DE OPLOSSING DIE MEEGROEIT MET UW BEDRIJF

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE OPLOSSING DIE MEEGROEIT MET UW BEDRIJF"

Transcriptie

1 DE OPLOSSING DIE MEEGROEIT MET UW BEDRIJF KX-NS700 GEÏNTEGREERD COMMUNICATIEPLATFORM MEER FLEXIBILITEIT, BETERE COMMUNICATIE CONNECTING YOUR FUTURE

2 LAGERE KOSTEN GROTERE TEVREDENHEID VERBETERDE EFFICIËNTIE

3 KIES EEN TELEFOONSYSTEEM DAT KAN GROEIEN ZOALS U DAT WILT Bent u op zoek naar een telefooncentrale die u kan helpen om op een efficiënte en professionele manier te communiceren en dit tegen een verlaagde kost? Zoekt u een systeem dat ervoor zorgt dat uw investering meer opbrengt en uw medewerkers mobieler maakt, hoe klein of groot uw organisatie ook is? Het nieuwe hybride KX-NS700 platform van Panasonic kan dit allemaal, en nog veel meer. De KX-NS700 is specifiek ontworpen voor kleine tot middelgrote ondernemingen die wensen te genieten van de reputatie van Panasonic op gebied van kwaliteit. Zonder hiervoor een groot budget te moeten vrijmaken. Het is een compact systeem, dat perfect kan meegroeien met uw bedrijf. De eenvoud in installatie en onderhoud, maakt van dit systeem een voordelig communicatieplatform. Het is geschikt voor bedrijven tot 250 gebruikers op één locatie. De flexibiliteit van de centrale, zowel in legacy als IP omgevingen, biedt een ideaal alternatief voor cloud oplossingen.

4 ÉÉN FLEXIBEL SYSTEEM MEERDERE COMMUNICATIEMOGELIJKHEDEN SMART HYBRIDE SYSTEEM Het systeem heeft een ruime capaciteit in zowel legacy als IPpoorten. Bovendien kan de capaciteit verder verhoogd worden met uitbreidingskasten. Een integratie met de KX-NS1000 is mogelijk. Dit laat toe om een oplossing te creëren op maat van elk bedrijf. Van klein tot groot. CALLCENTER OPLOSSING Meer en meer bedrijven hebben nood aan een geavanceerde oproepbehandeling. De KX-NS700 biedt ook hier een oplossing met zijn geïntegreerde functies. Zoals geavanceerde rapportage, status monitoring, automatische opname, wachtrij melding, supervisor functies en externe opslag op NAS. UW ZAKELIJKE VOORDELEN VERLAAGDE KOSTEN EN HOGERE ROI Uitbreidbaar, groeit mee met uw bedrijf Compatibel met vorige Panasonic generatie IP gebaseerd voor rendabele communicatie FLEXIBILITEIT EN, UITGEBREIDE FUNCTIES Het systeem is schaalbaar van 6 tot 288 extensies, en werkt met zowel digitale als IP-toestellen. Daarenboven biedt het ook een groot aantal geïntegreerde functies zoals mobiele integratie, ingebouwde voic en , instant messaging (chat) en afwezigheidsmelding. EENVOUDIGE INSTALLATIE EN ONDERHOUD Dankzij de ingebouwde webserver kunnen alle functionaliteiten van de centrale en de voic eenvoudig ingesteld worden. Programmatie kan vanzelfsprekend ook van op afstand uitgevoerd worden. HOGERE KLANTENTEVREDENHEID Draadloze oplossingen laten toe om overal in uw bedrijf, uw oproepen aan te nemen Integratie met mobiele telefoons voor externe medewerkers Geïntegreerde voic zodat u geen enkel gesprek mist VERBETERDE EFFICIËNTIE Ingebouwde DISA laat toe om oproepen te routeren zonder de gesprekken aan te nemen Call Center oplossingen voor een professionele oproepbehandeling Integratie met uw bedrijfssoftware (CTI)

5 BEWEZEN SECTOR SPECIFIEKE OPLOSSINGEN HOSPITALITY Uw klanten zijn veeleisend, en dat mag u ook zijn. Betrouwbare en efficiënte communicatie zorgt ervoor dat uw medewerkers uw klanten op een aangename en professionele manier kunnen helpen. Mede dankzij mobile integratie en de koppeling met gerenommeerde hoteloplossingen, is de Panasonic KX-NS700 dé hospitality oplossing. Zowel u als uw klanten varen er wel bij. GEZONDHEIDSZORG Nergens is duidelijke communicatie zo kritiek als in de zorgsector. De KX-NS700 zorgt voor gebruiksvriendelijke en betrouwbare communicatie tussen teamleden onderling, en hun patiënten of bewoners. Een integratie met uw bestaande kameroproepsystemen en zorgtoepassingen, is uiteraard ook mogelijk. KANTOOROMGEVING De KX-NS700 ondersteunt perfect de veeleisende kantooromgeving van vandaag en morgen. Met geavanceerde bureautelefoons, uitgebreide voic systemen, koppelingen met bedrijfssoftware en mobiele integratie, zijn alle medewerkers eenvoudig en overal bereikbaar. Er wordt gewerkt zonder gebonden te zijn aan een locatie of werkplek. Dit zorgt voor meer efficiëntie, verlaagde kosten en een hogere klantentevredenheid.

6 DE KOSTENBESPARENDE OPLOSSING KOSTENBESPARINGEN EN EEN HOGERE ROI ZIJN TWEE REDENEN WAAROM DE PANASONIC KX-NS700 IDEAAL IS VOOR UW ORGANISATIE. DEZE VOORDELEN WORDEN OP VERSCHILLENDE MANIEREN GEREALISEERD. FLEXIBEL UITBREIDBAAR EN BACKWARD COMPATIBEL Het systeem is heel flexibel uitbreidbaar met optionele kaarten en uitbreidingskasten. Het kan zo blijven meegroeien. Klanten met een bestaande Panasonic infrastructuur, kunnen hun bestaande digitale toestellen blijven gebruiken. Net als eventuele analoge toestellen*. De aanvankelijke investering wordt hierdoor dus aanzienlijk teruggedrongen. Terwijl u wel gebruik maakt van alle nieuwe functionaliteiten en technologieën. IP-NETWERK U kan een hybride systeem opbouwen waar zowel klassieke als IPlijnen worden gecombineerd. Zowel intern als extern. Tevens is het mogelijk om met IP-toestellen thuiswerkers of externe kantoren naadloos te koppelen, zonder extra communicatiekosten. * Controleer de compatibiliteit in de desbetreffende specificaties.

7

8 KLANTENTEVREDENHEID VERHOGEN EEN INTELLIGENT COMMUNICATIEPLATFORM STELT UW BEDRIJF IN STAAT OM EEN BETERE SERVICE TE LEVEREN, EN ZO UW KLANTEN BETER TE HELPEN. DE PANASONIC KX-NS700 HEEFT EEN GROOT AANTAL FUNCTIES DIE DAAR VOOR ZORGEN. DRAADLOZE OPLOSSING Met de Dect oplossing kunt u binnen uw bedrijf overal uw gesprekken aannemen. Uw correspondent hoeft niet te wachten om de juiste persoon aan de lijn te hebben. U kan ook heel eenvoudig overschakelen van uw mobiel naar uw vast toestel of omgekeerd. Paging via de Dect toestellen laat u toe om een groep mensen tegelijk te bereiken. INTEGRATIE VAN MOBIELE TELEFOONS De KX-NS700 laat toe om mobiele toestellen en smartphones te integreren met het communicatienetwerk binnen het bedrijf. Zo kunnen deze als gewone kantoortoestellen worden gebruikt voor uitgaande en inkomende oproepen, en zijn zij bereikbaar voor de medewerkers als intern toestel. GELIJKTIJDIG OPROEPEN ONTVANGEN OP VASTE EN MOBIELE TOESTELLEN Tot 4 externe toestellen kunnen mee opgenomen worden in een interne groep. Zij ontvangen deze oproepen dan net als een intern toestel. Meer zelfs, een extern nummer kan simultaan meerinkelen met een vast toestel. VOIC OPLOSSING De ingebouwde voic van de KX-NS700 is in staat om tot 400u opnames bij te houden. meldingen kunnen verstuurd worden bij gemiste oproepen of bij het nalaten van een bericht.

9 EFFICIËNTER WERKEN DOOR UW INTERNE PROCESSEN TE STROOMLIJNEN EN DE COMMUNICATIE EENVOUDIGER TE MAKEN, WERKT UW BEDRIJF ELKE DAG EFFICIËNTER. DE KX-NS700 HEEFT EEN AANTAL FUNCTIES DIE BEDOELD ZIJN U HIERBIJ TE HELPEN. CALLCENTER FUNCTIONALITEITEN Wat de omvang van uw organisatie ook is, elk bedrijf heeft nood aan geavanceerde oproepafhandeling. De KX-NS700 is voorzien van ingebouwde functies die dit mogelijk maken, zonder gebruik te maken van externe apparatuur of een server AUTOMATISCHE STEMBEGELEIDING De ingebouwde stembegeleiding kan bijvoorbeeld aan een correspondent laten weten hoeveel wachtenden er voor hem zijn. Zo kan hij beslissen om te wachten of terug te bellen. Dit verbetert de klantentevredenheid en de ervaring met uw bedrijf. RAPPORTERING OPROEPEN Ingebouwde rapportering stelt u in staat om medewerkers beter op te volgen en bij te sturen. Het sneller kunnen inspelen op gebeurtenissen op de werkvloer, maakt een beter klantenbeheer mogelijk en verbetert de afhandeling van de oproepen. Met een meer efficiënte en een betere dienstverlening als gevolg.

10 Go Connect Unified Communications BETERE BEREIKBAARHEID EN MEER PRODUCTIVITEIT MET UNIFIED COMMUNICATIONS (UC). GEEF UW MEDEWERKERS EENDER WAAR EN OP ELK MOMENT TOEGANG TOT HUN , INSTANT MESSAGING, VOIC S, PRESENCE, DOORSCHAKELINGEN,... GO CONNECT OFFICE GOOGLE & OUTLOOK INTEGRATIE Via de Go Connect Office krijgt u een volledige integratie met zowel Outlook als Google. Inkomende oproepen worden door beide applicaties herkend en met een simpele muisklik opent u de contactfiche van de beller. - Integratie met Google & Outlook - Click to dial - Gesprekken historiek - Presence management - messaging (chat) - Smartphone integratie GO CONNECT CRM CRM INTEGRATIE Met de Go Connect CRM versie krijgt u volledige integratie met uw CRM of ERP pakket. Waaronder Navision, SAP, Salesforce,. Bij een inkomende oproep, wordt zo het inkomend nummer herkend vanuit uw bedrijfssoftware. - Integratie CRM, Google & Outlook - Click to dial - Gesprekken historiek - Presence management - messaging (chat) - Smartphone integratie GO CONNECT ATTENDANT VOOR RECEPTIONISTEN De Go Connect Attendant is de uitgebreide versie van de Go Connect UC client voor receptionisten om alle telefonie via de pc te sturen. Het geeft een continue overzicht van alle medewerkers en hun beschikbaarheid. Door middel van point & click worden oproepen beantwoord, doorverbonden, in wacht geplaatst,... Zowel intern als extern. - Integratie CRM, Google & Outlook - Click to dial - Gesprekken historiek - Presence management - messaging (chat)

11 INTEGRATIE MET MICROSOFT EXCHANGE SERVER Met de integratie met uw Exchange omgeving kan uw presence synchroon lopen met uw Outlook agenda. Op die manier kan elke medewerker vanuit hun UC client (vast of mobiel) de status van anderen raadplegen. Met de Go Connect Office Plus en Go Connect CRM kunnen aan deze statussen ook belprofielen gekoppeld worden. Zo kan u er bijvoorbeeld voor zorgen dat bij een externe meeting uw oproepen automatisch doorgeschakeld worden. GO GATEWAY CONNECTEER MET MICROSOFT LYNC Deze Panasonic Go Gateway maakt integratie mogelijk tussen uw Panasonic Communicatie platform en uw Microsoft Lync client. Vanuit uw Lync applicatie kan u functionaliteiten beheren van uw Panasonic telefoontoestel. Go Gateway is een server gebaseerde oplossing. Er zijn geen client applicaties of plug-ins nodig. GO CONNECT MOBILE VOOR MOBIELE MEDEWERKERS Met de Go Connect Mobiele applicatie op Smartphone, beschikt u overal over een Unified Communication tool. Beschikbaarheidsstatus van collega s raadplegen, uw presence wijzigen, oproepen doorschakelen of collega s bellen. Net alsof u op kantoor zit.

12 SYSTEEMTOESTELLEN HET KX-NS700 PLATFORM WERKT MET DE LAATSTE GENERATIE DIGITALE & IP DESKTOP TOESTELLEN EN DECT DRAADLOZE TELEFOONS UIT HET BREDE PANASONIC GAMMA.

13 IP-TOESTELLEN KX-NT560 Executive IP-telefoon 4,4-inch lcd-display met achtergrondverlichting 32 (8x4) vrij programmeerbare functietoetsen Breedbandspraakoverdracht van hoge kwaliteit Ingebouwde Bluetooth 2x 1GB Ethernet-poorten Power-over-Ethernet (PoE) Eco-modus Full-duplex handenvrij KX-NT556/KX-NT553 Executive IP-telefoon 6-lijns lcd-display (3-lijns display voor KX-NT553) 36 (12x3) KX-NT556/24 (12x2) KX-NT553 self-labelling, vrij programmeerbare toetsen 2x 1GB Ethernet-poorten Power-over-Ethernet (PoE) Eco-modus Leverbaar in zwart of wit Full-duplex handenvrij KX-NT546/KX-NT543 Standaard-IP-telefoon 6-lijns lcd-display met achtergrondverlichting (3-lijns display voor KX-NT543) 24 vrij programmeerbare toetsen Breedbandspraakoverdracht van hoge kwaliteit Draadloze Plantronics-headset compatibel met EHS (Electronic Hook Switch) 2x 100MB Ethernet-poorten Power-over-Ethernet (PoE) Eco-modus Leverbaar in zwart of wit Full-duplex handenvrij KX-NT551 Standaard-IP-telefoon 1-lijns lcd-display met achtergrondverlichting 8 vrij programmeerbare toetsen 2x 1GB Ethernet-poorten Power-over-Ethernet (PoE) Eco-modus Leverbaar in zwart of wit Full-duplex handenvrij

14

15 Digitale TOESTELLEN KX-DT546/KX-DT543 Digitale telefoon 6-lijns lcd-display (3-lijns voor KX-DT543) 24 vrij programmeerbare toetsen Electronic Hook Switch (EHS) Full-duplex handenvrij Leverbaar in zwart of wit KX-DT521 Digitale telefoon 1-lijns lcd display met achtergrondverlichting 8 vrij programmeerbare toetsen Full-duplex handenvrij Leverbaar in zwart of wit DRAADLOZE DECT HANDSETS KX-TCA185 Standaard DECT-handset 1,8-inch kleuren-lcd Ruisonderdrukking DECT-oproepfunctie Trilfunctie KX-TCA285 Compacte en lichte DECT-handset 1,8-inch kleuren-lcd Ruisonderdrukking DECT-oproepfunctie Trilfunctie Ingebouwde Bluetooth KX-TCA385 Stevige en duurzame DECT-handset voor elke omgeving 1,8-inch kleuren-lcd Bestand tegen stof en spatwaterbestendig conform IP65 Ruisonderdrukking DECT-oproepfunctie Trilfunctie Ingebouwde Bluetooth

16 SEP2014 NL V3 DIGI Wij behouden ons het recht voor redelijke wijzigingen aan te brengen in modellen, afmetingen en kleuren en om aanpassingen te doen die onze producten in lijn brengen met de modernste technologie en productie. Handelsmerken en geregistreerde handelsmerken Apple, het Apple-logo, ipad en iphone zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc. Google Play is een handelsmerk van Google Inc. Panasonic Benelux a branche of Panasonic Marketing Europe GmbH Panasonic System Communications Company Europe, a division of Panasonic Marketing Europe GmbH. Panasonic Marketing Europe GmbH is a company registered in Germany at Hagenauer Strasse 43,65203 Wiesbaden. HRB13178.

ONTDEK DE VOORDELEN IN ÉÉN BEDRIJFSCOMMUNICATIEOPLOSSING SAMEN! COMMUNICATIESERVER KX-NS1000 TECHNOLOGIE VOOR EFFECTIEVER WERKEN

ONTDEK DE VOORDELEN IN ÉÉN BEDRIJFSCOMMUNICATIEOPLOSSING SAMEN! COMMUNICATIESERVER KX-NS1000 TECHNOLOGIE VOOR EFFECTIEVER WERKEN ONTDEK DE VOORDELEN IN ÉÉN BEDRIJFSCOMMUNICATIEOPLOSSING SAMEN! COMMUNICATIESERVER TECHNOLOGIE VOOR EFFECTIEVER WERKEN IP-platform voor oplossingen voor slimme bedrijfscommunicatie Communicatieservers

Nadere informatie

Netwerk Communication Platform. Iedere oproep telt. KX-NCP Unified Communication Oplossingen

Netwerk Communication Platform. Iedere oproep telt. KX-NCP Unified Communication Oplossingen Netwerk Communication Platform KX-NCP Unified Communication Oplossingen Het NCP gamma van Panasonic biedt met zijn geavanceerde oplossingen Unified Communications aan, met als doel de individuele performantie

Nadere informatie

Netwerk Communicatie Platform. KX-NCP500 en KX-NCP1000 Unified Communication Oplossingen ELK DETAIL IS BELANGRIJK

Netwerk Communicatie Platform. KX-NCP500 en KX-NCP1000 Unified Communication Oplossingen ELK DETAIL IS BELANGRIJK Netwerk Communicatie Platform KX-NCP500 en KX-NCP1000 Unified Communication Oplossingen Netwerk Communicatie Platforms (NCP) zijn geavanceerde communicatie oplossingen die zijn ontworpen om ondernemingen

Nadere informatie

ELK DETAIL IS BELANGRIJK. KX-TDE en KX-NCP Unified Communication oplossingen

ELK DETAIL IS BELANGRIJK. KX-TDE en KX-NCP Unified Communication oplossingen ELK DETAIL KX-TDE en KX-NCP Unified Communication oplossingen Door middel van slimme en gebruiksvriendelijke vaste en draadloze apparaten staan Unified Communication platformen altijd en overal toegang

Nadere informatie

Always more than you expect. Panasonic. met HD-kwaliteit nog veel meer ondersteunende functies en applicaties

Always more than you expect. Panasonic. met HD-kwaliteit nog veel meer ondersteunende functies en applicaties Always more than you expect Panasonic SIP-toestellen met HD-kwaliteit nog veel meer ondersteunende functies en applicaties SIP-toestellen belangrijke eigenschappen KX-UT670 Smart desktop-telefoon Geavanceerde

Nadere informatie

UNIVERGE SV8100 Maakt Unified Communications realiteit. www.nec-unified.com

UNIVERGE SV8100 Maakt Unified Communications realiteit. www.nec-unified.com UNIVERGE SV8100 Maakt Unified Communications realiteit www.nec-unified.com Inhoud 3 Waarom de SV8100? Waarom NEC? 4 Oplossing voor iedere werkplek 5 Communicatieservers 6 Digitale & IP handsets 10 Zakelijke

Nadere informatie

Platform voor IP Telecommunicatie Pure IP PBX

Platform voor IP Telecommunicatie Pure IP PBX Platform voor IP Telecommunicatie Pure IP PBX Panasonic KX-TDE Pure IP PBX-centrales zijn hoogstaande communicatieplatforms voor IP-netwerkomgevingen. KX-TDE is het antwoord voor convergentie en ondersteunt

Nadere informatie

DETAIL ELK IS BELANGRIJK. Eindeloze mogelijkheden met een breed scala aan apparaten. Telefoontoestellen. Panasonic PBX platformen ondersteunen

DETAIL ELK IS BELANGRIJK. Eindeloze mogelijkheden met een breed scala aan apparaten. Telefoontoestellen. Panasonic PBX platformen ondersteunen ELK Eindeloze mogelijkheden met een breed scala aan apparaten Panasonic PBX platformen ondersteunen DETAIL de stijlvolle en intuïtieve Digitale-, IP-, SIPen draadloze DECT telefoons. Met ondersteuning

Nadere informatie

IP Office. Eenvoudige, krachtige communicatieoplossingen voor uw klein & middelgroot bedrijf

IP Office. Eenvoudige, krachtige communicatieoplossingen voor uw klein & middelgroot bedrijf IP Office Eenvoudige, krachtige communicatieoplossingen voor uw klein & middelgroot bedrijf Succesvolle bedrijven zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om meer te doen met minder. Ze streven ernaar om

Nadere informatie

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking Werken waar en wanneer je maar wilt Siemens OpenScape Voor communicatie en samenwerking Werken waar en wanneer u maar wilt Spin in uw eigen communicatieweb Het begrip het nieuwe werken is geaccepteerd

Nadere informatie

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking Werken waar en wanneer je maar wilt Siemens OpenScape Voor communicatie en samenwerking 2 Werken waar en wanneer u maar wilt Spin in uw eigen communicatieweb Het begrip het nieuwe werken is geaccepteerd

Nadere informatie

Slimme bouwstenen voor uw bedrijfscommunicatie. Pasklare oplossingen voor Siemens

Slimme bouwstenen voor uw bedrijfscommunicatie. Pasklare oplossingen voor Siemens Slimme bouwstenen voor uw bedrijfscommunicatie Pasklare oplossingen voor Siemens SDC Connect Pasklare oplossingen in bedrijfscommunicatie Benieuwd welke oplossing SDC Connect voor uw branche ontwikkeld

Nadere informatie

Hosted VoIP. Dé zakelijke telefonieoplossing van Voips

Hosted VoIP. Dé zakelijke telefonieoplossing van Voips Hosted VoIP Dé zakelijke telefonieoplossing van Voips Of medewerkers nou op de zaak, op een andere locatie of juist thuis werken onderling verkeer is geheel gratis! Meerdere vestigingen of thuiswerkers

Nadere informatie

Aastra 5000, Toepassing voor Uniforme Communicatie. Efficiënt communiceren en samenwerken

Aastra 5000, Toepassing voor Uniforme Communicatie. Efficiënt communiceren en samenwerken Aastra 5000, Toepassing voor Uniforme Communicatie Efficiënt communiceren en samenwerken Efficiënt communiceren en samenwerken Een uniforme aanpak voor slimme communicatie «Uniformiteit voor eenvoud»;

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Telios Enterpise Communications van Telecats

Inhoudsopgave. Telios Enterpise Communications van Telecats 1 Inhoudsopgave Telios Enterpise Communications van Telecats Telios Enterprice Communications van Telecats 3 IP-telefonie op basis van de open SIP standaard 4 Telios Enterprise Communications 5 Telios

Nadere informatie

PANASONIC NS1000 SIP BUSINESS COMMUNICATIESERVER. Always more than you expect MET HD-KWALITEIT EN ON-DEMAND CAPACITEITSUITBREIDINGEN

PANASONIC NS1000 SIP BUSINESS COMMUNICATIESERVER. Always more than you expect MET HD-KWALITEIT EN ON-DEMAND CAPACITEITSUITBREIDINGEN Always more than you expect PANASONIC NS1000 SIP BUSINESS COMMUNICATIESERVER MET HD-KWALITEIT VOLLEDIGE, TRANSPARANTE NETWERKFUNCTIES EN ON-DEMAND CAPACITEITSUITBREIDINGEN DE NS1000 IN EEN OOGOPSLAG Communicatieserver

Nadere informatie

SOPHO IPC 500. De complete IP-PBX communicatieoplossing voor kleine en middelgrote organisaties

SOPHO IPC 500. De complete IP-PBX communicatieoplossing voor kleine en middelgrote organisaties SOPHO IPC 500 De complete IP-PBX communicatieoplossing voor kleine en middelgrote organisaties Alles wat u maar kan wensen en Bent u op zoek naar een flexibele, betrouwbare en toekomstbestendige communicatieoplossing

Nadere informatie

ProCall Enterprise. Effectief en optimaal communiceren en samenwerken Business-class Unified Communications software

ProCall Enterprise. Effectief en optimaal communiceren en samenwerken Business-class Unified Communications software Nu met mobility en collaboration functionaliteiten vernieuwd design Effectief en optimaal communiceren en samenwerken Business-class Unified Communications software // Unified Communications & classic

Nadere informatie

Zo helder kan communicatie zijn!

Zo helder kan communicatie zijn! Zo helder kan communicatie zijn! ClearVox; de nieuwste techniek in telecommunicatieland en de beste kwaliteit op het gebied van VoIP (Voice over IP) Wij durven het gerust één van de meest veelzijdige en

Nadere informatie

LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving

LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving Dienstbeschrijving Hosted Voice versie 1.3 15 januari 2015 Lemontree Masters in ICT Cornelis Geellaan 43 2406 JE Alphen aan den Rijn Tel: 0172 47.99.88 Fax: 0172

Nadere informatie

Telefonie oplossingen van AVtel

Telefonie oplossingen van AVtel Telefonie oplossingen van AVtel Flexibel en efficiënt Van 9 tot 5 op kantoor met een typemachine op uw bureau en telefoon bij de hand. Dat tijdperk is al lang voorbij. Werken anno nu gebeurt in loondienst

Nadere informatie

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen.

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. Uw telecom-kosten altijd in de hand met OSCS vanaf 4,95 OSCS is dé oplossing voor bedrijven

Nadere informatie

Aastra 400 Telefonie en meer De beste prestaties voor uw zakelijke communicatie

Aastra 400 Telefonie en meer De beste prestaties voor uw zakelijke communicatie Aastra 400 Telefonie en meer De beste prestaties voor uw zakelijke communicatie Aastra verbindt u met de wereld Aastra levert wereldwijd communicatiesystemen die tegemoetkomen aan de behoeften van kleine,

Nadere informatie

SwyxWare Unified Communications. IP-communicatieoplossingen die de norm bepalen.

SwyxWare Unified Communications. IP-communicatieoplossingen die de norm bepalen. Swyx your business. SwyxWare Unified Communications. IP-communicatieoplossingen die de norm bepalen. www.swyx.com Over Swyx...4 SwyxServer...6 Apparaten...7 Integratie en gebruik...8 Aansluitmogelijkheden...9

Nadere informatie

KPN ÉÉN MKB. Dienstbeschrijving

KPN ÉÉN MKB. Dienstbeschrijving 1 KPN ÉÉN MKB Dienstbeschrijving Versie 1.8 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 4 2 Voordelen van KPN ÉÉN... 5 3 KPN ÉÉN-oplossing... 6 3.1 Gebruikersprofielen... 6 3.1.1 Vergaderzaal... 6 3.1.2 Kantoor... 6

Nadere informatie

ProCall Enterprise. Efficiënte communicatie in uw organisatie Business-class Unified Communications software. // Unified Communications & classic CTI

ProCall Enterprise. Efficiënte communicatie in uw organisatie Business-class Unified Communications software. // Unified Communications & classic CTI Efficiënte communicatie in uw organisatie Business-class Unified Communications software // Unified Communications & classic CTI Efficiënte communicatie in uw organisatie Unified Communications en CTI

Nadere informatie

Helemaal in de wolken met

Helemaal in de wolken met Helemaal in de wolken met Ervaar de oplossing in 84 seconden op ozmo.nl Samenwerken Samen werken op kantoor of vanuit huis Altijd, overal Altijd en overal kunnen werken Kosten besparen Vast laag tarief

Nadere informatie

KPN ÉÉN. Dienstbeschrijving. Versie 1.11

KPN ÉÉN. Dienstbeschrijving. Versie 1.11 1 KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Versie 1.11 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 4 2 Voordelen van KPN ÉÉN... 5 3 KPN ÉÉN-oplossing... 6 3.1 Gebruikersprofielen... 6 3.1.1 Vergaderzaal... 6 3.1.2 Kantoor... 6 3.1.3

Nadere informatie

ALWAYS MORE THAN YOU EXPECT. COMMUNICATIONS ASSISTANT v4 DIRECTE AANWEZIGHEIDS- EN BESCHIKBAARHEIDINFORMATIE VERBETER PRODUCTIVITEIT EN SAMENWERKING

ALWAYS MORE THAN YOU EXPECT. COMMUNICATIONS ASSISTANT v4 DIRECTE AANWEZIGHEIDS- EN BESCHIKBAARHEIDINFORMATIE VERBETER PRODUCTIVITEIT EN SAMENWERKING ALWAYS MORE THAN YOU EXPECT COMMUNICATIONS ASSISTANT v4 DIRECTE AANWEZIGHEIDS- EN BESCHIKBAARHEIDINFORMATIE VERBETER PRODUCTIVITEIT EN SAMENWERKING COMMUNICATIONS ASSISTANT VERSIE 4 Het Panasonic Communication

Nadere informatie

TeleVantagetm. De meest geavanceerde Voice over IP gebaseerde communicatieserver van dit moment. ...snelle, efficiënte communicatie en bereikbaarheid!

TeleVantagetm. De meest geavanceerde Voice over IP gebaseerde communicatieserver van dit moment. ...snelle, efficiënte communicatie en bereikbaarheid! De meest geavanceerde Voice over IP gebaseerde communicatieserver van dit moment TeleVantagetm Grafische gebruikersinterface Webbrowser interface Visual Voice Mail Follow-me / mobility integration Automatic

Nadere informatie