producten zijn werkzaam op het hele lichaam. Vanuit deze visie gaan we samen met u de raakvlakken bespreken van een huidbeeld met de diverse producten van Dr. Hauschka Cosmetica. Na het volgen van deze training kunt u uw klanten vakkundig adviseren over alle producten voor de dagelijkse verzorging van de gezichtshuid. Training Gezichtsverzorging Intensief In deze training wordt er speciaal aandacht besteed aan de intensieve gezichtsverzorgingsproducten van Dr. Hauschka Cosmetica. De Huidconditioners, Intensieve Conditioners en de Maskers lenen zich bij uitstek voor een succesvolle verkoop. We bespreken de condities van de huid, zodat u weet welke Intensieve Verzorging u kunt adviseren. U kunt zelf tijdens de training het intensieve effect van deze producten ervaren. Na het volgen van de training kunt u uw klanten vakkundig adviseren over de intensieve gezichtsverzorgingsproducten van Dr. Hauschka Cosmetica en deze succesvol inzetten.

6 Inschrijfformulier Producttrainingen 2015: Gezichtsverzorging Basis en Intensief Vul per training de voor- en achternaam van de deelnemers in Producttraining Gezichtsverzorging Basis - 25 februari 2015 in Gent (BE) Producttraining Gezichtsverzorging Basis - 4 maart 2015 in Utrecht Producttraining Gezichtsverzorging Intensief - 8 april 2015 in Zwolle Producttraining Gezichtsverzorging Basis- 28 april 2015 in Arnhem Producttraining Gezichtsverzorging Basis - 6 mei 2015 in Oostkamp (BE) Producttraining Gezichtsverzorging Basis - 13 mei 2015 in Rijswijk (ZH) Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Adres: Postcode/plaats: Telefoon/fax: adres:

7 Inschrijfformulier Producttrainingen 2015: Gezichtsverzorging Basis en Intensief Vul per training de voor- en achternaam van de deelnemers in Producttraining Gezichtsverzorging Basis - 19 mei 2015 in Amsterdam Producttraining Gezichtsverzorging Intensief - 17 juni 2015 in Rijswijk (ZH) Producttraining Gezichtsverzorging Intensief - 12 oktober 2015 in Oostkamp (BE) Producttraining Gezichtsverzorging Basis - 20 oktober 2015 in Eindhoven Producttraining Gezichtsverzorging Intensief - 4 november 2015 in Westerbroek Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Adres: Postcode/plaats: Telefoon/fax: adres:

8

9 Producttrainingen Lichaamsverzorging en Product-en Verkooptips Training Lichaamsverzorging Tijdens deze training behandelen we de Dr. Hauschka verzorgingsproducten voor het lichaam en veel voorkomende vragen van uw klanten op het gebied van sport, moeder en kind en de overgang. Uiteraard vertellen we over de werking van de producten en laten we u zien welke producten op elkaar aansluiten en elkaar aanvullen. Met diverse verkooptips die wij u mee geven kunt u de verkoop van de lichaamsverzorgingsproducten van Dr. Hauschka stimuleren. Training Product- en Verkooptips Tijdens de training Product- en Verkooptips staat het assortiment van Dr. Hauschka Cosmetica in zijn geheel centraal. Wij geven u veel tips en verkoopadviezen, en adviezen voor de presentatie en communicatie in uw winkel en laten u zien hoe producten op eenvoudige wijze met elkaar gecombineerd kunnen worden. Door het interactieve karakter van de training kunnen ervaringen met de verkoop van Dr. Hauschka producten met elkaar gedeeld worden. Kortom een inspirerende training van twee uur waarin u veel nieuwe ideeën opdoet om de verkoop van Dr. Hauschka in uw winkel te stimuleren.

10 Inschrijfformulier Producttrainingen 2015: Lichaamsverzorging en Product- en Verkooptips Vul per training de voor- en achternaam van de deelnemers in Training Product- en Verkooptips - 17 februari 2015 in Westerbroek (Gr) Training Product- en Verkooptips - 24 maart 2015 in Akersloot (NH) Producttraining Lichaamsverzorging - 29 april 2015 in Utrecht Training Product- en Verkooptips - 12 mei 2015 in Drachten Training Product- en Verkooptips - 18 mei 2015 in Goes Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Adres: Postcode/plaats: Telefoon/fax: adres:

11 Inschrijfformulier Producttrainingen 2015: Lichaamsverzorging en Product- en Verkooptips Vul per training de voor- en achternaam van de deelnemers in Training Product- en Verkooptips - 3 juni 2015 in Utrecht Training Product- en Verkooptips - 10 juni 2015 in Stein Producttraining Lichaamsverzorging - 14 september 2015 in Amsterdam Producttraining Lichaamsverzorging - 21 september 2015 in Westerbroek (Gr) Training Product- en Verkooptips - 22 september 2015 in Gent (BE) Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Adres: Postcode/plaats: Telefoon/fax: adres:

12 Inschrijfformulier Producttrainingen 2015: Lichaamsverzorging en Product- en Verkooptips Vul per training de voor- en achternaam van de deelnemers in Training Product- en Verkooptips - 29 september 2015 in Arnhem Training Product- en Verkooptips - 6 oktober 2015 in Hengelo Training Product- en Verkooptips - 2 november 2015 in Zwolle Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Adres: Postcode/plaats: Telefoon/fax: adres:

13 Verdiepingstrainingen Verdiepingstraining 1: De kracht van Dr. Hauschka Cosmetica Wat is het verschil tussen reguliereen natuurcosmetica? NATRUE-keurmerk Stabiliseringsproces Roos Steeds meer mensen kiezen voor natuurlijke cosmetica. Maar veel cosmetica- en huidverzorgingsproducten zijn niet zo natuurzuiver als de claim op de verpakking doet vermoeden. Dat is verwarrend voor consumenten. In deze training gaan we dieper in op de vraag: wat is natuurcosmetica? En: wanneer weet je zeker dat je te maken hebt met een natuurzuiver merk? Wat zijn de voordelen van natuurzuivere cosmetica? Verder hopen we u te mogen inspireren over de kracht van Dr. Hauschka Cosmetica. Rudolf Hauschka heeft jarenlang onderzoek gedaan naar het ritmische bereidingsprocedé. Met dit zogenaamde stabiliseringsproces is Rudolf Hauschka erin geslaagd zowel de vitale energieën uit verse heilzame planten te extraheren als de houdbaarheid te verlengen, zonder daarbij gebruik te maken van conserveringsmiddelen. Daarnaast is er ook veel aandacht voor de roos, die in bijna alle producten van Dr. Hauschka voorkomt. Verdiepingstraining 2: Wat maakt Dr. Hauschka Cosmetica zo effectief? Drie levenssystemen in de mens, de plant en de huid Opbouw van onze crèmes, oliën en lotions Huidbeelden Wondklaver De cosmetica van Dr. Hauschka werkt helend; er wordt gebruik gemaakt van heilzame planten. Het is inspirerend om te ontdekken hoe een plant kan bijdragen aan het fysieke welzijn van de mens. Tijdens deze training is er ook aandacht

14 voor de antroposofische visie op onze gezondheid en met name de gezondheid van onze huid. Daarnaast zullen in deze training de verschillende huidbeelden worden besproken zodat u uw klanten nog beter kunt adviseren. Ook leert u meer over de opbouw van onze crèmes, oliën en lotions, als voorbeeld nemen wij de Gezichtsreinigingscrème met elkaar door. De wondklaver is een van onze hoofdplanten in de producten. Wij gaan samen met u deze plant nader bekijken. Zodat u inzicht krijgt in de bijzondere eigenschappen van deze plant. Verdiepingstraining 3: Huidveroudering positief ondersteunen met Dr. Hauschka Afbraak- en opbouwprocessen in de huid Intensieve verzorging Regeneratielijn Mineralen; zilver en goud Rode klaver Gezichtsgymnastiek Het aantal oudere mensen in Nederland en België, en dus ook in uw winkel, neemt toe. In onze maatschappij willen veel mensen oud worden, maar niet oud zijn! Hoe bijzonder is het dan dat u uw klanten kunt inspireren op zoek te gaan naar een pure uitstraling. En niet naar rimpeltjes. Dr. Hauschka heeft een prachtige lijn voor de rijpere huid, waarbij de natuurlijke ritmes van de huid worden ondersteund. U leert alles over de afbraak- en opbouwprocessen van de rijpere huid en de intensieve verzorging die daarbij hoort. Een heilzame plant voor de rijpere huid is de rode klaver. In deze training aandacht voor deze bijzondere klaver, die in bijna elk grasveld voorkomt. En wat doen mineralen als zilver en goud voor uw huid? Wij kunnen de tijd niet terugdraaien, maar u kunt uw klanten wel inspireren de vitaliteit van hun huid te ondersteunen en haar te activeren en steviger te laten worden.

15 Inschrijfformulier Producttrainingen 2015: Verdieping Vul per training de voor- en achternaam van de deelnemers in Verdiepingstraining 1-11 maart 2015 in Eindhoven Verdiepingstraining 2-15 september 2015 in Stein Verdiepingstraining 2-23 september 2015 in Zwolle Verdiepingstraining 2-30 september 2015 in Utrecht Verdiepingstraining 1-13 oktober 2015 in Rijswijk (ZH) Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Adres: Postcode/plaats: Telefoon/fax: adres:

16 Inschrijfformulier Producttrainingen 2015 Verdieping Vul per training de voor- en achternaam van de deelnemers in Verdiepingstraining 3-11 november 2015 in Amsterdam Verdiepingstraining 2-24 november 2015 in Goes Verdiepingstraining 2-25 november 2015 in Gent (BE) Verdiepingstraining 3-30 november 2015 in Eindhoven Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Adres: Postcode/plaats: Telefoon/fax: adres:

Dr. Hauschka Producttrainingen

Dr. Hauschka Producttrainingen Dr. Hauschka Producttrainingen 2014 Training Gezichtsverzorging Basis Training Gezichtsverzorging Intensief Training Lichaamsverzorging Verdiepingstrainingen Training Product- en Verkooptips Inleiding

Nadere informatie

Dr. Hauschka Producttrainingen 2016 Nederland en België

Dr. Hauschka Producttrainingen 2016 Nederland en België Dr. Hauschka Producttrainingen 2016 Nederland en België Training Gezichtsverzorging Basis Training Gezichtsverzorging Intensief Training Lichaamsverzorging Training Product- en Verkooptips Verdiepingstrainingen

Nadere informatie

Dr. Hauschka Producttrainingen 2017 Nederland en België

Dr. Hauschka Producttrainingen 2017 Nederland en België Dr. Hauschka Producttrainingen 2017 Nederland en België Training Gezichtsverzorging Training Lichaamsverzorging Training Product- en Verkooptips Training Make-up Inleiding 2017 een bijzonder jaar Ook

Nadere informatie

Kunst van het aanraken. Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten

Kunst van het aanraken. Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten Kunst van het aanraken Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten 2015 Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid Elisabeth Sigmund Kunst van het aanraken Kunst van

Nadere informatie

De kunst van het aanraken

De kunst van het aanraken De kunst van het aanraken Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten 2016 De kunst van het aanraken Graag bieden wij je de mogelijkheid om in 2016 de kwaliteit van aanraken te oefenen in interessante en

Nadere informatie

Inleiding. Het team Opleidingen Dr. Hauschka Cosmetica

Inleiding. Het team Opleidingen Dr. Hauschka Cosmetica Dr. Hauschka Therapeuten Trainingen 2014 Inleiding Graag bieden wij u de mogelijkheid om in 2014 interessante en inspirerende trainingen te volgen met betrekking tot Dr. Hauschka Cosmetica en uw werk

Nadere informatie

Trainingsprogramma. Seizoen 2010-2011

Trainingsprogramma. Seizoen 2010-2011 Trainingsprogramma Seizoen 2010-2011 2010 - Maquis Import Maquis Import is leverancier van de volgende merken: Resultaat zonder apparaat! Om professioneel te werken met Société Provençale d Aromathérapie,

Nadere informatie

Trainingsprogramma. Seizoen 2009-2010

Trainingsprogramma. Seizoen 2009-2010 Trainingsprogramma Seizoen 2009-2010 2009 - Maquis Import Maquis Import is leverancier van de volgende merken: Om professioneel te werken met Société Provençale d Aromathérapie, Les Gavots de Provence

Nadere informatie

Nadat je dit formulier aan ons hebt geretourneerd, nemen wij contact met je op. Wij hopen je dan met wederzijds enthousiasme te mogen begroeten.

Nadat je dit formulier aan ons hebt geretourneerd, nemen wij contact met je op. Wij hopen je dan met wederzijds enthousiasme te mogen begroeten. INSCHRIJFFORMULIER De succesvolle Jamin winkelformule is altijd op zoek naar goede ondernemers. Ben je geïnteresseerd en wil je graag je eigen Jamin winkel starten? Vul dan vandaag nog dit inschrijfformulier

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Technische training 3 125 khz Offline/Online/Intelligent. Sluitplantraining basis 8. Sluitplantraining voor gevorderden 9

INHOUDSOPGAVE. Technische training 3 125 khz Offline/Online/Intelligent. Sluitplantraining basis 8. Sluitplantraining voor gevorderden 9 Trainingen 2015 INHOUDSOPGAVE Technische training 3 125 khz Offline/Online/Intelligent Sluitplantraining basis 8 Sluitplantraining voor gevorderden 9 Technische training 4 13,56 MHz Offline - Deel 1 Technische

Nadere informatie

Met enthousiasme op weg naar succes! Uw eerste stappen bij JAFRA

Met enthousiasme op weg naar succes! Uw eerste stappen bij JAFRA Met enthousiasme op weg naar succes! Uw eerste stappen bij JAFRA JAFRA STARTPROGRAMMA voor nieuwe Consulenten JAFRA STARTPROGRAMM 1 JAFRA wij maken u graag enthousiast! Het kopen van cosmetica is een zaak

Nadere informatie

DEELNAMEFORMULIER UNIVÉ PALUDANUS PRIJS 2015. Voor u begint met invullen, voldoet uw project aan de volgende criteria?

DEELNAMEFORMULIER UNIVÉ PALUDANUS PRIJS 2015. Voor u begint met invullen, voldoet uw project aan de volgende criteria? DEELNAMEFORMULIER UNIVÉ PALUDANUS PRIJS 2015 Voor u begint met invullen, voldoet uw project aan de volgende criteria? 1. Het project zorgt voor een zichtbare verbetering van kwaliteit van de zorg. 2. Het

Nadere informatie

Inschrijven kan via onderstaande link of via het bijgevoegde inschrijfformulier. Na de inschrijving ontvangt u een bevestiging.

Inschrijven kan via onderstaande link of via het bijgevoegde inschrijfformulier. Na de inschrijving ontvangt u een bevestiging. Beste bestuursleden, Vrijwilligerspunt Goes van SMWO organiseert verschillende themabijeenkomsten en cursussen voor vrijwilligersorganisaties in de gemeente Goes. Evenals voorgaande jaren werken we samen

Nadere informatie

Training. Witteveen 2015. Behandeling van alle arbeidsrechtelijke aspecten en verzekeringstechnische mogelijkheden voor de pensioenadviseur

Training. Witteveen 2015. Behandeling van alle arbeidsrechtelijke aspecten en verzekeringstechnische mogelijkheden voor de pensioenadviseur Training Witteveen 2015 Behandeling van alle arbeidsrechtelijke aspecten en verzekeringstechnische mogelijkheden voor de pensioenadviseur - Toelichting uitstelmogelijkheid voor compensatieadvies - Alle

Nadere informatie

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND OPLEIDINGEN & WORKSHOPS 2015

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND OPLEIDINGEN & WORKSHOPS 2015 BLOESEM REMEDIES NEDERLAND OPLEIDINGEN & WORKSHOPS 2015 NIEUWETIJDDAG BLOESEMTHERAPIE 3 DAAGSE GEZICHTSVERZORGING PRIMAVERA INTRODUCTIEDAG BLOESEMTHERAPIE SCHÜSSLER CELZOUTEN BASISCURSUS GEZICHTSDIAGNOSE

Nadere informatie

Kostbare grondstoffen. Heilzame kennis. Vertrouwen op innerlijke kracht. Schoonheid zit in ritme en evenwicht.

Kostbare grondstoffen. Heilzame kennis. Vertrouwen op innerlijke kracht. Schoonheid zit in ritme en evenwicht. Kostbare grondstoffen. Heilzame kennis. Vertrouwen op innerlijke kracht. Schoonheid zit in ritme en evenwicht. Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten 2019 Opfris trainingen Dr. Hauschka Opfristrainingen

Nadere informatie

PROGRAMMA OPEN TRAININGEN

PROGRAMMA OPEN TRAININGEN 1. Klantgericht verkopen in een reisbureau 13 september 2012 Hotel Van der Valk - Brasschaat 9u30-12u30 13 december 2012 Hotel Van der Valk- Oostkamp 9u30-12u30 Niet alleen de wereld verandert, maar ook

Nadere informatie

OPLEIDING TOT WKS-COACH

OPLEIDING TOT WKS-COACH AKS trainingen www.kleineschaars.com OPLEIDING TOT WKS-COACH Elk jaar starten we trainingen voor mensen die als WKS-coach in de eigen organisatie de taak krijgen om de implementatie van het model van Willem

Nadere informatie

In aanvulling op onze nieuwsbrief van begin april doen wij u hierbij toekomen een overzicht van de aangekondigde activiteiten over de maand mei 2007.

In aanvulling op onze nieuwsbrief van begin april doen wij u hierbij toekomen een overzicht van de aangekondigde activiteiten over de maand mei 2007. Beste VDAB-leden en belangstellenden, In aanvulling op onze nieuwsbrief van begin april doen wij u hierbij toekomen een overzicht van de aangekondigde activiteiten over de maand mei 2007. VDAB studiedag

Nadere informatie

Workshop. Risicomanagement in de procesindustrie

Workshop. Risicomanagement in de procesindustrie Workshop Risicomanagement in de procesindustrie Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar worden overgenomen, vermenigvuldigd, gekopieerd, opgeslagen

Nadere informatie

WORKSHOP DE KLIKFACTOR: HOE ZORG IK VOOR DE KLIK MET MIJN KLANT?

WORKSHOP DE KLIKFACTOR: HOE ZORG IK VOOR DE KLIK MET MIJN KLANT? Inleiding Programma Aanmelden Route WORKSHOP DE KLIKFACTOR: HOE ZORG IK VOOR DE KLIK MET MIJN KLANT? In de wereld waarin wij ons bevinden, wordt heel veel gecommuniceerd: uw verkopers communiceren met

Nadere informatie

Zoveel verschillende. mensen,. zoveel verschillende. uitvaarten...

Zoveel verschillende. mensen,. zoveel verschillende. uitvaarten... Zoveel verschillende. mensen,. zoveel verschillende. uitvaarten... Training Authentiek in de uitvaart door Het Tiende Huis Jan Dop Uitvaartverzorging Het was niet voor het eerst dat ik mij meer dan ooit

Nadere informatie

G ldwijs. Financiële educatie voor het basisonderwijs in de gemeente Barneveld

G ldwijs. Financiële educatie voor het basisonderwijs in de gemeente Barneveld G ldwijs 2015 2016 Financiële educatie voor het basisonderwijs in de gemeente Barneveld Geachte heer/mevrouw, Welzijn Barneveld biedt u, in opdracht van de gemeente, met genoegen het programma G ldwijs

Nadere informatie

Wft-Examentrainingsdagen. Examentrainingsdagen

Wft-Examentrainingsdagen. Examentrainingsdagen Wft-Examentrainingsdagen Examentrainingsdagen als voorbereiding op het examen Wft-pensioenvergunning Wft pensioenvergunning Goed voorbereid uw examen in! Training door do ervaren pensioenconsultants Examenoefenvragen

Nadere informatie

Pensioen Update voor. Ondernemingsraden

Pensioen Update voor. Ondernemingsraden Training Pensioen Update voor Ondernemingsraden Binnen een dag helemaal bijgepraat over pensioen Training door ervaren pensioenconsultants Mogelijkheid tot inbrengen van bedrijfseigen casuïstiek Geen voorkennis

Nadere informatie

Dag van de energie 8 oktober 2009, Den Haag

Dag van de energie 8 oktober 2009, Den Haag Symposium Dag van de energie 8 oktober 2009, Den Haag Nieuwe Achtergracht 17 1018 XV Amsterdam Telefoon (020) 5517700 Telefax (020) 5517799 E-mail: scholing@woonbond.nl www.woonbond.nl/symposia Symposium

Nadere informatie

Het keukentafelgesprek, aan de ronde tafel

Het keukentafelgesprek, aan de ronde tafel U I T N O D I G I N G Informatiebijeenkomst Het keukentafelgesprek, aan de ronde tafel Dinsdagmorgen, 24 juni 2014 Congrescentrum Het Forum, Roermond Federatie van Gehandicaptenorganisaties in Limburg

Nadere informatie

BEAUTY X PRESS. CosMotiv. Voordelen voor uw klanten BEAUTY X PRESS 30-40. minuten maximaal

BEAUTY X PRESS. CosMotiv. Voordelen voor uw klanten BEAUTY X PRESS 30-40. minuten maximaal CosMotiv BEAUTY X PRESS 30-40 Voordelen voor uw klanten Xpress-Behandeling voor iedereen die weinig tijd heeft maar bij het cosmetische effect toch geen concessies will doen. Kennismakingbehandeling voor

Nadere informatie

Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien

Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien www.landstedembo.nl/aanmelden Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien 2 Handleiding aanmelden 2015 Handleiding aanmelden bij Landstede MBO voor decanen/mentoren/leerlingbegeleiders Deze handleiding

Nadere informatie

NanoTech 4 Dummies. FHI, MinacNed, Hogeschool Utrecht en Saxion organiseren op donderdag 31 maart een workshop NanoTech 4 Dummies.

NanoTech 4 Dummies. FHI, MinacNed, Hogeschool Utrecht en Saxion organiseren op donderdag 31 maart een workshop NanoTech 4 Dummies. Inleiding Programma Aanmelden Adres NanoTech 4 Dummies FHI, MinacNed, Hogeschool Utrecht en Saxion organiseren op donderdag 31 maart een workshop NanoTech 4 Dummies. Een nanometer (nm) is het miljardste

Nadere informatie

Opleidingen INSCHRIJFFORMULIER CURSUS FITNESS- TRAINER B

Opleidingen INSCHRIJFFORMULIER CURSUS FITNESS- TRAINER B Opleidingen INSCHRIJFFORMULIER CURSUS FITNESS- TRAINER B Ondergetekende: Achternaam Voorletters Voornaam Geboortedatum : man / vrouw* Adres Postcode/woonplaats Telefoon E- mail Vooropleiding Bij afwijkend

Nadere informatie

Naschools activiteitenaanbod

Naschools activiteitenaanbod Naschools activiteitenaanbod deel 3 schooljaar 2012-2013 obs de Kiezel en de Kei obs de Overstap Voorwoord Graafstroom, oktober 2012 Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van beide scholen, Voor het

Nadere informatie

Dermatologie in de huisartsenpraktijk: nascholing voor huisartsen

Dermatologie in de huisartsenpraktijk: nascholing voor huisartsen Dermatologie in de huisartsenpraktijk: nascholing voor huisartsen Volledig praktijkgericht Regionale avondcursus op 15 locaties in Nederland Mei en juni 2010, 18.30-22.00 uur Interactieve nascholing met

Nadere informatie

Privà -les (private training)

Privà -les (private training) Privà les (private training) Avenida Brasil's Intensive Language & Culture 'Private Training' 10% Olympic discount Steeds meer particulieren en bedrijven ontdekken het belang van onze Language & Culture

Nadere informatie

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event!

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Maak werk van jouw loopbaan. ntwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Workshops Agenda 27 september Persoonlijke APK in 1 dag 11 oktober Personal branding 27 oktober Slim netwerken,

Nadere informatie

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event!

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Maak werk van jouw loopbaan. ntwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Workshops Agenda 27 september Slim netwerken, voor nu en de rest van je loopbaan 27 september Persoonlijke APK

Nadere informatie

Aanmeldingsformulieren Boekondernemer van de Toekomst losse moduledag(en) Op weg naar een vitale toekomst

Aanmeldingsformulieren Boekondernemer van de Toekomst losse moduledag(en) Op weg naar een vitale toekomst Aanmeldingsformulieren Boekondernemer van de Toekomst losse moduledag(en) Op weg naar een vitale toekomst Volg nu losse moduledagen uit het BOvdT programma! Voor iedereen die niet het 7-daagse Boekondernemer

Nadere informatie

Botanical Beauty. Organic Skin Care. Organic Skin Care. Eenvoud in gebruik VOOR ALLE HUIDTYPEN

Botanical Beauty. Organic Skin Care. Organic Skin Care. Eenvoud in gebruik VOOR ALLE HUIDTYPEN VOOR ALLE HUIDTYPEN If you cannot eat it, do not put it on your skin. De producten van verzorgen de huid intensief, dag en nacht. Zij ondersteunen het herstel van de huid en zijn zeer rijk aan biologische

Nadere informatie

Succesvol Conflicten Oplossen

Succesvol Conflicten Oplossen Eendaagse Workshop Succesvol Conflicten Oplossen Vergroot uw effectiviteit in het hanteren van conflicten Workshop Succesvol Conflicten Oplossen Conflicten op de werkvloer zijn lastig maar ze horen erbij.

Nadere informatie

HAPARKO COSMETICS Ons concept voor uw succes!

HAPARKO COSMETICS Ons concept voor uw succes! HAPARKO COSMETICS Ons concept voor uw succes! Haparko Cosmetics HAPARKO COSMETICS is opgericht door Hester en Pieter van Hattem. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van cosmetica,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

NanoTech 4 Dummies. Datum, plaats en locatie Woensdag 28 januari 2015 bij Hogeschool Utrecht in Utrecht. Route: zie pagina 5.

NanoTech 4 Dummies. Datum, plaats en locatie Woensdag 28 januari 2015 bij Hogeschool Utrecht in Utrecht. Route: zie pagina 5. Inleiding Programma Aanmelden Route NanoTech 4 Dummies Nanotechnologie verovert de wereld Elk bedrijf krijgt er op één of andere wijze mee te maken. Je hoeft geen wetenschappelijk specialist te worden

Nadere informatie

Verzoek tot Inschrijving

Verzoek tot Inschrijving Vul dit formulier in blokletters in en stuur het samen met een kopie van uw identiteitsbewijs naar: Open Universiteit Faculteit Psychologie T.a.v. mw. Susan Meijer Antwoordnummer 4400 6400 VC Heerlen Verzoek

Nadere informatie

Handleiding. Zaalbeschikbaarheidsaanvragen voor Corporates. valk.com

Handleiding. Zaalbeschikbaarheidsaanvragen voor Corporates. valk.com Handleiding Zaalbeschikbaarheidsaanvragen voor Corporates Contactpersoon: Pascalle van der Vaart Van der Valk Internet E: info@internet.valk.com T: -31(0) 347325942 F: -31(0) 347325977 Postbus 103-4130

Nadere informatie

Word jij Bakker Bart?

Word jij Bakker Bart? Word jij Bakker Bart? Welkom bij Bakker Bart Je kent Bakker Bart. Net als tienduizenden andere mensen, die dagelijks bij één van de Bakker Bartwinkels komen voor heerlijk vers brood, zo n beroemde supersaucijs

Nadere informatie

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl Als klant van Hekkert Autogroep heeft u via uw persoonlijke klantensite te allen tijde toegang tot uw klant en autogegevens. U kunt uw gegevens hier bekijken door met uw aanmeldgegevens in te loggen op

Nadere informatie

Workshop: De (operationeel) medewerker als Ambassadeur - Werken voor en bij je klant -

Workshop: De (operationeel) medewerker als Ambassadeur - Werken voor en bij je klant - Workshop: De (operationeel) medewerker als Ambassadeur - Werken voor en bij je klant - Workshop De (operationeel) medewerker als Ambassadeur Werken voor en bij je klant Inleiding Als uitvoerend technicus

Nadere informatie

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310, fax: 030-2331217

Nadere informatie

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives Het TETA Seminar Changing perspective Changing perspectives Het TETA Seminar Ervaar je passie voor verandering en leiderschap Bewustwording is de basis voor succesvol veranderen. Verandering begint bij

Nadere informatie

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Elk jaar krijgen meer dan duizend mensen in België te horen dat ze een nieuw orgaan nodig hebben. Een orgaantransplantatie is voor hen de enige kans. Een transplantatie

Nadere informatie

Hoe wij uw organisatie verjongen! Anders Denken Anders Doen. Speelruimte Energie Trots

Hoe wij uw organisatie verjongen! Anders Denken Anders Doen. Speelruimte Energie Trots Hoe wij uw organisatie verjongen! Anders Denken Anders Doen. Over Vitalavie Waarom de reis. Verleden Heden Top Down Bottom up 60% deelname 100% deelname Deelnemer Eigenaar Bedenker Creator Mismatch Match

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? Milly s Mozaïekkrant, uitgave januari 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl Weer een nieuwe editie van de mozaïekkrant

Nadere informatie

Handleiding Kamerboekingen voor Corporates

Handleiding Kamerboekingen voor Corporates Handleiding Kamerboekingen voor Corporates Contactpersoon: Pascalle van der Vaart Van der Valk Internet E: info@internet.valk.com T: -31(0) 347325942 F: -31(0) 347325977 Postbus 103-4130 EC Vianen valk.com

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie op contacta.nl

Kijk voor meer informatie op contacta.nl Formulier : Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding Formulier 2: Standinrichting Formulier 3: Ophangen van materialen Formulier 4: Demovoertuig op het buitenterrein/demoruimte binnen Formulier 5: Exposantenkaarten/

Nadere informatie

I N S T I T U T. gegarandeerde huidverbetering

I N S T I T U T. gegarandeerde huidverbetering I N S T I T U T gegarandeerde huidverbetering I N S T I T U T EEN ANDER CONCEPT Institut Esthederm biedt u een andere visie op huidverzorging. Onze producten stimuleren en trainen de huideigen mechanismen,

Nadere informatie

Achternaam kind. Voorna(a)m(en) kind. Roepnaam kind. Adres. Postcode/woonplaats. Telefoonnummer Geheim J/N* Geboortedatum Geboorteplaats

Achternaam kind. Voorna(a)m(en) kind. Roepnaam kind. Adres. Postcode/woonplaats. Telefoonnummer Geheim J/N* Geboortedatum Geboorteplaats Inschrijfformulier Melkweg 42, 1251 PT Laren Telefoon: 035 533 43 55 Fax: 035 533 42 00 Email: info@obsdeploeg.nl Website: www.obsdeploeg.nl Contactgegevens Achternaam kind Voorna(a)m(en) kind Roepnaam

Nadere informatie

Domeinregistratie EuroNet Domeinnaam-overeenkomst formulier A GP001-19EUDEF001 DOMAIN/AANVR/A

Domeinregistratie EuroNet Domeinnaam-overeenkomst formulier A GP001-19EUDEF001 DOMAIN/AANVR/A Domeinregistratie EuroNet Domeinnaam-overeenkomst formulier A GP001-19EUDEF001 DOMAIN/AANVR/A Let op! Lees eerst de toelichting door. Vul in ieder geval alle verplichte velden (gemarkeerd met *) in, bij

Nadere informatie

Ergotherapie bij ouderen met dementie en hun mantelzorgers: het EDOMAH programma

Ergotherapie bij ouderen met dementie en hun mantelzorgers: het EDOMAH programma Ergotherapie bij ouderen met dementie en hun mantelzorgers: het EDOMAH programma De toepassing van de richtlijn Ergotherapie aan huis bij ouderen met dementie en hun mantelzorgers Post - HBO cursus 2012

Nadere informatie

WORKSHOP STEVIGER VERKOPEN Praktijkworkshop over het optimaliseren van het verkoopproces voor bedrijven in de technologiebranches

WORKSHOP STEVIGER VERKOPEN Praktijkworkshop over het optimaliseren van het verkoopproces voor bedrijven in de technologiebranches Inleiding Programma Aanmelden Route WORKSHOP STEVIGER VERKOPEN Praktijkworkshop over het optimaliseren van het verkoopproces voor bedrijven in de technologiebranches FHI organiseert op dinsdag 1 oktober

Nadere informatie

Bijlage 1 Instructie verpleegkundigen die familieleden en andere naasten om medewerking vragen aan het onderzoek Naasten op de Intensive Care

Bijlage 1 Instructie verpleegkundigen die familieleden en andere naasten om medewerking vragen aan het onderzoek Naasten op de Intensive Care Bijlage 1 Instructie verpleegkundigen die familieleden en andere naasten om medewerking vragen aan het onderzoek Naasten op de Intensive Care Oktober 2014 Vraag Wanneer informeer ik naasten? Welke personen

Nadere informatie

Openbare basisschool. De Hulst 15 5831 SC Boxmeer T: 0485-574462

Openbare basisschool. De Hulst 15 5831 SC Boxmeer T: 0485-574462 Inschrijfformulier Openbare basisschool De Hulst 15 5831 SC Boxmeer T: 0485-574462 Gegevens nieuwe leerling Familienaam: Roepnaam: Voornamen: Man Vrouw Geboorteplaats: Nationaliteit: Geloofsovertuiging:

Nadere informatie

Hoe kom ik aan nieuwe klanten? Maak uw eigen marktbewerkingsplan

Hoe kom ik aan nieuwe klanten? Maak uw eigen marktbewerkingsplan Inleiding Programma Aanmelden Route Hoe kom ik aan nieuwe klanten? U hebt mooie producten en diensten. En u wilt deze graag aan zoveel mogelijk organisaties aanbieden. Niet alleen aan bestaande relaties,

Nadere informatie

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor kinderen tot 12 jaar

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor kinderen tot 12 jaar Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor kinderen tot 12 jaar Geachte mevrouw, mijnheer, Wij willen u om toestemming vragen voor deelname van uw kind

Nadere informatie

Juni Sept Nov 19 22 10

Juni Sept Nov 19 22 10 BITSING Praktijkseminar door auteur, coach en grondlegger: Frans de Groot Gemiddelde waardering: 8,9 Juni Sept Nov 19 22 10 Voor het einde van de eerste ochtend was iedereen overtuigd. De Bitsing-methode

Nadere informatie

Handleiding Caren Sensire klanten en naasten

Handleiding Caren Sensire klanten en naasten Sensire klanten en naasten Inhoudsopgave Meerwaarde Caren voor klanten en naasten...3 Stap 1: https://sensire.carenzorgt.nl...3 Stap 2: Activeren van uw code op Caren...4 Stap 3: Aanmelden op Caren...5

Nadere informatie

Inschrijfformulier Het Plein

Inschrijfformulier Het Plein Inschrijfformulier Het Plein Beste geïnteresseerde, De verkoop van de woningen van Het Plein van Leiden van deelgebied Het Hart start vanaf zaterdag 13 juni 2015 om 12 uur. De inschrijving is compleet

Nadere informatie

Hebt u een klacht? Waar kunt u terecht als u niet tevreden bent?

Hebt u een klacht? Waar kunt u terecht als u niet tevreden bent? Hebt u een klacht? Waar kunt u terecht als u niet tevreden bent? In het Havenziekenhuis doen wij er alles aan om u tijdens uw verblijf in het ziekenhuis zo goed mogelijk te behandelen, te verzorgen en

Nadere informatie

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer.

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer. Inleiding Programma Aanmelden Route NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer. * Deze workshop sluit aan bij de eerder door FHI in samenwerking

Nadere informatie

Spreek tot de verbeelding

Spreek tot de verbeelding De beste training; spreken met PowerPoints Wegens succes!! Extra training op 20 september 2013 Unieke training pakt alle aspecten voor inspirerende presentaties Voor wie - Directeuren - Managers - Adviseurs

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer.

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer. Inleiding NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer. Programma Aanmelden Route Hoe kom ik aan nieuwe klanten? Maak uw eigen marktbewerkingsplan

Nadere informatie

Rehabilitatie in de praktijk

Rehabilitatie in de praktijk Rehabilitatie in de praktijk Voor jongvolwassenen met een psychotische stoornis Utrecht, 23 april 2008 Lectoraat Rehabilitatie Rehabilitatie in de praktijk Voor jongvolwassenen met een psychotische stoornis

Nadere informatie

Klachtenbehandeling bij zorgverzekeringen

Klachtenbehandeling bij zorgverzekeringen Klachtenbehandeling bij zorgverzekeringen Bent u ontevreden? Vertel het ons! Kijk voor meer informatie op www.prolife.nl/klachten Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u ontevreden over een beslissing

Nadere informatie

Itannex supportdesk. Alles wat u wilt weten over de. Uw Itannex support keuze. Hoe kunt u uw call melden? 1 / 6 v1.2 / 2015 Itannex BV

Itannex supportdesk. Alles wat u wilt weten over de. Uw Itannex support keuze. Hoe kunt u uw call melden? 1 / 6 v1.2 / 2015 Itannex BV Alles wat u wilt weten over de Itannex supportdesk Met haar technische kennis ondersteunt de Itannex supportdesk u om het optimale resultaat uit uw software investering te halen. Om gebruik te maken van

Nadere informatie

GoedGebruik Carrousel dagen 2011

GoedGebruik Carrousel dagen 2011 LOCOmotion organiseert in het kader van Zorg voor Beter de GoedGebruik Carrousel dagen 2011 7 juni Utrecht 16 juni Sliedrecht 21 juni Zwolle Elke dag een serie interessante en praktische workshops over

Nadere informatie

Dit voor-aanmeldingsformulier vragen wij u in te vullen om de benodigde gegevens van uw kind te verkrijgen.

Dit voor-aanmeldingsformulier vragen wij u in te vullen om de benodigde gegevens van uw kind te verkrijgen. Obs de Rietendakschool Laan van Chartroise 160 3552 EZ Utrecht tel (030) 244 86 57 directie@bsrietendak.nl TOELICHTING OP HET VOOR-AANMELDINGSFORMULIER Dit voor-aanmeldingsformulier vragen wij u in te

Nadere informatie

CURSUS INTERPRETATIE CARDIOPULMONALE INSPANNINGSTESTS (CPET) 20 Maart 2015, Houten

CURSUS INTERPRETATIE CARDIOPULMONALE INSPANNINGSTESTS (CPET) 20 Maart 2015, Houten CURSUS INTERPRETATIE CARDIOPULMONALE INSPANNINGSTESTS (CPET) 20 Maart 2015, Houten Voor Wie: Longfunctieanalisten, functiemedewerkers, (sport/bedrijfs)artsen, inspanningsfysiologen en andere geïnteresseerden.

Nadere informatie

Wijnkoperij Okhuysen. Sinds 1867. Okhuysen Wijncursus

Wijnkoperij Okhuysen. Sinds 1867. Okhuysen Wijncursus Wijnkoperij Okhuysen Sinds 1867 Okhuysen Wijncursus 2015 Informatie wijncursussen Al vele decennia organiseren wij allerlei educatieve proeverijen voor relaties en geïnteresseerden. Op veler verzoek hebben

Nadere informatie

Wijnkoperij Okhuysen. Sinds Okhuysen Wijncursus

Wijnkoperij Okhuysen. Sinds Okhuysen Wijncursus Wijnkoperij Okhuysen Sinds 1867 Okhuysen Wijncursus 2016 Informatie wijncursussen Al vele decennia organiseren wij allerlei educatieve proeverijen voor relaties en geïnteresseerden. Op veler verzoek hebben

Nadere informatie

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop opnieuw.

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop opnieuw. Inleiding Programma Aanmelden Route NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop opnieuw. Koude acquisitie Hoe krijg ik een afspraak bij een potentiële klant?

Nadere informatie

Aan de Fundagen zijn geen kosten verbonden, het enige dat wij u vragen is de kinderen op tijd te brengen en te halen.

Aan de Fundagen zijn geen kosten verbonden, het enige dat wij u vragen is de kinderen op tijd te brengen en te halen. Welkom! Welkom bij FunCare4Kids. In ons intakegesprek zijn de meeste punten al aan de orde geweest. Als u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op. Bij voorkeur per e-mail: fc4k@funcare4kids.nl

Nadere informatie

inspirerend & pakkend veelzijdig!

inspirerend & pakkend veelzijdig! inspirerend & pakkend veelzijdig! Mokrupak is een totaalleverancier voor verpakkingen en disposables en levert méér dan twintigduizend artikelen uit voorraad. Onze ervaren mensen en een uitgekiend logistiek

Nadere informatie

De Voorjaarsbeurs Oldambt

De Voorjaarsbeurs Oldambt 17, 18, 19 april 2015 Eextahal Scheemda De Voorjaarsbeurs Oldambt Wilt u zich als ondernemer presenteren bij een breed publiek? Meld u dan nu aan voor de voorjaarsbeurs Oldambt. In het voorjaar van 2015

Nadere informatie

Contract Awareness voor staf- en bureaumedewerkers

Contract Awareness voor staf- en bureaumedewerkers Workshop Contract Awareness voor staf- en bureaumedewerkers Succesvol voorbereiden, opstellen en bewaken van contractuele afspraken. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke

Nadere informatie

'Doe er nog maar een! Steeds meer jeugd raakt in coma door alcohol' NRC-Next, 26 november 2007

'Doe er nog maar een! Steeds meer jeugd raakt in coma door alcohol' NRC-Next, 26 november 2007 'Hollandse scholier drinkt het meest' NRC Handelsblad, 14 december 2004 'Nederlander drinkt meer, blowen is uit' De Volkskrant, 21 april 2004 'Steeds jonger, steeds meer' De Volkskrant, 8 december 2007

Nadere informatie

Kantoor Utrecht. NAW gegevens aanvrager. Geachte heer/mevrouw,

Kantoor Utrecht. NAW gegevens aanvrager. Geachte heer/mevrouw, Kantoor Utrecht Antwoordnummer 21440 6400 SL HEERLEN BelastingTelefoon 0800-0543 NAW gegevens aanvrager Datum 15 juli 2011 Uw kenmerk Betreft Jaaroverzicht kinderopvang 2010 Kenmerk TKG10

Nadere informatie

Klacht(en) afhandeling

Klacht(en) afhandeling 01-01-2015 Klachtenregeling versie: 01 Pagina 1 van 5 Klacht(en) afhandeling De Nieuwe Zorg 01-01-2015 Klachtenregeling versie: 01 Pagina 2 van 5 Algemeen Alle medewerkers van De Nieuwe Zorg doen hun best

Nadere informatie

ITIL Foundation, incl. examen

ITIL Foundation, incl. examen , inclusief het officiële APMG examen! Resultaat U kent de essentie van ITIL (IT Infrastructure Library ) U heeft kennis van de service lifecycle en de bijbehorende processen en functies U heeft inzicht

Nadere informatie

roject PlattelandImpuls Doe mee!

roject PlattelandImpuls Doe mee! roject PlattelandImpuls Doe mee! Het platteland bruist van de nieuwe initiatieven. Veel agrariërs zijn op hun bedrijf inmiddels gestart met boerenlogies, een camping, kinderopvang, verkoop van streekproducten

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Inleiding. Een bestelling plaatsen. Functies extra functionaliteiten. Belangrijk om te weten. Contactgegevens

INHOUDSOPGAVE. Inleiding. Een bestelling plaatsen. Functies extra functionaliteiten. Belangrijk om te weten. Contactgegevens www.jostenberg.nl INHOUDSOPGAVE Inleiding Een bestelling plaatsen Functies extra functionaliteiten Belangrijk om te weten Contactgegevens Klantregistratie Jos ten Berg BV Beste Bezoeker, Jos ten Berg is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL 2004. Netwerk Brandweervrouwen LEDENVERGADERING

NIEUWSBRIEF APRIL 2004. Netwerk Brandweervrouwen LEDENVERGADERING NIEUWSBRIEF APRIL 2004 Netwerk Brandweervrouwen LEDENVERGADERING We kunnen terugkijken op een goede ledenvergadering met zeer betrokken leden. In deze nieuwsbrief geven we een korte impressie van een aantal

Nadere informatie

Workshop. Complexe Onderhandelingen

Workshop. Complexe Onderhandelingen Workshop Complexe Onderhandelingen Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar worden overgenomen, vermenigvuldigd, gekopieerd, opgeslagen of

Nadere informatie

Handleiding voor vrijwilligers

Handleiding voor vrijwilligers Handleiding voor vrijwilligers Behorende bij vrijwilligersagenda.nl versie 1.0 Harald Tijink September 2014 Tijink IT Consultancy www.tijink.com 1. Introductie Vrijwilligersorganisaties organiseren vele

Nadere informatie

2kniptechnieken. Collection Compact Version. workshop. inhoud. programma. bestemd voor. bijzonderheden. model. kosten. datum. tijd.

2kniptechnieken. Collection Compact Version. workshop. inhoud. programma. bestemd voor. bijzonderheden. model. kosten. datum. tijd. na Collection Compact Version Het is inmiddels traditie geworden: de s van Lisap Milano, waarin zij hun nieuwe collectie tonen. Geïnspireerd door de catwalks en de straten van Parijs, Milaan, New York

Nadere informatie

24 november 2015 - Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Supereffectief werken volgens de nieuwste digitale technieken! www.infotraining.

24 november 2015 - Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Supereffectief werken volgens de nieuwste digitale technieken! www.infotraining. 24 november 2015 - Postillion Hotel Utrecht Bunnik Supereffectief werken volgens de nieuwste digitale technieken! www.infotraining.nl Digitaal werken geeft je vleugels! De digitale informatiestroom speelt

Nadere informatie

Projectmatig werken voor de secretaresse

Projectmatig werken voor de secretaresse Nationale Secretaresse Dag 2009 www.secretary.nl/officemanagement Schriftelijke cursus in vijf lessen met twee bijeenkomsten Startdatum 9 april 2009 Projectmatig werken voor de secretaresse Postzegel niet

Nadere informatie

Rijswijk. vmbo bb vmbo kb mavo lwoo. Brengt leren in beweging

Rijswijk. vmbo bb vmbo kb mavo lwoo. Brengt leren in beweging Rijswijk vmbo bb vmbo kb mavo lwoo Brengt leren in beweging Elke dag beginnen met bewegen Het nieuwe vmbo in Rijswijk Het Stanislascollege is een vernieuwende VMBO-school die draait om jou. Om wat je goed

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie