Annelies Römer Wageningen, Clifford-herbarium

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Annelies Römer Wageningen, Clifford-herbarium"

Transcriptie

1 Den Nicolette van Neer stagiaire Bijeenkomst over Linnaeus 300 jaar, donderdag 2 november 2006 Aanwezig: Ambassadeur Hans Magnusson Lisa Leistra Gunilla Karlsson Carl Zydowski Nicolette van Neer (stagiaire) Walter Lodewijk Annelies Römer Renske Ek Jean Gardeniers Gerda van Uffelen Paul Keßler Ludmila Frankova Stadsmuseum Harderwijk KNNV Wageningen, Clifford-herbarium Museum de Casteelse Poort Hortus Botanicus Leiden Hortus Botanicus Leiden Nat. Herbarium Nederland, Leiden 1. Welkomstwoord Lisa heet iedereen welkom en introduceert Gunilla Karlsson. Gunilla is de opvolgster van Jan Olsson. Voor het schrijven van de Zweedse notulen is ook Carl Zydowski aanwezig. Verder introduceert ze Nicolette van Neer, stagiaire, die Lisa assisteert bij het Linnaeus project. Annelie Noort, die ook als stagiair bij het project betrokken was, heeft haar werkzaamheden helaas moeten beëindigen. Door een val van haar paard heeft ze een hersenkneuzing en is daardoor voor onbepaalde tijd uit de roulatie. Ambassadeur Magnusson opent de vergadering en bedankt ieder een voor de aanwezigheid. Hij is zeer onder de indruk van het grote aantal activiteiten dat gepland staat en kan melden dat dhr Anders Björk die onlangs op bezoek was ook onder de indruk is van de Nederlandse inzet.

2 Sveriges Ambassad 2(6) 2. Sponsoring Linnaeusjaar- de ambassadeur geeft een overzicht van de actuele informatie. Er zijn een aantal sponsors zijn gevonden, en de ambassadeur brengt het comité van aanbeveling nogmaals onder de aandacht. Volgende week heeft de ambassadeur een overleg met Minister van der Hoeven van onderwijs. Het doel van het overleg is om de Linnaeus projecten onder de aandacht te brengen en de relatie met onderwijs, het bevorderen van wetenschap te benadrukken. Verder meldt de ambassadeur dat 21 maart de keukenhof officieel geopend wordt. Hierbij zal kroonprinses Victoria van Zweden aanwezig zijn. 3. Vraag over speciale feestelijke bijeenkomsten, wie heeft wat wanneer gepland? Harderwijk: Linnaeus komt op 15 juni opnieuw in Harderwijk aan. Verder wordt het Linnaeustorentje opgeknapt en komt er een gouden krans omheen. Als de opknapwerkzaamheden gereed zijn, dan wordt dit ook een officieel moment. Doordat niet bekend is wanneer de werkzaamheden gereed zijn is nog niet bekend op welke datum dit zal plaatsvinden. Leiden, de Hortus: 23 mei, de verjaardag van Linnaeus is een officiële gebeurtenis op de Hortus. Wageningen, de Casteelse Poort: heeft half juni op een vrijdag de opening van Linnaeus activiteiten. Het is nog niet bekend welke vrijdag. Tip aan alle aanwezigen; let op de planning van anderen, zodat er geen of zo min mogelijk officiële openingen tegelijk worden gepland. 4. Gemeenschappelijke informatiematerialen (website, folder) Lisa laat een opzet van de folder zien, deze folder is een samenwerking tussen de ambassade en Visit Sweden. De doelgroepen zijn enerzijds Nederlanders die meer info over Linnaeus in Zweden willen en daarmee meteen geïnformeerd worden over Linnaeus in Nederland, anderzijds Nederlanders die in Nederland op zoek gaan naar Linnaeus en hiermee meteen geïnteresseerd worden voor Linnaeus in Zweden. De folder wordt alleen in het Nederlands uitgebracht.

3 Sveriges Ambassad 3(6) Het probleem met de folder is vooralsnog de agenda. Er is weinig ruimte in de folder, dus het belangrijkste is een vermelding van de instelling, de website en de start en einddatum en een beknopte omschrijving van de activiteiten. Lisa verzoekt iedereen om goed naar de gegevens te kijken en te controleren of alles klopt. (actie 1) De deadline voor de folder is volgende week, dus er is niet veel tijd meer. In januari zal de folder gereed zijn. Momenteel staan de activiteiten op datum gesorteerd in de folder. Er is een indeling in voorjaar, zomer en najaar, waardoor verschillende activiteiten meerdere keren worden genoemd. Hierdoor wordt veel extra ruimte gebruikt. Lisa en Nicolette onderzoeken de mogelijkheden van een indeling op stad of op startdatum activiteit, om dit probleem op te lossen (actie 2). Op de website ( staat een agenda zowel gesorteerd op stad als op datum. Ook hiervoor is het van belang dat de gegevens op to date blijven. Verzoek aan iedereen om wijzigingen door te geven aan Lisa, zodat het ook op de site aangepast kan worden. (actie 3) De website is nog niet klaar, maar wordt wel steeds completer. Lisa en Nicolette zijn constant bezig de site aan te vullen, tips en teksten zijn altijd welkom. Op de website staan links naar alle deelnemende instanties en Lisa verzoekt iedereen om andersom de site ook te linken.(actie 4) Walter merkt op dat hoe meer links je naar andere sites maakt, des te sneller je bovenaan komt te staan bij Google. Ludmila heeft het verzoek van de Linnaean Society ontvangen om het programma ook in het Engels beschikbaar te maken. Lisa verwacht dat er binnenkort ook vragen voor een Zweeds programma zullen komen. Het is wel de bedoeling dat dit gaat gebeuren, maar heeft voorlopig geen hoge prioriteit. Ludmila zal de Linnaean Society mailen en antwoorden dat het programma ook in het engels zal verschijnen. (actie 5) Lisa brengt het logo onder de aandacht. De aanvraag voor toestemming tot gebruik van het logo gaat sinds kort via Lisa. Lisa zal aanvraagformulieren naar iedereen mailen.(actie 6)

4 Sveriges Ambassad 4(6) Lisa vraagt of er behoefte is aan een ansichtkaart, met de afbeelding van Linnaeus als Mr Flower Power. Er is vraag naar, dus Lisa vraagt een offerte aan zodat deze gezamenlijk besteld kunnen worden. (actie 7) Gerda vraagt of de afbeelding van Linnaeus als Mr Flower Power ook voor ander promotiemateriaal gebruikt mag worden. De vraag is aan wat voor promotiemateriaal er behoefte is. Gerda zal een voorstel doen voor promotieartikelen (actie 8). Lisa vraagt na of de afbeelding voor promotiemateriaal gebruikt mag worden (actie 9) 5. Nieuwe ontwikkelingen in de plannen? alle deelnemende organisaties. Harderwijk: er zijn heel veel plannen en ideeën maar er zijn nog geen concrete data. Woensdag 8 november is er een overleg met alle deelnemers in Harderwijk en zullen de plannen concreter worden. Harderwijk heeft een eigen Linnaeusjaar logo, dat door alle deelnemende instanties in Harderwijk verplicht wordt gebruikt. Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging (KNNV): er is weinig nieuws, Natura is bezig met artikelen maar er komen geen themanummers. Het plan is om de artikelen te linken aan Linnaeus activiteiten in het land. Universiteit Wageningen: Het digitaliseren van het Clifford Herbarium ligt op schema, het zal in april 2007 gereed zijn. De financiering is nog niet rond. Amsterdam, Wageningen en Leiden zullen modules tentoonstellen. Wageningen, de Casteelse Poort:er komt een tentoonstelling over het leven van Linnaeus en zijn werkzaamheden. Verder informatie over moderne onderzoeken die links hebben met Linnaeus. Leiden, de Hortus: De verjaardag van Linnaeus staat centraal. Het Linnaeus project wordt als pilot voor een audiotour gebruikt. Nationaal Herbarium Nederland, Leiden: De voorbereidingen zijn in volle gang. Er zijn al heel veel tekeningen beschikbaar, die een overzicht geven van de periode van voor Linnaeus tot ver na Linnaeus.

5 Sveriges Ambassad 5(6) Ambassade: Nicolette heeft veel oude boeken van Linnaeus (o.a. Systema Natura, Bibliotheka botanica en Fundementa Botanica) in de bibliotheek van de UvA in Amsterdam gevonden. Vanaf september 2007 zullen deze werken door de bibliotheek zelf tentoongesteld worden, maar voor die tijd wellicht interessant voor anderen? Lisa brengt de groeten over uit Amsterdam en meldt dat de tentoonstelling in de bibliotheek in Amsterdam als thema dieren in de Artisbibliotheek heeft. Lisa meldt verder dat de botanische tuin Fryslân in Buitenpost interesse heeft getoond in deelname aan Linnaeus activiteiten. Verder is het International Flower Bulb Centre bezig met een bloemstuk op de Hartekamp. 6. Het komende traject Lisa vertelt dat dit het laatste grote overleg was en stelt voor om in kleine groepjes verder te gaan (bv per stad of per interesse gebied) Lisa komt graag langs! Gerda vraagt of iedereen elkaar wil uitnodigingen bij officiële openingen. (actie 10) Lisa heeft voor iedereen 100 Linnaeus boekjes (van Gunnar Broberg) Degenen die deze nog niet hebben ontvangen kunnen ze bij Lisa aanvragen. De 1 e 100 exemplaren zijn gratis, daarna zijn er kosten aan verbonden. Er is veel interesse in de Linnaeus film. Deze film zal geen Nederlandse ondertiteling krijgen. Dit wordt algemeen als een nadeel gezien. Misschien is het een mogelijkheid om gezamenlijk de kosten voor de ondertiteling te betalen. Het is niet bekend hoeveel dit zou kosten, Gerda vraagt het na. (actie 11) Lisa meldt dat er ook nog een DVD met een multimediapresentatie over Linnaeus en zijn betekenis vandaag de dag zal verschijnen. Het is nog niet bekend wanneer deze zal verschijnen.

6 Sveriges Ambassad 6(6) Overzicht actiepunten: nr Actie Actiehouder einddatum 1 Controleren van de informatie Iedereen die op de agenda in de folder komt te staan en terugkoppelen naar Lisa 2 Andere indeling agenda in Lisa/Nicolette folder bekijken 3 Wijzigingen/aanpassingen mbt Iedereen constant activiteiten doorgeven aan Lisa om de website up to date te houden 4 Linken van Iedereen op eigen site 5 Mail naar Linnaean Society over Ludmila Engelstalig programma 6 Aanvraagformulier logo mailen Lisa 7 Aanvragen offerte voor Lisa ansichtkaart 8 Voorstel doen voor mogelijke Gerda promotieartikelen 9 Navragen of Linnaeus Lisa afbeelding voor promotiemateriaal gebruikt mag worden 10 Nodig elkaar uit bij officiële Iedereen openingen 11 Navragen wat ondertiteling van Linnaeus film kost Gerda

Bijeenkomst over Linnaeus 300 jaar, donderdag 9 februari 2006

Bijeenkomst over Linnaeus 300 jaar, donderdag 9 februari 2006 10 Den Lisa Leistra Pers Cultuur Informatie Bijeenkomst over Linnaeus 300 jaar, donderdag 9 februari 2006 Aanwezig: Ambassade van Zweden, ambassadeur Hans Magnusson Ambassade van Zweden, mw. Lisa Leistra

Nadere informatie

INDIEN VERHINDERD, TIJDIG AFMELDEN BIJ ANGELIQUE, TEL.: 484937 OF E-MAIL: angeliquejansen@kpnmail.nl

INDIEN VERHINDERD, TIJDIG AFMELDEN BIJ ANGELIQUE, TEL.: 484937 OF E-MAIL: angeliquejansen@kpnmail.nl BESTUUR OUDERVERENIGING BASISSCHOOL OP DE SLEK Agenda dinsdag 8 september 2015 om 20.30 uur 1. Welkomstwoord 2. Op- of aanmerkingen op de notulen van vorige vergadering 3. Mededelingen van team/ov/mr/schoolklimaat/verkeer/overblijven

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

1. Opening: Barbara opent vijf over half 8 en verwelkomt de nieuwe leden Silvia B. en Nicole.

1. Opening: Barbara opent vijf over half 8 en verwelkomt de nieuwe leden Silvia B. en Nicole. Notulen MR vergadering 30 oktober 2017 Aanwezig: Barbara, Silvia, Nicole, Marc, Sylvia, Marijke, Ilse Afwezig: Kim, Patrick, Tess Aanwezig vanuit Directie: Ine Aanwezig vanuit GMR: niemand 1. Opening:

Nadere informatie

Verslag oudercommissie 12 juni 2014

Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Metagegevens Leden (aanwezig) Ouder Ouder Ouder John Menge (voorzitter) Jolanda van Weeren (notulist) Monica da Silva Fabeiro (penningmeester) Leden (afwezig) Ouder

Nadere informatie

MR-Nutsschool Zorgvliet/onderdeel van Lucas

MR-Nutsschool Zorgvliet/onderdeel van Lucas MR-Nutsschool Zorgvliet/onderdeel van Lucas VERSLAG Vergadering: Medenzeggenschapsraad Nutsschool Zorgvliet Datum: Donderdag 25 september 2014 Tijd: 19.00-21.00 uur Plaats: School Aanwezig: Peter Molog,

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 15/01/2018

Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 15/01/2018 Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 15/01/2018 Aanwezig: Afwezig: Locatie: Jan van Gerven Bea Liebregts Henny van Beers Rob van Overbeek Cees Stofmeel Priemeind 1, Best Opening door de voorzitter

Nadere informatie

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek TUNNISKE Telekids Green Kids op bezoek Beste ouders en verzorgers, Jaargang 12 nummer 41 18-02-2014 We hebben inmiddels al van veel ouders complimenten ontvangen over de nieuwe website www.antschot.nl.

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink N Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder Financiële Commissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2015. Schoolnieuws. Nieuwsbrief januari 2015 obs De Hoge Raven

Nieuwsbrief Januari 2015. Schoolnieuws. Nieuwsbrief januari 2015 obs De Hoge Raven Nieuwsbrief Januari 2015 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2015 Kalender Leerlingenraad Ouders met affiniteit voor communicatie gezocht Nieuw thema bij de kleuters: Het circus Groep 5a is naar het universiteitsmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Notulen vergadering MR Datum: Dinsdag 30 oktober 2018

Notulen vergadering MR Datum: Dinsdag 30 oktober 2018 Notulen vergadering MR Datum: Dinsdag 30 oktober 2018 Aanwezig: Debbie (lid ouder / voorzitter), Annechien (lid ouders / GMR), Kim (lid ouder / GMR), Joyce (lid team secretaris), Christel (lid team secretaris),

Nadere informatie

Notulen Oudercommissie (OC) de Tweeling

Notulen Oudercommissie (OC) de Tweeling Notulen Oudercommissie (OC) de Tweeling Datum: 3 april 2017 Aanwezig: Nicolette, Erna, Renée, Anne, Jessica, Stan, Gerwin,, Afwezig: Wouter Notulist: 1. Welkom nieuw lid/leden + voorstellen Nicolette opent

Nadere informatie

Tijdsplanning werkstuk groep 5

Tijdsplanning werkstuk groep 5 Naam: Groep 5 Tijdsplanning werkstuk groep 5 Wat wanneer Aan de juf het onderwerp van maandag 21 januari 2013 mijn werkstuk doorgeven inleveren opdracht 1 maandag 28 januari 2013 inleveren opdracht 2 donderdag

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Datum: 20 juni 2012 Tijd: 19:00 21:15 uur Locatie: teamkamer Aanwezig: Directie: Wildschut Bestuur: Jack van der Veen (voorzitter Bestuur) Teamgeleding:

Nadere informatie

GEMEENTE SCHAGEN. Afwezig: mevr. P. Overtoom, mevr. M. Elzinga-Hage, dhr. J. Wijnker, dhr. P. de Boer en dhr. P. Groenveld.

GEMEENTE SCHAGEN. Afwezig: mevr. P. Overtoom, mevr. M. Elzinga-Hage, dhr. J. Wijnker, dhr. P. de Boer en dhr. P. Groenveld. GEMEENTE SCHAGEN Verslag van het Platform Wmo, gehouden op 23 november 2009. Vastgesteld op de vergadering van 22 februari 2010. Aanwezig: dhr. M. Nijssen, dhr. Geel, dhr. E. Hoekstra, dhr. E. van Leeuwen,

Nadere informatie

Eerste overleg, 22 oktober 2014. Welkom

Eerste overleg, 22 oktober 2014. Welkom Eerste overleg, 22 oktober 2014 Welkom Introductie Uit welke personen bestaat het feestweek comité? Hans Wind, Alex Mollema, Esther Ottens, Luit Oomkes, Paul Witkamp Doel van deze avond? Toelichting geven

Nadere informatie

E-mailmarketing whitepaper

E-mailmarketing whitepaper E-mail marketing E-mailmarketing whitepaper 1. Inleiding 3 2. Elementen in een mailing 4 3. Contentstrategie 5 4. Planning 7 5. Tips & Tricks 8 6. Statistieken 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document

Nadere informatie

FAMILIES EN KINDEREN 2012 2013 G R O E N E R U I T E R O P B L A U W P A A R D AMSTERDAM STEDELIJK MUSEUM WAT IS BEWEGING?

FAMILIES EN KINDEREN 2012 2013 G R O E N E R U I T E R O P B L A U W P A A R D AMSTERDAM STEDELIJK MUSEUM WAT IS BEWEGING? STEDELIJK MUSEUM FAMILIES EN KINDEREN 2012 2013 G R O E N E R U I T E R O P B L A U W P A A R D WAT IS BEWEGING? AMSTERDAM WELKOM! Het Stedelijk, Nederlands grootste museum voor moderne en hedendaagse

Nadere informatie

december - nummer 8

december - nummer 8 2018 2019 5 december - nummer 8 Agenda Donderdag 6 dec. Woensdag 12 dec. Woensdag 19 dec. Studiedag, alle kinderen vrij! Kerst CREA (in de eigen klas) Kerstviering 16.30 18.30 (zie hieronder voor de uitnodiging)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Wordpress website beheren

Wordpress website beheren Wordpress website beheren gemaakt door: Noppert Websites www.noppertwebsites.nl Wordpress website beheren bladzijde 1 Inhoudsopgave Onderwerp: Inloggen en eerste indruk Pagina aanmaken/bewerken Foto/afbeelding

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u alweer een nieuwsbrief. Er zijn een paar zaken die we met u willen delen.

Hierbij ontvangt u alweer een nieuwsbrief. Er zijn een paar zaken die we met u willen delen. Timotheüsschool voor P.C. Basisonderwijs Tulpstraat 1 8096 BV Oldebroek tel: 0525 631823 e-mail:info@timotheusschool.nl website:www.timotheusschool.nl bankreknr. 34840016 20 maart 2015 Hierbij ontvangt

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Inhoud Hoe log ik in?... 2 Gevolgen van de privacyverklaring... 4 Werken op een groepsaccount van Cicero... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Ingelogd zijn... 5 Individueel

Nadere informatie

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 08 JUNI

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 08 JUNI NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 08 JUNI 2017 Aanwezig: Afwezig: Marijke Janssen (Voorzitter), Marie-Thérèse Gillessen, Igor Martin, Hans Nuhn, Ester den Otter, Martin Romeijn, Hannie Roosen, Niek Verbeek

Nadere informatie

Nelly Bergers zal ook deze vergadering, namens het directieteam, als adviseur deelnemen.

Nelly Bergers zal ook deze vergadering, namens het directieteam, als adviseur deelnemen. Notulen vergadering van maandag 9 april 2018 20.00 (locatie Swentibold) Aanwezig advies: N. Bergers Aanwezig MR: J. Brull, T. Van Sloun, M.Gruisen, H. Bijsmans (voorzitter) 1. Welkom Hans opent de vergadering

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal Medezeggenschapsraad Notulen MR vergadering Aanwezig Notulist Gast : Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal : Maatman :

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Agenda komende periode. Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden T 058 8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG

Agenda komende periode. Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden T 058 8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden T 058 8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG Jaargang 2014-2015 nummer 20 16 januari 2015 Inhoud Agenda komende periode... 1 Vanuit de schoolleiding...

Nadere informatie

Stappenplan crowdfunding

Stappenplan crowdfunding Stappenplan crowdfunding Voordat je het crowdfundingsproject online zet, is het handig om over bepaalde aspecten na te denken. Denk bijvoorbeeld aan de presentatie van het project, het doelbedrag en de

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief 04-18 oktober 2018 (3) AGENDA 18 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 13.15-13.45 tentoonstelling en

Nadere informatie

MR: Chantal Tubee, Marielle Aendenroomer, Geerten van Eldik, Carlien Schouten

MR: Chantal Tubee, Marielle Aendenroomer, Geerten van Eldik, Carlien Schouten Montessori Basisschool Roermond Bijeenkomst 9maart 2017 vergadering Aanwezigen: : Chantal Tubee, Marielle Aendenroomer, Geerten van Eldik, Carlien Schouten Managementteam: Frits Hoff(directeur), Ton Vromen

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Maandag 13 maart 2017 Aanvang: 19.30 uur 21.30 uur Aanwezig: Yvette van den Broek (voorzitter), Yvonne Haneman, Thea Zuiderduin, Stephanie Bol, Saskia Vos (vanaf agendapunt 4) AGENDA 1. Opening 2. Mededelingen/ingekomen

Nadere informatie

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4:

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4: In dit Blaadje: Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy..... 1 Theaterbezoek groep 3 en 4:... 1 Lentekriebels... 2 Inschrijving Avondvierdaagse... 2 Open- deur- ochtend... 2 Ouderbedankochtend 2015... 2

Nadere informatie

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015)

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo informatie over: Wat er zoal speelt op school Oproep Agenda Informatie vanuit de omgeving (buitenschoolse opvang Villa Hoog en Laag

Nadere informatie

Notulen Ouderraadvergadering BSO t Speelveld 4 maart 2009.

Notulen Ouderraadvergadering BSO t Speelveld 4 maart 2009. Notulen Ouderraadvergadering BSO t Speelveld 4 maart 2009. Aanwezig: Afwezig: Lisiane, Liesje,, Mark, Maddy en Mascha De vergadering wordt om 20.15 uur geopend door Lisiane. Mark wordt welkom geheten.

Nadere informatie

AGENDA. Ma 24 augustus informatieavond 1 / 2 : 19.00 uur 3 / 4 : 20.00 uur. Di 25 augustus informatieavond 5/6 : 19.00 uur 7/8 : 20.

AGENDA. Ma 24 augustus informatieavond 1 / 2 : 19.00 uur 3 / 4 : 20.00 uur. Di 25 augustus informatieavond 5/6 : 19.00 uur 7/8 : 20. Vrijdag 21 augustus 2015 week 34 AGENDA Ma 24 augustus informatieavond 1 / 2 : 19.00 uur 3 / 4 : 20.00 uur Di 25 augustus informatieavond 5/6 : 19.00 uur 7/8 : 20.00 uur Wo 26 augustus verkoop polo s 8.30

Nadere informatie

Notulen Klankbordgroep Hyperion

Notulen Klankbordgroep Hyperion Notulen Klankbordgroep Hyperion 20 augustus 2014 concept actiepunten: Aanwezig Tascha Wessel, Lennert de Keizer, Janneke Visser, Yardeen Roos, Sandra Rottenberg, Aad van Nieuwkerk, Hans Steketee, Daphne

Nadere informatie

Ervaringen en tips Praktijkbezoeken Dokterscoop Project Implementatie IZP en Patiëntenportaal

Ervaringen en tips Praktijkbezoeken Dokterscoop Project Implementatie IZP en Patiëntenportaal en tips Praktijkbezoeken Dokterscoop Hallo allemaal, Hierbij ontvangen jullie nog een terugkoppeling op de ervaringen en tips van collega s tot nu toe. In de zomer krijgen we van de andere pilots van Zelfzorg

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 13 24 maart 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

VERSLAG van de 149e vergadering van de GMR

VERSLAG van de 149e vergadering van de GMR GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD secretariaat: Marisja Zych en Inge van der Linden e-mail: secretariaat@bmtskpo.nl Website: www.skpo.nl VERSLAG van de 149e vergadering van de GMR Datum: Woensdag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vrienden van de Amsterdamse Hortus op woensdag 16 april 2014 in de Oranjerie van de Hortus

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vrienden van de Amsterdamse Hortus op woensdag 16 april 2014 in de Oranjerie van de Hortus Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vrienden van de Amsterdamse Hortus op woensdag 16 april 2014 in de Oranjerie van de Hortus Aanwezig: circa 50 leden en het bestuur van de Vriendenvereniging:

Nadere informatie

Overlegplatform Dementie. 23 oktober 2018 Dementie in het ziekenhuis

Overlegplatform Dementie. 23 oktober 2018 Dementie in het ziekenhuis Overlegplatform Dementie 23 oktober 2018 Dementie in het ziekenhuis Agenda 13:30 13:35 Verwelkoming 13:35 14:30 Kennismaking met bestaande initiatieven in de verschillende ziekenhuizen van zorgregio Turnhout

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Bezoek van de poetsbus. Vervanging juf Marieke. Inhoudsopgave. Contact

NIEUWSBRIEF. Bezoek van de poetsbus. Vervanging juf Marieke. Inhoudsopgave. Contact NIEUWSBRIEF 30 oktober 2018 Inhoudsopgave Bezoek poetsbus Vervanging juf Marieke Vertelvoorstelling WIFI Schooljudo Groep 1 en 2, na de kerst GGD VNL op de Klimop Schoolplein Gouden griffel en gouden pensel

Nadere informatie

Differentiatiemateriaal Hoofdstuk 4

Differentiatiemateriaal Hoofdstuk 4 Differentiatiemateriaal Hoofdstuk 4 Spreken, Kijken Luisteren: vergaderen Vergaderen Natuurlijk weet iedereen wat een vergadering is. Misschien heb je zelf wel eens aan een vergadering deelgenomen. Om

Nadere informatie

Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s),

Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), Redactie T. Paping Schooljaar 2018 2019, nummer 01, 19 oktober 2018 Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), En dan is het alweer bijna vakantie. Ik weet niet of u het ook merkt, maar de weken lijken

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 13 2017-2018 De vreedzame School/ Week van het geld en rekendag /Avondvierdaagse/ Enquête woordenschat/ Leerlingenraad/ Rekendag kleuters/sportdag/ Koningsspelen/ Meer Koningsspelen Het Spectrum

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

NOTULEN 19 APRIL :30 21:00

NOTULEN 19 APRIL :30 21:00 NOTULEN 19 APRIL 2018 19:30 21:00 19:30 VOORZITTER OPENT DE VERGADERING AANWEZIG Igor Martin (voorzitter), Ester den Otter (notulist), Martin Romeijn, Perre v. Beek, Hans Nuhn, Jeroen Verhoeven, Sander

Nadere informatie

handleiding Veiligheidsplanner voorwoord inleiding De stappen van de Lokale stap 01 profiel stap 02 wat is het probleem? stap 03 wat doen wij al?

handleiding Veiligheidsplanner voorwoord inleiding De stappen van de Lokale stap 01 profiel stap 02 wat is het probleem? stap 03 wat doen wij al? handleiding lokale veiligheidsplanner 1 veiligheid door samenwerking handleiding handleiding lokale veiligheidsplanner 2 Welkom bij de internettoepassing Lokale. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 25 september 2013

Notulen MR vergadering 25 september 2013 Notulen MR vergadering 25 september 2013 Opening Ronald opent de vergadering om 19.15 uur en heet allen welkom. Aanwezigen: Mary Ann, Ronald, Rianne, Bo, Edwin, Noortje, Mieke en René Afwezig: Gemma is

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

5 APRIL 2013 AGENDA: SCHOOLZAKEN. Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!!

5 APRIL 2013 AGENDA: SCHOOLZAKEN. Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!! JAARGANG 11, NR. 13 5 APRIL 2013 SCHOOLZAKEN Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!! Avondvierdaagse De start voor het inschrijven voor de avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2012

Nieuwsbrief januari 2012 Nieuwsbrief januari 2012 Start jubileumjaar 100 jaar Den Dolder op woensdag 1 februari 2012 Door diverse werkgroepen is hard gewerkt om, verdeeld over het gehele jaar 2012, een aantrekkelijk honderd jaar

Nadere informatie

Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 9 25 april 2013.

Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 9 25 april 2013. Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 9 25 april 2013. Wat is vrijheid? Esther, het joodse meisje, Komt bij de koning in t paleis. Ze mag niet zeggen wie ze is, Dat vindt haar oom niet wijs. Esther, het joodse

Nadere informatie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie. Datum vergadering Datum verslaglegging

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie. Datum vergadering Datum verslaglegging MR De Meie Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie Datum vergadering 01 02 2018 Datum verslaglegging Inhoud Agenda MR vergadering... 2 MR besluiten... 2 Actiepuntenlijst MR... 4 Acties doorgezet naar

Nadere informatie

. Verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere mogelijk geïnteresseerden.

. Verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere mogelijk geïnteresseerden. Nieuwsbrief 2 Vrienden van La Pasión Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser. Verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere mogelijk geïnteresseerden. Happy New Year! Carolien van Leeuwen, Bea Woldring,

Nadere informatie

Handleiding gebruik sites die zijn gemaakt via www.ditismijnteam.nl

Handleiding gebruik sites die zijn gemaakt via www.ditismijnteam.nl Handleiding gebruik sites die zijn gemaakt via www.ditismijnteam.nl 1. Algemeen Voor alle jeugdteams hebben we een extra site aangemaakt via www.ditismijnteam.nl. Via deze site kan elk team zijn of haar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus 2015-2016. 23 september 2015 nr. 81. Van de schoolraad: OPEN DAG

Nieuwsbrief Cursus 2015-2016. 23 september 2015 nr. 81. Van de schoolraad: OPEN DAG Nieuwsbrief Cursus 2015-2016. 23 september 2015 nr. 81 Agenda Van de schoolraad: 24 september 2015 Personeels vergadering 28 september Viering met ouders in de kerk te Surhuisterveen. Startvergadering

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 1 oktober 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Andere schooltijden..

Andere schooltijden.. Andere schooltijden.. Ongeveer 28-32% van de gezinnen is vanavond vertegenwoordigd. Team volgt ook traject (redelijk vergelijkbaar). Deze infoavond Doel: Informatie / achtergronden geven m.b.t. andere

Nadere informatie

4 Vakantierooster 2015-2016 De BOV komt met een voorstel. Dit is overgenomen door Kiem. De GMR stemt hiermee in.

4 Vakantierooster 2015-2016 De BOV komt met een voorstel. Dit is overgenomen door Kiem. De GMR stemt hiermee in. Notulen van de GMR-vergadering van 26-02-2015 Aanwezig: Mark Bernards, Debbie Boeijen (secretaris), Trudy van den Elzen, Hans van Geffen (voorzitter), Nicky van den Heuvel, Mariëtte Jansen, Ivo van der

Nadere informatie

OUDER-INFO-KRANT VAN OBS DE BOEIER

OUDER-INFO-KRANT VAN OBS DE BOEIER EVEN LANGSZIJ OUDER-INFO-KRANT VAN OBS DE BOEIER 38 e jaargang nr.8 Langszij 2014-2015 E-mail school Website E-mail Medezeggenschapsraad obs.deboeier@obsdeboeier.nl www.obsdeboeier.nl mr.boeier@stichtingschool.nl

Nadere informatie

VOORWAARDEN EN BEOORDELING JONGERENBIJDRAGEREGELING (JBR) 2014

VOORWAARDEN EN BEOORDELING JONGERENBIJDRAGEREGELING (JBR) 2014 VOORWAARDEN EN BEOORDELING JONGERENBIJDRAGEREGELING (JBR) 2014 LET OP! Lees de voorwaarden goed door. Als je je niet aan een van de voorwaarde houdt, is JBR gemachtigd de bijdrage weer in te trekken. 1.

Nadere informatie

MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI 2014 PLAATS: AMERSFOORT. Monique. Hans. Agnes, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn. Welkom

MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI 2014 PLAATS: AMERSFOORT. Monique. Hans. Agnes, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn. Welkom MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI PLAATS: AMERSFOORT NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN Hans Agnes,, Ingrid, Jeroen, Martijn Welkom Mededelingen, o.a. over Formatie (SvZ & info besluitvormingsproces

Nadere informatie

Contactpersoon mevr. drs. R.E.A.J. de Vries T 078-639 67 55 Datum 10 september 2008 Kenmerk

Contactpersoon mevr. drs. R.E.A.J. de Vries T 078-639 67 55 Datum 10 september 2008 Kenmerk VERSLAG Contactpersoon mevr. drs. R.E.A.J. de Vries T 078-639 67 55 Datum 10 september 2008 Kenmerk M E reaj.de.vries@dordrecht.nl Verslag 10 september Aanwezig Afwezig Notulist Zie onder Zie onder Reineke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 april 2016

Nieuwsbrief 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Techniekweek groot succes! Binnen het Rotterdamse onderwijsbeleid krijgt het vak techniek op steeds meer scholen extra aandacht. De Waalse school heeft afgelopen week een techniekweek

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 30 oktober Agenda: Presentielijst

Notulen vergadering d.d. 30 oktober Agenda: Presentielijst Notulen vergadering d.d. 30 oktober 2013 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Afwezig Inge Zuurendonk Afwezig Tineke Snel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019 Voor u ligt de vijfde nieuwsbrief van het schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Planning maart en april Vrijdag 1 maart complimenten dag Vrijdag 8 maart

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

Actie Uitvoerder(s) (Eind)datum Status. Checklist opstellen voor bijeenkomsten Ineke

Actie Uitvoerder(s) (Eind)datum Status. Checklist opstellen voor bijeenkomsten Ineke Bijeenkomst:!!! ZP-NET Hoofddorp Datum en tijd:!! 17 januari 2013 van 19:30-22:15 Locatie:!!! Thuis bij Voorzitter:!!! Storm Notulen door:!! Ineke de Moor Aanwezigen:!!! Sievers, Herman Sars, Toos Opstal

Nadere informatie

THE MAKING OF WEEK VAN DE AMATEURKUNSTEN. Week van de Amateurkunsten 2017 Infomoment 2

THE MAKING OF WEEK VAN DE AMATEURKUNSTEN. Week van de Amateurkunsten 2017 Infomoment 2 THE MAKING OF WEEK VAN DE AMATEURKUNSTEN 28.4-7.5 17 2 0 Week van de Amateurkunsten 2017 Infomoment 2 Woensdag 11 januari / 19.30 uur Gemeentehuis Maldegem (raadzaal) 1. WAK: wat is dat? 2. Voorwaarden

Nadere informatie

Mantelzorgadvies Hillegom Lisse

Mantelzorgadvies Hillegom Lisse Mantelzorgadvies Hillegom Lisse 1 Beste mantelzorger, Dit is de eerste nieuwsbrief van 2018 met informatie voor mantelzorgers uit Hillegom en Lisse. Wij informeren u middels deze nieuwsbrief over zaken

Nadere informatie

MR-vergadering Notulen

MR-vergadering Notulen MR-vergadering Notulen Datum: 06-02-2018 Tijd: 19.30 uur Locatie: MDE Notulist: Hesley Aanwezig: Mart (vz); Harmen; Hesley; Monique; Marijke Afwezig: Jennifer 1. Opening. Mart opent de vergadering. 2.

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Schoolreis 28 mei gaan de groepen 1 t/m 7 op schoolreis, groep 8 is die dag gewoon op school. Er komt een aparte brief met (rest)informatie. De groepen 1-2 gaan

Nadere informatie

Plan Gezonde School Primair onderwijs. Julianaschool Vanaf 2013

Plan Gezonde School Primair onderwijs. Julianaschool Vanaf 2013 Plan Gezonde School Primair onderwijs Julianaschool Vanaf 2013 Logboek Datum: 05-09-2016 Goed Voorbeeld - Plan Gezonde School Koningin Julianaschool Logboek 1 Logboek Datum Korte weergave gesprek 26-04-13

Nadere informatie

Krabbel. Nieuws uit de MR. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Winterschoonmaak. Nieuws uit de bouwen. Suggestie Goed Doel? Nummer 17, 16 januari 2015

Krabbel. Nieuws uit de MR. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Winterschoonmaak. Nieuws uit de bouwen. Suggestie Goed Doel? Nummer 17, 16 januari 2015 Jarigen Winterschoonmaak Suggestie Goed Doel? Nieuws uit de MR Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 21 januari Annabell 4 Moffeltjes 22 januari Annemijn 13 Paradijsvogels

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Tijdens techniekles in de klas! Stein vertelt in de klas over zijn ik doos, tijdens de les Sociale Vaardigheden. Om de beurt heeft elke

Tijdens techniekles in de klas! Stein vertelt in de klas over zijn ik doos, tijdens de les Sociale Vaardigheden. Om de beurt heeft elke Nieuwsbrief klas B5 Beste ouders, verzorgers en leerlingen van Klas B5, Voor u ligt het Herfstexemplaar van onze nieuwsbrief. We geven voor elke vakantie een nieuwsbrief mee, waarin we vertellen over zaken

Nadere informatie

ALLE INFORMATIE VOOR HET NIEUWE JAAR

ALLE INFORMATIE VOOR HET NIEUWE JAAR TOPSPINNER ALLE INFORMATIE VOOR HET NIEUWE JAAR # T VDEBOCHT 4 0 E J A A R G A N G - T O P S P I N N E R 2 0 1 8 D e v e r n i e u w d e t o p s p i n n e r i n j e h a n d e n! V i n d h i e r a l l e

Nadere informatie

SHARON VAN DER AA VAN DER AA ADVERTISING AGENCY. dvertiding Agency

SHARON VAN DER AA VAN DER AA ADVERTISING AGENCY. dvertiding Agency SHARON VAN DER AA dvertiding Agency SHARON VAN DER AA MM1A 2 DECEMBER 2013 Inhoudsopgave 1. Zakelijke brief 2. Planning 3. Offerte 4. Factuur 5. Begroting Eyecatcher 6. Bronvermelding 7. Logo SHARON VAN

Nadere informatie

Vergaderen In dit document maak ik een sommatie van alle agendapunten die wij de afgelopen weken hebben verwerkt. In de volgende pagina begin ik met

Vergaderen In dit document maak ik een sommatie van alle agendapunten die wij de afgelopen weken hebben verwerkt. In de volgende pagina begin ik met ergaderen In dit document maak ik een sommatie van alle agendapunten die wij de afgelopen weken hebben verwerkt. In de volgende pagina begin ik met alle vergaderpunten. Nr. 1 donderdag Notulen (LC1) 1/3

Nadere informatie

Verslag van de jaarvergadering van de SHW en de Bewonerscommissies en Huurdersorganisaties

Verslag van de jaarvergadering van de SHW en de Bewonerscommissies en Huurdersorganisaties Verslag van de jaarvergadering van de SHW en de Bewonerscommissies en Huurdersorganisaties Locatie Cantershoef Datum 14 november 2013 Aanvang 19,30 uur Voorzitter Marlies van den Akker Aanwezig bestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Week 1. Week 2. Dinsdag 30 60 min Dressuurmatige training Woensdag 50 min 8 km 30 min stap, tussendoor 2 x 10 min draf.

Week 1. Week 2. Dinsdag 30 60 min Dressuurmatige training Woensdag 50 min 8 km 30 min stap, tussendoor 2 x 10 min draf. Trainingsschema tot 30 km Week 1 30 min 3 km Stap een half uur over verschillende soorten bodem. Is het paard gehoorzaam en heb je controle over het tempo? Loopt hij regelmatig en met plezier? Dan kun

Nadere informatie

belangrijke data... 13 mei 2016 nr. 31

belangrijke data... 13 mei 2016 nr. 31 belangrijke data..... 13 mei 2016 nr. 31 Maa 16 mei 2 e Pinksterdag, leerlingen vrij Din 17 mei Entreetoets, groep 7 Woe 18 mei Entreetoets, groep 7 Woe 18 mei Ko-Ouderbijeenkomst, gr. 1/2 Don 19 mei Entreetoets,

Nadere informatie

Handleiding agendaitem

Handleiding agendaitem Handleiding agendaitem AlmereHaven Gids Je eigen gidspagina maken? Hoe gebruik ik deze website Video en/of tekst toevoegen >> Maak hier je eigen pagina Aanmaken van een Agenda-item (agenda pagina) Wonen

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45)

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 januari Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

Stichting Paul erdős. Onderwerpen

Stichting Paul erdős. Onderwerpen Stichting Paul erdős Voorzitter David Laan Notulist Mike de Haan Aanwezig David Laan, Melin Walet, Mike de Haan Gasten Locatie van de bijeenkomst Brainwave Datum 11 december 2015 11:21 12:08 Onderwerpen

Nadere informatie

NOTULEN MR OOSTEINDERSCHOOL dinsdag 26 AUGUSTUS 2014

NOTULEN MR OOSTEINDERSCHOOL dinsdag 26 AUGUSTUS 2014 NOTULEN MR OOSTEINDERSCHOOL dinsdag 26 AUGUSTUS 2014 Aanwezig: van Lieshout, Debbie Kleton, Mirjam van Schip, Caroline Koenderinck-Bok, de Keulenaar. Afwezig: Rosanne (met kennisgeving) 1. Mededelingen

Nadere informatie