Verkoop Oorsprongpark 8 te Utrecht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verkoop Oorsprongpark 8 te Utrecht"

Transcriptie

1 Verkoop Oorsprongpark 8 te Utrecht Vraagprijs k.k. (excl. aanneemovereenkomst) k.k. (incl. aanneemovereenkomst) Februari 2011

2 Introductie Heel sporadisch krijg je de mogelijkheid om een gebouw te verwerven dat elk jaar mooier en mooier wordt en meer gaat betekenen voor de mens en zijn omgeving. Omstreeks 1885 werden de eerste bouwplannen opgesteld om in het Oorsprongpark te Utrecht een aantal statige herenhuizen te bouwen met de allure van een stadskasteel. Enkele jaren later werd dit prestigeproject daadwerkelijk gerealiseerd. In de afgelopen decennia zijn veel van deze rijksmonumentale herenhuizen gebruikt als kantoorruimte. In de afgelopen jaren is er echter een tendens waarneembaar dat, gestimuleerd door de gemeente Utrecht, er weer meer en meer gewoond gaat worden in het Oorsprongpark. Een logische ontwikkeling want ons inziens verdient deze omgeving met haar prachtige huizen meer dan enkel een kantoorfunctie. t Utrechtshuys heeft daarom besloten om het kantoor gelegen aan het Oorsprongpark 8 te kopen van de Staat der Nederlanden en te transformeren naar een unieke stadsvilla. Op dit moment is de bestemmingsplanwijziging (om wonen mogelijk te maken) in behandeling bij de gemeente Utrecht en gezien de uitkomst van de ingediende principe-aanvraag, het beleid van de gemeente Utrecht om in (de omgeving van) de Maliebaan de woonfunctie te stimuleren en de enthousiaste reacties van de diverse afdelingen (w.o. de afdeling Stedenbouw en Monumenten) verwachten wij op korte termijn de vergunning te verkrijgen. Eind februari zullen in ieder geval de renovatie- & restauratiewerkzaamheden starten onder begeleiding van een architect en Monumentenzorg.

3 Introductie (vervolg) t Utrechtshuys biedt deze stadvilla met een vloeroppervlakte van circa 388m 2 op twee manieren te koop aan: Een casco levering inclusief renovatie van het exterieur voor k.k. Een turnkey levering inclusief renovatie van zowel het exterieur als het interieur volgens het Utrechthuys concept voor k.k. Beide aankoopmogelijkheden worden in het hoofdstuk het plan verder uitgewerkt. In de bouwtekeningen in bijlage 1 wordt, alvast ter inspiratie van de toekomstig eigenaar, een voorzet gegeven op welke wijze een verbouwing van deze stadsvilla tot stand gebracht zou kunnen worden.

4 De omgeving Het rijksmonumentale kantoorpand aan de Oorsprongpark 8 is gelegen in de populaire wijk Buiten-Wittevrouwen in Utrecht. Buiten-Wittevrouwen is gelegen aan de oostzijde van het oude centrum van Utrecht en zij wordt gekenmerkt door de winkelstraat de Nachtegaalstraat. De grenzen van de wijk worden gevormd door de Maliebaan, de Maliesingel en de Biltstraat. Het Oorsprongpark ligt om de hoek van de Maliebaan. Buiten-Wittevrouwen is als onderdeel van wijk Oost één van de best gewaardeerde buurten van de Gemeente Utrecht. Deze hoge waardering wordt mede veroorzaakt door kwalitatief hoogwaardige wijken in haar omgeving zoals het Wilhelminapark, Rijnsweerd en het Museumkwartier en de gunstige ligging ten opzichte van de werkgelegenheid aan de randen van de stad. Het oorsprongpark 8 bevindt zich in het statige c.q. chiquere gedeelte van Buiten-Wittevrouwen met uitzicht op het Oorsprongpark en de monumentale kantoorvilla van DTZ Zadelhoff (afbeelding linksonder).

5 De locatie Kadastrale gegevens Oorsprongpark 8 Kadastrale gemeente: Sectie: Perceelnummer: Grootte: Abstede B are en 63 centiare

6 Het object Het rijksmonumentale kantoorpand aan het Oorsprongpark 8 is gebouwd in 1887 in Hollandse Neo-Renaissance stijl heeft een totale vloeroppervlakte van circa 388m 2 bestaande uit een souterrain (ca. 116m 2 ), een beletage (ca. 105m 2 ), een 1e verdieping (ca. 97m 2 ) en een zolder (ca. 70m 2 ). De tuin op het zuidwesten heeft een oppervlakte van circa 120m 2 en er zijn diverse grote balkons aanwezig. Er zijn overigens geen asbesthoudende toepassingen in het gebouw aanwezig.

7 Het plan 1. Cascolevering inclusief restauratie en renovatie van het exterieur Zoals al eerder aangegeven zijn wij van mening dat de ontwikkeling van een kantoor tot herenhuis meer recht zal doen aan zowel dit rijksmonument als aan haar omgeving. In samenspraak en onder begeleiding van Monumentenzorg zal eind februari begonnen worden met de verbouwing door een gespecialiseerd aannemings- en restauratiebedrijf. Gezien de uitstraling en de goede staat van onderhoud zal het exterieur grotendeels nagenoeg ongewijzigd blijven. Desondanks zullen er wel de volgende restauratie- en renovatiewerkzaamheden aan het exterieur worden uitgevoerd: de gevels worden gereinigd en het voegwerk wordt hersteld er wordt monumentaal dubbel glas geplaatst in de draaiende (of schuivende) delen het houtwerk wordt geschilderd de dakbedekking wordt vernieuwd de goten worden vervangen de ezelsoren, de windveren en de houtornamenten worden vernieuwd Inclusief bovenstaande werkzaamheden bieden wij het Oorsprongpark 8 aan voor k.k. De koper heeft dan de mogelijkheid om volledig naar eigen inzicht zelf de interne verbouwing op te pakken.

8 Het plan (vervolg) 2. Turnkey levering inclusief renovatie en restauratie van het interieur en exterieur Bij een turnkey levering worden zowel het exterieur als het interieur volledig gerestaureerd, gerenoveerd en gemoderniseerd analoog aan het Utrechtshuysconcept (zie In samenspraak met de koper zal er invulling worden gegeven aan de indeling, de gebruikte materialen en het uitrustingsniveau. Het uitgangspunt in de renovatie is een conservering van de monumentale delen van het pand waaraan een moderne twist wordt toegevoegd. Hierbij alvast een korte impressie van onze ideeën per verdieping. De voorlopige indeling (zie bijlage 1) ziet er als volgt uit: Souterrain: Beletage: 1e verdieping: 2e verdieping: leefkeuken met voorkamer c.q. berging kamer en-suite en bijkamer drie slaapkamers en badkamer twee of drie slaapkamers en badkamer

9 Het plan (vervolg) Souterrain In het souterrain wordt een volledig geoutilleerde handgemaakte keuken gerealiseerd met als centraal middelpunt een kookeiland met een blad van grof bezaagd Belgisch hardsteen. Langs één wand worden op maat gemaakte kasten geplaatst waarin o.a. de (stoom)ovens en de wijnklimaatkast worden ingebouwd. In de tegenoverliggende wand worden op maat gemaakte kasten geplaatst waarin o.a. het keukengerei opgeborgen kan worden. Tussen de eetzone en de kookzone wordt een open haard gerealiseerd. Sfeerimpressies souterrain

10 Het plan (vervolg) Beletage De beletage borduurt voort op het rijke gevoel van het bordes en haar uitzicht. De loungekamer aan de voorzijde wordt voorzien van een authentieke schouw met een houtgestookte haard. De voor- en achterkamer worden gescheiden door een en-suite kast met Aziatische deuren. De twee achterkamers kunnen dienst doen als speel-, studeer- of televisiekamer. De open verbindingen tussen het souterrain en de beletage zorgen voor een gezellige interactie tussen de bewoners. In de indrukwekkende hal zijn de sanitaire voorzieningen en diverse kasten gesitueerd. Sfeerimpressies beletage

11 Het plan (vervolg) 1e Verdieping De indeling van de 1e verdieping is een voortzetting van de huidige indeling. Op deze verdieping worden drie slaapkamers gerealiseerd met elk een volledig eigen stijl en karakter. Het spreekt voor zich dat een luxe badkamer en toiletruimte op deze verdieping niet zullen ontbreken. Het karakter van het pand wordt verder versterkt door de hal volledig te renoveren en er zal meer ruimte en comfort gerealiseerd worden door de trap naar de 2e verdieping te verplaatsen. 2e Verdieping Op deze verdieping worden twee tot drie ruime (slaap)kamers gerealiseerd met nog een luxe badkamer. In de hele woning wordt gebruik gemaakt van Led-verlichting, handgemaakte kasten met Aziatische beslagen poortdeuren en een Domotica-systeem 1. Sfeerimpressies 1e en 2e verdieping 1 electronische toepassing om functies te besturen (bijv. verwarming, ventilatie en verlichting) en diensten (bijv. telefoon, computer en alarm) uit de woonomgeving te gebruiken.

12 Het plan (vervolg) Dit is slechts een kleine impressie van ons idee. Samen met de koper kan dit voorlopige ontwerp verder uitgewerkt worden tot een definitief ontwerp. Nadat het definitief ontwerp is vastgesteld wordt binnen circa een jaar een volledig gemoderniseerde woning aan de koper geleverd. De woning wordt afgewerkt met hoogwaardige materialen met respect voor de historie van het gebouw. Het gehele bouwproces wordt begeleid door t Utrechtshuys. Het enige dat de koper straks nog hoeft te doen is, na de afronding van de verbouwing, de sleutel om te draaien. Het onroerend goed gelegen aan het Oorsprongpark 8 wordt casco overgedragen voor k.k. (inclusief renovatie en restauratie van het exterieur) tezamen met een aanneemovereenkomst van incl. btw met een gerenomeerd aannemings- en restauratiebedrijf. Door gebruik te maken van een aanneemovereenkomst profiteert de koper enerzijds optimaal van de fiscale voordelen die van toepassing zijn op Rijksmonumenten (o.a. fiscaal aftrekbare onderhoudskosten waarvan zelfs 70% laagrentend gefinancierd kan worden bij het Restauratiefonds tegen momenteel 1.5% rente met een maximum van ) plus een besparing van 6% overdrachtsbelasting over de aanneemsom. Anderzijds heeft de koper nog volop ruimte om zijn eigen wensen in de verbouwing door te voeren.

13 Contactgegevens Voor verdere informatie over deze vastgoedontwikkeling kunt u contact opnemen met: t Utrechtshuys De heer Yuri Besouw Maliestraat SH Utrecht info@utrechtshuys.nl De Oorsprong De gepresenteerde sfeerfoto s en geïlustreerde plattegronden geven een indruk van de uitstraling en situering van het herenhuis. Er kunnen geen rechten of plichten aan worden ontleend.

14 Bijlage 1: Bouwtekeningen (ter inspiratie)

15 Bijlage 1: Bouwtekeningen (ter inspiratie)

Verkoop Biltstraat 110 te Utrecht

Verkoop Biltstraat 110 te Utrecht Verkoop Biltstraat 110 te Utrecht Introductie Het is ons weer gelukt, wij hebben een prachtige stadsvilla aangekocht gelegen aan de Biltstraat 110. De grote en vooral diepe voor- en achtertuin maken deze

Nadere informatie

Verkoop Schoolstraat 7 te Utrecht

Verkoop Schoolstraat 7 te Utrecht Verkoop Schoolstraat 7 te Utrecht Vraagprijs 699.000 k.k. Augustus 2010 Een introductie door Grifhorst Dijkstra makelaars Zelden komt er een herenhuis vrij met zoveel originele details en potentie als

Nadere informatie

OPTIE: turn key levering Oorsprongpark 10 te Utrecht. Vraagprijs: 2.250.000,- k.k. (incl. aanneemovereenkomst)

OPTIE: turn key levering Oorsprongpark 10 te Utrecht. Vraagprijs: 2.250.000,- k.k. (incl. aanneemovereenkomst) OPTIE: turn key levering Oorsprongpark 10 te Utrecht Vraagprijs: 2.250.000,- k.k. (incl. aanneemovereenkomst) Oorsprongpark introductie Het Oorsprongpark, vernoemd naar buitenplaats De Oorsprong die aan

Nadere informatie

Sint Martinusstraat 70 - Venlo

Sint Martinusstraat 70 - Venlo Sint Martinusstraat 70 - Venlo "Uniek monumentaal herenhuis in het centrum van Venlo " Vraagprijs: 695.000,00 k.k. Voormelde informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door ons

Nadere informatie

Een statig herenhuis gelegen in een prachtige straat!

Een statig herenhuis gelegen in een prachtige straat! Een statig herenhuis gelegen in een prachtige straat! Emmastraat 26 te Amsterdam Eerste indruk: Een statig herenhuis gelegen in een prachtige straat in het chique Amsterdam Oud-Zuid. Het herenhuis bestaat

Nadere informatie

Prachtig herenhuis in een van de mooiste straten van de Watergraafsmeer!

Prachtig herenhuis in een van de mooiste straten van de Watergraafsmeer! Prachtig herenhuis in een van de mooiste straten van de Watergraafsmeer! Hogeweg 24 te Amsterdam Algemeen: Een prachtig herenhuis gelegen aan de Hogeweg 24 in de Watergraafsmeer. Dit statige herenhuis

Nadere informatie

Juweeltje aan de gracht met tuin en terras!

Juweeltje aan de gracht met tuin en terras! Juweeltje aan de gracht met tuin en terras! Leidsegracht 55 te Amsterdam Eerste indruk: Fantastisch geheel grachtenpand van vijf verdiepingen met een tuin op het zuid/zuidoosten, aan de mooiste gracht

Nadere informatie

Gerenoveerd riant benedenhuis op toplocatie in Concertgebouwbuurt!

Gerenoveerd riant benedenhuis op toplocatie in Concertgebouwbuurt! Gerenoveerd riant benedenhuis op toplocatie in Concertgebouwbuurt! Johannes Verhulststraat 126-huis te Amsterdam Eerste indruk: Een werkelijk schitterend benedenhuis van ca. 245 m² met unieke uitbouw en

Nadere informatie

Hommelseweg 418 Arnhem ,= k.k.

Hommelseweg 418 Arnhem ,= k.k. Hommelseweg 418 Arnhem - 265.000,= k.k. Adres gegevens Adres Hommelseweg 418 Postcode / plaats 6821 LW Arnhem Provincie Gelderland Locatiekaart Kenmerken Object gegevens Soort Appartement Type Bovenwoning

Nadere informatie

Brochure. Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede Vraagprijs 575.000,-- k.k. Omschrijving Oeverstraat 28 - Wijk bij Duurstede In het historische centrum van Wijk bij Duurstede, op loopafstand van de pittoreske

Nadere informatie

Schitterend monumentaal grachtenpand op een fenomenale locatie!

Schitterend monumentaal grachtenpand op een fenomenale locatie! Schitterend monumentaal grachtenpand op een fenomenale locatie! Keizersgracht 241 in Amsterdam Keizersgracht 241 adembenemend, mogelijkheden, rijke historie, voor de echte grachtenliefhebber die creatief

Nadere informatie

Tjaskerlaan HM Rotterdam k.k.

Tjaskerlaan HM Rotterdam k.k. Tjaskerlaan 33 3052 HM Rotterdam 515.000 k.k. Tjaskerlaan 33 - Rotterdam Vraagprijs: 515.000 k.k. Zeer sfeervolle en geheel luxe verbouwde jaren 30 HOEKWONING met erker, riante woonkamer en-suite, luxe

Nadere informatie

Een statig herenhuis in Amsterdam-Zuid!

Een statig herenhuis in Amsterdam-Zuid! Een statig herenhuis in Amsterdam-Zuid! Oranje Nassaulaan 35 in Amsterdam Eerste indruk: Een prachtig herenhuis met een riante tuin op het zuiden, gelegen op een absolute toplocatie met dito statige panden

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Betaalbaar en instapklaar startersappartement: goedkoper dan huren! Sfeervol en zeer goed onderhouden, ruim driekamerappartement met 2 slaapkamers en 2 balkons. Het appartement

Nadere informatie

MAGNIFIEK GRACHTENPAND

MAGNIFIEK GRACHTENPAND MAGNIFIEK GRACHTENPAND Prinsengracht 967 te Amsterdam Algemeen: Een zeer fraai grachtenpand dat enkele jaren geleden schitterend is gerenoveerd. Het is gelegen aan één van de hoofdgrachten van Amsterdam

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Karel Doormanstraat 12, 3262 PD Oud-Beijerland Deze woning is gebouwd in de jaren 30. De woning bevat nog enkele authentieke details, zoals de

Nadere informatie

TE KOOP. Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem. Vraagprijs: k.k. TE KOOP Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem Vraagprijs: 850.000 k.k. www.reliplan.nl 2 Object Ligging - De locatie is gelegen aan de Berkenstraat 10 Haarlem. Perceel perceel 330 m² Oppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP. vraagprijs: 612.500,612.500,- euro k.k. Prof. Lorentzlaan 9 3701 CA Zeist

TE KOOP. vraagprijs: 612.500,612.500,- euro k.k. Prof. Lorentzlaan 9 3701 CA Zeist TE KOOP Luxe halfvrijstaande jarenjaren-30 woning te Zeist vraagprijs: 612.500,612.500,- euro k.k. Bent u op zoek naar een gezellige woning in jaren-30 stijl op A-locatie en nabij de ZeisterBossen en het

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Aan een rustig hofje, in de wijk Brabantpark gelegen driekamerappartement met 2 balkons (O en W), gezamenlijke fietsenstalling en eigen berging in het souterrain. Het

Nadere informatie

TE KOOP. Papenstraat 4 B Maastricht

TE KOOP. Papenstraat 4 B Maastricht Woonoppervlakte 275 m 2 Vraagprijs 825.000,- kosten koper TE KOOP Papenstraat 4 B Maastricht In het hart van het historische stadscentrum van Maastricht, om de hoek van het Vrijthof, is dit monumentale

Nadere informatie

VAN EVERDINGENSTRAAT 29 ALKMAAR 698.000 k.k. www.vaneverdingenstraat29.nl Van Everdingenstraat 29, Alkmaar Oud of toch nieuw, of nieuw maar toch oud, dat kenmerkt deze schitterende nieuwbouwwoning gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 532 Royaal en zeer goed onderhouden driekamerappartement (voorheen 4) met zonnig balkon, fraai uitzicht en berging in het souterrain. Het appartement ligt op de 9 e verd.,

Nadere informatie

TE KOOP. Zutphenseweg 42, 7211 ED Eefde. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Zutphenseweg 42, 7211 ED Eefde. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP, 7211 ED Vraagprijs 1.875.000,- kosten koper Omschrijving TE KOOP in een prachtige bosrijke omgeving dit indrukwekkende landhuis genaamd "de Haemstede " gelegen op een perceel grond van ruim 8.925

Nadere informatie

Te Koop. Lange Vijverberg 20 D AC Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 208m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Lange Vijverberg 20 D AC Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 208m². Vraagprijs k.k. Te Koop Lange Vijverberg 20 D 2513 AC Den Haag Bovenwoning, Appartement, 208m² Vraagprijs 1.395.000 k.k. Vraagprijs 1.395.000 k.k. Status Beschikbaar Beschikbaar per in overleg Soort appartement Bovenwoning,

Nadere informatie

Molenstraat 61, Kruisland

Molenstraat 61, Kruisland Nabij het centrum van het dorp gelegen vrijstaande woning (436 m³) met grote vrijstaande garage op een perceel van 488 m² ondergrond. Deze woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1900 en in de loop

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN 62 SCHAGEN 252.500 k.k. www.beethovenlaan62.nl Beethovenlaan 62, Schagen Een karakteristieke erkerwoning met tuindeuren, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en heerlijke zongerichte

Nadere informatie

Weteringschans 92 -III 1017 XS Amsterdam k.k.

Weteringschans 92 -III 1017 XS Amsterdam k.k. TE KOOP Weteringschans 92 -III 1017 XS Amsterdam 850.000 k.k. KENMERKEN Prijs 850.000 k.k. Postcode 1017 XS Ligging Aan drukke weg, In centrum Woningtype Bovenwoning Woonruimte 149m² Inhoud 450m³ Kamers

Nadere informatie

Te Koop. Wassenaarseweg CT Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 118m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Wassenaarseweg CT Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 118m². Vraagprijs k.k. Te Koop Wassenaarseweg 263 2596 CT Den Haag Bovenwoning, Appartement, 118m² Vraagprijs 575.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 575.000 k.k. Status Beschikbaar Oplevering in overleg Soort appartement Bovenwoning,

Nadere informatie

LAUWERECHT 129 UTRECHT

LAUWERECHT 129 UTRECHT LAUWERECHT 129 UTRECHT www.lauwerecht129.nl Lauwerecht 129, Utrecht Onverwacht groot en sfeervol huis (circa 180 m²) in een leuke, gezellige buurt op loopafstand van het centrum. Het huis is in de afgelopen

Nadere informatie

Schiedamseweg Beneden 495B ROTTERDAM

Schiedamseweg Beneden 495B ROTTERDAM Schiedamseweg Beneden 495B ROTTERDAM Vraagprijs: 147.000 k.k. MAARTENMakelaardij E michael@maartenmakelaardij.nl Vestigingsadres Bezoekadres (op afspraak) T 010 818 14 87 Burgemeester Hoffmanplein 51 Weena

Nadere informatie

Heerlijk huis op super locatie

Heerlijk huis op super locatie Heerlijk huis op super locatie Oranje Nassaulaan 147 te Overveen Eerste indruk: Een heel sfeervol en ideaal gelegen familiehuis (ca. 165 m²) met drie verdiepingen en vier à vijf slaapkamers. Het huis heeft

Nadere informatie

ASSEN Kruisstraat 4. Vraagprijs: kosten koper. T: E: W:

ASSEN Kruisstraat 4. Vraagprijs: kosten koper. T: E: W: ASSEN Kruisstraat 4 Vraagprijs: 795.000 kosten koper Omschrijving ASSEN - Kruisstraat 4 *** BELEGGINGSOBJECT *** In het bruisende stadscentrum van Assen, op een absolute A1 locatie, staat aan de Kruisstraat

Nadere informatie

TE KOOP. Molenvaart 461 679.000 K.K. 1764 AT Breezand

TE KOOP. Molenvaart 461 679.000 K.K. 1764 AT Breezand Molenvaart 461 1764 AT Breezand TE KOOP 679.000 K.K. Molenvaart 461 1764 AT Breezand Inleiding Een plaatje voor de koper die van goede smaak en kwaliteit houdt, deze schitterende villa in strakke jaren

Nadere informatie

Brochure. Hoofdstraat 138 3781 AK Voorthuizen. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend

Brochure. Hoofdstraat 138 3781 AK Voorthuizen. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend Brochure Hoofdstraat 138 3781 AK Voorthuizen pagina 1 van 10 TE KOOP Villa Veluvia Omschrijving Een lust voor het oog deze prachtige vrijstaande woon/kantoor villa met een rijke geschiedenis. Een unieke

Nadere informatie

Een juweel van een herenhuis om met trots van te genieten!

Een juweel van een herenhuis om met trots van te genieten! Een juweel van een herenhuis om met trots van te genieten! Van Eeghenstraat 115 in Amsterdam De eerste indruk: Een klassiek herenhuis van ongekende allure met schitterende karakteristieke details en een

Nadere informatie

FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES FRANS HALSSTRAAT 18 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 1.195.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 221M2 INHOUD CIRCA 923M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

Te koop: Muiderberg. Rembrandtlaan 6

Te koop: Muiderberg. Rembrandtlaan 6 Te koop: Muiderberg Rembrandtlaan 6 Rembrandtlaan 6 1399 VJ Muiderberg Vraagprijs: 469.000,- k.k. Inhoudsopgave: 1: Object en vraagprijs... 2 1.1 Object:... 2 1.2 Kenmerken:... 2 1.3 Pluspunten:... 2 1.3

Nadere informatie

Frisolaan DC Apeldoorn. TE KOOP k.k.

Frisolaan DC Apeldoorn. TE KOOP k.k. Frisolaan 34 7316 DC Apeldoorn TE KOOP 1.195.000 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud villa vrijstaande woning 8 275 m² 1680 m² 1040 m³ Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

Nadere informatie

objectinformatie Laakkade 177 2521 XK Den Haag

objectinformatie Laakkade 177 2521 XK Den Haag Vrijblijvende Portiekwoning objectinformatie Laakkade 177 2521 XK Den Haag 1 Aanbiedingsvorm TE KOOP (Kosten Koper) Object Portiekwoning Locatie Gesitueerd op een van de mooiere delen van de Laakkade Woonoppervlak

Nadere informatie

VLIEDLAAN 53 SCHAGEN ,- k.k.

VLIEDLAAN 53 SCHAGEN ,- k.k. VLIEDLAAN 53 SCHAGEN 450.000,- k.k. www.vliedlaan53.nl Vliedlaan 53, Schagen Een uitgebouwde twee-onder-een-kap woning met garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en een centrale ligging in de woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 104

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 104 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 104 In de wijk Biesdonk gelegen royaal, zeer goed onderhouden vierkamerappartement met zonnig balkon en berging in het souterrain. Het appartement is gelegen op de 9e verdieping

Nadere informatie

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Te koop Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Authentiek en klassiek wonen, maar de luxe van nu? Kom kijken en laat u verrassen

Nadere informatie

Schiedamseweg 93 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Schiedamseweg 93 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Schiedamseweg 93 Vlaardingen Vraagprijs 750.000 k.k. Een schitterend en bijzonder, zeer royale rijksmonumentale vrijstaande stadsvilla, Francina, op 709 m² eigen grond gelegen met een vrije ligging, nabij

Nadere informatie

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Vraagprijs: 435.000 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E maarten@maartenmakelaardij.nl Burgemeester Hoffmanplein 51 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3071

Nadere informatie

KEIZERSGRACHT 76 AMSTERDAM 2.495.000 k.k. www.keizersgracht76.nl Keizersgracht 76, Amsterdam Geheel grachtenpand aan de Keizersgracht. Luxe en zeer smaakvol gerenoveerd. Turn-key oplevering. Prachtig rijksmonument

Nadere informatie

Marie Curielaan 48, Utrecht

Marie Curielaan 48, Utrecht Marie Curielaan 48, Utrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 186.500 k.k. Aangeboden sinds 03-11-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3023 SK Rotterdam Vraagprijs 399.500,- k.k. Omschrijving West is het helemaal aan het worden! Veel jonge stellen en/of gezinnen beginnen deze wijk te herontdekken en

Nadere informatie

Karakteristiek en statig herenhuis met een personenlift in de Concertgebouwbuurt.

Karakteristiek en statig herenhuis met een personenlift in de Concertgebouwbuurt. Karakteristiek en statig herenhuis met een personenlift in de Concertgebouwbuurt. Jacob Obrechtstraat 17 te Amsterdam Eerste indruk: Een prachtig herenhuis bestaande uit vier woonlagen en een souterrain

Nadere informatie

HANS LENDERS SPANNEND WONEN SPANNEND WONEN. Wilhelminapark 14a, Venlo. Aanvaarding in overleg

HANS LENDERS SPANNEND WONEN SPANNEND WONEN. Wilhelminapark 14a, Venlo. Aanvaarding in overleg Aanvaarding in overleg Adres: Wilhelminapark 14a Venlo Onderhoudsstaat: Uitstekend Omschrijving: Zonder enige terughoudendheid kunnen wij hier stellen dat deze riante, vrijstaande villa gebouwd in neorenaissancestijl

Nadere informatie

SCHUTTERSWEG 59 APELDOORN 459.500 k.k. www.schuttersweg59.nl Schuttersweg 59, Apeldoorn Geheel gemoderniseerde (met behoud van de authentieke details) jaren 30 twee-onder-1- kap woning van het brede type

Nadere informatie

Een loftappartement met industriële uitstraling op de begane grond

Een loftappartement met industriële uitstraling op de begane grond Een loftappartement met industriële uitstraling op de begane grond Prinseneiland 50-huis Amsterdam De eerste indruk: Een dorp in de grote stad Prinseneiland is één van de drie Westelijke eilanden die samen

Nadere informatie

TE KOOP Spoorweglaan 13 6221 BS Maastricht

TE KOOP Spoorweglaan 13 6221 BS Maastricht TE KOOP Spoorweglaan 13 6221 BS Maastricht ALGEMEEN Prachtige en ruime herenwoning gelegen aan de rand van het populaire stadsdeel Wyck, nabij de binnenstad, op slechts enkele honderden meters van het

Nadere informatie

TE KOOP Buitenhof 13 te Swifterbant

TE KOOP Buitenhof 13 te Swifterbant TE KOOP Buitenhof 13 te Swifterbant Starters opgelet!! Ruime TUSSENWONING met 20 meter diepe tuin op het ZUID-WESTEN grenzend aan het bos!! Verder heeft de woning een LUXE keuken, een fraaie HOUTKACHEL

Nadere informatie

Te Koop. Oosteinde ED Voorburg k.k.

Te Koop. Oosteinde ED Voorburg k.k. Te Koop Oosteinde 91 2271 ED Voorburg 799.500 k.k. Kenmerken Prijs 799.500 k.k. Postcode 2271 ED Woningtype Geschakelde woning Tuin Ja, Achtertuin Woonruimte 160m² Kamers 7 Woontype Bestaande bouw Stad

Nadere informatie

Ruim en bijzonder licht dubbel bovenhuis met dakterras en drie appartementen aan het water in Oud West.

Ruim en bijzonder licht dubbel bovenhuis met dakterras en drie appartementen aan het water in Oud West. Ruim en bijzonder licht dubbel bovenhuis met dakterras en drie appartementen aan het water in Oud West. Jacob van Lennepkade 199-boven te Amsterdam Eerste indruk: Midden in het populaire Oud-West vindt

Nadere informatie

Graaf Florisstraat 95 3, 3021 CD Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Graaf Florisstraat 95 3, 3021 CD Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. , 3021 CD Rotterdam Vraagprijs 289.000,- k.k. Omschrijving Royaal 3-kamer dubbel bovenhuis op de 3e en 4e verdieping met een fraai dakterras van ca. 50 m2 met vrij uitzicht over de stad. De woning is deels

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3038 XL Rotterdam Vraagprijs 184.500,- k.k. Omschrijving Aan de rand van Blijdorp gelegen, keurig onderhouden, 4 kamerappartement met twee balkons. Het appartement

Nadere informatie

400 m 3 / 150 m 2 e 335.000 K.K. watertorenlaan 27, 4141 ht leerdam. www.vanwijnenmakelaardij.nl

400 m 3 / 150 m 2 e 335.000 K.K. watertorenlaan 27, 4141 ht leerdam. www.vanwijnenmakelaardij.nl 400 m 3 / 150 m 2 e 335.000 K.K. watertorenlaan 27, 4141 ht leerdam www.vanwijnenmakelaardij.nl 01 INHOUDSOPGAVE OVER DE WONING charmant karaktervol pand in rustig straatje nabij het oude centrum 03 Over

Nadere informatie

Hofsingel 26 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Hofsingel 26 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Hofsingel 26 Vlaardingen Vraagprijs 585.000 k.k. Wilt u verrrast worden door een woning waarbij authentieke details prachtig gecombineerd zijn met huidige comfort? Waar bij binnenkomst de woning u als

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR Turfmarkt 111, Gouda

TE KOOP / TE HUUR Turfmarkt 111, Gouda TE KOOP / TE HUUR Turfmarkt 111, Gouda Uniek multifunctioneel rijksmonument in het centrum van Gouda Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 1. Omschrijving Dit prachtige rijks

Nadere informatie

Herenhuis in de Concertgebouwbuurt met een personenlift!

Herenhuis in de Concertgebouwbuurt met een personenlift! Herenhuis in de Concertgebouwbuurt met een personenlift! Jacob Obrechtstraat 17 te Amsterdam Eerste indruk: Een prachtig herenhuis met een totale vloeroppervlakte van ca. 281 m² en bestaande uit vier verdiepingen

Nadere informatie

Koninginnelaan CJ Voorburg k.k.

Koninginnelaan CJ Voorburg k.k. TE KOOP Koninginnelaan 11 2275 CJ Voorburg 675.000 k.k. KENMERKEN Prijs 675.000 k.k. Postcode 2275 CJ Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 540 1300cm Woonruimte

Nadere informatie

Nassaulaan 5 Puttershoek

Nassaulaan 5 Puttershoek Nassaulaan 5 Puttershoek Op gunstige locatie gelegen onder architectuur gebouwde royale vrijstaande 8kamervilla Met garage en tuin rondom op totaal 926m² eigen grond Eventueel zeer geschikt voor dubbele

Nadere informatie

Vrijheidslaan 16 Leiden

Vrijheidslaan 16 Leiden Vrijheidslaan 16 Leiden Wonen Aan de buitenrand van het centrum van Leiden gelegen, uitstekend verzorgde en gemoderniseerde woning met een ruime tuingerichte woonkamer en 4 slaapkamers, een dakterras,

Nadere informatie

TE KOOP. Commandeurshof TA Maasland k.k.

TE KOOP. Commandeurshof TA Maasland k.k. TE KOOP Commandeurshof 9 3155 TA Maasland 895.000 k.k. KENMERKEN Vraagprijs Status Oplevering Soort woonhuis Soort bouw Bouwjaar Onderhoud binnen Onderhoud buiten Bijzonderheden Oppervlakte Overig Inhoud

Nadere informatie

van Kinsbergenstraat 4, 2665 BA Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k.

van Kinsbergenstraat 4, 2665 BA Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k. van Kinsbergenstraat 4, 2665 BA Bleiswijk Vraagprijs 225.000,- k.k. In een rustige wijk gelegen eengezinstussenwoning, met voor- en achtertuin. De woning is netjes onderhouden, en is voorzien van 3 slaapkamers.

Nadere informatie

Emmastraat 2 A, 3262 SG Oud-Beijerland

Emmastraat 2 A, 3262 SG Oud-Beijerland Emmastraat 2 A, 3262 SG Oud-Beijerland Vraagprijs 219.500,00 kosten koper Omschrijving Even een ijsje halen bij de Gebo, een terrasje pakken bij De Heeren of kleding kopen bij de Bazz, en binnen een paar

Nadere informatie

GRONINGEN Kamerlingheplein 22

GRONINGEN Kamerlingheplein 22 GRONINGEN Kamerlingheplein 22 Vraagprijs: 550.000 kosten koper Omschrijving GRONINGEN - Kamerlingheplein 22 Zeer royaal herenhuis gelegen op een rustige locatie in de populaire Hortusbuurt. Deze onder

Nadere informatie

Te Koop. Perenstraat Den Haag k.k.

Te Koop. Perenstraat Den Haag k.k. Te Koop Perenstraat Den Haag 274.500 k.k. Kenmerken Prijs 274.500 k.k. Ligging In woonwijk Woningtype Benedenwoning Tuin Ja, Zuidwest Woonruimte 95m² Kamers 5 Stad Den Haag Adres Perenstraat Omschrijving

Nadere informatie

Nijlstraat 23 Haarlem. Vraagprijs k.k. Rijksweg 371 VELSERBROEK

Nijlstraat 23 Haarlem. Vraagprijs k.k. Rijksweg 371 VELSERBROEK Nijlstraat 23 Haarlem Vraagprijs 335.000 k.k. www.prewonen.nl Rijksweg 371 VELSERBROEK 088-7700155 teamverkoop@prewonen.nl OMSCHRIJVING Stijlvolle woning met een achtertuin van maar liefst 16 meter diep!

Nadere informatie

Wijnstraat 180 Dordrecht

Wijnstraat 180 Dordrecht Dordrecht Vraagprijs 695.000 Type woning havenpand/herenhuis 19 e eeuw Inhoud ca. 900 m 3 Woonopp. ca. 265 m 2 eigen grond 70 m 2 Dakterras ca. 41 m 2 (W) Aantal kamers 7 Oplevering in overleg Soms komen

Nadere informatie

TE KOOP - PETERSBURCH. Damplein 5 - Edam. Vraagprijs:

TE KOOP - PETERSBURCH. Damplein 5 - Edam. Vraagprijs: TE KOOP - PETERSBURCH Damplein 5 - Edam Vraagprijs: 1.950.000 www.reliplan.nl 2 Object Multifunctioneel Het object kan multifunctioneel aangewend worden voor bedrijvigheid, expositie, wonen en horeca.

Nadere informatie

Willem Barentszstraat 66, 3572 PM Utrecht

Willem Barentszstraat 66, 3572 PM Utrecht Willem Barentszstraat 66, 3572 PM Utrecht Vraagprijs 1.150.000,- k.k. Omschrijving Een statig herenhuis met elf kamers verdeeld over vijf verdiepingen, een stadstuin en een heerlijk balkon waar je vrij

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3036 NC Rotterdam Vraagprijs 375.000,- k.k. Omschrijving Zoekt u een karakteristieke woning in combinatie met modern comfort? Achter een prachtige historische gevel

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Makelaardij en alle taxaties Dorpstraat 27 Geffen Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. Royale, volledig vernieuwde eengezinswoning

Nadere informatie

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 Droomhuistilburg.nl TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 LICHT EN COMFORTABEL APPARTEMENT IN TILBURG-WEST. INSTAPKLAAR MET SCHITTEREND UITZICHT OP BREDE GROENSTROOK. EEN ABSOLUTE BUITENKANS! DEZE LICHTE EN ZONNIGE

Nadere informatie

Ondernemen in een majestueus rijksmonument op de kop van de chique Jan Luijkenstraat!

Ondernemen in een majestueus rijksmonument op de kop van de chique Jan Luijkenstraat! Ondernemen in een majestueus rijksmonument op de kop van de chique Jan Luijkenstraat! Jan Luijkenstraat 2-begane grond/ hoek Stadhouderskade 42 in Amsterdam-Zuid. De eerste indruk: Ondernemen in standaard

Nadere informatie

Kastanjelaan 59, 2665 GA Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k.

Kastanjelaan 59, 2665 GA Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k. Kastanjelaan 59, 2665 GA Bleiswijk Vraagprijs 425.000,- k.k. Op zoek naar een ruime woning met oprit op een prima locatie aan de rand van Bleiswijk en op loopafstand van de Rottemeren? Deze woning is voorzien

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Binnenhof 23 Noordwijk

Vrijblijvende informatie Binnenhof 23 Noordwijk Vrijblijvende informatie Binnenhof 23 Noordwijk Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving In nieuwbouwwijk Het Binnenhof gelegen zeer ruim herenhuis (5 slaapkamers) in het centrum

Nadere informatie

Joseph Haydnlaan 22 -II, 3533 AG Utrecht

Joseph Haydnlaan 22 -II, 3533 AG Utrecht Joseph Haydnlaan 22 -II, 3533 AG Utrecht Vraagprijs 250.000,- k.k. Omschrijving Aan een mooie brede en boomrijke laan in de geliefde wijk Oog in Al mogen wij dit droomappartement aan je laten zien. Door

Nadere informatie

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging. DONGEN Hoge Ham 114 In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging. Perceel : 218 m² Inhoud : circa 480 m³ Bouwjaar : 1939 269.000 k.k. Elk huis heeft z n

Nadere informatie

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Gen Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Karakteristieke, goed onderhouden woning (1940) met erker en achtertuin op het oosten! Deze zeer lichte woning

Nadere informatie

Een licht appartement op de 1 ste verdieping met eigen opgang!

Een licht appartement op de 1 ste verdieping met eigen opgang! Een licht appartement op de 1 ste verdieping met eigen opgang! Koninginneweg 263-I in Amsterdam Eerste indruk: Wonen op de eerste verdieping maar door de eigen ruime entree op de begane grond stapt u gelijk

Nadere informatie

Mauritsweg AK Ridderkerk k.k.

Mauritsweg AK Ridderkerk k.k. Mauritsweg 6 2988 AK Ridderkerk 650.000 k.k. Mauritsweg 6 - Ridderkerk Vraagprijs: 650.000 k.k. Sfeervol en zeer hoogwaardig afgewerkt jaren 30 Woon- /winkelpand! Het gehele pand (inclusief winkelruimte)

Nadere informatie

Leeuwarden Kwartelstraat 54

Leeuwarden Kwartelstraat 54 Leeuwarden Kwartelstraat 54 Op goede woonstand gelegen en nabij uitvalswegen, staat deze statige middenstandswoning. Deze verrassend ruime woning heeft de kenmerkende bouwstijlen van de jaren 30 en vele

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3021 NR Rotterdam Vraagprijs 459.500,- k.k. Omschrijving In 2006 geheel gerenoveerde 5-kamer dubbel benedenhuis met de voorgevel van 1908. Het gehele complex is vernieuwd

Nadere informatie

Almelo. Mozartstraat 220

Almelo. Mozartstraat 220 Almelo www.schakel.nl Mozartstraat 220 Op de 1e verdieping, aan de rand van de wijk Aalderinkshoek gelegen, goed onderhouden, grotendeels gemoderniseerd 4-kamer appartement met balkon op het westen en

Nadere informatie

Dresselhuysstraat 17 C, 3039 ZH Rotterdam

Dresselhuysstraat 17 C, 3039 ZH Rotterdam Dresselhuysstraat 17 C, 3039 ZH Rotterdam Vraagprijs 335.000,- k.k. Omschrijving NIEUW IN VERKOOP: dit prachtige appartement in hartje Blijdorp. Deze woning is met zijn 120 m2! ontzettend ruim en tevens

Nadere informatie

Emmastraat 43 -A, 6828 HB Arnhem

Emmastraat 43 -A, 6828 HB Arnhem Emmastraat 43 -A, 6828 HB Arnhem Vraagprijs 450.000,- k.k. Omschrijving Op een gewilde locatie in het centrum van Arnhem gelegen, royale (201.40 m² en 794.33 m³) 8-kamer (HOEK)bovenwoning. De woning, gebouwd

Nadere informatie

Lunteren Kastanjelaan Oost 10

Lunteren Kastanjelaan Oost 10 Lunteren Kastanjelaan Oost 10 Karakteristiek monumentaal HERENHUIS Met vrijstaand lue kantoorpand Statig herenhuis van circa 1903 en is nog op diverse punten authentiek Dient nog gemoderniseerd te worden

Nadere informatie

Woonoppervlakte 453 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Wilhelminastraat 7 Brunssum

Woonoppervlakte 453 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Wilhelminastraat 7 Brunssum Woonoppervlakte 453 m 2 Vraagprijs 475.000,- kosten koper TE KOOP Wilhelminastraat 7 Brunssum ALGEMEEN Aan de rand van het centrum van Brunssum staat deze zeer riante villa. De ligging is op loopafstand

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN HEERENWEG 46 BARSINGERHORN 475.000 k.k. www.heerenweg46.nl Heerenweg 46, Barsingerhorn Landelijk, exclusief, karakteristiek en sfeervol wonen! Dit monumentale vrijstaande jaren 30 woonhuis ligt op een

Nadere informatie

Groene Woud 218C BREDA. Zagers makelaars - taxateurs o.z. -

Groene Woud 218C BREDA. Zagers makelaars - taxateurs o.z. - Groene Woud 218C BREDA Omschrijving Gemoderniseerd, instapklaar 2-kamer hoekappartement op de bovenste verdieping met een balkon op het noordwesten en een berging in het souterrain. Bouwjaar 1963 woonoppervlakte

Nadere informatie

ZEIST VERLENGDE SLOTLAAN 39. vraagprijs: k.k.

ZEIST VERLENGDE SLOTLAAN 39. vraagprijs: k.k. ZEIST VERLENGDE SLOTLAAN 39 vraagprijs: 1.195.000 k.k. Kenmerken Soort villa Inhoud 787 m³ Garage vrijstaand steen Type vrijstaande woning Bouwjaar 1920 Kamers 7 Tuin achtertuin, voortuin Woonopp. 206

Nadere informatie

Brochure Lekdijk Oost 2 - Wijk Bij Duurstede Vraagprijs 595.000,-- k.k.

Brochure Lekdijk Oost 2 - Wijk Bij Duurstede Vraagprijs 595.000,-- k.k. Brochure Lekdijk Oost 2 - Wijk Bij Duurstede Vraagprijs 595.000,-- k.k. Omschrijving Lekdijk Oost 2 - Wijk Bij Duurstede Langs het vaarwater van de rivier de Lek en aan de rand van de historische binnenstad

Nadere informatie

Oude Amersfoortseweg 4 te Hilversum

Oude Amersfoortseweg 4 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl WILT U WONEN IN EEN COMPLEET GERENOVEERD APPARTEMENT MET EIGEN TUIN TEGEN HET CENTRUM VAN HILVERSUM?

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Makelaardij en alle taxaties Duyn en Daelseweg 25 Nuland Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. KLUSSERS OPGELET! Bent u

Nadere informatie

REMBRANDTKADE 43 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

REMBRANDTKADE 43 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // REMBRANDTKADE 43 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES REMBRANDTKADE 43 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 1.250.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 221M2 INHOUD CIRCA 905M3 BOUWJAAR

Nadere informatie