COORDINATOR COLLECTE HANDLEIDING NEXIOS COLLECTE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "COORDINATOR COLLECTE HANDLEIDING NEXIOS COLLECTE"

Transcriptie

1 COORDINATOR COLLECTE HANDLEIDING NEXIOS COLLECTE INHOUD: Inleiding Inloggen in Nexios Collecte Hoe navigeer ik in het systeem Nieuw wijkhoofd / collectant aanmaken Wijzig een coördinatiegebied Wijzig de gegevens van een wijkhoofd Verwijder een wijkhoofd Contact informatie Tips & Tricks

2 INLEIDING NEXIOS COLLECTE Nexios Collecte is het systeem dat door Alzheimer Nederland is gemaakt om coördinatoren en wijkhoofden beter te ondersteunen en een beter inzicht te krijgen in de groeimogelijkheden in de toekomst van het collecteren. Wij proberen onder andere via dit stappenplan een makkelijke manier te bieden om onze software op de juiste manier te gebruiken. Wij hopen dat de instructie duidelijk genoeg is en willen je bij voorbaat danken voor je inzet als coördinator.

3 INLOGGEN IN NEXIOS COLLECTE Stap 1: Start je internetbrowser - Je kunt inloggen met desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon via: Chrome / Firefox / Internet Explorer / Safari of andere browser. Stap 2: vul in de adresbalk de volgende URL in: collecte.alzheimer-nederland.nl (www of is niet noodzakelijk) Stap 3: druk op de enter toets van je toetsenbord. Je gaat dan naar het volgende scherm:

4 Stap 4: klik met de linker muisknop op Inloggen met eenmalige toegangslink. Stap 5: Vul je adres in (het mailadres dat bij ons bekend is) Stap 6: Klik op versturen Je ontvangt nu een met een toegangslink tot Nexios Collecte. Deze link is 15 minuten bruikbaar en kan niet een tweede keer gebruikt worden. Zou je weer opnieuw willen inloggen dan kan je weer gebruik maken van de eenmalige toegangslink (ga terug naar STAP 4). Stap 7: Ga naar je account, open de ontvangen en klik op de ontvangen link. (let op: het is mogelijk dat de verstuurde niet terug te vinden is in je Inbox / postvak IN maar dat deze automatisch naar de junkmail / spam / ongewenste map gaat)

5 Je komt dan op het volgende beginscherm. Je bent nu op de juiste manier ingelogd in de Nexios Collecte omgeving van Alzheimer Nederland.

6 HOE NAVIGEER IK DOOR HET SYSTEEM Vanaf de startpagina (eerste scherm na inloggen) zijn er twee mogelijkheden om bij de informatie te komen die gekoppeld is aan je functie als coördinator. Mogelijkheid 1: Klik links boven op het menu icoontje met de linkermuisknop. Klik vervolgens met de linker muisknop op Mijn coördinatiegebieden. Je komt nu in het Mijn coördinatiegebieden overzicht:

7 Klik met je linkermuisknop op het coördinatiegebied waar je de informatie van wilt zien en/of wijzigen. (Als coördinator is het mogelijk om meerdere coördinatiegebieden te hebben) Je bevindt je nu in het overzichtsscherm. Dit is je startpunt als je zaken in het coördinatiegebied gaat wijzigen/toevoegen. Kijk in de inhoud van deze handleiding voor de mogelijkheden. Terug naar inhoud

8 Mogelijkheid 2: Op de startpagina klik je met de linkermuisknop op bekijk het hele overzicht. Je komt nu in het Mijn coördinatiegebieden overzicht: Klik met je linkermuisknop op het coördinatiegebied waar je de informatie van wilt zien en/of wijzigen. (Als coördinator is het mogelijk om meerdere coördinatiegebieden te hebben) Je bevindt je nu in het overzichtsscherm. Dit is je startpunt als je zaken in het coördinatiegebied gaat wijzigen/toevoegen. Kijk in de inhoud van deze handleiding voor de mogelijkheden. Terug naar inhoud

9 NIEUW WIJKHOOFD / COLLECTANT AANMAKEN Ga naar het coördinatiegebied waar je een nieuw wijkhoofd wil toevoegen. (Dit wordt beschreven in HOE NAVIGEER IK DOOR HET SYSTEEM) Stap 1: Selecteer in het menu Collectevrijwilligers. Je krijgt nu een lijst met alle collectevrijwilligers. Stap 2: klik rechtsboven in het scherm met de linker muisknop op aanmaken.

10 Stap 3: Vul zoveel mogelijk velden in met de gevraagde informatie Let op: Gebruik (waar nodig) hoofdletters bij het invoeren van de velden Het is mogelijk om het veld invoerhulp te gebruiken. Je vult daar de volledige voor- en achternaam van de collectant in en drukt ter bevestiging op enter. Deze informatie zal dan direct en op de juiste manier zichtbaar worden binnen onderstaande velden.

11 Stap 4: Wil iemand naast wijkhoofd ook collectant zijn, dan bestaat er de mogelijkheid om dit gelijk toe te voegen (Alleen een collectant aanmaken is ook een mogelijkheid). Selecteer ja voor de gewenste optie(s). Stap 4: Na alles te hebben ingevuld klik onderaan het scherm met je linker muisknop op opslaan.

12 WIJZIG EEN COORDINATIEGEBIED Ga naar Mijn coördinatiegebied. (Dit wordt beschreven in HOE NAVIGEER IK DOOR HET SYSTEEM) Beginscherm: Stap 1: Klik met de linker muisknop op het coördinatiegebied dat je wilt wijzigen. Je komt dan in het volgende scherm:

13 Stap2 : klik bovenaan rechts op Tonen. Je krijgt het coördinatiegebied te zien en je kunt hier (in de oranje gebieden) aanpassingen gaan doen. Ga met je cursor over de gebieden en selecteer met je linker muisknop het gebied waar je een aanpassing wilt doen. Stap 3: Klik in het pop-up schermpje op Ga naar collectewijk.

14 Je komt dan in het scherm Collectewijk: Rechtsboven in het scherm staat nu een aantal opties: - Verwijderen: Hiermee verwijder je de collectewijk. - Tonen: Hier kun je de postcode gebieden zien met de betreffende informatie en zien waar de collectanten woonachtig zijn. - Wijzigen collectewijk: Hier kan je CBS-wijken aanpassen. (ga verder naar stap 4) - Wijzigen: Hier kun je een wijkhoofd toevoegen, wisselen of verwijderen. (ga verder naar stap 7) Stap 4: Klik op Wijzigen collectewijk: Je ziet nu een kaartje van de hele collectewijk. Dit kaartje is opgedeeld in CBSbuurten. Dit zijn de gebieden waar wijkhoofden hun stratenplannen maken. Om het gebied goed in kaart te krijgen, kun je de kaart vergroten/verkleinen door op + of - te klikken of door te scrollen met de muis.

15 Stap 5: - CBS-Buurt toevoegen: Klik op het kaartje in een blanco CBS-Buurt (blauw gebied op de kaart) en voeg deze toe door te klikken op Selecteren CBS Buurt - CBS-Buurt verwijderen: Klik op het kaartje in een groen CBS-Buurt vakje en verwijder deze door te klikken op Verwijderen CBS Buurt

16 Stap 6: Is je collectewijk compleet vergeet dit dan niet op te slaan door rechtsboven met de linker muisknop te klikken op opslaan. Op deze manier kan je meerdere collectewijken aanpassen. Ga terug naar stap 4 om een andere collectewijk aan te passen of ga verder naar stap 7 om een collectewijk van een ander wijkhoofd te voorzien. COLLECTEWIJK VAN EEN ANDER WIJKHOOFD VOORZIEN: Stap 7: Klik op Wijzigen: Stap 8: Wijzig de naam van de collectewijk en/of wissel de naam van het wijkhoofd door op het pijltje te klikken (op het onderstaande plaatje met een blauwe pijl aangegeven. Een wijkhoofd kan ook worden verwijderd via het prullenbak icoontje.

17 Stap 9: Als je een wijkhoofd verwijderd en dit zou de laatste koppeling zijn met een collecte wijk dan krijg je de vraag of de functie ook beëindigd moet worden voor deze persoon. Klik op het gewenste veld binnen dit keuze menu Stap 10: klik met de linkermuisknop op opslaan onderaan het scherm.

18 WIJZIG DE GEGEVENS EEN WIJKHOOFD Ga naar Mijn coördinatiegebied. (Dit wordt beschreven in HOE NAVIGEER IK DOOR HET SYSTEEM) Beginscherm: Stap 1: Klik met de linker muisknop op het coördinatiegebied dat je wilt wijzigen. Je komt dan in het volgende scherm:

19 Stap2 : klik op Collectevrijwilligers in het linker menu. Je komt dan in het overzicht met collectevrijwilligers. Stap 3: Klik met je linker muisknop op filters.

20 Stap 4: kies voor Collecte functie >> Wijkhoofd >> JA (zie onderstaand plaatje) Je krijgt nu onder aan de pagina de filter resultaten te zien. Afhankelijk van je scherm grootte kan het zijn dat je naar beneden moet scrollen om de resultaten zichtbaar te krijgen. Stap 5: klik met je linker muisknop op het wijkhoofd dat je wilt aanpassen.

21 Je komt dan in het volgende scherm:

22 Stap 6: Klik rechtsboven op Wijzigen. Stap 7: wijzig hier de gegevens van het wijkhoofd. Stap 9: Klik onderaan de pagina op opslaan.

23 VERWIJDER EEN WIJKHOOFD Het is niet mogelijk om als coördinator een wijkhoofd uit Nexios Collecte te verwijderen. Neem contact op met het collectebureau. (Een wijkhoofd loskoppelen van een collectewijk kan wel, ga naar WIJZIG EEN COORDINATIEGEBIED om dit uit te voeren).

24 CONTACT INFORMATIE Heb je vragen over het gebruik van Nexios Collecte neem dan contact op met: of bel met een medewerker van het collectebureau:

25 TIPS & TRICKS Nexios Collecte is een online applicatie die afhankelijk is van de snelheid van je internetverbinding thuis. We hebben daarom een aantal tips voor je om te kijken naar de mogelijke oorzaken van traag internet: - Meerdere gebruikers op je Wifi. Contoleer of er geen huisgenoten of gezinsleden gebruikmaken van je internetverbinding. - Verbinding of snelheid probleem bij je internetprovider. Controleer of er geen verstoring is in je woonwijk bij je provider - Luister je muziek op de achtergrond of ben je iets aan het downloaden. Let op dat je geen andere applicatie hebt draaien die je internetverbinding zou kunnen belasten. - Zit je te ver weg om een goed wifi-signaal te ontvangen. Let op dat je een sterk signaal hebt, muren, deuren en andere obstakels kunnen je signaal verstoren. - Gebruik een netwerkkabel voor een optimale internetverbinding.

WIJKHOOFD COLLECTE HANDLEIDING NEXIOS COLLECTE

WIJKHOOFD COLLECTE HANDLEIDING NEXIOS COLLECTE WIJKHOOFD COLLECTE HANDLEIDING NEXIOS COLLECTE INHOUD: Inleiding Inloggen in Nexios Collecte Hoe navigeer ik in het systeem Nieuwe collectant Maak of wijzig een stratenplan Collectant toevoegen aan stratenplan

Nadere informatie

Handleiding Plexus Portal

Handleiding Plexus Portal Handleiding Plexus Portal Update juni 2015 Belangrijke gegevens Het Collectebureau is bereikbaar tijdens kantoortijden via 033-3032661 (vanaf 29 juni 2015 tot eind november 2015) Of mail naar: collecte@alzheimer-nederland.nl

Nadere informatie

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken.

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken. Start je eigen team! Motiveer je medewerkers, collega s, sportmaatjes of vrienden om ook dementievriendelijk te worden door ze uit te nodigen om een gratis online training te volgen door middel van het

Nadere informatie

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging Handleiding Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging april 2014 Inhoud Inleiding... 3 Algemeen... 3 Hulpmiddelen... 4 Verkort stappenplan... 4 1 Andere gebruikers van FRS uitnodigen tot

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

Wat is itslearning..?

Wat is itslearning..? Wat is itslearning..? Met itslearning heb je via internet altijd toegang tot bijvoorbeeld je huiswerk, interessante informatie en studiewijzers. Ook kun je via itslearning communiceren, samenwerken met

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal

Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Hieronder vindt u een instructie voor het gebruik van Reisportaal van Connexxion Taxi Services. Reisportaal is een online service waarmee u heel eenvoudig

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

Instructie. SimPC Webmail. Algemene versie 1.1. Ga verder naar bladzijde 2

Instructie. SimPC Webmail. Algemene versie 1.1. Ga verder naar bladzijde 2 Instructie SimPC Webmail Algemene versie 1.1 Ga verder naar bladzijde 2 Stap 1 Algemeen overzicht van de webmail Eenmaal ingelogd, is het scherm van SimPC webmail verdeeld in verschillende onderdelen die

Nadere informatie

Handleiding Orderportaal Van Happen

Handleiding Orderportaal Van Happen Handleiding Orderportaal Van Happen Veilig mobiel 24/7 Inhoud Handleiding Orderportaal Van Happen... 1 01 Inloggen eerste gebruik... 2 02 Nieuwe opdracht aanmaken... 3 03 Nieuwe container plaatsen... 4

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN ZOVIE

HANDLEIDING MIJN ZOVIE HANDLEIDING MIJN ZOVIE Inhoud Welkom bij Zovie... 2 Laptop of telefoon... 2 Snelkoppeling op de telefoon instellen... 2 Inloggen... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Hoofdpagina... 5 Tijdschrijven... 5 Aantal

Nadere informatie

Handleiding GfK Digital Trends voor pc versie

Handleiding GfK Digital Trends voor pc versie Inhoud Handleiding GfK Digital Trends voor pc versie 16.2.5... 2 Voor deelname aan GfK Digital Trends voor pc is het volgende nodig... 2 Deel 1 Installatie voor alle Windows versies... 3 Stap 1 Downloaden...

Nadere informatie

Handleiding Muziek Online Zakelijk Versie april 2014

Handleiding Muziek Online Zakelijk Versie april 2014 Handleiding Muziek Online Zakelijk Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 2 Hoofdstuk 2. Gebruik en installatie 3 2.1 Benodigdheden 3 2.2 Inloggen 4 2.3 Muziek luisteren 6 2.4 Wachtwoord

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

EN MET OUTLOOK AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: BASISVAARDIGHEDEN

EN MET OUTLOOK AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: BASISVAARDIGHEDEN E-MAILEN MET OUTLOOK E-MAILEN MET OUTLOOK Op www.seniorenweb.nl vind je tips en tricks over het werken met Outlook. Op http://www.gratiscursus.be/outlook_2010/ staat een gratis cursus Outlook. Beide zijn

Nadere informatie

Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet!

Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet! Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet! In deze handleiding is beschreven: 1. Voor wie is deze handleiding? 2. Hoe log je de eerste keer in? 3. Wachtwoord kwijt? 4.

Nadere informatie

Contents. GfK Internet Monitor v3 1

Contents. GfK Internet Monitor v3 1 Contents Handleiding GfK Internet Monitor versie 15.4... 2 Deel 1 (Installatie voor alle Windows versies)... 3 Deel 2 (Inschakelen op alle browsers)... 6 Deel 3 (Pauzeknop)... 8 Deel 4 (Inschakelen extensie

Nadere informatie

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in.

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inloggen... 2 Inloggen... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Postvak IN... 4 Controleren op nieuwe E-mail... 4 Bericht schrijven... 5 Ontvangers toevoegen... 5 Antwoorden... 10

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Handleiding GfK Digital Trends voor pc versie 16.1

Handleiding GfK Digital Trends voor pc versie 16.1 Inhoud Handleiding GfK Digital Trends voor pc versie 16.1... 2 Voor deelname aan GfK Digital Trends voor pc is het volgende nodig... 2 Deel 1 Installatie voor alle Windows versies... 3 Stap 1 Downloaden...

Nadere informatie

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2 Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2 Een drietal zaken zijn van belang om direct na in ontvangst name van uw tablet te regelen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Schakel uw tablet

Nadere informatie

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders Handleiding Internet bestel Horesca Smulders 1 Inloggen: Om in te kunnen loggen hebt u een inlogcode nodig. Deze kunt u aanvragen/wordt verstrekt door Horesca Smulders. Toets in de adresbalk van uw internetbrowser

Nadere informatie

Gebruikershandleiding mail en agenda in Outlook Web App

Gebruikershandleiding mail en agenda in Outlook Web App Inhoudsopgave Inleiding... 2 Inloggen OWA... 3 Mail ontvangen/bekijken... 6 Mail versturen... 9 Afspraak in agenda plaatsen... 12 Agenda s openen... 13 Mail installeren op jouw mobiele apparaat... 14 Inleiding

Nadere informatie

Handleiding IGJ Rijkscloud

Handleiding IGJ Rijkscloud Handleiding IGJ Rijkscloud Veilig documenten versturen naar en ontvangen van de inspectie IGJ Rijkscloud Voor het veilig en gratis elektronisch uitwisselen van vertrouwelijke documenten met de Inspectie

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Blokroosters aanmaken op de website

Blokroosters aanmaken op de website Blokroosters aanmaken op de website Stap 1: inloggen 1. Open de website via uw webbrowser: liefst Firefox (download op http://www.mozilla.org/nl/firefox/new/). Internet Explorer, Edge, Safari, en Chrome,

Nadere informatie

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder:

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder: Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van websites kan worden ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS). De websites van Muismedia

Nadere informatie

HANDLEIDING scoolfolio OUDER

HANDLEIDING scoolfolio OUDER HANDLEIDING Inleiding Hoofdmenu pagina 3 Het portfolio pagina 5 Mappen aanmaken pagina 6 Bestanden toevoegen aan het portfolio pagina 7 Een foto bestand bekijken pagina 9 Een niet-foto bestand bekijken

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing om de nieuwspagina van uw peuterspeelzaal online aan te kunnen passen. Hiervoor heeft u een internetverbinding nodig!

Gebruiksaanwijzing om de nieuwspagina van uw peuterspeelzaal online aan te kunnen passen. Hiervoor heeft u een internetverbinding nodig! Gebruiksaanwijzing om de nieuwspagina van uw peuterspeelzaal online aan te kunnen passen. Hiervoor heeft u een internetverbinding nodig! Hoe gaat u te werk? 1. Start de website op www.psz- steenwijkerland.nl

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE

HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE ICT SFEVERGEM 2012 1 Inhoudstafel 1 Inhoudstafel... 2 2 Werkwijze... 3 3 Minimale vereisten... 3 4 Inloggen op de site... 4 4.1 Surf naar de link ouder.sfevergem.be... 4

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Nettie Account aanmaken (van uit link)...4. Nettie opzetten voor eerste gebruik...6. Een groep aanmaken binnen Nettie...9

Nettie Account aanmaken (van uit  link)...4. Nettie opzetten voor eerste gebruik...6. Een groep aanmaken binnen Nettie...9 Inhoudsopgave Applicatie Installeren... 2-3 Nettie Account aanmaken (van uit email link)...4 Nettie opzetten voor eerste gebruik...6 Een groep aanmaken binnen Nettie...9 Nettie Goedendag opzetten... 10

Nadere informatie

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Gebruik handleiding 103: Deze handleiding is bestemd voor wijkhoofden en Vrienden die gegevens gaan verwerken en bewerken in een wijk binnen een

Nadere informatie

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Januari 2016 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Onthouden inloggegevens op computer... 5 Wachtwoord

Nadere informatie

HANDLEIDING ZORGAANBIEDERS, LANDELIJK IMPLANTATENREGISTER FASE 2

HANDLEIDING ZORGAANBIEDERS, LANDELIJK IMPLANTATENREGISTER FASE 2 HANDLEIDING ZORGAANBIEDERS, LANDELIJK IMPLANTATENREGISTER FASE 2 Inhoud 1. Inloggen met UZI pas... 3 1.1 Inlogproces... 3 1.2 Gegevens zorgaanbieder toevoegen... 5 1.3 Gegevens zorgaanbieder wijzigen...

Nadere informatie

Handleiding. NDFF-invoer. voor alle NDFF-portalen en Telmee

Handleiding. NDFF-invoer. voor alle NDFF-portalen en Telmee Handleiding NDFF-invoer voor alle NDFF-portalen en Telmee Auteur: Serviceteam NDFF Versie oktober 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Vereisten voor het gebruik... 2 3. Installatie... 2 4. Voor u gaat

Nadere informatie

HANDLEIDING PARKEERVERGUNNING BEWONERS RAVENSTEIN

HANDLEIDING PARKEERVERGUNNING BEWONERS RAVENSTEIN HANDLEIDING PARKEERVERGUNNING BEWONERS RAVENSTEIN Deze handleiding heeft u alleen nodig als u twee kentekens op uw parkeervergunning heeft staan. Heeft u een bewonersvergunning voor Ravenstein en heeft

Nadere informatie

Handleiding: CitrixReceiver installeren voor thuisgebruik.

Handleiding: CitrixReceiver installeren voor thuisgebruik. Handleiding: CitrixReceiver installeren voor thuisgebruik. Deze handleiding is gemaakt om een privé pc geschikt te maken om op het netwerk van MEE te kunnen werken. Zodra het met de onderstaande stappen

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE

HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE ICT SFEVERGEM 2014 1 Inhoudstafel 1 Inhoudstafel...2 2 Werkwijze...3 3 Minimale vereisten...3 4 Inloggen op de site...4 4.1 Surf naar de link ouder.sfevergem.be...4 5 Wachtwoord

Nadere informatie

Inloggen Als u zich al eerder heeft aangemeld gaat u naar: https://rbs2web.connexxion.nl U ziet dan het volgende inlogscherm:

Inloggen Als u zich al eerder heeft aangemeld gaat u naar: https://rbs2web.connexxion.nl U ziet dan het volgende inlogscherm: Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Hieronder vindt u een instructie voor het gebruik van Reisportaal van Connexxion Taxi Services. Reisportaal is een online service waarmee u heel eenvoudig

Nadere informatie

Picnic handleiding voor beginners

Picnic handleiding voor beginners Picnic handleiding voor beginners Introductie Picnic is een webapplicatie waarmee je databasetoepassingen kunt maken, wijzigen en gebruiken in je webbrowser. Je hoeft daarvoor alleen maar formulieren te

Nadere informatie

Het instellen van je eigen laptop

Het instellen van je eigen laptop Het instellen van je eigen laptop 2018 2019 Inhoud Inleiding... 2 Windows instellen en account aanmaken... 3 OneDrive Instellen... 11 OneDrive koppelen aan Office... 14 Deze handleiding is van toepassing

Nadere informatie

5. Een nieuw grijs blok onderaan plaatsen

5. Een nieuw grijs blok onderaan plaatsen 5. Een nieuw grijs blok onderaan plaatsen Onderstaande instructie is geschreven om een nieuwe grijze footer onder aan je site te maken. Deze footers kun je makkelijk gebruiken om mensen naar een bepaald

Nadere informatie

Helpdesk Handleiding digitaal groeidocument. Versie september Powered by Parantion

Helpdesk Handleiding digitaal groeidocument. Versie september Powered by Parantion Helpdesk groeidocument@swvamsterdamdiemen.nl Handleiding digitaal groeidocument Versie september 2018 Powered by Parantion In deze handleiding Inloggen 3 Overzichtsscherm 4 Nieuwe leerling toevoegen (overhalen

Nadere informatie

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net Beste ROB-Net gebruiker, Eerder hebben wij u geïnformeerd over het nieuwe eigen inlogportaal van ROB-Net, te vinden op https://login.rob-net.nl. Dit inlogportaal is voor de gebruikers van ROB-Net gratis.

Nadere informatie

Handleiding Portavita Antistolling Digitaal Logboek 3.1.0

Handleiding Portavita Antistolling Digitaal Logboek 3.1.0 Handleiding Portavita Antistolling Digitaal Logboek 3.1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Conformiteitsverklaring... 2 Inleiding... 3 Handleiding en instructievideo's... 4 Inloggen... 5 Uw gebruikersnaam...

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE MONITOR SOCIAAL DOMEIN HANDLEIDING RUIMTE VOOR TOELICHTING

GEMEENTELIJKE MONITOR SOCIAAL DOMEIN HANDLEIDING RUIMTE VOOR TOELICHTING GEMEENTELIJKE MONITOR SOCIAAL DOMEIN HANDLEIDING RUIMTE VOOR TOELICHTING Versie april 2019 Over deze handleiding Deze handleiding wordt beheerd en ge-update door VNG Realisatie. U vindt de laatste versie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Het Givt-dashboard. Versie 1.1

Gebruikershandleiding Het Givt-dashboard. Versie 1.1 Gebruikershandleiding Het Givt-dashboard Versie 1.1 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 1.0 Inleiding 3 1.1 Over deze gebruikershandleiding 3 1.2 Over het Givt-dashboard 3 2.0 Starten met het Givt-dashboard

Nadere informatie

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor medewerker

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor medewerker Online urenportal Gebruikershandleiding voor medewerker Versie: 1.0/2015 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Uitgangspunt van deze handleiding... 3 Minimale eisen bij gebruik van de webportal... 3 Ondersteuning/support...

Nadere informatie

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers De DB Alerts app voor Android is volledig vernieuwd. Naast de bekende functionaliteiten uit de vorige versie (bekijken van waarnemingen en het invoeren

Nadere informatie

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten Werkinstructie voor vreemdelingenadvocaten Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 3 2 Een nieuw verzoek indienen... 7 3 Terugkeren naar startpagina...13 4 Lopende zaken...14 5 Zaak inzien...15

Nadere informatie

fotofabriek.nl Handleiding software downloaden & installeren

fotofabriek.nl Handleiding software downloaden & installeren fotofabriek.nl Handleiding software downloaden & installeren DOWNLOADEN Kies je besturingsysteem (windows of mac) en klik op downloaden. Het downloaden start automatisch en het installatiebestand kun je

Nadere informatie

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten MijnOffice365 Beheerdershandleiding Inhoud Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft Office 365-account

Nadere informatie

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder.

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. Inleiding Voor u ligt een bundel met snelkaarten. In iedere snelkaart vindt u stap-voor-stap instructies, bijvoorbeeld om in te loggen op Talent & Salaris. Op de volgende pagina is een inhoudsopgave van

Nadere informatie

Handleiding werknemer urenportal

Handleiding werknemer urenportal Inleiding urenregistratie Voor het registreren van uren via de urenportal volgt hieronder een instructie. Door middel van je internetbrowser kun je gebruik maken van de urenportal via: toponline.nocore.nl

Nadere informatie

Handleiding Zarafa Webapp. The Best Open Source Email & Collaboration Software

Handleiding Zarafa Webapp. The Best Open Source Email & Collaboration Software Handleiding Zarafa Webapp The Best Open Source Email & Collaboration Software Door: Campai BV Tel. : 079-3637050 Tel. Support: 079-3637051 Gemaakt op: 22-03- 2013 Inhoud 1. Inloggen... 3 2. Settings (instellingen)...

Nadere informatie

Met deze quickstart gids kunt u gemakkelijk en snel uw eerste kandidaat en sessie in het ITS systeem aanmaken.

Met deze quickstart gids kunt u gemakkelijk en snel uw eerste kandidaat en sessie in het ITS systeem aanmaken. Quickstart gids ITS Met deze quickstart gids kunt u gemakkelijk en snel uw eerste kandidaat en sessie in het ITS systeem aanmaken. Samenvatting Deze quickstart leidt u door het volgende proces : 1. Inloggen

Nadere informatie

Kaart maken met Google Maps

Kaart maken met Google Maps Kaart maken met Google Maps Open https://mapsengine.google.com/map/ en log in met je Google account. Klik op 'Nieuwe kaart maken'. Page 1 Je kaart een naam geven Klik op 'Naamloze kaart' linksboven. Een

Nadere informatie

SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad

SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad Inhoudstafel A. Aanmelden 2 B. Profiel en wachtwoord aanpassen 3 C. Smartschool via e-mail 4 D. Startpagina 5 E. Berichten lezen, opmaken, verzenden 6 F. Lessenrooster

Nadere informatie

MijnOffice365 Beheerdershandleiding.

MijnOffice365 Beheerdershandleiding. MijnOffice365 Beheerdershandleiding. Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. 1504046-2662 Inhoud. Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft

Nadere informatie

1. Een tekst aanpassen op je winkelsite

1. Een tekst aanpassen op je winkelsite 1. Een tekst aanpassen op je winkelsite Let op: onderstaande onderdelen van je site vormen een uitzondering op deze instructie. Voor deze pagina s/onderdelen vind je een aparte instructie. UITZONDERINGEN:

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts drie stappen eenvoudig tegen een lager tarief parkeren. De app bereikt u via een internetbrowser op uw PC, smartphone of tablet.

Nadere informatie

Helpdesk Handleiding digitaal groeidocument. Versie januari Powered by Parantion

Helpdesk Handleiding digitaal groeidocument. Versie januari Powered by Parantion Helpdesk groeidocument@swvamsterdamdiemen.nl Handleiding digitaal groeidocument Versie januari 2019 Powered by Parantion In deze handleiding Inloggen 3 Overzichtsscherm 4 Nieuwe leerling toevoegen (overhalen

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Handleiding instellen Wifi en beveiliging Omnik omvormers

Handleiding instellen Wifi en beveiliging Omnik omvormers Handleiding instellen Wifi en beveiliging Omnik omvormers Stappenplan voor het wijzigen van jouw inloggegevens voor de Omnik omvormer en het beveiligen van het AP_Netwerk Stap 1: Verbinding maken Microsoft

Nadere informatie

Handleiding Order2Cash

Handleiding Order2Cash Handleiding Order2Cash Inhoud Order2Cash...3 Persoonlijke online omgeving...3 Geen account...4 Inloggen...5 Koppelen / Ontkoppelen...6 2 Order2Cash Uw facturen ontvangt u digitaal via Order2Cash. Binnen

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

AAN DE SLAG. Datum: Versie: 0.2

AAN DE SLAG. Datum: Versie: 0.2 AAN DE SLAG BASIS Auteur: Roy Boers Datum: 29-9-2009 Pagina s: 9 pagina s Versie: 0.2 Status: Definitief i Inhoudsopgave Inleiding... 3 Begin... 4 Inloggen... 5 Schermuitleg... 6 Persoonlijke instellingen...

Nadere informatie

Inhoud. Instructie Taken uitvoeren in het Supplier Portal. Handleiding Vendorlink

Inhoud. Instructie Taken uitvoeren in het Supplier Portal. Handleiding Vendorlink Handleiding Vendorlink Inhoud Quick reference card: Inloggen op het Supplier Portal... 2 Stap 1: Een wachtwoord instellen... 3 Stap 2: Inloggen op het Supplier Portal... 5 Quick reference card:... 6 Stap

Nadere informatie

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Inloggen Ga via uw internetbrowser (bij voorkeur Google Chrome of firefox) naar www.servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl/typo3 U ziet vervolgens

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://zorgcirkel.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

Via methodewebsite www w.emma.eisma.nl of de ELO van de school

Via methodewebsite www w.emma.eisma.nl of de ELO van de school Via methodewebsite www.emma.eisma.nl of de ELO van de school Veelgestelde vragen rondom de online leerlingomgeving Veelgestelde vragen rondom de online leerlingomgeving (Station, Library en Route 2F) servicedesk@eisma.nl

Nadere informatie

WerkPortfolio. Stap voor stap handleiding. Digitale boekentas

WerkPortfolio. Stap voor stap handleiding. Digitale boekentas WerkPortfolio Stap voor stap handleiding Digitale boekentas Update april 2017 Inhoudsopgave Account Aanmaken van een account...01 02 Toevoegen van digitale lesmaterialen...03 04 Digitale boekentas Openen

Nadere informatie

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Outlook Web App 2010 - CLOUD Versie: 22 oktober 2012 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web App 2010 - CLOUD Voorblad Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Inloggen...4

Nadere informatie

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Externe toegang met ESET Secure Authentication Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:... 1 Inleiding:... 2 Stap 1: Download eenmalig Eset Secure Authentication op uw smartphone...

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK ~ 1 ~

HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK ~ 1 ~ HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK ~ 1 ~ Inleiding Voor iedereen die maandelijks salaris ontvangt is de salarisstrook digitaal beschikbaar. De salarisstroken staan elke maand de dag van de betaaldatum

Nadere informatie

Mocht het systeem niet goed werken, kunt u overwegen over te stappen naar een andere internetbrowser bijvoorbeeld google CHROME.

Mocht het systeem niet goed werken, kunt u overwegen over te stappen naar een andere internetbrowser bijvoorbeeld google CHROME. Stappenplan voor het registreren van een cursus in MyERC en CoSy Mocht het systeem niet goed werken, kunt u overwegen over te stappen naar een andere internetbrowser bijvoorbeeld google CHROME. Stap 1

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Vertaalplatform

Gebruikershandleiding Vertaalplatform Gebruikershandleiding Vertaalplatform Context Talen, 2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Gebruikershandleiding Vertaalplatform Context Talen... 1 Inloggen... 1 Browsers... 1 Wachtwoord wijzigen... 2

Nadere informatie

2) Klik op Artikelbeheer: of op Artikelen in Inhoud in de balk bovenaan: Zoek het artikel op dat je wilt veranderen:

2) Klik op Artikelbeheer: of op Artikelen in Inhoud in de balk bovenaan: Zoek het artikel op dat je wilt veranderen: 1) Type in de adresbalk achter http://www.plaats.amnesty.nl een slash (/) en het woord administrator à http://www.daarhuizen.amnesty.nl/administrator, vul de inloggegevens in en klik op Enter op je toetsenbord.

Nadere informatie

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van Muismedia websites wordt ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS): de ContentPublisher.

Nadere informatie

Inhoud. Handleiding Dododent. Beste tandarts of praktijkmanager,

Inhoud. Handleiding Dododent. Beste tandarts of praktijkmanager, Handleiding Dododent Beste tandarts of praktijkmanager, Hartelijk dank voor de aanschaf van een website bij Dodoworks. Hieronder volgt een uitgebreide handleiding van het Dododent systeem waarmee de website

Nadere informatie

Instructie Inloggen op Mijn a.s.r. Bank

Instructie Inloggen op Mijn a.s.r. Bank Instructie Inloggen op Mijn a.s.r. Bank Problemen met inloggen? Wij helpen u graag! Stappenplan inloggen Stap 1: Ga naar www.asr.nl Stap 2: Klik rechts bovenin het scherm op de tekst inloggen. Stap 3:

Nadere informatie

Handleiding VU Webmail (Outlook Web App) december 2010

Handleiding VU Webmail (Outlook Web App) december 2010 Vrije Universiteit Amsterdam Universitair Centrum IT Handleiding VU Webmail (Outlook Web App) december 2010 Deze handleiding beschrijft hoe u toegang krijgt tot VU Webmail en hoe u deze kunt configureren.

Nadere informatie

References. Handleiding. Intelly B.V. Aan de slag (basis)

References. Handleiding. Intelly B.V. Aan de slag (basis) Intelly B.V. Handleiding Aan de slag (basis) References Project : 17V12216 v1.0 Intelly B.V. Datum : 27 juli 2017 Laagveld 1 Auteur : Jenna Geraets 6014 DD ITTERVOORT Organisatie : Intelly B.V. Tel: +31(0)88

Nadere informatie

Handleiding. Mijn Snijtech

Handleiding. Mijn Snijtech Handleiding Mijn Snijtech Versie: 1.0 Datum: 11/01/2017 Auteur: Jorrit Terpstra Inhoudsopgave 1. Toegang tot Mijn Snijtech... 3 1.1. E-mail voor toegang... 3 1.2. Uw persoonlijke wachtwoord kiezen... 4

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Installatie Citrix receiver... 3 Instellen Microsoft Internet Explorer... 5 Inloggen op Citrix en Vero... 10

INHOUDSOPGAVE Installatie Citrix receiver... 3 Instellen Microsoft Internet Explorer... 5 Inloggen op Citrix en Vero... 10 Procedure installatie Citrix voor Windows (Microsoft) INHOUDSOPGAVE Installatie Citrix receiver... 3 Instellen Microsoft Internet Explorer... 5 Inloggen op Citrix en Vero... 10 2 Installatie Citrix receiver

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven leden

Handleiding online inschrijven leden Handleiding online inschrijven leden Gent l 1 juni 2018 Deze applicatie werd ontwikkeld voor recentere browsers (bv. Internet Explorer 9) Indien u problemen hebt tijdens het inschrijfproces, is het aan

Nadere informatie

Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail. Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1

Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail. Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1 Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Aan de slag met Outlook Web App... 3 Overzicht instellingen... 3 Vereisten...

Nadere informatie

Beginners Handleiding Eerste versie. Ronnie Schuurbiers Stijn Vermeulen

Beginners Handleiding Eerste versie. Ronnie Schuurbiers Stijn Vermeulen Beginners Handleiding Eerste versie Ronnie Schuurbiers Stijn Vermeulen Inhoudsopgave: Beginnen en inloggen... 3 Site instellingen wijzigen.... 5 Een thema kiezen.... 6 Tekstblokken toevoegen, wijzigen

Nadere informatie

Ontdek. Mijn Bibliotheek

Ontdek. Mijn Bibliotheek Ontdek Mijn Bibliotheek 1 Registreer je op Mijn Bibliotheek Goed om weten! Voordat je enthousiast te werk gaat is het goed om dit te weten: De toepassing Mijn Bibliotheek wordt ondersteund door volgende

Nadere informatie

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders Handleiding NZa-portaal voor zorgaanbieders Versie 1, 30 maart 2011 Inhoud 1. Starten 3 2. Algemene zorgaanbiederspagina 5 3. Download NZa-bestanden 6 4. Individuele zorgaanbiederspagina 7 5. Downloaden

Nadere informatie

Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris

Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris 8 februari 2011 Versie 4.0 Multitask ICT bv, Den Haag, Nederland. Alle rechten voorbehouden. Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4

Nadere informatie

SSO handleiding. Inhoudsopgave

SSO handleiding. Inhoudsopgave SSO handleiding Inhoudsopgave Inloggen... 2 Wachtwoord vergeten... 2 Eenmaal ingelogd... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Uitloggen... 3 E-learning... 3 RIEsicotoer... 4 Leerlingen... 4 Overzicht leerlingen...

Nadere informatie

Handleiding Webviewer Radiologie

Handleiding Webviewer Radiologie Handleiding Webviewer Radiologie Versie 1.0 01/05/2013 Jan Yperman Ziekenhuis - Amaron bvba Inhoudstafel Inhoudstafel... 2 Aanmelden als arts met login... 3 Aanmelden als patiënt... 5 Functionaliteiten

Nadere informatie

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Maart 2014 bijgewerkt mei 2014 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Mijn AGC... 3 Het ledenportaal... 3 Onthouden inloggegevens

Nadere informatie

Leerlingevaluatie via de website van de academie

Leerlingevaluatie via de website van de academie Leerlingevaluatie via de website van de academie 1. Open de website van de academie via uw webbrowser (Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome, etc. ), of door hier te klikken. Met oudere versie van

Nadere informatie

Office 365: een beknopte handleiding

Office 365: een beknopte handleiding Office 365: een beknopte handleiding 1. Inloggen op de portal van de school: http://webmail.schoolhulshout.be 2. Hierna kom je op de hoofdpagina van je office365 omgeving. 3. Links in de bovenhoek heb

Nadere informatie