Smart time plus V8 SMART TIME PLUS V8

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Smart time plus V8 SMART TIME PLUS V8"

Transcriptie

1 Smart time plus V8

2 Maandoverzicht Eenvoudig, gebruiksvriendelijk, Één scherm systeem

3 Zijdelingse Menu structuur. Maandoverzicht Afwijkingen (enkel in het beheerders scherm) Dag tellers en resultaten Boekingen van de dag Zoom op het scherm

4 Maandoverzicht Uitgebreide Menu structuur Vlot oproepen van andere velden

5 Maandoverzicht Anomalieën in de Periode Selecteer en het systeem brengt je naar deze anomalie om aan te passen.

6 Maandoverzicht Uitbreiding kolommem

7 Maandoverzicht Boekingen van de dag Boekingen toevoegen of verwijderen

8 Maandoverzicht Op ieder ogenblik van de maand zie je de MAAND totalen en de grafiek.

9 Maandoverzicht Instelbaar Zachte of Hardere kleuren

10 Nieuw Maandoverzicht Zoom

11 Maandoverzicht Werknemers selectie

12 Maandoverzicht - Boekingen Door in een van de velden op een dag te klikken opent zich het boekingen scherm. Hierin ziet men de berekende resultaten, kan men aanpassingen doorvoeren, Afrondingen zien, Begin- en einduren van het dagprogramma bijstellen enz.

13 Maandoverzicht Indien commentaar werd toegevoegd of indien via de Webterminal bij een afwezigheids aanvraag commentaar werd bijgevoegd, dan kan je deze via de tooltip van de muis lezen. Indien er een afwijking is zoals bvb. Oneven boekingen, dan verschijnt afwijking teken op die dag.

14 Maandoverzicht Door op het veld DP (dagprogramma) van een dag te klikken, opent zich een scherm met de beschikbare dagprogramma s. Door te Klikken in deze lijst op een dagprogramma wordt dit dagprogramma voor deze dag geselecteerd (en wordt een herberekening doorgevoerd).

15 Weekplanner De weekplanner toont je niet alleen de voorziene dagprogramma s maar ook de ingeven afwezigheden en de gepresteerde tijden per dag en gecumuleerd.

16 Weekplanner Met de Parameter instellingen is het mogelijk om de 2 lijn te vervangen door andere informatie zoals bvb. Het dagsaldo

17 Maandplanner In de maandplanner kan je scherm met afwezigheden of met de voorziene dagprogramma s selecteren.

18 Maandplanner In de maandplanner kan je scherm met afwezigheden of met de voorziene dagprogramma s selecteren.

19 Maandplanner In de maandplanner kan je vlot afwezigheden ingeven of verwijderen.

20 Maandplanner Door de dagprogramma s te selecteren bekom je een overzicht met de volgens de cyclus voorziene dagprogramma s.

21 Maandplanner Via ploegenplanning kan je de planning van de dagprogramma s bijsturen of plannen.

22 Maandplanner In de maandplanner kan je via Parameters bijkomende informatie op het scherm veranderen.

23 Jaaroverzicht Het jaaroverzicht heeft een overzicht van de afwezigheden van de werknemer zowel van het verleden als in de toekomst geplande afwezigheden. Verder vindt je een rechts op maand basis informatie betreffende de Normaal te presteren uren, de gepresteerde uren, de uren verlof of ziekte.

24 Curriculum Systeemgegevens benodigd om te berekenen

25 Curriculum Persoonlijke gegevens met mogelijkheid (optie) voor meerdere kaarten voor de zelfde persoon. In de vrije velden kan men Vrije informatie ingeven specifiek voor die werknemer. Bvb. Kinderopvang, Schoenmaat enz..

26 Curriculum Tijdgroepwissel, laat toe om bvb van een Voltijds naar een Deeltijdse arbeid over te gaan zonder verlies van de gegevens. Verlof rechten.

27 Curriculum Vingerafdruk. Nadat de vingers op de tikklok werden ingegeven, worden deze naar de software overgebracht en kunnen deze als back-up dienen bij een defect aan de klok of naar andere klokken worden doorgestuurd. Hierdoor dient men zich slechts één maal in te scannen.

28 Curriculum Documenten: hier kan je een link leggen naar Documenten van deze werknemer bvb. Diploma s, Vormingen, Evaluatie verslagen enz.

29 Aanwezigheid Overzicht Het Aanwezigheid overzicht biedt een ON LINE overzicht van de status van de werknemers. Klikken op de naam brengt het maandoverzicht van deze persoon naar voor.

30 AFWIJKINGEN Afwijkingen Module laat de gebruiker toe om een vlot zicht te krijgen op de fouten van de geselecteerde periode. Door te klikken op de dag, wordt het Boekingsoverzicht opgeroepen en kan men de wijziging doorvoeren.

31 RAPPORTEN & STATISTIEKEN Hierin zijn 2 standaard rapporten die niet kunnen gewijzigd worden. Hierin vind je de beschikbare rapporten die via de rapport generator kunnen worden gewijzigd of worden aangemaakt. Hierin vind je de beschikbare statistieken die via de statistiek generator kunnen worden gewijzigd of worden aangemaakt.

32 RAPPORTEN & STATISTIEKEN Voorbeeld van een maandrapport Hoofding en Weektotalen

33 RAPPORTEN & STATISTIEKEN Voorbeeld van een maandrapport Maandtotalen

34 RAPPORTEN & STATISTIEKEN Voorbeeld van een Afwezigheid statistiek

35 ESS Afwezigheid aanvragen via PC Dashboard scherm zowel voor de werknemer als voor de verantwoordelijke

36 ESS Afwezigheid aanvragen via PC Voor de werknemer Voor de verantwoordelijke

37 ESS Afwezigheid aanvragen via PC Dashboard scherm voor de werknemer

38 ESS Afwezigheid aanvragen via PC Lijst met eigen aanvragen Dashboard scherm voor de werknemer

39 ESS Afwezigheid aanvragen via PC Lijst met eigen aanvragen Actuele aanwezigheid Lijst met te beheren aanvragen Dashboard scherm voor de Verantwoordelijke

40 ESS Afwezigheid aanvragen via PC Mogelijkheid om de vorige maanden op te vragen. Het maandoverzicht voor de werknemer (opbouw identiek als Smart Time Plus Pro beheersysteem)

41 ESS Afwezigheid aanvragen via PC Mogelijkheid om de vorige maanden op te vragen. Mogelijkheid om een werknemer te selecteren / beheren

42 ESS Afwezigheid aanvragen via PC Mogelijkheid om van hier uit een afwezigheid aan te vragen Mogelijkheid om van hier uit een aanvraag voor een boeking toe te voegen of te verwijderen Mogelijkheid om commentaar toe te voegen Het maandoverzicht werknemer

43 ESS Afwezigheid aanvragen via PC Verantwoordelijke

44 ESS Afwezigheid aanvragen via PC In dit scherm Afwijkingen ziet de verantwoordelijke de mogelijke fouten

45 ESS Afwezigheid aanvragen via PC In dit scherm ziet de verantwoordelijke de maand van alle werknemers (en kan een afwezigheid van hieruit aanvragen voor een werknemer) Deze functie wordt gebruikt in bedrijven waar de werknemers geen toegang hebben tot een PC en de afdeling verantwoordelijke afwezigheden voor zijn werknemers kan aanvragen.

46 ESS Afwezigheid aanvragen via PC Het verlof rapport kan iedere werknemer voor zich zelf opvragen, de verantwoordelijk bekomt het rapport voor al zijn werknemers.

47 ESS Afwezigheid aanvragen via PC In dit scherm ziet iedere werknemer de aan- afwezigheid van alle werknemers van het team waartoe hij behoord. De verantwoordelijke ziet alle werknemers van al zijn teams.

48 ESS Afwezigheid aanvragen via PC In dit scherm ziet de verantwoordelijke de Cumulatieve balans van zijn werknemers. De mogelijkheid om de criteria bij te sturen via de grenswaarden.

49 ESS Afwezigheid aanvragen via PC In dit scherm ziet de verantwoordelijke de aanvragen die moeten behandeld worden.

50 ESS Afwezigheid aanvragen via PC Door te klikken op een aanvraag bekom je alle info en kan je deze aanvaarden of weigeren. In het commentaar veld kan je de reden van weigering ingeven.

51 Optie Boeken vanuit de PC In bedrijven waar alle medewerkers over een PC beschikken kan men de Optie Boeken bij de ESS nemen en via de PC i.p.v. via een kaartlezer boeken.

52 Optie Boeken vanaf een Smart Phone Voor bedrijven waarbij werknemers of vertegenwoordigers vaak voor meerdere dagen van het bedrijf weg zijn, bestaat de Optie Mobiel Boeken.

53 Optie Boeken vanaf een Smart Phone Voor de boeking wordt een gecertificeerde klok gebruikt zodat misbruik wordt uitgesloten.

54 Optie Boeken vanaf een Smart Phone Via de Smart Phone kan de werknemer zijn Prestaties opvolgen.

Een H.R. oplossing voor het beheer van planners, aan- en afwezigheden, volledige interactieve met interne communicatie, simpel en efficiënt

Een H.R. oplossing voor het beheer van planners, aan- en afwezigheden, volledige interactieve met interne communicatie, simpel en efficiënt Een H.R. oplossing voor het beheer van planners, aan- en afwezigheden, volledige interactieve met interne communicatie, simpel en efficiënt AAN- & AFWEZIGHEDEN, TIJDREGISTRATIE, TOEGANGSCONTROLE, PLOEG

Nadere informatie

Met ESS kun je via het web:

Met ESS kun je via het web: Met ESS kun je via het web: o een wens ingeven (bv. verlofaanvraag) o nagaan of de wens door de planner is goed- of afgekeurd o de planning opvragen en het uurrooster zien van de volledige cel (=afdeling)

Nadere informatie

Handleiding Primetime voor medewerkers

Handleiding Primetime voor medewerkers Handleiding Primetime voor medewerkers Inhoudstafel 1. Aanmelden. p 2 2. Opbouw homescherm p 3 3. Aanvragen versturen... p 4 Aanvraag vakantie, credit, klein verlet p 5 Aanvraag persoonlijke roosterwissel.

Nadere informatie

NIEUWIGHEDEN BEHEER VASTE ACTIVA 3.1

NIEUWIGHEDEN BEHEER VASTE ACTIVA 3.1 NIEUWIGHEDEN BEHEER VASTE ACTIVA 3.1 Versie 3.1 December 2004 DE WIZARD VOOR HET BEHEER VAN DE VASTE ACTIVA INLEIDING De grootte en het type onderneming bepalen grotendeels het type beheer dat toegepast

Nadere informatie

Handleiding Employee Self Service ESS Module

Handleiding Employee Self Service ESS Module Software Consultancy Projectmanagement Training Handleiding Employee Self Service ESS Module Uitgebracht door: Planbition B.V. Datum van uitgifte: 14 februari 2014 Referentie: Handleiding_ESS Consolid.

Nadere informatie

Handleiding Employee Self Service ESS Module

Handleiding Employee Self Service ESS Module Software Consultancy Projectmanagement Training Handleiding Employee Self Service ESS Module Uitgebracht door: Planbition B.V. Datum van uitgifte: 14 februari 2014 Referentie: Handleiding_ESS Versie: 1.3

Nadere informatie

Tijdsregistratie. Personal Handboek

Tijdsregistratie. Personal Handboek Tijdsregistratie Personal Handboek Deze gebruikersgids is bedoeld voor alle medewerkers die Efficiënt Personal gebruiken. Efficiënt maakt het mogelijk voor medewerkers om via een web browser de klokkaart

Nadere informatie

CRM Accountancy. Flexibel, efficiënt & accuraat

CRM Accountancy. Flexibel, efficiënt & accuraat CRM Accountancy WINGS Software Flexibel, efficiënt & accuraat ACCOUNTANCY CRM INHOUDSOPGAVE INLEIDING 1.1. Wings CRM Accountancy algemeen 3 PRESTATIES 2.1. Wings CRM Accountancy login 4 2.1.1. Het inloggen

Nadere informatie

Handleiding Employee Self Service ESS Module

Handleiding Employee Self Service ESS Module Software Consultancy Projectmanagement Training Handleiding Employee Self Service ESS Module Inzien & Aanvragen Uitgebracht door: Planbition B.V. Datum van uitgifte: 7 februari 2013 Referentie: Handleiding_ESS

Nadere informatie

GO! FixIT voor scholengroepen en TAC

GO! FixIT voor scholengroepen en TAC GO! FixIT voor scholengroepen en TAC 1. Introductie 3 2. Inloggen in het GO! FixIT webportaal 4 3. Een melding aanmaken 4 3.1. Een aard selecteren 5 3.2. Een locatie selecteren 6 4. Meldingen bekijken

Nadere informatie

EDE Consulting. BouwManager 2008. Handleiding

EDE Consulting. BouwManager 2008. Handleiding EDE Consulting BouwManager 2008 Handleiding Operations Financials EDE Consulting bvba, 21.12.2007 BouwManager 2008.03 BouwManager is een zeer gebruiksvriendelijke software voor de bouw waarmee U Uw activiteiten

Nadere informatie

Handleiding flextime LIGHT

Handleiding flextime LIGHT Handleiding flextime LIGHT Inhoud 1. Hoe bestellen?... 1 2. Werking... 2 2.1. Aanmaak personeelsleden... 2 2.2. Ingeven personeelsleden... 2 2.3. Activering en gebruik van de handscanner... 4 2.4. Voorbereiding

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Sonet Self Service

Gebruikershandleiding Sonet Self Service Sonet Self Service Gebruikershandleiding Sonet Self Service Sonet Self Service Gebruikershandleiding Sonet Self Service Prato Services nv www.prato.be 1 INHOUDSOPGAVE 1 Inhoudsopgave... 3 2 Inleiding...

Nadere informatie

HiAnt. Kantoorfunctionaliteit. Prestaties (maandingave) Prato Services nv info@prato.be www.prato.be

HiAnt. Kantoorfunctionaliteit. Prestaties (maandingave) Prato Services nv info@prato.be www.prato.be HiAnt Kantoorfunctionaliteit Prestaties (maandingave) Prato Services nv info@prato.be www.prato.be 1 INHOUD 1 Inhoud...2 2 Prestatie-Ingave...3 1.1. Menu...3 1.1.1. Gegevens...3 1.1.1.1. Werknemer, Klant,

Nadere informatie

Kluwer Office Seminarie Workshop P&C.

Kluwer Office Seminarie Workshop P&C. Kluwer Office Seminarie 2015 Workshop P&C www.wolterskluwer.be/business-software Inhoudsopgave TIPS & TRICKS... 2 NIEUWE FUNCTIONALITEIT: SELECTIE OP DEELOPDRACHT & TAAK... 2 DEADLINES... 4 Op taakniveau...

Nadere informatie

1. Aanmelden E-services

1. Aanmelden E-services 1. Aanmelden E-services www.sodalis.be Online diensten Login werkgevers Login + wachtwoord ingeven (let op het gebruik van hoofdletters) Klikken op ingave prestaties: 2. Module ingave prestaties Via onderstaand

Nadere informatie

Handleiding YESS MOBILE. ATTENTIA sociaal secretariaat Tramstraat Zwijnaarde

Handleiding YESS MOBILE. ATTENTIA sociaal secretariaat Tramstraat Zwijnaarde Handleiding YESS MOBILE ATTENTIA sociaal secretariaat Tramstraat 61 9052 Zwijnaarde info.sec@attentia.be www.attentia.be INHOUDSTABEL YESS MOBILE... 3 1 Inloggen... 4 2 YESS Mobile... 5 2.1 Kalender...

Nadere informatie

SwingOffice in een notendop

SwingOffice in een notendop SwingOffice in een notendop doelstelling: opvolging en bijsturing van berichten (per e-mail). 1. Inloggen in de Swing-omgeving Surf (gebruik Microsoft Internet Explorer) naar : http://swinglinecomputer/servico/default.aspx

Nadere informatie

Mijn Tijden. Handleiding voor behandelaars

Mijn Tijden. Handleiding voor behandelaars Mijn Tijden Handleiding voor behandelaars 1 Inhoud 1. Aanmelden... 3 2. Mijn startscherm... 5 3. Mijn Team selectie werkervaringsklant... 6 4. Registreren... 7 4.1. In- en uitboekingen... 7 4.2. Afwezigheden

Nadere informatie

LOGISTIEK Factuurcontrole

LOGISTIEK Factuurcontrole LOGISTIEK Factuurcontrole WINGS Software Flexibel, efficiënt & accuraat Factuurcontrole INHOUDSOPGAVE INLEIDING 1.1. Algemeen 3 WERKING 2.1. Verrichtingen ontvangsten 4 2.2. Verrichtingen vooraf 5 2.3.

Nadere informatie

Vaste Prijs Afspraken (VPA)

Vaste Prijs Afspraken (VPA) Vaste Prijs Afspraken (VPA) www.wolterskluwer.be Contents 1 Wat is een VPA?... 3 2 Configuratie... 3 2.1 Hoe activeer je de VPA functionaliteit?... 3 2.2 Hoe maak je een VPA aan?... 3 2.3 Eénmalige configuratie...

Nadere informatie

Acerta Connect. Tellers instellen aan het begin van het jaar. Publicatiedatum: Juni 2016 (verifieer of dit de meest recente versie is)

Acerta Connect. Tellers instellen aan het begin van het jaar. Publicatiedatum: Juni 2016 (verifieer of dit de meest recente versie is) Acerta Connect Tellers instellen aan het begin van het jaar Publicatiedatum: Juni 2016 (verifieer of dit de meest recente versie is) Instellen van tellers aan het begin van het jaar Het volgende Quicklearn

Nadere informatie

Bij Organisation, vul je Timing in. Username en wachtwoord vind je terug in de die je hebt ontvangen van Timing.

Bij Organisation, vul je Timing in. Username en wachtwoord vind je terug in de  die je hebt ontvangen van Timing. Online inlog flexkrachten Als flexkracht van Timing ontvang jij via Timing een inlog voor een website waarin jij alles kan inzien en aanvragen t.b.v. de planning die wij maken. Je kan de planning inzien,

Nadere informatie

Dynamic Software nv Ring 37 2200 Noorderwijk T 014/26.01. 11 - F 014/26.00.26 info@dynamic.be www.dynamic.be RPR Turnhout - TVA 0427.759.

Dynamic Software nv Ring 37 2200 Noorderwijk T 014/26.01. 11 - F 014/26.00.26 info@dynamic.be www.dynamic.be RPR Turnhout - TVA 0427.759. Inhoud Algemeen... 2 Mercedes/Ford/Andere... 3 Nieuw document... 3 Bestaand document... 4 Renault... 6 Werkorder... 6 Nieuwe... 6 Bestaande werkorder... 9 Andere documenten... 9 Nieuwe... 9 Bestaande...

Nadere informatie

Deel V. Cursusbeheer. Handleiding CVOSoft en CVOSoft.NET. Handleiding CVOSoft Deel V Cursussen 1/11

Deel V. Cursusbeheer. Handleiding CVOSoft en CVOSoft.NET. Handleiding CVOSoft Deel V Cursussen 1/11 Handleiding CVOSoft Deel V Cursussen 1/11 Handleiding CVOSoft en CVOSoft.NET Deel V Cursusbeheer Handleiding CVOSoft Deel V Cursussen 2/11 1 Cursussen 1.1 Inleiding Beheer van cursussen omvat 4 onderdelen:

Nadere informatie

Statistiekenmodule. Log in op de beheerspagina van Jeugdverblijven.be en klik in het groene navigatiemenu. , waarna het jaaroverzicht per maand

Statistiekenmodule. Log in op de beheerspagina van Jeugdverblijven.be en klik in het groene navigatiemenu. , waarna het jaaroverzicht per maand Statistiekenmodule Inloggen Open je internetbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer of Firefox) en typ in de adresbalk het volgende webadres in: http://beheer.jeugdverblijven.be (dus ZONDER www). Geef

Nadere informatie

BEKNOPTE HANDLEIDING A N A L Y T I S C H

BEKNOPTE HANDLEIDING A N A L Y T I S C H BEKNOPTE HANDLEIDING A N A L Y T I S C H 1 Algemene werking Wings ondersteunt twee verschillende soorten analytische opvolging. De eerste analytische uitsplitsing is de traditionele op kostenplaats of

Nadere informatie

Klik op Aangifte met vrijstelling van RSZ bijdrage indienen

Klik op Aangifte met vrijstelling van RSZ bijdrage indienen Klik op Aangifte met vrijstelling van RSZ bijdrage indienen Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in of gebruik uw elektronische identiteitskaart. Dit scherm wordt enkel getoond wanneer u nog niet gekend

Nadere informatie

CRM - Salesplanner - NL

CRM - Salesplanner - NL Handleiding PratoFlex CRM - Salesplanner - NL Efficiency through innovation Inhoudsopgave Voorwoord Salesplanner In de klantenfiche Bezoekplanning Filters Legende Automatisch gegeneerde bezoekplanningen

Nadere informatie

Deze handleiding is geschikt voor gebruikers van Rekeningbeheren.nl en S4Dunning. Rekeningbeheren.nl is de basis applicatie voor het uitvoeren van acties in batches en kan worden gezien als de lite versie

Nadere informatie

Budgetbeheer Versie 2.5 Juni 2003

Budgetbeheer Versie 2.5 Juni 2003 Budgetbeheer Versie 2.5 Juni 2003 Inhoudsopgave Algemeen... 3 Definitie... 3 Opstellen van een budget...3 Budgetbeheer met BOB Software... 4 Werkwijze... 5 Parameters... 5 Bepalen van de evolutienormen...

Nadere informatie

Handleiding Enquêtemodule. Contents

Handleiding Enquêtemodule. Contents Handleiding Enquêtemodule Dit document dient als uitleg over de enquêtemodule. De enquêtemodule is een optionele module welke te bestellen is via Support Modules. Met de enquêtemodule krijgt de club de

Nadere informatie

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER Onderwijs en Vorming Gebruikersbeheer in Web IDM 1. Aanmelden in het gebruikersbeheerplatform Na het voltooien van het aanmeldproces (zie Aanmelden bij Mijn Onderwijs), kom

Nadere informatie

GEPERSONALISEERDE VELDEN

GEPERSONALISEERDE VELDEN GEPERSONALISEERDE VELDEN Versie 2.5 Maart 2003 INHOUDSTAFEL Algemeen... 3 Praktisch gedeelte... 4 Beschrijving van het scherm:... 4 Toevoegen van een aankruisvakje:... 5 Toevoegen van een veld met het

Nadere informatie

Reducept. Dashboardhandleiding. Versie 1.0.0

Reducept. Dashboardhandleiding. Versie 1.0.0 Reducept Dashboardhandleiding Versie 1.0.0 Dashboard Het Reducept dashboard is speciaal ontwikkeld voor behandelaren. Door middel van het dashboard kun je verschillende gebruikers en apparaten beheren,

Nadere informatie

MIJN WERKTIJDEN Mijnwerktijden.nl is een personeels planningsprogramma die gekoppeld is met de salarisprogramma s van Loonstrookgigant.

MIJN WERKTIJDEN Mijnwerktijden.nl is een personeels planningsprogramma die gekoppeld is met de salarisprogramma s van Loonstrookgigant. MIJN WERKTIJDEN Mijnwerktijden.nl is een personeels planningsprogramma die gekoppeld is met de salarisprogramma s van Loonstrookgigant.nl Mijn Werktijden is een planningsprogramma om eenvoudig en snel

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Eenvoudige, gebruiksvriendelijke en vlotte mobiele planning

Team. Tijd. Tools. Eenvoudige, gebruiksvriendelijke en vlotte mobiele planning Waarom? U beschikt over een onderneming van minstens 5 gebruikers en constateert dat u naast uw administratieve software meer en meer zaken moet bijhouden buiten deze software. biedt een volledig geautomatiseerd

Nadere informatie

Central Station Urenregistratie

Central Station Urenregistratie Central Station Urenregistratie Inhoud 1 Inleiding...3 2 Uren boeken in 4 stappen...4 2.1 Stap 1: Urenregistratie starten... 4 2.1.1 Inloggen... 4 2.1.2 Aanmaken nieuw urenformulier (eenmaal per week)...

Nadere informatie

HANDLEIDING O F F E R T E S

HANDLEIDING O F F E R T E S HANDLEIDING O F F E R T E S 1 Algemene werking De fertemodule van Wings laat u toe om op een eenvoudige manier een ferte samen te stellen en indien gewenst te verwerken naar een order. De gebruiker kan

Nadere informatie

VJA SOFTWARE VJA SOFTWARE. Handleiding BTW verhoging backoffice

VJA SOFTWARE VJA SOFTWARE. Handleiding BTW verhoging backoffice VJA SOFTWARE Handleiding BTW verhoging backoffice VJA SOFTWARE Varenkamp & Jansen Automatisering Fluitekruidstraat 43 4461 MG GOES Tel. 0113-211318 Homepage www.vja.nl Email info@vja.nl K.v.K. Zeeland

Nadere informatie

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Met jouw login gegevens kun je inloggen via http://button.utrechtyourway.nl/cms 2. Dashboard Na inloggen wordt het dashboard van het CMS zichtbaar. Of te

Nadere informatie

Basishandleiding. Werknemerloket. Loket.nl

Basishandleiding. Werknemerloket. Loket.nl Basishandleiding Werknemerloket Loket.nl Inhoudsopgave 1 WERKNEMERLOKET... 3 2 TOEGANG TOT WERKNEMERLOKET... 4 3 TOEGANG TOT DE APP WERKNEMERLOKET... 4 4 ESS VIA BANKPORTALEN (FINBOX)... 5 5 DE STARTPAGINA...

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25 Release Notes Afdrukdatum: 2010/05/25 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Gesplitste boekingsfee

Gesplitste boekingsfee Gesplitste boekingsfee Splits boekingsfee over meerdere services Vanaf 1 april 2012 geldt voor Nederland de nieuwe Reisbureauregeling. Het gaat hierbij om handelingen van reisorganisaties die op eigen

Nadere informatie

Solution domain. Forum 700 CCO Supervisor

Solution domain. Forum 700 CCO Supervisor Solution domain Forum 700 CCO Supervisor Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Algemeen overzicht...4 1.1 Beschrijving van de toepassing Supervisor... 4 1.1.1 Verbinding maken en verbreken...5 1.1.2 Interface

Nadere informatie

HOE EEN COMMISSIEFICHE AANMAKEN

HOE EEN COMMISSIEFICHE AANMAKEN HOE EEN COMMISSIEFICHE AANMAKEN INLEIDING De fiches 281.50 en hun overzicht 325.50 zijn documenten die de bedragen bevatten van de commissies, makelaarslonen, erelonen, ATN enz. die toegekend worden aan

Nadere informatie

Handleiding GO!Fixit 2.0 Web voor de Melder V 17

Handleiding GO!Fixit 2.0 Web voor de Melder V 17 Handleiding GO!Fixit 2.0 Web voor de Melder V 17 Inhoud 1. Inloggen in het GO!Fixit webportaal... 3 2. Meldingen maken... 3 2.1. Een andere melder ingeven... 6 2.2. Het Type werk... 7 2.3. Prioriteit...

Nadere informatie

Rijksdienst voor Sociale Zekerheid. Beknopte handleiding bij de wijziging van RSZ-aangiften (DmfA)

Rijksdienst voor Sociale Zekerheid. Beknopte handleiding bij de wijziging van RSZ-aangiften (DmfA) Rijksdienst voor Sociale Zekerheid Beknopte handleiding bij de wijziging van RSZ-aangiften (DmfA) Inhoud OVER DEZE BEKNOPTE HANDLEIDING... 3 EEN AANGIFTE WIJZIGEN... 4 BIJLAGEN... 16 Dmfa Beknopte handleiding

Nadere informatie

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 1.86 (september 2012)

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 1.86 (september 2012) December 2012 Geachte SalonNet gebruiker, In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 1.86 (september 2012) Met welke versie van SalonNet

Nadere informatie

Mobile Service Request : handleiding voor de melder

Mobile Service Request : handleiding voor de melder Mobile Service Request : handleiding voor de melder bewaard op 30-11-2018 1 1. Meldingen in de Mobile Service Request app (MSR) Opgelet: inloggen kan niet tegelijk in web en app. Een van de twee wordt

Nadere informatie

Gebruiken van Net2 Timesheet

Gebruiken van Net2 Timesheet Gebruiken van Timesheet Timesheet software Timesheet is een eenvoudig aanwezigheidsregistratie programma ontworpen om te werken met het toegangscontrole systeem. Gebruikers, Afdelingen en beheerders bestaand

Nadere informatie

1 Module Fuel Tracking

1 Module Fuel Tracking 1 Module Fuel Tracking Via de module Fuel Tracking kan u brandstofdiefstal bij wagens in real time detecteren. Als u over deze optie beschikt, is deze module beschikbaar via het menu rechts bovenaan uw

Nadere informatie

Urenverantwoording - instellingen

Urenverantwoording - instellingen Inleiding Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om de Urenverantwoording module in gebruik te kunnen nemen. Let op: Als de Urenverantwoording module geactiveerd is dan worden de

Nadere informatie

Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 4

Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 4 Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 4 Algemeen Afdrukken dagboek voor een gans jaar Regelmatig kwam de vraag of het mogelijk is om alle dagboeken van een gans jaar in één keer te printen in plaats van maand

Nadere informatie

Handleiding. Planbition (Web) App. Software Consultancy Projectmanagement Training. Uitgebracht door: Planbition B.V.

Handleiding. Planbition (Web) App. Software Consultancy Projectmanagement Training. Uitgebracht door: Planbition B.V. Software Consultancy Projectmanagement Training Handleiding Planbition (Web) App Uitgebracht door: Planbition B.V. Datum van uitgifte: 15 augustus 2016 Referentie: Handleiding ESS App Versie: 2.2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten

Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten In het menu item mijn projecten ziet u alle projecten welke gekoppeld zijn aan de groep waarvoor u bent geautoriseerd en waarbij u opgevoerd bent als

Nadere informatie

Wings Beheersoftware

Wings Beheersoftware Wings Analytisch Wings Beheersoftware Inhoud 1. Algemene werking... 3 2. Parameters... 4 3. Basisbestanden... 7 3.1. Analytische rekeningen... 7 3.2. Analytische rubrieken... 9 3.3. Algemene rekeningen...

Nadere informatie

Reservatiemodule. Log in op de beheerspagina van Jeugdverblijven.be en klik in het groene navigatiemenu

Reservatiemodule. Log in op de beheerspagina van Jeugdverblijven.be en klik in het groene navigatiemenu Reservatiemodule Als uitbater kan je kiezen om gebruik te maken van de reservatiemodule. Hierdoor kunnen bezoekers van Jeugdverblijven.be online een reservatie-aanvraag versturen. In de beheersmodule van

Nadere informatie

E-services: handleiding

E-services: handleiding : handleiding 1. Aanmelden 2. Menu 3. Aangifte dimona 4. Ingave prestaties 5. Aanvraag documenten 6. Werknemer 7. Aangifte eerste werkloosheidsdag 8. Documenten online (elektronische verzending) Sodalis

Nadere informatie

AutoScan Mobile. AutoScan Mobile 2012 AUTODATA Nederland BV 1

AutoScan Mobile. AutoScan Mobile 2012 AUTODATA Nederland BV 1 AutoScan Mobile AutoScan Mobile 2012 AUTODATA Nederland BV 1 Inhoud Welkom bij AutoScan Mobile... 3 Hoe gebruik ik AutoScan Mobile?... 3 Toevoegen aan favorieten (iphone)... 5 Tovoegen aan favorieten (Android)...

Nadere informatie

Product fiche: SynPeople e-hr employee self services module

Product fiche: SynPeople e-hr employee self services module Product fiche: SynPeople e-hr employee self services module SynPeople e-hr werkt 100% geïntegreerd in SynPeople en staat voor employee en managers self services. Dank zij SynPeople e-hr kan het volledige

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.22

Release Notes v 1.1 0.22 1/17 Release Notes v 1.1 0.22 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Handleiding BOEKHOUDEN BETALINGEN LEVERANCIERS

Handleiding BOEKHOUDEN BETALINGEN LEVERANCIERS Handleiding BOEKHOUDEN BETALINGEN LEVERANCIERS G. Verwilghensingel 6 - B-3500 Hasselt - t. 011 360 360 - f. 011 360 369 BTW BE 0441.752.054 - KBC 450-0622771-87 - www.adsolut.be Betalingen leveranciers

Nadere informatie

Handleiding JEvents 1.0

Handleiding JEvents 1.0 Handleiding JEvents 1.0 Inhoud 2. Manage Categories... 3 3. Manage Events... 6 4. Front-end Editing... 9 Versie :0.1 : werk Datum 2008-11-13 2/9 2. Manage Categories Er moet alijd eerst een categorie bestaan

Nadere informatie

Vakbondspremie. Vakbondspremie parameters

Vakbondspremie. Vakbondspremie parameters Vakbondspremie Via deze module kan U de jaarlijkse fiches en het bestand voor de vakbondspremie aanmaken, zoals opgegeven in het belgisch staatsblad van 20.12.2007 pag 63112 en volgende. Vakbondspremie

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/11/13

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/11/13 Release Notes Afdrukdatum: 2008/11/13 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad

SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad Inhoudstafel A. Aanmelden 2 B. Profiel en wachtwoord aanpassen 3 C. Smartschool via e-mail 4 D. Startpagina 5 E. Berichten lezen, opmaken, verzenden 6 F. Lessenrooster

Nadere informatie

Website voor leerkrachten

Website voor leerkrachten Website voor leerkrachten 13 augustus 2013 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 Website voor leerkrachten 2 1.1 Algemene termen en iconen........................... 3 1.2 Inloggen......................................

Nadere informatie

Briljant Serienummers

Briljant Serienummers Briljant Serienummers Inhoud 1. Serienummers 1 Werken met serienummers 1 De instellingen voor de serienummers 2 Serienummers ingeven bij de levering 3 Serienummers ingeven bij de aflevering 5 De historiek

Nadere informatie

BELTRACE FACTURATIE 1. Samenvattende beschrijving van het proces

BELTRACE FACTURATIE 1. Samenvattende beschrijving van het proces BELTRACE FACTURATIE Onderstaande bespreekt opzoeken facturatie en beheer facturatie van de Sanitracetoepassing, of hoe men kan komen tot de elektronische facturatie. Men start in het hoofdmenu steeds vanuit

Nadere informatie

Mobile Service Request : handleiding

Mobile Service Request : handleiding Mobile Service Request : handleiding bewaard op 30-11-2018 1 1. Meldingen in de Mobile Service Request app (MSR) Opgelet: inloggen kan niet tegelijk in web en app. Een van de twee wordt dan automatisch

Nadere informatie

Handleiding Manager-Software Versie 1.1

Handleiding Manager-Software Versie 1.1 Handleiding Manager-Software Versie 1.1 Inleiding De Manager-Software is het onderdeel van het Clear2Pass-systeem dat instaat voor het beheer en het opvolgen de toegangscontrole. Ook het toevoegen van

Nadere informatie

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v Gebruikers Toevoegen EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 01-12-2011 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen de IdentySoft software

Nadere informatie

Upgrade 6.11 Febr. 2012

Upgrade 6.11 Febr. 2012 Upgrade 6.11 Febr. 2012 1. De volgorde van de af te drukken schermen wijzigen De volgorde van de af te drukken schermen kan u aanpassen. Dat gebeurt rechtstreeks in de boomstructuur van het scherm Voorbereiding

Nadere informatie

AFWEZIGHEDEN SCHOOLWARE

AFWEZIGHEDEN SCHOOLWARE AFWEZIGHEDEN SCHOOLWARE Inleiding In dit gedeelte van de handleiding wordt uitgelegd hoe leerkrachten afwezigheden kunnen registreren via de schoolware website. Al het voorbereidend werk (gebruikersnamen,

Nadere informatie

MKBPLUSDIENSTEN. Werkgevershandleiding

MKBPLUSDIENSTEN. Werkgevershandleiding MKBPLUSDIENSTEN Inhoud Dashboard... 2 Berichten... 2 Ziekmeldingen en verzuimrapportage... 3 Ziek melden... 3 Hersteld melden of wijziging AO percentage (deelherstel)... 3 Verzuimrapportage... 4 Werknemerdata...

Nadere informatie

SenBox Handleiding. Versie: juli

SenBox Handleiding. Versie: juli SenBox Handleiding Versie: juli 2019 www.sendot.nl Inhoudsopgave 1. Installatie... 3 1.1 Benodigdheden... 3 1.2 Stappen... 3 2. Login... 5 3. Dashboard... 6 4. Grafiek maken... 8 5. Chart Screen... 9 5.1

Nadere informatie

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar.

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar. Start de Management Drives Viewer. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de button om in te loggen. Na inloggen opent het hoofdmenu automatisch. Menu Door op de menuknop te klikken kunt u

Nadere informatie

Agenda. Hier kan u het volgende instellen: 1. Afspraak 2. Gebeurtenis 3. Memo 4. Uitvoeren van taak. De volgende schermen zijn beschikbaar:

Agenda. Hier kan u het volgende instellen: 1. Afspraak 2. Gebeurtenis 3. Memo 4. Uitvoeren van taak. De volgende schermen zijn beschikbaar: Module Functie Kaart Kantoorbeheer Agenda UR09070460 Agenda Hier kan u het volgende instellen: 1. Afspraak 2. Gebeurtenis 3. Memo 4. Uitvoeren van taak De volgende schermen zijn beschikbaar: 1. Kalender

Nadere informatie

PLANNING VANAF VERSIE

PLANNING VANAF VERSIE PLANNING VANAF VERSIE 7 0 14 1 Openingsuren firma Mogelijkheid om werkrooster aan de openingsuren van de firma te koppelen. Dit geeft een meer accuraat overzicht in de planning. 2 Capaciteitsmeter 100%

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen.

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen. TeamPlayer? TeamPlayer is een compleet en flexibel systeem voor tijdsregistratie en planning dat de grootste knelpunten in vele administraties aanpakt, daar waar de standaardsystemen nog te beperkt zijn.

Nadere informatie

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop Handleiding NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING 1. Introductie 2. Configureren en bestellen 3. Sjabloon (categorieën en descriptors) 3.1 Lijst sjablonen 3.2 Sjablonen bewerken 3.2.1. Eigenschappen knop 4. Analyseren

Nadere informatie

Briljant Projectbeheer

Briljant Projectbeheer Briljant Projectbeheer Inhoud 1. Projectbeheer 1 Werken met projectbeheer 1 De instellingen voor projectbeheer 2 De artikelsamenstellingen opbouwen 4 Voorcalculatie 6 De offerte opmaken 6 De offerte berekenen

Nadere informatie

RAAM Handleiding. DigiTarPlus Tarieven doorvoeren

RAAM Handleiding. DigiTarPlus Tarieven doorvoeren RAAM Handleiding DigiTarPlus Tarieven doorvoeren Fysiotherapie/Ergotherapie/Logopedie/Oefentherapie WINBASE Nieuwe Gracht 35 2011 NC Haarlem 088-946 22 73 info@incura.nl www.incura.nl KvK 34183168 RAAM

Nadere informatie

Handleiding ego4: anaxis.be. Webformulieren en Loket - Workflow INFO@ANAXIS.BE ONDERNEMINGSNR. BE 0472 699 311

Handleiding ego4: anaxis.be. Webformulieren en Loket - Workflow INFO@ANAXIS.BE ONDERNEMINGSNR. BE 0472 699 311 Handleiding ego4: Webformulieren en Loket - Workflow 1 Inhoud 2 Inleiding...3 3 Webformulieren...3 3.1 Toevoegen...3 3.2 Workflow beheren...3 3.2.1 Nieuwe stap toevoegen...4 3.2.2 Opvolging...4 3.2.3 Acties...5

Nadere informatie

Handleiding Lab Safety Monitor Versie 16 juli 2009

Handleiding Lab Safety Monitor Versie 16 juli 2009 Handleiding Lab Safety Monitor Versie 16 juli 2009 LegioBox C3 Wireless Module Inhoud Inloggen... 3 Openingsscherm... 4 Navigatiebalk (figuur 2)... 4 Menubalk... 4 Datascherm... 5 Navigeren... 5 Hoe doe

Nadere informatie

Aanmaak Educatief Verlof

Aanmaak Educatief Verlof Aanmaak Educatief Verlof 5 maart 2012 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 CVO 2 1.1 Inleiding...................................... 2 1.2 Voorbereidende werken.............................. 4 1.2.1 Klas....................................

Nadere informatie

Product demonstratie

Product demonstratie TimeTell 8 Product demonstratie Nieuwe Look & Feel Configureerbare tegels Dashboards (zelf configureren) Planning volledig vernieuwd Tientallen andere verbeteringen en uitbreidingen Web App Geheel nieuwe

Nadere informatie

EPOS DOCENTENHANDLEIDING

EPOS DOCENTENHANDLEIDING EPOS DOCENTENHANDLEIDING 2. ACTIVITEITENATTEST Versie 1.02 28 oktober 2013 1. Wat is een activiteitenattest?... 2 2. Hoe maak in een activiteitenattest aan?... 3 3. Hoe definieer ik activiteitentypes voor

Nadere informatie

Beschrijving webmail Enterprise Hosting

Beschrijving webmail Enterprise Hosting Beschrijving webmail Enterprise Hosting In dit document is beschreven hoe e-mail accounts te beheren zijn via Enterprise Hosting webmail. Webmail is een manier om gebruik te maken van e-mail functionaliteit

Nadere informatie

SCHOOLWARE VOOR LEERKRACHTEN 23 NOVEMBER 2015 WERKEN MET DE ONLINE TOOL VAN

SCHOOLWARE VOOR LEERKRACHTEN 23 NOVEMBER 2015 WERKEN MET DE ONLINE TOOL VAN 23 NOVEMBER 2015 SCHOOLWARE VOOR LEERKRACHTEN WERKEN MET DE ONLINE TOOL VAN WIS@D ERIC VAN EYNDE SGKVOBAO Correspondentieadres: Kapelsesteenweg 72 2930 Brasschaat Inhoudsopgave 1. Aanmelden:... 2 2. Aanwezigheden:...

Nadere informatie

HANDLEIDING FRS MOBIEL

HANDLEIDING FRS MOBIEL HANDLEIDING FRS MOBIEL mobiel.faunaregistratie.nl Inhoudsopgave Inloggen 2 Melden maatregelen 5 Afleveren wild 9 1 Gebruik de browser op uw smart Phone om naar mobiel.faunaregistratie.nl te gaan LET OP:

Nadere informatie

Planning. Onderhoud planning. Openingstijden

Planning. Onderhoud planning. Openingstijden Planning Via de module planning kunt u op een eenvoudige manier uw afspraken beheren. De module kent opties voor het plannen van werkorders maar ook losse afspraken en bijvoorbeeld vakanties van medewerkers

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/10/19

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/10/19 Release Notes Afdrukdatum: 2012/10/19 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing.

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing. Waarom TeamPlayer? Wellicht heeft u reeds een administratief programma waarmee uw boekhouding, facturatie of bestellingen worden beheerd. Deze programma s schieten echter tekort als het gaat over nog andere

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie