Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voic .

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voicemail."

Transcriptie

1 Kukinta Algemene voorwaarden 1. Algemeen: Kukinta is opgericht door Savita Hanneman-Hartsteen (hierna te noemen: de coach/docent) gevestigd te Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer Kukinta richt zich op het coachen van kinderen en jongeren in de leeftijd van 6-18 jaar, alsmede het adviseren van ouders over diverse opvoedkwesties, het geven van kinderyoga, creatieve cursussen en combinaties hiervan. 2. Toepasselijkheid: Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met Kukinta en alle daarmee verband houdende handelingen, zowel van voorbereidende als uitvoerende aard voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken. 3. Verhindering: Kindercoaching: Indien bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren wordt afgezegd, wordt de voor u gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Bij afzeggen binnen 24 uur of niet verschijnen bij een afspraak, wordt de voor u gereserveerde tijd gefactureerd. Bij afzegging door ziekte is overleg mogelijk. Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voic . Kinderyoga/Creatieve cursussen: Als uw kind een les niet aanwezig kan zijn, dan dient u dit telefonisch, via sms of per mail door te geven, uiterlijk 24 uur voor de les. In overleg kan een les ingehaald worden. Restitutie voor de gemiste lessen is niet mogelijk. Indien uw kind voor een langere periode niet deel kan nemen aan de lessen, zal in overleg naar een goede oplossing worden gezocht. Ook hierbij wordt u verzocht dit tijdig door te geven.

2 4. Opschorting, ontbinding en tussentijdse opzegging van de overeenkomst: a. De coach/docent is bevoegd de nakoming van de verplichtingen op te schorten of de overeenkomst te ontbinden, indien de ouders de verplichtingen uit de overeenkomst niet, niet volledig of niet tijdig nakomen. b. Voorts is de coach/docent bevoegd de overeenkomst te ontbinden indien zich omstandigheden voordoen welke van dien aard zijn dat nakoming van de overeenkomst onmogelijk is of indien er zich anderszins omstandigheden voordoen die van dien aard zijn dat ongewijzigde instandhouding van de overeenkomst in redelijkheid niet van de coach/docent kan worden gevergd. c. Indien de overeenkomst wordt ontbonden zijn de vorderingen van de coach/docent op de ouders onmiddellijk opeisbaar. d. Opzegging van het abonnement voor de kinderyoga dient schriftelijk of per mail te gebeuren, met een opzegtermijn van 1 kalendermaand. 5. Tarieven: a. Het is aan te bevelen dat u op de hoogte bent van de kosten, te vinden op de website ( of na te vragen bij de coach/docent van Kukinta. Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW. Behalve de bedragen van de creatieve cursussen, hierover betaalt u geen BTW. (Onderwijs aan beeldende vorming aan jongeren onder de 21 jaar is vrijgesteld van BTW. ) b. Tariefswijzigingen worden minimaal 1 maand vooraf aangekondigd. c. Kindercoaching: Kort overleg, telefonisch of per mail, is bij de begeleiding van de cliënt inbegrepen. Als er toch wat meer tijd nodig is (vanaf 10 minuten) of bij afspraken met derden, wordt er het gangbare tarief berekend over het gehele telefonische consult. 6. Betalingsvoorwaarden: a. Voor de betaling ontvangt u een factuur. De ouder/verzorger van het kind of de cliënt verplicht zich de betaling binnen 2 weken na de factuurdatum zelf bij te schrijven op de rekening van Kukinta. b. Als er niet binnen de afgesproken termijn wordt betaald, stuurt de administratie van Kukinta een betalingsherinnering. Indien ouders/verzorgers van het kind of de cliënt niet binnen 8 dagen na datum van betalingsherinnering aan hun verplichtingen voldoen, dan is Kukinta gerechtigd bij de tweede herinnering administratiekosten, 7,50 per nota, in rekening te brengen. Indien na de tweede betalingsherinnering het verschuldigde bedrag nog niet is bijgeschreven op de rekening van Kukinta volgens de aangegeven datum, is

3 Kukinta genoodzaakt de vorderingen die zij op u heeft uit handen te geven aan derden. De kosten die hieraan verbonden zijn komen, comfort de wet, volledig voor uw rekening. c. Bij betalingsachterstand is Kukinta gerechtigd verdere behandeling op te schorten of de toegang tot de lessen kinderyoga/creatieve cursus te ontzeggen, totdat de ouders/verzorgers van het kind of de cliënt aan hun betalingsverplichtingen hebben voldaan. d. Kinderyoga: Wanneer u een abonnement heeft dient het lesgeld bij vooruitbetaling te worden voldaan en uiterlijk op de eerste van iedere maand zijn bijgeschreven op de rekening van Kukinta. Bij tussentijds instromen wordt het lesgeld voor de eerste maand naar rato vastgesteld. Het lesgeld mag eventueel ook contant betaald worden voor aanvang van de les. 7. Feestdagen Tijdens officiële feestdagen en schoolvakanties is er een aangepast lesrooster. Mocht er een les vallen op een officiële feestdag en de les daardoor niet plaatsvindt, dan wordt dat in mindering gebracht op het abonnementsgeld. Dit krijgt u tijdig te horen. 8. Aansprakelijkheid: a. Voor lichamelijke en psychische klachten, raadt Kukinta u eerst aan om contact op te nemen met uw huisarts. Het advies van Kukinta tijdens een coachingstraject is resultaatgericht zonder dat resultaat te garanderen. b. Kukinta sluit elke aansprakelijkheid uit ter zake van schade of letsel voortvloeiende uit of in verband met de geboden diensten door Kukinta, tenzij sprake is van opzet of grove nalatigheid aan de zijde van Kukinta. c. De coach/docent is niet aansprakelijk voor blessures of lichamelijk letsel. Bij (ernstige) lichamelijke klachten is het raadzaam eerst met de huisarts te overleggen of beoefening van kinderyoga tot de mogelijkheden behoort. d. De coach/docent stelt zich niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van eigendommen van kinderen en ouders. Schade die door de deelnemer al dan niet opzettelijk of door onoordeelkundig gebruik toegebracht wordt aan eigendommen van Kukinta en/of desbetreffende locatie, dienen te worden vergoed. 9. Vertrouwelijkheid: Kukinta is verplicht tot geheimhouding van alles wat er besproken is tijdens of in het kader van de coachingsessies.

4 Voor overleg met derden in het belang van het kind, wordt altijd eerst toestemming gevraagd aan de ouder/verzorger. 10. Begeleiding kinderen t/m 16 jaar: Kindercoaching: Kukinta is gehouden aan de wettelijke regel dat voor kinderen onder de 16 jaar geldt dat, indien van toepassing, beide gezaghebbende ouders akkoord moeten gaan met de begeleiding. De ondertekenende of opdrachtgevende gezaghebbende ouder draagt er zorg voor dat de andere gezaghebbende ouder wordt geïnformeerd over de begeleiding en hier zijn/haar toestemming voor geeft. Hij/zij gaat ermee akkoord dat, indien de andere ouder op enige wijze bezwaren maakt tegen de coaching of anderszins, hij/zij de consequenties daarvan op zich neemt. Kukinta kan hiervoor niet verantwoordelijk voor worden gehouden. 11. Regels rond een afspraak voor kinderen: De ouder/verzorger brengt het kind en na afloop van de sessie/kinderyoga/creatieve cursus haalt de ouder het kind weer op, op de afgesproken tijd. De ouder/verzorger dient tijdens de coachingsessie/kinderyogales/creatieve cursus telefonisch bereikbaar te zijn. Vermeld op het inschrijfformulier daarom niet alleen uw vaste telefoonnummer, maar ook een mobiel telefoonnummer en evt. telefoonnummer van uw werk, waarop u tijdens de coachingsessies/kinderyogales/creatieve cursus bereikbaar bent. In het geval van tussentijdse wijzigingen verneemt de coach/docent dit graag van u. Na een coachingsessie is er eventueel kort gelegenheid voor de ouders om te bespreken wat het kind heeft gedaan of gemaakt. Tijdens een evaluatie en/of eindgesprek worden de vorderingen met betrekking tot het kind uitvoerig besproken. 12. Afwezigheid coach/docent Indien de coach/docent onverhoopt niet in staat is een coachingsessie/kinderyogales/creatieve les te verzorgen, wordt u hierover zo spoedig mogelijk geïnformeerd. De kinderyoga- of creatieve les zal op een ander moment worden ingehaald of er zal een vervangend docent worden geregeld. Wanneer beide opties niet haalbaar blijken, vindt restitutie van het lesgeld plaats. De coachingsessie zal op een ander moment worden ingehaald. 13. Medisch a. Kinderyoga/Creatieve cursus: De ouder/verzorger is verplicht om voor aanvang van de les eventuele lichamelijk of psychische klachten te melden aan de docente. De medische gegevens van je kind worden nooit aan derden verstrekt. b. Kukinta kan, op grond van bepaalde medische redenen die bij deelname worden gemeld,

5 de toezegging tot de les of workshop weigeren. Dit kan zijn doordat de docente onvoldoende informatie heeft over bepaalde aandoeningen, het verstorend kan werken op de yoga les of bij deelname de veiligheid in het geding is. In goed overleg kan hiertoe besloten worden. 14.Kleding: a. Kinderyoga: Zorg ervoor dat uw kind soepel zittende kleding aandoet, waarin hij/zij zich makkelijk kan bewegen (bv. een legging/trainings- of joggingbroek en een t-shirt). b. Creatieve cursus: Tijdens een creatieve cursus kan het voorkomen (ondanks het gebruik van een verfschort) dat er verf, lijm o.i.d. op de kleding van uw kind kan komen. Zorg er daarom voor dat uw kind kleding draagt die eventueel vies mag worden.

-Algemene Voorwaarden-

-Algemene Voorwaarden- -Algemene Voorwaarden- 1 Coaching 1.1 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met Bee-Kind en alle daarmee verband houdende

Nadere informatie

1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder. Opdrachtnemer: Kindercoach

1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder. Opdrachtnemer: Kindercoach 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder handelingen, zowel van voorbereidende als uitvoerende aard. Tijdens het intakegesprek wordt naar deze algemene voorwaarden verwezen. Opdrachtnemer:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Suzanne Emous de Hooghkamer 6 2253 JW Voorschoten K.v.K. 63405547 06 57070273 Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Bloei! Kindercoaching In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder De opdrachtnemer: Bloei!

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Fonkelz Kindercoaching

Algemene voorwaarden Fonkelz Kindercoaching KVK nr.: 66129109 BTW nr.: NL159923529B01 Bank: NL68 RBRB 0939 9288 09 Algemene voorwaarden Fonkelz Kindercoaching Algemeen Fonkelz is opgericht door Chantal Berends en is gevestigd te Steyl. Fonkelz richt

Nadere informatie

Wanneer je akkoord gaat met mijn algemene voorwaarden en de afgesproken prijs, kan onze samenwerking of mijn dienst beginnen.

Wanneer je akkoord gaat met mijn algemene voorwaarden en de afgesproken prijs, kan onze samenwerking of mijn dienst beginnen. Algemene voorwaarden Kristal-Kids Algemeen Kristal-Kids is opgericht door Christel Lubse en is gevestigd te Veldhoven. Kristal-Kids richt zich op het coachen van kinderen en jongeren in de leeftijd van

Nadere informatie

b) Opdrachtgever is in deze de klant die gebruik maakt van de aangeboden diensten van KORBEE COMMUNICATIE.

b) Opdrachtgever is in deze de klant die gebruik maakt van de aangeboden diensten van KORBEE COMMUNICATIE. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR PARTICULIEREN: KORBEE COMMUNICATIE, vanzelfsprekend presenteren! 1. Algemeen a) KORBEE COMMUNICATIE (ook genoemd: opdrachtnemer), is opgericht door Yvette Korbee gevestigd in

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Suzanne Emous Leidseweg 33 2252 LA Voorschoten K.v.K. 63405547 06 57070273 Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Bloei! Kindercoaching In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder De opdrachtnemer: Bloei!

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Loko-Mai

Algemene voorwaarden Loko-Mai Algemene voorwaarden Loko-Mai 1) Algemeen Loko-Mai is opgericht door Zulima Herwegh-Kerkhoff (hierna te noemen: de coach) gevestigd te Beverwijk en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer:

Nadere informatie

1.2 Klant: degene die lessen en of workshops of cursussen volgt of wenst te volgen bij Yogacentrum Innerwork.

1.2 Klant: degene die lessen en of workshops of cursussen volgt of wenst te volgen bij Yogacentrum Innerwork. ALGEMENE VOORWAARDEN Yogacentrum Innerwork Geldig vanaf 01-07-2012 1. Definities 1.1 Yogacentrum Innerwork: hierna ook te noemen 'YI', gevestigd te Haarlem, Helmlaan 64, 2015 LG, geregistreerd bij de Kamer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Heart4Kids

Algemene Voorwaarden Heart4Kids Algemene Voorwaarden Heart4Kids 1. ALGEMEEN Heart4Kids, gevestigd aan de Stephensonstraat 80, 2014 KE Haarlem, is 2.TOEPASSELIJKHEID Deze algemene voorwaarden zijn, tenzij anders is overeengekomen, van

Nadere informatie

Algemeen Buro Weer op weg weerbaarheid, faalangst, scheiding richt zich op het begeleiden van kinderen en jongeren vanaf 4 jaar en ouderbegeleiding.

Algemeen Buro Weer op weg weerbaarheid, faalangst, scheiding richt zich op het begeleiden van kinderen en jongeren vanaf 4 jaar en ouderbegeleiding. Algemene voorwaarden Algemeen Buro Weer op weg weerbaarheid, faalangst, scheiding richt zich op het begeleiden van kinderen en jongeren vanaf 4 jaar en ouderbegeleiding. Van toepassing op Deze algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Welkom bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn!

Algemene Voorwaarden. Welkom bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn! Algemene Voorwaarden Welkom bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn! Hierbij vind je informatie over The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn en de algemene regels die bij The Essence of Life,

Nadere informatie

oudercoaching en alle daarmee verband houdende handelingen, zowel van voorbereidende als

oudercoaching en alle daarmee verband houdende handelingen, zowel van voorbereidende als Algemene voorwaarden Samen in Balans praktijk voor kinder- en oudercoaching. 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarde umiek, versie februari

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarde umiek, versie februari Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gewichtsconsulent: Mieke Govers, lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, tevens in het bezit

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BINK Coaching

Algemene Voorwaarden BINK Coaching Algemene Voorwaarden BINK Coaching Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: BINK Coaching, gevestigd te Zoetermeer, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2014/2015

Algemene voorwaarden 2014/2015 Algemene voorwaarden 2014/2015 PEP coach Coaching, begeleiding en advies in het onderwijs Website: www.pepcoachsusan.nl E-mail: info@pepcoachsusan.nl Telefoon: 06-12713919 Dit document hoeft niet ondertekend

Nadere informatie

de persoon aan wie door de consulent advies en begeleiding verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger;

de persoon aan wie door de consulent advies en begeleiding verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger; Algemene voorwaarden Definities: In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gewichtsconsulent: Cliënt: Praktijkadres: Arts: Klaaske Goos Minnema, lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden HandAut Kindercoaching & Autisme begeleiding.

Algemene Voorwaarden HandAut Kindercoaching & Autisme begeleiding. Algemene Voorwaarden HandAut Kindercoaching & Autisme begeleiding. Toepasselijkheid. -Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen HandAut Kindercoaching & Autisme begeleiding

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Artikel 9. Toepasselijk recht en forumkeuze Algemene voorwaarden. 3. Overeenkomst: een mondeling dan wel schriftelijk contract tussen Opdrachtgever en

Artikel 9. Toepasselijk recht en forumkeuze Algemene voorwaarden. 3. Overeenkomst: een mondeling dan wel schriftelijk contract tussen Opdrachtgever en Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Prijzen, Offertes en Totstandkoming van overeenkomst Artikel 4. Uitvoering van de Overeenkomst Artikel 5. Geheimhouding Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HET TUSSENSCHOOLSE NET

ALGEMENE VOORWAARDEN HET TUSSENSCHOOLSE NET ALGEMENE VOORWAARDEN HET TUSSENSCHOOLSE NET 1. Inleiding Formeel zijn de schoolbesturen sinds 1 augustus 2006 wettelijk verplicht om te zorgen voor tussenschoolse opvang. De tussenschoolse opvang is sinds

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zangles

Algemene voorwaarden Zangles Algemene voorwaarden Zangles 1. Inschrijving 1.1 Inschrijving vindt plaats door aanmelding via het toesturen van een volledig ingevuld inschrijfformulier aan: Willemijn van Helden Gustoweg 45 N 3029 AR

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mei 18

Algemene voorwaarden mei 18 Algemene Voorwaarden Algemeen is opgericht door Daniëlle Lubbers, is gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69879540. Behandelovereenkomst: Diensten: Schriftelijk:

Nadere informatie

KNAP! Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Smart Cookies Zaandijk

KNAP! Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Smart Cookies Zaandijk KNAP! Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Smart Cookies Zaandijk Artikel 1: Begrippen 1. Smart Cookies Zaandijk voor bijles en huiswerkbegeleiding is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zaandijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kindercoaching OP WEG

Algemene voorwaarden Kindercoaching OP WEG Algemene voorwaarden Kindercoaching OP WEG Algemeen OP WEG is opgericht door Lianne Smits en is gevestigd te Overloon. OP WEG richt zich op het coachen van kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Goudklompjes Kindercoaching

Algemene Voorwaarden van Goudklompjes Kindercoaching Algemene Voorwaarden van Goudklompjes Kindercoaching Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Goudklompjes Kindercoaching gevestigd te Utrecht, ingeschreven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Algemeen

Algemene voorwaarden. 1. Algemeen Algemene voorwaarden 1. Algemeen Praktijk Wil skracht is opgericht door Wilma Tellings-Kwarten, is gevestigd te Maasbree en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 60323523 met BTW nummer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden meesterstudent.nl Versie 2 11 2012 Dit document bestaat uit 6 pagina s en 10 hoofdstukken.

Algemene voorwaarden meesterstudent.nl Versie 2 11 2012 Dit document bestaat uit 6 pagina s en 10 hoofdstukken. Algemene voorwaarden meesterstudent.nl Versie 2 11 2012 Dit document bestaat uit 6 pagina s en 10 hoofdstukken. 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 In deze algemene voorwaarden van Meesterstudent.nl,

Nadere informatie

4.1 Opdrachtnemer voert de werkzaamheden in het kader van de opdracht uit naar beste inzicht, deskundigheid en vermogen.

4.1 Opdrachtnemer voert de werkzaamheden in het kader van de opdracht uit naar beste inzicht, deskundigheid en vermogen. Artikel 1 Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Opdrachtnemer: Fysiotherapie van Huijkelom

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Scholierenbegeleiding CaracTerre

Algemene voorwaarden Scholierenbegeleiding CaracTerre Algemene voorwaarden Scholierenbegeleiding CaracTerre Artikel 1 Definities Scholierenbegeleiding CaracTerre: Eenmanszaak, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56060726. Hierna te noemen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE BEROEPSOPLEIDING ZWEMONDERWIJS Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

De Algemene Verkoopvoorwaarden van VOF Sociale Academie Utrecht ten behoeve van (onderwijs)diensten aan (particuliere) studenten en cursisten.

De Algemene Verkoopvoorwaarden van VOF Sociale Academie Utrecht ten behoeve van (onderwijs)diensten aan (particuliere) studenten en cursisten. De Algemene Verkoopvoorwaarden van VOF Sociale Academie Utrecht ten behoeve van (onderwijs)diensten aan (particuliere) studenten en cursisten. Inleiding: Dit zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden die Sociale

Nadere informatie

Algemene voorwaarden schooljaar 2016/2017

Algemene voorwaarden schooljaar 2016/2017 Algemene voorwaarden schooljaar 2016/2017 PEP coach Coaching, begeleiding en advies in het onderwijs Website: www.pepcoachsusan.nl E-mail: info@pepcoachsusan.nl Telefoon: 06-12713919 Dit document hoeft

Nadere informatie

Hofplein Rotterdam. Mei 2018

Hofplein Rotterdam. Mei 2018 Hofplein Rotterdam Mei 2018 - Algemene voorwaarden Jeugdtheater Hofplein - Algemene voorwaarden korte cursus Jeugdtheater Hofplein Tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is overeengekomen gelden in alle

Nadere informatie

2.2 De in een offerte vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven.

2.2 De in een offerte vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven. Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2019

Algemene voorwaarden 2019 Algemene voorwaarden 2019 BOUNCE BACK Coaching, begeleiding en advies Website: www.bounce-back.nl E-mail: info@bounce-back.nl Telefoon: 06-338 371 81 Dit document hoeft niet ondertekend te worden mits

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van De Oranje Fiets, praktijk voor coaching, begeleiding en bijles

Algemene voorwaarden van De Oranje Fiets, praktijk voor coaching, begeleiding en bijles Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden van De Oranje Fiets, praktijk voor coaching, begeleiding en bijles Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Uitvoering van de overeenkomst Artikel 3 Betaling Artikel 4 Eigendomsvoorbehoud

Nadere informatie

In deze algemene leverings voorwaarden en op de locaties waar deze algemene leverings voorwaarden gelden worden de volgende definities gehanteerd:

In deze algemene leverings voorwaarden en op de locaties waar deze algemene leverings voorwaarden gelden worden de volgende definities gehanteerd: De Klimmuur Algemene Leverings Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene leverings voorwaarden en op de locaties waar deze algemene leverings voorwaarden gelden worden de volgende definities gehanteerd:

Nadere informatie

De persoon aan wie door de gewichtsconsulent advies verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger;

De persoon aan wie door de gewichtsconsulent advies verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger; Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Huid&Fruit: Schoonheidsspecialiste: schoonheidsspecialiste, schoonheidsspecialiste. Gewichtsconsulent: Cliënt: Praktijkadres: Arts: Naam van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van RT Praktijk Tussenin

Algemene Voorwaarden van RT Praktijk Tussenin Website : Algemene Voorwaarden van RT Praktijk Tussenin Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer:, gevestigd te Huissen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Autisme Spiegel (2014)

Algemene Voorwaarden Autisme Spiegel (2014) Algemene Voorwaarden Autisme Spiegel (2014) Autisme Spiegel 20-9-2014 Kamer van Koophandel nr. 58294635, BTW nr.nl.113159316b01, ING Bankrekening NL34INGB0006107692, BIC INGBNL2A Algemene voorwaarden,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 : Definities In de Algemene Voorwaarden (AV) van wordt verstaan onder: 1. gezondheidspraktijk voor begeleiding, advisering en voorlichting bij een gezonde levensstijl en gewichtsbeheersing voor

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. MSM Personal training studio Achthoevenweg 14 7951 SK Staphorst 0647837385

Algemene voorwaarden. MSM Personal training studio Achthoevenweg 14 7951 SK Staphorst 0647837385 Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: MSM: MSM personal training studio. Evenals de activiteiten die onder de naam MSM worden aangeboden. Gewichtsconsulent:

Nadere informatie

Algemene les-, levering- en betalingsvoorwaarden van Autorijschool Bij Yolanda

Algemene les-, levering- en betalingsvoorwaarden van Autorijschool Bij Yolanda Algemene les-, levering- en betalingsvoorwaarden van Autorijschool Bij Yolanda Algemeen: Autorijschool Bij Yolanda, gevestigd te Noordwijk, verder te noemen de rijschool/instructeur, verricht haar rijonderricht

Nadere informatie

Opdrachtgever: de persoon, onderneming of organisatie die de opdracht voor de werkzaamheden verstrekt.

Opdrachtgever: de persoon, onderneming of organisatie die de opdracht voor de werkzaamheden verstrekt. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke overeenkomsten van of met personen, ondernemingen en organisaties en alle

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kinisi.nl

Algemene voorwaarden Kinisi.nl Algemene voorwaarden Kinisi.nl 1.Toepasselijkheid. Deze algemene voorwaarden zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van, of met Kinisi.nl en alle daarmee

Nadere informatie

1.1 Onder Be Fit With wordt in deze voorwaarden verstaan: Be Fit With eenmanszaak. Statutair gevestigd en kantoorhoudende te Tilburg.

1.1 Onder Be Fit With wordt in deze voorwaarden verstaan: Be Fit With eenmanszaak. Statutair gevestigd en kantoorhoudende te Tilburg. Algemene Voorwaarden Personal Training Algemene Voorwaarden Be Fit With Personal Training Art. 1 Definities 1.1 Onder Be Fit With wordt in deze voorwaarden verstaan: Be Fit With eenmanszaak. Statutair

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Dikke Duim! B.V.

Algemene voorwaarden Dikke Duim! B.V. Algemene voorwaarden Dikke Duim! B.V. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtnemer: Dikke Duim! B.V., die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk

Nadere informatie

A l g e m e n e v o o r w a a r d e n

A l g e m e n e v o o r w a a r d e n A l g e m e n e v o o r w a a r d e n Hartelijk welkom bij De Hoekse Dolfijn. U heeft gekozen voor een bedrijf dat streeft naar een hoge kwaliteit. Duidelijkheid is ook een vorm van kwaliteit. Daarom hebben

Nadere informatie

Algemene lesvoorwaarden van Muziekschool De Regenboog

Algemene lesvoorwaarden van Muziekschool De Regenboog Algemene lesvoorwaarden van Muziekschool De Regenboog 1. Aanmelding Aanmelding kan uitsluitend plaatsvinden door middel van een volledig ingevuld inschrijfformulier. De cursus kan beginnen als een ondertekend

Nadere informatie

POM is opgericht door L.F. (Lisette) van der Steen, is gevestigd te Sterksel en ingeschreven bij de Kamer van koophandel onder nummer

POM is opgericht door L.F. (Lisette) van der Steen, is gevestigd te Sterksel en ingeschreven bij de Kamer van koophandel onder nummer Algemene voorwaarden 1. Algemeen 2. Definities POM is opgericht door L.F. (Lisette) van der Steen, is gevestigd te Sterksel en ingeschreven bij de Kamer van koophandel onder nummer 69857180. Lisette van

Nadere informatie

Cliënt: diegene aan wie door de gewichtsconsulent begeleiding en coaching verleend wordt, dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger(s).

Cliënt: diegene aan wie door de gewichtsconsulent begeleiding en coaching verleend wordt, dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger(s). Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: SlimGewicht: eenmanszaak SlimGewicht, ook handelend onder de namen 13-wekenprogramma, SlimHealth en Regie over

Nadere informatie

Algemene leverings- En Betalingsvoorwaarden Van :

Algemene leverings- En Betalingsvoorwaarden Van : Algemene leverings- En Betalingsvoorwaarden Van : Bjorn van de Brug Multiservice, Hullerweg 14a, 8071RN te Nunspeet hierna te noemen: Gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VOOR DIENSTVERLENING

Algemene Voorwaarden VOOR DIENSTVERLENING Algemene Voorwaarden VOOR DIENSTVERLENING Klusbedrijf Groen/Het Gelders Schildershuis, Tiel Artikel 1 Definities 1. In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

A l g e m e n e v o o r w a a r - den A I C O M

A l g e m e n e v o o r w a a r - den A I C O M A l g e m e n e v o o r w a a r - den A I C O M Inhoudsopgave 1. Artikel 1: Definitie 3 2. Artikel 2: Toepasselijkheid van deze voorwaarden 3 3. Artikel 3: Offerte, tarieven en contractduur 3 4. Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Personal Training Tresbeau Health&Beautycare

Algemene voorwaarden Personal Training Tresbeau Health&Beautycare Algemene voorwaarden Personal Training Tresbeau Health&Beautycare Art. 1: Definities In deze voorwaarden worden de volgende termen gebruikt in navolgende betekenis, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Maatschap Goed Zorgen

Algemene voorwaarden Maatschap Goed Zorgen Deze algemene leveringsvoorwaarden gelden voor diensten die geleverd worden door Maatschap Goed Zorgen uit Tiel. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK Midden Nederland onder dossiernummer 50061739

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ZORG MAATSCHAP TWENTE

ALGEMENE VOORWAARDEN ZORG MAATSCHAP TWENTE ALGEMENE VOORWAARDEN ZORG MAATSCHAP TWENTE Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere overeenkomst tussen Zorg Maatschap Twente en cliënt, en tussen de door Zorg Maatschap Twente

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Meer Dance & Events Hoofddorp

ALGEMENE VOORWAARDEN. Meer Dance & Events Hoofddorp ALGEMENE VOORWAARDEN Meer Dance & Events Hoofddorp Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Aanmelding... 2 3. Proefles... 2 4. Lesgeld... 3 5. Betalingswijze... 3 6. Korting op zorgpremie Zorg en Zekerheid... 3 7.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN COORNHERT TABLAB

ALGEMENE VOORWAARDEN COORNHERT TABLAB ALGEMENE VOORWAARDEN COORNHERT TABLAB 1. DEFINITIES Algemene voorwaarden: de algemene voorwaarden Coornhert TabLab. Coornhert Gymnasium; een categoriaal gymnasium, gevestigd te Gouda en vallend onder de

Nadere informatie

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid 1. Algemeen 1.1 Degene die met Libel kinder-jongerencoach een overeenkomst voor advies of coaching aangaat, wordt verder cliënt genoemd. 1.2 Deze leveringsvoorwaarden worden geacht deel uit te maken van

Nadere informatie

Inschrijving

Inschrijving Inschrijving 2018-2019 LESVORMEN EN LESGELDTARIEVEN 2018-2019 Leerlingen tot 21 jaar 15 minuten per les* 1x per week, 38 lessen 420 (10x 42,00) 20 minuten per les 1x per week, 38 lessen 530 (10x 53,00)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Heallight Healing & Reading

Algemene Voorwaarden Heallight Healing & Reading Algemene Voorwaarden Heallight Healing & Reading Artikel 1 Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Moud Habibuw eigenaar van Heallight praktijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VANSCHOONHOVENCOACHING

ALGEMENE VOORWAARDEN VANSCHOONHOVENCOACHING ALGEMENE VOORWAARDEN VANSCHOONHOVENCOACHING ARTIKEL 1. DEFINITIES 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. opdrachtnemer: VanSchoonhovenCoaching die deze algemene voorwaarden gebruikt voor

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webdesign Sol

Algemene voorwaarden Webdesign Sol Algemene voorwaarden Webdesign Sol Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen

Nadere informatie

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015 Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching diensten

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching diensten Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching diensten Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer: Maurits Hoogerwerf Praktijk voor bewustzijnscoaching

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN NIIRAJA

ALGEMENE VOORWAARDEN NIIRAJA ALGEMENE VOORWAARDEN NIIRAJA Art 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten gesloten tussen de opdrachtnemer (Niiraja) en de

Nadere informatie

VTC-CURSUSVOORWAARDEN

VTC-CURSUSVOORWAARDEN VTC-CURSUSVOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. VTC:de besloten vennootschap Verticaal Transport Centrum B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende te (3771 LB)

Nadere informatie

Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Voorwaarden CijferCoaching.Nu Vertegenwoordiger Deelnemer Overeenkomst Artikel 2 Aanbiedingen en offertes

Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Voorwaarden CijferCoaching.Nu Vertegenwoordiger Deelnemer Overeenkomst Artikel 2 Aanbiedingen en offertes Algemene Voorwaarden Bijles en Huiswerkbegeleiding Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 In deze algemene voorwaarden voor bijles en huiswerkbegeleiding, hierna aangeduid als Voorwaarden, wordt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer : Praktijk An Opdrachtgever : De wederpartij van Opdrachtnemer Behandelovereenkomst: Een mondelinge

Nadere informatie

Leren Plus. Inhoudsopgave. Praktijk voor remedial teaching, advies en coaching Gea Felten van de Wetering I. ALGEMEEN 2 II. REMEDIAL TEACHING 2

Leren Plus. Inhoudsopgave. Praktijk voor remedial teaching, advies en coaching Gea Felten van de Wetering I. ALGEMEEN 2 II. REMEDIAL TEACHING 2 Inhoudsopgave I. ALGEMEEN 2 II. REMEDIAL TEACHING 2 III. ADVISERING BIJ HOOGBEGAAFDHEID 3 IV. HUISWERKBEGELEDING EN (BIJ)LES 4 V. COACHING 5 VI. JURIDISCHE BEPALINGEN 6 Lid LBRT nr. 121572-1 - Pauwoog

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen

Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor cliënten van Jeanette Sjardijn Op alle diensten van Jeanette Sjardijn, praktijk GevoeligSterk zijn algemene voorwaarden van kracht. U kunt deze voorwaarden

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden en huisregels Shetlanderij van Liemeer Deze voorwaarden staan vermeld op onze website: www.pretmeteenshet.nl

Algemene Voorwaarden en huisregels Shetlanderij van Liemeer Deze voorwaarden staan vermeld op onze website: www.pretmeteenshet.nl Algemene Voorwaarden en huisregels Shetlanderij van Liemeer Deze voorwaarden staan vermeld op onze website: www.pretmeteenshet.nl Partijen a. Shetlanderij van Liemeer: de gebruiker van deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Spirit Coach Academie

Algemene Voorwaarden Spirit Coach Academie 1 Algemene Voorwaarden Spirit Coach Academie Definities Spirit Coach Academie Activiteit Pakket Opleidingskosten Opleiding Consult Student Website de eenmanszaak een door Spirit Coach Academie te leveren

Nadere informatie

3.1 Opdrachtnemer heeft jegens de uitvoering van de overeenkomst een inspanningsverplichting.

3.1 Opdrachtnemer heeft jegens de uitvoering van de overeenkomst een inspanningsverplichting. Algemene voorwaarden Yvonne Soons Lifecoaching Definities In deze voorwaarden worden de volgende definities gebruikt: Opdrachtnemer: Yvonne Soons Lifecoaching, de eenmanszaak van Yvonne Soons richt zich

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Zwembad De Berkt

Algemene Voorwaarden Zwembad De Berkt Algemene Voorwaarden Zwembad De Berkt Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Ziekmelding 3. Inhaallessen 4. Vakantieperiode 5. Betaling van de zwemlessen 6. Doorlopende machtiging SEPA incasso 7. Aanvullende bepalingen

Nadere informatie

2.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle aanbiedingen, werkzaamheden en overeenkomsten tussen All Individuals en deelnemer.

2.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle aanbiedingen, werkzaamheden en overeenkomsten tussen All Individuals en deelnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN All Individuals voor deelname aan een consult, workshop, cursus of lezing Artikel 1 Definities 1.1 Shelley de Bruin eigenaar van eenmanszaak All Individuals: de gebruiker van deze

Nadere informatie

Jeugdtheater Hofplein

Jeugdtheater Hofplein Jeugdtheater Hofplein Mei 2019 - Algemene voorwaarden Jeugdtheater Hofplein - Algemene voorwaarden korte cursus Jeugdtheater Hofplein Tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is overeengekomen gelden in

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Studysmart Studiebegeleiding

Algemene Voorwaarden Studysmart Studiebegeleiding Algemene Voorwaarden Studysmart Studiebegeleiding Definities 1. Studysmart studiebegeleiding: Eenmanszaak, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nr.: 64832937. 2. Contractant: Iedere

Nadere informatie

4. Your Musiqskool behoudt zich het recht voor (de startdatum van) een cursus uit te stellen of te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen.

4. Your Musiqskool behoudt zich het recht voor (de startdatum van) een cursus uit te stellen of te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen. ALGEMENE LESVOORWAARDEN YOUR MUSIQSKOOL 2016-2017 1.INSCHRIJVEN 1. Cursisten kunnen zich het gehele jaar inschrijven, maar vóór 1 juli is wenselijk i.v.m. garantie plaatsing in het nieuwe seizoen. Inschrijving

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Barends Training

Algemene Voorwaarden Barends Training Algemene Voorwaarden Barends Training Artikel 1 Definities 1.1 Barends Training: Robin Barends, als zelfstandige ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 59652748, alsook personeel dat werkzaam

Nadere informatie

Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Kattengedragstherapeut: degene die in opdracht van de klant een gedragstherapeutische behandeling instelt, adviezen geeft en/of

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor het leveren van (Coaching & Training) diensten

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor het leveren van (Coaching & Training) diensten Lepelaarplantsoen 97 3145 XC Maassluis Tel. 06-14225340 info@lichaamengeest.com www.lichaamengeest.com Fortis 80.02.39.830 K.v.K. Rotterdam 24438620 BTW-nummer NL0641.76.277.B02 Artikel 1. Definities Algemene

Nadere informatie

TARIEVEN EN ALGEMENE VOORWAARDEN

TARIEVEN EN ALGEMENE VOORWAARDEN TARIEVEN EN ALGEMENE VOORWAARDEN Inhoudsopgave Contactgegevens... 3 Tarieven: Wat vergoedt uw verzekeraar?... 4 Zorgverzekeraar... 4 Eigen risico... 4 Aanvullende verzekering... 4 Ketenzorg... 4 Tarieven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Natuurlijk liefdevol. Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen

Algemene voorwaarden. Natuurlijk liefdevol. Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Algemene voorwaarden Natuurlijk Liefdevol Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Artikel 1: Begripsbepalingen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Natuurlijk Liefdevol: Natuurlijk Liefdevol gevestigd

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd.

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd. Algemene voorwaarden Bye Bye Burnout (voor het leveren van coaching, training en workshops) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtnemer: Bye Bye Burnout. 1.2

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bijlmerbajes Ontgrendeld

Algemene voorwaarden Bijlmerbajes Ontgrendeld Algemene voorwaarden Bijlmerbajes Ontgrendeld Algemene voorwaarden van Bijlmerbajes Ontgrendeld, gevestigd te Amsterdam bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 58447938 BTW nummer: NL067242947B01. Artikel

Nadere informatie

Integraal behandelhuis voor kind en ouder

Integraal behandelhuis voor kind en ouder AANMELDFORMULIER STICHTING HUIS VOL COMPASSIE Aankruisen wat van toepassing is: O Psychiatrisch diagnostiek & behandeling O Integraal spreekuur O Medicatie regulier/homeopathisch O Voeding & diëtetiek

Nadere informatie

Opleidingsovereenkomst Floranails.

Opleidingsovereenkomst Floranails. Opleidingsovereenkomst Floranails. 1. Overeenkomst Deze overeenkomst wordt gesloten tussen u als cursist en Floranails als opleider voor de duur van de opleiding waarvoor u zich als cursist heeft ingeschreven.

Nadere informatie

Artikel 4. Uitvoering van de overeenkomst 1. Met de opdrachtnemer gesloten overeenkomsten leiden voor opdrachtnemer tot een

Artikel 4. Uitvoering van de overeenkomst 1. Met de opdrachtnemer gesloten overeenkomsten leiden voor opdrachtnemer tot een Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching diensten Symbiosecoaching Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer: Symbiosecoaching die deze algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke afspraken, facturen en overeenkomsten van of met en alle daarmee van band

Nadere informatie

1. Opdrachtnemer: Theo Gitmans PenO die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van diensten;

1. Opdrachtnemer: Theo Gitmans PenO die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van diensten; Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtnemer: Theo Gitmans PenO die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van diensten;

Nadere informatie

ALGEMENDE VOORWAARDEN EDUCATIE DOOR BANGERT EN VAN HAGEN (BENVH) 1. Definities In deze educatievoorwaarden worden de volgende definities gehanteerd:

ALGEMENDE VOORWAARDEN EDUCATIE DOOR BANGERT EN VAN HAGEN (BENVH) 1. Definities In deze educatievoorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: ALGEMENDE VOORWAARDEN EDUCATIE DOOR BANGERT EN VAN HAGEN (BENVH) 1. Definities In deze educatievoorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: a) BENVH: onderneming met vestigingen in Reuver (offenbekermarkt

Nadere informatie