Informatie voor Patiënten / Cliënten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatie voor Patiënten / Cliënten"

Transcriptie

1 Informatie voor Patiënten / Cliënten Vergoeding door zorgverzekeraar Fysiotherapie Corpus Activum heeft contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars. Mocht u twijfelen of uw verzekeraar hier bij zit, verifieert u dit dan van tevoren. Behandelingen met een niet-chronische indicatie worden voor personen van 18 jaar en ouder slechts vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Voor kinderen tot 18 jaar worden de eerste negen, en wanneer noodzakelijk tevens de volgende negen, behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. Behandelingen die wel een chronische indicatie hebben, worden voor personen van 18 jaar en ouder pas vanaf de 21e behandeling vergoed vanuit de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen dient men derhalve zelf te betalen. Maar uiteraard kan men hier voor ook een aanvullende verzekering afsluiten. Kinderen tot 18 jaar krijgen alle behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel behandelingen fysiotherapie worden vergoed is afhankelijk van uw verzekeraar en het aanvullende pakket. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de patiënt om hiervoor de polis te raadplegen. Fysiotherapie Corpus Activum kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor het niet vergoeden van uw behandelingen door uw verzekeraar. * Chronische Indicatie: Aandoening die op de Lijst Borst genoemd staat als chronisch. Afspraken Gemaakte afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Niet nagekomen afspraken en afspraken die niet tijdig zijn afgezegd zullen wij genoodzaakt zijn om in rekening te brengen. Afspraken op maandag dienen vóór 08:00 uur te worden afgezegd. Het afzeggen van afspraken kan aan de balie, telefonisch, per fax en per info@corpusactivum.nl Wijzigingen Wij verzoeken u vriendelijk uw wijzigingen zoals adres, huisarts, verzekeringsmaatschappij, (aanvullende)verzekeringspolis en dergelijke zo spoedig mogelijk schriftelijk of per aan ons door te geven. Huisregels - Het volgen van trainingen in de trainingsruimte is alleen toegestaan wanneer cliënt over schoon (sport)schoeisel beschikt. - Wij verzoeken u dringend om een handdoek te gebruiken bij het gebruik van de apparatuur en om de apparatuur en hulpmiddelen na gebruik schoon achter te laten. - U wordt verzocht om kleding, tassen en andere persoonlijke eigendommen in de kleedkamer achter te laten of deze te plaatsen in de daartoe bestemde lockers. - In geval van verlies van een lockersleutel behoudt Corpus Activum zich het recht voor een nominaal bedrag in rekening te brengen. - Eventuele door ons gevonden voorwerpen worden gedurende 1 maand door ons bewaard. U kunt hier naar vragen bij de receptie. - Wij verzoeken u vriendelijk om wijzigingen in N.A.W.-gegevens e.d. tijdig aan ons door te geven, alsmede eventuele relevante wijzigingen in uw gezondheidssituatie. Bijlage a; Informatiefolder Info Patiënten / Cliënten nov. 2011

2 Aansprakelijkheid Corpus Activum kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor diefstal en/of beschadiging aan persoonlijke eigendommen, die binnen of buiten het centrum plaatsvinden. Indien kinderen niet worden behandeld door een fysiotherapeut is het voor hen niet toegestaan om zonder begeleiding de oefenruimte te betreden. Dit in verband met hun eigen veiligheid en met die van de andere patiënten/cliënten. Vragen / opmerkingen / info / klachten Voor vragen, opmerkingen en informatie kunt u terecht bij de receptie of uw behandelend therapeut. Alle fysiotherapeuten van Corpus Activum zijn aangesloten bij de klachtenregeling van het KNGF. Bij de uitgang kunt u desgewenst ook anoniem een opmerking of klacht in de speciaal daarvoor bedoelde witte (ideeën)bus deponeren. Openingstijden en bereikbaarheid In principe kunnen afspraken fysiotherapie plaatsvinden op maandag, dinsdag en vrijdag tussen 07:00 uur en 17:00 uur en op woensdag en donderdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur. In overleg kunnen fysiotherapeutische behandelingen ook plaatsvinden op maandag tot en met donderdag tussen 17:00 en 21:00. Onze praktijk kent standaard wel ruimere openingstijden voor trainingen en sportactiviteiten. Voor vragen over facturen en declaraties verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact op te nemen met onze debiteurenadministratie op maandag, dinsdag en donderdag tussen 09:00 uur en 11:30 uur. Dit kan uiteraard ook per info@corpusactivum.nl Bijlage a; Informatiefolder Info Patiënten/ cliënten (nov. 2011)

3 Algemene Informatie Corpus Activum Onze praktijk is in 2005 opgericht door vier ervaren fysiotherapeuten, die sinds 1996 als maatschap samenwerken. Corpus Activum betekent: Het Actieve Lichaam. Dit geeft duidelijk de visie van onze praktijk weer. Wij onderschrijven het gegeven dat actieve revalidatie c.q. actieve training zal leiden tot verbetering van de belastbaarheid van het lichaam. Inmiddels is het team uitgebreid met 5 collega fysiotherapeuten, een manager praktijkzaken, een receptioniste, een projectcoördinator, twee fysieke belastbaarheid trainers en drie trainers voor groepslessen. Sinds 2008 werkt Corpus Activum nauw samen met sportmassagepraktijk Topaas. In 2007 is het startsein gegeven voor de Stichting Topsport Zoetermeer. Gezien de ruime ervaring in het revalideren en begeleiden van (top)sporters, is Corpus Activum van het begin af aan hierbij actief betrokken. Fysiotherapie De fysiotherapeuten van Corpus Activum hebben ruime ervaring op het gebied van (sport-)fysiotherapie en -revalidatie en houden hun kennis door middel van opleidingen en nascholing up to date. Naast de reguliere fysiotherapie heeft Corpus Activum de volgende specialisaties: Master Sportfysiotherapie en Sportrevalidatie, Longrevalidatie, revalidatie bij COPD, Diabetes, Hart- en Vaataandoeningen, revalidatie bij Oncologie, Postoperatieve revalidatie, Master Kinderfysiotherapie. Door continuering en controle van kwaliteit hebben wij een goede samenwerking opgebouwd met medisch specialisten en huisartsen. In gezamenlijk overleg wordt zodoende voor iedere patiënt en cliënt een optimaal behandelbeleid opgesteld. Training van Fysieke Belastbaarheid Corpus Activum biedt cliënten de mogelijkheid om door middel van gerichte training de conditie, kracht en coördinatie te verbeteren en op peil te houden. Dit zal leiden tot een verbetering van de algehele fysieke belastbaarheid, wat met betrekking tot blessures, aandoeningen en ziektes zowel preventie biedt als leidt tot sneller en beter herstel. Deze training kan ook worden gevolgd o.a. bij overgewicht, diabetes, hart- en vaatklachten, vermoeidheidsklachten, rsi/cans, rugklachten en ter ondersteuning van werk-, sport- en dagelijkse activiteiten. Voor bedrijven biedt Corpus Activum hiertoe speciale trajecten. En ook kan Fysieke Belastbaarheidtraining benut worden als vervolg op de fysiotherapeutische behandeling, wanneer de verzekeraar deze niet meer vergoedt. De training vindt plaats onder begeleiding van fysiotherapeuten en wordt voorafgegaan door een uitgebreide intake door de fysiotherapeut, teneinde verantwoorde training mogelijk te maken. Gedurende de afgelopen 12 jaar hebben wij met deze revalidatietraining vele patiënten en cliënten effectief kunnen begeleiden bij hun herstelproces. Bijlage b; Informatiefolder Info Algemeen (nov. 2011)

4 Groepslessen Ook door middel van de groepslessen wordt de visie van Corpus Activum uitgedragen. Met Balans in Beweging, Yoga en Snowfit bieden wij aan mensen van ieder fitheidniveau de mogelijkheid om conditie, kracht, coördinatie en souplesse te verbeteren. De cursus Snowfit kan in het winterseizoen gevolgd worden als voorbereiding op de wintersport. Ook groepslessen worden voorafgegaan door een intake door de fysiotherapeut. Cursussen Corpus Activum is van mening dat het overbrengen van kennis belangrijk is ter voorkoming van blessures. Daarom geven de fysiotherapeuten van Corpus Activum o.a. cursussen en lezingen aan sportverenigingen, trainers en patiëntenverenigingen. Wilt u meer informatie, bezoekt u dan onze website: Bijlage b; Informatiefolder Info Algemeen nov. 2011)

5 Tarieven 2013 Fysiotherapie (indien niet vergoed door uw verzekeraar) Reguliere behandeling fysiotherapie 32,00 Reguliere behandeling kinderfysiotherapie 42,50 Screening 15,50 Intake en onderzoek na screening 32,00 Intake en onderzoek met verwijzing 46,00 Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek inclusief verslaglegging Toeslag voor bezoek aan huis Niet nagekomen afspraak fysiotherapie Niet nagekomen afspraak kinderfysiotherapie Niet nagekomen intake Reguliere behandeling fysiotherapie Reguliere behandeling kinderfysiotherapie 56,50 14,50 26,00 36,00 40,00 32,00 42,50 Screening 15,50 Intake en onderzoek na screening 32,00 Specifieke trajecten / beweegprogramma's Revalidatietraject bij Diabetes, overgewicht, hart-, vaataandoeningen, COPD, e.a. Op aanvraag. (mede afhankelijk van uw verzekering) Openingstijden Maandag u. Dinsdag u. Woensdag u. Donderdag u. Vrijdag u. Zaterdag u.

6 Bijlage f; Informatiefolder - Tarievenlijst en openingstijden (nov. 2011) Betalingsvoorwaarden Deze voorwaarden hebben betrekking op de door Corpus Activum geleverde Fysiotherapie, alsmede op de aangeboden diensten ( abonnementen ) Revalidatietraining, Balans in Beweging, Snowfit, Yoga en andere trainingen. Deze betalingsvoorwaarden zijn onlosmakelijk verbonden met de behandelingsovereenkomst tussen u als patiënt/cliënt en (de fysiotherapeut van) Corpus Activum. Betaling van facturen dient te geschieden binnen 14 dagen na de factuurdatum. Na het verstrijken van deze termijn treedt verzuim in en is Corpus Activum gerechtigd om zonder nadere ingebrekestelling incassomaatregelen te nemen. Naast de declaratie zullen dan ook incassokosten en wettelijke rente worden berekend. Afspraken dienen 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Voor annulering van afspraken op maandag geldt dat dit vóór u. gedaan dient te worden. Het annuleren van afspraken kan aan de balie, telefonisch, per fax en per info@corpusactivum.nl Afspraken die niet of te laat geannuleerd worden, zullen in rekening worden gebracht. Het door de cliënt niet kunnen nakomen van een afspraak geeft geen recht op geldelijke restitutie. Zowel de Fysiotherapeutische diensten als de abonnementen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Facturering van de abonnementen zal aan het begin van de nieuwe abonnementsperiode plaatsvinden.

7 Bijlage d; Informatiefolder - Betalingsvoorwaarden (nov. 2011) Privacy Statement Corpus Activum is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van zijn klanten en bezoekers van de praktijk van essentieel belang is. Tot onze activiteiten behoort dan ook een zorgvuldige verwerking en beveiliging van persoonsgegevens. Hierbij houdt Corpus Activum zich aan de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wanneer men gegevens verstrekt aan overheid en instanties, worden deze meestal verwerkt met computers. Daarmee kunnen grote hoeveelheden gegevens op een kleine ruimte worden bewaard en snel en efficiënt bewerkt worden, teneinde burger en klant optimaal van dienst te zijn. Tegelijkertijd is het voor het individu steeds moeilijker om te achterhalen welke gegevens door welke instanties, bedrijven en organisaties zijn vastgelegd, waarvoor ze precies gebruikt worden en aan wie ze allemaal worden doorgegeven. De persoonsgegevens die Corpus Activum gebruikt zijn uitsluitend de gegevens die u zelf, of die de fysiotherapeut samen met u, noteert op het intakeformulier. Slechts een beperkt aantal mensen heeft toegang tot uw gegevens. Uw fysiotherapeut en de collega-fysiotherapeuten, in verband met waarneming. Eventueel ook stagiaires, maar uitsluitend met uw toestemming. Onze ondersteuners hebben slechts toegang tot die gegevens die nodig zijn voor de registratie van de patiënt/cliënt en voor correspondentie, zij hebben geen toegang tot het medische deel van uw dossier. Alle genoemde mensen hebben een geheimhoudingsplicht. Vanzelfsprekend heeft u het recht om uw dossier in te zien. Indien u vindt dat de gegevens onjuist zijn vastgelegd, kunt u uw fysiotherapeut verzoeken deze aan te passen. Tegen kostprijs kunt u afschriften ontvangen van uw dossiergegevens. Gegevens van patiënten/cliënten worden niet aan derden verstrekt, dus ook niet aan naaste familie en ook niet na overlijden. Dit is alleen mogelijk wanneer hiervoor uitdrukkelijke toestemming is gegeven. De persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt waar ze nodig zijn voor het verlenen van goede zorg en voor een goede bedrijfsvoering. Zelfs voor overleg met uw (huis)arts en voor het verplichte doorsturen van uw gegevens ten behoeve van (kwaliteits)onderzoek vragen wij uw specifieke toestemming. Wanneer u vragen heeft over de wijze waarop Corpus Activum omgaat met persoonsgegevens, dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Dit kan uiteraard ook per info@corpusactivum.nl. De tekst van dit privacy statement kan door ons worden aangepast wanneer dit noodzakelijk is, bijvoorbeeld in verband met wetswijzigingen en rechtspraak. Bijlage c; Informatiefolder - Privacystatement (nov. 2011)

Voorwaarden bij Abonnementen

Voorwaarden bij Abonnementen Voorwaarden bij Abonnementen 1. Algemene voorwaarden Deze voorwaarden hebben betrekking op de door Corpus Activum aangeboden trainingen FYSIEKE BELASTBAARHEIDTRAINING, REVALIDATIETRAINING, BALANS IN BEWEGING,

Nadere informatie

Welkom bij Corpus Activum. Wij danken u voor het vertrouwen in ons!

Welkom bij Corpus Activum. Wij danken u voor het vertrouwen in ons! Welkom bij Corpus Activum Wij danken u voor het vertrouwen in ons! Wij zijn een enthousiast, ervaren en bevlogen team van fysiotherapeuten, waarvan een groot deel al meer dan 10 jaar met elkaar samenwerkt.

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER Oktober 2017

INFORMATIEFOLDER Oktober 2017 INFORMATIEFOLDER Oktober 2017 LABAN DEURLOOSTRAAT 19C 4694BP SCHERPENISSE TEL 0166-763 887 FYSIO-CENTRUM-STEENBERGEN@HETNET.NL Informatiefolder Fysio Centrum Scherpenisse Algemeen De praktijk voor fysiotherapie

Nadere informatie

fysiotherapie Manuele therapie Sportfysiotherapie Sportspecifieke krachttraining Begeleiding bij zwangerschap Revalidatie Beweegprogramma s

fysiotherapie Manuele therapie Sportfysiotherapie Sportspecifieke krachttraining Begeleiding bij zwangerschap Revalidatie Beweegprogramma s praktijkinformatie fysiotherapie Manuele therapie Sportfysiotherapie Sportspecifieke krachttraining Begeleiding bij zwangerschap Revalidatie Beweegprogramma s www.fysioderooy.nl Algemeen Fysiotherapiepraktijk

Nadere informatie

praktijkfolder Fysiotherapeut Arbeidsfysiotherapeut Echografie Sportfysiotherapeut Arbeidsfysiotherapeut Neurorevalidatie therapeut

praktijkfolder Fysiotherapeut Arbeidsfysiotherapeut Echografie Sportfysiotherapeut Arbeidsfysiotherapeut Neurorevalidatie therapeut Liliane Mandema: Hans Koning: Brigitte Mooij: David Turenhout: Friso Postma: Merijn Schepers: Echografie Sportfysiotherapeut Neurorevalidatie therapeut Sportfysiotherapeut Echografie ParkinsonNet Bedrijfsfysiotherapeut

Nadere informatie

HUISREGELS PRIVACY PRIVACYREGLEMENT FYSIOTHERAPIE DE MEENTE

HUISREGELS PRIVACY PRIVACYREGLEMENT FYSIOTHERAPIE DE MEENTE HUISREGELS Omdat in onze praktijk altijd meer cliënten tegelijk aanwezig zijn, gelden huisregels om ongelukken, incidenten en onduidelijkheden te voorkomen. Dit zorgt mede voor een veilige en prettige

Nadere informatie

Kalkdijk. fysio en manuele therapie. algemene informatie

Kalkdijk. fysio en manuele therapie. algemene informatie Kalkdijk fysio en manuele therapie algemene informatie Welkom bij Kalkdijk Fysio en Manuele Therapie U kunt bij ons terecht voor fysiotherapeutische en manueel therapeutische behandelingen en andere gespecialiseerde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Praktijk Doortast

Algemene voorwaarden Praktijk Doortast Algemene voorwaarden Praktijk Doortast Algemeen De praktijk voor fysiotherapie bestaat uit een team van 4 therapeuten met diverse specialisaties. Voor de administratieve ondersteuning is de administratief

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Koningskidz

Algemene voorwaarden Koningskidz Algemene voorwaarden Koningskidz Voor een correct verloop van zowel uw eigen behandeling alsmede de behandeling van andere patiënten vragen wij u het onderstaande in acht te nemen. Aanmelding Bij Koningskidz

Nadere informatie

Praktijkfolder. Praktijk voor Fysiotherapie Achterveld

Praktijkfolder. Praktijk voor Fysiotherapie Achterveld Praktijkfolder Praktijk voor Fysiotherapie Achterveld Welkom! Welkom bij de Praktijk voor fysiotherapie Achterveld. Onze Praktijk bestaat sinds 1987 en is gevestigd in gezondheidscentrum De Heelkom. Er

Nadere informatie

Voorwaarden en huisregels Fysiotherapie De Meente

Voorwaarden en huisregels Fysiotherapie De Meente Voorwaarden en huisregels Fysiotherapie De Meente Als praktijk hanteren we een aantal voorwaarden en huisregels. Deze huisregels zorgen voor een veilige en prettige (werk)omgeving voor zowel de cliënten,

Nadere informatie

Praktijk informatiefolder Fysio De Lus (november 2013)

Praktijk informatiefolder Fysio De Lus (november 2013) Praktijk informatiefolder Fysio De Lus (november 2013) Algemeen De praktijk voor fysiotherapie bestaat uit een team van 13 fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Momenteel zijn in de praktijk werkzaam:

Nadere informatie

Bijlage 1.4.1; Praktijk informatiefolder Ronald Korsten (juli 2016)

Bijlage 1.4.1; Praktijk informatiefolder Ronald Korsten (juli 2016) Bijlage 1.4.1; Praktijk informatiefolder Ronald Korsten (juli 2016) Algemeen De praktijk voor fysiotherapie bestaat uit een team van 8 fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Momenteel zijn in de

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER KAAISTRAAT BL STEENBERGEN TEL

INFORMATIEFOLDER KAAISTRAAT BL STEENBERGEN TEL INFORMATIEFOLDER KAAISTRAAT 9 4651 BL STEENBERGEN TEL 0167-563197 FYSIO-CENTRUM-STEENBERGEN@HETNET.NL Informatiefolder Fysio Centrum Steenbergen Algemeen De praktijk voor fysiotherapie bestaat uit een

Nadere informatie

Polikliniek Fysiotherapie

Polikliniek Fysiotherapie Polikliniek Fysiotherapie Informatie voor patiënten F0971-3064 oktober 2011 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan 1 Postbus 411, 2260 AK Leidschendam

Nadere informatie

Tarieven 2013. Dordrecht. www.vitaliz.info

Tarieven 2013. Dordrecht. www.vitaliz.info Dordrecht www.vitaliz.info Binnen Vitaliz werken uitsluitend fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in de behandeling en begeleiding van de ouder wordende mens. In deze brochure leest u over de algemene

Nadere informatie

PRAKTIJKFOLDER.

PRAKTIJKFOLDER. PRAKTIJKFOLDER www.derooyfysio.nl info@derooyfysio.nl Overzicht van onze diensten Fysiotherapie Manuele therapie Sportfysiotherapie en revalidatie Bekkenfysiotherapie Psychosomatische fysiotherapie McKenzie

Nadere informatie

Praktijkfolder. Praktijk voor Fysiotherapie Achterveld

Praktijkfolder. Praktijk voor Fysiotherapie Achterveld Praktijkfolder Praktijk voor Fysiotherapie Achterveld Welkom! Welkom bij de Praktijk voor fysiotherapie Achterveld. Onze Praktijk bestaat sinds 1987 en is gevestigd in gezondheidscentrum De Heelkom. Er

Nadere informatie

FYSIO. PATIËNTENINFORMATIE VOORWAARDEN april 2018

FYSIO. PATIËNTENINFORMATIE VOORWAARDEN april 2018 PATIËNTENINFORMATIE VOORWAARDEN april 2018 HKZ GECERTIFICEERD HCA+ GECERTIFICEERD KNGF+ CERTIFICAAT KHB Vergoeding fysiotherapie Met de meeste zorgverzekeraars hebben we contracten afgesloten. Om te weten

Nadere informatie

Zo werken onze fysiotherapeuten

Zo werken onze fysiotherapeuten Zo werken onze fysiotherapeuten In de particuliere praktijk Mensen met aandacht Zo werken onze fysiotherapeuten Locaties De fysiotherapeuten van Meander zijn op de drie locaties in de wijk werkzaam namelijk:

Nadere informatie

Informatie voor patiënten

Informatie voor patiënten Informatie voor patiënten www.move2quality.nl info@move2quality.nl De Molen Offices Papiermolen 30 kamer 1.15 3994 DK Houten 06 21 23 87 15 Inhoudsopgave 2 Huisreglement Move2Quality 3 Particuliere prijslijst

Nadere informatie

Artikel 2 - Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden

Artikel 2 - Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities 1. Oefentherapeut: degene die de hulp op het gebied van de individuele gezondheidszorg biedt aan de cliënt op grond van een behandelovereenkomst. 2. Cliënt:

Nadere informatie

Patiënteninformatie fysiotherapie

Patiënteninformatie fysiotherapie Praktijk voor fysiotherapie Brouwer-Swinkels cs complex de Driestroom de Angstel 34 3621 WC Breukelen Tel. : 0346-250573 info@ftbrouwer-swinkels.nl www.ftbrouwer-swinkels.nl Lid: KNGF, NVMT, NVFB, NVFL,

Nadere informatie

Patiënten informatiefolder Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg.

Patiënten informatiefolder Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg. Patiënten informatiefolder Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg. Het team van Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg heet u hartelijk welkom. Om u bekend te maken met een aantal zaken binnen ons centrum

Nadere informatie

Algemene informatie Aanmelding voor therapie Persoonsgegevens

Algemene informatie Aanmelding voor therapie Persoonsgegevens Algemene informatie Wij proberen zo helder mogelijk te zijn in alles wat we voor en met u doen. Daartoe hebben we de meest belangrijke items op een rijtje gezet en deze vervolgens nader voor u uiteengezet.

Nadere informatie

Geachte cliënt, Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Geachte cliënt, Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) Geachte cliënt, Bedankt dat u bij FysioVandaag gaat werken aan uw herstel. Wij zullen ons uiterste best doen uw behandeling of revalidatie zo optimaal te laten verlopen. Hieronder vindt u ons praktijkreglement.

Nadere informatie

Welkom in onze praktijk!

Welkom in onze praktijk! Welkom in onze praktijk! Waarom Paramedisch Centrum Bilthoven? Binnen het Paramedisch Centrum Bilthoven werken vijf enthousiaste fysiotherapeuten met de hoofdspecialisaties sportfysiotherapie, orthopedisch

Nadere informatie

Patiënteninformatie afdeling Fysiotherapie

Patiënteninformatie afdeling Fysiotherapie Patiënteninformatie afdeling Fysiotherapie Fysiotherapie Beter voor elkaar 2 Vergoeding Fysiotherapie De inhoud van de basisverzekering is wettelijk vastgelegd. Fysiotherapie wordt in de onderstaande gevallen

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER KAAISTRAAT BL STEENBERGEN TEL

INFORMATIEFOLDER KAAISTRAAT BL STEENBERGEN TEL INFORMATIEFOLDER KAAISTRAAT 9 4651 BL STEENBERGEN TEL 0167-563197 FYSIO-CENTRUM-STEENBERGEN@HETNET.NL Informatiefolder Fysio Centrum Steenbergen Algemeen De praktijk voor fysiotherapie bestaat uit een

Nadere informatie

Informatiebrochure voor patiënten

Informatiebrochure voor patiënten Informatiebrochure voor patiënten Inleiding Voor u ligt de informatiebrochure voor patiënten van Algera Fysiotherapie. In de brochure treft u informatie aan die voor u van belang is als u onder behandeling

Nadere informatie

Schijndel Praktijk van Berkel. Wegwijs in de fysiotherapie

Schijndel Praktijk van Berkel. Wegwijs in de fysiotherapie Schijndel Praktijk van Berkel Wegwijs in de fysiotherapie Onze organisatie FysioMaatwerk FysioMaatwerk is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten van 9 praktijken uit Den Bosch, Gilze, Heeswijk Dinther,

Nadere informatie

niet de klacht wordt behandeld, maar de persoon met de klacht

niet de klacht wordt behandeld, maar de persoon met de klacht niet de klacht wordt behandeld, maar de persoon met de klacht Voor een goede gezondheid is een snelle professionele interventie afgestemd op de persoon van groot belang Kwaliteit Bij Elshout Fysio ben

Nadere informatie

De fysiotherapeut als specialist in bewegen

De fysiotherapeut als specialist in bewegen De fysiotherapeut als specialist in bewegen Bereikbaarheid Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 20.00 uur. De praktijk is rolstoelvriendelijk en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Kwaliteit Al onze

Nadere informatie

Klik op de kaart voor gedetailleerde informatie

Klik op de kaart voor gedetailleerde informatie Praktijkinformatie Nooit Gedacht 100 1398 EG Muiden 0294 26 49 01 www.therapievanderhorst.nl info@therapievanderhorst.nl KvK 32150972 NL79 FVLB 0226 5698 37 Inhoudsopgave 1. Contact 2. Vergoedingen 3.

Nadere informatie

Welkom bij Fysio Physics Fysiotherapie!

Welkom bij Fysio Physics Fysiotherapie! Welkom bij Fysio Physics Fysiotherapie! Bedankt dat u voor ons en onze behandelmethode hebt gekozen. Wij zullen er alles aan doen om u de best mogelijke zorg te verlenen. Graag leggen wij u hieronder uit

Nadere informatie

Praktijkinformatiefolder.

Praktijkinformatiefolder. Bijlage 1.4.1 03-09-2014 Praktijkinformatiefolder. In deze brochure vindt u een aantal zaken welke voor u en uw behandeling van belang zijn. Voor informatie omtrent Fysiotherapie Manders verwijzen wij

Nadere informatie

Vergoeding fysiotherapie. Wat kost een behandeling?

Vergoeding fysiotherapie. Wat kost een behandeling? 00 Vergoeding fysiotherapie Wat kost een behandeling? Het vergoedingensysteem voor fysiotherapie zit ingewikkeld in elkaar. Het verschilt per zorgverzekeraar en per pakket wat u krijgt vergoed. Dit kan

Nadere informatie

1. Algemene voorwaarden

1. Algemene voorwaarden 1. Algemene voorwaarden Deze voorwaarden maken onderdeel uit van de behandelovereenkomst tussen de cliënt en de fysiotherapeut, welke aansluitend op het onderzoek met de cliënt wordt gesloten. Afspraken

Nadere informatie

wie zijn wij Resultaatgericht voorspelbaar betrouwbaar innovatief doelmatig gepassioneerd

wie zijn wij Resultaatgericht voorspelbaar betrouwbaar innovatief doelmatig gepassioneerd 1 Resultaatgericht voorspelbaar betrouwbaar innovatief doelmatig gepassioneerd wie zijn wij? is de nieuwe naam van een van de grootste fysiotherapiepraktijken in de regio Venlo. Al sinds 1974 lopen wij

Nadere informatie

Fysio- manuele therapiepraktijk Korte Hoefstraat

Fysio- manuele therapiepraktijk Korte Hoefstraat Fysio- manuele therapiepraktijk Korte Hoefstraat Ruim 35 jaar ervaring gecombineerd met de nieuwste therapievormen en apparatuur in een praktijk waarin u als patiënt centraal staat! Samen werken aan uw

Nadere informatie

Psychologenpraktijk Schermers Behandelovereenkomst 2015

Psychologenpraktijk Schermers Behandelovereenkomst 2015 Psychologenpraktijk Schermers Behandelovereenkomst 2015 Psychologische hulpverlening Uw psycholoog Vanaf het moment van de intake gaat u met uw psycholoog een behandelovereenkomst aan. Uw psycholoog is

Nadere informatie

Overeenkomst Bekken Expertise Centrum Leiderdorp en cliënt 2019.

Overeenkomst Bekken Expertise Centrum Leiderdorp en cliënt 2019. Welkom bij Bekken Expertise Centrum Leiderdorp. Overeenkomst Bekken Expertise Centrum Leiderdorp en cliënt 2019. U wordt vriendelijk verzocht de praktijkovereenkomst te lezen, in te vullen en eerstvolgende

Nadere informatie

Afdeling Fysiotherapie

Afdeling Fysiotherapie 00 Afdeling Fysiotherapie Wat kunnen wij u bieden? Route 59 Inleiding Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten

Nadere informatie

Welkom in het Paramedisch Centrum

Welkom in het Paramedisch Centrum Welkom in het Paramedisch Centrum U hebt gekozen voor een paramedische behandeling bij het Paramedisch Centrum Zuid West Nederland. Wij willen u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en heten u

Nadere informatie

(kinder) Manueel therapie. Dry needling Fascia therapie McKenzie therapie Sportfysiotherapie Bugnet methode Medical taping.

(kinder) Manueel therapie. Dry needling Fascia therapie McKenzie therapie Sportfysiotherapie Bugnet methode Medical taping. Algemeen De praktijk voor fysiotherapie bestaat uit een team van zes fysiotherapeuten met diverse erkende verbijzonderingen en aandachtsgebieden. Momenteel zijn in de praktijk werkzaam: Wie Wat Wanneer

Nadere informatie

Antwoorden op uw vragen als u in het MTC behandeld wordt of onder behandeling komt:

Antwoorden op uw vragen als u in het MTC behandeld wordt of onder behandeling komt: Medisch Training Centrum (MTC) Delft Het MTC Delft levert de volgende diensten: orthopedische manuele therapie; fysiotherapie; psychosomatische fysiotherapie; medische trainingstherapie (MTT); metingen

Nadere informatie

Poliklinische fysiotherapie Werkwijze en afspraken (huishoudelijk reglement)

Poliklinische fysiotherapie Werkwijze en afspraken (huishoudelijk reglement) 00 Poliklinische fysiotherapie Werkwijze en afspraken (huishoudelijk reglement) Fysiotherapie 1 Bent u niet opgenomen in het ziekenhuis, maar komt u op afspraak naar de afdeling Fysiotherapie voor behandeling

Nadere informatie

Psychologenpraktijk Schermers Behandelovereenkomst 2014

Psychologenpraktijk Schermers Behandelovereenkomst 2014 Psychologenpraktijk Schermers Behandelovereenkomst 2014 Psychologische hulpverlening Uw psycholoog Vanaf het moment van de intake gaat u met uw psycholoog een behandelovereenkomst aan. Uw psycholoog is

Nadere informatie

Rechten en plichten. Uw rechten

Rechten en plichten. Uw rechten Rechten en plichten Als er met uw gezondheid iets aan de hand is, heeft u de hulp van een arts of een andere deskundige nodig. Zodra de behandelaar u gaat onderzoeken of behandelen, is er sprake van een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Huisregels. Algemene huisregels

Algemene voorwaarden. Huisregels. Algemene huisregels Huisregels Algemene huisregels - In geval van calamiteiten dient de cliënt de instructies van de medewerkers van JoinTogether Fysiotherapie en Orthopedisch Manuele Therapie of van de medewerkers van Sportcentrum

Nadere informatie

Algemene voorwaarden debalans

Algemene voorwaarden debalans Algemene voorwaarden debalans Als jij een afspraak maakt voor een fysiotherapeutische behandeling, dan zal jij tijdens het eerste consult onderzocht worden en zal de fysiotherapeut bepalen of een behandeling

Nadere informatie

a. Buteyko Instituut Nederland: Buteyko Instituut Nederland, gevestigd te Zevenaar, KVK 09 11 93 99.

a. Buteyko Instituut Nederland: Buteyko Instituut Nederland, gevestigd te Zevenaar, KVK 09 11 93 99. Algemene Voorwaarden Buteyko Instituut Nederland (Versie Januari 2014) Artikel 1. Begripsbepalingen 1.1. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Buteyko Instituut Nederland: Buteyko Instituut

Nadere informatie

Psychologenpraktijk Schermers Behandelovereenkomst 2017

Psychologenpraktijk Schermers Behandelovereenkomst 2017 Psychologenpraktijk Schermers Behandelovereenkomst 2017 Psychologische hulpverlening Uw psycholoog Vanaf het moment van het maken van een afspraak voor een intakegesprek gaat u met uw psycholoog een behandelovereenkomst

Nadere informatie

Praktijk voor Fysiotherapie. Informatiemap. Privacyreglement Bejegening Huisregels Betalingsregeling

Praktijk voor Fysiotherapie. Informatiemap. Privacyreglement Bejegening Huisregels Betalingsregeling Praktijk voor Fysiotherapie Informatiemap Privacyreglement Bejegening Huisregels Betalingsregeling PRIVACYREGLEMENT Introductie van dit reglement De praktijk houdt, om u zo goed mogelijk ten dienste te

Nadere informatie

Praktijkinformatiefolder

Praktijkinformatiefolder Praktijkinformatiefolder Hierin kunt u lezen waar de praktijk u voor aanvang van uw eerste behandeling over moet informeren. Dichtbij is vertrouwd Laan van Wateringse Veld 224b Den Haag Tel. 070-3099860

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Versie

Algemene Voorwaarden. Versie Algemene Voorwaarden Versie 2018 www.fuego.nl Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt. Diëtist: in het bezit van het diploma Voeding

Nadere informatie

Apotheek Diaconessenhuis Leiden

Apotheek Diaconessenhuis Leiden Apotheek Diaconessenhuis Leiden Inleiding is een openbare apotheek die is gevestigd in de centrale hal van het ziekenhuis. Bezoekers, omwonenden, medewerkers en patiënten kunnen hier terecht voor hun medicijnen.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FYISOTHERAPIE

ALGEMENE VOORWAARDEN FYISOTHERAPIE ALGEMENE VOORWAARDEN FYISOTHERAPIE Veel Beter Franchise B.V. is een multidisciplinaire franchiseorganisatie, waarvan de volgende praktijken onderdeel uitmaken: Van Druten Fysiotherapie Rik Tacken Fysiotherapie

Nadere informatie

Klachtenregeling. Wat kunt u doen als u een klacht heeft over een van onze kinderfysiotherapeuten?

Klachtenregeling. Wat kunt u doen als u een klacht heeft over een van onze kinderfysiotherapeuten? Klachtenregeling Wat kunt u doen als u een klacht heeft over een van onze kinderfysiotherapeuten? Natuurlijk doen u en uw kinderfysiotherapeut er alles aan om de behandeling en het contact zo vlot en prettig

Nadere informatie

Wat doet een fysiotherapeut? De fysiotherapeut adviseert, begeleidt en/of behandelt bij stoornissen in houding en bewegen.

Wat doet een fysiotherapeut? De fysiotherapeut adviseert, begeleidt en/of behandelt bij stoornissen in houding en bewegen. Fysiotherapie Inleiding In deze folder vindt u informatie over fysiotherapie en over de afdeling Fysiotherapie van het HagaZiekenhuis. Als u na het lezen van deze folder nog vragen heeft, stelt u deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Algemeen Deze algemene voorwaarden maken onderdeel uit van elke overeenkomst tussen de diëtist van Eet- en Leefstijl en haar patiënt/cliënt inzake behandeling en/of het leveren van

Nadere informatie

Informatiefolder Fysiotherapie Keijsers Uw specialist in beweging!

Informatiefolder Fysiotherapie Keijsers Uw specialist in beweging! Informatiefolder Fysiotherapie Keijsers Uw specialist in beweging! Wij hechten veel waarde aan goede informatievoorziening voor onze patiënten. Daarom besteden wij op allerlei manieren aandacht aan de

Nadere informatie

Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voicemail.

Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voicemail. Kukinta 06 423 087 90 www.kukinta.nl info@kukinta.nl Algemene voorwaarden 1. Algemeen: Kukinta is opgericht door Savita Hanneman-Hartsteen (hierna te noemen: de coach/docent) gevestigd te Rotterdam en

Nadere informatie

FysioFit. FysioFit Pluspunten:

FysioFit. FysioFit Pluspunten: FysioFit FysioFit is bewegen onder goede begeleiding in een veilige en verantwoorde omgeving. U krijgt een intake en wordt daarna begeleid door ervaren medewerkers (fysiotherapeuten, sporttherapeuten).

Nadere informatie

Nieuwsbrief september - oktober 2014 Jaargang 1, nummer 3

Nieuwsbrief september - oktober 2014 Jaargang 1, nummer 3 Welkom De zomer loopt op zijn einde en de maand september brengt vaak goede voornemens met zich mee. In dit nummer is er aandacht voor twee 30- day challenges, oftewel beweegprogramma s van 30 dagen. Getest

Nadere informatie

1. Omgang. 2. Aansprakelijkheid. 3. Privacy

1. Omgang. 2. Aansprakelijkheid. 3. Privacy Praktijkreglement Fysio De Trije Als Fysio De Trije willen we graag zorgvuldig met u als cliënt en de bij de zorg betrokken partijen omgaan. Wij zijn van mening dat dit onze dienstverlening ten goede komt.

Nadere informatie

Informatiefolder Fysiotherapie Keijsers Uw specialist in beweging!

Informatiefolder Fysiotherapie Keijsers Uw specialist in beweging! Informatiefolder Fysiotherapie Keijsers Uw specialist in beweging! Wij hechten veel waarde aan goede informatievoorziening voor onze patiënten. Daarom besteden wij op allerlei manieren aandacht aan de

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Fysiotherapie Boekhout B.V. de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Fysiotherapie Boekhout B.V. de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy Boekhout Fysiotherapie BV verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze diensten. Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy

Nadere informatie

Praktijk informatiefolder Fysiotherapie De Lus (sept 2018)

Praktijk informatiefolder Fysiotherapie De Lus (sept 2018) Praktijk informatiefolder Fysiotherapie De Lus (sept 2018) Algemeen De praktijk voor fysiotherapie bestaat uit een team van 16 fysiotherapeuten met diverse erkende verbijzonderingen. Momenteel zijn in

Nadere informatie

Wat is Fysiotherapie? Afspraken, betalingsvoorwaarden. Bereikbaarheid.

Wat is Fysiotherapie? Afspraken, betalingsvoorwaarden. Bereikbaarheid. Wat is Fysiotherapie? Ons lichaam is een goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op vertrouwen bij allerlei bewegingen. Dat dat niet zo vanzelfsprekend is, beseft

Nadere informatie

Fysiotherapie De Dommel

Fysiotherapie De Dommel Fysiotherapie De Dommel FysioDeDommel_Brochure.indd 1 23-02-2010 15:02:08 FysioDeDommel_Brochure.indd 2 23-02-2010 15:02:08 FysioDeDommel_Brochure.indd 3 23-02-2010 15:02:09 4. FysioDeDommel_Brochure.indd

Nadere informatie

Achmea Basis Plus Polis instellen en gebruiken v5. Hoofdstuk 1 Achmea Basis Plus Polis instellen en gebruiken

Achmea Basis Plus Polis instellen en gebruiken v5. Hoofdstuk 1 Achmea Basis Plus Polis instellen en gebruiken Hoofdstuk 1 Achmea Basis Plus Polis instellen en gebruiken De Basis Plus Module is een apart aanvullend pakket exclusief voor het merk Zilveren Kruis. Verzekerden kunnen het pakket afsluiten per 1 januari

Nadere informatie

PRAKTIJK REGLEMENT Fysiotherapie Amsterdam Oost in Oost, West en IJburg

PRAKTIJK REGLEMENT Fysiotherapie Amsterdam Oost in Oost, West en IJburg PRAKTIJK REGLEMENT Fysiotherapie Amsterdam Oost in Oost, West en IJburg Fysiotherapie Amsterdam Oost in Oost, West en IJburg gaat uit van het volgende: Bij het geven van de akkoordverklaring behandeling

Nadere informatie

VOORWAARDEN & PRIVACY

VOORWAARDEN & PRIVACY 1. REIKWIJDTE, RECHTSGROND EN AANVULLENDE REGELGEVING Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle onderzoek-, trainings-, begeleidingsen behandelactiviteiten, evenals alle overige zakelijke contacten,

Nadere informatie

FysioFit. FysioFit Pluspunten:

FysioFit. FysioFit Pluspunten: FysioFit FysioFit is bewegen onder goede begeleiding in een veilige en verantwoorde omgeving. U krijgt een intake en wordt daarna begeleid door ervaren medewerkers (fysiotherapeuten, sporttherapeuten).

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden voor cursussen. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van het cursusaanbod en bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing. Algemene voorwaarden Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing. 1. Algemeen De algemene voorwaarden maken onlosmakelijk onderdeel uit van de behandelingsovereenkomst tussen de mondzorg verlenende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden orthomoleculair therapeut Laura Rebel, hierna te noemen orthomoleculair therapeut of dienstverlener, ingesch

Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden orthomoleculair therapeut Laura Rebel, hierna te noemen orthomoleculair therapeut of dienstverlener, ingesch Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden orthomoleculair therapeut Laura Rebel, hierna te noemen orthomoleculair therapeut of dienstverlener, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Almere onder nummer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ihelpu

Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ihelpu een overeenkomst tot het leveren van diensten sluit. ihelpu, wilhelminastraat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1.0 Toepasbaarheid 2.0 Aanbieding en overeenkomst 3.0 Annulering door opdrachtgever

Algemene voorwaarden 1.0 Toepasbaarheid 2.0 Aanbieding en overeenkomst 3.0 Annulering door opdrachtgever Algemene voorwaarden 1.0 Toepasbaarheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met De Ontwikkelgroep, betreffende deelname of opdracht tot het houden van cursussen, trainingen

Nadere informatie

Informatiefolder. Wie zijn wij

Informatiefolder. Wie zijn wij Informatiefolder Wij hechten veel waarde aan goede informatievoorziening voor onze patiënten. Daarom besteden wij op allerlei manieren aandacht aan de communicatie met u. U kunt informatie ontvangen middels

Nadere informatie

Vertrouwd en dichtbij. Oncologische fysiotherapeutische revalidatie tijdens en na chemotherapie / radiotherapie na een operatie

Vertrouwd en dichtbij. Oncologische fysiotherapeutische revalidatie tijdens en na chemotherapie / radiotherapie na een operatie Wilhelmina Ziekenhuis Assen Vertrouwd en dichtbij Informatie voor patiënten Oncologische fysiotherapeutische revalidatie tijdens en na chemotherapie / radiotherapie na een operatie z Als u vanwege kanker

Nadere informatie

Huisregels Pedicure & Zo

Huisregels Pedicure & Zo Huisregels Pedicure & Zo Diensten Pedicure & Zo zal de behandelingen naar beste inzicht en vermogen en in overeenstemming met de eisen van goed vakmanschap uitvoeren. Afspraken Behandelingen vinden uitsluitend

Nadere informatie

HOOFDSTUK 9 PARAMEDISCHE BEGELEIDING

HOOFDSTUK 9 PARAMEDISCHE BEGELEIDING HOOFDSTUK 9 PARAMEDISCHE BEGELEIDING De ParaMedische Begeleiding bundelt alle vormen van medische verzorging in de vereniging. Deze dienst krijgt zijn bevoegdheden rechtstreeks van het Hoofdbestuur. De

Nadere informatie

Rooseveltstraat 2U 2321 BM Leiden INTAKEFORMULIER

Rooseveltstraat 2U 2321 BM Leiden INTAKEFORMULIER INTAKEFORMULIER Welkom bij Chiropractie Leiden. Ons streven bij iedere patiënt(e) is een goed functionerend zenuwstelsel te helpen bereiken. Dit doen wij door tijd, toewijding en ervaring tijdens het hele

Nadere informatie

Behandeling afgesloten bij de fysiotherapeut, maar behoefte aan begeleiding bij het bewegen?

Behandeling afgesloten bij de fysiotherapeut, maar behoefte aan begeleiding bij het bewegen? Behandeling afgesloten bij de fysiotherapeut, maar behoefte aan begeleiding bij het bewegen? Altijd al willen beginnen met sporten, maar u weet niet hoe u dit op een verantwoorde wijze kunt doen? MEDISCHE

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Hulphonden voor Autisme

Algemene Voorwaarden van Hulphonden voor Autisme Algemene Voorwaarden van Hulphonden voor Autisme 1. Definities I. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: i. Hulphonden voor Autisme levert persoonlijke diensten, zoals therapie, begeleiding en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid. Artikel 2 Bedrijfsomschrijving. Artikel 3 Definities. Artikel 4 Uitvoering van de overeenkomst

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid. Artikel 2 Bedrijfsomschrijving. Artikel 3 Definities. Artikel 4 Uitvoering van de overeenkomst Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee verband houdende

Nadere informatie

1.2 Klant: degene die lessen en of workshops of cursussen volgt of wenst te volgen bij Yogacentrum Innerwork.

1.2 Klant: degene die lessen en of workshops of cursussen volgt of wenst te volgen bij Yogacentrum Innerwork. ALGEMENE VOORWAARDEN Yogacentrum Innerwork Geldig vanaf 01-07-2012 1. Definities 1.1 Yogacentrum Innerwork: hierna ook te noemen 'YI', gevestigd te Haarlem, Helmlaan 64, 2015 LG, geregistreerd bij de Kamer

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten Zorgboog in Balans Privacy policy Zorgboog in Balans B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Adelante

Algemene voorwaarden Adelante Zandbergsweg 111 6432 CC HOENSBROEK Postbus 88 6430 AB HOENSBROEK t 045-528 28 28 f 045-528 20 00 www.adelante-zorggroep.nl Algemene voorwaarden Adelante Artikel 1 Definities a. Adelante: Stichting Adelante

Nadere informatie

Behandelovereenkomst. Beroepsvereniging voor Kinesiologie. Gegevens behandelaar: Gegevens cliënt: Naam behandelaar: Willemijn Smulders...

Behandelovereenkomst. Beroepsvereniging voor Kinesiologie. Gegevens behandelaar: Gegevens cliënt: Naam behandelaar: Willemijn Smulders... Behandelovereenkomst Gegevens behandelaar: Naam behandelaar: Willemijn Smulders...... Naam praktijk: Kinesiologie-Breda... Adres praktijk: Koninginnestraat 19 4818HA Breda......... KvK-nummer: 5639.35.04..........

Nadere informatie

Sportmassage Techniek

Sportmassage Techniek Stijve nek, schouder of rugspieren? Voorbereiding voor een sportieve uitdaging of gewoon om de gespannen spieren los te maken? Wellicht kan (sport) massage iets voor u betekenen. Massage is een eeuwenoude

Nadere informatie

Klachtenregeling. Wat kunt u doen als u een klacht heeft over een van onze kinderfysiotherapeuten?

Klachtenregeling. Wat kunt u doen als u een klacht heeft over een van onze kinderfysiotherapeuten? Klachtenregeling Wat kunt u doen als u een klacht heeft over een van onze kinderfysiotherapeuten? Natuurlijk doen u en uw kindefysiotherapeut er alles aan om de behandeling en het contact zo vlot en prettig

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Rugspecialist B.V.

Algemene voorwaarden De Rugspecialist B.V. Algemene voorwaarden De Rugspecialist B.V. Artikel 1. Definities 1: Behandelaar: degene die de hulp op het gebied van de individuele gezondheidszorg biedt aan de patiënt op grond van een behandelingsovereenkomst;

Nadere informatie

GEZOND in het LEVEN orthomoleculaire voeding coaching beweging

GEZOND in het LEVEN orthomoleculaire voeding coaching beweging Privacy verklaring GEZOND in het LEVEN orthomoleculaire voeding coaching beweging Leefstijl als medicijn Bij het verlenen van onze diensten in de GEZOND in het LEVEN praktijk verwerken wij uw persoonsgegevens.

Nadere informatie

Behandelingsovereenkomst Partner-relatie gesprekken

Behandelingsovereenkomst Partner-relatie gesprekken Behandelingsovereenkomst Partner-relatie gesprekken De Wet Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO) bevat de regelgeving voor zowel cliënten als therapeuten. Op basis van de WGBO is deze behandelingsovereenkomst

Nadere informatie

De persoon aan wie door de gewichtsconsulent advies verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger;

De persoon aan wie door de gewichtsconsulent advies verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger; Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Huid&Fruit: Schoonheidsspecialiste: schoonheidsspecialiste, schoonheidsspecialiste. Gewichtsconsulent: Cliënt: Praktijkadres: Arts: Naam van

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van cliënten/patiënten

Verwerking van persoonsgegevens van cliënten/patiënten Privacy Policy Fysio Westerpark hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Praktijkinformatiefolder

Praktijkinformatiefolder Praktijkinformatiefolder Hierin kunt u lezen waar de praktijk u voor aanvang van uw eerste behandeling over moet informeren. Ergotherapie Dichtbij is vertrouwd Laan van Wateringse Veld 224b Den Haag Tel.

Nadere informatie