Geldermalsen, Sterappel 31

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Geldermalsen, Sterappel 31"

Transcriptie

1 Geldermalsen, Sterappel 31 Moderne eengezinswoning Buitenkans op steenworp afstand van scholen en speelplantsoen! In de populaire en ruim opgezette appelbuurt staat deze royale eengezinswoning met diepe tuin gelegen op de zongunstige zuidwestzijde. Het perceel is 187 m² groot. De woning is gebouwd in 1991 met 360 m³ inhoud en het woonoppervlak telt 105 m². De magnifieke schuur is in 2005 gezet, is goed geïsoleerd en heeft een oppervlakte van circa 20 m². De woning is gunstig gelegen op korte afstand van een speelplantsoen en op loopafstand van twee lagere scholen. De straat is vriendelijk en aangenaam ruim van opzet. Vraagprijs : ,-- k.k.

2 Geldermalsen Het vriendelijke dorp Geldermalsen is de grootste kern binnen de landelijk gelegen gemeente Geldermalsen en telt inwoners. De rivier de Linge, een rijk stuk natuur in het landschap, kronkelt voor een groot gedeelte door de gemeente Geldermalsen en vormt tezamen met haar oevers, uiterwaarden, rietkragen, moerassen, grienden, wielen en wilgenbossen eigenlijk één groot waardevol natuurgebied. Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de Gemeente Geldermalsen. Gelegen in het centrum van de West-Betuwe wordt deze gemeente in twee delen gesplitst door de bekende rijksweg A2 s-hertogenbosch-utrecht. Deze weg kruist de rijksweg A15 Rotterdam- Nijmegen/Arnhem bij het knooppunt Deil. Voor niet-automobilisten is er het NS-station Geldermalsen, welke binnen het net van spoorverbindingen in ons land een centrale plaats inneemt. Dit station heeft een rechtstreekse treinverbinding naar Utrecht, s-hertogenbosch, Breda, Dordrecht en Tiel. In het hart van de kern Geldermalsen ligt een gezellig winkelerf broederlijk naast een fraaie winkelpromenade. Naast winkels beschikt het dorp ook over diverse horecagelegenheden, waar het gezellig vertoeven is. Binnen scholengemeenschap O.R.S. Lek en Linge vindt u de volgende vormen van onderwijs: vmbo, havo en vwo. Voor de hogescholen en universiteiten kunt u in Utrecht en s-hertogenbosch terecht; daar bent u binnen een half uur per trein. Binnen de gemeente Geldermalsen zijn veel sportverenigingen actief. Het sportieve aanbod is uiterst divers, van fietscross en onderwatersport tot de uiteraard ook aanwezige tennis- en voetbalverenigingen. En wordt het weer wat minder, geen probleem. Naast het overdekt zwembad Het Wiel wordt natuurlijk ook in de moderne sporthal De Randhorst de sportbeoefening het hele jaar door gegarandeerd.

3 Indeling Via de keurig bestrate voortuin bereikt u de overdekte entree van de woning. De voordeur biedt toegang tot de ruime en lichte hal. De hoge raampartij naast de voordeur maken dit tot een lichte en gastvrije ontvangstruimte. De lichte wand- en plafondafwerking gecombineerd met de laminaatvloer in een eiken whitewash motief vormen een actueel geheel. De laminaatvloer is doorgelegd op de gehele begane grond en is uitstekend te combineren met diverse interieurstijlen. In de hal vindt u de meterkast en de toiletruimte met fonteintje en mechanische ventilatie. Via een paneeldeur met glasverdeling bereikt u de bijzonder sfeervolle woonkamer. Een heerlijk ruime leefruimte met een dynamisch wooncomfort. Zowel in de voor- als in de achtergevel vindt u een groot raam. Hierdoor profiteert u van een heerlijke lichtinval en heerst er een grote betrokkenheid met buiten.

4 De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. Hier bevindt zich een L-vormige keukenopstelling in een crèmekleur met antracietkleurig aanrechtblad en achterwand. De aanwezige apparaten zijn échte krachtpatsers. Een Atilla RVS-gasfornuis met 6- pitsgaskookplaat (inclusief wokbrander), een elektrische, extra brede oven en bijpassende RVSafzuigschouw. Een RVS Amerikaanse koel-/vriescombinatie van Samsung met een ijsblokjesmachine en een Bauknecht vaatwasmachine. Leuk detail is de koof met inbouwspots tegen het plafond. Vanuit de keuken stapt u via een deur rechtstreeks uw overdekte terras op. 1 ste verdieping Vanuit de hal bereikt u de centrale overloop; hieraan grenzen 3 slaapkamers en de badkamer. De laminaatvoer op de overloop is doorgelegd in de aangrenzende slaapvertrekken. De royale ouderslaapkamer is gelegen aan de tuinzijde. Op de wanden is strak stucwerk aangebracht en de aanwezige raampartij is uitgerust met een rolhorsysteem. In de gevel is een kanaal aanwezig, waarop een mobiele airconditioning kan worden aangesloten (deze wordt bij de woning geleverd). De 2 de slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Een echte meidenkamer, waarbij gebruik is gemaakt van vrolijk behang. Slaapkamer 3 is eveneens aan de voorzijde van de woning gelegen en is thans in gebruik als garderobe- c.q. bergkamer met schappen langs de wand. Deze kamer is echter qua afmeting beslist ook ruim genoeg om als slaapvertrek dienst te doen.

5 Alle slaapkamers zijn uitgevoerd met rolluiken. De ruime badkamer heeft een lichte wand- en vloerbetegeling. Er is een ligbad met douchegarnituur. De inloopdouchecabine heeft een glazen schuifdeur en een thermostaatkraan. De wastafel is uitgevoerd met een onderkast en een spiegelkast. Het toilet en de radiator maken de uitrusting van deze badkamer compleet. 2 de verdieping Een vaste houten trapopgang brengt u naar de 2 de verdieping van de woning. Hier vindt u een royale open zolderverdieping met bergruimtes achter een schuifkastensysteem in de knieschotten. Op de vloer ligt dezelfde laminaatvloer als op de 1 ste verdieping en de geïsoleerde dakvlakken zijn gesausd in een lichte tint. Een groot Velux-dakvenster (nieuw) verzorgt het daglicht en de ventilatie. Als gevolg van de ruimte en hoogte van deze woonlaag heeft u hier de mogelijkheid een 4 de slaapkamer te creëren. Tenslotte vindt u hier de opstelling van de HR-combiketel, de unit van de mechanische afzuiging en de wasmachine-aansluiting.

6 Buiten en Tuin De voortuin is volledig voorzien van bestrating, waardoor u maar liefst twee auto s op eigen terrein kunt parkeren. De diepe achtertuin kenmerkt zich door sfeer en privacy en is gelegen op de gunstige zuidwestzijde. Hierdoor kunt u in deze tuin de gehele middag en avond van de zon genieten. Als gevolg van de ligging aan het einde van het burenpad heeft men het pad bij de tuin kunnen trekken en is een extra diepe tuin ontstaan. Direct tegen de achtergevel van de woning ligt een royaal overdekt zonneterras van chinees hardsteen. In de bovenstijlen van de overkapping zijn LED-lampjes aanwezig, waardoor u s avonds een uitstekende verlichting heeft. Daarbij vindt u ook in de tuin en aan de gevel van de schuur lichtpunten. Prettig is de aanwezigheid van (buiten)stopcontacten en een waterkraantje. Het hardstenen terras loopt in een pad door de achtertuin naar een 2 de terras achterin de tuin.

7 De ruime houten schuur (ca. 20 m²) is in 2005 gezet en voorzien van wandisolatie, dakisolatie en dubbel glas. De vloer is van betontegels en er zijn kast- en schapruimten aanwezig. Onder de raampartij is een brede werkbank aanbracht met hierboven TL-verlichting. Geheel achterin de tuin vindt u de poort naar het burenpad, dat u brengt - van en naar - de openbare weg. De ligging is uitstekend te noemen op steenworp afstand van een groen speelplantsoen en op loopafstand van lagere scholen. Algemeen Verwarming en warmwater wordt verzorgd door de Nefit Smartline HR-combiketel (bouwjaar 2004), waarvan de brander in 2010 nog is vervangen. Een woning met bijzonder veel luxe, woonkwaliteit en gemakken, die wij u graag laten ervaren middels een bezichtiging. Afmetingen Gebruiksoppervlakte wonen : 105 m² Gebruiksoppervlakte interne bergruimtes : 0 m² Gebruiksoppervlakte externe bergruimtes : 20 m² Gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimten : 16 m²

8 De pluspunten - Ligging in geliefde appelbuurt - Prettige indeling en ruime leefvertrekken - Mooie RVS-apparatuur in de keuken - Mogelijkheid voor een 4 de slaapkamer op de zolder - Ruime tuin op de zongunstige zuidwestzijde - Heerlijk overdekt terras met designvolle verlichting - Ruime geïsoleerde schuur (ca. 20 m²) met werkbank - Extra diepe tuin - Nabij scholen en voorzieningen gelegen Bezoek aan de woning Een bezoek aan deze woning is altijd vrijblijvend. Door het bezichtigen van de woning krijgt u de juiste indruk. Deze informatie is met uiterste zorg samengesteld door Van Arendonk Makelaardij. Deze informatie kan slechts gezien worden als een impressie van de woning en is hiermee een uitnodiging tot onderhandelen. Mocht er ondanks de zeer zorgvuldige samenstelling van deze informatie gegevens vermeld worden welke niet juist zijn, of niet overeenkomen met de werkelijke situatie dan is Van Arendonk Makelaardij hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk. De vermelde afmetingen moeten gezien worden als circa maten.

9

10 Begane grond 3D

11

12 1 ste verdieping 3D

13

14 2 de verdieping 3D

15

16

17

Herwijnen, Lijsterbeslaan 9

Herwijnen, Lijsterbeslaan 9 Herwijnen, Lijsterbeslaan 9 Ruime eengezinswoning Sfeervol wonen in een comfortabel woonhuis! In een rustige woonomgeving nabij scholen en speelvoorzieningen staat deze aantrekkelijke middenwoning met

Nadere informatie

Vuren, Lindelaan 2. Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit. Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie!

Vuren, Lindelaan 2. Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit. Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie! Vuren, Lindelaan 2 Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie! In een rustige woonomgeving nabij de dorpskern staat deze royale 2/1- kapwoning met vrijstaande garage,

Nadere informatie

Bergambacht, Vuurdoorn 1

Bergambacht, Vuurdoorn 1 Bergambacht, Vuurdoorn 1 Halfvrijstaande levensloopbestendige patiobungalow Stijlvol wonen met modern design en luxe!! Op loopafstand van de dorpskern en in de nabijheid van diverse openbare voorzieningen

Nadere informatie

Herwijnen, Zworrelstraat 66

Herwijnen, Zworrelstraat 66 Herwijnen, Zworrelstraat 66 Keurige 2/1-kapwoning Royaal wonen voor een zeer aantrekkelijke prijs! Op loopafstand van de winkels en voorzieningen staat deze royale 2/1-kapwoning met berging op een perceel

Nadere informatie

Herwijnen, Meerenburg 38

Herwijnen, Meerenburg 38 Herwijnen, Meerenburg 38 Opvallend ruime eengezinswoning Royaal wonen op een leuke woonlocatie! Een eengezinswoning die opvallend ruim en praktisch is voor zijn klasse. De inhoud bedraagt 360 m³ en het

Nadere informatie

Herwijnen, Breede Kampen 36

Herwijnen, Breede Kampen 36 Herwijnen, Breede Kampen 36 Keurige 2/1-kapwoning met garage Royaal wonen in een stijlvol uitgevoerde woning! Op een rustige woonlocatie staat deze 2/1-kapwoning met royale garage op een perceel van 203

Nadere informatie

Herwijnen, Achterweg 31 a

Herwijnen, Achterweg 31 a Herwijnen, Achterweg 31 a Winkelpand met bovenwoning en separate opslagruimte Middenin het centrum van Herwijnen staat dit royale winkel- c.q. kantoorpand met bovenwoning, separate opslagruimte en een

Nadere informatie

Tuil, Wilhelminastraat 29

Tuil, Wilhelminastraat 29 Tuil, Wilhelminastraat 29 Royale 2/1-kapwoning met garage Comfortabel wonen op vrij gelegen locatie! Aan de rand van het dorp met vrij uitzicht over grasland en fruitbomen staat deze royale 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Herwijnen, Mijnliefflaan 16

Herwijnen, Mijnliefflaan 16 Herwijnen, Mijnliefflaan 16 Stijlvolle 2/1-kapwoning Modern wonen in luxe en comfort! Op een rustige woonlocatie in de geliefde woonwijk Herwijnen-Oost staat deze bijzonder aantrekkelijke 2/1-kapwoning

Nadere informatie

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze Willem-Alexanderlaan 27 - Maarheeze De Willem-Alexanderlaan is een mooie, brede en groene laan. Gelegen in een rustige ruim opgezette wijk met groen- en speelvoorzieningen. De ligging, met voldoende parkeergelegenheid,

Nadere informatie

Hellouw, Karel Doormanstraat 66

Hellouw, Karel Doormanstraat 66 Hellouw, Karel Doormanstraat 66 Hoekwoning met berging Instapklare eengezinswoning Op een rustige woonlocatie staat deze dynamische hoekwoning met berging en tuin op een perceel van 108 m². Het huis is

Nadere informatie

IJsselmondselaan AS Rotterdam k.k.

IJsselmondselaan AS Rotterdam k.k. IJsselmondselaan 245 3064 AS Rotterdam 339.000 k.k. IJsselmondselaan 245 - Rotterdam Vraagprijs: 339.000 k.k. Deze ZEER SMAAKVOL VERBOUWDE en perfect afgewerkte 6-kamer eengezinswoning (voorheen 2 woningen)

Nadere informatie

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER 395.000 k.k. www.vondellaan10.nl Vondellaan 10, Raamsdonksveer Mooi en rustig gelegen twee onder een kapwoning met maar liefst 6 slaapkamers(heden 5 slaapkamers en 1 werkkamer)

Nadere informatie

T E K O O P. Weigeliastraat 7 te Maarheeze. Deze perfect gelegen starterswoning wordt omringd door openbaar groen. Ook de nieuwe speeltuin

T E K O O P. Weigeliastraat 7 te Maarheeze. Deze perfect gelegen starterswoning wordt omringd door openbaar groen. Ook de nieuwe speeltuin Weigeliastraat 7 - Maarheeze De Weigeliastraat is een rustige, brede straat gelegen in een fijne woonomgeving. In de directe omgeving bevinden zich de winkelstraat, de basisschool, uitvalswegen, een speeltuin,

Nadere informatie

TE KOOP. Spinbolmolen TA Papendrecht. Bieden vanaf: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Spinbolmolen TA Papendrecht. Bieden vanaf: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Spinbolmolen 47 3352 TA Papendrecht Bieden vanaf: 225.000,00 k.k. Informatie Spinbolmolen 47-3352 TA Papendrecht Soort pand : Woning - Eengezinswoning - Hoekwoning Bouwjaar : 1981 Perceel oppervlakte :

Nadere informatie

Te Koop Fransebaan 548 Eindhoven

Te Koop Fransebaan 548 Eindhoven Te Koop Fransebaan 548 Eindhoven Omschrijving Ruime, goed onderhouden tussenwoning met een lichte woonkamer, moderne keuken, ruime badkamer, 3 slaapkamers, grote zolderruimte, keurige voortuin en diepe,

Nadere informatie

Herwijnen, Boutlaan 20

Herwijnen, Boutlaan 20 Herwijnen, Boutlaan 20 3-kamerappartement op de zuidzijde Luxueus wonen met panoramisch uitzicht en privé parkeerplaats! Dit aantrekkelijke 3-kamerappartement met groot balkon is gelegen op de tweede woonlaag

Nadere informatie

Haaften, Emmastraat 9

Haaften, Emmastraat 9 Haaften, Emmastraat 9 Vrijstaande semi-bungalow met royale schuur Landelijk wonen in ruimte en privacy! Aan het einde van de Emmastraat, op steenworp afstand van de dijk staat deze magnifieke semi-bungalow

Nadere informatie

Fransebaan 548, Eindhoven

Fransebaan 548, Eindhoven Fransebaan 548, Eindhoven Kenmerken Overdracht Vraagprijs 275.000 k.k. Aangeboden sinds 01-02-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Haaften, Van Drielekamp 4

Haaften, Van Drielekamp 4 Haaften, Van Drielekamp 4 Aantrekkelijke eengezinswoning met een modern interieur Ruim en comfortabel wonen in een rustige woonomgeving! In een vriendelijk opgezette woonomgeving aan een groen plantsoen

Nadere informatie

Haaften, Dohnastraat 3

Haaften, Dohnastraat 3 Haaften, Dohnastraat 3 Up-to-date middenwoning Sfeervol wonen in een verkeersluwe straat Ruime en sfeervol uitgevoerde middenwoning met berging op 137 m² grond. Gelegen aan het einde van een doodlopende

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN 62 SCHAGEN 252.500 k.k. www.beethovenlaan62.nl Beethovenlaan 62, Schagen Een karakteristieke erkerwoning met tuindeuren, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en heerlijke zongerichte

Nadere informatie

Herwijnen, Lijsterbeslaan 17

Herwijnen, Lijsterbeslaan 17 Herwijnen, Lijsterbeslaan 17 Ruime tussenwoning met zonnige tuin Aantrekkelijk wonen in een ruim huis! Op een leuke locatie aan de Lijsterbeslaan staat deze magnifieke tussenwoning met berging en tuin

Nadere informatie

Hellouw, Karel Doormanstraat 70

Hellouw, Karel Doormanstraat 70 Hellouw, Karel Doormanstraat 70 Middenwoning met berging Up-to-date eengezinswoning Op een rustige woonlocatie staat deze aantrekkelijke eengezinswoning met berging en tuin op een perceel van 90 m². Het

Nadere informatie

Maria Lecinastraat 10 OOSTERHOUT

Maria Lecinastraat 10 OOSTERHOUT Klijsen Makelaardij og & Onteigeningszaken Maria Lecinastraat 10 OOSTERHOUT Vraagprijs 222.500,00 kosten koper Moderne, goed onderhouden uitgebouwde tussenwoning met vrijstaande houten berging gelegen

Nadere informatie

Goudsesingel 32 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Goudsesingel 32 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Goudsesingel 32 Vlaardingen Vraagprijs 339.500 k.k. Midden in de wijk Ambacht vindt u deze heerlijk ruime woning. De woning heeft een voor- en achtertuin, een heerlijk lichte woonkamer met een fraaie moderne

Nadere informatie

TROUBADOURLAAN 14 HOOGVLIET 157.500 k.k. www.troubadourlaan14.nl Omschrijving Keurig verzorgde eengezinswoning gelegen op 158 m2 EIGEN GROND aan een brede straat met veel "groen" in de wijk "Oudeland".

Nadere informatie

Herwijnen, Breede Kampen 52

Herwijnen, Breede Kampen 52 Herwijnen, Breede Kampen 52 Royale 2/1-kapwoning met verlengde garage en tuinberging Ideaal wonen met vrijheid aan de achterzijde! Op een sublieme woonlocatie op steenworp afstand van winkelvoorzieningen

Nadere informatie

Ekkerstraat 27 - Eindhoven

Ekkerstraat 27 - Eindhoven Ekkerstraat 27 - Eindhoven Vraagprijs 389.500,- k.k. Patrick Deckers Makelaardij Omschrijving Opvallend riant, uitstekend onderhouden, modern en luxe afgewerkt, vrijstaand geschakelde woning met inpandige

Nadere informatie

SCHOENLAPPERVLINDER 6 UTRECHT

SCHOENLAPPERVLINDER 6 UTRECHT SCHOENLAPPERVLINDER 6 UTRECHT www.schoenlappervlinder6.nl Schoenlappervlinder 6, Utrecht Goed onderhouden 2-onder-1-kap woning met eigen oprit (geschikt voor 2 auto s), garage en een goed aangelegde tuin

Nadere informatie

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k.

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k. Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam 399.000 k.k. Cleyburchstraat 3-b - Rotterdam Vraagprijs: 399.000 k.k. RIANT WONEN in deze prachtige royale DUBBELE BOVENWONING met een DAKTERRAS met schitterend vrij

Nadere informatie

Herwijnen, Berkenlaan 7a

Herwijnen, Berkenlaan 7a Herwijnen, Berkenlaan 7a Royaal vrijstaand inpandige garage woonhuis met Aantrekkelijk wonen in ruimte en privacy! In een rustige woonomgeving staat deze vrijstaande woning met inpandige garage op een

Nadere informatie

Haaften, Goudensteinstraat 33

Haaften, Goudensteinstraat 33 Haaften, Goudensteinstraat 33 Magnifieke eengezinswoning Sfeervol wonen nabij de dorpskern! Op loopafstand van winkels en voorzieningen staat deze leuke middenwoning met extra royale berging en zonnige

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Blauwgras 18. Vraagprijs : 269.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Blauwgras 18. Vraagprijs : 269.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Blauwgras 18 Deze verzorgde 2-ONDER-1-KAPWONING is sinds 2004 nagenoeg geheel gerenoveerd! De woning beschikt over een brede OPRIT, een GARAGE, 3 slaapkamers, een

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Tesselschadelaan DE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Tesselschadelaan DE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Tesselschadelaan 28 5702 DE Helmond 299.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 299.000 k.k. Postcode 5702 DE Ligging Aan

Nadere informatie

De Merodelaan BD Ridderkerk k.k.

De Merodelaan BD Ridderkerk k.k. De Merodelaan 26 2985 BD Ridderkerk 259.500 k.k. De Merodelaan 26 - Ridderkerk Vraagprijs: 259.500 k.k. Zeer praktisch en sfeervol gezinshuis aan een mooie brede laan gelegen! Op loopafstand van het Oosterpark

Nadere informatie

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage.

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage. GARONNELAAN 34 EINDHOVEN Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage. De woning wordt gekenmerkt door een

Nadere informatie

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda Vraagprijs 439.000,- k.k. Omschrijving Op uitstekende locatie in de wijk Westerpark gelegen twee onder een kapwoning met diepe garage en een royale oprit met de mogelijkheid

Nadere informatie

Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Vraagprijs ,- k.k.

Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Vraagprijs ,- k.k. Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Vraagprijs 275.000,- k.k. Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Aan de rand van het Beatrixpark vindt u deze kant-en-klare 6-kamer eengezinswoning, gelegen op eigen grond.

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Vraagprijs 379.000 - kosten koper Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt deze royale en

Nadere informatie

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k. VOORWEG 40 HOOGVLIET 184.500 k.k. www.voorweg40.nl Omschrijving Sfeervolle en zeer goed onderhouden ééngezinswoning met royale dakopbouw en keurig aangelegde tuin, gelegen in de wijk "Nieuw Engeland" op

Nadere informatie

Rijnaakstraat 11. Maasbracht. Vraagprijs: ,- k.k.

Rijnaakstraat 11. Maasbracht. Vraagprijs: ,- k.k. Rijnaakstraat 11 Maasbracht Vraagprijs: 239.500,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 687 m3 Soort Object Eengezinswoning Perceel 248 m2 Type Object 2 onder 1 kap Woonoppervlakte Ca. 151 m2 Bouwjaar 1971

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Heese KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Heese KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP de Heese 18 5708 KH Helmond 239.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 239.500 k.k. Postcode 5708 KH Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Nassaustraat RB Ridderkerk k.k.

Nassaustraat RB Ridderkerk k.k. Nassaustraat 71 2983 RB Ridderkerk 239.500 k.k. Nassaustraat 71 - Ridderkerk Vraagprijs: 239.500 k.k. Compleet verbouwde en uitgebouwde jaren 30 eengezinswoning met diepe tuin op Zuid-Oost! In een karakteristieke

Nadere informatie

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Utrechtlaan CK Lage Zwaluwe. Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Utrechtlaan CK Lage Zwaluwe. Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek Kuijpers Makelaardij B.V. TE KOOP Utrechtlaan 35 4926 CK Lage Zwaluwe Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek 0168-407320 info@mathekuijpers.nl kuijpersmakelaardij.nl 259.000 K.K. Bent

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Finisterelaan TD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Finisterelaan TD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Finisterelaan 26 5627 TD Eindhoven 475.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 475.000 k.k. Postcode 5627 TD Ligging Aan

Nadere informatie

Burghplein 1 Eindhoven

Burghplein 1 Eindhoven Burghplein 1 Eindhoven BURGHPLEIN 1, EINDHOVEN OP PRACHTIGE LOCATIE IN HET GEWILDE WITTE DORP LIGT DEZE, ONDER ARCHITECTUUR VAN DUDOK GEBOUWDE, ZEER RUIME, UITSTEKEND ONDERHOUDEN JAREN 30 HERENWONING (RIJKSMONUMENT).

Nadere informatie

Arend Braatlaan 5 - Hekelingen

Arend Braatlaan 5 - Hekelingen Arend Braatlaan 5 - Hekelingen Vraagprijs 364.500,- k.k. Omschrijving Deze prachtige en instapklare woning ligt er uiterst verzorgd bij en absoluut een bezichtiging waard! De woning heeft onder andere

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Gerard Terborchstraat 17 -A. Vraagprijs : 239.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Gerard Terborchstraat 17 -A. Vraagprijs : 239.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Gerard Terborchstraat 17 -A Een recent (2011) uitgebouwde HOEKWONING met dubbele berging in een kindvriendelijke woonomgeving! Dit woonhuis beschikt over een L-vormige

Nadere informatie

Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven

Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven Henk van den Broeklaan 17. Eindhoven Op absolute toplocatie, in de zeer geliefde villawijk in Acht-Zuid is deze ruime, luxe bungalow (inhoud circa 900 m3) met inpandige

Nadere informatie

Waardenburg, Donjon 9

Waardenburg, Donjon 9 Waardenburg, Donjon 9 Royale 2/1-kapwoning met berging Heerlijk wonen in een prettige omgeving! In een jonge, ruim opgezette woonomgeving staat deze onder moderne architectuur gebouwde 2/1-kapwoning met

Nadere informatie

Warmelostraat RL Rotterdam k.k.

Warmelostraat RL Rotterdam k.k. Warmelostraat 29 3077 RL Rotterdam 215.000 k.k. Warmelostraat 29 - Rotterdam Vraagprijs: 215.000 k.k. Moderne 5-kamer eengezinswoning met achtertuin op West en eigen oprit! Deze aantrekkelijke 5-kamer

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Baksteen Dronten. Carpe Diem Makelaardij De Rede EW Dronten

TE KOOP K.K. Baksteen Dronten. Carpe Diem Makelaardij De Rede EW Dronten TE KOOP Baksteen 9 8253 Dronten Carpe Diem Makelaardij De Rede 44 8251 EW Dronten 06-30382667 info@carpediemmakelaardij.nl carpediemmakelaardij.nl 200.000 K.K. Deze prijs betreft een bieden vanaf prijsstelling.

Nadere informatie

KASTANJEDREEF 17 VLAARDINGEN 274.500 k.k. www.kastanjedreef17.nl Kastanjedreef 17, Vlaardingen Aan een rustige straat in de kindvriendelijke en gewilde DREVENBUURT bieden wij u een goed onderhouden en

Nadere informatie

Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden!

Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden! Haaften, Graskamp 29 Charmante half vrijstaande woning met zeer royale schuur Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden! In een aantrekkelijke woonomgeving nabij de dorpskern staat deze half vrijstaande

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

Tuil, Tuilseveldweg 2

Tuil, Tuilseveldweg 2 Tuil, Tuilseveldweg 2 Extra ruime hoekwoning Magnifiek wonen in moderne luxe! In de geliefde woonwijk Klingelenberg staat deze royale hoekwoning met berging en tuin op een perceel van 200 m². Het huis

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Beemdgras 32. Vraagprijs : 239.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Beemdgras 32. Vraagprijs : 239.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Beemdgras 32 Op een rustige locatie in de kindvriendelijke woonwijk Dragonder-Noord ligt deze goed onderhouden, ruime GEZINSWONING. De woning beschikt over een

Nadere informatie

Waardenburg, Prins Willem-Alexanderstraat 7

Waardenburg, Prins Willem-Alexanderstraat 7 Waardenburg, Prins Willem-Alexanderstraat 7 Royale 2/1-kapwoning met uitbouw en garage Modern wonen in een prettige omgeving! In een jonge en ruim opgezette woonomgeving tegenover een groen plantsoen staat

Nadere informatie

Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: 339.000,- k.k.

Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: 339.000,- k.k. Rijksweg 126 Velden Vraagprijs: 339.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud 570 m2 Soort Object Eengezinswoning Perceel 488 m2 Type Object Vrijstaand Woonoppervlakte 137 m2 Bouwjaar 1959 Slaapkamers 3 Contact

Nadere informatie

Haaften, Stadsland 17

Haaften, Stadsland 17 Haaften, Stadsland 17 Royale eengezinswoning Aantrekkelijk wonen in een modern huis! In een jonge woonomgeving staat deze onder opvallende architectuur gebouwde middenwoning met berging en tuin op 133

Nadere informatie

Ruime woning met berging.

Ruime woning met berging. Ruime woning met berging. TE KOOP: Turfhoofd 4 4731 LZ Oudenbosch 215.000,- K.K. 2 franksweegersmakelaardij.nl Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 215.000,- k.k. In overleg Geheel perceel

Nadere informatie

Victordal 35, te Valkenswaard

Victordal 35, te Valkenswaard Victordal 35, te Valkenswaard Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 310m³ Perceel : circa 248 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

Heemraad 7 - Brielle

Heemraad 7 - Brielle Heemraad 7 - Brielle Vraagprijs 300.000,- k.k. Omschrijving Op een geweldige locatie met aan de voorzijde een vrij uitzicht over een ruim speelveld treft u deze woning. Deze instapklare tussenwoning is

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Anjerstraat 9. Vraagprijs : 219.500,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Anjerstraat 9. Vraagprijs : 219.500,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Anjerstraat 9 Deze verzorgde 2-ONDER-1-KAPWONING met GARAGE en OPRIT biedt prettig wooncomfort! Zo is er een lichte, sfeervolle woonkamer met balkenplafond, een

Nadere informatie

KONINGSSPIL 10 WIERINGERWAARD 275.000 k.k. www.koningsspil10.nl Koningsspil 10, Wieringerwaard Op zoek naar een stijlvol huis met de uitstraling van de jaren 30 en met het comfort en onderhoudsgemak van

Nadere informatie

Beckershagen 28 Chaam

Beckershagen 28 Chaam Wonen in een geliefde straat aan de rand van Chaam 2-onder-1 kapwoning met 5 slaapkamers en een garage Met de deur in huis vallen Deze uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage staat aan de rand van het

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

PRINSENWEG 3 ELST k.k.

PRINSENWEG 3 ELST k.k. PRINSENWEG 3 ELST 599.000 k.k. www.prinsenweg3.nl Prinsenweg 3, Elst Op zoek naar een royale VRIJSTAANDE WONING met bijna 200m² woonoppervlak, extra veel buitenruimte en een (multifunctioneel) VRIJSTAAND

Nadere informatie

Molenvijver HC Rotterdam k.k.

Molenvijver HC Rotterdam k.k. Molenvijver 8 3052 HC Rotterdam 479.500 k.k. Molenvijver 8 - Rotterdam Vraagprijs: 479.500 k.k. Met schitterend vrij uitzicht gelegen, sfeervolle 6-kamer jaren 30 HERENHUIS! Karakteristiek jaren 30 herenhuis

Nadere informatie

Zalm PC Ridderkerk k.k.

Zalm PC Ridderkerk k.k. Zalm 37 2986 PC Ridderkerk 297.500 k.k. Zalm 37 - Ridderkerk Vraagprijs: 297.500 k.k. Schitterend afgewerkte en geheel INSTAPKLARE HOEKWONING met zonnige tuin en grote dakkapel! In de geliefde en kindvriendelijke

Nadere informatie

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving? In de wijk Limbeek wordt deze moderne middenwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Johan Van Oldenbarneveltlaan HC Etten-Leur. Kuijpers Makelaardij B.V.

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Johan Van Oldenbarneveltlaan HC Etten-Leur. Kuijpers Makelaardij B.V. Kuijpers Makelaardij B.V. TE KOOP Johan Van Oldenbarneveltlaan 75 4871HC Etten-Leur Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek 0168-407320 info@mathekuijpers.nl kuijpersmakelaardij.nl 279.000

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Moerschans 31. Vraagprijs : 335.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Moerschans 31. Vraagprijs : 335.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Moerschans 31 In een rustige en kindvriendelijke woonwijk in Veenendaal- West bevindt zich deze moderne, geschakelde TWEE- ONDER-EEN-KAPWONING. De woning beschikt

Nadere informatie

Rosmolen ED Ridderkerk k.k.

Rosmolen ED Ridderkerk k.k. Rosmolen 85 2986 ED Ridderkerk 365.000 k.k. Rosmolen 85 - Ridderkerk Vraagprijs: 365.000 k.k. DUURZAAM wonen in deze recent geheel luxe verbouwde GESCHAKELDE eengezinswoning met diepe, fraaie aangelegde

Nadere informatie

Friesburg 13 - Leeuwarden

Friesburg 13 - Leeuwarden Friesburg 13 - Leeuwarden Vraagprijs 159.000,00 kosten koper Omschrijving Friesburg 13 te Leeuwarden Op rustige woonstand, gelegen tegenover groen en water, staat deze goed onderhouden hoekwoning met ruime

Nadere informatie

Van Maanenstraat 22 Eindhoven

Van Maanenstraat 22 Eindhoven Van Maanenstraat 22 Eindhoven VAN MAANENSTRAAT 22, EINDHOVEN HET BETREFT HIER EEN MODERNE EN KEURIG ONDERHOUDEN HALF VRIJSTAANDE WONING MET PARKEERPLAATS OP HET, ACHTER DE WONING GELEGEN, AFGESLOTEN GEZAMENLIJK

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? het Buske GV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? het Buske GV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP het Buske 33. 5708 GV Helmond 264.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 264.000 k.k. Postcode 5708 GV Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Rijnstraat 57 te Eindhoven

TE KOOP. Rijnstraat 57 te Eindhoven Rijnstraat 57- Eindhoven Het kerkdorp Acht is een bijzondere wijk in de gemeente Eindhoven. Met de charme en sfeer van een Brabant dorps, de allure van een villawijk en het gemak van alle stadse voorzieningen

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Sneeuwheide HB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Sneeuwheide HB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Sneeuwheide 9 5704 HB Helmond 315.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 315.000 k.k. Postcode 5704 HB Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Rijksstraatweg BN Ridderkerk k.k.

Rijksstraatweg BN Ridderkerk k.k. Rijksstraatweg 252 2988 BN Ridderkerk 249.500 k.k. Rijksstraatweg 252 - Ridderkerk Vraagprijs: 249.500 k.k. Landelijk gelegen! Kenmerken: vrij uitzicht aan voor- en achterzijde, jaren 30-woning met erker,

Nadere informatie

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6 Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6 Vrijstaand huis met garage Huis met potentie! In een geliefde straat middenin Haaften staat dit vrijstaande woonhuis met oprit en in spouw gebouwde garage op een ruim

Nadere informatie

Half vrijstaand herenhuis met garage!

Half vrijstaand herenhuis met garage! Half vrijstaand herenhuis met garage! TE KOOP: Eikepage 9 4814 TM Breda 312.500,- K.K. 2 franksweegersmakelaardij.nl Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 312.500,- k.k. In overleg Geheel

Nadere informatie

Herwijnen, Sluimerskamp 6

Herwijnen, Sluimerskamp 6 Herwijnen, Sluimerskamp 6 2/1-kapwoning met garage Up-to-date huis in een prettige woonomgeving! In een aantrekkelijke woonomgeving op loopafstand van de dorpskern en de school staat deze fraaie 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Edisonstraat 2B 6224 GK Maastricht

Edisonstraat 2B 6224 GK Maastricht Edisonstraat 2B 6224 GK Maastricht Vraagprijs: 215.000,- k.k. Omschrijving Goed onderhouden, uitgebouwde tussenwoning met drie slaapkamers, carport en goede ligging. De woning is gelegen op een centrale

Nadere informatie

HILLEGOM. Waardenburg 117 HEEMBORGH HILLEGOM. T

HILLEGOM. Waardenburg 117 HEEMBORGH HILLEGOM.   T HILLEGOM Waardenburg 117 HEEMBORGH HILLEGOM www.heemborgh.nl T 0252-516413 HILLEGOM Waardenburg 117 Royale twee-onder-een-kapwoning met carport en riante tuin! Deze ruime gezinswoning heeft

Nadere informatie

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs 325.000,- k.k. Omschrijving Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout 5 redenen waarom u deze woning gezien moet hebben: 1. Vrijstaande jaren 30 woning met authentieke

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Flatusstraat TH Capelle aan den IJssel. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Flatusstraat TH Capelle aan den IJssel. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Flatusstraat 37 2909 TH Capelle aan den IJssel Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 325.000 K.K. Fantastische lichte eengezinswoning

Nadere informatie

Roggehof KS Heerlen

Roggehof KS Heerlen Roggehof 38 6418 KS Heerlen Vraagprijs: 249.000,- k.k. Omschrijving Op een uitstekende locatie gelegen ruime twee-onder-één-kap woning met drie slaapkamers en garage. Deze woning op de Heerlerbaan gelegen,

Nadere informatie

Burgemeester de Bordesplein 5 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Burgemeester de Bordesplein 5 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Burgemeester de Bordesplein 5 Vlaardingen Vraagprijs 350.000 k.k. Hoe heerlijk kan het zijn, sfeervol wonen in een ruime, jaren 30 woning met een zonnige tuin. Laat je verrassen door de ruimte en de sfeer,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

EVENAAR 63 DE MEERN.

EVENAAR 63 DE MEERN. EVENAAR 63 DE MEERN www.evenaar63.nl Evenaar 63, De meern Zeer goed onderhouden, uitgebouwde eengezinswoning (ca. 104m²) met verzorgde voortuin, een beschutte achtertuin, een vrijstaande, houten berging

Nadere informatie

Tjaskerlaan HM Rotterdam k.k.

Tjaskerlaan HM Rotterdam k.k. Tjaskerlaan 33 3052 HM Rotterdam 515.000 k.k. Tjaskerlaan 33 - Rotterdam Vraagprijs: 515.000 k.k. Zeer sfeervolle en geheel luxe verbouwde jaren 30 HOEKWONING met erker, riante woonkamer en-suite, luxe

Nadere informatie

Mendeldreef 295 254.000,- k.k. 2163KJ Lisse eengezinswoning Mendeldreef 295 te Lisse Op rustige geliefde locatie gelegen, uitstekend onderhouden sfeervolle eengezinswoning met erker aan de voorzijde,

Nadere informatie

Bexdellestraat HC Brunssum

Bexdellestraat HC Brunssum Bexdellestraat 29 6444 HC Brunssum Vraagprijs: 154.500,- k.k. Omschrijving In een rustige woonomgeving in Brunssum-Noord bieden wij een zeer goed verzorgde hoekwoning aan met een vrijstaande garagebox

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Posteleinserf JV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Posteleinserf JV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Posteleinserf 8 5706 JV Helmond 499.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 499.000 k.k. Postcode 5706 JV Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zoerbeemden GE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zoerbeemden GE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Zoerbeemden 1 5706 GE Helmond 459.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 459.000 k.k. Postcode 5706 GE Ligging In woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Elrond TH Geldrop k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Elrond TH Geldrop k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Elrond 3 5663 TH Geldrop 275.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 275.000 k.k. Postcode 5663 TH Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie