We zijn alweer beland in sprint 3 de een en laatste sprint van deze cel periode weer.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We zijn alweer beland in sprint 3 de een en laatste sprint van deze cel periode weer."

Transcriptie

1 Mijn Uitgebreide feedback voor Rasheed: Tijdens het proces heb jij laten zien hoe de app er uit zag, dus je hebt zeker wel iets laten zien. Voor de rest heb je niet echt iets laten zien code wijs over je updates en of je ergens tegen aan liep. Jij hebt veel tijdens daily stand ups maar ook via de groep zelf, ideeën ingebracht en ook laten uitvoeren. Dit kwam vooral door het feit dat je alles visueel uitbeeldde en soms ook al een schets had om te laten zien. Maar echte feedback op bijvoorbeeld de cyberfarm was er niet echt. Wat wel zeker in de toekomst mag aangezien de app en cyberfarm samen moeten werken. Zo kunnen wij dan ook een betere connectie leggen tussen beiden. Zoals iedereen in dit team heb jij vooral de planning op de website laten staan. Wel werd elke dag tijdens de daily stand up duidelijk wat jij die dag zou gaan doen. De planning van je taken was daarom ook niet echt duidelijk waardoor we ook nu laat zijn begonnen met het samen voegen van de app en cyberfarm omdat wij beide niet de planning op de goede manier naar elkaar hadden gebracht. Wel hebben we dit snel opgepakt en zijn we op dit moment ook dan op de goede weg. Input heb jij gegeven tijdens dit project op je eigen front (de groente go app) maar ook op mijn front (cyberfarm). Je hebt als ik het vroeg mee gedacht met het systeem wat mij ook hielp om verder te kunnen met de cyberfarm. Dus zeker heb je tijdens het gehele project goede input ingebracht tijdens het project. Wat ook niet alleen bij de cyberfarm was maar over het gehele project op de locatie zelf tot de applicaties (app en cyberfarm). Je programmeer kennis op punt en zou ik ook niks aan veranderen. Dit zie ik vooral op welke platformen en talen jij mee kan werken. Dus dat is geen probleem of een verbeterpunt voor je. Wel denk ik dat je beter voortaan kan plannen en je ook zeker wat meer moet concentreren op je werk. Wat ik merk dat toch niet altijd lukt. We zijn alweer beland in sprint 3 de een en laatste sprint van deze cel periode weer. Voor deze sprint gaat het vooral om feedback verlenen en krijgen van mijn mede studie genoten, dit zijn voor mij : Michael Rasheed Tim Rasheed geeft mij deze sprint een uitgebreidere feedback dan Tim en Michael maar genoeg gepraat laten we kijken naar de feedback.

2 Dit waren de vragen die werden gesteld: Communicatie: Hoe heb je informatie doorgegeven over de status van je product? Feedback: Op welke manier is feedback ingebracht tijdens het bouwproces? Planning: Hoe heb jij jouw planning neergelegd voor je teamgenoten? Onderzoek: Hoe heb jij je input laten weten in het onderzoeksproces? Technisch: Welke onderdelen zou jij nog verbeteren? De feedback ik ga hieronder en meer op in: Michael (beknopt): Ik kon duidelijk zien met waar jij mee bezig bent. Probeer dat wel elke dag aan te geven aan wat jij gaat werken zodat ik jou kan helpen. Probeer mij wat meer feedback te geven of te helpen. Ik heb daar weinig van gemerkt. Je gaf wel goed aan op welke specifieke dingen ik moest focussen voor de notificaties, dankjewel! Je gaf goed aan aan welke dingen jij gaat werken in deze sprint, maar zoals ik bij vraag 1 zei: geef mij updates zodat ik jou kan helpen. Je werkte goed samen met Tim in het onderzoeksproces en je gaf ook bruikbare ideeën in de brainstorm sessie. Goed gedaan! Qua planning zit het goed. Ook het HTML, CSS en Database ziet er goed uit. Probeer meer te oefenen met PHP en Javascript. Ik kan jou daarmee wel helpen. Tim (beknopt): Door middel van GitHub en standup s ochtends. En natuurlijk door gewoon met elkaar te praten. Omdat we soms samen werkten vroeg ik jou om feedback over wat ik had gedaan, ook gaf je de anderen feedback door te vragen naar waar ze mee bezig waren en wat je er van vond. Door het bespreken van een groepsplanning wist ik wat jouw persoonlijke planning was. Je kwam met veel goede ideeën bij de luchtsingelbrug en je interviewde mensen. Ik heb gemerkt dat het programmeren tot nu toe goed lukt bij je, maar vergeet niet om anderen om hulp te vragen als iets niet lukt. Rasheed: Je hebt regelmatig laten zien hoe de cyberfarm eruit zag. De inhoud van de code kan wel

3 regelmatig doorgegeven worden in de volgende sprint, zodat ik weet hoe ik mijn applicatie moet verbinden met jouw Cyberfarm. Op deze manier zou je ook feedback kunnen ontvangen van mij over hoe je je code misschien schoner en meer compatible kan maken met mijn mobile app. Ik heb op zich niet veel gemerkt van feedback. Feedback op Tims werk was wel aanwezig, en dat is zeker belangrijk. Ik zou alleen wel fijn vinden als je mijn app en Michaels notificatie interface van feedback had verzorgd, eventuele verbeterpunten als die er waren. Kritisch zijn mag zeker wel. Ik moet ook weten als ik te ambitieus word, of als ik juist te weinig onderdelen in mijn planning zet. Ik heb niet veel mee gekregen van een planning. Ik herinner me niet dat ik op de hoogte was van de specifieke productonderdelen die je wilde maken. Dit kan natuurlijk aan mijn geheugen liggen, maar het is voor de volgende sprint een tip om je planning specifiek met mij te delen, en meer concreet doorgeven welke onderdelen je specifiek af wilt maken. Misschien kan je ook een MoSCoW maken per dag. Ik neem dit onderdeel ook op. Jij en Tim hebben aan het begin een onderzoek gedaan naar bezoekers bij de luchtsingelbrug en ons goed op de hoogte gebracht. Er zou natuurlijk meer onderzoek gedaan kunnen worden naar de techniek van je product. Zijn er andere producten die op onze Cyberfarm lijken? Hoe zijn die gestructureerd? Welke APIs en technieken gebruiken die? Naast het visuele aspect zou je ook kunnen denken aan animaties, ik weet alleen niet of dit meer Tims taak zou zijn. Als je een zaadje in de tuin plant, krijg je die altijd in een float left positie te zien. Zou je kunnen nakijken of je een drop positie kan maken? Dat elk zaadje exact op de positie wordt geplant waar je hem hebt losgelaten? Ook qua functionele testen kun je bij ons/mij langs komen om te kijken of ik het programma kan breken, zodat je weet welke bugs je moet fixen. Reflectie op de feedback: De feedback is binnen en heeft ook zeker punten waar ik kan op werken laten we per persoon kijken en uitleggen hoe ik dit kan verbeteren. Michael: Hij begint met het feit dat ik niet alles aangaf qua onderdelen waarmee ik de dag begin en ook over de gehele dag ga doen. Hier heeft hij zeker een punt en ik zal ook proberen behalve bij de daily stand up ook tijdens de dag laten weten wat ik doe. Zelf heb ik Michael en Rasheed niet veel feedback gegeven tot tegenstelling van Tim (dit lees ik in de feedback van Michael en Rasheed

4 ) hier was ik mij zelf niet erg van bewust en zal ook zeker de laatste tijd die wij nog hebben zeker meer feedback leveren op hun werk. Mijn onderzoek heb ik vooral (samen met meerder onderdelen van het project) met Tim gedaan hierdoor heb ik ook veel gewerkt met Tim in de onderzoeken en had ik ook terecht meer Michael en Rasheed mogen betrekken. Michael geeft vooral aan dat ik PHP en JS moet oefenen en ook zeker aan hem dingen kan vragen, hier ben ik het dan ook zeker mee eens vooral om het feit dat ik niet snel wat vraag als het niet lukt en ook om het feit dat ik soms vooral met JS op problemen stuit. Tim: Zoals al eerder vermeld heb ik met Tim deze tijd veel samengewerkt wat ik ook terug kan zien in zijn feedback, namelijk dat hij qua mijn planning veel wist en ook precies wist wat ik op de dag deed. Vooral Tim gaf ik veel feedback (soms was dit negatief (sorry Tim ) maar ik moet meer ook feedback geven aan Michael en Rasheed over hun werk zodat zij ook hun werk kunnen laten beoordelen. In de tijd van onderzoeken heb ik samen met Tim interviews afgenomen waaruit ik ook meer de mensen vroeg dan Tim wat ook niet geeft maar hieruit kan ik geen verbetering zien aan mijn kant behalve Tim het ook te laten proberen in de toekomst of hem ermee helpen. Rasheed: Ik heb veel laten zien hoe de cyberfarm eruit ziet maar code wijs heb ik nooit laten zien. Daar heeft Rasheed een goed punt in aangezien hij misschien dingen van mij kan leren en hij ook mij weer dingen kan leren. Dit is dus ook zeker wat ik meeneem de aankomende tijd. Zoals ook al eerder vermeld heb ik veel feedback bij Tim gegeven en niet op Michael en Rasheed zelf merkte ik niet dat ik hun bijna tot geen feedback gaf. Maar nu zal ik zeker meer en ook vaker feedback geven aan onderdelen waar hun bezig mee zijn. De planning heb ik niet gedeeld met mijn team en stond ook alleen op mijn blog, hier zie ik ook de foto en ga ook volgende CLE zeker mijn plan laten zien en bespreken voor de laatste weken. Ook vindt ik het idee om elke dag een MoSCoW te maken ook zeker geen slecht plan en zal dit zeker ook gaan doen. Het feit dat ik niet veel onderzoek hebben gedaan naar de cyberfarm heb ik ook gemerkt op de markt op de woensdag. Daarom wil ik ook graag snel extra onderzoek hoe andere dit aanpakken en ook wellicht hebben verzorgd qua api s maar ook welke talen het beste kan worden gebruikt. Als laatste is het zeker dat er in de cyberfarm nog veel bugs zit zoals je zei dat de zaadjes over elkaar verdwijnen en dat alles float naar left. Ik hoop dat ik ook samen met het team hier naar kan kijken vooral. ik niet zeker weet hoe ik dit het beste kan aanpakken. Conclusie: Zeker goede feedback waar ik ook wat mee kan zeker na het wat jammere resultaat van de markt sta ik er nu met meer energie en motivatie achter en maken wij met z n vieren van Groente Go een geweldig product.

5

Persoonlijke reflectie. Project Agile Development

Persoonlijke reflectie. Project Agile Development Persoonlijke reflectie Project Agile Development Naam: Dewi van Aalderen Project: WaagSociety Team: WGS10 Inleverdatum: 12 juni 2017 Inhoud 1.Inleiding... 3 2. Bijdrage... 3 3. Waar ben ik trots op?...

Nadere informatie

Leerdoelen en reflecties op de leerdoelen. Lisa van Ginkel

Leerdoelen en reflecties op de leerdoelen. Lisa van Ginkel Leerdoelen en reflecties op de leerdoelen Lisa van Ginkel 1571514 Leerdoelen Wat wil ik leren met dit project? Ik wil beter worden in mijn visuele vaardigheden. Ik wil beter worden in Photoshop, Illustrator

Nadere informatie

LinkedIn-updates open inschrijving

LinkedIn-updates open inschrijving LinkedIn-updates open inschrijving Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen

Nadere informatie

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Competenties Sociaal en communicatief functioneren (P9) Initiatief (P10) Reflectie (P11) Afgelopen module heb je met een groepje gewerkt aan je project. In week 7

Nadere informatie

Opdrachtformulering (pagina 3 van 7)

Opdrachtformulering (pagina 3 van 7) Afstudeerovereenkomst van Tim Wils Bijlage 1 Opdrachtformulering (pagina 3 van 7) Dit project betreft een eigen framework (soort API) waarmee relatief gemakkelijk en in korte tijd eindproducten opgezet

Nadere informatie

Hoe krijg je meer zin? Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12

Hoe krijg je meer zin? Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12 Hoe krijg je meer zin? 09 - Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12 Meer zin. Denk jij ook dat zin in vrijen er spontaan hoort te zijn? Dat zin iets is dat zomaar uit het niets op komt borrelen? Geloof

Nadere informatie

Individuele reflectie Project PAD. Cindy Fransen ETI Eindreflectie PAD

Individuele reflectie Project PAD. Cindy Fransen ETI Eindreflectie PAD Individuele reflectie Project PAD Cindy Fransen ETI01 500730897 Eindreflectie PAD Cindy Fransen ETI01 500730897 Bijdragen aan het team Nadat ik werd overgeplaatst naar ETI01 was het bijna tijd voor de

Nadere informatie

LinkedIn-updates in-company

LinkedIn-updates in-company LinkedIn-updates in-company Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen plaatsen?

Nadere informatie

PA - Peer Assessments Projecten. Groep Team 2

PA - Peer Assessments Projecten. Groep Team 2 >>> Stuur dit document (volledig ingevuld) in bij je projectdocent Let op! Je dient alleen de blauwe velden in te vullen! Geef per stelling altijd een korte toelichting (noem voorbeelden). Jouw naam Arnout

Nadere informatie

Cosis Begeleid Leren

Cosis Begeleid Leren Vaardigheidslessen: Hulp bij studeren Om met succes een opleiding te kunnen volgen is het voor jongeren belangrijk dat ze over een aantal specifieke vaardigheden beschikken. Daarom hebben we een cursus

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Lisa Westerman Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Lisa Westerman... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Lisa,

Nadere informatie

Opdrachten: http://tweakers.net/vormgevingsstagiair

Opdrachten: http://tweakers.net/vormgevingsstagiair Opdrachten: 1. Verzamel vijf vacatures van banen die jij zou willen uitoefenen in je stage. Hierbij is het niet van belang of het bedrijf bij jouw in de buurt gevestigd is. 2. Beantwoord de volgende vragen

Nadere informatie

Gemotiveerd Leren. Drie plezierige leerervaringen

Gemotiveerd Leren. Drie plezierige leerervaringen Gemotiveerd Leren Drie plezierige leerervaringen In deze stap krijg je inzicht in hoe jij gemotiveerd leert. Dit is belangrijk om te weten, want dan kan je dat gebruiken om zo gemotiveerd mogelijk je vakken

Nadere informatie

Aan de slag met Wordpress

Aan de slag met Wordpress Aan de slag met Wordpress Door: Jelle en Andrea Haandrikman-Schraets Namens: Hackerspace TDvenlo Datum: 13 maart 2019 Info: jhaand@xs4all.nl info@andreahaandrikman.com Over TDvenlo De hackerspace in Noord-

Nadere informatie

1. Inzichten en actiepunten Schrijf tijdens de training inzichten en actiepunten op. Noteer ze hier.

1. Inzichten en actiepunten Schrijf tijdens de training inzichten en actiepunten op. Noteer ze hier. Werkboek en Persoonlijk actieplan Een training heeft alleen effect als je er in de praktijk mee aan de slag gaat. Het werkboek en persoonlijk actieplan kunnen je daarmee helpen. 1. Inzichten en actiepunten

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

MORGEN INTERNET Welkom

MORGEN INTERNET Welkom .&%*" %&7&-01&3 Ǖǻǔ MORGEN INTERNET Welkom Welkom bij Morgen Internet. Elk jaar hebben we diverse stages voor mensen die van zelfstandigheid houden en echte opdrachten voor klanten willen uitvoeren WIJ

Nadere informatie

SLC opdrachten. Opdracht 1-6. Student: Chi-Wai Ip Studentennr.: Klas: MT1C Docent: Jan van der Horst Versie 1

SLC opdrachten. Opdracht 1-6. Student: Chi-Wai Ip Studentennr.: Klas: MT1C Docent: Jan van der Horst Versie 1 SLC opdrachten Opdracht 1-6 Student: Chi-Wai Ip Studentennr.: 0854673 Klas: MT1C Docent: Jan van der Horst Versie 1 1.Leerdossier: Inhoudsopgave en planning voor het vullen Voor het 1 e jaar wil ik een

Nadere informatie

André Fondse

André Fondse André Fondse 19-01-2019 Biografie Doel presentatie Mijn ervaringen met Nextcloud Gesprek met elkaar over bijdragen aan open source projecten Ongeveer 15 jaar open source gebruiker: begonnen met PHP en

Nadere informatie

- 21 INSPIRERENDE QUOTES VOOR LEERKRACHTEN -

- 21 INSPIRERENDE QUOTES VOOR LEERKRACHTEN - Beste collega, Ik houd van quotes. Zoals je misschien wel weet, plaats ik dagelijks waardevolle tips, verhalen, video s en quotes op mijn Facebookpagina: www.fb.com/positiefleren.nl Ik merk dat ik veel

Nadere informatie

Namens Jelle: Je kan heel goed verslagen schrijven. En je bent altijd gemotiveerd om te werken. Ga vooral zo door.

Namens Jelle: Je kan heel goed verslagen schrijven. En je bent altijd gemotiveerd om te werken. Ga vooral zo door. 360 graden feedback groep sigma 7 2.0: Feedback aan Max: Dit project ben ik een stuk zelfverzekerder ingestapt dan het vorige project. Ik weet nu veel beter wat mijn eigen kwaliteiten zijn en ook die van

Nadere informatie

Feedback van de groep aan Bart van Biemen:

Feedback van de groep aan Bart van Biemen: Feedback van de groep aan Bart van Biemen: Er waren momenten dat ik geen taak meer had en niet heel productief meer was. Op deze momenten had ik meer initiatief moeten tonen en actiever op zoeken gaan

Nadere informatie

PA - Peer Assessments Projecten. Groep Team 2 Datum

PA - Peer Assessments Projecten. Groep Team 2 Datum >>> Stuur dit document (volledig ingevuld) in bij je projectdocent Let op! Je dient alleen de blauwe velden in te vullen! Geef per stelling altijd een korte toelichting (noem voorbeelden). Jouw naam Sietze-Jan

Nadere informatie

Hoe kunnen we WAT ACTIE zodat IETS VERANDERT

Hoe kunnen we WAT ACTIE zodat IETS VERANDERT Anouk Nooteboom Hand-out Cultuurhelden Delft Werkvormen creatief proces & passende vragen In dit document zijn een aantal werkvormen te vinden die toe te passen zijn binnen het creatief proces. Bij de

Nadere informatie

kinderrechten Aardrijkskunde kinderrechten gehoord? Met welke kinderrechten hebben zij te

kinderrechten Aardrijkskunde kinderrechten gehoord? Met welke kinderrechten hebben zij te Aardrijkskunde kinderrechten Omschrijving van de opdracht: Introductie Thema: Kinderrechten In dit thema staat de volgende hogere orde denkvraag centraal: Wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen

Nadere informatie

Tweede wereldoorlog:

Tweede wereldoorlog: geschiedenis Tweede wereldoorlog: Een bekende Omschrijving van de opdracht: Wat doe je als leerkracht? Introductie Thema: Tweede Wereldoorlog: een bekende Introduceren thema Tweede Wereldoorlog: een bekende

Nadere informatie

Tweede wereldoorlog:

Tweede wereldoorlog: geschiedenis Tweede wereldoorlog: Auto s en wegen Omschrijving van de opdracht: Wat doe je als leerkracht? Introductie Thema: Tweede Wereldoorlog: auto s en wegen Introduceren thema Tweede Wereldoorlog:

Nadere informatie

Hoe zet je jouw crowd duurzaam in? Voordekunst geeft tips!

Hoe zet je jouw crowd duurzaam in? Voordekunst geeft tips! Hoe zet je jouw crowd duurzaam in? Voordekunst geeft tips! Het doel van crowdfunding is het bereiken van een crowd, de financiering het middel waarmee de donateurs laten zien dat zij jouw project ondersteunen.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 3 Concept 3 Onderzoek 3 Conclusie 7 Bijlage 8 Bronnen

Inhoudsopgave. Inleiding 3 Concept 3 Onderzoek 3 Conclusie 7 Bijlage 8 Bronnen 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Concept 3 Onderzoek 3 Conclusie 7 Bijlage 8 Bronnen 2 Inleiding In dit verslag kunt u lezen hoe wij onze onderzoek hebben gedaan om onze applicatie te kunnen maken. Er zijn

Nadere informatie

Uitwerking workshop Creatief reflecteren met kinderen

Uitwerking workshop Creatief reflecteren met kinderen Uitwerking workshop Creatief reflecteren met kinderen 4 november 2011 NJPV Conferentie door Welmoed Lockefeer Onderwijs Maak Je Samen Waarom reflecteren met kinderen? Roepvraag met hele groep, bij aanvang

Nadere informatie

Reflectieverslag Zonnepomp

Reflectieverslag Zonnepomp Reflectieverslag Zonnepomp Kevin de Ram Reflectieverslag Zonnepomp Kevin de Ram Culemborg Unica Installatietechniek B.V. mei 2016 Kevin de Ram Reflectieverslag Zonnepomp 1 Voorwoord Mijn naam is Kevin

Nadere informatie

Project Interactieve multimedia

Project Interactieve multimedia Project Interactieve multimedia Jerney van Schagen Inleiding: Het eerste idee van het project bij mij was dat het een vrij breed project zou worden, maar in een van de eerste colleges kwam ik er al gauw

Nadere informatie

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Connect Social Business Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Joey Kaan September 28, 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 1 2 Probleemstelling & Doelstelling 2 2.1 Leren Professioneel Functioneren..................

Nadere informatie

Masters hangen aan Eelco's lippen...

Masters hangen aan Eelco's lippen... Masters hangen aan Eelco's lippen... De spanning voor het WK-Masters in Lyon loopt bij de deelnemers aan Project 2015 al danig op. Daarom hebben we Eelco gevraagd of hij een keer met ons wilde praten over

Nadere informatie

Plans are nothing, Planning is everything - Dwight D. Eisenhower

Plans are nothing, Planning is everything - Dwight D. Eisenhower IN 5 STAPPEN EEN STRATEGISCHE PLANNING Plans are nothing, Planning is everything - Dwight D. Eisenhower INLEIDING 01 Generaal Dwight D. Eisenhower is de man die de invasie van de geallieerde strijdkrachten

Nadere informatie

POWERTOOL 3 HET EMOTIONELE RECYCLAGEPARK. Loslaten. Daar heb dat woord weer. Maar hoe dan?! Laat het ons eens anders aanpakken

POWERTOOL 3 HET EMOTIONELE RECYCLAGEPARK. Loslaten. Daar heb dat woord weer. Maar hoe dan?! Laat het ons eens anders aanpakken POWERTOOL 3 HET EMOTIONELE RECYCLAGEPARK Loslaten. Daar heb dat woord weer. Maar hoe dan?! Laat het ons eens anders aanpakken 1 Loslaten. Daar heb dat woord weer. Maar hoe dan?! Laat het ons een anders

Nadere informatie

Titel Projectplan Versie: 0.0

Titel Projectplan Versie: 0.0 Titel Projectplan Versie: 0.0 Bestandsnaam:Webshop Naam student of studenten Naam eventuele opdrachtgever Vincent van Leeuwen Martijn van Heezik Geen Datum opgesteld: 21 april 2016 Voor akkoord: Datum:

Nadere informatie

Rubrics / Leerdoelen

Rubrics / Leerdoelen Rubrics / Leerdoelen Frank van Deursen - M41t - Juni 2016 Scrum Theoretische kennis van Scrum: Ik ben van mening dat ik dit leerdoel heb afgesloten met een voldoende. De eerste sprints waren bij mij en

Nadere informatie

PA - Peer Assessments Projecten. Teamnaam

PA - Peer Assessments Projecten. Teamnaam >>> Stuur dit document (volledig ingevuld) in bij je projectdocent Let op! Je dient alleen de blauwe velden in te vullen! Geef per stelling altijd een korte toelichting (noem voorbeelden). Jouw naam Groep

Nadere informatie

pest eruit? De baas spelen

pest eruit? De baas spelen Hoe ziet iemand die een ander pest eruit? Waarschijnlijk heb je wel gemerkt dat het ontzettend moeilijk is om zo n beschrijving te geven. Dat is logisch want er bestaat niet iemand die eruit ziet als een

Nadere informatie

STUDIEWIJZER MOBILE WEB APPS AND SECURITY BACHELOR IN DE TOEGEPASTE INFORM ATICA SEMESTER 4 ACADEMIEJAAR LECTOR: FRÉDÉRIC VLUMMENS

STUDIEWIJZER MOBILE WEB APPS AND SECURITY BACHELOR IN DE TOEGEPASTE INFORM ATICA SEMESTER 4 ACADEMIEJAAR LECTOR: FRÉDÉRIC VLUMMENS Mobile Web Apps & Security BACHELOR IN DE TOEGEPASTE INFORM ATICA SEMESTER 4 ACADEMIEJAAR 2016-2017 LECTOR: FRÉDÉRIC VLUMMENS STUDIEWIJZER MOBILE WEB APPS AND SECURITY Onderdeel van de module @home Mobile

Nadere informatie

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Connect Social Business Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Joey Kaan September 21, 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 4 2 Probleemstelling & Doelstelling 5 2.1 Leren Professioneel Functioneren..................

Nadere informatie

FIT TEST 4 MENDIX. Low code & kwaliteit

FIT TEST 4 MENDIX. Low code & kwaliteit FIT TEST 4 MENDIX Low code & kwaliteit 2 TODAY S TOPIC: Low code & kwaliteit 1. Definitie low code wat maakt low coding platformen waardevol? 2. Kwaliteit - staat low code gelijk aan hoge kwaliteit? 3.

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Bespreek richtlijnen Weten je medewerkers wel écht wat er van hen wordt verwacht? Heeft het team bijvoorbeeld hetzelfde idee als jij over wanneer en hoe een klant wordt

Nadere informatie

Twitter Linkedin Literatuur Experimenteren Je klus Zichtbaar worden Niet alleen online maar ook F2F

Twitter Linkedin Literatuur Experimenteren Je klus Zichtbaar worden Niet alleen online maar ook F2F Moet je ergens wachten, scrol dan door twitter, tot je bijdrage hebt gevonden die voor iemand in je netwerk interessant kan zijn. Stuur die door. Neem kwartier en bekijk op linkedin door de lijst met mensen

Nadere informatie

Sport(ouders) en emoties Door: Steven Pont en Tischa Neve

Sport(ouders) en emoties Door: Steven Pont en Tischa Neve Sport(ouders) en emoties Door: Steven Pont en Tischa Neve Dit onderdeel gaat over emoties, want sport en emoties zijn nu eenmaal sterk met elkaar verbonden. En dat is maar goed ook, want die emoties zijn

Nadere informatie

E-book. 49 vragen voor een effectieve continue dialoog

E-book. 49 vragen voor een effectieve continue dialoog E-book 49 vragen voor een effectieve continue dialoog Inleiding Door Jochem Aubel Veel organisaties hebben de ambitie om een continue dialoog op gang te brengen. Een doorlopend gesprek tussen medewerkers

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een krachtige boodschap maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Of we het leuk vinden of niet, als ondernemers zullen

Nadere informatie

Jaarplan ASVZ 2015 Met Elkaar in 2015

Jaarplan ASVZ 2015 Met Elkaar in 2015 Jaarplan ASVZ 2015 Met Elkaar in 2015 Jaarplan ASVZ 2015 eenvoudige versie Met elkaar in 2015! Dit is het jaarplan van ASVZ. Hierin schrijft ASVZ op wat we in 2015 gaan doen, en wat beter of anders kan

Nadere informatie

COMPETENTIE- ONTWIKKELPLAN. Tim Veerman. Klas: IG_203 Studentnummer: Periode: Loopbaanadviseur: Alexander Mulder

COMPETENTIE- ONTWIKKELPLAN. Tim Veerman. Klas: IG_203 Studentnummer: Periode: Loopbaanadviseur: Alexander Mulder COMPETENTIE- ONTWIKKELPLAN Tim Veerman Klas: IG_203 Studentnummer: 500676694 Periode: 2015-2016 Loopbaanadviseur: Alexander Mulder Inhoudsopgave Visie op Studie en beroep... 2 Studievoortgang... 3 SWOT

Nadere informatie

Hoe zou je dit vertellen aan iemand die er vandaag niet bij is? Leerlingen helpen om wiskunde te begrijpen: Vragen die: Ben je het er mee eens?

Hoe zou je dit vertellen aan iemand die er vandaag niet bij is? Leerlingen helpen om wiskunde te begrijpen: Vragen die: Ben je het er mee eens? Leerlingen helpen om wiskunde te begrijpen: 1 2 Welke strategie heb je gebruikt? 3 Ben je het er mee eens? Ben je het er mee oneens? 4 Zou je die vraag aan de klas kunnen stellen? 5 Kun je je 6 Wil 7 oplosmethode

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Johan Vosbergen Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Johan Vosbergen... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Johan,

Nadere informatie

Inhoud. 1 Wil je wel leren? 2 Kun je wel leren? 3 Gebruik je hersenen! 4 Maak een plan! 5 Gebruik trucjes! 6 Maak fouten en stel vragen!

Inhoud. 1 Wil je wel leren? 2 Kun je wel leren? 3 Gebruik je hersenen! 4 Maak een plan! 5 Gebruik trucjes! 6 Maak fouten en stel vragen! 1 Wil je wel leren? Opdracht 1a Wat heb jij vanzelf geleerd? 7 Opdracht 1b Van externe naar interne motivatie 7 Opdracht 1c Wat willen jullie graag leren? 8 2 Kun je wel leren? Opdracht 2a Op wie lijk

Nadere informatie

HOE GEEF IK DE WEEK VORM? Handvatten voor de invulling van een werkplek tijdens de Week van de Mobiliteit

HOE GEEF IK DE WEEK VORM? Handvatten voor de invulling van een werkplek tijdens de Week van de Mobiliteit HOE GEEF IK DE WEEK VORM? Handvatten voor de invulling van een werkplek tijdens de Week van de Mobiliteit Tips en trucs: werkplekbegeleider Tips om tot een goede invulling van de Week van de Mobiliteit

Nadere informatie

IK WIJZER. Ik wil graag weten wie ik ben

IK WIJZER. Ik wil graag weten wie ik ben IK WIJZER Ik wil graag weten wie ik ben Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Jouw uitslag... 4 Copyright DilemmaManager B.V. Pagina 2 van 8 1 Inleiding Hallo Ruben, Dit is de uitslag van jouw Ik-Wijzer.

Nadere informatie

Evaluatierapport. Workshop ADHD. Fontys PABO Limburg. Drs. Arno de Poorter Drs. Anne van Hees

Evaluatierapport. Workshop ADHD. Fontys PABO Limburg. Drs. Arno de Poorter Drs. Anne van Hees Evaluatierapport Workshop ADHD Fontys PABO Limburg Drs. Arno de Poorter Drs. Anne van Hees Inhoudsopgave Pag. 1. Inleiding 2 2. Deelnemers/respondenten 2 3. Opzet en inhoud evaluatie 2 4. Resultaten 2

Nadere informatie

Arrangement 1 De Luisterthermometer

Arrangement 1 De Luisterthermometer Arrangement 1 De Luisterthermometer DEEL 2 De medewerker Naam: Organisatie: Manager: Datum: Luisterprincipe 2 Luisteren is geven 2.1 Gehoord zijn Je hebt de afgelopen weken vast een keer met je manager

Nadere informatie

Resultaten eduscrum 2012

Resultaten eduscrum 2012 Resultaten eduscrum 0 www.ashram.nl www.eduscrum.nl Resultaten kwantitatief toets cijfers (0) Leerjaar vak Cijfergemiddelde met eduscrum Cijfergemiddelde parallelklassen zonder eduscrum vwo Scheikunde

Nadere informatie

Handleiding Voor de Personeelscyclus!

Handleiding Voor de Personeelscyclus! Handleiding Voor de Personeelscyclus! Om goede professionele kinderopvang te blijven bieden moeten we ons blijven ontwikkelen. In deze handleiding lees je hoe we dat doen. We doorlopen elke twee jaar een

Nadere informatie

SCHRIJVEN. Instructiekaart voor de leerling nr. 5. A-vragen. Korte vragen die beginnen met Wie...? Wat...? Waar...? Wanneer...? Hoeveel...?

SCHRIJVEN. Instructiekaart voor de leerling nr. 5. A-vragen. Korte vragen die beginnen met Wie...? Wat...? Waar...? Wanneer...? Hoeveel...? Instructiekaart voor de leerling nr. 5 A-vragen Formulering van de vraag Formulering van het antwoord Korte vragen die beginnen met Wie...? Wat...? Waar...? Wanneer...? Hoeveel...? Antwoord met één volledige

Nadere informatie

Presentatie Feedback. Door: Tim Janssen Klas: GDD1A

Presentatie Feedback. Door: Tim Janssen Klas: GDD1A Presentatie Feedback Door: Tim Janssen Klas: GDD1A Inhoud Reflecties Voorbereiding presentatie Reflecties Silver Huber: Breakdance Goede duidelijke presentatie. Heel helder en goed te horen. Leuk dat ie

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

Cosis Begeleid Leren

Cosis Begeleid Leren Vaardigheidslessen: Hulp op school Om met succes je opleiding te kunnen volgen kan het voor jongeren met een psychische beperking belangrijk zijn om over een aantal specifieke vaardigheden te beschikken.

Nadere informatie

talentstimuleren.nl CREATIEF DENKEN Ik kom met originele oplossingen en bedenk vernieuwende ideeën

talentstimuleren.nl CREATIEF DENKEN Ik kom met originele oplossingen en bedenk vernieuwende ideeën Ik kom met originele oplossingen en bedenk vernieuwende ideeën Ik let op (onopvallende) details en voeg details toe aan eerdere ideeën Ik zie meerdere denkrichtingen en verander flexibel van denkrichting

Nadere informatie

Feedback. in hapklare brokken

Feedback. in hapklare brokken Feedback in hapklare brokken Jan van Baardewijk Zorgteamtrainer Op zorgteamtraining.nl is de meest recente versie van feedback gratis beschikbaar. Mocht je willen weten of je de meest recente versie hebt,

Nadere informatie

Kikkertje en de geheime schatkistjes

Kikkertje en de geheime schatkistjes Kikkertje en de geheime schatkistjes VOORWOORD Fibromyalgie informatie brochure Elske Gijbels-Schaap (2015 ) 0 Voorwoord : Deze brochure is onderdeel van een reeks brochures die omtrent Fibromyalgie zijn

Nadere informatie

Human Environmental Analysis Eindverslag

Human Environmental Analysis Eindverslag Human Environmental Analysis Eindverslag UrbanScouts: René den Hertog 4015878 Joren Paridaens 3991601 Pim van de Ven 4018613 Zeger-Jan van de Weg 3717259 25 januari 2013 Inhoudsopgave 1 Individuele teamleden

Nadere informatie

Snuffelstage Exact. Kjell Ouwendijk Klas 2D. Stagebegeleiders : Dhr. Michael Vermeulen Dhr. Deyar Aljabbary Dhr. Olivier Deleye

Snuffelstage Exact. Kjell Ouwendijk Klas 2D. Stagebegeleiders : Dhr. Michael Vermeulen Dhr. Deyar Aljabbary Dhr. Olivier Deleye Snuffelstage Exact Kjell Ouwendijk Klas 2D Stagebegeleiders : Dhr. Michael Vermeulen Dhr. Deyar Aljabbary Dhr. Olivier Deleye Begeleiding school: Mevrouw Lindenbergh 22 oktober 2018 Inleiding Vanuit school

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Reflectieverslag Master pedagogiek

Reflectieverslag Master pedagogiek Reflectieverslag Master pedagogiek Voor + achternaam: Jan- Hessel Boermans Studentnummer: 277827 Soort verslag: reflectieverslag Master Pedagogiek Cohortjaar: 2013 Opleiding: Master Pedagogiek, Leren en

Nadere informatie

Reflectieverslag mondeling presenteren

Reflectieverslag mondeling presenteren Reflectieverslag mondeling presenteren Naam: Registratienummer: 900723514080 Opleiding: BBN Groepsdocente: Marjan Wink Periode: 2 Jaar: 2008 Inleiding In dit reflectieverslag zal ik evalueren wat ik tijdens

Nadere informatie

PROOF of CONCEPT. Technical justification + Design. Martijn Muit - Digital Publisching Semester 4

PROOF of CONCEPT. Technical justification + Design. Martijn Muit - Digital Publisching Semester 4 PROOF of CONCEPT & Technical justification + Design Martijn Muit - Digital Publisching Semester 4 BIOGRAFIE Inspiratie Ik ben als eerst rond gaan zoeken naar verschillende technieken. Hierbij kwam ik tot

Nadere informatie

QUIZZEN & TESTS. voor jouw bedrijf

QUIZZEN & TESTS. voor jouw bedrijf QUIZZEN & TESTS voor jouw bedrijf 8 TIPS & TRICS In de video heb ik tips gedeeld voor het maken van quizzen en tests. Hieronder vat ik deze kort voor je samen. Wees origineel Dit hoeft niet per se het

Nadere informatie

Cursus Analyse voor Web Applicaties 1. Webdesign / Web Programmeren Analyse voor web applicaties SDM methode + Basis UML

Cursus Analyse voor Web Applicaties 1. Webdesign / Web Programmeren Analyse voor web applicaties SDM methode + Basis UML Cursus Analyse voor Web Applicaties 1 Organisatie Opleiding Module Onderwerp Syntra AB Webdesign / Web Programmeren Analyse voor web applicaties SDM methode + Basis UML Analyse op basis van SDM en UML

Nadere informatie

In 3 stappen naar meer regie in werk en leven. - Vera Winkel -

In 3 stappen naar meer regie in werk en leven. - Vera Winkel - In 3 stappen naar meer regie in werk en leven - Vera Winkel - Inhoudsopgave Inleiding pagina 3 Ik wil... pagina 4 Waarom kan ik jou helpen? pagina 5 Stap 1 - Luister pagina 6 Stap 2 - Lach pagina 9 Stap

Nadere informatie

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Connect Social Business Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Joey Kaan September 29, 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 1 2 Probleemstelling & Doelstelling 2 2.1 Leren Professioneel Functioneren..................

Nadere informatie

Competentie 7: Reflectie en ontwikkeling

Competentie 7: Reflectie en ontwikkeling Competentie 7: Reflectie en ontwikkeling Vaardigheden: Reflecteren op persoon, proces en product Eigen portfolio beheren Kennis: Reflectie Zelfsturing CAO-VO-2011-2012: Scholingsrecht PO (H9) Scholingsrecht

Nadere informatie

Nieuw jaar, nieuwe blog. En ja inderdaad ik heb al in 2 maanden niks meer geschreven.. sorry daarvoor. Inmiddels hebben al een paar mensen me gevraagd

Nieuw jaar, nieuwe blog. En ja inderdaad ik heb al in 2 maanden niks meer geschreven.. sorry daarvoor. Inmiddels hebben al een paar mensen me gevraagd (Fotos onderaan de pagina) Nieuw jaar, nieuwe blog. En ja inderdaad ik heb al in 2 maanden niks meer geschreven.. sorry daarvoor. Inmiddels hebben al een paar mensen me gevraagd wanneer ik weer eens wat

Nadere informatie

Tweede wereldoorlog:

Tweede wereldoorlog: geschiedenis Tweede wereldoorlog: Kleding Omschrijving van de opdracht: Wat doe je als leerkracht? Introductie Thema: Tweede Wereldoorlog - Kleding Introduceren thema Tweede Wereldoorlog - Kleding In dit

Nadere informatie

J L. Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills. Vaardigheden Gedragsindicatoren. 21st Century Skill - -

J L. Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills. Vaardigheden Gedragsindicatoren. 21st Century Skill - - Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills 21st Century Skill Jouw talent Vaardigheden Gedragsindicatoren J L Ik weet wat ik wil Ik weet wat ik kan Ik ga na waarom iets mij interesseert

Nadere informatie

Coachhulp Reacties kunt u geven via het feedbackformulier.

Coachhulp Reacties kunt u geven via het feedbackformulier. Coachhulp Reacties kunt u geven via het feedbackformulier. Datum gegenereerd: 28-4-2019 08:45:51 Inhoudsopgave Inleiding... 3 G... 4 R... 5 O... 6 W... 7 2 Inleiding Deze app betreft een handig coachmodel

Nadere informatie

WAARDE CREËREN MET DE QUERCIS BUSINESS PORTAL RONALD VAN KESSEL

WAARDE CREËREN MET DE QUERCIS BUSINESS PORTAL RONALD VAN KESSEL WAARDE CREËREN MET DE QUERCIS BUSINESS PORTAL RONALD VAN KESSEL sectietitel Titel De tekentafel Wat vertellen onze klanten? Wat biedt Exact? Wat vertellen wensen onze klanten? Globe Synergy online de oplossing

Nadere informatie

VERGADER TIPS VOOR TEAM MEETINGS VERSIE /09/2018 SAM VERHOEVE

VERGADER TIPS VOOR TEAM MEETINGS VERSIE /09/2018 SAM VERHOEVE VERGADER TIPS VOOR TEAM MEETINGS VERSIE 3.1 23/09/2018 SAM VERHOEVE Inhoud Dé 10 tips die vergaderen simpeler maken.... 2 Gebruik 4 vaste onderwerpen: cijfers, klanten, medewerkers & werking.... 3 Cijfers...

Nadere informatie

eigen woonplaats Oorlog: geschiedenis in de geschiedenis monumenten hebben te maken met oorlogen? Welke oorlogen

eigen woonplaats Oorlog: geschiedenis in de geschiedenis monumenten hebben te maken met oorlogen? Welke oorlogen geschiedenis Oorlog: geschiedenis in de eigen woonplaats Omschrijving van de opdracht: Wat doe je als leerkracht? Introductie Thema: Oorlog: geschiedenis in de eigen woonplaats Introduceren thema Oorlog:

Nadere informatie

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni 2019 Social media Social media wordt ongelooflijk veel gebruikt. 96% van de 35- tot 45- jarigen gebruiken sociale media Hoe gebruik ik social media? Boodschap bij de

Nadere informatie

Goalkeeper: jouw sport, jouw leefstijl, jouw doel! Naam:.

Goalkeeper: jouw sport, jouw leefstijl, jouw doel! Naam:. Naam:. 1 Les 1 Kies een buddy! Mijn buddy is.. Bepaal je startkleur! Bekijk de filmpjes, en kijk wat elke kleur betekent. Probeer het uit, kijk wat je al kan! Overleg met je buddy. Kruis dan in de tabel

Nadere informatie

Formeel en informeel. Formeel: Je gebruikt u om iemand aan te spreken. Je noemt iemand bij zijn achternaam.

Formeel en informeel. Formeel: Je gebruikt u om iemand aan te spreken. Je noemt iemand bij zijn achternaam. Formeel en informeel Tijdens je stage praat je veel met mensen. Soms is het een officieel gesprek, soms een gezellig praatje met een collega. Dit noem je formele en informele gesprekken. Formeel betekent

Nadere informatie

Ik ben BOOS. oefenboekje om te leren omgaan met boosheid. Steef Oskarsson. Copyright Steef Oskarsson

Ik ben BOOS. oefenboekje om te leren omgaan met boosheid. Steef Oskarsson. Copyright Steef Oskarsson Ik ben BOOS oefenboekje om te leren omgaan met boosheid Steef Oskarsson Boos Boos is een emotie. Net als blij, bedroefd en bang. Iedereen is wel eens boos. Sommige mensen zijn vaak boos, sommigen niet.

Nadere informatie

E-book. 49 vragen voor een effectieve continue dialoog

E-book. 49 vragen voor een effectieve continue dialoog E-book 49 vragen voor een effectieve continue dialoog Inleiding Door Jochem Aubel Veel organisaties hebben de ambitie om een continue dialoog op gang te brengen. Een doorlopend gesprek tussen medewerkers

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek 2016

Klanttevredenheidsonderzoek 2016 OZMO s klanttevredenheidsonderzoek Wij streven naar een constante verbetering van onze dienstverlening. Om in kaart te brengen wat belangrijk is voor onze klanten en partners, waar onze verbeterpunten

Nadere informatie

SLB reflectie eindverslag. Docent: Mieke Vissers Naam: Lynn Duijs Studentnummer: Datum: Vak: SLB.

SLB reflectie eindverslag. Docent: Mieke Vissers Naam: Lynn Duijs Studentnummer: Datum: Vak: SLB. SLB reflectie eindverslag Docent: Mieke Vissers Naam: Lynn Duijs Studentnummer: 12043273 Datum: 05.11.2012 Vak: SLB 1 Inhoudsopgave Bijeenkomst 1 Blz. 3 Bijeenkomst 2 Blz. 4 Reflectie 3 + competenties

Nadere informatie

360 graden feedback formulieren

360 graden feedback formulieren 360 graden feedback formulieren Propedeuse blok 3 360 graden feedback formulier Auteur: Wouter van Zoest Positief: 1. Initiatief Toont veel initiatief om dingen aan te pakken en heeft naar mijn mening

Nadere informatie

Paragraaf 9.7 Opdracht 15

Paragraaf 9.7 Opdracht 15 Paragraaf 9.7 Opdracht 15 Voorbeelden van verbeterde schrijfopdrachten Het eerste voorbeeld is de uitkomst van een opdracht uitgevoerd door studenten Taalwetenschap (Duale Master NT2-UvA). Concreet zag

Nadere informatie

Bouwsteen 7: niet in je eentje Bij wie kan ik terecht?

Bouwsteen 7: niet in je eentje Bij wie kan ik terecht? Bouwsteen 7: niet in je eentje Bij wie kan ik terecht? Als onthaalouder sta je meestal alleen voor een groep kinderen. Net daarom is het belangrijk om te kunnen steunen op andere mensen of organisaties.

Nadere informatie