Voorwaarden bij Abonnementen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwaarden bij Abonnementen"

Transcriptie

1 Voorwaarden bij Abonnementen 1. Algemene voorwaarden Deze voorwaarden hebben betrekking op de door Corpus Activum aangeboden trainingen FYSIEKE BELASTBAARHEIDTRAINING, REVALIDATIETRAINING, BALANS IN BEWEGING, YOGA, SNOWFIT. 2. Abonnementen en facturatie 2.1 De abonnementen van de diensten en trainingen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. 2.2 Aan alle trainingen gaat een intake vooraf. Deze intake wordt uitgevoerd door een fysiotherapeut en is verplicht. De kosten van de intake bedragen 26, Facturering zal aan het begin van de nieuwe abonnementsperiode plaatsvinden. 2.4 De betalingstermijn voor facturen is 14 dagen. 2.5 Het door de cliënt niet kunnen nakomen van een of meerdere trainingen geeft geen recht op geldelijke restitutie van het abonnementsgeld. Wel kan een gemiste training ingehaald worden; dit dient binnen 4 weken te geschieden. 2.6 De opzegtermijn is één kalendermaand, ingaande op de eerste dag van een maand. Voor wijziging van het abonnement geldt dezelfde voorwaarde. 2.7 Het opzeggen dan wel wijzigen van het abonnement kan uitsluitend schriftelijk of per , onder opgaaf van redenen plaatsvinden. 2.8 Corpus Activum behoudt zich het recht voor om in de abonnementsvormen van tijd tot tijd variaties aan te brengen. 2.9 In geval van langdurige, aaneengesloten afwezigheid, zoals zwangerschap, ziekte, zakelijke verplichtingen of langdurig verblijf in het buitenland, is het mogelijk om 1 maal per kalenderjaar het abonnement tijdelijk te bevriezen. Het abonnement kan gedurende minimaal 1 en maximaal 3 maanden worden bevroren. Bevriezing dient minimaal één maand van tevoren schriftelijk of per aan Corpus Activum te worden doorgegeven; onvoorziene omstandigheden en ziekte uitgezonderd. Bij langere afwezigheid dan drie maanden, is een nieuwe intake verplicht. De kosten hiervan bedragen 26,-. 3. Organisatie van trainingen 3.1 Trainingen vinden uitsluitend plaats volgens afspraak; afspraken dienen vooraf te worden gemaakt. 3.2 Trainingen vinden plaats op de tijden zoals aangegeven op de desbetreffende trainingsroosters. 3.3 Cliënt wordt verzocht zich te houden aan de afgesproken trainingstijd(en). 3.4 Corpus Activum behoudt zich het recht voor trainingstijden aan te passen en/of te wijzigen wanneer dit door omstandigheden nodig blijkt. 3.5 Naar aanleiding van de afgenomen intake kan de fysiotherapeut, op basis van medische indicatie, een uitgebreide medische keuring door een arts adviseren alvorens de deelnemer tot de training toe te laten. 3.6 Indien de fysiotherapeut (of wanneer er een (sport)medische keuring heeft plaatsgevonden, de arts of sportarts) het deelnemen aan de trainingen medisch niet verantwoord acht, kan cliënt deelname worden geweigerd. 3.7 Op zondagen en nationaal erkende feestdagen is Corpus Activum gesloten. Bijlage e; Informatiefolder - Voorwaarden Abonnementen (nov. 2011)

2 4. Huisregels 4.1 Het volgen van trainingen in de trainingsruimte is alleen toegestaan wanneer cliënt over schoon (sport)schoeisel beschikt. 4.2 Wij verzoeken de cliënt dringend om een handdoek te gebruiken bij het gebruik van de apparatuur en de apparatuur en hulpmiddelen na gebruik schoon achter te laten. 4.3 Cliënt wordt verzocht kleding, tassen en andere persoonlijke eigendommen in de kleedkamer achter te laten of deze te plaatsen in de daartoe bestemde lockers. 4.4 In geval van verlies van een lockersleutel behoudt Corpus Activum zich het recht voor een nominaal bedrag in rekening te brengen. 4.5 Eventuele door ons gevonden voorwerpen worden gedurende 1 maand door ons bewaard. U kunt hier naar vragen bij de receptie Wij verzoeken u vriendelijk om wijzigingen in N.A.W.-gegevens e.d. tijdig aan ons door te geven, alsmede eventuele relevante wijzigingen in uw gezondheidssituatie. 5. Aansprakelijkheid 5.1 Corpus Activum en haar medewerkers zijn niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die binnen of buiten het centrum plaatsvindt. 5.2 Corpus Activum is niet aansprakelijk voor aandoeningen en/of klachten of de gevolgen daarvan, die hun oorsprong vinden in het verleden of die elders zijn opgelopen en voor hetgeen wat niet door de cliënt vermeld is tijdens de intake. 5.3 Kinderen die niet een training volgen bij een van de medewerkers van Corpus Activum is het niet toegestaan om zonder begeleiding de oefenruimtes te betreden. Dit in verband met hun eigen veiligheid en met die van de andere patiënten/cliënten. Vragen / opmerkingen / informatie / klachten Voor vragen, opmerkingen en informatie kunt u terecht bij de receptie of bij uw trainer. Bij de uitgang kunt u desgewenst ook anoniem een opmerking of klacht in de speciaal daarvoor bedoelde witte (ideeën)bus deponeren. Voor vragen over facturen verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met onze debiteurenadministratie op maandag, dinsdag en donderdag tussen 09:00 uur en 11:30 uur. Dit kan uiteraard ook per info@corpusactivum.nl Bijlage e; Informatiefolder - Voorwaarden Abonnementen (nov. 2011)

3 Tarieven trainingen en groepslessen Fysieke Belastbaarheidstraining Intake door (sport)fysiotherapeut ** 26,00 Maandabonnement 1 x per week 41,00 Maandabonnement 2 x per week 77,50 Kwartaalabonnement 1 x per week 117,00 Kwartaalabonnement 2 x per week 204,00 Fysieke test door sportfysiotherapeut 60,00 Balans in Beweging Intake door (sport)fysiotherapeut ** 26,00 Maandabonnement 1 x per week 32,00 Maandabonnement 2 x per week 47,00 Kwartaalabonnement 1 x per week 90,00 Kwartaalabonnement 2 x per week 130,00 Strippenkaart 10 x Balans in Beweging 85,00 Yoga Intake door (sport)fysiotherapeut ** 26,00 Maandabonnement 1 x per week 39,00 Maandabonnement 2 x per week 57,00 Kwartaalabonnement 1 x per week 110,00 Kwartaalabonnement 2 x per week 160,00 Strippenkaart 10 x Yoga 100,00 ** Revalidatietrainingen en groepslessen kunnen alleen gevolgd worden na intake door één van onze fysiotherapeuten.

4 Rooster trainingen en groepslessen Openingstijden Fysieke Belastbaarheidstraining Trainingen zijn mogelijk op Maandag u. Dinsdag u. Woensdag u. Donderdag u. Zaterdag u. Trainingen vinden alleen plaats op afspraak. Rooster Groepslessen Balans in Beweging: Dinsdag u. Donderdag u. Zaterdag u. Yoga: Maandag u. Woensdag u. Bijlage f; Informatiefolder - Tarievenlijst en openingstijden (nov. 2011)

5 Betalingsvoorwaarden Deze voorwaarden hebben betrekking op de door Corpus Activum geleverde Fysiotherapie, alsmede op de aangeboden diensten ( abonnementen ) Revalidatietraining, Balans in Beweging, Snowfit, Yoga en andere trainingen. Deze betalingsvoorwaarden zijn onlosmakelijk verbonden met de behandelingsovereenkomst tussen u als patiënt/cliënt en (de fysiotherapeut van) Corpus Activum. Betaling van facturen dient te geschieden binnen 14 dagen na de factuurdatum. Na het verstrijken van deze termijn treedt verzuim in en is Corpus Activum gerechtigd om zonder nadere ingebrekestelling incassomaatregelen te nemen. Naast de declaratie zullen dan ook incassokosten en wettelijke rente worden berekend. Afspraken dienen 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Voor annulering van afspraken op maandag geldt dat dit vóór u. gedaan dient te worden. Het annuleren van afspraken kan aan de balie, telefonisch, per fax en per info@corpusactivum.nl Afspraken die niet of te laat geannuleerd worden, zullen in rekening worden gebracht. Het door de cliënt niet kunnen nakomen van een afspraak geeft geen recht op geldelijke restitutie. Zowel de Fysiotherapeutische diensten als de abonnementen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Facturering van de abonnementen zal aan het begin van de nieuwe abonnementsperiode plaatsvinden. Bijlage d; Informatiefolder - Betalingsvoorwaarden (nov. 2011)

6 Privacy Statement Corpus Activum is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van zijn klanten en bezoekers van de praktijk van essentieel belang is. Tot onze activiteiten behoort dan ook een zorgvuldige verwerking en beveiliging van persoonsgegevens. Hierbij houdt Corpus Activum zich aan de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wanneer men gegevens verstrekt aan overheid en instanties, worden deze meestal verwerkt met computers. Daarmee kunnen grote hoeveelheden gegevens op een kleine ruimte worden bewaard en snel en efficiënt bewerkt worden, teneinde burger en klant optimaal van dienst te zijn. Tegelijkertijd is het voor het individu steeds moeilijker om te achterhalen welke gegevens door welke instanties, bedrijven en organisaties zijn vastgelegd, waarvoor ze precies gebruikt worden en aan wie ze allemaal worden doorgegeven. De persoonsgegevens die Corpus Activum gebruikt zijn uitsluitend de gegevens die u zelf, of die de fysiotherapeut samen met u, noteert op het intakeformulier. Slechts een beperkt aantal mensen heeft toegang tot uw gegevens. Uw fysiotherapeut en de collega-fysiotherapeuten, in verband met waarneming. Eventueel ook stagiaires, maar uitsluitend met uw toestemming. Onze ondersteuners hebben slechts toegang tot die gegevens die nodig zijn voor de registratie van de patiënt/cliënt en voor correspondentie, zij hebben geen toegang tot het medische deel van uw dossier. Alle genoemde mensen hebben een geheimhoudingsplicht. Vanzelfsprekend heeft u het recht om uw dossier in te zien. Indien u vindt dat de gegevens onjuist zijn vastgelegd, kunt u uw fysiotherapeut verzoeken deze aan te passen. Tegen kostprijs kunt u afschriften ontvangen van uw dossiergegevens. Gegevens van patiënten/cliënten worden niet aan derden verstrekt, dus ook niet aan naaste familie en ook niet na overlijden. Dit is alleen mogelijk wanneer hiervoor uitdrukkelijke toestemming is gegeven. De persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt waar ze nodig zijn voor het verlenen van goede zorg en voor een goede bedrijfsvoering. Zelfs voor overleg met uw (huis)arts en voor het verplichte doorsturen van uw gegevens ten behoeve van (kwaliteits)onderzoek vragen wij uw specifieke toestemming. Wanneer u vragen heeft over de wijze waarop Corpus Activum omgaat met persoonsgegevens, dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Dit kan uiteraard ook per info@corpusactivum.nl. De tekst van dit privacy statement kan door ons worden aangepast wanneer dit noodzakelijk is, bijvoorbeeld in verband met wetswijzigingen en rechtspraak. Bijlage c; Informatiefolder - Privacystatement (nov. 2011)

7 Algemene Informatie Corpus Activum Onze praktijk is in 2005 opgericht door vier ervaren fysiotherapeuten, die sinds 1996 als maatschap samenwerken. Corpus Activum betekent: Het Actieve Lichaam. Dit geeft duidelijk de visie van onze praktijk weer. Wij onderschrijven het gegeven dat actieve revalidatie c.q. actieve training zal leiden tot verbetering van de belastbaarheid van het lichaam. Inmiddels is het team uitgebreid met 5 collega fysiotherapeuten, een manager praktijkzaken, een receptioniste, een projectcoördinator, twee fysieke belastbaarheid trainers en drie trainers voor groepslessen. Sinds 2008 werkt Corpus Activum nauw samen met sportmassagepraktijk Topaas. In 2007 is het startsein gegeven voor de Stichting Topsport Zoetermeer. Gezien de ruime ervaring in het revalideren en begeleiden van (top)sporters, is Corpus Activum van het begin af aan hierbij actief betrokken. Fysiotherapie De fysiotherapeuten van Corpus Activum hebben ruime ervaring op het gebied van (sport- )fysiotherapie en -revalidatie en houden hun kennis door middel van opleidingen en nascholing up to date. Naast de reguliere fysiotherapie heeft Corpus Activum de volgende specialisaties: Master Sportfysiotherapie en Sportrevalidatie, Longrevalidatie, revalidatie bij COPD, Diabetes, Harten Vaataandoeningen, revalidatie bij Oncologie, Postoperatieve revalidatie, Master Kinderfysiotherapie. Door continuering en controle van kwaliteit hebben wij een goede samenwerking opgebouwd met verscheidene medisch specialisten en huisartsen. In gezamenlijk overleg wordt zodoende voor iedere patiënt en cliënt een optimaal behandelbeleid opgesteld. Training van Fysieke Belastbaarheid Corpus Activum biedt cliënten de mogelijkheid om door middel van gerichte training de conditie, kracht en coördinatie te verbeteren en op peil te houden. Dit zal leiden tot een verbetering van de algehele fysieke belastbaarheid, wat met betrekking tot blessures, aandoeningen en ziektes zowel preventie biedt als leidt tot sneller en beter herstel. Deze training kan ook worden gevolgd o.a. bij overgewicht, diabetes, hart- en vaatklachten, vermoeidheidsklachten, rsi/cans, rugklachten en ter ondersteuning van werk-, sport- en dagelijkse activiteiten. Voor bedrijven biedt Corpus Activum hiertoe speciale trajecten. En ook kan Fysieke Belastbaarheidtraining benut worden als vervolg op de fysiotherapeutische behandeling, wanneer de verzekeraar deze niet meer vergoedt. De training vindt plaats onder begeleiding van fysiotherapeuten en wordt voorafgegaan door een uitgebreide intake door de fysiotherapeut, teneinde verantwoorde training mogelijk te maken. Gedurende de afgelopen 12 jaar hebben wij met deze revalidatietraining vele patiënten en cliënten effectief kunnen begeleiden bij hun herstelproces. Wilt u meer informatie, bezoekt u dan onze website: Bijlage b; Informatiefolder Info Algemeen (nov. 2011)

8 Groepslessen Ook door middel van de groepslessen wordt de visie van Corpus Activum uitgedragen. Met Balans in Beweging, Yoga en Snowfit bieden wij aan mensen van ieder fitheidniveau de mogelijkheid om conditie, kracht, coördinatie en souplesse te verbeteren. De cursus Snowfit kan in het winterseizoen gevolgd worden als voorbereiding op de wintersport. Ook groepslessen worden voorafgegaan door een intake door de fysiotherapeut. Cursussen Corpus Activum is van mening dat het overbrengen van kennis belangrijk is ter voorkoming van blessures. Daarom geven de fysiotherapeuten van Corpus Activum o.a. cursussen en lezingen aan sportverenigingen, trainers en patiëntenverenigingen. Wilt u meer informatie, bezoekt u dan onze website: Bijlage b; Informatiefolder Info Algemeen nov. 2011)

Informatie voor Patiënten / Cliënten

Informatie voor Patiënten / Cliënten Informatie voor Patiënten / Cliënten Vergoeding door zorgverzekeraar Fysiotherapie Corpus Activum heeft contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars. Mocht u twijfelen of uw verzekeraar hier bij zit, verifieert

Nadere informatie

Welkom bij Corpus Activum. Wij danken u voor het vertrouwen in ons!

Welkom bij Corpus Activum. Wij danken u voor het vertrouwen in ons! Welkom bij Corpus Activum Wij danken u voor het vertrouwen in ons! Wij zijn een enthousiast, ervaren en bevlogen team van fysiotherapeuten, waarvan een groot deel al meer dan 10 jaar met elkaar samenwerkt.

Nadere informatie

fysiotherapie Manuele therapie Sportfysiotherapie Sportspecifieke krachttraining Begeleiding bij zwangerschap Revalidatie Beweegprogramma s

fysiotherapie Manuele therapie Sportfysiotherapie Sportspecifieke krachttraining Begeleiding bij zwangerschap Revalidatie Beweegprogramma s praktijkinformatie fysiotherapie Manuele therapie Sportfysiotherapie Sportspecifieke krachttraining Begeleiding bij zwangerschap Revalidatie Beweegprogramma s www.fysioderooy.nl Algemeen Fysiotherapiepraktijk

Nadere informatie

praktijkfolder Fysiotherapeut Arbeidsfysiotherapeut Echografie Sportfysiotherapeut Arbeidsfysiotherapeut Neurorevalidatie therapeut

praktijkfolder Fysiotherapeut Arbeidsfysiotherapeut Echografie Sportfysiotherapeut Arbeidsfysiotherapeut Neurorevalidatie therapeut Liliane Mandema: Hans Koning: Brigitte Mooij: David Turenhout: Friso Postma: Merijn Schepers: Echografie Sportfysiotherapeut Neurorevalidatie therapeut Sportfysiotherapeut Echografie ParkinsonNet Bedrijfsfysiotherapeut

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER Oktober 2017

INFORMATIEFOLDER Oktober 2017 INFORMATIEFOLDER Oktober 2017 LABAN DEURLOOSTRAAT 19C 4694BP SCHERPENISSE TEL 0166-763 887 FYSIO-CENTRUM-STEENBERGEN@HETNET.NL Informatiefolder Fysio Centrum Scherpenisse Algemeen De praktijk voor fysiotherapie

Nadere informatie

1.2 Klant: degene die lessen en of workshops of cursussen volgt of wenst te volgen bij Yogacentrum Innerwork.

1.2 Klant: degene die lessen en of workshops of cursussen volgt of wenst te volgen bij Yogacentrum Innerwork. ALGEMENE VOORWAARDEN Yogacentrum Innerwork Geldig vanaf 01-07-2012 1. Definities 1.1 Yogacentrum Innerwork: hierna ook te noemen 'YI', gevestigd te Haarlem, Helmlaan 64, 2015 LG, geregistreerd bij de Kamer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Praktijk Doortast

Algemene voorwaarden Praktijk Doortast Algemene voorwaarden Praktijk Doortast Algemeen De praktijk voor fysiotherapie bestaat uit een team van 4 therapeuten met diverse specialisaties. Voor de administratieve ondersteuning is de administratief

Nadere informatie

Praktijkfolder. Praktijk voor Fysiotherapie Achterveld

Praktijkfolder. Praktijk voor Fysiotherapie Achterveld Praktijkfolder Praktijk voor Fysiotherapie Achterveld Welkom! Welkom bij de Praktijk voor fysiotherapie Achterveld. Onze Praktijk bestaat sinds 1987 en is gevestigd in gezondheidscentrum De Heelkom. Er

Nadere informatie

Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voicemail.

Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voicemail. Kukinta 06 423 087 90 www.kukinta.nl info@kukinta.nl Algemene voorwaarden 1. Algemeen: Kukinta is opgericht door Savita Hanneman-Hartsteen (hierna te noemen: de coach/docent) gevestigd te Rotterdam en

Nadere informatie

HUISREGELS PRIVACY PRIVACYREGLEMENT FYSIOTHERAPIE DE MEENTE

HUISREGELS PRIVACY PRIVACYREGLEMENT FYSIOTHERAPIE DE MEENTE HUISREGELS Omdat in onze praktijk altijd meer cliënten tegelijk aanwezig zijn, gelden huisregels om ongelukken, incidenten en onduidelijkheden te voorkomen. Dit zorgt mede voor een veilige en prettige

Nadere informatie

Kalkdijk. fysio en manuele therapie. algemene informatie

Kalkdijk. fysio en manuele therapie. algemene informatie Kalkdijk fysio en manuele therapie algemene informatie Welkom bij Kalkdijk Fysio en Manuele Therapie U kunt bij ons terecht voor fysiotherapeutische en manueel therapeutische behandelingen en andere gespecialiseerde

Nadere informatie

Bijlage 1.4.1; Praktijk informatiefolder Ronald Korsten (juli 2016)

Bijlage 1.4.1; Praktijk informatiefolder Ronald Korsten (juli 2016) Bijlage 1.4.1; Praktijk informatiefolder Ronald Korsten (juli 2016) Algemeen De praktijk voor fysiotherapie bestaat uit een team van 8 fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Momenteel zijn in de

Nadere informatie

Praktijk informatiefolder Fysio De Lus (november 2013)

Praktijk informatiefolder Fysio De Lus (november 2013) Praktijk informatiefolder Fysio De Lus (november 2013) Algemeen De praktijk voor fysiotherapie bestaat uit een team van 13 fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Momenteel zijn in de praktijk werkzaam:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2017

Algemene voorwaarden 2017 Algemene voorwaarden 2017 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Pilates Studio van Sonsbeek betreffende deelname aan groepslessen, privé-en of duo-sessies, workshops, cursussen

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER KAAISTRAAT BL STEENBERGEN TEL

INFORMATIEFOLDER KAAISTRAAT BL STEENBERGEN TEL INFORMATIEFOLDER KAAISTRAAT 9 4651 BL STEENBERGEN TEL 0167-563197 FYSIO-CENTRUM-STEENBERGEN@HETNET.NL Informatiefolder Fysio Centrum Steenbergen Algemeen De praktijk voor fysiotherapie bestaat uit een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Koningskidz

Algemene voorwaarden Koningskidz Algemene voorwaarden Koningskidz Voor een correct verloop van zowel uw eigen behandeling alsmede de behandeling van andere patiënten vragen wij u het onderstaande in acht te nemen. Aanmelding Bij Koningskidz

Nadere informatie

Informatiebrochure voor patiënten

Informatiebrochure voor patiënten Informatiebrochure voor patiënten Inleiding Voor u ligt de informatiebrochure voor patiënten van Algera Fysiotherapie. In de brochure treft u informatie aan die voor u van belang is als u onder behandeling

Nadere informatie

Voorwaarden en huisregels Fysiotherapie De Meente

Voorwaarden en huisregels Fysiotherapie De Meente Voorwaarden en huisregels Fysiotherapie De Meente Als praktijk hanteren we een aantal voorwaarden en huisregels. Deze huisregels zorgen voor een veilige en prettige (werk)omgeving voor zowel de cliënten,

Nadere informatie

Behandeling afgesloten bij de fysiotherapeut, maar behoefte aan begeleiding bij het bewegen?

Behandeling afgesloten bij de fysiotherapeut, maar behoefte aan begeleiding bij het bewegen? Behandeling afgesloten bij de fysiotherapeut, maar behoefte aan begeleiding bij het bewegen? Altijd al willen beginnen met sporten, maar u weet niet hoe u dit op een verantwoorde wijze kunt doen? MEDISCHE

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2018

Algemene voorwaarden 2018 Algemene voorwaarden 2018 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Pilates Studio van Sonsbeek betreffende deelname aan groepslessen, privé-en of duo-sessies, workshops, cursussen

Nadere informatie

FysioFit. FysioFit Pluspunten:

FysioFit. FysioFit Pluspunten: FysioFit FysioFit is bewegen onder goede begeleiding in een veilige en verantwoorde omgeving. U krijgt een intake en wordt daarna begeleid door ervaren medewerkers (fysiotherapeuten, sporttherapeuten).

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SPORT FIT NOORD

ALGEMENE VOORWAARDEN SPORT FIT NOORD ALGEMENE VOORWAARDEN SPORT FIT NOORD SportFit Noord hierna te noemen: SFN is gevestigd te GRONINGEN en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te GRONINGEN onder nummer 65083822.

Nadere informatie

b) Opdrachtgever is in deze de klant die gebruik maakt van de aangeboden diensten van KORBEE COMMUNICATIE.

b) Opdrachtgever is in deze de klant die gebruik maakt van de aangeboden diensten van KORBEE COMMUNICATIE. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR PARTICULIEREN: KORBEE COMMUNICATIE, vanzelfsprekend presenteren! 1. Algemeen a) KORBEE COMMUNICATIE (ook genoemd: opdrachtnemer), is opgericht door Yvette Korbee gevestigd in

Nadere informatie

Algemene informatie Aanmelding voor therapie Persoonsgegevens

Algemene informatie Aanmelding voor therapie Persoonsgegevens Algemene informatie Wij proberen zo helder mogelijk te zijn in alles wat we voor en met u doen. Daartoe hebben we de meest belangrijke items op een rijtje gezet en deze vervolgens nader voor u uiteengezet.

Nadere informatie

1. Inschrijving geschiedt na het invullen en ondertekenen van het door Vulkaan bewegings- & gezondheidscentrum verstrekte inschrijfformulier.

1. Inschrijving geschiedt na het invullen en ondertekenen van het door Vulkaan bewegings- & gezondheidscentrum verstrekte inschrijfformulier. Algemene Voorwaarden 1. Inschrijving geschiedt na het invullen en ondertekenen van het door Vulkaan bewegings- & gezondheidscentrum verstrekte inschrijfformulier. 2. Abonnement, termijn en betaling 2.1

Nadere informatie

Zo werken onze fysiotherapeuten

Zo werken onze fysiotherapeuten Zo werken onze fysiotherapeuten In de particuliere praktijk Mensen met aandacht Zo werken onze fysiotherapeuten Locaties De fysiotherapeuten van Meander zijn op de drie locaties in de wijk werkzaam namelijk:

Nadere informatie

Geachte cliënt, Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Geachte cliënt, Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) Geachte cliënt, Bedankt dat u bij FysioVandaag gaat werken aan uw herstel. Wij zullen ons uiterste best doen uw behandeling of revalidatie zo optimaal te laten verlopen. Hieronder vindt u ons praktijkreglement.

Nadere informatie

1. Algemene voorwaarden

1. Algemene voorwaarden 1. Algemene voorwaarden Deze voorwaarden maken onderdeel uit van de behandelovereenkomst tussen de cliënt en de fysiotherapeut, welke aansluitend op het onderzoek met de cliënt wordt gesloten. Afspraken

Nadere informatie

FYSIO. PATIËNTENINFORMATIE VOORWAARDEN april 2018

FYSIO. PATIËNTENINFORMATIE VOORWAARDEN april 2018 PATIËNTENINFORMATIE VOORWAARDEN april 2018 HKZ GECERTIFICEERD HCA+ GECERTIFICEERD KNGF+ CERTIFICAAT KHB Vergoeding fysiotherapie Met de meeste zorgverzekeraars hebben we contracten afgesloten. Om te weten

Nadere informatie

Afdeling Fysiotherapie

Afdeling Fysiotherapie 00 Afdeling Fysiotherapie Wat kunnen wij u bieden? Route 59 Inleiding Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten

Nadere informatie

Artikel 2 - Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden

Artikel 2 - Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities 1. Oefentherapeut: degene die de hulp op het gebied van de individuele gezondheidszorg biedt aan de cliënt op grond van een behandelovereenkomst. 2. Cliënt:

Nadere informatie

PRAKTIJKFOLDER.

PRAKTIJKFOLDER. PRAKTIJKFOLDER www.derooyfysio.nl info@derooyfysio.nl Overzicht van onze diensten Fysiotherapie Manuele therapie Sportfysiotherapie en revalidatie Bekkenfysiotherapie Psychosomatische fysiotherapie McKenzie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Scholierenbegeleiding CaracTerre

Algemene voorwaarden Scholierenbegeleiding CaracTerre Algemene voorwaarden Scholierenbegeleiding CaracTerre Artikel 1 Definities Scholierenbegeleiding CaracTerre: Eenmanszaak, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56060726. Hierna te noemen

Nadere informatie

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing voor leden die zijn ingeschreven vanaf

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing voor leden die zijn ingeschreven vanaf ALGEMENE VOORWAARDEN FITNESS & GEZONDHEIDSCENTRUM ELST De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing voor leden die zijn ingeschreven vanaf 1-8-2012 1. Algemeen 1.1. Zodra u de lidmaatschapsovereenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden tussenschoolse opvang. Stichting TSO Hakuna Matata

Algemene voorwaarden tussenschoolse opvang. Stichting TSO Hakuna Matata Algemene voorwaarden tussenschoolse opvang Stichting TSO Hakuna Matata Artikel 1 Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het ZENtrum

Algemene Voorwaarden Het ZENtrum Algemene Voorwaarden Het ZENtrum 1. Begrippen 1.1 Aanbetaling: 50% van de Cursus of Workshop prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de cursus of workshop geldt. 1.2 Algemene Voorwaarden: deze door

Nadere informatie

FysioFit. FysioFit Pluspunten:

FysioFit. FysioFit Pluspunten: FysioFit FysioFit is bewegen onder goede begeleiding in een veilige en verantwoorde omgeving. U krijgt een intake en wordt daarna begeleid door ervaren medewerkers (fysiotherapeuten, sporttherapeuten).

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Go2Yoga Soest Versie 2019

Algemene voorwaarden Go2Yoga Soest Versie 2019 Algemene voorwaarden Go2Yoga Soest Versie 2019 Artikel 1 Definities 1. Ondernemer/eigenaar: Dolly de Kroon; 2. Bedrijf: Go2Yoga, YogaHotspot; 3. Klant: de natuurlijke of rechtspersoon die een overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT CAMP NOORD

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT CAMP NOORD ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT CAMP NOORD BOOTCAMP NOORD hierna te noemen BN is gevestigd te GRONINGEN en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te GRONINGEN onder nummer 65083822.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Hiele Personal Training

Algemene Voorwaarden Hiele Personal Training Algemene Voorwaarden Hiele Personal Training Artikel 1 Definities 1.1 Hiele Personal Training: Jeroen Hiele, als zelfstandige ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 20170021 alsook medewerker(s)

Nadere informatie

Patiënteninformatie fysiotherapie

Patiënteninformatie fysiotherapie Praktijk voor fysiotherapie Brouwer-Swinkels cs complex de Driestroom de Angstel 34 3621 WC Breukelen Tel. : 0346-250573 info@ftbrouwer-swinkels.nl www.ftbrouwer-swinkels.nl Lid: KNGF, NVMT, NVFB, NVFL,

Nadere informatie

Opleiding Voorwaarden Dive Post

Opleiding Voorwaarden Dive Post Opleiding Voorwaarden Dive Post De tekst van de voorwaarden zullen u op eerste verzoek worden overhandigd en kunt u ook vinden op www.divepost.nl. ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze algemene voorwaarden hebben

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden MiDo Lifestyle & Performance. Artikel 1: Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden MiDo Lifestyle & Performance. Artikel 1: Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden MiDo Lifestyle & Performance Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden

Nadere informatie

Praktijk voor Fysiotherapie. Informatiemap. Privacyreglement Bejegening Huisregels Betalingsregeling

Praktijk voor Fysiotherapie. Informatiemap. Privacyreglement Bejegening Huisregels Betalingsregeling Praktijk voor Fysiotherapie Informatiemap Privacyreglement Bejegening Huisregels Betalingsregeling PRIVACYREGLEMENT Introductie van dit reglement De praktijk houdt, om u zo goed mogelijk ten dienste te

Nadere informatie

Huisregels Pedicure & Zo

Huisregels Pedicure & Zo Huisregels Pedicure & Zo Diensten Pedicure & Zo zal de behandelingen naar beste inzicht en vermogen en in overeenstemming met de eisen van goed vakmanschap uitvoeren. Afspraken Behandelingen vinden uitsluitend

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt. 1.2 Algemene Voorwaarden: deze door De Nieuwe Yogaschool gehanteerde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mei 18

Algemene voorwaarden mei 18 Algemene Voorwaarden Algemeen is opgericht door Daniëlle Lubbers, is gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69879540. Behandelovereenkomst: Diensten: Schriftelijk:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gustav Keycard Lid Lidmaatschapsovereenkomst Lidmaatschapsvoorwaarden één van Gustav Amsterdam - Zuidas B.V., een besloten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Algemeen. (18 december 2016)

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Algemeen. (18 december 2016) Algemene voorwaarden (18 december 2016) Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer : Praktijk An Opdrachtgever : De wederpartij van Opdrachtnemer Behandelovereenkomst: Een mondelinge

Nadere informatie

Polikliniek Fysiotherapie

Polikliniek Fysiotherapie Polikliniek Fysiotherapie Informatie voor patiënten F0971-3064 oktober 2011 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan 1 Postbus 411, 2260 AK Leidschendam

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Flow Yoga Leiderdorp

Algemene voorwaarden Flow Yoga Leiderdorp Algemene voorwaarden Flow Yoga Leiderdorp Artikel 1: Definities 1.1 Flow Yoga Leiderdorp: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Flow Yoga Leiderdorp op enigerlei wijze verbonden ondernemingen

Nadere informatie

Fysiotherapie De Dommel

Fysiotherapie De Dommel Fysiotherapie De Dommel FysioDeDommel_Brochure.indd 1 23-02-2010 15:02:08 FysioDeDommel_Brochure.indd 2 23-02-2010 15:02:08 FysioDeDommel_Brochure.indd 3 23-02-2010 15:02:09 4. FysioDeDommel_Brochure.indd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SPAAN PERSONAL TRAINING

ALGEMENE VOORWAARDEN SPAAN PERSONAL TRAINING ALGEMENE VOORWAARDEN SPAAN PERSONAL TRAINING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere dienst van Spaan Personal Training. Door het sluiten van een overeenkomst, inclusief verwijzing naar

Nadere informatie

Phoenix Athletics - CF ST - vanaf november 2018

Phoenix Athletics - CF ST - vanaf november 2018 Algemene Voorwaarden Phoenix Athletics - CF ST - vanaf november 2018 Deze voorwaarden gaan over Phoenix Athletics - CrossFit Sint-Truiden, nadien afgekort als Phoenix Athletics. Algemeen Op alle door Phoenix

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER KAAISTRAAT BL STEENBERGEN TEL

INFORMATIEFOLDER KAAISTRAAT BL STEENBERGEN TEL INFORMATIEFOLDER KAAISTRAAT 9 4651 BL STEENBERGEN TEL 0167-563197 FYSIO-CENTRUM-STEENBERGEN@HETNET.NL Informatiefolder Fysio Centrum Steenbergen Algemeen De praktijk voor fysiotherapie bestaat uit een

Nadere informatie

Rechten en plichten. Uw rechten

Rechten en plichten. Uw rechten Rechten en plichten Als er met uw gezondheid iets aan de hand is, heeft u de hulp van een arts of een andere deskundige nodig. Zodra de behandelaar u gaat onderzoeken of behandelen, is er sprake van een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden tussenschoolse opvang

Algemene voorwaarden tussenschoolse opvang Algemene voorwaarden tussenschoolse opvang Nso@Galvani Artikel 1 Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

ALGEMENE VOOWAARDEN. T: W: parkhetplateau.nl E: KVK: BTW NR: B01

ALGEMENE VOOWAARDEN. T: W: parkhetplateau.nl E: KVK: BTW NR: B01 ALGEMENE VOOWAARDEN Definities, toepasselijkheid en algemeen 1.1 Onder bezoeker wordt in deze voorwaarden verstaan: de (rechts)persoon aan wie het aanbod van Park het Plateau is gericht, met wie Park het

Nadere informatie

Deelnemersovereenkomst: De overeenkomst tussen ArenaGym en een Deelnemer.

Deelnemersovereenkomst: De overeenkomst tussen ArenaGym en een Deelnemer. Artikel 1 Definities Deelnemer: Een ieder die een overeenkomst sluit met ArenaGym ArenaGym: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ArenaGym B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

Schijndel Praktijk van Berkel. Wegwijs in de fysiotherapie

Schijndel Praktijk van Berkel. Wegwijs in de fysiotherapie Schijndel Praktijk van Berkel Wegwijs in de fysiotherapie Onze organisatie FysioMaatwerk FysioMaatwerk is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten van 9 praktijken uit Den Bosch, Gilze, Heeswijk Dinther,

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden Beat the Box

Artikel 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden Beat the Box Algemene voorwaarden Beat the box Beat the Box is gevestigd te Spaarndam en ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel te Alkmaar onder het nummer 64076903. Artikel 1. Toepasselijkheid

Nadere informatie

VOORWAARDEN & PRIVACY

VOORWAARDEN & PRIVACY 1. REIKWIJDTE, RECHTSGROND EN AANVULLENDE REGELGEVING Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle onderzoek-, trainings-, begeleidingsen behandelactiviteiten, evenals alle overige zakelijke contacten,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Yoga Centrum Hoofddorp

Algemene voorwaarden Yoga Centrum Hoofddorp Algemene voorwaarden Yoga Centrum Hoofddorp Yoga Centrum Hoofddorp VOF KvK: 55247709 Vestigingsadres: Kruisweg 1016, 2131 CT Hoofddorp Versie 2: Juni 2013 Artikel 1 - Toepasselijkheid 1. Deze algemene

Nadere informatie

Het abonnementsgeld dient u maandelijks, uiterlijk op de 1e dag van de kalendermaand, bij vooruitbetaling te voldoen.

Het abonnementsgeld dient u maandelijks, uiterlijk op de 1e dag van de kalendermaand, bij vooruitbetaling te voldoen. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1a: Bij het aangaan van deze overeenkomst bent u bekend met het feit dat uw ledenpas afhankelijk van het gekozen abonnement precies 3, 12 of 24 maanden geldig is vanaf de ingangsdatum,

Nadere informatie

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities 1. -, de gebruikers van deze algemene voorwaarden -deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee als docenten of organisatie en overeenkomst voor het geven van een

Nadere informatie

Privé omstandigheden Gehuwd Samenwonend Alleenstaand

Privé omstandigheden Gehuwd Samenwonend Alleenstaand Intake formulier zwangerfit na zwangerschap (training per maand) Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld en zal niet zonder toestemming van de cursist worden vrijgegeven aan derde. Naam Voornaam

Nadere informatie

Inschrijving Het inschrijven bij Kinderopvang Woudrichem is mogelijk per de 1e of de 16e van de maand.

Inschrijving Het inschrijven bij Kinderopvang Woudrichem is mogelijk per de 1e of de 16e van de maand. Protocol Huisregels en betalingsvoorwaarden Naam kind:. Omdat er in de organisatie altijd meerde cliënten tegelijk aanwezig zijn, is er door Kinderopvang Woudrichem in het protocol huisregels het volgende

Nadere informatie

Bijlage bij algemene voorwaarden MOgroep

Bijlage bij algemene voorwaarden MOgroep Bijlage bij algemene voorwaarden MOgroep Kinderopvang Walcheren Postbus 7035, 4330 GA Middelburg 0118-641683 info@skow.nl www.kinderopvangwalcheren.nl Algemeen Bijgevoegde algemene voorwaarden gelden voor

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Fysiotherapie Boekhout B.V. de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Fysiotherapie Boekhout B.V. de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy Boekhout Fysiotherapie BV verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze diensten. Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SUCCESVOL IN BALANS

ALGEMENE VOORWAARDEN SUCCESVOL IN BALANS ALGEMENE VOORWAARDEN SUCCESVOL IN BALANS 1. Definities 1.1 Cursus, training of opleiding: Een bijeenkomst met het doel het overbrengen van kennis en/of vaardigheden. 1.2 Opdrachtgever: De natuurlijke of

Nadere informatie

Algemene voorwaarden L.O.L kinderopvang

Algemene voorwaarden L.O.L kinderopvang Algemene voorwaarden L.O.L kinderopvang Artikel 1. Begrippen 1.1 Kinderopvang De ruimtelijke voorziening van kinderopvang. 1.2 Opdrachtgever De ouder(s) of verzorger(s) die ten behoeve van zijn/haar/hun

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CLAIRE CARE

ALGEMENE VOORWAARDEN CLAIRE CARE ALGEMENE VOORWAARDEN CLAIRE CARE Artikel 1 Definities 1. Claire Care, gevestigd te Weert, KvK-nummer 73443735, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als zorgverlener. 2. De wederpartij wordt in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen L+

Algemene voorwaarden trainingen L+ Algemene voorwaarden trainingen L+ Artikel 1: Definities L+ Opdrachtgever Opdrachtnemer De leerling Training Rots & Water Beelddenken Overeenkomst Verzorgt de training Beelddenken en de Rots&Water training,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf Villa Vrolijk. Artikel 1- Algemeen

Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf Villa Vrolijk. Artikel 1- Algemeen Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf Villa Vrolijk Artikel 1- Algemeen 1. Plaatsing : Kinderdagverblijf Villa Vrolijk biedt tegen betaling ouder(s) en of verzorger(s) kinderopvang en verzorging van hun

Nadere informatie

Stichting. Dierenasiel De Kuipershoek

Stichting. Dierenasiel De Kuipershoek Stichting Dierenasiel De Kuipershoek ALGEMENE VOORWAARDEN HONDENPENSION DE KUIPERSHOEK Dierenasiel De Kuipershoek Kuipersdijk 11 7381 AX Klarenbeek T + 31 55 506 86 00 F + 31 55 506 86 01 Rabobank Apeldoorn

Nadere informatie

Artikel 3. Abonnementsvoorwaarden Abonnementen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Artikel 3. Abonnementsvoorwaarden Abonnementen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Artikel 1. Begripsbepalingen 1. Exploitant: Exploitatiemaatschappij Goese Golf Besloten Vennootschap of een van haar vertegenwoordigers. 2. Klant: privépersoon die, of bedrijf dat, een overeenkomst, ongeacht

Nadere informatie

Patiënten informatiefolder Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg.

Patiënten informatiefolder Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg. Patiënten informatiefolder Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg. Het team van Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg heet u hartelijk welkom. Om u bekend te maken met een aantal zaken binnen ons centrum

Nadere informatie

2. Gehele of gedeeltelijke afwijking van deze algemene voorwaarden is slechts mogelijk indien en voorzover schriftelijk is overeengekomen.

2. Gehele of gedeeltelijke afwijking van deze algemene voorwaarden is slechts mogelijk indien en voorzover schriftelijk is overeengekomen. Algemene voorwaarden De Binding ARTIKEL 1. ALGEMENE BEPALINGEN 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten van De Binding stress & burn-out coaching

Nadere informatie

Welkom in onze praktijk!

Welkom in onze praktijk! Welkom in onze praktijk! Waarom Paramedisch Centrum Bilthoven? Binnen het Paramedisch Centrum Bilthoven werken vijf enthousiaste fysiotherapeuten met de hoofdspecialisaties sportfysiotherapie, orthopedisch

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden KC Training.

Algemene Voorwaarden KC Training. Algemene Voorwaarden KC Training. Algemene voorwaarden KC Training is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland onder nummer 54839459. KC Training is gespecialiseerd in Personal

Nadere informatie

Wat levert trainen bij TFA jou op?

Wat levert trainen bij TFA jou op? Wat levert trainen bij TFA jou op? - Betere basisvaardigheden - Betere bewegingsvaardigheden (o.a. explosiviteit, kracht) - Sneller keuzes kunnen maken (snelheid van handelen) - Betere cognitieve vaardigheden

Nadere informatie

(artikel 1.2) Vestiging Sport Boutique Holten: de fysieke locatie van Sport Boutique Holten.

(artikel 1.2) Vestiging Sport Boutique Holten: de fysieke locatie van Sport Boutique Holten. Definities (artikel 1.0) In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: (artikel 1.1) Sport Boutique activiteiten die onder de naam Sport Boutique Holten worden aangeboden. (artikel 1.2) Vestiging

Nadere informatie

Algemene voorwaarden BabyMama Massage 10-10-2011 Praktijk BabyMama Massage Arnhem

Algemene voorwaarden BabyMama Massage 10-10-2011 Praktijk BabyMama Massage Arnhem Algemene voorwaarden BabyMama Massage 10-10-2011 Praktijk BabyMama Massage Arnhem 1. Algemeen Algemene Voorwaarden BabyMama Massage 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder; BabyMama Massage

Nadere informatie

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden.

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden. Algemene Cursusvoorwaarden MarketingShake Artikel 1: Definities 1.1 MarketingShake, de gebruikers van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee MarketingShake als docenten of

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Vandenbrinktrainingen te Apeldoorn versie 1.0

Algemene voorwaarden van Vandenbrinktrainingen te Apeldoorn versie 1.0 Algemene voorwaarden van Vandenbrinktrainingen te Apeldoorn 01-01-2019 versie 1.0 1. OVEREENKOMST De overeenkomst tussen Vandenbrinktrainingen en de klant is gebaseerd op deze algemene voorwaarden waarin

Nadere informatie

Privé omstandigheden Gehuwd Samenwonend Alleenstaand

Privé omstandigheden Gehuwd Samenwonend Alleenstaand ! Puf-Fit! Intake formulier zwangerfit tijdens zwangerschap theorie complete cursus training per maand Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld en zal niet zonder toestemming van de cursist worden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1.0 Toepasbaarheid 2.0 Aanbieding en overeenkomst 3.0 Annulering door opdrachtgever

Algemene voorwaarden 1.0 Toepasbaarheid 2.0 Aanbieding en overeenkomst 3.0 Annulering door opdrachtgever Algemene voorwaarden 1.0 Toepasbaarheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met De Ontwikkelgroep, betreffende deelname of opdracht tot het houden van cursussen, trainingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden en huisregels Shetlanderij van Liemeer Deze voorwaarden staan vermeld op onze website: www.pretmeteenshet.nl

Algemene Voorwaarden en huisregels Shetlanderij van Liemeer Deze voorwaarden staan vermeld op onze website: www.pretmeteenshet.nl Algemene Voorwaarden en huisregels Shetlanderij van Liemeer Deze voorwaarden staan vermeld op onze website: www.pretmeteenshet.nl Partijen a. Shetlanderij van Liemeer: de gebruiker van deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Praktijkfolder. Praktijk voor Fysiotherapie Achterveld

Praktijkfolder. Praktijk voor Fysiotherapie Achterveld Praktijkfolder Praktijk voor Fysiotherapie Achterveld Welkom! Welkom bij de Praktijk voor fysiotherapie Achterveld. Onze Praktijk bestaat sinds 1987 en is gevestigd in gezondheidscentrum De Heelkom. Er

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FUZZ-ET BEAUTY, BODY & MIND

ALGEMENE VOORWAARDEN FUZZ-ET BEAUTY, BODY & MIND ALGEMENE VOORWAARDEN FUZZ-ET BEAUTY, BODY & MIND Artikel 1: Definities 1. Fuzz-et Beauty, Body & Mind, de gebruiker van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee Fuzz-et Beauty,

Nadere informatie

3.1 Opdrachtnemer heeft jegens de uitvoering van de overeenkomst een inspanningsverplichting.

3.1 Opdrachtnemer heeft jegens de uitvoering van de overeenkomst een inspanningsverplichting. Algemene voorwaarden Yvonne Soons Lifecoaching Definities In deze voorwaarden worden de volgende definities gebruikt: Opdrachtnemer: Yvonne Soons Lifecoaching, de eenmanszaak van Yvonne Soons richt zich

Nadere informatie

1. Omgang. 2. Aansprakelijkheid. 3. Privacy

1. Omgang. 2. Aansprakelijkheid. 3. Privacy Praktijkreglement Fysio De Trije Als Fysio De Trije willen we graag zorgvuldig met u als cliënt en de bij de zorg betrokken partijen omgaan. Wij zijn van mening dat dit onze dienstverlening ten goede komt.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid. Artikel 2 Bedrijfsomschrijving. Artikel 3 Definities. Artikel 4 Uitvoering van de overeenkomst

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid. Artikel 2 Bedrijfsomschrijving. Artikel 3 Definities. Artikel 4 Uitvoering van de overeenkomst Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee verband houdende

Nadere informatie

3. Het Membership is strikt persoonlijk en kan alleen na toestemming van Changing Life Hub worden overgedragen.

3. Het Membership is strikt persoonlijk en kan alleen na toestemming van Changing Life Hub worden overgedragen. ALGEMENE VOORWAARDEN CHANGING LIFE HUB Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden aangegaan tussen Changing Life Hub en een Member. Artikel

Nadere informatie

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing voor leden die zijn ingeschreven vanaf 1-12-2011

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing voor leden die zijn ingeschreven vanaf 1-12-2011 ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing voor leden die zijn ingeschreven vanaf 1-12-2011 1. Algemeen 1.1. Zodra u de lidmaatschapsovereenkomst tekent, wordt u (hierna het Lid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ihelpu

Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ihelpu een overeenkomst tot het leveren van diensten sluit. ihelpu, wilhelminastraat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Algemeen

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Algemeen Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake levering van goederen en diensten van Yoga Libra Arnhem en van Libra Lichaam in Balans,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Versie April 2019 V

Algemene Voorwaarden. Versie April 2019 V Algemene Voorwaarden Versie April 2019 V19040202 Artikel 1 TOEPASSELIJKHEID Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming en uitvoering van alle Overeenkomsten betreffende Fitness,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC Gevestigd: Postbus 23 2450 AA Leimuiden KVK nummer: 28099669 Algemeen Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en aanbiedingen van D-tac

Nadere informatie