Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers"

Transcriptie

1 1 Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers Inhoudstafel 1. Registreren en inloggen Heb je nog geen autodeel-account? Heb je al een autodeel-account aangemaakt of had je al een account op de vorige Cozycarwebsite? Het autodeel-account, wat vind ik daar? Mijn reservaties Mijn profiel mijn deelauto( s) Mijn financiën Hulpdocumenten Auto reserveren Automatische facturatie... 26

2 2 1. Registreren en inloggen Ga naar, dan kom je op de homepagina. Rechtsbovenaan de homepagina kan je inloggen of registreren. 1.1 Heb je nog geen autodeel-account? Klik op registreer rechtsbovenaarn de pagina:

3 3 Om te registreren geef je alle gevraagde informatie en duid je aan dat je op zoek bent naar een deelauto. Verder kan je aanduiden hoe je Cozycar autodelen met je buren kent en of je de nieuwsbrief wil ontvangen. Je moet eerst ook akkoord gaan me het privacybeleid vooraleer je kan registeren. Klik vervolgens op registreer. Je ontvangt daarna een mail op het mailadres dat je opgaf. In die mail moet je je account bevestigen. Nadien kan je onderstaande stappen volgen om in te loggen.

4 4 1.2 Heb je al een autodeel-account aangemaakt of had je al een account op de vorige Cozycarwebsite? Klik op Log in rechtsbovenaan de pagina: Om in te loggen geef je je mailadres op en je wachtwoord. Vervolgens klik je op log in.

5 5 2. Het autodeel-account, wat vind ik daar? Eens je ingelogd bent, kom je op je dashboard van je autodeel-account: Hier kan je ten allen tijde je geplande ritten zien. Als je geen geplande ritten hebt, staat er dat er geen informatie is om weer te geven. Bij de knop rechtsbovenaan hoe werkt het kan je alle stappen nog eens rustig nalezen. Bovenaan de pagina zie je bovendien verschillende tabs: Mijn reservaties Mijn profiel Mijn deelauto( s) Mijn financiën hulpdocumenten

6 6 2.1 Mijn reservaties Op mijn reservaties kan je klikken als je de reservatiekalender wil zien, een nieuwe reservatie wil maken, je geplande reservaties wil bekijken en je afgelopen reservaties wil bekijken. Meer info zie punt Mijn profiel Op mijn profiel kan je klikken om een overzicht te hebben van je persoonlijke gegevens Neem hier gerust een kijkje of alle informatie klopt. Als je iets aanpast, vergeet dan niet om op opslaan te klikken, anders worden je aanpassingen niet onthouden.

7 7 Belangrijk is ook om een kijkje te nemen bij meer informatie helemaal onderaan de pagina: Hier kan je eerst wat meer uitleg geven over je autodeelsituatie (ben je nog op zoek naar een auto? Zo ja, welke soort auto liefst? Wanneer zou je de auto liefst gebruiken? Enz.) Je kan hier ook aanvinken of je zichtbaar wil zijn in vraag- en aanbod. Dit is heel interessant mocht je nog op zoek zijn naar een deelauto, dan ben je zichtbaar voor eigenaars die nog autodelers zoeken in hun buurt (ps. enkel leden zien deze gegevens).

8 8 Als je de nieuwsbrief van Cozycar wil ontvangen, kan je dat hier ook aanvinken. Wil je graag mails ontvangen over je gemaakte reservaties? Dan moet je dat hier ook aanvinken. Als je nog een deelwagen zoekt dan vink je best aan ik zoek een deelwagen :

9 9 Bovendien kan je hier ook de kleur die je hebt in de reservatiekalender aanpassen. Je klikt hiervoor op het vierkantje en klikt met je muis op de kleur die je wil: Vergeet niet op opslaan te klikken na elke aanpassing die je wil behouden!! Onder mijn profiel kan je ook op mijn lidmaatschap klikken:

10 10 Onder mijn lidmaatschap vind je terug sinds wanneer je lid bent, wat je lidmaatschapsnummer is, welke type lidmaatschap je hebt, wat je contactgegevens zijn enz. Je kan er bovendien je bewijs van lidmaatschap afdrukken (mocht je dat ooit ergens moeten voorleggen) als je op de knop bewijs lidmaatschap downloaden klikt. Je kan er ook personen toevoegen aan je huishouden als je op voeg persoon toe aan je huishouden klikt. Het kan namelijk zijn dat je nog broers, zussen, ouders of kinderen hebt die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn en die dus ook gebruik kunnen maken van jouw lidmaatschap. Ps. lidmaatschap bij Cozycar kost je 10 euro per jaar per domicillie adres over te maken op BE Je krijgt hiervoor een jaarlijkse herinnering. 2.3 mijn deelauto( s) Bij de tab mijn deelauto( s), vind je meer info over de deelauto s die je gebruikt onder gedeeld met mij : Onder mijn deelauto( s) staat niets als je geen eigenaar bent van een wagen.

11 11 Vind je geen deelwagens onder gedeeld met mij? Of zie je nog niet alle deelauto s waar jij gebruik van maakt? Dan zal de eigenaar je nog moeten toevoegen tot zijn of haar wagen. In dit geval neem je best contact op met de eigenaar en vraag je om je toe te voegen tot de auto. Als je op de deelauto klikt dan krijg je alle informatie over deze wagen: Je vindt er wie de eigenaar is alsook de contactgegevens van de eigenaar. Je vindt er meer informatie over de auto: welke brandstof er gebruikt wordt, of die verzekerd is via de autodeelverzekering, heeft de auto een gps, trekhaak, enz. Onderaan bij beschikbaarheid vind je ook de reservatiekalender voor deze deelauto. Hier kan je dus reservaties maken. Meer info over reservaties maken vind je onder punt 3.

12 Mijn financiën Onder de tab mijn financiën vind je alle informatie terug over de automatische facturatie, mocht je daar gebruik van maken. Niet zeker of je gebruik maakt van de automatische facturatie? Vraag het even na bij de eigenaar van je deelauto! Als je op de wagen klikt onder afrekening voor mijn wagen ga je een overzicht krijgen van de facturatie. Meer informatie over deze automatische facturatie vind je bij punt 4.

13 Hulpdocumenten Als je op de tab hulpdocumenten klikt, kom je op een pagina met documenten en andere zaken die je kunnen helpen bij het delen van je auto: Deze pagina is dus voornamelijk bedoelt voor eigenaars van een wagen. Je vindt er bijvoorbeeld een handleiding bij het delen van je wagen, een online manier om de prijs per km te berekenen, een voorbeeldreglement en contract, enz.

14 14 Wil je terug naar de homepagina van de website? Klik dan links op het logo van Cozycar of rechts op ga terug naar de site 3. Auto reserveren De gemakkelijkste manier om een auto te reserveren gaat als volgt: Ga naar mijn reservaties op mijn autodeelaccount : Daar vind je de reservatiekalender terug.

15 15 Heb je meerdere deelauto s waar je gebruik van kan maken? Klik dan aan voor welke auto je de beschikbaarheid wil zien in de reservatiekalender: Je kan ze allemaal aanklikken of je kan ook maar één auto aanklikken om de beschikbaarheid te zien:

16 16 Rechts bovenaan de kalender kan je ook de zichtbaarheid veranderen van maandoverzicht naar weekoverizcht of dagoverzicht. Linksbovenaan kan je met de pijltjes naar de vorige maand/week/dag gaan of de volgende. Je ziet ook altijd staan naar welke data je aan het kijken bent. Om een reservatie te maken klik je op de dag die je wil reserveren, je komt dan eerst terecht op het dagoverzicht:

17 17 Daar kan je dan klikken op het gewenste uur vanaf wanneer je wil reserveren, vb. 11u: Als je in de kalender met meerdere deelauto s zit, ga je eerst een selectiebalkje krijgen met de vraag welke wagen je wil reserveren. Duid dan aan welke wagen je wil gebruiken: Klik op maak je keuze.

18 18 Vervolgens kom je terecht op de reservatiepagina van die auto: Daar vind je nog eens over welke wagen het gaat en wie de eigenaar is. Rechts op de pagina kan je je reservatie ingeven: Klik op het balkje onder begin om het startmoment van je reservatie in te geven:

19 19 Je kan met je muis op de gewenste dag klikken en vervolgens op de pijltjes om het juiste tijdstip aan te geven. Of je klikt op de cijfertjes voor het uur, daarna kan je dan je uur en minuten kiezen waarop je de reservatie wil starten:

20 20 Als alles juist ingevuld staat, klik je even buiten het aanvraagkadertje, dan verdwijnt het kadertje en kan je naar het invulbalkje onder einde : Daar kan je weer de dag en het tijdstip aanduiden waarop je wil dat de reservatie eindigt. Wil je deze reservatie elke week herhalen? Vink dan het vakje voor herhaal aan: En geef aan op welke dag in de week je de reservatie wil herhalen. Vervolgens kan je ook aanduiden of je de wagen echt nodig hebt of dat men je eventueel mag bellen als er een noodgeval is:

21 21 Als je nog een persoonlijke boodschap aan de eigenaar wil achtelaten, mag je dat noteren onder commentaar :

22 22 Zodra je alles ingevuld hebt naar jouw voorkeuren, klik je op reservatie aanvraag : Vervolgens kom je op de overzichtspagina van je reservatie en zie je alle details nog eens op een rijtje: welke wagen, welk tijdstip en door wie de wagen wordt gereserveerd, alsook de dringendheid ( men mag mij bellen of ik heb de wagen echt nodig ):

23 23 Bovendien zie je ook of je reservatie al dan niet werd goedgekeurd. Dit is van toepassing mocht de eigenaar eerst nog elke reservatie willen bevestigen vooraleer die definitief is. De eigenaar kan dit zelf kiezen en aanduiden op zijn/haar profiel. Als de eigenaar niet eerst nog een bevestiging wil geven, dan is je reservatie meteen goedgekeurd: Handig is ook dat je kan zien wie er voor jou de wagen heeft gereserveerd en wie er na jou komt: Dit is interessant omdat je dan de contactgegevens hebt, mocht je deze mensen willen contacteren omdat je bijvoorbeeld iets later terug bent dan voorzien.

24 24 Een andere manier om te reserveren is om naar mijn deelauto( s) te gaan op je autodeel-account: Daar vind je al de deelauto s die je kan gebruiken onder gedeeld met mij.

25 25 Klik op de auto die je wil reserveren, dan kom je uit op het overzicht van die wagen: Onder berschikbaarheid vind je de kalender voor deze auto. Je kan hier op exact dezelfde manier reserveren als hierboven beschreven.

26 26 4. Automatische facturatie Als je gebruik maakt van de automatische facturatie, krijg je na afloop van elke reservatie een mail om de kilometerstanden in te geven van je gebruik. Het is dus belangrijk dat je, telkens je de wagen gebruikt, de begin- en eindkilometerstand noteert zodat je deze nadien kan ingeven op de website (of onmiddellijk via je smartphone). Als je op de link in de mail klikt, ga je automatisch naar de pagina waar je de begin- en eindkilometerstand kan ingeven.

27 27 Je krijgt in ieder geval ook een melding op de site, zodra je inlogt: Of als je op je dashboard komt:

28 28 Via de 3 bovenstaande opties kom je dus terecht op de pagina waar je je rit(ten) kan behandelen (dit betekent: ingeven van kilometerstanden): (bij ritgeschiedenis zie je alle voorbije ritten en de stand van zaken). Als je dus op behandel klikt, kom je op een overzichtspagina van de rit terecht. Je kan dan klikken op beëindig rit :

29 29 Bij beëindig rit kan je dan commentaar achterlaten over de rit (waar je de auto achterliet vb.): Bovendien vind je daar de vakjes waar je de begin- en eindkilometerstand moet ingeven:

30 30 Vervolgens kan je ook aangeven of er schade was: (bij het vakje commentaar kan je dan verduidelijken welke schade + vergeet schade ook niet te noteren in het schadelogboek in de wagen!) Tot slot kan je hier ook een tankbon toevoegen, mocht je een tankbeurt moeten maken:

31 31 Als je op tankbon klikt dan krijg je invulvakjes voor alle details over de tankbeurt: Vul het totaalbedrag in van wat de tankbeurt je kostte. Je kan ook het aantal liter dat je tankte noteren, alsook de kilometerstand waarop je tankte. Eventueel extra info die je wil achterlaten, kan je noteren onder commentaar. Vergeet niet de datum van het tanken in te geven en voeg gerust een bewijsje toe van je tankbeurt! Het bewijs moet dan wel opgeslaan zijn ergens op je computer, je kan het toevoegen door op zoek te klikken. Als je alle info over de tankbeurt hebt genoteerd, vergeet dan niet om op voeg een tankbeurt toe te klikken. Enkel dan wordt je tankbeurt onthouden.

32 32 Om je informatie over je beëindigde rit te bewaren, moet je nog op beëindig rit klikken: Op basis van deze kilometerstanden en opgestuurde kosten, krijg je om de 2 maanden een mail toegestuurd met een overzicht van je gereden kilometers en eventueel tankbeurten. Zo weet je wat je aan de eigenaar van de deelauto moet betalen, of hoeveel je tegoed hebt. De eerste versie van dit overzicht kan je nakijken en aanpassen indien je een foutje vindt. Twee weken later krijg je dan de officiële factuur via mail en betaal je het bedrag in kwestie aan de eigenaar. Onder mijn financiën vind je de stand van zaken over de doorgestuurde facturatie.

Handleiding nieuwe website Cozycar voor eigenaars

Handleiding nieuwe website Cozycar voor eigenaars 1 Handleiding nieuwe website Cozycar voor eigenaars Inhoudstafel 1. Registreren en inloggen... 2 1.1 Heb je nog geen autodeel-account?... 2 1.2 Heb je al een autodeel-account aangemaakt of had je al een

Nadere informatie

Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers

Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers Inhoudstafel 1. Registreren en inloggen 2 1.1 Heb je nog geen autodeel-account? 2 1.2 Heb je al een autodeel-account aangemaakt of had je al een account

Nadere informatie

Handleiding website Cozycar voor eigenaars

Handleiding website Cozycar voor eigenaars Handleiding website Cozycar voor eigenaars Inhoudstafel 1. Registreren en inloggen 2 1.1 Heb je nog geen autodeel-account? 2 1.2 Heb je al een autodeel-account aangemaakt of had je al een account op de

Nadere informatie

Handleiding Cozycar voor organisaties, gemeenten, woongemeenschappen,...

Handleiding Cozycar voor organisaties, gemeenten, woongemeenschappen,... Handleiding Cozycar voor organisaties, gemeenten, woongemeenschappen,... 1. Registratie van de organisatie/gemeente/ 3 1.1 Registreren? 3 1.2 Inloggen 4 2. Registratie van de wagen(s) 5 2.1 Informatie

Nadere informatie

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang?

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Ga naar www.gemeente.be en klik helemaal op de knop. Of ga rechtstreek naar http://scherpenheuvel-zichem.ticketgang.eu 1. Een gezin-account aanmaken:

Nadere informatie

B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22

B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22 1 HANDLEIDING 1. Registreren van klanten / aanmaak account voor het reserveren van sportinfrastructuur blz. 1 A. Werkwijze 1 Registreren: blz. 1 Geregistreerd: blz. 6 Mijn profiel aanpassen en vervolledigen

Nadere informatie

Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem

Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem Inhoud Raadplegen online agenda sporthal en culturele infrastructuur... 2 Reglementen gebruik infrastructuur... 2 Beschikbaarheid nakijken... 3 Inloggen

Nadere informatie

UIT-DATABANK. Hoe gratis jouw activiteit toevoegen om een groter publiek te bereiken. Handleiding. Vragen?

UIT-DATABANK. Hoe gratis jouw activiteit toevoegen om een groter publiek te bereiken. Handleiding. Vragen? Ui UIT-DATABANK Hoe gratis jouw activiteit toevoegen om een groter publiek te bereiken Handleiding Vragen? shari.platteeuw@co7.be UiT-databank: what s in a name? Als erfgoedvereniging is het van belang

Nadere informatie

Handleiding digitaal dossier

Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier... 1 Omschrijving... 2 Login met persoonlijke account... 3 Geen persoonlijke account... 3 Automatisch omwisselen naar persoonlijke account... 4

Nadere informatie

Hoe een zaalreservatie online invoeren?

Hoe een zaalreservatie online invoeren? Hoe een zaalreservatie online invoeren? Vooraleer u een nieuwe zaalreservatie aanmaakt raden we aan de beschikbaarheid van de zalen eerst te raadplegen. Voor hulp hierbij kan u de handleiding beschikbaarheid

Nadere informatie

Handleiding reservatie uitleenmaterialen gemeente Lummen

Handleiding reservatie uitleenmaterialen gemeente Lummen Handleiding reservatie uitleenmaterialen gemeente Lummen Materiaal reserveren kan vanaf heden online. Je surft naar de website reservaties.lummen.be. Via de gemeentelijke website www.lummen.be kan je binnenkort

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Kotweb voor eigenaars

Gebruikershandleiding Kotweb voor eigenaars Registratie nieuwe eigenaar stap 1 Surf naar http://www.studentkotweb.be. Klik op de knop ik ben eigenaar en ik verhuur koten en vervolgens op registreer hier. stap 2 Vul uw persoonlijke gegevens in het

Nadere informatie

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN Op de time2match.com pagina van uw club klikt u in de linkerkolom op "Reeksen". Vervolgens klikt u op de "Inschrijven"-knop van de reeks waar aan u wenst deel te nemen. U krijgt

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN VIA I-SCHOOL

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN VIA I-SCHOOL HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN VIA I-SCHOOL Molenstraat 22 2310 Rijkevorsel kinderclub@rijkevorsel.be 03 340 00 56 www.rijkevorsel.be/kinderclub Inhoudsopgave Inloggen... 3 Opties i-school stap voor stap...

Nadere informatie

Digitaal reservatiesysteem voor culturele infrastructuur HANDLEIDING VOOR RESERVATIES GEMEENTE ANZEGEM

Digitaal reservatiesysteem voor culturele infrastructuur HANDLEIDING VOOR RESERVATIES GEMEENTE ANZEGEM Digitaal reservatiesysteem voor culturele infrastructuur HANDLEIDING VOOR RESERVATIES GEMEENTE ANZEGEM Inhoud Stap 1: linkadres...2 Stap 2: reserveren infrastructuur...4 Stap 3: gegevens reservatie...7

Nadere informatie

MIJN KREDIET HANDLEIDING

MIJN KREDIET HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN KREDIET Biedt uitkomst Handleiding Mijn Krediet Wat is Mijn Krediet? Aanmelden voor Mijn Krediet Inloggen in Mijn Krediet Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De

Nadere informatie

gemeenschapscentrum de Bijenkorf Sporthal Assenede Jeugd & Sportdomein Ter Walle

gemeenschapscentrum de Bijenkorf Sporthal Assenede Jeugd & Sportdomein Ter Walle gemeenschapscentrum de Bijenkorf Sporthal Assenede Jeugd & Sportdomein Ter Walle reservaties.assenede.be nieuwe gebruiker Klik hiervoor op Registreren rechts bovenaan Velden met een * zijn verplicht in

Nadere informatie

Handleiding: Hoe kan ik gratis promotie- en lesmateriaal bestellen? Hoe mijn scholenfiche aanvullen?

Handleiding: Hoe kan ik gratis promotie- en lesmateriaal bestellen? Hoe mijn scholenfiche aanvullen? Handleiding: Hoe kan ik gratis promotie- en lesmateriaal bestellen? Hoe mijn scholenfiche aanvullen? De website Stroom- Opwaarts biedt u de mogelijkheid om gratis en online promotie- en lesmateriaal te

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven via i-school

Handleiding online inschrijven via i-school Handleiding online inschrijven via i-school Algemeen Om in te loggen surf je naar www.i-school.be/login. Geef je gebruikersnaam en paswoord in en klik op inloggen. Betekenis icoontjes: Inschrijven Inschrijving

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

Spottofy.nl. Handleiding deelnemer

Spottofy.nl. Handleiding deelnemer Spottofy.nl Handleiding deelnemer 1 2 Inleiding Aanhetwerk.nu is een online test- en- matchsysteem waarin jouw persoonlijke competenties getest en gematcht worden tegen de bestpassende functie. Deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Inleiding: Hartelijk welkom als correspondent van Bakkeveen.nl In deze handleiding vind je de instructie hoe je zelf informatie op de site van Bakkeveen kunt plaatsen.

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE AGENDA GEMEENTE UTRECHT

HANDLEIDING ONLINE AGENDA GEMEENTE UTRECHT HANDLEIDING ONLINE AGENDA GEMEENTE UTRECHT BEWONERS WIJK LOMBOK Dank u wel voor het gebruik maken van de Online Agenda van Gemeente Utrecht. Via onze instructies helpen wij u digitaal een afspraak in te

Nadere informatie

Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen. - Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord dan kun je deze invullen.

Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen. - Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord dan kun je deze invullen. Stap 1: Open de site www.lawei.nl. Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen. - Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord dan kun je deze invullen. -Twijfel je, dan kunt je via inloggegevens

Nadere informatie

Handleiding Opella klantportaal

Handleiding Opella klantportaal Handleiding Opella klantportaal In het klantportaal rapporteren we over de zorg, behandeling en ondersteuning die u van ons krijgt. U heeft altijd inzicht in uw eigen ondersteuningsplan en kan elk moment

Nadere informatie

Een SMS versturen via Spryng

Een SMS versturen via Spryng Een SMS versturen via Spryng 23/05/2014 Mireille Devriese, Karlien Hollanders, Stijn De Jaeger Gebruikershandleiding Versienummer software : 47 Revisienummer handleiding : 1 Datum: 23 mei 2014 Adres Corilus

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS Bent u een nieuwe gebruiker? Als u surft naar medewerker.mydranouter.be komt u op deze pagina. Als u zich al eens eerder hebt ingeschreven op MyDranouter, kan u met die gegevens

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account registreren

Nadere informatie

Digitaal reservatiesysteem voor culturele infrastructuur HANDLEIDING VOOR RESERVATIES GEMEENTE ANZEGEM

Digitaal reservatiesysteem voor culturele infrastructuur HANDLEIDING VOOR RESERVATIES GEMEENTE ANZEGEM Digitaal reservatiesysteem voor culturele infrastructuur HANDLEIDING VOOR RESERVATIES GEMEENTE ANZEGEM Inhoud Inloggen... 2 Linkadres... 2 Gebruikersnaam en wachtwoord... 3 Overzicht infrastructuur...

Nadere informatie

Handleiding voor Kidsbook - op internet

Handleiding voor Kidsbook - op internet Handleiding voor Kidsbook - op internet Wat is Kidsbook? In deze handleiding geven we je uitleg over de mogelijkheden van ons ouderportaal Kidsbook. Kidsbook is bedoeld om ouders en andere mensen te laten

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP 0 INHOUD 1. Snel bestellen 2 2. Mijn Account 3 3. Product zoeken 5 4. Productinformatie quickview 6 5. Productinformatie uitgebreid 8 6. Winkelkar bestelling plaatsen

Nadere informatie

Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s. http://anbi.federatiecultuur.nl

Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s. http://anbi.federatiecultuur.nl Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s http://anbi.federatiecultuur.nl 1 Inhoud Introductie... 3 Registreren... 4 Organisatie toevoegen... 6 Organisatie wijzigen... 8 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Tuin en Wijk Besloten communicatieplatform Volkstuinpark Sloterdijkermeer

Handleiding Tuin en Wijk Besloten communicatieplatform Volkstuinpark Sloterdijkermeer Handleiding Tuin en Wijk Besloten communicatieplatform Volkstuinpark Sloterdijkermeer AANMELDEN Alle tuinders waarvan het e- mailadres bekend is, ontvangen als het systeem helemaal klaar is om te gaan

Nadere informatie

Handleiding: Hoe een activiteit voor Erfgoeddag 2018 inschrijven?

Handleiding: Hoe een activiteit voor Erfgoeddag 2018 inschrijven? Coördinatie Erfgoeddag p/a FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw T +32 (0)2 213 10 60 F +32 (0)2 213 10 99 E tine.vandezand@faro.be info@erfgoeddag.be W www.erfgoeddag.be Handleiding: Hoe een

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Olympus Portal. Inhoud

Olympus Portal. Inhoud Olympus Portal Inhoud 1. Naar de portal gaan 2. Een beheerder van de portal toevoegen 3. Een gebruiker van Office on Wheels toevoegen 4. Contactpersoon voor de facturatie toevoegen 5. Gebruikers wijzigen

Nadere informatie

PersoneelsSysteem. Handleiding

PersoneelsSysteem. Handleiding PersoneelsSysteem Handleiding Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 1.1 Account activeren 3 1.2 Inloggen 3 1.3 Wachtwoord vergeten 3 1.4 Uitloggen 3 2. Dashboard 4 3.1 Wachtwoord wijzigen 4 3.2 E-mailadres wijzigen

Nadere informatie

Aan de slag met Procomm

Aan de slag met Procomm Aan de slag met Procomm Procomm is de tool waarmee jij makkelijk en snel op maat gemaakt promotiemateriaal kan gebruiken voor jouw atletiek- of loopevenement. Met behulp van deze handleiding word je meegenomen

Nadere informatie

PE-online Guide. - Opleiders -

PE-online Guide. - Opleiders - PE-online Guide - Opleiders - 1 Inhoud 1. First things first... 3 2. Opleidersaccount aanmaken in PE-online... 4 A. Account aanmaken in PE-online... 4 B. Autorisatie aanvragen als opleider... 4 3. Wegwijs

Nadere informatie

Inloggen in het reservatieprogramma

Inloggen in het reservatieprogramma Inloggen in het reservatieprogramma. Ga naar http://reservaties.malle.be 2 2. Om gebruik te kunnen maken van het reservatieprogramma dien je eerst in te loggen met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Hoofdstuk 4. Hoofdstuk 5. Hoofdstuk 6. Hoofdstuk 8

Hoofdstuk 4. Hoofdstuk 5. Hoofdstuk 6. Hoofdstuk 8 Handleiding Inhoud: 1 Inleiding... 2 2 Inloggen... 3 3 Dashboard (beginpagina)... 4 4 Offertes... 6 4.1 Een offerte goedkeuren... 8 5 Facturen... 9 5.1 Factuur betalen met ideal... 11 6 Drukproeven...

Nadere informatie

Handleiding Documentbeheersysteem. contract.viaa.be

Handleiding Documentbeheersysteem. contract.viaa.be Handleiding Documentbeheersysteem contract.viaa.be INHOUDSTAFEL INHOUDSTAFEL 1 Inleiding 2 Inloggen 3 Homepagina 4 Overzicht taken 4 Dossier raadplegen 5 Documenten 5 Taken 5 Dossiers 6 Zoeken in Documenten,

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE

GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE INHOUDSOPGAVE Definities... 3 Aanmelden... 4 Inloggen op je eigen account (LEERKRACHT)... 4 Je gegevens wijzigen... 5 Aanmelden voor deelname aan een opdracht... 6 Een Inzendpagina

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Inhoudstafel Inleiding 3 1. Aanmelden op westdecor.be 4 2. Uw webwinkel personaliseren 6 2.1 Uw wachtwoord instellen 6 2.2 Uw logo instellen 7 2.3 Uw verkoopprijzen

Nadere informatie

Inleiding. Beste clublid,

Inleiding. Beste clublid, Inleiding Beste clublid, In bijlage ontvang je je Tennis Vlaanderen lidkaart (voorheen VTV). Deze kaart is van belang voor de interclubspelers, maar ook voor alle andere leden van de vereniging. De kaart

Nadere informatie

1. Inloggen op www.fedos.be

1. Inloggen op www.fedos.be 1 1. Inloggen op www.fedos.be Om uw eigen clubpagina te beheren dient u zich eerst aan te melden op het beheersysteem van uw clubpagina. Dit beheersysteem is een soort programma die u via het internet

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.0

Handleiding ZKM Online. Versie 2.0 Handleiding ZKM Online Versie 2.0 Maart 2012 Inhoudsopgave Inloggen 3 Eerste keer dat je inlogt (basisonderdelen) 4 profiel 5 wachtwoord 5 bureau 6 consultants 7 instellingen 8 kleuren 9 licentie 10 ZKM

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

Kalender begraafplaatsen

Kalender begraafplaatsen Gemeente Wetteren Kalender begraafplaatsen Handleiding voor begrafenisondernemers Peirlinck Patrik Inhoudsopgave 1 Algemeen... 2 2 Toegang... 3 2.1 Toegangspoort... 3 2.2 Gebruikersnaam en wachtwoord...

Nadere informatie

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Account aanmaken/ inloggen 1. Ga naar sbaweb.nl en klik in de onderstaande banner op de homepage op Wat is het leerplein? als

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

Handleiding Elektrocrack

Handleiding Elektrocrack Handleiding Elektrocrack Homepagina 2 Log in 3 Dashboard 4 Quiz aanmaken 5 Filter 6 Vragen 7 [i] Detail 8 Mijn Quiz 9 Dashboard 11 Documenten 12 Offline versie 13 Speel het spel 14 Spelvenster 15 Opties

Nadere informatie

Doodle. Doodle. CVO VOLT Interleuvenlaan Heverlee. Doodle CVO VOLT versie 16/12/2017 1

Doodle. Doodle. CVO VOLT Interleuvenlaan Heverlee. Doodle CVO VOLT versie 16/12/2017 1 Doodle bron: https://doodleen.files.wordpress.com/2013/12/schedulingwithorwithoutdoodle.png CVO VOLT Interleuvenlaan 3-5 3001 Heverlee www.cvovolt.be Annick Van den put Doodle CVO VOLT versie 16/12/2017

Nadere informatie

My LeasePlan. Handleiding voor bestuurders

My LeasePlan. Handleiding voor bestuurders My LeasePlan Handleiding voor bestuurders Inhoud 1 Aanmelden op My LeasePlan 3 1.1 Inloggen op leaseplan.be 3 2 Homepage 5 2.1 De speedometers 5 2.2 Aanpassen kilometerstand 6 3 Voertuig 7 3.1 Algemene

Nadere informatie

1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site?

1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site? Inhoudsopgave 1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site?... 2 2. Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?... 5 3. Hoe gebeurt de aanvraag voor buitenschoolse vakantiekinderopvang in

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor werkgevers Inhoudstafel Account aanmaken Organisatiegegevens ingeven Een job posten Post uw job op Facebook Een job kopiëren Collega s uitnodigen Job onzichtbaar maken

Nadere informatie

Handleiding Werkgeverspunt

Handleiding Werkgeverspunt Handleiding Werkgeverspunt In het werkgeverspunt kan een organisatie gebruikmaken van het HR platform met alle tools voor werkgevers en organisaties. Er kan geswitcht worden naar het loopbaanplatform zoals

Nadere informatie

Wat moet u doen om uw kind digitaal te kunnen inschrijven:

Wat moet u doen om uw kind digitaal te kunnen inschrijven: Wat moet u doen om uw kind digitaal te kunnen inschrijven: 1. Profiel aanmaken op inschrijvingen.halle.be 2. Bevestigingsmail openen die u in uw mailbox ontvangt en bevestigen door op de linck te klikken

Nadere informatie

Stappenplan I-rent. Inloggen

Stappenplan I-rent. Inloggen Stappenplan I-rent Vanaf januari 2017 kan je reserveren voor het buurthuis, Rockhok of jeugdcentrum via het online platform I-rent. In deze handleiding kan je terugvinden hoe je kan inloggen, een reservatie

Nadere informatie

Talenten.land Handleiding deelnemer

Talenten.land Handleiding deelnemer Talenten.land Handleiding deelnemer 1 Inleiding xxx.talenten.land is een online test-en-matchsysteem waarin jouw persoonlijke competenties getest en gematcht worden tegen de bestpassende functie. Deze

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING: SCHOLING VIA ORGANISATIE

GEBRUIKERSHANDLEIDING: SCHOLING VIA ORGANISATIE GEBRUIKERSHANDLEIDING: SCHOLING VIA ORGANISATIE Voor je ligt een korte handleiding geschikt voor gebruikers die via hun organisatie de online scholing van Augeo academy gaan volgen. In deze handleiding

Nadere informatie

Klik nu op Nieuw account aanmaken

Klik nu op Nieuw account aanmaken HOE REGISTREREN OP DE WEBSITE? Surft naar www.wommeltjes.be Aan de rechterkant, onder de grote verticale foto s vind je de rubriek: GEBRUIKERSLOGIN Klik nu op Nieuw account aanmaken Vul jouw e-mailadres

Nadere informatie

BOCC Website Inschrijven Evenementen

BOCC Website Inschrijven Evenementen Ga op de site vanuit de home pagina achtereenvolgens naar Activiteiten Treffens > Inschrijven. (Of voor het ECCR : achtereenvolgens naar ECCR > Inschrijven ) Je opent onderstaand scherm door op de pagina

Nadere informatie

Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen of klik op de tekst maak een account aan.

Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen of klik op de tekst maak een account aan. Stap 1: Open de site www.lawei.nl. Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen of klik op de tekst maak een account aan. - Hebt u al een gebruikersnaam en wachtwoord dan kunt u deze invullen.

Nadere informatie

Centraal Auditoriumbeheer- en Roosteringapplicatie. Online Handleiding

Centraal Auditoriumbeheer- en Roosteringapplicatie. Online Handleiding Centraal Auditoriumbeheer- en Roosteringapplicatie Online Handleiding Inhoudsopgave 1 Over de Centauro-website 3 2 Aanmelden op de Centauro-website 4 2.1 Aanmelden met een UGent-account 5 2.2 Aanmelden

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

Handleiding leden Inclusieve Ondernemingen en Maatschappelijke Organisaties

Handleiding leden Inclusieve Ondernemingen en Maatschappelijke Organisaties Handleiding leden Inclusieve Ondernemingen en Maatschappelijke Organisaties Ledenaccount beheren We stuurden je een e-mail met een gebruikersnaam, een wachtwoord en eenmalige link die je naar de pagina

Nadere informatie

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE Inhoudsopgave 1. Registreren... 3 2. Menubalk geregistreerde gebruikers... 5 2.1. MIJN PROFIEL... 5 2.2. MIJN ZOEKERTJES...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding www.grondbeheer.be 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op het vraag- en aanbodplatform... 4 3. Uw bedrijfsprofiel... 5 3.1 Wachtwoord wijzigen... 5 4. Uw eigen vraag en aanbod

Nadere informatie

bewaar en koester uw herinneringen... stappenplan fotoprints & fotoposters online te bestellen zonder downloaden van software

bewaar en koester uw herinneringen... stappenplan fotoprints & fotoposters online te bestellen zonder downloaden van software www.fotodc.be Open ma.-vrijd.: 10u00 tot 12u00 13u30 tot 18u00 zaterdag: 9u00 tot 12u00 Gesloten : donderdagvoormiddag, zaterdagnamiddag & zondag bewaar en koester uw herinneringen... stappenplan fotoprints

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

ALS OUDER OP SMARTSCHOOL

ALS OUDER OP SMARTSCHOOL 1. Inloggen op Smartschool ALS OUDER OP SMARTSCHOOL Om als ouder in te loggen in Smartschool heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze vindt u terug in de brief die uw kind meekrijgt in het

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

MY LEASEPLAN Handleiding voor bestuurders

MY LEASEPLAN Handleiding voor bestuurders MY LEASEPLAN Handleiding voor bestuurders Contents 1 Aanmelden op My LeasePlan... 3 1.1 Inloggen op leaseplan.be... 3 1.2 Zich aanmelden op My LeasePlan... 5 2 Homepage... 6 2.1 De speedometers... 6 2.2

Nadere informatie

HANDLEIDING online tickets bestellen via debogaard.be

HANDLEIDING online tickets bestellen via debogaard.be HANDLEIDING online tickets bestellen via debogaard.be 1 1. Surf naar http://www.debogaard.be. 2. Vul in het witte vakje onder Wachtwoord de code in die u terugvindt op de flyer in uw seizoensbrochure.

Nadere informatie

Ouderhandleiding Schoolloket. Inloggen. Ouderhandleiding 1 / 5

Ouderhandleiding Schoolloket. Inloggen. Ouderhandleiding 1 / 5 Ouderhandleiding Schoolloket In deze handleiding staat omschreven hoe u als ouder betalingen kunt uitvoeren via Schoolloket, van inloggen tot aan kassabevestiging. Hieronder ziet u de benodigde stappen

Nadere informatie

Handleiding: inschrijven voor de Missiodag

Handleiding: inschrijven voor de Missiodag Ik probeer mijn parochie/federatie in te schrijven, maar het lukt niet. Wat moet ik doen? Volg deze handleiding! Het inschrijven voor de Missiodag gebeurt via de administratieve site van IJD: 'Regi' (www.regi.ijd.be).

Nadere informatie

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 www.10000stappen.be Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 FAQ: veelgestelde vragen voor deelnemers Ik kan mij niet aanmelden en krijg de melding Je gebruikersgegevens zijn ongeldig. Je mailadres

Nadere informatie

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen. Inhoudsopgave Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.... 3 Registreren... 3 Inloggen... 6 Mijn gegevens aanpassen.... 7 Het bestellen van boodschappen.... 8 1. De zoekfunctie.... 9 2. Ons assortiment....

Nadere informatie

HANDLEIDING KAVO-TOOL

HANDLEIDING KAVO-TOOL Afdeling Erkennen en subsidiëren Team sociaal-cultureel werk en jeugdwerk Arenbergstraat 9 1000 Brussel Contactpersonen: Laura Desloovere - Anne De Ridder T 02 553 69 73 E-mail: kadervorming@cjsm.vlaanderen.be

Nadere informatie

Handleiding GEBRUIK LEDENBEHEER BADMINTON VLAANDEREN. Gert Piqueur gert@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.83

Handleiding GEBRUIK LEDENBEHEER BADMINTON VLAANDEREN. Gert Piqueur gert@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.83 Gert Piqueur gert@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.83 Handleiding GEBRUIK LEDENBEHEER BADMINTON VLAANDEREN Inloggen Elke secretaris heeft de login gegevens ontvangen om zich aan te melden bij het ledenbeheer.

Nadere informatie

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen...

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen... E-MAIL INHOUD Inleiding... 3 Het e-mailadres... 3 Hoe werkt e-mail?... 3 Je emailadres registreren... 4 Aanmelden bij Outlook... 7 Schermonderdelen... 8 Mailen... 10 Een mail lezen... 10 Een mail versturen...

Nadere informatie

Handleiding site communicatiepaspoort voor eindgebruikers. mediandervzw

Handleiding site communicatiepaspoort voor eindgebruikers. mediandervzw Handleiding site communicatiepaspoort voor eindgebruikers mediandervzw Inhoudsopgave 1 Accounts... 2 1.1 Registreren... 2 1.2 Aanmelden... 2 1.3 Paswoord vergeten?... 3 2 Algemene pagina s... 4 2.1 Homepagina...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Handleiding leerplatform van Vonk

Handleiding leerplatform van Vonk Handleiding leerplatform van Vonk Inhoud Inloggen op het leerplatform:... 2 Je profiel aanpassen... 3 Je profielgegevens aanpassen:... 3 Een foto of omslagfoto toevoegen aan je profiel... 4 Je instellingen

Nadere informatie

Activiteiten toevoegen Inhoudsopgave

Activiteiten toevoegen Inhoudsopgave Activiteiten toevoegen Inhoudsopgave Registratie Plus, Standaard, MZM en SW... 2 Inloggen... 3 Punten... 3 Activiteiten toevoegen... 4 Via de PC:... 4 Via telefoon of tablet:... 4 Activiteit goedgekeurd...

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

Uitleg aanmelden ledenwebsite Levend water Gemeente Emmeloord

Uitleg aanmelden ledenwebsite Levend water Gemeente Emmeloord Uitleg aanmelden ledenwebsite Levend water Gemeente Emmeloord Via de website www.levendwater-emmeloord.nl ziet u op de homepagina de link naar leden. Als u daar op klikt, komt u op een pagina terecht waar

Nadere informatie

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers OZO Handleiding 1 Voor gebruikers/deelnemers Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als gebruiker/deelnemer op overzichtelijke wijze de weg kunt vinden binnen de OZO website. Wilt u uitleg over de

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 5 Hoofdstuk 3 Mijn dossier...

Nadere informatie

Instructies voor het handmatig invoeren.

Instructies voor het handmatig invoeren. Instructies voor het handmatig invoeren. 1) Instructies voor het handmatig invoeren van de aantal km voor de kilometervreter 2) Instructies voor het invoeren van de aantal activiteiten voor het clubkampioenschap

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

Handleiding i-school. Ik zoek info over: Mij registreren in i-school. Inloggen op i-school. Mijn kind inschrijven. Aanvragen Gekkoo Fonds

Handleiding i-school. Ik zoek info over: Mij registreren in i-school. Inloggen op i-school. Mijn kind inschrijven. Aanvragen Gekkoo Fonds Handleiding i-school Met deze handleiding hoopt Gekkoo je snel op weg te helpen om je kinderen in te schrijven voor een activiteit van Gekkoo. Je vindt in deze handleiding zowel hulp terug bij het inschrijfplatform

Nadere informatie

Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van "sfta.vmm.be"

Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van sfta.vmm.be Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van "sfta.vmm.be" Inhoud 1. Inleiding 3 2. Hoe als extern persoon een mail met gro(o)t(e) bestand(en) versturen naar

Nadere informatie

Handleiding HOW TO. Een gebruiker of eigenaar toevoegen aan je Google Search Console

Handleiding HOW TO. Een gebruiker of eigenaar toevoegen aan je Google Search Console Handleiding HOW TO Een gebruiker of eigenaar toevoegen aan je Google Search Console In deze handleiding leggen we jou precies uit hoe je een eigenaar of een gebruiker toevoegt aan je Google Search Console.

Nadere informatie

Salon account informatie

Salon account informatie Salon account informatie Salons@BeautyBookers.nl WWW.BEAUTYBOOKERS.NL 010-717 17 55 Inhoudsopgave Inloggen in uw account o Inloggen in uw BeautyBookers salon account 4 o Menu van uw salon account 5 De

Nadere informatie

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Via de portal Mijn SKP bieden wij u de mogelijkheid om zelf als abonnee uw gegevens, e-mailadressen en telefonie-instellingen te beheren. Ook is het mogelijk uw gesprekskosten

Nadere informatie