Nieuwsbrief. Nieuwe huisstijl steeds verder doorgevoerd. HKZ-certificaat behaald! Fysiotherapeutisch Centrum Tubbergen BV. Interessante informatie:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Nieuwe huisstijl steeds verder doorgevoerd. HKZ-certificaat behaald! Fysiotherapeutisch Centrum Tubbergen BV. Interessante informatie:"

Transcriptie

1 December 2008 Jaargang 3. No. 1 Fysiotherapeutisch Centrum Tubbergen BV Nieuwsbrief Interessante informatie: > Echografie > Kijk ook op en op Nieuwe huisstijl steeds verder doorgevoerd Zoals U misschien al gezien heeft, hebben wij sinds enige tijd een nieuwe huisstijl. Het nieuwe logo ziet u boven aan de nieuwsbrief. Het logo bestaat uit twee letter B s. Welke staan voor Bewust Bewegen. Tevens vormen deze twee letters een vlinder, een vlinder is volop in beweging. Alleen bij een nieuw logo is het niet gebleven Het pand in Tubbergen is drastisch onder handen genomen; het pand is wit geschilderd en het nieuwe logo van de praktijk is op de buitenmuren aangebracht. Zie de foto hier rechts naast. Tevens zijn de nieuwe kleuren en het nieuwe logo op alle afsprakenkaartjes en briefpapier doorgevoerd. Vanaf 2007 ook rugtriatlon. HKZ-certificaat behaald! De afgelopen weken zijn wij binnen de praktijk erg druk geweest met alle voorbereidingen rondom de HKZ certificering. HKZ is een kwaliteitskeurmerk voor de zorg die uitgedeeld worden aan zorginstellingen, waaronder praktijken voor fysiotherapie, die kwaliteit van zorg kunnen aantonen. Middels diverse procedures die wij hebben geschreven hebben wij de afgelopen 2 weken 2x bezoek gehad van de HKZ organisatie. Wij hebben enkele enquêtes door onze patiënten in laten vullen om de patiënttevredenheid te onderzoeken. En hier zo nodig actie in te ondernemen. Uit deze enquête kwamen veel positieve aspecten naar voren. De kreet: Ga zo door hebben wij meerdere malen op de formulieren kunnen lezen. Maar ook enkele negatieve aspecten naar voren; de parkeerplaats biedt te weinig voorziening. Met de uitslag van de enquête gaan we serieus aan de slag om de praktijk nog beter te laten worden. Vrijdag 5 december was het de dag van de waarheid en werden we echt getoetst op onze kwaliteit. Deze dag hebben we met goed gevolg afgelegd. Hoogst waarschijnlijk zien wij het HKZcertificaat spoedig tegemoet. HKZ verplicht tevens het duidelijk vermelden van de huisregels. Deze kunt U lezen op pagina 5. In dit nummer: Nieuwe Huisstijl 1 HKZ 1 Oedeemtherapie 2 Sportspreekuur 2 Even voorstellen fitness / ZwangerFit Master Manueel Therapie Huisregels Mensen die onze praktijk onlangs bezocht hebben mogelijk iets van de voorbereidingen meegekregen. Wijziging fitnesstijden kerstvakantie 6

2 Pagina 2 Nieuwsbrief Oedeemtherapie bij Fysio Tubbergen Van trainen wordt je niet beter, van trainen wordt je moe. Het is het herstel na de training dat je beter maakt! Cindy Droste is onlangs afgestudeerd als oedeemtherapeut bij het Nederlands Paramedisch Instituut. Zij behandeld mensen die last hebben van vochtophoping in arm of been. De klachten die hierbij kunnen ontstaan zijn: pijn, vermoeidheid, gespannen en zwaar gevoel en bewegingsbeperkingen. Dit alles leidt vaak tot beperkingen in het dagelijks leven. Behandelingen kunnen zowel op de praktijk als aan huis bij de patient plaatsvinden. Oedeem ofwel lymfoedeem is een ophoping van eiwitten en vocht in het lichaamsweefsel als gevolg van een verstoord evenwicht tussen aan- en afvoer van vocht. Dit kan zich voordoen in verschillende lichaamsdelen en kan ontstaan Sinds maandag 3 november draait Norbert, de sportfysiotherapeut van Fysio Tubbergen, een sportspreekuur in de dependance in Vasse. Vanaf 17:30 uur kunnen sporters zich melden op het Eschhoes voor beoordeling van hun blessures. door vaatproblemen, medicijngebruik of een combinatie van meerdere oorzaken. Hierbij kunt u denken aan armlymfoedeem na een borstkankeroperatie met een okselklierverwijdering of een beenlymfoedeem na een gynaecologische operatie. Behandelmogelijkheden Genezing van lymfoedeem is door de behandelaar niet altijd mogelijk. De behandeling is gericht op het terugdringen of het niet doen toenemen van het oedeem in de arm of het been. Dit om het functioneren van de ledematen te herstellen. De fysiotherapeutische behandelmogelijkheden zijn: Voorlichting/adviezenManuele lymfedrainage/oedeemtherapie in combinatie met zwachtelenoefentherapie, houdings- en bewegings Sportspreekuur Vasse is succes! Het sportspreekuur is met name bedoeld om voor die laatste groep het laagdrempeliger te maken om hun blessures te beoordelen, en met eventueel trainingsadvies er voor te zorgen dat zij snel weer onbeperkt hun gang kunnen gaan. adviezen. Het begeleiden bij het aanmeten van een elastische kous. Oedeemtherapie wordt volledig vergoed door alle zorgverzekeraars. Cindy is geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie en Lymfologie Indien u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met Cindy Droste van Fysio Tubbergen. Aanwezig op dinsdag en vrijdag op telefoonnummer De afspraak was om tot de kerst proef te draaien. Maar gezien de regelmatige toestroom zal het sportspreekuur in Vasse hoogstwaarschijnlijk worden voortgezet in Totnogtoe hebben sporters zich gemeld van de sportverenigingen, maar ook individuele sporters als fietsers en hardlopers kunnen zich melden. Diegene met zwaardere blessures melden zich vaak direct op de praktijk. Maar diegene met blessures waarmee zij zich toch nog redden tijdens het sporten of hun dagelijks leven, willen nog wel eens onnodig lang doorlopen.

3 Pagina 3 Jaargang 3. No. 1 Mag ik mij even voorstellen... Hallo, ik ben Marleen Platvoet en ben sinds medio oktober werkzaam in de praktijk in Tubbergen. Sommigen zullen mij nog kennen van mijn stage die ik in het voorjaar van 2008 in de praktijk gelopen heb of tijdens de waarneming die daaruit voort vloeide. Ik ben op dinsdag, woensdag en donderdag beschikbaar voor de praktijk. Met werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van de medische fitnessavonden op dinsdag en donderdag, het ontwikkelen en uitvoeren van beweegprogramma s en het werk als algemeen fysiotherapeut. Het begeleiden van stagiaires behoord ook tot één van mijn taken binnen de praktijk. Naast mijn werk op de praktijk ben ik nog 2,5 dag in de week werkzaam als docent op de Saxion Hogeschool in Enschede. Ik geef les aan 1e jaars studenten Fysiotherapie. Marleen Platvoet Nieuwe Kinderfysiotherapeute: Mathlyn Vanaf december neem ik de werkzaamheden de kinderfysiotherapeute over bij Fysio Tubbergen en wil jullie daarom iets over mijzelf vertellen. Ik ben Mäthlyn Oude Wesselink en ben 26 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en zoontje van 5 maanden in Albergen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om o.a. te wandelen, zwemmen en schaatsen. Een avondje lekker rustig niets doen vind ik ook geweldig. Alleen komen die avonden te weinig voor. Natuurlijk ook nog iets over mijn werk. Nadat ik 3 jaar heb gewerkt als algemeen fysiotherapeute wilde ik mijn vakgebied uitbreiden/ verbreden voor de doelgroep kinderen. Kinderen hebben gedurende mijn opleiding, stages en vorige werkplekken altijd al mijn interesse gehad. Daarom ben ik gestart met de Professional Master Kinderfysiotherapie. Dit is een driejarige opleiding aan de Hogeschool Utrecht. Ik zit nu in het tweede jaar en hoop in mei 2010 de opleiding positief af te sluiten. Bij Fysio Tubbergen werk ik twee dagen per week en wel op de woensdag en vrijdag. Op deze dagen onderzoek en behandel ik kinderen van alle leeftijdscategorieën. Nu zijn jullie iets meer over mij te weten te komen. Misschien tot ziens! Mathlin Oude Wesselink Extra uur 55+ fitness ZwangerFit Vanaf het nieuwe jaar, 2009, biedt Fysio Tubbergen alle 55+ ers een extra fitness uur aan. Momenteel wordt de fitness op dinsdagochtend van uur t/m uur begeleidt door Sabine Welman. Graag willen wij U ook uitnodigen op de donderdagmiddag van uur t/m uur op de praktijk in Tubbergen. Dit uur zal begeleidt worden door Marleen Platvoet. Hebt u vragen of wilt u meer informatie neemt u dan telefonisch contact op met de praktijk; Vanaf januari biedt Fysio Tubbergen u weer de mogelijkheid Zwangerschapbegeleiding te volgen volgens het ZwangerFit concept in onze praktijk in Tubbergen. Vanaf ongeveer 24 weken zwangerschap kunt u beginnen. Hebt u vragen of wilt u meer informatie neemt u dan telefonisch contact op met de praktijk en vraag naar Marleen Platvoet:

4 Pagina 4 Nieuwsbrief Master Manueel Therapeut Het voltallige team van Fysio Tubbergen feliciteert Hans- Peter met het behalen van zijn Master! Op 31 oktober jl. mocht Hans- Peter Wallenburg zijn Master diploma Manuele therapie in ontvangst nemen. Deze diploma uitreiking vond plaats op het SOMT in Amersfoort. SOMT staat voor Stichting Opleidingen Musculoskeletale Therapie. De Nederlandse Vereniging voor Manuele therapie heeft in de lange termijn visie vastgelegd dat elke geregistreerde Manueel therapeut in Nederland per 2015 allen Professional Master moeten zijn. Dit heeft geleid tot een verkorte Master opleiding op het SOMT in samenwerking met de universiteit van Brussel. De eerste 200 studenten hebben op 31 oktober hun diploma gekregen en mogen nu de internationaal erkende titel Master Manuele therapie voeren. De Master Manuele therapie slaat een brug tussen wetenschap en praktijk. Het is ook de bedoeling dat de Master meewerkt aan wetenschappelijk onderzoek door patiënten te selecteren of zelfs door zelf onderzoek te verrichten. In het kader van de studie heeft Hans- Peter ook meegewerkt aan een groot landelijk onderzoek naar nekklachten. Een examenonderdeel van de studie was om een case report te schrijven. In dit wetenschappelijk artikel heeft Hans- Peter de mogelijkheid onderzocht om Echodiagnostiek toe te passen bij stoornissen van de kaakgewrichten. De uitkomsten waren zeer positief en behoeven nog nadere studie, maar zijn zeer hoopgevend om in de nabije toekomst kaakproblemen met Echo te kunnen diagnostiseren. Ook zullen de Masters de mogelijkheden krijgen om samen te werken met COBRA en Mediferia in Amersfoort. Beide instellingen willen de functionele diagnostiek aan het Houding- en bewegings apparaat verbeteren door het aanbieden van onderzoeksmogelijkheden met zeer moderne onderzoeksmiddelen. Bij Mediferia beschikt men zelf over de enige staande MRI in Europa. Met deze verdieping in de Manuele therapie en de uitbreiding van diagnostische mogelijkheden verwacht Hans-Peter om u nog beter ten dienste te kunnen zijn bij het oplossen van uw klachten.

5 Pagina 5 Jaargang 3. No. 1 Huisregels Cliënten dienen zich volgens de algemeen geldende normen en waarden te gedragen; de directie behoudt zich het recht voor om personen die zich hier niet aan houden de toegang tot de praktijk te ontzeggen. Indien u een jas of andere eigendommen aan de kapstok, in de wachtruimte, in de kleedkamer of elders in de praktijk achterlaat, let dan op dat daar geen waardevolle spullen in aanwezig zijn. De directie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal of beschadiging van eigendommen van bezoekers in de praktijk of daarbuiten. Wilt u uw fiets of auto parkeren in de daarvoor bestemde fietsrekken of parkeerplaatsen? Wilt u uw fiets of auto zodanig parkeren dat anderen daar geen overlast van ondervinden? Als u tijdens het wachten lectuur leest, wilt u dit dan terugleggen op de daarvoor bestemde plaats als u de wachtruimte verlaat? In geval van calamiteiten dient u de aanwijzingen van het personeel of de hiertoe bevoegde instanties (brandweer, politie) op te volgen. Roken is niet toegestaan in het gehele gebouw. Wij verzoeken u gebreken of storingen direct te melden bij één van onze medewerkers. Indien u uw kind(eren) meebrengt tijdens de behandeling, dan mogen zij niet aan/op de apparatuur komen. Het heeft onze voorkeur dat u géén kinderen meeneemt in de oefenzaal. Gemotiveerd van dit advies afwijken kan, maar daarmee accepteert u de volledige verantwoordelijkheid in het geval uw kind iets mocht overkomen. Het nuttigen van etenswaren is niet toegestaan in de oefen- en behandelruimtes. Een handdoek bij gebruik van trainingsapparatuur is vereist. Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Afspraken kunnen niet door middel van een e- mail afgezegd worden. Het is aan te bevelen om uw verzekeringspolis betreffende vergoeding fysiotherapie na de intake door te nemen. Indien uw verzekering fysiotherapie niet vergoedt, zult u een nota toegestuurd krijgen. Indien u opmerkingen, ideeën, etc heeft ter verbetering van onze dienstverlening dan stellen wij dit zeer op prijs. U kunt dit zowel mondeling als schriftelijk aan ons doorgeven. Gelieve de oefenruimte alleen met schoon schoeisel betreden. Indien er niemand achter de receptie aanwezig is, terwijl u iemand nodig heeft, druk dan op de bel die op de balie staat. Heeft u klachten vertel het ons, bent u tevreden vertel het anderen.

6 Fysiotherapeutisch Centrum Tubbergen BV Bezoek ons ook op het web! Medisch fitness in de Kerstvakantie In de kerstvakantie zijn er aangepaste fitness-tijden. Tijdens de kerstvakantie is er alléén op maandagavond medisch fitness: Maandag 22 december 2008 Maandag 29 december 2008 De tijden blijven ongewijzigd: uur t/m uur. Bruno van Ommenstraat 31, 7651 BP Tubbergen Refterstraat 3a, 7665 AB Albergen Hooidijk 21a, 7661 RA Vasse Hardenbergerweg 21. "de Eeshof" Telefoon: Fax: Fijne kerstdagen en een gezond 2009! Team Fysio Tubbergen wenst U Fijne Kerstdagen en een Gezond 2009! Annemarie, Cindy, Daniela, Dajenne, Elly, Hans-Peter, Jeannette, Mathlyn, Marleen, Norbert, Petra, Rianne & Sabine

Nieuwe praktijk Bewust Bewegen - Fysio Vasse

Nieuwe praktijk Bewust Bewegen - Fysio Vasse September 2010 Nieuwsbrief Nieuwe praktijk Bewust Bewegen - Fysio Vasse Nieuwe praktijk VASSE! Na een periode van verbouwen en renoveren is het voormalige bibliotheekgebouw aan de Hooidijk 11 helemaal

Nadere informatie

fysiotherapie Manuele therapie Sportfysiotherapie Sportspecifieke krachttraining Begeleiding bij zwangerschap Revalidatie Beweegprogramma s

fysiotherapie Manuele therapie Sportfysiotherapie Sportspecifieke krachttraining Begeleiding bij zwangerschap Revalidatie Beweegprogramma s praktijkinformatie fysiotherapie Manuele therapie Sportfysiotherapie Sportspecifieke krachttraining Begeleiding bij zwangerschap Revalidatie Beweegprogramma s www.fysioderooy.nl Algemeen Fysiotherapiepraktijk

Nadere informatie

HUISREGELS PRIVACY PRIVACYREGLEMENT FYSIOTHERAPIE DE MEENTE

HUISREGELS PRIVACY PRIVACYREGLEMENT FYSIOTHERAPIE DE MEENTE HUISREGELS Omdat in onze praktijk altijd meer cliënten tegelijk aanwezig zijn, gelden huisregels om ongelukken, incidenten en onduidelijkheden te voorkomen. Dit zorgt mede voor een veilige en prettige

Nadere informatie

Voorwaarden en huisregels Fysiotherapie De Meente

Voorwaarden en huisregels Fysiotherapie De Meente Voorwaarden en huisregels Fysiotherapie De Meente Als praktijk hanteren we een aantal voorwaarden en huisregels. Deze huisregels zorgen voor een veilige en prettige (werk)omgeving voor zowel de cliënten,

Nadere informatie

niet de klacht wordt behandeld, maar de persoon met de klacht

niet de klacht wordt behandeld, maar de persoon met de klacht niet de klacht wordt behandeld, maar de persoon met de klacht Voor een goede gezondheid is een snelle professionele interventie afgestemd op de persoon van groot belang Kwaliteit Bij Elshout Fysio ben

Nadere informatie

praktijkfolder Fysiotherapeut Arbeidsfysiotherapeut Echografie Sportfysiotherapeut Arbeidsfysiotherapeut Neurorevalidatie therapeut

praktijkfolder Fysiotherapeut Arbeidsfysiotherapeut Echografie Sportfysiotherapeut Arbeidsfysiotherapeut Neurorevalidatie therapeut Liliane Mandema: Hans Koning: Brigitte Mooij: David Turenhout: Friso Postma: Merijn Schepers: Echografie Sportfysiotherapeut Neurorevalidatie therapeut Sportfysiotherapeut Echografie ParkinsonNet Bedrijfsfysiotherapeut

Nadere informatie

Algemene informatie Aanmelding voor therapie Persoonsgegevens

Algemene informatie Aanmelding voor therapie Persoonsgegevens Algemene informatie Wij proberen zo helder mogelijk te zijn in alles wat we voor en met u doen. Daartoe hebben we de meest belangrijke items op een rijtje gezet en deze vervolgens nader voor u uiteengezet.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Hans-Peter 25 jaar Praktijk eigenaar. Unieke certificering voor Fysiotherapeutisch Centrum Tubbergen. In dit nummer: HKZ Cerfificaat 1

Nieuwsbrief. Hans-Peter 25 jaar Praktijk eigenaar. Unieke certificering voor Fysiotherapeutisch Centrum Tubbergen. In dit nummer: HKZ Cerfificaat 1 April 2009 Jaargang 3. No. 1 Nieuwsbrief Unieke certificering voor Fysiotherapeutisch Centrum Tubbergen Hans-Peter 25 jaar Praktijk eigenaar Een vijftal Fysiotherapiepraktijken hebben donderdag 19 maart

Nadere informatie

Onze praktijk. Fysiotherapie. Manuele therapie. Kinderfysiotherapie. Sportfysiotherapie. Sporten onder begeleiding. Echografie. Voeding.

Onze praktijk. Fysiotherapie. Manuele therapie. Kinderfysiotherapie. Sportfysiotherapie. Sporten onder begeleiding. Echografie. Voeding. Onze praktijk Fysiotherapie Manuele therapie Kinderfysiotherapie Sportfysiotherapie Sporten onder begeleiding Echografie Voeding (Orthomoleculaire geneeskunde) Dry Needling Moderne praktijk Paramedisch

Nadere informatie

Informatiebrochure voor patiënten

Informatiebrochure voor patiënten Informatiebrochure voor patiënten Inleiding Voor u ligt de informatiebrochure voor patiënten van Algera Fysiotherapie. In de brochure treft u informatie aan die voor u van belang is als u onder behandeling

Nadere informatie

Welkom bij Corpus Activum. Wij danken u voor het vertrouwen in ons!

Welkom bij Corpus Activum. Wij danken u voor het vertrouwen in ons! Welkom bij Corpus Activum Wij danken u voor het vertrouwen in ons! Wij zijn een enthousiast, ervaren en bevlogen team van fysiotherapeuten, waarvan een groot deel al meer dan 10 jaar met elkaar samenwerkt.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Koningskidz

Algemene voorwaarden Koningskidz Algemene voorwaarden Koningskidz Voor een correct verloop van zowel uw eigen behandeling alsmede de behandeling van andere patiënten vragen wij u het onderstaande in acht te nemen. Aanmelding Bij Koningskidz

Nadere informatie

Praktijkfolder. Praktijk voor Fysiotherapie Achterveld

Praktijkfolder. Praktijk voor Fysiotherapie Achterveld Praktijkfolder Praktijk voor Fysiotherapie Achterveld Welkom! Welkom bij de Praktijk voor fysiotherapie Achterveld. Onze Praktijk bestaat sinds 1987 en is gevestigd in gezondheidscentrum De Heelkom. Er

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Praktijk Doortast

Algemene voorwaarden Praktijk Doortast Algemene voorwaarden Praktijk Doortast Algemeen De praktijk voor fysiotherapie bestaat uit een team van 4 therapeuten met diverse specialisaties. Voor de administratieve ondersteuning is de administratief

Nadere informatie

Kalkdijk. fysio en manuele therapie. algemene informatie

Kalkdijk. fysio en manuele therapie. algemene informatie Kalkdijk fysio en manuele therapie algemene informatie Welkom bij Kalkdijk Fysio en Manuele Therapie U kunt bij ons terecht voor fysiotherapeutische en manueel therapeutische behandelingen en andere gespecialiseerde

Nadere informatie

Polikliniek Fysiotherapie

Polikliniek Fysiotherapie Polikliniek Fysiotherapie Informatie voor patiënten F0971-3064 oktober 2011 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan 1 Postbus 411, 2260 AK Leidschendam

Nadere informatie

Behandeling afgesloten bij de fysiotherapeut, maar behoefte aan begeleiding bij het bewegen?

Behandeling afgesloten bij de fysiotherapeut, maar behoefte aan begeleiding bij het bewegen? Behandeling afgesloten bij de fysiotherapeut, maar behoefte aan begeleiding bij het bewegen? Altijd al willen beginnen met sporten, maar u weet niet hoe u dit op een verantwoorde wijze kunt doen? MEDISCHE

Nadere informatie

Vragenlijst 2013, 01-01-2013 tot 01-08-2013 Praktijkprofiel gespecifeerd voor Praktijk: Praktijk Manuele Therapie J.C Kropman

Vragenlijst 2013, 01-01-2013 tot 01-08-2013 Praktijkprofiel gespecifeerd voor Praktijk: Praktijk Manuele Therapie J.C Kropman Vragenlijst 2013, 01-01-2013 tot 01-08-2013 Praktijkprofiel gespecifeerd voor Praktijk: Praktijk Manuele Therapie J.C Kropman 1. Welke situatie is op u van toepassing? Ik ben 18 jaar of ouder en vul deze

Nadere informatie

Wat is Fysiotherapie? Afspraken, betalingsvoorwaarden. Bereikbaarheid.

Wat is Fysiotherapie? Afspraken, betalingsvoorwaarden. Bereikbaarheid. Wat is Fysiotherapie? Ons lichaam is een goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op vertrouwen bij allerlei bewegingen. Dat dat niet zo vanzelfsprekend is, beseft

Nadere informatie

Informatie voor Patiënten / Cliënten

Informatie voor Patiënten / Cliënten Informatie voor Patiënten / Cliënten Vergoeding door zorgverzekeraar Fysiotherapie Corpus Activum heeft contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars. Mocht u twijfelen of uw verzekeraar hier bij zit, verifieert

Nadere informatie

Fysiotherapie. Lymfe- en oedeembehandeling

Fysiotherapie. Lymfe- en oedeembehandeling Fysiotherapie Lymfe- en oedeembehandeling 1 Wat is oedeem? Oedeem is een vochtophoping in een deel van het lichaam. Dit uit zich door toename van de omvang, een vermoeid en zwaar gevoel, tintelingen, pijn,

Nadere informatie

Trainingsmiddag. Nieuwsbrief Januari 2012 VRIJDAGMIDDAG 20 JANUARI TRAININGSMIDDAG. van Bewust Bewegen. Datum 15 januari 2012 Volume 1, editie 1

Trainingsmiddag. Nieuwsbrief Januari 2012 VRIJDAGMIDDAG 20 JANUARI TRAININGSMIDDAG. van Bewust Bewegen. Datum 15 januari 2012 Volume 1, editie 1 Bewust Bewegen Datum 15 januari 2012 Volume 1, editie 1 Trainingsmiddag VRIJDAGMIDDAG 20 JANUARI TRAININGSMIDDAG Op vrijdagmiddag 20 januari is de praktijk gesloten. De praktijk Bewust Bewegen met vestigingen

Nadere informatie

PRAKTIJKFOLDER.

PRAKTIJKFOLDER. PRAKTIJKFOLDER www.derooyfysio.nl info@derooyfysio.nl Overzicht van onze diensten Fysiotherapie Manuele therapie Sportfysiotherapie en revalidatie Bekkenfysiotherapie Psychosomatische fysiotherapie McKenzie

Nadere informatie

Voeding. Orthomoleculaire Geneeskunde

Voeding. Orthomoleculaire Geneeskunde Voeding Orthomoleculaire Geneeskunde Fysiotherapie in combinatie met nieuwe wetenschappen Paramedisch Centrum Luxor combineert diverse vormen van (sport)fysiotherapie met nieuwe wetenschappen voor een

Nadere informatie

Therapeutisch elastische kousen bij oedeem, trombose en spataderen. De FysioTek fysiotherapeut weet raad

Therapeutisch elastische kousen bij oedeem, trombose en spataderen. De FysioTek fysiotherapeut weet raad Therapeutisch elastische kousen bij oedeem, trombose en spataderen. De FysioTek fysiotherapeut weet raad Therapeutisch elastische kousen Behandelen en voorkomen van veneus of lymfatisch oedeem Veel mensen

Nadere informatie

Michel begeleidt schaatster Moniek Kleinsman

Michel begeleidt schaatster Moniek Kleinsman Maart 2011 Jaargang 4 nummer 1 Pagina 1 Nieuwsbrief Nieuw Tarief Fitness Michel begeleidt schaatster Moniek Kleinsman Moniek Kleinsman, is Nederlands Kampioen op de 5000 meter geworden in Heerenveen, eerder

Nadere informatie

Nieuwsbrief september - oktober 2014 Jaargang 1, nummer 3

Nieuwsbrief september - oktober 2014 Jaargang 1, nummer 3 Welkom De zomer loopt op zijn einde en de maand september brengt vaak goede voornemens met zich mee. In dit nummer is er aandacht voor twee 30- day challenges, oftewel beweegprogramma s van 30 dagen. Getest

Nadere informatie

Patiënt tevredenheids onderzoek. Was de praktijk van oefentherapie Mensendieck telefonisch goed bereikbaar?

Patiënt tevredenheids onderzoek. Was de praktijk van oefentherapie Mensendieck telefonisch goed bereikbaar? Bereikbaarheid/toegankelijkheid Patiënt tevredenheids onderzoek Was de praktijk van oefentherapie Mensendieck telefonisch goed bereikbaar? - Ik heb de praktijk niet gebeld Was de oefentherapie Mensendieck

Nadere informatie

Praktijk voor Fysiotherapie. Informatiemap. Privacyreglement Bejegening Huisregels Betalingsregeling

Praktijk voor Fysiotherapie. Informatiemap. Privacyreglement Bejegening Huisregels Betalingsregeling Praktijk voor Fysiotherapie Informatiemap Privacyreglement Bejegening Huisregels Betalingsregeling PRIVACYREGLEMENT Introductie van dit reglement De praktijk houdt, om u zo goed mogelijk ten dienste te

Nadere informatie

PRAKTIJK REGLEMENT Fysiotherapie Amsterdam Oost in Oost, West en IJburg

PRAKTIJK REGLEMENT Fysiotherapie Amsterdam Oost in Oost, West en IJburg PRAKTIJK REGLEMENT Fysiotherapie Amsterdam Oost in Oost, West en IJburg Fysiotherapie Amsterdam Oost in Oost, West en IJburg gaat uit van het volgende: Bij het geven van de akkoordverklaring behandeling

Nadere informatie

Fysio- manuele therapiepraktijk Korte Hoefstraat

Fysio- manuele therapiepraktijk Korte Hoefstraat Fysio- manuele therapiepraktijk Korte Hoefstraat Ruim 35 jaar ervaring gecombineerd met de nieuwste therapievormen en apparatuur in een praktijk waarin u als patiënt centraal staat! Samen werken aan uw

Nadere informatie

Meer informatie over fysiotherapie of een registerfysiotherapeut bij u in de buurt vindt u op www.defysiotherapeut.com

Meer informatie over fysiotherapie of een registerfysiotherapeut bij u in de buurt vindt u op www.defysiotherapeut.com Meer informatie over fysiotherapie of een registerfysiotherapeut bij u in de buurt vindt u op www.defysiotherapeut.com Uitgave: Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, Amersfoort Met de fysiotherapeut

Nadere informatie

Privacy Policy. Privacy Policy Fysiotherapie Carnegiedreef

Privacy Policy. Privacy Policy Fysiotherapie Carnegiedreef Privacy Policy Fysiotherapie Carnegiedreef hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij onze persoonsgegevens

Nadere informatie

Zwanger en fit? www.mothersinmotion.nl

Zwanger en fit? www.mothersinmotion.nl Zwanger en fit? Zwangerschapscursus Zwangerschap, bevallen en de eerste tijd samen met je baby zijn unieke ervaringen. Ze zijn mooi en positief maar ook zwaar en ingrijpend. Mothers in Motion helpt je

Nadere informatie

Evaluatie FysiohuisTraining

Evaluatie FysiohuisTraining Evaluatie FysiohuisTraining 2014 INLEIDING Sinds 2013 is er binnen het Fysiohuis de mogelijkheid voor oud-patiënten en andere geïnteresseerden onder begeleiding van een fysiotherapeut te trainen. Het doel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden debalans

Algemene voorwaarden debalans Algemene voorwaarden debalans Als jij een afspraak maakt voor een fysiotherapeutische behandeling, dan zal jij tijdens het eerste consult onderzocht worden en zal de fysiotherapeut bepalen of een behandeling

Nadere informatie

Wat is lymfoedeem? Oedeemtherapie Het lymfestelsel

Wat is lymfoedeem? Oedeemtherapie Het lymfestelsel Oedeemtherapie Oedeemtherapie De therapeuten Ingrid Algera - de Vroom Dagmar Berkelaar Koster Dagmar en Ingrid hebben hun opleiding gevolgd bij het Nederlands Paramedisch Instituut (NPI) en zijn beiden

Nadere informatie

FYSIO-FLITS! Welkom in oktober! De nieuwe Fysio-Flits ligt in je mailbox. We hebben weer veel meegemaakt en te vertellen. Lees snel verder!

FYSIO-FLITS! Welkom in oktober! De nieuwe Fysio-Flits ligt in je mailbox. We hebben weer veel meegemaakt en te vertellen. Lees snel verder! FYSIO-FLITS! Welkom in oktober! De nieuwe Fysio-Flits ligt in je mailbox. We hebben weer veel meegemaakt en te vertellen. Lees snel verder! Zo langzaam aan komt de verhuizing steeds dichterbij. En weet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ZwangerFit bij Fysio Tubbergen. Neem ook eens een kijkje op onze website om te zien wat Fysio Tubbergen U kan bieden!

Nieuwsbrief. ZwangerFit bij Fysio Tubbergen. Neem ook eens een kijkje op onze website om te zien wat Fysio Tubbergen U kan bieden! December 2009 Jaargang 3. No. 2 Nieuwsbrief Neem ook eens een kijkje op onze website om te zien wat Fysio Tubbergen U kan bieden! ZwangerFit bij Fysio Tubbergen Afgelopen Mei heeft Marleen Platvoet de

Nadere informatie

Praktijkfolder. Praktijk voor Fysiotherapie Achterveld

Praktijkfolder. Praktijk voor Fysiotherapie Achterveld Praktijkfolder Praktijk voor Fysiotherapie Achterveld Welkom! Welkom bij de Praktijk voor fysiotherapie Achterveld. Onze Praktijk bestaat sinds 1987 en is gevestigd in gezondheidscentrum De Heelkom. Er

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek (KTO)

Klanttevredenheidsonderzoek (KTO) Klanttevredenheidsonderzoek (KTO) Deze vragenlijst heeft tot doel de kwaliteit van de podologie / podoposturaletherapie te meten zoals deze door (ouders van) patiënten wordt ervaren. Zo kan de zorg beter

Nadere informatie

Huisartsen en regionale ziekenhuizen

Huisartsen en regionale ziekenhuizen DEEL 1: BELEID EN DOELSTELLINGEN Hoofdstuk 1. Algemeen beleid 1.1. Inleiding: Dit is het beleidsplan van de praktijk voor fysiotherapie van Gerda jochemsen en Rob Cleutjens gevestigd aan de van Anrroystraat

Nadere informatie

Sportmedisch Centrum Maartenskliniek. Samen sterk in beweging

Sportmedisch Centrum Maartenskliniek. Samen sterk in beweging Sportmedisch Centrum Maartenskliniek Samen sterk in beweging Samen sterk in beweging Bewegen is een onderdeel van het dagelijkse leven. Het is gezond voor de mens en heeft een aantoonbaar gunstig effect

Nadere informatie

Op het moment van schrijven zit ik vlak voor mijn vakantie en kan helaas de wedstrijden van Gemengd1 de laatste thuiswedstrijd niet meemaken.

Op het moment van schrijven zit ik vlak voor mijn vakantie en kan helaas de wedstrijden van Gemengd1 de laatste thuiswedstrijd niet meemaken. Van de voorzitter Op het moment van schrijven zit ik vlak voor mijn vakantie en kan helaas de wedstrijden van Gemengd1 de laatste thuiswedstrijd niet meemaken. Ik ga er vanuit dat heel veel leden hen zal

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Compressietherapie en mammacare in goede handen

Compressietherapie en mammacare in goede handen Compressietherapie en mammacare in goede handen THERAPEUTISCHE ELASTISCHE KOUSEN AAN- EN UITTREKHULPMIDDELEN B O R S T P R O T H E S E S E N P R O T H E S E - B H S H U I D V E R Z O R G I N G S P R O

Nadere informatie

Medischwetenschappelijk. onderzoek. Algemene informatie voor de proefpersoon

Medischwetenschappelijk. onderzoek. Algemene informatie voor de proefpersoon Medischwetenschappelijk onderzoek Algemene informatie voor de proefpersoon Inhoud Inleiding 5 Medisch-wetenschappelijk onderzoek 6 Wat is medisch-wetenschappelijk onderzoek? Wat zijn proefpersonen? Wie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 2016 BESTE MENSEN,

NIEUWSBRIEF 2 2016 BESTE MENSEN, NIEUWSBRIEF 2 2016 BESTE MENSEN, 1: Algemeen: Versterking van ons team! Wij zijn blij u te kunnen melden dat ons team binnenkort versterkt gaat worden door Nienke Goedemans. Reden hiervan is de toenemende

Nadere informatie

Wat doet een fysiotherapeut? De fysiotherapeut adviseert, begeleidt en/of behandelt bij stoornissen in houding en bewegen.

Wat doet een fysiotherapeut? De fysiotherapeut adviseert, begeleidt en/of behandelt bij stoornissen in houding en bewegen. Fysiotherapie Inleiding In deze folder vindt u informatie over fysiotherapie en over de afdeling Fysiotherapie van het HagaZiekenhuis. Als u na het lezen van deze folder nog vragen heeft, stelt u deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wij maken werk van TALENT. En toen was het alweer kerst... Nieuw jaar. Wens. Nieuwsbrief 52

Nieuwsbrief. Wij maken werk van TALENT. En toen was het alweer kerst... Nieuw jaar. Wens. Nieuwsbrief 52 Dit is een uitgave van STIP VSO Utrecht. Een samenwerking tussen de VSO afdelingen van de Herderschêeschool en de Wilhelminaschool. Reacties op deze nieuwsbrief mailt u naar: nieuwsbrief@stipvso.nl. Nieuwsbrief

Nadere informatie

CQ-index Fysiotherapie, Verkorte lijst, versie 2.1

CQ-index Fysiotherapie, Verkorte lijst, versie 2.1 CQ-index Fysiotherapie, Verkorte lijst, versie 2.1 [Inleidende tekst; deze geldt voor alle drie de lijsten, de routering zit pas na vraag 3] Deze vragenlijst heeft tot doel de kwaliteit van de fysiotherapie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

Onderzoek Alcohol en Zwangerschap

Onderzoek Alcohol en Zwangerschap Onderzoek Alcohol en Zwangerschap Mei 2011 - Nieuwsbrief Nr 2 Beste verloskundige en assistente, Dit is de tweede nieuwsbrief over het onderzoek Alcohol en Zwangerschap van het Nederlands Instituut voor

Nadere informatie

ClubNieuws. September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier.

ClubNieuws. September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. ClubNieuws September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Wat hebben we weer een heerlijke zomer gehad. De wereldkampioenschappen en de tour de France zijn weer achter de rug

Nadere informatie

Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel

Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel Tandarts Hoek Konijnenwal 23 4001 HA Tiel T. 0344 61 62 40 Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel Geachte heer/mevrouw, Al enige tijd werken Tandartspraktijk Hoek, Tandartspraktijk G. van

Nadere informatie

Praktijkinformatiefolder.

Praktijkinformatiefolder. Bijlage 1.4.1 03-09-2014 Praktijkinformatiefolder. In deze brochure vindt u een aantal zaken welke voor u en uw behandeling van belang zijn. Voor informatie omtrent Fysiotherapie Manders verwijzen wij

Nadere informatie

Tarieven 2013. Dordrecht. www.vitaliz.info

Tarieven 2013. Dordrecht. www.vitaliz.info Dordrecht www.vitaliz.info Binnen Vitaliz werken uitsluitend fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in de behandeling en begeleiding van de ouder wordende mens. In deze brochure leest u over de algemene

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

Voorwaarden en huisregels Body Results

Voorwaarden en huisregels Body Results Voorwaarden en huisregels Body Results Huisregels Body Results 1. Als je binnenkomt tijdens een GROEPSLES, wacht dan even bij de ingang totdat de trainer zegt dat deze is afgelopen voordat je naar de kleedkamers

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER Oktober 2017

INFORMATIEFOLDER Oktober 2017 INFORMATIEFOLDER Oktober 2017 LABAN DEURLOOSTRAAT 19C 4694BP SCHERPENISSE TEL 0166-763 887 FYSIO-CENTRUM-STEENBERGEN@HETNET.NL Informatiefolder Fysio Centrum Scherpenisse Algemeen De praktijk voor fysiotherapie

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Patiënten informatiefolder Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg.

Patiënten informatiefolder Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg. Patiënten informatiefolder Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg. Het team van Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg heet u hartelijk welkom. Om u bekend te maken met een aantal zaken binnen ons centrum

Nadere informatie

anker Oncologische revalidatie Herstel & Balans

anker Oncologische revalidatie Herstel & Balans Fysiotherapie anker en kanker Oncologische revalidatie Herstel & Balans Fysiotherapie anker en kanker Oncologiefysiotherapie is gericht op het behandelen, trainen en begeleiden van mensen met kanker. Het

Nadere informatie

Vrijstellingen-procedure Masteropleidingen Fysiotherapie Nederland

Vrijstellingen-procedure Masteropleidingen Fysiotherapie Nederland Vrijstellingen-procedure Masteropleidingen Fysiotherapie Nederland Dutch Educational Network Masters of Physiotherapy Informatie over de Vrijstellingen-procedure bij masteropleidingen in de fysiotherapie

Nadere informatie

Poliklinische revalidatie voor kinderen en jongeren

Poliklinische revalidatie voor kinderen en jongeren Poliklinische revalidatie voor kinderen en jongeren 1 De revalidatiearts heeft uw kind een poliklinische revalidatiebehandeling voorgesteld. Wij kunnen ons voorstellen dat er veel vragen op u afkomen.

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Voorwoord. JONG Nieuwsbrief Opvoedpraktijk Jong - November 2015. 1. Voorwoord 2. Nieuwsberichten 3. Thema 4. Aan het Woord 5. Agenda.

Voorwoord. JONG Nieuwsbrief Opvoedpraktijk Jong - November 2015. 1. Voorwoord 2. Nieuwsberichten 3. Thema 4. Aan het Woord 5. Agenda. JONG Nieuwsbrief Opvoedpraktijk Jong - November 2015 1. Voorwoord 2. Nieuwsberichten 3. Thema 4. Aan het Woord 5. Agenda Voorwoord Beste Lezers, We naderen al weer de laatste maand van het jaar, de maand

Nadere informatie

1. Omgang. 2. Aansprakelijkheid. 3. Privacy

1. Omgang. 2. Aansprakelijkheid. 3. Privacy Praktijkreglement Fysio De Trije Als Fysio De Trije willen we graag zorgvuldig met u als cliënt en de bij de zorg betrokken partijen omgaan. Wij zijn van mening dat dit onze dienstverlening ten goede komt.

Nadere informatie

BEWEEGACTIVITEITEN fysiofitness, pilates, hardlopen, gewichtsbeheersing

BEWEEGACTIVITEITEN fysiofitness, pilates, hardlopen, gewichtsbeheersing Fysiotherapie Maarn-Maarsbergen BEWEEGACTIVITEITEN fysiofitness, pilates, hardlopen, gewichtsbeheersing fysiofitness, pilates, hardlopen, gewichtsbeheersing www.fysiotherapiemaarn.nl praktijk@solcon.nl

Nadere informatie

Uitslag Patiënten Enquête

Uitslag Patiënten Enquête Uitslag Patiënten Enquête December 2011 Een onderzoek naar patiënttevredenheid. Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek Introductie Voor u ligt het rapport patiënttevredenheid 2011. Omdat wij als dermatologisch

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

Ondersteunende zorg voor mensen met kanker

Ondersteunende zorg voor mensen met kanker Ondersteunende zorg voor mensen met kanker Máxima Oncologisch Centrum (MOC) Inleiding Als u van uw behandelend arts te horen krijgt dat u kanker heeft, krijgen u en uw naasten veel informatie en emoties

Nadere informatie

Voorwaarden bij Abonnementen

Voorwaarden bij Abonnementen Voorwaarden bij Abonnementen 1. Algemene voorwaarden Deze voorwaarden hebben betrekking op de door Corpus Activum aangeboden trainingen FYSIEKE BELASTBAARHEIDTRAINING, REVALIDATIETRAINING, BALANS IN BEWEGING,

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Zo werken onze fysiotherapeuten

Zo werken onze fysiotherapeuten Zo werken onze fysiotherapeuten In de particuliere praktijk Mensen met aandacht Zo werken onze fysiotherapeuten Locaties De fysiotherapeuten van Meander zijn op de drie locaties in de wijk werkzaam namelijk:

Nadere informatie

Manueel therapie. Wat is Manueel therapie?

Manueel therapie. Wat is Manueel therapie? Manueel therapie Fysio De Kolk Sociaal Medisch Centrum De Kolk E.G.M. Bos en R.H.F. Eggink Zuideinde 80 1511 GH Oostzaan Telefoon: 075-684 5573 E-mail: info@fysiodekolk.nl Manueel therapie Wat is Manueel

Nadere informatie

Vrije tarieven. Wat betekent dat voor u? Tandarts Bosboom praktijkinformatie bewaarexemplaar. www.tandartsbosboom.nl

Vrije tarieven. Wat betekent dat voor u? Tandarts Bosboom praktijkinformatie bewaarexemplaar. www.tandartsbosboom.nl Vrije tarieven Wat betekent dat voor u? Tandarts Bosboom praktijkinformatie bewaarexemplaar www.tandartsbosboom.nl Vrije tarieven in de mondzorg Op 1 januari start het driejarige experiment Vrije tarieven

Nadere informatie

MAAG-, DARM- & LEVERCENTRUM DAGBEHANDELING

MAAG-, DARM- & LEVERCENTRUM DAGBEHANDELING MAAG-, DARM- & LEVERCENTRUM DAGBEHANDELING 331 Welkom Binnenkort wordt u in het Maag-, Darm- & Levercentrum van het Sint Franciscus Gasthuis opgenomen voor een dagbehandeling. Een dagbehandeling is een

Nadere informatie

HANDTHERAPIE.

HANDTHERAPIE. HANDTHERAPIE info@derooyfysio.nl Overzicht van onze diensten Wij staan voor u klaar! Fysiotherapie Manuele therapie McKenzie concept Psychosomatische fysiotherapie Oncologiefysiotherapie Sportfysiotherapie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BESTE MENSEN, Versterking van ons team! Wij zijn blij u te kunnen melden dat ons team binnenkort versterkt gaat worden door Anne.

NIEUWSBRIEF BESTE MENSEN, Versterking van ons team! Wij zijn blij u te kunnen melden dat ons team binnenkort versterkt gaat worden door Anne. NIEUWSBRIEF 1 2016 BESTE MENSEN, 1: Algemeen: Versterking van ons team! Wij zijn blij u te kunnen melden dat ons team binnenkort versterkt gaat worden door Anne. Even voorstellen: Mijn naam is Anne Kraaijeveld

Nadere informatie

Klik op de kaart voor gedetailleerde informatie

Klik op de kaart voor gedetailleerde informatie Praktijkinformatie Nooit Gedacht 100 1398 EG Muiden 0294 26 49 01 www.therapievanderhorst.nl info@therapievanderhorst.nl KvK 32150972 NL79 FVLB 0226 5698 37 Inhoudsopgave 1. Contact 2. Vergoedingen 3.

Nadere informatie

Praktijk informatiefolder Fysio De Lus (november 2013)

Praktijk informatiefolder Fysio De Lus (november 2013) Praktijk informatiefolder Fysio De Lus (november 2013) Algemeen De praktijk voor fysiotherapie bestaat uit een team van 13 fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Momenteel zijn in de praktijk werkzaam:

Nadere informatie

Sportmassage Techniek

Sportmassage Techniek Stijve nek, schouder of rugspieren? Voorbereiding voor een sportieve uitdaging of gewoon om de gespannen spieren los te maken? Wellicht kan (sport) massage iets voor u betekenen. Massage is een eeuwenoude

Nadere informatie

PDF created with pdffactory Pro trial version www.pdffactory.com

PDF created with pdffactory Pro trial version www.pdffactory.com 1 Vandaag is het precies 15 dagen geleden dat ik van mijn pijn lijden verlost werd, moet zeggen dat het een enorme opluchting is om te kunnen lopen en staan zonder (noemenswaardige) pijn. Natuurlijk doet

Nadere informatie

Fysio Fitness & FysioSport

Fysio Fitness & FysioSport Fysio Fitness & FysioSport Vosholplein 11 2461 AA Ter Aar 0172-609797 Zijde 29C 2771 EJ Boskoop 0172-212147 www.fysiotopfit.nl info@fysiotopfit.nl Fysio Topfit maakt onderdeel uit van de Praktijk voor

Nadere informatie

Bijlage 1.4.1; Praktijk informatiefolder Ronald Korsten (juli 2016)

Bijlage 1.4.1; Praktijk informatiefolder Ronald Korsten (juli 2016) Bijlage 1.4.1; Praktijk informatiefolder Ronald Korsten (juli 2016) Algemeen De praktijk voor fysiotherapie bestaat uit een team van 8 fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Momenteel zijn in de

Nadere informatie

FysioFit. FysioFit Pluspunten:

FysioFit. FysioFit Pluspunten: FysioFit FysioFit is bewegen onder goede begeleiding in een veilige en verantwoorde omgeving. U krijgt een intake en wordt daarna begeleid door ervaren medewerkers (fysiotherapeuten, sporttherapeuten).

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Alexander Concept

Aanmeldingsformulier Alexander Concept Voorkeur trainingsdatum: Stuurt u deze vragen geheel ingevuld en ondertekend aan ons terug. Wanneer wij dit formulier ontvangen hebben, nemen wij contact met u op om samen met u te bespreken of u klaar

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER ONCOLOGISCHE NAZORG HERSTEL & BALANS OF FYSIEKE TRAINING

AANMELDINGSFORMULIER ONCOLOGISCHE NAZORG HERSTEL & BALANS OF FYSIEKE TRAINING AANMELDINGSFORMULIER ONCOLOGISCHE NAZORG HERSTEL & BALANS OF FYSIEKE TRAINING Om in aanmerking te komen voor Oncologische Nazorg dient u het aanmeldingsformulier invullen en binnen drie weken retourneren

Nadere informatie

Vertrouwd en dichtbij. Oncologische fysiotherapeutische revalidatie tijdens en na chemotherapie / radiotherapie na een operatie

Vertrouwd en dichtbij. Oncologische fysiotherapeutische revalidatie tijdens en na chemotherapie / radiotherapie na een operatie Wilhelmina Ziekenhuis Assen Vertrouwd en dichtbij Informatie voor patiënten Oncologische fysiotherapeutische revalidatie tijdens en na chemotherapie / radiotherapie na een operatie z Als u vanwege kanker

Nadere informatie

Medisch-wetenschappelijk onderzoek Algemene informatie voor de proefpersoon

Medisch-wetenschappelijk onderzoek Algemene informatie voor de proefpersoon Uitgave Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Postadres Postbus 20350 2500 EJ Den Haag Bezoekadres Parnassusplein 5 2511 VX Den Haag Telefoon (070) 340 79 11 Informatie Voor informatie en vragen

Nadere informatie

Fysiotherapie De Dommel

Fysiotherapie De Dommel Fysiotherapie De Dommel FysioDeDommel_Brochure.indd 1 23-02-2010 15:02:08 FysioDeDommel_Brochure.indd 2 23-02-2010 15:02:08 FysioDeDommel_Brochure.indd 3 23-02-2010 15:02:09 4. FysioDeDommel_Brochure.indd

Nadere informatie

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl.

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl. Tovergevogel nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl Inschrijven avondvierdaagse Agenda van 23 t/m 29 mei 2015 Plastic flessen inleveren

Nadere informatie

Fysiotherapie bij Oncologie

Fysiotherapie bij Oncologie Fysiotherapie bij Oncologie De therapeuten Ingrid Algera - de Vroom Dagmar Berkelaar Koster Dagmar en Ingrid zijn beiden geregistreerd fysio- en oedeemtherapeut, ingeschreven in het Kwaliteitsregister

Nadere informatie

Poliklinische behandeling

Poliklinische behandeling Fysiotherapie Poliklinische behandeling i Patiënteninformatie Slingeland Ziekenhuis Wat is fysiotherapie Fysiotherapie richt zich op het voorkomen, overgaan of verminderen van klachten aan spieren, pezen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015 Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015 Deze keer leest u onder andere: Voorwoord Roger Vakwerk is Meesterwerk Werkgroep Identiteit Nieuws uit groep 1a/2a Bouwactiviteiten Inmiddels heeft

Nadere informatie

MARKTONDERZOEKVERSLAG. Goldensports, juni 2016

MARKTONDERZOEKVERSLAG. Goldensports, juni 2016 MARKTONDERZOEKVERSLAG Goldensports, juni 2016 Marktonderzoek Golden sports juni 2016 Inleiding In juni 2016 hebben 63 deelnemers van GoldenSports de vragenlijst ingevuld (zie bijlage 1). De vragenlijsten

Nadere informatie

Nieuw-Vennep, juni 2013. Beste Ouders,

Nieuw-Vennep, juni 2013. Beste Ouders, Nieuw-Vennep, juni 1 Beste Ouders, Middels deze speciale nieuwsbrief van de MR willen we u nogmaals bedanken voor het invullen van de enquete. U heeft goed gehoor gegeven met als resultaat dat de response

Nadere informatie