INHOUDSOPGAVE. 2. Wie zijn Millenials? 3. Verschillende generaties. 4. Koopkracht en bereikbaarheid on/offline. 5. Millenials willen invloed

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INHOUDSOPGAVE. 2. Wie zijn Millenials? 3. Verschillende generaties. 4. Koopkracht en bereikbaarheid on/offline. 5. Millenials willen invloed"

Transcriptie

1 MILLENIALS & EVENTS

2 2. Wie zijn Millenials? 3. Verschillende generaties 4. Koopkracht en bereikbaarheid on/offline 5. Millenials willen invloed 6. Communicatie(kanalen) 7. Nieuwe audiovisuele technieken 8. Netwerken en vaardigheden 9. Incentives, food & muziek INHOUDSOPGAVE 10. Conclusie: tips voor jouw event

3 Hoe kijken Millenials naar events? Probeer je te begrijpen wat Millenials willen en hoe je geweldige evenementen voor hen kunt organiseren? Wij vertellen het je niet graag, maar je hebt deze boot al gemist. Je had hier jaren geleden al over na moeten denken! Je kunt echter de volgende boot nog halen en je voorbereiden voor wat er komt. Waarom? De toekomstige bezoekers van jouw business event/ het event waar je aan deelneemt, is nog maar net op de arbeidsmarkt actief. Toch is het nu al tijd om over hen na te denken als het om het organiseren van evenementen gaat. Millenials zijn de (young) professionals van nu. De belangrijkste leeftijdscategorie in de eventbranche. Om de Millennial generatie beter te leren begrijpen, beginnen we bij de formatieve periode. Dit zijn de jaren tussen je 12e en 24e levensjaar. Ontwikkelingen tijdens deze periode zijn bepalend voor hoe leden van een generatie in het leven staan. Het beïnvloedt hun wensen, behoeften en voorkeuren. WIE ZIJN MILLENIALS?

4 Verschillende generaties Wat bedoelen we met een generatie? In de sociologie is dit een categorie mensen die in dezelfde periode geboren is, waarbij de staat waarin de wereld verkeerde toen zij opgroeiden en hun bijbehorende normen, waarden en idealen min of meer gelijk waren. Generaties worden gevormd door grote, schoksgewijze veranderingen die tijdens deze periode plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan de sterke economische groei van de jaren zestig. In het geval van de Millenials de aanslagen van 9/11, Londen, Madrid en Brussel. VERSCHILLENDE GENERATIES Een generatie duurt zo n 15 jaar. Nieuwe generaties zijn vernieuwers van een cultuur, verenigingen en politieke partijen. Zij zorgen ervoor dat sociale systemen vernieuwen en hierdoor bij de tijd blijven. Om een beeld te krijgen bij de leeftijdscategorieën hiernaast een indeling van generaties, waarbij de exacte overgang van de ene categorie naar de andere per definitie enigszins verschilt. Millenials worden ook wel Generatie Y of selfie generatie genoemd. Het zijn de kinderen van de Baby Boomers.

5 Koopkracht en bereikbaarheid on/offline Millennials zijn eigenzinnige early adopters. In 2017 heeft deze generatie meer koopkracht dan welke andere generatie dan ook. Bij hen gaat het grote geld vandaan komen en marketeers vallen dus over elkaar heen om de Millennial te beschrijven en te bereiken. Ze maken daarbij één grote fout. Millennials zíjn namelijk geen doelgroep die je in een hokje kunt stoppen. Het zijn mensen met verschillende leefstijlen, net als de generaties voor hen. In de video hieronder een kennismaking met een Millenial. KLIK HIER VOOR MILLENIALS VIDEO KOOPKRACHT EN BEREIKBAARHEID ON/OFFLINE Dataverbruik is een eerste levensbehoefte geworden. Zij communiceren voornamelijk online, zowel met vrienden als met bedrijven. Hiërarchische lijnen vervagen. Werk en privé loopt door elkaar heen. Elke dag zijn ze op zoek naar nieuwe dingen waarbij zij zich continu afvragen: What s in it for me? Interactie is voor hen essentieel. Online, maar óók de momenten dat zij offline zijn. Wifi is onmisbaar, toch willen zij af en toe een break. KitKat speelt hierop in met No wifi-zones.

6 Millenials willen verleid worden. Luisteren naar hen is niet genoeg. Ze willen invloed! In de politiek, in het onderwijs, in het bedrijfsleven (merken) etc. Marketing in een nieuw jasje is niet genoeg. Er is sprake van een andere mindset en andere verwachtingen dan vorige generaties. Zij zoeken naar bedrijven die de wereld beter maken en duurzaam beleid voeren. Met dit maatschappijbeeld zoeken zij bijbehorende bedrijven/merken. Tony Chocolonely is een mooi voorbeeld hiervan. Millenials zijn positief en bewust van de wereld. Ze begrijpen marketing. Onderschat ze niet. Waar babyboomers werden opgevoed vanuit de visie dat je hard moet werken om ergens te komen, vinden Millennials vooral dat je gelukkig wordt door je hart te volgen. MILLENIALS WILLEN INVLOED Maatschappelijke thema s Future planet, electrische/hybride auto s, alternatieve energiebronnen, vluchtelingen en armoede vinden zij erg belangrijk. Oftewel de bewustwording hoe geef ik de aarde door. Organisaties die zich niet bewust zijn van het belang hiervan worden aangepakt of genegeerd. Brands and Millennials share one very common goal: both just want to be heard. The Guardian Triodos Millennials zijn zich bewust van de financiële malaise die door traditionele banken is veroorzaakt. Daarom bankieren steeds meer Millennials bij een bank die enkel investeert in bedrijven die de wereld beter maken. Daarnaast biedt Triodos hen korting op hun hypotheekrente, wanneer ze hun huis verduurzamen. Goed voor het milieu, goed voor de portemonnee van de Millennials en voor de waarde van huis. Kortom, erg concreet. Bekijk hiernaast de Triodos video. KLIK HIER VOOR TRIODOS VIDEO Het ondernemerschap zit in hun DNA. Vanaf hun tienerjaren hebben zij vaak al een webshop. Of zijn ze op een andere manier al actief in het bedrijfsleven gedurende hun studie. Doorlopend wordt gezocht naar onderwijs en kennis. En naar mensen en organisaties die hen hierin verder kunnen helpen en hen inspiratie geven voor nieuwe ideeën. Gratis colleges bij de Universiteit van Nederland worden gevolgd waarbij zij zelf interessante sprekers kiezen.

7 Social media Social media platforms worden gebruikt als middel om te communiceren met zowel hun eigen community (vriendschappen) als met bedrijven om nieuwe producten te ontdekken. En hier positieve dan wel negatieve recensies achter te laten. Eenmaal viral kunnen ze je als merk snel breken. Social media- en webcare teams worden hierom door bedrijven in toenemende mate ingericht om vragen of reacties direct te kunnen beantwoorden op o.a. LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram, Whatsapp, Youtube en Snapchat. Hierbij hebben ze steeds meer een voorkeur voor social media met beeld/video. Nieuwe kanalen Millenials willen graag nieuwe dingen zien, ervaren en delen. Ontwikkelen van nieuwe content doen zij vaak zelf, waardoor zij zelf uitgever hiervan zijn. TV producent VICE lanceert in 2017 via Ziggo een 24-uurkanaal specifiek gericht op millennials. VICE heeft de ambitie om spraakmakende verhalen op frisse en innovatieve manieren te vertellen, zoals zij dit nu al online doen. Ook Netflix is bij Millenials erg populair door video on demand en unieke series. COMMUNICATIE (KANALEN)

8 Experimenteer met nieuwe technieken Om de visuele ervaring te versterken kun je nieuwe technieken inzetten als Virtual reality, Augmented reality en Robotica. Om je communicatie boodschap beter binnen te laten komen en te laten ervaren. Voorwaarde is wel dat de techniek de boodschap versterkt. Vergeet niet het belang van 1 op 1 contact bij live communicatie. NIEUWE AUDIOVISUELE TECHNIEKEN Canon s Mixed Reality oplossing MREAL combineert de virtuele wereld met de werkelijke wereld. Hier het voorbeeld van het ontwikkelen van een nieuwe auto. voordat je investeert in een prototype kun je de auto testen en fine-tunen. Dit kan tot en met het kleinste detail, bijvoorbeeld hoe licht weerkaatst op het interieur. Gebruikers kunnen in een virtuele auto zitten, er omheen lopen en zo het nieuwe model tot in detail testen en feedback geven. Zie video linksonder. Snelle feedback Tijd om te wachten is er niet. Voor evenementen: optimaliseren van processen vóór het evenement: inschrijving, accreditatie, etc. Zorg voor directe bevestigingen, feedback op vragen en interactie etc. Multi-tasken Millenials vervelen zich al snel als ze niet kunnen multitasken. Ook bij events. Bied ze deze mogelijkheid aan. Ook als ze meerdere dingen tegelijkertijd kunnen doen, zullen ze zich goed bewust zijn van wat de spreker vertelt. Juiste kanalen en platforms KLIK HIER VOOR CANON VIDEO Deze generatie wijkt bij hun mediaconsumptie af van andere generaties. Visuele (social) media zijn onmisbaar. Pas op elk platform je tone of voice en opmaak van je content af de manier van mediaconsumptie. Uitgangspunt bij het delen van je content is mobile first! Deze generatie staat op met hun mobile device(s) en gaat er mee naar bed.

9 Verschillende manieren om informatie te verzamelen Millenials nemen informatie op een versplinterde manier waar: een Instagram-foto, een tweet, een paar zinnen uit een artikel, etc. Een beetje rondklikken is voor hen genoeg om de essentie van een onderwerp te bevatten. Dit zal van grote invloed zijn op de dynamiek van evenementsessies en de manier waarop sprekers hun kennis delen. Netwerken In dit geval kunnen we rekenen op het succes van social media-platforms tijdens events. Millenials zijn steeds op zoek naar manieren om mensen te kunnen vinden die ze graag willen ontmoeten. Je kunt voor jouw event eens denken aan een zakelijke event-tinder-app, zodat zij vooraf al met elkaar kunnen communiceren. En na afloop contact kunnen blijven houden. Als organisatie kun je hierin faciliteren door een platform te creëren. Vaardigheden ontwikkelen tijdens events Vorige generaties zijn eraan gewend om evenementen te zien als omgevingen waar kennis wordt overgedragen met woorden. Millenials vragen om evenementen waar bezoekers op een leuke manier leren door taken uit te voeren. Ze zijn opgegroeid in een tijd waarin zij zich kunnen uiten in talent shows en presentaties geven zij al van jongs af aan. Ze worden graag gezien als een serieuze gesprekspartner, staan open voor nieuwe inzichten en willen graag meedenken en helpen nieuwe formats te ontwikkelen: co-creatie, laat hen zelf experimenteren (DIY: Do it yourself). Kortom: zorg voor betrokkenheid en make them feel special. NETWERKEN EN VAARDIGHEDEN

10 Directe beloningen Incentives zullen een grote rol spelen als je evenementen voor hen organiseert. Dit zal ook de promotie van het evenement beïnvloeden. Tijdens de communicatie vóór het evenement zal je je moeten focussen op onmiddellijke resultaten en de voordelen die zij genieten als ze je evenement bezoeken. INCENTIVES, FOOD & MUZIEK Leren wat relevant én leuk is Het succes van jouw evenement zal afhangen van de thematische focus en de aanpak. Een leuk onderwerp is niet genoeg. Je zult ze moeten laten zien waarom de kennis die zij zullen opdoen relevant is, en op welke manier er bij het leerproces sprake is van zowel engagement als fun. Food en muziek Nieuwe duurzame voedselproductie: vegetarische slager, seamorefood. com. Healthy hedonism. Van Global naar Local; foodtrucks, 24/7 foodshops, hele dag ontbijten, ambachtelijk. Festivals worden kleiner, wellness festivals, festival food. Millenials hebben verschillende muzieksmaken van Adele tot Coldplay tot Beyonce tot Dance (ADE). Met Spotify hebben ze altijd muziek on demand. Online en offline. Op events zorgt aandacht voor food (biologisch) ervoor dat bezoekers langer blijven.

11 Hoe ga je met Millenials om op je event? Aandacht voor co-creatie, DIY, verleiding, invloed Faciliteren voldoende dataverbruik, maken van een eventapp Inzet van social media kanalen voor interactie voor, tijdens en na het event Maak het persoonlijk, geef Millenials een podium met een beloning na het leveren van een prestatie Zorg voor een maatschappelijk verantwoorde voeding (biologisch) Maak gebruik van nieuwe audiovisuele technieken en vergeet niet persoonlijke aandacht. CONCLUSIE

12 Millenials communiceren veelal via social media. Privé, maar ook zakelijk. Millennials zijn visueel ingesteld en hebben een nieuwe taal ontwikkeld. Emoji s worden vaak gebruikt als symbool van je mening over een onderwerp. In 2016 was deze emoji zelfs woord van het jaar volgens The Guardian. Lost Boys De Franse tak van bureau Lostboys zocht een nieuwe designer. In plaats van het plaatsen van een tekstuele vacature koos het bureau ervoor om het dialect van Millennials te spreken. De emoji taal. Jij als marketeer weet natuurlijk het antwoord Domino s Pizza Een pizza telefonisch bestellen? Nee hoor. Tegenwoordig bestellen we die gewoon met een emoji, via twitter. Door vooraf aan te geven wat je favoriete pizza is hoef je alleen nog maar een emoj te sturen en Domino s bezorgt je een pizza.

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

Social media. by Gazeuse

Social media. by Gazeuse Social media by Gazeuse Wat is social media? Verzamelnaam voor alle internet-toepassingen om informatie met elkaar te delen Het betreft informatie in de vorm van: tekst (nieuws, artikelen) geluid (podcasts,

Nadere informatie

Strategisch communiceren met jongeren in 7 stappen

Strategisch communiceren met jongeren in 7 stappen Strategisch communiceren met jongeren in 7 stappen door Ruben Desmidt VDS West-Vlaanderen 8 mei 2019 Titel en inhoudsindeling met lijst Ruben Desmidt @rubiezone opleidingscoördinator bij Kortom papa van

Nadere informatie

MILLENNIALS EN GENERATION Z SPREKER: BART KLEIJN MODERATOR: ROB BELTMAN

MILLENNIALS EN GENERATION Z SPREKER: BART KLEIJN MODERATOR: ROB BELTMAN MILLENNIALS EN GENERATION Z SPREKER: BART KLEIJN MODERATOR: ROB BELTMAN HOE VOLG JE DIT WEBINAR? 2 Onze collega s van de service desk helpen je graag: Niels Verwoerd 06 13267500 SPELREGELS 3 Duur: 10.00

Nadere informatie

Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink

Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink Wat zorgt voor bereik. en succes op social media De juiste keuzes! Welke social media zijn er Wat is hun rol in het beslisproces Wie is, en wat wil,

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

Student Recruitment 2.0. Op zoek naar de beste studenten Samenvatting

Student Recruitment 2.0. Op zoek naar de beste studenten Samenvatting Student Recruitment 2.0 Op zoek naar de beste studenten Samenvatting Inleiding Inhoudsopgave Ben jij op zoek naar jong talent? Zorg dan dat je up-to-date bent en vind de beste afstudeerders van top-universiteiten.

Nadere informatie

RITHO Online Print Sign & events Doeltreffend gebruikmaken van social media

RITHO Online Print Sign & events Doeltreffend gebruikmaken van social media RITHO Online Print Sign & events Doeltreffend gebruikmaken van social media 12 Tips & tricks 1. Social media - cijfers januari 2017 Bron: www.frankwatching.com 2. Social media - is voor alle leeftijden,

Nadere informatie

Kate Brunton van ESI LIVE noemt zich > Chief Business Development Officer

Kate Brunton van ESI LIVE noemt zich > Chief Business Development Officer 1 2 Kate Brunton van ESI LIVE noemt zich > Chief Business Development Officer 3 Indelen in groepjes van 3 Het is maandagmorgen 30 oktober 2017.gisteren was de closingparty van DDW 2017, staan kan je amper

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

Social media strategie

Social media strategie Social media strategie Even voorstellen.. Social media strategie, hoe 1. Leuke trends en ontwikkelingen 2. Strategie in een notendop 3. Voorbeelden pak je dat aan..? Van opkomst naar afgang.. Facebook

Nadere informatie

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen!

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Introductie In een wereld die op alle vlakken steeds meer digitaal verbonden raakt,

Nadere informatie

Social Media, de basis

Social Media, de basis 1 Social Media, de basis Inhoud Doelstellingen Social Media Vormen van Social Media Tools social media Eigenschappen van de doelgroep Trends en ontwikkelingen Astrid Schiepers, www.donnadioggi.nl 2 Waarom

Nadere informatie

VOOR JE VERENIGING W A T - W A A R O M - T I P S

VOOR JE VERENIGING W A T - W A A R O M - T I P S een ONLINE COMMUNITY VOOR JE VERENIGING W A T - W A A R O M - T I P S EEN ONLINE COMMUNITY VOOR JE VERENIGING Een online community, het roept om aandacht en koestering. Aandacht op een positieve manier,

Nadere informatie

Facebook marketing hacks:

Facebook marketing hacks: Facebook marketing hacks: Zo haal je meer resultaat in 2018! Peter Minkjan Volg ons op Twitter @MeltwaterNL en schrijf je in voor ons blog! Waarom deze webinar? Table of content Met onze maandelijkse webinars

Nadere informatie

Checklist Facebook & Instagram

Checklist Facebook & Instagram Checklist Facebook & Instagram Contact informatie Telefoon E-mail Website KvK BTW GetBright Nijverheidssingel 313 4811 ZW Breda 076 879 50 88 info@getbright.nl www.getbright.nl 64364585 NL851121937B01

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

furnlovers mediakit Index: About: 4 Gastbloggers: 5 Social stats: 5 YouTube & Instagram: 6 Samenwerkingen: 7 3

furnlovers mediakit Index: About: 4 Gastbloggers: 5 Social stats: 5 YouTube & Instagram: 6 Samenwerkingen: 7 3 furnlovers mediakit 2 furnlovers mediakit Furnlovers ontdekt, inspireert en verbindt. We ontdekken dagelijks weer nieuwe trends. We inspireren onze volgers met mooie sfeerbeelden, video s, blogs en meer.

Nadere informatie

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland 18 december 2012 Social Media Onderzoek MKB Nederland 1. Inleiding Er wordt al jaren veel gesproken en geschreven over social media. Niet alleen in kranten en tijdschriften, maar ook op tv en het internet.

Nadere informatie

WE BOOST YOUR BRAND SLAM! MIXMARATHON

WE BOOST YOUR BRAND SLAM! MIXMARATHON WE BOOST YOUR BRAND MIXMARATHON DIT IS Bij hoor je muziek, veel muziek! Muziek die je energie geeft, meegaat met het ritme van jouw dag en je weet te raken. De nieuwste pop- en dance hits vormen de unieke

Nadere informatie

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Whitepaper 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Als jouw organisatie e-mail en social media behandelt als twee parallelle

Nadere informatie

ONLINE ENGAGEMENT GEBRUIK SOCIAL MEDIA OM JOUW ACHTERBAN TE MOBILISEREN

ONLINE ENGAGEMENT GEBRUIK SOCIAL MEDIA OM JOUW ACHTERBAN TE MOBILISEREN ONLINE ENGAGEMENT GEBRUIK SOCIAL MEDIA OM JOUW ACHTERBAN TE MOBILISEREN (ONLINE) MOBILISATIE MICHA VAN HOORN Creative Director micha@theperfectwave.nl ERVARING INHOUD 1. Het gaat om impact 2. It s all

Nadere informatie

Presenteert de workshop Social Media

Presenteert de workshop Social Media Presenteert de workshop Social Media Juice BV Canadabaan 18 5388 RT NISTELRODE 0412-611453 info@juicebv.nl www.facebook.com/juicebv www.twitter.com/juicebv Wat doen wij? Onze klanten 1 Onze klanten Onze

Nadere informatie

GEZELLIGHEIDS- ONDERZOEK

GEZELLIGHEIDS- ONDERZOEK GEZELLIGHEIDS- ONDERZOEK VICE+ geeft merken, via de platformen en het publiek van VICE, een relevante plek in de cultuur van jonge mensen. Dit doen we door data, inzichten en kennis uit het wereldwijde

Nadere informatie

Do s & Don ts Social Media

Do s & Don ts Social Media Do s & Don ts Social Media Een korte introductie Kirsten Baane, oprichter ZorgPromotor & FysioPromotor Huisstijlontwikkeling en huisstijlelementen Website bouw Social Media beheer Google Vindbaarheid Narrowcasting

Nadere informatie

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat Hot Pink Media blijft zich als online blogger/influencers netwerk met een bereik van 8,6 miljoen per maand continue ontwikkelen. Met de lancering van het mannenlabel & ons travel channel verbreed Hot Pink

Nadere informatie

Hoe gebruik je sociale media in je KSA-groep? KSA Nationaal vzw

Hoe gebruik je sociale media in je KSA-groep? KSA Nationaal vzw Hoe gebruik je sociale media in je KSA-groep? Vooruitgangstraat 225 1030 Brussel (T) 02 201 15 10 info@ksa.be www.ksa.be 1. Hoe te gebruiken? Sociale media zijn alomtegenwoordig. Ze zijn niet meer weg

Nadere informatie

Social Media. Strategie, advies en coaching. Content creatie en workshop/train ingen

Social Media. Strategie, advies en coaching. Content creatie en workshop/train ingen 1 Social Media Strategie, advies en coaching Content creatie en workshop/train ingen 2 3 Programma: Social Media 2017 en aanpak 2018! Generatie Z:wat kunnen we van ze leren? Interactie met je fans -content

Nadere informatie

Om Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zakelijk goed te kunnen inzetten, organiseren wij de onderstaande 3 workshops.

Om Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zakelijk goed te kunnen inzetten, organiseren wij de onderstaande 3 workshops. Social media zijn niet meer weg te denken in de huidige wereld. De ontwikkelingen gaan razend snel en de mogelijkheden zijn onbegrensd. We hebben allemaal wel een Facebook, Twitter of Linkedin account.

Nadere informatie

MARKETING MET WEBINARS JORIS KOK JAARBEURS UTRECHT 20 NOVEMBER 2014

MARKETING MET WEBINARS JORIS KOK JAARBEURS UTRECHT 20 NOVEMBER 2014 MARKETING MET WEBINARS JORIS KOK JAARBEURS UTRECHT 20 NOVEMBER 2014 @JORISKOK LINE-UP! q Internet is video?! q Webinars q DIY of DWDD q Cases q Rendement q Tip(s) van de Dag INTERNET IS VIDEO?! 3 MILJARD

Nadere informatie

Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden?

Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden? Webinar Social Media Marketing Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden? Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie

Nadere informatie

Social media Kennisquiz

Social media Kennisquiz Social media Kennisquiz #1 Minder dan 40% Meer dan 40% Hoeveel % 50+'ers heeft wel eens een vlog bekeken? #1 Minder dan 40% Meer dan 40% Hoeveel % 50+'ers heeft wel eens een vlog bekeken? #1 Minder dan

Nadere informatie

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen 5 Tips Hoe Jij Zonder Geld Aan Video Kan Beginnen Door Kevin Souwen De meeste ondernemers werken onnodig te hard Als eerst, heel erg bedankt voor het downloaden van mijn PDF! Het is mijn missie om een

Nadere informatie

#Welkom! Twitter Thursday donderdag 28 juni 2012

#Welkom! Twitter Thursday donderdag 28 juni 2012 #Welkom! Twitter Thursday donderdag 28 juni 2012 Social Media & Evenementen Rode draad 1.0 = organisator zendt info naar deelnemer 2.0 = communicatie met deelnemer via kanalen organisator 3.0 = deelnemers

Nadere informatie

Hoeveel mensen op Facebook in Eindhoven?

Hoeveel mensen op Facebook in Eindhoven? 4-11-2016 Startersdag Kamer van Koophandel, zaterdag 5 november 2016 De presentatie vind je op www.kvk.nl/startersdag 1 Social Media de nieuwe verkoopkanalen Socialnomics 2017 Social Media de nieuwe verkoop

Nadere informatie

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media Michel van Roon E-mail: mvroon@automotiveretail.nl Twitter: @michelvanroon Facebook: facebook.com/automotiveretail 01 WAT IS ER GEBEURD? 02

Nadere informatie

Social Selling met LinkedIn

Social Selling met LinkedIn Social Selling met LinkedIn 1 Djoea van Zanten Storyteller on fire / Professioneel spreker / Social selling expert / Auteur van "social selling in 60 minuten" Vader van Senja en Deni, man van Monique,

Nadere informatie

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda Social media training 16-11 - 2017 Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel 313. 4811 ZW Breda. 076 879 50 88. info@getbright.nl Facebook 32 miljoen = het aantal mensen in Duitsland dat op Facebook

Nadere informatie

PR VAN DE TENNISLERAAR. 16 december 2016

PR VAN DE TENNISLERAAR. 16 december 2016 PR VAN DE TENNISLERAAR 16 december 2016 HALLO - Susanne Plaisier - Social Media Eigenaar KISS, communicatiestrateeg, ondernemer, trainer, copywriter, social media addict en verre-reizenmaker. PR Contentstrategie

Nadere informatie

Content en kanalen houden van elkaar & kunnen niet zonder elkaar.

Content en kanalen houden van elkaar & kunnen niet zonder elkaar. Content en kanalen houden van elkaar & kunnen niet zonder elkaar. ContentLAB Kanaalstrategie Atie de Heer Inhoud Contentstrategie DE KISS CODE Kanaalstrategie Wat is een kanaalstrategie? Welke kanaalsoorten

Nadere informatie

Business model canvas. Connie Smits

Business model canvas. Connie Smits Business model canvas Connie Smits Inhoud Business model canvas... 3 Customer Segments... 4 Value Proposition... 5 Customer Relationships... 6 Channels... 7 Revenu Streams... 8 Key Resources... 9 Key Activities...

Nadere informatie

DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN. Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/

DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN. Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/ DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/ Disclaimer: Bij het samenstellen van deze 47 tips is

Nadere informatie

Wat gaan we proberen op te lossen? Hoe kan TOS effectief marketing gebruiken om de juiste doelgroepen te bereiken?

Wat gaan we proberen op te lossen? Hoe kan TOS effectief marketing gebruiken om de juiste doelgroepen te bereiken? Thuis Op Straat Wat gaan we proberen op te lossen? Hoe kan TOS effectief marketing gebruiken om de juiste doelgroepen te bereiken? SWOT-Analyse Sterke punten Lokaal Open sfeer Herkenbare kleur, logo en

Nadere informatie

GO SOCIAL! Het e-boek en de uitgeverij als sociaal netwerk.

GO SOCIAL! Het e-boek en de uitgeverij als sociaal netwerk. GO SOCIAL! Het e-boek en de uitgeverij als sociaal netwerk. Wie zijn wij? Overcommunicatief Social Media Fanatic Shop-a-holic Boekenwurm Heeft identieke tweelingzus Marketing Manager E- communicatie en

Nadere informatie

enversed realities Jij kan ook meedoen aan de Expo!

enversed realities Jij kan ook meedoen aan de Expo! enversed realities Een oproep aan alle makers, verbinders, pioniers en ontwerpers want Enversed Realities is terug! Na een zeer succesvolle DDW expo vorig jaar, nodigen we je in deze 2 e editie nóg een

Nadere informatie

Raymond van Hooft HooftCommunicatie.nl. alle rechten voorbehouden

Raymond van Hooft HooftCommunicatie.nl. alle rechten voorbehouden Raymond van Hooft HooftCommunicatie.nl alle rechten voorbehouden De kennismaking Raymond van Hooft Communicatie-adviseur on-the-job Docent HBO Bachelor Interne- en externe Communicatie Trainer PGOsupport

Nadere informatie

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011 Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook 14 november 2011 Kennismaken Esther Kroes KroesKontrol ons aanbod binnen online communicatie en marketing 1. Werving en selectie 2. Workshops & presentaties

Nadere informatie

INBOUND MARKETING STRATEGIE

INBOUND MARKETING STRATEGIE Webinar INBOUND MARKETING STRATEGIE voor GROEI! Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie Onderwerpen Kennismaking met TeamForce en Bazoon Hoe Internet

Nadere informatie

Elmar Janse Branding, design en film

Elmar Janse Branding, design en film www.encrite.nl Elmar Janse Branding, design en film WAAROM VIDEO? Na persoonlijk contact is video een van de krachtigste communicatie methodes. De mens is visueel ingesteld en onthoud video dus langer

Nadere informatie

Hét full service internet bureau van Nederland. PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers

Hét full service internet bureau van Nederland. PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers Hét full service internet bureau van Nederland PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers Doelstelling voor vandaag Synergie tussen on- en offline communicatie Doelgroep bepalen die aanwezig

Nadere informatie

Erfgoed Gelderland. Sociale media. Wat zijn dat en wat kan ik ermee?

Erfgoed Gelderland. Sociale media. Wat zijn dat en wat kan ik ermee? Erfgoed Gelderland Sociale media Wat zijn dat en wat kan ik ermee? In deze workshop: Waar hebben we het over? Wat zijn sociale media? Hoe worden ze gebruikt? Wat kun je er mee (en wat niet)? Iets voor

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22 LIVE PERFORMANCE Bijlage Onderzoek Social Media Sander van de Rijt PTTM22 Inhoudsopgave Social Media onderzoek Heesakkers & Daniels bestrating 3 Wat is social media? 3 Voor- en nadelen social media 3 Voordelen

Nadere informatie

Vrijwilligersmarketing. Ralf Fleuren

Vrijwilligersmarketing. Ralf Fleuren Vrijwilligersmarketing Ralf Fleuren - ralf@bliqsem.nl - 06-3441 7041 Kennismaken als de Bliqsem Voorstelrondje - via Mentimeter: Voor welke organisatie volg je deze training? Wat wil je leren? Vrijwilligersmarketing:

Nadere informatie

Brandmanagement. persuasive storytelling. TIPS OM storytelling als brandingsstrategie toe te passen. aan de hand van

Brandmanagement. persuasive storytelling. TIPS OM storytelling als brandingsstrategie toe te passen. aan de hand van Brandmanagement aan de hand van persuasive storytelling TIPS OM storytelling als brandingsstrategie toe te passen Lorem ipsum Brandmanagement, wat is het? Brand management is een strategie waarbij een

Nadere informatie

GENERATIE Z PRESENTATIE VOORJAARSBIJEENKOMST 28 MEI 2019 GGZ NEDERLAND

GENERATIE Z PRESENTATIE VOORJAARSBIJEENKOMST 28 MEI 2019 GGZ NEDERLAND GENERATIE Z PRESENTATIE VOORJAARSBIJEENKOMST 28 MEI 2019 GGZ NEDERLAND Wat gaan we doen? 1. Generaties door de tijd heen 2. Generatie Z en werk De stille generatie - Periode van 1928 1940 - Tijden van

Nadere informatie

Conversion is in the brain 30 maart 2017

Conversion is in the brain 30 maart 2017 Conversion is in the brain 30 maart 2017 95% is onbewust gedrag! We hebben niet de energie, niet het vermogen om alle beslissingen te overwegen. Zo n 95% van alle beslissingen die we nemen, nemen we onbewust.

Nadere informatie

ERVARINGEN VAN EEN CREATIEVE

ERVARINGEN VAN EEN CREATIEVE ERVARINGEN VAN EEN CREATIEVE DUIZENDPOOT IN ONLINE MEDIA LAND... 23 april Niels de Keizer - Freelance Creative Flash Developer ACHTERGROND Hij was vroeger Autonoom ontwerper student op de Mode academie

Nadere informatie

Extra Maak een Twitter zoekprofiel

Extra Maak een Twitter zoekprofiel Extra Maak een Twitter zoekprofiel De youtube links in deze workshop zijn openbare youtube video s en kunnen misschien niet meer werken als de eigenaar de video heeft verwijderd. De verdere inhoud van

Nadere informatie

Hoezo een bank liken!?

Hoezo een bank liken!? Social Media ING Nederland Hoezo een bank liken!? 15e Docter Lezing Amsterdam Schiphol-Oost 8 april 2013 Frank Jan Risseeuw Manager Social Media Hub ING Nederland 1 Eerst even voorstellen Frank Jan Studie

Nadere informatie

Social recruitment ½ DAG. Antal de Waij. Internet sinds Engagement Media Digitalcontentmarketing.nl E-Academy.nl

Social recruitment ½ DAG. Antal de Waij. Internet sinds Engagement Media Digitalcontentmarketing.nl E-Academy.nl Social recruitment ½ DAG Antal de Waij Antal de Waij 30 jaar B.G. Internet sinds 1994 Engagement Media Digitalcontentmarketing.nl E-Academy.nl 2 1 3 4 2 Een aantal vragen wellicht dat ik meer leer op het

Nadere informatie

Onderzoek. het gebruik van internet en social media in Nederland. Opgesteld door:

Onderzoek. het gebruik van internet en social media in Nederland. Opgesteld door: Onderzoek het gebruik van internet en social media in Nederland Opgesteld door: Thomas van Manen, Marketingfacts @ThomasvanManen 29 juni 2017 Het actieve gebruik van Facebook loopt terug, Nederlanders

Nadere informatie

We beginnen om 19:30 u

We beginnen om 19:30 u We beginnen om 19:30 u 1 In 5 stappen succes op Instagram Met Anne Raaymakers Cijfers Wereldwijd 1 miljard gebruikers per maand 4,5 miljoen volgers in Nederland (in 2015 waren er dat 1,8 miljoen) 4,1 miljoen

Nadere informatie

In 5 stappen succes op Instagram. Met Anne Raaymakers

In 5 stappen succes op Instagram. Met Anne Raaymakers In 5 stappen succes op Instagram Met Anne Raaymakers Cijfers Wereldwijd 1 miljard gebruikers per maand 4,1 miljoen volgers in Nederland (in 2015 waren er dat 1,8 miljoen) 4,1 miljoen volgers in Nederland

Nadere informatie

Hoe bedrijven social media gebruiken

Hoe bedrijven social media gebruiken Hoe bedrijven social media gebruiken SMO_214 Powered by Pondres Onderzoek Rob van Bakel Auteurs Milou Vanmulken Sjors Jonkers Beste lezer, Ook in 214 publiceren Pondres en MWM2 het Social Media Onderzoek.

Nadere informatie

Design jezelf online

Design jezelf online Design jezelf online Gaat over jouw personal brand Ik gebruik de term personal brand, omdat dat beter de inhoud weergeeft als mijn persoonlijke merk. Personal brand -> wordt al ervaren als je uitstraling

Nadere informatie

eerste hulp bij het schrijven

eerste hulp bij het schrijven eerste hulp bij het schrijven van EEN Nieuwsbrief Om anderen op de hoogte te houden van het laatste nieuws binnen een bedrijf kan een nieuwsbrief goed van pas komen, hierdoor betrek je klanten of partners

Nadere informatie

Leergang Social Media

Leergang Social Media Leergang Social Media Ben je op zoek naar het hoe, wat, waarom, voor wie en wanneer van social media? Heb je behoefte aan een goede social media strategie voor je organisatie? En kun je daarbij gerichte

Nadere informatie

Whitepaper community management

Whitepaper community management Whitepaper community management De kracht van een sterk merk In deze whitepaper leer je Wat community management is Waarom je community management moet meenemen in je strategie Hoe je je eerste community

Nadere informatie

TRENDS IN DIGITALE MEDIA VIDEO HIGHLIGHTS SCREENFORCE

TRENDS IN DIGITALE MEDIA VIDEO HIGHLIGHTS SCREENFORCE TRENDS IN DIGITALE MEDIA VIDEO HIGHLIGHTS SCREENFORCE TRENDS IN DIGITALE MEDIA OVER DE OPZET n=1.204 (GfK Onine panel) Extra respondenten in leeftijdscategorie 13-17 geworven voor sterker fundament voor

Nadere informatie

PORTFOLIO Coen Aukema Visual Designer coenaukema.com

PORTFOLIO Coen Aukema Visual Designer coenaukema.com coen ukema PORTFOLIO Coen Aukema Visual Designer coenaukema.com OPLEIDING 2009-2013 Communication & Multimedia Design Hogeschool Utrecht 2011-2012 Minor Editorial Media Design Hogeschool Utrecht 2001-2008

Nadere informatie

Beginnen met sociale media. E-learning Week van de Acupunctuur

Beginnen met sociale media. E-learning Week van de Acupunctuur Beginnen met sociale media E-learning Week van de Acupunctuur Inhoudsopgave 1) Over sociale media 2) Waarom sociale media? 3) Beginnen met Facebook en Twitter 4) Inspiratie 5) Sociale mediaplan maken 1)

Nadere informatie

Social Media. Beheer en begeleiding

Social Media. Beheer en begeleiding Social Media Beheer en begeleiding voor de bloemist Handeiding Facebook De term Social Media is tegenwoordig onvermijdbaar en neemt dagelijks toe. In geen enkel land in Europa ligt het bereik van Social

Nadere informatie

Ruiters boeien en binden in een digitale wereld. dr. Inga Wolframm Adviseur Public Affairs

Ruiters boeien en binden in een digitale wereld. dr. Inga Wolframm Adviseur Public Affairs Ruiters boeien en binden in een digitale wereld dr. Inga Wolframm Adviseur Public Affairs We gaan stemmen Internet 1 2 SMS 1 2 Ga naar shakeq.com Log in met neuro SMS naar 06 4250 0030 Typ neuro

Nadere informatie

Webcare: hoe kan het werken? Door: Robin Albregt

Webcare: hoe kan het werken? Door: Robin Albregt Webcare: hoe kan het werken? Door: Robin Albregt Sociale media nemen de overhand op het gebied van informatievoorziening en zijn op weg om het belangrijkste communicatiekanaal te worden. De alsmaar toenemende

Nadere informatie

6 Marketing-trends voor Sharing knowledge Connecting people

6 Marketing-trends voor Sharing knowledge Connecting people 6 Marketing-trends voor 2019 Sharing knowledge Connecting people We zijn alweer over de helft van 2018, tijd om de balans op te maken en te kijken welke trends we kunnen verwachten voor komend jaar. In

Nadere informatie

Aan de slag met Social Media

Aan de slag met Social Media Welkom Aan de slag met Social Media Programma * Kennismaken * Social Media ontwikkelingen * Netwerken * Succesverhalen * Personal Branding * Het begin * LinkedIn * Twitter * Facebook * Communiceren * Richtlijnen

Nadere informatie

Werving en Selectie anno nu. Menno Mekes oktober 2018

Werving en Selectie anno nu. Menno Mekes oktober 2018 Werving en Selectie anno nu Menno Mekes oktober 2018 Wat gaan we doen vandaag? Hoe staat het met werkgelegenheid: feiten en cijfers Werving en selectie anno nu Je medewerker als ambassadeur 2 3 Actueel

Nadere informatie

Pedl. Campagne Plan. Arnoud Ching Wai Hirad Luc

Pedl. Campagne Plan. Arnoud Ching Wai Hirad Luc Pedl Campagne Plan Arnoud Ching Wai Hirad Luc Ivo INHOUDSOPGAVE inleiding 1 2 ons concept wie we zijn 3 4 kanalen analyse 5 6 strategieën doelstellingen 7 1 INLEIDING Onvoldoende beweging Onvoldoende lichamelijke

Nadere informatie

JIJZELF ALS MERK. grafische kamer GROEP 7/8. JIJZELF ALS MERK Docentenhandleiding

JIJZELF ALS MERK. grafische kamer GROEP 7/8. JIJZELF ALS MERK Docentenhandleiding JIJZELF ALS MERK ID GROEP 7/8 1 Colofon Dit lesmateriaal is vervaardigd door Veerle Nauta in opdracht van School & Cultuur Veenendaal. Dit lesmateriaal is speciaal vervaardigd voor het project Jijzelf

Nadere informatie

How to use Social Media in events

How to use Social Media in events Michael Vromans Http://www.linkedin.com/pub/michael-vromans/12/99a/618 "We are a creative agency & digital production company and we love to build custom products that last" Liefdevol producten maken die

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

DE MARKETEER VAN MORGEN: DENKT NIET OLD OF NEW SKOOL, MAAR NEXT SKOOL MWG AMSTERDAM, 17 APRIL 2018

DE MARKETEER VAN MORGEN: DENKT NIET OLD OF NEW SKOOL, MAAR NEXT SKOOL MWG AMSTERDAM, 17 APRIL 2018 DE MARKETEER VAN MORGEN: DENKT NIET OLD OF NEW SKOOL, MAAR NEXT SKOOL MWG AMSTERDAM, 17 APRIL 2018 ? Ben jij Old Skool? Of New Skool? Wat zou je willen delen met de andere Skool? Wat zou je willen leren

Nadere informatie

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Solliciteren Solliciteren, vol vertrouwen aan de bak Je staat op een punt in je leven dat je op zoek gaat naar een baan. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging of je bent genoodzaakt om iets anders

Nadere informatie

#betrouwbareevidence RICHTLIJNEN VOOR. succesvolle marketing van de medische bibliotheek

#betrouwbareevidence RICHTLIJNEN VOOR. succesvolle marketing van de medische bibliotheek #betrouwbareevidence RICHTLIJNEN VOOR succesvolle marketing van de medische bibliotheek #betrouwbareevidence #betrouwbareevidence is te vinden in gerenommeerde informatiebronnen, krachtige tools die helpen

Nadere informatie

Zo betrek je jongeren bij verkeersveiligheid!

Zo betrek je jongeren bij verkeersveiligheid! Zo betrek je jongeren bij verkeersveiligheid! Wie ben ik? Wie is TeamAlert? Wat neem je mee naar huis vanmiddag? Waar jongeren anno 2019 mee bezig zijn Hoe je gebruik maakt van trends om jongeren te bereiken

Nadere informatie

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni 2019 Social media Social media wordt ongelooflijk veel gebruikt. 96% van de 35- tot 45- jarigen gebruiken sociale media Hoe gebruik ik social media? Boodschap bij de

Nadere informatie

INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS. Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten.

INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS. Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten. INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten. Tijd nodig om te beheren 3/5 Het is nodig om uw Instagram profiel regelmatig na te kijken. Wat is Instagram?

Nadere informatie

Met het op stoom komen van de economie, barst de strijd op de arbeidsmarkt in volle hevigheid los. Het voert druk uit op succesvolle werving en

Met het op stoom komen van de economie, barst de strijd op de arbeidsmarkt in volle hevigheid los. Het voert druk uit op succesvolle werving en RECRUITMENT EVENT EEN KRACHTIG MIDDEL OM BRILJANT TOPTALENT VAN MORGEN TE VERLEIDEN Om een plek te verkrijgen in de drukke agenda van scholieren en young professionals moet het event de nodige triggers

Nadere informatie

7 tips: social media en marketing combineren

7 tips: social media en  marketing combineren White paper 7 tips: social media en e-mail marketing combineren www.vanijzendoorn.nl Uit het Nationale Social Media Onderzoek 2016 van Newcom komt duidelijk naar voren dat het gebruik van social media

Nadere informatie

Esther Göring - Adviseur Lezen en Media/Mediacoach Ouderavond Basisschool Brukelum Aarle-Rixtel

Esther Göring - Adviseur Lezen en Media/Mediacoach Ouderavond Basisschool Brukelum Aarle-Rixtel Esther Göring - Adviseur Lezen en Media/Mediacoach Ouderavond Basisschool Brukelum Aarle-Rixtel Share the fun: uw kind en nieuwe media ONDERWERPEN: INTERNET: Social media Wat is het en hoe wordt het gebruikt

Nadere informatie

Social media monitoring & webcare

Social media monitoring & webcare Social media monitoring & webcare Over mij Anne-Frank Dekker Sinds 2001 actief in online Online marketeer / Social media adviseur Webrichtlijnen 2 gecertificeerd Google Analytics Professional Even voorstellen

Nadere informatie

5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers

5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers 5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers Erno Hannink Make your Coaching Biz No.1 in your Niche Tweet met Hoe krijg je meer verkeer naar de website? En meer leven in deze website?

Nadere informatie

Zo creëer je waarde met WiFi Je WiFi-gastnetwerk als marketing tool. Connect your Business. Web WiFi App Internet of Things

Zo creëer je waarde met WiFi Je WiFi-gastnetwerk als marketing tool. Connect your Business. Web WiFi App Internet of Things Zo creëer je waarde met WiFi Je WiFi-gastnetwerk als marketing tool Connect your Business. Web WiFi App Internet of Things Wat is een WiFi-gastnetwerk? De kans is groot dat je de vraag wel eens hebt gehad,

Nadere informatie

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn!

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn! Inhoud Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. 1-2 3 Wij zijn! Inge Kaptein - Sinds 2012 communicatieadviseur Het spectrum

Nadere informatie

Wat kunnen we leren van (virtuele) communities?

Wat kunnen we leren van (virtuele) communities? Wat kunnen we leren van (virtuele) communities? Verbinden door kennis delen, inspireren en netwerken binnen lokale overheden, bedrijfsleven en onderwijs 12 april 2019 Even voorstellen.. Kees van den Tempel

Nadere informatie

Vraag je je af via welke platformen en devices je de consument kunt bereiken? En hoe? Zes marketingtrends.

Vraag je je af via welke platformen en devices je de consument kunt bereiken? En hoe? Zes marketingtrends. Vraag je je af via welke platformen en devices je de consument kunt bereiken? En hoe? Zes marketingtrends. Door: Patricia Redsicker Bron/voor u gelezen: www.marketingonline.nl Volgens het Infinite Dial

Nadere informatie

BETA. Young Professionals. Concept & Vormgeving door Pien Geerlings

BETA. Young Professionals. Concept & Vormgeving door Pien Geerlings BETA Young Professionals Concept & Vormgeving door Pien Geerlings BETA Belangenvereniging tankstations, zet zich in voor zelfstandige pomphouders. De vereniging kent 450 aangesloten leden. Sinds 1990 zijn

Nadere informatie