Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen"

Transcriptie

1 Persinformatie Industriee techniek: persucht- & eektrische gereedschappen Atas Copco Toos Begium, Brussesesteenweg 346,,, Fax (gratis nummer), Contact: Jeroen van Dijk, Te , Redactie: Thomas Preuß, Pressebüro Turmpresse, Jägerstraße 5, D Königswinter, Te , Fax , Deze persinformatie kunt u downoaden (tekst en foto s) vanaf internet op Bd. 1 van 10 PI T1179 Moeraanzetters met hoog koppe veragen geuidsniveau Zonder awaai: chassisbouw van vrachtwagens Omdat zefs impusmoeraanzetters bij montagewerkzaamheden aan de staen chassis van vrachtwagens te vee awaai veroorzaken, verving MAN Truck & Bus ze door Tensor-Revo-gereedschap van Atas Copco Toos. De eektronisch geregede moeraanzetters met hoog koppe scoorden bovendien op het gebied van handing en documentatie hoog. Met de hoge variabiiteit in de vrachtwagenproductie kan dankzij het gereedschap bovendien hee effectief worden omgegaan. OVERIJSE/MÜNCHEN, OKTOBER Naar aaneiding van de 64e IAA Nutzfahrzeuge presenteerde MAN, naast vee andere innovaties, met de Metropois een hybride testvoertuig voor gebruik in binnensteden. As de ithium-ion-accu met duurzame stroom wordt geaden, zijn transporten mogeijk zonder de uitstoot van koodioxide. De vrachtwagen is dankzij de eektrische aandrijving in nog een opzicht emissiearm: hij maakt bijzonder weinig geuid. Aan het awaai dachten ook de productiepanners bij MAN toen ze voor MAN Truck & Bus AG in München naar een aternatief voor de impusmoeraanzetters zochten. Hoewe deze moeraanzetters in principe best sti zijn, dragen ze hun impusen op de staen baken over en veroorzaken vee geuid bij de montage van de vrachtwagens. Onze medewerkers hoefden weiswaar geen gehoorbescherming te dragen, maar sommigen deden dat iever toch, adus procespanner Christian Pawe. In de ha was de herrie gewoon te hard.

2 Oktober 2014 / Bd. 2 van 10 Tegenwoordig kan er zefs naast de productieijn worden overegd. De nieuwe impusmoeraanzetters worden één voor één door Tensor-Revo-moeraanzetters van Atas Copco Toos vervangen; eektrische moeraanzetters met een hoog koppe die, afhankeijk van de uitvoering, 1000 Nm aankunnen en daarbij zefs in de krachtigste uitvoering maar ongeveer 6 kg wegen. De nieuwe moeraanzetters zijn vee rustiger, vee prettiger voor het gehoor, vertet Pawe verder. Bovendien bieden ze ook met het oog op hun schroeftaken de noodzakeijke fexibiiteit. Bijna geen enkee vrachtwagen is hetzefde, chassis met twee, drie, vier of vijf assen wisseen ekaar af en voertuigen voor ange afstanden hebben een andere constructie dan voertuigen voor op bouwpaatsen. De aanbouwcomponenten zijn even uiteenopend en de monteurs moeten soms aan de zijkant en soms van binnen schroeven. Automatisering met montagestations voor van tevoren vastgeegde taken heeft bij deze variabiiteit geen zin, het schroefgereedschap moet net zo fexibe in het gebruik zijn. De verantwoordeijke mensen bij MAN hadden van tevoren het aanbod aan moeraanzetters met hoog koppe op de markt bekeken en verschiende gereedschappen getest. Kijkend naar de beangrijke punten op het gebied van toegankeijkheid en toerenta is het Atas Copco geworden, herinnert zich Christian Pawe, hoewe we op het gebied van de sneheid graag nog iets meer vermogen hadden gehad. Sneheid is doorsaggevend criterium Impusmoeraanzetters maken weiswaar vee awaai, ze zijn we sneer. Tot nu toe is er op de markt geen handbediende eektrische moeraanzetter verkrijgbaar die in de buurt van de toerentaen van de persuchtvariant komt. Voor ons was dat een kritisch punt omdat we bij de omsteing van de productieijnen op de cycustijd etten; de sneheid van de gereedschappen is daarom beangrijk. De Revo s beken echter sne genoeg voor de aangegeven cycustijden. Een ander beangrijk puspunt van de eektrische moeraanzetter was de kwaiteit van de schroefverbinding, vertet de procespanner van MAN. Die konden we verhogen omdat een eektronisch geregede moeraanzetter een waarschuwing uitgeeft as een verbinding niet correct is vastgedraaid. De monteur kan dan meteen de fout verhepen. Een ander voordee is dat de werkzaamheden met de Revo s makkeijker gedocumenteerd kunnen worden dan voorheen. Dat impementeren we ook steeds verder op onderdeen die niet per se gedocumenteerd moeten worden. We registreren de waarden en kunnen die indien nodig raadpe-

3 Oktober 2014 / Bd. 3 van 10 gen. Bovendien werken de Tensoren nauwkeuriger. Door schommeingen in de uchtdruk kon het aanhaamoment van de impusmoeraanzetter ca. 15 % van de gewenste waarde afwijken; bij de eektrische moeraanzetters is dat nog maar ongeveer 7 %. De moderne gereedschappen overtuigden ook de medewerkers van MAN, hoewe ze even moesten omschakeen. Want hoewe de Revo s voor het vermogen dat ze everen uiterst compact zijn, zijn ze toch zwaarder dan de oude impusmoeraanzetters. Bovendien moet er met een tegenhouder worden gewerkt, wat de hantering bemoeiijkt. Het is natuurijk atijd een compromis, maar het gereedschap van Atas-Copco vormt de beste middenweg, adus Pawe. Het gereedschap is stier en trit minder En na een gewenningsperiode horen we nu positieve geuiden van onze coega s die ten opzichte van de impusmoeraanzetters zowe de hantering as de sneheid accepteren, omdat het gereedschap niet aeen stier is maar door minder triingen ook beter is voor de posen. Daar komt bij dat op punten waar voorheen a met steunarmen werd gewerkt, de Revo zefs sneer is. Op den duur overtuigen de voordeen van de eektronisch geregede schroeftechniek. Om het werk nog verder te vergemakkeijken veranderde Atas Copco bovendien het gereedschap. We werken overwegend met twee koppewaarden, vertet Christian Pawe ten sotte. Aes waar 280 Nm voor nodig is, kan met de normae zwarte moeraanzetters worden gedaan. As 200 Nm vodoende is, herkent de monteur het passende gereedschap aan de rode behuizingskap die speciaa voor MAN door Atas Copco gemaakt is. Daarnaast werd de kabegeeiding veranderd. Haakse stekkers waren voor ons de beste optie omdat ze de handing nog verder vergemakkeijkten. Daarom worden voor ons ae nieuwe apparaten a in de fabriek daarmee uitgerust. Over de gereedschap: Tensor Revo Compacte eektrische moeraanzetter voor hoge koppes tot 1000 Nm Met pistoogreep Reatief gering gewicht (maximaa 6 kg) Gebruik: in de hand met tegenhouder of ingespannen Gedocumenteerde montage mogeijk Gepatenteerde 360 -zwenkaansuiting

4 Oktober 2014 / Bd. 4 van 10 Over MAN Truck & Bus AG Het MAN-concern is een van de markteiders op het gebied van bedrijfswagens, motoren en machinebouw in Europa. MAN Truck & Bus met zete in München is op dit gebied naast MAN Diese & Turbo en MAN Latin America de grootste van de drie deeconcerns. Het bedrijf produceert vrachtwagens met een totaa gewicht van 7,49 tot 44 t, zware speciae voertuigen met een totaa trekgewicht tot 250 t en stads-, regio- en reisbussen. Daarnaast maakt MAN diese- en aardgasmotoren. Productieocaties in Duitsand zijn naast München, Nürnberg, Sazgitter en Pauen.

5 Oktober 2014 / Bd. 5 van 10 Met de beide zware vrachtwagenseries TGX (afbeeding) en TGS egde MAN Truck & Bus de basis voor krachtige en efficiënte transportopossingen. Uitgaande van dit voertuigconcept werden op de IAA Nutzfahrzeuge 2012 de nieuwe TGvoertuigen gepresenteerd die aan de eisen van de toekomstige emissienormen Euro 6 vodoen. (Foto: Atas Copco Toos)

6 Oktober 2014 / Bd. 6 van 10 Bij werkzaamheden in de chassisbouw voor vrachtwagens hebben Tensor- Revo-moeraanzetters met hoog koppe van Atas Copco Toos de oude impusmoeraanzetters verdrongen. De impusen maakten door de overdracht op de grote staaconstructies vee awaai, waardoor het geuiddrukniveau in de ha aanzienijk hoger werd. De Revo s werken vee stier en nauwkeuriger en kunnen fexibe ingezet worden. (Foto: Atas Copco Toos)

7 Oktober 2014 / Bd. 7 van 10 Bij werkzaamheden in de chassisbouw voor vrachtwagens hebben Tensor- Revo-moeraanzetters met hoog koppe van Atas Copco Toos de oude impusmoeraanzetters verdrongen. De impusen maakten door de overdracht op de grote staaconstructies vee awaai, waardoor het geuiddrukniveau in de ha aanzienijk hoger werd. De Revo s werken vee stier en nauwkeuriger en kunnen fexibe ingezet worden. (Foto: Atas Copco Toos)

8 Oktober 2014 / Bd. 8 van 10 Staen chassis as awaaiveroorzaker: de vroegere montage met impusmoeraanzetter was zo hard dat gesprekken aan de productieijn nauweijks mogeijk waren. De Tensor-Revo-moeraanzetter met hoog koppe beken een goed aternatief en aten het de monteur bovendien meteen weten as de schroefverbinding niet correct is. (Foto: Atas Copco Toos)

9 Oktober 2014 / Bd. 9 van 10 De nieuwe moeraanzetters zijn aanzienijk rustiger en vee prettiger voor het gehoor, vertet Christian Pawe, procespanner bij MAN Truck & Bus in München over de Tensor-Revo-moeraanzetters met hoog koppe. Met de impus - moeraanzetters was het awaai in de ha vroeger gewoon vee te hard. (Foto: Atas Copco Toos)

10 Oktober 2014 / Bd. 10 van 10 Atas Copco veranderde voor MAN de Revo s#. As er een koppe van 280 Nm nodig is, nemen de monteurs de modeen met de normae zwarte behuizingskap, voor 200 Nm pakken ze een rode. (Foto: Atas Copco Toos)

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL, Fax 0800 0221760 (gratis nummer) tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Belgium, Brusselsesteenweg 346,, Fax 0800-77502 (gratis nummer), tools.be@be.atlascopco.com, www.atlascopco.be

Nadere informatie

persinformatie Navigatie voor accumoeraanzetters verhoogt proceszekerheid Gereedschap locatie systeem vermindert fouten ratio en nawerk

persinformatie Navigatie voor accumoeraanzetters verhoogt proceszekerheid Gereedschap locatie systeem vermindert fouten ratio en nawerk persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Belgium, Brusselsesteenweg 346, B-3090 Overijse, Tel. 02-6890611, Fax 02-6890680, tools.be@be.atlascopco.com,

Nadere informatie

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Belgium, Brusselsesteenweg 346,,, Fax 0800-77502 (gratis nummer), tools.be@be.atlascopco.com, www.atlascopco.be

Nadere informatie

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL, Fax 0800 0221760 (gratis nummer) tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

persinformatie Moeraanzetter in de arm genomen

persinformatie Moeraanzetter in de arm genomen persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL -, Tel. 078-6230230, Fax 078-6104702, tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL, Fax 0800 0221760 (gratis nummer) tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen, Merwedeweg 7, NL, Fax 0800 0221760 (gratis nummer) tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl Contact: Jan Verheij, Tel.

Nadere informatie

Een nieuwe dimensie in beveiliging. Galaxy Dimension INBRAAKBESCHERMING EN TOEGANGSCONTROLE: EEN UNIEKE EN VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE

Een nieuwe dimensie in beveiliging. Galaxy Dimension INBRAAKBESCHERMING EN TOEGANGSCONTROLE: EEN UNIEKE EN VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE Gaaxy Dimension INBRAAKBESCHERMING EN TOEGANGSCONTROLE: EEN UNIEKE EN VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE OPLOSSING MET DE FLEXIBILITEIT die vodoet AAN AL UW ZAKELIJKE BEHOEFTEN Een nieuwe dimensie in beveiiging Gaaxy

Nadere informatie

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL, Fax 0800 0221760 (gratis nummer) tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

persinformatie Grasmaaiers veilig gemonteerd Denkende pneumatische moeraanzetters waarschuwen gebruiker bij montagefouten

persinformatie Grasmaaiers veilig gemonteerd Denkende pneumatische moeraanzetters waarschuwen gebruiker bij montagefouten persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen, Merwedeweg 7, NL -, Tel. 078-6230230, Fax 078-6104702, tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl Contact: Pim Naber, Tel.

Nadere informatie

Persinformatie 1/5. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie 1/5. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie 1/5 Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL 3336 LG Zwijndrecht, Tel. 0800-0221767 (gratis nummer), Fax 0800 0221760 (gratis

Nadere informatie

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL, Fax 0800 0221760 (gratis nummer) tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

Natuurlijke brandpreventie natuurlijk met OxyReduct!

Natuurlijke brandpreventie natuurlijk met OxyReduct! Natuurijke brandpreventie natuurijk met OxyReduct! Brand voorkomen OxyReduct dé innovatie op het gebied van brandpreventie maximae preventie maximae veiigheid Brand: een ondernemersrisico Beschermd met

Nadere informatie

persinformatie Verrijdbare moeraanzetter een keer zo efficiënt Veiligheidskleppen voor bouwmachines sneller gemonteerd

persinformatie Verrijdbare moeraanzetter een keer zo efficiënt Veiligheidskleppen voor bouwmachines sneller gemonteerd persinformatie Industriele techniëk: perslucht- & elektrische gereedschappen, Brusselsesteenweg 346, B - 3090 Overijse, Tel. 02-6890611, Fax 02-6890680, tools.be@be.atlascopco.com, www.atlascopco.com Contact:

Nadere informatie

persinformatie Zelfs bij 500 C vast en zeker Tensor SL controleert in- en doordraaimomenten aan ovenplaten

persinformatie Zelfs bij 500 C vast en zeker Tensor SL controleert in- en doordraaimomenten aan ovenplaten persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL -, Tel. 078-6230230, Fax 078-6104702, tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Belgium, Brusselsesteenweg 346,, Fax 0800-77502 (gratis nummer), tools.be@be.atlascopco.com, www.atlascopco.be

Nadere informatie

Atab in de IKO groep. Atab onderscheidt zich door: IKO setting the standard

Atab in de IKO groep. Atab onderscheidt zich door: IKO setting the standard Vanuit Begië is Atab gegroeid van markteider Beneux tot internationaa bedrijf in de waterdichting. Atab onderscheidt zich door: 100 jaar ervaring in waterdichting expertise in dakdichtingsmateriaen expertise

Nadere informatie

Previder Cloud Hosting it starts here

Previder Cloud Hosting it starts here Whitepaper Previder Coud Hosting it starts here Whitepaper Previder Coud Hosting Inhoudsopgave 1. Managementsamenvatting... 3 2. Ineiding Coud Hosting... 4 2.1. Typen Couds... 4 2.2. Coudservicemodeen...

Nadere informatie

Persinformatie 1/6. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie 1/6. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie 1/6 Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Belgium, Brusselsesteenweg 346, B-3090 Overijse, Tel. 0800-77503 (gratis nummer), Fax 0800-77502 (gratis

Nadere informatie

persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Proceszekere schroefmontage van kunststof kinderzitjes

persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Proceszekere schroefmontage van kunststof kinderzitjes persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL -, Tel. 078-6230230, Fax 078-6104702, tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

Persinformatie 1/7. Kabelloos flexibel in de motorbouw

Persinformatie 1/7. Kabelloos flexibel in de motorbouw Persinformatie 1/7 Loskoppeling van schroefgereedschap en besturing maakt snelle omschakelingen mogelijk Kabelloos flexibel in de motorbouw Atlas Copco levert aan Magna Steyr documenteerbare accumoeraanzetters.

Nadere informatie

persinformatie Knikarm-robot monteert wielen in continubedrijf Multispindel heeft veelvoud van varianten proceszeker onder de knie

persinformatie Knikarm-robot monteert wielen in continubedrijf Multispindel heeft veelvoud van varianten proceszeker onder de knie persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL -, Tel. 078-6230230, Fax 078-6104702, tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

informair 25 Monumentaal klooster getransformeerd tot duurzame jeugdkliniek Kwaliteitsproduct mede dankzij kwaliteitsventilatoren Productnieuws

informair 25 Monumentaal klooster getransformeerd tot duurzame jeugdkliniek Kwaliteitsproduct mede dankzij kwaliteitsventilatoren Productnieuws informair 25 Is een uitgave van Rucon Systemair - 12e jaargang februari 2014 Monumentaa kooster getransformeerd tot duurzame jeugdkiniek Kwaiteitsproduct mede dankzij kwaiteitsventiatoren Productnieuws

Nadere informatie

VEILIGHEIDSYSTEMEN. Persoonlijke bescherming. Clip systemen voor bitumen en kunststof dakbedekkingen

VEILIGHEIDSYSTEMEN. Persoonlijke bescherming. Clip systemen voor bitumen en kunststof dakbedekkingen VEILIGHEIDSYSTEMEN Persoonijke bescherming Cip systemen voor bitumen en kunststof dakbedekkingen Nebiprofa: De zekerheid van kwaiteit Meer dan 65 jaar ervaring in: - bitumen dakbedekkingen - voeibare bitumen

Nadere informatie

Persinformatie 1/6. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie 1/6. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie 1/6 Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL 3336 LG Zwijndrecht, Tel. 0800-0221767 (gratis nummer), Fax 0800 0221760 (gratis

Nadere informatie

persinformatie Persluchtmotor met inbouwhoogte van slechts 150 mm

persinformatie Persluchtmotor met inbouwhoogte van slechts 150 mm persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL -, Tel. 078-6230230, Fax 078-6104702, tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

WALFORMplus. WALFORMplus. Walterscheid. Universele standaard oplossing. WALFORM tube fittings. Functional characteristics

WALFORMplus. WALFORMplus. Walterscheid. Universele standaard oplossing. WALFORM tube fittings. Functional characteristics De opossing voor iedere verbinding. Profie ring WALFORMpus WALFORMpus-M Fare fitting Dichtkege 37 fens 1 Waterscheid WALFORMpus Functiona characteristics WALFORM tube fittings WALFORMpus WALFORMpus is

Nadere informatie

SCHRANKLADER EN COMPACTE LADER OP RUPSEN 135/155/175/190/205/225/260/300/330/150T/190T/205T/225T/260T/300T/320T

SCHRANKLADER EN COMPACTE LADER OP RUPSEN 135/155/175/190/205/225/260/300/330/150T/190T/205T/225T/260T/300T/320T SCHRANKLADER EN COMPACTE LADER OP RUPSEN 135/155/175/190/205/225/260/300/330/150T/190T/205T/225T/260T/300T/320T Bedrijfsgewicht: 2791-5260 kg Nominaa brutovermogen: 36-55 kw (48-74 hp) EEN NIEUWE DEFINITIE

Nadere informatie

Mobiele compressoren MOBILAIR M52/M64 Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet: 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com

Mobiele compressoren MOBILAIR M52/M64 Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet: 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com Mobiee compressoren MOBILAIR M52/M64 Met het weredwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet: / 6,4 m³/min www.kaeser.com Made in Germany Op de ocatie Coburg/Noord-Beieren worden vakbij de hoofdfabriek van KAESER

Nadere informatie

Bureau- en bezoekersstoelen netwin

Bureau- en bezoekersstoelen netwin Bureau- en bezoekersstoeen netwin Voor uw wezijn: Sedus netwin. Zijn naam dankt de netwin aan het dubbee membraan in de rugeuning, dat het gehee een ichte uitstraing geeft en tevens voor indrukwekkend

Nadere informatie

persinformatie Blindklinkmoeren proceszeker in aluminiumprofielen geplaatst

persinformatie Blindklinkmoeren proceszeker in aluminiumprofielen geplaatst persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL -, Tel. 078-6230230, Fax 078-6104702, tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL, Fax 0800 0221760 (gratis nummer) tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Machinebouw: couverteersystemen flexibel gemonteerd

persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Machinebouw: couverteersystemen flexibel gemonteerd persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL -, Tel. 078-6230230, Fax 078-6104702, tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

persinformatie Krachtige hakhamers verslaan staal en steen PRO-gereedschapsprogramma verder uitgebreid

persinformatie Krachtige hakhamers verslaan staal en steen PRO-gereedschapsprogramma verder uitgebreid persinformatie Industriele techniëk: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Belgium, Brusselsesteenweg 346, B - 3090 Overijse, Tel. 02-6890611, Fax 02-6890680, tools.be@be.atlascopco.com,

Nadere informatie

evenementenlocatie P2 Euroborg

evenementenlocatie P2 Euroborg evenementenocatie P2 Euroborg Evenementen in de stad Groningen Groningen is een bruisende en eefbare stad met een ruim en gevarieerd aanbod aan evenementen. Dit aanbod is zowe binnen, in de vee theaters,

Nadere informatie

U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Bromfietsverzekering van Centraal Beheer Achmea

U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Bromfietsverzekering van Centraal Beheer Achmea U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Bromfietsverzekering van Centraa Beheer Achmea 1 Inhoud Een goede basis voor uw auto. 3 Een goede basis voor uw bromfiets. Daarom kiest u voor onze

Nadere informatie

Luifels als weerbescherming

Luifels als weerbescherming Transparante uifesystemen Luifes as weerbescherming Luifes en huisdeuren zijn de visitekaartjes van eke entree. Overkappingen zijn er tegenwoordig in de meest verschiende materiaen, maar de mooiste en

Nadere informatie

Persinformatie 1/7. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie 1/7. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie 1/7 Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL 3336 LG Zwijndrecht, Tel. 0800-0221767 (gratis nummer), Fax 0800 0221760 (gratis

Nadere informatie

PLP-line. Roestvaststalen lobbenpompen Voor hygiënische en industriële procestoepassingen. Pomac Pumps

PLP-line. Roestvaststalen lobbenpompen Voor hygiënische en industriële procestoepassingen. Pomac Pumps Roestvaststaen obbenpompen Voor hygiënische en industriëe procestoepassingen Pomac Pumps PLP Lobbenpompen AUGUST Pomac PLP Lobbenpompen zijn ontworpen met as uitgangspunt een maximae pompprestatie bij

Nadere informatie

Persinformatie Atlas Copco Tools Central Europe GmbH. Ongebonden vrijheid op bouwterrein en in werkplaats

Persinformatie Atlas Copco Tools Central Europe GmbH. Ongebonden vrijheid op bouwterrein en in werkplaats Persinformatie Central Europe GmbH Blz. 1 van 5 Meer informatie krijgt u van: Pim Naber, Tel. 078-6230317, pim.naber@nl.atlascopco.com Deze persinformatie staat ook op internet: www.turmpresse.de/atlascopco

Nadere informatie

Cloud Hosting Checklist it starts here

Cloud Hosting Checklist it starts here Previder Coud Hosting Checkist it starts here Coud Hosting Checkist pagina 2 De 10 punten waar u over na moet denken As u gebruik wit gaan maken van coud hosting zijn een aanta punten van groot beang.

Nadere informatie

Bureau- en bezoekersstoelen open mind & open up

Bureau- en bezoekersstoelen open mind & open up Bureau- en bezoekersstoeen open mind & open up Een vooruitziende bik. Inzicht. Een heder ontwerp. Met de focus op het wezenijke, overtuigt open mind door een motiverende bewegingsvrijheid. U kunt ontspannen

Nadere informatie

De vaatwassers. Editie 2014-2015. www.bosch-home.be. Technologie voor het leven

De vaatwassers. Editie 2014-2015. www.bosch-home.be. Technologie voor het leven De vaatwassers. Editie 2014-2015 www.bosch-home.be Technoogie voor het even Bosch: een merk voor het even. 1964-2014: 50 jaar schitterende afwasresutaten. Reeds 50 jaar ang focussen wij op de kwaiteit

Nadere informatie

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Belgium, Brusselsesteenweg 346,, Fax 0800-77502 (gratis nummer), tools.be@be.atlascopco.com, www.atlascopco.be

Nadere informatie

Odia C & B HTE Condenserende staande gasketel

Odia C & B HTE Condenserende staande gasketel Odia C & B HTE Dat is wat we Think noemen! Het excusieve simme technoogiepatform dat aan de basis igt voor de ontwikkeing van het nieuwe gamma Odia-condensatieketes van Chappée. Laatste nieuwe interface

Nadere informatie

RS350S. Gasgestuurde drukregelaar met uniek ontwerp. Innovatieve insert (Europees patent aangevraagd) Corrosie bestendig. Eenvoudige installatie

RS350S. Gasgestuurde drukregelaar met uniek ontwerp. Innovatieve insert (Europees patent aangevraagd) Corrosie bestendig. Eenvoudige installatie RS350S Gasgestuurde drukregeaar met uniek ontwerp nnovatieve insert (Europees patent aangevraagd) Lage TCO Eenvoudige instaatie Sne en Geuidsarm Miieuvriendeijk Persoon onafhankeijk Fai to cose Gasgestuurde

Nadere informatie

Boze burgers en ambtelijke routines aan de Durgerdammerdijk

Boze burgers en ambtelijke routines aan de Durgerdammerdijk Hoe een hernieuwd participatieproces een best practice werd voor de Omgevingswet Boze burgers en ambteijke routines aan de Durgerdammerdijk Toen in 2017 werd besoten om een jaar extra de tijd te nemen

Nadere informatie

Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO FE PRODUCTINFORMATIE

Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO FE PRODUCTINFORMATIE Vovo Trucks. Driving Progress VOLVO FE PRODUCTINFORMATIE Uw fexibee werkpartner. Ideaa voor het vervoeren van ingevroren voedse maar ook aan te passen as betonmixer. Of as vuiniswagen. De Vovo FE vodoet

Nadere informatie

Marketingplan Verkoopleider. BROCHURE Workshop Marketingplan Verkoopleider. Sales Force Consulting. toekomstvisie. analyse factoren.

Marketingplan Verkoopleider. BROCHURE Workshop Marketingplan Verkoopleider. Sales Force Consulting. toekomstvisie. analyse factoren. BROCHURE Workshop Marketingpan Verkoopeider toekomstvisie anayse factoren verkoopstrategie marktbewerking organisatieontwikkeing Marketingpan Verkoopeider Saes Force Consuting ineiding Een goed functionerende

Nadere informatie

Persinformatie 1/6. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie 1/6. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie 1/6 Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Belgium, Industrielaan 44, B-3730 Hoeselt, Tel. 0800-77503 (gratis nummer), Fax 0800-77502 (gratis nummer),

Nadere informatie

Zelf klussen in uw huurwoning

Zelf klussen in uw huurwoning Zef kussen in uw huurwoning U wit iets aan uw huurwoning veranderen zodat deze beter bij u past. Een nieuwe keuken, een andere badkamer of misschien we een dakkape. Wij geven u graag de geegenheid om zef

Nadere informatie

Persinformatie 1/8. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie 1/8. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie 1/8 Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Belgium, Brusselsesteenweg 346, B-3090 Overijse, Tel. 0800-77503 (gratis nummer), Fax 0800-77502 (gratis

Nadere informatie

BROCHURE Cursus Klantgericht Werken. rendabel. tevreden. trouw. klantgericht. Klantgericht Werken. Sales Force Consulting

BROCHURE Cursus Klantgericht Werken. rendabel. tevreden. trouw. klantgericht. Klantgericht Werken. Sales Force Consulting BROCHURE Cursus Kantgericht Werken rendabe kantgericht tevreden trouw Kantgericht Werken Saes Force Consuting Ineiding De Cursus Kantgericht Werken gaat in eerste instantie over kantgerichtheid. Kort gezegd

Nadere informatie

Woningen met het Slimmer Kopen label hebben een lagere aankoopprijs. Het voordeel kan wel oplopen tot 25 procent!

Woningen met het Slimmer Kopen label hebben een lagere aankoopprijs. Het voordeel kan wel oplopen tot 25 procent! feiten & spereges Woningen met het Simmer Kopen abe hebben een agere aankoopprijs. Het voordee kan we opopen tot 25 procent! As koper van een Simmer Kopen woning bent u voor de voe honderd procent eigenaar.

Nadere informatie

Persinformatie 1/10. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie 1/10. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie 1/10 Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL 3336 LG Zwijndrecht, Tel. 0800-0221767 (gratis nummer), Fax 0800 0221760

Nadere informatie

INDUSTRIËLE DIRECT AANGEDREVEN ZUIGERCOMPRESSOREN CL - CH - CK

INDUSTRIËLE DIRECT AANGEDREVEN ZUIGERCOMPRESSOREN CL - CH - CK INDUSTRIËLE DIRECT AANGEDREVEN ZUIGERCOMPRESSOREN CL - C - CK CL - C - CK Direct aangedreven compressoren voor de industrie Bewezen technoogie, robuuste constructie De CL-, C- en CK-compressoren zijn direct

Nadere informatie

CAGO GAS. IRV 42/C Mod Windfire 373 en 374 Turbo. Artikel nummer: 810007 CE 0051

CAGO GAS. IRV 42/C Mod Windfire 373 en 374 Turbo. Artikel nummer: 810007 CE 0051 CAGO GAS Instaatie - en gebruiks handeiding Infrarood kache IRV 42/C Mod Windfire 373 en 374 Turbo Artike nummer: 810007 CE 0051 Maximae votooiing: 4200W - 305 g/h LPG Voor gebruik van dit toeste a.u.b.

Nadere informatie

persinformatie Vermogen- en constitutiecheck voor (perslucht-)gereedschappen Tool-Scan: preventief onderhoud verhoogt betrouwbaarheid

persinformatie Vermogen- en constitutiecheck voor (perslucht-)gereedschappen Tool-Scan: preventief onderhoud verhoogt betrouwbaarheid persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL -, Tel. 078-6230230, Fax 078-6104702, tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

ouderparticipatie keuzedossier vmbo osb in de onderbouw Gemengde Leerweg

ouderparticipatie keuzedossier vmbo osb in de onderbouw Gemengde Leerweg euzedossier ouderparticipatie keuzedossier vmbo osb in de onderbouw Gemengde Leerweg Op vijf badzijden in het werkboek wordt de medewerking van de ouders of verzorgers van de eeringen gevraagd. Wanneer

Nadere informatie

Het afgebeelde model is de Jazz 1.3 i-vtec Elegance in Sunset Orange met 16 lichtmetalen velgen.

Het afgebeelde model is de Jazz 1.3 i-vtec Elegance in Sunset Orange met 16 lichtmetalen velgen. DE NIEUWE JAZZ [ BIJNA MAGIE Naarmate uw even verandert, doet de Jazz dat ook. De Magic Seats everen ingebouwde veezijdigheid wanneer dat nodig is. Of u nu een ritje naar de doe-het-zefzaak maakt of een

Nadere informatie

CAGO GAS. Installatie - en gebruiks handleiding. Infrarood kachel IRV PETITE 63. Artikel nummer: 801206 CE 0051

CAGO GAS. Installatie - en gebruiks handleiding. Infrarood kachel IRV PETITE 63. Artikel nummer: 801206 CE 0051 CAGO GAS Instaatie - en gebruiks handeiding Infrarood kache IRV PETITE 63 Artike nummer: 801206 CE 0051 Maximae votooiing: 2800W - 200 g/h LPG Voor gebruik van dit toeste a.u.b. zorgvudig de instaatie

Nadere informatie

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL, Fax 0800 0221760 (gratis nummer) tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

Bosch: een merk voor het leven.

Bosch: een merk voor het leven. De vaatwassers. Editie 2013 www.bosch-home.be Inkijkexempaar Technoogie voor het even 1 Bosch: een merk voor het even. Onze vaatwassers zijn even goed voor het miieu as voor uw beste porseein. Green Technoogy-abe

Nadere informatie

Perfecte functionaliteit voor elke functie.

Perfecte functionaliteit voor elke functie. match up A ruim 130 jaar staat Sedus voor innovatieve kantoormeubes die het werken aan en rond het bureau zo goed mogeijk ondersteunen en productiever maken. Net zoas Sedus match up. Een draaistoeprogramma

Nadere informatie

euzedossier ouderparticipatie keuzedossier havo/vwo profielkeuze

euzedossier ouderparticipatie keuzedossier havo/vwo profielkeuze euzedossier ouderparticipatie keuzedossier havo/vwo profiekeuze Op zes badzijden in het werkboek wordt de medewerking van de ouders of verzorgers van de eeringen gevraagd. Wanneer de werkboeken op schoo

Nadere informatie

IVERA 2.10: Feilloze communicatie tussen centrales en verkeersregelingen

IVERA 2.10: Feilloze communicatie tussen centrales en verkeersregelingen IVERA 2.10: Feioze communicatie tussen centraes en verkeersregeingen IVERA 2.10: feioze functionaiteit Verkeersregeingen en verkeers - centraes die gebruikmaken van het IVERA-protoco kunnen naadoos met

Nadere informatie

Alles is mogelijk. IKON VERSO CLIQ staat voor:

Alles is mogelijk. IKON VERSO CLIQ staat voor: Ikon Verso Ciq Aes is mogeijk beschikt iedere gebruiker over zijn of haar eigen simme seute. Voedig toegespitst op en geprogrammeerd voor de individuee toegangsrechten per gebruiker. De toepassing van

Nadere informatie

persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL -, Tel. 078-6230230, Fax 078-6104702, tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

MAXPRO IP-video-oplossingen ALS U ER ÉÉN KENT, KENT U ZE ALLEMAAL. Open, flexibel en schaalbaar videobewakingsplatform

MAXPRO IP-video-oplossingen ALS U ER ÉÉN KENT, KENT U ZE ALLEMAAL. Open, flexibel en schaalbaar videobewakingsplatform MAXPRO IP-video-opossingen ALS U ER ÉÉN KENT, KENT U ZE ALLEMAAL Open, fexibe en schaabaar videobewakingspatform 1 ALS U ER ÉÉN KENT, KENT U ZE ALLEMAAL Bent u op zoek naar... systemen die interoperabe

Nadere informatie

n-- J Bij elk ander verwarmingssysteem is dit niet het geval, de temperatuur tegen het '-.!:> plafond is altijd hoger dan bij de vloer.

n-- J Bij elk ander verwarmingssysteem is dit niet het geval, de temperatuur tegen het '-.!:> plafond is altijd hoger dan bij de vloer. Nummer 19 Onderwerp: Voerverwarming neiding Het systeem van voerverwarming is op de Nederandse markt nooit een gewedig sukses geworden. Was het jaren geeden een mooi systeem voor woningen weke in de koopsfeer

Nadere informatie

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Belgium, Brusselsesteenweg 346,, Fax 0800-77502 (gratis nummer), tools.be@be.atlascopco.com, www.atlascopco.be

Nadere informatie

Persinformatie 1/7. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie 1/7. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie 1/7 Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Belgium, Industrielaan 44, B-3730 Hoeselt, Tel. 0800-77503 (gratis nummer), Fax 0800-77502 (gratis nummer),

Nadere informatie

CES systeem WZ. Horizontaal, tot 2020 gepatenteerd keersleutelprofiel

CES systeem WZ. Horizontaal, tot 2020 gepatenteerd keersleutelprofiel CES systeem WZ Horizontaa, tot 2020 gepatenteerd keerseuteprofie Suitsysteemtechnoogie op hoog niveau Het systeem WZ is een keerseutesysteem weke toepasbaar is in ta van systemen. Per ciinderzijde zorgen

Nadere informatie

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL, Fax 0800 0221760 (gratis nummer) tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Belgium, Brusselsesteenweg 346, B-3090 Overijse, Tel. 02-6890611, Fax 02-6890680, tools.be@be.atlascopco.com,

Nadere informatie

persinformatie Hoe kleiner, hoe efficiënter Energie besparen met montagegereedschap

persinformatie Hoe kleiner, hoe efficiënter Energie besparen met montagegereedschap persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL -, Tel. 078-6230230, Fax 078-6104702, tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

Zonder zorgen blijven rijden. Met de Autoverzekering van Centraal Beheer Achmea

Zonder zorgen blijven rijden. Met de Autoverzekering van Centraal Beheer Achmea Zonder zorgen bijven rijden. Met de Autoverzekering van Centraa Beheer Achmea 1 Inhoud Een goede basis voor uw auto. 3 Een goede basis voor uw auto. Daarom kiest u voor onze Autoverzekering! 4 U kiest

Nadere informatie

verzekerd ondernemen in het buitengebied

verzekerd ondernemen in het buitengebied verzekerd ondernemen in het buitengebied FINBULLETIN We een goede autoverzekering maar hoe zit het met de inzittenden? uitgave: november 2011 Het kan een ieder overkomen. U rijdt in uw auto en net in een

Nadere informatie

persinformatie Seminars maken je bewust van veilig slijpen Atlas Copco geeft scholing aan medewerkers van Siemens

persinformatie Seminars maken je bewust van veilig slijpen Atlas Copco geeft scholing aan medewerkers van Siemens persinformatie Industriele techniëk: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Belgium, Brusselsesteenweg 346, B-3090 Overijse, Tel. 02-6890611, Fax 02-6890680, tools.be@be.atlascopco.com,

Nadere informatie

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL, Fax 0800 0221760 (gratis nummer) tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

Persinformatie 1/5. Werkplekken in drukkerijen worden met moeraanzetters van Atlas Copco ergonomischer

Persinformatie 1/5. Werkplekken in drukkerijen worden met moeraanzetters van Atlas Copco ergonomischer Persinformatie 1/5 Werkplekken in drukkerijen worden met moeraanzetters van Atlas Copco ergonomischer Accugereedschap versnelt doekwissel bij drukpersen Accumoeraanzetters van Atlas Copco Tools vergemakkelijken

Nadere informatie

Vlees- en gevogelte industrie

Vlees- en gevogelte industrie Markeer-, codeer- en systeemopossingen Vees- en gevogete industrie Wij kennen de specifieke uitdagingen van uw productieijnen. Van het beheren van verschiende verpakkingsmateriaen en -vormen tot ijnen

Nadere informatie

Beleef het plezier in werken...

Beleef het plezier in werken... Beeef het pezier in werken... Branche- en beangenoranisaties Pyades evert software die werkt! Voor u, uw medewerkers en eden. Pyades dé speciaist voor branche- en beangenorganisaties Ook in uw organisatie

Nadere informatie

RC4-2. Gebruiksaanwijzing RC4-2 afstandsbediening

RC4-2. Gebruiksaanwijzing RC4-2 afstandsbediening RC4-2 Gebruiksaanwijzing RC4-2 afstandsbediening Inhoud De afstandsbediening en andere onderdeen die in deze gebruiksaanwijzing zijn afgebeed kunnen er in werkeijkheid anders uitzien. Daarnaast behouden

Nadere informatie

Persinformatie 1/11. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie 1/11. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie 1/11 Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Belgium, Industrielaan 44, B-3730 Hoeselt, Tel. 0800-77503 (gratis nummer), Fax 0800-77502 (gratis nummer),

Nadere informatie

persinformatie Perslucht houdt slijpstenen in beweging

persinformatie Perslucht houdt slijpstenen in beweging persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL -, Tel. 078-6230230, Fax 078-6104702, tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

Nieuw design diversiteit. sopra polystone pool

Nieuw design diversiteit. sopra polystone pool sopra poystone poo Nieuw design diversiteit sopra poystone poo Individuee kant-en-kare zwembaden sopra poystone poo kant-en-kare zwembaden zijn everbaar in uiteenopende vormen en ontwerpen. Het productassortiment

Nadere informatie

Sprite 2014. Alpine Sport. spirit of adventure. www.spritecaravans.com

Sprite 2014. Alpine Sport. spirit of adventure. www.spritecaravans.com Sprite 201 spirit of adventure Sprite After-Saes Wanneer u een Sprite caravan koopt, koopt u meer dan aeen een caravan. U krijgt er ook de service van Supercare bij, de vooraanstaande After-Saes organisatie

Nadere informatie

Beleef het plezier in werken...

Beleef het plezier in werken... Beeef het pezier in werken... Retai ondernemingen Pyades evert erp-software die werkt! Voor u, uw medewerkers en kanten. Pyades dé speciaist voor Retai organisaties Het Nieuwe Winkeen, de Nieuwe Consument,

Nadere informatie

persinformatie Flexibele Nul-Fouten-Montage Railvoertuigenbouw: weinig gereedschappen voor grote variaties

persinformatie Flexibele Nul-Fouten-Montage Railvoertuigenbouw: weinig gereedschappen voor grote variaties persinformatie Industriele techniëk: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Belgium, Brusselsesteenweg 346, B-3090 Overijse, Tel. 02-6890611, Fax 02-6890680, tools.be@be.atlascopco.com,

Nadere informatie

persinformatie Volledige controle bij de montage van motorelektronica Elektronische onderdelen goed, snel en ergonomisch gemonteerd

persinformatie Volledige controle bij de montage van motorelektronica Elektronische onderdelen goed, snel en ergonomisch gemonteerd persinformatie Industriele techniëk: perslucht- & elektrische gereedschappen, Brusselsesteenweg 346, B-3090 Overijse, Tel. 02-6890611, Fax 02-6890680, tools.be@be.atlascopco.com, www.atlascopco.com Contact:

Nadere informatie

Condensatievloerketel op stookolie. icovit exclusiv

Condensatievloerketel op stookolie. icovit exclusiv Condensatievoerkete op stookoie icovit excusiv Energiezuinige systemen voor de energiebewuste, veeeisende consument Er is de aatste jaren vee veranderd. Vandaag bent u as consument voora geïnteresseerd

Nadere informatie

SAVE THE DATE: 21 MAART 2019

SAVE THE DATE: 21 MAART 2019 Beter Samen februari 2019 nummer 9 infobuetin over stichting resonans, speciaa onderwijs SAVE THE DATE: 21 MAART 2019 resonans viert feest! we zijn gestart met resonans! en dat wien we graag vieren samen

Nadere informatie

VOORBEELD. Supplement Netto, De Tijd - 22 Mar. 2014 Page 60

VOORBEELD. Supplement Netto, De Tijd - 22 Mar. 2014 Page 60 VOORBEELD Suppement Netto, De Tijd - 22 Mar. 2014 Page 60 Reaties zijn gemakkeijk vandaag. We stappen er sne in en zetten er ook sne een punt achter. Wat we durven te vergeten, is dat eke duurzame nieuwe

Nadere informatie

Who cares about variety? Productcatalogus

Who cares about variety? Productcatalogus Who cares about variety? Productcataogus We do! The Warm Society is opgericht omdat we vinden dat het hoog tijd is dat verwarming de aandacht krijgt die ze verdient. Mensen hebben een passieve houding

Nadere informatie

Sales Force Boost. een Strategisch Verkoopplan maken. Sales Force Consulting. Sales Force Consulting Brochure Sales Force Boost

Sales Force Boost. een Strategisch Verkoopplan maken. Sales Force Consulting. Sales Force Consulting Brochure Sales Force Boost Saes Force Boost een Strategisch Verkooppan maken Saes Force Consuting ineiding Saes Force Boost Saes Force Boost is een cursus voor commerciëe managers en verkoopeiders. De cursus is beschikbaar in 2

Nadere informatie

Therapeutisch elastische kousen

Therapeutisch elastische kousen C T Therapeutisch eastische kousen bij oedeem, trombose en spataderen De therapeut weet raad K1 C H - T K1 - T K1 K2 C G C - G T G CF CE CD CC buiten engte A-omvang binnen engte C - F D CB C Therapeutisch

Nadere informatie

Persinformatie 1/8. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie 1/8. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie 1/8 Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Belgium, Brusselsesteenweg 346, B-3090 Overijse, Tel. 0800-77503 (gratis nummer), Fax 0800-77502 (gratis

Nadere informatie

Sprite 2013. www.spritecaravans.nl. Uw dealer

Sprite 2013. www.spritecaravans.nl. Uw dealer Uw deaer Sprite After-Saes Wanneer u een Sprite caravan koopt, koopt u meer dan aeen een caravan. U krijgt er ook de service van Supercare bij, de vooraanstaande After-Saes organisatie van Swift Group

Nadere informatie