1.2 Klant: degene die lessen en of workshops of cursussen volgt of wenst te volgen bij Yogacentrum Innerwork.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1.2 Klant: degene die lessen en of workshops of cursussen volgt of wenst te volgen bij Yogacentrum Innerwork."

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN Yogacentrum Innerwork Geldig vanaf Definities 1.1 Yogacentrum Innerwork: hierna ook te noemen 'YI', gevestigd te Haarlem, Helmlaan 64, 2015 LG, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Haarlem onder nummer Klant: degene die lessen en of workshops of cursussen volgt of wenst te volgen bij Yogacentrum Innerwork. 1.3 Voorwaarden: deze Algemene Voorwaarden van Yogacentrum Innerwork die op de Website van Yogacentrum Innerwork zijn gepubliceerd en tevens in hardcopy op de vestiging van YI verkrijgbaar zijn. 1.4 Abonnement: een abonnement voor een gelimiteerde of ongelimiteerde periode dat wordt aangeboden of is aangeboden door Yogacentrum Innerwork en dat door de Klant dient te worden betaald of is betaald om lessen te kunnen volgen bij Yogacentrum Innerwork. 1.5 Proefles: een eenmalige les die door de Klant dient te worden betaald om een les voor de eerste keer te proberen. 1.6 Proefserie: proefabonnement van 3 Proeflessen eenmalig aan te schaffen door de Klant 1.7 Losse les: een losse les bij Yogacentrum Innerwork die door de Klant dient te worden betaald, anders dan een les op basis van een Abonnement of een proefles of proefserie van 3 lessen. 1.8 Workshop of Cursus: een workshop of cursus die wordt of is aangeboden door Yogacentrum Innerwork en die door de Klant dient te worden betaald of is betaald om de betreffende workshop of cursus te volgen bij Yogacentrum Innerwork. 1.9 Prijslijst: De huidige prijslijst zoals gepubliceerd op de Website. De prijzen vermeld in de prijslijst zijn inclusief BTW Website: de website van Yogacentrum Innerwork: 2. Toepassing 2.1 Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle Abonnementen en lessen en voor zover van toepassing ook op Losse Lessen, Proefles(sen) en Workshops en Cursussen. Deelname aan één van de lessen, Workshops of Cursussen of anderszins impliceert het akkoord gaan met deze Algemene Voorwaarden door de Klant.

2 2.2 Yogacentrum Innerwork behoudt het recht de Algemene Voorwaarden tussentijds aan te passen. De geldende Voorwaarden zijn altijd beschikbaar via de website van Yogacentrum Innerwork en in hardcopy in de studio. Yogacentrum Innerwork zal eventuele wijzigingen in de Algemene Voorwarden duidelijk publiceren op de Website. 3. Abonnementen 3.1 Een Abonnement is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. 3.2 Klanten kunnen yogalessen volgen op basis van een Abonnement. Voor Klanten die voor het eerst bij Yogacentrum Innerwork komen is een Proefles en een Proefserie beschikbaar en eventueel Losse Lessen volgens de geldende Prijslijst van Yogacentrum Innerwork. 3.3 Op het moment dat de Klant zicht inschrijft en het Abonnement betaalt, verwerkt Yogacentrum Innerwork het Abonnement in het systeem en dient de Klant de Algemene Voorwaarden te accepteren, waarop het Abonnement van kracht is en de Klant (periodiek) zijn of haar toepasselijke Abonnement betaalt. 3.4 De Klant kan kiezen uit de verschillende Abonnementen die Yogacentrum Innerwork biedt. De beschikbare Abonnementen met de daarbij behorende Prijzen zijn gepubliceerd op de Website. Voor alle Abonnementen geldt de opzegtermijn ('Opzegtermijn") van 1 (één) kalendermaand. Specifiek is het volgende van toepassing op de beschikbare Abonnementen: Maandabonnementen ('Maandabonnementen') zijn doorlopend en worden maandelijks stilzwijgend verlengd wanneer de Klant het lopende Abonnement niet heeft beëindigd met inachtneming van de geldende Opzegtermijn van 1 (één) kalendermaand. Klant ontvangt maandelijks de rekening of betalingsverzoek voor het lopende Abonnement. Overige Abonnementen, anders dan Maandabonnementen, zijn van kracht voor de duur van het Abonnement zoals overeengekomen tussen Klant en YI. Wanneer Klant het Abonnement niet heeft opgezegd met inachtneming van de Opzegtermijn van 1 (één) maand, dan zal de Klant automatisch een bericht ontvangen waarin de Klant wordt gewezen op het eindigende Abonnement en dat er een keuze gemaakt moet worden voor een nieuw Abonnement. Indien de Klant het lopende Abonnement niet heeft opgezegd met inachtneming van de Opzegtermijn van 1 (één) maand èn geen keuze voor een opvolgende Abonnement heeft gemaakt, dan wordt automatisch het doorlopende Maandabonnement aangegaan en zal de Klant daarvoor de periodieke rekeningen ontvangen totdat Klant het Maandabonnement met inachtneming van de geldende Opzegtermijn beëindigd. De klant heeft evenwel de mogelijkheid na afloop van een Abonnement op de lokatie van Yogacentrum Innerwork een keuze te maken voor een nieuw Abonnement, anders dan het Maandabonnement, om lessen te blijven volgen.

3 3.5 Naast Abonnementen, Proeflessen, Losse Les(sen) biedt Yogacentrum Innerwork Workshops en Cursussen op het gebied van yoga, meditatie, andere vormen van lichaamsbeweging of op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De prijzen hiervoor verschillen per Workshop of Cursus en zijn gepubliceerd op de Website. 4. Betalingen en prijzen 4.1 Facturen van YI hebben de betalingstermijn van 14 dagen vanaf factuurdatum zoals vermeld op de door Klant ontvangen factuur of nota. Facturen voor Cursussen en Workshops moeten in ieder geval voor aanvang zijn voldaan. 4.2 Indien de Klant de betalingsverplichtingen niet kan nakomen heeft Yogacentrum Innerwork het recht de Klant uit te sluiten van deelname met behoud van de betalingsverplichting(en) van Klant aan Yogacentrum Innerwork. Yogacentrum Innerwork behoudt het recht zowel administratieve als juridische kosten aan de Klant door te rekenen bij niet tijdige betaling. 4.3 De Prijzen zoals vermeld op de Website kunnen tussentijds worden aangepast. Klanten worden hiervan tijdig op de hoogte gesteld. Indien een Klant het met deze verhoging niet eens is dan bestaat de mogelijkheid voor de Klant het lopende Abonnement te beëindigen met inachtneming van de geldende Opzegtermijn. De Klant dient wel aan alle voorgaande betalingsverplichtingen te hebben voldaan. 5. Gedragscode / huisregels 5.1 Iedere Klant dient zich te houden aan de huisregels zoals deze gelden binnen het pand waar de lessen plaatsvinden: Niet roken in het pand. Geen schoenen in de yogastudio. De (fysieke) integriteit van de Klanten zal ten alle tijden worden gerespecteerd. Sexuele intimidatie wordt niet getolereerd. 5.2 De leiding van Yogacentrum Innerwork behoudt zich het recht voor de Klant deelname aan de lessen te ontzeggen en het Abonnement per direct te beëindigen met behoud van de betalingsverplichtingen van Klant aan Yogacentrum Innerwork en zonder restitutie van reeds gedane betalingen van Klant aan Yogacentrum Innerwork indien zij hiervoor gegronde redenen kent. 6. Lesrooster en lokatie

4 6.1 Yogacentrum Innerwork biedt diverse vormen van yoga & meditatie lessen, verschillende Cursussen en Workshops aan. Deze vinden allen plaats in het Yogacentrum aan de Helmlaan 64, 2015 LG te Haarlem. 6.2 Het huidige lesrooster is beschikbaar op de Website. Yogacentrum Innerwork behoudt zich het recht voor het lesrooster op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen in het Lesrooster zullen zover mogelijk van te voren worden aangekondigd door Yogacentrum Innerwork via de Website of via Yogacentrum Innerwork behoudt zich het recht voor om een ingeroosterde les te annuleren of de docent(e) te wijzigen zonder opgaaf van reden. In een dergelijk geval zullen lesgelden niet worden vergoed aan de Klant. De Klant behoudt evenwel het recht een hierdoor gemiste les op een ander beschikbaar moment te reserveren. 6.4 Op de Website staan de dagen vermeld waarop geen lessen plaatsvinden bij Yogacentrum Innerwork. 6.5 Tijdens vakanties hanteert Yogacentrum Innerwork mogelijk een aangepast rooster. De aanpassingen op het rooster staan dan tijdig op de Website vermeld. 6.6 Een Abonnement is geldig voor één of meerdere lessen van de keuze van de Klant. Gemiste lessen kunnen worden ingehaald tijdens andere beschikbare lessen. Hierbij geldt dat de gemiste lessen alleen ingehaald kunnen worden in de abonnementsperiode waarin de les werd gemist. Het is ook mogelijk lessen in te halen bij een andere les op een andere dag en/of tijdstip. 7. Reserveren en annuleren van lessen en niet opdagen voor gereserveerde lessen 7.1 Klanten die een Abonnement hebben met reeds gereserveerde lessen hoeven geen plaats meer te reserveren. Alle overige Klanten dienen online een plek te reserveren om er zeker van te zijn dat er een plaats is in de les. Het niet reserveren kan betekenen dat de Klant naar een les komt en er geen plek is. Voor Klanten die voor de eerste keer komen zal een plek worden gereserveerd door Yogacentrum Innerwork zodra Klant zich aanmeld voor een Proefles of Proefserie. 7.2 Een gereserveerde les kan via de Website kostenloos worden geannuleerd tot vier (4) uur voor aanvang van de les. Annuleringen die korter dan 4 uur van tevoren worden gedaan worden volledig in rekening gebracht en eventueel in mindering gebracht op het Abonnement, of indien Klant geen krediet heeft op zijn of haar Abonnement dan zal deze les bij het eerstvolgende bezoek in rekening worden gebracht.

5 7.3 Het niet opdagen voor een door Klant gereserveerde les zal volledig in rekening worden gebracht bij de Klant door het bedrag automatisch te verrekenen met zijn of haar Abonnement of zal deze les bij het eerstvolgende bezoek in rekening worden gebracht. 8. Beëindiging en bevriezing van Abonnement 8.1 De Klant kan een lopend Abonnement beëindigen met inachtneming van 1 volledige kalendermaand opzegtermijn. Opzeggen dient voor de 1e van de maand te geschieden door een te sturen naar info@yogacentrum-innerwork.nl. Abonnementsgelden worden niet vergoed of gerestitueerd. 8.2 In het geval van langdurige ziekte of blessure, komt de Klant in aanmerking voor opschorting van zijn of haar Abonnement gedurende een maximale periode van 6 maanden. Een aanvraag voor opschorting dient schriftelijk te worden ingediend samen met een doktersverklaring per naar info@yogacentrum-innerwork.nl 8.3 Tijdens de geldigheid van een Abonnement heeft de Klant het recht om een (1) keer per jaar zijn of haar Abonnement te bevriezen gedurende maximaal een (1) maand in verband met het opnemen van vakantie. Een verzoek voor bevriezing vanwege vakantie dient schriftelijk te worden ingediend per aan info@yogacentrum-innerwork.nl. 8.4 Er worden door Yogacentrum Innerwork geen betaalde gelden voor Abonnementen gerestitueerd aan Klant of betalingsverplichtingen met betrekking tot Abonnementen van Klant aan Yogacentrum Innerwork gecrediteerd. 9. Reserveren en annuleren van workshops en cursussen 9.1 Reserveringen voor Workshops en Cursussen kunnen online worden gedaan. Voor Cursussen en Workshops geldt dat annuleren enkel schriftelijk of per aan info@yogacentrum- Innerwork.nl kan voor aanvang van de Cursus of Workshop. Er worden geen gelden gerestitueerd of betalingsverplichtingen gecrediteerd zodra aanvang is geschied. Annuleren van een inschrijving voor een Cursus of Workshop kan kostenloos tot 2 weken (14 dagen) voor aanvang van de betreffende Cursus of Workshop. Indien Klant meer dan 1 week (7 dagen) en niet langer dan 2 weken (14 dagen) voor de startdatum van de betreffende Cursus of Workshop annuleert, dan wordt 50 % gerestitueerd van het betaalde of wordt gecrediteerd voor de helft van de openstaande betalingsverplichtingen voor de betreffende Cursus of Workshop. Indien Klant minder dan 1 week voorafgaand aan de Cursus of Workshop annuleert, dan heeft Klant geen recht op restitutie van het betaalde of behoudt de betalingsverplichtingen voor de gereserveerde Cursus of Workshop.

6 9.2 Yogacentrum Innerwork behoudt zicht het recht voor een Workshop of Cursus te annuleren of data te wijzigen zonder opgaaf van redenen. In een dergelijk geval zal de Klant zijn of haar betaalde Workshop of Cursus gelden of terug ontvangen of zal worden ontslagen van betalingsverplichtingen voor de betreffende Cursus of Workshop. 10. Aansprakelijkheid 10.1 Yogacentrum Innerwork kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of opgelopen letsel van of bij de Klant. Klant is zich hiervan bewust en komt op eigen risico naar lessen, Cursussen en Workshops van Yogacentrum Innerwork Yogacentrum Innerwork behoudt het recht de opdracht te vervullen op eigen gekozen wijze. Noch Yogacentrum Innerwork, noch het managementteam, noch de staf, noch de docenten zijn aansprakelijk voor en accepteren geen geldelijke verplichtingen voor verlies, diefstal, schade of onrecht van welke orde dan ook, behalve in geval van bewezen en grove nalatigheid door Yogacentrum Innerwork Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten afgesloten met Yogacentrum Innerwork, zowel wat betreft participatie in, of opdrachten voor het organiseren van lessen, Cursussen, Workshops, trainingen of andere vormen van educatieve activiteiten en wat betreft adviserende opdrachten in de breedste zin van het woord. Wijzigingen in afspraken zijn enkel geldig in zoverre ze door Yogacentrum Innerwork schriftelijk zijn bevestigd. Tenzij de wet anders voorschrijft, worden geschillen betwist in het kanton waar Yogacentrum Innerwork gevestigd is Iedere Klant die bij Yogacentrum Innerwork lessen en of Workshops of Cursussen volgt is verplicht een zwangerschap en of lichamelijke en/of psychische klachten onmiddellijk te melden aan de Docent Deelname aan één van de lessen betekent akkoord gaan met deze Voorwaarden en daarbij accepteert de Klant het risico van eventueel oplopen van blessures of letsel. Yogacentrum Innerwork biedt de volgende richtlijnen om een risico op blessure of letsel te beperken: Raadpleeg altijd je huisarts voordat je met een yoga les begint wanneer je niet zeker weet of je helemaal gezond bent of als je zwanger bent Indien je een blessure hebt of andere lichamelijke klacht informeer dan altijd de docent(e) voordat je met een yogales begint Luister en volg de instructies op van de docent(e) Luister goed naar je eigen lichaam en de lichamelijk beperkingen Doe geen oefeningen die pijnlijk voor je zijn

7 Stel vragen als je niet zeker bent hoe een oefening moet worden uitgevoerd Privacy Yogacentrum Innerwork gedraagt zich overeenkomstig de bepalingen van de wet tot de bescherming van de persoonsgegevens van 8 december Yogacentrum Innerwork zal persoonlijke informatie van Klanten nooit aan derden verstrekken zonder uw persoonlijke toestemming.

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Aanvullende Voorwaarden: de aanvullende algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de door Delight Yoga georganiseerde Workshops en Retreats. 1.2 Algemene Voorwaarden:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt. 1.2 Algemene Voorwaarden: deze door De Nieuwe Yogaschool gehanteerde

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het ZENtrum

Algemene Voorwaarden Het ZENtrum Algemene Voorwaarden Het ZENtrum 1. Begrippen 1.1 Aanbetaling: 50% van de Cursus of Workshop prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de cursus of workshop geldt. 1.2 Algemene Voorwaarden: deze door

Nadere informatie

1.2 Deelnemer: degene die een door Open Yoga georganiseerde workshop, training of les volgt c.q. wenst te volgen bij Open Yoga.

1.2 Deelnemer: degene die een door Open Yoga georganiseerde workshop, training of les volgt c.q. wenst te volgen bij Open Yoga. 1. Begrippen 1.1 Algemene Voorwaarden: deze door Open Yoga gehanteerde algemene voorwaarden, welke zijn gepubliceerd op de website van Open Yoga, www.openyoga.nl zijn hier te downloaden. 1.2 Deelnemer:

Nadere informatie

De Yogazaak - Algemene voorwaarden

De Yogazaak - Algemene voorwaarden De Yogazaak - Algemene voorwaarden 1. Begrippen 1. Aanbetaling: een percentage van de Yogareis prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Yogareis geldt. 2. Aanvullende Voorwaarden: de aanvullende

Nadere informatie

3. Lidmaatschap, rittenkaarten en (Privé) lessen

3. Lidmaatschap, rittenkaarten en (Privé) lessen ALGEMENE VOORWAARDEN LESSEN EN WORKSHOPS/CURSUSSEN 1. Begrippen 1.1 rasalila: rasalila is gevestigd te Amsterdam aan de Tweede Kostverlorenkade 67 en is geregistreerd in het handelsregister onder nummer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 2. TOEPASSELIJKHEID

Algemene Voorwaarden 2. TOEPASSELIJKHEID Algemene Voorwaarden 1. BEGRIPPEN 1.1. Yogacentrum Landgraaf: Yogacentrum Landgraaf is gevestigd aan het SUN-plein 47 te Landgraaf en is geregistreerd in het handelsregister onder nummer 52803597 1.2.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Begrippen

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Begrippen ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Algemene Voorwaarden: deze door Yogaschool UP to You gehanteerde algemene voorwaarden, welke zijn gepubliceerd op de website van UP to You, www.up-toyou.nl zijn hier

Nadere informatie

1.2 Deelnemer: degene die een door Bhalu georganiseerde Les of Workshop volgt c.q. wenst te volgen bij Bhalu.

1.2 Deelnemer: degene die een door Bhalu georganiseerde Les of Workshop volgt c.q. wenst te volgen bij Bhalu. 1. Begrippen 1.1 Algemene Voorwaarden: deze door Bhalu Relax B.V. (hierna: Bhalu) gehanteerde algemene voorwaarden, welke zijn gepubliceerd op de website van Bhalu zijn hier te downloaden. 1.2 Deelnemer:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Flow Yoga Leiderdorp

Algemene voorwaarden Flow Yoga Leiderdorp Algemene voorwaarden Flow Yoga Leiderdorp Artikel 1: Definities 1.1 Flow Yoga Leiderdorp: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Flow Yoga Leiderdorp op enigerlei wijze verbonden ondernemingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Positive Lifestyle (Diensten)

Algemene Voorwaarden Positive Lifestyle (Diensten) Algemene Voorwaarden Positive Lifestyle (Diensten) 1. Begrippen 1.1 Aanvullende Algemene Voorwaarden: de aanvullende voorwaarden die van toepassing zijn op de op de door Positive Lifestyle georganiseerde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artemis Yoga

Algemene voorwaarden Artemis Yoga Algemene voorwaarden Artemis Yoga Algemene voorwaarden Onze algemene voorwaarden gelden voor iedereen die deelneemt aan les(sen) en/of workshop(s) in Artemis Yogacentrum of georganiseerd door Artemis Yogacentrum.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van yogaschool Bhoora Beverwijk

Algemene voorwaarden van yogaschool Bhoora Beverwijk Algemene voorwaarden van yogaschool Bhoora Beverwijk Begrippen 1.1 Yogaschool Bhoora Beverwijk is statutair gevestigd te Wijk aan Zee, Paasdal 45, 1949 AV en is geregistreerd in het handelsregister onder

Nadere informatie

2.1 Iedereen die deelneemt aan een activiteit van Yogaschool Bhoora Beverwijk gaat zonder uitzondering akkoord met deze algemene voorwaarden.

2.1 Iedereen die deelneemt aan een activiteit van Yogaschool Bhoora Beverwijk gaat zonder uitzondering akkoord met deze algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden Begrippen 1.1 Yogaschool Bhoora Beverwijk is statutair gevestigd te Wijk aan Zee, Paasdal 45, 1949 AV en is geregistreerd in het handelsregister onder 34316811. De lessen worden gegeven

Nadere informatie

Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voicemail.

Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voicemail. Kukinta 06 423 087 90 www.kukinta.nl info@kukinta.nl Algemene voorwaarden 1. Algemeen: Kukinta is opgericht door Savita Hanneman-Hartsteen (hierna te noemen: de coach/docent) gevestigd te Rotterdam en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Yoga Centrum Hoofddorp

Algemene voorwaarden Yoga Centrum Hoofddorp Algemene voorwaarden Yoga Centrum Hoofddorp Yoga Centrum Hoofddorp VOF KvK: 55247709 Vestigingsadres: Kruisweg 1016, 2131 CT Hoofddorp Versie 2: Juni 2013 Artikel 1 - Toepasselijkheid 1. Deze algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt. 1.2 Algemene Voorwaarden: deze door De Nieuwe Yogaschool gehanteerde

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Vanuit Hart&Ziel JV Oirschot Tel:

ALGEMENE VOORWAARDEN. Vanuit Hart&Ziel JV Oirschot Tel: ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen Alle verwijzingen naar het enkelvoud verwijzen tevens naar het meervoud en vice versa. Verwijzingen naar het mannelijk geslacht verwijzen tevens naar het vrouwelijke geslacht.

Nadere informatie

1.3 YogaTrainer b.v. is gevestigd te Eindhoven aan de Marconilaan 2, 2B, 4A en 4B en is geregistreerd in het handelsregister onder nummer

1.3 YogaTrainer b.v. is gevestigd te Eindhoven aan de Marconilaan 2, 2B, 4A en 4B en is geregistreerd in het handelsregister onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Algemene Voorwaarden: deze door YogaTrainer gehanteerde algemene voorwaarden, welke zijn gepubliceerd op de website van YogaTrainer, www.yogatrainer.nl zijn hier te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden- Yogalessen.

Algemene Voorwaarden- Yogalessen. Algemene Voorwaarden- Yogalessen. Artikel 1. Definities en toepasselijkheid. 1.1. In de Algemene Voorwaarden van wordt verstaan onder: 1.1.1. De praktijk : staat als eenmanszaak ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE BEROEPSOPLEIDING ZWEMONDERWIJS Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Yogaplace

Algemene voorwaarden Yogaplace Algemene voorwaarden Yogaplace Artikel 1 - Begrippen 1.1 Algemene voorwaarden Deze door Yogaplace gehanteerde algemene voorwaarden, die zijn gepubliceerd op de website van Yogaplace, www.yogaplace.nl zijn

Nadere informatie

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N A L G E M E N E V O O R W A A R D E N 1 Begrippen: 1.1 Algemene voorwaarden: Deze door Pixie Magic&Yoga gehanteerde voorwaarden, die zijn gepubliceerd op de website van Pixie Magic&Yoga, www.pixiemagic.yoga

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2018

Algemene voorwaarden 2018 Algemene voorwaarden 2018 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Pilates Studio van Sonsbeek betreffende deelname aan groepslessen, privé-en of duo-sessies, workshops, cursussen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2017

Algemene voorwaarden 2017 Algemene voorwaarden 2017 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Pilates Studio van Sonsbeek betreffende deelname aan groepslessen, privé-en of duo-sessies, workshops, cursussen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden YOGANINA

Algemene voorwaarden YOGANINA Algemene voorwaarden 1. Begrippen 1.1 : is gevestigd te Zwaag aan De Corantijn 1F en is geregistreerd in het handelsregister onder nummer 53.52.41.60. 1.2 Student: degene die (privé) yoga les(sen), workshop(s)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artemis Yoga en Artemis Body & Mind

Algemene voorwaarden Artemis Yoga en Artemis Body & Mind Algemene voorwaarden Artemis Yoga en Artemis Body & Mind In onderstaande algemene voorwaarden wordt gemakshalve met de aanduiding Artemis, verwezen naar Artemis Yogacentrum en Artemis Body & Mind. Met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Go2Yoga Soest Versie 2019

Algemene voorwaarden Go2Yoga Soest Versie 2019 Algemene voorwaarden Go2Yoga Soest Versie 2019 Artikel 1 Definities 1. Ondernemer/eigenaar: Dolly de Kroon; 2. Bedrijf: Go2Yoga, YogaHotspot; 3. Klant: de natuurlijke of rechtspersoon die een overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENDE VOORWAARDEN EDUCATIE DOOR BANGERT EN VAN HAGEN (BENVH) 1. Definities In deze educatievoorwaarden worden de volgende definities gehanteerd:

ALGEMENDE VOORWAARDEN EDUCATIE DOOR BANGERT EN VAN HAGEN (BENVH) 1. Definities In deze educatievoorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: ALGEMENDE VOORWAARDEN EDUCATIE DOOR BANGERT EN VAN HAGEN (BENVH) 1. Definities In deze educatievoorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: a) BENVH: onderneming met vestigingen in Reuver (offenbekermarkt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. DEFINITIES. Artikel 2. TOEPASSELIJKHEID. Artikel 3. LOSSE LESSEN EN LESKAARTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. DEFINITIES. Artikel 2. TOEPASSELIJKHEID. Artikel 3. LOSSE LESSEN EN LESKAARTEN MindfulCentrum Binnen Walevest 46 3311 AB Dordrecht +31(0)78 203 203 3 www.mindfulcentrum.nl info@mindfulcentrum.nl ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. DEFINITIES 1. MindfulCentrum: de gebruiker van de onderhavige

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CENTER OPEN FIELD. voor Yoga en Gezond-Zijn

ALGEMENE VOORWAARDEN CENTER OPEN FIELD. voor Yoga en Gezond-Zijn 1. Begrippen ALGEMENE VOORWAARDEN CENTER OPEN FIELD voor Yoga en Gezond-Zijn 1.1 Algemene Voorwaarden: deze door center Open Field gehanteerde algemene voorwaarden, welke zijn gepubliceerd op de website

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN YOGATREAT

ALGEMENE VOORWAARDEN YOGATREAT ALGEMENE VOORWAARDEN YOGATREAT Yogatreat Utrecht 2016 Kvk 50230794 Artikel 1 - Begripsomschrijving Yogatreat - de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Yogatreat op enigerlei wijze verbonden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Hiele Personal Training

Algemene Voorwaarden Hiele Personal Training Algemene Voorwaarden Hiele Personal Training Artikel 1 Definities 1.1 Hiele Personal Training: Jeroen Hiele, als zelfstandige ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 20170021 alsook medewerker(s)

Nadere informatie

1.1 Onder Be Fit With wordt in deze voorwaarden verstaan: Be Fit With eenmanszaak. Statutair gevestigd en kantoorhoudende te Tilburg.

1.1 Onder Be Fit With wordt in deze voorwaarden verstaan: Be Fit With eenmanszaak. Statutair gevestigd en kantoorhoudende te Tilburg. Algemene Voorwaarden Personal Training Algemene Voorwaarden Be Fit With Personal Training Art. 1 Definities 1.1 Onder Be Fit With wordt in deze voorwaarden verstaan: Be Fit With eenmanszaak. Statutair

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artemis Yoga en Artemis Body & Mind

Algemene voorwaarden Artemis Yoga en Artemis Body & Mind Algemene voorwaarden Artemis Yoga en Artemis Body & Mind In onderstaande algemene voorwaarden wordt gemakshalve met de aanduiding Artemis, verwezen naar Artemis Yogacentrum en Artemis Body & Mind. Met

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SPAAN PERSONAL TRAINING

ALGEMENE VOORWAARDEN SPAAN PERSONAL TRAINING ALGEMENE VOORWAARDEN SPAAN PERSONAL TRAINING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere dienst van Spaan Personal Training. Door het sluiten van een overeenkomst, inclusief verwijzing naar

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BIKRAM YOGA HAARLEM

ALGEMENE VOORWAARDEN BIKRAM YOGA HAARLEM ALGEMENE VOORWAARDEN BIKRAM YOGA HAARLEM I. DEFINITIES 1. Algemene Voorwaarden: deze Algemene Voorwaarden Bikram Yoga Haarlem, welke zijn gepubliceerd op de website van Bikram Yoga Haarlem: www.bikramyogahaarlem.nl.

Nadere informatie

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden.

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden. Algemene Cursusvoorwaarden MarketingShake Artikel 1: Definities 1.1 MarketingShake, de gebruikers van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee MarketingShake als docenten of

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artemis Yoga en Artemis Body & Mind

Algemene voorwaarden Artemis Yoga en Artemis Body & Mind Algemene voorwaarden Artemis Yoga en Artemis Body & Mind In onderstaande algemene voorwaarden wordt gemakshalve met de aanduiding Artemis, verwezen naar Artemis Yogacentrum en Artemis Body & Mind. Met

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Begrippen Activiteit(en): Deelnemer: Inschrijfformulier Organisatie: Personal Trainer(s): Ziekte: (Small) group training, personal training, voedingsadvies, clinics, bootcamp,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Barends Training

Algemene Voorwaarden Barends Training Algemene Voorwaarden Barends Training Artikel 1 Definities 1.1 Barends Training: Robin Barends, als zelfstandige ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 59652748, alsook personeel dat werkzaam

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLEWIND DO-IN YOGA

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLEWIND DO-IN YOGA ALGEMENE VOORWAARDEN ALLEWIND DO-IN YOGA Aanmelding yogalessen Je kunt mij telefonisch, per mail of persoonlijk opgeven voor kennismaking/deelname aan de Do-In yogalessen. Na de proefles ontvang je van

Nadere informatie

-Algemene Voorwaarden-

-Algemene Voorwaarden- -Algemene Voorwaarden- 1 Coaching 1.1 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met Bee-Kind en alle daarmee verband houdende

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MONYOGA

ALGEMENE VOORWAARDEN MONYOGA ALGEMENE VOORWAARDEN MONYOGA 1. Begrippen 1.1. MonYoga: gevestigd te (1033 AB) Amsterdam aan de Oostzanerdijk 83 en geregistreerd in het handelsregister onder nummer 66870402. 1.2. Algemene Voorwaarden:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Activeate bvba

Algemene voorwaarden Activeate bvba Algemene voorwaarden Activeate bvba ARTIKEL 1: definities 1.1 lid : de particulier (natuurlijk persoon) die zich inschrijft voor de groepslessen en/of personal trainingen die worden aangeboden door Activeate

Nadere informatie

4. Your Musiqskool behoudt zich het recht voor (de startdatum van) een cursus uit te stellen of te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen.

4. Your Musiqskool behoudt zich het recht voor (de startdatum van) een cursus uit te stellen of te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen. ALGEMENE LESVOORWAARDEN YOUR MUSIQSKOOL 2016-2017 1.INSCHRIJVEN 1. Cursisten kunnen zich het gehele jaar inschrijven, maar vóór 1 juli is wenselijk i.v.m. garantie plaatsing in het nieuwe seizoen. Inschrijving

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming en uitvoering van alle overeenkomsten betreffende de lichamelijke en/of geestelijke

Nadere informatie

Voor de leesbaarheid van het document heb ik gekozen voor de wij vorm. Waar wij of ons staat wordt het bedrijf MindfulCentrum bedoeld.

Voor de leesbaarheid van het document heb ik gekozen voor de wij vorm. Waar wij of ons staat wordt het bedrijf MindfulCentrum bedoeld. MindfulCentrum Binnen Walevest 46 3311 AB Dordrecht +31(0)78 203 203 3 www.mindfulcentrum.nl info@mindfulcentrum.nl ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Inleiding Voor de leesbaarheid van het document heb ik

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Blij met taal

Algemene Voorwaarden Blij met taal Algemene Voorwaarden Blij met taal Liselot van der Sluis Waterpoort 33 5662 VK Geldrop Kvk nummer: 35368519 Deze Algemene Voorwaarden treden in werking per 1 september 2016. Inhoud Artikel 1 Artikel 2

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Amanda's Sport & Lifestyle

Algemene voorwaarden Amanda's Sport & Lifestyle Algemene voorwaarden Amanda's Sport & Lifestyle 1. DEFINITIES Amanda's Sport & Lifestyle (hierna: ASL), statutair gevestigd te Odijk, Fluitekruid 18, 3984 BC en ingeschreven in het handelsregister van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013

Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013 Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013 Inhoud Artikel 1 - Algemeen Artikel 2 - Definities Artikel 3 - Reseller van Livedrive Artikel 4 - Gebruiksvoorwaarden Artikel 5 - Betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Pagina 2 van 5 Laatste wijziging 08-08-2018 Deze algemene voorwaarden vervangt alle voorgaande. Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden, waaronder inschrijf- en betalingsvoorwaarden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Natuurlijk liefdevol. Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen

Algemene voorwaarden. Natuurlijk liefdevol. Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Algemene voorwaarden Natuurlijk Liefdevol Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Artikel 1: Begripsbepalingen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Natuurlijk Liefdevol: Natuurlijk Liefdevol gevestigd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Meer Dance & Events Hoofddorp

ALGEMENE VOORWAARDEN. Meer Dance & Events Hoofddorp ALGEMENE VOORWAARDEN Meer Dance & Events Hoofddorp Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Aanmelding... 2 3. Proefles... 2 4. Lesgeld... 3 5. Betalingswijze... 3 6. Korting op zorgpremie Zorg en Zekerheid... 3 7.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het ZENtrum

Algemene Voorwaarden Het ZENtrum Algemene Voorwaarden Het ZENtrum 1. Begrippen 1.1 Aanbetaling: 50% van de Cursus of Workshop prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de cursus of workshop geldt. 1.2 Algemene Voorwaarden: deze door

Nadere informatie

Opleiding Voorwaarden Dive Post

Opleiding Voorwaarden Dive Post Opleiding Voorwaarden Dive Post De tekst van de voorwaarden zullen u op eerste verzoek worden overhandigd en kunt u ook vinden op www.divepost.nl. ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze algemene voorwaarden hebben

Nadere informatie

Algemene voorwaarden OSR

Algemene voorwaarden OSR Algemene voorwaarden OSR I. Algemene bepalingen 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: afnemer: degene die met OSR een overeenkomst heeft gesloten cursist: degene die aan een

Nadere informatie

Deelnemersovereenkomst: De overeenkomst tussen ArenaGym en een Deelnemer.

Deelnemersovereenkomst: De overeenkomst tussen ArenaGym en een Deelnemer. Artikel 1 Definities Deelnemer: Een ieder die een overeenkomst sluit met ArenaGym ArenaGym: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ArenaGym B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Seizoen 2014/ Algemeen

Algemene voorwaarden Seizoen 2014/ Algemeen Algemene voorwaarden Seizoen 2014/2015 1. Algemeen A. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en/of werkzaamheden, ongeacht waar deze worden uitgevoerd van Dansstudio Daphne

Nadere informatie

b) Opdrachtgever is in deze de klant die gebruik maakt van de aangeboden diensten van KORBEE COMMUNICATIE.

b) Opdrachtgever is in deze de klant die gebruik maakt van de aangeboden diensten van KORBEE COMMUNICATIE. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR PARTICULIEREN: KORBEE COMMUNICATIE, vanzelfsprekend presenteren! 1. Algemeen a) KORBEE COMMUNICATIE (ook genoemd: opdrachtnemer), is opgericht door Yvette Korbee gevestigd in

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Opleiding Natuurlijke Kraamzorg

Leveringsvoorwaarden Opleiding Natuurlijke Kraamzorg Leveringsvoorwaarden Opleiding Natuurlijke Kraamzorg DEEL I ALGEMEEN 1. Begrippen 1.1. Opleiding Natuurlijke Kraamzorg is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing 1. Definities 1.1. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever tot afname van één of meer Opleidingsproducten van Opdrachtnemer. 1.2. Opdrachtnemer: Yvonne Loekemeijer, gevestigd

Nadere informatie

Lesdata en cursusgeld Blok 4 (voorjaar-zomer 2018)

Lesdata en cursusgeld Blok 4 (voorjaar-zomer 2018) Lesdata en cursusgeld Blok 4 (voorjaar-zomer 2018) Lesrooster maandagochtend 8.45-10.00u Yoga dynamisch, alle niveaus 10.15-11.30u Easy Flow Yoga, alle niveaus woensdagochtend 8.45-10.00u Yoga dynamisch,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BIKRAM YOGA HAARLEM

ALGEMENE VOORWAARDEN BIKRAM YOGA HAARLEM ALGEMENE VOORWAARDEN BIKRAM YOGA HAARLEM I. DEFINITIES 1. Algemene Voorwaarden: deze Algemene Voorwaarden Bikram Yoga Haarlem, welke zijn gepubliceerd op de website van Bikram Yoga Haarlem: www.bikramyogahaarlem.nl.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Blij met taal

Algemene Voorwaarden Blij met taal Algemene Voorwaarden Blij met taal Liselot van der Sluis Waterpoort 33 5662 VK Geldrop Kvk nummer: 66772893 Deze Algemene Voorwaarden treden in werking per 16 maart 2018. Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. INSCHRIJVING Deelnemers zijn ingeschreven voor een activiteit van het MindfulCentrum (behoudens punt 2)

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. INSCHRIJVING Deelnemers zijn ingeschreven voor een activiteit van het MindfulCentrum (behoudens punt 2) ALGEMENE VOORWAARDEN Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op trainingen, coachtrajecten, yogalessen en vakanties verzorgd door het MindfulCentrum. Artikel 1. INSCHRIJVING Deelnemers zijn

Nadere informatie

4. Met uw inschrijving geeft u aan kennis te hebben genomen van onze Algemene voorwaarden.

4. Met uw inschrijving geeft u aan kennis te hebben genomen van onze Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden MSP Opleidingen - www.mspopleidingen.nl Artikel 1: Definities 1. MSP Opleidingen, de gebruikers van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee MSP Opleidingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gustav Keycard Lid Lidmaatschapsovereenkomst Lidmaatschapsvoorwaarden één van Gustav Amsterdam - Zuidas B.V., een besloten

Nadere informatie

1. TOEPASSELIJKHEID ALGEMENE VOORWAARDEN STORMTRAININGEN

1. TOEPASSELIJKHEID ALGEMENE VOORWAARDEN STORMTRAININGEN ALGEMENE VOORWAARDEN Op deze pagina vindt u de Algemene Voorwaarden van toepassing op een deelname bij Stormtrainingen. Hebt u na het lezen van deze pagina nog vragen, laat het ons dan weten. Stormtrainingen

Nadere informatie

Ieder nieuwe student heeft recht op één gratis proefles. Extra proeflessen zijn 10 euro per les en moeten contant aan de balie worden voldaan.

Ieder nieuwe student heeft recht op één gratis proefles. Extra proeflessen zijn 10 euro per les en moeten contant aan de balie worden voldaan. Algemene voorwaarden Proefles Ieder nieuwe student heeft recht op één gratis proefles. Extra proeflessen zijn 10 euro per les en moeten contant aan de balie worden voldaan. Annuleren proefles U dient zo

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MUSICENTRAL

ALGEMENE VOORWAARDEN MUSICENTRAL Algemene lesvoorwaarden Van Musicentral, Gevestigd te Zwolle. De onderstaande tekst geldt vanaf 28 augustus 2016. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en vormen een

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave. Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht. T 088 392 6367 E info@examentraining.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave. Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht. T 088 392 6367 E info@examentraining. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht T 088 392 6367 E info@examentraining.nl Inhoudsopgave Artikel 1: Definities Artikel 2: Algemeen Artikel 3: Aanmelding Artikel

Nadere informatie

Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT

Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT 1. Definities In deze abonnementsvoorwaarden wordt verstaan onder: Abonnee: een ieder die ten behoeve van zichzelf dan wel een ander met HeldermanICT een abonnementsovereenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden New Resolution

Algemene voorwaarden New Resolution Art 1: Definities New Resolution onderscheidt in deze Algemene Voorwaarden "open cursussen", "maatwerkopdrachten", "werkgroepen", "documentatie" en coaching. Onder "open cursussen" worden verstaan al de

Nadere informatie

Artikel 3. Abonnementsvoorwaarden Abonnementen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Artikel 3. Abonnementsvoorwaarden Abonnementen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Artikel 1. Begripsbepalingen 1. Exploitant: Exploitatiemaatschappij Goese Golf Besloten Vennootschap of een van haar vertegenwoordigers. 2. Klant: privépersoon die, of bedrijf dat, een overeenkomst, ongeacht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Wanneer je deelneemt aan de yogalessen in Attitude, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Attitude behoudt zich het recht de algemene voorwaarden tussentijds aan te

Nadere informatie

Academie voor bijzondere wetten

Academie voor bijzondere wetten Academie voor bijzondere wetten Algemene voorwaarden Als twee partijen een verbintenis aangaan, in dit geval met betrekking tot het verzorgen van een training, is het goed dat er een aantal afspraken wordt

Nadere informatie

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities 1. -, de gebruikers van deze algemene voorwaarden -deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee als docenten of organisatie en overeenkomst voor het geven van een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6 1 Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie Pagina 1 van 6 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Versie April 2019 V

Algemene Voorwaarden. Versie April 2019 V Algemene Voorwaarden Versie April 2019 V19040202 Artikel 1 TOEPASSELIJKHEID Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming en uitvoering van alle Overeenkomsten betreffende Fitness,

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden Beat the Box

Artikel 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden Beat the Box Algemene voorwaarden Beat the box Beat the Box is gevestigd te Spaarndam en ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel te Alkmaar onder het nummer 64076903. Artikel 1. Toepasselijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ga het Doen

Algemene voorwaarden Ga het Doen Algemene voorwaarden Ga het Doen INSCHRIJVEN VIA INTERNET Als je je aanmeldt voor een training bij GA HET DOEN, ontvang je daarvan een bevestiging per e- mail. Daarin staan de details van je aanmelding

Nadere informatie

A. Stal Royaal: Zelfstandig bedrijf dat paardrijlessen verzorgd op locatie Noordenveldweg 102, 9497 PA Donderen. Post adres:

A. Stal Royaal: Zelfstandig bedrijf dat paardrijlessen verzorgd op locatie Noordenveldweg 102, 9497 PA Donderen. Post adres: Algemene voorwaarden Stal Royaal Paardrijlessen Artikel 1: Definities A. Stal Royaal: Zelfstandig bedrijf dat paardrijlessen verzorgd op locatie Noordenveldweg 102, 9497 PA Donderen. Post adres: Jozef

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coaching & Training

Algemene Voorwaarden Coaching & Training Algemene Voorwaarden Coaching & Training Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Welkom bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn!

Algemene Voorwaarden. Welkom bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn! Algemene Voorwaarden Welkom bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn! Hierbij vind je informatie over The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn en de algemene regels die bij The Essence of Life,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Mediationgilde

Algemene voorwaarden Mediationgilde Inhoudsopgave Algemene voorwaarden... 2 Artikel 1: Toepasselijkheid... 2 Artikel 2: Inschrijvingen... 2 Artikel 3: Annulering en wijziging... 2 Artikel 4: Betaling... 3 Artikel 5: Intellectuele eigendom...

Nadere informatie

ARTIKEL 1. DEFINITIES

ARTIKEL 1. DEFINITIES ARTIKEL 1. DEFINITIES Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Zwemschool Atlantis

Algemene Voorwaarden Zwemschool Atlantis Algemene Voorwaarden Zwemschool Atlantis 1. Organiserende instantie. Zwemschool Atlantis is een activiteit van de stichting S.R.S. te Haarlem ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 41224306

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Sport t Gooi Bootcamp

Algemene voorwaarden Sport t Gooi Bootcamp Algemene voorwaarden Sport t Gooi Bootcamp 't Gooi Bootcamp (hierna: sportgooi) is gevestigd te Hilversum en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 59775572.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities Deelnemer: Fitness & Beauty Palace: Een ieder die een overeenkomst sluit met Fitness & Beauty Palace. De vennootschap onder firma met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SPORT FIT NOORD

ALGEMENE VOORWAARDEN SPORT FIT NOORD ALGEMENE VOORWAARDEN SPORT FIT NOORD SportFit Noord hierna te noemen: SFN is gevestigd te GRONINGEN en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te GRONINGEN onder nummer 65083822.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OUTDOOR TRAINING DISCIPLINE SPORTS 1. TOEPASSELIJKHEID ALGEMENE VOORWAARDEN OUTDOOR TRAINING

ALGEMENE VOORWAARDEN OUTDOOR TRAINING DISCIPLINE SPORTS 1. TOEPASSELIJKHEID ALGEMENE VOORWAARDEN OUTDOOR TRAINING ALGEMENE VOORWAARDEN OUTDOOR TRAINING DISCIPLINE SPORTS Discipline Sports (hierna: DS) is gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting Dynamic Arts

Algemene Voorwaarden Stichting Dynamic Arts Algemene Voorwaarden Stichting Dynamic Arts Stichting Dynamic Arts, gevestigd Mariekenspad 25, 1251 TD Laren, hanteert deze Algemene Voorwaarden op alle overeenkomsten die zij met derden aangaat en op

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Hieronder zijn de algemene voorwaarden van Ownyourgoals opgenomen. Ik wil u er op wijzen dat een consument rechten heeft die bij de wet zijn vastgelegd. Deze rechten kunt u hier nalezen:

Nadere informatie

b. Deze Algemene Voorwaarden Fit n Run zijn van toepassing op elk Abonnement die een Deelnemer recht geeft op deelname aan een Fit n Run.

b. Deze Algemene Voorwaarden Fit n Run zijn van toepassing op elk Abonnement die een Deelnemer recht geeft op deelname aan een Fit n Run. 1. TOEPASSELIJKHEID ALGEMENE VOORWAARDEN FIT N RUN a. Deze Algemene Voorwaarden Fit n Run zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding tussen enerzijds een consument (een Deelnemer) die deelneemt aan

Nadere informatie

Happy with Yoga KvK:

Happy with Yoga KvK: Happy with Yoga KvK: 59793244 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Happy with Yoga en bijbehorende websites. De algemene voorwaarden zijn ter inzage beschikbaar

Nadere informatie

Behorende bij en derhalve deel uitmakende van de overeenkomst tussen school en cursist.

Behorende bij en derhalve deel uitmakende van de overeenkomst tussen school en cursist. ALGEMENE VOORWAARDEN Kollaart Opleidingen Behorende bij en derhalve deel uitmakende van de overeenkomst tussen school en cursist. 1. DUUR VAN DE OPLEIDING De duur van de opleiding staat vermeld in de brochure

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de Vereniging Van Milieuprofessionals. Versie november 2018

Algemene voorwaarden van de Vereniging Van Milieuprofessionals. Versie november 2018 Algemene voorwaarden van de Vereniging Van Milieuprofessionals Adres: Arthur van Schendelstraat 758 3511 MK Utrecht Tel: 030-232 29 89 E-mail: bureau@vvm.info KvK-nummer: 40480666 Btw-identificatienummer:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Rashna yoga en coaching 2018

Algemene Voorwaarden Rashna yoga en coaching 2018 Artikel 1 Algemeen 1.1 Algemene voorwaarden van Rashna yoga en coaching gevestigd en kantoorhoudend aan het Zuidelijk Halfrond 1, 2801 DD te Gouda, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rotterdam onder

Nadere informatie