Handleiding. Mijn Snijtech

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding. Mijn Snijtech"

Transcriptie

1 Handleiding Mijn Snijtech Versie: 1.0 Datum: 11/01/2017 Auteur: Jorrit Terpstra

2 Inhoudsopgave 1. Toegang tot Mijn Snijtech voor toegang Uw persoonlijke wachtwoord kiezen Wachtwoord vergeten adres ingeven Wachtwoord opvragen mislukt Wachtwoord opvragen gelukt Inloggen Mijn Snijtech Nieuws Nieuwsbericht openen Terug naar Mijn Snijtech Foto s Fotoalbum openen Diavoorstelling weergeven Navigeren Diavoorstelling sluiten Terug naar Mijn Snijtech Documenten Document openen Terug naar Mijn Snijtech... 15

3 1. Toegang tot Mijn Snijtech voor toegang Voor toegang tot Mijn Snijtech heeft u een adres en een persoonlijk gekozen wachtwoord nodig. Het uitgeven van de voor toegang tot Mijn Snijtech wordt beheerd door P&O. Indien uw adres bekend is krijgt u een voor het kiezen van uw persoonlijke wachtwoord. De die u krijgt voor het kiezen van u persoonlijke wachtwoord is vergelijkbaar (afhankelijk van uw programma) met onderstaand voorbeeld: Om uw persoonlijke wachtwoord te kiezen klikt u op de link in de en gaat u verder met stap 1.2. Uw persoonlijke wachtwoord kiezen NB: Bovenstaande krijgt u ook als u uw wachtwoord wilt herstellen (zie stap 1.3. Wachtwoord vergeten )

4 1.2. Uw persoonlijke wachtwoord kiezen Door op de link in de (stap 1.1.) te klikken wordt u automatisch doorverwezen naar onderstaande pagina. In bovenstaande pagina kiest u uw persoonlijke wachtwoord (minimaal 8 karakters) en bevestigd deze door hetzelfde wachtwoord nogmaals in te voeren. Vervolgens klikt u op Opslaan om uw persoonlijke wachtwoord bevestigen. NB: Als de rand van 1 van de velden waar u uw wachtwoord in heeft gevuld rood oplicht, dient u uw invoer te controleren. Het kan zijn dat uw wachtwoord minder dan 8 karakters lang is of dat u uw wachtwoord niet in beide velden hetzelfde is.

5 Als bij het ingeven van uw persoonlijke wachtwoord aan de geldende criteria is voldaan en uw persoonlijke wachtwoord correct is opgeslagen, krijgt u onderstaande bevestiging: U bent nu in staat om in te kunnen loggen op Mijn Snijtech. Door op Inloggen te klikken kunt u inloggen met uw adres en persoonlijke wachtwoord zoals beschreven in stap 2. Inloggen.

6 1.3. Wachtwoord vergeten Als u niet kunt inloggen op Mijn Snijtech of als u uw persoonlijke wachtwoord bent vergeten, kunt u deze herstellen met behulp van uw adres adres ingeven Om uw wachtwoord te herstellen gaat u naar en klikt u rechtsboven op de knop Wachtwoord vergeten, zie onderstaand voorbeeld: Onderstaande pagina wordt weergegeven: Voer bij het veld adres uw adres in. Dit is het adres dat u heeft opgegeven bij P&O en waarop u de in stap 1. Toegang tot Mijn Snijtech heeft ontvangen. Klik vervolgens op Wachtwoord opvragen om een te ontvangen om uw persoonlijke wachtwoord opnieuw te kiezen.

7 Wachtwoord opvragen mislukt Als het opvragen van het wachtwoord is mislukt, ontvangt u onderstaande melding. Indien u niet melding krijgt kunt u doorgaan naar stap Wachtwoord opvragen gelukt. Klik op de knop Opnieuw proberen om terug te gaan naar de vorige pagina voor het invullen van uw adres. Controleer of u het adres goed heeft gespeld en of u het juiste adres heeft ingevoerd. Herhaal de stap adres ingeven.

8 Wachtwoord opvragen gelukt Als het opvragen van het wachtwoord geslaagd is krijgt u onderstaande melding. U heeft nu een e- mail ontvangen op het adres dat u ingevoerd hebt. NB: Het kan voorkomen dat uw programma de als ongewenst ziet. Hiervoor dient u, indien aanwezig, uw Ongewenste map te controleren. Hoe u uw nieuwe persoonlijke wachtwoord kiest, leest u in stap voor toegang. Door op Inloggen te klikken kunt u op Mijn Snijtech inloggen, wat verder is beschreven in stap 2. Inloggen.

9 2. Inloggen Om de inhoud van Mijn Snijtech te bekijken gaat u naar U krijgt onderstaande pagina te zien, waarbij u moet inloggen. 1. Voer bij het veld adres uw adres in. Dit is het adres dat u heeft opgegeven bij P&O en waarop u de in stap 1. Toegang tot Mijn Snijtech heeft ontvangen. 2. Voer bij het veld Wachtwoord uw persoonlijk gekozen wachtwoord in. Indien u uw wachtwoord niet meer weet kunt u in stap 1.3. Wachtwoord vergeten lezen hoe u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen. 3. Als u de beide velden ( adres + wachtwoord) heeft ingevuld, klikt u op Inloggen. NB: Indien de ingevoerde combinatie van adres en wachtwoord niet correct is, ontvangt u in dit zelfde venster een melding. Controleer in dit geval of de ingevoerde gegevens juist zijn en probeer opnieuw in te loggen door op de knop Inloggen te klikken. Mocht u er van overtuigd zijn uw gegevens correct ingevuld te hebben, kunt u het beste uw wachtwoord herstellen zoals in stap 1.3. Wachtwoord vergeten te lezen is.

10 3. Mijn Snijtech Indien u succesvol ingelogd bent wordt de onderstaande pagina weergegeven. De informatie is opgedeeld in 3 onderdelen: Nieuws (L), Foto s (M) en Documenten (R). De verschillende onderdelen van Mijn Snijtech worden hier verder toegelicht.

11 3.1. Nieuws Onder het kopje Nieuws vindt u verkorte versie van de actualiteiten gesorteerd op datum Nieuwsbericht openen Door op de titel of dubbele pijl naar rechts te klikken wordt de volledige versie van het nieuwsbericht getoond. Na het klikken op de titel of de pijl ernaast wordt het volledige nieuwsbericht weergegeven: Terug naar Mijn Snijtech Door op de dubbele pijl naar links te klikken gaat u terug naar de startpagina.

12 3.2. Foto s Onder het kopje Foto s vindt u de verschillende fotoalbums Fotoalbum openen Door op de titel of dubbele pijl naar rechts te klikken wordt het volledige fotoalbum getoond. Na het klikken op de titel of de pijl ernaast wordt het volledige fotoalbum weergegeven:

13 Diavoorstelling weergeven Door op een van de foto s in het album te klikken wordt een diavoorstelling van de aanwezige foto s weergegeven: Navigeren U kunt met behulp van de onderstaande knoppen (zichtbaar links en rechts op de foto), of met behulp van de pijl naar links en rechts op uw toetsenbord navigeren Diavoorstelling sluiten U kunt de diavoorstelling sluiten door rechtsboven op de knop Sluiten te klikken of te drukken op de Esc toets (linksboven) op uw toetsenbord.

14 Terug naar Mijn Snijtech Door op de dubbele pijl naar links te klikken gaat u terug naar de startpagina.

15 3.3. Documenten Onder het kopje Documenten vindt u alle relevante documenten onderverdeeld per categorie Document openen Door op de titel of dubbele pijl naar rechts te klikken wordt het document getoond. Na het klikken op de titel of de pijl ernaast wordt het volledige document weergegeven: Indien u het document liever in een nieuw tabblad in uw browser bekijkt, klik u op de tekst hier zoals hieronder is weergegeven: NB: De beschikbare mogelijkheden (downloaden, afdrukken, in- en uitzoomen, etc.) verschillen per browser Terug naar Mijn Snijtech Door op de dubbele pijl naar links te klikken gaat u terug naar de startpagina.

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding Kaderledenwebsite gebruikershandleiding In deze handleiding wordt uitgelegd op welke manier kaderleden gebruik kunnen maken van de kaderwebsite van FNV Bouw. Inleiding Door in de webbrowser naar https://kaderleden.fnvbouw.nl

Nadere informatie

Handleiding voor het herstellen van uw ouderaccount voor toegang Magister / ouderportaal

Handleiding voor het herstellen van uw ouderaccount voor toegang Magister / ouderportaal Handleiding voor het herstellen van uw ouderaccount voor toegang Magister / ouderportaal Inleiding Vanaf heden is het mogelijk om zelf uw account te herstellen wanneer u problemen ervaart met inloggen.

Nadere informatie

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0 Handleiding Curasoft Het cliëntenportaal Versie 2.0 Inleiding Het cliëntenportaal is ontwikkeld om cliënten gemakkelijk online toegang te geven tot zijn of haar vragenlijsten, afspraken en informatie over

Nadere informatie

Handleiding voor het activeren van uw ouderaccount voor toegang Magister, Zermelo en het ouderportaal

Handleiding voor het activeren van uw ouderaccount voor toegang Magister, Zermelo en het ouderportaal Handleiding voor het activeren van uw ouderaccount voor toegang Magister, Zermelo en het ouderportaal Inleiding Vanaf heden is het mogelijk om zelf uw ouderaccount te activeren op basis van uw gebruikersnaam.

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS Bent u een nieuwe gebruiker? Als u surft naar medewerker.mydranouter.be komt u op deze pagina. Als u zich al eens eerder hebt ingeschreven op MyDranouter, kan u met die gegevens

Nadere informatie

BEKNOPTE HANDLEIDING NME-GIDS DE ULEBELT DEVENTER

BEKNOPTE HANDLEIDING NME-GIDS DE ULEBELT DEVENTER BEKNOPTE HANDLEIDING NME-GIDS DE ULEBELT DEVENTER U komt op de NME-gids via de startpagina van De Ulebelt (www.ulebelt.nl). Boven aan de pagina vindt u het tabblad NME-gids. U komt dan op de startpagina

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

Handleiding cliëntportaal mijncaress Datum: 8 augustus Inhoud

Handleiding cliëntportaal mijncaress Datum: 8 augustus Inhoud Handleiding cliëntportaal mijncaress Datum: 8 augustus 2018 Inhoud 1 Algemeen... 2 1.1 Inloggen... 2 1.2 Apparaatverificatie... 2 1.3 Onjuist wachtwoord... 2 1.4 Wachtwoord vergeten... 3 1.5 Inloggen als

Nadere informatie

Mijn School 1. Inloggen 2. Gebruikersnaam en wachtwoord 3. Startpagina

Mijn School 1. Inloggen 2. Gebruikersnaam en wachtwoord 3. Startpagina Mijn School 1. Inloggen U kunt op Mijn School inloggen via een link op de website van de St. Michaëlschool. De link vindt u rechtsboven in de oranje menubalk. Om in te kunnen loggen dient uw account wel

Nadere informatie

HANDLEIDING AANBIEDEN GGZ KWALITEITSSTATUUT

HANDLEIDING AANBIEDEN GGZ KWALITEITSSTATUUT HANDLEIDING AANBIEDEN GGZ KWALITEITSSTATUUT 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Verkorte instructie... 4 Uitgebreide handleiding met screenprints... 5 2 Inleiding Vanaf 1 januari 2017 zijn

Nadere informatie

In het tabblad catalogus is een nieuw veld toegevoegd kaveltekst tonen.

In het tabblad catalogus is een nieuw veld toegevoegd kaveltekst tonen. Op 12 november 2015 is de nieuwe website van domeinenrz.nl live gegaan. Deze website voldoet meer aan de WEB-richtlijnen en is compatible met verschillende devices waaronder mobiele apparaten. Overzicht

Nadere informatie

Welkom bij het cliëntenportaal van Zorggroep Noordwest-Veluwe

Welkom bij het cliëntenportaal van Zorggroep Noordwest-Veluwe Welkom bij het cliëntenportaal van Zorggroep Noordwest-Veluwe Door onderstaande stappen te volgen krijgt u toegang tot het cliëntenportaal. U gaat naar het volgende webadres http://clientenportaal.znwv.nl

Nadere informatie

HANDLEIDING. Online vooraangifte & inschrijven 01/02/2007 Versie 2.1

HANDLEIDING. Online vooraangifte & inschrijven 01/02/2007 Versie 2.1 HANDLEIDING Online vooraangifte & inschrijven 01/02/2007 Versie 2.1 Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1. Inloggen...4 Hoofdstuk 2. Pagina indeling en locatie menu...4 Hoofdstuk 3. Persoonlijke gegevens...5

Nadere informatie

Handleiding Fotopagina

Handleiding Fotopagina Handleiding Fotopagina Leden van de Vrienden van de Pyreneese berghond kunnen een album aanmaken op onze fotopagina. Per lid/gezin is één album van maximaal 250 foto's beschikbaar. Deze handleiding bestaat

Nadere informatie

Toelichting inloggen beheermodule IZM

Toelichting inloggen beheermodule IZM Toelichting inloggen beheermodule IZM Wanneer u problemen heeft met inloggen in de beheermodule van Zwemscore, kan dat meerdere oorzaken hebben. Twee vaak voorkomende oorzaken zijn Wachtwoord vergeten

Nadere informatie

Handleiding: inloggen op Klantportaal

Handleiding: inloggen op Klantportaal Handleiding: inloggen op Klantportaal 2015 Handleiding om uw order te kunnen volgen via onze nieuwe Klantportaal In deze handleiding leren wij u stap voor stap hoe onze Klantportaal werkt en hoe u er gebruik

Nadere informatie

Handleiding wedstrijdzeilkalender.nl

Handleiding wedstrijdzeilkalender.nl Handleiding wedstrijdzeilkalender.nl 1 HOME Pagina Als je de wedstrijdzeilkalender opent kom je op de Home pagina terecht. Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle evenementen, gesorteerd op

Nadere informatie

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Januari 2016 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Onthouden inloggegevens op computer... 5 Wachtwoord

Nadere informatie

Aanvullende handleiding Versie 1.03

Aanvullende handleiding Versie 1.03 Webtoepassing voor letsgroepen Aanvullende handleiding Versie 1.03 maart 2017 LETS Brugge (beheerder.letsbrugge@gmail.com) eland handleiding V1.03.doc 1 1. Inhoudstafel 1. Inhoudstafel...2 2. Login, paswoord

Nadere informatie

Handleiding: inloggen op Klantportaal

Handleiding: inloggen op Klantportaal Handleiding: inloggen op Klantportaal 2015 Handleiding om uw order te kunnen volgen via onze nieuwe Klantportaal In deze handleiding leren wij u stap voor stap hoe onze Klantportaal werkt en hoe u er gebruik

Nadere informatie

SOMtoday handleiding Korte instructie voor ouders

SOMtoday handleiding Korte instructie voor ouders SOMtoday handleiding Korte instructie voor ouders Inhoud Inloggen... 2 Algemeen en profiel... 3 Wachtwoord wijzigen... 3 Uitloggen... 3 Nieuws... 4 Cijfers in het nieuwsoverzicht... 4 Rooster... 5 Huiswerk...

Nadere informatie

----- Handleiding -----

----- Handleiding ----- ----- Handleiding ----- Optering 1. Een account Voordat u een optie kunt nemen moet u een account aanmaken op nieuwbouwinschrijving.nl. Dit kunt u doen door op de knop Log in rechtsboven op het scherm

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

Handleiding invoeren Werkplein vacature door de werkgever

Handleiding invoeren Werkplein vacature door de werkgever Handleiding invoeren Werkplein vacature door de werkgever Je voert als werkgever een nieuwe vacature in. Op het moment dat je bij vacaturetype kiest voor de optie werkplein, openen er extra velden die

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren 2 1.1 Voordat u begint 2 1.2 Een account aanmaken 2 1.3 Geen account? Registreer nu! 2 1.4 Bevestig uw account 3 1.5 Gefeliciteerd, u heeft uw

Nadere informatie

1. Google Account Een Google account aanmaken

1. Google Account Een Google account aanmaken Handleiding Google account 1) Een Google account aanmaken 2) Inloggen en uitloggen Waarom een google account aanmaken als u foto s wilt bekijken? Google biedt een gratis opslag aan voor het uploaden van

Nadere informatie

Handleiding Salariscentrum.nl

Handleiding Salariscentrum.nl Handleiding Salariscentrum.nl Salariscentrum.nl is het online platform waarop verschillende diensten worden aangeboden aan geregistreerde gebruikers van Salarisadministratie en PayCheck van Wolters Kluwer.

Nadere informatie

Bestanden uploaden op StamrechtBV.com

Bestanden uploaden op StamrechtBV.com Bestanden uploaden op StamrechtBV.com Dit document beschrijft de stappen die nodig zijn om bestanden uit uw administratie met behulp van de StamrechtBV.com cliënten portal naar ons te versturen. Voordat

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten

Handleiding koppeling voor patiënten Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren... 2 1.1 Voordat u begint... 2 1.2 Een account aanmaken... 2 1.3 Geen account? Registreer nu!... 3 1.4 Bevestig uw account... 3 1.5 Gefeliciteerd,

Nadere informatie

RIVM - Peridos. Handleiding Instellen wachtwoord

RIVM - Peridos. Handleiding Instellen wachtwoord RIVM - Peridos Handleiding Instellen wachtwoord Datum: 9 februari 2011 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. INLEIDING...3 2. INSTELLEN VAN HET WACHTWOORD...4 09-02-2011 Pagina 2 van 6 Inleiding 1. Inleiding

Nadere informatie

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Inhoud 1. Inleiding... - 3-2. Portaal openen... - 4-3. Registreren... - 6-4. Inloggen... - 10-5. Wachtwoord verlopen... - 12-6. Wachtwoord vergeten... -

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmelden en gebruiken van het subsidieportaal

Handleiding voor het aanmelden en gebruiken van het subsidieportaal Provincie Gelderland Handleiding Handleiding voor het aanmelden en gebruiken van het subsidieportaal Inhoud 1 Inleiding... 2 2 Naar het subsidieportaal gaan... 3 2.1 Eenmalig registreren als gebruiker

Nadere informatie

Exporteren Vecozo Systeem Certificaat uit Internet Explorer

Exporteren Vecozo Systeem Certificaat uit Internet Explorer Handleiding algemeen Exporteren Vecozo Systeem Certificaat uit Internet Explorer 2013 Winbase Software en Adviezen B.V. Exporteren Vecozo Systeem Certificaat uit Internet Explorer Wanneer u uw Vecozo Certificaten

Nadere informatie

Handleiding voor vormingsverstrekkers

Handleiding voor vormingsverstrekkers www.fbz-pc314.be Handleiding voor vormingsverstrekkers Inhoudstafel 1. REGISTREREN... 3 2. AANMELDEN... 5 3. WACHTWOORD VERGETEN... 7 4. WACHTWOORD WIJZIGEN... 7 5. UW VORMINGEN BEHEREN... 8 5.1. EEN NIEUWE

Nadere informatie

Werkbalk Snelle toegang Titelbalk. Tabbladen

Werkbalk Snelle toegang Titelbalk. Tabbladen SAMENVATTING HOOFDSTUK 1 PowerPoint verkennen POWERPOINT kan worden opgestart via. Als POWERPOINT al vaker is gestart kun je direct op Microsoft PowerPoint 2010 in het menu Start klikken. Typ anders in

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

Bestelprocedure huurkoop in termijnen

Bestelprocedure huurkoop in termijnen Bestelprocedure huurkoop in termijnen Login gegevens per e-mail Namens CVO Melanchthon heeft u via idealnet een e-mailbericht ontvangen met een unieke gebruikersnaam en wachtwoord om te kunnen inloggen

Nadere informatie

Auteur: Niels Bons. Handleiding Koepeldatabase Zakelijk toerisme: aanmelden organisatie. 2014, Provincie Fryslân. Uitgegeven in eigen beheer

Auteur: Niels Bons. Handleiding Koepeldatabase Zakelijk toerisme: aanmelden organisatie. 2014, Provincie Fryslân. Uitgegeven in eigen beheer Auteur: Niels Bons Handleiding Koepeldatabase Zakelijk toerisme: aanmelden organisatie 2014, Provincie Fryslân Uitgegeven in eigen beheer (mail@infofryslan.nl) Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE MONITOR SOCIAAL DOMEIN HANDLEIDING RUIMTE VOOR TOELICHTING

GEMEENTELIJKE MONITOR SOCIAAL DOMEIN HANDLEIDING RUIMTE VOOR TOELICHTING GEMEENTELIJKE MONITOR SOCIAAL DOMEIN HANDLEIDING RUIMTE VOOR TOELICHTING Versie april 2019 Over deze handleiding Deze handleiding wordt beheerd en ge-update door VNG Realisatie. U vindt de laatste versie

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Handleiding website Stadshof t Hemelryck

Handleiding website Stadshof t Hemelryck Handleiding website Stadshof t Hemelryck Ik wil graag: 1. De computer aanzetten p1 2. Op de website inloggen p2 3. Lid worden van de website p3 4. Navigeren op de website p5 5. Een advertentie plaatsen

Nadere informatie

Toelichting inloggen beheermodule IZM. Wachtwoord vergeten. Ik kan niet inloggen

Toelichting inloggen beheermodule IZM. Wachtwoord vergeten. Ik kan niet inloggen Toelichting inloggen beheermodule IZM Wanneer u problemen heeft met inloggen in de beheermodule van Zwemscore, kan dat meerdere oorzaken hebben. Twee vaak voorkomende oorzaken zijn Wachtwoord vergeten

Nadere informatie

HANDLEIDING ZORGAANBIEDERS, LANDELIJK IMPLANTATENREGISTER FASE 2

HANDLEIDING ZORGAANBIEDERS, LANDELIJK IMPLANTATENREGISTER FASE 2 HANDLEIDING ZORGAANBIEDERS, LANDELIJK IMPLANTATENREGISTER FASE 2 Inhoud 1. Inloggen met UZI pas... 3 1.1 Inlogproces... 3 1.2 Gegevens zorgaanbieder toevoegen... 5 1.3 Gegevens zorgaanbieder wijzigen...

Nadere informatie

digitale salarisstrook www.raetonline.nl HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK

digitale salarisstrook www.raetonline.nl HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK Versie 1.1 Pagina 1 van 8 augustus 2012 Inleiding Voor iedereen die maandelijks salaris ontvangt is de salarisstrook digitaal beschikbaar. De salarisstroken staan elke

Nadere informatie

Handleiding Vooraangifte via Internet

Handleiding Vooraangifte via Internet 1 Handleiding Vooraangifte via Internet Deze handleiding is opgebouwd uit een aantal onderdelen. Per onderdeel is er een korte uitleg over de handelingen die u dient uit te voeren en wordt u stapsgewijs

Nadere informatie

Handleiding Salarisverwerking

Handleiding Salarisverwerking Handleiding Salarisverwerking Inhoud In deze handleiding worden een aantal basisfuncties van het loonloket uitgelegd met betrekking tot de salarisverwerking. 1. Inloggen... 3 2. Printen salarisadministratie...

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties Inhoudsopgave Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren Automatisch activeren via internet

Nadere informatie

Beheersapplicatie Interreg V FWVL

Beheersapplicatie Interreg V FWVL Beheersapplicatie Interreg V FWVL Gebruikershandleiding voor de projectpartners 1. Identificatie Om toegang te krijgen tot de beheersapplicatie moet u zich eerst identificeren met de login en het wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Opella klantportaal

Handleiding Opella klantportaal Handleiding Opella klantportaal In het klantportaal rapporteren we over de zorg, behandeling en ondersteuning die u van ons krijgt. U heeft altijd inzicht in uw eigen ondersteuningsplan en kan elk moment

Nadere informatie

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven Kiwa-NCP Gebruikershandleiding CertIS Pagina 1 van 21 Document geschiedenis versie Datum Omschrijving Auteur 1.0 2011-06-20 Vertaling Nearshoring Solutions

Nadere informatie

Inhoud. Instructie Taken uitvoeren in het Supplier Portal. Handleiding Vendorlink

Inhoud. Instructie Taken uitvoeren in het Supplier Portal. Handleiding Vendorlink Handleiding Vendorlink Inhoud Quick reference card: Inloggen op het Supplier Portal... 2 Stap 1: Een wachtwoord instellen... 3 Stap 2: Inloggen op het Supplier Portal... 5 Quick reference card:... 6 Stap

Nadere informatie

FHI DIGITALE SERVICE. Handleiding voor FHI Digitale Service Versie 3.1

FHI DIGITALE SERVICE. Handleiding voor FHI Digitale Service Versie 3.1 Handleiding voor FHI Digitale Service Versie 3.1 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 1 INLEIDING... 2 INLOGGEN OP MIJN FHI... 3 UW WACHTWOORD VERGETEN... 4 UW WACHTWOORD RESETTEN... 4 UW ACCOUNTGEGEVENS BIJWERKEN...

Nadere informatie

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW Handleiding Subsidieportaal Maart 2012 Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. Registreren 3 2. Inloggen 3 3. Welkomstpagina 4 4. Mijn gegevens 5 - Aanpassen 6 - Gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen 7 - Contactpersonen

Nadere informatie

Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet!

Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet! Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet! In deze handleiding is beschreven: 1. Voor wie is deze handleiding? 2. Hoe log je de eerste keer in? 3. Wachtwoord kwijt? 4.

Nadere informatie

Handleiding OK CV: ESS. Handleiding. Gebruiker: ESS. Document versie: 2.1 Versiedatum: 2014-12-16 Status: concept Auteur: 2BA.

Handleiding OK CV: ESS. Handleiding. Gebruiker: ESS. Document versie: 2.1 Versiedatum: 2014-12-16 Status: concept Auteur: 2BA. Handleiding Gebruiker: ESS Document versie: 2.1 Versiedatum: 2014-12-16 Status: concept Auteur: 2BA Pagina 1 Inhoudsopgave Introductie 3 Terminologie 3 Stap 1. Inloggen op FGO+ website 4 Stap 2: Inloggen

Nadere informatie

1. TKP MARKTPLAATS. QRC Marktplaats TKP

1. TKP MARKTPLAATS. QRC Marktplaats TKP QRC Marktplaats TKP 2 QRC Marktplaats TKP 1. TKP MARKTPLAATS Welkom op de TKP markplaats, een portal waar leveranciers en ZZP ers zich kunnen registreren om kandidaten en/of diensten aan te bieden voor

Nadere informatie

TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions

TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions 2014 TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions Inhoud Inloggen... 3 Startpagina... 4 Trainingen... 5 Trainingen toevoegen... 7 Training

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS 1. Inloggen in de leraarskamer Om in te loggen in de leraarskamer ga je naar het inlogscherm. Dit kan op verschillende manieren: 1 ) Via de knoppen op de site (onderaan op portaal

Nadere informatie

versie oktober 2018 SNELSTARTGIDS SHOP.SLIGRO-ISPC.BE

versie oktober 2018 SNELSTARTGIDS SHOP.SLIGRO-ISPC.BE versie oktober 2018 SNELSTARTGIDS SHOP.SLIGRO-ISPC.BE 1 EERSTE KEER INLOGGEN Heb jij inloggegevens van ons ontvangen? Dan ben je klaar om het platform te gaan gebruiken. 1. Open de e-mail met inloggegevens

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl;

Nadere informatie

Neem in dat geval altijd contact op met het betreffende zwembad of zwemschool waar uw kind zwemt.

Neem in dat geval altijd contact op met het betreffende zwembad of zwemschool waar uw kind zwemt. Toelichting inloggen Persoonlijke pagina Kunt u niet inloggen? Neem in dat geval altijd contact op met het betreffende zwembad of zwemschool waar uw kind zwemt. U kunt ook onderstaande informatie lezen

Nadere informatie

WIJKHOOFD COLLECTE HANDLEIDING NEXIOS COLLECTE

WIJKHOOFD COLLECTE HANDLEIDING NEXIOS COLLECTE WIJKHOOFD COLLECTE HANDLEIDING NEXIOS COLLECTE INHOUD: Inleiding Inloggen in Nexios Collecte Hoe navigeer ik in het systeem Nieuwe collectant Maak of wijzig een stratenplan Collectant toevoegen aan stratenplan

Nadere informatie

Handleiding VANAD Comvio SBC Windows

Handleiding VANAD Comvio SBC Windows Handleiding VANAD Comvio SBC Windows Toelichting In deze handleiding wordt beschreven hoe u te werk dient te gaan om uw computer voor te bereiden en in te loggen op VANAD Comvio SBC. Bestemming Dit document

Nadere informatie

Handleiding Beweegkuur Informatie Systeem Leefstijladviseur

Handleiding Beweegkuur Informatie Systeem Leefstijladviseur Handleiding Beweegkuur Informatie Systeem Leefstijladviseur B e w e e g k u u r L S A Handleiding 5 mei 2011 B e w e e g k u u r L S A 2 1 Inleiding: Deze handleiding geeft informatie over het verkrijgen

Nadere informatie

Handleiding Websitebeheer

Handleiding Websitebeheer Handleiding Websitebeheer Event Media Websites Copyright 2005, Event Media 1. Inleiding... 3 2. CMS-systeem... 3 2.1 Inloggen... 3 2.2 Basis-menu... 3 2.3 Bestaande pagina s aanpassen...3 2.4 Nieuwe pagina

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac)

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac) Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac) Stichting Bibliotheek.nl, versie 3.1 september 2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 1. Het aanmaken van een webaccount 4

Nadere informatie

Online herhalingscursus Security Awareness

Online herhalingscursus Security Awareness Handleiding Online herhalingscursus Security Awareness Maak uw keuze in onderstaand schema. U kun hierna op de pagina inhoud het betreffende hoofdstuk aanklikken. Inhoud 1. Inloggen met registratiecode

Nadere informatie

Handleiding Online NHB Vragenlijst

Handleiding Online NHB Vragenlijst Handleiding Online NHB Vragenlijst Indien u voor de eerste keer de vragenlijst gaat invullen Stap 1: Ga naar de NHB Vragenlijstmodule Klik op de onderstaande link: https://vragenlijst.hersenbank.nl/ Of

Nadere informatie

Magister voor leerlingen en ouders/verzorgers Montessori Scholengemeenschap Amsterdam (CML, IVKO, MCO, MLA) Juli 2013

Magister voor leerlingen en ouders/verzorgers Montessori Scholengemeenschap Amsterdam (CML, IVKO, MCO, MLA) Juli 2013 Magister voor leerlingen en ouders/verzorgers Montessori Scholengemeenschap Amsterdam (CML, IVKO, MCO, MLA) Juli 2013 Inleiding Leerlingen en ouders hebben via internet toegang tot Magister; het leerling-administratiepakket

Nadere informatie

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden... 4 2.1 Bedrijfsgegevens... 4 2.2 Persoonsgegevens... 5 2.3 Beroepsgegevens... 5

Nadere informatie

Releasenotes SCOL release September 2012

Releasenotes SCOL release September 2012 Releasenotes SCOL release 3.4.8 September 2012 Release 3.4.8 Dit zijn de releasenotes van SCOL-release 3.4.8. Deze release is het vervolg op de 3.4.7 release. Het keuzemenu achter Rol in scherm Beheer

Nadere informatie

Gebruikersaccount en Profielpagina aanmaken

Gebruikersaccount en Profielpagina aanmaken (Versie 17-3-2015) Gebruikersaccount en Profielpagina aanmaken Om een activiteit/bericht of cursus te plaatsen op www.maastrichtnet.nl zul je eerst een profielpagina moeten aanmaken. Op deze profielpagina

Nadere informatie

uw inloggegevens de procedure bij het inloggen in Teleboekhouden 7.2 het beheer van het gebruikersaccount

uw inloggegevens de procedure bij het inloggen in Teleboekhouden 7.2 het beheer van het gebruikersaccount Met de overgang naar Visma Teleboekhouden 7.2 is de inlogprocedure gewijzigd. Er wordt gebruik gemaakt van een OpenID van OpenID-provider Fidesque. Deze wijziging heeft gevolgen voor: uw inloggegevens

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Handleiding mijnboerennatuur.nl voor ANLb-deelnemers

Handleiding mijnboerennatuur.nl voor ANLb-deelnemers Handleiding mijnboerennatuur.nl voor ANLb-deelnemers SCAN-ICT Helpdesk Versie: 11-7-2018 Handleiding mijnboerennatuur.nl Met mijnboerennatuur.nl kunt u, als deelnemer aan het Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer

Nadere informatie

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Inhoud Handleiding clientportaal..... 2 Registreren... 3 Inloggen... 6 Cliëntgegevens bekijken... 8 Persoonlijke instellingen... 9 Uitloggen... 9 Vragen...

Nadere informatie

Handleiding Digitale Handtekening Osiris Docent. Uitgebreid

Handleiding Digitale Handtekening Osiris Docent. Uitgebreid Handleiding Digitale Handtekening Osiris Docent Uitgebreid Auteur: Jessica Huf Versie: 0.1 1 Inhoudsopgave Resultaten invoeren en Elektronisch Ondertekenen pag. 3 Resultaten Klaarzetten voor Ondertekening

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

e-sign app voor Android Handleiding voor installatie en gebruik

e-sign app voor Android Handleiding voor installatie en gebruik Handleiding voor installatie en gebruik Inhoud e-sign app installeren en registreren van uw gebruikersprofiel... 3 Opdrachten selecteren en autoriseren... 10 Overige instellingen en opties... 17 2 e-sign

Nadere informatie

De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties

De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties Inhoudsopgave Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 5.0 activeren... 2 Automatisch activeren via

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BosorNet

Gebruikershandleiding BosorNet Gebruikershandleiding BosorNet Inhoud Diensten en roosters... 1 Wensen invoeren... 4 Diensten en roosters Je start BosorNet op in een browser (bijvoorbeeld Microsoft Explorer, Opera) met de link die je

Nadere informatie

H A N D L E I D I N G L E D E N N E T. 2 7 j u n i 2 0 0 6 V e r s i e 1. 4

H A N D L E I D I N G L E D E N N E T. 2 7 j u n i 2 0 0 6 V e r s i e 1. 4 H A N D L E I D I N G L E D E N N E T 2 7 j u n i 2 0 0 6 V e r s i e 1. 4 1 Handleiding Ledensite VNO-NCW Midden Inloggen... 3 Ledenlijst... 3 Bijeenkomsten... 3 Digitaal aanmelden... 4 Aanmelding...

Nadere informatie

Online herhalingscursus Medewerker Luchtvracht

Online herhalingscursus Medewerker Luchtvracht Handleiding Online herhalingscursus Medewerker Luchtvracht Maak uw keuze in onderstaand schema. U kun hierna op de pagina inhoud het betreffende hoofdstuk aanklikken. 1 Inhoud 1. Inloggen... 3 2. Inloggen

Nadere informatie

Sollicitatiehandleiding

Sollicitatiehandleiding Sollicitatiehandleiding Met uw sollicitatie begint alles! Waarom online solliciteren? Een online sollicitatie heeft veel voordelen voor u en voor ons: We kunnen uw sollicitatie sneller beoordelen, waardoor

Nadere informatie

Online herhalingscursus Security Awareness

Online herhalingscursus Security Awareness Handleiding Online herhalingscursus Security Awareness Inzage voor BAL/personeelszaken Inhoud 1. Inloggen... 1 2. Per medewerker gegevens bekijken en certificaten printen... 2 3. Rapportages... 4 4. Omschrijving

Nadere informatie

Handleiding Magister 6

Handleiding Magister 6 Handleiding Magister 6 Inhoudsopgave Inloggen 3 Instellen wachtwoord 5 Invoeren e-mail adres 5 Beginscherm Magister 6 Aanwezigheid 7 Cijfers 7 Ouderavond 7 Vakkenpakketkeuze leerjaar 2 10 Magister en Meta

Nadere informatie

VGT gebruikershandleiding Publichem versie maart 2010

VGT gebruikershandleiding Publichem versie maart 2010 VGT gebruikershandleiding Publichem versie maart 2010 Startpagina : http://www.publichem.com Eveneens bereikbaar via : http://www.vgt.nl/#/veiligheid/veiligheidsinformatiebladen_opvragen/ Voor het kunnen

Nadere informatie

Koppelen Vecozo Systeem Certificaat

Koppelen Vecozo Systeem Certificaat Handleiding LogoBase Koppelen Vecozo Systeem 2012 Winbase Software en Adviezen B.V. Koppelen Vecozo Systeem Wanneer u uw Vecozo certificaten heeft verlengd, dient u deze nog te koppelen aan LogoBase. LogoBase

Nadere informatie

Handleiding Webshop. http://webshop.natudis.nl

Handleiding Webshop. http://webshop.natudis.nl Handleiding Webshop http://webshop.natudis.nl De Webshopbeheerder Versie 1.2 13-03-2008 Inhoudsopgave De Indeling Blz. 03 Authenticatie Blz. 05 Categorie Module Blz. 06 Merken Module Blz. 07 De Productweergave

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Werkinstructie. Ga naar www.merces.nl Klik op de groene button Mijn Merces

Werkinstructie. Ga naar www.merces.nl Klik op de groene button Mijn Merces Doelstelling: Voor de eerste keer inloggen Mijn Merces en het aanmaken van een persoonlijk wachtwoord. Daarnaast willen wij u in het kort uitleggen hoe u het portaal dient te gebruiken. Begin Tip! Ga naar

Nadere informatie

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Inleiding Om betalingen via PayPal in uw webshop te ontvangen dient u een zakelijk PayPal account te openen. Middels een zakelijk account kunnen namelijk

Nadere informatie

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen DOCENTEN HANDLEIDING Oktober 2009 E-mail: bedrijfsopleidingen@lumc.nl 2009 Alle rechten voorbehouden LUMC-Bedrijfsopleidingen Behoudens de in of krachtens

Nadere informatie

Handleiding Cyberlab Labo-aanvragen

Handleiding Cyberlab Labo-aanvragen Handleiding Cyberlab Labo-aanvragen Ga met uw internet browser naar de website http://artsen.somedi.be Klik op Inloggen e-lab Er opent zich een nieuw venster met de aanmeldpagina van CyberLab. Vul uw aanmeldingsnaam

Nadere informatie

Handleiding. Patiëntenportaal. Handleiding Patiëntenportaal (maart 2019) Pagina 1 van 7

Handleiding. Patiëntenportaal. Handleiding Patiëntenportaal (maart 2019) Pagina 1 van 7 Handleiding Patiëntenportaal Handleiding Patiëntenportaal (maart 2019) Pagina 1 van 7 Inhoud Uw Patiëntenportaal starten... 3 Het overzichtscherm... 4 Algemene voorwaarden... 4 Persoonsgegevens... 4 Agenda...

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie