Notulen jaarvergadering SV Mariënheem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen jaarvergadering SV Mariënheem"

Transcriptie

1 Notulen jaarvergadering SV Mariënheem Datum: Maandag 25 november 2013 Opening door voorzitter Andre Schrijver. Hij heet iedereen van harte welkom. Afwezig met kennisgeving: M. Veltmaat De voorzitter vernoemd ons leden Jan Heetkamp en Gerard Nijland die dit jaar helaas zijn overleden. De zaal neemt een minuut stilte in acht uit respect en ter nagedachtenis aan hen. De notulen van de jaarvergadering dd. 14 november 2011 worden goedgekeurd. Enkele belangrijke data s worden genoemd: Kerstbakkenactie 14/12 Open Darttoernooi 27/12 Playbackshow 29/12 Nieuwjaarsinstuif (PB) 1/1 Mixtoernooi Zaterdag 24/5 Diplomadag Zaterdag 24/5 Kaderavond 13/6 Jaarverslag door diverse leden van de commissies. Niek Rijsemus: technische commissie Eind vorig seizoen met alle trainers en leiders van de senorien elftallen om tafel gezeten ivm de indeling van de huidige elftallen. Hier is uit gekomen dat elk elftal een elftal op zich is met totaal 6 elftallen en dus niet een extra elftal erbij. Met de afspraak dat een hoger spelend elftal een tekort aan spelers heeft deze in overleg met de leiders uit een lager spelend elftal pakken. Dit seizoen zijn er gelijk in het begin van het seizoen al vele blessures geweest in voornamelijk het 1 e en 2 e elftral waardoor er al diverse verschuivingen zijn geweest. Maar onlangs dat goede prestaties van het 1 e en 2 e elftal. Voor volgend seizoen zijn er diverse besprekingen met de trainers en al weer aan de gang dat speelt zich alijd rond deze tijd af. Trainer Sander Brinkman van het 1 e zal ook volend jaar het 1 e trainen en begeleiden, hiervoor zijn we nog wel een leider nodig. Arno Heetkamp zal na dit seizoen toch echt gaan stoppen. We zijn blij met de vaste grensrechter Jos Pleizier. Trainer van het 2 e elftal Arjan Langenkamp is bezig aan zijn laatste seizoen. Het 2 e staat momenteel bovenaan in de 4 e klasse met een maximale score van 9 wedstrijden 27 punten dus een mooi afscheid zit er aan te komen. Niek Rijsemus: Actie comite Dit jaar zijn gestopt Dennis Nijland en Gijs Koenjer. Gijs zal tijdens de opbouw van de playbackshow wel helpen. Hun plaatsen zijn deels alweer ingevuld waardoor het een jonge groep is geworden. Deze groep heeft ook naast de standaard activiteiten, ook weer nieuwe ideëen. Achter de schermen zijn ze daar al mee bezig. Nadere info volgt hier vanzelf over. Activiteiten waar actiecomité ook in betrokken zal zijn is o.a. de nieuwe activiteit: Fifa toernooi wat in de kantine gehouden zal worden.

2 Overige goed lopende activiteiten is o.a. zaalvoetbaltoernooi wat nu voor de 3 e keer gehouden zal worden. Niek Rijsemus: Wedstrijdsecretariaat Mededeling: Jan Lorkeers stopt na heel lange tijd. Niek zal dit na dit seizoen overnemen. Voor de functie van consul is er een vacature. Andre Schrijver neemt dit tijdelijk op zich. Wouter Klein Koerkamp: Leiders Introductie dwf bij marienheem 1 (uitgesteld voor overige teams, wel uitleg gehad). Dit jaar voor alle teams. Geen elftal erbij. Pool met wisselspelers 4e, 5e en 6. Veel via whatsapp. Wouter Klein Koerkamp: Scheidsrechters Jan Lorkeers, Gerard Pleizier, Tonny Alferink, Henk Alferink, Jos Pleizier, Gerard Kloosterman Dit seizoen: Jan Reins erbij Men zoekt er nog mensen bij. Dit seizoen: invoer tijdstraf bij gele kaart Wouter Klein Koerkamp: Zondagmorgendiensten Liep goed in seizoen Wouter Klein Koerkamp: Raalter Clubs Verdere bezuiniging: o.a. halvering Jeugdsportsubsidie Gemeente moet veel bezuinigen: we hebben alternatieven aangedragen Gemeente gaat verder met verzelfstandiging van sportbedrijf Huurcontract: druk met gemeente in overleg voor nieuw huurcontract We wachten nog steeds op kunstgras, samen met Heeten. Nu voor Heleen Schrijver: Kantine commissie De nieuwe kantine is een feit! Met hulp van vele vrijwilligers is de klus geklaard. Mariënheem heeft weer laten zien waar een klein dorp groot in kan zijn! Nogmaals alle vrijwilligers bedankt! De officiële opening is geweest, deze is goed verlopen. De kantine is nu geopend op dinsdagavond, woensdagavond, donderdagavond, vrijdagavond (alleen als er volleybal is) zaterdag (avond alleen als er volleybal is) en zondag. We zijn nog altijd op zoek naar vrijwilligers, voornamelijk voor de zondagmiddag. Ans Reimert heeft aangegeven door te willen gaan met haar huidige taken. Gerard Kruiper : Vutters en Bouw & Klussen De vutters bestaan uit, Jo Jansman, Gerard Hogeslag en Jan Pronk. Elke maandag morgen staandeze heren klaar om ons sportcomplex er netjes bij te hebben liggen. Ze verwijderen o.a. blad, ledigen afvalbakken, slepen het boardingveldje en tal van andere klussen.

3 Bouw en Klussnteam: Henk Klein Koerkamp, Harrie Klein Koerkamp, Bennie Lorkeers en Han Neimijer. Een gedeelte van de gorep heeft samen met Willie Klein Koerkamp, Marinus Klein Koerkamp en Wim Kemper de beleining op de sportvelden aangebracht. Verder is het hele bouw en klussenteam druk geweest met de voorbereiding en de uitenidelijke verbouw van het Asspel en de neiuwbouw van de kantine. Het tresultaat hiervan kunnen jullie hier zien. Nogmaals dank hiervoor. Gerard Nij Bijvank: Sponsorcommissie Afgetreden Jeroen Lorkeers, nogmaals dank voor je inzet Nieuw bestuurslid Edwin Hagen. Veel succes maar daar zijn we niet bang voor De andere leden zijn. Arno Heetkamp. Annemarie Smeenk en Wilfried Akkersdijk De afgelopen tijd erg druk geweest met het voorbereiden van het openingsweekend en dan vooral met de grote veiling en Jannes. Wat een groot succes was. Klaar met het maken van een boekje waarin de sponsorpakketten staan. Wij gaan het komend jaar hier ook actief bedrijven weer voor benaderen. Als iemand van een elftal een sponsor heeft voor een attribuut, shirts of iets dergelijks dit altijd via de sponsorcommissie laten lopen. Zodat wij op de hoogte zijn en ook kunnen aangeven wat dit voor de sponsor betekend. Rabobank is 3 jaar sponsor van het grote scorebord. Nieuwe LCD schermen gesponsord door EP Oosterwechel. Voor de standen en sponsornamen. Door de week gebruiken we het scherm achter de bar en in het weekend gaan er twee schermen op dit beeld. Daarnaast zullen het grote scherm met beamer en een ander tv scherm voor voetbalwedstrijden gebruikt worden. Met z n allen controle op vernielingen aan borden etc. Sponsor de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van een activiteit van het elftal. Dus een wederdienst aan het bedrijf Er is een pakket beschikbaar voor 35,00 bij Intersport Schutten met daarin een trainingspak en shirt. Gerard Nij Bijvank: P&R en website Huidige commissie bestaat uit. Ge Reimert, Henk Klein Koerkamp, Frank Schrijver,Jolande Kloosterman en Bart Pronk. Bij de elftal foto s staan nu ook de sponsoren vermeld. Wij willen proberen dat je op dat moment ook kunt door linken naar de sponsor Meer berichten op de site. Via jeugdleiders een verhaal van elftallen Ook Facebook wordt veel gebruikt. Wij gaan dit ook nog meer gebruiken. Jaarverslag penningmeester Kosten en baten over De omzet van de kantine is wat gedaald. Resultaat voetbal: hoger door o.a. gestegen contributie. Sponsoring is ook gestegen. Het resultaat voor de voetbal is dus voor het eerst sinds heel lange tijd positief. Lasten: trainerskosten zijn gestegen. Contributies stijgen dit jaar niet.

4 Kantineprijzen: geen verhogingen. Patat en snacks. Van 1 euro naar 1,50 incl saus. geen opmerkingen vanuit zaal. Kascommissie gaat akkoord: Paul Reimert Han Neimeijer Henk Alferink Benoeming twee nieuwe leden: Ge Reimert en Rudi Ellenbroek. Kader leden: Er zijn diverse mensen actief binnen onze vereniging, wij kunnen ook niet zonder hen. We kunnen nog wel wat hulp gebruiken, dus meld u aan. Bestuursverkiezing: Aftredend en herkiesbaar. G. Nij Bijvank en Andre Schrijver Aftredend en niet herkiesbaar: Janine de Ruiter. Zij wordt heeft heel voor de voetbal gedaan in al die jaren dat zij in het bestuur zat met als penningmeester. Haar inzet was enorm daarvoor grote dank en natuurlijk werd haar een grote bos bloemen overhandigd. Nieuwe bestuursleden: November 2013: Janiene de Ruiter Heleen Schrijver is toegetreden tot het bestuur. Verplaatsing kantine Andre zet kort het hele proces rondom de niuewbouw van de kantine nog eens uiteen: voorbereiding en bouw, huurverhoging en kostenplaatje, wensenlijst. Rondvraag: Vraag Marcel Oosterlaken: wens volleybal om deur tussen zaal en kantine open te hebbn. Antw: heeft ook te maken met dat tribune boven nog niet gereed is. Kantine moet niet bereikbaar zijn via zaal als er geen zaalsport is. Vooral tegenstander weet de naar de kantine nog niet. Wat wel belangrijk is is dat de zaal niet beschadigd wordt. De voetbal gaat nog in overleg met Asspel om duidelijker aan te geven waar de kantine zit. De bewaargids: zal in vervolg in een minder grote oplage verspreid worden. Alleen voor leiders en jeugleiders. De gids wordt in het vervolg digitaal per verstuurd. Deze wordt ivm privacy niet op de site geplaatst. Gerard Pleizer: in scheidsrechtersruimte vaak natte kleding. Oogt rommelig. Pakt bestuur op. Vraag Benny Schutte: hoe gaat kantine met de nieuwe alcoholwet om? antw: conform landelijk beleid.

5 Paul Reimert: komt het beamerscherm nog op een andere plek? Dit ivm darten. Nee, dit is niet het geval. Jan Lorkeers: kaartverkoophokje functioneert niet. Mensen lopen er via andere kant langs. Oplossing is een ketting tussen het hokje en het boardingveld. Deze is onlangs opgehangen. Marcel Oosterlaken: Rabobank sponsort scorebord. Maar vooral op zaterdag wordt deze niet gebruikt. Aandachtspunt. Gilian Reins: Volgend jaar is Arjan Langenkamp geen trainer meer. Waarom hier niks over gecomunniceerd richting 2e elftal? Bestuur komt hier samen met TC op terug richting 2e De Voorzitter sluit de vergadering en bedankt een ieder voor zijn of haar inbreng.

UITNODIGING JAARVERGADERING

UITNODIGING JAARVERGADERING UITNODIGING JAARVERGADERING 23 november 2015 om 20.00 uur in kantine SV Mariënheem 1. Opening door vice- voorzitter 2. Vaststellen van de agenda en mededelingen 3. Notulen jaarvergadering november 2014,

Nadere informatie

UITNODIGING JAARVERGADERING

UITNODIGING JAARVERGADERING UITNODIGING JAARVERGADERING 21 november 2016 om 20.00 uur in kantine SV Mariënheem 1. Opening door vice- voorzitter 2. Vaststellen van de agenda en mededelingen 3. Notulen jaarvergadering november 2015,

Nadere informatie

Nieuwsbrief SV Mariënheem

Nieuwsbrief SV Mariënheem Nieuwsbrief SV Mariënheem S Beste (steunende) leden, sponsoren van de SV Mariënheem, De natuur is aan het ontwaken uit de winterslaap en de voetbalschoenen zijn weer uit het vet gehaald, de eerste wedstrijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief SV Mariënheem

Nieuwsbrief SV Mariënheem Nieuwsbrief SV Mariënheem S Beste (steunende) leden, sponsoren van de SV Mariënheem, Het nieuwe seizoen 2017/2018 is weer gestart, de eerste trainingen en wedstrijden (beker) zijn gespeeld. De start van

Nadere informatie

UITNODIGING JAARVERGADERING. 12 november 2018 om uur in kantine SV Mariënheem

UITNODIGING JAARVERGADERING. 12 november 2018 om uur in kantine SV Mariënheem UITNODIGING JAARVERGADERING 12 november 2018 om 20.00 uur in kantine SV Mariënheem 1. Opening door vice- voorzitter 2. Vaststellen van de agenda en mededelingen 3. Notulen jaarvergadering 13 november 2017,

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering SV Mariënheem

Notulen jaarvergadering SV Mariënheem Notulen jaarvergadering SV Mariënheem Datum: Maandag 13 november 2017 1. Opening door vice-voorzitter Paul Jansen Holleboom. Paul heet iedereen van harte welkom. Afwezig met kennisgeving: Rob Bruggeman,

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers En weer door!!!! Beste Fce'ers, Met de winterstop achter de rug konden we vol goede moed weer beginnen aan de tweede helft van het seizoen! Helaas...het weer heeft tot nu toe niet echt meegezeten. Maar...We

Nadere informatie

Nieuwsbrief SV Mariënheem

Nieuwsbrief SV Mariënheem Nieuwsbrief SV Mariënheem S Beste (steunende) leden, sponsoren van de SV Mariënheem, Normaal gesproken is de zomer even een tijd voor opladen voor een nieuw seizoen, dit jaar was het voor de S.V. Marienheem

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit.

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit. Algemene ledenvergadering VCZ 06 november 2017 Het bestuur nodigt alle leden van VCZ uit voor de algemene ledenvergadering welke wordt gehouden op maandag 06 november om 20.00 uur in de kantine van de

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

Aarle-Rixtelse Sport Vereniging. Onderzoekscommissie vrijwilligers Informatieavonden 10 en 11 mei 2016

Aarle-Rixtelse Sport Vereniging. Onderzoekscommissie vrijwilligers Informatieavonden 10 en 11 mei 2016 Aarle-Rixtelse Sport Vereniging Onderzoekscommissie vrijwilligers Informatieavonden 10 en 11 mei 2016 Aanleiding analyse Een vereniging als ASV 33 kan alleen goed functioneren door de vrijwilligers die

Nadere informatie

A Selectie Indeling 2010/2011

A Selectie Indeling 2010/2011 A Selectie Indeling 2010/2011 1 Horenberg Wout De Essenbree 66 2 Lorkeers Maikel De Hagebelt 18 3 Nijland Jurry Hellendoornseweg 51 4 Oude Nijeweme Rinske Keizerskamp 13 5 Kuiper Joey De Essenbree 10 6

Nadere informatie

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 1. Opening Voorzitter Harm Jan Danker opent om 20.04 uur de algemene leden vergadering van de vv Peize en heet de aanwezige leden hartelijk welkom.

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Afwezig m.k. : Martin Pot, Wim-Jan Winter, Henk van Wendel, Joop Ouderling, Carlien Winter, Jurrie Ziel, Ruben Straatman en Rolf Dragt.

Afwezig m.k. : Martin Pot, Wim-Jan Winter, Henk van Wendel, Joop Ouderling, Carlien Winter, Jurrie Ziel, Ruben Straatman en Rolf Dragt. Notulen Algemene voorjaarsledenvergadering van Sportvereniging V.E.N.O. gehouden op 22 mei 2013 om 20.00 uur. Aanwezig 28 leden (inclusief Bestuursleden) Afwezig m.k. : Martin Pot, Wim-Jan Winter, Henk

Nadere informatie

Stand van zaken missie en visie per december 2017.

Stand van zaken missie en visie per december 2017. Stand van zaken missie en visie per december 2017. - wat gaat volgens plan - waar zijn we mee bezig en gaat de goede kant op - wat gaat niet volgens plan of is nog niet opgepakt. 1 De hoofdpunten van de

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Nieuwsbrief SV Mariënheem

Nieuwsbrief SV Mariënheem Nieuwsbrief SV Mariënheem S Beste (steunende) leden, sponsoren van de SV Mariënheem, We staan weer op het punt de voetbalcompetitie te hervatten, na een enerverende 1 e seizoenshelft, m.n. op het gebied

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek.

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek. VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek. Aanwezig Bestuursleden 7 Leden 11 1 Opening Voorzitter Maurice Hoffman opent

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom.

1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING 2012 Datum: 24 oktober 2012. Locatie: Kantine Voetbalvereniging Zeddam Aanwezig: 18 leden inclusief de leden van het bestuur. Notulist: Petra Bieleveldt Afmeldingen: Bennie

Nadere informatie

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige SVZ 2015/2016 Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige bijzonderheden Financiën Verslag kascommissie

Nadere informatie

KLEDINGREGLEMENT v.v. MARIENBERG

KLEDINGREGLEMENT v.v. MARIENBERG KLEDINGREGLEMENT v.v. MARIENBERG Versie: 1 juli 2012 Beste leden, Naar aanleiding van opmerkingen binnen de club over hoe om te gaan met (sponsor) kleding en wie waar verantwoordelijk voor is heeft de

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december 2013 Agenda 1. Opening en vaststellen agenda 2. Vaststellen notulen ALV 23 november 2012 3. Mededelingen en ingekomen stukken 4.

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering Algemene Leden Vergadering 14-11-2011 Vanuit het bestuur aanwezig; Paul, Wim, Hans, Niek, Henk, Caroline en Monique Presentielijst leden, zie bijlage. Welkom 1. Paul opent de vergadering maar schorst hem

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d NOTULEN ALV d.d. 25-11-2014 Opening Voorzitter Piet de Jongh spreekt het welkomstwoord uit tijdens de druk bezochte eerste algemene ledenvergadering in het nieuwe complex. Jeugdcommissie De jeugdcommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 Januari 2015

Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Je vraagt je af of er met al de afgelastingen er nog wel iets is om over te schrijven. Voetbal verslagen heeft de redactie daarom ook niet mogen ontvangen en dan blijft de vraag

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017 VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017 Datum: 28-09-2017 Tijdstip: 21.15 22.15 uur Opgesteld door Monique Plaats: t Geertman Grashof Aanwezig: Afgemeld: Zie presentielijst Martin Mulder

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Opening Algemene ledenvergadering op 11 juni 2013 bij Dekker Glascultures. Afwezig met afbericht: Patricia, Mariska, Willeke, Henry, Minko, Sharon, Sam en Henk.

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Locatie Aanwezig Afwezig met kennisgeving Verslag : Kantine Voetbalvereniging Monnickendam : leden : Cees Zonneveld,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Opening Ger lijnders opent de vergadering en heet de aanwezige leden, 52 in getal, van harte welkom. Ondanks de dag en het tijdstip een mooie opkomst. Het dames

Nadere informatie

Aanwezig: Frits Kuys, Ben van der Maat, Arnoud de Jong,, Jan Leeuwerink, Robert Sosef, Peter Hartland en Robert de Joode

Aanwezig: Frits Kuys, Ben van der Maat, Arnoud de Jong,, Jan Leeuwerink, Robert Sosef, Peter Hartland en Robert de Joode Commissie Vergadering d.d. 13 juli 2017. Aanwezig: Frits Kuys, Ben van der Maat, Arnoud de Jong,, Jan Leeuwerink, Robert Sosef, Peter Hartland en Robert de Joode Afbericht: Erik Nielen, Jan Kee, Marco

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015

Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015 Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015 1. OPENING Abe de Jong (voorzitter) opent om 20.00 uur de vergadering en heet allen welkom, en wel in het bijzonder erelid Klaas van

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering V.V. Esto 12 Oktober 2015

Algemene Ledenvergadering V.V. Esto 12 Oktober 2015 Algemene Ledenvergadering V.V. Esto 12 Oktober 2015 Aanwezig: Ralph Righton (interim voorzitter en voorzitter jeugdcommissie), Bart Walraven (interim voorzitter en seniorenzaken), Arno Zijm (penningmeester),

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Aanwezig vanuit het bestuur: Camiel Aarts (Voorzitter) Anja Bekkers (Secretaris & Communicatie, Verslag) Victor Sanders (Penningmeester) Robert Wijdeveld (Technische Commissie) Rob van den Berg (Activiteiten)

Nadere informatie

Nieuwsbrief "De Donkiaan" Maandag 06 November 2017

Nieuwsbrief De Donkiaan Maandag 06 November 2017 Nieuwsbrief "De Donkiaan" Ereleden sv Donk Corrie van Kralingen Leden van verdienste André van Zijl Paul Schippers Remco Overkamp Tiny Nuijen Ton Kalmeijer Hans Dessing Adrie van Vliet Corrie van Kralingen

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Plaatselijk Belang Elshof

Algemene ledenvergadering Plaatselijk Belang Elshof Algemene ledenvergadering Plaatselijk Belang Elshof 8 november 2016 Foto: Wil Bijker 1 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Jaarverslag 2016 3. Bestuursverkiezingen 4. Discussie leefbaarheid Elshof en

Nadere informatie

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren 1. Opening De voorzitter heet iedereen van harte welkom en opent de vergadering. Wat er afgelopen seizoen is gepasseerd is te lezen in het jaarverslag, welke we

Nadere informatie

1. Opening Voorzitter

1. Opening Voorzitter VV Bergambacht 1. Opening Voorzitter In Memoriam Herman van Buren (Lid van verdienste) Jan van der Hek (Erevoorzitter, Lid van verdienste). Robin Stam A G E N D A 1. Opening door de voorzitter 2. Notulen

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm.

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 2. Ingekomen mededelingen en afmeldingen Aanwezig 42 leden, Afmeldingen 9 leden: Leon Diepstraten,

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Afwezig: Kimberley Kalis, Rosanne, Dominique Kroeze, Monique Steltenpool, Anouk Wijnker, Ayla Stam, Sindy de Vries

Afwezig: Kimberley Kalis, Rosanne, Dominique Kroeze, Monique Steltenpool, Anouk Wijnker, Ayla Stam, Sindy de Vries Notulen Jaarvergadering KSV Afwezig: Kimberley Kalis, Rosanne, Dominique Kroeze, Monique Steltenpool, Anouk Wijnker, Ayla Stam, Sindy de Vries Opening voorzitter René opent de vergadering. Welkom aan de

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 Domburg, 18 november 2016 De (jeugd)voorzitter heet alle aanwezigen welkom op deze jaarvergadering. Hij geeft aan de jaarvergadering te zullen leiden

Nadere informatie

Bijeenkomst jeugdleiders en trainers

Bijeenkomst jeugdleiders en trainers Bijeenkomst jeugdleiders en trainers Agenda Introductie Organisatie jeugd Project Samen Scoren Taken begeleiding Basis teamafspraken Afgelastingen Vergoedingsregeling trainers Accommodatiebeheer Van alles

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009.

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Aanwezig: Kees van Kleef ( voorzitter ) Ernst Bronner ( Penningmester ) Gerda Kieftenburg ( Technische Commissie ) Frank Selbach ( Secretaris ) Luuk Franke

Nadere informatie

NOTULEN ALV VOETBALVERENIGING ZIGO D.D. 14 OKTOBER 2015-10-15

NOTULEN ALV VOETBALVERENIGING ZIGO D.D. 14 OKTOBER 2015-10-15 NOTULEN ALV VOETBALVERENIGING ZIGO D.D. 14 OKTOBER 2015-10-15 Afmeldingen: Ruud en Freddy Horsthuis Harry van der Aa Toos en John Staps Gijs Timmermans Kees de Kort Theo Staps Claudy de Kock Sjef van Hommelen

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN. Voorwoord: Wedstrijdbal:

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN. Voorwoord: Wedstrijdbal: SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Eddy Spraakman Tel: 0522-242444 Email: e.spraakman@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: Bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

plek notulen niet bekend bij leden, beter aangeven volgende keer

plek notulen niet bekend bij leden, beter aangeven volgende keer ALV notulen 19-04-2017 Notulist Joris Kaaks Start: 20.15 Baan 7 de Lockhorst 1. opening 2. vaststelling notulen plek notulen niet bekend bij leden, beter aangeven volgende keer 3. mededelingen Afscheid

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Welkom. Algemene Leden Vergadering De Vereniging Activia zijn wij samen

Welkom. Algemene Leden Vergadering De Vereniging Activia zijn wij samen Welkom Algemene Leden Vergadering 2018 De Vereniging Activia zijn wij samen Agenda: Opening Eventuele binnengekomen stukken en afmeldingen Notulen jaarvergadering d.d. 10 november 2017 Jaarverslagen Bestuursverkiezing

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 Nieuwsbrief 1 - Januari 2015 In dit nummer: Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 TOZ van Mun Advies Open Dubbeltoernooi Nieuwe trainingscyclus voorjaar 2015! Tennis Op Proef voor jeugd bij

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst Algemeen Art. 1 Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de hier in opgenomen bepalingen, evenals de verdere inrichting en alle

Nadere informatie

2) INGEKOMEN STUKKEN EN MEDEDELINGEN Een aantal afmeldingen. Geboortekaartje van Niek v Vroenhoven zoon van Nienke en Nikkie v Vroenhoeven Cusiel

2) INGEKOMEN STUKKEN EN MEDEDELINGEN Een aantal afmeldingen. Geboortekaartje van Niek v Vroenhoven zoon van Nienke en Nikkie v Vroenhoeven Cusiel NOTULEN ALG. LEDENVERGADERING 8 April 2016 2015/2016 1) OPENING Een Half uurtje later dan gepland kon Cees v Eijk de vergadering openen. Niet iedereen was op tijd en de beamer werkte niet. De opkomst was

Nadere informatie

info avond Guus van Schijndel Augustus 2017

info avond Guus van Schijndel Augustus 2017 s.v. A.W.C. Wijchen info avond Guus van Schijndel Augustus 2017 Wie en wat is sv A.W.C. Wijchen? Wie en wat is sv A.W.C. Wijchen? s.v. A.W.C. Wijchen 280 pupillen (31 teams) 240 junioren (16 teams) 180

Nadere informatie

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, februari 2017 Beste jeugdleden van TVC Breda, De winter is ver voorbij, de feestneus kan uit de kast. Bij TVC is dit het moment om te gaan denken aan het volgende seizoen.

Nadere informatie

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.40 door voorzitter

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.40 door voorzitter Verslag : Bestuur Margriet Datum bijeenkomst: 19 april 2011 notulist: Jan Vos Aanvang: 19.30. bestuurskamer Margriet Aanwezig: Afwezig: Piet de Jongh, Jan Vos Ellen vd Bosch Marc v Luijk Cor Hoeks Jo van

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

22 SEPTEMBER Beste leden,

22 SEPTEMBER Beste leden, 22 SEPTEMBER 2017 Beste leden, Graag willen wij jullie door middel van deze brief op de hoogte brengen van de belangrijkste zaken die momenteel spelen op onze hockeyclub. Nieuw bestuur Het nieuwe bestuur

Nadere informatie

Samenvatting verslag jaarvergadering 23 oktober 2017

Samenvatting verslag jaarvergadering 23 oktober 2017 Samenvatting verslag jaarvergadering 23 oktober 2017 Aanwezig: Ongeveer 60 leden en ouders van leden. Afgemeld: Piet Welten, Bart van Houts, Jan Verberne, Maarten Stevens, Frits v. Seccelen, Hennie Aarts,

Nadere informatie

SPORTCLUB GENEMUIDEN

SPORTCLUB GENEMUIDEN SPORTCLUB GENEMUIDEN Informatie en regels voor (nieuwe) leden Inhoudsopgave 1. Welkom 2. Wat heb je nodig om te voetballen 3. Contributie (per maand) 4. Organisatie 5. Wat mag jij van de vereniging verwachten

Nadere informatie

Sinds Sinds Inspraakavond DBGC Za-Zo

Sinds Sinds Inspraakavond DBGC Za-Zo Inspraakavond DBGC Za-Zo Onderzoekcommissie Za-Zo 16 februari 2011 Agenda >> Opening voorzitter Onderzoekcommissie Za-Zo >> Toelichting Onderzoekcommissie Za-Zo >> Taakomschrijving >> Terugkoppeling enquête

Nadere informatie

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.30 door voorzitter

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.30 door voorzitter Verslag : Bestuur Margriet Datum bijeenkomst: 31 mei 2011 notulist: Jo van der Heijden Aanvang: 19.30. bestuurskamer Margriet Aanwezig: Afwezig: Piet de Jongh, Jan Vos Ellen vd Bosch Marc v Luijk Jo van

Nadere informatie

Bestuursplan v.v. O.F.B.

Bestuursplan v.v. O.F.B. AANLEIDING Om een vereniging te kunnen leiden is er een plan nodig. In dit bestuursplan leggen we vast welke taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden er horen bij de bestuursleden, commissies en overige

Nadere informatie

Beleidsvoornemens

Beleidsvoornemens Beleidsvoornemens 2018-2019 Speerpunten 1. Zorgen voor voldoende en kwalitatief jeugdkader 2. Scheidsrechters en beoordelaars 3.Volledige bezetting van de commissies en vrijwilligerstaken 4. Ledenbehoud

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

ALV. d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs

ALV. d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs ALV d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs 1. Opening Hartelijk welkom iedereen. 2. Vaststelling agenda De agenda voor deze vergadering is als volgt: 1. Opening 2. Vaststelling agenda 3.

Nadere informatie

Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van TV EDOS

Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van TV EDOS Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van TV EDOS 2. Verslag ALV 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering 18-2-2009 3. Jaaroverzichten Bestuur Technische commissie Jeugdcommissie 55+ Commissie

Nadere informatie

Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal.

Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal. Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal. Datum : 24 november 2017. Locatie : Sportkantine Espel. Aanwezig Bestuur : Riny Balk/ Adri van Dun/Jeroen Muller/ Marcel de Ronde/Nicoline Poels/

Nadere informatie

Sponsorbrochure www.roodwitzaanstad.nl Inhoudsopgave Sponsorbrochure s.v Rood-Wit Zaanstad Over s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsormogelijkheden Losse Sponsormogelijkheden Contact s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsorcomissie

Nadere informatie

Koflexwerk Select Cup Futsal 2018

Koflexwerk Select Cup Futsal 2018 Koflexwerk Select Cup Futsal 2018 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave 2 Welkomstwoord 3 Deelnemers 4 Reglement sporthal 5 Spelregels JO8 & JO9 (9:00 12:00) 7 Categorie JO8 9 Poule 9 Programma 10 Categorie JO9

Nadere informatie

AGENDA LEDENVERGADERING 2016

AGENDA LEDENVERGADERING 2016 AGENDA LEDENVERGADERING 2016 Het bestuur van LSVV nodigt alle leden uit tot deelname aan de algemene ledenvergadering van 2016 welke zal worden gehouden in de kantine van LSVV op vrijdag 30 september 2016,

Nadere informatie

SAMEN SCOREN. Beleidsplan Fc. Grootegast 2015-2020. Fc. Grootegast Provincialeweg 139 9863 PE Doezum 0594 612608 (sportcomplex)

SAMEN SCOREN. Beleidsplan Fc. Grootegast 2015-2020. Fc. Grootegast Provincialeweg 139 9863 PE Doezum 0594 612608 (sportcomplex) SAMEN SCOREN Beleidsplan 2015-2020 is een grote, ambitieuze dorpsvereniging uit Grootegast/Doezum en telt in 2015 ongeveer 520 leden, 33 teams en ruim 100 vrijwilligers. De vereniging heeft een regionale

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleidsplan HCV`90 2015-2017

Vrijwilligersbeleidsplan HCV`90 2015-2017 Vrijwilligersbeleidsplan HCV`90 2015-2017 Kiest voor vrijwilligerswerk! Carola Arxhoek Ellen Leussink oktober 2015 1 Voorwoord HCV`90 heeft, net als veel andere verenigingen, een tekort aan enthousiaste

Nadere informatie

4. Vaststelling verslag ALV dd 08 november 2018.

4. Vaststelling verslag ALV dd 08 november 2018. Samenvattend verslag van de Algemene Ledenvergadering (ALV) Gehouden op woensdag 14 november 2018 in het clubhuis. Aanwezig: 67 leden. Géén meldingen van afwezigheid. Ton Kievits geeft bericht later aan

Nadere informatie

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Nieuwsbrief 4, 3 mei 2014 Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Secretariaat: Linge 23 5172 DP Kaatsheuvel handbalschoolbrabant@gmail.com www.handbalschoolbrabant.nl Geplande activiteiten 03-05-2014

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 15 oktober Opening en vaststellen agenda

Notulen Algemene Ledenvergadering 15 oktober Opening en vaststellen agenda Notulen Algemene Ledenvergadering 15 oktober 2018 Opening en vaststellen agenda Met kennisgeving afwezig: Dries van Klompenburg, Erik v.d. Elzen, Walter Peek, Wouter Vermeulen en Jacob Vos Voorzitter Herman

Nadere informatie

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland FOTO: STEFAN KEMPER Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland - 2 - Beste sportvrienden, Welkom bij het eerste 1e Rabobank Salland Ge Nijboer Meisjes toernooi. De naam Ge Nijboer is

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op maandag 24 juni 2019 om 16:30 uur

Nadere informatie

Gerrit Oonk benoemd tot Erelid van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen.

Gerrit Oonk benoemd tot Erelid van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen. Tijdens de jaarvergadering werd als opvolger van Jos Helmink de heer Bryan van Leeuwen gekozen tot secretaris. Bryan fluit sinds een klein jaar in de K.N.V.B.,

Nadere informatie

De concept indeling van de teams zal in juli 2012 op de website gepubliceerd worden : http://www.sc- tgooi.nl/p/11

De concept indeling van de teams zal in juli 2012 op de website gepubliceerd worden : http://www.sc- tgooi.nl/p/11 9 Juli 2012 Hallo allemaal, Allereerst een hartelijk welkom aan alle nieuwe leden en hun ouder(s) / verzorger(s) en natuurlijk ook een welkom aan de nieuwe trainers en leiders binnen SC t Gooi. Wij wensen

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

Informatieavond nieuwe leden. Hockeyclub HTC Son d.d : Seizoen

Informatieavond nieuwe leden. Hockeyclub HTC Son d.d : Seizoen Informatieavond nieuwe leden Hockeyclub HTC Son d.d. 27-8-2018: Seizoen 2018-2019 Agenda Club & Organisatie : Hein-Jan Broens Technische Commissie : Hans Caris Communicatie binnen HTC : Theo Bastiaansen

Nadere informatie