Chakra 1 Pro. Chakra 1-5 Pro in PCL technique v9. Let op! Chakra 1 - Wortel GV 2 CH1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Chakra 1 Pro. Chakra 1-5 Pro in PCL technique v9. Let op! Chakra 1 - Wortel GV 2 CH1"

Transcriptie

1 Chakra 1 Pro Druk kort op de toets om de Tweaklite te wekken. Er klinkt een toon. De Tweaklite is nu gereed voor gebruik. Deze Tweak omvat 5 Chakra programma s. Ieder individueel chakrasignaal wordt voorafgegaan door zijn eigen kleur om onderscheid te maken tussen de 5 chakrasignalen. Dus als je Chakra 4 wil behandelen, druk dan door tot dat je de groene kleur ziet. Daarna druk je op de knop om jet betreffende chakra programma te starten. Volg daarvoor de individuele procedures zoals hieronder beschreven. Als je een keer te veel op de knop drukt, schakel de Tweaklite uit door 4 seconden vasthouden van de knop en begin opnieuw. Element water, levenskracht, overleven, onverzettelijkheid, stabiliteit, en zekerheid. De kleur van dit chakra is rood. Het wortelchakra ligt aan de basis van de ruggengraat en is de verbinding met de aarde. Het wortelchakra is onze overlevingschakra, en staat voor voortplanting, welvaart, aarding en territorium. Het bevat het energetisch erfgoed van onze voorouders in termen van daadkracht, veerkracht, uithoudingsvermogen. IK. Het vermogen om mijn plek in te nemen. Chakra 1 - Wortel Transformeert gevoelens van levensangst, onveiligheid en te weinig wilskracht, zekerheid en welzijn. Start kleur rood Problemen met paal en perk stellen, territoriumbeheer, veiligheidsthema s, huis en haard, huisvesting, beheer en afwikkeling van geldzaken, contracten, verdien capaciteit GV 2 CH1 Besluiteloosheid, onzekerheid, gevoelens van knagend onbehagen en rusteloosheid, onmacht, angst, radeloosheid, disharmonie, kan fysiek zijn plek niet vinden, en qua levensomstandigheden zijn draai niet vinden. De buitenwereld voelt koud, vijandig en onveilig aan. Procedure Zet uw Tweaklite op het punt CH1, op de middellijn, iets boven het schaambeen) gedurende maximaal 2 minuten. Druk de knop kort in. Adem bewust door in het onderbuik gebied. Verplaats daarna uw Tweaklite naar het tussengebied van heiligbeen en stuitje (GV 2) en behandel dat gebied gedurende maximaal 2 minuten, op enkele centimeters afstand van de huid. Adem bewust door in het onderbuik gebied. Deze Tweak is zeer krachtig.

2 Chakra 2 Pro Element aarde, emotionele identiteit, plezier, zelfvertrouwen, enthousiasme. De kleur van dit chakra is oranje. Het sacrale- of geslachtschakra, is gerelateerd aan vreugde, creativiteit, sensualiteit, intimiteit, en het innerlijk kind. Dit chakra leert creatief en speels om te gaan met veranderingen, brengt gevoelens van ontspanning in de verschils-bewustwording tussen man en vrouw, en te genieten van intiem gevoelscontact en seksueel plezier. Het sacrale chakra wordt geassocieerd met de geslachtsorganen. JIJ EN IK. Het vermogen om mezelf en de ander fysiek te voelen en daarvan te genieten. Chakra 2 - Sacrum Transformeert gevoelens van contactarmoede, binding angst, gebrek aan eigenwaarde en vervormd lichaamsbeeld in relationele ontvankelijkheid, fysiek en emotioneel zelfvertrouwen, en genieten van intieme seksualiteit. Start kleur oranje CH2 GV 4 Problemen met aangaan en behouden van hechte relaties, seksuele intimiteit, eigenwaarde, zelfrespect, fysiek zelfvertrouwen. Contactverlies met de onderbuik, verstoord gevoelscontact met het eigen lichaam, onvoldoende vermogen om emotionele behoeften tot uitdrukking te brengen, intimiteitskwesties, obsessies, eetstoornissen, gewichtsproblemen, verslavingen. Zet uw Tweaklite op het punt CH2, iets onder de navel, gedurende maximaal 2 minuten. Adem bewust door in het onderbuik gebied. Verplaats daarna uw Tweaklite naar het lendengebied op dezelfde hoogte als de navel (GV 4) en behandel dat gebied gedurende maximaal 2 minuten, op enkele centimeters afstand van de huid. Adem bewust door in het onderbuik gebied. Deze Tweak is zeer krachtig.

3 Chakra 3 Pro Element hout, ego, identiteit, zelfrespect, wilskracht, De kleur verbonden aan dit chakra is geel. De zonnevlecht is de krachtchakra. De zonnevlecht regeert onze persoonlijke kracht, gevoel van eigenwaarde en vrijheid van keuze. Dit chakra brengt ons energie, doel- en actiegerichtheid, wilskracht, zelfvertrouwen en niet-dominerende macht. De zonnevlecht is de chakra die de uitdaging van persoonlijke competentie in het sociaal-maatschappelijk verkeer aangaat.. IK EN DE ANDEREN. Het vermogen om doelgericht en zelfbewust in actie te komen richting buitenwereld. Chakra 3 - Zonnevlecht GV 8 CH3 Transformeert sociaal-maatschappelijke gevoelens van onmacht in persoonlijke kracht, en gevoelens van incompetentie en onderwaardering in doelgerichte besluitvaardigheid, en machteloosheid in keuzevrijheid. Startkleur geel Problemen met sociaal imago en prestige, maatschappelijke en professionele profilering, realisatievermogen en -erkenning, competitie, concurrentie, Mogelijke problemen m.b.t. macht- en autoriteit, neiging tot zich slachtoffer voelen van onbeheersbare situaties en omstandigheden, gevoelens van onmacht, wanhoop, frustratie, verbittering, passief en onderhuids verzet, geldingsdrang, overheersend plichtsgevoel, mogelijke zich herhalende vaderproblematiek Zet uw Tweaklite op het punt CH3, op de middellijn (halverwege tussen de navel en onderkant borstbeen), en behandel gedurende maximaal 2 minuten. Adem bewust door in het onderbuik gebied. Verplaats daarna uw Tweaklite naar het borstwervelgebied op dezelfde hoogte als de zonnevlecht (GV 8), en behandel dat gebied ook gedurende 2 minuten op enkele centimeters afstand van de huid. Adem bewust door in het onderbuik gebied. Deze Tweak is zeer krachtig.

4 Chakra 4 Pro Element vuur, sociale identiteit, gericht op zelfacceptatie, tolerantie en compassie.. De kleur van deze Chakra is groen. Het hartchakra is het middelste in een systeem van zeven. Het hartchakra integreert ons hogere, spirituele zelf met onze lichamelijke energie. Het hartchakra harmoniseert tegenstellingen: body & mind, mannelijk & vrouwelijk, ego & eenheid. Het is het centrum van de Universele liefde en mededogen. WIJ. Het vermogen om lief te hebben en zich geliefd te voelen in het hier-en-nu GV 12 CH4 Chakra 4 - Hart Transformeert gevoelens van persoonlijke gekwetstheid in vergevings-gezindheid, gevoelens van onverzoenlijkheid in compassie, en steeds aandachtvragende stress in liefdevol en sociaal samenzijn. Start kleur groen Alle hartzaken aangaande zich miskend, misbruikt, gekwetst, vernederd, niet gezien, verraden en in de steek gelaten voelen. Gevoelens van eenzaamheid en verlatenheid door onverwerkte shocks. Problemen met aandacht, concentratie, focus, performance, aanwezigheid, onbevangenheid, erkenning en persoonlijk imago, Disbalans in bijna automatisch klaarstaan voor wie dan ook enerzijds, en hulp durven vragen en kunnen ontvangen voor jezelf anderzijds Angst zichzelf te verliezen in gezelschappen, met angst- en paniekaanvallen, te weinig overzicht door een teveel aan improviseren, plankenkoorts, examenangst, spreekangst, sociale schuwheid of juist nadrukkelijke overtuigingsbehoeften, doorgeschoten idealisme en vaker aan het woord zijn dan anderen als aangenaam ervaren, door te weinig afstemming op, en interesse in de behoefte van de andere aanwezigen. Kortom: mogelijke balansverstoring tussen praten en luisteren. Zet uw Tweaklite op het punt CH4, midden op het borstbeen en behandel gedurende maximaal 2 minuten. Adem bewust door in het onderbuik gebied. Verplaats daarna uw Tweaklite naar het borstwervelgebied op dezelfde hoogte als aan de voorzijde Chakra 4, en behandel dat gebied gedurende maximaal 2 minuten, op enkele centimeters afstand van de huid. Adem bewust door in het onderbuik gebied. Deze Tweak is zeer krachtig.

5 Chakra 5 Pro Element metaal, geluid, creatieve identiteit, oprechtheid en zelfexpressie. De kleur verbonden met dit chakra is blauw. Het keelchakra is gerelateerd aan zowel interne als externe communicatie en persoonlijke integriteit. Het keelchakra is het centrum van emotionele en verbale zelfexpressie, en helpt bij het concretiseren van wil en wens, alsmede het herkennen van levensthema s. Het vermogen om onverschrokken voor je eigen waarheid op te komen, maar ook de waarheid van anderen werkelijk te horen. GV 14 CH5 Chakra 5 - Keel Transformeert stilzwijgend te weinig voor jezelf opkomen voor wat je zelf wilt en nodig hebt in uitgesproken persoonlijke waarheid, emotionele zelfexpressie en communicatie. Startkleur blauw Problemen met betrekking tot betutteling en als verstikkend ervaren bescherming, angst onvoldoende serieus genoeg genomen te worden, te weinig gehoord, of elke keer weer onderbroken, gecorrigeerd of berispt te worden. Daardoor bestaat de kans op een blinde vlek m.b.t. doorschieten naar het andere uiterste waar je zelf allergisch voor geworden bent: preken en schoolmeesteren, zonder echt te luisteren naar waar je luisteraars behoefte aan hebben. Heeft vaak te maken met oude vader-problematiek. Thema s aangaande diep zittend verdriet en uitzichtloosheid vanwege rouw-, scheidings- en afscheidsverwerking. Ogenschijnlijk extravert gedrag waar het om intellectuele algemeenheden gaat, maar introvert en angstig gedrag als het om vrije expressie van persoonlijke emoties, verlangens, behoeften en verwachtingen gaat. Zet uw Tweaklite op het punt CH5 (bovenrand borstbeen, in het halskuiltje) en behandel gedurende maximaal 2 minuten. Adem bewust door in het onderbuik gebied. Verplaats daarna uw Tweaklite naar de nek-schouder-overgang, op dezelfde hoogte als de bovenrand van het borstbeen (GV 14). Behandel dat gebied ook gedurende maximaal 2 minuten op enkele centimeters afstand van de huid. Adem bewust door in het onderbuik gebied. Deze Tweak is zeer krachtig.

Chakra s Pro Indicaties:

Chakra s Pro Indicaties: Chakra s Pro : Lichttherapie gebruikt kleuren om lichaam, ziel en geest in harmonie met elkaar in balans te brengen. Dit doen we door kleur en licht (energie) te leveren aan de 7 belangrijkste energiecentra,

Nadere informatie

Ontdek de 7 Levenslessen van de Chakra s

Ontdek de 7 Levenslessen van de Chakra s Ontdek de 7 sen van de Chakra s Jouw overzicht om in balans te komen Tri Academy 2016 Leven in Licht & Liefde Ontdek de 7 sen van de Chakra s Elke Chakra heeft zijn eigen levensles over Licht & Liefde..

Nadere informatie

Eclectic Energies. Over de chakra's. geschreven door Ewald Berkers. Van de website op www.eclecticenergies.com/nederlands -- VOORBEELD --

Eclectic Energies. Over de chakra's. geschreven door Ewald Berkers. Van de website op www.eclecticenergies.com/nederlands -- VOORBEELD -- Eclectic Energies Over de chakra's geschreven door Ewald Berkers Van de website op www.eclecticenergies.com/nederlands -- VOORBEELD -- Copyright Ewald Berkers 2003-2013 Alle rechten gereserveerd. Geen

Nadere informatie

DE CHAKRA REMEDIES. judaspenning fluitenkruid grasklokje kaasjeskruid klein hoefblad

DE CHAKRA REMEDIES. judaspenning fluitenkruid grasklokje kaasjeskruid klein hoefblad DE CHAKRA REMEDIES Chakra s zijn energiecentra in ons lichaam. Een verstoorde of geblokkeerde werking heeft directe gevolgen voor ons voelen, denken en handelen. Deze Chakra remedies zijn speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

Multi Tweaklite TCM. De meest voorkomende Therapie signalen op één instrument voor gebruik in de praktijk. Indicaties:

Multi Tweaklite TCM. De meest voorkomende Therapie signalen op één instrument voor gebruik in de praktijk. Indicaties: Multi Tweaklite TCM Indicaties: De meest voorkomende Therapie signalen op één instrument voor gebruik in de praktijk Made in Holland by Tweaklite BV www.tweaklite.com MultiTweaklite TCM Lees dit voorafgaande

Nadere informatie

Praktijk Avana. Nieuwsbrief Mei 2015

Praktijk Avana. Nieuwsbrief Mei 2015 Praktijk Avana Nieuwsbrief Mei 2015 Beste nieuwsbrieflezer, Chakra s Het woord chakra komt uit het oude Sanskriet en betekent wiel van licht. Meestal reageren we op moeilijke situaties in ons leven met

Nadere informatie

Conflicten: azuriet. Dood gaan: chiastoliet

Conflicten: azuriet. Dood gaan: chiastoliet A Aardend: aragoniet, carneool, jaspis, onyx, rookkwarts, unakiet, versteend hout Communicatie: C blauwe calsiet, celestine, chrysocolla, dumortiriet, ioliet, saffier Allergie: aquamarijn Angst: apachetraan,

Nadere informatie

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben.

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben. Het meditatieprogramma duurt veertig dagen en bestaat uit tien affirmaties. Het is fijn om gedurende dit programma een dagboek bij te houden om je bewustwordingen en ervaring op schrijven. Elke dag spreek

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

Coaching. Made in Holland by Tweaklite BV

Coaching. Made in Holland by Tweaklite BV Made in Holland by Tweaklite BV www.tweaklite.com Lees dit voorafgaande aan het gebruik Uw Tweaklite is een hoogwaardig instrument om kleurlicht aan te brengen op locaties die bepaald zijn door een deskundige.

Nadere informatie

De Dans van Seksualiteit en Spiritualiteit Johan Muijtjens M.Sc. 1

De Dans van Seksualiteit en Spiritualiteit Johan Muijtjens M.Sc. 1 De Dans van Seksualiteit en Spiritualiteit De Dans van Seksualiteit en Spiritualiteit Johan Muijtjens M.Sc. 1 Twee-Eenheid In de dans van twee personen ontwikkelt zich een twee-eenheid eenheid: er zijn

Nadere informatie

Basismeditatie bijeenkomst 3

Basismeditatie bijeenkomst 3 Basismeditatie bijeenkomst 3 Kom rechtop zitten op je zitbotjes. Beweeg even met je hoofd alsof je een dikke sjaal om hebt. Til je hoofd daarover heen. Buig je hoofd naar rechts. Buig je hoofd naar links.

Nadere informatie

Wie ben ik / Wat wil ik? WERKBOEK. door

Wie ben ik / Wat wil ik? WERKBOEK. door Wie ben ik / Wat wil ik? WERKBOEK door Auteursrechten en gebruik met toestemming Niets uit deze online cursus en/of informatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand

Nadere informatie

Leonie Linssen www.veranderjewereld.nl

Leonie Linssen www.veranderjewereld.nl Verbonden in Vrijheid Leonie Linssen www.veranderjewereld.nl 04-11-2009 Leonie Linssen, Verander je Wereld 1 IS HET MOGELIJK? 04-11-2009 Leonie Linssen, Verander je Wereld 2 DE MYTHE 04-11-2009 Leonie

Nadere informatie

Soulsearch coaching & counseling INTRODUCTIE. CHAKRA'S Creatief coachen

Soulsearch coaching & counseling INTRODUCTIE. CHAKRA'S Creatief coachen INTRODUCTIE CHAKRA'S Creatief coachen Wat zijn Chakra's? Om dit op een simpele manier uit te leggen, is het misschien wel slim om even wat achtergrond informatie te geven. Naast je bloedbaan, lympfbaan,

Nadere informatie

Intimiteit: pijn of fijn?

Intimiteit: pijn of fijn? Intimiteit: pijn of fijn? In dit artikel enige inzichten rondom intimiteit. Intimiteit lijkt zo makkelijk, maar is in de praktijk toch best lastig. Intiem zijn met elkaar is niet meer vanzelfsprekend.

Nadere informatie

NATASJA KUIPERS ASTROLOGIE 7-CHAKRA SCAN. Natasja Kuipers Astrologie www.astro-energetischetherapie.nl info@natasjakuipers.

NATASJA KUIPERS ASTROLOGIE 7-CHAKRA SCAN. Natasja Kuipers Astrologie www.astro-energetischetherapie.nl info@natasjakuipers. NATASJA KUIPERS ASTROLOGIE 7-CHAKRA SCAN WAT IS EEN 7-CHAKRA SCAN? Wat zijn chakra s Chakra s zijn verzamelpunten van energie in je (energetisch) lichaam. Deze punten voorzien het lichaam en alle organen

Nadere informatie

WERKEN ROND MACHT EN ONMACHT 1

WERKEN ROND MACHT EN ONMACHT 1 WERKEN ROND MACHT EN ONMACHT 1 Doel Het doel is om met de cliënt(en) informatie te geven over macht, met hen te bekijken hoe zij macht ervaren, welke overlevingspatronen ze hiervoor hebben ontwikkeld en

Nadere informatie

Doe de bodycheck: de wonderen van lichaamsbewustzijn

Doe de bodycheck: de wonderen van lichaamsbewustzijn Doe de bodycheck: de wonderen van lichaamsbewustzijn Tantra is het pad van de liefde. Uit het hoofd, in je lijf, naar je hart, bewust zijn. Als dat lukt, ben je verlicht. Nu zal niet iedereen deze staat

Nadere informatie

Het leven leren leven

Het leven leren leven Rouwbegeleiding in de praktijk Het leven leren leven Karin van der Plas Themabijeenkomst IDPZ 31 oktober Programma Welkom Theorie over rouw Bespreking casus/ luisteroefening Wat is Levenskunst? Tijd voor

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go YOGA LIFESTYLE FEBRUARI 2017 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf Ga mee op reis in dit avontuur van zelfontwikkeling en persoonlijke groei!

Nadere informatie

Transformatie Training - curriculum

Transformatie Training - curriculum Transformatie Training - curriculum Deze training is een tweejarig proces waarin de deelnemers via zelfonderzoek, beweging, ervarend leren en zelfreflectie zichzelf en hun gevoels- en gedachtepatronen

Nadere informatie

3 tips om als hoog-sensitief persoon bij jezelf te kunnen blijven!

3 tips om als hoog-sensitief persoon bij jezelf te kunnen blijven! 3 tips om als hoog-sensitief persoon bij jezelf te kunnen blijven! Even voorstellen: Thirza Holwerda Mijn naam is Thirza Holwerda en als je mij zou kennen dan weet je dat ik een gevoelig persoon ben en

Nadere informatie

Evaluatie Weerbaarheidtraining voor volwassenen Koekkoek & Co

Evaluatie Weerbaarheidtraining voor volwassenen Koekkoek & Co Evaluatie Weerbaarheidtraining voor volwassenen Koekkoek & Co 76 respondenten Cijfer algehele training 7 8 9 10 De deelnemers hadden beschikking over lesbrieven, hierin stond informatie over de bijeenkomsten

Nadere informatie

Differentieer in elke les. Omgaan met verschillen in Human Dynamics

Differentieer in elke les. Omgaan met verschillen in Human Dynamics Differentieer in elke les Omgaan met verschillen in Human Dynamics Omgaan met verschillen https://www.youtube.com/watch?v=qp PYdMs97eE skoda reclame https://www.youtube.com/watch?v=v3iprbrgsjm Card trick

Nadere informatie

Betekenisladder. Vind de echte waarde van je product voor klanten

Betekenisladder. Vind de echte waarde van je product voor klanten Betekenisladder Vind de echte waarde van je product voor klanten Willen je klanten een boor of een gat? Vind de echte behoefte van je klanten met behulp van de betekenisladder template! De betekenisladder

Nadere informatie

Praktijk Oostwoud Edelstenen

Praktijk Oostwoud Edelstenen Kun je geen keuze maken of weet je niet welke steen goed bij je past? Laat het ons weten en wij testen de juiste steen voor je uit. Amethist van ca 3 cm in een verzilverde spiraalhanger. Prijs 5,95. Amethist

Nadere informatie

Vergeving, De Sleutel Tot Innerlijk Geluk

Vergeving, De Sleutel Tot Innerlijk Geluk 1 Vergeving, De Sleutel Tot Innerlijk Geluk IT ONLY TAKES ONE PERSON TO CHANGE YOUR LIFE YOU. First published on September 21, 2017 in Tilburg, Netherlands. INHOUD Introdu ctie Oefening Hoofdstuk 1 Hoofdstuk

Nadere informatie

Inleiding Agenda van vandaag

Inleiding Agenda van vandaag Inleiding Agenda van vandaag Werkgebied GGD Deelname aan het ZAT Afname KIVPA vragenlijst Jongerenspreekuur op aanvraag (per mail aangevraagd) overleg mentoren, zorg coördinator en vertrouwenspersoon Preventief

Nadere informatie

Chakrabalans (2) Achtergrondinformatie. Neem een liggende houding aan of ga even zitten, sluit de ogen, glimlach en maak de ogen zacht.

Chakrabalans (2) Achtergrondinformatie. Neem een liggende houding aan of ga even zitten, sluit de ogen, glimlach en maak de ogen zacht. Chakrabalans (2) STAP 1 STAP 2 STAP 3 STAP 4 STAP 5 Neem een liggende houding aan of ga even zitten, sluit de ogen, glimlach en maak de ogen zacht. Adem een aantal malen diep in en uit. Leg als het kan

Nadere informatie

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Voor meer rust en vertrouwen bij hooggevoelige mensen Dank je wel voor het downloaden van mijn E-book voor hooggevoelige mensen. Als je eenmaal ontdekt

Nadere informatie

Zelfsturing betekent openstaan voor een duurzame verandering: GRIP op ZELFSTURING

Zelfsturing betekent openstaan voor een duurzame verandering: GRIP op ZELFSTURING Zelfsturing betekent openstaan voor een duurzame verandering: GRIP op ZELFSTURING 12 april 2014 Waarom is ZELFSTURING ineens zo MODERN? Wat is het belang van het ZELF? WHO noemt 2 belangrijke aspecten

Nadere informatie

Blijvende Aantrekkingskracht Curriculum

Blijvende Aantrekkingskracht Curriculum Blijvende Aantrekkingskracht Curriculum #1 Hoe aantrekkingskracht voor mannen in relaties werkt De vijf sleutels om met zijn hart in contact te kunnen komen. De redenen waarom een man zich emotioneel van

Nadere informatie

Business Essentials. 3 Essentiële lessen

Business Essentials. 3 Essentiële lessen Coach Business Essentials 3 Essentiële lessen Welkom! Wat super dat je je hebt ingeschreven voor de Coach Business Essentials! Deze gratis training is speciaal voor coaches en therapeuten, die hun onderneming

Nadere informatie

Nieuwe website Volg je pad, praktijk voor coaching, therapie en healing

Nieuwe website Volg je pad, praktijk voor coaching, therapie en healing Hoi mooi mens, In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen: Nieuwe website Van controle naar overgave en hoe lastig ik dat vind Liefde, intimiteit en passie Adressenbestand in Mailchimp Nieuwe website

Nadere informatie

REIKI. Bundel 2. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info

REIKI. Bundel 2. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info REIKI Bundel 2 Verzamelde artikelen Reiki Online reikionline.info Inhoud De wet van vrije wil Intentie Reiki, de energie Afschermen Affirmaties Empowerment Vs Reiki Etherische Aura Verzamelde artikelen

Nadere informatie

Je mag in dit document werken, je mag ook een nieuw document voor jezelf aanmaken.

Je mag in dit document werken, je mag ook een nieuw document voor jezelf aanmaken. Hoe wil ik me voelen 1. Maak je los! Als hoogsensitief persoon ben je geneigd om veel in je hoofd te blijven hangen. En daar willen we graag vandaan. Dat is niet de bron van jouw waarheden. Je diepste

Nadere informatie

hechting, bindingsangst en bindingsdrang

hechting, bindingsangst en bindingsdrang hechting, bindingsangst en bindingsdrang Stel dat je in het eerste jaar van je relatie een snoepje in een pot doet na elke keer dat je seks hebt. Na het eerste jaar haal je een snoepje úit diezelfde pot

Nadere informatie

Inspiratie & Meer. Oefeningen

Inspiratie & Meer. Oefeningen Inspiratie & Meer Oefeningen Inspiratie & Meer www.inspiratieenmeer.nl info@inspiratieenmeer.nl Oefeningen voor het het 2e chakra Oefening 1 Vraag hulp En vergeet niet dat je altijd de Engelen, het Universum

Nadere informatie

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie.

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Via dit mailadres kunt u ook informatie aanvragen over de docentenhandleiding

Nadere informatie

LIEFDE VERANDERT ALLES!

LIEFDE VERANDERT ALLES! LIEFDE VERANDERT ALLES! De 4 sleutels naar liefdevol leven en werken ROELIEN DEKKER Auteur: Roelien Dekker 2017 Ontwerp kaft en binnenwerk: Roelien Dekker Uitgeverij: Paris Books Website auteur: www.liefdevolorganiseren.nl

Nadere informatie

Zingeving en geluk. Inleiding Wat is zingeving Wat is geluk Elementen zinvolleven Er TOE doen Verkenningsvragen Carrousel

Zingeving en geluk. Inleiding Wat is zingeving Wat is geluk Elementen zinvolleven Er TOE doen Verkenningsvragen Carrousel Zingeving en geluk Inleiding Wat is zingeving Wat is geluk Elementen zinvolleven Er TOE doen Verkenningsvragen Carrousel Inleiding Wie zijn wij Jolanda Verschuren Brigitte Kruik Lerende praktijk zingeving

Nadere informatie

Worksheet EFT bij Emoties

Worksheet EFT bij Emoties Worksheet EFT bij Emoties Inleiding Ik wil af van mijn angst, dit verdriet, deze onzekerheid, die twijfel.! Zo n bekende en begrijpelijke wens, sommige gevoelens en negatieve gedachten lijken soms al zo

Nadere informatie

Jaarprogramma Daadkrachtig leven én werken in zeven stappen. De trainers. Ben jij klaar voor dit unieke concept?

Jaarprogramma Daadkrachtig leven én werken in zeven stappen. De trainers. Ben jij klaar voor dit unieke concept? www.123organizing.nl Jaarprogramma Daadkrachtig leven én werken in zeven stappen jessica@123organizing.nl 06-45 32 80 13 Jaarprogramma Daadkrachtig leven én werken in zeven stappen Hoe zou het voor jou

Nadere informatie

DE KRACHT VAN JE ADEM tijdens de zwangerschap en als bevallingsmethode

DE KRACHT VAN JE ADEM tijdens de zwangerschap en als bevallingsmethode DE KRACHT VAN JE ADEM tijdens de zwangerschap en als bevallingsmethode The Mysticus DE KRACHT VAN JE ADEM, tijdens de zwangerschap en als bevallingsmethode Inhoudsopgave Inleiding 3 Wat is Transformational

Nadere informatie

COMPLEX TRAUMA. Symposium 25 februari 2019 Hand-out Drs. A. Oud

COMPLEX TRAUMA. Symposium 25 februari 2019 Hand-out Drs. A. Oud COMPLEX TRAUMA Symposium 25 februari 2019 Hand-out Drs. A. Oud HAND-OUT BIJ PRESENTATIE VAN AD OUD OVER COMPLEX TRAUMA Definitie van CT van Judith Herman (1997): 1. Geschiedenis van onderworpen zijn aan

Nadere informatie

Of je hart nu breekt of scheurt, kapot is kapot.

Of je hart nu breekt of scheurt, kapot is kapot. Of je hart nu breekt of scheurt, kapot is kapot. Rouw van naastbestaanden van personen met dementie Gerke VERTHRIEST Een pluim voor jou, mantelzorger! We staan stil bij: - Rouwen als iemand nog niet dood

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Muziek is helend en goed voor je gezondheid Alles wat bestaat is energie en heeft een frequentie, een bepaalde toon. Muziek bestaat ook uit frequenties en deze geluiden kunnen je lichaam, je geest en je

Nadere informatie

Leven met een zekere overgevoeligheid Een toenemende (over)gevoeligheid

Leven met een zekere overgevoeligheid Een toenemende (over)gevoeligheid Leven met een zekere overgevoeligheid Een toenemende (over)gevoeligheid Niet iedereen heeft er last van, maar steeds meer spirituele mensen herkennen het: dat je op de een of andere manier (over) gevoelig

Nadere informatie

Petra Portengen BV. 7 fasen van Ont-wikkeling Transformatieproces Anders kijken, anders denken, anders zijn en anders doen!

Petra Portengen BV. 7 fasen van Ont-wikkeling Transformatieproces Anders kijken, anders denken, anders zijn en anders doen! Petra Portengen BV 7 fasen van Ont-wikkeling Transformatieproces Anders kijken, anders denken, anders zijn en anders doen! 'Life is not about waiting for the storms to pass... It's about learning how to

Nadere informatie

De Tantrische Weg. Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels

De Tantrische Weg. Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels De Tantrische Weg Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels Tantra is het pad van intimiteit met jezelf. Intimiteit met jezelf is in hoge

Nadere informatie

Het huis van de angst en het huis van de liefde Preek van Jos Douma over Romeinen 8:15

Het huis van de angst en het huis van de liefde Preek van Jos Douma over Romeinen 8:15 Het huis van de angst en het huis van de liefde Preek van Jos Douma over Romeinen 8:15 U hebt de Geest niet ontvangen om opnieuw als slaven in angst te leven, u hebt de Geest ontvangen om Gods kinderen

Nadere informatie

Differentieer in elke les

Differentieer in elke les Differentieer in elke les Welkom Training: Differentieer in elke les Ortho Consult Mijn naam is Jac. Giesen Differentiëren met didactische werkvormen Tempo Differentiatie vanaf de basis Niveau Voorkennis

Nadere informatie

WANNEER VERTEL JE HET AAN JE KINDEREN? Als de beslissing om te gaan scheiden eenmaal genomen is, dan kun je dit het beste zo snel mogelijk aan de

WANNEER VERTEL JE HET AAN JE KINDEREN? Als de beslissing om te gaan scheiden eenmaal genomen is, dan kun je dit het beste zo snel mogelijk aan de OVER EN UIT OVER EN UIT Welkom bij de e-training Over en uit. In deze training leer je beter om te gaan met je scheiding. Je leert hoe je het beste het nieuws van de scheiding aan je kind kan vertellen,

Nadere informatie

Branding en binding. Onze kinderen in de branding?! Wat betekent mijn opvoeding?

Branding en binding. Onze kinderen in de branding?! Wat betekent mijn opvoeding? Onze kinderen in de branding?! Wat betekent mijn opvoeding? Branding: moeilijk voor jongeren en ouders Jaren 60: De pil, televisie, abortus, provo s Jaren 30: grote werkloosheid, verandering moraal Industriële

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 259

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 259 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 259 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Korte inleiding over chakra s en energie

Korte inleiding over chakra s en energie Korte inleiding over chakra s en energie In ons lijf stroomt energie. Daar zijn we ons niet altijd van bewust. We merken het soms pas als de energie niet zo lekker stroomt, of als we het even niet zo goed

Nadere informatie

trainingsaanbod nederland

trainingsaanbod nederland trainingsaanbod nederland Als alles al gezegd is of als er juist niks gezegd kan worden omdat het te moeilijk is om te spreken dan is er altijd nog de muziek Muziek is de vrijheid om jezelf uit te drukken

Nadere informatie

Chakra Resonance part 7

Chakra Resonance part 7 Chakra Resonance part 7 - Tanpura Ragas in C # & F # - music: Raju, Mischa & Anandajay arrangement & composition: Anandajay 1. Tanpura duet male 5-string & male 4-string in C #, 38.25 min. (offers a soothing

Nadere informatie

LES 2: Ontwikkel een mindset voor groei PRESENTATIE 2: Waar komt een fixed mindset vandaan?

LES 2: Ontwikkel een mindset voor groei PRESENTATIE 2: Waar komt een fixed mindset vandaan? Veel introverten hebben een fixed mindset ontwikkeld ten aanzien van zichtbaarheid en profileren. Ze denken dat het voor hen niet weggelegd is om zich overtuigend te profileren. Deze presentatie gaat in

Nadere informatie

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Inleiding Wat zijn overtuigingen eigenlijk? De meest eenvoudige omschrijving die voor mij werkt is: een overtuiging is een gedachte die vaak gedacht is en daardoor

Nadere informatie

Weerbaarheid en zelfsturing voor particulieren. Bouwen aan zelfvertrouwen. Jeugd

Weerbaarheid en zelfsturing voor particulieren. Bouwen aan zelfvertrouwen. Jeugd Weerbaarheid en zelfsturing voor particulieren Bouwen aan zelfvertrouwen Jeugd 1. Weerbaarheidstrainingen voor kinderen Heeft uw kind moeite met voor zichzelf op te komen? Of is uw kind wellicht te weerbaar?

Nadere informatie

Wat voedt mijn ziel?

Wat voedt mijn ziel? Wat voedt mijn ziel? Veel mensen lijden aan psychische anorexia, vertelt de Amerikaanse schrijfster Sonia Choquette in haar boek Vraag je gidsen. De ziel wordt uitgehongerd. We leiden dikwijls levens die

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

Studiedag. Relatie en autisme Over de invloed van autisme op liefdesrelaties

Studiedag. Relatie en autisme Over de invloed van autisme op liefdesrelaties Studiedag Relatie en autisme Over de invloed van autisme op liefdesrelaties Relaties en autisme HouvASS /Therapeutisch Gerda Bastiaan, MaNP Centrum Flevoland GGZ Diagnose en dan? Volwassenzorg; steeds

Nadere informatie

Jezelf profileren op het werk vergt moed en zelfkennis. Je kunt gemakkelijk jezelf overschreeuwen of juist te bescheiden zijn.

Jezelf profileren op het werk vergt moed en zelfkennis. Je kunt gemakkelijk jezelf overschreeuwen of juist te bescheiden zijn. COLLEGA'S EN BAZEN Doseer je emoties 2 jaar geleden Jezelf profileren op het werk vergt moed en zelfkennis. Je kunt gemakkelijk jezelf overschreeuwen of juist te bescheiden zijn. Je kent ze wel. Collega's

Nadere informatie

WERKPLEZIER DOOR LEEFPLEZIER

WERKPLEZIER DOOR LEEFPLEZIER 1 2 3 Thema 3 WERKPLEZIER DOOR LEEFPLEZIER Module Werkplezier Wat is werkplezier. Factoren die werkplezier beïnvloeden. Werkplezier behouden en vergroten. Inleiding 1 Als medewerkers kunnen inspelen op

Nadere informatie

Inspiratie & Meer. Oefeningen

Inspiratie & Meer. Oefeningen Inspiratie & Meer Oefeningen Inspiratie & Meer www.inspiratieenmeer.nl info@inspiratieenmeer.nl Oefeningen voor het het 1e chakra Oefening 1 Dit is een oefening de erg goed is voor e eerste chakra. Doe

Nadere informatie

Contact maken, verbinding houden Auteur: Lidy Evertsen

Contact maken, verbinding houden Auteur: Lidy Evertsen 1 Contact maken, verbinding houden Auteur: Lidy Evertsen Contact maken, verbinding hebben: we praten er vaak over, net als over liefhebben en houden van. Maar, voor velen van ons is het niet altijd eenvoudig

Nadere informatie

Kies uit de uitgebreide lijst hieronder de 10 waarden die voor jou het meest waardevol zijn.

Kies uit de uitgebreide lijst hieronder de 10 waarden die voor jou het meest waardevol zijn. Ken je kernwaarden Kies uit de uitgebreide lijst hieronder de 10 waarden die voor jou het meest waardevol zijn. Apart word-bestandje waarden-afstreeplijstje Het zijn er nogal veel (200). Misschien vind

Nadere informatie

HSP bewust Leven vanuit je

HSP bewust Leven vanuit je HSP bewust Leven vanuit je Inzicht in Hoog gevoeligheid Veel mensen weten nog helemaal niet dat ze hoog gevoelig zijn totdat ze bij de huisarts zitten met een opstapeling van klachten die ze al jaren meedragen

Nadere informatie

D e G o u d e n H a r t

D e G o u d e n H a r t De Gouden Hart Meditatietechnieken Pagina 1 uit 11 D e G o u d e n H a r t m e d i t a t i e t e c h n i e k e n Meditatie is gewoon Zijn Hieronder staan enige technieken, die onder anderen meditatie en

Nadere informatie

01 Seksualiteit en eenzaamheid binnen het huwelijk. Eigenlijk hoort er nog iets tussen: seksualiteit zonder intimiteit geeft eenzaamheid.

01 Seksualiteit en eenzaamheid binnen het huwelijk. Eigenlijk hoort er nog iets tussen: seksualiteit zonder intimiteit geeft eenzaamheid. 01 Seksualiteit en eenzaamheid binnen het huwelijk. Eigenlijk hoort er nog iets tussen: seksualiteit zonder intimiteit geeft eenzaamheid. Waar ik aandacht aan wil geven is: seksualiteit zonder intimiteit

Nadere informatie

Kleine momenten, grote waarde!

Kleine momenten, grote waarde! Kleine momenten, grote waarde! Voorbij onze ideeën van wat goed of verkeerd is, is een andere plek. Ik zal je daar ontmoeten. soefidichter Rumi 2 3 Luister naar wat mensen nodig hebben! te verhinderen

Nadere informatie

Zelfevaluatie aan de hand van gedragspatronen

Zelfevaluatie aan de hand van gedragspatronen Zelfevaluatie aan de hand van gedragspatronen Gedrag kun je onderscheiden in drie bewegingen, gedragspatronen ontwikkeld in de kindertijd. Ze gaven ooit houvast maar beperken nu onze groei en ontwikkeling.

Nadere informatie

SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider?

SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider? SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider? LEVENDAAL 11, 6715 KJ EDE - TELEFOON 06 21 24 22 55 leidjew@xs4all.nl - www.leidjewitte.nl SPIRITUALITEIT De aangeboren menselijke behoefte

Nadere informatie

Werkboek les 1. Vink de gevoelens aan die jij herkent uit jouw relaties. Ervaar jij andere gevoelens? Voeg deze dan toe aan de lijst.

Werkboek les 1. Vink de gevoelens aan die jij herkent uit jouw relaties. Ervaar jij andere gevoelens? Voeg deze dan toe aan de lijst. Hieronder een lijst van gevoelens en gedachten die gepaard kunnen gaan met verslavende relaties. Niet alle gedachten en gevoelens zullen voor jou van toepassing zijn. Vink de gevoelens aan die jij herkent

Nadere informatie

ZELFINVULLIJST DEPRESSIEVE SYMPTOMEN (INVENTORY OF DEPRESSIVE SYMPTOMATOLOGY: IDS-SR) 1 (In te vullen door patiënt)

ZELFINVULLIJST DEPRESSIEVE SYMPTOMEN (INVENTORY OF DEPRESSIVE SYMPTOMATOLOGY: IDS-SR) 1 (In te vullen door patiënt) ZELFINVULLIJST DEPRESSIEVE SYMPTOMEN (INVENTORY OF DEPRESSIVE SYMPTOMATOLOGY: IDS-SR) 1 (In te vullen door patiënt) Naam:.. Datum: - - Kruis bij elke vraag het antwoord aan dat de afgelopen zeven dagen

Nadere informatie

WAT BEPAALT DE MAXIMALE PRESTATIE? HET HOOFD? Bert Van Poucke

WAT BEPAALT DE MAXIMALE PRESTATIE? HET HOOFD? Bert Van Poucke WAT BEPAALT DE MAXIMALE PRESTATIE? HET HOOFD? Bert Van Poucke Analyse 4 pijlers belangrijk om optimale prestaties te leveren: 1) de fysieke pijler (incl. technisch en tactisch) 2) de mentale pijler 3)

Nadere informatie

Tegenslag & Vertrouwen

Tegenslag & Vertrouwen Tegenslag & Vertrouwen versterk je veerkracht Mediteren met Tessa Gottschal Therapeut & Auteur van boeken en cd s Inhoud van de cd: 1. Introductie... 1:33 2. Basismeditatie...12:44 3. Versterk je vertrouwen...21:05

Nadere informatie

STRESS EN HARTCOHERENTIE

STRESS EN HARTCOHERENTIE Dendermondsesteenweg 29 9270 LAARNE-KALKEN 0474 30 85 84 www.dekrachtbron.be info@dekrachtbron.be MASSAGECENTRUM DE KRACHTBRON STRESS EN HARTCOHERENTIE Het autonome zenuwstelsel is verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Luisteren is geen trucje

Luisteren is geen trucje Luisteren is geen trucje Luisteren is geen vaardigheid, al wordt er wel vaak zo over gesproken. Luisteren is veel meer een kwestie van houding, zelfs van zijn. Dat klinkt je wellicht zweverig in de oren,

Nadere informatie

Gehechtheid in de klas

Gehechtheid in de klas Gehechtheid in de klas Corinne Verheule SAV Kennismiddag Adoptie 4 november 2016 Adoptiekind in de klas Kijken door een hechtingsbril 2 Gehechtheid Een duurzame, emotionele en wederkerige band tussen een

Nadere informatie

Sacred Yoni Healing 2015

Sacred Yoni Healing 2015 2015 www.tantra-yoy.nl Sacred Yoni Healing Sacred Yoni Healing is een cursus in de vorm van een serie van drie zondagen die speciaal bedoeld is voor (gelegenheids)stellen. De cursus is opgezet als een

Nadere informatie

Wat is SEL? Sociaal-emotioneel leren: ontwikkeling van fundamentele levensvaardigheden door gerichte, planmatige en systematische acties

Wat is SEL? Sociaal-emotioneel leren: ontwikkeling van fundamentele levensvaardigheden door gerichte, planmatige en systematische acties Leer leerlingen levensvaardigheden Dr. Kees van Overveld www.keesvanoverveld.nl Wat is SEL? Sociaal-emotioneel leren: ontwikkeling van fundamentele levensvaardigheden door gerichte, planmatige en systematische

Nadere informatie

Module 26: Stop met Piekeren.

Module 26: Stop met Piekeren. Module 26: Stop met Piekeren. Stop met piekeren! Piekeren is een reactie op een naar gevoel. Op het moment dat we ons afgewezen voelen of andere nare gevoelens ervaren, wordt het meestal erg druk in ons

Nadere informatie

Differentieer in elke les

Differentieer in elke les Differentieer in elke les Welkom Training: Differentieer in elke les Ortho Consult Mijn naam is Jac. Giesen Speelveld rol in proces meerwaarde leerling beloning motivatie C.A.R. wat? wanneer? schoolorganisatie

Nadere informatie

HET LIEFDESSPREEKUUR ALLES IS LIEFDE. Liefde & verbinding. TEKST: Margriet Verhulst. Magazine maart 2017 verbeterd.indd 54

HET LIEFDESSPREEKUUR ALLES IS LIEFDE. Liefde & verbinding. TEKST: Margriet Verhulst. Magazine maart 2017 verbeterd.indd 54 HET LIEFDESSPREEKUUR ALLES IS LIEFDE Liefde & verbinding 54 TEKST: Margriet Verhulst Magazine maart 2017 verbeterd.indd 54 08-02-17 12:01 Als matchmaker van een relatiebureau met een spiritueel tintje

Nadere informatie

Chakra Resonance part 4

Chakra Resonance part 4 Chakra Resonance part 4 - Nadatarangini Ragas in E - mantra: Anandajay vocals: Anandajay music: Raju & Anandajay arrangement & composition: Anandajay 1. Nadatarangini solo in E, 28.11 min. (offers a healing

Nadere informatie

1.Muladhara, het wortelchakra

1.Muladhara, het wortelchakra 1 KAYA MASSAGES 2016 1.Muladhara, het wortelchakra Het eerste chakra heet basis- of wortelchakra. De naam zegt het al: het wortelchakra geeft ons een basis en fundament en zorgt ervoor dat we stevig met

Nadere informatie

Het sprekende hart. van. Louise Hay

Het sprekende hart. van. Louise Hay Het sprekende hart van Louise Hay Ik draag dit boek op aan jouw hart. Je hart is jouw machtscentrum. Ik heb geleerd dat creëren makkelijk is als gedachten van liefde recht uit je hart komen. Maak nu aanspraak

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 21

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 21 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 21 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Grenzen. Wat zijn grenzen en hoe stel je ze? July 5, 2016 Opgesteld door: Sheila Neijman

Grenzen. Wat zijn grenzen en hoe stel je ze?  July 5, 2016 Opgesteld door: Sheila Neijman Grenzen Wat zijn grenzen en hoe stel je ze? WWW.HEART4HAPPINESS.NL July 5, 2016 Opgesteld door: Sheila Neijman Grenzen Wat zijn grenzen en hoe stel je ze? In mijn leven heb ik ervaren dat ik het heel erg

Nadere informatie

Module 21: Gevoelsvermijding. Gevoelsvermijding. Beperkende gedragspatronen 1/5. Leer omgaan met afwijzing Module 21

Module 21: Gevoelsvermijding. Gevoelsvermijding. Beperkende gedragspatronen 1/5. Leer omgaan met afwijzing Module 21 Module 21: Gevoelsvermijding Gevoelsvermijding Een van de belangrijkste basisemoties is verdriet. De emotie verdriet ontstaat bij een nare gebeurtenis. Verdriet is een golf van onbegrip en heeft als doel

Nadere informatie

Groen. Kleuren-Wijs. Liefde. Wilga Zibel

Groen. Kleuren-Wijs. Liefde. Wilga Zibel Groen Kleuren-Wijs Liefde Wilga Zibel Inhoudsopgave 3 Inhoudsopgave Gedicht van Anne 7 Introductie 8 Stevig in je eigen ruimte staan 11 Het spiegelbeeld van Beer 14 Zelfacceptatie Verbinden & Verdiepen

Nadere informatie

Welke kleur kies jij?

Welke kleur kies jij? Welke kleur kies jij? Eerst even dit... Kleur is zoveel meer dan je favoriete tint op de muur of de kleur van je lievelingsjurk. Kleur is een taal en spreekt direct met je gevoel waarbij woorden overbodig

Nadere informatie