Om deze code te ontvangen dient u eerst uw eigen account aan te maken.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Om deze code te ontvangen dient u eerst uw eigen account aan te maken."

Transcriptie

1 HANDLEIDING GEBRUIK DIGITAAL SUBSIDIEPORTAL SFRECREATIE Voor het aanmaken van uw eigen account en gebruik van de functies binnen het portal, krijgt u een eigen omgeving. Deze omgeving is alleen te benaderen met uw persoonlijke inlogcode via Mijn account. Om deze code te ontvangen dient u eerst uw eigen account aan te maken. Hiervoor zijn twee mogelijkheden: 1. een werkgeversaccount aanmaken voor de werkgever die tegemoetkoming vraagt voor de werknemers 2. een werknemersaccount aanmaken voor werknemer die individueel tegemoetkoming vraagt zonder tussenkomst van de werkgever Aanmaken account Ga voor het aanmaken van uw account naar Mijn account. Vul hier zorgvuldig alle gegevens in en geef hierop akkoord. Na het aanmaken van uw account krijgt u een toegestuurd waarmee u uw wachtwoord kunt instellen. De inloggegevens worden maar aan één persoon verstrekt. Bewaar deze gegevens dus goed! Met de inloggegevens kunt u o.a.: het verbruik van de werknemersbudgetten inzien Bedrijfsopleidingsplan BOP en aanvullend BOP indienen de status ingediende BOP en/of aanvullend BOP volgen Werkgeversaccount Via uw werkgeversaccount kunt u uw declaraties voor alle regelingen van SFRecreatie digitaal indienen en volgen. Ook kunt u zien met welk bedrag SFRecreatie uw bedrijfsbudget heeft gevuld en wat de status hiervan is. Om uw werkgeversaccount te kunnen beheren zijn inloggegevens nodig. Deze gegevens worden voor u aangemaakt nadat u via deze pagina uw bedrijfsgegevens heeft ingevuld. Met deze inloggegevens kunt u via Mijn account o.a.: het verbruik van de werknemersbudgetten inzien uw Bedrijfsopleidingsplan BOP en aanvullend BOP indienen de status ingediende BOP en/of aanvullend BOP volgen

2 Werknemersaccount Via uw werknemersaccount kunt u uw declaraties voor de regeling TC (voor de werknemer) van SFRecreatie, digitaal indienen en volgen. Om uw werknemersaccount te kunnen beheren zijn inloggegevens nodig. Deze inloggegevens worden voor u aangemaakt nadat u via deze pagina uw persoonsgegevens heeft ingevuld. Met deze inloggegevens kunt u via Mijn account o.a.: het verbruik van uw budget inzien Hoe werkt digitaal tegemoetkoming vragen? 1. Log in op Mijn account 2. Maak een keuze uit indienen via werkgever of individueel/werknemer 3. Maak een keuze uit de tegemoetkomingsregelingen 4. Volg de instructies op het scherm 5. Up-load de gevraagde bijlagen (let goed op de juiste stukken) Let goed op de indientermijn van uw declaratie want uw aanvraag wordt volledig digitaal verwerkt. Zodra u uw declaratie heeft ingevoerd ontvangt u hierover een e- mail. Mochten er stukken ontbreken of onjuist zijn dan krijgt u nog twee weken de tijd om deze alsnog te uploaden. Hiervoor krijgt u na een week een reminder. Zijn de stukken dan nog niet binnen de gestelde termijn in het systeem aanwezig, dan vervalt uw aanvraag. U kunt dan geen nieuwe aanvraag meer indienen voor dezelfde cursus. Let op! Alle declaraties worden op datum binnenkomst behandeld. Hierbij geldt de regel op = op. U kunt geen declaratie indienen als uw werknemer/werkgever voor dezelfde cursus een declaratie indient. Werkgevers- en werknemersbudget kunnen niet gebundeld worden. Aan het einde van het jaar is het belangrijk om direct een declaratie in te dienen als u gebruik wilt maken van het lopende subsidiejaar. Het subsidiejaar duurt van 1 januari tot 31 december. De datum van indienen bepaald in welk jaarbudget de declaratie wordt verwerkt. De regelingen van SFRecreatie waarvoor declaratie ingediend kan worden zijn: Tegemoetkoming cursuskosten (TC) via de werkgever Tegemoetkoming cursuskosten (TC) voor de werknemer (individueel) Tegemoetkoming cursuskosten (TC) voor cursussen uit het bedrijfsopleidingsplan (BOP) Tegemoetkoming opleidingskosten voor de beroepsbegeleidende leerweg (TO) Erkennen verworven competenties (EVC) Vakbondsverlof (TV)

3 Voor de regelingen TC en TO (BBL) geldt een maximaal bedrijfsbudget. Dit budget wordt bepaald aan de hand van de loonsom volgens onderstaande staffel: Opbouw bedrijfsbudgetten: Budget Loonsom 2.500,- lager dan , ,- tussen de ,- tot , ,- tussen de ,- tot , ,- tussen de ,- tot , ,- groter dan ,- Tegemoetkoming cursuskosten via de werkgever Met de regeling tegemoetkoming cursuskosten, stimuleert en ondersteunt SFRecreatie alle werknemers in de branche voor het volgen van cursussen. Als werkgever kunt u van deze regeling gebruik maken voor de door u betaalde cursuskosten voor uw werknemers. Dit geldt alleen voor de erkende cursussen uit het cursusprogramma van SFRecreatie. Deze cursussen vindt u onder de knop cursusprogramma in dit portal. Daarnaast kunt u als werkgever ook zelf de cursus praktijkbegeleider of preventiemedewerker uit dit cursusprogramma volgen en hiervoor een tegemoetkoming vragen. De maximale tegemoetkoming cursuskosten bedraagt per jaar: 400,- per werknemer die via de werkgever een cursus heeft gevolgd 400,- per werkgever voor de opleiding Praktijkbegeleider of Preventiemedewerker Voor congressen en masterclasses geldt een uitzondering. Hiervoor is de maximale vergoeding vastgesteld op 125,-. Deze vergoeding wordt verrekend met het budget van zoals hierboven is beschreven. Tegemoetkoming cursuskosten voor de werknemer (individueel) Voor de regeling tegemoetkoming cursuskosten heeft u als werknemer recht op vijf dagen doorbetaald verlof en twee dagen voor het afleggen van examens. Bovendien kunt u elk jaar een tegemoetkoming in de cursuskosten vragen van 400,-. Dit geldt alleen voor de erkende cursussen uit het cursusprogramma in dit portal. Voor congressen en masterclasses geldt een uitzondering. Hiervoor is de maximale vergoeding vastgesteld op 125,-. Deze vergoeding wordt verrekend met het budget van zoals hierboven is beschreven.

4 Tegemoetkoming opleidingskosten (BBL) Met de regeling tegemoetkoming opleidingskosten kunt u als leerbedrijf een tegemoetkoming vragen voor het begeleiden van leerlingen die een BBL-opleiding volgen. Een BBL-opleiding wil zeggen dat een werknemer salaris krijgt bij u én naar school gaat. Niet alleen jonge werknemers kunnen via een BBL-opleiding geschoold worden ook zittende werknemers kunnen zich scholen via een BBL-traject. Deze scholing wordt afgerond met een landelijk erkend mbo-diploma. De opleidingen waarvoor de tegemoetkoming wordt verstrekt, vindt u in dit portal. De maximale tegemoetkoming bedraagt 400,- per leerling per jaar. Vakbondsverlof (TV) De werknemer die vakbondslid of kaderlid is, heeft recht op vakbondsverlof met behoud van salaris voor het bijwonen van landelijke bijeenkomsten en scholings- en vormingscursussen van werknemersorganisaties. Dit recht geldt voor zover de bedrijfsomstandigheden dit toelaten. De werkgever kan hiervoor tegemoetkoming vragen van 100% voor het salaris dat door de werkgever aan de werknemer is uitbetaald tijdens de duur van het vakbondsverlof. Het maximale aantal dagen waarvoor tegemoetkoming vakbondsverlof toegekend kan worden is: acht dagen voor vakbondleden elf dagen bij kaderleden Onder een dag wordt verstaan maximaal 7,6 uur en onder een dagdeel maximaal 3,8 uur. EVC EVC is Erkennen van Verworven Competenties. Dat wil zeggen dat de kennis en ervaring die van een medewerker wordt verzameld, kan worden omgezet in een landelijk erkend diploma of een certificaat. Kennis en ervaring doet de werknemer niet alleen op tijdens zijn werk. Ook de vakgerichte ervaring die opgedaan is tijdens vrije tijd telt mee. Mist er nog bepaalde kennis, dan krijg uw werknemer met EVC een gericht scholingsadvies. Er is al een EVC procedure ontwikkeld voor de sector zwembaden. Via het secretariaat SFRecreatie kunt u deze procedure aanvragen voor uw zwembadmedewerkers. Na afronding van de EVC procedure kunt u voor de gemaakte kosten een tegemoetkoming vragen van 400,-.

5 Bedrijfsopleidingsplan (BOP) Met het bedrijfsopleidingsplan brengt u structuur aan in het opleiden van uw medewerkers. In het BOP kunt u ook alle ontwikkelingen en trends opnemen waarop u als modern recreatiebedrijf wilt inspelen. Zo koppelt u de ambities van uw bedrijf direct aan ontwikkelings- en opleidingsbehoeften van uw medewerkers. Het opstellen van een BOP heeft nog meer voordelen. U kunt hiermee: - een cursuspakket op maat samenstellen en optimaal gebruikmaken van de regelingen van SFRecreatie - direct zien wat de toekomstige ontwikkelingen betekenen voor uw bedrijf en de competenties van uw mensen - opleidingsinstituten kiezen naar eigen keuze - tegemoetkoming vragen voor cursussen van niet erkende opleidingsinstituten Wilt u na afronding van het BOP nog langer gebruik maken van maatwerkopleidingen, dan kunt u een aanvullend BOP opstellen. Het aanvullend BOP bestaat voornamelijk uit een geactualiseerd hoofdstuk 6 (uitwerking in concrete opleidingen) van het BOP. U kunt daarbij de tekst uit uw goedgekeurde BOP als uitgangspunt nemen. Het BOP en het aanvullend BOP zijn twee jaar geldig. De kosten van de cursussen uit het BOP kunt u declareren onder de regeling tegemoetkoming cursuskosten (TC) mijn account in dit portal. Zo maakt u vier jaar optimaal gebruik van de subsidie mogelijkheden van uw Sociaal Fonds. Aanvullend BOP Met het aanvullend BOP kunt u uw afgeronde BOP aanvullen voor twee jaar. Het aanvullend BOP bestaat voornamelijk uit een geactualiseerd hoofdstuk 6 (uitwerking in concrete opleidingen) van het BOP. Voor het opstellen van het aanvullend BOP kunt u de tekst uit uw goedgekeurde BOP als uitgangspunt nemen. De kosten van de cursussen uit het BOP kunt u declareren onder de regeling tegemoetkoming cursuskosten (TC) via mijn account in dit portal. Zo maakt u vier jaar optimaal gebruik van de subsidiemogelijkheden van het Sociaal Fonds voor uw maatwerkcursussen.

Om deze code te ontvangen dient u eerst uw eigen account aan te maken.

Om deze code te ontvangen dient u eerst uw eigen account aan te maken. HANDLEIDING GEBRUIK DIGITAAL SUBSIDIEPORTAL SFRECREATIE Voor het aanmaken van uw eigen account en gebruik van de functies binnen het portal, krijgt u een eigen omgeving. Deze omgeving is alleen te benaderen

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 22991 5 december 2012 Recreatie Sociaal Fonds 2012 Verbindendverklaring gewijzigde CAO-bepalingen MINISTERIE VAN SOCIALE

Nadere informatie

Handleiding Colland subsidie BBL ers

Handleiding Colland subsidie BBL ers Handleiding Colland subsidie BBL ers Organisaties in de cumelasector die de cao-leo toepassen met werknemers die een BBL opleiding volgen op niveau 1,2 of 3 komen in aanmerking voor loonkostensubsidie.

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 1856 24 februari 2011 Recreatie Sociaal Fonds 2011/2012 Verbindendverklaring gewijzigde CAO-bepalingen MINISTERIE VAN

Nadere informatie

Gebruikershandleiding declaraties indienen via SAS portal

Gebruikershandleiding declaraties indienen via SAS portal Gebruikershandleiding declaraties indienen via SAS portal Let op: u dient per deelnemer de volgende documenten/scans te uploaden: 1. gewaarmerkte kopie factuur 2. gewaarmerkte kopie betaalbewijs 3. gewaarmerkte

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds Partij(en) te anderer zijde: FNV Horecabond, CNV Bedrijvenbond en ABVA/KABO FNV.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds Partij(en) te anderer zijde: FNV Horecabond, CNV Bedrijvenbond en ABVA/KABO FNV. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 5198 2 april 2010 Recreatie Sociaal Fonds 2010/2012 Verbindendverklaring gewijzigde CAO-bepalingen MINISTERIE VAN SOCIALE

Nadere informatie

Handleiding voor leerbedrijven

Handleiding voor leerbedrijven Handleiding voor leerbedrijven Uren goedkeuren (online) Versie 1.0 6-1-2016 In deze handleiding leest u meer over: Persoonlijke pagina pag. 3 Autorisatie - inloggen pag. 4 Autorisatie collega aanmelden

Nadere informatie

Verzoek tussentijdse wijziging AVV-verzoek fonds cao Recreatie 2008-2013 (met aanpassing bijlagen 3 t/m 6)

Verzoek tussentijdse wijziging AVV-verzoek fonds cao Recreatie 2008-2013 (met aanpassing bijlagen 3 t/m 6) Georganiseerd Overleq STft _ a ^ i ösantw. voor: U Ja L j Nee Betreft: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Directie Uitvoeringstaken Arbeidsvoorwaardenwetgevinq T.a.v. de heer mr. M.H.M, van

Nadere informatie

2. Log in bij <login>. Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij <account aanmaken>.

2. Log in bij <login>. Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij <account aanmaken>. 1. Ga naar www.stoof-opleidingsportal.nl druk op . 2. Log in bij . Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij . 3. Kies voor . 4. Klik

Nadere informatie

UW PORTAL.IWNL.NL WERKT ZO!

UW PORTAL.IWNL.NL WERKT ZO! UW PORTAL.IWNL.NL WERKT ZO! Als leerbedrijf heeft u toegang tot portal.iwnl.nl. Op dit portal vindt u de weekoverzichten van uw leerling. Deze instructie leert u hoe u het weekoverzicht van uw leerling

Nadere informatie

Handleiding MIJNBTER. Scholingsfonds Opleidingsinstituut

Handleiding MIJNBTER. Scholingsfonds Opleidingsinstituut Handleiding MIJNBTER Scholingsfonds Opleidingsinstituut Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen op Mijn BTER... 4 2. Wijzigen accountgegevens... 5 3. Deelnamelijsten Scholingsfonds (SFO)... 6 3.1 Opvoeren

Nadere informatie

Handleiding Mijn 65plus (HelloFlex)

Handleiding Mijn 65plus (HelloFlex) Account aanmaken Mijn 65plus (van softwareleverancier HelloFlex) is een online portal waar u onder andere de declaraties van uw uitzendkrachten kunt controleren en goedkeuren. Voor gebruik ontvangt u een

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Scholingsportal CA ICT. Gilde-BT

Gebruikershandleiding Scholingsportal CA ICT. Gilde-BT Gebruikershandleiding Scholingsportal CA ICT Gilde-BT Versie 2.1 Datum 16-07-2015 Inhoud Inleiding...2 Registeren...3 Beheren van uw accountgegevens...5 Algemene documenten uploaden...6 Het cursusaanbod...7

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 55 20 maart 2009 Recreatie Sociaal fonds 2009/2012 Verbindendverklaring gewijzigde CAO-bepalingen MINISTERIE VAN SOCIALE

Nadere informatie

Handleiding MIJNBTER Scholingsfonds Werkgever

Handleiding MIJNBTER Scholingsfonds Werkgever Handleiding MIJNBTER Scholingsfonds Werkgever Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen op Mijn BTER... 4 2. Wijzigen accountgegevens... 5 3. SFO... 6 3.1 Raadplegen voor de werkgever... 6 3.2 Status aangehouden...

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

Handleiding. Uren declareren (online) Versie 1.1 6-1-2016

Handleiding. Uren declareren (online) Versie 1.1 6-1-2016 Handleiding Uren declareren (online) Versie 1.1 6-1-2016 In deze handleiding lees je meer over: Eerste keer inloggen Persoonlijke pagina Uren declareren Aankoopbewijzen Mijn administratie Vragen? Elke

Nadere informatie

Handleiding - Verzekeringnemer

Handleiding - Verzekeringnemer Handleiding - Verzekeringnemer Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Mijn XHI... 2 Login... 3 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 6 Verzekeringnemer... 7 Bewerken polis... 8 Bewerken gezinsleden...

Nadere informatie

Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen

Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen op Mijn BTER... 4 2. Wijzigen accountgegevens... 5 3. Extra Verlofdagen (EVD)... 6 3.1 Opvoeren nieuwe declaratie.... 6 3.2

Nadere informatie

2. Log in bij <login>. Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij <account aanmaken>.

2. Log in bij <login>. Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij <account aanmaken>. 1. Ga naar www.stoof-opleidingsportal.nl druk op . 2. Log in bij . Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij . 3. Kies voor 4. Kies

Nadere informatie

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Inloggen Log in met jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam is jouw emailadres. Jouw persoonlijke wachtwoord heb

Nadere informatie

Handleiding urenregistatie flexmedewerkers ASA Campus

Handleiding urenregistatie flexmedewerkers ASA Campus Handleiding urenregistatie flexmedewerkers ASA Campus De stappen Inlognaam Account beheren Neem contact met ons op Onderhoud Uitloggen Berichten Mededeling Informatie Te Ondertekenen Ondertekent Declaraties

Nadere informatie

HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING

HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING Sportverenigingen kunnen de kosten van VOG s die zijn aangevraagd voor hun vrijwilligers in 2012 vergoed krijgen. Dit geldt alleen wanneer een vrijwilliger voldoet

Nadere informatie

Docentenhandleiding De webshop

Docentenhandleiding De webshop Docentenhandleiding 2 De webshop Versie 1.1 Jutten Simulation 30-09-2013 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Account aanvragen... 4 Kiezen van een Bundel...4 Schoolaccount...5 Bevestiging aanvraag...5 3.

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor organisators

Handleiding website SVNL voor organisators Handleiding website SVNL voor organisators Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg over hoe u als

Nadere informatie

Handleiding voor het maken en beheren van persoonlijke accounts

Handleiding voor het maken en beheren van persoonlijke accounts Handleiding voor het maken en beheren van persoonlijke accounts Contact Mocht u na of tijdens het lezen van deze handleiding toch nog vragen hebben, neemt u dan contact op met Sdu Klantenservice via (070)

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Bent u nog geen lid ga naar stap 6. Heeft u nog geen inloggegevens ga naar stap 4 voor het aanmaken van een account.

Bent u nog geen lid ga naar stap 6. Heeft u nog geen inloggegevens ga naar stap 4 voor het aanmaken van een account. Ledenvereniging Evean, Icare, Meander Inloggen op de website van de ledenvereniging Blankenstein 400 Postbus 900 7940 KE Meppel Telefoon 088-383 20 00 Internet www.ledenvereniging.nl Deze instructie legt

Nadere informatie

SOOB-ESF Toelichting werkwijze

SOOB-ESF Toelichting werkwijze SOOB-ESF Toelichting werkwijze Voor werkgevers 2010 Tip: bewaar dit exemplaar bij uw administratie Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 2. Belangrijkste kenmerken pag. 4 3. Stappenplan ESF-subsidie pag. 5

Nadere informatie

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Let op: Dit document bestaat uit twee handleidingen: Pagina 2: Handleiding voor de website voor organisators Pagina 14: Uitleg en handleiding voor de

Nadere informatie

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Inhoudsopgave IKB Overzicht... 3 IKB uitbetalen... 4 Extra vakantie-uren kopen... 6 Vakantie-uren verkopen... 8 Reiskosten woonwerk (1x

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR ERKENNING VAN EEN OPLEIDINGSINSTITUUT

VOORWAARDEN VOOR ERKENNING VAN EEN OPLEIDINGSINSTITUUT VOORWAARDEN VOOR ERKENNING VAN EEN OPLEIDINGSINSTITUUT Een opleidingsinstituut kan door SFRecreatie erkend worden als opleidingsinstituut indien het instituut cursussen aanbiedt die vallen binnen de doelstellingen

Nadere informatie

Handleiding Mijn 65plus kandidaten

Handleiding Mijn 65plus kandidaten Handleiding Mijn 65plus kandidaten Geachte kandidaat, Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken wij voortdurend aan de optimalisering van de administratieve processen, met als doel het verminderen

Nadere informatie

Handleiding urenregistatie flexmedewerkers ASA Campus

Handleiding urenregistatie flexmedewerkers ASA Campus Handleiding urenregistatie flexmedewerkers ASA Campus De stappen Inlognaam Account beheren Neem contact met ons op Onderhoud Uitloggen Berichten Mededeling Informatie Te Ondertekenen Ondertekent Declaraties

Nadere informatie

De stappen. Inlognaam. Declaraties. Account beheren. Loonstroken. Neem contact met ons op. Reserveringen. Onderhoud. Jaaropgave. Uitloggen.

De stappen. Inlognaam. Declaraties. Account beheren. Loonstroken. Neem contact met ons op. Reserveringen. Onderhoud. Jaaropgave. Uitloggen. Gebruikershandleiding flexkrachten portaal ASA Campus De stappen Inlognaam Account beheren Neem contact met ons op Onderhoud Uitloggen Berichten Mededeling Informatie Te Ondertekenen Ondertekend Declaraties

Nadere informatie

HelloFlex voor de opdrachtgever

HelloFlex voor de opdrachtgever HelloFlex voor de opdrachtgever Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar je de facturen, contracten, opdrachtbevestigingen

Nadere informatie

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Inhoudsopgave IKB Overzicht... 3 IKB uitbetalen... 4 Extra vakantie-uren kopen... 7 Vakantie-uren verkopen... 9 Reiskosten (1x per jaar)...

Nadere informatie

Sectorplan Recreatie 2014-2016. Werken in de Recreatie: Leuk, fit en vitaal!

Sectorplan Recreatie 2014-2016. Werken in de Recreatie: Leuk, fit en vitaal! Sectorplan Recreatie 2014-2016 Werken in de Recreatie: Leuk, fit en vitaal! 02 Inhoud 1. Duurzame inzetbaarheid... 4 2. Baan je toekomst... 6 3. Sectorplan Recreatie... 10 3.1 Arbeidsmarktadvies...12 3.2

Nadere informatie

Toelichting ESF op Rijopleidingen voor bedrijven

Toelichting ESF op Rijopleidingen voor bedrijven Toelichting ESF op Rijopleidingen voor bedrijven Inhoudsopgave Inleiding.. pagina 2 Belangrijkste kenmerken. pagina 3 Voorwaarden voor de werkgever pagina 5 Het waarmerken van documenten.. pagina 6 Stappenplan

Nadere informatie

Handleiding Myflex. Medewerker

Handleiding Myflex. Medewerker Handleiding Myflex Medewerker Versie 1.1-2016 Welkom bij Myflex Myflex is een managed service provider (MSP) en verzorgt voor haar klanten de realisatie en administratie van hun gehele flexschil. De diensten

Nadere informatie

Handleiding - Verzekeringnemer

Handleiding - Verzekeringnemer Handleiding - Verzekeringnemer Inhoudsopgave Mijn XHI... 2 Login... 3 Wachtwoord vergeten... 4 Polis... 6 Bewerken polis... 7 Bewerken gezinsleden..... 8 Polis beëindigen..... 11 Declaratie... 12 Declaratie-overzicht...

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Handleiding Digitaal Doorstroomdossier 1 2016-2017 1 Beste Intergrip gebruiker, Voor u ligt de handleiding voor het Digitaal doorstroomdossier. De werkwijze in het systeem wijst zoveel mogelijk voor zich.

Nadere informatie

Handleiding MIJNBTER Scholingsfonds Opleidingsinstituut

Handleiding MIJNBTER Scholingsfonds Opleidingsinstituut Handleiding MIJNBTER Scholingsfonds Opleidingsinstituut Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen op Mijn BTER... 4 2. Wijzigen accountgegevens... 5 3. SFO... 6 3.1 Opvoeren deelnamelijsten... 6 3.1.1 Toevoegen

Nadere informatie

Handleiding opleidingsregister opleidelingen

Handleiding opleidingsregister opleidelingen Handleiding opleidingsregister opleidelingen (bijgewerkt januari 2017) Ten behoeve van uw volledige inschrijving raden wij u aan de handleiding een keer goed door te lezen om te voorkomen dat er stappen

Nadere informatie

ESF-spelregels 2011 Stichting O&O fonds voor de Uitvaartbranche (SOVU) Europese subsidie voor scholing van werkenden in de uitvaartsector!

ESF-spelregels 2011 Stichting O&O fonds voor de Uitvaartbranche (SOVU) Europese subsidie voor scholing van werkenden in de uitvaartsector! ESF-spelregels 2011 Stichting O&O fonds voor de Uitvaartbranche (SOVU) Europese subsidie voor scholing van werkenden in de uitvaartsector! SOVU is één van de fondsen die de staatssecretaris van SZW heeft

Nadere informatie

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding Kaderledenwebsite gebruikershandleiding In deze handleiding wordt uitgelegd op welke manier kaderleden gebruik kunnen maken van de kaderwebsite van FNV Bouw. Inleiding Door in de webbrowser naar https://kaderleden.fnvbouw.nl

Nadere informatie

COMPASCloud Uren&Inlenersportaal Inlener

COMPASCloud Uren&Inlenersportaal Inlener COMPASCloud Uren&Inlenersportaal Inlener Auteur: F. Poeste & A. de Jong Versie: 1.0 Datum: 13-11-2018 Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 Eerste keer inloggen 3 Inloggen 5 Inloggen met tokencode 5 Uren accorderen

Nadere informatie

Handleiding Subsidieregeling praktijkleren

Handleiding Subsidieregeling praktijkleren Handleiding Subsidieregeling praktijkleren De Subsidieregeling praktijkleren vervangt de WVA-onderwijs per 1 januari 2014. Dit is was een belastingmaatregel waarmee u een bedrag per jaar kon terugvragen.

Nadere informatie

Q&A digitaal contracteren 2015 De Friesland Zorgverzekeraar

Q&A digitaal contracteren 2015 De Friesland Zorgverzekeraar Q&A digitaal contracteren 2015 De Friesland Zorgverzekeraar Ik kan/wil niet digitaal een overeenkomst afsluiten. Kan ik net als voorheen een papieren overeenkomst per post toegestuurd krijgen? Nee, dat

Nadere informatie

HelloFlex voor de medewerker

HelloFlex voor de medewerker HelloFlex voor de medewerker Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar jij je gegevens, contracten, declaraties, betalingen,

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL

HANDLEIDING URENPORTAAL HANDLEIDING URENPORTAAL RELATIE ONLINE INTERMEDIAIR UITZENDBUREAU PORTAAL De inloggegevens voor het portaal zult u per email ontvangen. U kunt nu inloggen om gebruik te maken van het portaal. GEBRUIKERS

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie Versie: Technopark 1.0 Datum: 01-12-2014 Inleiding OBD-Personeelsdiensten maakt gebruik van een digitaal urendeclaratie systeem. De flexwerker voert zijn uren aan het einde

Nadere informatie

Handleiding voor leerling-werknemers

Handleiding voor leerling-werknemers Handleiding voor leerling-werknemers Uren declareren (online) Versie 1.3 15-1-2016 In deze handleiding lees je meer over: Eerste keer inloggen pag. 4 Persoonlijke pagina pag. 5 Uren declareren pag. 6 9

Nadere informatie

HANDLEIDING EPIC DECLARATIES, DIENSTEN EN BESCHIKBAARHEID

HANDLEIDING EPIC DECLARATIES, DIENSTEN EN BESCHIKBAARHEID HANDLEIDING EPIC DECLARATIES, DIENSTEN EN BESCHIKBAARHEID Handleiding EPIC uitzendkrachten 2017 INLOGGEN OP DE WEBSITE Log in op je persoonlijke pagina op http://epic.youngcapital.nl/inloggen. DASHBOARD

Nadere informatie

COMPASCloud Uren&Inlenersportaal Cliënt

COMPASCloud Uren&Inlenersportaal Cliënt COMPASCloud Uren&Inlenersportaal Cliënt Auteur: F. Poeste & A. de Jong Versie: 1.0 Datum: 13-11-2018 Inhoudsopgave 1 Eerste keer inloggen 3 Inloggen 5 Inloggen met tokencode 5 Uren goedkeuren (werknemer)

Nadere informatie

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017 Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017... 1 Hoe log ik in op Online Personeel & Salaris?... 2

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 4 Hoofdstuk 3 Mijn gegevens...

Nadere informatie

Registratie Opleidingsregister

Registratie Opleidingsregister Registratie Opleidingsregister 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Opleiding kiezen 4. Opleidingsinstelling kiezen 5. Dossier indienen 6. Betalen 7. Aanmelding dossier afronden 8. Opleidingsschema toevoegen

Nadere informatie

Handleiding opleidingsregister opleidelingen

Handleiding opleidingsregister opleidelingen Handleiding opleidingsregister opleidelingen (bijgewerkt januari 2018) Ten behoeve van uw volledige inschrijving raden wij u aan de handleiding een keer goed door te lezen om te voorkomen dat er stappen

Nadere informatie

REGLEMENT TEGEMOETKOMINGEN Instroom vanaf 1 augustus 2012 tot 1 september 2015

REGLEMENT TEGEMOETKOMINGEN Instroom vanaf 1 augustus 2012 tot 1 september 2015 REGLEMENT TEGEMOETKOMINGEN Instroom vanaf 1 augustus 2012 tot 1 september 2015 (versie 1 november 2015) Inhoudsopgave Artikel 1 Definities... 2 Artikel 2 Voorwaarden... 2 Artikel 3 Subsidie... 3 Artikel

Nadere informatie

Groeien naar je toekomst

Groeien naar je toekomst Groeien naar je toekomst Uitgevoerd door: Colland Arbeidsmarkt Versie 1: 03 juli 2015 Employabilityregeling voor hoveniers Colland Arbeidsmarkt Ben jij breed inzetbaar? Speciaal voor hoveniers en groenvoorzieners

Nadere informatie

Groeien naar je toekomst

Groeien naar je toekomst Groeien naar je toekomst Uitgevoerd door: Colland Arbeidsmarkt Employabilityregeling voor hoveniers Colland Arbeidsmarkt Ben jij breed inzetbaar? Speciaal voor hoveniers en groenvoorzieners is per 1 juli

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Procedure ESF-subsidie O&A fonds SZS

Procedure ESF-subsidie O&A fonds SZS Procedure ESF-subsidie O&A fonds SZS Opleiden met ESF-subsidie in de SZS-branche! De SZS branche is door technologische ontwikkelingen voortdurend in beweging. De activiteiten, de projecten en het scholingsaanbod

Nadere informatie

CAO voor de Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven

CAO voor de Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven 12 CAO voor de Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven 127 12.1 12.2 12.3 12.4 Declaratieregeling Scholingsfonds (Scholing art 8B) 128 Scholing voor uta-personeel 130 Declaratieregeling stervensbegeleiding

Nadere informatie

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen...

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... Webshop 1 Inhoudsopgave 1. Kiezen van een cursus... 3 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... 7 3. Besteloverzicht en kortingscoupon

Nadere informatie

HANDLEIDING MYFLEX DESKUNDIGE

HANDLEIDING MYFLEX DESKUNDIGE HANDLEIDING MYFLEX DESKUNDIGE Myflex My Service Provider Marconibaan 1a 3439 MR Nieuwegein Postbus 549 3430 AM Nieuwegein t +31 (0) 30 230 61 41 f +31 (0) 30 605 50 77 e i info@myflex.nl www.myflex.nl

Nadere informatie

CAO voor de Bitumineuze- en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven

CAO voor de Bitumineuze- en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven 12 CAO voor de Bitumineuze- en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven 127 12.1 12.2 12.3 Declaratieregeling Scholingsfonds (Scholing art 8B) 128 Declaratieregeling stervensbegeleiding en rouwverlof 130 Wintersluiting

Nadere informatie

Openstaande verlofaanvragen 6 Aandachtspunten 6

Openstaande verlofaanvragen 6 Aandachtspunten 6 1/6 Handleiding Verlofregistratie (Werkgever) Verlofinstellingen aanmaken (werkgever) 1 Dashlets toevoegen 1 Verlof Groepen toevoegen 2 Verlof Saldo toevoegen 2 Feestdagen toevoegen 2 Verlofinstellingen

Nadere informatie

Handleiding MIJNBTER. Extra Verlofdagen

Handleiding MIJNBTER. Extra Verlofdagen Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen op Mijn BTER... 4 2. Wijzigen accountgegevens... 5 3. Extra Verlofdagen (EVD/ERVD)... 6 3.1 Opvoeren nieuwe declaratie....

Nadere informatie

HelloFlex voor de medewerker

HelloFlex voor de medewerker HelloFlex voor de medewerker Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar jij je gegevens, contracten, declaraties, betalingen,

Nadere informatie

HANDLEIDING Leren in een digitale leeromgeving

HANDLEIDING Leren in een digitale leeromgeving HANDLEIDING Leren in een digitale leeromgeving Hoofdstuk 1 Klaar voor de start Hoe kan ik leren? mijn.capabel.nl - blz 1 van 10 Capabel Onderwijs Groep, 2014 Inhoud Inhoud... 2 1 Inleiding... 3 2 Inloggen

Nadere informatie

HelloFlex voor de medewerker

HelloFlex voor de medewerker HelloFlex voor de medewerker Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar jij je gegevens, contracten, declaraties, betalingen,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Sectorplan FCB

Algemene Voorwaarden Sectorplan FCB Algemene Voorwaarden Sectorplan FCB I II III IV V VI Algemeen Te vergoeden kosten en hoogte van de vergoeding Indiening van de aanvraag Behandeling van de aanvraag Afhandeling van de vergoeding Slotbepalingen

Nadere informatie

Vragen? info@onepayroll.nl of bel: 020-8451074. HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie

Vragen? info@onepayroll.nl of bel: 020-8451074. HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie Inloggen Zodra u inloggegevens heeft ontvangen voor de webservices kunt u inloggen om gebruik te maken van het My One urenportaal. U kunt inloggen op onze website www.onepayroll.nl

Nadere informatie

HelloFlex voor de medewerker

HelloFlex voor de medewerker HelloFlex voor de medewerker Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar jij je gegevens, contracten, declaraties, betalingen,

Nadere informatie

Sectorplannen. Handleiding voor werkgevers

Sectorplannen. Handleiding voor werkgevers Sectorplannen Handleiding voor werkgevers Versie 1.0 10 februari 2015 Inhoud Een activiteit aanmaken... 2 Marktconformiteit... 3 Eigen offerte procedure... 3 Offerteprocedure via webportal... 7 Een activiteit

Nadere informatie

Aanvraag Erkend leerbedrijf Calibris

Aanvraag Erkend leerbedrijf Calibris Aanvraag Erkend leerbedrijf Calibris Handleiding Oktober 2010 Waarom erkenning? Als u mbo-studenten van opleidingen in de Zorg, Welzijn of Sport wilt opleiden, moet u als organisatie erkend leerbedrijf

Nadere informatie

Convenant omzetten gesubsidieerde arbeid naar reguliere banen in de kinderopvang

Convenant omzetten gesubsidieerde arbeid naar reguliere banen in de kinderopvang Convenant omzetten gesubsidieerde arbeid naar reguliere banen in de kinderopvang 1. Inleiding In het Strategisch Akkoord is afgesproken dat gemeenten vanaf 2003 op het reïntegratiebudget een bedrag van

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 5 Hoofdstuk 3 Mijn dossier...

Nadere informatie

GEBRUIK JE SCHOLINGSPOTJE

GEBRUIK JE SCHOLINGSPOTJE GEBRUIK JE SCHOLINGSPOTJE ZORG DAT JE BIJ BLIJFT Als vakman weet u hoe belangrijk het is om de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en technieken. Ook FNV Bouw vindt het belangrijk dat u bij blijft.

Nadere informatie

Inkomen Services Online voor de Werkgever

Inkomen Services Online voor de Werkgever Gebruikershandleiding Inkomen Services Online voor de Werkgever Datum 8 januari 2015 XY 15080-0115 Inhoudsopgave Inleiding 3 Wat is Inkomen Services Online? 3 Wat zijn de voordelen van Inkomen Services

Nadere informatie

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Via de website van SBOH (Pagina Formulieren onder uw opleidingspagina) of via URL: portal.sboh.nl kunt u inloggen op de beveiligde webportal van

Nadere informatie

Handleiding voor medewerkers Jaargesprekken voeren

Handleiding voor medewerkers Jaargesprekken voeren Handleiding voor medewerkers Jaargesprekken voeren Account aanmaken/ inloggen 1. Ga naar sbaweb.nl en klik in de onderstaande banner op de homepage op Log direct in. Je komt op het inlogscherm van het

Nadere informatie

REGLEMENT TEGEMOETKOMINGEN VOOR EXTERNE OPLEIDINGEN

REGLEMENT TEGEMOETKOMINGEN VOOR EXTERNE OPLEIDINGEN 1 van 6 REGLEMENT TEGEMOETKOMINGEN VOOR EXTERNE OPLEIDINGEN Instroom vanaf 1 augustus 2012 tot 1 september 2015 (versie 1 oktober 2016) 2 van 6 Inhoudsopgave Artikel 1 Definities... 3 Artikel 2 Voorwaarden...

Nadere informatie

Handleiding SOOB Subsidiepunt voor opleiders

Handleiding SOOB Subsidiepunt voor opleiders Handleiding SOOB Subsidiepunt voor opleiders Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Begrippenlijst... 4 3. Inloggen... 5 4. Opleidingen registreren... 6 5. De aanvraag namens het bedrijf voorbereiden... 7

Nadere informatie

REGLEMENT Tijdelijke stimuleringsregeling EVC Gehandicaptenzorg

REGLEMENT Tijdelijke stimuleringsregeling EVC Gehandicaptenzorg REGLEMENT Tijdelijke stimuleringsregeling EVC Gehandicaptenzorg I. Definities/begrippen In dit reglement wordt verstaan onder: VGN: Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland. StAG: Stichting Arbeidsmarkt

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor scholen. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk om aanvragen voor gastlessen (beroepsvoorlichting en/of

Nadere informatie

Click & Claim. Korte handleiding. Inhoud. U heeft een verzuimverzekering afgesloten bij De Goudse. Voor uw

Click & Claim. Korte handleiding. Inhoud. U heeft een verzuimverzekering afgesloten bij De Goudse. Voor uw Korte handleiding Click & Claim U heeft een verzuimverzekering afgesloten bij De Goudse. Voor uw verzuimadministratie, zoals het doorgeven van ziek- en herstelmeldingen én wijzigingen in uw personeelsbestand,

Nadere informatie

Aan de slag met Boris Praktijkloket

Aan de slag met Boris Praktijkloket Aan de slag met Welkom bij het. Het Praktijkloket bestaat uit twee delen: 1. Het samenstellen van een Boris Praktijkverklaring voor maatwerktrajecten 2. Een overzicht van bestaande branchecertificaten

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING: SCHOLING VIA ORGANISATIE

GEBRUIKERSHANDLEIDING: SCHOLING VIA ORGANISATIE GEBRUIKERSHANDLEIDING: SCHOLING VIA ORGANISATIE Voor je ligt een korte handleiding geschikt voor gebruikers die via hun organisatie de online scholing van Augeo academy gaan volgen. In deze handleiding

Nadere informatie

HOBÉON SKO CERTIFICATIE MANAGER

HOBÉON SKO CERTIFICATIE MANAGER Handleiding voor de HOBÉON SKO CERTIFICATIE MANAGER Inleiding Regelmatig kreeg Hobéon SKO te horen dat de arbeidsdeskundige 'papier-moe' werd van het aanleveren van alle benodigde documentatie ten gunste

Nadere informatie

RAAMWERK BEDRIJFSOPLEIDINGSPLAN MODE- EN INTERIEUR-INDUSTRIE

RAAMWERK BEDRIJFSOPLEIDINGSPLAN MODE- EN INTERIEUR-INDUSTRIE RAAMWERK BEDRIJFSOPLEIDINGSPLAN MODE- EN INTERIEUR-INDUSTRIE 1. Inleiding Het opleiden van medewerkers vormt een belangrijk middel om uw bedrijfsvoering te verbeteren. Onder andere met opleidingen, cursussen

Nadere informatie

HANDLEIDING INDIVIDUEEL KEUZEBUDGET

HANDLEIDING INDIVIDUEEL KEUZEBUDGET HANDLEIDING INDIVIDUEEL KEUZEBUDGET HANDLEIDING Versie: 1.0 Datum: 27-07-2016 Afdeling: HR & Payroll Solutions Versie: 1.0 HANDLEIDING INDIVIDUEEL KEUZEBUDGET Inhoudsopgave 1 Inleiding 4 2 Menu IKB 5 2.1

Nadere informatie

HelloFlex voor de opdrachtgever

HelloFlex voor de opdrachtgever HelloFlex voor de opdrachtgever Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar je de facturen, contracten, opdrachtbevestigingen

Nadere informatie

HANDLEIDING WERKNEMERS

HANDLEIDING WERKNEMERS HANDLEIDING WERKNEMERS DIGITAAL ARBEIDSVOORWAARDENPORTAAL WWW.MIJNBANDENBAAN.NL Inhoudsopgave Inleiding... 3 Aanmelden en activeren... 4 Inloggen op Mijnbandenbaan.nl... 9 De Online Introductie... 10 Naar

Nadere informatie

Trainen en opleiden. Van POP-gesprek tot opleidingsplan!

Trainen en opleiden. Van POP-gesprek tot opleidingsplan! Trainen en opleiden Van POP-gesprek tot opleidingsplan! Direct aan de slag met opleidingsplannen, modellen, fiscale regelingen voor scholingen, procedure EVC en opleidingscriteria Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Handleiding inlenersportaal. Direct Payrolling BV

Handleiding inlenersportaal. Direct Payrolling BV Handleiding inlenersportaal Direct Payrolling BV Inhoudsopgave Het inlenersportaal... 4 1 Eerste maal inloggen... 5 2 Bedrijfsgegevens... 5 3 Mijn gegevens... 5 4 Gebruikers... 6 5 Aanvragen... 7 6 Plaatsingen...

Nadere informatie