Huurvoorwaarden huur garagebox/berging/stalling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Huurvoorwaarden huur garagebox/berging/stalling"

Transcriptie

1 Huurvrwaarden huur garagebx/berging/stalling Mdel dr de Raad vr Onrerende Zaken (ROZ) p 12 februari 1992 (2e herziene versie nvember 2002). Verwijzing naar dit mdel is uitsluitend tegestaan, indien de ingevulde, de tegevegde f de afwijkende tekst duidelijk als zdanig herkenbaar is. Tevegingen en afwijkingen dienen bij vrkeur te wrden pgenmen nder het hfd 'Bijzndere bepalingen'. Aansprakelijkheid vr nadelige gevlgen van het gebruik van de tekst van het mdel wrdt dr de ROZ uitgeslten. 1. Object, bestemming, gebruik 1.1 Deze huurvrwaarden hebben betrekking p het garagebx-nummer, hierna het gehuurde genemd, zals vermeld in de vereengekmen huurvereenkmst. 1.2 Huurder kan het gehuurde uitsluitend gebruiken vr: stalling van een (mtr)vertuig pslag van gederen 1.3 Huurder dient het gehuurde - gedurende de gehele duur van de vereenkmst - daadwerkelijk, behrlijk en zelf te gebruiken. Huurder is zich bewust dat bestaande beperkende rechten bestaan en dr de verheid en/ f nutsbedrijven gestelde f ng te stellen eisen. 1.4 Het is huurder niet tegestaan: het gehuurde geheel f gedeeltelijk in huur f gebruik af te staan; Het is verbden m brand- en explsie gevaarlijke zaken in het gehuurde p te slaan. het dak van het gehuurde te betreden f te gebruiken; in het gehuurde pen vuur te gebruiken; in, p, f in de directe mgeving van het gehuurde milieugevaarlijke zaken in de ruimste zin des wrd p te slaan, waarnder stank-verspreidende-, brandgevaarlijke- f ntplfbare zaken; het gehuurde zdanig te gebruiken dat dr dit gebruik bdem- f andere milieuverntreiniging kan ptreden, schade aan het gehuurde kan ntstaan f het aanzien van het gehuurde kan wrden geschaad; p f aan het gehuurde reclame f aanduidingen in welke vrm dan k aan te brengen f te den aanbrengen; aan mwnenden en gebruikers van andere bxen/ parkeerplaatsen in enigerlei vrm van verlast f hinder te verrzaken; indien in/ bij het gehuurde een aansluiting vr elektriciteit aanwezig is, elektriciteit te gebruiken vr andere dan verlichtingsdeleinden, tenzij anders vereengekmen en vermeld in artikel 4; het gehuurde, het terrein en de tegangswegen vr verkpdeleinden-, fabricage-, mntage-, f reparatiewerkzaamheden te gebruiken, f m aldaar lie te verversen; aan, p f in het gehuurde en al wat daarte behrt iets te veranderen waardr de aard van het gehuurde wrdt aangetast; aut's, caravans f andere vertuigen p de bij de bx/ parkeerplaats gelegen terreinen en de tegangswegen te stallen met uitzndering van de daarte bestemde plaatsen.

2 Het terrein te (laten) betreden dr vertuigen (vrachtwagens/bussen/bestelbussen) met een M.T.M. (Maximaal Tegelaten Massa) van meer dan kg. Maximale snelheid p het terrein bedraagt 5 km p/uur. 2. Duur, verlenging en pzegging 2.1 De vereenkmst wrdt aangegaan vr de duur van 1 maand. welke telkens vr 1 maand autmatisch verlengd wrdt. 2.2 Huurder heeft het recht m de vereenkmst ieder mment p te zeggen met een pzegtermijn van 1 maand. De huurvereenkmst eindigt derhalve p de laatste dag van de maand vlgend p de pzegdatum. De definitieve einddatum van de huurvereenkmst wrdt dr verhuurder schriftelijk bevestigd aan huurder. 2.4 Als de in 2.1 genemde peride verstrijkt znder pzegging vereenkmstig artikel 2.5, lpt de vereenkmst vr nbepaalde tijd dr. In dit laatste geval dient de beëindiging eveneens dr pzegging vereenkmstig artikel 2.5 plaats te vinden. 2.5 Opzegging van de vereenkmst dient schriftelijk te geschieden (per f (aangetekende) brief), echter nit mndeling Lid 1 Indien huurder (als natuurlijk persn f rechtspersn): de huurprijs f de bijkmende vergeding niet vldet en dr de verhuurder in gebreke is gesteld. handelt in strijd met de bepalingen in deze vereenkmst. wanneer hij geen natuurlijk persn is, zijn rechtspersnlijkheid verliest, wrdt ntbnden f feitelijk wrdt geliquideerd; surséance van betaling, faillissement f tegang tt de WSNP aanvraagt; in staat van faillissement wrdt verklaard; een akkrd buiten faillissement aanbiedt f indien executriaal beslag wrdt gelegd p zaken van huurder; zijn handelings- f beslissingsbevegdheid verliest. heeft verhuurder het recht de huurvereenkmst met nmiddellijke ingang p te zeggen en de ntruiming aan te zeggen. - Lid 2 Huurder is gehuden m aan verhuurder te vergeden alle schade, ksten en interesten als gevlg van een in bedelde mstandigheid en als gevlg van tussentijdse beëindiging van de huurvereenkmst, k in geval van faillissement en surséance van betaling. Tt die schade wrden in ieder geval gerekend de huurprijs, de eventuele vergeding vr bijkmende leveringen en diensten, de verige vlgens de huurvereenkmst verschuldigde bedragen, de ksten van wederverhuur alsmede alle ksten van maatregelen zwel in als buiten rechte dr verhuurder getrffen, daarnder begrepen die van rechtskundige bijstand. De ksten van die maatregelen wrden tussen partijen bij vrbaat vastgesteld p een bedrag met een minimum van 100,00.

3 2.6 - Lid 3 Verhuurder is znder rechterlijke tussenkmst gerechtigd datgene waarin huurder in verzuim is naar zijn inzicht vr rekening en risic van huurder te (den) verrichten Lid 4 Dr de bepalingen nder tt en met sluiten niet uit dat de verhuurder al zijn rechten behudt. Hiernder valt het recht m nakming en/f ntbinding met schadevergeding te vrderen. 3. Betalingsverplichting en betaalperide. 3.1 De betalingsverplichting van huurder bestaat uit: de vereengekmen huurprijs; de vergeding vr de eventuele bijkmende leveringen en diensten; de ver deze huurprijs en deze vergeding eventueel verschuldigde mzetbelasting (BTW). 3.2 De vereengekmen huurprijs zals vermeld in de huurvereenkmst is per maand en tenzij anders vermeld exclusief BTW. 3.3 De huurprijs kan jaarlijks p 1 januari (vr het eerst p ) wrden verhgd zals weergegeven nder De huurprijs en de vergeding vr bijkmende leveringen en diensten zijn bij vruitbetaling verschuldigd, steeds vr de eerste dag van de peride waarp de betaling betrekking heeft. 3.5 De betaling van de huurprijs en van al hetgeen verder krachtens de huurvereenkmst is verschuldigd, zal uiterlijk p de vervaldata in wettig Nederlands betaalmiddel geschieden dr een autmatische afschrijving dr verhuurder. 3.6 In het geval dat de autmatische incass wrdt teruggedraaid (gestrneerd), wrden de dr de bank aan verhuurder in rekening gebrachte ksten ( 2,50) drberekend aan de huurder bij de eerstvlgende incasspging. 3.7 Bij de aanvang van de huurvereenkmst is de huurder een brgsm verschuldigd ter grtte van 1 maandhuur. Deze brgsm is exclusief BTW en kan niet wrden verrekend met enige verschuldigde huurtermijnen.

4 3.8 Met betrekking tt de huurprijsverhging kmen partijen het vlgende vereen: Verhuurder het recht heeft m een jaarlijkse indexverhging, cnfrm CBS alle huishudens indexcijfer, in rekening te mgen brengen. Verhuurder behud zich dit indexverhgingsrecht k vr wanneer hij dit niet jaarlijks maar m de 2, 3 f 5 jaar wil hanteren. 4. Bijkmende leveringen en diensten. 4.1 De dr f vanwege verhuurder te verzrgen bijkmende mgelijke pties van leveringen en diensten zijn: Tken vr tegangsprt (STANDAARD) Brg 5,00 per stuk Inbegrepen in de eerste brgbetaling Afstandsbediening tegangsprten. De brg hiervr bedraagt 25,00 p/stuk. Dit wrdt berekend bij de eerste incass. Aanleg van strmvrziening in bx. De maandelijkse bijdrage hiervr bedraagt 5,00. Het strmverbruik zelf wrdt apart berekend a 0,25 per kwh (via aparte strmmeter). Afhankelijk van het verbruik vindt berekening plaats vraf f achteraf per kwartaal, halfjaar f jaarlijks p 1 januari (dit ter bepaling van de verhuurder). 4.2 Vr de bijkmende leveringen en diensten is de daarvr dr huurder aan verhuurder verschuldigde vergeding een vrscht-bedrag, gerelateerd aan de ksten die met deze leveringen en diensten en de daaraan verbnden administratieve werkzaamheden zijn gemeid. Deze vergeding is niet in de huurprijs begrepen. Extra vrzieningen die in verleg met de verhuurder wrden aangebracht in het gehuurde zijn vlledig eigendm van de verhuurder. Vr de ksten die de aanleg/installatie van deze vrzieningen met zich meebrengt wrdt maandelijks een bijdrage in de ksten aan de huurder bij de huur in rekening gebracht. 4.4 Vr zver het gehuurde deel uitmaakt van een gebuw f cmplex en de leveringen en diensten mede betrekking hebben p andere daarte behrende gedeelten, stelt verhuurder het vr rekening van huurder kmende aandeel in de ksten van die leveringen en diensten vast. Verhuurder heft daarbij geen rekening te huden met de mstandigheid dat de huurder van een f meer van deze leveringen en diensten geen gebruik maakt.

5 4.4 Herziening dr de verhuurder van de te betalen bijdragen inzake leveringen en diensten is mgelijk, indien het kstenpeil daarte aanleiding geeft. milieuheffingen, waarnder de verntreinigingsheffing ppervlaktewateren en zuiveringsheffing afvalwater; baatbelasting, f daaraan verwante belastingen f heffingen, geheel f een evenredig gedeelte daarvan, indien en vr zver huurder is gebaat bij datgene p grnd waarvan de aanslag f heffing is pgelegd; verige bestaande f tekmstige belastingen, milieubeschermings-bijdragen, lasten, heffingen en retributies ter zake van het feitelijk gebruik van het gehuurde, ter zake van gederen van huurder,die niet geheel f gedeeltelijk zuden zijn geheven f pgelegd als het gehuurde niet in het gebruik zu zijn gegeven. 5. Einde huurvereenkmst f gebruik. 5.1 Huurder is gehuden m bij het einde van de huurvereenkmst, f bij het beëindigen van het gebruik, het gehuurde ten genegen van verhuurder in de rsprnkelijke staat geheel ntruimd, vrij van gebruik en gebruiksrechten en behrlijk schngemaakt aan verhuurder p te leveren en alle sleutels aan verhuurder te verhandigen. Huurder is verplicht alle zaken die dr hem in, aan f p het gehuurde zijn aangebracht f dr hem van de vrgaande huurder f gebruiker zijn vergenmen p eigen ksten te verwijderen. Vr niet verwijderde zaken die met testemming van verhuurder zijn aangebracht geldt dat verhuurder geen vergeding hierver is verschuldigd. Na de finale inspectie en de huurder zijn verplichtingen is nagekmen, zal de verhuurder binnen 10 werkdagen de brgsm terugstrten p het rekeningnummer van de huurder. In het geval dat de verhuurder ng ksten heeft f met maken m het gehuurde in riginele staat te herstellen, zal dit verrekend wrden met de brgsm. 5.2 Verhuurder is gerechtigd m, indien huurder tijdig f ntijdig het gebruik heeft beëindigd znder de sleutels aan verhuurder te hebben afgegeven, de vereenkmst als geëindigd te beschuwen, zich p ksten van huurder tegang tt het gehuurde te verschaffen en zich in het bezit daarvan te stellen, znder dat huurder enig recht p schadevergeding f anderszins heeft. De ksten wrden verrekend met de afgegeven brgsm. 5.3 Alle gederen waarvan huurder kennelijk afstand heeft gedaan dr deze in het gehuurde achter te laten bij het daadwerkelijk beëindigen van het gebruik van het gehuurde, kunnen dr verhuurder, naar verhuurders inzicht, znder enige aansprakelijkheid zijnerzijds, p ksten van huurder wrden verwijderd, tenzij verhuurder bekend is dat de pvlgende huurder de gederen heeft vergenmen. 5.4 Verhuurder heeft het recht bij het in gebreke blijven dr huurder, het gehuurde te ntruimen p ksten van de huurder. Huurder heeft hierbij geen recht p vergeding van de verwijderde zaken die werden aangetrffen en kan verhuurder niet aansprakelijk stellen vr enigerlei geleden schade die is ntstaan dr de verwijdering/ntruiming.

6 6. Niet tijdig beschikbaar. Verhuurder is gehuden m het gehuurde p de vereengekmen ingangsdatum aan huurder ter beschikking te stellen. Wanneer echter verhuurder dr mstandigheden buiten zijn schuld het gehuurde niet tijdig aan huurder ter beschikking kan stellen, is verhuurder daarvr niet aansprakelijk. De huur begint pas p het mment dat de verhuurder het gehuurde aan huurder ter beschikking stelt. 7. Onderhud en reparatie. 7.1 Verhuurder is verplicht het gehuurde aan de buitenzijde en huurder is verplicht het gehuurde aan de binnenzijde in gede staat van nderhud te huden. Dit dient tijdig en p deugdelijke wijze, ieder vr zijn eigen rekening plaats te vinden. En - vernieuwingen daarnder begrepen te verrichten f te den verrichten, die daarvr ndig zijn dan wel waarte de wet f enig wettelijk vrschrift één f beide partijen verplicht. 7.2 Huurder is verplicht verhuurder altijd gelegenheid te geven de ndig geachte reparaties f nderhudswerkzaamheden aan het gehuurde uit te (den) veren. 8. Gebreken. 8.1 Huurder verklaart middels ndertekening van deze vereenkmst het gehuurde te hebben aanvaard in gede staat van nderhud en znder gebreken. 8.2 Verhuurder is niet aansprakelijk vr schade tegebracht aan de persn f zaken van huurder f van derden dr het ptreden en de gevlgen van: zichtbare en nzichtbare gebreken aan het gehuurde f het gebuw f cmplex waarvan het gehuurde deel uitmaakt; weersmstandigheden; stagnatie in de bereikbaarheid van het gehuurde; stagnatie in de vrziening van energie, water, warmte, ventilatie f luchtbehandeling; string van de installaties en apparatuur; in- en uitstrming van gassen f vleistffen; brand, ntplffing; strnis in het huurgent f tekrtkmingen in de eventuele leveringen en diensten; alles behudens in geval van schade als gevlg van nalatigheid van verhuurder ten aanzien van de staat van het gehuurde f van het gebuw f cmplex waarvan het gehuurde deel uitmaakt.

7 9. Beheerder. 9.1 In geval dr verhuurder een beheerder is f wrdt aangesteld zal huurder zich mtrent alle met deze vereenkmst verband hudende aangelegenheden met de beheerder in cntact treden. Ttdat verhuurder anders meedeelt, treden p als beheerders: De heer Alex Crughs, Tel en de heer Rger Crughs, Tel Huurder zal klachten en wensen schriftelijk indienen. In dringende gevallen zal dit mndeling kunnen geschieden. In dergelijke gevallen zal de huurder die klacht f die wens z spedig mgelijk schriftelijk bevestigen. 10. Adreswijziging. Indien huurder verhuist, dient hij verhuurder schriftelijk in kennis te stellen van zijn nieuwe adres, bij gebreke waarvan verhuurder het aanvankelijke adres van huurder als juiste adres mag aanmerken. 11. Persnsregistratie. De persnsgegevens van de huurder wrden dr verhuurder in een persnsregistratie pgenmen. Op deze gegevens is de Wet Persnsregistraties van tepassing. 12. Sltbepalingen Deze vereenkmst verplicht partijen tt naleving van de bepalingen van de wet en de plaatselijke gebruiken met betrekking tt huur en verhuur, vr zver daarvan bij dit cntract niet is afgeweken Bijzndere bepalingen Verhuurder heeft te allen tijde het recht m de garageprt te mgen penen bij (het vermeden van) calamiteiten, njuist/neigenlijk gebruik en/f ptentieel gevaarlijke situaties.

Huurvoorwaarden Object, bestemming, gebruik

Huurvoorwaarden Object, bestemming, gebruik 1. Object, bestemming, gebruik 1.1 Deze huurvrwaarden hebben betrekking p het garagebx-nummer, hierna het gehuurde genemd, zals vermeld in de vereengekmen huurvereenkmst. 1.2 Huurder kan het gehuurde uitsluitend

Nadere informatie

dat u gemakkelijker het huurcontract kunt opzeggen als u een koper voor de woning heeft gevonden.

dat u gemakkelijker het huurcontract kunt opzeggen als u een koper voor de woning heeft gevonden. Telichting huurcntract Tijdelijke verhuur p basis Leegstandwet behrende bij het huurcntract p de website van Vereniging Eigen Huis datum van pstellen telichting: 14 december 2012 Inleiding Het verhuren

Nadere informatie

Wij doen graag zaken!

Wij doen graag zaken! BRIXS Wij den graag zaken! De algemene vrwaarden van BRIXS GROEP zijn gedepneerd bij de kamer van kphandel te Den Haag nder nummer 59425458. Laatste wijziging 1 maart 2014. Algemene Vrwaarden BRIXS GROEP

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Personenalarmering Zorgalarm Nederland (versie januari 2014)

Algemene Voorwaarden Personenalarmering Zorgalarm Nederland (versie januari 2014) ZrgAlarm Nederland Klantenservice Antwrdnummer 68 7940 VB Meppel Telefn: 088-126 85 55 inf@zrgalarmnederland.nl www.zrgalarmnederland.nl Algemene Vrwaarden Persnenalarmering Zrgalarm Nederland (versie

Nadere informatie

AZIJNMAKERIJ Maurikstraat 20 te Zeist

AZIJNMAKERIJ Maurikstraat 20 te Zeist HUURAANBIEDING AZIJNMAKERIJ Maurikstraat 20 te Zeist Prject Deze huuraanbieding betreft de huur/verhuur van (bedrijfs)ruimte ten beheve van naam rechtspersn f persn met vrletters en geb. datum deel uitmakend

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stepwise b.v.

Algemene Voorwaarden Stepwise b.v. Algemene Vrwaarden Stepwise b.v. Artikel 1. Begripsbepalingen In deze algemene vrwaarden wrdt verstaan nder: Opdrachtnemer: Stepwise bv te Bemmel Opdrachtgever De natuurlijke persn f rechtspersn die met

Nadere informatie

Cubro BVBA Algemene voorwaarden

Cubro BVBA Algemene voorwaarden Cubr BVBA Algemene vrwaarden Hiernder vindt u de algemene vrwaarden van Cubr BVBA. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle geleverde diensten en gemaakte vereenkmsten dr Cubr BVBA, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft:

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PENNYPLACE VOOR LEDEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene Vrwaarden... 2 Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f.

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f. Algemene vrwaarden van Ballast Persneelsdiensten v..f. 1. Definities Algemene Vrwaarden Cliënt Dienstverlening Opdrachtgever Opdracht Opdrachttarief Opdrachtbevestiging Transitietraject De algemene vrwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Algemene voorwaarden trainingen Edunova Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een

Nadere informatie

Diezerplein CT Zwolle m

Diezerplein CT Zwolle m Algemene vrwaarden vr verlening van diensten dr WeerZin Supervisie & Caching,, 8021 CT Zwlle, ingeschreven bij de Kamer van Kphandel nder nummer 05082961, hierna te nemen: WeerZin Supervisie & Caching.

Nadere informatie

17 FEB.Z0G9. Datum 16 februari 2009 Aan De heer F. van Hattem Mevrouw L. Sluyser. Betreft Huurcontract Julianaplein 1, kenmerk 405709 d.d.

17 FEB.Z0G9. Datum 16 februari 2009 Aan De heer F. van Hattem Mevrouw L. Sluyser. Betreft Huurcontract Julianaplein 1, kenmerk 405709 d.d. Gasthuisstraat 32 Pstbus 204 Telefn 023 511 53 00 stadsbib[itheek@haar[em.nl 2011 XP Haarlem 2000 AE Haarlem Telefax 023 511 53 90 www.sbhaarlem.nl Datum 16 februari 2009 Aan De heer F. van Hattem Mevruw

Nadere informatie

Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf

Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf 1. Definities In deze algemene v++rwaarden w+rdt verstaan +nder: Opdrachtnemer: het schildersbedrijf Opdrachtgever: Degene met wie +pdrachtnemer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE 1. Algemeen De ft s p www.benkrtman.nl zijn alleen bestemd vr de eigenaar van Ben Krtman Cmmunicatie. Bezekers kunnen deze ft s bekijken, maar zijn

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE

HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 juli 2003 vastgesteld. Verwijzing naar dit model en het gebruik daarvan zijn uitsluitend toegestaan indien de ingevulde,

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE

HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 juli 2003 vastgesteld. Verwijzing naar dit model en het gebruik daarvan zijn uitsluitend toegestaan indien de ingevulde,

Nadere informatie

Definities Toepasselijkheid Algemeen

Definities Toepasselijkheid Algemeen Dr het aangaan van een relatie met Quinz zijn alle betrekkingen tussen Quinz en haar cliënten nderwrpen aan deze algemene vrwaarden, vr zver daar in nderlinge vereenstemming tussen partijen niet schriftelijk

Nadere informatie

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :...

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Mdellencntract TFP(Time fr Prints)/TFCD (Time fr CD) Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities Algemene Vrwaarden Dit zijn de Algemene Vrwaarden van Fiets Clinics Nederland, gevestigd: Waalbandijk 20, 6541AJ Nijmegen. Op alle prducten van Fiets Clinics Nederland zijn deze Algemene Vrwaarden van

Nadere informatie

Algemene consumentenvoorwaarden verkoop en levering bouw- en afbouwmaterialen en uitvoering van werkzaamheden

Algemene consumentenvoorwaarden verkoop en levering bouw- en afbouwmaterialen en uitvoering van werkzaamheden Algemene cnsumentenvrwaarden verkp en levering buw- en afbuwmaterialen en uitvering van werkzaamheden Deze algemene Vrwaarden van de Verenging van Handelaren in Buwmaterialen in Nederland (HIBIN) zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Selja

Algemene voorwaarden van Selja Algemene vrwaarden van Selja 1. Definities Opdrachtgever, afnemer f cliënt: de natuurlijke f rechtspersn met wie de vereenkmst tt levering van prducten en diensten van Selja wrdt geslten f wenst af te

Nadere informatie

7. De te betalen tarieven zoals vermeld op de overeenkomst kunnen worden herzien:

7. De te betalen tarieven zoals vermeld op de overeenkomst kunnen worden herzien: ALGEMENE VOORWAARDEN Definities Stallinghuder: Caravanstalling de Rttemeren Stallinggebruiker: Hij/zij die een rerend ged in bewaring geeft aan stallinghuder Het gestalde: Het rerend ged dat stallingebruiker

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bij huurovereenkomst sportaccommodaties De Hoogstraat Revalidatie

Algemene voorwaarden bij huurovereenkomst sportaccommodaties De Hoogstraat Revalidatie Algemene vrwaarden bij huurvereenkmst sprtaccmmdaties De Hgstraat Revalidatie Artikel 1. Algemeen 1. Gebruiker in de zin van artikel 6:231 sub b BW van deze algemene vrwaarden is De Hgstraat Revalidatie,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1- Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod

Algemene Voorwaarden Artikel 1- Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Algemene Vrwaarden Artikel 1- Identiteit van de ndernemer Trend mda Oudemansstraat 82 1504 KP Zaandam Telefnnummer: (0031) 0623281926 Tussen 09;00 / 17;00 E-mailadres: inf@trendmda.nl KvK-nummer: 54290228

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 2 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Algemene verkp- en leveringsvrwaarden Tepassing van eventuele algemene vrwaarden van de klant is uitgeslten tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk anders is vereengekmen. Algemene verkp- en leveringsvrwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 123dubbelglas BV

ALGEMENE VOORWAARDEN 123dubbelglas BV 1 ALGEMENE VOORWAARDEN 123dubbelglas BV I. ALGEMENE GEDEELTE Artikel 1 Definities In deze Algemene Verkp-, Leverings-, en Aannemingsvrwaarden wrdt verstaan nder: 123dubbelglas : 123dubbelglas bv, Niclaas

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST STICHTING INKOOPBUREAU WEST-BRABANT

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST STICHTING INKOOPBUREAU WEST-BRABANT SAMENWERKINGSOVEREENKOMST STICHTING INKOOPBUREAU WEST-BRABANT 1. De Stichting Inkpbureau West-Brabant (S.I.W.) bij deze rechtsgeldig vertegenwrdigd dr de vrzitter van het bestuur, de heer J.P.M. Klijs,

Nadere informatie

HTW. Algemene Voorwaarden voor de webshop van HTW Catering 2018

HTW. Algemene Voorwaarden voor de webshop van HTW Catering 2018 HTW C A T E R I N G. N L Algemene Vrwaarden vr de webshp van HTW Catering 2018 Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de cnsument gebruik kan

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER ONDERGETEKENDEN: 1. VOORNA(A)M(EN) ACHTERNAAM, geboren op GEBOORTEDATUM te GEBOORTEPLAATS, wonende te PLAATS (POSTCODE), aan de STRAAT HUISNUMMER,

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Algemene Vrwaarden Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; 2. Cnsument: de

Nadere informatie

Per artikel is aangegeven of het van toepassing is op het bovengrondse of ondergrondse deel van een bodemenergiesysteem is.

Per artikel is aangegeven of het van toepassing is op het bovengrondse of ondergrondse deel van een bodemenergiesysteem is. Regels vr Bdemenergiesystemen: Regels vr Bdemenergiesystemen zijn pgenmen in het Wijzigingsbesluit Bdemenergiesystemen (Wbbe). In nderstaande mem een verzicht van de meest relevante artikelen vr het ntwerpen,

Nadere informatie

Inhoud Leveringsvoorwaarden... 2

Inhoud Leveringsvoorwaarden... 2 Inhud Leveringsvrwaarden... 2 DEFINITIES... 2 TOEPASSELIJKHEID... 2 AANBIEDING EN ACCEPTATIE... 3 UITVOERING VAN DE OVEREENKOMST... 3 DUUR EN BEËINDIGING... 4 LEVERING EN LEVERTIJD... 4 OVERMACHT... 5

Nadere informatie

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw Aanmeldfrmulier vr Partnerschap Vernieuwing Buw ALGEMENE GEGEVENS OVER DE ORGANISATIE 1. Naam van de rganisatie 2. Ingangsdatum partnerschap 3. Cntactgegevens algemeen Pstbusnummer Pstcde + plaats Straatnaam

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV Algemene Vrwaarden Webshp Uil VR Slutins BV Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Eyecatcher Webdesign

Leveringsvoorwaarden Eyecatcher Webdesign Leveringsvrwaarden Eyecatcher Webdesign 1 Definities Opdrachtnemer : Opdrachtgever : Overeenkmst : Dienst : Prduct : Eyecatcher Webdesign De natuurlijke f rechtspersn met wie Eyecatcher Webdesign een vereenkmst

Nadere informatie

1. In deze Algemene Voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan, waarbij het enkelvoud tevens het meervoud wordt geacht te omvatten:

1. In deze Algemene Voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan, waarbij het enkelvoud tevens het meervoud wordt geacht te omvatten: Algemene vrwaarden Definities 1. In deze Algemene Vrwaarden wrdt nder de vlgende begrippen verstaan, waarbij het enkelvud tevens het meervud wrdt geacht te mvatten: PrtaPay Dr Atane Sftware ntwikkelde

Nadere informatie

Verhuurcontract lokalen KSA Droeshout

Verhuurcontract lokalen KSA Droeshout Verhuurcntract lkalen KSA Dreshut Belangrijk: Hiernder vlgen de reglementen en het cntract in verband met de verhuur van nze lkalen. Als u ns terrein wil huren, met u zich huden aan dit huishudelijk regelement.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VisumPr B.V., Raamweg 1, 2596 HL, Den Haag Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrden de vlgende definities tegepast: Opdrachtgever: de wederpartij van VisumPr B.V. VisumPr:

Nadere informatie

Wij hanteren dezelfde algemene voorwaarde als de Nederlandse thuiswinkel organisatie die tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond

Wij hanteren dezelfde algemene voorwaarde als de Nederlandse thuiswinkel organisatie die tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond Vrwaarden Wij hanteren dezelfde algemene vrwaarde als de Nederlandse thuiswinkel rganisatie die tt stand zijn gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden 1. Tepasselijkheid 1.1 Deze algemene vrwaarden zijn van tepassing p alle ffertes en alle vereenkmsten, en de uitvering daarvan, welke dr WaterWerk Training, Caching & Cnsultancy

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens Algemene Vrwaarden Lidahlm Garens Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE

HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 juli 2003 vastgesteld. Verwijzing naar dit model en het gebruik daarvan zijn uitsluitend toegestaan indien de ingevulde,

Nadere informatie

Huurcontract-Woonruimte- Maatschap-Particulier

Huurcontract-Woonruimte- Maatschap-Particulier Huurcontract-Woonruimte- Maatschap-Particulier van WR Makelaars 26 sep 2013 WR Makelaars - Hofgeest 40-1102Er - Amsterdam HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden i m Storm

Algemene Voorwaarden i m Storm Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene vrwaarden wrdt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven, nder de hiernavlgende termen de vlgende betekenis verstaan: pdrachtgever: de wederpartij van i m Strm;

Nadere informatie

Huurovereenkomst parkeerplaats De Bloem, plandeel Bougainville

Huurovereenkomst parkeerplaats De Bloem, plandeel Bougainville Huurovereenkomst parkeerplaats De Bloem, plandeel Bougainville ONDERGETEKENDEN: Brandjes De heer drs. P.L.M. Handelend als gevolmachtigde namens verhuurders: Brandjes Mevrouw M. en Brandjes Mevrouw A.

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST

VERWERKERSOVEREENKOMST 1. Algemeen In deze verwerkersvereenkmst wrdt verstaan nder: 1.1 Algemene vrwaarden: de Algemene vrwaarden van Verwerker, die nverkrt van tepassing zijn p iedere afspraak tussen Verwerker en Verantwrdelijke

Nadere informatie

TE HUUR. Nieuwstad 71, 7201 NM Zutphen. Huurprijs 80,- per m² per jaar

TE HUUR. Nieuwstad 71, 7201 NM Zutphen. Huurprijs 80,- per m² per jaar TE HUUR Nieuwstad 71, 7201 NM Huurprijs 80,- per m² per jaar Omschrijving TE HUUR dit markante gebuw aan de drgaande weg in de histrische en sfeervlle binnenstad van, gelegen nabij het NS-statin. Dit multifunctinele

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KOPEN OP AFSTAND (CONSUMENTEN)

ALGEMENE VOORWAARDEN KOPEN OP AFSTAND (CONSUMENTEN) GROEP pstadres Pstbus 176 1270 AD Huizen vestigingsadres Arendstraat 16 1223 RE Hilversum 088-8648400 inf@unividuals.nl www.unividuals.nl Handelsregister 32138630 BTW nummer NL819770292B01 Bank (Rabbank)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl:

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl: Algemene vrwaarden Belsimpel.nl: Artikel 1 Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; Cnsument:

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die aan Buro Schoolwerk opdracht heeft verstrekt tot het verrichten van diensten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die aan Buro Schoolwerk opdracht heeft verstrekt tot het verrichten van diensten. Algemene vrwaarden vr verlening van diensten dr Bur Schlwerk,, 7413 AP, Deventer, ingeschreven bij de Kamer van Kphandel nder nummer 08197183, hierna te nemen: Bur Schlwerk. Artikel 1: Definities In deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Leuker.nu Webwinkel

Algemene Voorwaarden Leuker.nu Webwinkel Algemene Vrwaarden Leuker.nu Webwinkel Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Prestum.nl

Algemene Voorwaarden Prestum.nl Algemene Vrwaarden Prestum.nl Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Tepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbd Artikel 4 - De vereenkmst Artikel 5 - Herrepingsrecht Artikel 6 - Ksten in geval van

Nadere informatie

Modellencontract. Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Telefoon :... /Website :...

Modellencontract. Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Telefoon :...  /Website :... Mdellencntract Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf, waarnder steeds begrepen wrdt: amateurftgraaf

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 Herrepingsrecht

Nadere informatie

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping Algemene Vrwaarden het Anbi register Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van het ANBI register Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene Vrwaarden - Equrin Services B.V. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden webshop (h)eerlijk vlees

Algemene Voorwaarden webshop (h)eerlijk vlees Algemene Vrwaarden webshp (h)eerlijk vlees Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Hebben woningcorporaties de plicht om maatschappelijk vastgoed boven een bepaalde drempel Europees aan te besteden?

Hebben woningcorporaties de plicht om maatschappelijk vastgoed boven een bepaalde drempel Europees aan te besteden? Tijdelijke regeling diensten van algemeen ecnmisch belang tegelaten instellingen vlkshuisvesting Q and A s: update d.d. December 2011 Aanbesteding Hebben wningcrpraties de plicht m maatschappelijk vastged

Nadere informatie

Telefoonnummer: Bereikbaarheid: van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur adres:

Telefoonnummer: Bereikbaarheid: van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur  adres: Onderstaande Algemene Vrwaarden wrden gehanteerd dr FC Utrecht BV. Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Taximetkorting.nl

Algemene Voorwaarden Taximetkorting.nl Algemene Vrwaarden Taximetkrting.nl Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden webwinkel Stichting Farm of the World

Algemene Voorwaarden webwinkel Stichting Farm of the World Algemene Vrwaarden webwinkel Stichting Farm f the Wrld Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van Farm f the Wrld Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VOOR WOONRUIMTE

HUUROVEREENKOMST VOOR WOONRUIMTE HUUROVEREENKOMST VOOR WOONRUIMTE eventueel in combinatie met een garage / parkeerplek Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 juli 2003 vastgesteld. Verwijzing naar dit model en het gebruik

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN B COVER CONSTRUCT

BIJZONDERE VOORWAARDEN B COVER CONSTRUCT BIJZONDERE VOORWAARDEN B COVER CONSTRUCT De algemene vrwaarden Alle Buwplaats Risic s (Editie 2012) zijn van tepassing. Artikel 1 VERZEKERINGSNEMER De buwheer met name de VME, een mede-eigenaar, een huurder

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Inhudspgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ndernemer Artikel 3 Tepasselijkheid Artikel 4 Het aanbd Artikel 5 De vereenkmst Artikel 6 Herrepingsrecht Artikel 7 Ksten in geval van herreping

Nadere informatie

Wijzigingen in het woninghuurrecht ingevolge het nieuw Vlaams Huurdecreet

Wijzigingen in het woninghuurrecht ingevolge het nieuw Vlaams Huurdecreet Wijzigingen in het wninghuurrecht ingevlge het nieuw Vlaams Huurdecreet FORUM ADVOCATEN BVBA Nassaustraat 37-41 2000 Antwerpen T 03 369 95 65 F 03 369 95 66 E inf@frumadvcaten.be W www.frumadvcaten.be

Nadere informatie

Kracht door balans Biofeedback opleiding

Kracht door balans Biofeedback opleiding Algemene vrwaarden De algemene vrwaarden zijn van tepassing p iedere aanbieding en fferte van, alsmede elke vereenkmst tussen Kracht dr balans, vertegenwrdigd dr Mevr. drs. D.M. Matt, hierna te nemen:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BouwZorgKampen

Algemene Voorwaarden BouwZorgKampen Algemene Vrwaarden BuwZrgKampen Artikel 1: Definities In deze Algemene Vrwaarden wrdt verstaan nder: Klusbedrijf: BuwZrgKampen, de pdrachtnemer, die bedrijfsmatig kluswerkzaamheden verricht vr bedrijven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Veilige Kluizen.com. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities

Algemene Voorwaarden Veilige Kluizen.com. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Algemene Vrwaarden Veilige Kluizen.cm Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 -

Nadere informatie

De toezichtstaken van de Partijen Het doel van dit convenant

De toezichtstaken van de Partijen Het doel van dit convenant Cnvenant inzake de samenwerking bij het tegengaan van ntelaatbaar gedrag van externe accuntants, accuntantsrganisaties en (mede)beleidsbepalers tussen de Belastingdienst en de Stichting Autriteit Financiële

Nadere informatie

Beleidsregels verrekenen inkomsten uit commerciële (onder) verhuur en commerciële kostgeverschap 2015

Beleidsregels verrekenen inkomsten uit commerciële (onder) verhuur en commerciële kostgeverschap 2015 Beleidsregels verrekenen inkmsten uit cmmerciële (nder) verhuur en cmmerciële kstgeverschap 2015 Inhud Beleidsregels verrekenen inkmsten uit cmmerciële (nder) verhuur en cmmerciële kstgeverschap 2015...

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webshop Ginger.

Algemene voorwaarden Webshop Ginger. Algemene vrwaarden Webshp Ginger. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden NV Soma Apotheek Versie juli 2010

Algemene leveringsvoorwaarden NV Soma Apotheek Versie juli 2010 Algemene leveringsvrwaarden NV Sma Aptheek Versie juli 2010 Deze Algemene Vrwaarden zijn van tepassing bij alle bestellingen en aankpen via de website van NV Sma Aptheek. Artikel 1 - Definities In deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Riemenfactory Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden Riemenfactory Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden Riemenfactry Inhudspgave: Artikel 1 Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 - Tepasselijkheid... 1 Artikel 4 - Het aanbd... 2 Artikel 5 - De vereenkmst...

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE VIJF JAAR OF KORTER (voor het huren van een kamer in een woning waarin de verhuurder niet woont)

HUUROVEREENKOMST ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE VIJF JAAR OF KORTER (voor het huren van een kamer in een woning waarin de verhuurder niet woont) HUUROVEREENKOMST ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE VIJF JAAR OF KORTER (voor het huren van een kamer in een woning waarin de verhuurder niet woont) ONDERGETEKENDEN: 1. VOORNA(A)M(EN) ACHTERNAAM, geboren op GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

Voorwaarden Glasverzekering bedrijfsgebouw

Voorwaarden Glasverzekering bedrijfsgebouw Vrwaarden Glasverzekering bedrijfsgebuw Met de Glasverzekering bedrijfsgebuw verzekert u zich vr schade aan glas in uw bedrijfsgebuw(en). Lees de vrwaarden en het plisblad ged dr In deze vrwaarden leest

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE

HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 juli 2003 vastgesteld. Verwijzing naar dit model en het gebruik daarvan zijn uitsluitend toegestaan indien de ingevulde,

Nadere informatie

MODELARBEIDSOVEREENKOMST DIERENARTS-ASSISTENT(E)

MODELARBEIDSOVEREENKOMST DIERENARTS-ASSISTENT(E) MODELARBEIDSOVEREENKOMST DIERENARTS-ASSISTENT(E) KNMVD, juni 2015 Let p: De werkgever kan met werknemer k afspraken maken p basis van de CAO vr dierenartsenpraktijken en het daarin pgenmen mdelcntract.

Nadere informatie

Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Algemene vrwaarden Artikel 1 Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; Cnsument: de natuurlijke

Nadere informatie

toezichtsplan zwembad de Kloet versie 1 augustus 2008 Protocol toezichthouden voor huurders 1 van 5

toezichtsplan zwembad de Kloet versie 1 augustus 2008 Protocol toezichthouden voor huurders 1 van 5 tezichtsplan zwembad de Klet Prtcl tezichthuden vr huurders 1 van 5 tezichtsplan zwembad de Klet Bij alle activiteiten van de huurders waarbij zich persnen in de zwemzaal bevinden, dienen er vldende en

Nadere informatie

Huurovereenkomst autobox/parkeerplaats (09p)

Huurovereenkomst autobox/parkeerplaats (09p) Gemeente Maastricht Mosae Forum 10, 6211 DW Maastricht Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht T 14 043 F (043) 350 41 41 E post@maastricht.nl I www.gemeentemaastricht.nl Huurovereenkomst autobox/parkeerplaats

Nadere informatie

TOELICHTING COLLEGEGELD 2016 2017, HOGESCHOOL LEIDEN

TOELICHTING COLLEGEGELD 2016 2017, HOGESCHOOL LEIDEN TOELICHTING COLLEGEGELD 2016 2017, HOGESCHOOL LEIDEN Vr je inschrijving bij Hgeschl Leiden betaal je jaarlijks cllegegeld, dit is wettelijk verplicht. Hiernder lees je he Hgeschl Leiden het cllegegeld

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING TIJDELIJKE VERHUUR OP GROND VAN LEEGSTANDWET

AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING TIJDELIJKE VERHUUR OP GROND VAN LEEGSTANDWET AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING TIJDELIJKE VERHUUR OP GROND VAN LEEGSTANDWET Met dit frmulier kunt u een vergunning tt tijdelijke verhuur van leegstaande wnruimte aanvragen. Lees vr u dit frmulier invult

Nadere informatie

Naam Klachtenprocedure SZZ versie 1.0 vastgesteld 25-6-2014 Door RvB evaluatie 25-6-2015 Door RvB

Naam Klachtenprocedure SZZ versie 1.0 vastgesteld 25-6-2014 Door RvB evaluatie 25-6-2015 Door RvB Alle zrgberderijen van SZZ zijn aangeslten bij de Federatie Landbuw en Zrg (www.zrgberen.nl). De Federatie heeft vr de cliënten van haar leden een nafhankelijke klachtencmmissie ingericht. SZZ vindt het

Nadere informatie

Bibliotheekreglement

Bibliotheekreglement Biblitheekreglement 1-1-2015 Algemene bepalingen 1. Als in dit reglement gesprken wrdt ver de biblitheek, dan wrden alle vestigingen van de Biblitheek Haarlemmermeer bedeld. 2. De biblitheek is vrij tegankelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur Algemene Vrwaarden vr leden Stichting WebwinkelKeur Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Home Security Twente (homesecuritytwente.nl & homesecurity-twente.nl)

Algemene Voorwaarden Home Security Twente (homesecuritytwente.nl & homesecurity-twente.nl) Hme Security Twente [ klantenservice@hmesecuritytwente.nl ] Pagina 1 van 7 Algemene Vrwaarden Hme Security Twente (hmesecuritytwente.nl & hmesecurity-twente.nl) Hebt u vragen m.b.t. deze algemene vrwaarden?

Nadere informatie

ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden

ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden INTERN REGLEMENT EN ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden 1.1 - Tenzij er een vrafgaand geschreven akkrd is van PARKING, heeft het luter feit van in de inrichting binnen te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel Algemene Vrwaarden Thuiswinkel Deze Algemene Vrwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tt stand gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd in het kader van de Cördinatiegrep Zelfreguleringsverleg

Nadere informatie

AANSCHAF EN ACTIVERING

AANSCHAF EN ACTIVERING 1. AANVAARDING Dr de aanschaf, het gebruik f een pging tt gebruik van een Cadeaubn: (a) aanvaardt u en stemt u ermee in dat u aan deze Vrwaarden bent gebnden; en Geeft u een ander testemming uw Cadeaubn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; 2. Cnsument: de natuurlijke persn die

Nadere informatie

Huurovereenkomst Onzelfstandige Woonruimte

Huurovereenkomst Onzelfstandige Woonruimte Huurovereenkomst Onzelfstandige Woonruimte Ondergetekende hierna te noemen verhuurder EN hierna te noemen huurder zijn het volgende overeengekomen: 1 Het gehuurde, bestemming 1.1 Verhuurder verhuurt aan

Nadere informatie

Reglement Geschillencommissie Wonen Zuid-Holland Zuid

Reglement Geschillencommissie Wonen Zuid-Holland Zuid Reglement Geschillencmmissie Wnen Zuid-Hlland Zuid DEFINITIES Artikel 1: Dit reglement verstaat nder: crpratie: de bij de Geschillencmmissie Wnen Zuid-Hlland zuid aangeslten rganisatie p wiens handelen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Algemene voorwaarden trainingen Edunova Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur i4dessertwijn

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur i4dessertwijn Algemene Vrwaarden vr leden Stichting WebwinkelKeur i4dessertwijn Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST LEEGSTANDWET

HUUROVEREENKOMST LEEGSTANDWET HUUROVEREENKOMST LEEGSTANDWET juli 2014 De ondergetekenden: 1., wonende te., hierna te noemen: verhuurder ; en 2., wonende te., hierna te noemen: huurder ; De ondergetekenden 1 en 2 hierna gezamenlijk

Nadere informatie

Algemene afspraken Gemeente Zwolle/ sportvereniging gemeentelijke buitensportaccommodaties

Algemene afspraken Gemeente Zwolle/ sportvereniging gemeentelijke buitensportaccommodaties vr elkaar Algemene afspraken Gemeente Zwlle/ sprtvereniging gemeentelijke buitensprtaccmmdaties Algemene afspraken In dit dcument wrden alle afspraken tussen de gemeente Zwlle en de sprtverenigingen beschreven.

Nadere informatie