DE OPLOSSING DIE MEEGROEIT MET UW BEDRIJF

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE OPLOSSING DIE MEEGROEIT MET UW BEDRIJF"

Transcriptie

1 DE OPLOSSING DIE MEEGROEIT MET UW BEDRIJF KX-NS700 GEÏNTEGREERD COMMUNICATIEPLATFORM MEER FLEXIBILITEIT, BETERE COMMUNICATIE CONNECTING YOUR FUTURE

2 LAGERE KOSTEN GROTERE TEVREDENHEID VERBETERDE EFFICIËNTIE

3 KIES EEN TELEFOONSYSTEEM DAT KAN GROEIEN ZOALS U DAT WILT Bent u op zoek naar een telefooncentrale die u kan helpen om op een efficiënte en professionele manier te communiceren en dit tegen een verlaagde kost? Zoekt u een systeem dat ervoor zorgt dat uw investering meer opbrengt en uw medewerkers mobieler maakt, hoe klein of groot uw organisatie ook is? Het nieuwe hybride KX-NS700 platform van Panasonic kan dit allemaal, en nog veel meer. De KX-NS700 is specifiek ontworpen voor kleine tot middelgrote ondernemingen die wensen te genieten van de reputatie van Panasonic op gebied van kwaliteit. Zonder hiervoor een groot budget te moeten vrijmaken. Het is een compact systeem, dat perfect kan meegroeien met uw bedrijf. De eenvoud in installatie en onderhoud, maakt van dit systeem een voordelig communicatieplatform. Het is geschikt voor bedrijven tot 250 gebruikers op één locatie. De flexibiliteit van de centrale, zowel in legacy als IP omgevingen, biedt een ideaal alternatief voor cloud oplossingen.

4 ÉÉN FLEXIBEL SYSTEEM MEERDERE COMMUNICATIEMOGELIJKHEDEN SMART HYBRIDE SYSTEEM Het systeem heeft een ruime capaciteit in zowel legacy als IPpoorten. Bovendien kan de capaciteit verder verhoogd worden met uitbreidingskasten. Een integratie met de KX-NS1000 is mogelijk. Dit laat toe om een oplossing te creëren op maat van elk bedrijf. Van klein tot groot. CALLCENTER OPLOSSING Meer en meer bedrijven hebben nood aan een geavanceerde oproepbehandeling. De KX-NS700 biedt ook hier een oplossing met zijn geïntegreerde functies. Zoals geavanceerde rapportage, status monitoring, automatische opname, wachtrij melding, supervisor functies en externe opslag op NAS. UW ZAKELIJKE VOORDELEN VERLAAGDE KOSTEN EN HOGERE ROI Uitbreidbaar, groeit mee met uw bedrijf Compatibel met vorige Panasonic generatie IP gebaseerd voor rendabele communicatie FLEXIBILITEIT EN, UITGEBREIDE FUNCTIES Het systeem is schaalbaar van 6 tot 288 extensies, en werkt met zowel digitale als IP-toestellen. Daarenboven biedt het ook een groot aantal geïntegreerde functies zoals mobiele integratie, ingebouwde voic en , instant messaging (chat) en afwezigheidsmelding. EENVOUDIGE INSTALLATIE EN ONDERHOUD Dankzij de ingebouwde webserver kunnen alle functionaliteiten van de centrale en de voic eenvoudig ingesteld worden. Programmatie kan vanzelfsprekend ook van op afstand uitgevoerd worden. HOGERE KLANTENTEVREDENHEID Draadloze oplossingen laten toe om overal in uw bedrijf, uw oproepen aan te nemen Integratie met mobiele telefoons voor externe medewerkers Geïntegreerde voic zodat u geen enkel gesprek mist VERBETERDE EFFICIËNTIE Ingebouwde DISA laat toe om oproepen te routeren zonder de gesprekken aan te nemen Call Center oplossingen voor een professionele oproepbehandeling Integratie met uw bedrijfssoftware (CTI)

5 BEWEZEN SECTOR SPECIFIEKE OPLOSSINGEN HOSPITALITY Uw klanten zijn veeleisend, en dat mag u ook zijn. Betrouwbare en efficiënte communicatie zorgt ervoor dat uw medewerkers uw klanten op een aangename en professionele manier kunnen helpen. Mede dankzij mobile integratie en de koppeling met gerenommeerde hoteloplossingen, is de Panasonic KX-NS700 dé hospitality oplossing. Zowel u als uw klanten varen er wel bij. GEZONDHEIDSZORG Nergens is duidelijke communicatie zo kritiek als in de zorgsector. De KX-NS700 zorgt voor gebruiksvriendelijke en betrouwbare communicatie tussen teamleden onderling, en hun patiënten of bewoners. Een integratie met uw bestaande kameroproepsystemen en zorgtoepassingen, is uiteraard ook mogelijk. KANTOOROMGEVING De KX-NS700 ondersteunt perfect de veeleisende kantooromgeving van vandaag en morgen. Met geavanceerde bureautelefoons, uitgebreide voic systemen, koppelingen met bedrijfssoftware en mobiele integratie, zijn alle medewerkers eenvoudig en overal bereikbaar. Er wordt gewerkt zonder gebonden te zijn aan een locatie of werkplek. Dit zorgt voor meer efficiëntie, verlaagde kosten en een hogere klantentevredenheid.

6 DE KOSTENBESPARENDE OPLOSSING KOSTENBESPARINGEN EN EEN HOGERE ROI ZIJN TWEE REDENEN WAAROM DE PANASONIC KX-NS700 IDEAAL IS VOOR UW ORGANISATIE. DEZE VOORDELEN WORDEN OP VERSCHILLENDE MANIEREN GEREALISEERD. FLEXIBEL UITBREIDBAAR EN BACKWARD COMPATIBEL Het systeem is heel flexibel uitbreidbaar met optionele kaarten en uitbreidingskasten. Het kan zo blijven meegroeien. Klanten met een bestaande Panasonic infrastructuur, kunnen hun bestaande digitale toestellen blijven gebruiken. Net als eventuele analoge toestellen*. De aanvankelijke investering wordt hierdoor dus aanzienlijk teruggedrongen. Terwijl u wel gebruik maakt van alle nieuwe functionaliteiten en technologieën. IP-NETWERK U kan een hybride systeem opbouwen waar zowel klassieke als IPlijnen worden gecombineerd. Zowel intern als extern. Tevens is het mogelijk om met IP-toestellen thuiswerkers of externe kantoren naadloos te koppelen, zonder extra communicatiekosten. * Controleer de compatibiliteit in de desbetreffende specificaties.

7

8 KLANTENTEVREDENHEID VERHOGEN EEN INTELLIGENT COMMUNICATIEPLATFORM STELT UW BEDRIJF IN STAAT OM EEN BETERE SERVICE TE LEVEREN, EN ZO UW KLANTEN BETER TE HELPEN. DE PANASONIC KX-NS700 HEEFT EEN GROOT AANTAL FUNCTIES DIE DAAR VOOR ZORGEN. DRAADLOZE OPLOSSING Met de Dect oplossing kunt u binnen uw bedrijf overal uw gesprekken aannemen. Uw correspondent hoeft niet te wachten om de juiste persoon aan de lijn te hebben. U kan ook heel eenvoudig overschakelen van uw mobiel naar uw vast toestel of omgekeerd. Paging via de Dect toestellen laat u toe om een groep mensen tegelijk te bereiken. INTEGRATIE VAN MOBIELE TELEFOONS De KX-NS700 laat toe om mobiele toestellen en smartphones te integreren met het communicatienetwerk binnen het bedrijf. Zo kunnen deze als gewone kantoortoestellen worden gebruikt voor uitgaande en inkomende oproepen, en zijn zij bereikbaar voor de medewerkers als intern toestel. GELIJKTIJDIG OPROEPEN ONTVANGEN OP VASTE EN MOBIELE TOESTELLEN Tot 4 externe toestellen kunnen mee opgenomen worden in een interne groep. Zij ontvangen deze oproepen dan net als een intern toestel. Meer zelfs, een extern nummer kan simultaan meerinkelen met een vast toestel. VOIC OPLOSSING De ingebouwde voic van de KX-NS700 is in staat om tot 400u opnames bij te houden. meldingen kunnen verstuurd worden bij gemiste oproepen of bij het nalaten van een bericht.

9 EFFICIËNTER WERKEN DOOR UW INTERNE PROCESSEN TE STROOMLIJNEN EN DE COMMUNICATIE EENVOUDIGER TE MAKEN, WERKT UW BEDRIJF ELKE DAG EFFICIËNTER. DE KX-NS700 HEEFT EEN AANTAL FUNCTIES DIE BEDOELD ZIJN U HIERBIJ TE HELPEN. CALLCENTER FUNCTIONALITEITEN Wat de omvang van uw organisatie ook is, elk bedrijf heeft nood aan geavanceerde oproepafhandeling. De KX-NS700 is voorzien van ingebouwde functies die dit mogelijk maken, zonder gebruik te maken van externe apparatuur of een server AUTOMATISCHE STEMBEGELEIDING De ingebouwde stembegeleiding kan bijvoorbeeld aan een correspondent laten weten hoeveel wachtenden er voor hem zijn. Zo kan hij beslissen om te wachten of terug te bellen. Dit verbetert de klantentevredenheid en de ervaring met uw bedrijf. RAPPORTERING OPROEPEN Ingebouwde rapportering stelt u in staat om medewerkers beter op te volgen en bij te sturen. Het sneller kunnen inspelen op gebeurtenissen op de werkvloer, maakt een beter klantenbeheer mogelijk en verbetert de afhandeling van de oproepen. Met een meer efficiënte en een betere dienstverlening als gevolg.

10 Go Connect Unified Communications BETERE BEREIKBAARHEID EN MEER PRODUCTIVITEIT MET UNIFIED COMMUNICATIONS (UC). GEEF UW MEDEWERKERS EENDER WAAR EN OP ELK MOMENT TOEGANG TOT HUN , INSTANT MESSAGING, VOIC S, PRESENCE, DOORSCHAKELINGEN,... GO CONNECT OFFICE GOOGLE & OUTLOOK INTEGRATIE Via de Go Connect Office krijgt u een volledige integratie met zowel Outlook als Google. Inkomende oproepen worden door beide applicaties herkend en met een simpele muisklik opent u de contactfiche van de beller. - Integratie met Google & Outlook - Click to dial - Gesprekken historiek - Presence management - messaging (chat) - Smartphone integratie GO CONNECT CRM CRM INTEGRATIE Met de Go Connect CRM versie krijgt u volledige integratie met uw CRM of ERP pakket. Waaronder Navision, SAP, Salesforce,. Bij een inkomende oproep, wordt zo het inkomend nummer herkend vanuit uw bedrijfssoftware. - Integratie CRM, Google & Outlook - Click to dial - Gesprekken historiek - Presence management - messaging (chat) - Smartphone integratie GO CONNECT ATTENDANT VOOR RECEPTIONISTEN De Go Connect Attendant is de uitgebreide versie van de Go Connect UC client voor receptionisten om alle telefonie via de pc te sturen. Het geeft een continue overzicht van alle medewerkers en hun beschikbaarheid. Door middel van point & click worden oproepen beantwoord, doorverbonden, in wacht geplaatst,... Zowel intern als extern. - Integratie CRM, Google & Outlook - Click to dial - Gesprekken historiek - Presence management - messaging (chat)

11 INTEGRATIE MET MICROSOFT EXCHANGE SERVER Met de integratie met uw Exchange omgeving kan uw presence synchroon lopen met uw Outlook agenda. Op die manier kan elke medewerker vanuit hun UC client (vast of mobiel) de status van anderen raadplegen. Met de Go Connect Office Plus en Go Connect CRM kunnen aan deze statussen ook belprofielen gekoppeld worden. Zo kan u er bijvoorbeeld voor zorgen dat bij een externe meeting uw oproepen automatisch doorgeschakeld worden. GO GATEWAY CONNECTEER MET MICROSOFT LYNC Deze Panasonic Go Gateway maakt integratie mogelijk tussen uw Panasonic Communicatie platform en uw Microsoft Lync client. Vanuit uw Lync applicatie kan u functionaliteiten beheren van uw Panasonic telefoontoestel. Go Gateway is een server gebaseerde oplossing. Er zijn geen client applicaties of plug-ins nodig. GO CONNECT MOBILE VOOR MOBIELE MEDEWERKERS Met de Go Connect Mobiele applicatie op Smartphone, beschikt u overal over een Unified Communication tool. Beschikbaarheidsstatus van collega s raadplegen, uw presence wijzigen, oproepen doorschakelen of collega s bellen. Net alsof u op kantoor zit.

12 SYSTEEMTOESTELLEN HET KX-NS700 PLATFORM WERKT MET DE LAATSTE GENERATIE DIGITALE & IP DESKTOP TOESTELLEN EN DECT DRAADLOZE TELEFOONS UIT HET BREDE PANASONIC GAMMA.

13 IP-TOESTELLEN KX-NT560 Executive IP-telefoon 4,4-inch lcd-display met achtergrondverlichting 32 (8x4) vrij programmeerbare functietoetsen Breedbandspraakoverdracht van hoge kwaliteit Ingebouwde Bluetooth 2x 1GB Ethernet-poorten Power-over-Ethernet (PoE) Eco-modus Full-duplex handenvrij KX-NT556/KX-NT553 Executive IP-telefoon 6-lijns lcd-display (3-lijns display voor KX-NT553) 36 (12x3) KX-NT556/24 (12x2) KX-NT553 self-labelling, vrij programmeerbare toetsen 2x 1GB Ethernet-poorten Power-over-Ethernet (PoE) Eco-modus Leverbaar in zwart of wit Full-duplex handenvrij KX-NT546/KX-NT543 Standaard-IP-telefoon 6-lijns lcd-display met achtergrondverlichting (3-lijns display voor KX-NT543) 24 vrij programmeerbare toetsen Breedbandspraakoverdracht van hoge kwaliteit Draadloze Plantronics-headset compatibel met EHS (Electronic Hook Switch) 2x 100MB Ethernet-poorten Power-over-Ethernet (PoE) Eco-modus Leverbaar in zwart of wit Full-duplex handenvrij KX-NT551 Standaard-IP-telefoon 1-lijns lcd-display met achtergrondverlichting 8 vrij programmeerbare toetsen 2x 1GB Ethernet-poorten Power-over-Ethernet (PoE) Eco-modus Leverbaar in zwart of wit Full-duplex handenvrij

14

15 Digitale TOESTELLEN KX-DT546/KX-DT543 Digitale telefoon 6-lijns lcd-display (3-lijns voor KX-DT543) 24 vrij programmeerbare toetsen Electronic Hook Switch (EHS) Full-duplex handenvrij Leverbaar in zwart of wit KX-DT521 Digitale telefoon 1-lijns lcd display met achtergrondverlichting 8 vrij programmeerbare toetsen Full-duplex handenvrij Leverbaar in zwart of wit DRAADLOZE DECT HANDSETS KX-TCA185 Standaard DECT-handset 1,8-inch kleuren-lcd Ruisonderdrukking DECT-oproepfunctie Trilfunctie KX-TCA285 Compacte en lichte DECT-handset 1,8-inch kleuren-lcd Ruisonderdrukking DECT-oproepfunctie Trilfunctie Ingebouwde Bluetooth KX-TCA385 Stevige en duurzame DECT-handset voor elke omgeving 1,8-inch kleuren-lcd Bestand tegen stof en spatwaterbestendig conform IP65 Ruisonderdrukking DECT-oproepfunctie Trilfunctie Ingebouwde Bluetooth

16 SEP2014 NL V3 DIGI Wij behouden ons het recht voor redelijke wijzigingen aan te brengen in modellen, afmetingen en kleuren en om aanpassingen te doen die onze producten in lijn brengen met de modernste technologie en productie. Handelsmerken en geregistreerde handelsmerken Apple, het Apple-logo, ipad en iphone zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc. Google Play is een handelsmerk van Google Inc. Panasonic Benelux a branche of Panasonic Marketing Europe GmbH Panasonic System Communications Company Europe, a division of Panasonic Marketing Europe GmbH. Panasonic Marketing Europe GmbH is a company registered in Germany at Hagenauer Strasse 43,65203 Wiesbaden. HRB13178.

GROTERE FLEXIBILITEIT

GROTERE FLEXIBILITEIT GROTERE FLEXIBILITEIT HOGERE COMMUNICATIEKWALITEIT KX-NS700 GEÏNTEGREERD COMMUNICATIEPLATFORM CONNECTING YOUR FUTURE LAGERE KOSTEN GROTERE TEVREDENHEID VERBETERDE EFFICIËNTIE KIES HET SLIMME HYBRIDE PBX-SYSTEEM

Nadere informatie

KWALITATIEVE COMMUNICATIE MET KOSTENBESPARENDE TROEVEN. HET DRAADLOZE PANASONIC KX-TGP600 SMART IP-TELEFOONSYSTEEM

KWALITATIEVE COMMUNICATIE MET KOSTENBESPARENDE TROEVEN. HET DRAADLOZE PANASONIC KX-TGP600 SMART IP-TELEFOONSYSTEEM KWALITATIEVE COMMUNICATIE MET KOSTENBESPARENDE TROEVEN. HET DRAADLOZE PANASONIC KX-TGP600 SMART IP-TELEFOONSYSTEEM DE COMPLETE DRAADLOZE COMMUNICATIEOPLOSSING KX-TGP600 Als kwaliteit van kritiek belang

Nadere informatie

Telecommunicatie op maat van uw onderneming.

Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Licom info@licom.be www.licom.be Industriezone Herdersbrug Pathoekeweg 9B 009 B-8000 Brugge T +32(0)50 45 78 00 Licom Z.1 Researchpark 310 B-1731 Zellik T +32(0)2

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent UC Pro biedt u een schat aan mogelijkheden Bellen Bel snel en nauwkeurig rechtstreeks vanaf uw pc

Nadere informatie

COMMUNICATIE OP EEN NIEUW NIVEAU. Telefoontoestellen van Panasonic

COMMUNICATIE OP EEN NIEUW NIVEAU. Telefoontoestellen van Panasonic COMMUNICATIE OP EEN NIEUW NIVEAU Telefoontoestellen van Panasonic HANDSETS VOOR EXCELLENTE COMMUNICATIE Uitzonderlijke geluidskwaliteit en bewezen betrouwbaarheid Intuïtief, stijlvol, gebruikersvriendelijk

Nadere informatie

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions is dé Cloud telefonie oplossing van Telecom Service Groep. Het unieke communicatieplatform bevat alle mogelijke

Nadere informatie

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen.

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. Uw telecom-kosten altijd in de hand met OSCS vanaf 4,95 OSCS is dé oplossing voor bedrijven

Nadere informatie

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Wat is SwyxWare? SwyxWare is de perfecte communicatieoplossing

Nadere informatie

BlackBerry Cloud Services

BlackBerry Cloud Services BlackBerry Cloud Services Flexibele draadloze oplossing Uitgebreide beveiligingsopties Eenvoudig (centraal) te beheren Kosten besparen BlackBerry Enterprise Server & BlackBerry Express Server BlackBerry

Nadere informatie

CONNECTING PEOPLE PANASONIC SIP DECT MULTI CELL

CONNECTING PEOPLE PANASONIC SIP DECT MULTI CELL CONNECTING PEOPLE Panasonic SIP DECT Multi Cell Systems Panasonic DECT systeem op SIP basis Veel organisaties zijn er al in geslaagd grotere klanttevredenheid, kostenbesparingen, flexibiliteit en andere

Nadere informatie

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl Zetacom Mobiel November 2014 zetacom.nl 02 Zetacom Mobiel Wilt u een mobiel tenzij beleid invoeren en loopt u tegen beperkingen van techniek of de mobiele provider aan? Wilt u niet meer investeren in nieuwe

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale e Trotsr van e partn Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale 3CX Phone System for Windows is een op software gebaseerde IP PBX die leverancier specifieke PBX Telefooncentrale vervangt. De IP

Nadere informatie

UNIFIED COMMUNICATIONS

UNIFIED COMMUNICATIONS UNIFIED COMMUNICATIONS Van innovatie naar mobiliteit zonder risico s Martijn Nederhof Solutions Architect bij Axians 1 Veranderingen Wat zien we gebeuren Mobiel wordt SIP end-point en airtime operator

Nadere informatie

CiVoice. Dé flexibele telefonie-oplossing voor lokale besturen Gebruiksvriendelijk Innovatief Kostenbesparend Veilig

CiVoice. Dé flexibele telefonie-oplossing voor lokale besturen Gebruiksvriendelijk Innovatief Kostenbesparend Veilig Slimme IT. Sterke dienstverlening. CiVoice Dé flexibele telefonie-oplossing voor lokale besturen Gebruiksvriendelijk Innovatief Kostenbesparend Veilig 2 Flexibel communiceren & efficiënter werken met CiVoice

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

PANAS PREMIUM PARTNER

PANAS PREMIUM PARTNER Trotse partner van Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale Met het 3CX Phone System kunt u bellen via Microsoft Windows op uw PC/laptop, uw bureautoestel of de mobiele app op uw smartphone. Vanaf

Nadere informatie

COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE

COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE VERBETER TEAM- SAMENWERKING Panasonic Communication Assistant is een reeks productiviteit verhogende UC-toepassingen (Unified Communication) waarbij zakelijke telefonie

Nadere informatie

INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG

INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG Hosted IP Telefonie (HIP Telefonie) is een systeem waarbij U gebruikt kunt maken van een internetverbinding om te telefoneren. De telefooncentrale

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Waar spraak en beeld samenkomen. KX-NTV150 IP-communicatiecamera KX-NTV160 IP-videodeurtelefoon

Waar spraak en beeld samenkomen. KX-NTV150 IP-communicatiecamera KX-NTV160 IP-videodeurtelefoon Waar spraak en beeld samenkomen KX-NTV150 IP-communicatiecamera KX-NTV160 IP-videodeurtelefoon KX-NTV150 Communicatie-IP-camera Ingebouwde luidspreker, microfoon en camera Geluid opnemen bij HD-video Integratie

Nadere informatie

Go Connect CRM. Agenda. Wat is Go Connect? Taakbalkmenu Uitgaande/Inkomende oproepen/adresboeken Presence/Beschikbaarheid Berichten

Go Connect CRM. Agenda. Wat is Go Connect? Taakbalkmenu Uitgaande/Inkomende oproepen/adresboeken Presence/Beschikbaarheid Berichten Go Connect CRM Agenda Wat is Go Connect? Taakbalkmenu Uitgaande/Inkomende oproepen/adresboeken Presence/Beschikbaarheid Berichten Wat is Go Connect Go Connect is een Unified Communications-tool. Een gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

DETAIL ELK IS BELANGRIJK. Eindeloze mogelijkheden met een breed scala aan apparaten. Telefoontoestellen. Panasonic PBX platformen ondersteunen

DETAIL ELK IS BELANGRIJK. Eindeloze mogelijkheden met een breed scala aan apparaten. Telefoontoestellen. Panasonic PBX platformen ondersteunen ELK Eindeloze mogelijkheden met een breed scala aan apparaten Panasonic PBX platformen ondersteunen DETAIL de stijlvolle en intuïtieve Digitale-, IP-, SIPen draadloze DECT telefoons. Met ondersteuning

Nadere informatie

IP TELEPHONY & UNIFIED COMMUNICATIONS

IP TELEPHONY & UNIFIED COMMUNICATIONS IP TELEPHONY & UNIFIED COMMUNICATIONS Nederlands GET IN TOUCH innovaphone AG Böblinger Str. 76 D-71065 Sindelfingen Tel. +49 7031 73009-0 Fax +49 7031 73009-9 info@innovaphone.com www.innovaphone.com UW

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf Uw telefooncentrale In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele communicatieoplossing.

Nadere informatie

Always more than you expect Panasonic. telefoontoestellen

Always more than you expect Panasonic. telefoontoestellen Always more than you expect Panasonic telefoontoestellen DIGITALE TELEFONIE De digitale telefoons uit de DT300-serie bieden geavanceerde productiviteitsfuncties, zoals een groot display, Bluetooth-headsetopties

Nadere informatie

Communication Solutions. KX-NSX-serie De nieuwe bedrijfscommunicatieserver

Communication Solutions. KX-NSX-serie De nieuwe bedrijfscommunicatieserver Communication Solutions KX-NSX-serie De nieuwe bedrijfscommunicatieserver KX-NSX-serie Als bedrijf zoekt u naar opportuniteiten om uw business nog efficiënter te maken. Daarom moet uw communicatiesysteem

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Zoekt u naar manieren om tijd te besparen en uw productiviteit te verhogen? Wilt u moeiteloos verbonden

Nadere informatie

I AM. Totaalcommunicatie. Dienstbeschrijving

I AM. Totaalcommunicatie. Dienstbeschrijving Totaalcommunicatie Dienstbeschrijving Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 09-03-2015 1.1 Aanpassing met vast toestel RoutIT B.V. 09-11-2016 2 1. Inhoud 1.

Nadere informatie

MANAGED MOBILE 4 DE VOORDELEN VAN MANAGED MOBILE 4

MANAGED MOBILE 4 DE VOORDELEN VAN MANAGED MOBILE 4 Inhoudsopgave HOSTED VOIP: MANAGED VOICE 2 MANAGED VOICE VOORDELEN 2 STANDAARDMOGELIJKHEDEN 2 AANVULLENDE MOGELIJKHEDEN 2 MANAGED VOICE ADD-ONS EN TARIEVEN 3 CONTACT CONNECT 3 ONLINE BEHEER 3 TARIEVEN

Nadere informatie

Tijd om over te stappen naar. IP Telefonie. De toekomst van IP Telefonie begint hier!

Tijd om over te stappen naar. IP Telefonie. De toekomst van IP Telefonie begint hier! Ast i um Tijd om over te stappen naar IP Telefonie De toekomst van IP Telefonie begint hier! Astium Hogere klanttevredenheid, meer productiviteit en lagere kosten Meer flexibiliteit en gebruikersgemak

Nadere informatie

Bitcom Voip Business Functionaliteit

Bitcom Voip Business Functionaliteit Bitcom Voip Business Functionaliteit Bitcom BV Toermalijnring 512 3316LC Dordrecht Versienummer : 1.0 078 673 51 11 Datum : Mei 2017 info@bitcom.nl www.bitcom.nl Cloud Telefonie Uw telefooncentrale in

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing van BusinessCom, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

Panasonic toestellen prijslijst

Panasonic toestellen prijslijst ART.NR. OMSCHRIJVING B.A.P. PANASONIC DIGITALE SYSTEEMTOESTELLEN TBV TDA/TDE EN NCP 10.19.708 Panasonic KX-DT321 wit Digitaal systeemtoestel met handsfree, 105,00 headsetaansluiting en 8 vrij programmeerbare

Nadere informatie

Het Communicatie Platform voor telefonie-, webchat-, - en WhatsApp routering voor eenvoudige en flexibele bereikbaarheid van uw organisatie

Het Communicatie Platform voor telefonie-, webchat-,  - en WhatsApp routering voor eenvoudige en flexibele bereikbaarheid van uw organisatie Het Communicatie Platform voor telefonie-, webchat-, e-mail- en WhatsApp routering voor eenvoudige en flexibele bereikbaarheid van uw organisatie 13-12-2017 Bereikbaarheid betrouwbaar en stabiel organiseren

Nadere informatie

HIPPER Gebruikershandleiding

HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Installatie... 1 2 Configuratie... 1 3 Instellingen bereikbaarheid... 2 3.1 Niet storen (oftewel Do not Disturb)... 2 3.2 Doorschakelen... 3 3.2.1 Altijd Doorschakelen...

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

KPN ÉÉN. 2015 Jan Staphorst

KPN ÉÉN. 2015 Jan Staphorst KPN ÉÉN 2015 Jan Staphorst Hoe communiceren uw medewerkers? TOEN MEER RECENT NIET LANG GELEDEN VANDAAG Welke efficiëntie kunt u halen uit integratie? Volledig werken op kantoor Werkplek & communicatie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding HIPPER

Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Controle over uw telefooncentrale, overal en te allen tijde Datum: 02 mei 2014 Versie: 1.0 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 4 2.

Nadere informatie

Handleiding HIPPER. Pagina 1 van 18

Handleiding HIPPER. Pagina 1 van 18 Handleiding HIPPER Pagina 1 van 18 1 Inhoudsopgave 1 INHOUDSOPGAVE... 2 2 INTRODUCTIE... 3 2.1 AFSTANDSBEDIENING... 3 2.2 MOBILITEIT... 3 3 INSTALLATIE... 5 3.1 INSTALLEREN HIPPER VOOR IPHONE... 6 3.2

Nadere informatie

Always more than you expect. Panasonic. met HD-kwaliteit nog veel meer ondersteunende functies en applicaties

Always more than you expect. Panasonic. met HD-kwaliteit nog veel meer ondersteunende functies en applicaties Always more than you expect Panasonic SIP-toestellen met HD-kwaliteit nog veel meer ondersteunende functies en applicaties SIP-toestellen belangrijke eigenschappen KX-UT670 Smart desktop-telefoon Geavanceerde

Nadere informatie

KPN ÉÉN biedt eenvoud

KPN ÉÉN biedt eenvoud KPN ÉÉN ÉÉN KPN ÉÉN biedt eenvoud optimaal samenwerken en beter bereikbaar Eén factuur Eén contract Eén prijsplan Eén helpdesk Eén aanspreekpunt Eén online beheerportal Eén adresboek Eén telefoonnummer

Nadere informatie

SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER.

SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER. SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER. MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP MEERDERE DOCUMENTEN SCANNEN TIJDBESPAREND, PRODUCTIEF SCANNEN VOOR ELKE RUIMTE OP ZOEK NAAR HOGE PRESTATIES OP EEN KLEIN OPPERVLAK? WILT U DE

Nadere informatie

versienummer: dean remote Android - handleiding

versienummer: dean remote Android - handleiding versienummer: 2016-11-14 dean remote Android - handleiding Inhoudsopgave 1 dean remote...3 2 dean remote downloaden en activeren...3 3 Gebeld worden met dean remote...4 3.1 Kantoor op afstand... 4 3.2

Nadere informatie

Handleiding - HIPPER

Handleiding - HIPPER Handleiding - HIPPER Inhoudsopgave 1 Introductie...3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 3 2 Installatie...5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 6 2.2 Installeren HIPPER voor Android... 6 2.3

Nadere informatie

Handleiding HIPPER. Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont

Handleiding HIPPER. Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont Handleiding HIPPER Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 4 2 Installatie... 5

Nadere informatie

IP Communications Platform

IP Communications Platform IP Communications Platform De belofte van convergentie waargemaakt Communicatie is voor iedere organisatie van groot belang en vindt op ieder denkbaar niveau plaats (persoonlijk, tussen afdelingen en door

Nadere informatie

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 HIPPER Gebruikershandleiding Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 Inhoud 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Instellingen... 3 2 Installatie... 5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 5 2.2

Nadere informatie

Zetacom Mobiel 2016 Telefonie zetacom.nl

Zetacom Mobiel 2016 Telefonie zetacom.nl Zetacom Mobiel 2016 zetacom.nl 02 Zetacom Mobiel Wilt u een mobiel tenzij beleid invoeren en loopt u tegen beperkingen van techniek of de mobiele provider aan? Wilt u niet meer investeren in nieuwe vaste

Nadere informatie

Uw eigen telefooncentrale in de cloud. Cloud VoIP

Uw eigen telefooncentrale in de cloud. Cloud VoIP Uw eigen telefooncentrale in de cloud Cloud VoIP Telefonie en veel functies voor uw onderneming Met Cloud VoIP krijgt uw organisatie in één keer een professionele telefooncentrale met heel veel functies.

Nadere informatie

PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT

PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT WAT IS VOIP? VoIP is een afkorting voor Voice over Internet Protocol. Dit houdt in dat je belt via een internetverbinding. Deze manier van telefoneren heeft een aantal grote

Nadere informatie

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians SAMENWERKEN TO THE MAX Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians 1 GARTNER UC TRENDS 2016 DELIVERY MODEL INTEGRATIE BEREIKBAARHEID FUNCTIONEEL UC is commodity Broken promise S4B Gevaren

Nadere informatie

ELK DETAIL BELANGRIJK. KX-TDE100/200 en KX-NCP500/1000 Unified Communication Oplossingen

ELK DETAIL BELANGRIJK. KX-TDE100/200 en KX-NCP500/1000 Unified Communication Oplossingen ELK DETAIL KX-TDE100/200 en KX-NCP500/1000 Unified Communication Oplossingen Unified Communication platformen zijn geavanceerde communicatie oplossingen die worden ontworpen om ondernemingen door Unified

Nadere informatie

Telefooncentrale. Voice over IP als basis van telefonie

Telefooncentrale. Voice over IP als basis van telefonie Telefooncentrale De VoIP centrale die we voorstellen is een gehoste versie van het type Clearvox Nexxt, gecombineerd met een SIP-trunk van X2Com. De telefooncentrale is een Nederlands fabricaat, afkomstig

Nadere informatie

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota PBX: uw eigen fysieke centrale Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota Uw centrale binnen bereik Telefonie kan het hart van uw organisatie vormen. Het is daarom van

Nadere informatie

versienummer: dean remote Android - handleiding

versienummer: dean remote Android - handleiding versienummer: 2016-11-14 dean remote Android - handleiding Inhoudsopgave 1 dean remote...3 2 dean remote downloaden en activeren...3 3 Gebeld worden met dean remote...4 3.1 Kantoor op afstand... 4 3.2

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? ? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te transporteren.

Nadere informatie

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

Copyright Exertis GO Connect Official Panasonic distributor for Netherlands, Belgium & Luxembourg 14-7-2015

Copyright Exertis GO Connect Official Panasonic distributor for Netherlands, Belgium & Luxembourg 14-7-2015 2015 Copyright Official Panasonic distributor for Netherlands, Belgium & Luxembourg 14-7-2015 Panasonic Price List Content Panasonic Smart desktop telefoon KX-UT670... 2 Panasonic Executive kantoor telefoon

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

Yes InTouch. Handleiding. Business Solutions Provider

Yes InTouch. Handleiding. Business Solutions Provider Handleiding Business Solutions Provider Totaalcommunicatie Get InTouch met uw collega s Met de app kunt u vanuit één interface de beschikbaarheid van uw collega s zien, chatten, bellen, vergaderen en samenwerken.

Nadere informatie

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 HIPPER Gebruikershandleiding Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 Inhoud 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 3 2 Installatie... 5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 5 2.2 Installeren

Nadere informatie

Evernote kan heel veel verschillende type bestanden opslaan. - gewone tekst - foto s - pdf s - websites (via Evernote webclipper

Evernote kan heel veel verschillende type bestanden opslaan. - gewone tekst - foto s - pdf s - websites (via Evernote webclipper ICT tools: Collaboratie tools in de cloud: Evernote: Werkt met een premium model. Gratis voor basis functies, uitgebreidere functies zijn betalend via een abonnement. Evernote is een samenwerkingstool

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? ? ü Kostenbesparend ü Gebruiksvriendelijk ü Innovatieve mogelijkheden Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te

Nadere informatie

Mitel MiVoice voor Skype for Business

Mitel MiVoice voor Skype for Business Mitel MiVoice voor Skype for Business De plugin die Enterprise-Class Telefonie mogelijk maakt vanuit Skype for Business en tot 40% van uw kosten bespaart Enterprise-Class Telefonie voor Skype for Business

Nadere informatie

Cloud telephony. om zo. kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken. in samenwerking met

Cloud telephony. om zo. kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken. in samenwerking met Cloud telephony om zo kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken in samenwerking met cloud telephony Waarom OZMO cloud telephony? Om zo nooit voor verrassingen te komen staan U betaalt een vast bedrag

Nadere informatie

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL!

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! YES MOBIEL+ BRENGT VAST EN MOBIEL SAMEN IN ÉÉN FLEXIBELE OPLOSSING! Dé Business Provider YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! Voor u als ondernemer kan een gemiste oproep cruciaal

Nadere informatie

ELK DETAIL IS BELANGRIJK. KX-TDE en KX-NCP Unified Communication oplossingen

ELK DETAIL IS BELANGRIJK. KX-TDE en KX-NCP Unified Communication oplossingen ELK DETAIL KX-TDE en KX-NCP Unified Communication oplossingen Door middel van slimme en gebruiksvriendelijke vaste en draadloze apparaten staan Unified Communication platformen altijd en overal toegang

Nadere informatie

SPECSHEET HOSTED VOIP

SPECSHEET HOSTED VOIP SPECSHEET HOSTED VOIP PC Consultance levert de volgende diensten: Systeembeheer Reparaties Telefonie Netwerken Consultancy Detachering ADSL Kabelinternet GSM Telefonie Wireless netwerken Verkoop Software

Nadere informatie

Licenties Connect 1 Voice over IP

Licenties Connect 1 Voice over IP Uitleg licenties Connect 1 (Voice over IP) Licenties Connect 1 Voice over IP HIP IP-PABX Group HIP HIP IP-PABX Group Enterprise HIP Base user Business user Premium user Licentie SIP Trunk user HIP Alive

Nadere informatie

Mitel MKB Bereikbaarheidsconcept

Mitel MKB Bereikbaarheidsconcept Mitel MKB Bereikbaarheidsconcept Betere bereikbaarheid, lagere kosten Goed en voordelig persoonlijk bereikbaar door: één persoonlijk nummer, voor uw vaste, mobiele en thuiswerktoestel slimme doorschakelingen,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. [NEC Nieuws 2018]

Inhoudsopgave. [NEC Nieuws 2018] NEC nieuws 2018 Inhoudsopgave 1. NEC Nieuws... 3 2. BusinessConnect 9.0... 3 2.1 BCT-agent smartphone app... 3 2.2 Notities, Assistentie en geschiedenis... 4 2.3 Uitgaande nummermanipulatie... 4 2.4 Andere

Nadere informatie

Go Connect Office + Agenda. Wat is Go Connect Office +? Taakbalkmenu Uitgaande/Inkomende oproepen/adresboeken Bereikbaarheid/Beschikbaarheid Berichten

Go Connect Office + Agenda. Wat is Go Connect Office +? Taakbalkmenu Uitgaande/Inkomende oproepen/adresboeken Bereikbaarheid/Beschikbaarheid Berichten Go Connect Office + Agenda Wat is Go Connect Office +? Taakbalkmenu Uitgaande/Inkomende oproepen/adresboeken Bereikbaarheid/Beschikbaarheid Berichten Wat is Go Connect Office +? Wat? Go Connect is een

Nadere informatie

innovaphone case study

innovaphone case study innovaphone case study ARCNL en AMOLF kiezen met het oog op geplande uitbreidingen flexibele IP telefonie en UC oplossing van innovaphone ARCNL en AMOLF: Eind 2014 nam het Advanced Research Center for

Nadere informatie

Hybride IP Telecommunicatie Systemen. De intelligente communicatieoplossing

Hybride IP Telecommunicatie Systemen. De intelligente communicatieoplossing Hybride IP Telecommunicatie Systemen De intelligente communicatieoplossing Het IP-Enabled KX- TDA Telecommunicatie Platform: Investeren in een telecommunicatiesysteem vereist inzicht in zakelijke communicatiebehoeften.

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

KX-HDV130 en KX-HDV230 SIP-bureautelefoons. Ongeëvenaarde prestaties, in elk opzicht. 1_ _HDV230 Launch Brochure_NL_v1.indd 1 01/09/ :51

KX-HDV130 en KX-HDV230 SIP-bureautelefoons. Ongeëvenaarde prestaties, in elk opzicht. 1_ _HDV230 Launch Brochure_NL_v1.indd 1 01/09/ :51 KX-HDV130 en KX-HDV230 SIP-bureautelefoons Ongeëvenaarde prestaties, in elk opzicht 1_00112721_HDV230 Launch Brochure_NL_v1.indd 1 01/09/2015 12:51 Kostenbesparing zonder compromis De innovatieve nieuwe

Nadere informatie

Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN. ISDN stopt. Stap nú over.

Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN. ISDN stopt. Stap nú over. Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN ISDN stopt. Stap nú over. Hosted Telefonie als ideaal alternatief voor ISDN ISDN stopt. Stap nú over. Supersnel internet en de cloud hebben onze manier

Nadere informatie

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT Een besparing op uw huidige zakelijke telefoniekosten, geen investering in een dure telefooncentrale. Hosted VoIP via Koelewijn MKB-Support

Nadere informatie

ALCATEL-LUCENT OPENTOUCH SUITE VOOR HET MIDDEN- EN KLEINBEDRIJF (MKB/KMO) Vereenvoudig uw communicatie en optimaliseer uw bedrijf

ALCATEL-LUCENT OPENTOUCH SUITE VOOR HET MIDDEN- EN KLEINBEDRIJF (MKB/KMO) Vereenvoudig uw communicatie en optimaliseer uw bedrijf ALCATEL-LUCENT OPENTOUCH SUITE VOOR HET MIDDEN- EN KLEINBEDRIJF (MKB/KMO) Vereenvoudig uw communicatie en optimaliseer uw bedrijf Tevreden klanten, een hoge productiviteit van de medewerkers en lage operationele

Nadere informatie

Mitel User Group. Mitel-licentiestructuur. Jan Jansen. Account Director april 2015

Mitel User Group. Mitel-licentiestructuur. Jan Jansen. Account Director april 2015 Mitel User Group Mitel-licentiestructuur Jan Jansen Account Director april 2015 De concrete vraag Kan iemand van Mitel de licentiestructuur uitleggen? 2 Agenda Waarom licenties Basis Mitel-licentiestructuur

Nadere informatie

ONLINE COMMUNICATIE IN DE CLOUD

ONLINE COMMUNICATIE IN DE CLOUD ONLINE COMMUNICATIE IN DE CLOUD Welkom in de Cloud EÉN GEÏNTEGREERDE OPLOSSING VOOR ALLE COMMUNICATIE IN JE BEDRIJF Het Communicatie in de cloud portfolio biedt alle functies van vaste telefonie voor vast

Nadere informatie

T-MObilE ClOud&ClEaR

T-MObilE ClOud&ClEaR En als je nog mobiele contracten bij andere providers hebt lopen? Ook voor deze mobiele nummers werkt Cloud&Clear gewoon T-MObilE ClOud&ClEaR de heldere weg naar flexibele cloud telefonie T-MObilE ClOud&ClEaR

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? Uw telefooncentrale in de cloud? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk

Nadere informatie

MiVoice 6900 serie IP-telefoons

MiVoice 6900 serie IP-telefoons MiVoice 6900 serie IP-telefoons Veelzijdige serie IP-telefoons, ontworpen voor MiVoice Business De MiVoice IP-telefoons uit de MiVoice 6900 serie zijn in hoge mate compatibel met de Mitel platformen voor

Nadere informatie

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions BROCHURE/CLOUD COMMUNICATIE Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Waarom Cloud Communicatie? Zeker Door inzet van proven technology van Mitel Zorgeloos Door de vergaande expertise

Nadere informatie

ZAKELIJK BELLEN MET EEN ONLINE TELEFOON CENTRALE

ZAKELIJK BELLEN MET EEN ONLINE TELEFOON CENTRALE ZAKELIJK BELLEN MET EEN ONLINE TELEFOON CENTRALE Carlo Konijn Chi Computers CHI COMPUTERS Stationsplein 99 222, 1703WE Heerhugowaard Inhoudsopgave Kantoor automatisering voor ZZPérs, klein zakelijk en

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

Hosted Telefonie. Totaal Communicatie. Uw telefooncentrale. in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf

Hosted Telefonie. Totaal Communicatie. Uw telefooncentrale. in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf Totaal Communicatie Hosted Telefonie Uw telefooncentrale in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf communicatie-oplossing, die geen grote investering vraagt, maar juist schaalbaar is en

Nadere informatie

Alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven

Alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven Oticon draadloze accessoires Alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven Chapter 1 Maak dagelijkse taken eenvoudiger Oticon draadloze accessoires zijn een uitgebreide en gebruiksvriendelijke reeks

Nadere informatie

Dicht het security gat - Microsoft SharePoint, OCS, en Exchange met Secure File Sharing Heeft uw organisatie ook een Dropbox probleem?

Dicht het security gat - Microsoft SharePoint, OCS, en Exchange met Secure File Sharing Heeft uw organisatie ook een Dropbox probleem? Dicht het security gat - Microsoft SharePoint, OCS, en Exchange met Secure File Sharing Heeft uw organisatie ook een Dropbox probleem? Executive summary Organisaties maken meer en meer gebruik van online

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen van

Nadere informatie

KPN ÉÉN Zapper. Handleiding

KPN ÉÉN Zapper. Handleiding KPN ÉÉN Zapper Handleiding Inhoud 1 Introductie 3 1.1 De diverse schermen 4 1.2 Mobiliteit 5 2 Installatie 6 2.1 Installeren ZAPPER voor iphone 7 2.2 Installeren ZAPPER voor Android 8 2.3 Account informatie

Nadere informatie

IP Office: eenvoudige, krachtige communicatie voor kleine bedrijven

IP Office: eenvoudige, krachtige communicatie voor kleine bedrijven avaya.com IP Office: eenvoudige, krachtige communicatie voor kleine bedrijven Succesvolle bedrijven zoeken altijd naar nieuwe manieren om meer te doen met minder zodat ze hun bedrijf flexibel, innovatief

Nadere informatie

Managed UC. De buitengewone Unified Communications oplossing maakt iedereen bereikbaar

Managed UC. De buitengewone Unified Communications oplossing maakt iedereen bereikbaar Managed UC De buitengewone Unified Communications oplossing maakt iedereen bereikbaar Optimale bereikbaarheid, uw sleutel tot succes Tegenwoordig zijn er legio communicatiemiddelen voorhanden. Want iedereen

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern,

Nadere informatie

Handleiding ITHP-NFON

Handleiding ITHP-NFON Handleiding ITHP-NFON Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Contactgegevens... 4 3. Inloggen... 5 3.1 Beheren telefoontoestel... 6 3.1.1 Ncontrol... 7 3.1.2 Beheer telefooncentrale... 11 3.2 NFON FMC App... 12 3.3

Nadere informatie