Verrassend ruime geschakelde woning met grote tuin, paardenstallen, buitenbak en paardenweide

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verrassend ruime geschakelde woning met grote tuin, paardenstallen, buitenbak en paardenweide"

Transcriptie

1 Omschrijving: Locatie: Vraagprijs: Aanvaarding: Inlichtingen: Verrassend ruime geschakelde woning met grote tuin, paardenstallen, buitenbak en paardenweide De Hees 38a te Sevenum ,- k.k. In nader overleg De heer A.A.J. Albers t: (06) e: Arvalis kantoor Oirlo Deputé Petersstraat BB Oirlo t: (0478)

2 ALGEMEEN Op een prachtige locatie gelegen ruime geschakelde woning met grote inpandige garage. Het object beschikt over een erf met grote tuin, buitenbak, paardenweide en paardenstal, totaal groot ha. Dit pand biedt u bijzonder veel ruimte, vrijheid en mogelijkheden. Dit moet u gezien hebben! Het object is prima geschikt voor een particulier met behoefte aan hobbyruimte of voor een kleine ondernemer/z.z.p.-er. Het geheel heeft een prima uitstraling en geeft veel mogelijkheden en vrijheid door de ruime woning, de prachtige tuin en alle voorzieningen voor de paarden inclusief grote paardenweide. Hierdoor is dit object natuurlijk ook bijzonder geschikt voor de paardenliefhebber. Sevenum ligt aan de rand van de Peel. Het dorp heeft ca inwoners en is gelegen tussen Horst en Venlo in de gemeente Horst aan de Maas. Deze gemeente heeft anno 2016 ca inwoners en 16 woonkernen. Alle noodzakelijke voorzieningen, zoals onder andere drie basisscholen, waarvan één openbaar, en een ruim winkelaanbod zijn in Sevenum voorhanden. De kern van Sevenum kenmerkt zich door een afwisselend aanbod van winkels en gezellige horecagelegenheden. Sevenum biedt veel rust, ruimte en recreatie. Er is een veelzijdigheid aan natuur. Op circa 5 km afstand ligt het centrum van Horst. Horst is een dorp met circa inwoners en vervult een regiofunctie voor wat betreft winkels en onderwijs. In Horst zijn onder andere een binnenzwembad, een school voor voortgezet onderwijs en een bibliotheek aanwezig. Zowel per auto als ook met het openbaar vervoer (bus & trein) zijn er goede verbindingen. Venlo ligt op 10 km afstand en Eindhoven op circa 45 km. KADASTRALE SITUATIE Het geheel is kadastraal bekend als: - Gemeente Sevenum, sectie R, nummer 17, groot: 1 a 76 ca - Gemeente Sevenum, sectie R, nummer 18, groot: 2 a 82 ca - Gemeente Sevenum, sectie R, nummer 514, groot: 51 a 95 ca - Gemeente Sevenum, sectie R, nummer 516, groot: 60 a 72 ca Totaal groot: ha OBJECTGEGEVENS Plaats: Adres: Postcode: Type woning: Sevenum De Hees 38a 5975 NM geschakelde woning Bouwjaar: 1995 Inhoud woning: Circa 860 m³, plus inpandige garage circa 400 m³ Perceeloppervlakte: Totaal circa m² Vraagprijs: ,- k.k.

3 OMSCHRIJVING WONING Algemene informatie Bouwjaar 1995 Buitenmuren Baksteen met een geïsoleerde spouw. Kozijnen Aluminium kozijnen met isolatieglas en rolluiken. Dak Geïsoleerd dak bedekt met keramische pannen. Vloeren Zowel de begane grondvloer als de verdiepingsvloer zijn van beton. Verwarming Vloerverwarming op begane grond en badkamer op 1 e verdieping Nutsvoorziening Aangesloten op gas-, water- en elektranetwerk (inclusief 3 fasen), persriool en CAI. Warmwatervoorziening Combi Ketel Itho Klimax2 Inhoud Inhoud circa 860 m³, plus inpandige garage circa 400 m³ Gebruiksoppervlakte 387 m² (conform NEN 2580). Perceeloppervlakte Circa m². Indeling Begane grond De vloeren zijn betegeld en met vloerverwarming. De wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk. Hal met meterkast en trap naar verdieping. Toiletruimte, geheel betegeld met hangtoilet en wasbakje. Dubbele openslaande deuren naar de ruime woonkamer. De woonkamer heeft een afvoerkanaal voor een pelletkachel. Kantoorruimte met demontabele wand, afgescheiden van de woonkamer. De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en heeft direct toegang tot de badkamer. Badkamer met douche, badmeubel, bad, toilet en elektrische verwarming en voorzien van een pvc laminaatvloer en betonlook wanden. Leefkeuken, gerenoveerd in 2013, met modern keukenblok, LED verlichting en kelderkast. Apparatuur: combimagnetron, vaatwasser, afzuigkap, keramische kookplaat (allen van het merk Siemens), Amerikaanse koelkast met ijsmachine (merk Whirlpool). Een schuifpui die toegang geeft tot de serre. De serre is gebouwd in 2010 en heeft airco/verwarming. Berging met aansluitingen voor witgoed en met wandkast.

4 Verdieping De verdieping heeft drie slaapkamers en is geheel voorzien van laminaatvloeren, gipsplafonds en wanden met stucwerk. Grote slaapkamer, gebruiksoppervlakte circa 26,50 m². Slaapkamer met dakkapel, gebruiksoppervlakte circa 13 m². Slaapkamer met dakkapel, gebruiksoppervlakte circa 15 m². Bergkamer met vloerbedekking, gebruiksoppervlakte circa 5 m². Badkamer met bubbelbad, badmeubel met wasbak en hangtoilet. De badkamer is geheel betegeld en heeft vloerverwarming. Gebruiksoppervlakte circa 8 m². Zolderkamer met vloerbedekking, Velux dakraam en combi-ketel. Gebruiksoppervlakte circa 52 m². Inpandige garage De woning heeft een inpandige garage van 85 m², met gedeeltelijk houten zolder en betonvloer en met drie elektrische rolpoorten. Zonnepanelen In 2014 zijn 21 zonnepanelen geplaatst met in totaal circa Wp (Wattpiek). Omschrijving tuin Fraai aangelegde tuin met tuinhuisje en diverse bijzondere elementen, omheind met een sierhekwerk, twee waterputten, op afstand bedienbare poort en met een oprit van betonklinkers. Een terras met veranda en met toegang tot de serre door middel van een schuifpui. Paardenstal Paardenstal met 4 paardenboxen en een zadelkamer met keukenblokje. Afhang voor opslag. Totaal groot 85 m². Paardrijbak/paardenweide De paardrijbak met afmetingen 20 x 60 m heeft een zandbodem, vier lichtmasten en is omheind met kunststof hekwerk. De paardenweide is omheind met lint.

5 BESTEMMING De locatie aan De Hees 38a ligt binnen het bestemmingsplan Buitengebied Sevenum Binnen dit bestemmingsplan heeft de woning de bestemming Wonen. De paardenbak en de paardenweide hebben de bestemming Agrarisch. KOOPOVEREENKOMST Indien er met betrekking tot deze woning onderhandelingen optreden welke leiden tot het tot stand komen van een koopovereenkomst, zal door Arvalis een koopakte worden opgesteld overeenkomstig het laatst uitgegeven model VastgoedPRO-KOOPAKTE t.b.v. consumentenkoop vastgesteld door VastgoedPRO. Indien door koper gewenst kan in deze koopovereenkomst ten behoeve van de koper een voorbehoud worden opgenomen ter verkrijging van een hypothecaire geldlening en/of nationale hypotheekgarantie (NHG). In ieder geval zal in de koopovereenkomst de standaard waarborgsom (een borg te storten bij de notaris) of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom worden opgenomen.

6

7

8

9

10 Luchtfoto:

11

12 Bestemmingsplan: Bestemmingsplan Buitengebied Sevenum Locatie: De Hees 38a te Sevenum Bestemming: De woning heeft de bestemming Wonen. De paardenbak en de paardenweide hebben de bestemming agrarisch.

13 Begane grond De Hees 38a, Sevenum

14 1 ste verdieping De Hees 38a, Sevenum

Vrijstaande woonboerderij met grote garage, erf en tuin Optioneel te koop aangrenzend perceel cultuurgrond ha!

Vrijstaande woonboerderij met grote garage, erf en tuin Optioneel te koop aangrenzend perceel cultuurgrond ha! Omschrijving: Vrijstaande woonboerderij met grote garage, erf en tuin Optioneel te koop aangrenzend perceel cultuurgrond 1.20.00 ha! Locatie: Gunhoekweg 10, Oirlo Vraagprijs woning: 289.000,- k.k. Aanvaarding:

Nadere informatie

Steeg 38, Sevenum. Karakteristieke vrijstaande boerderijwoning op riant perceel

Steeg 38, Sevenum. Karakteristieke vrijstaande boerderijwoning op riant perceel Karakteristieke vrijstaande boerderijwoning op riant perceel Steeg 38, Sevenum Inlichtingen De heer B.G.H. van den Berg RMT Tel: (06) 51 94 77 09 bvdberg@arvalis.nl Arvalis kantoor Oirlo Deputé Petersstraat

Nadere informatie

Woonboerderij met tuin, stal, schuur en cultuurgrond met optioneel bij te kopen weiland/viswater

Woonboerderij met tuin, stal, schuur en cultuurgrond met optioneel bij te kopen weiland/viswater Omschrijving: Locatie: Vraagprijs: Aanvaarding: Inlichtingen: Woonboerderij met tuin, stal, schuur en cultuurgrond met optioneel bij te kopen weiland/viswater De Ham 3 te Meerlo 495.000,- k.k. In nader

Nadere informatie

Langgevelboerderij met bijgebouwen, tuin en landbouwgrond Geuzendijk 24 te Weert

Langgevelboerderij met bijgebouwen, tuin en landbouwgrond Geuzendijk 24 te Weert Omschrijving: Locatie: Vraagprijs: Aanvaarding: Inlichtingen: Langgevelboerderij met bijgebouwen, tuin en landbouwgrond Geuzendijk 24 te Weert 627.500,- k.k. In nader overleg De heer F.H.M. Kessels t:

Nadere informatie

Ruim vrijstaand woonhuis met grote bedrijfsruimte. Het geheel heeft een totale oppervlakte van ha.

Ruim vrijstaand woonhuis met grote bedrijfsruimte. Het geheel heeft een totale oppervlakte van ha. Omschrijving: Ruim vrijstaand woonhuis met grote bedrijfsruimte. Het geheel heeft een totale oppervlakte van 0.79.44 ha. Locatie: Vraagprijs: Aanvaarding: Inlichtingen: Pottevenweg 16 te Ysselsteyn 545.000,-

Nadere informatie

Ruim woonhuis met ruime aangebouwde en vrijstaande bedrijfsruimten. Het geheel heeft een totale oppervlakte van ca ha.

Ruim woonhuis met ruime aangebouwde en vrijstaande bedrijfsruimten. Het geheel heeft een totale oppervlakte van ca ha. Omschrijving: Ruim woonhuis met ruime aangebouwde en vrijstaande bedrijfsruimten. Het geheel heeft een totale oppervlakte van ca. 0.75.00 ha. Locatie: Vraagprijs: Aanvaarding: Inlichtingen: Pas 1 Merselo

Nadere informatie

Fantastisch gelegen vrijstaand woonhuis met grote bedrijfsruimte. Het geheel heeft een totale oppervlakte van ha.

Fantastisch gelegen vrijstaand woonhuis met grote bedrijfsruimte. Het geheel heeft een totale oppervlakte van ha. Omschrijving: Fantastisch gelegen vrijstaand woonhuis met grote bedrijfsruimte. Het geheel heeft een totale oppervlakte van 3.22.81 ha. Locatie: Vraagprijs: Aanvaarding: Inlichtingen: Heldenseweg 22 te

Nadere informatie

Hondsbergweg 1, Overloon. t: (06) e:

Hondsbergweg 1, Overloon. t: (06) e: Omschrijving: Locatie: Vraagprijs: Aanvaarding: Inlichtingen: Hondenpension met woning Hondsbergweg 1, Overloon 459.000,- k.k. In nader overleg De heer A.M.P. Janssen t: (06) 22 97 47 11 e: ajanssen@arvalis.nl

Nadere informatie

Verrassend ruime halfvrijstaande woning met functioneel bijgebouw. Graaf van Gelrestraat 1 te Melick

Verrassend ruime halfvrijstaande woning met functioneel bijgebouw. Graaf van Gelrestraat 1 te Melick Omschrijving Locatie Vraagprijs Aanvaarding Verrassend ruime halfvrijstaande woning met functioneel bijgebouw. Graaf van Gelrestraat 1 te Melick 249.000,- k.k. In overleg Inlichtingen De heer F.C. Sijbers

Nadere informatie

Lollebeekweg 13 te Castenray. t: (06) e: Arvalis kantoor Venlo Sint Jansweg 20D 5928 RC Venlo t: (0478)

Lollebeekweg 13 te Castenray. t: (06) e: Arvalis kantoor Venlo Sint Jansweg 20D 5928 RC Venlo t: (0478) Omschrijving: Locatie: Vraagprijs: Aanvaarding: Inlichtingen: Woning met bedrijfslocatie, uitstekend geschikt als paardenhouderij! Met tuin, stallen, erf, cultuurgrond en verdere aanhorigheden Circa 2

Nadere informatie

Royaal vrijstaand woonhuis met garage, hobby kas, loods, paardenstallen en tuin

Royaal vrijstaand woonhuis met garage, hobby kas, loods, paardenstallen en tuin Royaal vrijstaand woonhuis met garage, hobby kas, loods, paardenstallen en tuin Horsterweg 33 te Grubbenvorst Vraagprijs 389.000,- k.k. 0478-578257 info@arvalismakelaars.nl www.arvalismakelaars.nl Rust

Nadere informatie

Vleesveebedrijf rundvee met woning, tuin, stallen, ondergrond, erf, cultuurgrond en verdere aanhorigheden.

Vleesveebedrijf rundvee met woning, tuin, stallen, ondergrond, erf, cultuurgrond en verdere aanhorigheden. Omschrijving: Vleesveebedrijf rundvee met woning, tuin, stallen, ondergrond, erf, cultuurgrond en verdere aanhorigheden. Locatie: Vraagprijs: Lollebeekweg 13 te Castenray 495.000,- k.k. Aanvaarding: In

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP Velden, Vilgert 22

TE KOOP Velden, Vilgert 22 TE KOOP Velden, Vilgert 22 Royaal woonhuis (halfvrijstaand) met een ruime garage, paardenstal (voorzien van 2 paardenboxen) en oprit ( ca. 12 x 6 m.), gelegen in het fraaie buitengebied en toch maar een

Nadere informatie

Wouwse Plantage Heistraat 17

Wouwse Plantage Heistraat 17 Wouwse Plantage Heistraat 17 Vraagprijs: 695.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande woonboerderij met inpandige tweede woonruimte / gastenverblijf, vrijstaande stallen, buitenbak, c.v, erf, ondergrond en tuin.

Nadere informatie

Wouwse Plantage Heistraat 17

Wouwse Plantage Heistraat 17 Wouwse Plantage Heistraat 17 Vraagprijs: 625.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande woonboerderij met inpandig kantoorruimte en gastenverblijf, vrijstaande stallen, buitenbak, cv, erf, ondergrond en tuin.

Nadere informatie

TE KOOP. Horst 3 5422 BJ Gemert Vraagprijs: 249.000 k.k.

TE KOOP. Horst 3 5422 BJ Gemert Vraagprijs: 249.000 k.k. TE KOOP Horst 3 5422 BJ Gemert Vraagprijs: 249.000 k.k. Omschrijving HORST 3 GEMERT Dit fraai afgewerkt halfvrijstaand woonhuis met garage is gelegen op een mooi perceel aan een breed opgezette TE KOOP

Nadere informatie

Optioneel is 3.17 ha aangrenzende cultuurgrond te koop!

Optioneel is 3.17 ha aangrenzende cultuurgrond te koop! Omschrijving: Vleeskalverenbedrijf bestaande uit een vrijstaande woning, tuin, bedrijfsopstallen, ondergrond en erf Optioneel is 3.17 ha aangrenzende cultuurgrond te koop! Locatie: Vraagprijs: Aanvaarding:

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k.

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 339.000 k.k. Omschrijving HEUVEL 13 GEMERT Dit vrijstaand woonhuis is gelegen op een prachtige locatie nabij het centrum van Gemert. De woning is ideaal TE ingedeeld KOOP met 4 slaapkamers

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Bunder 36, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 19-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: 945.000 k.k. Dopheidedreef 1 In een zeer bosrijke omgeving gelegen op bijna 1 Ha. degelijk gebouwd vrijstaand landhuis met dubbele garage, multifunctionele verwarmde

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

vlaskuilseweg-36/

vlaskuilseweg-36/ http://www.funda.nl/koop/maria-hoop/huis-85180987- vlaskuilseweg-36/ 226.380 euro koopprijs incl. kosten koper Uitgangspunt aankoopprijs 200.000 euro incl. kosten koper Opbrengst verkoop van 13000 m2 landbouwgrond

Nadere informatie

Legkippenbedrijf met inpandige woning. Rouwkuilenweg 14 te Ysselsteyn. t: e:

Legkippenbedrijf met inpandige woning. Rouwkuilenweg 14 te Ysselsteyn. t: e: Omschrijving: Locatie: Vraagprijs: Aanvaarding: Inlichtingen: Legkippenbedrijf met inpandige woning Rouwkuilenweg 14 te Ysselsteyn 779.000,- k.k. (excl. BTW) In overleg De heer A.A.J. Albers t: +31 475

Nadere informatie

TE KOOP. Buizerdstraat 28, Ospel. Vraagprijs K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein ED Nederweert

TE KOOP. Buizerdstraat 28, Ospel. Vraagprijs K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein ED Nederweert TE KOOP Buizerdstraat 28, Ospel Vraagprijs 449.000 K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein 10 6031 ED Nederweert 0495-460736 / 06-21711322 info@frissenmakelaardij.nl www.frissenmakelaardij.nl

Nadere informatie

Waspik (5165 KD), Tureluur 5

Waspik (5165 KD), Tureluur 5 Waspik (5165 KD), Tureluur 5 In het kleinschalige woonwijkje Kleijn Waterrijk gelegen moderne, royale TWEE ONDER EEN KAPWONING met inpandig bereikbare berging en achtertuin grenzend aan watergang op een

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 365.000,- kosten koper Bouwjaar : 1960 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 114 m² Inhoud : circa 460 m³ excl. bijgebouwen Perceel : circa 1500 m² Kamers : 6 Ligging : Buitengebied

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen Bloemaartsbeemd 5 - Rijen Ruime rustig gelegen tussenwoning voorzien van 3 slaapkamers, garage, eigen oprit en achtertuin op het zuidwesten. Vraagprijs 199.000,- k.k. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

Spartodonk 18, Maastricht

Spartodonk 18, Maastricht Spartodonk 18, Maastricht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 269.000 k.k. Aangeboden sinds 02-08-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Groeskuilen 121, Gemert

Groeskuilen 121, Gemert Groeskuilen 121, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 375.000 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Jan van Amstelstraat EP GEMERT Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Jan van Amstelstraat EP GEMERT Vraagprijs: k.k. TE KOOP Jan van Amstelstraat 7 5421 EP GEMERT Vraagprijs: 199.500 k.k. Omschrijving JAN VAN AMSTELSTRAAT 7 GEMERT Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde half vrijstaande woning is gelegen op een

Nadere informatie

Lombartsstraat 4 te DIESSEN

Lombartsstraat 4 te DIESSEN Inhoud: 540 m³ Woonoppervlakte: 154 m² Overige inpandige ruimte: 12 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 1960 Perceel: 507 m² VRAAGPRIJS: 349.000,00 k.k. Lombartsstraat 4 te DIESSEN Op een goede locatie

Nadere informatie

TE KOOP. Domein 63 5421 AP GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k.

TE KOOP. Domein 63 5421 AP GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k. TE KOOP Domein 63 5421 AP GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k. Omschrijving TE KOOP DOMEIN 63 GEMERT Deze royaal uitgebouwde tweekapper is gelegen in rustige parkachtige omgeving. De woning is de laatste jaren

Nadere informatie

TE KOOP. St.-Annastraat 5 5421 KA Gemert Vraagprijs: 398.000 k.k.

TE KOOP. St.-Annastraat 5 5421 KA Gemert Vraagprijs: 398.000 k.k. TE KOOP St.-Annastraat 5 5421 KA Gemert Vraagprijs: 398.000 k.k. Omschrijving SINT ANNASTRAAT 5. Dit fors uitgebouwd vrijstaand woonhuis met carport is gelegen op een mooi perceel aan een doorgaande TE

Nadere informatie

OBJECT ADRES ANDERS. landelijk gelegen vrijstaande. garage,carport,schuur bouwjaar 2005 perceel 5145m 2. Maagdenbergweg 7 4501 NG Oostburg VASTGOED

OBJECT ADRES ANDERS. landelijk gelegen vrijstaande. garage,carport,schuur bouwjaar 2005 perceel 5145m 2. Maagdenbergweg 7 4501 NG Oostburg VASTGOED ANDERS VASTGOED OBJECT landelijk gelegen vrijstaande woning, garage,carport,schuur bouwjaar 2005 perceel 5145m 2 ADRES Maagdenbergweg 7 4501 NG Oostburg Zuidzandsestraat 8 4501 AP Oostburg Tel. 00 31(0)117

Nadere informatie

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k.

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. TE KOOP Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. Omschrijving BISONSTRAAT 44 GEMERT Deze uitgebouwde hoekwoning met berging is gelegen op een fraai perceel nabij het centrum van Gemert TE

Nadere informatie

Elsendorpseweg 20, Elsendorp

Elsendorpseweg 20, Elsendorp Elsendorpseweg 20, Elsendorp Kenmerken Overdracht Vraagprijs 400.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Meerlo [CHRISTINASTRAAT 25]

Meerlo [CHRISTINASTRAAT 25] Objectomschrijving Verrassend ruime instapklare tussenwoning. In een rustige woonwijk van Meerlo staat deze ruime, goed onderhouden tussenwoning. De woning is in 2003 geheel gerenoveerd. De woning is gedeeltelijk

Nadere informatie

TE KOOP. Kruidnagel EC Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Kruidnagel EC Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP Kruidnagel 11 5422 EC Gemert Vraagprijs: 234.500 k.k. Omschrijving KRUIDNAGEL 11 GEMERT. Deze uitstekend afgewerkte en instapklare tweekapper is gelegen aan een breed opgezette woonstraat in de

Nadere informatie

TE KOOP. Lieverman 33 5422 DE GEMERT Prijs: 399.000 k.k.

TE KOOP. Lieverman 33 5422 DE GEMERT Prijs: 399.000 k.k. TE KOOP Lieverman 33 5422 DE GEMERT Prijs: 399.000 k.k. Omschrijving TE KOOP LIEVERMAN 33 GEMERT. Dit vrijstaand woonhuis met inpandige garage is gelegen in een rustige parkachtige en kindvriendelijke

Nadere informatie

St. Willebrord Vijverstraat 58

St. Willebrord Vijverstraat 58 St. Willebrord Vijverstraat 58 Vraagprijs: 449.900,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande bungalow met 2e woning, inpandige garage, cv, erf, ondergrond en achtertuin. VRAAGPRIJS: 449.900,- k.k. PERCEELSOPPERVLAKTE:

Nadere informatie

TE KOOP. Sille 15 5421 AJ GEMERT Vraagprijs: 199.500 k.k.

TE KOOP. Sille 15 5421 AJ GEMERT Vraagprijs: 199.500 k.k. TE KOOP Sille 15 5421 AJ GEMERT Vraagprijs: 199.500 k.k. Omschrijving SILLE 15 GEMERT Deze sfeervol ingerichte tussenwoning is gelegen op een gewilde en kindvriendelijke locatie met een speelveldje TE

Nadere informatie

Te koop: Beethovenstraat PZ Sittard

Te koop: Beethovenstraat PZ Sittard Te koop: Beethovenstraat 48 6137 PZ Sittard Te koop aangeboden mooi verzorgde halfvrijstaande woning met garage, gelegen aan de Beethovenstraat 48 te Sittard op een perceel groot 200 m2. 159.000,-- kk.

Nadere informatie

Rucphen Korte Hei 51. Vraagprijs: ,- k.k.

Rucphen Korte Hei 51. Vraagprijs: ,- k.k. Rucphen Korte Hei 51 Vraagprijs: 509.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande semi bungalow met inpandige garage, rondom gelegen tuin, vrijstaande bedrijfsruimte met cv, erf, ondergrond en tuin gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Sille 15, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 199.500 k.k. Aangeboden sinds 08-06-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Schenkeldijk 22, 3291 ER Strijen Deze woning met verbouwde garage en royale tuin is gebouwd in 1994 en is gelegen op een perceel

Nadere informatie

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6 DONGEN Theo Swartjesstraat 6 Prachtig gelegen, zeer ruime tweekapper met vier slaapkamers, grote zolder (met mogelijkheid tot extra kamers) en kantoor aan huis. Op een mooie stek in de Hoge Akker met vrij

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 117, 3262 XD Oud-Beijerland

Nadere informatie

korteweg 18a someren

korteweg 18a someren korteweg 18a someren Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

TE KOOP. Palmstraat 16, Nederweert. Vraagprijs K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein ED Nederweert

TE KOOP. Palmstraat 16, Nederweert. Vraagprijs K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein ED Nederweert TE KOOP Palmstraat 16, Nederweert Vraagprijs 269.000 K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein 10 6031 ED Nederweert 0495-460736 / 06-21711322 info@frissenmakelaardij.nl www.frissenmakelaardij.nl

Nadere informatie

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29 DONGEN Van Kinsbergenstraat 29 Volledig gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning met dakkapel op zolderverdieping en met veel privacy aan de achterzijde. Er is de mogelijkheid tot het bijkopen van een

Nadere informatie

Warande 18. Rijsbergen

Warande 18. Rijsbergen Warande 18 Rijsbergen Warande ijsbergen Vraagprijs. 449.000,= k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIGE GARAGE WELKE KEURIG IS ONDERHOUDEN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Tuinhuis.

Nadere informatie

Bergeijk: De Kabouterberg 11 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: De Kabouterberg 11 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: De Kabouterberg 11 Vraagprijs: 385.000 k.k. De Kabouterberg 11 Gelegen op een mooi perceel van 434 m2 zeer verrassend uitgebouwde 2/1 kapper met een ruime hobbyruimte/speelkamer van in totaal

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k.

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. TE KOOP De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving De Bloemerd 16 Gemert. Deze twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met alle denkbare voorzieningen

Nadere informatie

TE KOOP. Bunder 6 5421 AG GEMERT Vraagprijs: 299.000 k.k.

TE KOOP. Bunder 6 5421 AG GEMERT Vraagprijs: 299.000 k.k. TE KOOP Bunder 6 5421 AG GEMERT Vraagprijs: 299.000 k.k. Omschrijving BUNDER 6 GEMERT Royaal vrijstaand geschakeld woonhuis gelegen aan een rustige woonstraat met voorzieningen, wijkpark TE KOOP en buitengebied

Nadere informatie

Prinzenstraat 8, Gemert

Prinzenstraat 8, Gemert Prinzenstraat 8, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 219.000 k.k. Aangeboden sinds 22-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Heigank K.K KP Landgraaf

TE KOOP. Heigank K.K KP Landgraaf Heigank 115 6373 KP Landgraaf TE KOOP 219.000 K.K. Heigank 115 6373 KP Landgraaf Inleiding Halfvrijstaand woonhuis met verrassende aanbouw en prachtige serre, oprit en ruime garage, onderhoudsvriendelijke

Nadere informatie

TE KOOP. Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k.

TE KOOP. Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k. TE KOOP Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k. Omschrijving MEIZOENTJE 11 GEMERT. Deze uitgebouwde en uitstekend afgewerkte tweekapper met carport is gelegen aan een breed opgezette woonstraat

Nadere informatie

TE KOOP. Oude-Molenweg 21 5425 VP De Mortel Prijs: 349.000 k.k.

TE KOOP. Oude-Molenweg 21 5425 VP De Mortel Prijs: 349.000 k.k. TE KOOP Oude-Molenweg 21 Prijs: 349.000 k.k. Omschrijving Dit vrijstaand woonhuis met aanbouw en berging is gelegen op een prachtige lokatie in de dorpskern van De Mortel met voorzieningen in de directe

Nadere informatie

Josephus Alberdingk Thijmlaan 6, Goirle

Josephus Alberdingk Thijmlaan 6, Goirle Josephus Alberdingk Thijmlaan 6, Goirle Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 27-09-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

Egelantier 12. Zundert

Egelantier 12. Zundert Egelantier 12 Zundert Egelantier 12, Zundert Vraagprijs. 295.000,= k.k. RUIME HALFVRIJSTAANDE WONING GELEGEN IN EEN RUSTIGE STRAAT... Type woning : Halfvrijstaande woning met aanbouw. Bijgebouwen : Garage.

Nadere informatie

Bergeijk: Landjuweel 13 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Landjuweel 13 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Landjuweel 13 Vraagprijs: 479.000 k.k. Landjuweel 13 Op een perceel van bijna 800 m2 gelegen ruime en zeer verrassend ingedeelde vrijstaande bungalow met 3 slaapkamers, prachtige serre, dubbele

Nadere informatie

Bizetstraat 29 - Dongen

Bizetstraat 29 - Dongen Bizetstraat 29 - Dongen Vraagprijs 175.000,- k.k. Keurig onderhouden tussenwoning met nette keuken, luxe badkamer, achtertuin op het zuiden en 2 bergingen. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat 1 a

Nadere informatie

Korhoenstraat 25, De Rips

Korhoenstraat 25, De Rips Korhoenstraat 25, De Rips Kenmerken Overdracht Vraagprijs 359.000 k.k. Aangeboden sinds 10-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Hortsedijk 61 te HELMOND

Hortsedijk 61 te HELMOND Op een royaal en privacybiedend perceel aan de rand van Stiphout gelegen, uitgebouwd karakteristiek vrijstaand woonhuis voorzien van onder meer een royale garage en vrijstaande hobby- /werkruimte geschikt

Nadere informatie

Welpenheuvel 3, De Mortel

Welpenheuvel 3, De Mortel Welpenheuvel 3, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.500 k.k. Aangeboden sinds 03-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

Hoekstraat 5, Venhorst

Hoekstraat 5, Venhorst Hoekstraat 5, Venhorst Kenmerken Overdracht Vraagprijs 395.000 k.k. Aangeboden sinds 03-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

van speijklaan 11, Son en Breugel

van speijklaan 11, Son en Breugel van speijklaan 11, Son en Breugel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 249.500 k.k. Aangeboden sinds 20-10-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Koningskaars 33 Venray

Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Koningskaars 33 Venray Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs 269.000,- kosten koper TE KOOP Koningskaars 33 Venray "Ruime hoekwoning met vier slaapkamers gelegen in de woonwijk Landweert". ALGEMEEN Algemeen Deze jonge woning uit

Nadere informatie

Morgenster 3, te Maarheeze

Morgenster 3, te Maarheeze Morgenster 3, te Maarheeze Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 118 m² Inhoud : circa 400m³ Perceel : circa 232 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

Riant landhuis. WEERT Vermeerlaan 5. vraagprijs k.k

Riant landhuis. WEERT Vermeerlaan 5. vraagprijs k.k Riant landhuis WEERT Vermeerlaan 5 vraagprijs 695.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: 250 m² Perceeloppervlakte: 1370 m² Inhoud: 875

Nadere informatie

Adres: Schuurkenspad 1, 5986 PD Beringe Vraagprijs 449.000,00 kosten koper

Adres: Schuurkenspad 1, 5986 PD Beringe Vraagprijs 449.000,00 kosten koper Adres: Schuurkenspad 1, 5986 PD Beringe Vraagprijs 449.000,00 kosten koper Omschrijving Bedrijfswoning met twee degelijke bedrijfshallen (10m x 10m & 27m x 12m) met 3 elektrische sectionaaldeuren (4m x

Nadere informatie

Drossard de la Courtstraat 17, Gemert

Drossard de la Courtstraat 17, Gemert Drossard de la Courtstraat 17, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 315.000 k.k. Aangeboden sinds 25-06-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

Patersweg GC Hoensbroek

Patersweg GC Hoensbroek Patersweg 18 6431 GC Hoensbroek Vraagprijs: 274.000,- k.k. Omschrijving Uitstekend onderhouden vrijstaand woonhuis met uitbouw, garage, berging en tuin met zwembad. De woning is voorzien van een luxe moderne

Nadere informatie

Aristotelesstraat BA Brunssum

Aristotelesstraat BA Brunssum Aristotelesstraat 8 6446 BA Brunssum Vraagprijs: 395.000,- k.k. Omschrijving Riante vrijstaande woning met 3 slaapkamers (4 mogelijk), inpandige garage, berging en zwembad. De woning is met degelijke materialen

Nadere informatie

TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE MET WONING HASPELWEG 33A TE DEURNE

TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE MET WONING HASPELWEG 33A TE DEURNE TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE MET WONING HASPELWEG 33A TE DEURNE bestaande uit: > loods I beg. gr. 112 m 2 vvo 1 e verd. 65 m 2 vvo > loods II 133 m 2 vvo > bedrijfswoning 375 m 3 > perceelsgrootte 1.066 m 2

Nadere informatie

Broekestraat 10 - Venlo

Broekestraat 10 - Venlo Broekestraat 10 - Venlo "In perfecte staat van onderhoud verkerend, verrassend groot uitgebouwd vrijstaand woonhuis met eigen oprit, garage in ondergelegen parkeerkelder, geheel in 2014 zeer fraai aangelegde

Nadere informatie

TE KOOP. St.- Michaelstraat NK Gemert Vraagprijs: /totaal k.k.

TE KOOP. St.- Michaelstraat NK Gemert Vraagprijs: /totaal k.k. TE KOOP St.- Michaelstraat 16 5421 NK Gemert Vraagprijs: 345.000 /totaal k.k. Omschrijving ST.-MICHAELSTRAAT 16, GEMERT Deze fraaie bungalow met 3 slaapkamers, inpandige garage en houten tuinberging is

Nadere informatie

TE KOOP. Pandelaar 63-65 5421 NG GEMERT Vraagprijs: 359.000 k.k.

TE KOOP. Pandelaar 63-65 5421 NG GEMERT Vraagprijs: 359.000 k.k. TE KOOP Pandelaar 63-65 5421 NG GEMERT Vraagprijs: 359.000 k.k. Omschrijving PANDELAAR 63-65 GEMERT. Deze vrijstaande woning met royale vrijstaande praktijkruimte/ garage is gelegen op een royaal perceel.

Nadere informatie

Woonoppervlakte 106 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Korversberg 27 Eygelshoven

Woonoppervlakte 106 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Korversberg 27 Eygelshoven Woonoppervlakte 106 m 2 Vraagprijs 229.000,- kosten koper TE KOOP Korversberg 27 Eygelshoven ALGEMEEN In 1995 is dit vrijstaand (met de garage geschakeld) woonhuis met garage gebouwd. Het woonhuis is zeer

Nadere informatie

Noorderlaan 22 - Dongen

Noorderlaan 22 - Dongen Noorderlaan 22 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Vrijstaande bungalow met 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond, garage en ruime bergzolder. Gelegen aan de rand van Dongen en toch op een korte

Nadere informatie

Achter den Ham 23 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen Achter den Ham 23 - Dongen Vraagprijs 495.000,- k.k. Werkelijk perfect onderhouden en luxe vrijstaande woning met 3 ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond, 2 badkamers en een luxe keukeninstallatie.

Nadere informatie

Pelgrimsweg 10, Handel

Pelgrimsweg 10, Handel Pelgrimsweg 10, Handel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 225.000 k.k. Aangeboden sinds 13-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

,- Vraagprijs. kosten koper. Woonoppervlakte 170 m2. Hoofdstraat 39 Oirlo TE KOOP

,- Vraagprijs. kosten koper. Woonoppervlakte 170 m2. Hoofdstraat 39 Oirlo TE KOOP Woonoppervlakte 170 m2 TE KOOP Vraagprijs 259.000,- Hoofdstraat 39 Oirlo kosten koper ALGEMEEN INDELING VRIJSTAANDE WONING MET RUIME GARAGE AAN DE RAND VAN DE BEBOUWDE KOM IN OIRLO. DEZE VRIJSTAANDE WONING

Nadere informatie

Kessel - Heikampweg, 2

Kessel - Heikampweg, 2 EXCLUSIEF WONEN Exclusieve villa Kessel - Heikampweg, 2 T +31 (0)475 40 70 44 info@alardvandervarst.nl www.alardvandervarst.nl Toplocatie voor Paardenliefhebbers!. Een ideale setting op een perfecte plek

Nadere informatie

DONGEN Thorbeckelaan 2

DONGEN Thorbeckelaan 2 DONGEN Thorbeckelaan 2 Fraai gelegen tweekapper met ruime woonkamer/keuken door aanbouw, drie slaapkamers en een salon in voormalige garage. Op loopafstand van het centrum en de scholen gelegen. Perceel

Nadere informatie

Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: k.k.

Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: k.k. Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: 799.000 k.k. Eerselseweg 3A Aan de rand van een fraai Kempendorp gelegen op een perceel van 1000 m2 degelijk gebouwd robuust vrijstaand herenhuis met 5 slaapkamers,

Nadere informatie

Monseigneur Theelenstraat 30 B - Beesel

Monseigneur Theelenstraat 30 B - Beesel Monseigneur Theelenstraat 30 B - Beesel Rijksweg 39b 5953 AA Reuver T 077-4769292 F 077-4769299 info@erikbessems.nl Deze vrijstaande geschakelde woning is zeer ruim van opzet en voorzien van een grote

Nadere informatie

Bergeijk: Churchill-laan 51 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Churchill-laan 51 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Churchill-laan 51 Vraagprijs: 799.000 k.k. Churchill-laan 51 Prachtige en uitstekend onderhouden vrijstaande villa met dubbele garage, gastenverblijf/ ontspanningsruimte van ca. 70 m2 en zeer

Nadere informatie

Bergeijk: Weebosch 92 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Weebosch 92 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Weebosch 92 Vraagprijs: 495.000 k.k. Weebosch 92 Verrassend ruime karakteristieke halfvrijstaande woonboerderij van ca. 1075 m3, eventueel ook geschikt voor mantelzorg, wonen/werken aan huis,

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DIEDERIKSTRAAT 9 GEMERT Dit royaal vrijstaand woonhuis met aanbouw, garage en tuin is gelegen op

Nadere informatie

te koop vraagprijs k.k. Maas en Peel Makelaardij en Taxaties Burg Cremersstraat 58 Grubbenvorst

te koop vraagprijs k.k. Maas en Peel Makelaardij en Taxaties Burg Cremersstraat 58 Grubbenvorst Burg Cremersstraat 58 Grubbenvorst te koop vraagprijs 235.000 k.k. Perceelopp.:178 m² Woonopp.: 128 m² Inhoud: 472 m³ Bouwjaar: 1975 KENMERKEN ALGEMEEN Adres: Vraagprijs: Beschikbaar: Type: Bouwjaar: Inhoud:

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE STAP 1 DE MORTEL Dit royaal en sfeervol vrijstaand landhuis met inpandige garage is gelegen op

Nadere informatie

Weert - Coolenstraat 25. Vraagprijs: ,- k.k.

Weert - Coolenstraat 25. Vraagprijs: ,- k.k. Weert - Coolenstraat 25 Vraagprijs: 398.000,- k.k. Weert - Coolenstraat 25 Landelijk wonen met de mogelijkheid voor "aanleun-wonen", Bed & Breakfast, kantoor aan huis of gewoon lekker alles voor uzelf.

Nadere informatie

TE KOOP. Cortenbachstraat KJ Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Cortenbachstraat KJ Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP Cortenbachstraat 42 5421 KJ Gemert Vraagprijs: 219.500 k.k. Omschrijving De genoemde prijs te weten 219.500,- k.k. betreft een scherpe BIEDEN-VANAF-prijs,! Heeft u interesse, maak dan vrijblijvend

Nadere informatie

Rondveld, 5845 EP Sint Anthonis. Rondveld 5845 EP Sint Anthonis 13 Vraagprijs: ,-- k.k.

Rondveld, 5845 EP Sint Anthonis. Rondveld 5845 EP Sint Anthonis 13 Vraagprijs: ,-- k.k. Rondveld, 5845 EP Sint Anthonis Rondveld 5845 EP Sint Anthonis 13 Vraagprijs: 750.000,-- k.k. Omschrijving Prachtig in het buitengebied gelegen, sfeervol vrijstaand landhuis met prieel, overdekt terras,

Nadere informatie