Verslag Participantenvergadering SBPE 23 juni CONCEPT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag Participantenvergadering SBPE 23 juni CONCEPT"

Transcriptie

1 Verslag Participantenvergadering SBPE 23 juni CONCEPT 1 Aanwezig bestuur: Erry Stoové (voorzitter), Arjen van Essen (secretaris), Peter Turksma (penningmeester), Gwenny Goossens (algemeen bestuurslid) Notulen: Aagtje Smid Aantal participanten: 74; Aantal stemgerechtigden: 66; Aantal afzeggingen: OPENING/MEDEDELINGEN De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Het bestuur is voltallig aanwezig. Aanwezige toehoorders: Piet de Wit, lid van het bestuur Fase 2. Het is goed dat we bij elkaars participantenvergaderingen aanwezig zijn. De voorzitter wenst in het bijzonder de aanwezige nieuwe eigenaren (sinds de vorige participantenvergadering) van harte welkom. De nieuwe geluidsman, Robin Meijer van HJSound, krijgt een applaus van de aanwezigen. De stemcommissie, indien er gestemd moet worden, bestaat dit keer uit Tjeerd Koelmans (voorzitter), Gea Jansingh en Annemarie Peters. De voorzitter meldt dat de achterstand in het ondertekenen van de beheerovereenkomsten nu bijna ingelopen is. De voorzitter meldt dat een van de eigenaren is vrijgesproken van de verdenking in het bezit te zijn van wietplantages op de adressen die in zijn eigendom zijn. Feit blijft wel dat de extra energiekosten door de eigenaar betaald dienen te worden. Daarom waarschuwt de voorzitter: let allen goed op het gebruik van uw eigendom(men). 2. CONCEPTVERSLAG PARTICIPANTENVERGADERING 18 NOVEMBER 2017 Naar aanleiding van een vraag hierover door dhr. Van den Berge, H028, antwoordt de voorzitter dat ook de actiepunten 3 en 5 van de actiepuntenlijst (die niet op de agenda staan) elders in de vergadering aan de orde komen. B01 De vergadering is akkoord met het conceptverslag participantenvergadering Hiermee is het verslag definitief. 3. INGEKOMEN STUKKEN De voorzitter legt uit hoe het bestuur omgaat met binnengekomen mails (want het zijn tegenwoordig bijna altijd mails):

2 2 - Als degene die mailt duidelijk aangeeft dat hij of zij een bepaald punt op de agenda van de participantenvergadering wil hebben, dan zal het bestuur dat uiteraard doen. - Als dat niet het geval is, gaat het bestuur ervan uit dat het om een persoonlijke mail gaat die dan ook individueel beantwoord zal worden. - Ten slotte kan het zo zijn dat een persoonlijke mail die ook als zodanig beantwoord wordt, naar het oordeel van het bestuur van algemeen belang is. Dat is zo in het geval van één mail van de afgelopen periode, over de beschoeiing, en dat komt aan de orde bij agendapunt 7, als de TCO verslag doet. 4. BACK TO BASICS De voorzitter schetst de historie van de stichting, inclusief het zwembad en het centrumvoorzieningengebouw. - Prioriteit nummer was het weer op orde brengen van de financiën. Daartoe zijn incasso s geïnd en zijn lopende contracten met het zwembad, Greens, de hovenier etc. zoveel mogelijk en daar waar het kon beëindigd om de handen vrij te hebben. Dit omdat dan, als de gemeente het zwembad daadwerkelijk gaat overnemen, de gemeente opnieuw met de betrokken partijen kan onderhandelen. - Centrumvoorzieningengebouw en zwembad: voor wat betreft het centrumvoorzieningengebouw: we zijn geen ondernemers, dus daar willen we zo snel mogelijk vanaf. Over het zwembad: daar is met verschillende partijen lang over onderhandeld, maar uiteindelijk heeft de gemeente Westerwolde nu een inspanningsverplichting gedaan dat zij er alles aan zullen doen om het zwembad van Parc Emslandermeer voor de gemeente te behouden. De gemeente heeft het tweede onderzoek van Sportfondsen Nederland betaald. In een derde onderzoek (van de gemeente) worden twee beheervarianten onderzocht: 1. het zwembad in gemeentelijk beheer of 2. het zwembad in particulier beheer. Naar aanleiding van een vraag van de heer Van den Berge, H028, beaamt de voorzitter dat de beheervariant waar uiteindelijk de voorkeur van het bestuur naar uitgaat, eerst aan de eigenaren wordt voorgelegd vóór er een definitief besluit valt. Mevrouw Hasenaar, V012, vraagt het bestuur naar zijn mening. De voorzitter antwoordt dat het bestuur van mening is dat het niet fair zou zijn als de stichting alle zwembadkosten voor haar rekening zou blijven nemen, terwijl zestig procent van de gebruikers uit de gemeente Westerwolde komen. Gelukkig denkt de gemeente daar nu ook zo over, maar vraag is nu nog wie welk deel van de sponsoring van het zwembad voor zijn rekening neemt. De Ondernemingsraad Westerwolde is hierin een derde partij, die heeft aangegeven aan de sponsoring te willen bijdragen. Verder kon het zwembad na een vaste bijdrage van de eigenaren ongelimiteerd gebruikt worden. Dat zal na de verkoop niet meer het geval zijn.

3 3 In antwoord op een vraag van de heer Koelmans, V008, zegt de voorzitter dat het inderdaad de bedoeling is dat het zwembad en centrumvoorzieningengebouw tezamen worden verkocht. B02 De vergadering geeft het bestuur ter vergadering toestemming om het ingeslagen proces voor wat betreft zwembad en centrumvoorzieningengebouw voort te zetten. 5. FINANCIËN De penningmeester beantwoordt ter vergadering op bevredigende wijze enkele vragen van participanten. B03 Ter vergadering wordt de Jaarrekening 2017 bij acclamatie vastgesteld en wordt de penningmeester bedankt voor zijn geleverde inspanningen. Het bestuur wordt hierbij gedechargeerd. Met de vaststelling van de Jaarrekening 2017 gaat de vergadering ook akkoord met het toevoegen van het positieve resultaat aan de onderhoudsvoorziening Parc. De penningmeester deelt mee dat het bestuur afspraken heeft gemaakt met de drie erkende verhuurorganisaties over een bijdrage ter verbetering van de kwaliteit van het Parc. De verhuurorganisaties zullen met ingang van een bijdrage van 0,50 inclusief btw per overnachting bijdragen. Het bestuur waardeert de betrokkenheid van de verhuurorganisaties om in gezamenlijkheid het aanzien van het Parc te verbeteren. A01 Ook naar de zelfverhurende eigenaren zal een verzoek gaan om een bijdrage van 0,50 inclusief btw per overnachting te doen. 6. SECRETARIAAT De secretaris deelt mee dat het bestuur zich heeft gebogen over een van de actiepunten die uit de vorige vergadering naar voren kwam, nl. over de wens om een huishoudelijk reglement op te stellen. Het bestuur heeft gekeken naar alle stukken waarover we al beschikken. De belangrijkste is natuurlijk de beheerovereenkomst. Verder hebben we de statuten, afgelopen november nog vernieuwd, het TCOreglement, een vergaderreglement, een stemprocedure en er is uiteraard ook het Parcreglement. Het bestuur kwam tot de conclusie dat in al deze stukken voldoende is geregeld en vastgelegd en dat er dus geen aanleiding is om nog een apart huishoudelijk reglement te maken. B04 De vergadering is ermee akkoord dat er geen apart huishoudelijk reglement wordt gemaakt. Wel is het zo dat in de bestaande stukken wat kleine dingen moeten worden aangescherpt en/of geactualiseerd, zoals de naam van de stichting die onlangs is aangepast: Stichting Belangen eigenaars Parc Emslandermeer. De afkorting SBPE is wel gelijk gebleven. Verder wil het bestuur graag een handhavingsclausule toevoegen, maar kijkt daarvoor eerst hoe dat bij andere parken geregeld is.

4 Verder is het bestuur van mening dat in de bestaande stemprocedure enkele onduidelijkheden en dubbelingen zitten. Vandaar dat die is aangepast. 4 B05 De vergadering is akkoord met de invoering van de vernieuwde stemprocedure. Verder is naar aanleiding van de nieuwe AVG-privacywetgeving en privacyverklaring opgesteld, waarin is vastgelegd hoe binnen de Stichting de privacy van alle huiseigenaren gewaarborgd wordt. B06 De vergadering is akkoord met de opgestelde privacyverklaring. Alle vergaderstukken, waaronder de vernieuwde stemprocedure en de opgestelde privacyverklaring, zijn op de website onder de tab Documenten terug te vinden en te downloaden. Naar aanleiding van een vraag van de heer Koelmans, V008, antwoordt de voorzitter dat het de verantwoordelijkheid van de bewoner zelf is om zich op de hoogte te stellen van de bestaande documenten en regels. A02 Het punt van mevrouw Hasenaar, V012, over de overlast van auto s s ochtends vroeg en of daarover iets in de handhavingsclausule in wording kan worden opgenomen, wordt door het bestuur ter bespreking meegenomen. 7. TCO Namens de Technische Commissie Onderhoud (TCO) houdt Jan-Cees Blok een presentatie over de werkzaamheden van de TCO. A03 Deze presentatie wordt op de site, te vinden onder de tab Documenten, gezet. De heer Blok geeft aan dat de TCO nog wel wat bouwtechnische ondersteuning kan gebruiken. Hij roept participanten met dergelijke kennis op zich aan te melden als commissielid. Ook is het mogelijk om voor specifieke onderwerpen kortdurende ondersteuning aan de TCO te geven. De heer Koelmans, V008, vraagt zich in verband met de schade die grote voertuigen aan het wegdek kunnen toebrengen af, waarom er bij de ingang van het Parc geen fysieke belemmeringen (balk) en ook geen bordje met de maximale asdruk zijn geplaatst. De heer Blok antwoordt dat wellicht alvast begonnen kan worden met het plaatsen van zo n bordje.

5 De heer Jongsma, V157, V159, geeft aan dat de balk ook breedte beperkend kan zijn, beter zelfs (in plaats van hoogte beperkend). Verder kan op de gladde bruggetjes kippengaas bevestigd worden. 5 Mevrouw Peters, V137, geeft aan dat het Mantis-programma niet meer in gebruik is. De secretaris geeft aan dat alle algemene documenten die met de TCO te maken hebben, op de website staan. 8. RONDVRAAG De heer Koelmans, V008, vraagt het bestuur wat het ervan vindt dat naast eigenaren en recreanten ook langhurenden, veelal werkmigranten, op het Parc verblijven. De voorzitter geeft aan dat eigenaren zelf beslissen aan wie zij hun recreatiewoning verhuren. Voor langverhuur is overigens toestemming van de gemeente nodig. Het bestuur heeft hier geen zeggenschap over. De heer Draaisma, H007, H009, vindt dat deze kwestie wél een verantwoordelijkheid van het bestuur is, omdat dat beter in staat is maatregelen te nemen dan een individuele eigenaar. De voorzitter benadrukt nogmaals dat de verhurende eigenaar in eerste instantie verantwoordelijk is om overlast te voorkomen. Uiteraard zal het bestuur waar nodig en mogelijk het nodige doen wanneer er overlast wordt geconstateerd. De heer Van de Kruisweg, V066, vraagt of er ten gunste van het milieu al eens over nagedacht is zonneenergie collectief in te kopen en zonnepanelen te plaatsen. De penningmeester antwoordt dat we dat kunnen doen, maar dan inderdaad voor het milieu en niet voor het geld, want het gaat geld kosten in plaats van besparen. A04 Het bestuur neemt het punt dat mevrouw Duit, H035, inbrengt mee om nader te overleggen, namelijk dat zij vindt dat in geval van overlast (vaak bij de huizen met een hot tub) de betreffende verhuurorganisatie verantwoordelijk is voor de (kosten van de) bewaking. De voorzitter doet met name aan de permanente bewoners een oproep om bestuurslid te worden. 9. SLUITING De voorzitter sluit de vergadering om uur. Na de vergadering volgt de lunch. VOLGENDE VERGADERING De eerstvolgende Participantenvergadering zal worden gehouden op zaterdag 24 november BIJLAGE Besluiten- en actiepuntenlijst

6 Besluiten- en actiepuntenlijst Participantenvergadering 23 juni Besluitenlijst Participantenvergadering 23 juni 2018 B01 De vergadering is akkoord met het conceptverslag participantenvergadering Hiermee is het verslag definitief. B02 De vergadering geeft het bestuur ter vergadering toestemming om het ingeslagen proces voor wat betreft zwembad en centrumvoorzieningengebouw voort te zetten. B03 Ter vergadering wordt de Jaarrekening 2017 bij acclamatie vastgesteld. Het bestuur wordt hierbij gedechargeerd. Met de vaststelling van de Jaarrekening 2017 gaat de vergadering ook akkoord met het toevoegen van het positieve resultaat aan de onderhoudsvoorziening Parc. B04 De vergadering is ermee akkoord dat er geen apart huishoudelijk reglement wordt gemaakt. B05 De vergadering is akkoord met de invoering van de vernieuwde stemprocedure. B06 De vergadering is akkoord met de opgestelde privacyverklaring. Actiepuntenlijst Participantenvergadering 23 juni 2018 A01 Naar de zelfverhurende eigenaren zal een verzoek gaan om een bijdrage van 0,50 inclusief btw per overnachting te doen. A02 Het punt over de overlast van auto s s ochtends vroeg en of daarover iets in de handhavingsclausule in wording kan worden opgenomen, wordt door het bestuur ter bespreking meegenomen. A03 De presentatie TCO wordt op de site gezet. A04 Het bestuur gaat in overleg over het punt of in geval van overlast (vaak bij de huizen met een hot tub) de betreffende verhuurorganisatie verantwoordelijk is voor de (kosten van de) bewaking.

Verslag Participantenvergadering SBPE 24 november CONCEPT

Verslag Participantenvergadering SBPE 24 november CONCEPT Verslag Participantenvergadering SBPE 24 november 2018 - CONCEPT 1 Aanwezig bestuur: Erry Stoové (voorzitter), Arjen van Essen (secretaris), Peter Turksma (penningmeester), Gwenny Goossens (algemeen bestuurslid)

Nadere informatie

Verslag Participantenvergadering SBPE 17 juni 2017/CONCEPT

Verslag Participantenvergadering SBPE 17 juni 2017/CONCEPT Verslag Participantenvergadering SBPE 17 juni 2017/CONCEPT Aanwezig bestuur: Doeke Meijer (voorzitter). Frans Strootman (vicevoorzitter), Arjen van Essen (secretaris), Peter Turksma (penningmeester), Erry

Nadere informatie

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 7 mei 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid, Jan Snoek

Nadere informatie

3. Het huishoudelijk reglement is in de bestuursvergadering van de vereniging op 9 oktober 2012 vastgesteld.

3. Het huishoudelijk reglement is in de bestuursvergadering van de vereniging op 9 oktober 2012 vastgesteld. 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. Het huishoudelijk reglement is een uitwerking van de statuten van Vereniging Koepel Mooiland Allen Samen, opgericht op 2 juli 2012. Dit reglement legt de onderlinge afspraken

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

Datum: 17 juni 2017 Theater Gooiland, Emmastraat 2 Hilversum. 6. Moties De vicevoorzitter opent het openbare gedeelte van de vergadering om uur.

Datum: 17 juni 2017 Theater Gooiland, Emmastraat 2 Hilversum. 6. Moties De vicevoorzitter opent het openbare gedeelte van de vergadering om uur. Notulen (concept) Algemene Leden Vergadering (openbaar) Datum: 17 juni 2017 Locatie: Aanwezig: Theater Gooiland, Emmastraat 2 Hilversum Jan Nagel (voorzitter) Maurice Koopman (HB-vicevoorzitter) Hans Cornet

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

Concept verslag COVM-vergadering van 11 september Opening en mededelingen

Concept verslag COVM-vergadering van 11 september Opening en mededelingen Concept verslag COVM-vergadering van 11 september 2014. 1. Opening en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heeft geen mededelingen. Secretaris vermeldt dat er naast een aantal afmeldingen,

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019

NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019 NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019 Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: 35 leden 13 leden 1. Opening Om 20:00 uur opent de voorzitter de heer B. van den Akker, de vergadering, waarbij hij de

Nadere informatie

Notulen van algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 16 april 2013, aanvang 15:00 uur.

Notulen van algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 16 april 2013, aanvang 15:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 663 (100 procent) Aanwezig Vestia Noord Nederland VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof Woningen 1.

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Aanwezig vanuit bestuur: Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Gerard Blaauw (voorzitter), Lex Meijer (Penningmeester), Rob Postema, Rob van den Berg, Peter Buist, Tanja

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering, gehouden donderdag 22 februari 2018, aanvang 10:30 uur.

Notulen van de Algemene ledenvergadering, gehouden donderdag 22 februari 2018, aanvang 10:30 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 2; aantal stemmen vertegenwoordigd: 2 (100 procent) Aanwezig Woningen Hoek Prinsesseweg/Wilhelminakad (1) Volmacht afgegeven Project Trias B.V. (1) Overig aanwezig Mevrouw

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement (versie 4)

Huishoudelijk reglement (versie 4) -! 1/4- Huishoudelijk reglement (versie 4) van: Vereniging Gepensioneerden De Goudse statutair gevestigd in de gemeente Gouda per 3 augustus 2004 Alle begrippen en termen in dit huishoudelijk reglement

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Doel van de vereniging: Het doel van de vereniging is om eenieder die dat wil, deel te laten nemen aan fietstoertochten in groepsverband in de omgeving van Putte en daarbuiten,

Nadere informatie

Verslag. : Algemene Ledenvergadering Huurdersvereniging Brederode

Verslag. : Algemene Ledenvergadering Huurdersvereniging Brederode Verslag Vergadering Datum : 13 mei 2013 Locatie Aanwezig Genodigd Afwezig Notulist Aantal pagina s : 5 : Algemene Ledenvergadering Huurdersvereniging Brederode : De Rijp, Bloemendaal : Bestuur Huurdersvereniging

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Datum: zaterdag 7 november 2009 Plaats: Utrecht, Restaurant de Hoge Weide, ontvangst om 16.00 uur Aanwezig: het bestuur: Lenno Maris (voorzitter),

Nadere informatie

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur.

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Notulen Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Totaal aantal stemmen: 395; aantal stemmen vertegenwoordigd: 263 (66,58 procent) 1. Opening en vaststelling

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink N Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder Financiële Commissie

Nadere informatie

Notulen van de Tweede vergadering, gehouden woensdag 25 april 2018, aanvang 17:30 uur.

Notulen van de Tweede vergadering, gehouden woensdag 25 april 2018, aanvang 17:30 uur. Notulen Notulen van de Tweede vergadering, gehouden woensdag 25 april 2018, aanvang 17:30 uur. Totaal aantal stemmen: 150; aantal stemmen vertegenwoordigd: 30 (20 procent) Aanwezig Zie presentielijst Overig

Nadere informatie

Verslag. Gerard van de Ven (directeur) Henk Voerman (manager Woondiensten) Caroline Bredeweg (notuliste) Zie presentielijst

Verslag. Gerard van de Ven (directeur) Henk Voerman (manager Woondiensten) Caroline Bredeweg (notuliste) Zie presentielijst Verslag Vergadering Locatie Datum Aanwezig Jaarvergadering Stichting Huurdersorganisatie Omnia Wonen De Kiekmure in Harderwijk Woensdag 7 april 2010, aanvang 19.30 uur Miranda Verweij (voorzitter), Dick

Nadere informatie

Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 23 januari 2016 Aanwezig: Ivan Louer (IL, voorzitter), Jan Snoek (JS, penningmeester), Max de Groot (MdG,

Nadere informatie

Deze notulen worden enkel per verzonden

Deze notulen worden enkel per  verzonden Aan: - Leden van de algemene Ledenvergadering (Groepsraad) van Scouting van Maasdijk: leden groepsbestuur praktijkbegeleider leidinggevenden speleenheden afgevaardigde jongerentak wettelijke vertegenwoordiger

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A. PREAMBULE De coöperatie is opgericht op 16 oktober 2015 bij notariële akte verleden voor notaris mr. Antje de Vries. Dit Huishoudelijk

Nadere informatie

Privacyverklaring Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer en Sterrenkunde (KNVWS)

Privacyverklaring Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer en Sterrenkunde (KNVWS) Privacyverklaring Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer en Sterrenkunde (KNVWS) Versie 26 mei 2018 Algemeen De KNVWS is een federatie. Gewone en (nog niet aanwezig) buitengewone leden zijn rechtspersonen.

Nadere informatie

Model van Reglement van Inwendige Orde (RIO) voor de afdelingen en groepen van de HVV vzw

Model van Reglement van Inwendige Orde (RIO) voor de afdelingen en groepen van de HVV vzw Model van Reglement van Inwendige Orde (RIO) voor de afdelingen en groepen van de HVV vzw Inleiding In uitvoering van Titel VI artikels 24 en 25 van de statuten van de vzw HVV en van Titel 3: punten 1,

Nadere informatie

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan.

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan. Notulen MR vergadering Datum: 12 september 2016 Aanwezig André Baardwijk a.w.baardwijk@delagewaard.nl Karin van den Berg k.vandenberg@csgdewaard.nl Esther van Efferen e.vanefferen@cedgroep.nl Helma Heesterman

Nadere informatie

ALV-reglement van de ASVA studentenunie

ALV-reglement van de ASVA studentenunie ALV-reglement van de ASVA studentenunie Algemeen Artikel 1: Algemeen 1. Waar in dit document de voorzitter genoemd wordt, wordt bedoeld de voorzitter van de algemene vergadering. Artikel 2: Presidium 1.

Nadere informatie

Notulen Buitengewone ledenvergadering vv Kapelle 23 februari 2015 V.V. "KAPELLE"

Notulen Buitengewone ledenvergadering vv Kapelle 23 februari 2015 V.V. KAPELLE Secretariaat: Jip en Janneke 29 4421 TG Kapelle tel. 06-24 54 15 60 e-mail: secretaris@vvkapelle.nl V.V. "KAPELLE" Uitnodiging voor het bijwonen van een Buitengewone Ledenvergadering welke gehouden wordt

Nadere informatie

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur.

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 663 (100 procent) Aanwezig Vestia Groep VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof Woningen 1. Opening De

Nadere informatie

3. Notulen vergadering voorgaande vergadering Notulen ALV 2015 worden vastgesteld zonder aanvullingen of opmerkingen.

3. Notulen vergadering voorgaande vergadering Notulen ALV 2015 worden vastgesteld zonder aanvullingen of opmerkingen. Notulen Algemene Leden Vergadering 2016 Datum: 23 februari 2016 Plaats: Wetsus aan de Oostergoweg 7 te Leeuwarden Aanwezigen: Zie bijlage 1 MKA.: Verzendlijst: Curt van Oss Alle aan- en afwezigen Verslag

Nadere informatie

Notulen MR- vergadering Datum: 16 november 2010 Aanvang: uur

Notulen MR- vergadering Datum: 16 november 2010 Aanvang: uur 1. Aanwezig : Anne Iedema(Vz/ ouder), Jellie van Houten (Vice Vz/ personeel), Jannes Hofstra (secr/ personeel), Lottie Kramer- Haarsma (lid/ ouder), Bianca Visser (lid/ personeel), Annie Jaasma Minnema

Nadere informatie

1. Welkom en opening Annemarie opent de vergadering met het voorlezen van het verhaal: Niet alles is wat het lijkt (zie bijlage).

1. Welkom en opening Annemarie opent de vergadering met het voorlezen van het verhaal: Niet alles is wat het lijkt (zie bijlage). Medezeggenschapsraad Notulen van 29 maart 2017 Aanwezig: Peter, Gerjan, Marleen, Irma, Gerlinde, Alice, Willeke Afwezig: Hedwig 1. Welkom en opening Annemarie opent de vergadering met het voorlezen van

Nadere informatie

Detacheringen & Jobcoaching Productie & Diensten Kwekerij & Groenvoorziening Jobhouse

Detacheringen & Jobcoaching Productie & Diensten Kwekerij & Groenvoorziening Jobhouse VERSLAG van de op 8 december 2016 in Zoetermeer gehouden openbare vergadering van het Algemeen Bestuur van de Dienst Sociale Werkvoorziening Rijswijk en Omstreken Aanwezig de leden: de heer T.C. Kuiper,

Nadere informatie

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht.

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht. Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering 05-03-2010 Dartvereniging Marktzicht. De voorzitter opent de vergadering heet een ieder welkom en vraagt de aanwezige de presentielijst te tekenen. 2. Deponering

Nadere informatie

Notulen. Algemene Leden Vergadering Vereniging van Eigenaren Aquarena 1. Datum: 15 februari 2013

Notulen. Algemene Leden Vergadering Vereniging van Eigenaren Aquarena 1. Datum: 15 februari 2013 Notulen Algemene Leden Vergadering Vereniging van Eigenaren Aquarena 1 Datum: Aanwezig namens het bestuur: Gerard van Schaik (GS) Ton van der Rijst (TR) Benjamin van der Meer (BM) Aanwezig leden: Eschersingel

Nadere informatie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie MR De Meie Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie Datum vergadering 31-05-2018 Datum verslaglegging 03-06-2018 Inhoud Agenda MR vergadering... 2 MR besluiten... 2 Actiepuntenlijst MR... 4 Acties doorgezet

Nadere informatie

Pagina: 1 van 6. Huishoudelijk Reglement Dorpsraad WWNNA

Pagina: 1 van 6. Huishoudelijk Reglement Dorpsraad WWNNA Inhoudsopgave Artikel 1 Grondslag huishoudelijk reglement... 2 Artikel 1.1 Verkrijgen statuten en huishoudelijk reglement... 2 Artikel 2 Het Lidmaatschap... 2 Artikel 2.1 Aanmelden voor het lidmaatschap...

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Huurdersvereniging

Verslag Algemene Ledenvergadering Huurdersvereniging Secretariaat Bos en Duinlaan 2 d 2061 VP Bloemendaal telefoon 023-5388251 email: huurdersverenigingbrederode@gmail.com www: huurdersverenigingbrederode.nl KvK nummer 53913027 Verslag Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur.

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 647 (97,59 procent) Aanwezig Patrizia Wohnmodul Beheer II B.V. VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof

Nadere informatie

Zoals vastgesteld door de Ledenraad op 21 juni 2003 (inclusief wijziging 3 februari 2018).

Zoals vastgesteld door de Ledenraad op 21 juni 2003 (inclusief wijziging 3 februari 2018). Huishoudelijk reglement Fietsersbond Zoals vastgesteld door de Ledenraad op 21 juni 2003 (inclusief wijziging 3 februari 2018). Leden, begunstigers en abonnees Artikel 1 1. Aanmelding als lid of begunstiger

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering Enerzjy Koöperaasje Aldeboarn Algemene Leden Vergadering Woensdag 3-mei-2017 20:00 in De Jister Agenda 1. Opening 2. Mededelingen 3. Ingekomen stukken Notulen ALV 25-jan 4. Jaarrekening 2015-2016 5. Status

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Notulen - 7245_vvem_not_15-04-2014_214864 (nog niet vastgesteld)... 2. Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V.

Inhoudsopgave. Notulen - 7245_vvem_not_15-04-2014_214864 (nog niet vastgesteld)... 2. Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V. Inhoudsopgave Notulen - 7245_vvem_not_15-04-2014_214864 (nog niet vastgesteld)........................... 2 Bezoekadres: Ampèrelaan 4 T 070 399 31 42 www.vve-beheer.nl Postadres: Postbus 1192 F 070 398

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Commissie Financiën en Algemene Zaken

Commissie Financiën en Algemene Zaken Commissie Financiën en Algemene Zaken Concept verslag commissievergadering Financiën en Algemene Zaken van 18 februari 2015 Aanwezig: de heren Hofstra (voorzitter), Bartelds (portefeuillehouder), Poelman,

Nadere informatie

Overleg Commissie regionaal overleg luchthaven Eelde

Overleg Commissie regionaal overleg luchthaven Eelde Overleg Commissie regionaal overleg luchthaven Eelde Vastgesteld verslag inclusief actie- en besluitenlijst Datum overleg en tijd: Aanwezig: Verhinderd: Secretariaat: Overige aanwezige: Volgend overleg:

Nadere informatie

Overleg Commissie regionaal overleg luchthaven Eelde

Overleg Commissie regionaal overleg luchthaven Eelde Overleg Commissie regionaal overleg luchthaven Eelde Vastgesteld verslag inclusief actie- en besluitenlijst Datum overleg en tijd: Aanwezig: Verhinderd: Secretariaat: Overige aanwezige: Volgend overleg:

Nadere informatie

Notulen van de Tweede vergadering, gehouden maandag 5 maart 2018, aanvang 19:00 uur.

Notulen van de Tweede vergadering, gehouden maandag 5 maart 2018, aanvang 19:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 139; aantal stemmen vertegenwoordigd: 71 (51,08 procent) 1. Opening en benoeming Voorzitter van de Vergadering De heer E.G. Zaagsma opent de Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Natuur- en Vogelwacht Culemborg en omstreken

Huishoudelijk Reglement van de Natuur- en Vogelwacht Culemborg en omstreken Huishoudelijk Reglement van de Natuur- en Vogelwacht Culemborg en omstreken Inhoudsopgave Artikel 1. Artikel 2. Artikel 3. Artikel 4. Artikel 5. Artikel 6. Artikel 7. Artikel 8. Artikel 9. Artikel 10.

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM,

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN FLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, GEHOUDEN OP 22 JANUARI 2009 TE GORINCHEM LOCATIE SCHOLENGEMEENSCHAP GOMARUS

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT NAAM EN ZETEL Artikel 1. De vereniging, opgericht op 15 januari 1935 en gewoon lid van de Centrale Organisatie van Voetbalscheidsrechters (C.O.V.S.), draagt de naam Scheidsrechtersvereniging

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van Stichting De Bastide 31 januari 2010

Huishoudelijk Reglement van Stichting De Bastide 31 januari 2010 Huishoudelijk Reglement van Stichting De Bastide Op basis van artikel 14a lid 2 van de Statuten van Stichting De Bastide heeft het bestuur onderstaand huishoudelijk reglement vastgesteld. Indien Stichting

Nadere informatie

Verslag Openbare Vergadering Faculteitsraad 388

Verslag Openbare Vergadering Faculteitsraad 388 Verslag Openbare Vergadering Faculteitsraad 388 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 Datum: 27 maart Aanwezig:

Nadere informatie

Naam en zetel. Organisatie. Geldmiddelen

Naam en zetel. Organisatie. Geldmiddelen Artikel 1. Naam en zetel De vereniging, opgericht op 29 april 1929 en gewoon lid van de Centrale Organisatie van Voetbalscheidsrechters (C.O.V.S.), draagt de naam: "C.O.V.S.-Groep Leiden en Omstreken"

Nadere informatie

Verslag Algemene Vergadering 28 juni 2014 te Nijkerk

Verslag Algemene Vergadering 28 juni 2014 te Nijkerk Verslag Algemene Vergadering 28 juni 2014 te Nijkerk Friese Federatie Drentse Bond Federatie Groningen Gelders Overijsselse Bond Limburgse Bond DEL Urk DLE Woerden DLE Koedijk DLE Twisk L.B.V. DLE Schoorl

Nadere informatie

Wij hopen op constructieve en prettige avond. 2. Mededelingen en ingekomen stukken Mededelingen Vijf personen hebben zich afgemeld.

Wij hopen op constructieve en prettige avond. 2. Mededelingen en ingekomen stukken Mededelingen Vijf personen hebben zich afgemeld. VERSLAG Algemene Ledenvergadering Groen Wonen Vlist (GWV) Aanwezig 17 leden Raad van Commissarissen Groen Wonen Vlist: Joke Storm (voorzitter), Wim de Wit (vice-voorzitter), Harro Janssen, Christianne

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van eigenaars Bungalowpark Het Fonteinbos

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van eigenaars Bungalowpark Het Fonteinbos Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van eigenaars Bungalowpark Het Fonteinbos. 2.012 Artikel 1. Nakomen voorschriften en verordeningen overheid. De leden houden zich aan de voorschriften en de verordeningen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 maart 2008

Nieuwsbrief nr.1 maart 2008 Inhoud: 1. Algemene ledenvergadering op 27 maart 2008 2. POPEL Jaarverslag 2007 3. Energielabel 4. Hennink Service-abonnement C.V.- installatie 5. Service abonnement RRS-rioolreiniging 6. Bericht penningmeester

Nadere informatie

Vooraf. Artikel 1 Vergaderingen en vergaderorde HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Brede Sociaal Maatschappelijke Raad gemeente Doesburg

Vooraf. Artikel 1 Vergaderingen en vergaderorde HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Brede Sociaal Maatschappelijke Raad gemeente Doesburg HUISHOUDELIJK REGLEMENT Brede Sociaal Maatschappelijke Raad gemeente Doesburg Vooraf De Brede Sociaal Maatschappelijke Raad (BSMR) van de gemeente Doesburg adviseert het College van Burgemeester en Wethouders

Nadere informatie

VvE Bloom IV De Rijpgracht te Amsterdam (1837), gevestigd te Amsterdam (1837)

VvE Bloom IV De Rijpgracht te Amsterdam (1837), gevestigd te Amsterdam (1837) Notulen VvE Bloom IV De Rijpgracht te Amsterdam (1837), gevestigd te Amsterdam (1837) Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 12 juni 2018, aanvang 14:00 uur. Totaal aantal stemmen:

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

Overleg Bo-Ex met bewonersvereniging complex 501 (vastgesteld 3 maart 2011)

Overleg Bo-Ex met bewonersvereniging complex 501 (vastgesteld 3 maart 2011) Overleg Bo-Ex met bewonersvereniging complex 501 (vastgesteld 3 maart 2011) Datum : donderdag 25 november 2010, 19.00 uur Aanwezig : Annemarie Reintjes, voorzitter Bertus Damen en Michèl Post (bewonersvereniging

Nadere informatie

Notulen 55e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 december 2017

Notulen 55e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 december 2017 Notulen 55e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 december 2017 Aanwezig: John van Herk (voorzitter), Menno Hooghuis (secretaris), Anne-Marie Scheffers (penningmeester), Jan Bloo (Technische Commissie), Jacco

Nadere informatie

Sabine opent eerste vergadering van schooljaar 2014-2015 om 19:37 uur. De financiële verantwoording wordt in de volgende vergadering besproken.

Sabine opent eerste vergadering van schooljaar 2014-2015 om 19:37 uur. De financiële verantwoording wordt in de volgende vergadering besproken. MEDEZEGGENSCHAPSRAAD p/a Kerkstraat 112, 5126 GD Gilze Notulen MR 15-09-2014 Aanwezigen: Sabine Swaans (voorzitter), Cor Diepstraten, Michelle e-mail: mr@debolstergilze.nl Willemse, Jacco Graumans, Daniëlle

Nadere informatie

Jaarvergadering Stichting Huurdersorganisatie Omnia Wonen De Kiekmure in Harderwijk Donderdag 12 april 2012, aanvang 19.30 uur

Jaarvergadering Stichting Huurdersorganisatie Omnia Wonen De Kiekmure in Harderwijk Donderdag 12 april 2012, aanvang 19.30 uur Verslag Vergadering Locatie Datum Aanwezig Jaarvergadering Stichting Huurdersorganisatie Omnia Wonen De Kiekmure in Harderwijk Donderdag 12 april 2012, aanvang 19.30 uur Dick Penning (voorzitter), Arnold

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Notulen - 7246_vvem_not_15-04-2014_214866 (nog niet vastgesteld)... 2. Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V.

Inhoudsopgave. Notulen - 7246_vvem_not_15-04-2014_214866 (nog niet vastgesteld)... 2. Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V. Inhoudsopgave Notulen - 7246_vvem_not_15-04-2014_214866 (nog niet vastgesteld)........................... 2 Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V. Bezoekadres: Ampèrelaan 4 T 070 399 31 42

Nadere informatie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie MR De Meie Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie Datum vergadering 21-09-2017 Datum verslaglegging 23-09-2017 Inhoud Agenda MR vergadering...2 MR besluiten...2 Actiepuntenlijst MR...5 Acties doorgezet

Nadere informatie

Stichting Paul erdős. Onderwerpen

Stichting Paul erdős. Onderwerpen Stichting Paul erdős Voorzitter David Laan Notulist Mike de Haan Aanwezig David Laan, Melin Walet, Mike de Haan Gasten Locatie van de bijeenkomst Brainwave Datum 11 december 2015 11:21 12:08 Onderwerpen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJKE REGLEMENT. Het Huishoudelijk Reglement refereert aan artikel 13 van de statuten.

HUISHOUDELIJKE REGLEMENT. Het Huishoudelijk Reglement refereert aan artikel 13 van de statuten. ! HUISHOUDELIJKE REGLEMENT Artikel 1: DOEL EN STREKKING Het Huishoudelijk Reglement refereert aan artikel 13 van de statuten. De bepalingen van de statuten prevaleren boven die in het Huishoudelijk Reglement.

Nadere informatie

VOCALLURE Close Harmony Pop & Jazz Koor STATUTEN

VOCALLURE Close Harmony Pop & Jazz Koor STATUTEN VOCALLURE Close Harmony Pop & Jazz Koor STATUTEN Inhoud NAAM, ZETEL EN DUUR... 4 1. Naam... 4 2. Vestiging... 4 3. Duur... 4 4. Historie... 4 5. Verenigingsjaar... 4 DOEL, ACTIVITEITEN EN MIDDELEN... 4

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

De voorzitter van het bestuur, de heer prof. dr. W. van Voorden, opent de vergadering om 12.00 uur en heet de aanwezigen welkom.

De voorzitter van het bestuur, de heer prof. dr. W. van Voorden, opent de vergadering om 12.00 uur en heet de aanwezigen welkom. Notulen van de Vergadering van Certificaathouders van de Stichting Administratiekantoor van aandelen Ballast Nedam, gehouden op woensdag van 12.00 12.30 uur in Party- en Congrescentrum Artis aan de Plantage

Nadere informatie

STATUTEN. van de vereniging HET NATUURKUNDIG GEZELSCHAP. opgericht te Middelburg anno 1780

STATUTEN. van de vereniging HET NATUURKUNDIG GEZELSCHAP. opgericht te Middelburg anno 1780 DE VERENIGING STATUTEN van de vereniging HET NATUURKUNDIG GEZELSCHAP opgericht te Middelburg anno 1780 vastgesteld door de algemene ledenvergadering d.d. 23 april 2004. Art 1. De vereniging is genaamd:

Nadere informatie

Vergadering M.R MR met directeur Aanwezig: Maud, Peter, Wim, Steffie, Koen, Carmen, Angela en Michiel.

Vergadering M.R MR met directeur Aanwezig: Maud, Peter, Wim, Steffie, Koen, Carmen, Angela en Michiel. Vergadering M.R. 1-11-2018 MR met directeur Aanwezig: Maud, Peter, Wim, Steffie, Koen, Carmen, Angela en Michiel. 20.00 uur 22.00 uur (P&P) 1 Opening vergadering Peter opent de vergadering. 2 Notulen vorige

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Dit huishoudelijk reglement bepaalt de wijze waarop de gemeentelijke adviesraad voor milieu en natuur zijn bevoegdheden uitoefent overeenkomstig zijn statuten. Algemene

Nadere informatie

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt)

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt) Notulen vergadering algemeen bestuur Sportraad Datum: Aanwezig: Afwezig: Tevens aanwezig: 11 oktober 2010 25 leden volgens de getekende presentielijst (voorzitter: de heer Driesprong); de heer Van der

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013

Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013 Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013 Leden Aanwezig: Bestuur Aanwezig: Afwezig 21 leden (incl. bestuur) Joost Tinbergen (voorzitter) Peter Milders

Nadere informatie

VvE Eerste van Swindenstraat 429 t/m 461 en 471 t/m 503 te Amsterdam ( ), gevestigd te Amsterdam ( )

VvE Eerste van Swindenstraat 429 t/m 461 en 471 t/m 503 te Amsterdam ( ), gevestigd te Amsterdam ( ) Notulen Totaal aantal stemmen: 851; aantal stemmen vertegenwoordigd: 651 (76,5 procent) Aanwezig Mevrouw G.M.N. Nijenhuis, De heer J.H.G. Smit, De heer O.E. Widerberg, Ymere Wonen Oost Afwezig De heer

Nadere informatie

Verslag. Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Woensdag 9 mei 2018, aanvang uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr.

Verslag. Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Woensdag 9 mei 2018, aanvang uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr. Verslag Vergadering Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Datum Woensdag 9 mei 2018, aanvang 19.00 uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr. 1 t/m 8 Aanwezig Zie presentielijst Afwezig

Nadere informatie

Verslag van de openbare dorpsraadvergadering d.d in het dorpshuis te Zonnemaire.

Verslag van de openbare dorpsraadvergadering d.d in het dorpshuis te Zonnemaire. Verslag van de openbare dorpsraadvergadering d.d. 22-04-2015 in het dorpshuis te Zonnemaire. Aanwezig: A.v.d. Velde, K. Mandemaker, A.Rensen. M. Danker Rensen, P. Stouten, J. Walhout, D. Hooijmeijer. Belangstellenden:

Nadere informatie

Naam... Adres... Postcode Woonplaats... Datum: dag maand jaar Uitnodiging Algemene Ledenvergadering <naam VvE>

Naam... Adres... Postcode Woonplaats... Datum: dag maand jaar Uitnodiging Algemene Ledenvergadering <naam VvE> kluis Formulieren en voorbeelddocumenten Voorbeelddocumenten voor de opstart van uw VvE 1: uitnodiging Algemene Ledenvergadering Naam..................... Adres..................... Postcode Woonplaats.....................

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

VOORLOPIGE NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TV BORGER. Woensdag 14 februari 2018

VOORLOPIGE NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TV BORGER. Woensdag 14 februari 2018 VOORLOPIGE NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TV BORGER Aanwezig: Woensdag 14 februari 2018 Bestuur: E. Kleef, G. van t Klooster, E. Jongejan, B. Beijering, P. Langeveld. Leden: A. Ringers, B. Kalfsbeek,

Nadere informatie

Privacy statement. De Vriendschap beheert de gegevens in de ledenadministratie conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Privacy statement. De Vriendschap beheert de gegevens in de ledenadministratie conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Vereniging: De Vriendschap is een vereniging die in 1989 is opgericht door Peranakan Chinezen gemeenschap ( Chinezen uit Indonesië) in de regio Amstelveen-Amsterdam. Het initiatief van deze groep was gericht

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Sportraad Mechelen

Huishoudelijk reglement Sportraad Mechelen Huishoudelijk reglement Sportraad Mechelen In werking getreden op 1 januari 2013. HOOFDSTUK 1: ALGEMENE VERGADERING 1.1 Bepalingen betreffende het bijeenroepen van de vergaderingen Artikel 1 Alle leden

Nadere informatie

Verslag. vergaderdatum 6 juli 2018

Verslag. vergaderdatum 6 juli 2018 Verslag Status CONCEPT vergadering Algemeen Bestuur vergaderdatum 6 juli 2018 Deelnemers Provincie Utrecht mevrouw M. Pennarts (voorzitter) Gemeente Amersfoort de heer K. Kraanen Gemeente Baarn mevrouw

Nadere informatie

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen Studievereniging Pedagogische Wetenschappen Informatie Algemene Ledenvergadering der Studievereniging Pedagogische Wetenschappen PAP Minimaal twee keer per jaar word jij als lid door het bestuur van PAP

Nadere informatie

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd.

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd. NOTULEN van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op donderdag 11 juni 2015 te Double Three by Hilton, Oosterdokstraat 4 in Amsterdam. AANWEZIG

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 29 APRIL 2019

NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 29 APRIL 2019 NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 29 APRIL 2019 Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: 104 leden 7 leden 1. Opening Om 20:00 opent de voorzitter, de heer B. van den Akker, de vergadering, waarbij hij de aanwezigen

Nadere informatie

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen 1. Opening en Mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder van harte

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

VERENIGING VAN EIGENAARS STALKAARSEN

VERENIGING VAN EIGENAARS STALKAARSEN NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN FLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHOYERSTRAAT) TE GORINCHEM, GEHOUDEN OP 1 JUNI 2006 TE GORINCHEM 1. OPENING De voorzitter, de heer J.J.C.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement 19/12/2010 Orchideeënlaan 17-1820 Steenokkerzee1 http://www.milieuraad.be/steenokkerzeel milieuraad1820@skynet.be Tel 02/254. 19.50 (secr. Milieudienst) Huishoudelijk reglement Artikel 1 Dit huishoudelijk

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Jan van der Pouw Kraan Fonds 2012-2016

Beleidsplan Stichting Jan van der Pouw Kraan Fonds 2012-2016 Beleidsplan Stichting Jan van der Pouw Kraan Fonds 2012-2016 1 Inhoudsopgave Inhoud Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 1. Missie en doelstelling... 3 2. Interne organisatie... 3 a) Bestuur... 3 b) Bezoldiging

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: Afwezig bestuur: Notulen opgemaakt door: 50 stemgerechtigde

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SCHIPPERSVERGADERING

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SCHIPPERSVERGADERING HUISHOUDELIJK REGLEMENT SCHIPPERSVERGADERING DOCUMENTNUMMER : HR-SV VERSIE : 2.0 STATUS : Vastgesteld DOCUMENTDATUM : 25 april 2014 Inhoud 1 Orgaan... 4 2 Definitie van een schipper... 5 3 Rechten van

Nadere informatie