CASCOTOTAAL.COM/SPERO UITGEKIENDE WOONCONCEPTEN VOOR DE TOEKOMST

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CASCOTOTAAL.COM/SPERO UITGEKIENDE WOONCONCEPTEN VOOR DE TOEKOMST"

Transcriptie

1 CASCOTOTAAL.COM/SPERO UITGEKIENDE WOONCONCEPTEN VOOR DE TOEKOMST

2 is een serie woonconcepten die door CascoTotaal, in beproefde samenwerking met deskundige partners, is ontwikkeld. De basis is kennis en ervaring. De concepten hebben een slim ontwerp, zijn toekomstbestendig en energiezuinig, voldoen aan alle geldende eisen en spelen in op de vraag naar vernieuwing van het woningaanbod. Modulaire bouwmethode Kenmerkend voor alle concepten is de modulaire bouwmethode. Een flexibel systeem waarbij de woningen worden opgebouwd uit elementen die onder geconditioneerde omstandigheden worden geproduceerd en afgewerkt in de fabriek. Typerend voor deze woningen is dat ze in de toekomst weer gedemonteerd en verplaatst kunnen worden.

3 De ideale woning CascoTotaal heeft al geruime tijd ervaring met prefab bouwconcepten. Deze concepten komen tot stand in samenwerking met de op dat moment betrokken klant, architect en bouwer. Een succesvolle werkwijze die veel winst oplevert op het gebied van kwaliteit, bouwtijd, duurzaamheid, transportbewegingen, materiaalgebruik en faalkosten. Met Spero gaat CascoTotaal een stap verder. De Spero woonconcepten zijn, met de behoeften van verschillende klanten haarscherp in beeld, doorontwikkeld en uitgedacht. Hierdoor hoeven we niet steeds opnieuw te beginnen, maar kunnen we op basis van de wensen en behoeften de ideale woning leveren. De Spero woonconcepten zijn complete concepten die voldoen aan alle geldende regels en eisen. Energiezuinig Het Bouwbesluit stelt eisen aan de energiezuinigheid van nieuwe woningen. De maat voor energiezuinigheid heet Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) en de geldende eis is EPC 0,4. Elke Spero-woning wordt standaard aangeboden met een EPC-waarde van 0,4 maar kan ook uitgevoerd worden met een EPC-waarde van 0,0 en zelfs -0,4. Verder zijn BENG (bijna energieneutrale gebouwen) en NOM (nul-op-de-meter) mogelijk. Een woning voor iedereen De vier woonconcepten die onder Spero vallen heten eenvoudigweg Spero I, Spero II, Spero III en Spero IV. De beoogde bewoners voor deze woningen lopen uiteen van ouderen en mindervaliden die zelfstandig willen blijven wonen tot starters en kleine en grote gezinnen. De woningtypes zijn geschikt voor de sociale en vrije huursector en de koopsector.

4 Levensloopbestendig met slimme indeling Woonconcept Spero I is een levensloopbestendige woning voor de sociale en de vrije huursector. Doordat het volledige woonprogramma zich op de begane grond bevindt, kan de bewoner lang thuis blijven wonen en zijn zelfstandigheid behouden. Spero I kenmerkt zich door de aanpasbare indeling van de woning. Grote persoonlijke zelfstandigheid Spero I is de ideale woning voor ouderen en mindervaliden. Doordat het volledige woonprogramma zich op de begane grond bevindt, kunnen deze bewoners wonen en leven met grote persoonlijke zelfstandigheid. Dat geeft rust en draagt bij aan welzijn en gezondheid. De woning heeft een totale oppervlakte van 87 m² en de slimme indeling voldoet aan Woonkeur Basis. Een belangrijk aspect is dat een WoonKeur-woning levensloopbestendig is. Als een bewoner iets komt te mankeren dan is hij niet genoodzaakt om vanwege die reden te verhuizen. Slimme indeling Het certificaat WoonKeur Basis wordt afgegeven aan woningen waarbij gebruikskwaliteit, toegankelijkheid, flexibiliteit en aanpasbaarheid voorop staan. De slimme indeling van Spero I komt tot uiting in de inrichting van de begane grond en de mogelijkheden op de ruime verdieping. CASCOTOTAAL.COM/SPERO

5 I Standaard beschikt de woning op de begane grond over een hal, toilet, keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Op de verdieping is genoeg ruimte voor een hobbykamer of logeerkamer. Doordat de wand tussen het woon- en slaapgedeelte op de begane grond optioneel is kan de bewoner ervoor kiezen het slaapgedeelte onder te brengen op de ruime verdieping en zodoende meer ruimte creëren voor het woongedeelte. De indeling is vanaf de start maar óók in een latere woonfase aanpasbaar. Starters en kleine gezinnen Door deze aanpasbare indeling is de woning niet alleen geschikt voor ouderen en mindervaliden. Spero I maakt het ook voor starters en kleine gezinnen mogelijk om met een kleiner budget leefruimte te vinden die de wensen op het gebied van ruimte, voorzieningen en prettig wonen vervuld.

6 Moderne ruime gezinswoning Woonconcept Spero II is een moderne woning voor de sociale en vrije huursector en de koopsector. De architectuur van deze woning past uitstekend binnen hedendaagse, nieuwe wijken. Door de ruime indeling met drie volwaardige slaapkamers is het huis bij uitstek geschikt voor gezinnen. Leefruimte voor groeiende gezinnen Spero II biedt leefruimte voor kleine en groeiende gezinnen. De woning heeft een totale oppervlakte van 90 m² en herbergt drie volwaardige slaapkamers, een volledig toegeruste badkamer en een bergingsruimte op de verdieping. Het grote woongedeelte op de begane grond, met ruim uitzicht op de achtertuin, draagt bij aan een prettig samenzijn voor de hele familie. Woning met allure De woning heeft een strakke vormgeving die past binnen de modernere woonwijken. In combinatie met een slimme, ruimtelijke indeling is Spero II een woning met allure binnen de sociale sector. Daardoor is de woning ook geschikt voor de vrije huursector en de koopsector, met name voor gezinnen met een minder ruim budget. Een woonconcept dat dus zowel interessant is voor woningcorporaties als projectontwikkelaars. CASCOTOTAAL.COM/SPERO

7 II Ideaal ontwerp voor prefab bouwsysteem Net als de andere woonconcepten van CascoTotaal wordt Spero II gebouwd volgens de 3D-Betoncasco methode. De woning bestaat uit modulaire prefab elementen die eenvoudig geschakeld en gestapeld kunnen worden. Het bouwsysteem komt met name bij het ontwerp van Spero II tot zijn recht. De te behalen bouwsnelheid is zeer hoog en de woning is door de constructie heel eenvoudig te demonteren en herplaatsen.

8 Riante gezinswoning met veel mogelijkheden Met een oppervlakte van 110 m² is woonconcept Spero III de meest ruime prefab woning binnen het Spero programma. Spero III is een moderne gezinswoning met kap voor de vrije huursector en de koopsector. Aangename leefruimte voor het hele gezin Met een totale oppervlakte van 110 m² biedt Spero III alle ruimte voor middelgrote en grote gezinnen. De royale woonkamer met aangrenzende keuken op de begane grond biedt een aangename leefruimte voor alle leden van het gezin. Op de verdieping bevinden zich drie volwaardige slaapkamers en een badkamer die voorziet in alle gemakken. De ruime tweede verdieping biedt alle mogelijkheden voor het creëren van een extra slaapkamer, of bijvoorbeeld een studeerkamer of hobbykamer. Projectontwikkeling Net als Spero II heeft Spero III een moderne architectuur die past binnen de modernere woonwijken. De riante woning met kap is geschikt voor de vrije huursector en de koopsector en daarmee interessant voor projectontwikkeling. CASCOTOTAAL.COM/SPERO

9 III Industrieel gebouwd Ook Spero III wordt volgens het industriële 3D-Betoncasco bouwsysteem gebouwd. De woning bestaat uit vier modulaire prefab woonelementen en een kapconstructie. De modules worden volledig in de fabriek geproduceerd en afgebouwd en zijn vervolgens eenvoudig te schakelen en stapelen op de uiteindelijke bestemming. De bouwtijd is aanzienlijk korter dan bij traditionele bouw, er zijn minimale bouwplaatsvoorzieningen nodig en het bouwproces wordt niet beïnvloed door weersomstandigheden. De woningen zijn in overleg aanpasbaar, bijvoorbeeld als het gaat om de kleur en uitvoering van de gevelbekleding en de dakpannen.

10 IV Plezierig wonen op 60 m² Woonconcept Spero IV is een zogenaamd tiny house, een klein huis dat vaak bewoond wordt door starters en kleine gezinnen. Eenvoud en duurzaamheid staan centraal. Een slimme indeling is hierbij onontbeerlijk. Compleet en flexibel woonprogramma Spero IV staat voor optimaal woonplezier op slechts 60 m². Het huis bestaat uit twee modulaire woonelementen en vormen samen het complete woonprogramma: woonkamer, keuken, badkamer, en twee tot drie slaapkamers. Het slaapgedeelte op de begane grond kan ook ingezet worden als woongedeelte. Verder zijn een bergruimte op de verdieping en een berging onder de trap op de begane grond opgenomen. Het huis heeft aan de voorzijde op de verdieping, grenzend aan één van de twee slaapkamers mogelijkheden voor een ruim terras. Zeer betaalbaar Door het kleine oppervlak en de slimme indeling is wonen in een tiny house zeer betaalbaar. Hierdoor is Spero IV geschikt voor de sociale huur- en koopsector. Daarnaast is het eigentijdse concept ook zeer geschikt voor projectontwikkeling in de vrije huursector en de koopsector. Demontabel en herplaatsbaar Spero IV is mede door het slimme en eenvoudige ontwerp snel te bouwen. De woning bestaat uit slechts twee modules die in de fabriek worden geproduceerd en afgebouwd en vervolgens op de bouwplaats worden gemonteerd. Door de constructie is dit type huis bij uitstek geschikt voor demontage en herplaatsing. De woningen kunnen vrijstaand of geschakeld geplaatst worden. CASCOTOTAAL.COM/SPERO

11 Wensen en wonen Het is tijd voor verandering. We zetten koers naar een toekomst waarin de mens zijn ideale leefruimte opeist. Een leefruimte die past bij zijn behoefte naar zelfstandigheid, zijn eigen manier van werken en zijn vrijetijdsbesteding. Een ruimte die bijdraagt aan zijn welzijn en geluk. Grotere rol voor technologie We zetten koers naar een toekomst waarin technologie een steeds grotere rol gaat spelen. De mens wil comfortabel leven en zelf invloed uitoefenen op zijn leefruimte. Het bedienen van de thermostaat op afstand, zodat het huis bij thuiskomst aangenaam warm is of sensoren op raamkozijnen die de bewoner alarmeren zodra een raam geopend wordt zijn hiervan voorbeelden. SPERO I SPERO II SPERO III SPERO IV sector Sociale huursector Vrije huursector Sociale huursector Vrije huursector Koopsector Vrije huursector Koopsector Sociale huursector Koopsector eindgebruiker doelgroep Woningcorporaties Zorg/begeleid wonen Projectontwikkelaars/ particulieren Recreatie Ouderen Mindervaliden/minder mobiel Starters Woningcorporaties Projectontwikkelaars/ particulieren Projectontwikkelaars/ particulieren Woningcorporaties Projectontwikkelaars/ particulieren Gezinnen Grote gezinnen 1- en 2-persoonshuishoudens (starters) Kleine gezinnen USP s + Levensloopbestendig + Woonprogramma begane grond + Oppervlakte 87m² + Met kap + Slimme plattegrond, woning is aanpasbaar + Indeling voldoet aan Woonkeur Basis + Ruime 1e verdieping + Duurzaam (standaard EPC 0,4, opties tot 0,0, -0,4, BENG en NOM) + Moderne ruime gezinswoning + Bouwsnelheid + Oppervlakte 90m² + 3 volwaardige slaapkamers + Goed demontabel en verplaatsbaar + Duurzaam (standaard EPC 0,4, opties tot 0,0, -0,4, BENG en NOM) + Ruime gezinswoning met veel mogelijkheden + Oppervlakte 110m² + Met kap + Duurzaam (standaard EPC 0,4, opties tot 0,0, -0,4, BENG en NOM) + Betaalbare woning + Woning op slechts 60 m² + Goed demontabel en verplaatsbaar + Vrijstaand of geschakeld + Duurzaam (standaard EPC 0,4, opties tot 0,0, -0,4, BENG en NOM)

12 plattegronden schaa plattegronden I plattegronden Spero 1 schaal 1:100 A n KK KK keuken 0.04 woonkamer 0.05 mv stl mv techniek 0.03 mk hal 0.01 slaapkamer badkamer 0.07 WM zonnenpanelen indicatief slaapkamer vl 2600+vl 2600+vl 1500+vl 1500+vl 2600+vl 2600+vl 1500+vl zonnenpanelen indicatief slaapkamer stl hobby 1.02 overloop

13 plattegronden II plattegronden Spero 2 schaal 1:100 A4 plattegronden Spero schaal 1: hal 0.01 kast 0.06 mk 0.03 wc 0.02 kast 0.06 mk 0.03 wc 0.02 hal 0.01 woonkamer 0.05 keuken 0.04 KK WM slaapkamer overloop badkamer VIOS BU-650 slaapkamer VIOS BU-650 overloop badkamer WM slaapkamer techniek/berging 1.03 slaapkamer

14 plattegronden III plattegronden Spero 3 schaal 1:100 A4 plattegronden Spero 3 schaal 1:100 A kast 0.06 mk 0.03 wc 0.02 kast 0.06 mk 0.03 wc 0.02 hal 0.01 woonkamer 0.05 keuken 0.04 KK slaapkamer overloop badkamer VIOS BU-650 VIOS BU slaapkamer overloop badkamer slaapkamer slaapkamer e verdieping schaal 1:100 A3

15 plattegronden IV kast VIOS AU-620 koken slaap of eetkamer kast badkamer VIOS AU-620 FE slaap of eetkamer badkamer koken FE slaapkamer 1 slaapkamer 1 berging slaapkamer 2 slaapkamer berging wonen wonen optie terras optie terras burosalt b.v. 100 Nieuwstraat CH Goes tel: info@burosalt.nl internet: begane grond en verdieping begane grond Spero 4 en verdieping Spero 4 schaal 1 : 50 schaal 1 : 50

16 de ideale woning modulair flexibel energiezuinig voor iedereen Duitslandweg BK Terneuzen Postbus AA Terneuzen T E info@cascototaal.com onderdeel van De Hoop Terneuzen

SAMEN FLEXIBEL BOUWEN

SAMEN FLEXIBEL BOUWEN SAMEN FLEXIBEL BOUWEN slimme en vernieuwende bouwmethode totaalpartner in prefab bouwconcepten CASCOTOTAAL.COM CASCOTOTAAL.COM CascoTotaal Wij ontwikkelen en realiseren prefab bouwconcepten. Hierbij kunt

Nadere informatie

MEI 2013. het Nieuwe Zorgwonen

MEI 2013. het Nieuwe Zorgwonen MEI 2013 het Nieuwe Zorgwonen De Zorg Onze Zorg Grote veranderingen in de AWBZ staan ons te wachten. De verzorgingshuisbewoner bestaat straks niet meer. De zorg die eens in het verzorgingshuis gegeven

Nadere informatie

EEN NIEUWE WERELD WHAT S NEZZT?

EEN NIEUWE WERELD WHAT S NEZZT? EEN NIEUWE WERELD We leven in een dynamische wereld. Een wereld waarin we anders leven, anders wonen. Waarin we op zoek gaan naar persoonlijk geluk en ruimte willen creëren om ons als mens te ontplooien.

Nadere informatie

niet alledaags wonen Spikvoorde Deventer 3 rietgedekte villa s aan de Lex ten Kleystraat de perfecte combinatie van nostalgie en moderne architectuur

niet alledaags wonen Spikvoorde Deventer 3 rietgedekte villa s aan de Lex ten Kleystraat de perfecte combinatie van nostalgie en moderne architectuur niet alledaags wonen 3 rietgedekte villa s aan de Lex ten Kleystraat de perfecte combinatie van nostalgie en moderne architectuur Spikvoorde Deventer begane 3006 grond 6960 hwa PORTAAL 2400 WOONKAMER 5345

Nadere informatie

Zwingellaan, Melderslo 8 Huurwoningen Eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen

Zwingellaan, Melderslo 8 Huurwoningen Eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen Zwingellaan, Melderslo 8 Huurwoningen Eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen p p 30 32 Zwingellaan p p p p 40 42 36 38 34 44 2 = nultredewoning = eengezinswoning Oppervlakte kavels (bij benadering)

Nadere informatie

7 herenhuizen burosalt "vedelplein" Aria te Goes

7 herenhuizen burosalt vedelplein Aria te Goes Inleiding Aria vedelplein Een herenhuis aan een plein: dan is uw eerste gedachte die van een statige woning. Zo zijn wij als architecten ook begonnen aan het ontwerp van de herenhuizen type SALT aan het

Nadere informatie

hidden village - globalarchitects

hidden village - globalarchitects hidden village - globalarchitects Hidden Village is een huis van 170 m2 ontworpen voor een familie, bestaande uit 2 ouders met 2 kinderen. Het concept van de woning is dat van een verborgen dorp, zowel

Nadere informatie

Vraagprijs 445.000 k.k.

Vraagprijs 445.000 k.k. Lijsterlaan 381 te BUSSUM Vraagprijs 445.000 k.k. In rustige laan op loopafstand van scholen, natuurgebieden en winkels, gelegen ruime perfect onderhouden hoekwoning met zeer grote zonnige tuin en royale

Nadere informatie

Indelingsvarianten grondgebonden woningen

Indelingsvarianten grondgebonden woningen Indelingsvarianten grondgebonden woningen Gevarieerd wonen, voor iedere doelgroep Het slimme duurzame bouwconcept. Van VolkerWessels Alle soorten grondgebonden woningen Naast de lage prijs en het duurzame

Nadere informatie

KONINGSSPIL 10 WIERINGERWAARD 275.000 k.k. www.koningsspil10.nl Koningsspil 10, Wieringerwaard Op zoek naar een stijlvol huis met de uitstraling van de jaren 30 en met het comfort en onderhoudsgemak van

Nadere informatie

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

HEEM. Heemdijk type C4 Interieursuggestie. Begane grond

HEEM. Heemdijk type C4 Interieursuggestie. Begane grond Interieursuggestie U heeft een grote keuken en een eetkamer aan de voorzijde. De ruime woonkamer is gesitueerd aan de tuinzijde. De centraal gelegen entree zorgt voor een natuurlijke scheiding tussen beide

Nadere informatie

Woonworkshop #1. woneninvinkeveld. maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen

Woonworkshop #1. woneninvinkeveld. maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen Woonworkshop #1 woneninvinkeveld maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen Beneden / boven Beneden/bovenwoning De combinatie van beneden- en bovenwoningen maakt het mogelijk om een betaalbare woning aan

Nadere informatie

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning j u l i 2 0 0 9 4 Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning In nieuwsbrief nummer 3 heeft u als een van de eersten in tekst en beeld kunnen kennismaken met een tweetal woningtypen in De Rooije Hoeven.

Nadere informatie

Trebbe Basiswonen óók voor senioren

Trebbe Basiswonen óók voor senioren Wij ontwikkelen en bouwen voor de klant! De vraag naar woningen voor ouderen neemt de komende jaren sterk toe. In 2019 is de helft van de volwassenen ouder dan 50 jaar. De traditionele verzorgingshuizen

Nadere informatie

verrassendehuisvesting Vanaf 71.500,- Heilijgers WoningConcept Van casco tot full-service

verrassendehuisvesting Vanaf 71.500,- Heilijgers WoningConcept Van casco tot full-service verrassendehuisvesting Vanaf 71.500,- Heilijgers WoningConcept Van casco tot full-service Heilijgers WoningConcept PROJECTEN HAALBAAR MAKEN De woningkwaliteit stijgt en de prijzen zijn gedaald. Het is

Nadere informatie

MijnsheerenHof. Prachtig en rustig wonen in Mijnsheerenland NOG 3 WONINGEN TE KOOP! 100% ZORGELOOS WONEN KIJK SNEL OP PAGINA 2

MijnsheerenHof. Prachtig en rustig wonen in Mijnsheerenland NOG 3 WONINGEN TE KOOP! 100% ZORGELOOS WONEN KIJK SNEL OP PAGINA 2 MijnsheerenHof 100% ZORGELOOS WONEN KIJK SNEL OP PAGINA 2 NOG 3 WONINGEN TE KOOP! Prachtig en rustig wonen in Mijnsheerenland DE WONINGEN ZIJN OPLEVERKLAAR! Statige woningen, ruime percelen, één parkeerplaats

Nadere informatie

T E K O O P Elzerik 10 te Maarheeze

T E K O O P Elzerik 10 te Maarheeze Elzerik 10 - Maarheeze De Elzerik is mooi gelegen in een rustige, groene woonomgeving aan de rand van het dorp. De wijk kenmerkt zich door de ruim opgezette straten en gevarieerde bebouwing. Het wandel-/fietspad

Nadere informatie

Vrijstaand geschakelde gezinswoning met garage

Vrijstaand geschakelde gezinswoning met garage Vrijstaand geschakelde gezinswoning met garage Geluk zit in het mooiste hoekje van Aarle-Rixtel 8 vrijstaand geschakelde gezinswoningen met garage De vrijstaand geschakelde woningen in Het Klavier De vrijstaand

Nadere informatie

TE KOOP. Vogelwikke 5 MAARHEEZE

TE KOOP. Vogelwikke 5 MAARHEEZE TE KOOP Vogelwikke 5 MAARHEEZE Rustige ligging, autoluw Luxe keuken & sanitair Serre en tuin op het zuiden Perceel: 242 m² Inhoud: 609 m³ Vraagprijs: 239.000, - k.k. Tip van de verkopers: De indeling en

Nadere informatie

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2016 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2016 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING DE KREIT Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2016 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING Plan De Kreit Kreitenmolenstraat 142 Gemeente Udenhout, Tilburg 2 DUURZAAM WONEN IN UDENHOUT Een korte introductie

Nadere informatie

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten Terrasvilla Riant wonen aan het water BBVH Architecten Foto gerealiseerde Terrasvilla Terrasvilla Woningtype: Vrijstaand Bebouwd oppervlak: 107 m² (ex. garage) Bruto woonoppervlak: 245 m² Woning inhoud:

Nadere informatie

TE KOOP. Abtswoudseweg type Eigen Huis ong 2627 CK Delft v.o.n.

TE KOOP. Abtswoudseweg type Eigen Huis ong 2627 CK Delft v.o.n. TE KOOP Abtswoudseweg type Eigen Huis ong 2627 CK Delft 460.500 v.o.n. KENMERKEN Prijs 460.500 v.o.n. Postcode 2627 CK Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Weeldijk CD Noordhoek. Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Weeldijk CD Noordhoek. Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek Kuijpers Makelaardij B.V. TE KOOP Weeldijk 13 4759 CD Noordhoek Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek 0168-407320 info@mathekuijpers.nl kuijpersmakelaardij.nl 675.000 K.K. Heerlijk wonen

Nadere informatie

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Portfolio Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Kavelwoning.nl de website met moderne zelfbouw woningen voor particulieren Kavelwoning.nl is opgezet door met als doel om het woningaanbod voor particulieren

Nadere informatie

KON. BEATRIXSTRAAT 47 NUNSPEET 349.500 k.k. www.koninginbeatrixstraat47.nl Omschrijving Echt aan de rand van de woonwijk t Hul staat deze uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE op een besloten

Nadere informatie

OptimaalWoning. het comfort van duurzaamheid

OptimaalWoning. het comfort van duurzaamheid OptimaalWoning het comfort van duurzaamheid Optimaal Woning Zorgeloos woongenot! OptimaalWoning het comfort van duurzaamheid Een complete eengezinswoning vanaf 175.000 v.o.n. (inclusief grond en exclusief

Nadere informatie

www.woneninkorendijk.nl Rust, ruimte en vrijheid, dat is wonen in Goudswaard. Eengezinswoning

www.woneninkorendijk.nl Rust, ruimte en vrijheid, dat is wonen in Goudswaard. Eengezinswoning Begane grond type A en Ah Bouwnummers 16, 17, 18, 19 en 20 De basisplattegrond van deze eengezinswoning bestaat uit een ruime begane grond met goede indelingsmogelijkheden. De woning is tevens naar wens

Nadere informatie

Ruime woning met berging.

Ruime woning met berging. Ruime woning met berging. TE KOOP: Turfhoofd 4 4731 LZ Oudenbosch 215.000,- K.K. 2 franksweegersmakelaardij.nl Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 215.000,- k.k. In overleg Geheel perceel

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de 8 levensloop bestendige woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de 8 levensloop bestendige woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. De woningen hebben een moderne architectuur met een warme kleurstelling. Veel aandacht is besteed aan gemak en functionaliteit. Daarnaast voldoen de huurwoningen aan de modernste eisen. Dit houdt in dat

Nadere informatie

Park Krayenhoff Uithoorn

Park Krayenhoff Uithoorn Park rayenhoff Uithoorn Park rayenhoff Uithoorn Situatie Park rayenhoff vormt een ruim opgezette parkachtige woonwijk aan de noordwest-zijde van Uithoorn op het voormalige IBM-terrein. Het hele plan is

Nadere informatie

Wonen op toplocatie. NEDERWEERT Koperslager 2. vraagprijs k.k

Wonen op toplocatie. NEDERWEERT Koperslager 2. vraagprijs k.k Wonen op toplocatie NEDERWEERT Koperslager 2 vraagprijs 379.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: 150 m² Perceeloppervlakte: 280 m² Inhoud:

Nadere informatie

KRIMWEG AV HOENDERLOO K.K.

KRIMWEG AV HOENDERLOO K.K. KRIMWEG 39 7351 AV HOENDERLOO 324.000 K.K. INLEIDING KRIMWEG 39, 7351 AV HOENDERLOO Heerlijk wonen in een royale woning in Hoenderloo met het mooie natuur park de Hoge Veluwe in de achtertuin. Wie wil

Nadere informatie

getekend schaal formaat FORM 1:50 A3 project Sprankelhof Rotterdam onderdeel Opties projectnummer P17220 bladnummer VK-150 datum

getekend schaal formaat FORM 1:50 A3 project Sprankelhof Rotterdam onderdeel Opties projectnummer P17220 bladnummer VK-150 datum Opties nummer VK-150 bij de optie uitbouw blijft de gevelindeling ongewijzigd uitbouw - extra optie mogelijk voor dakterras op de eerste verdieping < 2410 > < 1800 > o.0.05 keuken 5.45 m² < 2230 > < 9820

Nadere informatie

Algemeen Verwarming, ventilatie en isolatievoorzieningen Keuken

Algemeen Verwarming, ventilatie en isolatievoorzieningen Keuken Voor u ligt het informatieboekje over de nieuwbouw van 5 eengezinswoningen achter de Woonzorgboerderij van RIBW in Andijk. De woningen hebben het volgende adres Piet Kistemakerstraat 21 t/m 29 in Andijk.

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

Betuwevilla Goudreinet

Betuwevilla Goudreinet Betuwevilla Goudreinet Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende

Nadere informatie

Kamillehof 19, Arnhem

Kamillehof 19, Arnhem Kamillehof 19, Arnhem Soort woning: Eengezinswoning Plaatsnaam: Arnhem Straat: Kamillehof Vraagprijs: 114950 Aantal kamers: 3 Bouwjaar: 1949 Inhoud: 170 m³ Perceeloppervlakte: 119 m² Woonoppervlakte: 64

Nadere informatie

TE KOOP. Nansenstraat K.K BA Zetten. HETWoonhart. De Zandakkers DJ Herveld

TE KOOP. Nansenstraat K.K BA Zetten. HETWoonhart. De Zandakkers DJ Herveld TE KOOP 259.000 K.K. HETWoonhart De Zandakkers 2 6674 DJ Herveld 0488-481566 info@hetwoonhart.nl Nansenstraat 27 6671 BA Zetten Nansenstraat 27 6671 BA Zetten Inleiding Keurig en goed onderhouden 2-onder-1-kap

Nadere informatie

Burgemeester Colijnstraat 173 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Burgemeester Colijnstraat 173 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Burgemeester Colijnstraat 173 Boskoop Vraagprijs 350.000,-- k.k. Op een unieke locatie, direct aan de rivier De Gouwe gelegen royale vrijstaande woning. Deze sfeervolle woning (bouwjaar 2000) is uitstekend

Nadere informatie

Te koop: Beethovenstraat PZ Sittard

Te koop: Beethovenstraat PZ Sittard Te koop: Beethovenstraat 48 6137 PZ Sittard Te koop aangeboden mooi verzorgde halfvrijstaande woning met garage, gelegen aan de Beethovenstraat 48 te Sittard op een perceel groot 200 m2. 159.000,-- kk.

Nadere informatie

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT VESTERHOUT Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT Eeuwenlang was Voorhout met haar bebouwing een speldenknop op de landkaart. In 1988 vierde Voorhout

Nadere informatie

K.K. PERUPARK MZ ALPHEN AAN DEN RIJN

K.K. PERUPARK MZ ALPHEN AAN DEN RIJN PERUPARK 8 2408 MZ ALPHEN AAN DEN RIJN 500.000 K.K. BIEDEN VANAF 500.000,= K.K. (Vraagprijs 525.000,= K.K.) Riante geschakelde 2/1 kapwoning met vrijstaande GARAGE, royale living, moderne keuken, 2 badkamers

Nadere informatie

www.woneninkorendijk.nl Rust, ruimte en vrijheid, dat is wonen in Goudswaard. 2-onder-1- kapwoningen Begane grond type C (Bouwnummers 3 en 13)

www.woneninkorendijk.nl Rust, ruimte en vrijheid, dat is wonen in Goudswaard. 2-onder-1- kapwoningen Begane grond type C (Bouwnummers 3 en 13) Begane grond type C (Bouwnummers 3 en 13) De basis plattegrond van deze kapwoning bestaat uit een ruime begane grond met goede indelingsmogelijkheden. De woning is door middel van diverse opties te vergroten

Nadere informatie

Julianalaan 18 - Schiedam

Julianalaan 18 - Schiedam Julianalaan 18 - Schiedam Vraagprijs 450.000,= k.k. Stripes Makelaardij & Consultancy Ringersstraat 23 3125 BP Schiedam Tel: 010-7420977 Fax: 010-7420976 E-mail: info@stripes-makelaardij.nl Website: www.stripes-makelaardij.nl

Nadere informatie

schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl

schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl Hoge schuurvilla schipperdouwesarchitectuur Thuiskomen op het knooperf wordt een bijzondere

Nadere informatie

Den Hoek 12 Beek en Donk Halfvrijstaande woning

Den Hoek 12 Beek en Donk Halfvrijstaande woning Den Hoek 12 Beek en Donk Halfvrijstaande woning molenweg Pater Becanusstraat Zaagmolenweg N615 Beek en Donk Lieshoutseweg N615 Landelijk leven begint hier Beek en Donk is een typisch Brabants dorp met

Nadere informatie

Nederhorst den Berg kavels 10 t/m 14 NederVecht

Nederhorst den Berg kavels 10 t/m 14 NederVecht Nederhorst den Berg kavels 10 t/m 14 NederVecht Samen bouwen in Nederhorst den Berg Pittoresk Nederhorst den Berg Een wandeling door het authentieke oud-hollandse Nederhorst den Berg brengt je via gezellige

Nadere informatie

De Ideale Woning. Opties. Wat kosten onze woningen? DE IDEALE WONING

De Ideale Woning. Opties. Wat kosten onze woningen? DE IDEALE WONING DE IDEALE WONING Gezonde, gifvrije, ecologische, grote woning met begane grond van 65 m2 (i.p.v. de standaard 49 m2!) Optimale prijs-kwaliteit verhouding. Zelf de indeling en het uiterlijk bepalen met

Nadere informatie

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs 219.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs 219.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN Fraaie gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning, nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen, met berging en zonnige achtertuin, gelegen nabij uitvalswegen en winkelcentrum

Nadere informatie

Een waterrijke, groene wijk met een dorpse uitstraling

Een waterrijke, groene wijk met een dorpse uitstraling bouwers voor het leven Een waterrijke, groene wijk met een dorpse uitstraling RIJWONINGEN, TWEEKAPPERS EN LEVENSLOOPBESTENDIGE SEMIBUNGALOWS OMRINGD DOOR PUUR WOONPLEZIER Wonen in Westerdel betekent ook

Nadere informatie

TE KOOP. Puttendijk 43 Maarheeze

TE KOOP. Puttendijk 43 Maarheeze De Puttendijk is mooi gelegen in een rustige, groene woonomgeving aan de rand van het dorp. De wijk kenmerkt zich door de ruim opgezette straten en gevarieerde bebouwing. Het wandel-/fietspad richting

Nadere informatie

KENMERKEN. Prijs Postcode Ligging. Woningtype Tuin Garage Woonruimte 176m² Perceeloppervlakte 296m² Inhoud 660m³ Kamers 4 Oplevering.

KENMERKEN. Prijs Postcode Ligging. Woningtype Tuin Garage Woonruimte 176m² Perceeloppervlakte 296m² Inhoud 660m³ Kamers 4 Oplevering. TE KOOP KENMERKEN Prijs Postcode Ligging 589.500 k.k. 2728 EM Woningtype Tuin Garage Woonruimte 176m² Perceeloppervlakte 296m² Inhoud 660m³ Kamers 4 Oplevering in overleg Woontype Stad Zoetermeer Adres

Nadere informatie

8 ruime eengezinswoningen 10 levensloopbestendige boerderijwoningen 2 vrijstaande woningen

8 ruime eengezinswoningen 10 levensloopbestendige boerderijwoningen 2 vrijstaande woningen 8 ruime eengezinswoningen 10 levensloopbestendige boerderijwoningen 2 vrijstaande woningen 02 De naam Grubbenvorst is een samenvoeging van Grubben en Vorst. Grubben, ook wel Gribben, was de naam van het

Nadere informatie

Slimste woning van Nederland

Slimste woning van Nederland Slimste woning van Nederland Modelwoning Slimste woning van Nederland Diverse locaties Demonstratiewoning voor domotica De Slimste Woning van Nederland is ontworpen als demonstratiewoning voor domotica-toepassingen

Nadere informatie

Lovaniostraat 24, Roermond

Lovaniostraat 24, Roermond Lovaniostraat 24, Roermond Kenmerken Overdracht Huurprijs 875 onbepaalde tijd Uitvoering Kaal Aangeboden sinds 02-05-2018 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 875 Totale servicekosten

Nadere informatie

Vanaf ,- Een duurzame en toekomstbestendige oplossing voor de huisvesting van statushouders. ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep.

Vanaf ,- Een duurzame en toekomstbestendige oplossing voor de huisvesting van statushouders. ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep. Snel te realiseren BetaalbaaR Visueel aantrekkelijk Eenvoudig aanpasbaar Vanaf 22.000,- per wooneenheid Deze brochure is een uitgave van de TBI ondernemingen: ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep.

Nadere informatie

DUTCH DESIGN HOMES TORENALLEE BD EINDHOVEN /

DUTCH DESIGN HOMES TORENALLEE BD EINDHOVEN / TORENALLEE 26-40 5617 BD EINDHOVEN 06-50884953 / 06-30565939 WWW.DUTCHDESIGN.NL Schuurwoning variant Zeeland Deze riante, uiterst flexibele woning komt geheel vrijstaand, maar ook geschakeld goed tot zijn

Nadere informatie

SNOEK 8 SCHAGEN k.k.

SNOEK 8 SCHAGEN k.k. SNOEK 8 SCHAGEN 400.000 k.k. www.snoek8.nl Snoek 8, Schagen Snoek 8 in Schagen Een fantastisch woonhuis! Dat is deze, in 2015 gebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage. De woning laat niks te wensen over.

Nadere informatie

Centrumplan Nijeveen. Drie Koopgarantwoningen. Ruime en betaalbare gezinswoningen in het centrum van Nijeveen

Centrumplan Nijeveen. Drie Koopgarantwoningen. Ruime en betaalbare gezinswoningen in het centrum van Nijeveen Centrumplan Nijeveen Drie Koopgarantwoningen Ruime en betaalbare gezinswoningen in het centrum van Nijeveen Locatie en situatie Burg. Weimalaan 6 7 8 Wilhelminastraat Nijeveen Bouwnr. Adres Kaveloppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP. Rietveldplan EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 4 kamers, 176m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Rietveldplan EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 4 kamers, 176m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Rietveldplan 4 2728 EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 4 kamers, 176m² Vraagprijs 589.500 k.k. KENMERKEN Prijs 589.500 k.k. Postcode 2728 EM Ligging Aan het water, Aan rustige weg, In woonwijk,

Nadere informatie

Duurzaam bouwen doe je met Klima Wonen

Duurzaam bouwen doe je met Klima Wonen Duurzaam bouwen doe je met Klima Wonen Over ons Klima Wonen is een nieuwe innovatieve en energiezuinige bouwer. Wij hebben decennia lang ervaring opgedaan in de projectontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige

Nadere informatie

Dordrecht. Cannenburg 179. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Dordrecht. Cannenburg 179. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Dordrecht Cannenburg 179 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Een keurig onderhouden 5-kamer eengezinswoning met twee eigen parkeerplaatsen

Nadere informatie

31 betaalbare woningen met tuin in het centrum

31 betaalbare woningen met tuin in het centrum 31 betaalbare woningen met tuin in het centrum Jouw thuis in Het Vledder, Meppel 2 Winkelen in het historische stadshart 3 3 Greijdanus Meppel ra at VVV-ANWB Winkel Aktiesport Kijkshop Centrum Meppel Fair

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Schelling 8, Uden Kenmerken Overdracht Vraagprijs 439.500 k.k. Aangeboden sinds 18-01-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal kamers

Nadere informatie

2 onder 1 kapwoning met garage!

2 onder 1 kapwoning met garage! 2 onder 1 kapwoning met garage! TE KOOP: Blauwe Baan 19 4841 BT Prinsenbeek 335.000,- K.K. 2 franksweegersmakelaardij.nl Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 335.000,- k.k. In overleg Geheel

Nadere informatie

Heeft u veel te bieden!

Heeft u veel te bieden! Heeft u veel te bieden! Type guirlande B5 Contract tekeningen Fase 1C-1 bouwnummer 75 Architect Schaal Plattegronden Doorsnedes Formaat Datum Klunder Architecten, Rotterdam 1 : 50 1 : 50 A4 - A3 maart

Nadere informatie

WEIDELANDE IQ BENEDEN- BOVENWONINGEN 22 OKTOBER 2012

WEIDELANDE IQ BENEDEN- BOVENWONINGEN 22 OKTOBER 2012 WEIDELANDE IQ BENEDEN- BOVENWONINGEN 22 OKTOBER 2012 De Locatie De Basis Aan de basis van de ontwikkeling van Weidelanden liggen het Beeldkwaliteit Weidelanden, Hazerswoude-Dorp en het Definitief Ontwerp

Nadere informatie

Ridderhof 9 - Goes. Vraagprijs 339.000,- k.k. Timmerman Makelaardij 's-gravenpolderseweg 2 4462 CG Goes T (0113) 23 33 40 info@timmermanmakelaardij.

Ridderhof 9 - Goes. Vraagprijs 339.000,- k.k. Timmerman Makelaardij 's-gravenpolderseweg 2 4462 CG Goes T (0113) 23 33 40 info@timmermanmakelaardij. q Ridderhof 9 - Goes Vraagprijs 339.000,- k.k. Omschrijving Ridderhof 9 - Goes Op loopafstand van het stadscentrum, de "Hollandse Hoeve" (kinderboerderij en speeltuin) en Sportpunt Zeeland, in een parkachtige

Nadere informatie

TE KOOP. Abtswoudseweg type Fresh ong 2627 CK Delft v.o.n.

TE KOOP. Abtswoudseweg type Fresh ong 2627 CK Delft v.o.n. TE KOOP Abtswoudseweg type Fresh ong 2627 CK Delft 431.500 v.o.n. KENMERKEN Prijs 431.500 v.o.n. Postcode 2627 CK Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Eindwoning Tuin Ja, Achtertuin, 583 733cm

Nadere informatie

Comfortabel wonen? Kom dan kijken in deze royale, moderne en uitgebouwde 6-kamer eengezinswoning gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Zanderij!

Comfortabel wonen? Kom dan kijken in deze royale, moderne en uitgebouwde 6-kamer eengezinswoning gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Zanderij! Salomonszegel 61 - KATWIJK Comfortabel wonen? Kom dan kijken in deze royale, moderne en uitgebouwde 6-kamer eengezinswoning gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Zanderij! Dit moderne herenhuis is gelegen

Nadere informatie

LAGEWEG 51 ZUIDLAREN k.k.

LAGEWEG 51 ZUIDLAREN k.k. LAGEWEG 51 ZUIDLAREN 219.000 k.k. www.lageweg51.nl Lageweg 51, Zuidlaren Op een prachtige locatie aan de rand van Zuidlaren ligt deze woning met zonnige tuin en drie slaapkamers, waarvan één op de begane

Nadere informatie

Te Koop. Krabbescheerkade TN Den Haag k.k.

Te Koop. Krabbescheerkade TN Den Haag k.k. Te Koop Krabbescheerkade 10 2492 TN Den Haag 549.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 549.000 k.k. Status Beschikbaar Oplevering in overleg Soort woonhuis Herenhuis, Tussenwoning Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar

Nadere informatie

RING 53 PERNIS k.k.

RING 53 PERNIS k.k. RING 53 PERNIS 157.500 k.k. www.ring53.nl Omschrijving Deze gehele gemoderniseerde 5-kamer ééngezinswoning ligt aan een rustige straat in het gezellige dorp Pernis op 139 m2 EIGEN GROND. De ruime instapklare

Nadere informatie

S t a r t e r s w o n i n g

S t a r t e r s w o n i n g S t a r t e r s w o n i n g S C H O P I N H O U D 1. D n Hoge Suute 2. Situatie 3. Starterswoning boerderij 5. Plattegronden 8. Gevels 9. Impressies 11. Omschrijving D N H O G E S U U T E, M A R I A H

Nadere informatie

MAAR LIEFST 7-KAMERS HOGE KLUSHUIZEN SINT MARIASTRAAT ROTTERDAM. jadearchitecten

MAAR LIEFST 7-KAMERS HOGE KLUSHUIZEN SINT MARIASTRAAT ROTTERDAM. jadearchitecten MAAR LIEFST 7-KAMERS Deze 7-kamerwoning biedt alle ruimte aan een groot huishouden; met de mogelijkheid om te werken aan huis. Je komt binnen in een riante entree. Loop je door, dan kom je in het woon-

Nadere informatie

Iets bijzonders! Vraagprijs: ,-- k.k. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden

Iets bijzonders! Vraagprijs: ,-- k.k. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden Iets bijzonders! Aan de voorzijde robuust aan de achterzijde een oase van licht en ruimte met vrij uitzicht over de achtergelegen velden en weilanden. Een bijzonder onder architectuur gebouwd vrijstaand

Nadere informatie

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Vrijstaand geschakelde woningen Twee-onder-een-kapwoningen Rijwoningen PARKLANE MAAKT HET PERSOONLIJK Vrijheid, intimiteit, ruimte en groen in een

Nadere informatie

TE KOOP. Kleasterwei K.K AA Goingarijp. H4O makelaardij. Torenstraat BW

TE KOOP. Kleasterwei K.K AA Goingarijp. H4O makelaardij. Torenstraat BW TE KOOP 289.000 K.K. H4O makelaardij Torenstraat 48 8501 BW 0513-201066 info@h4omakelaardij.nl Kleasterwei 5 8511 AA Goingarijp Kleasterwei 5 8511 AA Goingarijp Inleiding Deze woning ligt op de ideale

Nadere informatie

CATALOGUS HARDEMAN MODULEBOUW

CATALOGUS HARDEMAN MODULEBOUW CATALOGUS HARDEMAN MODULEBOUW S inds 2010 is H. Hardeman B.V. ook actief in de modulebouw. Wij verwachten dat de bouwsector de komende tien jaar sterk zal veranderen: er zal minder vanuit de bouwbedrijven

Nadere informatie

Watermunt 17, Schaijk

Watermunt 17, Schaijk Watermunt 17, Schaijk Kenmerken Overdracht Vraagprijs 379.000 k.k. Aangeboden sinds 31-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

5 Rijwoningen 12 Twee-onder-een-kap 2 Kavels. Een gloednieuwe woonbuurt komt tot bloei. buitengewoonmooijlimmen.nl

5 Rijwoningen 12 Twee-onder-een-kap 2 Kavels. Een gloednieuwe woonbuurt komt tot bloei. buitengewoonmooijlimmen.nl 5 Rijwoningen 12 Twee-onder-een-kap 2 Kavels Een gloednieuwe woonbuurt komt tot bloei 2 Type Hermitage Type Adore Een prachtig plekje in sfeervol Limmen De kleurrijke locatie waar familiebedrijf Mooij

Nadere informatie

EC Garantwoning. Verantwoord, flexibel en betaalbaar

EC Garantwoning. Verantwoord, flexibel en betaalbaar EC Garantwoning Verantwoord, flexibel en betaalbaar Een Energiezuinige, Comfortabele en betaalbare woning waarin je thuiskomt Voel de heerlijke vloerverwarming onder je voeten op een lome zondagochtend.

Nadere informatie

SLEYDAL FASE IV - TYPE 10

SLEYDAL FASE IV - TYPE 10 5 L A N D H U I Z E N, J A R E N 3 0 S T I J L SLEYDAL FASE IV - TYPE 10 HET NIEUWBOUWPLAN SLEYDAL TE HEEL BESTAAT UIT VERSCHILLENDE TYPEN GESCHAKELDE, HALFVRIJSTAANDE EN VRIJSTAANDE WONINGEN OP MOOIE

Nadere informatie

Medemblikhof 46, 6843 BS Arnhem

Medemblikhof 46, 6843 BS Arnhem Medemblikhof 46, 6843 BS Arnhem Bieden vanaf 250.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een echte ruime gezinswoning die ook nog eens op een geweldige plek is gelegen? Kom dan eens dit huis bekijken! Deze

Nadere informatie

TE KOOP. Triangelstraat K.K AX Abbenbroek. De Vreij Makelaardij

TE KOOP. Triangelstraat K.K AX Abbenbroek. De Vreij Makelaardij TE KOOP 179.500 K.K. De Vreij Makelaardij Zuidspuistraat 1 B 3231 AW Brielle 0181-745585 info@devreijmakelaardij.nl Triangelstraat 6 3216 AX Abbenbroek Triangelstraat 6 3216 AX Abbenbroek Inleiding Ruime

Nadere informatie

CPO Schipluiden Samen Zelfbouwen - Informatiebrochure

CPO Schipluiden Samen Zelfbouwen - Informatiebrochure Laatste woning beschikbaar! CPO Schipluiden Samen Zelfbouwen - Informatiebrochure Situatie Otto van Egmondlaan In het CPO project Schipluiden bouwen 9 buren samen aan hun nieuwe woningen. Sinds 2013 zijn

Nadere informatie

TE KOOP. Brinkstraat K.K DP Denekamp

TE KOOP. Brinkstraat K.K DP Denekamp Brinkstraat 18 7591 DP Denekamp TE KOOP 295.000 K.K. Brinkstraat 18 7591 DP Denekamp Inleiding Op zoek naar een woning die écht helemaal af is? Dan is dit iets voor jou! Prachtige vrijstaande woning gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Van Groningenstraat K.K EC Cothen

TE KOOP. Van Groningenstraat K.K EC Cothen TE KOOP 325.000 K.K. Van Groningenstraat 9 3945 EC Cothen Inleiding Royale helft van dubbele gezinswoning met 5 slaapkamers, ruime living, bijkeuken en grote garage. De woning heeft een ruime voor en achtertuin,

Nadere informatie

Huisvesting voor vergunninghouders. Passend, haalbaar & betaalbaar.

Huisvesting voor vergunninghouders. Passend, haalbaar & betaalbaar. Huisvesting voor vergunninghouders. Passend, haalbaar & betaalbaar. INHOUD Waarom START? Het concept Type Student Type Single Type Couple Type Family Het principe Unieke gebouwen Betaalbare variatie Case

Nadere informatie

Heerlijk ruime hoekwoning

Heerlijk ruime hoekwoning Heerlijk ruime hoekwoning Boekweitstrjitte 56 Harkema Heerlijk ruime hoekwoning In deze heerlijk ruime en lichte hoekwoning met 3 slaapkamers, aangebouwde garage en onderhoudsarme tuin is het woongenot

Nadere informatie

De Lange Streeken Peize

De Lange Streeken Peize De Lange Streeken Peize Tien Koopgarantwoningen Energiezuinig wonen in een groene omgeving Actium, ondernemend in wonen Peize Een groen en vriendelijk dorp In het noorden van Drenthe ligt Peize. Het dorp

Nadere informatie

TE KOOP. Schumannlaan EZ Zwolle k.k.

TE KOOP. Schumannlaan EZ Zwolle k.k. TE KOOP Schumannlaan 97 8031 EZ Zwolle 307.000 k.k. KENMERKEN Prijs 307.000 k.k. Postcode 8031 EZ Ligging In woonwijk, Open ligging Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 5 11m Woonruimte 145m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Bouwboek Cannenburglaan

Bouwboek Cannenburglaan Bouwboek Cannenburglaan HAAGSE HUISJES - kies je type 0,2 Bij het project Haagse Huisjes kunt u mede zelf kiezen hoe uw toekomstige woning eruit gaat zien. Hierdoor kunt u geheel naar eigen smaak, betaalbaar

Nadere informatie

TE KOOP. Fazantlaan 18 Budel

TE KOOP. Fazantlaan 18 Budel Fazantlaan 18 - Budel De Fazantlaan is gelegen in een jonge en populaire woonwijk Midbuul met daarin voorzieningen zoals basisschool de Triolier. De ligging is gunstig ten opzichte van het centrum van

Nadere informatie

Ruime geschakelde woning.

Ruime geschakelde woning. Ruime geschakelde woning. TE KOOP: Gravin van Stauffenstraat 11 4854 EL Bavel 369.000,- K.K. 2 franksweegersmakelaardij.nl Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 369.000,- k.k. In overleg Geheel

Nadere informatie

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving? In de wijk Limbeek wordt deze moderne middenwoning

Nadere informatie

Deken Creemersstraat 13 Horst

Deken Creemersstraat 13 Horst Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Deken Creemersstraat

Nadere informatie